Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x48

2013. április 25. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van. 

Nahát, kérem szépen, 48 nap elteltével annyi dolog maradt hátra, hogy egy párnak a T69-es átnyújtson egy kisebb talicskányi lóvét, aztán lehet pezsgőt bontani, és/vagy fakultatív programként a kolumb gerillákkal kokettálni. Összefoglalóval kezdünk, ez történt eddig, Zsömike, vérszerződés, jósegg, gonoszkodás, zsinórtanga, körbecsók, karaoke, összehányt budi/terasz, pápai bukta, pokoli éden, pszichopata Szöszi, védett Pókmajom, öldmegbazdmeg, tánctanár, Gábor, baszás, pápa vissza, Levi öngyilkos, Prosztó gyökér, Niki kiakad, Korleóne önfeláldoz, Pókmajmot leribancozzák, Kristófot pofánvágják, Nikit megszívatják, Danit lecserélik.

A T69-es a döntő napjára olyan színű ruhát vett, amilyen tán nincs is, a természetben ezt az árnyalatot nem lehet fellelni hálistennek. A csöcs mondjuk nem esik ki belőle, a csajom szerint a fülbevaló megy a gönchöz, én ezt nem tudom megítélni, az tuti, hogy csillogós. A mai nap a hűség, a bosszú és az érzelmek próbája lesz, részemről meg az idegeké, mert kezdek kifáradni kicsit. A reggel olyan, mint szokott lenni, Nickelback szól, yesterday was your last day, énekli Chad, igaza van. Az udvartartás odalent szórakozik (értsd: hevernek szanaszéjjel, de nem keveredve), a király és Kristóf húzzák egymást egy kicsit, érezhető a feszültség. A király kiválóan utánozza Pinokkina szaggatott stílusát mellesleg. Kristóf a szokásosnál is lassabban, megfontoltabban beszél a kamerába.

Pókmajom, Prosztó és TökösBula a kettes számú reggelizőasztalnál nyomul, a hangulat annyira itt nem jó, mert TökösBula szerint ez faszság, hogy Pókmajom miatt bojkottálva vannak, hát kedvesem, embert barátjáról, akit korpa közt esznek a sánta ember disznói. Pókmajom leszarja, én itt ülök, oszt ha jönnek, jönnek, THIS IS ÉDEN! A kamerába önfeledt mosolygást említ, ő jól csinálta, mondja, nem is tudom, ha egy játék célja, hogy a döntőbe juss és nyerj lóvét, akkor nem, nem csináltad jól. Niki erőt vesz magán, menjünk keveredni, Pincsi nem szívesen mozdul, mert még a végén bajuszkás lesz. Ez annyira nem jó poén, hogy egy egész stand-up műsort kellene építeni rá, csak mondom. A király és a pápa Kristófot úgy vonszolja fel a lépcsőn, asszem ezzel azt fejezik ki, hogy nem akar Pókmajom társaságában lenni. Alíz szerint párja nagyon feszült.

A reggeli után Korleóne és Kristóf napozik, a király letiltja a dumálásról Lassúbeszédűt, itt a gyümölcse a melónak, nyugivan, kussnepofázz. Kristóf már nem nagyon tud mit kezdeni magával, olyan ideges, erre jön Juan egy levéllel. TökösBula olvas: egy kapcsolatban a legfontosabb a bizalom, ha az meginog, mindent elveszthettek. Beszéljétek meg bajaitokat egymással, és kérjetek segítséget a visszatérőktől, mert ezen sok múlhat. És felolvasta hiba nélkül, asszem első ízben sikerült ez a 48 nap alatt, egy ceruzás ötös jár érte. Kristóf örül, mert elkezdődött a végjáték élesben. Juan hoz még egy borítékot, ezúttal a visszatérőknek, akikre fontos feladat hárul: mindent kideríteni a két párról. Segítsetek nekik, ez a végén fontos lehet.

Az udvar felvonul a trónterembe, Kristóf a lényegre tör: Alíz, mindég, minden körülmények között együtt kell maradnunk. Érted? Aha, mondja Alíz, nem vagyok fogyatékos, és az agyam is régebbi modell, mint Nikié. Alíz bízik Kristófban, mert nincs más esélye, illetve azért, mert Kristóf sokat ad arra, mit gondolnak róla mások. Pókmajom és TökösBula kisajátítja a mödanszié szélét, bízz Prosztóban és ne fossál. TökösBula a kamerába bőg. Minek, nem tudom. Betontömböket dobálnak a vállára, mondja, sose ilyen nyomást még nem érzett, és sír egyre, nem bír aludni, stb. Egyedül volt, kiborult. Nem érdekes, menjünk tovább.

Odafent Kristóf kijelenti, hogy míg ketten ott nem állnak a döntőben Alízzal, senkire, soha, semmilyen esetben nem cserélné le, még 25 gurigáért cserében sem. Ja, mondja a pápa, TökösBula is ezzel szopatott. Niki szerint is túlstresszeli magát Kristóf. Alíz szerint benne tutira lehet bízni, bár 25 millióért azonnal otthagyja Kristófot. Prosztó odalent nyugodt, mert lövése sincs, mi fog történni, így feleslegesen nem idegeli magát. Nem hazudik, a kamerába is ezt mondja, ő csinálja jól. Én berúgnék, biztos, ami biztos alapon. Pókmajom arra kéri Pincsit, hogy ne okozzon neki csalódást, mindezt azt követően, hogy a pofonnal kibaszott Pincsivel is. This is NOT the beginning of a beautiful friendship. Pókmajom a kamerába magabiztosan nyilatkozza, hogy ő bizony itten döntős lenne, ha nem pofozza ki magát hirtelen.

