Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gossip girl - A pletykafészek 2x21 - Seder Anything

2013. április 26. 13:00 - Agent "V"

Bocsi a múlt heti kimaradásért, de hát a hoki vb az hoki vb, ha meccs van, menni kell. Ott tartunk tehát, hogy Blair már tutira nem megy a Yale-re, ezzel dugába dőltek a csodás jövőről szőtt álmai. Serena ugye elutazott Poppyval Spanyolországba, hogy kipihenje a közelmúlt nagy fáradalmait, meg hogy megint fasza csajnak érezhesse magát. Ja, és Dan se megy a Yale-re, mert nincs pénz rá, az ösztöndíjról meg letehet, ezen kívül Blair és Nate a világ legnyálasabb párja lettek. Valahonnan innen folytatjuk.

1.png2.png

Most megint Blair kosztümös álmában vagyunk, egy étteremben árul virágot kis gyufaárus lányként, hogy legyen zs-je a Yale-re menni.Sajnos pont az édelgő B-Nate párnak adna el virágot, úgyhogy a másik Blair gyorsan lerombolja az álmait, majd az igazi felébred. Odalent a konyhában Cyrus főz a zsidó húsvét miatt, miközben Blair a Nate-tel való kapcsolatáról magyaráz, ami senkit nem érdekel. Jön Elenor is, aki rápirít a lányára, hogy a vacsorán lesz szíves viselkedni, de ez sok hűhó semmiért, mert Blair nem lesz jelen. Helyette Tripper (tudjátok, Nate nyálpofájú unokatesója) esküvői próbavacsijára megy, ahova eddig még nem hívták meg, de Nate meglepit tervez, meg hát a menyasszony is benyomja valami sügér klubba, ami elvileg nagyon menő, és így egyetem nélkül is lehet valaki. A szülők persze ki vannak akadva, küldenék az NYU-ra, de Blairnek a borostyán ligás suli kell vagy semmi.

3.png

Serena hazaért, jön Chuck,aki röviden lefesti, hogy milyen lehetett a nyaralás, de Serena megnyugtatja, hogy csak olvastak, fürödtek meg ilyesmi. Erre sajnos Chuck közli, hogy előző héten látta Poppyt, szóval vagy kettő van belőle, vagy Serena hazudik. Blair és Nate a templom előtt smárolnak, szerencsére hamar befejezik és mennek a templomba, ahol kiderül Nate meglepije, hogy bejutott a Columbiára, ahova azért jelentkezett, hogy kiderítse, a család nélkül is megy-e neki. Ez azt jelenti, hogy nem megy a Yale-re, ahova a nagyapja egy pacsival bejuttatta. Jön Moreen, szerintem ez a csaj folyton be van szívva, vagy nem rúgták eleget seggbe, nemtom, de idegesítő. A beszélgetés természetesen kölcsönös bájolgás, aminek az a vége, hogy B pofára esik, mert a nőegyletnek sem kell.

Brooklynban Dan ér haza és a hugát egy sráccal találja, valami sulis feladat miatt. A srác el, a kölykök meg megdumcsizzák, hogy Jenny megkéri a fiút, hogy nyomja be Dant melózni az anyja catering cégéhez. Rufus jön dühöngve, mert nem kellenek a népnek a festményei, így nem lesz meg a tandíjra való. Ennek ellenére a gyerek ne aggódjon, apu majd megoldja a dolgot. A templomban Nate nagyfaterja oltja be Blairt, hogy jó lenne ha rávenné Natet, hogy menjen a Yale-re. Blair először húzódozik, de aztán Nagypapi felajánl néhény lehetőséget, például, hogy bejuttatja a nőegyletbe, mert neki ez egy telefon. A csaj ezen felbuzdulva úgy dönt, hogy segít Nate-et meggyőzni, ja és még koszorúlány is akar lenni az esküvőn. Nos, ez megoldható természetesen, jó biznisz volt.

4.png

Cyrus kap hívást, mégpedig Serenától, akinek ügyvédre van szüksége. Hoppácska, mi a franc történt Spanyolban? Lily érkezik haza egy csomó új cipővel, meg Rufus-szal, mikor jön Serena. Lily nem túl boldog, hogy a gyereke megint felelőtlen lett, meg idióta, úgyhogy szobafogság várható. Lily el, Serena meg felhívja Blairt, aki éppen ruhát próbál és nem is lesz otthon a családi ünnep miatt. Serena ennek valószínűleg még örül is, mert szalad a lifthez és menekül. Dan érkezik a cateringes csajszival, aki utálja a srácot, mert szájmenése van. Engem is idegesít. Dan csak a kapu előtt jön rá, hogy a zsidó húsvéti vacsira jött melózni. Elelnor biztosítja, hogy nincs helyette más, úgyhogy megkétszerezi a pénzt, ha Dan marad és még örüljön, mert Blair nem lesz ott. Blair ekkor érkezik Nate-hez, persze felvették a nőegyletbe. Gyorsan neki is fog az adósságtörlesztésnek, de Nate nem nagyon akar dumálni a Yale-ről, sőt a családját is pattintani fogja. A Waldorf rezidencián Cyrus jön elő Serenával, aki köszön mindent, de nem akarja elmondani az anyjának, hogy férjhez ment Spanyolországban, szóval Cyrus inkább csak segítsen érvényteleníteni. Persze ez titokban nem maradhat, mivel Dan is ugyanabban a konyhában héderezik. Serena elmeséli, hogy Poppy összebalhézott a csávójával és lelépett, ő meg elvileg hozzáment a sráchoz. Elég részeg volt és nem emlékszik, hogy mi is történt pontosan. Dan persze ki van akadva, és amúgy szerintem igaza is van, tiszta hülye ez  a csaj, komolyan.

