Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A címlaplány 1x03 - Mint vak tyúk a takonyra

2013. április 24. 10:10 - sixx

Eddig két csajtól vettünk búcsút, de ha agyonvernek sem tudom felidézni az arcukat, az előző adásból csak arra emlékszem, hogy az egyik nő nem akart sört vinni Havasnak, az orosz csaj meg azt sem tudta, ki az a Havas Henrik és ezen mindenki jót derült. Sebaj, a szerkesztők segítenek, Kitti vagy ki a faszom esett ki, aki, legalábbis a Hot! magazin főszerkesztője szerint lehet, hogy modellnek jó, de hírességnek nem, és mosónőnek? Na, mindegy, Kitti belenéz a szponzortáblagépbe és elköszön, közben a Foo Fighters játszik, jól. Szandrának üzen, akit nem tart nagy ellenfélnek, csak egy nagyszájú nyomorultnak, Szandra erre azzal olt vissza, hogy tök nagyra tartja Kittit, mert eljutott egy tanyáról a fővárosba, és még a jegyét sem kezeltette le. Na, lapozzunk.

Screen Shot 2013-04-24 at 4.28.34.png

T69 egy nagyajkakig ippeghogy érő piros ruhában lépdel a címlaplányságot jelentő deszkákon, a mikrofonja kicsit túl érzékenyre lett belőve, és minden ráaggatott bizsu csörgése belehallatszik, ami kibaszott idegesítő. Aszongya, a csajoknak ezen a héten a határaikat kell feszegetni, ez vagy egy próbaérettségi lesz, vagy vetkőzés. A felkonf után ugrunk a kéróra, T69 megosztja a következő kihívást a luvnyákkal, a dobozban ilyen színes baszok vannak, jujdejó, sikoltozás, ezmostmiafasz. Lucának nem kell elmagyarázni, mert meglát egy pólót Kérsz egy ölelést? felirattal, és megjegyzi, hogy uncsi, ő már hallott a flashmogokról. Ezt is pólóra kéne nyomtatni.

Screen Shot 2013-04-24 at 4.55.36.png

A lényeg: a párba rendezett agyhalottak valami transzparenst vagy táblát raknak össze, majd azt emelgetve, ingyen öleléses pólóban grasszálnak a Corvin plázában. Ez az ún. kihívás, gondolom az egyszerre járás és levegővétel része. T69 és a szerkesztők szerint a flashmob az, amikor csajok ölelgetnek pasikat egy bevásárlóközpontban. Holy fucking shiat. A csajok dógoznak, nem úgy néz ki, hogy bármelyiket is be merném ereszteni egy ált. isk. technikaórára, Szandra pl. egy csipkés tangát ragaszt a transzparensre, baszki, ne szarozz, menj pucéron, garantáltan téged ölelnek majd a legtöbben. Maya és Fruzsi készülődése közben elhangzik az epizód tételmondata a szépségkirálynő szájából: "Fruzsi, úgy csaptál le arra a virágra, mint vak tyúk a takonyra."

Screen Shot 2013-04-24 at 4.57.05.png

Mennek ölelésért, a műfaj szabályainak megfelelően első körben kevés sikerrel, a pláza látogatói mogorvák és nem akarnak ismeretlen ribancokkal ölelkezni, pedig nagyon ki vannak vakolva mind, Amina fején tort ül az olcsó smink és a túl élénk rúzs. Amikor Szandra egy nyugdíjas nénit igyekezett becserkészni fejhangon csipogva, hogy aszonygya, jónapot, adhatok egy ölelést a mai napra, rendesen megsajnáltam a nénit, ha egy ilyen felnyírt hajú, agresszív picsa közelítene felém, én tán el is szaladnék, ő meg láthatóan nem tudott, csak megszaporázta egy kicsit a lépteit és úgy nézett a csajra, mint a bejárati ajtót éppen kettéfűrészelő házaspár a Google fényképezős autójára.

Screen Shot 2013-04-24 at 5.00.53.png

Luca is kutyázza a magas cén visongó Szandrát, Amina meg egy tőle elmenekülő kisfiút látva megjegyzi, hogy bezzeg tíz év múlva meg könyörögne, ez nagyon vicces volt. A ölelésbiznic a végén azért csak beindul, mindenkire rácuppannak a pláza látogatói, akik tuti kaptak valami vásárlási kupont a hőstettért. Még a cuki kisgyerekkártya is kijátszásra kerül, de a tipegő kislány legalább aranyos. És amikor már azt hisszük, hogy nincs több gejl műmetál sláger és lassított felvételes könnyezés, TÖK SPONTÁN megjön Alexa faszija, és szerelmeskednek egy sort, na nem dugásilag, csak ölelés és csók amíg jutnak, a többiek meg irigykedve nézik a jelenetet és könnyeznek, hát perszehogy. Alexa és a faszija a VV Gombitól tanult levegőbe rajzolt kis szívecskével búcsúzik, ezzel csordultig töltve és egyben az égig rúgva a gejlbödönt, gratula. A lakásban tök spontán XBoxozás indul, ennyire alávaló termékmegjelenítést régen nem láttam.

