Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1X47

2013. április 24. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van. 

A tegnapi adást érdekesen szakították félbe a szerkesztők, a néhai királyné elhullott Alíz gyilkos kezei között, de nem jött az esti buli, dínomdánom, napfényben kaptuk a viszontlátásraholnapot. A T69-es a kislibafoszöld ruhában és hozzáillő cipőben nyomja, a beállást a modelliskolában tanítják, egyik láb előre, csöcs kitol, fej hátravet, kacéran nézünk, az istenfáját. Túl sok Topmodell-műsort nézek, az a baj. Számos meglepetést tartogatunk, kemény Pandora lesz.

A pápa seggével nyitunk, majd a terasz hányásmentes részére ugrunk, ahol Kristóf azon parázik, nehogy TökösBula nyerje a lóvét. Szent Dani ezt nem érti, ha TökösBula nyer, akkor én is, nekem meg kell a lóvé. Igen, ez az a szakasza a műsornak, amikor az ún. barátok elkezdik leszaggatni egymás tökeit és pörköltet főznek belőle. Juan levelet hoz, TölösBula kétségbeesetten rohangál és keres valami bikinifelsőt vagy krumpliszsákot a felsőtestére.

A levelet Alíz kapja, akiből soha nem lesz nemzetközileg ismert kémnő ezzel az állandó köszönömmel, bár, ha belegondolunk, tanuljanak meg a kolumbok magyarul, ha kommunikálni akarnak velünk, igaza van. A levélben nagy meglepetést ígérnek, készüljetek. Hogy a faszomba' lehet felkészülni a meglepetésre, de most komolyan? TökösBula vérnyomása felmegy, Szent Dani nyugtatja, sebaj. Megint előkerül a T69-es, biztos közel van a töltőállomás az ajtóhoz. Kék-zöld kartonruha, a csöcs széjjelfeszíti a mellrészt, a haj megint félrecsapva, a szemek merednek, de legalább nem vörösen.

Jönnek a döntősök, leülnek a magasított hokedlikre, és a T69-es azzal köszönti őket, hogy nem biztos, hogy ti négyen lesztek a döntőben. Merthogy jönnek a régi játékosok, és egyvalaki cserélhet játékost (és bazz, pont ebben a pillanatban csap be a villám a kolumb gerillatábor kettes számú kokainfinomítójába, micsoda hangsúly már a drámához), aki a leggyorsabb. A többi nem. Kristóf ledöbben, ha Gábor megjelenik az ajtóban, mehet a levesbe. Szent Dani a királyra cserélné le TökösBulát, látszik a fején. Jön az első, Pincsi. Na, ő nem kell senkinek, nem is győzködi a csajokat. TökösBula nem veszi fel a kontaktot az ilyenekkel, mint Pincsi.

Muhaha, jön Pókmajom, akire még egy zsák szart sem cserélne le senki, ezt mondja is Kristóf és a pápa is. Pókmajom nem nagyon töri magát a visszakerülés érdekében, kortesbeszéde sincs. Kristóf szerint Pókmajom egy külön része a légkörnek, asszem ezzel azt fejezi ki, hogy levegőnek nézi. Pókmajom mellé persze a király érkezik harmadiknak (egy hetet elpocolt még valami közeli szállodában, ez azért nem rossz, na), akit mindenki örömmel fogad, TökösBula tán még sír is, ha jól látom. A T69-es biblikus magasságokba emelkedik, üdvözöllek az Édenkertben. Korleóne természetesen azzal nyit, hogy le ne cserélje senki a párját, minden úgy jó, ahogy van, ő vissza nem megy a hotelbe. Nem is cserél senki.

Negyedikként Prosztó jön, helló. TökösBula arcán látszik is az őszinte öröm, a többiekén az aggodalom, Pókmajom szélesen vigyorog. Szent Dani seggébe egy zabszebet se. Prosztó nem annyira elegáns, mint a király, és ő menne vissza ezerrel, sőt, a barom kimondja, hogy bármelyik csajjal folytatná a kalandot. A pápa nem bízik TökösBulában száz százalékosan, a király feje egy tanulmány. És a csaj a várakozásoknak megfeleően felemeli a kezét, szevasz Szent Dániel, harmadjára már tényleg sikerült végleg kitenni az Édenből. Kristóf és a király sokkot kap, Pókmajom sír a röhögéstől. Az ötödik vendég - akire TökösBulát lecserélte volna a pápa - természetesen Niki. És a T69-es bejelenti, hogy az öt ex hotellakó visszaköltözik az utolsó napra, menjetek isten hírével.

Na, elkezdődik a hátak férfias lapogatása, macsós puszik csattannak kipirult arcokon, szőrös mellkas üli torát a mödanszié mellett, csak a pápa ne enne ennyire kibaszottul csalódott. A nők is egymásba gabalyodnak, dejóhogyittvagy (tebüdöskurva), puszika ide, puszika oda, Niki szemében már látom a zsinórtangát és a budikagyló homályosan felsejlő sziluettjét. Kristóf örül a királynak, de Pókmajmot leütné azon nyomban. Pókmajom máris klikkesedik, Prosztót és TökösBulát maga mellé ülteti, én csak veletek innentől. Szent Dani a hintában ül, TökösBula odamegy, és bocsánatot kér tőle, de hiába. Odafent azt beszélik Pókmajommal, mennyire gyerekes a pápa, illetve a vendégek sorrendjét idézik fel - az egyértelműen szerkesztői döntés volt mellesleg, hiszen ha időrendben jöttek volna, akkor a király lép be először.

Odalent Kristófék beszámolnak az eseményekről a királynak, addig szívtuk Pókmajom vérét, míg Kristófnak fejjel nem kellett hárítania egy ütést. Az udvar rendje visszaáll, még Pincsi is a király mellé csapódik, ez kissé váratlan fordulat. Prosztó felmegy két bulája közé a szendvicsbe, ha ez a dán vagy a svéd kiadás lenne, mélytorkos buliba fordulnának az események. A király felmegy Kristófhoz pólóért, de nem kap, mert Pókmajom ugye tönkrevágta a cuccokat borotvahabbal és tusfürdővel - a király leszűri a tanulságot menten, ennek aztán semmi értelme nem volt. Készül az új haditerv: Kristófékat kell nyomni, bárhogyan is legyen a vége, mert olyan nincs, hogy ne egy eredeti pár nyerje meg a lóvét. Lemennek, Juan levelet hoz, benne ez áll: nemsokára kiderül, kik vagy KI nyeri a 25 millert. Hellóbazmeg, nem arról volt szó, hogy pár nyer? Pandora jön, kérdezzetek.

Na, van egy csavar ebben a ma esti Pandorában is, amikor Prosztó kinyitja a kérdéseket tartalmazó dobozt, egy kispolski méretű béka ugrik ki belőle, ezzel elvannak egy darabig, de a lényeg egy papíron olvasható: mindenki a saját kérdését teszi fel, lőttek a névtelenségnek. Muhaha, a fejekről tanulmányt lehetne írni a pszichológiai szemlébe. Alíz kérdezi Nikit, hogy haragszik-e rá, igen, kicsit, de inkább meglepődött. Niki Kristóftól kérdi, mennyire bízik meg Alízban. Maximálisan, mondja Kristóf, de akkor is ezt mondaná, ha nem így lenne. Ez vicces, Alíz sose tenne Kristóf ellen, mondja, és őszintének tűnik. Pókmajom azt akarja tudni a pápától, milyen érzés a döntőben kiesni. Hát, szar, de mivel harmadjára estem ki, kezdek hozzászokni. Kristóf nem áldozta volna be magát a pápáért.

Kristóf azt kérdezi Alíztól, 25 millióért kiejtené-e őt, illetve ha most odatennék elé a lóvét, kiejtené-e a másik három döntőst. Ki hát, mondja habozás nélkül Alíz, ez csak egy játék, a 25 millió meg kurva sok pénz. Kristóf bólint, nagyjából erre számított. Én Alíz helyében azért visszakérdeznék, hogy és te? Niki megkérdi Pincsit, nem bánta-e meg, hogy önként ment kesztyűbábnak a rém mellé. Pincsi szerint nem volt más választása, TökösBulának meg köszöni a nevet, mármint a Pincsit. Hát, adott volt, a tányérodban ott voltak a csontok, kispofám. Ezt nem értem. TökösBula nem áll le, nem vagy nekem szimpatikus, ez van, elviselhetetlen fasz vagy. Nekem meg nem tetszik a bajuszod, mondja Pincsi, ez azért elég nagy taplóság, valljuk be. NEM BAJUSZ BAZDMEG HANEM MÁJFOLT, A NAP HOZZA KI, mondja TökösBula sík idegbetegen, valaki halkan közbeveti, hogy üsd meg, de hirtelen. Mindenki röhög, még Prosztó is.

Este bulizás van, Kristófot érdekli a pénz, nagyon is, mondja Prosztónak. A király nagyon várja a holnapot, TökösBulának meg tele van a fasza már az egésszel, leszarja Pókmajmot és Prosztót is. Kristóf és a pápa elkezd énekelni, mit vétettem, de komolyan, miért kell ezzel büntetni??? Kristóf felmegy lefeküdni, igyekszik kipihenni magát, mint jó fotballista a rangadó előtt. Iszonyú a nyomás rajta, ekkorát még nem is érzett. Pókmajom megy az eddigi szobájába, a király utána szól, hogy majd megy lefeküdni ő is, a pápa azt javasolja, kettesben menjenek, hátha attól infarktust kap. Alíz táncolna, de leszarják, csak Pincsi rázza meg a seggét neki, belefáradt a társulat már a karibi buliba. Holnap döntő, és vagy a Kristóf-Alíz, vagy a TökösBula-Prosztó pár elvisz 25 miskát.

Címkék: éden hotel
670 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

will 2011.05.25. 21:27:26

HÉ-t Serena Williamsnek öltöztették.

ravaluf 2011.05.25. 21:28:23

kétségbeesve várjuk, addig is

POCOK
POWER
!!!!!

(Ezt nem tudom ki találta ki, de hivatalosan is lenyúltam :)

will 2011.05.25. 21:29:32

valaki meg tudja fogalmazni, miből áll egy "küzdelem", amit egy pár csinál egy másik ellen? Izomból napozás, vagy 4x100 bóbiskolás a kanapén?

Bubba Rogowski 2011.05.25. 21:30:12

Vagyok, sziasztok.
Pont szembenéztem Dani vízvezetékszerelő-dekoltázsával. fúj.

répakörte 2011.05.25. 21:30:31

Juhúúú, az egyik kedvenc dalommal kezdődött a mai rész :D Puszi a zenei szerknek!

will 2011.05.25. 21:31:28

Dani a pénz birtokában 12 évesből 18 évessé cseperedne.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.25. 21:31:41

Mosolyka, nem éheztetlek, hanem adott időpontban van kaja! Tessék időben érkezni!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.25. 21:31:49

Most nézem, Alíz tegnapi kiválasztós ruhája (fekete mini lila plisszével) T69-en is volt már régebben. Ciki. :D

Robi gyere visszaaaaa! Dani helyére TB-nek.

Bubba Rogowski 2011.05.25. 21:32:26

szevasz, Pincsikééééém!!!

rie 2011.05.25. 21:32:32

Pincsi?! naneeeeeeeeeeeeeeee :D

haruka 2011.05.25. 21:33:27

kizárt dolog! :D szegény Pincsi!

will 2011.05.25. 21:33:46

Ez a cserés játék arról szól, hogy amint lehetőséged van, AZONNAL fel kell tenni a kezed, nem? különben a másik fog lecserélni...

GL-581 g 2011.05.25. 21:33:54

Attila az érdekérvényesítés nagymestere. :DDD

foxglove (törölt) 2011.05.25. 21:34:17

követelem BunkóPistát az Édenbe!

haruka 2011.05.25. 21:34:23

Szandra, győzd meg Kristófot, hogy miért akar még egy pofont kapni!

Bubba Rogowski 2011.05.25. 21:34:48

Nem hiszem el, komolyan, hogy Szandrán még mindig ugyanaz a cipő van, mint abban a dopeman-klipben... akar vitatkozni valaki, hogy olcsó nő-e?

szgy 2011.05.25. 21:34:58

Mi a p*csa, Pókmajom a pofon után hogy kerülhet ide megint?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.25. 21:35:12

@GL-581 g: Toldit a szerkik hozták ki lúzernek, Attila alapból az. Sorry.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.25. 21:35:46

@Bubba Rogowski: Nem lehet 10 ugyanilyen?:)

Hű, Ádám! Ezt is borítékoltam.

Bubba Rogowski 2011.05.25. 21:36:02

ÓÓÓÓ, király for prezident!!!!

ravaluf 2011.05.25. 21:36:18

@ladyandhenk:

Ezt a pocok power dumát :)

Bubba Rogowski 2011.05.25. 21:37:09

@ladyandhenk: akkor meg vesszen az ízlése miatt

Répatorta 2011.05.25. 21:37:12

Szerintem csak Robi esélyes a visszakerülésre

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.25. 21:37:20

@ravaluf: Nekem folyton Nils Holgerson pocka ugrik be róla. Mindig!:D

Bubba Rogowski 2011.05.25. 21:38:01

azt a gusztustalan felhajtott gallért, basszus!

ipszilon_x 2011.05.25. 21:38:19

Ugye, hogy Dani bármikor megfojtaná egy kanál vízben a "barátját" a 25 milláért!
Maga mondta! :|

haruka 2011.05.25. 21:38:41

Robi már megint stricinek öltözött. Így nem fogják ám beengedni a záróbuliba a szekuritisek!

will 2011.05.25. 21:39:30

Dani mitől erős??? Mert elfér két kókusz a kezében???

Bubba Rogowski 2011.05.25. 21:39:33

hiányzott a király koncentrálós csücsörítése,ez van.

Alfaboy 2011.05.25. 21:39:46

Robinak is gyorsan nő a szakálla, lehet Norbi rokona :D

candyperfumegirl 2011.05.25. 21:39:49

Ááá, miért nem adta meg a T69 a lehetőséget arra, hogy Dani vagy Kristóf választhassa Korleónét?

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.25. 21:39:59

Ádám gülü szemei megint Daniért aggódnak!

ipszilon_x 2011.05.25. 21:40:09

Előre szólok, ha nem Aliz nyer, akkor Óriási hibát követ el a Viasat. Ugyanis onnantól én soha többet nem nézek ÉH-t! :P

ravaluf 2011.05.25. 21:40:28

@neccharisnyás útonálló:

stimmt, de akkor is a szívem csücske :)

ipszilon_x 2011.05.25. 21:40:47

Bula le fogja cserélni Danit :)

will 2011.05.25. 21:41:02

MOst nézem, hogy a Kung Fu Panda villája tökre hasonlít az Éden Hotelre. Hasonló egybenyíló terek, sziklaszirten.

GL-581 g 2011.05.25. 21:41:11

Atillát miért küldték be? Lekéste a gépet? :D

Pocok úgy örült a Donnak, mintha állt volna mögötte valaki. :DD

A reklám után kiderül, hogy T-Bula mennyire T...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.25. 21:41:58

@haruka: Ódehogynem. Striciszerkó lefedi a casual elegant-ot férfiaknál. Még egy menő kocsi kulcsa és perfekt.

Vázze! Venisszőnyegtisztító van már itthon. Azt mutassák, most akkó szépszemű megy-e TB mellé vagy nem!!!!

rie 2011.05.25. 21:42:42

enni akartam,de megláttam Prosztó szerelését... a legrosszabb időzítés :S

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.25. 21:42:45

@mosoly73: erre mondom, h bárcsak megütné a guta, hajrá Robi! Maradjon nekik 25% esély!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.25. 21:43:03

Ezek a játékosok fognak szavazni holnap, gondolom.

candyperfumegirl 2011.05.25. 21:43:47

Pókmajmon akkorát röhögtem, vagyis a szituáción. Na srácok, kinek kell a csaj? Annak, akit ki akart rakni vagy annak, akit felpofozott? Először...másodszor...

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.25. 21:44:05

Prosztót vissza az Édenbe! Pápát a levesbe!! Pockot a döntőőőőbe! POCOKPOWAAA!! :)

Bubba Rogowski 2011.05.25. 21:44:18

@rie: és az az igézőnek szánt bazsalygás nem csapta ki a biztosítékot? :D

GL-581 g 2011.05.25. 21:44:46

@Bubba Rogowski: LOL!

@neccharisnyás útonálló: Egyértelmű. Pedig milyen hatásos és magabiztos belépője volt CsicskAttila barátunknak...

@mosoly73: Aliz? Azon én is röhögtem. A jelentkezés utolsó pillanatában hajat basztat, szegény Lassúnak hadd gyorsuljon a pulzusa... gonosz Pocok! :DDD

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.25. 21:44:47

Csak Jennyt ne vissza, Aliiiiiiiiiiiizt a döntőbe! Ugye Nikire nem cserélné le Kristóf?

ipszilon_x 2011.05.25. 21:45:26

@mosoly73: Szerintem senki sem ment még haza (a felvétel idején), és mindenki fog szavazni.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.25. 21:45:33

Egyébként az járt jól, aki viszonylag az elején ment be, majd maradt egy darabig, aztán kiesett, mert az még szállodázott, és szerintem, körbe is nézhetett a kolumb gerilláknál...ezt mind persze csak akkor, ha nem nyer, ugye:D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.25. 21:45:55

@Bubba Rogowski: Nemá. Én elolvadtam. Remegni kezd a térdem, mikor barna szemű pasasok olyan aranyosan szépen néznek.

szekőcei 2011.05.25. 21:46:13

Éppen azt beszéltük itthon, hogy minden bizonnyal nem naponta van járat Budapest-Bogotá viszonylatban... ;)

GL-581 g 2011.05.25. 21:46:14

@mosoly73: Szerintem több kisdobos már nem jön.

@Papucs Orrán Pamutbojt:
Go Aliz, Go! Go-GO-GOOO!!! :DDD (jaaaj, de fog hiányozni ez a csatakiáltás...)

haruka 2011.05.25. 21:46:25

@neccharisnyás útonálló: hát, lehet, nálam ez se nem casual, se nem elegant. :))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.25. 21:46:39

@mosoly73: nem! De mondom, h ne gondolkozz már annyit, holnapi kajáról is lemaradsz:):)

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.25. 21:47:03

Én még számítanék egy Gáborra, egy Levire és/vagy egy Krisztára

Bubba Rogowski 2011.05.25. 21:47:08

@neccharisnyás útonálló: hát, neked barna igéző nézés, nekem csücsörítés. Nem veszünk össze

haruka 2011.05.25. 21:47:58

tuttam!!! nem baj, Dani, nálam vigaszt találhatsz, ha úgy van! :D

GL-581 g 2011.05.25. 21:48:19

Holnap veszek lottót.

Ja, Aliz megint összenézett Ádámmal, csak mondom.

Répatorta 2011.05.25. 21:48:20

Nem volt meglepő a csere

candyperfumegirl 2011.05.25. 21:48:23

Miért van olyan érzésem, hogy a bombajáték félement? Ezt a 2 döntős párost akarták ők.

makijoe 2011.05.25. 21:48:30

áh, még van egy nap, még visszahozhatják danit.

rie 2011.05.25. 21:48:33

@Bubba Rogowski: ja hogy ez igéző volt?! akkor én benéztem. azt hittem zavarja a lámpa a szemét :)

Bubba Rogowski 2011.05.25. 21:48:45

hopp, Dani, majd tankolsz ötezrenként.

candyperfumegirl 2011.05.25. 21:49:12

Na, nem lesz megtankolva a papomobil.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.25. 21:49:12

@Bubba Rogowski: Úgy a jó. Nem szeretek hülyeségek miatt másokkal balhézni.:)

ipszilon_x 2011.05.25. 21:49:21

Kristóf milyen aranyos :())))))
Ilyen fal dumát levágni...

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.25. 21:49:25

@candyperfumegirl: egyértelmű... én meg is lepődtem a Prosztóékon tegnapelőtt.. :P

GL-581 g 2011.05.25. 21:49:33

LOL, most mind a nyolcan a párjuk mellett állnak!! :DDD

Répatorta 2011.05.25. 21:49:57

Ádámot be kellett volna cserélni Dani helyett. Tudhatták volna, hogy jön Robi is. Már megint elrontották.

candyperfumegirl 2011.05.25. 21:50:00

És most a kiesettekből két fiú szabadon alkothat párt, na, valaki?

ritus_ 2011.05.25. 21:50:10

most már értem, miért nem írt a Blikk Prosztóról, amikor kihullott..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.25. 21:50:18

Dani tuti lecserélte volna Lindát, jól döntött a csaj!

ipszilon_x 2011.05.25. 21:50:22

Hogy maradnak azt sejtettem, hogy csak ennyien azt nem.

haruka 2011.05.25. 21:50:29

ne bassz! a többiek maradnak? mit fognak csinálni? mondjuk ha ők szavaznak, akkor be kell nekik nyalni rendesen!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.25. 21:51:08

Na innentől nem értem az egészet. Póki összebalhézik Donnal, és az a finalista nyer, akinek a legkésőbb durran el az agya a diliházban?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.25. 21:52:36

Most miért magyarázkodik Linda? Jól tette! Ügyes volt!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.25. 21:53:43

Nonembaj. TEAM ROBI

Szavazásnál Niki, Póki, Attila TB mellett, Dani, Don ellenük fog voksolni, szerintem.

Bubba Rogowski 2011.05.25. 21:54:14

"megjött a kakas a tyúkólba" pfejj

wheeldave 2011.05.25. 21:54:26

:D Kár, hogy nem lett ötösöm a lottón. Másik posztban írtam tegnap, hogy ki fog visszajönni a csere által. Elég egyértelmű volt. Ezért nem volt Robival még riport amúgy.

répakörte 2011.05.25. 21:54:54

@neccharisnyás útonálló: Szerintem Niki is a Kristóf-Alíz páros mellé teszi le a voksát.

haruka 2011.05.25. 21:55:07

csak Linda ne nyerjen, könyörgöm! még Robinak is szívesebben adnám oda a pénzt.
Pincsi viszont most már nem Szandráékkal pajtizik, úgy tűnik.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.25. 21:55:43

Na, Niki megint benyomva, mint a rajzszeg. Lesz zsinórtanga?

Árúkodók, árúkodoook a papának cúna cúna Pókiróóóóó!!!

foxglove (törölt) 2011.05.25. 21:55:45

@neccharisnyás útonálló: Niki rá fogják dumálni, hogy Alizék mellé álljon

ipszilon_x 2011.05.25. 21:56:50

Ha nézed Robiéknél +1 ember van, a másikhoz még a csicsek is csatlakozott!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.25. 21:56:53

@ladyandhenk: fellázadtam! :) Nem szeretek beszélgetni veled, mert közben gondolkozol! :))))

rie 2011.05.25. 21:57:41

@ladyandhenk: talán, hogy megtanuljon?! :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.25. 21:58:12

@mosoly73: Ejj, ezt a nyomort! Beszéjjé akkó inkább a páfrányhoz! :p

ipszilon_x 2011.05.25. 21:58:26

Azért vannak 9-en, hogy tudják a Pandórán idegesíteni egymást.

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.25. 21:58:48

Volt néhány hete egy cikk, hogy Aliz és Niki lesz a mérleg nyelve vagy vmi ilyesmi... Alizt szerintem már láthattuk, de ahogy látom a bentlévőket lehet Nikinek kell dönteni a végén.. (ha ilyen szerepük lesz)

ritus_ 2011.05.25. 21:59:25

Prosztó cipője überbrutál... jézusom.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.25. 21:59:28

@rie: Ez tulajdonképpen egy erdei iskola: T69 megtanul műsort vezetni, kamera előtt mozogni, a lakók meg hangosan olvasni. Néhányan tán gondolkodni is. :)))

ipszilon_x 2011.05.25. 22:00:13

Na Niki megint kavar!

Linda: Le vagyunk klikkesedni, de nem mi 3-an a másik 6 :))

haruka 2011.05.25. 22:00:24

Szandráék szerint gyerekes a klikkesedés. bezzeg, mikor ő volt a méhkirálynő, nem volt gáz kiutálni Alízt, mi? meg bezárkózni a szobába Kristófék elől? :D

Bubba Rogowski 2011.05.25. 22:00:37

Aztakurva, Pincsikém!!! megtaláltad a töködet? mekkora beszólás!!

innye 2011.05.25. 22:00:37

@ladyandhenk: amiért egy másik műsorban Jerzy mondta a védőbeszédet :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.25. 22:00:56

Pincsi mijazistenért nyomul a klánnál? Alapszabály: okos ember nem nyomul ott, ahol xarba se veszik.

Nalbi99 2011.05.25. 22:01:18

Jól elbaszták ezt az egész játékot, pedig nagyon faszán indult, jól is haladt, de ez a sok váratlan fos "csavar" teljesen élvezhetetlenné teszi.

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.25. 22:01:27

@Papucs Orrán Pamutbojt: bocs, Alizon és Lindán (www.delmagyar.hu/kecskemet/eden_hotel_a_finisben_alizon_es_lindan_is_sok_mulik/2218799/)
De akkor is van egy olyan érzésem, hogy Nikin döntő szerepet kap.
Linda most mit puncsol megint Pókinak??

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.25. 22:02:16

@sinner44: fácséra beüzente már neki valami galád? :))) Jááááj, vázze, de genyó vagyok. tejóég!

ipszilon_x 2011.05.25. 22:02:53

@neccharisnyás útonálló: 1, már nincs tétje.
2, Kint a többiek emberszámba vették :)
Nem ismerték milyen, összehaverkodott Ádival.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.25. 22:02:59

@neccharisnyás útonálló: Na már te is? El vagyok nyomva! :)

Pók mosolyától most is libabőrös vagyok brrr..., pedig ez belülről jön, akármit is mond a megjátszásiról!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.25. 22:03:28

@innye: huh, erre nem gondoltam, sajnálom:D Ez egy tanítóiskola is:D Megérte már menni:D

ipszilon_x 2011.05.25. 22:05:00

Reklámot így, még nem untam :|

candyperfumegirl 2011.05.25. 22:06:27

Sajnos nagyon leszervezett volt ez a párcsere, megint nem bíztak semmit a véletlenre. A két párosból akik veszélyt jelentettek volna bárkire, az Robi, Niki, Kriszta és Jenny. (esetleg Levi, de nem hiszem) Hogy lesz-e párcsere és kit kire, az csak azon múlt, hogy ezeket a veszélyes embereket milyen sorrendben küldik be, már ha egyáltalán. És beküldtek 3 fiút és egy lányt (Pókmajmot, no comment), Korleóne után ha lány jön (Niki) akkor egész más a helyzet, de Robi jött, mert kellett egy új és egy rági páros a döntőbe. A bombázáson nagyobb esély volt arra, hogy egy régi páros "robban", mert ugye 2 régi páros volt, de nem jött be, így szépítettek.

Annak mondjuk örülök, hogy most bezavarták a régieket, felélénkült az élet, a király hogy szervezkedik egyből! :)

Fürgerokka 2011.05.25. 22:06:44

na a pók nem hiányzott...

Jasmine2 2011.05.25. 22:06:52

Hát, ez annyira borítékolható volt, hogy az már fáj. Már délelőtt megírtam, hogy Linda lecseréli Danit és ők mennek a döntőbe. Szerintem (sajnos) ők is nyerik. Ez elég hülye húzás volt a szerkik részéről. Niki még okozhat meglepetést. Ez a Robi olyan hányinger volt ahogy visszajött. Az az öntelt pofa, fújjj, de nem szimpatikus. Nagyon nyeregben érzi magát. A tyúkjaival együtt mehetne a levesbe.

szekőcei 2011.05.25. 22:06:52

Hát, Lassúbeszédű ne pókerezzen, esélytelen... :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.25. 22:06:56

@mosoly73: Jajjmá! Ha akarod, kölcsönadom az egyik madaram. Az ugyanúgy nem gondolkodik, viszont láthatóan reagál a beszédre. Úgy nem ciki.
Gyere, kapsz egy ölelést. Gonoszkodjunk inkább a hotelnyomikon. ;)))

Kellemesen libabőr vagy hidegrázósan? :)

Bubba Rogowski 2011.05.25. 22:08:07

A varangy a mindentvivő...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.25. 22:08:20

Na, a helyi fauna díszpéldánya megint izgalmasabb, mint a műsor.

Bubba Rogowski 2011.05.25. 22:09:11

Nem hiszem el, hogy Nikit ki kellett segíteni egy szóval.

ipszilon_x 2011.05.25. 22:09:20

Számára is kellemetlen Te H...., Ki ara veled békülni ÁÁÁÁ Niki de gáz

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.25. 22:09:43

Javaslom hogy ha nem Robi, akkor a madárpók és breki vigyék a zsét.
Juanék nem, mert nekik tökmindegy. A helyi kokócézár úgyis elveszi tőlük.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.25. 22:09:52

Fogalmazni nem tudnak...:P:P

Ijnye, de uncsi rész ez is!

@sinner44: Narkós???

rie 2011.05.25. 22:10:22

@Bubba Rogowski: Őt aggyal kéne kisegíteni :)láthatóan hiánycikk nála :)

ipszilon_x 2011.05.25. 22:10:28

ara = akar
Hajrá Kristóf Aliz!!

Póniló 2011.05.25. 22:10:47

az a durva szerintem, hogy Linda mindenképp szív szerintem. ha nem cserél, akkor Dani lecseréli Nikire. gy viszont a kiesők közül a Kristóf fanok vannak simán többségben, és ha ők döntenek, akkor meg is van a győztes. és sajna valószínűleg ők döntenek,

Bubba Rogowski 2011.05.25. 22:11:02

na Szandrától ez nagyon gyenge és szánalmas kérdés.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.25. 22:13:03

@ladyandhenk: Valaki üsse ki Sixx kezéből a vasvellát! Köszöntem.
@mosoly73: ***kezet tár, hátat simiz***

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.25. 22:13:04

Kristóf mondta meg most az igazat : Nem tette volna meg, bezzeg korábban azt mondta, h ŐŐŐŐŐŐ bizony megtette volna....Ennyit róla...

Bubba Rogowski 2011.05.25. 22:13:18

@ladyandhenk: akkor gyakoroljon sürgősen, ha a média világában akar érvényesülni, és nevet szerezni magának.

ipszilon_x 2011.05.25. 22:13:50

Kristóf látta a svéd adásokat, és már készül..

Bubba Rogowski 2011.05.25. 22:14:04

Ma meg túl sok itt a megmondom-őszintén.

*jinx* 2011.05.25. 22:15:01

Alíz megérdemli a TökösBula kifejezést, hogy elvinné a 25 millát és nem osztozkodna. :P

Bubba Rogowski 2011.05.25. 22:16:06

Nem bajusz, bazmeg, májfolt!!!!! Hülye, visítva röhögök

ipszilon_x 2011.05.25. 22:16:42

Beszólnak a srácnak aztán fel vannak háborodva, ha visszaszól. Olyan jellemző...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.25. 22:16:57

@sinner44: ezt én nem tudhatom, nem voltam az osztálytársa:P

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.25. 22:17:40

Annyi mindent tanulunk ebből a műsorból: melltartó méret jelentése.... májfolt mibenléte.

@mosoly73: ;)

GL-581 g 2011.05.25. 22:17:43

@*jinx*: Kerekperec megmondta, hogy vinné a lét. Tényleg tökös! :DD Nos, legalább őszinte...

(érzem, hogy mindjárt jönnek a Pókidrukkerek kárálni)

Hopp! Attila hogy beégett, borzasztó! Nekem volt kellemetlen, esküszöm! :S

rie 2011.05.25. 22:17:47

@sinner44: nagyon bátor dolog arc és név nélkül itt ócsárolni Ádámot. Ha így is van/volt sincs semmi közöd hozzá. Nézz tükörbe és hányd el magad

haruka 2011.05.25. 22:18:25

Linda teljesen hülye.

Jasmine2 2011.05.25. 22:19:45

Májfolt! Ez jó... És persze csak a szája felett jön ki, muhhahha!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.25. 22:19:45

Basszus, óriási feladat vár rám:D:D:D Megsajnálom, na:D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.25. 22:20:50

No véégre értelmesen bonyolítják a karaoket! Örülök. Pocok alfelének premierplánban kevésbé.

@sinner44: Te vagy akkor az orákulum nékem!

Hűű, de be van nyomva Pocok!

*jinx* 2011.05.25. 22:21:35

@GL-581 g: Ezek után meg is érdemelné Alíz. :)

(Én meg látom, hogy az antipókik már kárálnak... bár pont nem érdekel.)

Én egy Alíz-Robi párosnak örülnék, bár ez majdnem lehetetlen.

rie 2011.05.25. 22:21:44

@sinner44: ejha... gimnázium??? max kisegítő :D

GL-581 g 2011.05.25. 22:22:49

@neccharisnyás útonálló: "Hűű, de be van nyomva Pocok!"

Jaja, elég kásás a beszéde. :DD

Jasmine2 2011.05.25. 22:24:28

Kristóf úgy tekerte maga köré azt a lepedőt, hogy úgy nézett ki, mint akit bepelenkáztak. Még össze is gömbölyödött mint egy kisbaba. Olyan jót röhögtem!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.25. 22:25:18

@GL-581 g: Nojó. Nem szólok semmit. Nekem meg ufófejem lesz, a kitáguló szemeimtől. :D

rie 2011.05.25. 22:27:29

@sinner44: :) arra nem méltatlak, hogy leereszkedjek a szintedre. Hozzáteszem a stílusod enyhén alpári a helyedben mélységesen szégyellném magam.

GL-581 g 2011.05.25. 22:29:32

@neccharisnyás útonálló: LOL! Én a pirosképű világbékítő vonalat képviselem ittasan. :DDD

*jinx* 2011.05.25. 22:29:59

@ipszilon_x: Svéd adás? Ott hogy volt a döntő? Párcsere vagy a kiesettek döntötték el?

*jinx* 2011.05.25. 22:30:56

@rie: "...leereszkedjek a szintedre..."

Olyan ismerős ez a szöveg. :/

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.25. 22:32:59

Ó mily meglepő, hogy Robi visszajött, eszembe nem jutott volna hogy ez lesz...

Kürosz 2011.05.25. 22:33:33

ha a kiesett emberek döntenek, akkor az a papírforma, tehát a régi pár jut tovább.

max. azzal lehetne megkeverni, ha előírnának valami kötelező párcserét, de még azzal sem biztos, hiszen Kristófnak behozhatatlan előnye van a régieknél.

Bubba Rogowski 2011.05.25. 22:35:22

@neccharisnyás útonálló: szerintem még meglehetnek, ha csak a kurvaunalmas részeknél kell a tökönszúró-vasvilla... ez a mai egész jó volt, végre megint nevethettem sokat. Meg hát...király for prez.
Valamivel jóvá kellett tenni a tegnapi unalmat, meg érzelmi áradatot.

beacska 2011.05.25. 22:35:35

@rie: húúú, trollokat nem etetünk!!!

yilane 2011.05.25. 22:36:26

"Kik vagy ki nyeri" - ez volt a Kristóf által felolvasott levélben -- na most, a szerkek sem tudják hogy ki vagy kik?

Alíznak talán nem kellett volna ilyen őszintének lennie egy nappal a befejezés előtt, Kristóf nagyon erősen gondolkozott (vagy legalábbis úgy nézett)

láthatóan Kristóf veszi ezt a döntőt a legkomolyabban négyük közül

Mi volt Linda szövege ezzel a 2. hellyel az előzetesben? Ő lett a második és valaki más az első? Mert szerintem biztos nem a párok sorrendje miatt sírt, az túl nyilvánvaló lett volna.

Szerintem arra felesleges elméleteket gyártani, hogy miért ezeket a régi játékosokat hozták vissza, mert szerintem a válasz egyszerű: azért mert ezek voltak még Kolumbiában, így volt a legköltséghatékonyabb.

rie 2011.05.25. 22:36:50

@sinner44: nem a véleményeddel van problémám, hanem azzal ahogy előadod

rie 2011.05.25. 22:37:33

@beacska: én kérek elnézést :)

beacska 2011.05.25. 22:37:36

@yilane: Linda ruhája a "mai" volt, nem a "holnapi" (féloldalas pántos) tehát nem a döntő eredményét jelzi, csak olyan eszmefuttatás...

yooker77 2011.05.25. 22:37:42

hát Ádám álszenteskedő beszédén
( nem akarom hogy értem lecseréljék a párjukat) teljesen kiakadtam...

neki teljesen mindegy volt már akkor hogy
ő , vagy Dani és Kristóf lesz a döntőben mivel az alku alapján ők úgyis osztoznak...
azért még előadta magát szépen!Gratulálok!
Dani dettó! csalódott a Lindában,persze!
a következő bejövő ugye Niki, úgyhogy Linda nagy ívben lett volna seggbe rúgva azonnal....!

Alíznak ismét grat az őszinteséghez de ezzel a végén még rosszul járhat....

beacska 2011.05.25. 22:38:19

@rie: najó, de többször ne forduljon elő ;DDD!

yilane 2011.05.25. 22:39:05

@beacska: Ez aztán a megfigyelés! :)

beacska 2011.05.25. 22:39:33

@yooker77: miért? mit mondott volna Ádám? "Gondolkodtam az elmúlt pár napban, és vissza a babaculát?" és akkor ki is csinál segget a szájából?

rie 2011.05.25. 22:39:56

@beacska: értettem főnök :)

beacska 2011.05.25. 22:40:25

@yilane: hááát, igyekszik az emberlánya a beharangozóknál ;D

sixx · http://comment.blog.hu 2011.05.25. 22:40:43

ne személyeskedjünk, ne baszogassuk egymást, mert bezárom a bazárt.

Jasmine2 2011.05.25. 22:41:45

Milyen hülye kérdés volt már a Kristófé Alíznak. Őszintén, ki az az idióta, akinek azt mondanák hogy viheti a lóvét, csak küldje a lecsóba a másik hármat, hogy "köszi, ne nem kell az a 25 milla, inkább ezeket a kedves embereket választom, éljen a barátság, szeretet, világbéke! Ne már! Kristóf is vinné a pénzt mint a huzat, akkor miért kérdez ilyet a másiktól? Azt gondolta, hogy Alíz nem a pénzért jött, hanem napozni?

yilane 2011.05.25. 22:43:00

Szerintetek kapott már pénzt bárki is? Általában megvárják, hogy lemenjen a műsor, aztán fizetnek. Szóval lehet, hogy például bár Kristóf nyerte a pénzt, de még nem kapott egy vasat se és most otthon rágja a körmét, hogy hogyan bírna ebből a négyesfogatnak tett ígéretből kibújni. :)

Kürosz 2011.05.25. 22:44:32

ha a kiesett emberek döntenek tényleg, akkor a műsor érdekessége érdekében szerintem nem ártott volna ezt közölniük a játékosokkal, mert akkor eleve úgy álltak volna hozzá.

és sajnos ismét kénytelen vagyok megállapítani, h Szandra kiesése óta dögunalom, ill. papírforma, ezzel szerintem aligha tudna bárki vitatkozni:

- Pincsi kiesése papírforma
- Niki kiesése nem sok vizet zavart
- Dani lecserélése papírforma
- ha tényleg a most visszajöttek döntenek, akkor a nyertes személy/pár is papírforma.

beacska 2011.05.25. 22:45:37

@Kürosz: ...és min változtatott volna ezen, ha Szandra bentmarad?

yilane 2011.05.25. 22:45:47

@beacska: És a játékosok hétköznap tényleg a saját ruháikat viselik? Talán még mosnak és vasalnak is magukra? Merthogy Kristóf a mostani részben is nyavalygott a borotvahab miatt.
No nem baj, majd Dani ad kölcsön Ádámnak néhány pólót. :)

beacska 2011.05.25. 22:47:00

...na, csak megláttuk Dani hátsóját is...ezért érdemes volt 2* visszahozni ;DD

sixx · http://comment.blog.hu 2011.05.25. 22:47:19

@neccharisnyás útonálló: az, hogy mi történik a vasvillával meg velem, az rám tartozik.

yilane 2011.05.25. 22:48:10

@beacska: Aranyos volt, amikor azt mondta, csak ő bír 3x is kiesni. :)

Nagyzee 2011.05.25. 22:48:40

@Kürosz: "ha a kiesett emberek döntenek tényleg, akkor a műsor érdekessége érdekében szerintem nem ártott volna ezt közölniük a játékosokkal, mert akkor eleve úgy álltak volna hozzá."

Vagy utánanézhettek volna maguk is. Most így belegondolva nagyon durva, hogy a beszélgetéseik alapján a finálé előtt egy nappal sincs semmi fogalmuk arról, hogy fog lezajlani a döntő. Egyikük sem volt képes rákeresni a külföldi verziókra a youtube-on vagy akár a Wikipedián? Pedig a játékszabályok jobb ismeretével szép kis helyzeti előnyhöz juthatott volna, aki veszi a fáradságot.

CSÉ 2011.05.25. 22:49:33

Pincsit szépen körberöhögték négyen. :))

Őt gondolom csak azért hívták vissza, hogy legyen valaki, aki Műfogat oltogatja (hadd érezze a törődést az a lyány), ha már Pókmajomnak nincs kedve hozzá.

beacska 2011.05.25. 22:49:47

@yilane: kiteregetett ruhákat nem láttam sehol, lehet, hogy van mosókonyha. Egyszer, mintha lett volna szó vmiről, hogy odaadják a "nőknek"...de, lehet, hogy félre hallottam.

Niki meg panaszkodott a kieső riportban, hogy nem vittek elég meleg ruhát, és a stábtól kellett kuncsorogni.

Meg tán voltak szponzor ruhák is? (volt egy két sapka, ami elég gyanús volt...)