Kristóf még egyszer, remélhetőleg utoljára letisztázza a dolgokat Alízzal, együtt, végig, nem átbaszás, fogod? Alíz Kristóf hatására elkezd izgulni, pedig eddig kurva jól érezte magát. Na még egyszer, akármi történik, ha életed szerelme, akkor sem mozdulsz! De te sem, válaszolja Alíz, nem hát, mondja Kristóf. Prosztó nyugtatja TökösBulát., aki már tán idegesebb, mint Kristóf, TökösBula szerint Prosztó nem tett mlég le eleget az asztalra, hát most próbál, mert beszól, hogy egy feszkóoldó dugás? Bula kifeszül, bazdmeg, te hülye vagy? Miért, kérdez vissza a stricicipők ura, kedvtelésből nyomjunk egyet. Te kedvtelésből szoktál dugni? (Te nem, TökösBula?) Ja, meg unalmamban, válaszolja Prosztó, innentől copyright stipistopi az "Unalmamban tán még meg is dugnálak" pólófeliratra.

Nnna, csapjunk a lecsóba páros lábbal, már én is ideges vagyok. A T69-es elegáns fekete ruhában, derekán vörös selyemövvel áll, a lakosság kicsípve, Prosztó cipőjét az ENSZ emberjogi bizottsága elé akarom vinni. A két döntős pár a hokedliken, a visszatérők velük szemben a szőnyegen. TökösBula előtt ajtókat nyit meg a huszonötmillió szó. Nem tom kiét. T69 megkezdi a mókát, ami eddig volt, az lófasz, most jön a lényeg. Kristóf rosszul van. A sorsotok a régi társaitok kezében van, ott vannak öten, akik mögé többen állnak, azok nyernek, tiszta sor. A régieket bármilyen eszközzel meg lehet győzni, pénzt, dugást, bármit lehet ajánlani. Mehet? Mehet.

Elsőként a király jön, TökösBuláék nem nagyon győzködik, mert minek, feleslegesen nem kell koptatni a hangszalagokat. Korleóne beáll Kristófék mögé, 1-0. Lassúbeszédű szerint érzelmeket nem lehet aprópénzre váltani, Ádám meg nem tud olyan összeget, amiért beállt volna Prosztóék mögé. Szent Dani jön, na, vajon beáll TökösBula mögé, aki kibaszta a játékból? Nem hát. 2-0 Kristóféknak. Alíz jól érzi magát, mert a barátai állnak mögötte. Pókmajom jön, Kristóf jóelőre jelzi, hogy ha Pókmajom fizetne, akkor sem állhatna be mögé. A csaj persze felbassza az agyát menten, bárcsak vágtam volna pofán jobban, mondja, közben a lábán az a cipő, amiben a Dopeman klipben piszkálgatta a csúnyáját, ragaszkodó típus, úgy látszik. Pókmajom beáll Prosztóék mögé, 2-1.

Jön Pincsikutya, aki nem érti, mivel bántotta meg TökösBulát, hát bazdmeg azzal, hogy cirkuszi mutatványosnak tituláltad, helló. Mindenki sír a röhögéstől. TökösBula nem bocsát meg, de a szavazat az kell, másfélmillát felkínál Pincsinek, az sok pénz, mondja, a másik csapat nem fizet ennyit. Másfél? Másfél. Abból mennyi borotvát lehet venni, kérdezi Pincsi, az udvartartás hangosan felröhög, asszem itt a vége a dalnak. Pincsi a kamerába közli, hogy ő 25-ért jött, másfél az lófasz, neki nem kell. És beáll Kristófék mögé, AZ ÉDEN HOTEL ELSŐ ÉVADÁNAK NYERTES PÁRJA ALÍZ ÉS KRISTÓF.

Niki már nem is kell a győzelemhez, de azért beáll Kristófék mögé, 4-1 arányban tehát 25 millió a Lassúbeszédű és Alíz zsebébe vándorol. Bula és Prosztó kínjunkban vigyorognak, Pókmajom szeme villámokat szór, a tető meg csillogós papírdarabokat, vége a dalnak. Illetve ha vége, mi a lófasz lesz még itt 20 percben??? TökösBula örült Kristófék győzelmének. Alíz örült a döntőben elért eredménynek. T69 leállítja a vigasságot, mint az a király a zenét a Gyaloggalopban, csendet! Kristóf érezte, hogy ez nem lesz ennyire egyszerű. A 25 millión osztozni kell, és nem is akárhogyan. Hűségpróba gyön.

Ez annyit jelent, hogy T69 elkezdi kipakolni a lóvét kis zsákokban, darabja 2,5 millát ér. Alíz és Kristóf egymással szemben feláll, kezükben egy-egy rettentő aranyszínre pingált papírmasé gömböt vagy befestett, de eredetileg pettyes gumilabdát szorongatnak, és minden zsák után fél percük van arra, hogy magukban eldöntsék: leejtik-e a Hűség Arany Gömbjét, vagy sem. Ha valaki elhajítja a játékszert, akkor viszi a lóvét, ami addig kikerült, a másik meg megszívta, és nem kap semmit. Ha végig kibírják, viszik a huszonötöt, és feleznek. Hűbazdmeg. Pincsi úgy véli, senki nem dobja el, Prosztó szerint Alíz fog hamarabb kiszállni egy húzósabb összegnél. Kristóf a kamerába azt mondja, még soha nem volt ilyen felelős senki boldogságáért. Alíz felelősséggel tartozik Kristófért, és megbízhat benne.

