Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Észbontók 1x03

2013. április 25. 19:52 - Chat Géza

Megint eljött a csütörtök, amikor egyszerű emberek mondanak határ nagy hülyeségeket és ezen mi csak derülünk, illetve sírunk, hogy ilyen bazmeg nincs a büdös életben. Pedig de. A kezdő koreográfiát látatlanba megelőlegezném így a kezdés előtt x órával és szakadjon rám a betonfödém, ha Áron nem fog megint rocksztár módjára leszambázni a lépcsőn, miközben engedi a pórnépnek, hogy testét koszos mancsok illessék, mert ő már ennyire pariban van a harmadik hete vele gályázó ipari kellékemberekkel, az alulfizetett statisztákkal.  A csapatokra még várni kell. 

1_3.jpg

Na ugye, hogy pont úgy történt, ahogy a fentiekben kőbe lett vésve. Nézzük is a csapatokat. Van nekünk egy Cheerleader lányokból tákolt bagázs, mostantól csak Pom-pom Punettik. Na, ők aztán emelni fogják az este fényét, pláne, hogy a miniszoknya- hosszú láb fixációval megvert operatőr is kiélheti a munka adta heveny nyálcsorgatást. Remekséges. Ellennek meg itt vannak a Budapesti Farkasok elmeharcosai az ’Amerikai focista fiúk’, avagy a Hogyvolt tolmácsolásában a Rögbi Pityuk. Na, de inkább a felesleges szájtépés és riporteri allűrök és csodásan megírt, előre átgondolt, kétszer átírt velős, magvas kérdések villantása helyett nézzük inkább a segítőket.

A Pom-pom Punettiket a Tetkós Csöpi és 100% nylon ing Gyuri párosa fogja segíteni, ami már most kurva jónak ígérkezik. Csöpi böszme egy állat és látszik, hogy szétpattan a bicepsze a napi gyurmázástól, nyílván a Révai lexikont emelgeti orrvérzésig, de amúgy sportba jó az emberünk, mutat is egy öklözős mozdulatot, merugye a Boksz az gecire nagy Yeah a Csöpi életében. 

4_3.jpg

A Rögbi Pityuk segítői a két elmeroggyant nőstényállat lesz, az ostobenkó anyuka és az ő drága virágszála, de nem éppen Mensa tag kicsi leánykája. Erősségük nincs, de pofázni azt tudnak. Azzal sokra lehet vinni. Csoda lesz az ha ezek bármit is tudni fognak, tudjuk ők a frigidék, meg az új heliocentrikus világkép hittérítői. 

Nyargaljunk az igaz hamis fordulóhoz. Első kérdés: ha két páratlan számot összeadunk, akkor mindig párosat kapunk. A Pom-pom Punettik megszavazzák a bizalmat, tudják az urak a matekot. Vagyis hát Csöpit hanyagolva leginkább Gyuriban van a bizodalom. No akkor tessék csak csapatni. Gyuri a józan paraszti ész logikáját követve nem szarakszik az emelt matekkel, mert 1+1=2, 3+3=6, 5+5=10 és így tovább, szóval igaz, oszt szevesz, csókoltatlak anya. Úgy van, csúszik a 100 pont a Pumáknak.

Kövi állítás: Az első amerikai űrhajós magyar volt. Igaz-e? Marhára nem igaz, de az okosok beszopják majd, mondják az ítész Rögbi Pityuk. Egyből vágják a nyestek, hogy hóóógyne, merugye… NEM! Ezt a logikát nem lehet követni. Azt mondják igaz, mert hogy ott az a Farkas Bertalan. Botrány szar, hogy tényleg becummantották a becsapós kérdést, de a százados pont az jogosan jár a tojásfocistáknak. 100-100 a meccs eddig.

Képfelismerés gyön. Bud Spancer tömi mafla arcába a méretes péklapáttal a pürésre főtt babot, a kérdés, hogy ő vajon egy A) híres olasz filmszínész, B) kanadai prémvadász, C) babevő világbajnokság győztese. A Pumák megint csak okosnak titulálják a srácokat. Gyuri és Csöpi kicsit elbizonytalanodva, de azért nagyon nehezen és fájó szívvel kizárják a prémvadász opciót, hiába van Budon egy bazinagy bárányból varrt suba. A babevés is feküdne a képen látható embernek, de aztán Gyuri villan egy nagyot, hát ez a Bud Spancer. Az, tínleg az. Az. Tudják ezek. Lett is volna bunyó karácsonyig, ha befürdenek ezzel. Mehmehmeh. 

5_3.jpg

Ostobenkóék egy ennél jóval szopatósabb képet kapnak, Sennáról mutattak nekik egy nagyon régi, nagyon narancssárga képet az opciók pedig  A) török terrorista, B) szappanopera sztár, C) autóversenyző. Kajakra a B-t fogják mondani. Ámen. Szomorú, de a lányember csuklóból kizárja a szappanopera sztár opcióját, aztán ugye gyün a fény, hogy terroristáról nem csinálnak ilyen képeket, bazmeg, úhogy autóversenyző lesz az. És tudja és tudja és tudja. Nikike az ész a családban. 200-100-ra áll a meccs eddig. Nincs még szarban a focista fiúk hazája, de azért tippbajnokságon ne induljon a támadósor. 

Lehet dörzsölni a tenyereket, mert a kifejtős kérdések jönnek. Csöpiék a következő kérdést kapják, hogy melyik a nehezebb 1 kg vas vagy 1 kg pihe? Kis hezitálás után a lányok megint megszavazzák a bizalmat. Úgy legyen. Csöpi hajthatatlan és ezzel a bársonyos baritonnal meg is győzi nyegleó Gyurikát, pedig ő tudja, tudja az igazságot, hogy az 1 kiló az egy kiló, hiába nem edzünk pihével. Legyen. Csöpi kicsit pipa és szétüti a Gyuri agyát, ha beszopják, de hálistennek erre nem kerül sor. Jár a pont.

A lányok olyan kérdést kapnak, hogy tutira leszáll a hajuk tőle, mi a guillotine? A kanok is mondják, hogy kizárt, hogy tudják. Sanszos. És csak annyit mondok, hogy a család esze Nikike így ejti: Guillósön. Egyszer ez lehet egy szőrös állat, de még akár fehérneműmárka is. Mivel a hülyeség az úr, ezért a fasziknak jár az 50 pont.

2_3.jpg

Most jön a szigorítás. Mi a les? Ezzel ugye nem az a gond, mert tudni tudja az ember, de hogy el is magyarázza úgy, hogy nincs mögötte egy 10 év vonalbírói tapasztalat, na az már emberes feladat. A Pom-pom Pumák bíznak Izmos Csöpi szaktudásában. Gyuri már magyaráz is, de kurvára szarul, amibe Csöpi is csak bezavar, és csök karcos hangon kérdezget és igenezik, hogy jó lesz az, csak fejcsed még ki okosan Gyurika. A fing festést sajnos nem fogadják el helyes válasznak Áronék, szóval bokta az 50 pont.

Hány évből áll egy évtized? Na, a focisták is megszavazzák az okosságot. Nem kéne. Anya egyből mondja, hogy 100 év. Pici leány nem pofázik vissza, csak nevet mintha oka lenne rá, úgyhogy vita nincs egy évtized az kajak 100 év, slussz passz. 250-150 az állás.

A mérhetetlenül izgalmas 300 pontos kérdéshez jutottunk, amit általános iskola elsőben már csuklóból vágnak a kis szarosok. Hány magánhangzó van az ábécében, A) 7, B) 9, C) 14? Fiúk lányok vegyesen, mindenki a C-re tippel. Nézzük Gyuriékat. Csöpi csak herét lógatni jött a szétbombázott diszkóba, már csak a narancslevet szürcsöli és Gyurit csicskáztatja, hogy számoljon de sebtibe, aki össze is számol 7 magánhangzót, ami leginkább csak hat plusz egy grátisz. Mindegy is mert a vége ugyanaz, a pumáknak nem jár pont.

Ostobenkóék se brillíroznak, igaz Nikike már duplázza a magánhangzókat, csak hát ezt is olyan tessék lássék módon, egy-egy magánhangzó kimarad, mert hát hol a faszomba érdekli őket ugye, nincs tétje, apa nem erre adja a köteg húszezrest meg a bömös kulcsát. Rögbi Pityuk se kapnak még lófaszt se a fülükbe semmit se. 250-150 az állás.

3_4.jpg

Most jön a show legunalmasabb része, amikor a két csapat egymásnak tesznek fel saját szakmájukba vágó kérdéseket. Most azonban megy a köcsögösködés, mert a Budapesti Farkasok tagjai alig tudnak valamit saját hajrázó lányaikról, de ugyanez igaz vissza is. Káröröm és öntelt cöccögés hangulatában zajlik az adok kapok.

Áron aljas módon, na nem ám, jófejkedve, mint egy cukipofa berántja a lányokat a csőbe, egy percig elhiteti velük, hogy ők tolhatják a finálét, de nem, mert a Rögbi Pityuk nyertek. A szokásos ajándék szórás, de nézzük a kérdést: hol van a farpofa? A) az arcpofa mellett, B) a két hátsó kerék fölött, C) maga a fenék. Kis ajándék, azaz fejenként két pompom, mármint nem a nők, hanem az a tollas, pelyhes basz, na az megy az A-ra, a nagy ajándék, az erdélyi eszem-iszom meg a C-re. 

Anya lánya kicsit túltolja a dolgot, mert a de jó a farpofád gecó, az csak egy ilyen vicc, szóval a kocsi faráról, tudod az ikszhetes bömbinek a fara, a farpofája az a hátső kerék fölött van. Nem kell ezt magyarázni, ott van és kész, anya tudja. A focisták meg egereket itatva nulla ajándékkal a zsebükben húzzák el a belüket. DE SZAR AZ ÉLET. Jövő héten ugyanitt, akkor lesz a Vénuszdom földrajzi helyzete, tengerszint felett, hosszúsági és szélességi fokra pontosan belőve. csoda lesz az is.

Címkék: észbontók
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dick Tator 2013.04.25. 22:10:25

régen nevettem ennyit, mint ezeken a gyökereken. ha megjátszott akkor is mókás, ha tényleg ennyire sötétek, akkor meg főleg!

mézescsók 2013.04.26. 11:39:44

@Dick Tator: Egyszerűen nem hiszem el, hogy vannak ennyire sötét emberek. Viszont remekül hozzák a debilt. Bárki castingolt, beletalált!

Zabkása 2013.04.27. 15:58:57

Egy plusz pont a kis punettának, legalább valami derengett neki, még ha nem is a megoldás. Az "autó" és a "teniszütő" ugyebár tényleg a magyar nyelvtan magánhangzók leckéjénél van, csak épp a lényeg, hogy melyek a magas- és melyek a még hangrendű magánhangzó.
süti beállítások módosítása