Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1X47

2013. április 24. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van. 

A tegnapi adást érdekesen szakították félbe a szerkesztők, a néhai királyné elhullott Alíz gyilkos kezei között, de nem jött az esti buli, dínomdánom, napfényben kaptuk a viszontlátásraholnapot. A T69-es a kislibafoszöld ruhában és hozzáillő cipőben nyomja, a beállást a modelliskolában tanítják, egyik láb előre, csöcs kitol, fej hátravet, kacéran nézünk, az istenfáját. Túl sok Topmodell-műsort nézek, az a baj. Számos meglepetést tartogatunk, kemény Pandora lesz.

A pápa seggével nyitunk, majd a terasz hányásmentes részére ugrunk, ahol Kristóf azon parázik, nehogy TökösBula nyerje a lóvét. Szent Dani ezt nem érti, ha TökösBula nyer, akkor én is, nekem meg kell a lóvé. Igen, ez az a szakasza a műsornak, amikor az ún. barátok elkezdik leszaggatni egymás tökeit és pörköltet főznek belőle. Juan levelet hoz, TölösBula kétségbeesetten rohangál és keres valami bikinifelsőt vagy krumpliszsákot a felsőtestére.

A levelet Alíz kapja, akiből soha nem lesz nemzetközileg ismert kémnő ezzel az állandó köszönömmel, bár, ha belegondolunk, tanuljanak meg a kolumbok magyarul, ha kommunikálni akarnak velünk, igaza van. A levélben nagy meglepetést ígérnek, készüljetek. Hogy a faszomba' lehet felkészülni a meglepetésre, de most komolyan? TökösBula vérnyomása felmegy, Szent Dani nyugtatja, sebaj. Megint előkerül a T69-es, biztos közel van a töltőállomás az ajtóhoz. Kék-zöld kartonruha, a csöcs széjjelfeszíti a mellrészt, a haj megint félrecsapva, a szemek merednek, de legalább nem vörösen.

Jönnek a döntősök, leülnek a magasított hokedlikre, és a T69-es azzal köszönti őket, hogy nem biztos, hogy ti négyen lesztek a döntőben. Merthogy jönnek a régi játékosok, és egyvalaki cserélhet játékost (és bazz, pont ebben a pillanatban csap be a villám a kolumb gerillatábor kettes számú kokainfinomítójába, micsoda hangsúly már a drámához), aki a leggyorsabb. A többi nem. Kristóf ledöbben, ha Gábor megjelenik az ajtóban, mehet a levesbe. Szent Dani a királyra cserélné le TökösBulát, látszik a fején. Jön az első, Pincsi. Na, ő nem kell senkinek, nem is győzködi a csajokat. TökösBula nem veszi fel a kontaktot az ilyenekkel, mint Pincsi.

Muhaha, jön Pókmajom, akire még egy zsák szart sem cserélne le senki, ezt mondja is Kristóf és a pápa is. Pókmajom nem nagyon töri magát a visszakerülés érdekében, kortesbeszéde sincs. Kristóf szerint Pókmajom egy külön része a légkörnek, asszem ezzel azt fejezi ki, hogy levegőnek nézi. Pókmajom mellé persze a király érkezik harmadiknak (egy hetet elpocolt még valami közeli szállodában, ez azért nem rossz, na), akit mindenki örömmel fogad, TökösBula tán még sír is, ha jól látom. A T69-es biblikus magasságokba emelkedik, üdvözöllek az Édenkertben. Korleóne természetesen azzal nyit, hogy le ne cserélje senki a párját, minden úgy jó, ahogy van, ő vissza nem megy a hotelbe. Nem is cserél senki.

Negyedikként Prosztó jön, helló. TökösBula arcán látszik is az őszinte öröm, a többiekén az aggodalom, Pókmajom szélesen vigyorog. Szent Dani seggébe egy zabszebet se. Prosztó nem annyira elegáns, mint a király, és ő menne vissza ezerrel, sőt, a barom kimondja, hogy bármelyik csajjal folytatná a kalandot. A pápa nem bízik TökösBulában száz százalékosan, a király feje egy tanulmány. És a csaj a várakozásoknak megfeleően felemeli a kezét, szevasz Szent Dániel, harmadjára már tényleg sikerült végleg kitenni az Édenből. Kristóf és a király sokkot kap, Pókmajom sír a röhögéstől. Az ötödik vendég - akire TökösBulát lecserélte volna a pápa - természetesen Niki. És a T69-es bejelenti, hogy az öt ex hotellakó visszaköltözik az utolsó napra, menjetek isten hírével.

Na, elkezdődik a hátak férfias lapogatása, macsós puszik csattannak kipirult arcokon, szőrös mellkas üli torát a mödanszié mellett, csak a pápa ne enne ennyire kibaszottul csalódott. A nők is egymásba gabalyodnak, dejóhogyittvagy (tebüdöskurva), puszika ide, puszika oda, Niki szemében már látom a zsinórtangát és a budikagyló homályosan felsejlő sziluettjét. Kristóf örül a királynak, de Pókmajmot leütné azon nyomban. Pókmajom máris klikkesedik, Prosztót és TökösBulát maga mellé ülteti, én csak veletek innentől. Szent Dani a hintában ül, TökösBula odamegy, és bocsánatot kér tőle, de hiába. Odafent azt beszélik Pókmajommal, mennyire gyerekes a pápa, illetve a vendégek sorrendjét idézik fel - az egyértelműen szerkesztői döntés volt mellesleg, hiszen ha időrendben jöttek volna, akkor a király lép be először.

Odalent Kristófék beszámolnak az eseményekről a királynak, addig szívtuk Pókmajom vérét, míg Kristófnak fejjel nem kellett hárítania egy ütést. Az udvar rendje visszaáll, még Pincsi is a király mellé csapódik, ez kissé váratlan fordulat. Prosztó felmegy két bulája közé a szendvicsbe, ha ez a dán vagy a svéd kiadás lenne, mélytorkos buliba fordulnának az események. A király felmegy Kristófhoz pólóért, de nem kap, mert Pókmajom ugye tönkrevágta a cuccokat borotvahabbal és tusfürdővel - a király leszűri a tanulságot menten, ennek aztán semmi értelme nem volt. Készül az új haditerv: Kristófékat kell nyomni, bárhogyan is legyen a vége, mert olyan nincs, hogy ne egy eredeti pár nyerje meg a lóvét. Lemennek, Juan levelet hoz, benne ez áll: nemsokára kiderül, kik vagy KI nyeri a 25 millert. Hellóbazmeg, nem arról volt szó, hogy pár nyer? Pandora jön, kérdezzetek.

Na, van egy csavar ebben a ma esti Pandorában is, amikor Prosztó kinyitja a kérdéseket tartalmazó dobozt, egy kispolski méretű béka ugrik ki belőle, ezzel elvannak egy darabig, de a lényeg egy papíron olvasható: mindenki a saját kérdését teszi fel, lőttek a névtelenségnek. Muhaha, a fejekről tanulmányt lehetne írni a pszichológiai szemlébe. Alíz kérdezi Nikit, hogy haragszik-e rá, igen, kicsit, de inkább meglepődött. Niki Kristóftól kérdi, mennyire bízik meg Alízban. Maximálisan, mondja Kristóf, de akkor is ezt mondaná, ha nem így lenne. Ez vicces, Alíz sose tenne Kristóf ellen, mondja, és őszintének tűnik. Pókmajom azt akarja tudni a pápától, milyen érzés a döntőben kiesni. Hát, szar, de mivel harmadjára estem ki, kezdek hozzászokni. Kristóf nem áldozta volna be magát a pápáért.

Kristóf azt kérdezi Alíztól, 25 millióért kiejtené-e őt, illetve ha most odatennék elé a lóvét, kiejtené-e a másik három döntőst. Ki hát, mondja habozás nélkül Alíz, ez csak egy játék, a 25 millió meg kurva sok pénz. Kristóf bólint, nagyjából erre számított. Én Alíz helyében azért visszakérdeznék, hogy és te? Niki megkérdi Pincsit, nem bánta-e meg, hogy önként ment kesztyűbábnak a rém mellé. Pincsi szerint nem volt más választása, TökösBulának meg köszöni a nevet, mármint a Pincsit. Hát, adott volt, a tányérodban ott voltak a csontok, kispofám. Ezt nem értem. TökösBula nem áll le, nem vagy nekem szimpatikus, ez van, elviselhetetlen fasz vagy. Nekem meg nem tetszik a bajuszod, mondja Pincsi, ez azért elég nagy taplóság, valljuk be. NEM BAJUSZ BAZDMEG HANEM MÁJFOLT, A NAP HOZZA KI, mondja TökösBula sík idegbetegen, valaki halkan közbeveti, hogy üsd meg, de hirtelen. Mindenki röhög, még Prosztó is.