Na, kint az első zsák, 2,5. Mindenki feszült, de nem dob semmit. Jön a következő, ötmiller. A király szerint 12,5 millió előtt nem lesz izgalom, hát nem valószínű. Alíz is ezt erősíti meg a kamerába, hat napig dumáltunk erről, kapcsolatunk alapja a bizalom, nem dobálunk, kitartunk. 7,5 millió jön, három zsák az asztalon, mindenki ideges. Alíz rázza a fejét, ez még kevés, Kristóf mosolyog, ennyiért nem csinálok magamból hülyét. Tízmiller az asztalon, közeleg a lélektani határ. Szent Dani nem várna magasabb összegre Alízzal szemben, mert tartja megbízható embernek. 12,5 az asztalon, ez az, amit kapsz, ha a párod nem szopat meg, és elvisz a végéig. Innentől azon múlik minden, mennyire vagy biztos a másikban, akit 48 napja ismersz. ÉS KRISTÓF ELDOBJA BAZDMEG, annyira váratlanul, hogy T69 éppencsak elkezdi a mantrát, hogy akkor a másik nem kap semmit. Alíz, a te talpadat ráragasztózták a szopórollerre.

Kristóf iszonyatos zavarban, Alíz kínjában mosolyog akkora szemekkel, mint egy közepes kisbolygó, a király meg a kezébe temeti az arcát. Kristóf azt mondja, akkor és ott így kellett döntenie, kész. Pókmajom gúnyosan vigyorog. A király szerint 17,5-ig el lehetett volna húzni a dolgot, Niki húszmilliónál húzta meg magában a határt. Alíz arcára kiül az undor és a csalódottság is, Pókmajom kineveti a dolgot, és mókásnak tartja. Szent Dani arca változatlan, a csávó akkor is így viselkedne, ha odamenne hozzá egy középkori vértbe öltözött törpe, és kérne egy cigit, egyszerűen semmivel nem lehet kihozni a sodrából.

Na, jön a tetemre hívás T69-től: miért tetted, Kristóf? Mert nekem nagyon kellett a minimális pénz, Alíztól féltem, kitette Nikit, nem kockáztathattam. Kiismertem, nem a kapzsiság hajtott, hanem az a tudat, hogy elbukhattam volna a lóvét. Szegény Alíz még mindig szorongatja a gömböt. Kérem szépen ez egy játék, aminek a végcélja, hogy lóvéval menj haza. Én is eldobtam volna. In Boston Rob We Trust, mondom a Survivor-fanoknak. A király egy nagyon picit sajnálja Alízt. És a végén jön az igazi szopás: a lóvé másik felét megkapja a TökösBula-Prosztó páros, azt a büdös kurva istenit, ez mekkora már. Szegény Alíz, most érezheti magát igazán szarul.

Kedves olvasók és kommentelők, köszönöm a kitartást, a kommenteket és kurvaanyázást, jó volt veletek, a hogyvolt dübörög tovább, jön az X-Faktor, a Megasztár, a Sons of Anarchy, a Southland, lesz Barátok közt és Jóban rosszban, és persze Való világ 5 is, ha belevág az RTL. Amint pedig a Viasat megcsinálja nekünk az Éden hotel második harmadik évadát, az is folytatódik tovább. További kellemes tévézést.

Címkék: éden hotel
1408 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.27. 15:16:37

@Benyeszke: szegény te:)

@Liller: hát, nem tom, h te miről beszélsz:) Milyen szexfüggő?:)Azt sem tudják már, h mi az:)

@nyílegyenes labirintus: oks!

Liller 2011.05.27. 15:29:23

@ladyandhenk: dehogynem,akkor tudják csak igazán!:)rengeteg olyan 40 felé tartó férfival találkoztam,aki csakis a szexről tudta,h mi is az,ha nőkről volt szó...persze az én tapasztalataim nem relevánsak statisztikailag,mindig belenyúlok a legrosszabb eresztésbe...:)

mertcsak 2011.05.27. 15:30:09

@Nagyzee: szerintem sem dobta volna el

De ha megis, akkor o okozott volna csalodast, barmennyire is vegig neki drukkoltam.

Hosszutavon -szerintem es remelem- Aliz fog jobban kijonni ebbol a szitubol.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.27. 15:35:01

@Liller: bezzeg a CSP-nél meg szemérmeskedsz:):)

Micsoda tapasztalatok, kérem szépen:)

Liller 2011.05.27. 15:37:57

@ladyandhenk: hát persze,h szemérmeskedem,mert a sok rossz tapasztalat hatására megváltoztam és tudatosan kerülöm az olyan férfiakat,mint CSP:)

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.27. 15:46:27

@Papucs Orrán Pamutbojt: igen, azt is vágom, hogy sixx írta, de hátha vki még nem olvasta és érdekli ez is. :))

bélabú 2011.05.27. 15:46:34

@yilane: Nem értelek. Mit vázoltam, ami nem úgy történt? Egyszerűen fogalmazva, Kristóf nem bízott meg Alízban, és nem merte megkockáztatni, hogy tovább nőjön az összeg. Lehet hogy Alíz elment volna 25-ig, lehet hogy nem. Ez már nem fog kiderülni.

Én végig Alíznak "drukkoltam", de tökéletesen érthető Kristóf viselkedése: ha Alíz egyszer már nem tartotta magát a megbeszéltekhez, akkor mi a garancia, hogy most tartani fogja? Túl nagy volt a tét ahhoz, hogy Kristóf megkockáztassa a "bízást".

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.27. 15:47:08

@Liller: nem is tudatosan mentél segget fogdosni:P:P Kerüld is:)

GL-581 g 2011.05.27. 15:56:44

@Zafír333: "Éppen ez fáj, hogy nem játék mindez, hanem maga a valóság!"

Igazad van. De Magyarországon sajnos MINDEN maga a valóság. Mindenhová beszivárog a mindent egyenletes hártyával befedő finom, szürke por. Család, játék, barátság...

Emlékszem, még az egyik korai rész HV-posztjába beírta valami idősebb troll, hogy "mér' eztet mutatják, hogy koktéloznak a pálmafák alatt, mikor a zembereknek gázszámlára meg teszkópárizsira sem telik?!" - ennél tökéletesebben nem is tudnám ezt illusztrálni.