Screen Shot 2013-04-24 at 5.21.42.png

Etelt egy nap, jön T69, és feladatot hoz, fotózás gyön, és baszki, már az agyhalottak is unják a dobozt, mert amikor meglátják a keziben, valamelyik felnyög, ne már, megint megkínálsz minket mágikus métellyel, macsók magvát maszatoljuk majd mellünkre mérhetetlen megvetéssel? Majdnem. T69 már unja, hogy a csajok állandóan rávetik magukat a dobozra, az meg szíjjelszakad, NEM UGRIK, ÓVATOSAN KOTOZ, mondja, a dobozban mellesleg meztelen Barbie- és Ken-babák vannak, Fruzsi máris levette, hogy faszikkal kell dolgozni, és lengén öltözve, T69 bólint, ja, a téma Vissza az Édenkertbe és kaptok egy Ádámot is. Aljonka nem vetkőzik, mondja, leszarom, a csöcsöm az enyim. Szandra szerint nem kell nyávogni, ha ki kell tenni a borotvált pinát, akkor kiteszed, mert csak úgy van címlap, ÉRTED?

Screen Shot 2013-04-24 at 5.24.10.png

A fotók koncepcióját a buláknak kell kitalálni, a téma a férfi-női kapcsolat, a modell meg maga az újrahasznosított Éden Ádám, aki kurvára kigyúrta magát mióta utoljára láttuk. Elégedett mosollyal méregeti a húspiacot, a hotelben bezzeg hogy menekült már Katától meg Niki szétálló szilikoncsöcseitől, de ne nosztalgiázzunk. Az Édenkert Aminának a bőséget, Vikinek a szexet, Szandrának az Éden hotelt jelenti, amibe nyilvánvalóan jelentkezett annak idején, de nem került be - sebaj, majd a következőben láthatjuk, erre mérget veszek. Maya úgy választ kelléket, hogy minél kevesebb testi kapcsolat legyen közte és a modell között, ezért egy hálót tekert maga köré. Sírok. T69 készségesen lespriccolja a fejét, hogy szétfolyhasson a sminkje, és úgy nézzen ki, mint akit most erőszakoltak meg, na mindegy. A fotóján Ádám húzza a földön, nem egy nagy kaland.

Screen Shot 2013-04-24 at 5.37.29.png

Szandra még soha nem vetkőzött fotón (muhaha), ehhez képest egy szál pinában közelít, az ő koncepciójában a nő a domináns, és a csöcsét a faszi fejéhez nyomja, gondolom fullasztásból kifolyólag, de mit értek én a lovakhoz. Aljona ígéretéhez híven nem veszi le a fehérneműt, mert az érdekesebb, na, az tart uszkve 30 másodpercig, aztán leveszi magáról a melltartót és odasimul Ádámhoz. Alexa a gátlásait otthagyta a Corvinban a faszijánál és úgy hányja le magáról a textilt, mintha kötelező lenne, Ádámnak meg azt mondja, hogy húzza csak a haját nyugodtan, nem gáz. Aztán ráugrik a faszi hátára, és küzd vele egy almáért, Nánási Pál teljesen elalél az energia láttán.

Screen Shot 2013-04-24 at 5.54.23.png

Amina már régi motoros az aktmodellbizniszben, neki sem okozott gond kitenni az árut, Viki dominarendőrnőnek öltözött, a bimbesz letakarva ragasztószalaggal, a tűsarkú cipőt viszont úgy belebassza Ádám hátába, hogy lyuk lesz rajta. Luca egy kádban tekereg Ádámon egy testszínű bugyiban, Fruzsi pedig teljesen pucér, és csokival kenik be a testét, de aztán megkapja Luca testszínű tangáját ő is. A képeket a fotózás után közösen értékelik ki Nánásival, vannak jók és rosszabbak, mutatunk egy nagyobb galeszt, tessék:

A vonulás, ha már ilyen pőre fotózás volt, fehérneműben lesz, amihez a sztájlisztnak el kell mennie a szponzorboltba szponzorfehérneműért, nagyszerű. Megtudjuk, hogy Maya mídereket szeret, ami, ha agyonvernek sem tudom, hogy mi a pöcsöm, de még mielőtt valaki készségesen kommentelni kezdene, nem is akarom. Amina csipkében utazik. Sminkelnek, öltözködnek, Aljonka élvezi a kifutót egy szál bugyiban, Fruzsi nem tud választani a sok csöcstartó közül. Sminkelnek ők is, és jön a zsűri végre, amibe most nem ül be vendég, mert Ádámot erre nem tartották érdemesnek, pedig pont neki kellene ott pocolnia, mint Az Embernek Aki Mindegyik Csöcsöt Látta. Helyette T69 huppan le az asztal mögé, biztos jobban ért a témához.