Este bulizás van, Kristófot érdekli a pénz, nagyon is, mondja Prosztónak. A király nagyon várja a holnapot, TökösBulának meg tele van a fasza már az egésszel, leszarja Pókmajmot és Prosztót is. Kristóf és a pápa elkezd énekelni, mit vétettem, de komolyan, miért kell ezzel büntetni??? Kristóf felmegy lefeküdni, igyekszik kipihenni magát, mint jó fotballista a rangadó előtt. Iszonyú a nyomás rajta, ekkorát még nem is érzett. Pókmajom megy az eddigi szobájába, a király utána szól, hogy majd megy lefeküdni ő is, a pápa azt javasolja, kettesben menjenek, hátha attól infarktust kap. Alíz táncolna, de leszarják, csak Pincsi rázza meg a seggét neki, belefáradt a társulat már a karibi buliba. Holnap döntő, és vagy a Kristóf-Alíz, vagy a TökösBula-Prosztó pár elvisz 25 miskát.

Címkék: éden hotel
670 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 15:49:02

@Móka na: sőt videót:)

Össze fog omlani már a rendszer, bizony ám:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 15:51:07

@Liller: nekem nincs mentségem a hülyeségre, én ÉRTED izgulhatok, h odaférj a sok tinitől:D

Liller 2011.05.26. 15:52:21

@ladyandhenk: :)))már tényleg annyira izgatott vagyok,h azt el sem tudom nektek mondani:)

Liller 2011.05.26. 15:56:30

@ladyandhenk: ja,nem a segg miatt:)én mindig iszonyatosan felspanolom magam az ilyen eseményeken:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 15:59:00

@Liller: juj:D, az ilyen eseményeken! A sok celeb, meg minden!:D Hátha ott lesznek kedvenceink, Fekete Pákó, Kiszel Tünde és még sorolhatnám:D:D
Vagy mondjuk a "modell" celebek:D:D

Liller 2011.05.26. 16:00:46

@ladyandhenk: jó,jó,tudom,nagyon égő,de én tényleg sikítórohamban szoktam kitörni attól,ha elsétál mellettem VV Olivér vagy a mellettem levő wcben szívja a kokót ÉH Kata:)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.26. 16:01:54

@Liller: akkor pisilj be, mert én már kétszer edzettem együtt Vastag Csabával :P

Liller 2011.05.26. 16:03:01

@Benyeszke: már be is pisiltem:)de hova jár edzeni?mondjuk én abból az eresztésből a Nikolaszba voltam szerelmes,hiába meleg:)

Zafír333 2011.05.26. 16:03:24

Halihó! Este minden kiderül ( sőt, amikor én Kolumbiában nyaraltam, 3 hónap alatt 1-szer esett - ez egy nagyon távoli asszociáció- )addig fussatok egyet a szigeten, az levezeti a feszültséget:)... nekem Robi nagyon szimpi, őszinte és kedves a mosolya... majdnem mindig a feje látszik, így az öltözéke nem zavar.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 16:03:48

@Liller: Én annó még az egész VV 3-al találkoztam (abban volt Nagy Ő Anikó?:)), és nem értették a többiek, h miért nem megyek autogramot kérni...Mire én kb leszartam, h ott voltak!