A "mindenki eldobná - csak a szemét dobná el" vitába nem szállnék be, mert engem a golyódobás ténye nem háborít fel. Nem volt meg a bizalom, úgyhogy döntött - érthető, ez a játék.

Ami viszont kicsinyes és piti, hogy pont az összeg felénél. Annál ugye tiszta játékkal többet nem tudna kapni, de elveszíthetne mindent, ha a másik meginog. Viszont annyira sem mert kockáztatni, hogy "ha már lúd, legyen kövér" alapon, a járulékos költségekkel is számolva továbbengedi a pakolászást, és kiszáll pl. 17,5 millánál. Vagy 20-nál. Akkor még úgyis többet vinne haza a pénz felénél, ha busásan megjutalmazza a szövetségeseket és az átvert párt. És akkor merész volt, belevaló, igazi játékos, és még korrekt is, csak elismerést érdemel.
S ezzel el is érkeztünk a második problémás ponthoz:

Ez egy játék, ahol magadért játszol - ez igaz. Viszont csak csapatban ÉS párban juthatsz el a döntőig. Valaki írta itt, hogy egy zsák krumpli is nyert volna Pókmajom ellen - ez vicces, de igaz. :)

A szövetségeseket pedig illik számon tartani, és emlékezni rájuk a célba érkezés után is.

Én személy szerint nagyon várom a következő napok-hetek bulvárhírét, hogy "Éden Kristóf" kivel osztozott. Ha Alizt kihagyja, de a Niki-Dani-Ádám triónak visszaoszt, akkor nem állít ki magáról túl jó bizonyítványt. Szerintem ez az a pont, ahol még mindent visszahozhat, vagy tényleg leírhatja magát.

Hogy mindenki bedobná-e? Nem hiszem. Hogy én magam bedobnám-e? Attól függ, ki áll velem szemben. Bizalom, tisztelet és szeretet, ugye. Kicsit elgondolkodtam, s rájöttem, hogy az eddigi életemben voltak helyzetek, mikor az első kiszállási pontnál odavágtam a golyót, volt, hogy a másiké csattant a lábam előtt, de olyan is volt, mikor vigyorogva tartottuk a gömböt egymással szemben, egészen a legeslegvégéig. Szerintem mindenki tudna ilyen helyzeteket, valós vagy játéktapasztalatokat mondani a saját életéből.

Aliz elkövetett egy nagy hibát: Niki kiejtése után abbahagyta a hideg és csendes taktikázást, csak erről elfelejtette értesíteni a környezetét. Vagy nem hitték el neki a dolgot.

Hogy milyen ember az, aki talán, TALÁN kitartott volna?
Mondjuk, aki buta, de korrekt, mint esetleg Pitta. Vagy akiben megvan az egyszerű ember tiszta egyenessége, mint Gabi. Esetleg, aki hitet talált valami magasabb erőben, mint Levi, vagy aki naiv, mint Aliz. Talán az, aki tartja magát az adott szavához - Levi, Gabi, de ez megfelelő helyzetben akár Ádám is lehetne. No és persze azok, akik TÉNYLEG látnak a másikban valamit, mint Dani és Kriszta.
Sok ember volt benn, akik _megfelelő_ körülmények között kitartottak volna. És itt kint is sokan vannak. Talán mindenki, de persze nem mindig, s nem minden körülmények között.
Lehet, hogy Kristóf sem dobta volna, ha más áll vele szemben.

Liller 2011.05.27. 15:56:58

@ladyandhenk: :)kerülöm is,ezért pályázom nyílra:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.27. 16:06:18

@Liller: akkor küzdeni fogunk:P Vérre megy majd, hiába vagy szép:P

nyílegyenes labirintus 2011.05.27. 16:12:18

@Liller: @ladyandhenk: Na jól van hölgyeim, nagyduzzogva belemegyek a threesome-ba, de aztán hagyjatok aludni. :)

Liller 2011.05.27. 16:13:12

@ladyandhenk: @nyílegyenes labirintus: hát azt még sosem próbáltam,de a műsor kedvéért bármit!:)

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.27. 16:19:39

@GL-581 g: Ha valaki ezek után sem érti, az egyen gekkót...

beacska 2011.05.27. 16:25:52

@ladyandhenk: nnna, el a kezekkel! az enyéééém! ;DD

Liller 2011.05.27. 16:30:36

@beacska: ha nincs intrika a hotelben,elég könnyen csinálunk mi magunknak,úgy látom:)

nyílegyenes labirintus 2011.05.27. 16:47:02

@Liller: Erről van szó! nem semmi egy csaj vagy... :)
@ladyandhenk: ment mail

Liller 2011.05.27. 16:48:48

@nyílegyenes labirintus: az bizony:)lehet,h még a főnyereményre is lehetne esélyem?:)

Liller 2011.05.27. 16:57:55

@nyílegyenes labirintus: de remélem azért nem olyan lesz a casting,mintha poreszosnak jelentkeznénk:)

ravaluf 2011.05.27. 17:03:45

@Nagyzee:

Nem vagy egyedül. Szerintem sem dobott volna, Pocok nem. Rajta kívül még Bigfoot, Levi és talán, mondom talán Robi nem.

Az a lány nagyon korrekt, az összes, sokak által aljasságnak elkönyvelt lépése a játék szempontjából (döntőbe köll kerülni) indokolt volt. Amúgy, ha Niki nem kúrja el avval a szúnyognyi agyával, és nem TB-t tartja bent, akkor nem is került volna veszélybe a bennmaradása. Azután én is kivágtam volna, mint a taknyot... Krisztofóró viszont, akárhonnan nézem, egy igen gyáva, szar ember.

Zafír333 2011.05.27. 17:04:56

@GL-581 g: Kijöttek a könnyeim, amikor olvastalak(pedig nem volt giccses és én sem vagyok naív)
Valóban van még remény! Szeretném megtudni, hogy Kristóf kikkel osztozott, hogy Alíz kapott-e!
"Az igen-ed legyen igen, a nem-ed nem!" Szinte az egész játék a hazugságra épült.Ez a gyökere mindennek!
SIXX!Olvastam a cikked, de én másképp gondolom: a játékban mindenki azt mutatja,amilyen valójában.Csak azt tudja az ember kihozni magából, ami már benne van!!Mindegy, hogy mi váltja ki.
Továbbá a szerepjátszásnál azonosul a szerepével,különben nem tudná hitelesen eljátszani. Próbáld ki!
Biztos olvastad Golding: A legyek Ura-t! A játék kemény valóság!
Szerintem az naív, aki ezt másképp gondolja!Ne legyünk balgák:)

nyílegyenes labirintus 2011.05.27. 17:08:19

@Liller: Nem tudom, ezt majd tanult kollégáim a Senior Éden Hotel Bizottságban meghatározzák... szerintem te hamar felvételt nyersz. :)

GL-581 g 2011.05.27. 17:10:22

@Liller: LOL! :D

@beacska: @ladyandhenk: Csajbunyó várható szerény személyemért? Nahát, ez tetszik. :DDD Főleg az a része szokott látványos lenni, mikor a visítással és teutolsómocskosribancozással felvezetett hajcibálás után lekerülnek a magassarkú cipők, és koponyalékelő fokosként lelik meg új funkciójukat. :DD

Ezek szerint nem kell izgulnom a következő kiválasztáson? :))

nyílegyenes labirintus 2011.05.27. 17:17:02

Könnyes búcsút intek!
Nagyon jó volt veletek.
Szóljatok,ha csináltok valami afterÉH blogot...
Sixx-nek köszönöm a sok-sok egészen kiváló összefoglalót és az elolvasásuk utáni röhögőgörcsöt.
sziasztok...

GL-581 g 2011.05.27. 17:21:08

@Zafír333: "a játékban mindenki azt mutatja,amilyen valójában.Csak azt tudja az ember kihozni magából, ami már benne van!"

Ebben tényleg van valami, de azért a kettő közé nem lehet egyenlőségjelet tenni szerintem. Én úgy gondolom, hogy (s az egyszerűség kedvéért "jó" és "rossz" kategóriára butítsuk le a dolgot), hogy egy "jó" ember tud szépen és csúnyán is játszani, egy "rossz" ember viszont nem tud szépen.
Ha valaki az életben gátlástalan, hazug, hatalmaskodó, kötekedős, agresszív, és/vagy élvezi mások bántását, az egy játék idejére nem fog selyemkesztyűt húzni és úriemberként/-nőként viselkedni.
Pókmajom eléggé visszataszító ember volt a szememben, Ökrös Szandráról mégis azt mondják a barátnői-lakótársai, hogy kedves és segítőkész barát, "csupaszív lány".

@nyílegyenes labirintus: Lassan összeáll a kezdőcsapat? :D

Zafír333 2011.05.27. 17:24:13

@nyílegyenes labirintus: Köszi:)
Az biztos, hogy amit vetünk, azt aratjuk, még ha késői aratással is!
Vidám napot kívánok Neked:)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.27. 17:41:30

Sziasztok! :) Van még itt valaki? Legalább lesz mit olvasnom ma is! :)
Nem tudom ezt láttátok-e már, ha volt, akkor bocsi:

www.stop.hu/articles/article.php?id=881047

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.27. 17:49:01

@mosoly73: én itt vok:)

Írtam reggel!

Beszállsz a csajbunyóba?:) Nyílért, Glért megy a harc, már 3an vunk:)

Mindenki be akar törni a Seniorba:)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.27. 17:55:07

@ladyandhenk: Nem, én csak csajokkal fogok smárolni a nézettségért, bocsi! :)
(megkaptam, majd írok!)

Zafír333 2011.05.27. 17:59:41

@GL-581 g: Igen, a "jó" ember is tud "csúnyán"(most szépen fogalmaztam) játszani,hisz mindez ott van a szívében. Az ember szíve születésétől fogva gonosz és csalárd - lásd, ahogy a szeretet átcsap(hat) gyűlöletbe- Bocsánat, hogy kemény, amit mondok!
Hit, remény, szeretet, ezek közül a legnagyobb a szeretet!Ehhez egyetlen út vezet!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.27. 18:12:16

@ladyandhenk: ok, addig gyakorolok a porszívóval, nehogy meglepetés érjen! :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.27. 18:20:47

@ladyandhenk: nem tudtam ma olvasni, csak reggel, de majd bepótolom. Viszont kipróbálnál valamit a kedvemért vagy talán kedvünkért? :))

www.afteredenhotel.blog.hu

(izgulok, hogy jó-e!) :)

Zafír333 2011.05.27. 18:23:31

@GL-581 g: Szép hétvégét Neked és a többieknek is! Talán még hétfőn folytatjuk:)

beacska 2011.05.27. 19:04:21

@GL-581 g: Ökrös Szandra csak magát fényezte, hogy összeköltözött Nikivel. Niki január óta vagy 3 napot töltött összesen Pesten. nnna, akkor tényleg Szandránál lakott. De ezt a legjobb indulattal sem nevezném összeköltözésnek, legfeljebb kihasználásnak.