Hell-Ász 2011.05.25. 22:52:54

Azokat a szereplőket kellett volna visszaküldeni, akik legalább két hetet kibírtak. Jenni , Gábor, Szöszi, esetleg Norbi, szal akiknek volt vmi súlyuk a játékban. Eléggé költséghatékony így a "megoldás" , magyar módra.
Magam részéről a második szériából már nem kérek, mert a mai sorrenddel már annyira manipulatív a szerkesztők által..

CSÉ 2011.05.25. 22:54:06

Biztos írta már valaki, de nem olvasom most vissza, inkább én is elmondom: A régiek megint ostobák voltak. Alíznak le kellett volna cserélnie Kristófot Ádámra és akkor Lindának nem lett volna esélye Robit választani. Nem voltak okosak megint. Pocoknak nem is vág olyan jól az esze, mint ahogy hisszük.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.25. 22:55:24

Mosás. Egyszer Pók panaszkodott, hogy nem jöttek vissza a melltartói a mosásból.

beacska 2011.05.25. 22:56:02

@CSÉ: Alíz nem akart párt cserélni, ő attól tartott, hátha Kristóf előzi meg. Csak, gondolom, látta a felhozatalt...

Nagyzee 2011.05.25. 22:56:41

@CSÉ: Ez inkább Ádáméknak jött volna jól, nem Alíznak. Neki szerintem jobb így, hogy csak egy régi páros maradt. Ő nem volt benne az osztozós megállapodásban ugyanis.

beacska 2011.05.25. 22:56:44

@mosoly73: ja, igen! ez volt az! így mondta: "nem hozták vissza"...asszem..

garrett27 2011.05.25. 23:01:49

Na savanyújóskák, visszakaptátok Pókmajmot! Ne ríjon a szátok! Volt néhány idegmentes napom, nyugodjék békében! A kamion pihenőben most roppantak össze a török tesók. Még várni kell néhány napot a kisiparosra. Mehetne Tökös Bula is vele, őt se a gerincoszlopa teszi tönkre.
Kicsivel többet vártam a végkifejlettől, de ez a tömeges visszahívósdi már nagyon nem jött be nekem.

yilane 2011.05.25. 23:03:39

@CSÉ: Alíz érdeke nem feltétlenül egyezik meg Ádámék érdekeivel.

CSÉ 2011.05.25. 23:05:07

@Nagyzee: Ez igaz, de nem is tud róla, hogy volt ilyen megállapodás.

SXB 2011.05.25. 23:08:49

@sixx: nem lehetne egy táblázat legalább, hogy ki kicsoda, ha már nem tudod a rendes nevüket leírni? ha fáj nézni a műsort, miért te írsz róla???
és ne vedd támadásnak, csak baromira bosszant, hogy itt van ez az alapvetően jó blog,és mégsem az, mert nem lehet belőle kisilabizálni semmit,pedig jó lenne, ha már lemaradt a műsorról egy szerencsétlen flótás, mint pl én.

de mit bánom én, fikázd végig, mert 1X vicces, 2X is, sőt harmadszor is. csak gondoljunk azokra is, akik mondjuk emellett még azt is szeretné tudni, hogy ki kicsoda a sok alasod közül.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.25. 23:09:26

Mindenki tud róla,hogy a 4es fogat osztozni akar. Pók is akkor döntötte el hogy Danitól megszabadul, amikor Dani kikotyogta, egy Pandorán asszem!

CSÉ 2011.05.25. 23:10:54

@yilane: Ok, de Alíz azt sem tudja, hogy hányszor akarták kiejteni stb. innen származik Alíz lojalitása a kezdő emberekhez.

Ráadásul én úgy vettem ki, hogy tudtak erről a mókáról, mert TB megígérte Daninak, hogy nem cseréli le, ebből is volt a sértődés, szóval Kristóf és Alíz leegyeztethették volna, ha így adódik, akkor Krstófot cserélje le Alíz Ádámra. A Dani Linda páros szerintem gyengébb, és Ádám sem rosszabb pár, mint Kristóf, tehát Alíznak nem jött volna rosszul. Persze, hogy mi lesz a végjáték az még felülírhatja a mostani latolgatásaimat.

Nagyzee 2011.05.25. 23:12:35

@CSÉ: A taktikája szempontjából lényegtelen, hogy tud-e róla. Neki nincs ilyen jellegű megállapodása, így az volt az érdeke, hogy 1 régi pár maradjon, hogy jó eséllyel begyűjthessék az összes szavazatot Ádáméktól.

yilane 2011.05.25. 23:13:51

@CSÉ: Kristóffal nem tudta volna Alíz leegyeztetni, Kristóf nagyon nyerni akar (látszik rajta) és nem hiszem, hogy ő bármilyen ködös ígéret fejében lemondana arról, hogy döntős legyen.

sixx · http://comment.blog.hu 2011.05.25. 23:14:07

@SXB: khm, arra az egy részre, ami hátravan, már nem tökmindegy? mellesleg: hogyvolt.blog.hu/tags/%C3%A9den_hotel innen minden kiderült, csak bátran.

Nagyzee 2011.05.25. 23:14:24

@Nagyzee: Oké, én meg itt azt feltételeztem, hogy Alíz tudja, hogy hogyan zajlott a döntő a skandináv verziókban. Ami könnyen lehet, hogy nem igaz...

yilane 2011.05.25. 23:14:47

@SXB: olvasd végig a hv-ket sorrendben, akkor rájössz

CSÉ 2011.05.25. 23:14:53

@Nagyzee: De ezt csak mi hisszük, hogy a visszaküldött játékosok döntenek. Egyáltalán nem biztos, hogy így lesz.

SXB 2011.05.25. 23:17:17

@yilane: @sixx: hát, de, arra tényleg mindegy. de esetleg egy jó kis feedback a következő szezonra...

mindegy azóta a HSZ-ekből rájöttem, nem kellenek a HV-k...

Nagyzee 2011.05.25. 23:19:32

@CSÉ: Ez egy licenszelt műsor, szóval alsó hangon úgy 90% esélyt adnék arra, hogy tartják magukat a megvett formátumhoz.

CSÉ 2011.05.25. 23:20:39

@yilane: Na jó, de akkor mégsem jó játékosok (és nem olyan jó barátok), ha nem bíznak egy egymásban és különösen azért nem jó játékosok, mert a jelek szerint át sem futott ez a verzió az agyukon.

Most én nem mondom, hogy ne ők nyerjék meg, mert Műfog náluk is sokkal rosszabb játékos, csak nem őket tartom a legjobb stratégáknak ebben a játékban.

CSÉ 2011.05.25. 23:21:28

@Nagyzee: OK, de ezt Alíz honnan tudhatná?

Nagyzee 2011.05.25. 23:25:27

@CSÉ: Ha pl. kiutazás előtt utánanézett volna a műsornak, amibe jelentkezett. Mondjuk lehet, hogy egyik játékos sem tette ezt meg. Ami elég lehangoló képet fest(ene) róluk.

CSÉ 2011.05.25. 23:30:22

Szerintem nem is tudták mire jelentkeztek, csak annyit mondtak nekik, hogy egy trash-realitybe keresnek dekoratív embereket, kolumbiai fogatási helyszínnel, a fődíj 25 milla.

Szerintem nem néztek jobban utána. Majd a következő évad játékosai.

CSÉ 2011.05.25. 23:32:23

Meg azért az sem igaz, hogy ha utánanéznek, akkor mindent tudnak, ugyanis a dán PH megélt vagy 7-8 évadot. Gondolom nem egy forgatókönyvet írtak már...

Móka na 2011.05.25. 23:33:11

Sziasztok!

Mi volt ez a sinner44? gondolom eltávozott, de mit kommentelt???

ne most 2011.05.25. 23:47:49

Furcsa,amerikai valóságshowban a versenyző bedobta a mikroportját a medencébe, azonnal kizárták és később semmilyen összefoglalóban szerkesztett anyagban nem szerepelt. Itt verekedés után nem csak szerepel, hanem esélyt kap,hogy visszakerüljön.

zcsi 2011.05.25. 23:47:56

Ha valóban a bentiek szavaznak a győztesről, egy csavart még el tudnék képzelni.

Mondjuk azt, hogy az öt kívülálló (vagy akár a négy érdekelt is), választhat, ki nyerjen:
- Alíz
- Kristóf
- Robi
- Linda
- Alíz és Kristóf
- Robi és Linda

A legtöbb szavazat győz. Számoljátok ki, ez így nem lenne olyan egyértelmű...

Veder1 2011.05.26. 00:51:06

Visszatérve a rész elejére: három faszi és PM... Kristófnak és Daninak rohadt nagy esélye volt taktikázni...

mininyul 2011.05.26. 01:00:09

másnak is feltűnt hogy a záró képsoroknál volt egy olyan, hogy az egyik pár tagjai csillogó konfetti esőben ölelgették egymást? ezt most így hogy? vagy volt már ilyen jelenet korábban a játékban?

Veder1 2011.05.26. 01:07:58

A béka volt a legjobb, neki a 25 millát! :D

GL-581 g 2011.05.26. 01:41:55

@CSÉ: "Ok, de Alíz azt sem tudja, hogy hányszor akarták kiejteni stb. innen származik Alíz lojalitása a kezdő emberekhez. "

Tudja. Elmondták neki, hogy "feláldozható ember", ha jól emlékszem, Kriszta, Jenny, Szöszi és Pókmajom is, egybehangzóan. Meg talán Levi. Utána ment audienciára a Királyhoz. És aztán lett egy időre Pókista ellenálló, majd a Nyaraló Hármas (alias Partyőrség) oszlopos tagja. :)

Majd, mikor változtak az erőviszonyok, és elege lett Pókiból is, lepaktált a háttérben a három vezérkannal, hogy ő lesz a Joker mellettük, aki mögé bármelyik állhat (ezt a szerkik "elfelejtették" bejátszani, a srácok mondták el a vége felé... és tuti, hogy a beszélgetésen sok izgi dolog előkerült). Persze arra figyelt, hogy a három erős opcionális pár mellett mindig legyen egy biztos párja is.

Nos, és EZÉRT a Lassú-Pocok duó a favoritom. És már 2-3 hete azt tippeltem, hogy egymás mellé kerülnek. Már akkor is ők voltak, mikor még nem voltak párban. Mert EZ játék. EZ taktika. A basáskodás nem az. A szívmerehallgatok-köpönyegfogatás sem.

POCOKPOWER!!! :DDD

@zcsi: Hat opció és öt voks - túl nagy az esélye a többszörös szavazategyenlőségnek. Egy ilyen szavazást bejátszani szerkesztői önszopatás szvsz.

h492019 2011.05.26. 01:50:48

@mininyul: kikockáztam, a két csaj volt az, de ha így elspoilerezték nagyon, de nagyon bénák.

GL-581 g 2011.05.26. 01:59:11

@SXB: Fent jobbra: "Sorozatepizódok zanzásítva, viccesen, akár gúnyosan. Ha lekéstél a tegnapi Született feleségekről, vagy már nem érted, miről szól a Lost."

Pont. :DD

Egy gyors lista a főbb szereplőkről (plusz pár töltelék):

Dani: Szent Dani, Pápa, Madarakkal Suttogó

Ádám: Don, Korleóne, Király

Szandra: Pókmajom

Aliz: Pocok, Vörös

Kristóf: Lassúbeszédű, Lassú

Attila: Csicska, Pincsi, Nyikhaj

Niki: Minyonmellű, Csálécsöcs, Cscs, Királyné, és minden olyan szöveghely, ahol "zsinórtanga" és "agyhalott-részegen rókázás és/vagy smárolás" említődik, az rá utal.

Kata: Zsömike, a Király Első Számú Ágyasa, Királyné (az első)

Linda: Műfog, TökösBula, TB

Robi: Prosztó

Kriszta: Bigfoot

Szöszi: Pöszi, Csigusz, Meztelencsiga

István: Pesta, BunkóPesta

Jenny: Nyafika, A Genetikusan Kerek Segg Tulajdonosa

Krisztián: Sógor

Levi, Gabi, Laci, Lotti, Detti, Toldi, Norbi: saját néven (általában ;D )

A lényeg szerintem benne van, remélem, nem maradt ki fontos szereplő. De majd a többiek kiegészítik, ha mégis. :D

Alkaline 2011.05.26. 02:05:27

Srácok! Valaki aki vágja, nem írná le hogy a külföldi műsorokban hogy dőlt el a döntő.

Alkaline 2011.05.26. 02:08:35

Ja és hajrá Kristófék :D

ddevil 2011.05.26. 03:39:40

Alap logikus lépés lenne holnap a végjátékban v. előtte a párcsere, aztán hajrá! :)

vegteleneskeptelen 2011.05.26. 06:55:13

@Alkaline: tegnap egy hozzászóló leírta:

hogyvolt.blog.hu/2011/05/24/eden_hotel_1x46/fullcommentlist/1#c13577548

(Fifchen hozzászólása)

(ezúton is köszi neki :))

Thorwald 2011.05.26. 06:56:50

Tippem szerint parcsere es aliz - proszto nyer. Minden pont az ellenkezojet sugallja, de parom anno egyik ejszaka almabol felebredve a neten valahol latott egy kepet, ahol aliz a t69 es az elejen kiesett szolnoki gyerek volt. Namost proszto kb olyan fizimiskaval rendelkezik, mint az a srac...

yilane 2011.05.26. 07:12:08

@GL-581 g:
remekül összefoglaltad :)

egy-kettő még eszembe jutott

Krisztián: Csodálatos Pöcs
Szandra: Dög, PM
Alíz: Mosolygó Gyilkos

yilane 2011.05.26. 07:14:06

@Thorwald: Ha párcsere lesz, szerintem a Linda-Kr. páros nyer, valahogy az tűnik valószínűbbnek. Úgyhogy inkább ne legyen párcsere. :)

nyílegyenes labirintus 2011.05.26. 07:35:12

Morning! Szerencsétlen Pápa, hát hányszor kell "ezt kinyírni", hogy egyszer "megdögöljön"? Gyenébb idegrendszerű játékos már többször levetette volna magát a parti sziklákról, de hát nem hiába ő az Éden Egyház feje, kemény, mint a mammut kaka.
A gyalog galoppos Mocsárvár király építkezése jut róla eszembe:
" Amikor nekikezdtem, mindenütt csak mocsár volt.
Mondta is a többi király: a bolond épít ide várat. Én mégis felépítettem, hogy megmutassam nekik. De elnyelte a mocsár. Tehát építettem újat. Az is elsüllyedt. Építettem egy harmadikat, az leégett, összedőlt, aztán süllyedt el..."

Bármennyire is nem kedveltem Danit, azért ez vérgeciség volt a szerkesztőktől. Beáldozták érte a Dont és még számtalan játékost, majd a végén, a döntőben lecserélik erre a kisköcsögre.
Hát lelkük rajta.
Robika b+, azért a strici cuccért pedig azonnali szívlapát! A köldökig kigombolt ing, gallér felhajt, csótányroppantó mocsok cipő...hát beszarás. Ezt így hogy? :)
Prosztókám a záróbulira, javaslom ne így öltözz fel (dress code), mert nem nagyon mész át a face controlon...

beacska 2011.05.26. 07:36:44

@yilane: Levi: Jászkarajenő Reménysége

XocoLatte 2011.05.26. 07:54:31

Na ez már nem kezd, ez már szánalmas a szerkesztőstábtól. Szúnyogfingnyi eredetiség helyett ekkora baromságokat, immár sorozatban ezen a héten! Vagy valami nagyon jó cuccra tettek szert a végére, és kurvára le se szarják, hogy ezt a műsort esetleg a végkifejletre kellett volna nézhetőbbé tenni, vagy zseni mind és félreismert. Kristóf jobb és eredetibb ötleteket adott volna és ez már igen nagy szó...
Milyen már az, hogy teljesen normális játékszabályok szerint kiejtett játékos csak úgy visszaballag a DÖNTŐRE egy kétbites agyú "döntése" következtében? Milyen az már, hogy a kétbites döntéssort még véletlenül sem sorsolással, hanem előre megírt forgatókönyv szerinti sorrendben (kit akar a szerkesztőstáb a döntőbe visszanyomni) játszatják? És végül, amin megállt az eszem, és jobb, ha mindenki felébred, aki nem Pókmajom seggében töltötte az utóbbi heteket, mi az már, hogy egy a játékból az írott szabályok súlyos megsértése miatt KIRÚGOTT versenyzőt, ad 1, visszaengednek egy légkörbe a többiekkel és képernyőre engedik, ad 2, lehetőséget adnak, hogy valami egybites agyú esetleg visszaválassza a döntőre?
Ez az utolsó pár nap mindent elmond azokról, akik ezt a műsort amúgy magyarosan, nézhetetlenné tették és a játékosok egy részével és a nézőkkel egy életre megtanították az agyhalott szlogenjük igazságát: az Édenben minden megtörténhet (amit a szerkesztők is úgy akarnak).
Ez csimpánzszar.

nemecsek ernő áruló 2011.05.26. 08:13:15

Ha Dani le bírta volna cserélni a párját Pókmajomra, akkor simán nyert volna. Én le se szartam volna ki jön, első pillanatban tettem volna fel a kezem,mert veszélyben éreztem volna magam.

mgrc 2011.05.26. 08:13:42

ha jól értem a végjátékot a svédeknél, akkor alíz abban a pillanatban el fogja dobni a kis golyóját, ahogy a felepénz bekerül a lavórba. Jól értem? Mert ugye ha nem engedi el egyik sem a golyót, akkor az egészen osztozik a pár (fele-fele) ha meg megelégszek kevesebbel és cselekszem, akkor az enyém az, ami addig összegyűlt. Így egyéni játék szempontjából a legbiztosabb döntés a feléig várni, és afölött behúzni a lóvét.

szerintetek?

mgrc 2011.05.26. 08:15:23

@Gerzsonka:

igen, ezt így kellett volna csinálni, tökmindegy, hogy linda vagy szandra, viszont megállt volna a sor, és akkor nincs para.... de buták ezek, szokás szerint nem gondolkoztak (mert nem tudnak hahaha :D)

el menta macska 2011.05.26. 08:16:26

Sziasztok! :-)

Elöljáróban őszinte köszönetemet fejezem ki sixxnek az ÉH HV szériáért, nagyon szórakoztató volt :-) Kezdetektől olvastam, de kommentet először írok.

Nektek is feltűnt, ahogy az egész évad összefoglalójában "ezüst eső" hullásakor TökösBula ölelkezett valakivel? Van-e álláspontotok szerint jelentősége, vagy éppen ellenkezőleg, szokásos előzetes félrevezetést? :-)

Morcz 2011.05.26. 08:17:19

@Papucs Orrán Pamutbojt:

Szerintem is lesz még szerepe a döntőben. Ha hinni lehet a szerkesztőnek, lesz még egy olyan csavar amire senkis em számított.

A tegnapi részben a Pandorás dolog volt a legjobb, tetszett ahogy TB kiidegelte Pincsit. PM-t és Pincsit egyáltalán mi a frásznak kellett visszahozni.

Hamár a nevek:
Levi: Jászakarajenői Maradona

Ez pedig mindent vitt nálam (Köszönöm Sixxx):
"A nők is egymásba gabalyodnak, dejóhogyittvagy (tebüdöskurva), puszika ide, puszika oda, ..."

XocoLatte 2011.05.26. 08:35:56

@yilane: valami nem kerek, a szerkesztők keze messzire elér, az origo szervere behalt:
"Server Error

This server has encountered an internal error which prevents it from fulfilling your request. The most likely cause is a misconfiguration. Please ask the administrator to look for messages in the server's error log."

XocoLatte 2011.05.26. 08:35:56

@yilane: valami nem kerek, a szerkesztők keze messzire elér, az origo szervere behalt:
"Server Error

This server has encountered an internal error which prevents it from fulfilling your request. The most likely cause is a misconfiguration. Please ask the administrator to look for messages in the server's error log."

XocoLatte 2011.05.26. 08:36:44

Na most ez nem volt szándékos, biz'isten 1x nyomtam meg az elküldés gombot.

XocoLatte 2011.05.26. 08:39:19

@Alkaline: Nem igazán vágod, hogy ez itt egy MAGYAR változat, és teljesen mindegy, mi hogy volt külföldön, a műsor szerkesztői bizonyítási vágytól duzzadva a döntőt is nézhetetlenné szerkesztik?

XocoLatte 2011.05.26. 08:44:32

Én csak azon csodálkozom, hogy a döntőbe jutott 4 ember és tulajdonképpen a többi is, mekkora önuralommal vette tudomásul a szerkesztők megannyi faszságát. Nagyon félelmetes dolgok lehetnek az írásos szerződésekben, hogy csak egydeül Pókmajom merte eleddig levezetni a dühét, azt is szerintem nem éppen abban az irányban, amiben kellett volna.

