Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x47 – Mese a kacsacsőrű emlősről

2013. április 19. 15:00 - marhapori

Az előző epizód fő konfliktusforrásairól röviden: Hanna és kispajtásai kitették a lábukat Budapestről egy jóféle erdei házibuli kedvéért, a görények pedig piszoárnak használták Lófejűnk fellépő ruciját. Természetesen a dzsungelben az egyik kis hülyegyerek félrészegen elindult a predátorra vadászni az éjszaka közepén, a többiek pedig utána, de csak 10 méterre távolodtak el a viskótól. Onnan óbégattak bele a nagy semmibe, gyorsan fel is adták, a házban mégiscsak alkohol várta őket. A másik szál azért „fontos”, mert Zsófi Kokóék klubjába készült egy fellépésre, de telibe vizelt öltözékben nem az igazi a világot jelentő deszkákra állni, már csak a lélektani hatás miatt sem. Elővehetjük a „mi megmondtuk” kártyát, mert a transzi közönség rohadt paradicsom-záporral kergette le Lófejűt a színpadról – jó, igazából csak lekeverték a hangját. Így érnek véget az indokolatlan álmok. Az este végén egy roppant romantikus randi, és az azt lezáró „szakítás” után Redzsi és Dia heveny ollózásba kezdett, de sajnos csak a zárt ajtók mögött. Nézzük tehát, merre döcög tovább a szekér.

bscap0000.jpg

Nagyon korán indul a nap, gyakorlatilag még tegnap van, Gabi hű kiskutyaként várja Lallert a szórakázóhely előtt, míg ő odabent élete újabb nőjét találta meg valamelyik sarokban. Gáborunk enyhén morcos, még A Söralátétre biggyesztett telefonszám sem hatja meg, amit Lali nyom bele az arcába trófeaként, de aztán némi hiszti után gysrosért indulnak. Az erdőben kreténkéink kemény másfél óra keresés után halottnak nyilvánítanák Timit, a predátor-vadászt. Roli erőtlenül felveti a rendőrség gondolatát, de mindenki lehurrogja, még a végén megtalálnák a dugi drogot. Ekkor támolyog be az eltűnt, aki állítása szerint végig a kocsiban dekkolt. Gyorsan kiböki az indokot is: látta smárolni Kareszt és Hannát, és mivel a srácon ő akart lovagolni, elég kényelmetlenül érintette a szitu. Az nyilván nem para, hogy a legjobb barátnője volt pasiját próbálná becserkészni… Mindegy, a lényeg, hogy Roli éktelen haragra gerjed, kis híján karóra tűzi Hannácska csini pofiját, de pont nem akad a kezébe karó, úgyhogy csak ’arrivederci!’-t kiált.

bscap0003.jpg

Szégyenkezve ébred az esti tornaóra után Regi, menekülne, de Dia megveti a monogámiát, és továbbra is szívesen játszana két kapura. Nyitott kapcsolatban élek – mondja, ám Vörhenyes bugyiját vesztve rohan elfele. Sok sipákolás lesz még ebből – sóhajtok fel én. Hanna megint magyarázná az egyértelműt Rollerjének, Karesz meg próbálja pontosítani: nem vagy pálya, Rolika, soha nem is voltál. A nevezett már-már sírva fakadna, aztán jön a nagy ötlet: jól van, Hannácska, akkor további jó szórakozást a kis faszfejjel, mi megyünk vissza a civilizációba, ti maradtok – búgja negédes hangon. Hannácska köpni-nyelni nem tud, régi-új pasija a hálószoba felé kacsintgatna, de ez most nem fog összejönni neki. Megérkezik a reggeli menetrendszerinti szégyenjárat a villához, Redzsi száll le róla. Bár ne tette volna! Az épp egy tisztább napot kifogó Vivi oltja szénné. Jé, hát rajtad a tegnapi ruhád van, merre jártál, kicsi csillag? Férfi volt, vagy nő? – kérdezi tőle, ahelyett, hogy eltakarodna végre az életünkből. A nap beszólását Joe ereszti el Vivi „itt mindenki hülye?” kérdésére: nem, csak te – zárja rövidre Baltaarcú.