GL-581 g 2011.05.27. 20:03:24

@beacska: Fene tudja... a "csupaszív lány" dumát egyébként Detti mondta egy interjúban, hát meglepődtem. :D

mutant · http://universal.blog.hu 2011.05.27. 20:33:36

Ahhoz képest, hogy a Lindának undorító volt a 2. hely, nem hányta el magát a pénztől...idióta kurva. Egy senki,egy nulla! Vegyes érzéssel fogadtam a végjátékot. Kristófot megértem 100%-osan, de Alízt is sajnálom...viszont ezt ő baszta el...ez tény:-/

beacska 2011.05.27. 20:40:54

@GL-581 g: nna, látod? itt is fényezi magát (fejcsóva)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.27. 21:09:05

Aliz reakciójából egyből látszott, hogy ő nem dobta volna el. Nem bosszús volt, hogy ő előbb dobta el, hanem megdöbbent és csalódott, sőt megvető is volt ahogy Kristófra nézett.

GL-581 g 2011.05.27. 21:13:51

@mosoly73: Igen, ezt én is így láttam.

@beacska: Persze, hogy fényezi magát, mindenki feketíti ahol éri. :DDD

foxglove (törölt) 2011.05.27. 21:14:02

@GL-581 g: tegnap szóról szóra beírta ide valaki, hogy ha úgy alakult volna, hogy Ádám Szandrával áll szemben, 2,5 milliónál eldobják a gömböt:)

GL-581 g 2011.05.27. 22:37:24

velvet.hu/celeb/2011/05/27/eden_aliz_kristof_vallan_zokogott_a_zarobulin/

lassan el kell kezdenem rehabilitálnom Lassút. persze megérdemelte a kígyót-békát, de ezért meg az este linkelt videóért buksisimi. csak nem vagyok annyira rossz emberismerő!! :D:D

beacska 2011.05.27. 22:43:08

@GL-581 g: nnna, csak előkerült végre az a borocska búfelejtőnek ;DD

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.27. 22:48:35

@GL-581 g:
m.velvet.hu/celeb/2011/05/27/eden_aliz_kristof_vallan_zokogott_a_zarobulin/

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.27. 22:49:26

Bocsi, nekem se sikerült bemásolni valahogy.... :(

GL-581 g 2011.05.27. 22:51:01

@beacska: a link olvasható? nem vagyok részeg (még), csak két kézzel pofoz a mobilböngészőm. :(

ám örömmel jelentem, hogy kalandtúrára indult a negyedik deci vörösbor is. :D:D:D

GL-581 g 2011.05.27. 22:53:43

@mosoly73: az "m." -ot kéne sztem lenyesni az elejéről, s www.-ra cserélve talán linkké alakul. a cikket viszont tényleg érdemes elolvasni. :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.27. 22:57:51

@GL-581 g: aki akarja megtalálja szerintem, ne izgasd magad! :)

beacska 2011.05.27. 22:59:47

@GL-581 g: olvasható, de nem megnyitható, de tényleg lényegtelen, a velveten ott virít ;D

Edecker Bürger 2011.05.27. 23:10:08

@mosoly73: Megmosolyogtattál, de inkább itt írom:
Üdvözlök mindenkit, aki az ÉH-t mint játékot nézte, találgatott, elemzett, a szereplőket a helyén kezelte. Azt is, aki megpróbált objektív lenni, és az általam kritizált kettős mércét igencsak utálta.
Ez nem az a hely, ahol lelki életet élünk, de elmondanám, úgy, de úgy megsértődtem, hogy pár résszel ezelőtt már vissza sem jöttem, csak nagyon későn, éjszaka. Akkor legalább találkoztam itt azokkal, akiket kedvelek.
Nagyon nehezen viseltem, hogy Szandra miatt - mert megpróbáltam a köpködők és szívlapátosok ellenében más aspektusát is megvilágítani a tetteinek - volt aki lekurvázott, volt aki a gondolkodásmódomat hasonlította az övéhez, volt aki a szellemi képességeimet, iskolázottságomat vagy rendezett családi életemet vonta kétségbe.
Kösz, de ez nem kell. Ja, és troll is voltam emiatt. Mert kedveseim, aki nem áll be a sorba, azt ki kell verni közölünk. Az nem troll, aki egykommentesként ideböfögi, hogy Danit vissza az Édenbe. A csipkés kesztyűben f@szt fogók picsogása "dehát milyen nagy kúúúúúúrva" - aaaaz igen. Nem tudom ki írta annak idején az unatkozó háziasszonyos hasonlatot, de nagyon igaza volt.
Én egyik játékost sem (állj, nem igaz, Levi a kiskirályfi - lehet jönni, hogy dehát mit csinált, csak hányt - de pont leszarom) kutyapicsáztam, igyekeztem a kedvező tulajdonságaikat kiemelni, ugyanakkor kritikusan nézni a tevékenységüket.
Nem volt más lehetőség, két-három vezérszónok kiadta az ukázt, kit kell utálni vagy imádni, ennek az elvárásnak viszont én nem tudtam megfelelni.

Ez van.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.27. 23:21:53

@Edecker Bürger: A személyeskedések egy időben elrontották itt a hangulatot, sokan nem írtunk akkoriban. Aki írt, azt meg fájt látni ahogy támadták. Viszont voltak itt jó pillanatok, vidám percek, jó kis spekulációk, ezekre akarok emlékezni és egy darabot elmenteni belőle.

beacska 2011.05.27. 23:27:03

@Edecker Bürger: én voltam az:
Danit vissza az Édenbe!!!

GL-581 g 2011.05.27. 23:38:30

@Edecker Bürger: Pókmajmot én ki nem állhattam, Ökrös Szandráról viszont el tudom hinni, hogy csupaszív lány, hiszen olyanok állítják, akik irl is ismerik. És remélem, sosem találtad személyeskedésnek, amit esetleg írtam. (Nem emlékszem, írtam-e kommentet neked.)

