Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Geordie Shore 2x04 - A holland kemencézés

2013. április 29. 11:00 - Chat Géza

Reggeli gyurma Tüdő és hajazós James ultragáz beszélgetése, mert a kiéheztetett szilikoncsoda igencsak behajtaná James ígéretét, ami a reggeli kuffantást illeti. Na, nem úgy van az, úgyhogy James folytatja is bicepszének keményre pumpálását. A földszinten meg haditanács készül kibontakozni, mivel Pszicho Charlotte mindenkinek hiányzik – neveket akarok ki a faszom az a mindenki –, ezért Naffaszú Gaz elmegy Charlotte-ért, akit nem kell nagyon győzködni, már pakolja is a kiló műhajat a bőröndbe, viszont a kedves mama azért kioszt pár tanácsot, hogy nem kéne megint dugni. Jajj, hát persze, hogy nem.

1.jpg

A reggeli melóosztást Ricci ügyezi, de nem neki kell gályázni, mert attól fordulna ki magából a világ. Hajazós James és Bazmeg Sophie űzik ma a barnító bizniszt. Kit kell lefújni, hát a sors fanyar, fifikáns, fürkész forgatókönyvének hála pont James egyéjszakás kalandjának kell eggyel sötétebb tónust pingálni. Már bikiniben, meg egy kemény tevepatában áll a lány és várja a bronzbarna bőrszínt. Kis csevej a testfestés után, hogy jó volt-e a szex és hogy jöhetne-e még egy. A séró hatalma, mondja az idióta, és pár smárral, meg talán egy gyors menettel búcsúznak.

2.jpg

Charlotte visszatér, újabb ok a bebaszásra. Ennek a többiek eleget is tesznek, de a Gaz és Charlotte csak-csak elvonulnak egy numera uno erejéig a ’basz-lak’-ba. Jónő Vicky agya kihullik egyből, hogy mi ez mán, csak nem Gaz faszába van az örök élet forrása?! Charlotte menthetetlenül idióta, de neki pont jó ez így. Bulival és szinkronbaszással zárul az est. Egy szobában hempereg James a visszajárós nőjével, no meg Tüdő is a dizsiben összeszedett kivarrt gentlemannel. Tüdő kamuorgazmál, ami Jamesnek gecire nem imponál. Másnap úgy van, hogy Bazmeg Sophie faszija tolja be a rusnya képét látogatóba, de mégse, mert bekamuzta, hogy a vonaton dekkol már. Vicky frontvonalon is megy a dráma, megmondja emberének, hogy Game Over, de inkább mégse, mert az ázott bociszemeknek nem lehet ellenállni, úgyhogy inkább együtt maradnak még. Édes istenem. Majd lehet bőgni, ha két szék közül a pad alá kerül.

3.jpg

Pszicho Charlotte a feminizmusról tart beszédet – nem értem miért –, és ha azt hiszed, hogy ezzel vége, hát kurvára nem, mert még ha csak poén szintjén is, de akkor is durván durva, hogy alapítana egy feminista mozgalmat NESZ, azaz a Nők Erősek Szent igaz néven. Angolul se jobb, még mielőtt valaki betalálna, tessék: FAST = Females Are Strong True. Az idióta műnő lakótársak csatlakoz(ná)nak is. Mindegy, este buláj, ahol el lehet felejteni ezt a förtelmes ötletet. Hajazós James a főszerepben. Emberünk csontra beállítódott ugye, és már küldi magába az irgalmatlan mega gyrosokat, amit majd holnap le is kell dolgoznia 6 óra gyurmázással, meg 12 óra szépítő alvással baszki. Amint James bakómál az ágyba, Tüdő letámadja, szépen becserkészi és megerőszakoltatja magát a kollegával. Tüdő kicsit büszkül, hogy na ugye, hogy megkapta amit akart, igaz, hogy geciszar volt a püfölés, de hát istenem, semmi sem tökéletes.

4.jpg

Reggel James rémálomra ébred, aztán rájön, hogy tényleg megfarkalta Tüdőt, ami ultra meg gáz. Kicsit elszakadva a Geordie háztól Nyaligátor Ricci mamájának szülinapja alkalmából el kell utazni, tisztességgel felköszönteni. Halász Judit, Alma zenekar, minden mi ilyenkor szokás, az most nem lesz, viszont lesz Charlotte és Gaz ciki jelenléte, meg Jónő Vicky tünciskedése. Vicky be is kammerolja kapásból, hogy nincs is neki faszingere, hát nem szégyelled el magad, de menten, vonulj befelé a fürdőbe, hogy leköpjed a tükörképed! Charlotte hozza a formáját, azaz bebaszik, mint gép, és amikor Gaz megtömködné, a csaj hollandkemencézik egyet (értsd: befingott a takaró alá olyan jó rendes öblöset, büdöset), majd a nevetéstől még össze is pisálta a vendégágyat. Ricci az este végére bebocsátást nyer Vicky lábai közé, amiről nem is érdemes többet tudni, a srác igyekezetéért Vicky – a ribanc – egy laza ötös alára értékeli a mutatványt. Csodás, mesés. 

Címkék: geordie shore
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása