Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-Nappal Budapest 1x50 - Szandi Nagy Titkai Világnap

2013. április 24. 17:38 - szétcsapott kozákkucsma

A szerkesztők elveszik a kenyerünket, lassan már csak a neveket kell véletlenszerű módon kicserélni a korábbi hogyvoltjainkból, annyira nem tudnak semmi újat belevinni a sorozatba. Tegnap is, Marci és Rita békül, Kristófot nem engedik be, Marci és Rita mégse békül, Kristófot mégis beengedik, és napkelte! Anikó menne pancsizni, de ő még nem tudja a nagy híreket: Tudjukki kellemes tenorja hangzik fel a zuhanyfüggöny mögül, és tisztán környezettudatossági szempontból rögtön be is invitálja Anikót fürdeni, ő viszont rendőrrel fenyegetőzik. Végül csak Szandiig jut, hogy mit képzel, hogy a saját lakásába azt enged be, akit akar? A balhéra Gabi is előbújik, lassan a reggeli „mi a faszom ez a kiabálás?"-t is bele lehet rakni az ivós játékunkba. Tudjukki is befejezte a velneszelést, Anikó el, Gabi már itt hajnalban tettlegességgel fenyegetőzik, de Kristóf az egész helyzetet akkora flegmasággal kezeli, hogy nem tudtam nem elmosolyodni. Na nézzük, hogy a villában mi a helyzet.

1.jpg

Süni a második legjellemzőbb punktevékenységet csinálja, nem lejmol, hanem az üres üvegeket gyűjti be, kell a VBK-ra a pénz. Vinné az ikszbokszot és a dévédét is a széttört székért cserébe, de azért Joe és Lali ezt már nem hagyja, Lallerból előbújik a kocka, a konzolt olyan vérmesen védi, mint a saját szeme világát. Marci is megérkezik, de még korán van a verekedéshez, szal csak kitolják az ajtón, pedig milyen rendes keresztény gyerek volt. Dzsó kurvára örül, hogy kirakták a pankot, pacsi-pacsi, na menjünk a dolgunkra. Dzsó és Pumukli aludni, Marci Ritához, de minek? Karvaly megszállottan szeretné Anikót belelátni a dologba, pedig Márcselló csak nem akar két hét után egy idegbeteggel összeköltözni. Karvaly már pörögne felfele, de Marci kimondja a varázsszót: „Ne veszekedjünk már ennyit!", Rita meg hallgat erre, bazmeg, tényleg ilyen egyszerű a megoldás? Már éppen kezdődne a szexitájm, de Laller ront be a két görénnyel szobanézőbe, de Marci felvilágosítja, hogy minden marad a régiben, húzzon vissza a vackába, ők meg megadják egymásnak, ami jár. Megy tovább a nap, Anikónak meg mindenképpen beszélnie kell valakivel abban a lakásban, ahol a lakók legalább 50%-a utálja őt, zseniális ötlet, főleg, hogy a fogadóbizottság Vivikéből és Ritából áll. Azért Redzsi is befut, aki a két rosszindulatú ribi fanyalgása ellenére befogadja magához a pityergő villalakót. Szandika éppen Kristófot próbálja megfegyelmezni, akin még mindig nincsen póló, aztán jön Gabi is, aki távozásra akarja bírni a nőverő parasztot, a két bikah már egymásnak menne, és megint Szandi vág rendet köztük.2.jpg

A villában összegyűlik a kiszavazótársaság, Anikó megy vagy marad? Regi játsza Anikó ügyvédjét, de az egész komédiában Rita arca felülmúlhatatlan, az elmúlt hetek alatt tökéletesen tudja bármikor adni azt a méla undort, ami miatt rávernék az orrára egy nagy heringgel. Zsófi szavazatával Anikó maradhat, Regi pedig még azt is kitalálja, hogy Anikó legjobb helye Marci szobájában lenne. Ritakiabálás ON, nem vagy többé barátom, kiáltja és eltrappol. Marci megint utánamegy, ez a srác sose tanul, és már a varázsmondat se működik, szó szót követ, Rita rövid egymásutánban megkapja a hazug és az önző jelzőket, amit már nem bír el a kapcsolatuk és megint kidobják egymást. El kell, hogy keserítsek mindenkit, nem örökre, pedig ez a történetszál már a kezdetekor is fáradt volt, most meg szimplán unalmas, és Ritát a Facebook kommentek alapján az összes nézővel sikerült megutáltatni. Erről jut eszembe, érdemes csekkolni a hivatalos fácseoldalt, a nézők nagy része teljesen abban a hitben él, hogy ami történik előttük, az a való világ, igazi szociokaland az összes poszt, főleg, ha Karvaly vagy Tudjukki posztol! Marci lelép, miután átadta a kulcsokat Anikónak, de az ex-villalakónak nincs egy nyugodt perce, Karvaly materializálódik az ajtóban, és nem teadélutánozni jött, hanem céltalanul hőbörögni, hogy Anikó tette tönkre az egészet Marcival. Ja, akkor nem az, hogy egy irányító és irracionális hülye picsa vagy?

3.jpg

Laller és Redzsi költöztetnék Anikót, Tudjukki megint törölközve jön ki eléjük, ez a gyerek gyakrabban fürdik, mint Balu medve. Redzsinek valszeg hiányérzete van, hogy ő ma még nem is emelhette fel a hangját, szóval Tudjukki is megkapja a mai sokadik szervát, de vele még normálisan veszekedni se lehet, ami Redzsit csak jobban feltüzeli. Inkább összepakolnak és húznak elfele, mert a reklámnak is helyet kell adni.

4.jpg

Marci már megint a tinikhez jön, hogy még mindig azt a falmázolást csinálja. Hanna csak most kezd bootolni, de azt azért elmondja nekünk, hogy nem örül (mikor örül ő egyáltalán valaminek?), hogy Marci ilyen állapotban látja. Márcselló hoz reggelit, addig meg a kis drogosnak van ideje kirittyentenie magát. A Szilikonvillában Tudjukkin még mindig nincsen elég textil, de lassan Szandiról is lekerülnek, kiderül a Nagy Múltbeli Titok: Tudjukki befogadta Szandit, amikor az expasija megverte, majd pedig együtt voltak! A régi szép időket felidézve kufircolnak is egyet. Vissza a kölyökklubba, Marci az utolsó simításokat végzi a nagy művön, Hannát is be akarja vezetni a falfestés művészetébe, és ezt persze szorosan simulva lehet csak, lassan lehet hívni a pedofil ügyosztályt.

5.jpg

Este van, Dzsó is hazaér a munkából, Regi kész tények elé állítja, ő meg eddigi szokásával ellentétben teljesen nyugodtan tudomásul veszi, hogy Anikó pár napig náluk dekkol, mert neki is volt monstanában rossz élménye Tudjukkivel. Rita megint felbőgeti a paraszivattyúkat, és Joe fejéhez vágja, hogy csak a farkával gondolkozik, Baltaarcúnak viszont fontosak az erkölcsök, és így Karvaly ma már másodszor kapja meg, hogy hülye picsa módon viselkedik, amire ő annyival tud válaszolni, hogy „nem mindenen kapja fel a vizet, csak ami Anikóval kapcsolatos". Tehát mindenen. Baltaarcú kiállítja Ritát, mi meg továbblibbenünk a kölyökklubba, ahol Hanna áradozik Marciról, hogy milyen jófej és kedves, majd lefújják egymást festékszóróval és egymásra esnek, már azt hinnénk, hogy romantikus egymásratalálás jön, de csak megint beütötte valamijét ez az anyámasszonykatonája és szívja a fogát. Gabi is hazaér a melóból, csokis fánkkal próbál Szandival békülni, de nem tart sokáig, merthogy Tudjukki még mindig az objektumban ólálkodik. A nap a Szandi Nagy Titkai Világnap nevet is kaphatná, kiderül, hogy Tudjukki az a férfi, akibe Szandika még mindig szerelmes! Gabi teljesen összeomlik a hír hallatán, de ezzel nincsen egyedül, épeszű ember miért kezdene Tudjukkivel?

6.jpg

Inkább térjünk is vissza Hannácskáékhoz, a munkakapcsolat nyílt flörtöléssé megy át, de még mielőtt liliomtiprást is látnánk a képernyőn, hazaér a két lakótárscsaj, akik egyetlen haszna a folyamatos sörellátás biztosítása. Kis intermezzo, Anikó és Lófej találkozik össze a kapuban, Anikó beszélni akar, Zsófika viszont még mindig zabos rá, nem bocsátott meg neki, csak tudja, hogy Tudjukki egy szemét. Vissza Márcsellóhoz és Hannához, az Arribában kajálnak, Marci pedig örül, hogy milyen jól elvoltak, annak ellenére, hogy Hanna Joe papa kislánya, erre ő csak sokat sejtetően mondja, hogy ő nem is olyan pici már, de Marci tovább üti a vasat, már az „olyan vagy, mintha a kishúgom lennél"-ig is eljutunk, Hanna arca meg egyre jobban borul el. Marci mintha észre se venné, inkább elhúz haza, mert éjjel még a villában is festegetni akar, az ötlet a többieknek is biztos nagyon fog tetszeni. Lófej Kristófékhoz nyargalt, a liftben elmondja nekünk, hogy szerette őt, de most be akar olvasni neki minden mocsokságért, nincsen nap nyerítés nélkül! Viszont a várakozásainkat teljes mértékben alulmúlja a félperces monológ, aminek a csúcspontja a „te a férfiaknak a szégyene vagy", ennél jobbat is tudsz te, ha akarsz! Zsófinak viszont jó volt.