Személyeskedő barlangi trollt kapott itt mindnyájunk. Hogy én mit kaptam az elején az Aliz Fan Club alapító és egyetlen tagjaként, hajjajj! :D Pedig mókás és érdekes, hogy kinek ki szimpi és miért. És a vita meg froclizás is vicces, de személyeskedés nélkül.
Ja, és Levi hatalmas arc volt! ;) És Don, Gaben, Lassú (vele épp most békülök újra...)
De természetesen, mindenek felett, még egyszer s tán utoljára hangozzék fel az AFC csatakiáltása:

POCOKPOWER!!! Go Aliz, Go! Go-GO-GOOOO!!! :D:D:D

Mert szurkolni együtt érdemes... még akkor is, ha más játékosnak. :)

(ezt telefonon pötyögtem, úgyhogy bocs a tördelésért)

GL-581 g 2011.05.27. 23:42:02

@mosoly73: @Edecker Bürger: Én is volt, hogy inkább nem is írtam. Az előbbi hosszúkommentem elején a névlink meg elromlott, hála a csudálatos Óperamininek. :(

Liller 2011.05.27. 23:47:30

@GL-581 g: hat en ugy lattam,h adam vallan zokogott...:)

Liller 2011.05.27. 23:50:27

Jaj,elkezdodott a bucsuzkodas?en nem akarok bucsuzkodni:(((

nolbi21 2011.05.27. 23:54:19

NAGYON NAGY VOLTÁL!
MINDEN REGGEL VELED INDÍTOTTAM A MUNKAHELYEMEN ÉS NAGYON JÓKAT RÖHÖGTEM A BLOGGON!
A TÖBBI NEM TUDOM MILYEN DE BELENÉZEK!

NAGY VAGY!
KÖSZÖNÖM !

GL-581 g 2011.05.27. 23:56:21

@Liller: Zokogott ő már mindenhol. Szegény Pockot mindig bántják, pedig ő olyan aranyos és kedves... :( Meg persze hűvös taktikus, és okos lány, aki Lotti csirkezabálása alkalmával képes volt ártatlan pofával megkérdezni, hogy "De Niki, én nem tudom megérteni, miért baj az, hogy elmondtam Kristófnak, hogy te ki akartad tenni?" EPIC!!! :D:D:D

GL-581 g 2011.05.28. 00:02:39

@Liller: búcsú nkncs, csak költözés. ;) az ÉH fanok kihúzzák egy kellemes kis blogon az ÉH2-ig, méghozzá trollmentesen. :D

Liller 2011.05.28. 00:16:45

@GL-581 g: en is nagyon sajnaltam Pockot!jaj,de jo.es en is kapok kulcsot az atmeneti blog-szallashoz?:)

GL-581 g 2011.05.28. 00:21:10

@Liller: jaja! csak épp telóról szerencsétlenkedem. :( majd holnap írom a linket. :)

egyelőre itt is van élet, úgyhogy szimultán nyomom. :D

Liller 2011.05.28. 00:32:25

@GL-581 g: en is telorol szerencsetlenkedem:)ok,ok,varom holnap a linket!:)jo borozast!:)

GL-581 g 2011.05.28. 00:44:48

@Liller: köszi. :D a 10. deci is eltűnt. biztos az ufók vitték el... vagy a hitelválság. :D:D:D

GL-581 g 2011.05.28. 00:48:10

@Liller: rühellem az OperaMinit. :< Te mit használsz? Előző kommentemben megint behótt a névlink. :( ment is a 11. deci vörös a többi után. :)

Liller 2011.05.28. 01:39:24

@GL-581 g: ennyi bor utan egy bongeszo sem mukodik:))nemtom,mit hasznalok:)azt,ami az androidban van:)

NoTrack 2011.05.28. 07:57:48

Köszi sixx, minden nap szétröhögtem magam az ÉH beszámolóidon, hiányozni fognak!

RobinWarez 2011.05.28. 09:07:54

Nem szoktam ilyeneket írni, de KÖSZÖNÖM Sixx!

finom_rakottkrumpli 2011.05.28. 10:46:52

Nem tudom, ez volt e már, de itt egy idézet, egy Alíz-interjúból:“Kristóffal megbeszéltük, akár ki is nyer közülünk, adunk a másiknak 1 millió forintot. Azóta se érkezett ilyen összeg a számlámra. De kíváncsi vagyok, és türelmes, hogy megtartja-e az ígéretét – zárta a beszélgetést Alíz.”
Lehet fogadni, mikor kapja meg xD

sixx · http://comment.blog.hu 2011.05.28. 12:11:34

@finom_rakottkrumpli: szegény Alíznak annyi esze van, mint egy körzőnek, miért lenne kapzsi Kristóf? pont annyit vitt el, amennyit nyert, egy vassal sem többet. és az újság is rákontrázik, a biztonság kedvéért, micsoda hülyék ezek bazdmeg.

finom_rakottkrumpli 2011.05.28. 12:16:47

@sixx: valóban, Kristófra a pitiáner vagy gyáva jelző sokkal jobban illik. Már persze az álszent után.

sixx · http://comment.blog.hu 2011.05.28. 12:42:11

@finom_rakottkrumpli: látom, megértetted a játék lényegét te is.

finom_rakottkrumpli 2011.05.28. 13:11:23

@sixx: Értem én a játék lényegét, de véleményem azért még lehet a játékosokról, nem igaz?

*jinx* 2011.05.28. 14:38:13

@finom_rakottkrumpli: hogy-hogy mikor? Hát kedden... Soha napján kiskedden. Én meg ezt olvastam: "

Miközben én még a sokk hatása alatt voltam, ő pár percig bűntudatot mutatott és megígérte, hogy majd ad valamennyit a nyereményéből. Most azt várom, hogy ezt teljesítse. Együtt jutottunk a döntőbe, lehetőségünk lett volna, hogy közösen nyerjük meg, nem értem mért csinálta. Persze lehet, ha én is az eszemre hallgatok, és nem a szívemre, akkor ugyanezt tettem volna – morfondírozott a kecskeméti szépség, akin kívül Kristóf még néhány embernek ígért a nyereményből – tette hozzá Alíz, aki a jövőben megnézi, kit enged közel magához.
– Magától értetődik, hogy Nikinek nem adok semmit, mert lepaktált Szandrával, Ádám, Dani és Alíz viszont kap valamennyit – mondta Kristóf."

