Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Geordie Shore 2x03 - James kósza numerája

2013. április 22. 13:00 - Chat Géza

A kakaskodás után Metrós Jay máris bocsánatért esedezik és egy kicsit megdögönyözi Naffaszú Gazt, mert a barátság előrébbvaló, mint a kurvák, ahogy az ószanszkrit mondás is tartja. A bulinak annyi, a pizsit már rég fellőtték, úgyhogy már mindenki az ágyat nyomja. Reggel a főnökasszony érkezik a koszfészekbe, mert meló lesz este. Nahát. Egy 18. szülinapi bulira hivatalos James és Gaz, akiknek seggpucéran, egy köténykében kell a lányokhoz simulniuk. Kemény egy meló ez a hímringyóság. A lányoknak meg falatnyi pinavágó bugyiba kell flangálniuk, és úgy kell hostesskedni és leitatni másokat a partibuszban. Ami a bugyellárist illeti, Vicky nem valami boldog, mert a szentemre a nagyik örök ékesszólásainak kincsestárából vett „jó húsban van” jelző illik egy az egyben. Nagy a segge, van mi kitöltse a nagyülepű rapper gatyát na.

2.jpg

Jónő Vicky és Nyaligátor Ricci sétál egy romantikusat a Temze partján és újfent megbeszélik, hogy komázzák egymás búráját. Jó ezt tudni huszadszor is. A két munkásember már készül az esti szülinapi bulira, akarom mondani melóra. Jamest elég csak idézni, annyira ki van éhezve, hogy ondó folyik az ereiben és már az agya is megzápult bele. Aszongya: „Az elválasztott haj ereje”, azzal fog 18 éves sunettiket pörgetni. Newcastle imádlak. Sikítozó bányarémek a táncparketten. Atom egy szülinap. Hajazós James már látja maga előtt az üres ágyikóját, de még a másik bulájon csak akad neki valami jóféle, teljesen kiábrándult nyesedék.

Ringyó Rebecca előveszi jobbik, pornósabbik énjét és minden sallangtól mentesen a „Gale lenyeli” stratégiával nyomul Jay-re. Ez persze csak porhintés, mert Jay-nek juszt sincs dugi, Hajazós James csak hazacibált magával egy asszonytestűt és már a pajszerhegyével böködi az egyszeri numera altestét, amikor Vickyék oltári patáliája zavarja meg az államalapító akciót. Tüdőt letehenezik, ami ugyan jogot ad a felháborodásra, de hát ez az igazság, és ez fáj a legjobban, ugye. No, de a vita után James csak-csak bebocsátást nyer a gyönyör birodalmába és mostantól ez – a kétlöketes rapidszex –  lesz terítéken, mert az ő szavaival élve: Ha menő a séró, menő a péló. Honnan szalajtották ezt a vidéki sutyerákot?

11.jpg

Reggel mindenki körberajongja James-t, hogy végre leszálltak a golyói. Jay és Rebecca húzza az igát a barnítós bizniszben. Tüdő és Vicky elmennek Bazmeg Sophie szülinapi zsúrját intézni, vagyis tortát meg ajit venni. Meló ez, baszki. A faszik szűrnek egy picit James egészségére, amikor Vicky embere is megérkezik, és a jól megírt forgatókönyvnek hála Nyálgép Ricci nyit neki ajtót és tessékeli a házba befelé. Vicky is pislog egy nagyot, úgyhogy a kínos pillanatok elébe vágva kibasszák magukat tünci rucikba és már mennek is a dizsibe. Nyikhaj Ricci pár repülő szarvas után keményre szívja magát. Vicky színt vall a pasijának, flörtölgetett, na bumm, oszt akkó mivan? A fickó már megszokta a dolgot, nem haragszik, úgyhogy meg is kapja a jó kis paplan alatti misszionáriust. Gaz és Ricci is összeszedett két ledér leánykát, de mivel Ricci kapkodva nyúlt a napi betevő után, a lányok beijedtek a perverz állattól és leléptek a Geordie házból, amitől Gaznak azonnal felment a cukra, amiért egy estét csirketöltés nélkül kell töltenie. Szar az élet.

vicky1.gif

Hipp Hipp Hurrá, Bazmeg Sophie szülinapjára virrad a világ. Dan eltakarodik és már váltja is a műkörmös, a hajszobrász és az ajakfeltöltő szakember. Szopós szájat a szülinaposnak, de azonnal! Csak, hogy legyen mivel leápolni a barátját, de az pont nem fog a vonatra rohanni egy dodiért meg egy szülinapi hepajért. Az ő élete is geciszar, de a banda tisztességgel felköszönti, így a rosszkedv mehet a kukába.

9.jpg

A buli úgy az igazi, ha Tüdő csontra bebaszik és ez menetrendszerűen meg is történik. Felcibálják az emeletre, rámászna James-re, de az megint nem adja csak úgy a becsben tartott altestét. Vicky Riccivel pofázik és megint egy ágyban hajtják álomra fejüket, míg Gaz is lelkizik egyet a kamerába bele, hogy hiányzik az a pszichopata Charlotte. Jövő héten visszatér és hoz magával egy hektó vazelinben megáztatott ortóságot, no meg határtalan mennyiségű, de kurvaszar minőségű rapidszexet.

Címkék: geordie shore
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása