Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A célszemély (Person of Interest) 2x05 - Bury the Lede

2013. április 22. 11:00 - AaannnaaA

Egy szállodai szobában nyitunk. Politikus bácsi, név szerint Mr. Hix a szeretőjét várja, de helyette egy fiatal újságírónő üget be felvételre állított mikrofonnal, és arra kéri, meséljen arról, hogy az öt nap múlva esedékes polgármester választás kapcsán illegálisan gyűjtött pénzt az egyik jelölt, Ed Griffin javára. Ha beszél, eltekint attól, milyen körülmények között adta az interjút. Milyen kedves. Miközben ez a párbeszéd zajlik, már látjuk, hogy John figyeli távolról a beszélgetőket, és az is kiderül, hogy a riporternő, Maxine Angelis a mai célszemély. Hát igen, aki ennyire kíváncsi a nagyok dolgaira, és még szemtelen is mellé, veszélyeztetett faj tagja, mondja Főncsi.

Eközben Johnnal a beszélgetésüket érdekes háttérzaj zavarja meg. Főncsi ugyanis hibát vétett, sípoló játékot vett Medvének, így a lelkem egész nap azt nyüstöli. Nagyon cuki. Főncsi folytatja a felsorolást. Maxine eredményes újságíró, leleplező cikket írt Eliasról, a HR-ről, szóval bőven lehetnek ellenségei, ami miatt most náluk landolt.

1.jpg

Maxine távozik a szállodából, de még halljuk, hogy a főnöke hívja, miszerint most zajlik a HR tagjainak nagyszámú letartóztatása, ez érdekes csemege lehet. Ténylegesen látjuk is, ahogy az FBI rendőrökre csap le, sokakat bilincsben visznek el. Fogy a HR rendesen. Az őrsön Carter és Fuszkó kispadon ülve szemléli, ahogy az FBI számos rendőrt rak őrizetbe. Carter mondja is, hogy ezt most az FBI vitte véghez, de tudja, hogy Fuszkóé az érdem. Ő kontráz, hogy oké, de John sem a makulátlan múltja miatt építette be őt a HR-be, és előbb-utóbb meg is ütheti a bokáját. Carter bólint, de nem morzsol el érte egy könnycseppet.

Donnelly is itt van, nem láttuk az évadzáró óta, mikor Johnt üldözte. Látszik, hogy örül a mája, de azért nem teljesen, elrebegi Carternek, hogy nem hagyja az „öltönyös férfi” (azaz John) ügyét, csak most pihenteti. Morcos vagyok, csak mondom. Ja, Donnelly is az, merthogy a HR feje viszont nincs meg, nem tudják, ki az. Már nyomoznak, és úgy sejtik, nem is rendőr az illető. Hm. Carternek mondja a főnöke, hogy látja rajta, piszkálja a csőrét, hogy még nincs meg a HR feje, de inkább hagyja, az alvilág elintézi helyette is. Hát, ahogy elnézem, nem fogja hagyni.

Fuszkó üget hazafelé, épp a rendőrségi garázsban száll be az autójába. Elindulni viszont még nem tud, mert a hátsó ülésen egy stukker, na meg Simmons járőr várja. Emlékszünk ugye, ő is a HR tagja, annak idején ő szervezte be Fuszkót. Most mit akar? Először is tudni, vajon Fuszkó köpte-e be őket? Fuszkó tagad, de én azért kétlem, hogy Simmons ne gyanakodna. Meg hát látta ugye, amikor segített Johnnak az évadzáróban, szóval ő sem hülye. Mindenesetre most feladat van: az FBI tovább nyomoz, ki kellene deríteni, hogy pontosan mi után, megszüntetni ezt a problémát, vagy bukta lesz. Testületileg. Ha pedig nem segít, akkor mind börtönbe kerülnek, mi lesz akkor a fiával, fenyeget burkoltan Simmons? Fuszkónak megnyúlik a képe. Szóval ha most segít, akkor kiszállhat a HR-ből, mondja Simmons, kötve hiszem, mondom én.

2.jpg

Angeliene-t látjuk ismét, Alonzo Quinnel találkozik, aki Griffin polgármester-jelöltnek dolgozik (az ő beosztottját zsarolta meg az előbb Angeline, ugye). Kicsit mérges a tag, mert a főnöke is az Angeline miatt, de azért ők a nővel még jóban vannak, ugye? Mindenesetre Quinn azért jött, hogy szóljon, a főnöke legszívesebben megfojtaná Angeline-t. Nos, John szerint, aki a közelben hallgatózik, ezzel nincs egyedül. Főncsi közben kissé feszültnek tűnik, kezd az agyára menni Medve sípoló-játék-nyüstölése. (Ahogy szenvedő arccal felsóhajt: „Oh, Bear, please!!” – annyira zseniális, akárhányszor meg bírom nézni/hallgatni.) Ezért a labdáját hajigálja az ebnek elterelésül, de semmi reakció. Medve lazán a labda után pillant, megvonja a vállát, és sípol tovább. Kíváncsi vagyok, melyikük bírja tovább.

Maxine visszaért a munkahelyére, és arról elmélkedik a főnökének, hogy 75 HR tag letartóztatása nem olyan nagy ügy, majd az lesz, ha meglesz a HR feje. Oké, mondja a főnök, derítsd ki, ki az. John és Főncsi is ezt találgatja, John Simmonsra tippel. Főncsi szerint Simmons is nagy hal, de nem ő a főnök. Ekkor hívás érkezik Maxine telefonjára, azt hallgatjuk. Egy ismeretlen férfi hang azt közli a nővel, hogy tudja, ki a HR feje: Christopher Zambrano. Főncsi rögtön mondja Johnnak: lehet benne igazság, az apja maffiavezér volt (emlékszünk, az öt egyike, akiket John meg akart menteni, és akikből egy maradt életben – de nem Zambrano). Christophernek makulátlan híre van, export-importtal foglalkozik, de John szerint ettől még igaza lehet a telefonálónak.

3.jpg

Maxine kapcsolatban áll egy FBI ügynökkel (na jó, zsarolja őt), akit most fel is hív némi információért, és ő megerősíti, hogy igaza lehet Zambrano ügyében, mert Donnelly is folyton az ő nevét emlegeti. A nő úgy dönt, ideje személyesen meglátogatnia Zambrano-t. A férfi épp a kikötőben van, áru érkezett. Maxine neki szegezi a kérdést, hogy valóban ő a HR feje? Valóban beszélt Donnelly ügynökkel? Zambrano nem kicsit lesz ideges, azt állítja, sosem látta Donnellyt. Ez érdekes, kontráz Maxine, mert a kapunál az őr azt állította, látta magukat veszekedni. Zambrano bizonygatja, hogy semmi köze a HR-hez. Ő csak kereskedő, most éppen gyerekjátékok érkeztek, más nincs itt, szóval hagyja őt békén, különben baja esik – fenyegetőzik a férfi. John közbe akar lépni, de Főncsi leállítja: időközben ugyanis sikerült feltörnie Maxine gépét, és abban még egy ügy van, ami után a nő nyomoz, ami nem más, mint az „öltönyös férfi”. Szóval ha nem akar az újságok címlapjára kerülni, húzódjon meg a háttérben. Na, így érdekes lesz újságírót védeni, teszem hozzá én.

4.jpg

John ezért Fuszkó és Carter segítségét kéri. Egy parkban találkoznak, itt mond el nekik minden információt Maxine-ről, és Zambrano-ról. Fuszkó kicsit zavartnak tűnik, főleg, mikor John kérdi, mikor látta utoljára Simmonst. Hazudik a lelkem, nem árulja el, hogy megfenyegették. Nocsak. John azt kéri, Fuszkó nyomozza le Simmonst. Hm.

Maxine az irodájában közli a főnökével, hogy biztos benne, Zambrano a HR feje. Honnan tudod? Mondta egy névtelen forrás, egy FBI ügynök, valaki látta Zambrano-t Donnellyvel vitatkozni, meg hát Zambrano is óbégatott velem. Szóval tuti bűnös. A főnöke úgy dönt, lehozza az anyagot. (Ennyi bizonyíték alapján?- kérdem én.)

