Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Észbontók 1x02

2013. április 18. 20:26 - Chat Géza

Egy óra múlva kezdődik a hülyék kvízjátéka, ahol a józan ész és a megye kettő érvbajnokság mit sem ér. Csak tippelni lehet, hogy a delikvens barmok közepesen hülyék vagy elfogadhatóan idióták. Hamarosan kezdődik az Észbontók, de amíg nem kezdődik a verbális ürülékdobálás, addig kommentek képében lehet kiélni a grafomániát. 21:25-kor kezdés!

Észbontók-VIASAT3-logo_1.jpg

A múltkori koreográfiát pepitában megismételve Kovács Áron pacsiosztás közepette leszambázik a lépcsőn, mintha valami haveri házibuliba érkezne, aki a jónők leszállításáért felel, de ez nem a vidéki diszkós Gangban Party, hanem az Észbontók, hálistennek, vagy nem, mindegy. Könnyű kérdések még könnyebb válaszok, de az előre megírt, alacsonyan szálló ostobaságok helyett nézzük a játékosokat. 

Gangnam Style szól aláfestőzenének, ami már most eléggé XX. századi, de hagyjuk. Egyrészről háziasszonyokkal operálunk és most a feminista nézőket egy lendülettel elveszíti a csatorna azzal, amikor az egyik csujjogatós házitündér elárulja a kitartott háztartásbeliek létezésének titkát, miszerint a férjurat ki kell szolgálni. Kávét az ágyba hordani, nem visszapofázni, sört szájjal bontani, majd mellek között hűtve tartani és egyéb ilyen apróságok. Az ellenfél csapatát tűzoltók alkotják, a nevük elég beszédes, úgyhogy nem is ragozzuk ezt tovább. 

1_2.jpg

A háziasszonyok játszótársai két fiatal csávesz, az egyik teniszt oktat, a másik a divatszakmában szeretne elhelyezkedni, de eddig csak a sminkes suliig jutott. A kitartott feleségek megnéznék a teniszoktató fonákját, míg a cicafiú pucsítva púderezi az orrukat, de még mielőtt elszabadulnának a boldogító igen óta ketrecbe zárt asszonyi vágyak tendáljunk csak a tűzoltók játszótársai irányába. Lányok lesznek azok, ide a rozsdás bökőt. Azok. Egy szép, csakis az eszük miatt szeretett testvérpáros fog szembeszállni a banális kérdésekkel. Kittike tesis, csakhogy tudjuk hova tenni a dolgokat.

Csapassuk az első kört, ami az igaz vagy hamis elvet követi. Nem nehéz, de így is sikerül megizzasztani pár IQ fightert. A mikrohullámú sütő radioaktív hullámokkal működik. A háziasszonyok már most hőzöngenek, hogy ezek azt se fogják tudni mi fán terem a mikro, de Áron azért visszaszúr, oda ahova a legjobban fáj, mert ácsi, lehet ám, hogy a fiúk ólommellényben melegítik a mama kétnapos csirkepörköltjét. Mit sem változtat a dolgon, hogy az asszonyok a férfi butaság jegyében azt mondják, ezek se fogják tudni, hogy ez egy faszság. No lássuk. Eduárd és a másik nyikhaj már tanácskozik és ugyan a sminkes kancsó jobban tudja, hogy teszem azt a radioktív sugárzás menten megöl és elás helyszínen, a teniszedző meggyőzi, hogy vannak ártalmatlan radioaktív sugarak is baz. Ha igaz, akkor igaz. A srácok nem okosak, az asszonyoké a 100 pont.

A tűzoltók kérdése a következő: John F. Kennedy meggyilkolása kiszivárgott az interneten azelőtt, hogy megtörtént volna. Ennyire hülyék nem lehetnek, hogy ezt beszopják, de azért vigyázni, vigyázni, még a végén megégetik magukat a lánglovagok. Tudni fogják, ez hát a tipp az urak részéről. A lányok arcáról egy az egyben lerí, hogy az imént eléjük dobott kérdésben felvetett adatokból táplálkozik a megrendíthetetlen érvelésük. Azt se tudják eszik-e vagy isszák a Kennedy gyilkosságot, úgyhogy persze, hogy kiszivárgott az INTERNETRE (1963-ban.) Nulla pont a jóhiszemű tűzoltóknak. 

3_3.jpg

Az egyik asszony úgy nevet, mint egy hiénavihogásra kapcsolt röhögőgép. Második rundónál tartunk. Képfelismerés. Göncz Árpi bátyánk virágfüzérrel a nyakában integet egy autóból(?) kifelé.  A két fatális baromságot kizárva az asszonyok megszavazzák a bizalmat a fiúkáknak. Balázs és Eduárd már meredt szemekkel fürkészik a volt köztársasági elnökünkről készül pazar fotót és azt ki is zárják, hogy ne adj isten hawaii ananász ültetvényes lenne az őszes úr, viszont a Pink Floyd basszeros bekúszik, mint opcionális befutó és amikor már véglegesen kimondanák Göncz Árpádra, hogy az bizony Roger Waters a teniszedzőnek beugrok, hogy úbazmeg hát ő a volt köztársasági elnök. Ott a pont. Újabb 100-as ugrik a kitartott háztartásbelieknek.

A tűzoltók Korda György iszonyat szigorú Don Corleonéra hajazó portréját kapják, de nehogy már, hogy ezt ne tudják, Szigeten biztos szétcsapatták magukat a lányok az Una  paloma blancára. Egy szó, mint száz a lányok nem tudják, Kordát összekeverik a Keresztapával és hezitálás nélkül vágják rá a kép láttán, hogy ő csakis egy hollywoodi szupersztár lehet. Ez megintcsak nem nyert hangszórót. Egyelőre 200-0-ra picssázzák el az asszonyok a tűzoltókat.

Kifejtős kérdések jönnek szerfelett, a hülyeség faktor ilyenkor szokta verni a felvétel helyszínét biztosító tinidiszkó álmennyezetét. Hány sárga lap van a bírónál egy átlagos meccsen? Az asszonyok bizakodóak, tudni fogják hát, pedig ezt még a Fábry is beszopta egyszer az Esti Showderben. Eduárd, nem hinnénk de keni vájsz a témában, könyökből kivágja, hogy egy és netovább, de Balázs belepofázik. Azt hiszi, mert szemüveges, mindent jobban tud, mert kajakra elhitetné csóri Eduárddal, hogy 22 van a bírónál, hogy minden játékosra jusson egy. „De nem OSZTOGASSA a lapokat, csak MUTOGASSA!” És ha mindenkit kiállít, akkor mi van?  Na, ebbe ne is menjünk bele, mert Balázsnak amúgy is beugrik, hogy a hülyeséget magyarázza, úgyhogy egy az a sárga lap, nem kettő, meg nem is huszonkettő. Újabb 50 pont a nőknek. 

6_2.jpg
Az urak kérdése már egy paraszthajszállal a pofonegyszerű kategória fölé lőhető, de azért még így sem kell vért izzadni az amúgy 5000 forintos feladványon. Hány országból áll a Benelux államok? Tudják, nem tudják a lányok, hogy három? Nincs az a pénz, hogy tudják. Ez is egy opció, de a szomorú valóság, ami miatt a tűzoltók továbbra is nulla ponttal veretnek tovább a műsorban, hogy saját lelki üdvösségük végett a lányok nulla gondolkodással, visszakézből küldik a MAJDNEM helyes választ, mert a szám az stimmül, hogy három, csak a felsorolásba ne mentek volna bele.

Kövi kérdés a fiúkáknak. Mit jelent a H betű a KRESZ-ben? Esélytelen, hogy tudják a választ, inkább lesz "helikopter leszállópálya", mint bármi. Ámen. Eduárd kapásból löki, hogy a H az Hülye. Amikor dudálol a másik parasztra, akkor van a H, mint Hülye állat rohadj széjjel háromszor! Nem állnak messze a valóságtól, de e helyett inkább a hídlezárást válaszolják. Kevésbé jó, de a nők örülnek, mert csúszik az újabb ötvenes pontocska.

A nyestek is megkapják a furkász kérdést. Mely országok határosak az USA-val? A tűzoltók kicsit már szittyósan úgy vélik ezt nem fogják tudni a lányok és láss csodát a tesis lány belekavarodik a tengerentúli lélekvesztőbe és egy bizonytalan kanadát lökik válasznak. Úgy van. Nem. De a pont az jár. 300-50 az állás.

4_2.jpg

Fokozódik az izgalom, már-már verjük a Jónás Rita féle Kölyök klubot, meraszongya azt kéne megtippelni, hogy a játékostársak mit fognak megtippelni, hány bordája van egy embernek. Mindenki a korrekt válaszra teszi a voksát, hisz kemény 300 pont forog kockán. Eduárd máris löki a showt, hogyha az alsó kettőt kikapjuk sunyiba, akkor bármikor leorálozhatjuk magunkat. Kinek mi a gusztusa. A válasz tehát 24, brávó, 600-zal húznak az asszonyok.

Mivel a tűzoltók igen gyalázatosan állnak, ezért Áron gecijófej módon felajánlja a csere lehetőségét. Az urak meggondolják magukat, átteszik a voksukat, hogy a lányok 18-ra fogják tenni az emberi bordák számát. A tesis-bioszos duó beleszalad a csapdába. Igaz, hogy mind a ketten egyszálbélű gebe leánykák, elég lenne kitapogatni, de e helyett fejben számolt algoritmusban makogják félve, hogy a 9 pár a jó válasz.

