Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x52 - Párnacsata-effekt

2013. április 26. 11:00 - tedy

Rohadtul utálok párnacsatázni, kábé így az idők kezdete óta. Fekszel az ágyon valaki (rosszabb esetben több valaki is) meg feléd kerekedik, mutatva ezzel vereséged és a játék kegyetlen hierarchiájában (aki fent van erős, aki lent, az meg nem) betöltött pozíciódat, és folyamatosan csapkod egy, egyébként konkrét sérülés okozására képtelen, puha tárggyal. Egyrészt piszkosul megalázó, másrészt pedig az az érzés, amit kivált… Kétségbe ejtő. Folyamatosan baszkodják bele a fejedbe, pontosan akkora erővel, ami nem intenzitása miatt bénít meg, hanem folytonossága miatt, és mivel egyfolytában kapod ugyanazt az ingert különböző irányokból, az agyad minden alkalommal leblokkol, és ha nem vagy elég nagy és erős, akkor nagyjából ez a leghülyébb játék, amit választhatsz kiskölyökként. Egy idő után nem bootol újra a rendszer, és nyálát csorgató, saját ürülékében fetrengő zöldség lesz belőled. Bizony. Összefoglalva tehát: fizikai behatás ér, de inkább pszichés fájdalommal jár, a folytonos rossz érzés és a helyzetből való kilátástalanság pedig egy idő után az őrületbe kerget. NEM ISMERŐS EZ EGY KICST? A mai részünk sem lesz jobb, mint egy elcseszett párnacsata.

1.jpg

Komolyan mondom, Vivien egyre rondább. Zsófira még azt mondom, csak-csak. Azért Kate Moss sem a szimmetrikus arcáról híres, aztán mégis mindenhol ott pózol egy szál muffban, szóval Lófejet is lehet bizonyos szögből szépnek megítélni. De Vivien egyszerűen csak csúf, és főként a viselkedése teszi azzá, folyton hápog meg hőbörög, mindezt nyilván iszonytató prosztósággal. Részünk reggelén is, kulcs hiányában az ajtó helyett Rita ablakán másztak be Balázskával a lakásba, de hát a Karvaly meg nyilván ott aludt, szóval a „nem akartunk senkit sem felkelteni” gondolatfonalat én már itt elvesztettem. Szóval K. visít, ahogy illik, rohan be Dzsóhoz, hogy jáj, Converse cipős betörő mászik az ablakon! Persze bunyó most sem lesz (még jó, hogy tegnap Iron Man 3-t néztem, kielégült a napi agresszió igényem), kis löködés, de Balázs is csak az ágyra esik, szóval. Az nem számít. KarvalyMarci közben közös napot tervez, Dzsó meg reggel Diát látogatná, hogy megbeszéljék kapcsolatukat, mert papának nem jön be ez a mindenkivel kúrogatunk téma, Dia legyen az övé és csak az övé, mindörökké, ámen. Drámai jelenet, Dzsó elrohan, mert Dia csak felháborodik, hogy mit faggatózik, nem is járnak, majd meggondolja magát, visszainvitálja, és nyilván dugványozás lesz a vége. Közben láthatjuk azt is, hogy a fekete démon a Kazinczy utca egyik legfrekventáltabb részén lakik a szaros kis pultos fizetéséből. Aztán Dzsó mondjuk megint lelép, Diát választásra kényszerítve: vagy velem vagy, vagy ellenem! Ritka buta szöveg.

2.jpg

A villában Lófej és Anikó együtt takarítanak, mert együtt lettek beosztva, aminek Bandzsa Ancsa örül, de a kis paripa nem, hiszen nem lesznek rögtön barik, csak azért, mert Zsófi is mellette voksolt a kínos Tudjukki okozta ügyletekben. Nagyban megy a suvickolás, majd felhangzik Vivien kéjes nyögése, mert hát ők így csinálják. Zsófi meg bekopog, hogy nem lehetne-e halkabban. Bekopog. Egytől tízes skálán, Ti mennyire vágnátok arcon fapina, irritáló lakótársatokat, ha kamatyolás közben rátok dörömbölne? Hát. Vivcsi is zaklatottan jön ki, el is küldi a retekbe irigységtől sárgálLÓ (ah, még mindig nem bírom kihagyni ezeket) Zsófikát, mondván: azért mert téged senki sem tologat, még nem kell mástól sajnálni. Mert a szex is csak akkor jó, ha mások is hallják, hogy mennyire! Közben a konyhában a mikró grill funkciója elromlik, ezért nyilván az egész eszköz használhatatlanná válik, adjuk hát oda csóró Hannáéknak! Tippelős játékunk következik, a sorozatot nem néző olvasóinknak: Kinek a szájából hangzott el ez a mondat: a.) Regina, b.) Dzsó, c.) Marci?