Semmivel sem különbek ők:D:D:D:D:D

Te meg ne izgulj, te leszel a legcsúnyább:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 16:05:32

@Benyeszke: @Liller: Anyám, Vastag Csaba, meg Nikolas ( meleg?:))...Milyen sztárjaink vannak!:D

Liller 2011.05.26. 16:06:33

@ladyandhenk: na autogramot azt én sem kértem még soha életemben senkitől:)de lehet,h ma kérek egyet a mellemre CSP-től:)
na persze,én leszek a legcsúnyább,mert az összes lány 10 évvel hamvasabb nálam:)
jaja,sajnos meleg,csak ez nem publikus...:)és őt választották a nők az év férfijának:))

Jozeph Pelikahn 2011.05.26. 16:06:51

@GL-581 g: nagyon jók
:-D
"Adrenalinfüggés - Kristóf és a légikaszkadőrök" - ennél horkantva vizet köptem!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.26. 16:07:27

@ladyandhenk: haggyámá' tudod mennyi idő volt mire megjegyeztem a nevét? Mindenki ott fetrengett a földön, kénytelen voltam megkérdezni az egyik edzőt, hogy most akkor ki miatt kell visítani és miért

Liller 2011.05.26. 16:09:20

@Benyeszke: hú,Alekosz ott kapott lakást nálam,lehet,h én meg vele fogok talizni az edzőteremben?:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 16:10:07

@Liller: Én már intimebb helyre kérném akkor:), hátha érdekesebb leszel, mint a 15 évesek:P Magától mondja majd, h húzzunk haza-táncolni:P

@Benyeszke: És mentél visítani?:)

Jozeph Pelikahn 2011.05.26. 16:10:09

@nyílegyenes labirintus: "Prosztóék házában azért nincs a székeken támla, hogy permetezővel is le tudjanak ülni mindenhová."

Ez nálam az év parasztozós-dumája, el is tettem későbbi időkre. :-)

Liller 2011.05.26. 16:12:49

@ladyandhenk: az biztos,h sokkal jobban táncolok,mint egy 15 éves:))
nem sajnos,én ott lakom a körúton,de edzőterembe oda járok a puccos lakásokhoz:)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.26. 16:14:00

@Móka na: Life1 a Corvin mellett

@Liller: Alekosz-edzőterem hm, utópia :D

@ladyandhenk: persze, azonnal lekaptam a felsőm és beugrottam a többiek közé :P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 16:15:22

@Liller: nahát, lassan snob leszel és már szóba sem állsz velünk:), azért is mész ma!!!!!Tudom, én:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 16:17:03

@Benyeszke: Helyes, mégis ő a mi mega sztárunk, azaz x faktoráltunk:):)
Ilyenkor kár, h nem lakom Pesten:P

Liller 2011.05.26. 16:17:54

@Benyeszke: de basszus,én is oda járok!!!:)és vártam is oda Csabát,de én még sosem láttam...
@ladyandhenk: olyan sznob sosem leszek,aki a Mixbe jár,attól nem kell félni:)

nyílegyenes labirintus 2011.05.26. 16:20:47

@Jozeph Pelikahn: :) Én is nyúltam, de egy napot röhögtem mikor hallottam...

Ma nagyon kellett volna a humorod,mint egy falat kenyér GL-581 valóságshow ötleteithez is...mondjuk így is megkészültem eléggé...100as zsepi elfogyott... :D

Liller 2011.05.26. 16:22:33

@ladyandhenk: nem,nem,vele semmiképpen sem,ő nekem nagyon nyálas:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 16:24:56

@Liller: hát, megfelelni azoknak igényeknek:D Neked lassan már csak nyíl:P kell:), meg tudom érteni, ő lesz a Senior Éden Hotel nyertese!:D

Móka na 2011.05.26. 16:25:34

@Benyeszke: @Liller: Adalék ...a tegnapihoz, a félig pesti rész nagyrésze a Life 1 környékén lakik !!!!! =)) heheh

Móka na 2011.05.26. 16:26:24

@ladyandhenk: Na de bakker nem lehet így mindent lezsírozni előre, méghogy tuti Nyíl lesz a nyertes... akkor minek indulni egyáltalán ????

Móka na 2011.05.26. 16:27:45

@ladyandhenk: OTT VOLT A NAGYRÉSZZZZZZ, pont a részleteken mindig elcsúszol!! Nem fáj még a feneked??? :))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 16:28:09

@Móka na: csak úgy, mint a JUNIORoknál most:D Nincs az lezsírozva, csak LÁTÓ is vagyok, nem mondtam?