Gyün az akasszák a hóhért címen elnevezett végjáték, ami már a múltkor se volt valami jó. No lássuk. Az asszonyoknak tűzoltós kérdések, a tűzoltóknak háztartással kapcsolatos kérdések. A rózsaszín bugyi koktélok igencsak fogyogatnak a tűzoltók elől, kicsit tompák is szegények. Az asszonyok verhetetlenek - de nem úgy - nyerik a meccset, de már pornósra hevített hangulatban a pumák egyből rárepülnének Áron habtestére.

5_2.jpg

Megint jön az ajándékpakolós rész. A kis ajándék takarítószerek, a nagy meg egy osztrák Wellness hétvége. A kérdés a következő. Mi a Don-kanyar? A) Autverseny szakkifejezés B) olasz út C) a II. világháború egyik fontos csatatere. Ha ezt még nem hallottuk százszor a nagyfater borgőzös bajsza alatt elsuhanni a vasárnapi tyúkhúgy mellett a csipkés abroszt lebólintva, akkor egyszer se. Kicsi ajándék a B-re, nagy a C-re. Eduárd és Balázs máris CSAPASSA. Aszongya ki akar egy kanyarban háborúzni? Mondjuk, jogos, bár oltári faszság. Balázs keni a témát, hogy ez a II. VH, meg különben is verjelek a vascsőhöz a C a jó és kabbeafaszom. Eduárd beleszarik már az egészbe, legyen a C, ha már ilyen szemüveges okostojás vagy.

A mai adás ennyi volt, a nők összeborultak, mehetnek Östereirch-be láblógatni. Jövő héten a fotelba gyógyult Terror lesz az egyik elmeharcos, no meg a kiapadhatatlan mémforrás anya lánya páros.

Címkék: észbontók
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

privateer 2013.04.19. 00:09:44

Hmmm nem 12 bordánk van? Vagy keverem a darabot a párral? :-)

Varbaro 2013.04.19. 00:41:41

tetszett.
amúgy most a lányok játszották meg magukat, fordítva pont mint múltkor, és a fiúk nem.

Bár a fiúknál az 1ik (nem az Eduárd :D) mindig tudta kb. a választ, a másik pedig nem és arra volt kihegyezve ki enged végül a másiknak.

csikarcsi 2013.04.19. 06:56:23

Kedves blog író! Nem kellene ennyire fikázni Áront, nagyon jó fej srác. Élvezi, hogy ennyi hülyével van körülvéve.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2013.04.19. 07:44:33

@csikarcsi: Ha már így. Konkrétan egy rossz szóval nem illettem Áront.

siskalaszlo · http://vulgarian.blog.hu 2013.04.19. 07:55:59

na majd legközelebb megnézem, mert lemaradtam róla.

kiet 2013.04.19. 07:57:28

Azt hittem, az benne lesz, hogy a Benelux államok kapcsán a válasz jó lett, csak a levezetés nem - én ott röhögtem visítva :D

jo.e 2013.04.19. 08:35:16

Az, h. a benelux államokra "visszakézből küldik a helyes választ" azért árnyaltabb volt 1 kicsit. Konkrétan fogalmuk sem volt, h. miről beszélnek. Tök véletlen volt, h. a "balti államok" is 3-an vannak. Egyébként az idősebb csaj mi is volt? Élelmiszer-biztonsági ellenőr jelölt a Pannon Egyetemen? Jól emlékszem? Ha igen, tényleg át kellene gondolni ezt a felsőoktatást. + a Testnevelési 1etemen nincs anatómia? áááhhh! Mind1 is, tök jól lehetett rajtuk röhögni. De részemről asszem ennyi volt ebben a műsorban, max még 1 :)

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2013.04.19. 09:25:57

@kiet: @jo.e: Kösz. A Benelux balfaszkodásra nem volt elég idő, de már pontosítva lett, nehogy zsebből kapjanak Phd-t.

pingvinke24 2013.04.19. 10:44:08

Nekem az is tetszett, hogy a Don az egy olasz szó, és miért adnának az Oroszok egy folyónak olasz nevet. :)
De ezen a kanyarban harcoláson szétröhögtem magamat!

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2013.04.19. 13:20:42

Most akkor azt lehet tudni, hogy a hülyekitalálósok ők kamu, vagy tényleg nem tudnak semmit?

beacska 2013.04.20. 09:47:18

@Yooha: én úgy láttam, hogy a Balázs nevűnek meg lett mondva (khm...bocs), hogy egy idiótával fog egy csapatba kerülni, és próbálja meg a legtöbb pontot kihozni a helyzetekből. Az az arc, ahogy a "hídlezárást" mondta (holott TUDTA, hogy Kórház a helyes szó), az király volt.

a lányok meg...nekik nyilván nem mondhatták azt, hogy "a testvéred egy idióta, hozd ki a legjobbat"...

beacska 2013.04.20. 09:48:23

egyébként van fent a neten "kimaradt jelenetek" és "megkérdeztük az utca emberét" is....ezek is szórakoztatóak, és beszédesek. bár, nyilván meg vannak válogatva

Zabkása 2013.04.20. 15:52:14

@beacska: linket kérünk beacska! :)
süti beállítások módosítása