3.jpg

Háh, átvertelek, Rita volt az. Nagyon próbálja bizonygatni, hogy itt most egy pálfordulás szemtanúi lehetünk, cukiskodik, kedveskedik, eszméletlen szimpatikus is lehetne, de nyilván végül nem lesz az. Fel is kerekedik a kis duó, hogy Hannáéknak elvigyék a cuccost. Rita azonban Marci lelkére köti, hogy nem maradnak, csak ledobják a mikrót, hogy utána az egész napot együtt töltsék, mert ha muszáj, úgy romantikus igazán! A lakásban mindenki nagyon örül, főleg Hanna pajzán szemein látszik, hogy mennyire is, Karesz (még mindig nem értem, hogy miért tér vissza időnként) sörrel kínálja Marcit, aki el is fogadja, felrúgva ezzel Karvallyal kötött megállapodásukat. Sérelmének a kis sátánfattya savanyú pofával, szemforgatással, és party-killer mondatokkal ad hangot. Nyilván addig nyüszörög meg fancsalog, hogy elindulnak haza, mindenki jól ledöbben, hogy nademarcinehagydmagad, aztán mégis hagyja, a lépcsőházban pedig megegyeznek, hogy végül sehova nem mennek, mert mindkettőjüknek elegük van ebből a szar napból. A non plus ultra az egészben, hogy később, mikor mások veszekednek, a békülést és a kettőjük között húzódó feszültséget, nézeteltérést, és alapvető jellemvonásbeli különbséget egy „hát ehhez képest mi kismiskák vagyunk, boldog kapcsolatban élünk” mondattal intézik el. Persze, nekem is jobb hangom van ZsóFikánál, de mégsem adok ki albumot. Csak azért, mert vannak nálad szarabb emberek is, az még nem tesz téged jóvá, maximum mellettük jobbnak tűnsz, de hát a kettő ég és föld.

5.jpg 

Gábor életének nem is olyan távoli, setét múltjából előbukkan Enikő, aki fogalmunk sincs, hogy miért tért vissza. Többnyire csak azért, hogy még egy elviselhetetlen, szociálisan teljesen inkompetens női karaktert teremtsenek ezzel a sorozatnak. Szóval Encsi berobban először a villába, ahol a Nutelláért kergetőző Lalit és Zsófit szakítja félbe melodrámájával. Gábort keresi, ez is csörtet össze-vissza, ahogy Rita szokott, majd közlik vele a hírt: szerelme már rég nem lakik itt, hát akkor hol, gyere megmutatom. Lali elindul vele, de érzi már a helyzet komikumát, ha Enikő meglátja Szilikon Szandit, kontrázva teper vissza Erdélybe. Küld is egy figyelmeztető esemest Gábornak, aki persze csak később veszi észre, így a műhelyben van ideje Reddzsivel azon ventillálni, hogy vajh’ miért is jött vissza a lányka. Egyetlen épkézláb magyarázatot találnak erre, mégpedig, hogy Encsi terhes. DADDADDAAA. Gabi rohan haza, de nem tud elég hamar odaérni, hiszen Enikő és Lali már rég ott vannak, és Szandi jó szokásához híven egy szál párducmintás bikiniben nyit ajtót, az erdélyi csaj az állát keresi, és közben hupákol, hogy a Gabi egy ilyen nővel lakik együtt, és majd kapni fog, ha hazaér. HÁLÓ! Szakítottatok! Végig az a Jóbarátokos rész ment a fejemben, amikor Ross lefekszik a fénymásolós csajjal, pedig csak szünetet tartottak Récsöllel – hát ő persze nem így tudta, „dehiszenszakítottunk!”, hangzik el a kultikus mondat, amit erre a helyzetre is tökéletesen tudnék injektálni. Enikő persze rohadtul nem zavartatja magát, és amikor Gabi hazaér egy büdös nagy pofonnal jutalmazza (nem ez lesz a nap kamu sallere) hűtlenségét egy nem létező kapcsolatban. Enikő azonban nem terhes, csak újra akarja kezdeni Gáborral, de csak abban az esetben, ha mikor már nem jártak, és nem volt semmi közük egymáshoz, mert Enikő egy kiállhatatlan picsa volt, és Gabi egy szál semmivel visszaköltözött Pestre, Gábor nem feküdt le Azzal A Nővel. Awkward, persze, hogy lefeküdt, Enikő elszelel, kifele menet Kristófnak nekimegy, aki lepicsázza, amiért Gabi majdnem kiveri belőle a szart. De persze nyilván nem teszi.

7.jpg

Közeledik a vége, nincs már sok hátra, jöjjön még egy pofozkodás, és egy drámai elvonulás története. A fürdőben Zsófesz sörényt mos, Balázs (Vivien jelentéktelen pasija, aki néha döbbenetesen jó fej, máskor meg ennek kontrasztjaként egy igazi őstulok) pedig beül mozizni, vizslatja Lófej alvázát, aki cseppet sem jön zavarba ettől. Szó szót követ, majd egyszer csak BEMM elcsattan egy csók, amire hát ki nem találnátok, Vivien nyit be. Ez egy dolog, láttunk már ilyet máshol is, nade. Vivicica akkora sallert basz le Zsófinak, hogy csak úgy zeng a fürdő. Kicsörtet, Zsófi dühösen fújtat utána, Balfasz Balázs meg csak szimplán nem érti, hogy mi a stájsz. Hiszen ők tényleg nem jártak, így azzal smárol, akivel akar. Vivien még Zsófi szemére hányja, hogy ugyanolyan, mint Anikó, kioszt egy tockost Bazsinak is, majd magára rántja az ajtót. Itt jön Marci és Rita ominózus jelenete, hogy ehhez képest az ő kapcsolatuk tavaszi felhőjáték. Van egy szó, ami ezekre a helyzetekre lett kitalálva: nyilván!