Csatlakozva az előtem szólókhoz, abszolút én is úgy vagyok vele, hogy azt se tudnám, mi is volt ez a szar, ha nincsen a hogyvolt és nem kerülök valamiféle függőségbe a legelején. Ahogy a műsor, úgy a bejegyzések is néha hullámzó színvonalat mutattak, de többségükben fenimenálisan vidám stílusuk üde színfoltot jelentettek a hét 5 napjának reggelén.
Big THX siXX!

XocoLatte 2011.05.26. 08:45:34

1000x elnézést, a billentyűm bekavar a dupla mássalhangzóknál.

Lacka929 2011.05.26. 08:46:26

Szegény lúzer Dani továbbra sem fogja egyszer se teletankolni a kocsiját. Bár lehet, hogy Kriszta megsajnálja, és az aktfotóiért kapott pénzből bedob a közösbe egy tízest, hogy legalább egyszer csurig tudja tölteni a tankot a 30 éves ember, aki sokra vitte az életben...

donabdull 2011.05.26. 08:55:47

hi
azt nem értem a sorrendben, hogy miért nem adtak még esélyt a fiúknak is a lecserélésben (Attila, Szandra, Ádám,
Robi)? Robi helyett csajnak kellett volna következni

Thorwald 2011.05.26. 08:56:16

@Λατζκα: Krisztanak van aktfotoja?:)

Az eddigiek alapjan a szerkesztok valahogy adnak meg egy lehetoseget a pokmajomnak es a daninak... nem ertem miert pont ezt a ket jatekost kell agyontunkolni lehetosegekkel (mellesleg pokmajmot jobban toltak (hehe) mint danit)

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2011.05.26. 08:56:58

Nem tudhatom, volt-e már téma, de ha tényleg a régi játékosok választanak, akkor előfordulhat, hogy Pincsi lesz a mérleg nyelve... és az Alízék felé fog billenni. A tuti szavazatok ugye Ádám + Dani Kristófra, Szandra Lindára. Niki sanszos, hogy szintén az utóbbiakra szavaz. És akkor ott lesz ez a niemand, akivel TB éppen tegnap akasztotta össze a "bajszot"...

donabdull 2011.05.26. 08:57:36

aki bajai az tudja a végét :D

Lotyó Bridzsida 2011.05.26. 08:58:36

Ezekkel az idióta adhoc szar csavarokkal annyit értek el, hogy az éden2-t véletlenül sem fogom nézni. (bűntetek!:))))

Ennek ellenére Robikát sunáznám hosszasan.:)))

Thorwald 2011.05.26. 08:59:45

@donabdull: jaja ott a pont.
Nem is ertettem amugy. Vannak ilyen szerkesztoi dontesek amik erdekesek tudnak lenni...
Vedett nem mindig ugyanugy valasztja ki hova all, 3 fiu jon be egymas utan, kimarad egy lany stb

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 09:07:43

Jó reggelt!!!

@nyílegyenes labirintus: Most nem azért, de honnan tudod, h milyen a mamut ürülék?:)

Amúgy Robit csak nem bántani, a cipőjén kívül jó pasi, na:)

Dani meg...Abszolút megérdemelte:P

beacska 2011.05.26. 09:07:54

@donabdull: remélem, nincs igazad :((

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 09:15:02

@mgrc: szerintem, nem így lesz! Valahogy másképp, de nem tudom, h h:P

Nem hiszem, h megengednék maguknak, h ne találjanak ki vmit, ha már ilyen uncsi az utolsó hét...!

Kind of Angel 2011.05.26. 09:16:13

@Kürosz: Kardomba dőlök, ha a visszatértek mondják meg a végfrankót, Pincsi pölö milyen hozzáadott érték alapján dönthetne életről s halálról? Ennyire nem lehetnek faszok a szerkesztők.

beacska 2011.05.26. 09:17:19

@donabdull: remélem, nem Linda nyeri.

donabdull 2011.05.26. 09:17:57

@Kind of Angel: szerintem sem a visszatértek döntenek
harc lesz a 25milláért, amit a .....
páros nyeri meg :D

donabdull 2011.05.26. 09:19:27

@beacska: vágom, pletykák terjednek a városban, de hogy mi igaz belőle
még áprilisban hallottam h egy bajai csaj is benne lesz a döntőben

nyílegyenes labirintus 2011.05.26. 09:21:10

@ladyandhenk: Tessen már kicsit következetesnek lenni. Miért érdemelte meg? Mert neked nem szimpatikus?
Prosztóra meg nem gerjedek,bocs, de ha ilyen cuccban megjelenne a kocsmában, tuti megfejeltetném vele az asztalt...:)
A mammut kakit meg azért nem ismered, mert nem olvasol kŐnyvet! :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.26. 09:21:34

Jó reggelt mindenkinek!

Kétségtelen, hogy Bula-Robi jobb páros mint Bula-Dani. És Daninak nincs jó segge :D

@ladyandhenk: na de a cipőjét le kellene rángatni róla és a sarkával jól fejbe verni. Talán nem venné fel többet.
Komoly, hogy az a tökig kigombolt ing a nagy gallérral nem gáz?

Kind of Angel 2011.05.26. 09:25:36

@SXB: Haverom, ha nézed a műsort és mégsem tudod kisakkozni, a kikicsodát mondjuk 2 adás után (most liberális hozzáállást tanúsítottam, nemtom érzed-é), akkor lelkivilágod épségének megőrzése érdekében javaslom, dezertálj gyorsan. :D
Ami meg a stílust illeti, mit gondolsz, mi a szarért olvassák ennyien???? Mi erre vagyunk vevők, mert vagy hasonló strófra jár az agyunk, mint sixx-nek, vagy "szimplán" behalunk a bejegyzéseitől... :D Ha visszamenél csöppet az időben jónéhány olyan kommentet találnál, ahol az illető nem is nézni a műsort, de a Hv-tal nyitja a napot, míg mások a blog hatására lettek addiktak.
TG-t idézve, egy szónak is száz a vége, húzzál Grönlandra jegesmedve pásztornak.

terrortűrő tintatartó 2011.05.26. 09:27:27

@donabdull: így-így.logikátlan volt, de legalább még a lóláb is kilóg :). nem keverték volna a szörpöt eléggé, hiszen az osztozkodásról a szerkesztők is tudnak. ezzel a huszárvágással jócskán csökkentették a négyes esélyét, TB és Robi jó páros. ha így marad. aztán lehet, hogy lesz még itt egy kötelező párcsere... tököm bánja, csak Linda ne nyerjen.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 09:27:32

@nyílegyenes labirintus: szerintem, azért érdemelte meg, Kedves, mert már azt sem érdemelte meg, h visszamenjen! Sőt, azt sem, h megmentsék a "És Daninak nincs jó segge :D" -by Benyeszke -t! Így, úgy vélem, h a döntőt sem érdemelte meg, na!!!

Prosztóra meg nem neked kell:P

És neked a KŐnyved áll mamutkakiból, h így tudod?:D

@Benyeszke:
Gáz, de jól áll neki:D, el tudnám képzelni Szicíliában, na!

beacska 2011.05.26. 09:29:16

@donabdull: remélem, csak a döntőig jut ;D

beacska 2011.05.26. 09:30:15

@Benyeszke: nincsen-eeee??? megnézted jól azt a képet??? ;D

Bubba Rogowski 2011.05.26. 09:34:07

"addig szívtuk Pókmajom vérét, míg Kristófnak fejjel nem kellett hárítania egy ütést." ehehe...
@Lotyó Bridzsida: én mondjuk nem, de eszembe jutott, természetesen csak szigorúan elméleti SZINTEN, ;) hogy a csajoknak nincsenek ilyen szavaik? mármint a 'sunázásra' gondolok. Ami nem trágárság. Lehet, hogy lenne rá igény.

Kind of Angel 2011.05.26. 09:34:10

@ladyandhenk: Elküldöm Niki zsinórtangáját a könnyeid felitatása céljából, most hozta a futár, miután sikeresen licitáltam rá az Ebay-n. :D :D

crazygránát 2011.05.26. 09:36:34

@ladyandhenk: Robi? Tanyára, disznókat ganézni elmenne, minimális önbecsüléssel rendelkező hölgyek max kacagnak rajta :)

donabdull 2011.05.26. 09:36:37

@beacska: "helyi hírek" győztes hirdettek

Kind of Angel 2011.05.26. 09:40:58

@ladyandhenk: Mindenképpen! Miután visszaküldöd, bekeretezve felkerül a falra Lassúbeszédű homlokba hulló tincse mellé. Kozsóét hosszas hezitálás után leszedtem - meghalt a Király, éljen a Király!.... Öööö ez most kissé képzavarosra sikeredett. :D

SXB 2011.05.26. 09:41:50

@Kind of Angel: 1: nem vagyunk haverok és nem is kívánok a társaságodba keveredni.
2: vegyél be nyugtatót légyszi.
3: lehet hogy védőanygal vagy, de nem hiszem hogy a szerző pont a te védelmedre szorulna. neked írtam? nem. akkor nyugodj meg. nem olvasom a blogot, én a műsort nézem, amikor tudom, és nem dőlök ki a meló+gyerek+asszony hármas kihívás után.
nem akarok visszamenni régebbi postokra, nem akarok órákat olvasgatni hogy kitaláljam ki a tököma pókmajom.
tegnap lematradtam, és mivel eléggé felgyorsultak az események, elolvasom mi történt, gugli ezt dobta ki. ezért írtam, tök jó ötlet hogy van ez a blog, de mint írtam, nem akarok órákat olvasgatni, csak meg szeretném tudni, mi történt az aznapi adásban, kb 5-10p alatt. ezért írtam, hogy minimum egy táblázat lehetne hogy pókmajom szerepében gipsz jakab, hogy tudja az egyszeri hülye is.

Amúgy sem értem, miért kell beleszólni mindenbe??? na mindegy. nyugodj meg, hidd el, Sixx nem aludt rosszul a kommentemtől.

GL-581 g 2011.05.26. 09:45:57

@beacska: Miért? Melyikük bajai? Prosztó vagy a Bajuszkirálynő?
(csak hogy egy újabb becenévvel jól összezavarjam a végén bekapcsolódókat :DDD)

@yilane: Mosolygós Gyilkos, téényleg! Ezt el is felejtettem, köszi. :)

@nyílegyenes labirintus: "A gyalog galoppos Mocsárvár király építkezése jut róla eszembe"
Nekem a Fekete Lovag. :D Most, hogy harmadjára is kivágták, kiegyezik egy döntetlenben. :DD
Tegnap nagyot röhögtem a dumáján: "Harmadszor esem ki a játékból. Asszem ilyet is csak én tudok." :)

@Nagyzee: "Ha pl. kiutazás előtt utánanézett volna a műsornak, amibe jelentkezett. Mondjuk lehet, hogy egyik játékos sem tette ezt meg. Ami elég lehangoló képet fest(ene) róluk."
Szerintem két ember vette a fáradtságot, hogy ráguglizzon a cuccra: Korleóne és Pocok. A többi csak ámult és bámult, és lila hajgumikat kergetett. :)

@Gerzsonka: "Én le se szartam volna ki jön, első pillanatban tettem volna fel a kezem,mert veszélyben éreztem volna magam. "

Éééés megnyerted volna magadnak CsicskAttilát, aki újbóli megjelenésével nem várt derültséget csempészett a hotelbe. :DDD

Egyébként Dani kiesésén kár kiakadni, várható volt a dolog. A két "hátszelest" nem volt szabad a döntőbe engedniük, mivel csak a show miatt tartották benn őket (Pókmajom és Pápa). Morogtak volna a nézők, és az rossz az ÉH2-nek.
Erős a gyanúm, hogy a Pápát nem most, hanem már korábban el akarták küldeni, erre Korleóne megmentette. A szerkik vakarták kicsit a fejüket, felszippantottak pár csíkot a kolumb-magyar örökbarátság jegyében, és megszervezték a "Pápagyilkosságot", de immás semmit nem bíztak a véletlenre. :D

nyílegyenes labirintus 2011.05.26. 09:46:25

@ladyandhenk: Na ma sem fogunk barátkozni, már látom! :)
Csak ismételni tudom magam, nem vagy következetes.
A Pápát a játék elején ad hoc jelleggel, abszolút nem jogosan rakták ki, az sem kizárt, hogy tudatosan tervezett dolog volt, azért, hogy később visszajöhessen, másodszor,meg megmentette Korleóne. Ez is rendben van. De most harmadszor, ez vérgeciség és tudatosan megtervezett szerkesztői döntés volt.
a Viasat bekaphatja!

Mi van, ha TökösBulát akarják kirakni, és behozzák BigFoot-ot, szerinted?
Elmennek a szerkesztők picsába...

Hana30 2011.05.26. 09:46:38

Jó reggelt!

Látom már izzik a levegő, pedig még 10 óra sincsen. Tegnap bementem a mamutba és kik csattogtak el mellettem? Pókmajom és Niki, nagy egyetértésben. Megállapításaim szerint Niki fenékben és combban elég erős, pedig a műsorban nekem nem tűnt annak. szóval ennyit arról, hogy a kamera torzít.

Kind of Angel 2011.05.26. 09:46:44

Visszafogottan reagálok,máskülönben félő, hogy sixx kivág a picsába. Egy blogon mindent lehet kommentelni. A bejegyzést is. Meg a kommenteket is. Neked is. Nekem is. Ennyi. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 09:56:20

@nyílegyenes labirintus: Persze, h nem vunk jóban, megjegyzem, ígértél este vmit reggelre:P

Ezzel az erővel Szandra 2-t is vissza lehetett volna hozni, vagy Lottiékat, vagy DAnny-t vagy, h hívták! Ott sem épp csak úgy estek ki! Dani visszajött, 2x-er megmentették a seggét, ha meg most nem esik ki, ő lazán lecserélte volna Lindát! Engedtessék meg, h ÉN örüljek, h kiesett!!! És nincs jó segge! Punktum!

A szerkesztőket meg ne cseszegesd, mert ők tudják, h cseszik el a játékot! Egy hete dögunalom a játék, miért lenne ez most másképp:D?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 09:58:10

@Benyeszke: vagy kirakta az asszony a ketrecbe, mert nem végezte el a feladatait időben!

Thorwald 2011.05.26. 10:00:58

@SXB: Hat amig itt haborut vivsz, addig siman vissza lehetett volna olvasni:)
Amugy en is egy joideig nem neztem az adast megis rogton levagtam, hogy ki a nyikhaj/pincsi, tokosbula stb Az is teny, hogy a rendes nevuket pl nemtom:D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.26. 10:01:31

@nyílegyenes labirintus: megkockáztatva hogy haragra gerjedel (:P) ladyandhenknek igaza van. Ha nem lennének szerkesztők szerinted ez a sok nagyeszű ilyen só műsort tudott volna spontán összehozni? Hát kétlem. Az meg hogy így belenyúlnak igazán nem számít már.
Ha a Pápát sajnálod akkor meg tankold tele a kocsiját. :D

terrortűrő tintatartó 2011.05.26. 10:03:37

@nyílegyenes labirintus: én is Krisztát vártam. csaképp Don után hopp, ismét egy fiú jött. véletlenül Robi. nahát...

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.26. 10:04:09

Drága UPC.
Köszönöm,hogy csengethetem a havi 8 rongyot a UPC direktért, hogy aztán mikor nagy ritkán végre leülnék elé és élvezném a szolgáltatást, azt este tízkor elszállhasson, és órákig szüneteljen. Áldott a Te neved és remélem, a mai döntővel is így járok...
de akkor szolgáltatót váltok az fix.
Ámen.

Tegnap speciális sms élő "közvetítéssel" néztem az utolsó előtti részt. (Thx Éden Gyuri!:))

Annyira sajnálom,hogy nem láttam Dani bamba fejét, amint megnyúlik, amikor Bula lecseréli.:)

Mikor megláttam a Dont újra, már ilyen "blőe, ez már megint mit keres itt?" érzésem lett.

Most viszont az van,hogy Alíznak és Prosztónak adnám a nyereményt szívem szerint, viszont a párjaiknak lóf..t se, úgyhogy nehéz ügy.

De ha már...akkor győzzön Alíz.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 10:06:28

@terrortűrő tintatartó: szerintem, ahhoz már Kriszta régen kiesett:P

Ezt hívják úgy, szerkesztői önkényesség!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 10:07:34

@Éden Zina: Én így jártam tegnap 10-től 3 utánig, szintén UPC:D

SXB 2011.05.26. 10:09:33

@Thorwald: ez már rég lejátszott dolog, nem is értem, miért téma ez,

Amúgy én a műsort nézem, és a blogot nem olvasom. a műsort a műsorért nézem, és nem a blog miatt. és nem olvasom a blogot a műsor miatt sem. ennyi, csupőán megszerettem volna tudni hogy hogy volt a tegnapi rész, csak felhúztam magam, hogy nem lehet kipuzzle-zni hogy ki-kicsoda. legalábbis negyed12 fele már nehezebben ment... :S
ennyi, nem én háborúztam, sem veled sem senkivel, elmondtam a véleményem, azt kész. csak vannak itt érzékenyebb lelkűletűek is, ahoyg látom. (ezek azok a személyek, akik mindenbe belekötnek, és minden kisebb rezdülésben keresik a rosszindulatot)

terrortűrő tintatartó 2011.05.26. 10:10:56

@ladyandhenk: najóvan, csak ez marha kiszámítható volt. ezért várom még az esti meccset, hátha lesz egy kötelező párcsere (muintha lett volna ilyesmi a külföldi verziókban, vagy rosszul emlékszem :)), úgy azért még kicsit húzhatnák.

Júpíszi szívem csücske nekem is, már gyorshíváson van :)

Kind of Angel 2011.05.26. 10:12:41

Mit szólnátok ahhoz, ha ma este bedobnánk egy felest a finálé alatt valahányszor hőseink azzal kezdik a kibebaszott mondanivalójukat hogy "megmondom őszintén" ????? :D

rie 2011.05.26. 10:14:54

Jó reggelt! Én a viasatot is törlőm a tv-ből ha TB-t hozzák ki győztesnek. Az biztos...1-vel váltok át UPC-re, úgyhogy köszi a bíztatást :)

terrortűrő tintatartó 2011.05.26. 10:14:56

@SXB: nem kötekedésből, de ha úgyis a műsort szereted, akkor érdemesebb visszanézni a videót, ami már az adás után nem sokkal úgyis fent van a honlapon. időigényesebb, az tény, de legalább nincsenek reklámok :)

terrortűrő tintatartó 2011.05.26. 10:17:19

@Kind of Angel: illetőleg az eszemre/szívemre hallgatok. én attól megyek falnak :)

SXB 2011.05.26. 10:17:37

@terrortűrő tintatartó: kb az első értelmes komment, köszönöm.
mivel bazi fáradt voltam, nem akartam már megnézni, ennyi, gondoltam itt 10p alatt megleszek.

Liller 2011.05.26. 10:17:56

@Benyeszke: már megint megelőztél!:)pont ezt akartam írni,h Daninak olyan szar segge van,h sokkot kaptam tegnap este a csalódottságtól:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 10:19:07

@Liller: na, mész, vagy nem?

Sikerült megvigasztalni tegnap?

Liller 2011.05.26. 10:20:14

@ladyandhenk: igen,igen,köszi,végül este már nem sírtam:)
még mindig nem sikerült eldöntenem...több programlehetőség is van ma estére...de annyira elmennék...ááááá...majd este 9kor eldöntöm spontán:)))

Móka na 2011.05.26. 10:23:48

@Liller: azért a rózsaszín szandit vedd fel induláskor, még a végén nem engednek be. Aranyszínűd vagy tigris mintás nincs? Az lehet jobb lenne. :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.26. 10:25:10

@XocoLatte: ööö..miért van az az érzésem,hogy te egy Don rajongó vagy?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.26. 10:26:08

@Liller: ezt nem hagyhattam szó nélkül! :D

@Kind of Angel: gondolj bele ha a műsor eleje óta ezt csinálnánk, befigyelne némi májzsugor...főleg ha a taktika szó elhangzása esetén kellene inni :D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.26. 10:27:27

@Móka na: kösz, de ez így már tudod olyan, mint a másnapos,kihűlt bundáskenyér. jól laksz vele, de nem olyan finom, mint frissen, melegen, olvadt sajttal a tetején.

jerk_off 2011.05.26. 10:27:53

robi ugy röhögött a bajszos piccs mellett, mikor a bajusz volt műsoron, mint jefferson szokott volt marcy mögött, ha al bundy benyögött vmi geciséget. priceless volt.

Liller 2011.05.26. 10:28:08

@Móka na: jaja,tutira abban indulok el otthonról,hátha tényleg a Mixben kötök ki:)sajnos olyanom nincs...már ez a rózsaszín is elég durva hozzám képest:)
@ladyandhenk: jaja,kb 15 percnyire:)
@Benyeszke: nagyon helyes,végtére is te vagy a fő segg-felelős:))én csak a segg-segéded vagyok:)

XocoLatte 2011.05.26. 10:31:36

@Éden Zina: fogalmam sincsen -- talán mert még véletlenül sem olvastál vissza 1 (egy) napot? Tegnap kifejtettem, hogy hányok a műbrókertől.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 10:34:04

@Éden Zina: ezek szerint nem:) Nem Pest, Borsodi megyeszékhely!