Főncsi szerint Maxine lehozta ugyan a cikket a HR fejéről, viszont így sincs biztonságban, hiszen Zambrano ezért simán bosszút állhat. Johnnak vigyáznia kell rá. De mégis hogyan? Hát, elfoglalt nő lévén Maxine az interneten ismerkedik, úgyhogy Főncsi feltette a párkereső oldalra Johnt, sőt a nevében már egész nap a nővel chat-elt. Este randijuk lesz. John morcos. De stílusosan áll bosszút: a randira egy százezer dolláros autóval állít be. Persze Főncsinek azt mondja lopott, de szerintem inkább az ő pénzéből vette bosszantásul.

5.jpg

Hősünk most John Anderson néven szerepel, nem lehet mindig Rooney vagy Randall, ugye. Leülnek vacsorázni, de John azonnal felbosszantja Főncsit, mert Maxine kérdéseire rosszul felel: nem készült a randira, pedig állítólag egész nap a nővel chatelt. Mielőtt rosszul végződne az este, Főncsi beveti a B-tervet: hirtelen előlép Zoe. (Magamban halkan éljenzek, nagyon bírom a nőt, ő igazán illik John mellé.) Most csak azért van itt, hogy féltékennyé tegye Maxine-t, vagy legalábbis felkeltse az érdeklődését. Futólag köszön csak be, de távozóban azért megpaskolja kicsit John seggét (John feje erre egy tanulmány, hatalmasat röhögtem).

Hősünk visszadobja a labdát, Maxine beszéljen kicsit magáról, meg a munkájáról (így legalább ő nem tud hülyeségeket mondani, ugye). Nos, a legújabb, amin dolgozok, egy leendő cikk egy „öltönyös férfiról”, aki mindig a megfelelő helyen bukkan fel, és már rengeteg embert megmentett. John szerint jól hangzik, de inkább csak városi legenda lehet. Aha. És mi a helyzet Zambrano-val, érdeklődik John? Nem félsz, hogy bosszút áll? Hát nem, a veszély a melóval jár. Nem jutnak tovább, mindkettejüknek csörög a mobilja.

6.jpg

Johnt Carter hívja azzal, hogy Maxine totál mellélőtt, nem Zambrano a HR feje (Donnelly mondta), Maxine-t, pedig a főnöke hívja ugyanezzel. Ez ugye nagyon gáz, mert most a fél alvilág céltáblája az ártatlan Zambrano. John indulna megkeresni, de Maxine megállítja: már ő is tudja, hogy ártatlant vádolt, és ő akarja megkeresni. Oké, akkor egy helyre megyünk, kb. ez látszik John fején. Én meg már csak azt nem értem, hogy a picsa mégis mit akar most Zambrano-tól? Cserébe a bemószerolásért elé veti magát, ha le akarja valaki lőni? Anyám, borogass!! Mindegy, Johnnal elmennek a kikötőbe, ami ugye Zambrano „lelőhelye”. Maxine egyedül megy be. (Most már a fejemet fogom az ostobaságán.) Persze két rosszfiú is van itt, még jó, hogy John rájuk veti magát. A nő ebből semmit nem vesz észre, közben viszont megtalálja Zambrano-t, holtan. Akiket John kiütött, valószínűleg a gyilkosai.

John és Maxine ezután az őrsön landol, Carter kezei között. Nyomozónknak persze úgy kell tennie, mintha nem ismerné Johnt, így Mr. Andersonnak szólítja. Maxine nem nagyon tud mit mondani, fel van dúlva, magát okolja az egészért (magamban bólogatok). John kéri Cartert, hogy engedje őket haza, ekkor azonban betoppan Donnelly, és elviszi kihallgatni a nőt.

7.jpg

Arra kíváncsi, honnan kapta a tippet, hogy Zambrano a HR feje. Egy ismeretlen telefonálótól, jön a válasz. Donnelly erre elé teszi a nő aznapi híváslistáját, ő pedig az időpont alapján rámutat, hogy mikor hívhatták, persze ismeretlen számról. Donnelly egy technikusnak jelzi, hogy nyomozzák le. Amikor ismét kettesben maradnak, Donnelly elmondja, hogy Zambrano igazából az ő informátora volt, aki lebuktatta volna a HR igazi vezetőjét. Az apja halála után ugyanis megtalálta annak feljegyzéseit, benne az információval, hogy a maffia melyik HR tagnak mennyit fizetett. Most, hogy halott, nem tudják hol lehet a füzet, ami ezt az információt tartalmazza, pedig pont ma érkezett meg, és lett volna az átadás. Úgyhogy Maxine mindezt jól elszúrta. Közben megjön a technikusoktól az eredmény, Maxine-t egy eldobható (lenyomozhatatlan) mobilról hívták, ami kedvenc bűnözői technika, mondja Donnelly, sőt meg is mutatja neki az ellenőrzés eredményét. Szerinte a HR igazi feje verte át a nőt. Ezzel vége a kihallgatásnak. Nem mellesleg Simmons is itt van az őrsön, és elég fenyegető pillantásokat vet Fuszkóra.