Szép kis ember, mi? Igazi jellemóriás! Egyezséget kötött Nikivel, amit később felrúgott Lassú, mert egy neki nem szimpi emberrel szóba mert állt. Én nem emlékszem, hogy bárki is feltételekhez kötötte volna a megállapodást.

finom_rakottkrumpli 2011.05.28. 15:33:54

@*jinx*: Kezd rájönni, hogy túl sok embernek ígért pénzt. Most találja ki az ürügyeket, hogy kinek miért ne adjon , vagy legalábbis ne annyit adjon, mint amennyit ígért .

bpetya75 2011.05.28. 17:08:01

@finom_rakottkrumpli: Szerintem nem állapodtak meg összegben. A Don is ilyeneket mondott utána, hogy "Kristófnak is jól felkerekíteném." Majd ad nekik pár kilót oszt jól van. Igazából azt se lenne kötelező neki. Hogy Nikit kihagyja, azt meg megértem, hiszen ellenük fordult, én se adnék neki. Alíz sokkal jobban megérdemelné, ha kapna tőle, mint Niki.

De én úgy vélem, hogy vagy nem tudja, vagy nem akarja felfogni, hogy azzal, hogy a 3 csaj közül Niki tiplizett Alíznak (és Lindának) köszönhetően, a döntőt nyerte meg neki a csaj. Nem kavicsoztam ki, de elég nagy esélyt láttam volna arra, hogy a KA-DN párharcból utóbbi került volna ki győztesen. Pláne, ha Niki lecseréli Ádámra Danit.

Bár ebben az esetben legalább Alíz nem távozott volna üres kézzel, mert abban is biztos vagyok, hogy a 10-15M-s tartományban Dani vagy Niki eldobta volna a labdát. A maradékot meg ugye elosztották volna Alízék. Így lett igaza Kürosznak, hogy mégsem volt jó döntés Nikit kidobni...

finom_rakottkrumpli 2011.05.28. 17:34:29

@bpetya75: Alíz konkrét összeget mondott a fenti interjúban, de az igazságot nyilván csak ők tudják.
Hogy Niki eldobta volna e a labdát a Don dülledt szeme előtt, arra én nem vennék mérget :D
A megoldás meg az, hogy Kristóf az egészet odaadja jótékony célra, akkor újra mondhat egy beszédet arról, hogy ki mindenki nincs a szintjén xD

GL-581 g 2011.05.28. 19:42:50

@finom_rakottkrumpli: Köszi a linket! :)

@*jinx*: Hát, tényleg nem annyira egyértelmű, hogy Niki megérdemli a köszönetet... a másik három igen. Kicsit konkrétabban: Kristóf helyében egy büdös petákot nem adnék Nikinek, vagy egy jelképes összeget. A megállapodás még az előtt volt, hogy Niki ki akarta rakatni Kristófot Alizzal.
Egyébként, ha Aliznak nyomatta ezt a "vérszerződés" meg "tartozol nekem dumát, Nikinek miért nem? Hiszen azért passzolta le a biztos Alizt Pestának a 2. héten, hogy Niki seggét mentse. Mégse mondta soha Nikinek, hogy adósa ezért.

bpetya75 2011.05.28. 20:59:36

@finom_rakottkrumpli: Nincs azzal semmi gond, hogy a pénzre hajtott. Azzal meg végkép nincs, hogy a többieket megvezette, hiszen különben esélye sem lett volna a pénzre. Azzal van gond, hogy nem vállalta/vállalja fel, hogy átvert mindenkit a pénz miatt, bocsi de erre neki nagy szüksége van, egyébként nagyon aranyos, rendes, becsületes gyerek, de ezt csak így szerezhette meg.

Na ez az őszinteség hiányzik nekem a srácból.

nyílegyenes labirintus 2011.05.29. 21:59:54

1400 komment! Grat! :oO No comment!

Zafír333 2011.05.30. 13:00:42

Kedves SIXX!
Azt írtad, ez nem valóság, csak játék! De már a nevében is az áll, hogy valóság show:)
Minden jót!

beacska 2011.05.30. 14:22:54

@Zafír333: ezt inkább trash realitynak hívják. szép magyar szóval.

Zafír333 2011.05.30. 15:56:49

Köszi!Most már ezt is tudom:)
(Ennyire magas szintem már nem foglalkozom vele, hiszen a szintek szakértője Kristóf! De őt sem bántani akarom ezzel...)

Jozeph Pelikahn 2011.05.30. 23:56:32

Érdemes visszaolvasni a sok hiperintelligens fórumozó írását, ahogy a számukra ismeretlen dolgokról/emberekről megnyilatkoztak.
Nagyjából mint ősember a zseblámpára: "fény-tűz-tűz-bánt-fáj"

comment.blog.hu/2011/02/25/beszelnek_az_eden_hotel_szereploi

GL-581 g 2011.05.31. 02:58:30

@Jozeph Pelikahn: Vielen Dank für das Link! :D

Klikk rá, mert ott is megörökítettem nevedet, s trollkodtam egy icipicit egy fél éve elhagyatott posztban. :DDD

Móka na 2011.05.31. 19:53:45

@Jozeph Pelikahn: Nézz email-t és gyere át hozzánk vagy nézd meg Mosoly régebbi bejegyzését itt, az utat mutat... :)

Jozeph Pelikahn 2011.05.31. 23:32:45

@GL-581 g: Köszi, ezért jó az internet, lehet időt ugrani. :-)
süti beállítások módosítása