Screen Shot 2013-04-24 at 5.41.17.png

Jönnek a luvnyák, először Alexa ballonkabátban, alatta melltartó-bugyi kombóban, a csípőjén tetkóval, bomba alakja van, mondja T69, Nánásinak nem jön a tetkó, amit ezek szerint most látott először, hiszen a fotózás alatt is ott volt a csajon. Maya egy bádiban vagy miafaszban gyön, de felőlem lehet míder is, mindenesetre úgy járkál a kifutón, mint Mari néni a piacon két zsák krumplival, Nánási benyögi, hogy a fotózáson Maya megvolt, na nem úgy, höhö, de a csaj kiszámítható. Fruzsi végzet asszonyának sminkelve, ing-bádi kombóban jön, Hujber Feri olyan arcot vág a látványra, amit a szótárban a "sunáznám" szócikk mellé rendelnek általában.

Screen Shot 2013-04-24 at 6.21.15.png

Aljonka egy pink cuccban lépdel be, úgy, mint egy személyiségzavaros botsáska, aminek a fejire egy fátyolból eszkábált bazinagy masnit is ráapplikált a különösen gonosz sztájliszt, Nánási csóválja is a fejét az eklektikus látványra. Mennyire finoman nyal, sóhajt fel a zsűri egyik női tagja, izé, khm, hoppá. Szandra megint félreértelmezi a feladatot és egy hálós baszban jön, pont úgy néz ki benne, mint akit a 2004-es Love Parade után hibernáltak és csak most leltek rá valami leszbibárban. Luca zöldessárgában van és pont annyira jellegtelen, mint szokott lenni, Hujber őt is szemmel bassza azért. Amina unalmas és üres, Viki meg úgy néz ki, mint egy lepukkant francia bordély madámja, a zsűrit viszont felizgatta. Mutatunk egy galériát erről az eseménysorról is:

A hét legjobbja Alexa lett, a két kieső Amina és Aljonka, és Aminát zavarják haza, mert unalmas, üres, érdektelen és alkalmatlan arra, amire itten nőt keresnek. Jövő héten pofozós-autóvezetős-szereposztós műsor lesz.

Címkék: címlaplány
30 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Varbaro 2013.04.24. 10:59:43

ahogy Nánási Pali a bajsza alatt néha lesi a csajokat, én azért nem lennék teljesen nyugodt ördög Nóri helyében.

Gyurcsány is megmondta, néha cserélni kel az öregecskedő feleségeket :p

Nekem már múltkor is Alexa jött be a legjobban, amit most is levágott Ádámon... beindul a fantázia

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2013.04.24. 12:34:24

Sixx, engem az érdekelne, hogy mit szólsz ahhoz,hogy szent Corleone, aki "komoly" brókerként anno tömegesen pattintotta le magáról a csajokat az Éden Hotelben(merthogy ugye nem járatja le a szakmáját és a nevét egy kósza kufircért), most olajos testtel, meztelenül építi a szakmát egy ilyen nívós műsorban?

:)

SemBoga 2013.04.24. 13:01:14

sixx, ezt a műsort pont te hv-zed az értelmetlen csöcsök elleni hadjáratoddal? :) sajnálom, hogy ilyen szörnyűséget kell nézned :)

Pesti Kornél 2013.04.24. 13:09:01

Sixx, majdnem olyan jól írsz, mint én :)

Pesti Kornél 2013.04.24. 13:11:24

Most nézem, ugye, nem komoly, hogy a műsorvezető csaj, aki sietett reggel, ezért kapta magára a piros terítőt, a Horvát Éva?! Még öt év, keverik majd a nagyanyjával.

flamer 2013.04.24. 13:32:04

"Szopnék!" póló már nem volt raktáron?...

én már a fény gyermeke vagyok 2013.04.24. 13:48:52

A képet elnézve Horváth Éva már volt harmadik valamelyik Dolly Buster hasonmás versenyen.

2013.04.24. 14:14:39

a hujber feris kép olyan mintha egy random kéz lógna a képbe :D

egyébként ebben a műsorban látszanak is a pinák meg a csöcsök, vagy ki van homályosítva?

2013.04.24. 14:17:20

a hujber feris kép úgy néz ki, mintha egy random kéz lógna be a képbe :D

egyébként ebben a műsorban rendesen látszanak a csöcsök meg a punetták, vagy ki vannak homályosítva?