8.jpg

Az utolsó jelenet már megint Marci és Karvaly kapcsolatáról szól, Marci békülne, de most ez már nem elég Ritának, megint kidobja a srácot. Nem kell szomorkodni, mert a következő részben megint kibékülnek, aztán megint szakítanak!

12 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kozi001 2013.04.24. 18:39:46

Asszem ebben a részben Rita hivatalosan is átment sárkányba!

mmormota 2013.04.24. 18:41:08

Ez a nóóóóóórmálisvagy Rita már kiiiiiiiiiiiibírhatatlaaaaaaan!!!!

wondorog 2013.04.24. 20:52:26

Na ma Anikó szállította a napi "Te normális vagy?" adagot :)

garrett27 2013.04.25. 00:21:11

Rita-Marci fárasztó, valamit csinálni kell az íróknak, mert a nézők meg fogják unni. Rita stílusa amúgy sem kompatibilis gyakorlatilag semmivel sem. Rendesen túl is húzzák az alkotók. Lépni kéne.
A Kristóf-Szandi sztori ugyancsak erőltetett, egy szerelmes nő nem ilyen. Kristóf figurája pedig kívánja a szívlapátot. Vajon a valóságban is ilyen tetvarek a manus? Akkor nem egyszerű a helyzet. Én mondjuk nem bánnám ha kiírnák.
Laller gyerek figurája kicsit kimerülni látszik, fel kéne dobni valami kapitális baromsággal (de nem a hívjuk fel az első vakhangyát a kéróba stílusban).
A többiek szót sem érdemelnek.

judy7 2013.04.25. 06:58:09

A Szandika kérdés egyébként is csupa rejtély. 8 éve Kristóf fogadta be, amikor a pasija ripityára verte és kivágta az uccára > ha nem tudott máshova menni, valszeg nem volt pénze.
Ehhez képest ő vágta ki Kristófot (az ezekszerint a srác lakásából) és nulla munkával ő az egyetlen a sorozatban, akinek állandóan van pénze.
Ha Kristóf mégis Sz. albérlője: felmondási idő? Elszámolás?
Ez szerelem-szál meg milyen nyögvenyelős már? (azon túl is, hogy nincs a földön normális emberi lény, aki 8 évig képes egy ilyen gyökérbe szerelmes lenni, max mazochista vonalon)

Mária Lukács 2013.04.25. 07:01:48

Marcinak és Ritának jobb lenne ha külön vizeken eveznének, Rita amúgy sem a Marcihoz való, de szerintem a Hannával fog össze jönni.Kristóf egy undorító féreg szerintem az életben is ilyen pedig nem egy helyes fiú sőt kimondottan csúnya. Zsófiban csalódtam az Anikó miatt , mert ő ugyan azt megcsinálta a Vivivel ez görénység, így újra barátnők lehetnek. Joenak igaza van a Diával kapcsolatban , de nem kellene erőltetni.

beacska 2013.04.25. 08:01:54

remélem, ez a Rita-Marci-Anikó harc lassan véget ér. Már nagyon hosszúra nyúlik

2013.04.25. 09:29:19

na akkor nem csak nekem tűnt fel hogy Tudjukki állandóan fürdik

figyeljétek meg, hogy az első jelenetnél amiben benne van törölköző köré csavarva

második jelenetnél már van rajta egy rövidnadrág

harmadik jelenetnél megint törölköző, de ráadásul szerintem másmilyen mint az elsőben (ebben nem vagyok biztos)

és mindez egy nap alatt történik, tehát legalább 2× fürdött meg, ha nem 3×

biztos így pótolja hogy milyen redvás csöves volt míg az utcán lakott

aki meg a zsófikát játsza """"""színész"""""" vajon a való életben is ilyen affektálós hülye fasz?

biztos az, mert nem hinném hogy önmagán kívül bármit el tudna játszani

kozi001 2013.04.25. 10:43:25

"Rita arca felülmúlhatatlan, az elmúlt hetek alatt tökéletesen tudja bármikor adni azt a méla undort, ami miatt rávernék az orrára egy nagy heringgel."

:D

Én meg egy pörölycápával...

Johnny336 2013.04.25. 11:43:48

Megnéztem ezt a fészbuk oldalt.
Gyász! Sóval hinteném be azt a servert, amelyiken tárolják azt a profilt :D

wondorog 2013.04.25. 13:07:08

Egyébként ha már ez a nyomorék Kristóf állandóan fürdik, ideje lenne már néha megborotválkoznia is, mert ez a hajléktalan szakáll valami undorító.

Bicepsz Elek77 2013.04.25. 15:31:33

Most mar ertem miert vert be a nemet adasban a Joe a Marcello arcat. Ra fog maszni a kislyanyara!!!!!
süti beállítások módosítása