Jozeph Pelikahn 2011.05.26. 16:28:24

@nyílegyenes labirintus: Munka van, de majd este, persze ha lesz kedvem viccolni... :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 16:29:45

@Móka na: vagy csak meg kell, h állapítsam, h ennyire csúnya vok, viszont ennyire egyedi, különleges is! Tiszta Kvázimódó:) Már, tudom, h napok óta miért fáj...:)

Móka na 2011.05.26. 16:31:06

Tényleg Bpety sem volt ma...

Liller 2011.05.26. 16:31:27

@ladyandhenk: hát már sokan mondták,h azért nincs pasim,mert nem lehet megfelelni az igényeimnek...:)
@Móka na: hogy milyen félig pesti rész?lemaradtam

wadalma 2011.05.26. 16:33:40

Gratulálok az írásokhoz, meg az egész bloghoz.

Móka na 2011.05.26. 16:34:28

@Liller: a tegnapi statisztkamhoz adalek a mai információkból :) Több figyelmet kérünk =)), vagy már megy közben a ruhapróba? Miben leszel szandin kívül?

Liller 2011.05.26. 16:37:41

@Móka na: ja,tényleg,igaz,igaz:)nem,sajnos ma sok a munka,pont ma,amikor ilyen izgatott vagyok:)hát még nemtom.sztem nem veszek fel semmit,csak egy zsinórtangát és a kis szandálom:)tud vki kölcsönadni zsinórtangát?:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 16:38:19

@Móka na: ki mondta, h lesz vmiben?:D Hogy fog úgy autogramot kapni a mellére és egyéb intim helyekre?:D

@Liller: na, mondj egy tökéletes pasit!:D

nyílegyenes labirintus 2011.05.26. 16:38:30

@ladyandhenk: @Móka na: Most látom csak, még le sem forgattuk a Senior ÉH-t, de ti már spoilereztek? :D

Liller 2011.05.26. 16:39:21

@ladyandhenk: külsőre vagy úgy összességében?:)

Móka na 2011.05.26. 16:40:25

@nyílegyenes labirintus: Hát azért még jöhet egy Dani, Szandra stb. és buktad....!!! :)) Vagy ki tudja, lehet velünk osztozol a főnyereményen !! =))
Ki vállalja a kamikáze szerepet??

nyílegyenes labirintus 2011.05.26. 16:43:17

@Móka na: Ha szétdobjuk ketten a nyereményt, az nekem jó. :)
Ladyandhenk-et kiszórom az első párválasztón... ja várj,ő kukta lesz... :)

nyílegyenes labirintus 2011.05.26. 16:44:56

@Móka na: Ja várj, még nem tudom jön-e Liller.
Lehet lecseréllek vele a döntőben... még gondolkodom... :D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.26. 16:44:57

@Móka na: Szia! :) Üdv mindenkinek! :)
Köszönet sixx-nek a hogyvolt sorozatért, feldobta a napjaimat! LOL
Köszönet a kommentelőknek, hogy veletek találgathattam és sokat nevethettem a megjegyzéseken! LOL
Hiányozni fog. :(
DE ma még meglessük együtt a végét! :)
Talán estig utol is érem magam a mai hsz-ekkel!

Van valami friss hír? Kinek drukkolunk? :)
Hajrá Pocok, mint mindig! :)

Tippje kinek van a szerkesztőket meglepő fordulatra?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 16:46:21

@nyílegyenes labirintus: húzogatjuk a macska bajszát:D

Engem kihagytok a nyereményből, csak mert csúnya vok és kukta??????

@Liller: összességében!

Liller 2011.05.26. 16:50:59

@nyílegyenes labirintus: :)))ez bennem is felmerült,csak nem mertem mondani...naná,h jövök!csak azt nemtom,h ladyandhenk-el hogy férünk bele a senior kategóriába:))
@ladyandhenk: hú,hát ismerni nem ismerek olyat.se a hétköznapokból,se a celebek közt:)de az biztos,h min 30 éves,nagyon vicces és nagyon okos,kedves,de nem túlságosan,van egy jó munkája,és imádja a szexet.ismersz ilyet?:)

Móka na 2011.05.26. 16:52:34

@nyílegyenes labirintus: Nyugodtan .. kiváncsi vagyok, ők hogyan férnek bele a Senior kategóriába.. értem én hogy mosolygós meg stb., de ki nem ?? =)).
Remélem megjelenik még Bohu meg Krono és akkor lesz nekem is párom.. Sőt biztos párom!!! :)