@Liller: milyen luxus már:), akkor én leugranék, az tuti, nem kell sokáig hazagaloppoznom:)

Liller 2011.05.26. 10:39:57

@ladyandhenk: jaja,igazad lehet...na jó,eldöntöttem (asszem:),mindenképp benézek este,aztán lesz,ami lesz:)ki tudja,lehet,h a végén csudapöccsel távozom a buliból?:))))
@Éden Zina: sajtot a bundás kenyérre?azt még sosem próbáltam.finom?

nemecsek ernő áruló 2011.05.26. 10:40:24

@GL-581 g: Ha csaj lennék, őt. Ha faszi,akkor Szandrát. És?

nyílegyenes labirintus 2011.05.26. 10:42:52

@ladyandhenk: "Persze, h nem vunk jóban, megjegyzem, ígértél este vmit reggelre:P"

Hagyjál már, majd írok! :)

@Benyeszke:"birkózószőnyegen aludtál? :D "

Nem, de hosszú és felettébb fárasztó éjszakám volt...

És akkor sincs igazatok!
Kis túlzással, ennyi erővel, a nyertest is lelehet cserélni a döntő után.
Pl. Kristóf-Aliz helyett, legyen BunkóPesta a győztes, mert így döntöttünk, Pestának jobban kell a pénz, hogy vegyen magának fosszórókat...

GL-581 g 2011.05.26. 10:44:57

@ladyandhenk: Szandra2-t tényleg visszahozhatták volna! Nekem bejött a csaj, aranyos arcú langaléta volt. :) Lottira is kíváncsi lettem volna a csirkepusztításon túl is, mert rokonszenves volt. Kár, hogy a beáldozható emberek között kaptak helyet. :((

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.26. 10:45:19

Bírom, mikor beír valaki egy kevéssé benyalós kommentet, erre valaki, aki szintén nem egy régi motoros, rögtön visszadumál.
A végén pedig elküldi melegebb éghajlatra nagy erkölcsi fölénnyel.:)

Liller 2011.05.26. 10:47:09

@Hana30: Niki a tévében is óriási darabnak tűnt a többi lányhoz képest szerintem...miatta merek felvenni rövid nadrágot:)ha ő nem szégyellte mutogatni a vaskos combjait,akkor én sem szégyellem:)

beacska 2011.05.26. 10:50:22

@Liller: sajtos bundáskenyér NAGYON finom!!! ha kevés itthon a tojás, úgy csinálom, hogy két vékony szelet kenyér közé teszem be a sajtot, és úgy bundázom be (fiamnak egy szelet tarja is megy közé ;D)

vernal 2011.05.26. 10:51:02

A tegnapi adás után újra értelmet nyer az spoilerem.........Aki még elcsípte törlés előtt, az tudja miről van szó. Pedig már épp fel akartam hívni havert, hogy minek szivat fals infókkal.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 10:52:00

@nyílegyenes labirintus: jól van naaaaa, tudom, a sok munka...:P

Rendben, legyen Pittáé a pénz, kb az is hidegen hagy:P

@Liller: ő visz haza v te őt?:P Legyen úgy:)

@GL-581 g: tegnap az origón azt mondta a producer, h nem volt beáldozható ember! Tehát nem is volt, az ő nevében kikérem magamnak:D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.26. 10:54:12

@XocoLatte: soha a büdös egy életben nem olvasok vissza napokra visszamenőleg kommenteket. van annál jobb dolgom is.

@Liller: világbajnok.:)
a frissen sült, forró bundáskenyérre ráreszelek jó gazdagon trappista sajtot, de tkp bármilyen jól reszelhető sajt mehet, (a karaván pl pikánssá teszi) és hagyom ráolvadni.

citromos teával, paprikával, paradicsommal isteni.

@ladyandhenk: globális összeesküvés? hm...ufók ezek, én mondom!:)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.26. 10:54:20

@nyílegyenes labirintus: jaja, ez elég korrektnek tűnik. Láttad, hogy a nagy összefoglalóba Pestának pont ez a az epic beszólását vágták be? :DD

Akkor kávézzál, blogoljál, aludjál...munkának álcázva

vernal 2011.05.26. 10:54:50

Tegnap is volt 2 verzió a döntőkre, ezért itt van egy svéd döntő, annak aki még nem látta:
www.youtube.com/watch?v=1y5_fOu5ZyM

nyílegyenes labirintus 2011.05.26. 10:54:56

@vernal: Pont ezen gondolkoztam én is. :)
Úgyhogy tényleg jár az a sör neked, amit akkor megóvtam... :)

yilane 2011.05.26. 10:55:46

@vernal: Mi volt az? Sajnos lemaradtam róla. :)

GL-581 g 2011.05.26. 10:55:51

@jerk_off: Jefferson és Marcy... és téényleg! Ez jó! :DDD

@nyílegyenes labirintus: "Pestának jobban kell a pénz, hogy vegyen magának fosszórókat... "

És különben is, tatarozni kéne az apjától örökölt gyárkéményt, mert már omlik a vakolat, és a tetején villogó repülőfény is kontakthibás. :D

@Benyeszke: "főleg ha a taktika szó elhangzása esetén kellene inni"

A játék elején a "haaallod! az milyen má?" volt ugyanilyen. :DD
Jaj, de hiányzik a Levi-Gaben duó! :(

fairytale 2011.05.26. 10:56:46

Kristóf nagyon hülye kérdést tett fel, gyakorlatilag azt akarta tudni, ha ketten maradnak a végén, Aliz lemond-e a pénzről az ő javára?!
Miért nem azt kérdezte, feleznél-e?

yilane 2011.05.26. 10:58:53

@GL-581 g: Az utóbbi időben top esélyes kifejezés tőlük: "az eszemre/szívemre hallgattam" :) (variálva). Műsoronként 5x-10x elhangzik. Áááá.

yilane 2011.05.26. 10:59:32

@fairytale: sixx-nek igaza volt, Alíznak vissza kellett volna kérdeznie.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 11:00:24

@Éden Zina: igen, kettőnk ellen:P Ez a globalitás ám:D

@vernal: @nyílegyenes labirintus: bevallom, nem emlékszem, h mi volt az, help, plííííííízzzzzzz:P

nyílegyenes labirintus 2011.05.26. 11:01:08

@GL-581 g: Csak óvatosan viccelődj Pittával! Még a végén egyik éjszaka becsönget hozzád:
- Figyejjjé má, te akartad tatarozni a gyárkéményem? :D

terrortűrő tintatartó 2011.05.26. 11:01:31

@GL-581 g: báázz, Szandra2-re nem is emlékszem, az gáz? :) én kíváncsi lettem volna, hogy Detti mit muzsikál, ha élesedik a helyzet :)

nyílegyenes labirintus 2011.05.26. 11:02:39

@ladyandhenk: hehe, na ilyenkor help meg plíz, mi? :)

nemecsek ernő áruló 2011.05.26. 11:02:59

@nyílegyenes labirintus: Szerintem jó szerkesztői döntés volt: Dani! Megér neked a győzelem annyit, hogy pókmajom legyen melletted? Ezek szerint nem! Akkor miről beszélünk?

fairytale 2011.05.26. 11:04:16

@SXB: Jesszusom! Ez komoly volt? :-)

terrortűrő tintatartó 2011.05.26. 11:04:53

@fairytale: jogos, bár most - ha majd esetleg gömbös játék jöt - résen lesz,hogy ő ejtse el előbb :D

Liller 2011.05.26. 11:04:55

@beacska: @Éden Zina: na jó,ezt ki fogom próbálni.amúgyis a bundás kenyér a kedvenc kajám!:)jaj,de megéheztem..:)
@ladyandhenk:hát általában az ilyen Csuda Pöcs féle pasikat inkább én szoktam hazavinni,mintsem h ők engem...:)))de sosem lehet tudni:)lehet,h a végén halálosan beleszeretek a Lassúba:)
@GL-581 g: én akkorákat röhögtem a Pistán,kár,h kiesett:))Levi nekem is hiányzik
az "igazából"-t azt ki is mondta mindig?elfelejtettem

fairytale 2011.05.26. 11:05:43

Ha Aliz nyerne, és Kristófon kívül adna valakinek pénzt a 25 millából, akkor kinyomozom hol található, és megverem!

fairytale 2011.05.26. 11:06:59

@terrortűrő tintatartó: Itt már nem lesz gömbös játék. A régieknek kell dönteni, ki nyerjen.

Liller 2011.05.26. 11:07:12

@terrortűrő tintatartó: ja,tényleg.ő ugye a Jerzy megelporeszos társa?:)teljesen összefolynak már ezek az emberek..a ma esti buli előtt fel kell frissítenem az emlékezetem,nehogy vmi kínos szituba keveredjek:)

Móka na 2011.05.26. 11:08:52

@Liller: Hát akkor vidd haza Levit. Vele kevesebb gondod lesz és vicces is :). Aztán jön a Balcsira a Senior változatba. Lesz Móka és kacagás :).

terrortűrő tintatartó 2011.05.26. 11:09:06

@terrortűrő tintatartó: na, az én verziómban a régiek eldöntik, hogy a 2 pár közül melyik maradjon (esetleg előtte egy kötelező párcsere, hogy ne legyen egyszerű, aztán a páros gömbözik egyet bizalmi alapon. így engem még szórakoztatna is.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 11:09:19

@nyílegyenes labirintus: tudom én, h szeretsz és kedves, aranyos, bájos, cuki-muki vagy:)

@Liller: hű, neked ilyen pasijaid vannak hébe-hóba:)

terrortűrő tintatartó 2011.05.26. 11:10:07

@fairytale: bocs,ez neked szántam :)
terrortűrő tintatartó 2011.05.26. 11:09:06
na, az én verziómban a régiek eldöntik, hogy a 2 pár közül melyik maradjon (esetleg előtte egy kötelező párcsere, hogy ne legyen egyszerű, aztán a páros gömbözik egyet bizalmi alapon. így engem még szórakoztatna is.

terrortűrő tintatartó 2011.05.26. 11:11:24

@Liller: jesssz, jól emlékszel :) de nem gáz, ha csak ködösen, Csudapöcsöt így is-úgy is megismered :)

Liller 2011.05.26. 11:13:16

@Móka na: jaj,nem,Levi nagyon nem az esetem.szőke,hosszú hajú,vékony és ovis:)de az igaz,h vele lenne a legkönnyebb és tuti szerelmes lenne belém 2 perc után:)))
@ladyandhenk: hát ja,sajnos már belefutottam egy-két ilyenbe...:)a legviccesebb,h volt egy saját Csuda Pöcsöm is,akit szintén Krisztiánnak hívnak és akinek szintén nagyon jó segge van:)igazából csak miatta vagyok ekkora fan:)))
@terrortűrő tintatartó: na az egyszer biztos:)))

nyílegyenes labirintus 2011.05.26. 11:13:42

@Gerzsonka: Azért ez nagyon nem ua. mint TökösBulának - Prosztó...

Úgy már igen: -Dani! Megér neked a győzelem annyit, hogy BigFoot legyen melletted?

De még egyszer mondom, nem Danit siratom (ha bárki mással történik akkor is ez a véleményem), csak ez szerintem nagyon erős volt a döntő előtt, és a legnagyobb nyertese köcsög Prosztó, akinek akkora a hátszele, hogy nem lehet mérni a Beaufort-skálán!

fairytale 2011.05.26. 11:15:28

@nyílegyenes labirintus: végül is megérdemli. Ő volt az egyetlen pasi, aki kitartott a párja(i) mellett.

nemecsek ernő áruló 2011.05.26. 11:18:51

@nyílegyenes labirintus: Persze, hogy nem, de Tökös Bula is kockáztatott, mert kérhette volna Attilát, vagy Ádámot, ugyanis biztos volt, hogy ha Nikit hozzák, Dani abban a pillanatban cseréli le Tökös Bulát. Csak annyit mondok, hogy Daninak nem volt annyira fontos a győzelem, hogy akár egy Pókmajmot is elviseljen maga mellett osztozó partnerként. Ez is mutatja, hogy nem értette meg: itt nem az elvek és a barátok számítanak, csakis a PÉNZ!

Ahogy írtam is fentebb. Ha csaj lettem volna, lecsaptam volna Attilára, vagy Ádámra. Ha faszi, akkor meg Szandrára - válogatás, meg egyéb hülyeségek nélkül.

Remélem, ha lesz 2. évad, azok már tudnak majd játszani!

nyílegyenes labirintus 2011.05.26. 11:21:11

@fairytale: Ezért? Miért? Ugyan már...
Szabályosan, szavazás által esett ki.
Nem érdemli meg a döntőt!
Még annyira sem mint Dani megérdemelte volna...

nyílegyenes labirintus 2011.05.26. 11:22:28

@Gerzsonka: Hát ez is egy szempont. Lehet igazad van...

taktikázó (törölt) 2011.05.26. 11:23:34

Egyértelműen a szerkesztők akarták kitenni Danit a végjátékból, mert Ők határozták meg, hogy a régi játékosok milyen sorrendben jöjjenek vissza. Ha Niki előbb jön, mint Robi, akkor most 4 régi játékos van a döntőben, de direkt Robit küldték előbb, mert tudták, hogy Linda szerelmes belé, ergó lecseréli rá Danit.

Kind of Angel 2011.05.26. 11:28:45

@yilane: Vissza bezony, különösen azok után, hogy Kristóf férfiasan belemondta a kameramann képébe, ő ugyan fel nem áldozta volna magát Daniért - ami az adott helyzetben jogos, csak ne törjön már verbális pálcát Alíz felett, akit anno bele sem vettek a nagy osztozkodásba (Kristóf, Király, Dani, Niki négyesfogat, ha még emlékeztek), komolyan kezdek a kis vörös túlélőnek drukkolni...

terrortűrő tintatartó 2011.05.26. 11:29:26

@taktikázó: ugyanolyan nyilvánvalóan irányított húzás volt ez is, mint Dani visszaküldéskori küldetése. csak a Pápa most a péló rosszabbik végére került...

reloaded 2011.05.26. 11:33:19

Jászkarajenői Maradona ... :)

Hát Dani nak épp ideje volt, hogy távozzon, sok sanszot kapott eddig is.
Én örülök b+ olós Prosztó Robinak, nekem az a István is bejött a bunkó dumájával, hogy röhögött már a kaja közben a saját parasztságán.
De POCOK POWER + ROBI 4EVER :)

Liller 2011.05.26. 11:33:34

@taktikázó: egyetértek.a Linda olyan szerelmes a Prosztóba,h amikor megláttam a tekintetét és a mosolyát,pillanatra összeszorult a szívem,h én is ilyen szerelmes akarok lenni.no nem a Prosztóba:)))
@ladyandhenk: na ja:)csak az a baj,h az ilyen típusú férfiak nem sok jót tudnak nyújtani a szexen és a jó seggen kívül...lásd CsudaPöcsöt,aki képes volt úgy dugni Pókkal,h közben utálta...

Ronla 2011.05.26. 11:34:58

TökösBula akkor lett volna tökös, ha a Pápát lecseréli a Királyra. Így mégjobban kiidegelhette volna Lassút. Lassúnak szerintem könnyebb Prosztó ellen "küzdeni", mint a Király ellen. Ráadásul a Pápa legbelül mégjobban padlóra került volna, mert két haverja bent van a döntőben, ő meg a finish előtt bukott el. Ha TB-nek lett volna egy csöppnyi esze, ezt lépi meg. Miután pedig kiderült, hogy a régi játékosok is bent maradnak - szerintem egyértelmű, hogy lesz szerepük később - nem kellett volna Pincsinek beszólni, hanem helyette Kristófnak szegezni a következő kérdést, hogy haragudna-e Ádámra, ha Ádám nyerne és az ígérete ellenére nem osztaná meg vele a pénzt? Bár a válasz nyilvánvaló lenne, ezen a kérdésen sokáig agyalt volna Lassú, talán le is játszotta volna magában a mi van ha című játékot. Aztán TB kicsit megvakarászhatta volna Pincsit, Nikit maga mellé állíthatta volna azzal, hogy Alíz hátbaszúrta, Póki meg amúgy is mellette áll, szerintem Prosztó is TB-t támogatta volna, és nyert ügye lett volna. Mivel Ádám a 25 millerért ment volna a végjátékban, TB kiszállhatott volna mondjuk a felénél, és ezzel jól megszívatta volna a bandát. Párcsere sem jelentett volna gondot.

De hát TB valószínűleg nem szokott sakkozni. Alíz pedig nagyon jól tudta, hogy Tökös nem tökös se így se úgy.

A végkifejlettre több verziót tudok elképzelni: 1. vagy Alíz nyer, hacsak Lassúnál fel nem pörög a proci, 2. Robi megszívatja TB-t

Ma meglátjuk... :D

Móka na 2011.05.26. 11:35:57

Most néztem meg a tegnapi adást, ma igyekszem képben lennni és megnézni valahol a finálét.
Romantikus lette ettől az összefoglalótól és összehoztam a kedvenc listámat, nincs sorrend ezen belül azt hiszem..: Dani, Ádám, Kriszta, Kristóf és Leviiiiiiiiiiiiiiiiiiii, talán Kata is, de ő elég keveset volt bent.

Szerrkesztők: ha az volt a cél, hogy a kezdőkkel vonjatok be új reality nézőket, nálam működött!

Kösziiiiii

Szia Vörös!

Na tudom, hogy most majd kapom a sok köpködést, de vállalom:):

Cs@tLós 2011.05.26. 11:36:54

Könyörgöm, nehogy már az a förtelem bunkó Prosztógyerek nyerjen....akkor már inkább a Kristóf, akinek szintén max hátbarúgást ajánlanék meleg szívvel, de amannak meg baltát a fejébe, nem 25 millert...egyébként behalok, hogy Alíz ott csücsül a végén, akit anno a király "feláldozhatónak" tekintett, aztán hogy megváltozott ez a mese :D

nyílegyenes labirintus 2011.05.26. 11:38:43

@Liller: Az nem dugás volt. Jóindulattal is csak maszatolás...

beacska 2011.05.26. 11:39:56

a helyzet az, hogy én elfogadom, hogy Robinak Prosztó a beceneve, de azok, akik itt állandóan bunkózzák, magyarázzák már meg nekem, hogy mivel szolgál rá erre?

Liller 2011.05.26. 11:40:49

@nyílegyenes labirintus: na ja.mert "nem megy neki gumiban".ez is az egyik jellemzője az efféle férfiaknak:)asszem mégis inkább a Kristófba leszek szerelmes:)

Móka na 2011.05.26. 11:42:31

@Liller: :)), azért vigyázz Drágám, mert ez már annyi infó, hogy lassan megismerlek az utcán :D, ha pedig ma a Nyugati környékén sétláók, akkor 100%.:)

Cs@tLós 2011.05.26. 11:42:55

@beacska: hallgasd már meg, hogy beszél...süt a gyerekről az értelem. 1 értelmes mondata nincsen, röhögcsél állandóan, mintha be lenne baszva/szívva (lehet, hogy ez is a helyzet). Pókmajomhoz a 2. mondata az volt, hogy idézem "szanaszét basználak", és állandóan mattrészegen álló farokkal üldözte a csajokat. Elég ez így mint magyarázat? Ha nem, akkor sajnos nem tudok segíteni.

Kind of Angel 2011.05.26. 11:43:28

@Cs@tLós: Jahh, ez tényleg a sors fintora, mármint az udvartartás szempontjából, addig konzerválgatták Alízt majdcsakjóleszvalamire alapon, hogy mire észbe kaptak, Lassúbeszédűn kívül már csak ő maradt a finisben. Anno tán nem ártott volna őt is belevenni a léosztó szövetségbe, bár szerintem most akkor is fityiszt mutatna nekik és igaza van! :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.26. 11:45:04

@Liller: na tessék, néhány kétkedő megjegyzés renitenssé tesz..nem vagy jó segg-segéd.
Egyébként igazatok van, az ilyen CsudaPöcs-félék nem sok mindenre jók. Ez a gumi-dolog meg azóta is érthetetlen számomra.

nyílegyenes labirintus 2011.05.26. 11:45:41

@beacska: Talán mert akkora parszt szegény, hogy hurka köré kéri a vattacukrot is.
Már az oviban is gumicsizma volt a jele...