8.jpg

Másnap reggel az irodában Főncsi és John az ügyet tárgyalja. Főncsi azt próbálja kideríteni, Zambrano hova rejthette az apja titkos jegyzeteit a HR tagjairól, John pedig Fuszkót hívja, beszélgessen el Simmons-szal, tudja meg ki a HR igazi feje. Fuszkó szerint ezt már elmondta volna, ha tudná, de John szerint kérdezzen kitartóan. Oké.

Maxine a munkahelyére kullog be megsemmisülten. Elcseszett egy ügyet, meghalt miatta egy ember, és most még Alonzo Quinn is hívja (Griffin polgármester-jelölt beosztottja). Arról tájékoztatja, hogy mivel a nő Zambrano ügyével így lejáratta saját magát újságíróként, tegnap viszont még Griffin képviselőt járatta le az illegálisan gyűjtött pénzekről szóló sztorival, szóval be fogják őt mocskolni, hogy így mossák tisztára a jelölt nevét. Milyen kedves dolog előre szólni a döglött kutyának, hogy rúgunk bele még egyet. Sőt még a főnöke is besegít, mert közli, hogy egy darabig nem írhat semmit. Maxine totál maga alá kerül. De mint okos és értelmes nő, a tettek mezejére lép. Mivel Donnelly előzékenyen az orra alá tette a technikai vizsgálat eredményét, hogy ki hívta tegnap a hamis információval, a picsa megjegyezte a papíron látott telefonszámot, és tárcsázza is. Persze hangposta, de ez nem gátolja meg abban, hogy fenyegető üzenetet hagyjon rajta, miszerint „tudom, hogy te vagy a HR igazi feje, megtalálom a bizonyítékot rá és le foglak leplezni”. John ezt hallva úgy dönt, ideje véget vetni a nő ámokfutásának, és randira hívja.

9.jpg

Amikor találkoznak, John kérdi, miben segíthet, a nő rögtön a melót rántja elő, hogy John segítsen a HR ügyében nyomozni. De ő nem így akar segíteni, maximum lelki támasz lenne. A nő erre most nem vevő, elkullog. John utána. A bár ajtajában lelkiznek éppen, amikor John meglátja a nőn a fonálkereszt zöldjét, és még el tudja rántani a lövések elől. Miután magát nem leplezheti le, mint „öltönyös férfi”, így nem tudja nyíltan viszonozni a tüzet. A kocsijához rohannak, Maxine ül a volán mögé, ő pedig átmegy a másik oldalra, és közben azért sunyiban kioszt pár lövést.

Elhajtanak, jobb híján John lakásába mennek. Főncsinek most esik le, hogy Johnt úgy tette fel a netes társkeresőre, mint akinek kutyája van, Medve viszont az irodában csücsül, úgyhogy gyorsan át kell vinni őt Johnhoz. Oda is érnek, de Főncsi már nem jut ki a lakásból, Johnék megérkeznek, így egy szekrényben bújik el. Még gyorsan odahajítja Medvének a sípolós játékát, aztán már lép is be a „gazdi”. Persze Medve örül neki, de utána rögtön ahhoz a szekrényhez rohan farokcsóválva, ahol Főncsi megbújt. Maxine egyből kiszúrja, de John azzal üti el, hogy ott a kaja. Na persze. Odabent Főncsi megdöbbenve konstatálja, hogy ez bizony fegyverraktár. Leírhatatlan fejet vág. (Ezt a jelenetet meg kellett párszor néznem, hogy kellően kiröhögjem magam).