Lotyó Bridzsida 2011.05.26. 16:54:30

a poén kedvéért jelentkezni kellene az éden2-be. lehetne arról is hogyvoltozni, hogy éppen hol tartunk és/vagy miért vágtak ki, mint a macskát.:)

Móka na 2011.05.26. 16:54:59

@mosoly73: Haliiiiiiiiiiiiiiii!! Hajrá Dani és Levi pl., ha már választani lehet =)).
@nyílegyenes labirintus: Hasonlítasz Danira?? kedvelem a szélsőségeket!
@Liller: Na ez az imádja a szexet már megint milyen kijelentés volt??? =)) Nyílnak benyalós?? :D=))

Lotyó Bridzsida 2011.05.26. 16:55:22

a poén kedvéért jelentkezni kellene az éden2-be. lehetne arról is hogyvoltozni, hogy éppen hol tartunk és/vagy miért vágtak ki, mint a macskát.:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 16:56:14

@Liller: boccs, én már csak kukta vagyok:D:D, jöhetsz te is!

De mi majd csak röhögünk rajtuk, amíg ők nyírják egymást:D

Ismerek egy ilyen ideális pasit, sokáig azt hittem, h az ő felesége leszek, erre csak kiderült, h világ életében meleg volt...Aztán rájöttem, h nem olyan tökéletes:D

Így marad a mostani!:D Az ilyen paraméterekkel rendelkezők jelentkezhetnek nálam is:D

Móka na 2011.05.26. 16:56:34

@mosoly73: Haliiiiiiiiiiiiiiii!! Hajrá Dani és Levi pl., ha már választani lehet =)).
@nyílegyenes labirintus: Hasonlítasz Danira?? kedvelem a szélsőségeket!
@Liller: Na ez az imádja a szexet már megint milyen kijelentés volt??? =)) Nyílnak benyalós?? :D=))

Móka na 2011.05.26. 16:58:02

@Lotyó Bridzsida: Látom mindkettőnket megviccelt a szerver. :)

Poén lenne ez a benevezés, feltéve, hogy behívnának egyáltalán..na majd a Senior kategória..

Liller 2011.05.26. 16:58:29

@ladyandhenk: köszi:)hát ja,az ilyen pasik általában melegek:)
@Móka na: nem,nem,ezt tapasztalatból mondom:)nagyok az igényeim,úgyh muszáj,h a pasim imádja a szexet,ne csak simán szeresse:)

Móka na 2011.05.26. 16:58:51

@ladyandhenk: Hát ha valamire való pasi akkor igen, vagy nem?? Vagy nem tudom...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 17:00:09

@Liller: sajnos, dettó!!!!!!!! V nem is sajnos:P:P:P:P:P

Van rendes fószer, az tuti:P

nyílegyenes labirintus 2011.05.26. 17:01:20

@Liller: Megoldjuk.Levisszük a korhatárt 25re... :)
@Móka na: Miért nem írsz Bochumilnak egy privát üzit? Hetek óta szenvedsz miatta...
Persze ha mazo vagy akkor nem szóltam.:)
@ladyandhenk: Simán kihagylak, ha sokat szemtelenkedsz. :D

Liller 2011.05.26. 17:01:28

@ladyandhenk: mondtam én,h mi nagyon megértenénk egymást!:)persze,akad,csak én még keresem:)

Móka na 2011.05.26. 17:01:40

@ladyandhenk: @Liller: szerintem mindeképpen hozzatok össze egy limonádézást ti ketten, mert nagyon egy húron pendültök!!!
:)

Liller 2011.05.26. 17:02:55

@nyílegyenes labirintus: zsír,köszi,nagy kő esett le a szívemről:)de ez akkor csak senior light lesz,nem?:)mondjuk a most bent lévőkhöz képest én is senior vagyok:)
@Móka na: jaja,sztem is érik az a limonádézás:)

Móka na 2011.05.26. 17:03:40

@nyílegyenes labirintus: Szeretném, ha látná, hogy kitartok mellette... írtam neki, de sz. már nem is néz semmit, mert vérig van sértve :( és sz. kicsit igaza volt, van...:D. Ja és beindult az élet a piacon sz.