Cs@tLós 2011.05.26. 11:45:41

@Kind of Angel: Jaja, abszolút, szerintem ő speciel megérdemli, ebből a bandából aki ott összegyűlt. Amúgy jöhetnek a kövek, de én vmiért Korleónénak adnám. Ahogy összehozta az udvartartást, sakkozott az emberekkel (végülis ennek erről kellett vna szólnia), és Pókmajommal ellentétben nem volt gonosz. Az arcuk mérete megegyezik mondjuk :P

beacska 2011.05.26. 11:46:31

@Cs@tLós: jaaa, hogy volt 1 db este, ahol berúgva hajkurászta a csajokat, akik rihegtek-röhögtek és a végén az egyik odatartotta a seggét??? hmmm...tényleg marha nagy bunkó volt...mindez 1 hónappal ezelőtt....akkor jó, csak ennyit akartam tudni.

beacska 2011.05.26. 11:48:36

@nyílegyenes labirintus: azért mert b+el? hát, ja. azt én se bírom, de ki tudja feléjük mi a módi. Egyszer Ádám rászólt, meg volt vmi közös büntetés is (játék), azóta nem volt terítéken a dolog.

Cs@tLós 2011.05.26. 11:48:39

@nyílegyenes labirintus: vagy csak simán bicskával enné :D Amúgy nem kifejezetten az a baj, hogy paraszt, hanem hogy nagy az arca, és nem tudom mire vág fel szerencsétlen. Amúgy inkább sajnálom azért, hogy ilyen, de a 25 miller ne az ő zsebébe menjen már. De úgyis oda fog. Ha az RTL-en alkeszosz nyert...(bocsi a rajongóktól :P)

nyílegyenes labirintus 2011.05.26. 11:48:42

@Liller: @Benyeszke:"nem megy neki gumiban" ja de szép kifejezés a fél hatra. :)

Cs@tLós 2011.05.26. 11:49:43

@beacska: Nos, akkor hősünk neked való :) Sok ilyen úriembert kívánok a környezetedbe életed során :D

Cs@tLós 2011.05.26. 11:51:26

@beacska: Blogmotor monnyon le! Amúgy ezt sajnos nem tudjuk elmagyarázni neked. Hasonló személyiségstruktúrád lehet, ha nem veszed észre, hogy milyen. A többségnek 1 mondatból feltűnik. És nem, nem azért mert bazmegel, Kiss Ádám is bazmegel, mégsem tartom parasztnak.

Liller 2011.05.26. 11:51:31

@Móka na: azt még nem tudod,h milyen magas vagyok és milyen színű a hajam:)vagy elég,ha látsz egy nagymellű mosolygóst egy Csuda Pöccsel az oldalán?:)amúgy engem nem zavar,ha felismersz:)
@Benyeszke: ugyan,dehogy nem vagyok!!!:)a seggéről még nem mondtam le:)hát én sok ilyennel találkoztam...aki annyira megszokta,h neki mindent lehet,h ha nem szereti gumiban,akkor nem is fog neki menni,csak hogy neki legyen igaza...
@nyílegyenes labirintus: mi az,h fél hat?:)

beacska 2011.05.26. 11:52:14

@Cs@tLós: de én igen :DDD akkor már megvan!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.26. 11:52:50

@beacska: igazából szerintem a küldetése miatt ragadt rá ez a dolog.
Engem nagyon zavar ahogy beszél, iszonyatosan galuskás, ami azt jelzi hogy vagy méteres orrsövényferdülése van vagy rendszeresen szív valamit, leginkább kólát. Vagy folyton meg van fázva :D

nyílegyenes labirintus 2011.05.26. 11:53:52

@Cs@tLós: Engem is irritál sajnos. De igazából magasról leszarom, hogy ki nyer, de úgy lenne korrekt, ha a régiek közül nyerné valaki. Sem Prosztó, sem Tökösbula nem érdemelné meg...

Prosztónak gyerekkorában állítólag üstház volt a járókája. :D

Ronla 2011.05.26. 11:54:31

@Liller: fél hat=lógó szerszám :)

beacska 2011.05.26. 11:54:53

@Benyeszke: hogy a Prosztó akkor ragadt rá, azt értem, csak azt nem, hogy előkerülnek az utolsó napon jófejcsákók, akik itt osztják a tutit...de mindegy, trollnak minősítettem az utolsó előtti beszólása miatt...kész...

Cs@tLós 2011.05.26. 11:55:01

@nyílegyenes labirintus: Ja, és bográcsban fürdették, mi? :D

Jó, persze, bizonyos értelemben leszarom, hogy kinyeri, mivel nem én, innentől mindegy :D

Liller 2011.05.26. 11:55:30

@Benyeszke: sztem rengeteget kólázik.biztos vagyok benne.látom rajta a tüneteket:)de az tuti,h nem füvet:)
@beacska: én veled vagyok!külsőre nekem is bejön,mint pasi már annyira nem,néha engem is irritál,ahogy beszél,de semmiképp sem tartom óriási parasztnak.egyszerűen csak ilyen a stílusa

nyílegyenes labirintus 2011.05.26. 11:55:36

@Liller: "mi az,h fél hat?:)" Nem találkoztál még a jelenséggel? szerencsés vagy... :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.26. 11:55:47

@Liller: ácsi, a nem szereti gumiban és a nem megy neki gumiban nem ugyanaz! Az első elég gyakori hiszti az utóbbival még nem találkoztam.

beacska 2011.05.26. 11:55:50

@Liller: :DDD drága, képzeld el a mutatókat fél hatkor ...teee...bár lehet, hogy még nem is láttál olyat? akkor legalább képzeld el!!!

nyílegyenes labirintus 2011.05.26. 11:57:11

@Cs@tLós: És biztos forrásból tudom, hogy Prosztó kocsijában kolbászos illatosító lóg. :D

Cs@tLós 2011.05.26. 11:57:45

@beacska: Miért is vagyok troll? Ha neked ennyire bejön akkor miért probléma, hogy azt kívántam, hogy sok ilyennel találkozz? Akkor ezek szerint mégsem jön be annyira? Ha bejönne akkor jókívánságnak vetted vna, és örülnél neki.
Senki nem osztott észt, te kezdtél el kritizálni másokat, hogy mi milyen alapon gondoljuk, hogy prosztó. Kapsz választ, és megsértődsz, meg letrollozod a másikat. Aham.

Kürosz 2011.05.26. 11:58:35

a tegnapinál az lepett meg, h Daninak (és eszerint a barátainak (?) sem) nem volt annyi esze, h rájöjjön, h szinte 1000%, h Robi is fog jönni, és mivel csupán egy csere lehetséges, az egyetlen esélye neki az, h még Robi várható felvonulása előtt cserél...
igaz, csak Szandra lett volna kéznél, de akkor is, a döntőt nem adják ingyen a szerkik :)

persze aztán magyarázta, h Lindával korábban beszéltek arról, h nem lesz csere, de egyrészt, ez alap mindenkinél, h ezt mondja, mégha cserélni is akar :), másrészt meg Dani láthatta már hetek óta, h Linda - Robi szinte már-már házaspár, legalábbis Linda részéről erősen dúl a szerelem.
lehetett is az arcán látni, h majd elolvadt, amikor meglátta Robit...

A finélé nagyon remélem, h nem lesz papírforma, h nem csupán az a játékos nyer, akire a kiesettek a papírforma szerint a legtöbben fognak szavazni.
(és akit az öf-ekben messze többet mutatnak, mint más játékosokat.)

Cs@tLós 2011.05.26. 11:58:42

@nyílegyenes labirintus: naja, én azt hallottam, hogy fokhagymás-szalonnás Orbittal nyomul. Ez vajon igaz? :D

Liller 2011.05.26. 11:59:13

@Ronla: ah,köszi,nem ismertem a kifejezést:)
@nyílegyenes labirintus: @beacska: :))))hát nem sokszor láttam fél hatot,az tuti:)de még fiatal vagyok,biztos csak azért:)))
@Benyeszke: jó,persze,igazad van.de ezt csak azért csinálják,h azt mondd,ok,akkor csináljuk gumi nélkül.és ha nemet mondasz,akkor megsértődik.

Kind of Angel 2011.05.26. 11:59:14

@Cs@tLós: Király valóban nem volt Devil, debil meg végképp nem, de ha más is hasonló taktikát követett volna (érzelmi/bajtársi alapon kitartás elvtársak, mert egységben at erő!), akkor sztem egy idő után unalomba fulladt vona az egész cucc. Negatív hősök nélkül egy ilyen műsor nem működhet, mi adta volna a dinamikát, ha nem egy Pókmajom féle belecsapokalecsóba, bekaphatjátok csaj?

Ronla 2011.05.26. 11:59:57

Jelenleg Alízt látom esélyesnek. Dani, Ádám biztosan az ő párosukra szavaz, szerintem TB beszólása után Pincsi is. Niki sötét ló, Póki Prosztóékra. Pocoknak és Lassúnak nyert ügye van. A végén meg Alíz megszivatja Lasút.

nyílegyenes labirintus 2011.05.26. 12:00:10

@Cs@tLós: Igaz hát, és a tequilát nem citrommal, hanem hagymakarikával issza. :D

Cs@tLós 2011.05.26. 12:01:28

@Kind of Angel: jaja, nem is mondom, hogy ő nem kellett, hogy itt nagy só legyen, csak jól esett látni, hogy pofáraesett. Gondolom sokan így vannak a Királlyal is, valahol az is érthető :) Csak most van a Lassú, meg a Prosztó aki nyerheti a sok pénzt, és hát lehet hogy mások jobban illettek vna a fináléba. plö pont 1 pókmajom-király döntő azért ütött vna :D

Cs@tLós 2011.05.26. 12:03:01

@nyílegyenes labirintus: bakker, már sírok :D Koton helyett meg disznóbelet húz fel :P Na jó, ez gusztustalan, elhatárolódom magamtól :D

Kind of Angel 2011.05.26. 12:03:21

@Ronla: "A végén meg Alíz megszivatja Lassút. " - úgy legyen! Öribarijaival végig kihasználták, de a végjáték számomra azt mutatja, a csaj ebből többet fogott, mint gondoltuk/ták és most beindította a cséphadarót, miközben lebegteti Kristófot, mert ha pár nyerhet, szüksége lesz rá, és viszont.

Móka na 2011.05.26. 12:04:48

Azt hittem, hogy lesz valami élő közvetítés a hepajról, megnéztem a műsort.. csak a szokásos lesz :(.

terrortűrő tintatartó 2011.05.26. 12:06:04

@Móka na: én még bízom benne, hogy Sixx a helyszínre vetődik valami csoda folytán ;)

beacska 2011.05.26. 12:07:13

@Cs@tLós: nagy fokú viccesség (mondhatni röhejes vagy) van abban, ahogy kapásból rámtámadtál, és BUNKÓ módon válaszolgatsz nekem arról, hogy egy harmadik ember miért bunkó :)))

:DDD és a válaszod lényege az, hogy mert CSAK :DDD

meg hogy hogyan eszi a kolbászt...láttad kolbászt enni???

én nem azt kérdeztem, hogy velem mi van, hanem hogy a Robival, de tök mindegy egy tahó emberrel nem fogok a bunkóságról vitatkozni!!!

:DDDD

Liller 2011.05.26. 12:07:19

@Móka na: @terrortűrő tintatartó: ő állítólag ott lesz.meg ha ő nem is,majd én közvetítek:)

nyílegyenes labirintus 2011.05.26. 12:07:54

@Cs@tLós: Hja, mondom! Prosztóék házában azért nincs a székeken támla, hogy permetezővel is le tudjanak ülni mindenhová. És állítólag emlékezetből összerak egy traktort! :D

Móka na 2011.05.26. 12:09:23

@terrortűrő tintatartó: hát elviekben ott lesz, ezt írta nem is olyan rég.. várj csak..

Emberek, itt a nyakunkon a finálé, csavarunk hát egyet a hogyvolt tökén, és mostantól az adás után MENTEN kimegy az aznapi hogyvolt, arra noszogatva kedves kommentelőinket, hogy abba a posztba írják véleményüket, ne az előző napiba. Ez fokozottan igaz lesz a nem mindennapi izgalmakat tartogató döntőre is, amit az Éden buliból liveblogolunk végig, bezony, amit a tévében lemegy egy szegmens, feltöltjük a bekezdés képpel, és nosza, lehet kommentelni.

Az új módi ma este indul, a poszt 22:25-kor élesedik.

terrortűrő tintatartó 2011.05.26. 12:11:25

@Liller: no, micsoda belsős infóid vannak :)
a közvetítésért pedig ellőre is köszönet, most már akkor el is kell ám menned :) (jaés plusz pont jár, a telóval lőtt - ugyan pixeles és távoli, ámde kompromittáló - képekért!)

Móka na 2011.05.26. 12:11:59

@Liller: Most hogy már ilyen jóban vagyunk, (habár azt hiszem Bohumil ellenes voltál, de ha nem bocs) - Bohut vissza!!!!! - megkérhetünk, hogy a közvetítés mellett készíts néhány fotót?? Vagy az túl sok? Engem érdekelne, hogy: ott vannak-e a szerkesztők? játékosok közül mindenki? Milyen emberek regisztráltak erre a cuccra? Sixx ott van tényleg? Vagy videokamerákon keresztül nézi az eseményeket.

Előre is köszi!!!!

Cs@tLós 2011.05.26. 12:14:10

@nyílegyenes labirintus: Persze, gyerekkorában traktorral legóztak :D És a dizsiben állítólag mezőségi legényest nyom mindenki legnagyobb szórakoztatására. A hotelben ezt azért nem láttuk, mert minden este sántára itta magát a hagymakarikás tequilákkal :D

Amúgy vágod, hogy ezzel felmagasztaljuk, hogy mondjuk emlékezetből összerak 1 traktort :P Sztem emlékezetből egy "nyílegyenes labirintus" is gondot okozna neki, csak hogy téged is belevonjunk :D Amúgy meg gonoszak vagyunk :D:D

Liller 2011.05.26. 12:16:41

@terrortűrő tintatartó: @Móka na: ok,ok,ha valóban befutok ma este a buliba,akkor mindenképp közvetítek és fotózok is:)már ha egyáltalán lehet...:)
amúgy én aztán nem voltam Bohumil ellenes,legalábbis nem emlékszem:)))de nálam sosem lehet tudni:)meg amúgyis te vagy a kém,neked kell tudnod:)

nyílegyenes labirintus 2011.05.26. 12:17:12

@Cs@tLós: Ez nem gonoszság, csak vicc. Én jót röhögtem, a többi meg nem érdekel. :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.26. 12:17:55

Szerintem egyáltalán nem fair ez a négyes osztozás, mert a négy ember közül már csak Kristóf van bent. Ergo ő küzdjön meg a pénzért a többi meg majd tartja a markát. Remélem nem így lesz hanem a végső négyes osztja el még úgy is hogy TB elég ellenszenves.
Milyen lenne már ha Robiék nyernének és Szandrával osztoznának?? :DD

Cs@tLós 2011.05.26. 12:18:34

@nyílegyenes labirintus: én is :) Aztán vigyázzál, majd a velvet megírja a felét, hogy "biztos forrásból"...

Kind of Angel 2011.05.26. 12:20:24

@Liller: Tudja valaki, hogy Bohumil hova, s miért tűnt el? Nekem hiányzik...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 12:23:04

@Liller: ribanc férfiban:) Ilyen férfival én is találkoztam:(, és még én sajnáljam meg, h őőőőőőőő, szegény, milyen rossz már neki! Én meg csak röhögtem:)

@nyílegyenes labirintus: na, a Don Juan:P:P:P:P:P (nem bántásként)

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.05.26. 12:23:53

@Liller: igen, Linda fülig szerelmes, ezért volt elképesztő barom, hogy visszahozta a játékba. Mert ha valami módon ellene kellene lépnie, nem tudná megtenni. Dani ellen hidegen tudott volna dönteni.

Meglátjuk! Juj de izgulok!

Liller 2011.05.26. 12:24:29

@ladyandhenk: ugye?ezeket én is mindig leribancozom magamban:)de az a durva,h tapasztalataim szerint sokkal több a ribanc a férfiak közt,mint a nők közt...:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 12:24:55

@Benyeszke: persze, majd megszólalnak, h ŐK segítették hozzá! Bezzeg Aliz is h lecserélte volna, ha ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ nem mondja, h ne!!!!!!!:)

Móka na 2011.05.26. 12:25:04

@Kind of Angel: hát az úgy volt.. hogy írt egy szokásos összefoglalót amiben volt valahol egy nagyon rövis említés - nemesfémekről talán meg miegyébről, de nem sok sőt... erre sixx kikúrta :((((((( páran meg gratuláltak hozzá, merthogy nem jött be nekik Bohu.. így nme is jött vissza. Remélem álruhában néha benézzz.

Bihumil:) vissza vissza :)!

Liller 2011.05.26. 12:25:10

@RAMBO: jaja,szerintem is rossz lépés volt tőle...nagyon durva,h ennyire beleszerelmesedett:)én annyira izgulok,h számolom vissza a perceket:)

Ronla 2011.05.26. 12:25:34

@Kind of Angel: Alíz ésszel játszott, számtalanszor mondta, hogy csak párban juthat el a finishig. Bárki bármit mond rá, ő taktikázott. Amikor bejöttek a régi játékosok, végigsakkozta a lehetőségeket, valamint látta TB-n, hogy 100% Prosztót választja. Fejben végigsakkozta már a végjátékot is, és szerintem, mielőtt bement, ráguglizott a játékra.

Aki egy ilyen showban szerepel, az beválallja, hogy lesznek, akik utálják, és lesznek, akik kedvelni fogják.

Alíz csak annyira volt jófej bent, hogy mindig legyen egy biztos párja. Úgy játszott, ahogy a játék menete megkívánta. Szerintem minden nap fejben végigjátszotta a játékot, s közben megfigyelte a többieket, gyenge pontjukat keresve. Szürke kisegér volt nézői szemponból, de neki meg pont ez kellett.

Hacsak nem történik valami váratlan kavarás, akkor megnyeri a játékot. Mondhatnám: sakk-matt... :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 12:26:36

@Liller: férfiaknál ezt úgy hívják, csődör, macsó, Alekosz:P:P:P:P

Persze csak egymás között, ha nő csinál ilyet, akkor rögtön K..va.

Liller 2011.05.26. 12:30:15

@ladyandhenk: nem,nem,ezzel kivételesen nem tudok egyet érteni:)a macsó és a csődör az pont a ribanc ellentéte,ha férfiakról van szó:)a ribanc férfi az olyan,h állandóan hisztizik,meg követelőzik,iszonyatos nagy kéjenc,folyamatosan kényeztetni kell...szóval olyan,mint egy nő:)a macsó sztem nem ilyen...Alekoszra meg nem is reflektálnék ebben a kontextusban:)))
már késő,én már belebetegedtem:)

Pipedli 2011.05.26. 12:31:56

@Benyeszke: Cijja, és mindenkinek !
Ahogy itt olvasgatok, csak nekem kattant be, hogy mekkora irányított csalás megy ebben a játékban? Ez a tegnapi mutatvány mi volt???? Kiesett emberek jönnek be egymás után, de milyen sorrendben? Oké, hogy 5-en vannak 3 faszi meg 2 csaj. Bejött Pincsi elsőnek, aztán Pókmajom, idáig ok, aztán a Don, még itt is ok, de utána miért nem a Műanyag jött ??? Nem mintha oda volnék ezért a zsinórtangás csajért, de ennyire nemigen basztak ki senkivel. Don után belökték Prosztót 3. faszinak az 1 csaj mellé. Na ez az a pont ahol már az asztalok mögött döntenek, nem a játékosok. Ugye az egyértelmű, hogy Dani mondjuk azonnal kibaszta volna májfoltot ! A műsor, sajna innen már érdektelen.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 12:32:25

@Liller: akkor bizonyára át kell gondolnom a férfiakról alkotott véleményemet! :P:P:P

terrortűrő tintatartó 2011.05.26. 12:33:01

@RAMBO: még ha valóban vacillált is, Robi befűtötte a kortesbeszéddel. a csaj simán azt hiszi szerintem, hogy Robi is ugyanígy van vele, ergo nem lát kockázatot :)

GL-581 g 2011.05.26. 12:35:34

@Liller: @nyílegyenes labirintus: Hát igen, BunkóPesta nélkül nem az igazi.
Ha a Viasatnak lenne egy kis esze, akkor már rég elkezdte volna toborozni a népet a "Pitta feleséget keres, avagy Szerelem, vagy több anál?" című, új valóságshow-ra. :D

A másik ötletem egy dokumentumreality lenne, olyan epizódokkal, mint
"Lotti enni tanul"
"Niki az angolkisasszonyok között"
"Adrenalinfüggés - Kristóf és a légikaszkadőrök"
"Mindennapi tolerancia - Pókmajom és Korleóne"
"Új ízek nyomában - Aliz barangolásai a gasztronómia határvidékén"

Liller 2011.05.26. 12:37:37

@ladyandhenk: bizonyára:)de addig örülj,amíg nem futsz bele efféle ribancokba!:)
@GL-581 g: igen,igen,igen!!!én lennék a legnagyobb rajongó,az tuti!mármint a Szerelem vagy több análnak:)))de a többi sem rossz:)

Kind of Angel 2011.05.26. 12:39:41

@Ronla: részlet egy producerrel készült interjúból: "A legextrémebb helyzet a döntőben lesz, csütörtökön: az úgy alakult, ahogy azt tényleg senki nem gondolta. Ott a szerkesztői csapatnak tíz másodperc állt a rendelkezésére, hogy hozzon egy döntést, így a műsorvezető sem tudta, mi lesz a vége." - hoppácska! :)

GL-581 g 2011.05.26. 12:39:52

@Pipedli: "Ahogy itt olvasgatok, csak nekem kattant be, hogy mekkora irányított csalás megy ebben a játékban?"