John megígéri a nőnek, hogy vele marad, míg újra biztonságban lesz, inkább maradjon itt, övé meg a kanapé. Maxine elhúz a fürdőszobába, Főncsi meg előjön a szekrényből. Ki van akadva a fegyverek és Maxine jelenléte miatt, és félti John álcáját. Hősünk azonban rövid úton kitereli, mielőtt a nő itt találja. Mivel John nem tudta azonosítani, kik lőttek rájuk az előbb, Főncsi megpróbálja megszerezni a bár kameráinak a felvételét, hátha attól okosabbak lesznek. John bólint.

10.jpg

Másnap reggel Főncsi jelzi Johnnak, hogy sikerrel járt, a bár kameráin látszanak az elkövetők. Két ex-FBI ügynök az, Bogle és Pitt. Főncsi ezt az infót megküldte – persze névtelenül – Maxine-nek is, így a nő arra kéri Johnt, hozzon össze neki egy találkozót Zoéval. Zoe némi plusz infót ad a két ügynökről, úgy mint korruptak, ezért is lettek elbocsátva. Maxine következő kérdése, hogy ki a HR feje? Ezt persze Zoe sem tudja, de szerinte eldobható mobilokat nemcsak a bűnözők használnak, hanem politikai kampányoknál is, mert így le lehet tagadni a csúnya dolgokat. Maxine rögtön arra gondol, hogy akkor a HR feje lehet akár az egyik polgármester-jelölt is. Zoe erre azért nem bólint rá, ő kerüli a politikusokat. Távozáskor jelzi, hogy ez a beszélgetés sohasem történt meg. Okés.

Kora este John és Maxine otthon borozgatnak. A nő persze azon agyal, hol lehetnek Zambrano apuka feljegyzései. Arra a következtetésre jut, hogy miután a fia épp előző nap, még a halála előtt szállított le gyerekjátékokat (lovakat körhintához, hogy pontos legyek), talán ott vannak elrejtve a feljegyzések. Gyerünk utánajárni!

11.jpg

A körhinta már áll, lovak a helyükön, melyikben lehetnek a papírok? Elkezdik kopogtatni őket, és az egyiknek a lábában megtalálják a jegyzetfüzetet. Haza viszont már nem tudják vinni, mert belép Bogle és Pitt, a két korrupt ex-FBI-os, és fegyvert fog rájuk. Johnt lefogják és ütni kezdik, hátha némi infóhoz jutnak tőle, és miután ő nem leplezheti le magát, mint az „öltönyös férfi”, így kénytelen tűrni a pofonokat. Főncsi a fülesén nyugtatja, hogy szólt Carteréknek, akik már úton vannak, mondjuk az ütések ettől az információtól nem fájnak kevésbé.

A két ex-ügynök meg akarja ölni a túszokat, de végre ideérnek Carterék. Bogle észreveszi, hogy nincs velük erősítés, vagyis saját szakállukra jöttek, ezért lőni kezdenek. A tűzpárbajban John is magára talál, kiüti Pittet, majd vállon lövi Bogle-t. Maxine megkaparintja a jegyzetfüzetet, elvonul vele egy sarokba, és fellapozza. Döbbenten látja, hogy a maffia fizetési listáján lévők közül hatalmas összeg szerepel benne Landon Walker (polgármester-jelölt) neve mellett, így nyilván ő a HR feje. Gyorsan lefényképezi a füzetet, és elküldi az újságjának az infót, biztos ami biztos.

A tűzpárban véget ért, Carter vezeti el az ügynököket, Fuszkó pedig elveszi Maxine-től a jegyzetfüzetet, mint bizonyítékot. Odakint aztán gyorsan fellapozza, két oldalt tép ki belőle: azt, amelyiken ő, és amelyiken Simmons szerepel. Gond letudva.

12.jpg

Másnap reggel még látjuk, ahogy Walkert letartóztatják korrupciós vádakkal, gondolom majd rávarrják, hogy ő a HR feje. Fuszkó autójában ismét Simmons ül, de most nem lóbál fegyvert. Megkapja a lapot a jegyzetfüzetből, amin az ő neve szerepelt. Aztán közli Fuszkóval, hogy a HR-ből nem lehet csak úgy kiszállni. Fuszkó visszafelesel, hogy ha legközelebb a fiával fenyegeti meg, akkor csúnyán fog nézni. Ebben maradnak.