Móka na 2011.05.26. 17:04:19

@Liller: persze.. pl. Dani, Korleonéhoz képest.. Kriszta és még sorolhatnám..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 17:05:38

@nyílegyenes labirintus: Én szemtelenkedek?????? Amikor csak udvarolok neked? Hát, szép! Mondom, h harakiri lesz!:S

Nem kellek neked? Hát, te akkor nem is szereted AZT!:P

@Liller: igen, de kár, h nő vagy:D

@Móka na: mi??????Egymás riválisai vagyunk, kigolyózzuk egymást lazán!

Liller 2011.05.26. 17:06:00

@Móka na: jó,jó,de azért a többség ilyen 20-21 éves volt,ha jól emlékszem

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 17:07:26

@Liller: mi még a mostaniba is beleférünk, minek közösködjünk velük?:)

Móka na 2011.05.26. 17:08:06

Most színről el. Ha nem lennék döntőig: Jó szurkolást! (bár szerintem lehet még leszek...)

Liller várjuk a sok sok infót!!! csak ahogy megbeszéltük!!!!

Liller 2011.05.26. 17:08:23

@ladyandhenk: na most akkor összetartunk vagy kigolyózzuk egymást?:)az a baj,h a normál ÉH-hoz még én sem vagyok elég szép:)

nyílegyenes labirintus 2011.05.26. 17:09:34

@Móka na: Hibázott, sixx amúgy sem sokat szaraxik a kidobásokkal.

A ÉH elején még én is egyenes labirintus voltam, de kirakott, mint macskát szarni. :D
Újra reggeltem, azóta tudom a szabályokat.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 17:10:10

@Liller: jaj, hát először szeretjük egymást, öribarik leszünk, majd kinyírjuk egymást:D csakh ne legyen szóismétlés:D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.26. 17:11:13

Éden Senior jó 5let! Csak extra buktatós feladatok kellenek, mert csirkepaprikást tudok főzni, de a Tokió Hotel tagjainak neveit pl nem tudnám, azzal kiesnék! :)

Liller 2011.05.26. 17:13:58

@ladyandhenk: és a szíveddel vagy az eszeddel döntenéd el,h kiraksz?:)

nyílegyenes labirintus 2011.05.26. 17:14:12

@mosoly73: Felvettünk! :D

@ladyandhenk: semmiségért, csak nem passzolt az adott szövegkörnyezetbe. :)

Leléptem, jó mulatást, sziasztok, talán este...

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.26. 17:15:28

@ladyandhenk: :)))) Meg mai tini nyelven írt leveleket értelmezni!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 17:17:09

@Liller: szívem nincs, mert az kőből van!:D, míg az eszem még csak 2 éves sincs! Ergo nem tudok véleményt formálni!

@nyílegyenes labirintus: pápá

Liller 2011.05.26. 17:19:48

@nyílegyenes labirintus: szia,szia!
@ladyandhenk: na ja,az eszem nekem is túl fiatal még:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 17:22:43

Na, megyek közben etetni, mosoly, most jöhetsz még, nem maradtál le! Nagyon finom lesz a vacsi!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.26. 17:49:06

Moka na drága! Sikerült a lobbid? Bekerülhetünk a klubba?

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.26. 17:55:15

@ladyandhenk: Honnan tudjam? Nem vagyok tini! :)

Mi a vacsi? Csak ne szárazeledel legyen, nem bírják a senior fogaim! :)

beacska 2011.05.26. 18:30:01

@mosoly73: extra buktatós feladatooook? a fiúk már leötletelték: lépcsőn futás járókerettel és testvérei ;D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.26. 18:47:26

@beacska: bocsi, de nem tudtam mindent elolvasni ma, most meg fasírtot sütök. :)

Van új komment hely, gyertek át! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 18:47:37

@mosoly73: táp, félretettem egy kicsit, csak neked, csak most:) Jól van, beáztatjuk majd vízbe, tejbe:D Kapsz egy tojást is, h szép legyen a bundád:P

Petyike01 2011.05.30. 11:54:40

Ja bocs nem neked ment hanem répakörtének!
süti beállítások módosítása