Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6479-6480. rész

2013. április 29. 14:00 - nyuszi01

Na, ez a két hét három hétre nyúlt, sőt, majdnem négyre, de nem az én hibámból, elhihetitek. Amikor ismét visszakapcsolódtam a BK-ba, olyanokat pislogtam, hogy na még. Vadiúj szereplők, kínaival smároló Linda, Hooters-é avanzsált Rózsa bisztró, Zsófit pofozó Bartha, költöző Nóra, Szabó ikrek, akik végre teljesen kiléptek a jótékony homályból, és egy darab Balázs testvér, Tamara. Ennyi esemény a Szomszédokban és a Família Kft-ben együttvéve nem történt, és totál az az érzésem, hogy egy zsír új sorozatot látok, és nem feltétlenül értem, mi és miért történik éppen. Szóval lesz egy-két homályos pont, ezt kérlek, nézzétek el nekem, vagy a kommentekben meséljétek el, miről van szó.

bk476.jpg

Az udvaron kezdünk, ahol Nóra éppen belefutott az Atikám-Juli nyelvcsatába, amit látva én is eldobtam a csukámat. Ez a páros még mindig nagyon visszataszító, szegény András még ki se hűlt, ezek meg máris az udvaron cserélnek nyálat. Nóra is zavarban van, Atikám bocsánatot kér, de kábé úgy, mintha az anyukája mondta volna neki. Gyerekkel vannak, menni kéne már, Mátéka türelmetlen. Nóra úgy tesz, mint aki leszarja, de közben nem, helyette viszont Novák bassza le a párost. Atikám nem szégyelli magát, igazi gerinces ember, el is vonul a másik irányba.

New Bartha és Peti fut össze a kapuban, előbbi érdeklődik az új csajról, aki érkezett a házba, a Szabó ikrek nagynénje, vigyáz a kölykökre, amíg Szabó mamát műtik. Mellesleg jó csaj is, New Bartha egyből rámoccant. Témázgat a két pasi a lányról, nem túl épületes beszélgetés. Peti rákérdez: bejön az Enikő? Mire New Bartha: Áh, Merlinnek jön be. Vagyis a kutyának. De azt legalább nem mondhatja, hogy a kutyának se kell.

bk477.jpg

bk478.jpg

A gangon Miki kapja el Nórát menet közben, miért van szar kedved, Nóra? Tán megállt az óra? Az ügyvédnő persze hajtaná el az exét, de az nem megy, szóval végül bevallja, hogy Atikám és Julis pont őelőtte éltek szerelmi életet, és ő még nem tette túl magát Atikámon. Igaz, hogy azóta azért párszor már benne akadt Miklós farka, de Atikám, az még mindig ott motoszkál a szürkeállományban. Ennek örömére Nóra el is húz, Miklós pedig örülhet az épp beérkező hívásnak, ugyanis Nagysanyi van a vonal végén. Ezek ketten megint egymásra találtak, mégpedig pont az előző részben, amikor Nagysanyi a kurváját hívta, de az édes csacsogás helyett egy kissé maszkulin hang szólt bele a másik oldalon. Vagyis Miklós. Most Nagysanyi pont a kupiból hívja Berényit, közben Szaffi mászkál rajta, a cicája, ahogy Timikének mesélte annak idején. Megvan az ötven milla? Meg ám, szóval gyere a Festő utcába az építkezésre, majd ott meglesz a transzfer. De te nem biztos, hogy túléled, lásd Ákos annak idején. De ezt már csak én teszem hozzá. Miklós le is teszi gyorsan a telefont, Nagysanyi pedig egy kicsit bepöccen ettől. De hogy milyen buci feje lett ennek a Sándornak, te jó ég!