John és Maxine kedélyesen sétálgat az utcán. A nő nagyon bírja Johnt, de elválnak útjaik, mert Maxine a munkájának él, és mert szerinte John Zoét szereti. Hm. John utolsó kérdése, hogy akkor már nem keresed tovább az „öltönyös férfit”? Maxine azt feleli, hogy olyan cudar hete volt, ha az „öltönyös” létezne, már tuti megjelent volna. Naná.

Főncsi ehhez annyit tesz hozzá, hogy szerinte a letartóztatott Walden nem a HR főnöke, ahhoz nem elég intelligens. Hát akkor ki? Nos, ők még nem tudják, mi viszont látjuk: Simmons beszélget valakivel, akit főnöknek szólít, és aki ténylegesen a HR vezetője: Griffin polgármester (mert közben megválasztották) munkatársa, Alonzo Quinn az. Bezony.

13.jpg

//Tegye fel a kezét, aki úgy tudta végignézni ezt a részt, hogy nem kezdett el hullani a haja Maxine ostobaságán úgy általában, meg akkor, amikor Donnelly mindenbe beavatta a kihallgatószobában. Egy civilt, aki mellesleg újságíró! Imádom ezt a sorozatot, de remélem az írók ennyire irritáló, ostoba karaktert soha többé nem találnak ki.// Kárpótlásul extra adag Medve, tessék:

Bear1.jpg

Bear2.jpg

Bear3.jpg

Bear4.jpg

Bear5.jpg

29 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nautilus64 2013.04.22. 19:49:24

felteszem a kezem, én bírtam Maxine-t :D

figyi már, nem tudunk zöld ágra vergődni a néger fő HR-essel kapcsolatban, hogy ő kicsoda is most pontosan? mert a párom úgy emlékszik, hogy FBI-os kabát volt rajta...

nautilus64 2013.04.22. 19:50:27

minden egyes Medve képért jár egy piros pont, beváltható megegyezés szerint :)

AaannnaaA 2013.04.22. 20:14:23

@nautilus64: Irigyellek, hogy Téged nem irritált. Nekem a hajam hullott tőle. Amikor egyedül ment Zambrano-t megkeresni, meg amikor Donnelly beavatta, mint civilt egy titkos nyomozásba, majdnem beleírtam a hogyvótba, hogy "szerintem a forgatókönyvíró ebédszünetében a takarítónő beleírt a készülő műbe, aztán véletlenül leforgatták" :)

A HR feje Alonzo Quinn ugye, a néger, aki itt a HV-ban az utolsó képen szerepel. Ő az új polgármester munkatársa (jobb keze). Az FBI-os kabátra nem emlékszem, de majd bele pillantok.
Főállásban politikai vonalon ténykedik a tag, nem rendőr, sem FBI-os, ez biztos!

Piros pontjaimat PoI relikviákra cserélem :)

AaannnaaA 2013.04.22. 20:15:42

Ja, fontos infó annak, akit érdekel:

Az első évad megjelenik DVD-n, 05.22-n!! Az extrák között lesz baki parádé!
(Már csak az árára leszek kíváncsi).

nautilus64 2013.04.22. 20:34:12

@AaannnaaA: magyar vagy angol kiadás lesz?

PoI relikvia megígérve, de a beszerzés bizonytalan idejű :D

nekem a résszel nem volt gondom, csak az szomorít, hogy az elejéről lemaradtam, pont amikor Medve megkapta az új játékot :(

AaannnaaA 2013.04.22. 20:37:49

@nautilus64: Angol és magyar nyelv is lesz rajta, és magyar felirat!

Már múltkor is írtam, hogy összevágtam egy kis videót Medve cukiságairól, de nem tudtam feltölteni, pedig ide akartam. Majd megpróbálom még, vagy kérek segítséget sixx-éktől, aztán lehet tobzódni :)

nautilus64 2013.04.22. 20:44:07

@AaannnaaA: biztos lesz vagy 5000 Ft is a DVD kiadás...

majd valahogy megoldjuk azt a videót, de kell :)

AaannnaaA 2013.04.22. 20:46:46

@nautilus64: Németországban ugyanaznap jelenik meg, és 35 Euro lesz az ára, ami kb. 10 EFt. Itthon sem lesz olcsóbb, tuti :(
Medvés videót átdobom mélen, jó?

nautilus64 2013.04.22. 21:00:13

@AaannnaaA: akkor 10E lesz, szép borsos ár, de az extrákat máshol nem tudom hol lehet beszerezni... :(

ment a nagyobb e-mail cím

nautilus64 2013.04.22. 21:01:23

figyi, a másik, Simmons nem bukott le? mert bennem az volt, hogy az évad végén őt is elcsípték, de akkor ezek szerint nem

AaannnaaA 2013.04.22. 21:04:35

@nautilus64: Remélem valami jótét lélek az extrákat felteszi a netre :)

Simmons az előző évad utolsó részének a végjátékában sértetlenül elsétált a hotelből, ahol a HR és az FBI is megpróbálta Johnt elcsípni.

nautilus64 2013.04.22. 21:09:52

@AaannnaaA: na most már végig kell néznem az első évadot úgy, hogy csak a sorozatra figyelek, néha elvesztettem a szálat :D

AaannnaaA 2013.04.22. 21:14:07

@nautilus64: Én könnyen beszélek, minden részt sokszor láttam.
Írtam egy összefoglaló hv-t az első évad után, a második elé, azt emlékezetfrissítőnek átolvashatod, hogy képbe kerülj.
hogyvolt.blog.hu/2013/03/24/a_celszemely_person_of_interest_atkoto_az_elso_evad_utan_a_masodik_ele

Az első évad újra nézése jó ötlet, én is sűrűn alkalmazom :)

nautilus64 2013.04.22. 21:16:04

@AaannnaaA: azt elolvastam, köszike, de rajtam csak az évad újranézése segít :D

nautilus64 2013.04.22. 21:18:53

@AaannnaaA: á, most kivételesen dolgoznom kell, nem olyan könnyen megy az XD

nautilus64 2013.04.22. 21:20:40

de egyébként micsoda mosolygós képet tett fel Főncsi John-ról a randi portálra :)

AaannnaaA 2013.04.22. 21:23:25

@nautilus64: Ugye? Alsó hangon vagy öt évvel fiatalabb, ahogy mosolyog :)

nautilus64 2013.04.22. 21:25:17

@AaannnaaA: csak honnan szerezte ezt a képet Főncsi? :)

AaannnaaA 2013.04.22. 21:28:06

@nautilus64:
- közös sörözés közben lőtte
- fotoshoppolta
- több ötletem most nincs.

nautilus64 2013.04.22. 21:31:59

@AaannnaaA: majd még ötletelek én is :D de most megyek :)

Gabba 2017.03.18. 07:45:59

@AaannnaaA: lehet ide bölcsészkedni?
Mivel Johnt a literátus Főncsi regisztrálta a randioldalon, a névválasztásnál tutira bejátszott az alábbi Robert Burns vers.
Szerintem.

www.magyarulbabelben.net/works/en/Burns,_Robert-1759/John_Anderson,_My_Jo/hu/3601-John_Anderson,_szivem,_John

AaannnaaA 2017.03.18. 14:23:59

@Gabba: Igazad lehet! Köszi, hogy rávilágítottál. Bírom, mikor a kedves olvasók ilyen szuper dolgokra mutatnak rá. (Nem mellesleg felemelőbb érzés, mint mikor azt jelzik, hogy eltoltam valamit. Az is fontos, csak nagyon ciki :P)

Gabba 2017.03.18. 15:13:41

@AaannnaaA: pár év késéssel.... :)

Pácsó Ármándó 2017.03.18. 15:23:10

@AaannnaaA: Egyetértek, több szem többet lát, több agy többfélére gondol, meg ilyesmi :-)

@Gabba: Robert B. se reklamál, hogy pár év késéssel idézed a versét :-)

Gabba 2017.03.18. 15:46:12

@Pácsó Ármándó: nem beszélve Feketeszakáll kalandjairól :))

Pácsó Ármándó 2017.03.18. 15:53:01

@Gabba: Hajjaj! (Nem akarom szétoffolni ezt a remek hogyvoltot, de lassan már írnom kéne valamit) :-)

Pácsó Ármándó 2017.03.18. 16:20:04

@Gabba: "Bírom, mikor a kedves olvasók ilyen szuper dolgokra mutatnak rá!" :-)
süti beállítások módosítása