bscap0001.jpg

Márcselló pont konyhatündért játszik, amikor érkezik Pumuklifejű kispajtás a szokásos „sohanemláttamméhilyennőtbzdmg” és a „legalábbolyanjónőminténpasi” szlogenekkel – itt hangosan felvisítok. Nyomatékként nyakán viseli az éjszaka zsákmányolt sálat. Mekkora pofára esés lesz ebből, te jó ég! Marci adja alá a lovat, hogy akkor most azonnal telefonáljanak, de Pumukli szobájának ajtajában összefüggő, áthatolhatatlan görényszag vet véget lendületének. Laller nem találja az álomnő telefonszámát, hajjajj, most mi lesz? Míg a villában az eltűnt Söralátét fokozza a para-faktort, a „pusztában” Karesz és Hanna nem jut „a” pontból a „b”-be. A srác életképtelenségéről és IQ-szintjéről tanúbizonyságot téve elárulja, hogy fogalma sincs, hol vannak. Hát elárulom én, baszki! Budapesttől nyugatra úgy 5 km-rel. Jó, talán nem pont ott, de messzebb biztos nem. Még stoppolni sem tudnak normálisan, ha a lány állna ki bikiniben az út szélére feltartott hüvelykujjal, már otthon lennének. Denem. Aztán egy kocsi felveszi őket, gyanítom, nem perverz darabolós gyilkos vezeti, csak egy random statiszta taxisfejjel. Hazafelé a két fiatal elkezdi tépni egymás haját, a sofőr meg 500 méterrel arrébb kipaterolja őket a limuzinból. Tessék sétálni, gyerekek, egészséges!

bscap0002.jpg

Redzsi dekoncentráltan lófrál a műhelyben, össze is tör valami baszomdrága fényszórót. Erre Dzsó jön az „engem nem érdekel, mit művelsz szabadidődben, de itten ne huligánkodjál, mer’ összecsuklak” szöveggel, nemcsak mondaná, ha tudná, kiben matatott éjjel. Vöri üvöltözés, ajtócsapkodás és mutogatás után kivesz egy szabadnapot. Miért nem lehetett megspórolni ezt a pár percet, és otthon maradni aludni, drága Redzsi? Valahogy visszatalálnak Pestre Hannáék, a lány sokadik alkalommal is örökre szakít Karesszel, ám nem várt fordulat várja otthon: Timi kilakoltatná a gecibe. Laller Gabi támogatásával elindul felfedezni az este helyszíneit, hátha valahol megtalálják A Söralátétet. Végső kétségbeesésében – és mert a kukákat átnézni büdös meló – Pumukli a járókelőket kezdi zaklatni: csókolom, nem látott errefelé egy Söralátétet? Mielőtt valaki rájuk hívná az elmegyógyintézet embereit, rádöbbennek, hogy a gyrososnál van a kutya elásva. Márhogy nem szó szerint, csak képletesen.

bscap0006.jpg

Azért vannak a jó barátok, hogy meghallgassák az ember ostobaságait, és még gratuláljanak is hozzá egy pacsi kíséretében. Ezzel szemben Karvaly nem túl megértő Redzsivel, undorítónak és halálgáznak bélyegzi éjjeli hódítását. Az „önző fasz vagyok, ezért amit én teszek, az kurva fontos, amit meg te, az kurva gáz” tipikus esete forog fent a beszélgetés közben, de inkább nézzük, Pumukli hogyan birkózik meg a konténernyi veszélyes hulladékkal. Derékig vetkőzik és belemászik a dzsuvába, miközben büszkén meséli a gyrosos emberének, milyen bigét újított. Gabi azt teszi, amit minden normális férfi tenne: előkapja telefonját és videóra veszi a guberálást, miközben kedves megjegyzéseket fűz hozzá. Mondj valami szépet anyukádéknak! - bíztatja Lalit. Heuréka! Megvan A Söralátét! A bibi csupán az, hogy teljességgel olvashatatlanná vált a telefonszám. Gabi azzal a feltétellel segít kibetűzni, ha a frissen végzett kukabúvár tartja a másfél méteres távolságot.

bscap0005.jpg

Egészen hangulatos átkötő zene után Dzsó csüccsen le Hanna ágyának szélére, majd hirtelen előkapja házi hazugságvizsgálóját. Oszt’ cuccoltatok-e az erdőben, ídeslyányom? Még Timit is előállítja tanúként, vizeletvizsgálat azonban nincs, pedig az kellene. A berendezése csődöt mond, nem jelez be a két tök hiteltelen „nem, nem drogoztunk, csak teát szürcsöltünk és szárazkekszet majszoltunk” benyögésre. Gyorsan odébb is áll olyan elégedett fejjel, mint aki épp szintet lépet a WoW-ban, borítékolva, hogy kislánya jó kislány. A villában már mindenki Laller söralátétmentő-hadműveletén szakad, de ő ettől csak büszkébbé válik. Röhögj egy idiótán, és a mennyekbe röpíted. Hála Gabi varázskezeinek, az elmosódott számok előbukkannak, de a nőfogó küldetés folytatásához Pumuklinak fürödnie kell. Az epizód legcikibb beszólása is Dzsó szájából buggyan elő, mikor is Diával kolbászmajszolás közben, jövőbe révedő szemmel megemlíti, hogy hosszúhétvégére utazzanak el Balatonra. Dia „túl gyors lesz ez” válaszát hallva nem sokat gondolkozik: majd lassan vezetek – mondja, én meg verem a fejem az asztalba.

bscap0004.jpg

Végre leszáll az este és alig 10 perc a hátralévő játékidő, ezt már kibírjuk! – gondolom. De aztán Vöri Diát keresikutatja, és csak Anikót találja, aki közli, a fekete démon Dzsó kolbászát majszolja. Borul a bili egyből, a szar zuhatag meg telibe csapja Anikót, aki derekasan viseli, amit az élet és a forgatókönyvírók rámértek. Én már kevésbé bírom a picsogást, ezért bepillantok villába, ahol Pumukli teljes harci díszben (értsd: egy szál halacskás törcsiben) beindítja a fogaskerekeket és tárcsázza névtelen szerelmét. A biztonság kedvéért kétszer megkérdezi Gabit, elég jól néz-e ki a telefonáláshoz, mert „sose lehet tudni”. Az meg csak a fejét fogja. Estére randit beszélnek meg Helgával, kíváncsi vagyok, milyen nőt (ha egyáltalán nő) sikerült újítania a házi bohócnak… Egy pillanatra visszakapcsolunk a kocsmába, Redzsihez csatlakozik Dia és Dzsó, alig kínos a szitu. Miután Baltaarcú lelép, Vörhenyes hisztijét Dia leállítja: most már elég legyen, mert beleverem a fejed a pultba, husi – mondja neki. Cserébe Redzsi rábukik az ajkaira, biztos beindította a kilátásba helyezett erőszak.

bscap0007.jpg

Mielőtt végre szemrevételezhetnénk Laller csaját, túl kell élnünk Hanna és Timi civakodását. Hogyaszondja’, én nem akartam megcsókolni Kareszt, meg a szomszédokat sem akartam elásni a kertben, de a hangok kényszerítettek. Meg még azt, hogy a cuccozás miatt azt hitte, jön a zombiapokalipszis, és csak félelmében mászott bele Karesz szájába. De különben is, kicsi a pöcse, ne foglalkozz vele – zárja a lelkizést Hanna. Na, akkor jöjjön a nap fénypontja. Pumukli izgatottan várja szíve hölgyét, minden bögyös szőkére rámozdulna, mert csak annyi van meg neki, hogy esti csaj szőke volt. Aztán beállít egy 120 kilós kacsacsőrű emlős, ribanc pöttyel az ajka felett, Laller menekülne, de nem tud. Talán nem kellett volna közös jövőről, gyerekekről meg esküvőről hadoválnod, öcsém. Helga egyből vinné haza friss zsákmányát, ahogy elképzelem, a nászéjszaka után meg is enné. A csajt küldi piáért, de jó sokat hozz, mondja neki, aztán az első adandó alkalommal kirohan a bárból. Mit rohan! Repül! Ma este végre valósnak tűnő erőszak és egy lógó fütykös is beköszön majd, de visszatért Tudjukki is, Rita pedig végleg elborul. Izgi lesz, na!

14 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kozi001 2013.04.19. 15:20:39

És még egy szokásos Rita üvöltözés a végére!

Úgy tűnik ő 30 részen keresztül sipákolhat Reginának a szerelmi problémájáról, de ez fordítva nem áll...

baggins21 2013.04.19. 16:09:23

"Gyorsan odébb is áll olyan elégedett fejjel, mint aki épp szintet lépet a WoW-ban, borítékolva, hogy kislánya jó kislány." Hát ezen visítottam :DD

Bicepsz Elek77 2013.04.19. 20:08:40

Azert vannak hulyesegek..
pl. a Karesz az hogy kerult oda? Teleportalt? De az visszafele nem ment? Mindenutt keresik a voros kiscsajt csak a kocsiba nem?
Miuan kitettek oket az autobol akkor hazagyalogoltak 4 nap alatt?
A Marci annyira sz.r szinesz, hogy rossz nezni!!!

fishstick 2013.04.20. 01:01:15

hm, egy váratlan Vivin-konfliktus reggel; felhoz egy kant, vagy többet, esetleg csajokat is, üvöltöznek, gyerünk nyomjuk be a zenét, Joe feszülve megérkezik a konyhába, MÉKELLMÁMEGINEZTCSINÁLNI, utolsó esély, de azért minden egyes kurva részben bejátsszák. siralom.