Nem, de mi a manipulációt már az első részek óta alapértelmezettnek vesszük. :)
Ezért olyan gyakori kérdés, hogy "mit akarnak a szerkik?"

@nyílegyenes labirintus: Ezt a permetezőst még nem ismertem. :DD

Móka na 2011.05.26. 12:40:46

@GL-581 g: Na én erre lennék kiváncsi

"Mindennapi tolerancia - Pókmajom és Korleóne"

=))

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.26. 12:41:03

@GL-581 g: Neem, "Kristóf tűzoltónak áll" és "Lotti ÉS ÁDÁM enni tanul"
"Két botláb - Alíz versenytáncos lesz"

Pipedli 2011.05.26. 12:41:52

@ladyandhenk: Azzal nem is vitatkozom, de miért basznak ki játékosokkal ilyen nyíltan? és erőltetik a spanjukat? remélem a Majomfanok tegnap elélveztek megint.

User2.0 2011.05.26. 12:41:57

Öööö. Hogy van az, hogy Kristófnak és Aliznak nincs gúnyneve? Persze nekem is ők a kedvenceim, csak feltűnt, hogy valahogy náluk nem jött semmi csúnyaság... Vagy csak lemaradtam? Mik a gúnyneveik? Hagy nevessek mááááá, plííz.

terrortűrő tintatartó 2011.05.26. 12:42:52

@Móka na: hö, ezt csak most vettem észre, köszi, hogy előtúrtad :)

Pipedli 2011.05.26. 12:43:44

@User2.0: van nekik, Lassúbeszédű, röviden Lassú, és Pocok :)

GL-581 g 2011.05.26. 12:47:09

@User2.0: @Pipedli: Továbbá Aliz: Mosolygós Gyilkos. Amikor párválasztóra vigyorogva ment ki, fekete virággal a hajában, már rosszat sejtettem. :DD

Pipedli 2011.05.26. 12:47:27

Mondjuk Lassú barátunk helyében lefekvés előtt azért azzal a Kolumbiában rendszeresített fali evezővel pofán vertem volna Pókmajmot,a nap levezetéseként. Szerintem jobban is aludt volna.

GL-581 g 2011.05.26. 12:48:05

@Benyeszke: "Két botláb - Alíz versenytáncos lesz" LOL! Ezt megnézném! :DD

nyílegyenes labirintus 2011.05.26. 12:48:21

@GL-581 g: :D zseniális!

Tegnap este én "Kevés vagy" -okat kezdtem el gyártani a harmadik fröccsöm után...

Kevés vagy, mint Kristófban az extasy
Kevés vagy, mint Pókmajomban a jóindulat
Kevés vagy, mint Leviben a répa,

stb. :D

Kind of Angel 2011.05.26. 12:51:26

@Pipedli: Csak nem gondolod, hogy idáig süllyedne???? Hányszor kamerába dadogta már a kis Drágám, hogy ő XY felett áll erkölcsileg/agyilag/tökömtuggyahogyilag,
XY= minimum 7-8 ember, de egy idő után már nem számoltam...

Kata24 2011.05.26. 12:51:28

Nem tudom, írta-e már valaki, na mindegy :) Ugyebár elhangzott, hogy Nikinek fontos szerepe lesz. Szerintem az fog történni, hogy az 5 régi játékos szavazhat, hogy melyik pár jusson a döntőbe és osztozkodjon a 25 misin. PM TB-re és Robira fog szavazni, Ádám és Dani Kristófra és Alízra, a Nyikhaj és Niki kérdéses. De mivel Nikin múlna a dolog, ezért valószínűleg Nyikhaj is TB-re és Robira fog szavazni, így Nikin dől el majd a mérleg nyelve.

terrortűrő tintatartó 2011.05.26. 12:52:44

na gyerekek, ezek a műsortervek jövő héten már a viasat vezér asztalán lesznek :)

Móka na 2011.05.26. 12:53:45

Egydül kellett ebédelnem, kollegina beteg és közben a következőkön merengtem el... persze nem a munkán,mert az hülyeség.
Ki emlékszik, hogy az elején, Niki folyamatosan azzal jött, hogy ő fogja bebizonyítani, hogy a szőke nők is lehetnek okosak. Sz. ez szerkesztői megírt duma volt =)), ha jobban belegondolok, Niki hozta a legrosszabb, agynélküli döntéseket végig. Persze ez evidens, de visszatekintve mindenre, ez egy tény szerintem.
Más:
Játékot hírdetek!!!
Ismerve mostmár az összes bekerült játékost, producer véleményét stb. kommentelők kivel kezdték volna a műsort??? - mely 10 emberrel.
Az olyan hogy: Pitta, Nikol és barista stb. nem elfogadható.
Komolyság feltétel!!!:)

nyílegyenes labirintus 2011.05.26. 12:55:47

@ladyandhenk: "na, a Don Juan:P:P:P:P:P (nem bántásként) "

Muhaha! És tényleg! :)
/mailtem/

Pipedli 2011.05.26. 13:07:05

@Kata24: ezt szépen kimatekoztad :)csavar lesz benne?

nyílegyenes labirintus 2011.05.26. 13:08:16

@GL-581 g: "Ha a Viasatnak lenne egy kis esze, akkor már rég elkezdte volna toborozni a népet a "Pitta feleséget keres, avagy Szerelem, vagy több anál?" című, új valóságshow-ra. :D

A másik ötletem egy dokumentumreality lenne, olyan epizódokkal, mint
"Lotti enni tanul"
"Niki az angolkisasszonyok között"
"Adrenalinfüggés - Kristóf és a légikaszkadőrök"
"Mindennapi tolerancia - Pókmajom és Korleóne"
"Új ízek nyomában - Aliz barangolásai a gasztronómia határvidékén" "

Annyira hülye vagy! Ezen sírok 10 perce... :DDD

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.05.26. 13:10:20

@Kata24: "Nikin dől el majd a mérleg nyelve" :DDDDDDDDDDDDDDD

Tényleg fontos szerepet ígértek neki, kíváncsi vagyok mi lesz az. Az "ott lesz ő is" nem fontos szerep.

terrortűrő tintatartó 2011.05.26. 13:12:43

@Móka na:
Don
Kristóf
Szandra
Niki
Tünde
Aliz
Levi
Kata
Robi
és Csudálatos Pöcs, hogy már az elején is legyen akció :)

Móka na 2011.05.26. 13:14:41

@terrortűrő tintatartó: Na ez nekem nagyon tetszik!!!! Csak nagyon sok a húzós név : Korli, Robi, Szandra, Lassú és stb.

terrortűrő tintatartó 2011.05.26. 13:17:55

@Móka na: jaja, kíváncsi volnék, hogy a sok cápából melyik maradna élve és hány klikk alakulna :)

Nagyzee 2011.05.26. 13:34:12

Kicsit kevésnek tűnik ez az 5 régi játékos. A dán döntőkben 7 vagy 9 ember szavazott a végén, ha jól emlékszem. Gondolom, a többiek már hazautaztak, és túl sóherek visszautaztatni őket. (És/vagy nem tudnának elég Robiékat támogató embert visszahozni, így minél többen szavaznának, annál lefutottabb lenne a döntő.)

Petyike01 2011.05.26. 13:41:25

Sziasztok! Meg tudná valaki mondani,hogy mi az első szám címe és ki az előadója?
A reggeli készülődés közben megy. Előre is köszönöm!

seriesto 2011.05.26. 13:47:30

@donabdull:
Te ezt frankón élvezed? Hogy rohadna el az összes spoilerező, az utolsó napon kell ezekbe belefutnom. Remélem Sixx kivág hamar, paraszt.

Liller 2011.05.26. 13:48:07

@nyílegyenes labirintus: Kevés vagy,mint Nikiben a f*sz?:)

Kata24 2011.05.26. 13:48:33

@nyílegyenes labirintus: Én is sírnék, de munkahelyen sajna kussban kell lenni, pedig hangosan visítanék a röhögéstől, ezek akkora ötletek!!!! :D

Móka na 2011.05.26. 13:56:17

@seriesto: Nyugiii nem mind arany... Minden héten, szinte nap van valami spoiler ganyú, mindig más.. Tehát ki tudja.. :).

Móka na 2011.05.26. 13:57:49

@seriesto: tesséák meg is jött a köv. arc, aki sz. Krisztoforró telen van pénzzel, vajon miből :), de lehet hogy csak örökölt..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 13:58:00

@nyílegyenes labirintus: persze, és én voltam a szenvedő alanya az ittasságodnak....:S:P

Azonnal olvasom, de enni is kellett:)

@GL-581 g: gratulálok a pihent agyadhoz:P:P:P:P

nyílegyenes labirintus 2011.05.26. 14:01:45

@donabdull: Ha ez igaz akkor nincs igazság! Egyébként meg köcsög dolog volt...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.26. 14:05:15

@nyílegyenes labirintus: @ladyandhenk: na most kivételesen nem maradtam le...bár nem tudom, ennek most örüljek vagy ne?

GL-581 g 2011.05.26. 14:05:47

@nyílegyenes labirintus: Leviben a répa?! LOL! Ez nagyon jó! :DDD

@Móka na:
1. Korleóne - Pocok
2. Lassú - Lotti
3. Pöszi - Pókmajom
4. Levi - Minyonmellű (minden éjjel felespárbaj májsorvadásig! :D)
5. Danny - Szandi
+1 Nikol

SzentDánielt csak a 3-4. héten küldeném be. Pestát pedig a végén - akkor már nem a szimpátia dönt, hanem a taktika. Sok vidám percet szerezhetne nekünk. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 14:06:46

@Benyeszke: jut eszembe, sikerült összeszámolni, h mennyibe kerülne ma estére a tatarozás?

(ma 400-ért vettünk epret)

lolle33 2011.05.26. 14:08:52

@Móka na: persze, lehet csak örökölt, de az volt a poén hogy az irodában mindenki felismerte Lassúbeszédűt, főleg a csajok :P csak az öcsém kérdezte meg, hogy ki a f....m az a Kristóf? :)
Amúgy meg hajrá Pocok!!!!!!!

nyílegyenes labirintus 2011.05.26. 14:11:39

@Liller: :D Én megvettem!
Kemény vagy, mint TökösBulán a bajusz. :)

@Kata24: Röhögj "belül"! Tudod az olyan, mint a "fejben megvolt" :)

@ladyandhenk: Nem voltam ittas...és nem is szenvedtél...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.26. 14:11:40

@ladyandhenk: megálltam olyan 50 rugó körül, kiderült, hogy drága itten az élet Meg ki tudja hány olyan beavatkozás is szükséges lenne amiről még nem is hallottam? :D
Ennyit egy kiváló segg sem ér.

(Itt még mindig van olyan hely ahol 1380-ért adják)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 14:13:06

@Benyeszke: hol a frászban laksz te???????????????????????

Nem a fenét nem éri meg...:P Van az a pénz:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 14:15:22

@nyílegyenes labirintus: 3. fröccs után nem voltál az?:), honnan tudod, h itthon hány zsepit sírtam tele egész éjszaka???????? Már is könnyes a szemem az emlékek után...

(egy emilben írd már meg, kérlek, h mi volt az infó!)

nyílegyenes labirintus 2011.05.26. 14:16:11

@Benyeszke: mivel itt csak rondák kommentelnek, már meg sem lepődök a magas összegen. :)
Nem baj, mi csúnyák majd csinálunk egy after party-t szalonnasütéssel, ott sötét lesz és majd nem látszunk annyira... .)

GL-581 g 2011.05.26. 14:16:13

Naszóval, az eddigi tutibiztos-havertóltudom spoilereket összefoglalva:

1. TBula és Prosztó nyer
2a. Lassú nyer egyedül
2b. Pocok nyer egyedül
3. TBula és Pocok nyer
4. Pocok és Lassú nyer, és adnak Donnak+Pápának
5. A nyereménnyel lelépett a madárpók. Meg a béka.
6. Senki sem nyer, rajtaütnek a gerillák a bagázson, mindenkit jól lemacsetéznek, a 25 millából pedig robbantásos merényleteket szerveznek Bogotában.

szórakoztató... :DDD

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.26. 14:16:16

@ladyandhenk: ez a felháborodás most az epernek vagy a tatarozásnak szól? Mert annak megfelelően fogok érvelni :P

terrortűrő tintatartó 2011.05.26. 14:16:47

@GL-581 g: neked ez a Lotti lány nagyon bejön :D

sixx · http://comment.blog.hu 2011.05.26. 14:18:14

MÉG EGY KIBASZOTT SPOILER, ÉS LETILTOM A KOMMENTEKET A GECIBE.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 14:18:50

@Benyeszke: Mind 2re kíváncsi vagyok:), de az eperre gondoltam:P

GL-581 g 2011.05.26. 14:19:12

@terrortűrő tintatartó: Próbálom kompenzálni, hogy hülyére röhögtem magamat a csirkezabálós T-Rex jeleneten. :DDD

Amúgy szegénykét tényleg előbb kellett volna betenni. Mondjuk Nyafika helyett, kezdőnek.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.26. 14:19:47

@nyílegyenes labirintus: hát most komolyan, 50 rugó az egy fodrász, egy jó ruha, egy jó cipő és mondjuk egy kozmetikus. És akkó még nincsen szó manikűrről, pedikűrről, fújkálós barnításról, jó táskáról...és ne mondd hogy csúnya vagyok mert már így is eléggé magam alatt vagyok :-((

Móka na 2011.05.26. 14:20:38

Gyorsan beszéljük meg, hogy Benyeszkenel talizunk ha sixx beváltja a dörgedelmes ígéretet. Pedig aki spoilerezik, azt nme érdekli, hogy bezárják itt a bazárt :(.

Móka na 2011.05.26. 14:21:47

@Benyeszke: Most mi van ?? MIndenki előre depressziós a vég miatt?????,

parttalan 2011.05.26. 14:23:16

Alíznak és/vagy Robinak szurkoltam már régóta. Ebből következően egy győztes Alíz-Robi párosban reménykedtem, egyszerűen azért, mert őket találtam normálisnak, hadd ne mondjam: szimpatikusnak az egész brancsból.

De se a Lindát se a Kristófot nem állhatom, úgyhogy nehéz ügy. Két kedvencem ott a döntőben, de külön-külön.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 14:24:47

@Benyeszke: most nem azért, de akkor igen olcsó nő vagy:D

1 jó ruha 100-nál kezdődik, egy jó cipő 80-90-nél! Egy Hajas fodrászat a minimum 10 felett van, kozmetikus nem tudok:D

Ja, a táska is Furlánál kezdődik:P (80 felett)

terrortűrő tintatartó 2011.05.26. 14:27:02

@ladyandhenk: hát erre szokás azt mondani, hogy nem az ízlésemmel van a baj, hanem a pénztárcámmal :)

nyílegyenes labirintus 2011.05.26. 14:27:27

@Benyeszke: Mókának köszönd, ne nekem. :)
Mi mind csúnyák vagyunk, tudod.
Ja,nem LIller szép. :)
Tiszta Brian élete...

- Ti mind egyéniségek vagytok!

(tömeg) - Igen! Mi mind egyéniségek vagyunk! :)

Komolyan azt hiszed, hogy ezek számítank?

Móka na 2011.05.26. 14:30:26

@nyílegyenes labirintus: több irodalmi pályázat is indul mostanában... sz. valamelyikre jelentkezz az itteni bejegyzéseiddel... sziporkáim, udvarlásaim címmel - ha javasolhatom =)).

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 14:30:47

@terrortűrő tintatartó: na, örülök, h nem az ízléseddel van baj:P Jó, gazdag férj kell, azt kizsigerelni, véletlenül meghalasztani..........:P:P:P:P

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.26. 14:31:09

@ladyandhenk: jaj persze, ez ilyen mediocre számítás volt, egy Furla táskától már újságon keresztül is szívrohamot kapok.

Hajas nem 10-ért vágja a hajad, 10-ért ránéz maximum :P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 14:35:13

@Benyeszke: na, csak a mihez tartás végett:

HAJVÁGÁS HAJAS LÁSZLÓ

10900.-

bővebben: www.hajas.hu/hajas/index.php?option=com_content&view=article&id=201&Itemid=306

Ehhez persze egyéb költségek jönnek!

Ámbár, ha te is egy álruhás celeb vagy, akkor minden ingyen van:D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.26. 14:37:01

"Ehhez persze egyéb költségek jönnek!"

@ladyandhenk: ez a lényeg! Meg az, hogy szerintem nem jó

terrortűrő tintatartó 2011.05.26. 14:41:21

@ladyandhenk: :)))

na, jó szurkolást a helyszínen és a tévé előtt minden kartácsnak, remélem a kamikáze spoilergyáros gyökereknek elmegy a netje :)
további jókat!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 14:44:24

@Benyeszke: jól van, fodrászt szabadon választhatsz ma estére:D

répakörte 2011.05.26. 14:50:14

@norbóó: Kicsit későn, de remélem, még olvasod: Stereophonics - Maybe Tomorrow
www.youtube.com/watch?v=2q9_ZEtuTR8

Liller 2011.05.26. 15:05:13

@nyílegyenes labirintus: örülök,h rámragadt,h én szép vagyok,pedig csak a melleimről beszéltem:)))

Liller 2011.05.26. 15:06:48

@Móka na: ugye azért én is mehetek majd Benyeszkéhez?előre csorgatom a nyálam,h milyen finomat fog majd főzni:)))

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.26. 15:07:11

@Liller: hát éppen ezért maradt meg neki hogy szép vagy :D

yilane 2011.05.26. 15:07:55

a fenébe, hogy én smindig lemaradok minden érdekességről

(azért tudok élni nélküle:)

Liller 2011.05.26. 15:09:19

@ladyandhenk: basszus,el akartam menni fodrászhoz,de nem tudtam bejelentkezni.azért így is beengednek majd ma este,ugye?:)
@Benyeszke: ja,már mindent értek:)

Liller 2011.05.26. 15:12:14

@Móka na: haha,én vagyok az első kommentelő!:)

yilane 2011.05.26. 15:13:01

@ladyandhenk: úgy látszik Hajas csak vág, a többi biztos méltóságán aluli (nincs az ő szintjén:)

nyílegyenes labirintus 2011.05.26. 15:16:03

@Benyeszke: Nem, nem ezért, de mivel ő megy a záróbulira... ezért..na vonjuk le a konzekvenciát...milyen? :)

@Liller: (várj, leveszem a gyűrűt az ujjamról...)
-Szia, iszol valamit? :D

User2.0 2011.05.26. 15:20:28

@Pipedli: Köszi! :) Ehh. Na kíváncsian várom ki nyerte az egészet. Remélem nem a Pókelosztó izé hogy is hívjátok, TökösBula :)

Liller 2011.05.26. 15:21:14

@nyílegyenes labirintus: @Benyeszke: hé,látom ám,h rólam beszéltek!:)ezek után most már tuti,h küldök magamról este egy képet,ahogy épp CsudaPöcs seggét markolom!:)
Ha azt mondtad volna,h "kő kóla?teccesz",máris rohantam volna hozzád.de ez az iszol valamit...:Ö

nyílegyenes labirintus 2011.05.26. 15:26:27

@Liller: Ha ezt megcsinálod este, tényleg amit eszel-iszol! :)
De szerintem akkor ne kerülj Benyeszke szeme elé... :)

Liller 2011.05.26. 15:30:01

@nyílegyenes labirintus: :))))számára is nyitva áll a lehetőség,ő is eljöhetne,ha akarna és megfoghatná...:)de persze csakis az ő engedélyével fogom megmarkolni:)
de most már annyi feladat hárul rám,h el sem merek menni...közvetíteni,fotózni,markolni,megtalálni sixxet..:)félek,h nem felelek meg a sok elvárásnak:)
@Benyeszke: láttad mit írt a sixx?biztos azt hiszi,belé is szerelmes vagyok:)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 15:32:10

@nyílegyenes labirintus: szép, hát már én nem is kellek, csak mert csúnya vok, és előre beláttam, h nem engednek be ilyen ultrapuccos helyre???????? Harakiri lesz így:(

@Liller: lenyúlod tőlem Labirintust, a környékére nem engednélek a bulinak fodrász nélkül..............:P

Liller 2011.05.26. 15:34:17

@ladyandhenk: ugyan,ugyan,nem nyúlok én le senkit!főleg nem tőled,aki megvigasztalt tegnap!:)ne aggódj,én csakis Csuda Pöcs seggére és Kristóf selymes bőrére utazom:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 15:36:11

@Liller: Norbit is simizd meg, helyettem is, olyan cuki kisfiú!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.26. 15:36:39

@ladyandhenk: @Liller: tyúkperpatvart rendeztek Labirintus miatt? Pedig ő maga mondta hogy csúnya :DD

Liller 2011.05.26. 15:37:12

@ladyandhenk: ok,ok,meglesz,egy simit ő is megér!:)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.26. 15:37:55

@nyílegyenes labirintus: én nem markolászhatok csak úgy seggeket, már ha nem akarom, hogy az ember meg más csajok seggét markolássza...még gondolkodom a dolgon :D

Liller 2011.05.26. 15:38:05

@Benyeszke: férfiból pont a csúnya a jó,de nincs szó cicaharcról:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 15:40:31

@Benyeszke: ki mondta, h meg kell tudnia az alattvaló férjednek, h te más seggét markolászod?:)

Liller 2011.05.26. 15:40:32

@Benyeszke: helyes.megtisztelő lenne,ha utánad markolászhatnék:)

nyílegyenes labirintus 2011.05.26. 15:41:34

@Liller: @Benyeszke: @ladyandhenk: Egyszerűen botrányosak vagytok! Szóhoz sem jutok... :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.26. 15:43:16

@nyílegyenes labirintus: részemről ezt annak tudom be hogy az irodában kifogyott a ballonos víz és 35 fok van. Delirálok! :D

Móka na 2011.05.26. 15:44:10

@Liller@Benyeszke: : De csajok, miért nem találkoztok valahol és akkor már könnyebb bemenni, fotózni, integetni sixx-nek, na én erre vagyok a legkiváncsibb - fotót, fotót...!!!!- markolászni, küldeni az üziket stb.

sixx-re meg rákereshettek google-ban, úgy könnyebb lesz felismerni.. :o), szerintem el fog bújni :D.

Liller 2011.05.26. 15:47:30

@nyílegyenes labirintus: én meg már annyira be vagyok zsongva a ma este miatt,h ezért beszélek hülyeségeket:)
@Móka na: sztem csak én megyek,ha megyek,ezért nem talizunk...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 15:49:02

@Móka na: sőt videót:)

Össze fog omlani már a rendszer, bizony ám:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 15:51:07

@Liller: nekem nincs mentségem a hülyeségre, én ÉRTED izgulhatok, h odaférj a sok tinitől:D

Liller 2011.05.26. 15:52:21

@ladyandhenk: :)))már tényleg annyira izgatott vagyok,h azt el sem tudom nektek mondani:)

Liller 2011.05.26. 15:56:30

@ladyandhenk: ja,nem a segg miatt:)én mindig iszonyatosan felspanolom magam az ilyen eseményeken:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 15:59:00

@Liller: juj:D, az ilyen eseményeken! A sok celeb, meg minden!:D Hátha ott lesznek kedvenceink, Fekete Pákó, Kiszel Tünde és még sorolhatnám:D:D
Vagy mondjuk a "modell" celebek:D:D

Liller 2011.05.26. 16:00:46

@ladyandhenk: jó,jó,tudom,nagyon égő,de én tényleg sikítórohamban szoktam kitörni attól,ha elsétál mellettem VV Olivér vagy a mellettem levő wcben szívja a kokót ÉH Kata:)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.26. 16:01:54

@Liller: akkor pisilj be, mert én már kétszer edzettem együtt Vastag Csabával :P

Liller 2011.05.26. 16:03:01

@Benyeszke: már be is pisiltem:)de hova jár edzeni?mondjuk én abból az eresztésből a Nikolaszba voltam szerelmes,hiába meleg:)

Zafír333 2011.05.26. 16:03:24

Halihó! Este minden kiderül ( sőt, amikor én Kolumbiában nyaraltam, 3 hónap alatt 1-szer esett - ez egy nagyon távoli asszociáció- )addig fussatok egyet a szigeten, az levezeti a feszültséget:)... nekem Robi nagyon szimpi, őszinte és kedves a mosolya... majdnem mindig a feje látszik, így az öltözéke nem zavar.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 16:03:48

@Liller: Én annó még az egész VV 3-al találkoztam (abban volt Nagy Ő Anikó?:)), és nem értették a többiek, h miért nem megyek autogramot kérni...Mire én kb leszartam, h ott voltak!

Semmivel sem különbek ők:D:D:D:D:D

Te meg ne izgulj, te leszel a legcsúnyább:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 16:05:32

@Benyeszke: @Liller: Anyám, Vastag Csaba, meg Nikolas ( meleg?:))...Milyen sztárjaink vannak!:D

Liller 2011.05.26. 16:06:33

@ladyandhenk: na autogramot azt én sem kértem még soha életemben senkitől:)de lehet,h ma kérek egyet a mellemre CSP-től:)
na persze,én leszek a legcsúnyább,mert az összes lány 10 évvel hamvasabb nálam:)
jaja,sajnos meleg,csak ez nem publikus...:)és őt választották a nők az év férfijának:))

Jozeph Pelikahn 2011.05.26. 16:06:51

@GL-581 g: nagyon jók
:-D
"Adrenalinfüggés - Kristóf és a légikaszkadőrök" - ennél horkantva vizet köptem!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.26. 16:07:27

@ladyandhenk: haggyámá' tudod mennyi idő volt mire megjegyeztem a nevét? Mindenki ott fetrengett a földön, kénytelen voltam megkérdezni az egyik edzőt, hogy most akkor ki miatt kell visítani és miért

Liller 2011.05.26. 16:09:20

@Benyeszke: hú,Alekosz ott kapott lakást nálam,lehet,h én meg vele fogok talizni az edzőteremben?:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 16:10:07

@Liller: Én már intimebb helyre kérném akkor:), hátha érdekesebb leszel, mint a 15 évesek:P Magától mondja majd, h húzzunk haza-táncolni:P

@Benyeszke: És mentél visítani?:)

Jozeph Pelikahn 2011.05.26. 16:10:09

@nyílegyenes labirintus: "Prosztóék házában azért nincs a székeken támla, hogy permetezővel is le tudjanak ülni mindenhová."

Ez nálam az év parasztozós-dumája, el is tettem későbbi időkre. :-)

Liller 2011.05.26. 16:12:49

@ladyandhenk: az biztos,h sokkal jobban táncolok,mint egy 15 éves:))
nem sajnos,én ott lakom a körúton,de edzőterembe oda járok a puccos lakásokhoz:)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.26. 16:14:00

@Móka na: Life1 a Corvin mellett

@Liller: Alekosz-edzőterem hm, utópia :D

@ladyandhenk: persze, azonnal lekaptam a felsőm és beugrottam a többiek közé :P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 16:15:22

@Liller: nahát, lassan snob leszel és már szóba sem állsz velünk:), azért is mész ma!!!!!Tudom, én:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 16:17:03

@Benyeszke: Helyes, mégis ő a mi mega sztárunk, azaz x faktoráltunk:):)
Ilyenkor kár, h nem lakom Pesten:P

Liller 2011.05.26. 16:17:54

@Benyeszke: de basszus,én is oda járok!!!:)és vártam is oda Csabát,de én még sosem láttam...
@ladyandhenk: olyan sznob sosem leszek,aki a Mixbe jár,attól nem kell félni:)

nyílegyenes labirintus 2011.05.26. 16:20:47

@Jozeph Pelikahn: :) Én is nyúltam, de egy napot röhögtem mikor hallottam...

Ma nagyon kellett volna a humorod,mint egy falat kenyér GL-581 valóságshow ötleteithez is...mondjuk így is megkészültem eléggé...100as zsepi elfogyott... :D

Liller 2011.05.26. 16:22:33

@ladyandhenk: nem,nem,vele semmiképpen sem,ő nekem nagyon nyálas:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 16:24:56

@Liller: hát, megfelelni azoknak igényeknek:D Neked lassan már csak nyíl:P kell:), meg tudom érteni, ő lesz a Senior Éden Hotel nyertese!:D

Móka na 2011.05.26. 16:25:34

@Benyeszke: @Liller: Adalék ...a tegnapihoz, a félig pesti rész nagyrésze a Life 1 környékén lakik !!!!! =)) heheh

Móka na 2011.05.26. 16:26:24

@ladyandhenk: Na de bakker nem lehet így mindent lezsírozni előre, méghogy tuti Nyíl lesz a nyertes... akkor minek indulni egyáltalán ????

Móka na 2011.05.26. 16:27:45

@ladyandhenk: OTT VOLT A NAGYRÉSZZZZZZ, pont a részleteken mindig elcsúszol!! Nem fáj még a feneked??? :))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 16:28:09

@Móka na: csak úgy, mint a JUNIORoknál most:D Nincs az lezsírozva, csak LÁTÓ is vagyok, nem mondtam?

Jozeph Pelikahn 2011.05.26. 16:28:24

@nyílegyenes labirintus: Munka van, de majd este, persze ha lesz kedvem viccolni... :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 16:29:45

@Móka na: vagy csak meg kell, h állapítsam, h ennyire csúnya vok, viszont ennyire egyedi, különleges is! Tiszta Kvázimódó:) Már, tudom, h napok óta miért fáj...:)

Móka na 2011.05.26. 16:31:06

Tényleg Bpety sem volt ma...

Liller 2011.05.26. 16:31:27

@ladyandhenk: hát már sokan mondták,h azért nincs pasim,mert nem lehet megfelelni az igényeimnek...:)
@Móka na: hogy milyen félig pesti rész?lemaradtam

wadalma 2011.05.26. 16:33:40

Gratulálok az írásokhoz, meg az egész bloghoz.

Móka na 2011.05.26. 16:34:28

@Liller: a tegnapi statisztkamhoz adalek a mai információkból :) Több figyelmet kérünk =)), vagy már megy közben a ruhapróba? Miben leszel szandin kívül?

Liller 2011.05.26. 16:37:41

@Móka na: ja,tényleg,igaz,igaz:)nem,sajnos ma sok a munka,pont ma,amikor ilyen izgatott vagyok:)hát még nemtom.sztem nem veszek fel semmit,csak egy zsinórtangát és a kis szandálom:)tud vki kölcsönadni zsinórtangát?:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 16:38:19

@Móka na: ki mondta, h lesz vmiben?:D Hogy fog úgy autogramot kapni a mellére és egyéb intim helyekre?:D

@Liller: na, mondj egy tökéletes pasit!:D

nyílegyenes labirintus 2011.05.26. 16:38:30

@ladyandhenk: @Móka na: Most látom csak, még le sem forgattuk a Senior ÉH-t, de ti már spoilereztek? :D

Liller 2011.05.26. 16:39:21

@ladyandhenk: külsőre vagy úgy összességében?:)

Móka na 2011.05.26. 16:40:25

@nyílegyenes labirintus: Hát azért még jöhet egy Dani, Szandra stb. és buktad....!!! :)) Vagy ki tudja, lehet velünk osztozol a főnyereményen !! =))
Ki vállalja a kamikáze szerepet??

nyílegyenes labirintus 2011.05.26. 16:43:17

@Móka na: Ha szétdobjuk ketten a nyereményt, az nekem jó. :)
Ladyandhenk-et kiszórom az első párválasztón... ja várj,ő kukta lesz... :)

nyílegyenes labirintus 2011.05.26. 16:44:56

@Móka na: Ja várj, még nem tudom jön-e Liller.
Lehet lecseréllek vele a döntőben... még gondolkodom... :D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.26. 16:44:57

@Móka na: Szia! :) Üdv mindenkinek! :)
Köszönet sixx-nek a hogyvolt sorozatért, feldobta a napjaimat! LOL
Köszönet a kommentelőknek, hogy veletek találgathattam és sokat nevethettem a megjegyzéseken! LOL
Hiányozni fog. :(
DE ma még meglessük együtt a végét! :)
Talán estig utol is érem magam a mai hsz-ekkel!

Van valami friss hír? Kinek drukkolunk? :)
Hajrá Pocok, mint mindig! :)

Tippje kinek van a szerkesztőket meglepő fordulatra?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 16:46:21

@nyílegyenes labirintus: húzogatjuk a macska bajszát:D

Engem kihagytok a nyereményből, csak mert csúnya vok és kukta??????

@Liller: összességében!

Liller 2011.05.26. 16:50:59

@nyílegyenes labirintus: :)))ez bennem is felmerült,csak nem mertem mondani...naná,h jövök!csak azt nemtom,h ladyandhenk-el hogy férünk bele a senior kategóriába:))
@ladyandhenk: hú,hát ismerni nem ismerek olyat.se a hétköznapokból,se a celebek közt:)de az biztos,h min 30 éves,nagyon vicces és nagyon okos,kedves,de nem túlságosan,van egy jó munkája,és imádja a szexet.ismersz ilyet?:)

Móka na 2011.05.26. 16:52:34

@nyílegyenes labirintus: Nyugodtan .. kiváncsi vagyok, ők hogyan férnek bele a Senior kategóriába.. értem én hogy mosolygós meg stb., de ki nem ?? =)).
Remélem megjelenik még Bohu meg Krono és akkor lesz nekem is párom.. Sőt biztos párom!!! :)

Lotyó Bridzsida 2011.05.26. 16:54:30

a poén kedvéért jelentkezni kellene az éden2-be. lehetne arról is hogyvoltozni, hogy éppen hol tartunk és/vagy miért vágtak ki, mint a macskát.:)

Móka na 2011.05.26. 16:54:59

@mosoly73: Haliiiiiiiiiiiiiiii!! Hajrá Dani és Levi pl., ha már választani lehet =)).
@nyílegyenes labirintus: Hasonlítasz Danira?? kedvelem a szélsőségeket!
@Liller: Na ez az imádja a szexet már megint milyen kijelentés volt??? =)) Nyílnak benyalós?? :D=))

Lotyó Bridzsida 2011.05.26. 16:55:22

a poén kedvéért jelentkezni kellene az éden2-be. lehetne arról is hogyvoltozni, hogy éppen hol tartunk és/vagy miért vágtak ki, mint a macskát.:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 16:56:14

@Liller: boccs, én már csak kukta vagyok:D:D, jöhetsz te is!

De mi majd csak röhögünk rajtuk, amíg ők nyírják egymást:D

Ismerek egy ilyen ideális pasit, sokáig azt hittem, h az ő felesége leszek, erre csak kiderült, h világ életében meleg volt...Aztán rájöttem, h nem olyan tökéletes:D

Így marad a mostani!:D Az ilyen paraméterekkel rendelkezők jelentkezhetnek nálam is:D

Móka na 2011.05.26. 16:56:34

@mosoly73: Haliiiiiiiiiiiiiiii!! Hajrá Dani és Levi pl., ha már választani lehet =)).
@nyílegyenes labirintus: Hasonlítasz Danira?? kedvelem a szélsőségeket!
@Liller: Na ez az imádja a szexet már megint milyen kijelentés volt??? =)) Nyílnak benyalós?? :D=))

Móka na 2011.05.26. 16:58:02

@Lotyó Bridzsida: Látom mindkettőnket megviccelt a szerver. :)

Poén lenne ez a benevezés, feltéve, hogy behívnának egyáltalán..na majd a Senior kategória..

Liller 2011.05.26. 16:58:29

@ladyandhenk: köszi:)hát ja,az ilyen pasik általában melegek:)
@Móka na: nem,nem,ezt tapasztalatból mondom:)nagyok az igényeim,úgyh muszáj,h a pasim imádja a szexet,ne csak simán szeresse:)

Móka na 2011.05.26. 16:58:51

@ladyandhenk: Hát ha valamire való pasi akkor igen, vagy nem?? Vagy nem tudom...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 17:00:09

@Liller: sajnos, dettó!!!!!!!! V nem is sajnos:P:P:P:P:P

Van rendes fószer, az tuti:P

nyílegyenes labirintus 2011.05.26. 17:01:20

@Liller: Megoldjuk.Levisszük a korhatárt 25re... :)
@Móka na: Miért nem írsz Bochumilnak egy privát üzit? Hetek óta szenvedsz miatta...
Persze ha mazo vagy akkor nem szóltam.:)
@ladyandhenk: Simán kihagylak, ha sokat szemtelenkedsz. :D

Liller 2011.05.26. 17:01:28

@ladyandhenk: mondtam én,h mi nagyon megértenénk egymást!:)persze,akad,csak én még keresem:)

Móka na 2011.05.26. 17:01:40

@ladyandhenk: @Liller: szerintem mindeképpen hozzatok össze egy limonádézást ti ketten, mert nagyon egy húron pendültök!!!
:)

Liller 2011.05.26. 17:02:55

@nyílegyenes labirintus: zsír,köszi,nagy kő esett le a szívemről:)de ez akkor csak senior light lesz,nem?:)mondjuk a most bent lévőkhöz képest én is senior vagyok:)
@Móka na: jaja,sztem is érik az a limonádézás:)

Móka na 2011.05.26. 17:03:40

@nyílegyenes labirintus: Szeretném, ha látná, hogy kitartok mellette... írtam neki, de sz. már nem is néz semmit, mert vérig van sértve :( és sz. kicsit igaza volt, van...:D. Ja és beindult az élet a piacon sz.

Móka na 2011.05.26. 17:04:19

@Liller: persze.. pl. Dani, Korleonéhoz képest.. Kriszta és még sorolhatnám..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 17:05:38

@nyílegyenes labirintus: Én szemtelenkedek?????? Amikor csak udvarolok neked? Hát, szép! Mondom, h harakiri lesz!:S

Nem kellek neked? Hát, te akkor nem is szereted AZT!:P

@Liller: igen, de kár, h nő vagy:D

@Móka na: mi??????Egymás riválisai vagyunk, kigolyózzuk egymást lazán!

Liller 2011.05.26. 17:06:00

@Móka na: jó,jó,de azért a többség ilyen 20-21 éves volt,ha jól emlékszem

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 17:07:26

@Liller: mi még a mostaniba is beleférünk, minek közösködjünk velük?:)

Móka na 2011.05.26. 17:08:06

Most színről el. Ha nem lennék döntőig: Jó szurkolást! (bár szerintem lehet még leszek...)

Liller várjuk a sok sok infót!!! csak ahogy megbeszéltük!!!!

Liller 2011.05.26. 17:08:23

@ladyandhenk: na most akkor összetartunk vagy kigolyózzuk egymást?:)az a baj,h a normál ÉH-hoz még én sem vagyok elég szép:)

nyílegyenes labirintus 2011.05.26. 17:09:34

@Móka na: Hibázott, sixx amúgy sem sokat szaraxik a kidobásokkal.

A ÉH elején még én is egyenes labirintus voltam, de kirakott, mint macskát szarni. :D
Újra reggeltem, azóta tudom a szabályokat.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 17:10:10

@Liller: jaj, hát először szeretjük egymást, öribarik leszünk, majd kinyírjuk egymást:D csakh ne legyen szóismétlés:D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.26. 17:11:13

Éden Senior jó 5let! Csak extra buktatós feladatok kellenek, mert csirkepaprikást tudok főzni, de a Tokió Hotel tagjainak neveit pl nem tudnám, azzal kiesnék! :)

Liller 2011.05.26. 17:13:58

@ladyandhenk: és a szíveddel vagy az eszeddel döntenéd el,h kiraksz?:)

nyílegyenes labirintus 2011.05.26. 17:14:12

@mosoly73: Felvettünk! :D

@ladyandhenk: semmiségért, csak nem passzolt az adott szövegkörnyezetbe. :)

Leléptem, jó mulatást, sziasztok, talán este...

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.26. 17:15:28

@ladyandhenk: :)))) Meg mai tini nyelven írt leveleket értelmezni!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 17:17:09

@Liller: szívem nincs, mert az kőből van!:D, míg az eszem még csak 2 éves sincs! Ergo nem tudok véleményt formálni!

@nyílegyenes labirintus: pápá

Liller 2011.05.26. 17:19:48

@nyílegyenes labirintus: szia,szia!
@ladyandhenk: na ja,az eszem nekem is túl fiatal még:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 17:22:43

Na, megyek közben etetni, mosoly, most jöhetsz még, nem maradtál le! Nagyon finom lesz a vacsi!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.26. 17:49:06

Moka na drága! Sikerült a lobbid? Bekerülhetünk a klubba?

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.26. 17:55:15

@ladyandhenk: Honnan tudjam? Nem vagyok tini! :)

Mi a vacsi? Csak ne szárazeledel legyen, nem bírják a senior fogaim! :)

beacska 2011.05.26. 18:30:01

@mosoly73: extra buktatós feladatooook? a fiúk már leötletelték: lépcsőn futás járókerettel és testvérei ;D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.26. 18:47:26

@beacska: bocsi, de nem tudtam mindent elolvasni ma, most meg fasírtot sütök. :)

Van új komment hely, gyertek át! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 18:47:37

@mosoly73: táp, félretettem egy kicsit, csak neked, csak most:) Jól van, beáztatjuk majd vízbe, tejbe:D Kapsz egy tojást is, h szép legyen a bundád:P

Petyike01 2011.05.30. 11:54:40

Ja bocs nem neked ment hanem répakörtének!
süti beállítások módosítása