2013.04.24. 14:17:57

ú de jó hogy kétszer kommenteltem, és még csak nem is pontosan ugyan azzal a szöveggel.. :D

kelemenannaforprezident (törölt) 2013.04.24. 14:20:23

Konkrét javaslattal énék! Sixx előbb tekintse meg a műsort, értékelje, majd az értékelés után eldöntjük, este meg-e nézzük-e. Így sokkalta szórakoztatóbb lenne.

É2I 2013.04.24. 14:22:46

@flamer: Nekem is ez ugrott be. Vagy a "Seggbe is mehet!"
És mindig van lejjebb... ;)

afazekas 2013.04.24. 14:28:22

@Pesti Kornél: Nem öregszik túl szerencsésen H. Éva.

2013.04.24. 15:14:45

Köszi a hogyvótot!
Horváth É. feje az első képen rettenetes.

Amúgy tényleg mindig van lejjebb. (Akkor is, amikor már azt hisszük, hogy nincs).

no_successful2 2013.04.24. 15:34:56

"Alexa és a faszija a VV Gombitól tanult levegőbe rajzolt kis szívecskével búcsúzik, ezzel csordultig töltve és egyben az égig rúgva a gejlbödönt, gratula."

:)))

think different 2013.04.24. 16:25:23

Alexáról tudnék mesélni, de kizárólag jó dolgokat, az meg nem olyan érdekes:)

É2I 2013.04.24. 18:28:38

Na letöltöttem és megnéztem. Tuti, hogy mazochista vagyok :S
De a The Walking Dead simán folytatódik ez a : S03E17

Csigataposó 2013.04.24. 18:34:27

Tema "edenkert" hozza kellekek: lanc, rendorsapka, bornaci, lovaglopalca, nyakorv. Na drakulalok a musor szerkesztosegenek bar gondolom alaval meg falevellel fotozni nyolcszor egymas utan kurva unalmas azert ennel tobb fantaziat vihettek volna a dologba.

Billy a kölyök 2013.04.24. 19:45:37

Három rész utáni vélemény: unalmas, érdektelen, gagyi. Részemről befejezve.
Ami pedig Horváth Évát illeti: az Éden Hotel közelképein is látszott, hogy bizony már nem egy mai csirke, és egy napot sem tagadhatna le a korából.

Csigataposó 2013.04.24. 21:54:13

@Billy a kölyök: Azert most ez jo volt, kulonosen a vege amikor egy percen at magyarazott Amina a csocseivel a kirakatban. Az o dudait elnezegettem volna meg egy ideig, kar hogy kiesett.

2013.04.25. 07:08:48

Alexa ádámos fotója tisztára olyan mint amikor egy retardált Pocahontast próbál lefogni törzsbéli barátja, nehogy körbefossa a wigwamokat.

Illetve nekem is végre egyértelmű lett, hogy Szandrának miért van félig felnyír- szóval "fálnyírva a hájá": lobotómia volt a forgatás előtt. Ennyire irritáló és ostoba picsát asszem VV éva óta nem nagyon láttam.

ő-szinte 2013.04.25. 22:52:31

Jááááááájjjjjjjjjjj mámóóóóóóóóó, hát essssszt meg mijjjjért? a jóságomért? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
az első kép évánkról... priceless :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2013.04.26. 00:36:01

és hujber is odabaszós ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2013.04.26. 19:06:12

"olyan arcot vág a látványra, amit a szótárban a "sunáznám" szócikk mellé rendelnek általában"
Olyan sok szótárban van fotó a sunáznám szócikk mellett, h már beszélhetünk általábanról is?

kardigan 2013.04.28. 15:19:28

izé, szégyellem bevallani, de ez sokkal nézhetőbb, mint gondoltam. és nem tudnám megmagyarázni, mitől, de vannak percek is egymás után, amikor nem gagyi. évára meg kimondottan büszke vagyok, a fotózásokon egyáltalán nincs már karó a seggében.

a hotmagazinfőszerkesztőjét viszont kurvára le kéne szoktatni arról, hogy elmés kis egysorosokat mondjon a lányokról, a rózsa neve meg mulenrúzs meg kisfaszom.

Kiscsillag_86 2013.04.28. 20:40:51

Helló!
Ha jól láttam a Playboy címlapján a Szandra van. De ezt nem értem! Akkor ez most hogy van?

Kiscsillag_86 2013.04.29. 07:15:48

@Pácsó Ármándó: Azt értem, de nem "lövi le" valamilyen szinten így a poént, hogy ő már ott szerepel? Mert valószínű, ha ott szerepel, akkor nem ő nyert. Amúgy szerintem a Playboy-al jobban is járt mint a Hot!-al.
Legalább a végét megvárhatták volna. Bár gondolom még addig akarják lehúzni róla a legtöbb bőrt, amíg viszonylag érdekesek.

Masamune 2013.05.16. 09:25:03

Gyakorlatilag beszartam a rohogestol. A google autos duman meg most is szakadok.
süti beállítások módosítása