Kravitz 2013.04.20. 08:07:17

Külön aranyos, hogy a rita azért öli a regit, mert vmi csajért odadobna egy többéves barátságot,
de a marcitól meg pontosan ezt várná el. A noooormális vagy??!! szövege kivetítés rulez, ápolók fogják elvinni azt a nőt, biztos vagyok benne.

Egyébként a marci se százas. Elvileg azért ragaszkodik a vivihez, hogy majd ottlakva biztos nem fog narkózni. :o
Hát ha nekem kéne ennyi sérült szarrágóval együtt lakni, 2hónapon belül már heroint tolnék.
Ennél még a nikitikiviki bűntanyája se lehet sokkal rosszabb.

A lalit eskü vki alaposan tarkón rugdosta hatodikos korában, és úgy maradt.

A regi meg a változatosság kedvéért szintén röpülni fog az albiból az anikó meg a gabi után, így intézik itt a dolgokat.
Jó is lesz, hármasban majd olcsóbban kijönnek, a két csövesnek menni kell úgyis, ha szandi visszapakolja kristófot(amire fogadni mernék).
Amúgy itt senki nem fizet semmit, hogy egyik óráról másikra utcára kerülhet bárki hülyeségek miatt?

Bicepsz Elek77 2013.04.20. 11:19:36

Azaz. De megtanultuk, hogy a sok penzt ladikaban tartjuk, a kulcsot benne hagyva, nem pedig szefben lebetonozva, aramot belevezetve!!!!!

Kravitz 2013.04.20. 12:44:38

Engem nem lepett meg, a joe hülye. Vagyis talán ő az egyetlen ember a világon, aki jóhiszeműséget tanult a börtönben.
Ennyi félidegen albitárs mellett még a saját szobáját se zárja, ehhez képest mikor anno ott kapta a vivéket, úgy bepörgött, mintha a nácik aranyát őrizgetné a matrac alatt.

Tocvarek 2013.04.20. 14:53:57

Sixx-től kérdezném, hogy úgyegyébként direkt van egyel késleltetve ez a hogyvolt?!

wondorog 2013.04.20. 16:19:20

Na király már az előzetesbe is betolták a "Marci te normális vagy?" mondatot.

Bicepsz Elek77 2013.04.21. 09:44:15

Amugy nem tudom lejott-e, hogy a pultos lanyok Magyarorszagon olyan jol keresnek(Dia), hogy tellik nekik uj Jeep-re???En is megyek rogton a vendeglatasba!!! (Igaz Angliaban hasznalt Land Rovert(8 eves lehetett venni 300 000 hufert).
A bakikat ki lehetne irni!!!

Blossom 2013.04.21. 10:32:54

Vivi, Anikó es mindenki mas is, csukjatok már be azt a krv@ bejárati ajtót legalabb a kameraman utan végre!!!

Hazaér Anikó a bevásárlásból,bemegy a lakásba, a konyhába, ahol a két másik szerencsétlen éppen forró hagulatot imitál egy szál alsónemuben,aztán mindenki behúz a saját szobájába, de a bejárati ajtó az tárva-nyitva marad. Es még csodalkoznak,hogy eltunik a tv,meg a video. Áááhh....!

Blossom 2013.04.21. 10:34:19

@Bicepsz Elek77: Marci szerintem is nagyon zavaróan rossz színész.

Blossom 2013.04.21. 10:42:27

Karvaly - "Noooormááális vagy" már fájdalmasan klasszikus.

Haát nincsen ott egy rendezo,vagy barki más az egyszem operatoron kívul,aki azt mondaná:
" - Na most álljunk le gyerekek, a Nooorááális vagy szoveg helyett most legyen most inkább "neked teljesen el ment az eszed" (vagy akármi más),mert ez igy már nézoszám csokkenéshez vezeton gáz,ha mindig csak a 10 szavas szokincsedre épitkezel. Meddig tartana ujravenni? (vagy eleve kicsit megtervezni...)
süti beállítások módosítása