bk479.jpg

Non-Stop Ádi polcot szerel, közben New Bartha tartja szóval. Ádinak feltűnik a lakótárs (?) új inge, csajozni mész? A srác tagadja, de Non-Stop dörzsölt, nem most kezdte a szakmát, szóval ki a jelölt? És New Bartha már mesél is, Enikő és ápoló. Szeretné, ha őt is leápolná párszor, de azt majd csak huszonöt rész után. Ezalatt Bölcs Oszi csomagol, Bartha segít neki, és ott van vele a nevelőapja is, a zsaru. Valahova nem tud vele menni, Oszi szomorú. A beszélgetésből ki lehet venni, hogy katonai táborról van szó, na még csak ez kéne ennek a kis sajtfejűnek. Bartha sztorizgat, hogy anno ő is volt ilyen helyen, milyen jó volt, bár azért kicsit fapados és szigorú, de túlélte. Majd ő elkíséri akkor az Oszit, de jó lesz, javasolja a nevelőfater. Bartha ezt máshogy gondolja, látszik az arcszerkezetén.

bk480.jpg

Eközben a szipirtyó teszi tiszteletét kedves leányánál, egy fogadásról jön, és elcsomagolt egy kis útravalót a svédasztalról. A Máténak hozott kaját, kaviárt meg pármai sonkát. De van pezsgő is, ha kell. Vajon honnan tudta a Claudia, hogy egy kétéves gyereknek ezek a kedvenc ételei? Atikám lejt egyet körülöttük mackóban, hello, Claudia. A nagysasszony néz egy nagyot, hát te meg? Hát ő már gondolom ott lakik, de ne legyen igazam. Paradicsomos spagetti a menü, kérsz te is, Clau? Ezt most kihagyná, evett ő savanyított endíviát, de nektek jó étvágyat. Azért viszont maradna, nézné, hogy esznek. Atikám meséli Nórát, látott minket együtt, de nem balhézott. Claudia örül, szarik bele Nóra érzéseibe.

Szabó ikrek videojátékoznak otthon, az új csaj (Enikő?) rak rendet épp körülöttük. New Bartha teszi tiszteletét náluk, egy csokor virág társaságában, de a csaj elküldi a vérbe, mert megverte az ikreket. Amúgy nem, de mint tudjuk, minden sorozatban és filmben kell a bonyodalom az épp alakuló románcokban.

bk481.jpg

Claudia és Atikám a vakondlyuknak is beillő irodában cetlit találnak a földön, Szaffi szerelmes üzenete az, valami info Nagysanyiról. Claudia szerint szarják le most Julit, nem kell neki erről tudnia, azonnal hívják Szaffit. Vagy menjenek oda személyesen. Atikám inkább egyedül menne a bordélyba, ezen már meg se lepődöm, de Claudia hajthatatlan, ő is megy, oszt kész. Non-Stop Ádi otthon, pakolászik, New Bartha is hazaér, a virág még mindig nála. Non-Stop humorizál egyet, ó, igazán nem kellett volna, de New Bartha nem vevő a poénra. Hoz inkább egy fúrógépet, azt felrakja a polcot, amit Ádinak egész nap nem sikerült. New Bartha meséli az Enikő-sztorit, a csaj máris kidobta, ez volt a világ legrövidebb kapcsolata. A virág is a kukában landol, Ádi viszont gyorsan kiguberálja, jó lesz az még valamire.

bk482.jpg

Timike csenget Miklósnál, és mindenféle köszönés nélkül a képébe vágja, hogy nem szereti, meg soha többet nem akarja látni, és a többi. És hogy miatta el fognak költözni a Nórával, haragszik rá meg minden, szóval keményen osztja a fatert. Miklós szomorkodik egy sort, szívecském, a maminak igaza van, apád hülye, de hiába harcolt érte, a Nóra mindig erősebb. Levezetésként még egy kis osztás a gyerek részéről, aztán hála a jó égnek Timike végre elpályázik, én pedig megállapítom, hogy az elmúlt három hétben, amíg nem néztem a sorozatot, ez a kislány nemhogy nem fejlődött semmit színészi képességekben, de még szarabb lett.

bk483.jpg

Vissza a Szabó ikrekhez, kártyáznak, és ha jól értelmezem a játékszabályokat, mindegy, hogy ki mit húz, mindenképpen kap egy ütést a másiktól. Ahá, szóval ez a trükk, ezért vannak tele kék-zöld foltokkal, és ezt fogták rá New Barthára. Nem mondom, ez a két gyerek életrevalóbb, mint mondjuk a Timike, nem csoda, hogy Bandita is tőlük tanulta a nagymenőséget. Le is buknak nagyon gyorsan, az Enikő rájuk nyit, és egyből levágja, hogy itt valami átbaszás van a dologban.

bk484.jpg

Kocsma a helyszín a következő snittben, Aliz picsanadrágban, Zsófi csöcskiemelős pólóban, Gábor, a néma pincér pedig dzsigoló ingben flangál, uram irgalmazz. A kocsma elég erősen a Hooters bárra hajaz, Zsolt legújabb marketingötletének köszönhetően, miszerint a csöcs és a kivillanó popsi vendégeket hoz. Csak, ugye, nem mindegy, ki a célcsoport, jegyzem meg. Novák is totál ledöbben, amikor így cirka félév után valószínűleg először teszi be a lábát a kocsmába, hát itt meg mi a fakk van? Van egy rúd a lakásunkban, a Gizié, de biztos kölcsönadja, így Novák. És akkor teljes lehet a kép, teszi hozzá. Mondjuk, azt nem teljesen értem, hogy Novák milyen jogon szólal meg, mikor negyvenakárhány évesen nem szégyelli bemelíroztatni a haját, és úgy kinézni ezzel, mint egy kakadu.

Megint a Szabó ikrek, bizonygatják, hogy New Bartha igenis megszorongatta a karjukat, attól lettek kék-zöld foltosak, nem egymástól. Enikő nem hisz nekik, de aztán alkut kötnek, neki mindig igazat fognak mondani, meg jók lesznek, amíg Szabó mama kórházban van. A két kölyök azért még alkudozna, de nem sikerül. Szomorú hangulat, anyukát műtik, ugorjunk is gyorsan.

bk485.jpg

Non-Stop Ádi érkezik műszakba, és ő is azonnal villant egy kis bőrt, izompólóban készül bevenni a pultot ma este. Aztán előrántja a kikukázott virágot és odanyomja Aliznak, virágot a virágnak. Milyen jó, hogy Aliz nem tudja, honnan jött a virág. Nyomnak egy smárt (ezek együtt vannak?), a vendégek közül egy élelmes faszi pedig máris tapsolni kezd, hogy már műsor is van. Mekkora show lenne, ha Gizi is ledobná a textilt, és feltekeredne a rúdra!

bk486.jpg

Párhuzamosan zajlanak az események a másik bordélyban is, Claudia és Atikám érkezik Szaffival tárgyalni. Meg is találják a csajt egy joviális úriemberrel a sarokban, akit Claudia természetesen ismer, kedélyesen rá is köszön, és a feleségéről érdeklődik. Fickó kissé összetojja magát, majd gyorsan lelép.  Atikám állja a meg sem történt menet árát is, plusz kipenget olyan cirka száz rugót is, csak úgy zsebből, a Nagysanyis infókért cserébe. A kissé travi vonásokkal rendelkező hölgy máris elmond egy csomó mindent, itt és itt találkozik a Miklóssal, nála is van fegyver, szóval valakit kilyukasztanak, ammán ziher.

bk487.jpg

Ugrunk is gyorsan az építkezésre, ahol Miklós elmélkedik, a háttérben gyanús zene kíséretében Nagysanyi settenkedik mögé. A pénzt kéri, Miklós odadobja neki a tatyót, benne persze csupa fénymásolt bankó, nem amatőr azért. Mire Nagysanyi felnéz, máris a stukival szemez, most megfizetsz a bátyám haláláért, így Berényi. Nagysanyi fenyegetőzik, feljelenti majd őt a csaja, van bizonyíték is, minden fel van véve diktafonnal. Miklós leszarja, neki már semmije és senkije nincs, szóval az lenne a legjobb, ha vagy meghóna vagy lecsuknák. Nagysanyi is előkapja a stukkert, szóval ez most már megint krimi rész lesz, jól van.

bk488.jpg

Bölcs Oszi és Old Bartha New Barthával fut össze az udvaron, a kis golyófej máris dicsekszik, hogy ők ketten katonai táborba mennek, túlélő táborba! Hát, mondjuk, arra nem vennék mérget, hogy ezek ketten egy igazi túlélő tábort túlélnének-e, de mindegy, ez csak egy sorozat. New Bartha is csak pislog, túlélő tábooooor??? Hát, arra készülj fel, hogy nincs se meleg víz, se tévé meg ilyen luxus cikkek. Oszinak máris elmegy a kedve, így nem tud majd a tévé előtt dögleni egész nap. Zsolt persze kiröhögi, egy olyan röhögéssel, amit még Mardel kutya is megirigyelne a Flúgos futamból. Novák vágódik ki a kisboltból, Zsolt, beszélnünk kell. Te bordélyt nyitottál a szomszédban? Igen. Problem? Novák a saját bizniszét félti, hozzá tisztességes háziasszonyok járnak, na meg a Juli, és ez így nem pálya, hogy a szomszédban meg seggek villannak. Zsolt szerint Gizit és a rudat rakja be a kisbolt közepére, oszt majd oda is mennek a vevők. Laci szerint ez undorító, Gizi ezt pont hallja, és megsértődik.

bk489.jpg

Vissza a Miklós-Nagysanyi viadalhoz, a szerkesztők már előkaparták valahonnan a vadnyugat-összes lemezt, és felraktak egy kis western alapot a hangulat felturbózására. Kerülgeti egymást a két bűnöző, keresik a másikat a gerendák között. Egyszer csak üvöltés, és megjelenik az Oszi nevelőfaterja, a Zoli, mint A rendőr, és szétcsap köztük, pontosabban lő. Egy lövés, és Nagysanyi elterül, Miklós azért megnézi közelebbről, hogy biztosan sikerült-e. A rendőr tovább kiabál, dobja el a fegyvert, de Miklóst különösebben nem érdekli. Megáll előtte, lője le nyugodtan, ő feláldozza magát, és ekkor olyan jelenet következik, amit a BK-ban eddig még soha nem láttam: Miklós olyan mozdulatokat tesz, mintha öngyilkos akarna lenni, megáll a rendőrrel szemben, készen a halálra, és eközben isteni dicsfény ragyogja körbe. Kell ehhez még bármilyen kommentár?

Címkék: barátok közt
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

atandora 2013.04.29. 19:48:29

Arról az irodáról nekem nem vakondlyuk, hanem egy temetkezési vállalkozás jut az eszembe. :D

2013.04.30. 08:45:42

- Kilincsorrú még nem lakik ott, csak fugázni jár át, meg drága étterembe vinni a kiccaládot!

- ja, egyébként ezek a Szabó ikrek kb. a sorozat eleje óta benne vannak (na jó, mióta Bandita járni tud), de még egyszer sem voltak benne, cska most az utóbbi pár hétben
biztos nem találtak egy kurva ikerpárt se aki beszállna a sorozatba

- hú apám.. láttad volna mikor Bartha kitalálta ezt az új sztájlt, Zsófikának ollóval elvágta az amúgy se szolid ruháját, úgyhogy a kiscsajnak úgy kint voltak a műanyagkannái, ahogy illik!

- jaja, Nonstop és Alíz összejöttek bizony! bár volt egy nagyon gyenge csökevényszál hogy NewBartha rámegy Alízra, volt egy kis flört, majd hirtelen indokolatlan abbamaradt, és azóta Ádi fugázza a leányzót folyamatossan

- egyébként én azt sem értem, hogy az Oszkár nevelőfaterja honnan a pékből tudta meg hogy ezek ott gyilkolászni akarják egymást? igazi Rexi kutya, kiszagolta?

nyuszi01 2013.05.01. 21:30:18

@Torghelle AIR Sándor: óó nagyon köszi a kiegészítő infókat!!! :D :D
süti beállítások módosítása