8.jpg

Záró akkordként megkapjuk Dzsó és Regina beszélgetését, ahol papa beszámol mamának a Diával történt eseményekről, aki pedig nem bírja tovább cérnával, instant idegösszeroppanást kap, berámol a bőröndjébe pár felesleges dolgot, és távozásra szólítja fel önnön magát. Rita közben rányit, és egy kicsit valahol tényleg megsajnáljuk őt, ahogy Karvaly vállán zokog, és szorongatja a Diának írt levelét könnyes-taknyos kezében. A szerelem egy ilyen szar dolog babám, Egerben talán békére lel zaklatott kis lelked.

9.jpg

A következő részben sem fogunk könnyekből és drámákból hiányt szenvedni! Gábor és Enikő kapcsolata köré fog csoportosulni a semmitmondó történetszál, és aki speciel nem szereti ezt a részét (ÉN), annak játékot hirdetek! Számoljátok össze, hogy hányszor ismétlik meg kérdésként a szereplők a párbeszédben utoljára elhangzott mondatot. Például:

-Az anyád egy kurva.

-Az anyám egy kurva?

-Igen, egy kurva és te is az vagy.

-Én is az vagyok?

-Még hülye is vagy.

-Hülye is vagyok? Te noooormááális vagy?

Na ugye, hogy ez a rész is olyan volt, mint egy rossz, soha véget nem érő párnacsata a büdös, duci szomszéd fiúval, akivel mindenki utált játszani...? (Bocsánatot kérek a büdös és duci szomszéd fiúktól.)

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

shimizu 2013.04.26. 11:53:25

Hát, kérem szépen....ez nagyon szép felvezetés volt! És a vége! Szépen keretbe lett foglalva!^^
Tanítani kellene az iskolában, mert a sok elkorcsosult szókincsű hülyegyerekkel hiába olvastat a tanár keretes verset, totál nem fogják fel a lényeget.
Nade a zÉjjel Nappal Bp közelebb van az értelmi szintjükhöz XDDD

p.o.p 2013.04.26. 13:01:10

yess!!!!! tedy for pres.
Ezek a legjobbak, kár h ritkán írod te a hv-t.
Amúgy a sorozat néha egészen jól megközelít bizonyos, akár a való életben is fellelhető konfliktust (pl féltékenység), viszont ezt valahogy olyan gagyi köntösbe tudják beletenni, hogy néha tekerném a filmet ha lehetne...ráadásul ugyanazokat a konfliktusokat ismétlik részről részre. Bizonyos szereplők pedig nem tudnak önmagukon átlépni. lsd Kristóf...az ő karaktere már régen kifulladt. Miért nem írják ki???
Ha több poén és humor lenne, meg esetleg olyan szereplők akik tudnak viccesen improvizálni (Lalinak néha sikerül...de a többiek...) akkor egész nézhető lenne a dolog. Bár én így elszórakozom rajta általában...:)
U.I.: Szandi tuti a valóságban is ugyanilyen, mert ezt a karaktert ilyen hitelesen nem lehetne hozni. Szóval kíváncsi lennék, hogy ki képes őt elviselni?????:)
U.I. 2: a zenék javulnak...valaki felfedezte Parov Stelart...

naezjó... 2013.04.26. 14:16:49

@p.o.p: "néha tekerném a filmet ha lehetne..." Ezért kell neten nézni. Joe "hogyan legyünk korrektek ám szexhez is jussunk" kiselőadását például többszöri megtekintésre érdemesnek titulálom. Egy aranyembert rejt a zord külső. :) Míg amint a kamera kettesben találja KM-t, már rakom is a következő jelenetre.Kivéve ha Marci jár, mert az a mozgáskultúra még mindig feldolgozhatatlan a szememnek.
Tudjukki a klasszik Jockey, szerintem inkább a forgatókönyvírókon, mint rajta múlik, h mit hoznak ki belőle.

wondorog 2013.04.26. 20:49:59

Eddig 11 "Te noooormális vagy?" / rész a rekord (+ még 7-szer a normális szó, ugyanabban a részben), vajon dől rekord? :D

nakatan 2013.04.26. 23:21:35

Rita a való életben is ilyen 5 éves értelmi szinten van?
És, ha már járás, akkor Laliiiiiiii!!!!! :D az eszem megáll ahogy bandukol :))))))
süti beállítások módosítása