5.png

A vacsin Blair és Nate sem érzi túl jól magát, Blair tudni akarja, hogy mi van, vagy inkább mi volt az ebéden az uncsitesójával. Nate nem áll szóba a nagypapival, szóval ez érdekes este lesz. Lily és Rufus érkezik Elenorhoz, a végén majd csak családias lesz a dolog. Persze minden rosszul jön ki, mindenki hazudik jobbra-balra, és Rufus még mindig olyan hülye, mint az állat, mert tényleg nem esik le neki, hogy a fia itt dolgozik. Otthon Jenny monopoly-zik a fiújával, mikor jön Chuck és a barátnője, akik már az előszobában vetkőznek. Blair Tripperhez megy, hogy mi a francot mondott Nate-nek, mert a srác ki van akadva. Természetesen a beszélgetés végére nem érünk el, mert jön Nate köszöntője, amiben beégeti Nagyapát, akiről kiderül, hogy feladta a rendőröknek az apját. Szóval ezért pipa. Ezt megértem. A zsidó húsvétra pedig nem más érkezik meg, mint Serena férje. Ciki. Meg honnan a francból tudta, hogy itt van???Serena kirúgná a csávót, aki meg nem hajlandó békén hagyni. Erre Serenaval elszalad a ló és megint hazudik egyet, mégpedig azt, hogy Dan a pasija, tehát hagyja békén. Jön Elenor, meghívja a srácot, aki persze el is fogadja. Hát ha eddig szar volt az este, akkor ezután már nem tudom mi lesz. Ugyanígy alakul Blair estéje is. Bele se fogok, hogy a Waldorf vacsora hogy alakul, sírni tudnék, hogy mindenki mekkora tányérszemekkel néz a másikra. Ha engem kérdeztek, ez a szar attitűd mindenkire átragadt, még Chuckra is, aki most jött rá, hogy ezt a csajt már dugta tavaly. Megy inni a szalonba, ahol Jenny jól leugatja a fejét, hogy vegye már észre magát, hogy nem kéne elbaszni minden emberi kapcsolatát.

6.png

Blair dumál Nate-tel, aki kiönti a szívét és erre Blair csodálatosnak találja, tehát letett a nőegyletről, ez már tuti. Nagyapa jön szívhez szóló dumával, és elmondja Nate-nek az igazat, ami gondolom kurvára nem lesz az és tuti, hogy Blair is benne van, mert nagyon furán néznek rá. Waldorféknál nagy nehezen eljutottak a kajához, ami valójában csak petrezselyem. Gabriel nem érti, hogy miért vannak együtt, Lily sem, Rufus meg falaz, de ő se tudja, mi van. Végül Dan elmondja, hogy ő igazából pincér, az apja meg sértett büszke. Nate lerázza Blairt, vagyis akarja, de aztán kiderül, hogy Nagyapa beköpte az egyezség miatt. Ezek gyorsan szakítanak az tuti. Ez a srác szegény olyan naiv, hogy nem igaz, és mindig a legrosszabb percben jön elő belőle az igazságérzet. A VdW nők beszélgetnek, Serena szeretne már végre magára találni. Kis szópárbaj után Lily bedobja, hogy S-t felvették a Brownra, szóval gyorsan tovább léptek. Serena megy Gabriel után, és előadja, hogy még nem kész a házasságra, de kiderül, hogy nem házasodtak össze. Óriási megkönnyebbülés Serena részéről és igen, a nyálas pasikat szerintem külön válogatják ebbe a sorozatba. Blair érkezik haza, sírva, csúnya este volt ez. Ugyanekkor Chuckhoz Nate érkezik, ide jött sírni, meg inni Blair miatt. Chuck kivételesen nagyon felnőtt módjára viselkedik, én Nate helyében szégyellném a pofám.

7.png

Dan mosogat, Lily köszönetet mond neki, Rufus meg közli, hogy ő eladja a galériát, mert már nem szereti csinálni. Azt még nem tudja, hogy mihez kezd. Érdekes. Így hogy fedezi majd Jenny taníttatását? Blair sajnálja magát kellőképpen és végre együtt vannak a nagy barátnők. Ekkor szólnak neki, hogy jött valaki és látjuk, hogy Chuck nem kapta meg Nate-től az italát, mert a srác el is húzott már. Jön vissza Jenny, Chuck bocsánatot kér a tavalyi erőszakoskodásért és igazi kezesbárány lesz. Én komolyan sajnálom őt. Sokkal nagyobb arc, mint Nyálgép Archibald. Blair elnézést kér Cyrustól, amiért szemét volt vele reggel, és ha gondolja, akkor megköszönne egy plusz meghallgatást az NYU-ra. Ekkor előjön Nate, aki szintén nem megy el a városból és jön a nagy kibékülés, amit nagyon nem vártam. Fúj. Serena felhívja a srácot és hagy egy libás üzenetet, amit Poppy is lát és szerintem szándékosan vesztek össze és hagyta ott a srácot Serenával.

xoxo

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása