Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x43

2013. április 17. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van. 

A hét a lélektani hadviselés ás az önszopatás jegyében telt eddig, mivel ma Pandora van, nemigen vátható különösebb változás. Az előző adás a Pókmajom sminkes cuccába döglött rovarokat (bogarakat?) csempésző Kristófékkal ért véget, gondolom a mai meg a sikoltozó Pókmajommal indul. A T69-es egy félig batikolt skint kapott mára, fekete alapon vörös pacák, de ez még csak a kezdet, a csapágyak az utolsókat rúghatják a kolumb párában, mert úgy szorítja a a korlátot, mintha a központi vezérlőegység sorsa múlna rajta. A kamera jobbról balra svenkel, csak a fej követi, egy hirtelen kamerarántás katasztrofális végeredménnyel járna. Bosszú költözött az Édenbe, az indulatok végképp elszabadulnak, höjj.

Nyikhaj zuhanyozna, de nem megy neki, mert a tusfürdője nem olyan állagú, mint kellene, a samponja sem, és a zuhanyrózsa sem stimmol. Van még, amivel baj van, Nyikhaj pöcse, amit az Édenben páratlan módon kikockáznak, azaz a) szőrös vagy b) áll, mint a cövek. Nyikhaj téblábol egy sort a zuhanyzóban, aztán rájön, hogy itten szopatva van, beöltözik Rambónak (idéztem), az arca elé kendőt köt (szegény Johnny nem kapott volna levegőt, ha így kolbászol a vietnami dzsungelben) és megy visszaszopatni. Csak van töke, na. Szent Dániel és Kristóf fürdőszobájában is ügyködik, fogkrémet meg tusfürdőt ken ide-oda (vécédeszkára, csapra) meg hasonlók. Látszólag nem bukik le, de mittudomén mit, hogyan vágnak a csalafinta szerkesztők.

Pókmajmot a szobába visszatérve azzal ébreszti, hogy Kolumbia döglött lepkepopulációjának nagy része a szemfestékében héderezik, a csaj kiakad egy kicsit, hát ezek milyen hülyék. Nyikhaj heréi visszaszállnak a testébe és földig lógó nyelvvel jelenti, hogy visszaszopatott. A kamerába már mást mond Pókmajom, határról és annak átlépéséről regél, az én sminkkészletemet nem lehet így megpocsíkolni. Odalent Nyikhaj Nikinek és Prosztónak mesél, jön Pókmajom, kisípolva, kb, annyit lehet érteni, hogy hát a síp síp síp, azt, síp síp, síp, és síp síp, tippelni tudok, de minek. Nem leszek jófej, basszák meg, mondja, és egyre jobban hergeli saját magát, rohadt senkiházi parasztok, mi a faszt képzelnek. Akkor vagyok ideges, ha az akarok lenni, és most akarok! Kiszophatja az összes faszszopó geci a picsámat! Rohadt csöves szarrágó geci! Odafent Kristóf Nyikhaj ajándékait nézegeti és röhög, a kontraszt feltűnő. Alíznak elmeséli, mit, mivel kevertek össze, magnéziumot öntöttek a zuhanyrózsába, stb, és Pókmajom neszesszerjébe beletettünk döglött lepkét, sokat.

Pókmajom agya odalent eldurran, megyek és kiosztom Kristófot, basszamegakurvaanyját. Nyikhaj menne, nézni. Pókmajom rohan, mint egy T-Rex érkezik a folyosón (copyright by Kristóf), feltépi a szobaajtót, és akkorát zakózik, mint az ólajtó, majdnem eltöri kezét, lábát a nagy idegeskedésben. Kurvára nem poénos, nyit közepesen, és sajnáltatja magát, bazdmeg, nem akartam paraszt lenni hat napig, erre tessék. Pókmajom nem szereti a viccet és nem is érti. Kirongyol a szobából, és gonoszságot, valamit gusztustalanságot ígér. Kristóf meg röhög, majdnem eltörte a nyakát, ez nagyon kemény, mondja. Szeretnék mindenkit emlékeztetni Pókmajom hétfőn indított, Idegesítsük Fel Kristófot, Mert Akkor Baromságokat Csinál (IFKMABCS) hadműveletére, aminek eredményességét ennél a jelenetnél jobban egyelőre nem tudunk illusztrálni.

Szevasz pincsikém, köszön Nyikhajnak a reggelinél Kristóf, köszönöm, ezt ezzel a lendülettel le is nyúlom. Pincsi büszke a névre, jól van akkor, mondja Kristóf. És Pincsi a kamerába elmeséli, hogy ő Pókmajom rabszolgája - közben a zseniális humorú hangmérnök a Who Let the Dog Out-ot nyomatja. Kristóf leleplezi Pincsit, ötletszegény volt a visszavágás, mondja. Pincsi megy kajáért, majd kérdezd meg, mit ehetsz, szól utána. Pincsi a kaja után Pókmajom mellé heveredik le a mödanszié északi partján, igaz, nem velem van bajod, kisgazdám. Nem, nem, vakargatja meg a füle tövét Pókmajom, nyugi. Isaura levelet hoz, este Pandora, biztos vidám hangulatú lesz, Niki attól retteg, hogy Pókmajom majd őt kóstolgatja. Van egy olyan érzésem, hogy nem az ő csöcsei lesznek a középontban.

Kristóf és Szent Dani pont ott súlyzózik a nappaliban, ahol Pókmajom aludna, ez is baj, sőt, BAJ, megy inkább fel az egymást szerelmesen méregető TökösBula-Prosztó duóhoz, a rák egye ki a belét ennek a parasztnak a súlyzóval együtt, mondja, lehetek harmadik a szendvicsben? Prosztó bevállalná, gyere, de nem lesz dugás. Pókmajom tovább idegeskedik, rábaszom a fejire a súlyzót, basszameg, hogy rohadjon el az élete, a rohadás vigye el. Aztán támad egy ötlete, és elindul Kristóf szobája felé, fogja Lassúbeszédű tusfürdőjét, és minden ruháját összekeni. Felnyitja a bőröndjét és ott is dúl egy sort, kifelé menet meg majdnem összetöri magát. Anélkül, hogy állást foglalnék, megjegyzem, hogy Kristófék három döglött lepkét tettek a piperecuccába, és nem tettek tönkre semmit, míg Pókmajom ennél azért jóval tovább ment.

Kristófék pár perc múlva felmérik a kárt, oszt akkor most mi legyen, vágjam szét a ruháit ollóval? Vagy mi? Kristóf röhög egy sort, nem szólok én neki, mert minek. Na, megy a pampuc a pandorára, Kristóf azt tervezi, beszól Pókmajomnak este, hogy vesz neki egy sminkkészletet, ha nyer, bár sokat nem segít rajta. Másból úgysem lesz pénze, mert nem tud még baszni sem rendesen, legalábbis ezt mondta Sógor az együttlétről. A műsor nem volt jó reklám az escort szolgáltatásnak.

Na, jönnek a kérdések. Pókmajom, mit szólsz Szent Dani és Niki kibéküléséhez? Hát, leszarom, bár ha rajtam múlik, akkor húzhatnának már a gecibe. Megint azt mondogatja, hogy a lepkés akció miatt lesz továbbra is paraszt, erre Szent Dani és Kristóf ráugrik, mint egyszeri kommandós a szakállas arab vezérre, és nem hagyják, hogy akár csak egy fél (ijesztő) gondolatmenetet is befejezzen, közbevágnak és megszakítják a mondandóját. Dani, te milyen ember vagy, kérdezte valaki, jó, válaszolja a pápa. Pókmajom szerint ez egy összetett mondat, de bővebben, ha lehet. De sokat jártál te nyelvtanórára, veti oda a pápa kissé kétértelműen, ja, nyolc év helyett tízet, kontrázik Kristóf, Pókmajom agyvize kezd felforrni.

Kristóftól azt kérdezi valaki, hogy nem túlzás-e a király bábuját hurcolászni, mint egy véres kardot. Hát, ha ezt Pókmajom kérdezte, kezdi Kristóf a választ, a szándék egyértelmű, idegileg ki akarják csinálni a főellenséget, és jó úton haladnak. TökösBula szerint Kristóf vitte a pálmát, ezt elképzeltem, ha nem baj. Ha nagyon felgyülemlik benned a dolog, Pókmajom, akkor megütheted a bábut, örülj neki. Fogd fel az icipici agyaddal, Kristóf, hogy nem én kérdeztem. Remélem, nem húztad fel magad, jegyzi meg a szokásosnál is lassabban és nyugodtabban Kristóf, amitől Pókmajom még idegesebb lesz, NEM BAZDMEG, AHHOZ TI NAGYON KEVESEK VAGYTOK.

TökösBula, te milyen embernek tartod Pókmajmot? Hát, a nők szégyenének tartottam az elején, de aztán mutatott egy olyat (lement hídba?), hogy elaléltam. Ha megismernétek, megszeretnétek, de nem adtatok esélyt neki. Harminc nap nem volt elég, kérdez vissza Kristóf. TökösBula is vakargatja magát, tán csak nem fingerlizte meg Pókmajom? Szent Dani a fájdalmat emlegeti, amit Pókmajom okozott, és most az ő mondatába vág bele a másik, amitől a pápa látványos kiborulást színlel, fülét befogja, és nem hajlandó meghallgatni Pókmajom mantráját. Pókmajom nem barátkozni jött, hanem a lóvéért.

Kristóf röhögve ül Pókmajom mellett. Szent Dani leveszi a kezét a füléről, és Kristóffal kezd beszélgetni Pókmajomról, de úgy, mintha az ott sem lenne. Kristóf beviszi az utolsó nagy ütést, rosszul sikerült a sminked, Pókmajom. A tied is, a pattanásokra ráfért volna egy kis púder, jön a riposzt. Kölcsön kellett volna kérnem a sminkkészletét. Hát azt hiába, kidobtam, majd küldöm a számlát. 25 millióból majd kapsz egy púdert, vigyorog Kristóf, a kamerába meg azt mondja, azért kidobni a sminkkészletet, mert belemászott pár döglött hangya, az nem bölcs dolog. Kristóf a biológia órák helyett minden bizonnyal dekázott az udvaron.

Innen viszont már nincs visszatérés, azt mondtad, Pókmajom, hogy drága lány vagy, egy óra alatt megkeresed, mit hepciáskodsz? Alíz és a többiek olyan arcot vágnak, mint az az ember, akinek a teljes LMP frakció egy szál faszban lejtett csárdást a kolumb éjszakában. A kvázi lekurvázott Pókmajom (mondjuk ő mondta vagy két napja) azt mondja erre, hogy jobb lenne, ha Kristóf meggondolná, mit és mikor mond. Megfenyegetsz? Ne mássz bele mindenbe, a helyedben átfontolnám (idézet ez is), mint mondok, tudod, meg gondolkoznék, hány éves vagy, 25? Ezzel a lendülettel pofán bassza Kristófot, és kisétál, Kristóf meg feláll, én nem egy Maunikasóba jöttem, basszátok meg, de nem megy utána.

Alapesetben a fizikai erőszakért AZONNAL kitiltás jár minden valóságshow-ból, így a szerkesztői szobában a fa mellett összeroskadó Pókmajomra sem várhat más. A terve, mint azt vagy tíz-tizenöt adással ezelőtt mondta, amikor a második védettségét megszerezte, hogy úgy távozzon a hotelből, hogy nem mások ejtik ki. Asszem összejött. A szünet után levelet hoz Isaura, de nem az van benne, hogy Pókmajom mehet a picsába, hanem az, hogy a lakók szavazzanak a dologról. Ez mekkora faszság már? És ha holnap Szent Dániel egy húsklopfolóval egyenesíti ki Niki csöcseit, arról is szavazás lesz? Prosztó szerint Kristófnak nem kellene csodálkoznia a pofonon, mert túlfeszítette a húrt, és ő spec. a második kérdés után szétfejelte volna az arcát.

Jó, a szavazásnak az a vége, hogy megy, mert az igazi parasztpicsás, fatalpú, magassarkú papucsban parádézó TükösBula és párja, Prosztó is azon a véleményen van, hogy ez túlzás, Niki szerint Pókmajom a hibás, kontrollálhatta volna magát. Pincsi kiáll Pókmajom mellett, hiszen a párja. Kristóf szerint Pókmajom nem ember. Alíz véleményét meg sem hallgatjuk. Pókmajom távozik, nem mutatják a pakolását, csak azt, ahogy remegő hangon felolvassa a levelet, amiben elzavarják a picsába. TökösBula a döntést követően máris siet kijelenteni, hogy örül Pókmajom távozásának, gerinces, egyenes nő ez, mindig mondtam.

Este a mödanszié partján mindenki felszabadul, Niki önmaga lehet, és kedvére hányhat zsinórtangában ahová csak akar, egyedül Kristóf van megrogyva, de nem azért, mert sajnálja Pókmajmot, hanem mert kapott egy pofont, amit nem adhatott vissza. Megalázták és ez neki fáj. Na, akkor ez örök seb marad, hacsak el nem kapja Pókmajmot valahol a belvárosban és szét nem veri a fejét egy lábszárvédővel.

Címkék: éden hotel
832 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Skanoja 2011.05.19. 07:47:19

Tök jó volt a tegnapi rész! És a legjobb az volt az egészben, hogy Szandra személyiségéhez és eddigi viselkedéséhez méltóan csúfosan távozott, úgy hogy még a szövetségesei is ellene szavaztak.:)
Persze ő ebből úgysem fog fel semmit. A Velveten már fenn van vele az interjú, amiben előadja, hogy ez csak egy szerep volt, és hogy ő még a pszichopatát is el tudja játszani. Hahahaha! Ekkora agyalágyultat... ezt ki veszi be? :D Elfelejthetnék már az Éden lakók azt a "kint én teljesen más vagyok" dumát, mert ilyen nincs...

mandruc 2011.05.19. 07:50:56

Hát nem tudom, nekem ez volt az első olyan rész, amit nem bírtam végignézni. PM távozása tényleg időszerű volt már.

szekőcei 2011.05.19. 07:51:02

Lassúbeszédű jobban járna (meg mi is) ha inkább Levi kapuskesztyűjével verné Pókmajmot agyon... :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 07:52:09

Virágos jó reggelt mindenkinek! Vagy akár azt is mondhatnám, hogy jíííháááá.

Na de komolyra fordítva a szót, nagyon sajnálom ezt a szegény lányt, mert a velvet interjúból kiderül hogy ezt a sok marhaságot amit összehord sajnos el is hiszi.

ensorcelant 2011.05.19. 07:53:45

Szerintem itt egyedül a szerkesztők érdemelnék meg a 25 millát.

ensorcelant 2011.05.19. 07:56:20

@Benyeszke: Szerintem az a baj, hogy ebben a bagázsban mindenki elhiszi magáról, amit mond:
Dani azt, hogy ő jó ember; Szandra azt, hogy csak megjátszotta az egészet; Kristóf aaazt, hoogy őőő neeem süüllyeeedt leee aa töööbbiiieeek szintjééreeeee. stb.

beacska 2011.05.19. 07:57:16

@Benyeszke: igen, én is ezen szomorkodtam. Meg azon, hogy asszem a Velvetre írta vki, hogy a többiek voltak a hibásak, mert nem kérdezték ki Szandrát, hogy miért árulta a testét, és mi van a lelkében. Ez nagyon közel áll ahhoz, amit én írtam tegnap, de még mindig tartom, hogy Szandrának kellett volna kibeszélnie, ami a kis lelkét nyomja, mert így hurcolni fogja a sok szart egy egész életen át!

beacska 2011.05.19. 07:58:48

@ensorcelant: miért, te rossz ember vagy? Senki sem gondolja azt magáról, hogy rossz ember. Mit kellett volna Daninak válaszolnia?
Szerintem sem rossz ember. miért lenne az? mert bogaras???

mocskosmacska 2011.05.19. 08:01:18

Nekem a ruhák összeborotvahabozása sem tűnik durvábbnak, mint a döglött lepkék. Döglött bogaraktól sokan undorodnak, borotvahabtól nemigen. Dani meg ne nyafogjon, mint egy elsőbálozó szűzlány. Aki bogarat tesz más sminkkészletébe, az ne picsogjon, hogy összeborotvahabozták a ruháit. Simán kijön, nem ment tönkre.

beacska 2011.05.19. 08:01:48

jaaa, Attila micsodáját miért kockázták ki vajon? Nem járult hozzá, hogy idő előtt mindent megmutassanak? Az Oscarra tartogatja ;D

mocskosmacska 2011.05.19. 08:02:44

@beacska: Pedig szerintem, akik kapásból bejelentik, hogy ők jó emberek, azok a legnagyobb genyák. Mert aki elgondolkozik, annak van önkritikája és néha felülvizsgálja a tetteit.

beacska 2011.05.19. 08:02:51

@mocskosmacska: szerintem nem is az övét kente össze, csak Kristófét. Én csak 1 szobában láttam Szandrát is, és a fiúkat is csodálkozni.

ensorcelant 2011.05.19. 08:02:56

@beacska: Nem állítottam, hogy Dani rossz ember, de azt, hogy jó, annyira hiszem el, mint Szandra monológjait a tiszteletről.
Nincs fekete, vagy fehér szerintem. Jó embernek teljesen más embereket tartok, mint a Dani.
Az, hogy én milyen ember vagyok, ebből a szempontból irreleváns.

GL-581 g 2011.05.19. 08:03:10

Pókmajom nyomott olyan sallert bazmeg, hogy vége lett, mint a Twin Peaksnek bazmeg... :D:D:D

Móka na 2011.05.19. 08:04:14

@beacska:Hali

Ez nagyon jó, ez a törökös írás, amúgy is az egyik nagy kedvencem, de most hogy a tvnézős koncepciója is hasonlít az enyémhez kap még egy piros pontot :).

BOHUMIL, írtam neked levelet!!!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 08:05:02

Egyébként én azt gondolom, hogy Szandra már előre készült erre a pofonra. Szerintem amikor leesett neki, hogy milyen ordenáré módon viselkedett reggel akkor eldöntötte, hogy elég volt neki ennyi és kész. Kristóf azt is mondhatta volna hogy milyen szép a haja akkor pofán verte volna mert haza akart menni amit nem is csodálok.

vegteleneskeptelen 2011.05.19. 08:06:54

Kristóf abszolút lesüllyedt arra a bizonyos szintre tegnap. De ő ezt sosem fogja felfogni.
Senkinek nincs joga nyílt színen lekurvázni valakit, még akkor sem, ha az illető valóban kurva. Párhuzam: magáról bárki mondhatja, hogy hülye, de ha lehülyézik, akkor azon joggal háborodhat fel. A kurvázás ennél csak súlyosabb.
Az más kérdés, hogy Szandra ékesen bebizonyította, hogy nem jó játékos, hagyta magát felidegesíteni, belesétált a kelepcébe, és kedvére tett a bosszantóinak azzal, amit tett.
Még az is igaz, hogy sokat tett azért, hogy úgy gondolja a többi, vele szemben akármilyen módszer bevethető.
De ez Kristófot abszolút nem menti fel. Egyik 19, másik egyhíján 20. Örülök, hogy ezt legalább Robi megmondta neki.

oligofren 2011.05.19. 08:08:16

Szép jó reggelt!
Azon gondolkodtam, hogy basszus mi a tosznak jelentkezett PM ebbe a játékba? Szerintem egész életére elásta magát, escortozásra már nem hiszem h hívják, fotózásokra végképp nem max. tényleg a török kamionosoknak lesz jó.. már kezdem sajnálni lassan, pedig úgy utálom mint a szart... :)

GL-581 g 2011.05.19. 08:09:38

Amúgy Dani fapofával feltett "akkor szent a béke?" kérdésére dobta le Pók agya az ékszíjat. :D
3 nap alatt kicsinálták a csajt. Bravúr! :)

Szirgyu28 2011.05.19. 08:10:07

IFKMABCS hadművelet sikertelenül végződött. Úgyis mondhatnám, hogy visszanyalt a fagyi :))
Én azon gondolkozom, hogy milyen csavar jött volna, hogyha nem csattan el az a pofon? Mert addig ugye mindenkinek megvolt a párja.
Szerintetek??

mocskosmacska 2011.05.19. 08:14:13

@vegteleneskeptelen: Robi tegnap nekem is szimpi volt, pedig eddig negatívban volt.

Ahogy Kritsóf és Dani ráment pm-re nekem sem tetszett. Több tartás lehetett volna bennük.

Skanoja 2011.05.19. 08:16:18

Van aki úgy látja (pl. Prosztó), hogy Kristóf nagyon csúnyán provokált, és megérdemelte a pofont. De azok után amit pókmajom művelt hetek óta, ez volt a LEGKEVESEBB amit megérdemelt.
Boldogságosan kacag, mikor másnak fájdalmat okoz a tetteivel (pl.kivágja másnak a párját) érdekes módon a bogaras jelenetre úgy reagál, hogy "ez egyáltalán nem vicces!!!" - ja, merthogy most ő vele basztak ki?...

haruka 2011.05.19. 08:16:52

Kristóf egészen az utolsó megjegyzéséig nagyon faszán csinálta, abszolút kiborították Szandrát, pedig fordítva kellett volna történnie. :D a kurválkodást kár volt felhozni, emiatt ő sem jobb a deákné vásznánál. viszont Szandrának meg nem kellett volna többször nagypofával üvöltenie, hogy ő mi mindent elért (gyakorlatilag semmit, az nem eredmény, hogy valaki puncival születik), és ő milyen büszke erre, meg ő drága lány. azt kellett volna mondani teljesen higgadtan, hogy ez van, nem vagyok rá büszke (mert nem az, bármit is mond), így alakult, nem szeretnék erről beszélni. akkor szerintem nem lett volna ebből ekkora botrány.
viszont holnap mi lesz? több a fiú, viszont úgy láttam, ők ültek.

Skanoja 2011.05.19. 08:18:00

Különben meg ha olyan erős lenne amilyennek mondja magát, nem lenne ilyen idegbeteg, hanem a szivatásra is nyugodt maradt volna.

haruka 2011.05.19. 08:18:19

@Skanoja: nekem rögtön az jutott eszembe, hogy ő VV Olivér Édenes megfelelője, aki basztathat másokat, de őt ugyan nem lehet, mert az már persze nem vicces. :D

Móka na 2011.05.19. 08:19:30

Én nagyon kiváncsi vagyok, hogy azok akik itt most Kristófot ostorozzák, hogyan reagáltak volna 40 nap bezártság után erre a szituációra?
Azaz:
1. bezártság egy olyan emberrel, akit nem kedvelsz - és ez most kedves megfogalmazás volt.
2. folyamatosan húznak, és téged idegesítenek, a képedbe röhögnek, gonoszkodnak veled.
3. elküldik a barátaid - azokat, akikkel elviselhető a bezártság.
4. a gyűlölt személyt segítik a szerkesztők, hogy műsor legyen, amit te is tudsz és kicsit olyan mintha nap mint nap szélmalomharcot vívnál.

Tudom hogy a kommentelők 50% tuti, akkor sem viselkedett volna Kristófhoz hasonlóan, én azért megnézném... magunkat.

Skanoja 2011.05.19. 08:20:37

@oligofren:
Ő nem így gondolja:
"Ahogy említette, mindenképp negatív hullámokat akart korbácsolni, mert sejtette, hogy nem lesz negatív szereplő az Éden Hotelben, és egy ilyen személyre ráadásul jobban is emlékeznek az emberek. "Jó lenne, ha ismert lenne az ember, benne lenne a köztudatban. Azt gondoltam, hogy a műsor után majd sokkal jobban lehet érvényesülni a média területén, mert az érdekel" – mondta. Szívesen lenne például műsorvezető."
Szerinted?...van önkritika rendesen.

yooker77 2011.05.19. 08:22:50

a lényeget kb tegnap már megbeszéltük ,
ami nekem nagyon durva volt plusszban az Niki viselkedése...

borzasztó undorító ahogy egyik oldalról áll a másikra és vissza
igazi köpönyeg és gyomorforgató amit művelt , nálam best legszarabb ember a Hotelben...

Robi meg plussz pontot kap mert ha későn is de legalább emlékeztette Lssút arra hogy ő is nagyon bunkó volt...

Viviparus 2011.05.19. 08:23:38

Nekem ez az egész kicsit olyan mesterséges volt. Szerintem Szandra inside woman volt:)

Thorwald 2011.05.19. 08:24:01

Az utobbi idok legjobb irasa volt sixx gz!
Ezt a reszt tuti letoltom es megnezem:)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 08:24:52

Pókmajom tuti nem volt soha életében osztálykiránduláson, gyerektáborban vagy más egyéb ilyen helyen. Alapszabály, hogy a szívatást azonnal és a megfelelő módon kell visszaadni. Attila jól csinálta. Szandra válasza az ordenáré óbégatás volt (ennyi és ilyen káromkodást még soha nem hallottam, főleg nem nőtől) tehát az hogy ott operált a samponnal pusztán szánalmas volt. Akkor lett volna rendben ha kihagyja a nagyjelenetet.
Egyébként - gonosz dolog - de én mindkétszer nagyon jót mulattam amikor majdnem összetörte magát.

beacska 2011.05.19. 08:25:33

@mocskosmacska: jajjj....te nem vágnád rá kapásból??? én igen. Milyen taktikus vagy te??? ejnyee...3 pohár bor után ESETLEG elgondolkodnék rajta, de hát csak tudod, mikor mit csinálsz, nem? mit kell ezen gondolkodni...

Skanoja 2011.05.19. 08:25:45

@Móka na:
Egyetértek. Szerintem Kristófék, meg a nézők egy része a két kezével tudná megfojtani a csajt, ehhez képest semmi volt ez a laza beszólogatás.:P Az a nagy mázlija Szandrának, hogy nőnek született, mert így nem illik megütni. De hogy itthon hogy fog merni végigsétálni az utcán anélkül hogy 1-2 ember leköpné vagy beszólna neki, azt nem tudom.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 08:27:16

@Skanoja: egyszer valami rendkívül elmés szereplő azt nyilatkozta miután kiesett a játékból amiben volt (sajna nem emlékszem mi volt), hogy neki remek ugródeszka volt a műsor, és (idézek): szeretnék műsorvezető, foglalkozatott aktmodell vagy akár sztár lenni.

Ez a mondat annyira beleégett az agyamba hogy azóta semmin nem csodálkozom, főleg nem azon hogy valaki műsorvezető szeretne lenni. :D

Móka na 2011.05.19. 08:28:04

@Skanoja: Trollokat nem kell táplálni .. ) magánvélemény.
@oligofren:
Ő nem így gondolja:
"Ahogy említette, mindenképp negatív hullámokat akart korbácsolni, mert sejtette, hogy nem lesz negatív szereplő az Éden Hotelben, és egy ilyen személyre ráadásul jobban is emlékeznek az emberek. "Jó lenne, ha ismert lenne az ember, benne lenne a köztudatban. Azt gondoltam, hogy a műsor után majd sokkal jobban lehet érvényesülni a média területén, mert az érdekel" – mondta. Szívesen lenne például műsorvezető."
Szerinted?...van önkritika rendesen.

felmary 2011.05.19. 08:29:15

Igen, a fagyi visszanyalt. Sajnos bebizonyosodott, hogy Pm sem olyan nagy játékos, mint gondolta. Vagy úgy is mondhatnánk, hogy geciségben Kristóf és Dani jobbak voltak. Hát erre egyébként büszkék lehetnek.
Mindenesetre nekem feszt úgy tűnt, hogy valamit kivágtak a jelenetből. Kristóf lekurvázza szandrát, az magyaráz, erre beszól Dani, majd Szandra pofán vágja Kristófot... ???
És még valami: tegnap azon gondolkodtam, hogy Szandra az utsó két napon kívül mikor ment le személyeskedésig a játékban? Mert szerintem azon túl, hogy kivágta Katát és Krisztát, szerintem senkit nem köcsögözött le... Ezt már a királlyal való harcakor is észrevettem: A király folyamatosan kutyázta a csajt, de Szandra -legalább is abból, amit bevágtak- sosem csinálta ezt. Vagy rosszul emlékszem?
Robinak volt igaza: egy hajszállal sem voltak jobbak nála, remélem, Kristóf büszkén nézhet anyukája és apukája szemébe ma...

Ringlósztár 2011.05.19. 08:29:47

Bakker, a lekszinpatikusab játékos távozott, hogy vehetett komolan egy focistát?

ensorcelant 2011.05.19. 08:30:45

@Móka na:
1.Fogalmam sincs, hogyan reagálnék, mert nem megyek szerepelni ilyen helyre, direkt azért, hogy ne kelljen összezárva lennem olyanokkal, akiket nem kedvelek. Ezt előre ki lehet számítani, hogy ilyen helyen előfordulhat 1-2 (esetleg több) ember is, akivel nehéz kijönni. Ezzel mindenkinek tisztában kell lennie, aki erre vállalkozik. Ha Kristóf ezt 25 évesen nem tudta felmérni, akkor... Aki k.rvának megy, ne csodálkozzon, ha +b@sszák. És ez mindkét oldalra igaz.
3. Barátság nem alakul ki ennyi idő alatt. Kölcsönös szimpátia, közös érdeklődés... De barátság? Ennek a szónak azért szerintem mélyebb az értelme, minthogy 30-40 napos ismeretségekre használják ők.
Alíz ugyan kicsit unalmasan játszotta idáig a játékot (és a Nikivel való csókolozásai nem voltak túl szimpatikusak), de talán ő az egyetlen, aki értette a játék lényegét.
Egyébként érdekes, hogy Ádám távozása milyen szinten higgasztotta le Kristófot, és bizonytalanította el Szandrát.

felmary 2011.05.19. 08:31:05

Még valami. Játék szempontjából az lett volna érdekes, ha azt kell megszavazniuk, hogy Kristóf és Szandra hagyja-e el a hotelt! Elvégre a pofonban mindketten hibásak voltak!
Akkor vajon hogy döntöttek volna?

Nagyzee 2011.05.19. 08:32:33

@haruka: Igen, a burkolt lekurvázásig még viszonylag elegánsan nyomták, már amennyire az ilyen személyeskedő vitákat lehet. Szandra majd szétrobbant a dühtől, ők pedig teljesen nyugodtak voltak. Ja, és bár Dani háborgott egy kicsit, a szivatást is nagyságrendekkel jobban fogadták délelőtt.

A burkolt lekurvázás már tényleg sok volt, ebben igaza volt Robinak és Alíznak, viszont Kristóf Szandra saját szavait használta ("drága lány vagyok") erre, szóval semmi olyat nem mondott, amit Szandra nem állított magáról. Az meg epic volt, hogy Szandra pont a Dani-féle "ugye akkor szent a béke?" beszólásra robbant fel. Pwnd.

Ami sokkal inkább gáz volt, az Kristóf eset utáni önsajnáltatása, és a történtek totál egyoldalú értékelése.

Móka na 2011.05.19. 08:34:28

@felmary: Ez a Kristóf kontra Szandra érdekes felvetés.

felmary 2011.05.19. 08:35:09

@Benyeszke: a csúszkálások tényleg minden pénzt megértek! :-) Szemétség, de én is röhögtem. Köszi a szerkiknek, hogy a kifelé menetet is bevágták!

szgy 2011.05.19. 08:35:15

én azt nem értettem hogy a méregdrága kenceficéit kidobta mert döglött bogarak voltak közte? kész röhej. miért nem a bogarakat dobta ki? vagy kért volna meg valakit (vagy inkább parancsolt volna valakire) hogy dobja ki a bogarakat. ennyi ésszel...

Zsoma 2011.05.19. 08:36:05

@Ringlósztár: Öreg, Te is látom Pókmajommal jártál egy nyelvtanórára...:P

Nagyzee 2011.05.19. 08:36:12

@felmary: Egymás idegesítése teljesen megengedett egy ilyen műsorban. A fizikai erőszak nem. A kérdésed így álságos és értelmetlen.

Corporate 2011.05.19. 08:36:29

Ez a Szandra de egy hülye pitsa. Bár ennek ellenére kb. az egyetlen játékos volt, aki ért valamit. A többi seggnyaló egyszerűen gusztustalan, élen a Lindával.
Kristóóóf meg nem tudom milyen szinten lehet, ahova senki sem ér fel, de annak kifejezetten örültem, ahogy belepillantott tegnap a salátába.
Most majd rendezheti a DÓÓGAIT a HOTELBA a gyökér fotballista.
Kiváncsi leszek, hogy írtják majd egymást a maradék 8 napban.

Skanoja 2011.05.19. 08:37:20

Szerintem is érdekes az a pofonos rész, mert abban a szövegkörnyezetben nem indokolt... nem az van hogy Kristóf beszól valamit, és akkor üti meg Szandra. Én először nem is értettem, hogy ez most hogy? Meg miért? Szóval lehet hogy a szerkik kivágtak valami tényleg durva beszólást?

Kürosz 2011.05.19. 08:37:30

Kedves Szandra!

Ha netán olvasod ezt a blogot, akkor ne kenődj el némely fröcsiktől, lépj túl rajta, ne vedd fel. Ma téged utálnak, holnap már mást. Volt már itt (a hogyvolt-blogoknál) bősz Alekosz-ellenesség is, sokszor ugyanazoktól, oszt' tessék.

Nagyok sok néző nem szimpatizált a futtatott Ádám-Kristóf-Dani triumvirátussal, ezt majd talán tapasztalni fogod. Nem itt.

Azt nyilatkozod, h negatív szereplő voltál, nos, igen, de csak annyiban különböztél a többiektől, h nyíltan voltál negatív, míg a többiek álszenteskedve, hátulról döfve, megideológizálva. A nők megalázásása álszent beszédekkel körítve aligha mondható pozitívnak. Legalábbis számomra.
(Talán az egy Levit leszámítva, aki nem vetkőzött ki magából, aki valóban pozitív szereplő, csupaszív ember volt, és akinek a távozását a legjobban sajnáltam.)

Köszönjük neked, h nézhető és élvezhető maradt a döglödni látszó, és belterjessé váló műsor, pont a te (vitatott) személyiségeddel, játékoddal. Nem véletlen, h ilyen nagy teret kaphattál az összevágásokban, a szerkik nem utolsósorban veled adtál el a műsort. Ez a te legnagyobb elismerésed. Úgy kellettél nekik, mint Alekosz a VV-be. Ezt majd vagy meghálálják neked, vagy nem.
Ha a "műsorgyilkos" Ádám szerkesztői szerepre pályázhat, holott kis híján lefagyasztotta a produkciót, és ma is téged okol mindenért, akkor remélem, h neked is leeshet valami, neked, aki utolérhetetlen vagy a kavarásokban. :) De ez az ő dolguk.

Azt ne gondold egy percig sem, h a pofon miatt vesztetted el a 25 millát, valójában SOHASEM volt esélyed rá. Nyilván sokat gondolkoztál, beszélgettél arról, akár a hozzáértőkkel, így tudhatod, h egy erős karakternek, egy megosztó karakternek, ráadásul vitatott múlttal SOHASEM adják hasonló jellegű műsorokban a díjat, pláne egy befutóban lévő műsornál. Olyanokat szoktak kihozni (pláne, ha lehetőségük van rá, márpedig van), aki miatt megveszik a női magazinokat, ez lesz gondolom most is a papírforma.

Kívánom neked, h rendezd a dolgaidat, és legyen sikeres életed!

Lotyó Bridzsida 2011.05.19. 08:37:38

Kristófról azt gondoltam, hogy normális gyerek, erre kiderül, hogy egy agyatlan, nyikhaj kihaénnem...de gáz volt...
Niki igazi idióta, pont olyan, amilyennek első ránézésre gondoltam.
Tökösbula no comment.
A Daninak meg a szeme sem áll jól. Semmilyen értelem nem süt az arcáról.
Kristóf megérdemelte a pofont, jól mondta a Robi, hogy ő már a második beszólásnál leütötte vóna.
Sajnos mónikasó lett belőle, mert a Kristóf/Dani azt csinált.

Most egyetlen embert látok normálisnak az a Robi. Robi for president!:)

beacska 2011.05.19. 08:40:13

én is kíváncsi vagyok,hogy lesz-e új első számú közellenség. Szerintem nem. Már csak 5 nap van, szerintem nem lesz több veszekedés...Alíz kontra Dani? na neee. Kristóf és Robi? kizárt. Niki és Linda? legfeljebb egymás háta mögött. Attila bárkivel??? ááááá...

szerintem nyugis napok jönnek. Persze, lehet, hogy tévedek.

Nagyzee 2011.05.19. 08:40:35

@felmary:
"Mindenesetre nekem feszt úgy tűnt, hogy valamit kivágtak a jelenetből. Kristóf lekurvázza szandrát, az magyaráz, erre beszól Dani, majd Szandra pofán vágja Kristófot... ???"

Szerintem nem vágtak ki semmit. Dani "ugye akkor szent a béke?" zrikája volt az utolsó csepp. Amikor majd szétrobban az ember, akkor egy ilyen kis beszólás is elég lehet a robbanáshoz, sőt talán még hatásosabb is, mint egy újabb durva osztás.

kj71 2011.05.19. 08:40:39

Sziasztok, jó reggelt!
Sixx, köszönöm ezt a HV-t, zsniális volt - megint!
Nem igazán szoktam kommentelni, de ezt most ki kell írnom magamból.

Valóban Kristóftól nem volt szép, hogy a prosti múltját emlegette fel Pm-nek, de amikor 2 nappal korábban ő maga védekezett és vágott fel azzal, hogy ő hogyan kereste a kenyerét és milyen sok kenyeret, akkor szerintem nem nagyon kell azon felháborodni, ha mások ezt megjegyzik, esetleg felhasználják ellene.
De gondolom ezzel a véleményemmel sokan nem értetek egyet, vállalom.

A másik ami nagyon szöget ütött tegnap a fejemben, ha mindenki ennyire örült Szandra távozásának (értem itt az öribarijait), mert mennyire elviselhetetlen volt a stílusa, akkor korábban MIÉRT NEM MONDTA NEKI EGYIK SEM, hogy állj le Szandrácska, ez neküknk így nem tetszik, nem barátkozunk veled.
Vagy nagyon naív vagyok?

szgy 2011.05.19. 08:41:27

látszik milyen fából faragták a pókmajmot, addig bírja a szívatást amíg nem vele csinálják. amint ő is kap egy kicsit egyből vérig van sértve. bőven megérdemelte ezt a kis beszólogatást. amekkora tetű volt az elmúlt hetekben még többet is megérdemelt volna. mondjuk pl. az öntelt vihogásáért a párválasztókon.

felmary 2011.05.19. 08:41:56

@Nagyzee: Ha egymás idegesítése megengedett, akkor Szandra miért volt gáz, hogy másokat idegesített?
Nem védem, őszintén szólva az utóbbi 2-3 napban übergáz volt a csaj, de ez a kettős mérce kicsit furcsa. Igen én is képentöröltem volna azt a kis nyikhajt ennyi baszogatás után.
Valamelyik azt mondta, hogy sem fizikailag, sem lelkileg nem szabad egymást bántani. Szerintem ez így fair. Unalmas és Kristóf számára is megalázó volt a folyamatos kurvázás (tényleg, honnan tudjátok, miért lett kurva, és mi van a háttérben?), ezért én úgy gondolom, hogy egyik 19 másik egy híján 20, így leginkább együtt kellett volna távozniuk.

cöcke 2011.05.19. 08:42:38

Szandrát rühellem, DE ez a Kristóf gyerek egy olyan nagyképű, kihaénnem, bunkó pöcs, hogy én is bármikor képen törölném. Valamiért baromi sokat képzel magáról az ostoba focistája, ez már jól megmutatkozott akkor,amikor le hisztis picsázta Dzsenifert, az meg kicsit beszaratta Toldival és erre még neki állt feljebb, persze tényleg hisztis picsa volt a csaj, de ennek azért nem adok hangot 3 heti ismeretség után, pláne,ha még bele is vagyok esve az adott lányba. Egy öntelt ostoba, diszlexiás, elkényeztetett hülyegyerek... Ja és egy bizonyos kor felett tényleg szánalmasa döglött bogaras szintű poén, pláne, hogy előtt egy nappal ő ovisozta Szandráékat. Danira meg nem is mondok semmit, az a csávó mind agyilag, mind érzelmileg egy petrezselyem szintjén van kb.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 08:43:16

@Lotyó Bridzsida: azt ne felejtsd el hogy a Maunika sóban is két fél kell: egy amelyik löki a sódert és egy amelyik felkapja a műanyag széket, hogy agyonverje vele a másikat.
A fiúk provokáltak, hatásos volt (nem korrekt) Szandra meg kifogyott az érvekből/türelemből/xanax-ból.

cöcke 2011.05.19. 08:43:23

Ja igen, én is kizavartam volna mindkettőt a picsába.

2011.05.19. 08:43:49

@oligofren:
mért nem érte meg neki? Az lehet hogy a legtöbb ember megutálta, de azért bőven van, aki szerint jó fej (még itt a fórumon is volt ilyen), és hány olyan lesz, aki majd elhívja escortozni, ha mást nem azért, hogy elmondhassa a haveroknak, hogy: "képzeljétek, lesz*p@ttam azt a kurvát, tudjátok a tévébő'!"

felmary 2011.05.19. 08:44:22

@beacska: akkor miért fogom nézni???? Én mónikasót akarok!!!! áááááááááá

Nagyzee 2011.05.19. 08:44:29

@Lotyó Bridzsida: Amúgy tényleg Robi a legvállalhatóbb alak, pontosabban lenne, ha el lehetne felejteni azt, amikor részegen erőszakoskodott Lindával, de azt nem nagyon lehet, még ha Lindát utólag nem is bántja a dolog. (Ami egy újabb erős jel arra nézve, hogy Lindának semmi önbecsülése nincs.)

Lotyó Bridzsida 2011.05.19. 08:44:42

@szgy:

Te is hiányoztál biológia óráról?:D

Lotyó Bridzsida 2011.05.19. 08:47:42

@Nagyzee:

Erőszakosokodott???:D
Linda, dugjunk!
Robi neee.
De.
Jó.

Ennyi volt.:D

Egyébként tényleg érdekes a csávó, ha iszik, van benne némi elfojott szexualitás, ami ilyenkor kijön, mert nincs önkontroll, de ettől függetlenül a legjobb arc, és hát csini férfi is.:))

beacska 2011.05.19. 08:47:54

@kj71: szerintem az lehetett, hogy Szandra 4 és 6 szemközt kedves volt, és olyanokat mondott, amit a másik hallani akart. És így az újak könnyen barátkoztak vele. Ha nem nyitott bénán. És aztán meg örültek neki, ha nem rájuk fröcsölte a hülyeségeit. Jó példa erre Linda. Tudta ő, hogy genya, de örült, hogy nem rá irányul, volt kivel beszélgetnie (mert más nem nagyon állt vele szóba), és ő legalább egyszer rá is szólt, hogy lassabban, és ne olyan csúnyán. Ennyi tellett tőle...jaaa, és Robi is rá-rá szólt.

szepi79 2011.05.19. 08:50:37

@mocskosmacska: szerintem sem durvább, de a fiúk sem húzták fel magukat 2 percnél tovább. betudták annak, ami: csinytevésnek.

Britte 2011.05.19. 08:50:50

@kj71: Számomra tegnap az volt a fura hogy tényleg mindenki arra szavazott hogy Szandra menjen még azok is akik eddig az ő pártján voltak. Elég érdekes hogy most hirtelen ennyire felháborodtak a viselkedésén, amikor ugyanazt adta amit eddig. Nagyon is várható volt az a pofon. Kristófnak amúgy szerintem semmi oka nem volt arra, hogy felháborodjon azon a pofonon. Viszont Szandra most úgy távozott ahogy megérdemelte. :)

beacska 2011.05.19. 08:50:52

@Lotyó Bridzsida: ugye, ugye, hogy ugyeee? tegnap én is ezt bizonygattam itt!!! vagy tegnap előtt??? naaa, mindegy, AKKOR egyedül voltam vele :((

bpetya75 2011.05.19. 08:51:00

Egy nagyon érdekes tanulsága volt számomra az lemúlt 2-3 napnak. Ezt jó lesz megtanulnia az újabb széria szereplőinek is.

A Don azt hitte, hogy a levegőnek nézés, "Veled nem beszélek" stílus a megoldás a Pók ellen. Erre kiderül, hogy pont a vele való beszélgetés adta az adut a gyökér páros kezébe. Az biztos, hogy vérprofin kiidegelték szerencsétlent. Annyira profin, hogy a franc se tudja, nem kaptak-e hozzá némi segítséget a szerkesztőktől.

Arra leszek még kíváncsi, hogy a másik sokat támogatott játékost hogyan teszik ki a játékból. Merugye ha korrektek akarnak maradni, akkor a többszörösen megmentett seggűnek húznia kell innen miháncs.

Lassú önsajnálatára meg önfényezésére pedig nincs mentség. Leléphet!

jo.e 2011.05.19. 08:51:37

Sztem Kristóf nagyon is jófej' volt. Folyamatosan meg tudott újulni :) a pandora alatt, minden riposztja ült. "Rosszul sikerült a sminked, 8 helyett 10évig :)))". KO is lett a vége (bocs a képzavarokért) még ha az utolsó ütést ő is kapta. Ügyes volt, na! Pm rossz stratégiát választott az ilyen "mindenért kiröhöglek" ellen ez nem megy... Mit is beszélek, még hogy stratégia, 1xűen hülye volt és kész.

Nagyzee 2011.05.19. 08:51:46

@felmary: Szerintem nem volt gáz, hogy Szandra másokat idegesített. Legalábbis olyan szempontból biztosan nem, hogy a játék kereteibe tökéletesen belefért. Emberileg lehet, hogy gáz volt (szerintem igen), de emberileg az is az volt, hogy Kristóf lekurvázta.

A pofon az más kategória, és én inkább azt nevezném kettős mércének, hogy ezt egy szintnek tartod egymás idegesítésével, sértegetésével. Robinak az a kijelentése, hogy "én már a második ilyen beszólásnál lecsaptam volna", mint kijelentés, szófordulat korrekt. De ha tényleg ütne egy ilyen szituációban, az kurvára nem lenne az, és az önkontrollja hiányát mutatná. Ez kb. olyan, mint amikor azt írkálják emberek, hogy "eltörném a graffitisek kezét". Ez oké, mint egyfajta felháborodás, az viszont nagyon nem az, ha valaki komolyan is gondolja, és tényleg megtenné adott esetben.

bpetya75 2011.05.19. 08:52:16

@beacska: Én is azt hittem, hogy 5 nap, de a műsor elején az volt kiírva, hogy Döntő 8 nap múlva. Má' mé'?

beacska 2011.05.19. 08:52:20

@Britte: persze, hogy erre szavaztak, hisz egyel kevesebben vannak!

de jóll láttam, hogy Szandra végighallgatta a szavazatokat és indoklásaikat??

szepi79 2011.05.19. 08:54:01

@oligofren: "Azon gondolkodtam, hogy basszus mi a tosznak jelentkezett PM ebbe a játékba? Szerintem egész életére elásta magát, escortozásra már nem hiszem h hívják"

már miért is? ha escortozik tovább, szerintem lazán nyomhatja tovább az ipart, még rá is dobhat a tarifájára, lásd kelemen annácska.

Nagyzee 2011.05.19. 08:56:19

@bpetya75: "Lassú önsajnálatára meg önfényezésére pedig nincs mentség. Leléphet!"

Igen, az sokkal, de sokkal gázabb volt, mint maga a szópárbaj Szandrával. Ha utólag azt mondta volna, hogy felvettük a kesztyűt, és kicsináltuk idegileg, ahogy ő is tervezte velünk, az korrekt lett volna. De ez a képmutató picsogás...

jo.e 2011.05.19. 08:57:59

@Nagyzee: Sztem meg nem gáz a lekurvázás. Nehogy má' erre kelljen büszkének lennünk, meg ez legyen a követendő életpálya modell. Mindig van más választás! Ha nem harsogta volna tele a világot ezzel a csaj, lehet, h. soha nem vágták volna a fejéhez. Az öntudatos, büszke kurva, havi 1.5 millával, de sipákol a tönkretett sminkkészlet miatt. Szánalmas!

KDMarianna 2011.05.19. 08:58:13

Talán az egyik legjobb rész volt a tegnapi. :)
Kristófról azt hittem, hogy a király meg a pápa mellett csak asszisztált, de erre rácáfolt. :) egyedül is zseniális volt tegnap.
"az ajtónál elesett, majdnem eltörte a lábát, hirtelen megijedtem, fel akartam segíteni, csak még túl álmos voltam" :D
"Remélem, hogy még élvezi az ittlétet hiszen ez az ÉDEN, nem tudom min huzza fel magát"... ZSENIÁLIS. :D

Lotyó Bridzsida 2011.05.19. 08:58:37

@beacska:

Robi a legszebb férfi, aki eddig bent volt.:))
Simán ráröppenek, ha én is ott vagyok.:D

bpetya75 2011.05.19. 08:59:17

@Britte: Nem a pofon miatt küldték haza, az csak az ürügy volt. Biztos vagyok benne, hogy hatalmas feszültséget generált a jelenléte a házban, és megkönnyebbülést jelentett, hogy megszabadulhattak tőle. Viszont a feszültséghez két pólus kell. A másik pólus a két ovis volt.

Azt azért kicsit sajnálom, hogy nem kapott esélyt arra, hogy bebizonyítsa, komolyan gondolta-e a békekötést. A szememben Lassú másik gyökérsége egyébként ez volt. Ha (nyilván fenntartásokkal) elfogadom a békejobbot, akkor nem indulok el pár óra múlva szívatni az illetőt.

bpetya75 2011.05.19. 09:00:35

@beacska:Eszembe is jutottál egyből, ahogy olvastam :-))) Szóval nem vagy egyedül a tetszéseddel.

Nevem Earl 2011.05.19. 09:00:41

Kristóf tegnapi agyfelkúró hadművelete zseniális volt. :) Ki gondolta volna, hogy a kis kesztyűbáb ilyenre is képes. Ezennel indítványozom, hogy mostantól illessük a Babaarcú Gyilkos névvel. :)

Nagyzee 2011.05.19. 09:00:52

@Lotyó Bridzsida: Nem volt "jó" a végén. Akkor nagy nehezen elhajtota Linda. Robi rángatta, fogdosta, stb., ő meg tiltakozott. Ez még úgy is totál vállalhatatlan, hogy Linda nem volt teljesen elutasító Robival, csak akkor, ott és úgy nem akarta.

bpetya75 2011.05.19. 09:01:32

@beacska: Pepe dehüje! Köszi okosításot! :-)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.19. 09:01:39

1, szerintem, ez tudatos pofon volt:)
2, talán szerkesztői utasítás? , h valamikor tegye meg
3, én Kristófékat is az irtó bunkó, szemét "poénért" kivágtam volna...csak úgy mellesleg...
4, Velvet: Éden Ádámról viszont nem tudna rosszat mondani, annak ellenére sem, hogy szerinte sok bosszúságot okoztak egymásnak. "Nagyon tiszteltem benne azt, hogy megtartotta, amit a műsor elejént állított" – indokolta a dolgot.

Na, ez a különbség Ő és Ádám között!

jo.e 2011.05.19. 09:03:10

Ja, még 1 dolog a pofonról. A férfi kollégáktól kérdezem: mi a helyes reakció 1 ilyen pofonra? Megmondom őszintén fogalmam sincs. (mondjuk a visszaadás nálam nem opció :))

Corporate 2011.05.19. 09:03:19

Mondjuk Dani tápolása, kicsit már sok nekem. Először szimplán visszarakják a játékba, aztán megmenekíttetik Ádámmal, majd amikor már mindenki összeesküdött ellene, és megígérik neki, hogy kirakják (Niki esete) akkor megmentik megint azzal, hogy Ádámmal megdumáltatják Niki agyát, hogy ne bántsa.
Kíváncsi vagyok, hogy meg is nyeretik-e vele a játékot.

Lorem Ipsum 2011.05.19. 09:03:30

"...olyan arcot vágnak, mint az az ember, akinek a teljes LMP frakció egy szál faszban lejtett csárdást a kolumb éjszakában." :D Bazmeeeg, vizuális típus vagyok..:D

Lotyó Bridzsida 2011.05.19. 09:03:39

@jo.e:

Tudod miért gáz?
Mert nincs hozzá senkinek semmi köze.
Ez a játék nem arról szól, hogy ki mit csinál otthon.
Akkor most én is kiröhögöm a fociedzőt, mert az is tud mindenki lenni, nem?
Ahhoz aztán nem kell ész.
Érted? Semmi közöm ahhoz sem, hogy kihaénnemkristóf mivel keresi a kenyerét. Ez olyan típusú személyeskedés, ami nem fér bele egy ilyen műsorba SE.

kj71 2011.05.19. 09:04:06

Még csak annyit, hogy vajon Lassúbeszédű hogyhogy pont Pm mellé ült le a Pandorán? Gondolom nem önszántából. Ha utasításra, akkor meg számítottak balhéra a szerkesztők?

Jozeph Pelikahn 2011.05.19. 09:05:18

Szandra nem csak ótvaros nagy ribanc, de mellette óriási LÚZER! :-)

Maximális tisztelet a két srácnak, hogy ezt így hideg fejjel végig tudták csinálni! Szegény Kristóf önérzete kicsit sérült, ami miatt sajnáltam is, mert rosszul látta a dolgokat: nem ő szégyenült meg, nagyon nem.

A kurva az meg kurva, a képmutatás meg amikor ezt nem mondjuk ki - de azért járunk hozzá! :-)

Nagyzee 2011.05.19. 09:06:07

@jo.e: Szerintem az volt, még ha valahol Szandra ki is érdemelte. Nem volt úriemberhez méltó, de még belefért, úgy ahogy. Ami igazán gáz volt, az Kristóf picsogása utána ahelyett, hogy egyenesen beismerte volna, hogy felvette a kesztyűt, és bunkó volt. Ez visszamenőleg negatívabbá tette magát az akciót is szvsz.

bpetya75 2011.05.19. 09:08:02

@ladyandhenk: Lehet benne valami. Kb 1 másodpercig filózótt az ütés előtt a felvétel alapján. Vagy azt futtatta le, hogy "Megüssem? Haza menjek?" Vagy azt, hogy "Ez a jó pillanat?"

Azt mondjuk nem bánnám, ha újabb csavarként Pókit is ott tartanák még pár napig és kapna még szerepet a végjátékban. Lenne nagy remegés azt hiszem ;-) Meg legalább szegény Donnak nem kéne egy géppel utaznia vele.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 09:08:36

@kj71: mi is ezen gondolkodtunk tegnap, biztos volt nekik más tervük is ha ez a pofonos vonal nem jön be.
Szerintem mindenkinek megvolt a helye előre, a párok ugye egymás mellett ültek aztán hogy ők pont egy oldalra kerültek..nem tudom hogy véletlen volt-e

moncsi007 2011.05.19. 09:08:54

Sziasztok!
nem olvastam még végig a kommenteket, majd ezután, de gyors vélemény:

Kristóf olyan szinten lenullázódott előttem, hogy csak na... Ennyire undorító, magát futtató fickót én még nem láttam. S való igaz én sem vagyok vele egy szinten... Szerencsére az emberiség nagy része nincs :D
Én is kb. a második beszólásnál bevertem volna neki egyet!!
Daninak nem, mert tőle kb. ennyit vártam és nem többet :S

Sajnálom is, meg nem is, hogy Szandra így távozott, de lehet, hogy megtervezte ezt magának:)

Kristóf dumája a megalázásról stb. jájjj. Komolyan már kezdtem azt hinni, hogy a megbánás miatt vág olyan arcot, amilyet este.../ gondolok itt arra, hogy nem tisztességes játékkal ejtette ki PM-t, mert azért valljuk be benne volt a pakliban ez is PM néhai dühkitöréseit elnézve, sőt még ő is megemlítette, hogy lehet kaszával jött volna, ha tehetné...vagy valami ilyesmi/na de őt megalázták jájj anyám. Alíz meg mindent megmagyaráz, döbbenet...Valaki szólna neki, hogy a 4-es megbeszélésnél-ahol elosztják a pénzt- ő nincs ott :O :O ??????????

Jozeph Pelikahn 2011.05.19. 09:08:58

@Lotyó Bridzsida:
Robi???
Legalább nem mehetsz már ennél lejjebb.
Prosztók mint erkölcsi példaképek, hát de szép! :-)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 09:09:38

@ladyandhenk: szerintem reggel óta arra készült, hogy csináljon valamit amiért tuti hazaküldik.

bpetya75 2011.05.19. 09:09:56

@kj71: Szerintem kicsit elő is készítették. Az ültetés biztos tudatos volt. Hogy egyik sem berzenkedett ellene, az még azt is felveti bennem, hogy mindkét fél megkapta a megfelelő felkészítést a csapó előtt.

Móka na 2011.05.19. 09:10:13

@Jozeph Pelikahn: :)))))), ma ismét sziporekát nyeltél?

rie 2011.05.19. 09:10:15

@ladyandhenk: a tiszteletet ki kell érdemelni, pm ezért semmit nem tett. Lehet pálcát törni a srácok felett, de azért elgondolkodtató, hogy pm mindig azzal érvelt, hogy ne a "régiek" döntsék el ki menjen és ki a feláldozható...de akkor ő mit is csinált? a legszebb pedig, hogy a többiek sosem beszéltek úgy a társaikkal, mint amit ő meg mert engedni magának.

Britte 2011.05.19. 09:10:28

@Nevem Earl: Amúgy zseniális volt hogy sikerült ennyire felkúrnia Pókmajom fejét főleg, hogy mielőtt elkezdte volna az egész akciót pont Pókmajom találta ki hogy idegesítsék Kristófot, mert hogy neki ez a gyenge pontja. :)))))

GL-581 g 2011.05.19. 09:10:54

@beacska: Szerintem lesz közellenség. Linda.
A csaj ma akkorát fog rúgni a bilibe, hogy mindenkink elkerekedik a szeme. :D

Ezzel a "nem állhatsz a párod mellé" + fordított párválasztó dologgal keményen megkeverik a dolgokat.

A Póki-fanoknak: Pókmajom pedig nem azért nem nyerhette meg erős személyiség volt, meg pofozkodott, meg összefogott ellene a csúnya rossz világ, hanem azért, mert ha ekkora hátszéllel megnyeretik valakivel a játékot, azzal agyoncsapják az ÉH2-t úgy, ahogy van.

@bpetya75: Igen, ezen röhögtem én is. A Don tegnap este egyrészt pezsgőt bontott, másrészt tépte a haját, hogy miért nem kezdték el szívatni a csajt már hetekkel ezelőtt. Nincs önbecsülése, nincs önuralma, nincs humorérzéke... az ilyen embert kikészít pár tucat gyökér és gyerekes tréfa. :DDD

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 09:12:03

@Lotyó Bridzsida: szerintem a hangja továbbra is ijesztő.
Viszont a barátom tegnap bevállalt egy ilyet mikor Robi beszélt, hogy mi a fenéért tetszenek nektek (tehát a nőknek úgy általában) az ilyen pasik? Mondtam neki, hogy nekem egyáltalán nem tetszik, de ezek szerint tényleg népszerű darab :D

Veder1 2011.05.19. 09:12:08

@bpetya75 az utolsó hat napra már minek békét kötni, ha az előző harmincat meg megmérgezte? Én sem kötöttem volna vele békét, legyen következménye a "gonoszkodásainak".

bpetya75 2011.05.19. 09:13:13

@Nagyzee: Én is ezen háborogtam. Ha kimondja, hogy büdös bunkó módjára viselkedtünk, de megérdemelte, és így legalább megszabadulhattunk tőle, akkor gratulálok magamban, hogy szépen megfogtátok a saját fegyverével.

Nálam azzal nullázta le magát erkölcsileg, amit utána előadott. Broááááf

Lotyó Bridzsida 2011.05.19. 09:13:22

@Nagyzee:
Akkó ezt lehet, hogy nem jól láttam.:))

Nagyzee 2011.05.19. 09:13:38

@bpetya75: Szerintem az a bogaras, iskolai osztálykirándulásokat és táborozásokat idéző szivatás belefér a békejobba. Az ilyet nem szokás, és nem szabad komolyan venni. Szandrának túl kellett volna tudnia ezen lépni, stílusosan visszaadni, aztán annyi. Én sem csípem a bogarakat, és lehet, hogy szarul is esne egy ilyen vicc, de aki egy ilyet nem tud mondjuk kb. 60 másodperc felháborodás után feldolgozni, azzal komoly bajok vannak.

Az ilyeneken befeszülni már csak azért sincs értelme, mert utána nem veled és a szituáción, a sikeres ugratáson röhögnek, hanem rajtad.

Móka na 2011.05.19. 09:15:05

@Benyeszke: Nekem sem szimpi külalakdra Robi.. , lehet akkor a pasid az lenne?? hehehe - na jó csak vicceltem :)

felmary 2011.05.19. 09:15:32

@Nagyzee: no jó, igazad van. Ne verekedjünk. A gyereknek is ezt tanítom.

kontratenor 2011.05.19. 09:16:20

Tényleg Robi volt az egyetlen, aki értelmesen, emberként reagált, le a kalappal.

A szerkikhez lett volna egy jó ötletem erre a szitura.
Ami nem más, mint egy boríték, amivel PM a múltkor bennmaradt. A projekt neve az lett volna, hogy "Szandra bosszúja", és ő döntött volna, mi kerül a borítékba, hogy védettség/halál, oszt bedobták volna a maradék hétnek, hadd játsszon.
Kíváncsi leszek a csavarra.

Jozeph Pelikahn 2011.05.19. 09:16:42

@jo.e: Hát azt már itt az okosoktól tudjuk, hogy nőt nem ütünk. Ezért rúgni kell! :-)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 09:18:03

@Jozeph Pelikahn: látom nem sikerült kialudni a tegnapi bogyókat. :D

bpetya75 2011.05.19. 09:18:30

@Vödör: Jááájjj! Hagyjuk már ezt a "velejéig gonosz nő volt" mantrát. Vele is ki lehetett jönni, Prosztónak legalább is sikerült.

Egyébként ha nem kötöttél volna vele békét, akkor gondolom kezet sem fogsz vele. A pápa sokkal korrektebb volt ebből a szempontból Lassúnál.

jo.e 2011.05.19. 09:18:50

@Lotyó Bridzsida: Nem olvastad el amit írtam. Pm kezdte, nem? Azzal nyitott, amikor megérkezett és utána is büszke volt rá. Nem néztem minden részt - de itt mindig becsületesen elolvastam :) - úgyhogy lehet, h. tévedek.
A "csudapina" az még vicces? - sztem az :)

Veder1 2011.05.19. 09:20:20

@Lotyó Bridzsida, ha nincs hozzá senkinek semmi köze, akkor miért kell ország-világ előtt hírdetni, meg legőgölni mindenkit aki nem esik hasra ettől? Szerintem azzal, hogy ezt maga közölte, miért kellene a többieknek erről kussolniuk, hiszen a szavak szintjén err ő még büszke is.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 09:20:47

@bpetya75: Robinak ezért sikerült kijönnie vele, mert abszolút hidegen hagyta ez a sok baszkódás ami ment bent, csak így az utolsó napokra fáradt el, de most is azért mert nem tudott már senkihez értelmesen szólni.
Szerintem olyan típus lehet, akinek minden mindegy amíg őt békén hagyják

jo.e 2011.05.19. 09:21:02

@Jozeph Pelikahn: Afenébe - erre nem is gondoltam :)))

toi 2011.05.19. 09:21:05

annyira irányítva van ez a játék, hogy nagyon! előre le vannak osztva a lapok.
ennek a zsírparaszt kristófnak is ki kellett volna takarodnia a picsába. verbálisan így szétalázni valakit nagy nyilvánosság előtt, szándékosan, célratörően, csoda, hogy nem a 2. kérdés után vágta úgy pofán, hogy beszakad az a tudatlan bárgyú baromarca.
ahogy robi mondta.

Miigeii 2011.05.19. 09:21:16

Én azt hittem, a vége izgalmas lesz, de annyira irányított szerintem, hogy totál hiteltelen. Üvölt az egészről, hogy a szerkesztő odáig van az Ádámért és Daniért, elvégre mi okból kaptak volna ennyi nem létező második esélyt? Miért van, hogy az akármelyik másik kieső játékosnak azonnal haza kell menni, más visszajön, más consigliere lesz, - aki nem szimpi, takarodhat a reptérre csövezni... Persze, hogy féltek attól, hogy Szandra nyerheti a pénzt, így hagyták a halálba hergelni. Szerintem a Kristóf közel hasonló büntetést érdemel a viselkedéséért, nagyon bízom abban, hogy lesz retorziója az elvtelen szar viselkedésének. Máskülönben tényleg kézivezérelt az egész. Habár nekem már meggyőződésem, hogy az.

Jozeph Pelikahn 2011.05.19. 09:22:14

@ladyandhenk: Tudatos pofon, persze, az Éden Hotelbe meg közvetlenül az Oscar díjátadóról esett be. :-)

judy7 2011.05.19. 09:23:08

A műsor elején Kristóf volt a legszimpatikusabb a pasik közül, de amit Szandrával előadott az nettó görénység.
Semmilyen mentséget nem találok számára.
Ha velem csinálja, amit Szandrával én még a kiherélést se tartottam volna kevésnek...
Részemről ennyi, innentől nem érdekel a műsor.

bpetya75 2011.05.19. 09:24:16

@Nagyzee: A bogarazás azért volt szerintem egy csöppöt túl a jó pojén kategórián, mert ha annyira undorodik tőlük, akkor sikítófrászt is kaphat ugye. A sikítozása pedig harci cselekménynek számítana civilizált országokban.

Persze így, hogy a Csicska felderítette már a terepet tényleg vehette volna lazábban is, de nyilvánvalóan egy sérült lelkivilágú emberről van szó. Nem annyira a humorérzék, inkább az önbecsülés hiányának rovására írnám a kiakadását.

Nagyzee 2011.05.19. 09:24:33

@bpetya75: Legszívesebben forrón gratulálnék Kristóféknak, hogy stílusan voltak gecik, és igazán remekül megsemmisítették Szandrát abban a műfajban, amiben ő erősnek érezte magát. Igazán jól csinálták, hogy pl. Kristóf nem szó szerint lekurvázta, hanem Szandra saját állítását idézte vissza, vagy hogy totál nyugodtak maradtak, és az is ütős volt, hogy Szandra pont egy ártalmatlan zrikára robbant, szóval összességében viszonylag stílusosan és mérsékelten voltak bunkók, már amennyire egy ilyen műfajban lehet. Az adás közben teli szájjal vigyorogtam őszintén szólva.

Aztán totál elrontották azzal, amit Kristóf utána levágott. Igazán kár érte.

exilis 2011.05.19. 09:26:00

Kristóf egy hülye pszichopata gyökérmaki. aki fel sem fogja a szava súlyét, majd amikor kap egy pofont nem tudja feldolgozni a kis lelke. Én már fele ennyiért lefejeltem és összerugdostam volna a csaj helyében.

Ha a szerkesztők tökösek lettek volna, akkor úgy teszik fel a kérdést, hogy menjen -e haza Kristóf és Szandra.

Pipedli 2011.05.19. 09:26:00

Hi ! A tegnapi Majomparádé nem volt akármi. Kezdem ezt a Kristófot megkedvelni, amit tegnap nyomott az fenomenális volt. Ilyen eccerűen megszabadulni a legnagyobb riválistól,jobban nem lehetett volna csinálni. sixx nagyon rávilágít a lényegre, ezt a némbert a saját fegyverével verték meg. A Velvetes cikkhez/ "Meg tudom játszani azt, hogy idegbeteg vagyok vagy pszichopata" / annyit , hogy nekem, de szerintem a Majomfanokat kivéve , senkinek sem tűnt játéknak Szandra viselkedése.

Hana30 2011.05.19. 09:26:56

Jó reggelt!

HÁt év végig kuncogtam az egészet. A nagy , önelégült Szandra , aki mindenki felett áll, hét elején elindítja az akcióját, hogy akasszuk ki Kristófot.Aztán már az a bizonyos beszélgetés is férecsúszott, egy előre nem várt mederbe terelődött. És ekkor jött rá Kristóf és Dani, hogy kell kirakni a csajt. Ami nem sikerült Ádámnak ordibálással, az sikerült a Kristófnak furfanggal. Én egyáltalán nem tudom sajnálni Szandrát. 30 napon keresztül folyamatosan gonoszkodott a többiekkel, amit hangos felröhögéssel és kárörvendő mosollyal spékelt meg. Gyakorlatilag a saját fegyverével rakták ki a hotelből. Az idegesítsük fel Szandrát, mert akkor hülyeségeket csinál akció bevállt. Szandrának ez volt a gyenge pontja, hogy ő erős, ő mindenki fellett áll. És pont az egóját támadták be. Erre jött rá Kristóf és Dani. És én jót szórakoztam. Nem érdekel, hogy ribanc vagy nem. Szemét volt végig a hotelben mindenkivel és most visszakapta. Helyre állt a rend.

jo.e 2011.05.19. 09:27:19

@bpetya75: Asszem elég eltérően ítéljük meg a "büdös bunkó" fogalmat. A "rosszul sikerült a sminked" kimondottan vicces volt. Az a szintű szitok áradat, amit pm bírt felböfögni, na az a büdös bunkóság. Így felb..ni az agyát valakinek 1etlen trágár szó nélkül - ez mindenképpen dicséretes. A pofon pedig tényleg megalázó...

Hana30 2011.05.19. 09:27:54

Ja, és meggyőződésem, hogy a három srác a tegnapi részt pattogatott kukoricával és sörrel ülte végig, a zenei aláfestést pedig a térdeit verdeső Ádám röhögése adta. Jó volt fiúk!

Jozeph Pelikahn 2011.05.19. 09:29:09

Csak segítek, mert ma jó napom van:

- egyik opció, hogy szerződtetnek profi színészeket akik képességeik szerint így-úgy megformálják a karaktereket, abból lesz a film

- másik lehetőség, hogy nem színész (tehát hétköznapi embereket) hoznak valós szituációkba, ahol azok a személyiségüknek megfelelően reagálnak, ez meg a valóságsó

- ami nem működik és ezt jól tudja mindenki: a hétköznapi ember nem lesz önképző gyorstalpalón színész, azonnal kilóg a lóláb ha megpróbálja

2011.05.19. 09:30:24

@haruka: nagyjából osztom a véleményed. Szénné röhögtem magam a fagyi visszanyal eseten. Már akkor, mikor még Niki lett ideges Kristóf helyett. De amit PM-mal csináltak az szenzációs volt. A kurvás beszólás tényleg nem kellett volna, vagy legalább nem ennyire direkt módon.

beacska 2011.05.19. 09:30:25

@Lotyó Bridzsida: én ebben azért vitába szállnék veled. Szerintem igenis számít, hogy ki mit csinál otthon. Mert ez a játék a bizalomról is szól. Hogy ki az, akiben megbízhatsz, és ki az, akiben nem. És ez nem csak attól függ, hogy miket mond, mert itt a "miket csinál" rögtön almás, mert túl sok mindent nem csinálnak.
Tehát a szelektálás igen is onnan is ered, hogy az illető általad "értékelhető" elfoglaltságnak szenteli-e az életét. Guba gubához suba subához. Vagy fordítva.
Ha összeismerkedsz vkivel, kikérdezed, hogy megtudd, milyen ember ő. Honnan jött, hol él, mivel foglalatoskodik. Családban él-e vagy egyedül. Van-e autója, és milyen (ad-e s külsőségekre) Ez mind jelek róla. mert ez adja ki az egyéniségét, ami alapján eldöntöd, hogy kíváncsi vagy-e rá.

paaj 2011.05.19. 09:30:43

Ez van mikor iq nulla emberszabásúak veszekednek. Kristóf a férfinem szégyene Danival együtt, Szandra meg női nemé. Normális helyen mindhármat kibasszák a játékból mint macskát szarni.

bpetya75 2011.05.19. 09:31:27

@Benyeszke: Lehetség, bár nekem ezt a típust inkább Levi testesítette meg. Robi ennél kicsit ogrésabb (Tudod! Az ogre olyan, mint a hagyma.) Az is könnyen lehet, hogy én is képtelen lennék elviselni Pókot hetekig, bár azért ez nem egy pár 100 négyzetméteres kecó volt.

Azt levettétek, hogy lényegesen hosszabb bejátszást kapott a dolgairól mikor elment, mint a korábbi kiesők? És nem vágtak be semmit azok közül, amiket GL kiemelt, mint emberi pillanatot...

kontratenor 2011.05.19. 09:33:47

Fura. Nekem ez abszolúte nem Kristóf, hanem Dani mélyrepülése volt jellemileg.
Kristóf szóban alázta, aminek nyilván van súlya, mégis emberibb, mint annyira emberszámba se venni a másikat, hogy meg se hallgasd. Kristóf vállalta a szemtől szembe dolgokat, Dani pedig csak hátulról, sunyiban várta, mi lesz, nagyon néha odaböfögött egy hátbaveregetést.
Nyilván Szandra kellett ahhoz, hogy annyira utálják, hogy többen menjenek ellene. Most mégis azt érzem, hogy a jelenlegi kikészítés mégsem volt valahogy sportszerű.

bpetya75 2011.05.19. 09:33:55

@totorohun:
"Ha a szerkesztők tökösek lettek volna, akkor úgy teszik fel a kérdést, hogy menjen -e haza Kristóf és Szandra. "

Az biztos, hogy érdekesebb lett volna a szavazás. De ezt most Póki távozására hegyezték ki. Egyre kíváncsibb vagyok, hogy melákot hogyan pöccentik ki.

felmary 2011.05.19. 09:35:03

@Hana30: Nem vitatom, hogy Szandra stílusa ordenáré volt, de én nem emlékszem, hogy az utolsó 2 napot leszámítva gyökér lett volna. De most komolyan: gonoszkodás az, hogy kivágta a Katát, meg a Krisztát, és hogy úgy próbált bent maradni, hogy az újakat maga mellé állítja? Még most is azt mondom, hogy Szandra az utsó napokat leszámítva soha senkinek nem jött azzal, hogy te ez meg az vagy odakint, veled nem beszélek! Amit csinált, hogy kihasználta a gyengeségeiket, meg az állítólagos barátságokat. Ez nem gonoszkodás, hanem játék.
Más kérdés, hogy
- nem láttunk mindent
- egy egyszerű stílusú lány, tehát val.leg én is utáltam volna, ha bent vagyok
Amit az utsó 2 napban csinált, az szánalmas volt, és szerintem rég megérdemelte, hogy kirakják, de továbbra is az a véleményem, hogy személyeskedéssel vitázni egy olyan helyen, ahol nincs külvilág, és gyakorlatilag semmit nem tudsz a másikról... nos, az azért elég meredek.

Kengyelfutógyalogmammut 2011.05.19. 09:35:06

az LMP-s hasonlat mekkora! sixx csapkodtam az asztalt, zseniális!

szepi79 2011.05.19. 09:35:11

@Britte: "Számomra tegnap az volt a fura hogy tényleg mindenki arra szavazott hogy Szandra menjen még azok is akik eddig az ő pártján voltak."

csordaszellem. nagyon jól tudták ők is, hogy szandrának ezután mennie kell, és akkor inkább beállnak a jófejek közé.

@bpetya75: "Én is azt hittem, hogy 5 nap, de a műsor elején az volt kiírva, hogy Döntő 8 nap múlva. Má' mé'?"

mert még 5 adás van, de az ugye csak 8 nap múlva kerül műsorra.

dontotti 2011.05.19. 09:36:45

@Lotyó Bridzsida:

Kedves LB, Kristóf nem csak edző, hanem pedagógus is. Kis gyerekekkel foglalkozik. Azt pedig nem tudná mindenki más csinálni. Tegnap elvetette a sulykot, azt aláírom, de 1. Lehet, hogy szerkesztői utasítás volt. 2. Minden emberből ki tudja hozni az állatot a bezártság, és az, ha olyannal kell együtt lennie akit zsigerből utál, és nem bír elviselni. Nem volt szép a burkolt qrvázás (annak ellenére, hogy PM ezt felvállalta), azt aláírom, de a pofon még inkább nem.

A Kalóóóz, sztem remekül bánhat a kissrácokkal, ebben biztos vagyok.

toi 2011.05.19. 09:37:09

ádikának meg danikának van rendezve a játék. két pöcsköszörű.

Nagyzee 2011.05.19. 09:38:15

@totorohun: Az nagyon nem lett volna korrekt. Kristóf semmi olyat nem tett, amiért ki kellett volna zárni. Szandra viszont olyat, ami után már a szavazás is érthetetlen. Ha teszem azt, Robi részegen elverné Lindát, azt is megszavaztatnák? Sixxnek igaza van abban, hogy az ilyen valóságshow-knál a fizikai erőszak mindig egyértelmű határ, és joggal.

Jozeph Pelikahn 2011.05.19. 09:38:20

@Nagyzee: Annyiból én is sajnáltam Kristóf viselkedését, hogy jobban illet volna a helyzethez egy háború utáni francia kisváros hangulata: boldog felszabadult arcok, egymás nyakába boruló önfeledt párok, színes szalagok, konfetti, pezsgő és a háttérben egy katonazenekar örömindulókat ismétel megállás nélkül.

De az a fránya férfiúi büszkeség! :-)

Pipedli 2011.05.19. 09:38:26

@kontratenor: Azt azért gondolom elismered, hogy ha valakit ennyire útálnak egy közösségben, azt csak kiérdemelte valahogy az alany? :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 09:39:58

@felmary: szinte az összes olyan jelenet bent volt a kisfilmjében amiért én utáltam, de nagyon.
- a beállás és vigyorgás az első párválasztón (tehát nem az hogy Katát kiejtette)
- az a nyomorult vihogás
- a keddi ordítás arról hogy ő mi mindent letett az asztalra
Még ha a Krisztiános tisztelet mantra és a rapes vinnyogás benne lett volna teljes lett volna a kép

bpetya75 2011.05.19. 09:40:20

@beacska: "Ez mind jelek róla. mert ez adja ki az egyéniségét, ami alapján eldöntöd, hogy kíváncsi vagy-e rá. "

Ez csak a felszín. Lehet, hogy egy pultoslány sokkal érdekesebb és jobb ember, mint az elvileg tiszteletre méltó munkát végző főnővér, aki nagyobb qrva Póknál is (de ez ugyebár nem derül ki olyan gyorsan). Nem mondom, hogy lényegtelen, hogy ki mit csinál itthon, de nem az határozza meg az emberségét.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 09:40:38

Liller hol vagy, tegnap mutatták a Csudálatos Pöcs seggét! :DD

zaphodbeeb 2011.05.19. 09:41:17

Emlékeztek arra, hogy Szandra mennyire szétesett és nulla volt a boríték-felkapás előtti napokban? Kis igyekezettel a tegnapiakat már ott is ki lehetett volna hozni belőle.
Mivel az ő karaktere (tökmindegy ki osztotta ezt rá) 100% bukó egy ilyen játékban, csak addig volt életben amíg a szerkesztők ezt megengedték neki.
Végig bunkót játszott, de nem tudta elviselni ha ővele csinálják ugyanezt.
A stílus nem volt elegáns az tény, a fiúk nem lehetnek büszkék rá, de ezt ők úgyis tudják.

kontratenor 2011.05.19. 09:41:25

@Jozeph Pelikahn: Ömmmmööööööö, nem ezt írtam?
:D

Pipedli 2011.05.19. 09:41:30

Nem értem, hogy Kristófnak miért kellett volna mennie? Megengedhetetlen egy ilyen zárt közösségben a fizikai erőszak, a Majom nagyon kiérdemelte a repülőutat.Kristóf csak tette a dolgát, és segített a kislánynak a számára helyes utat választani.

exilis 2011.05.19. 09:42:41

Az is elég fura nekem, hogy vannak akiket szórakoztat az, hogy két férfi megaláz egy nőt. Én csak néztem ki a fejemből, hogy Kristóf hogy veszi a bátorságot ahhoz hogy így beszéljen. A szememben ez a szint mélyebb mint Pókmajomé.

nyílegyenes labirintus 2011.05.19. 09:42:46

Üdv a reggeli műszaknak! :)
Az az igazság, Pókmajom, továbbiakban Szandra, úgy kellett ennek a műsornak, mint egy falat kenyér. Lássuk be, nélküle rendkívül üresek és unalmasak lettek volna a bent lévők napjai és a mi szórakoztatásunk.
Így utólag az már teljesen mindegy, hogy mennyire volt megrendezett a viselkedése, mennyire játszotta a szerepet, mi történt szerkesztői utasításra és mi nem.

Viszont én ezt a lányt nagyon nagyon sajnálom. Még ha -ahogyan állítja magáról- szerep szerint működött, az álarc és a "téglapor smink" mögött, sajnos egy nagyon sokat látott, az élettől meggyötört nő (inkább lány) lakozik, aki sokkal jobb sorsra érdemes, mint amit a gép dobott neki.
Lehet őt ribancozni, kurvázni, elítélni a bent töltött napjai, a tettei, a viselkedése, a stílusa, a játéka miatt, bár ez se nem szerencsés, se nem etikus, mert lényegében egy lelkileg sérült,és megkockáztatom, segítségre szoruló nőt pocskondiázunk. Én nagyon remélem, hogy jobbra és boldogabbra fordul az élete, akár a játék utóhatására is. Persze ehhez elsősorban neki kell majd tennie, nem is keveset.
Úgyhogy, csak azt tudom mondani, Hajrá Szandra! Kösz hogy szórakoztattál, egy nagy kalappal a továbbiakban!
(kissé szentimentálisra sikerült, bocs all :) )

Jozeph Pelikahn 2011.05.19. 09:43:21

@felmary: "személyeskedéssel vitázni egy olyan helyen, ahol nincs külvilág, és gyakorlatilag semmit nem tudsz a másikról... nos, az azért elég meredek."

Tudta róla, hogy egy kurva, aki büszke arra, hogy mennyi pénzt dugott össze. Ez szerintem bőven elég és a példa is ezt mutatta. Teljesen megérdemelte Szandra amit kapott tőlük, így zökkent helyre a világ rendje.

bpetya75 2011.05.19. 09:44:10

@jo.e: Ja. Máshogy ítéljük meg. Azon a pályán és abban a játékban verték meg Pókot, amit ő választott a játék során mutatott viselkedésével. Ha a Pók bunkó volt, akkor nyilván ők is azok voltak. De ezzel nincs bajom. Az utána előadott nyavajgást találom vállalhatatlannak.

Nagyzee 2011.05.19. 09:44:35

@Jozeph Pelikahn: Igen, úgy lett volna az igazi.:D Csak sajnos a srácok sincsenek teljesen tisztában magukkal és a tetteikkel. Kristóf pofon utáni szenvedéséig viszont remekül szórakoztam.

exilis 2011.05.19. 09:44:42

Fura ezt mondanom, de ma kiderült, hogy Robi az egyetlen gerinces ember a csapatban.

beacska 2011.05.19. 09:44:58

@bpetya75: hááát, én már csak ilyen felszínes vagyok (vállrántás). Egy 17 évesnél tényleg nem számít, de 22-25 évesnél már igen. Bocs, de ezt a pultoslány, főnővér dolgot nem tudom átérezni, mert egyik sem áll hozzám közel. Én tanulás központú vagyok, hagytam magam belerángatni ilyen klissékbe. EZ meg engem jellemez. :(

bpetya75 2011.05.19. 09:45:13

@szepi79 - Harciteknős idomár: Már megokosodtam, de azért köszi :-)

zaphodbeeb 2011.05.19. 09:46:07

Az ominózus jelenet és előzményei pedig biztos, hogy nem úgy történtek mint ahogy mi láttuk. Csak nekem tűnt úgy, hogy Szandra a lekurvázás előtti 1-2 mondatban valamivel fenyegette Kristófot? Szerintem a fenyegetés hatására még valamit mondott Kristóf esetleg Dani is. Az is lehet, hogy az elkerekedett arcok nem is a kurvázás hatására voltak.

bpetya75 2011.05.19. 09:47:29

@zaphodbeeb: "A stílus nem volt elegáns az tény, a fiúk nem lehetnek büszkék rá, de ezt ők úgyis tudják. " Neked tényleg ez jött le a pandora utáni beszélgetésekből? Mert nekem pont az ellenkezője. Egyedül Robi mondta ki nyíltan, hogy egy szinten voltak Pókival. Ki is akarják egyből dobni a csávót...

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.19. 09:48:32

Na, én meg pont ezt a részt nem láttam, bakker.
:)

Ha télleg így zajlottak a dolgok, akkor ez a felhánytorgatás nagyjából olyan lehetett a fiúk részéről, mint az ovi homokozójában a "bibííí, nekem kukim vaaaaan" jellegű provokációk.
Minek? Mi értelme? Jobb érve nem volt? Akkor inkább meg sem szólalt volna.

Győzött az 1.65 magas szuperegó!:) Gratulálunk a bivalybasznádi sztáredzőnek.

Egyébiránt Szandra meg elcsúszott egy banánhéjon. Hülye volt! Sajnálom, mert az egyetlen értékelhető, és nézhető játékos volt a műsorban. A viasat írhat neki egy köszönő levelet.

kontratenor 2011.05.19. 09:48:44

@zaphodbeeb:
pl így? : "állj, állj, srácok, az elkerekedett arcokat vegyük újra!"

bpetya75 2011.05.19. 09:49:12

@Pipedli: Verbális erőszakot követett el. Azért. Meg mert úgy érdekesebb lett volna a szavazás ;-)

Répatorta 2011.05.19. 09:49:25

@Lotyó Bridzsida:
Ez (mármint, hogy senkinek semmi köze sincs hozzá, hogy mi vagy a kinti életben) akkor igaz, ha az illető nem hozza fel többször is. Amikor beköltözött, akkor ezzel indított (OK, nem kurva, csak "modell", rúdtáncos), majd kérkedett a havi 1,5 milás keresetével (talán feltételezhetjük, hogy nem toppmanager).
Tehát ha úgy gondolom, hogy másoknak nincs köze hozzá, akkor én is kussolnék róla. Ha nem így van, akkor meg nem kell csodálkozni. Mint a klasszikus mondásban: aki kurvának áll, az nem csodálkozzon...

zaphodbeeb 2011.05.19. 09:49:32

bocsi, utáni mondatban

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 09:50:01

@zaphodbeeb: azon a ponton, akkor is pofán verte volna Kristófot ha cukorkát ad neki. Részben mert haza akart menni, részben meg azért mert már addigra totál kész volt a csaj.

Benny sk 2011.05.19. 09:50:05

Nem értem azokat, akik azt írják, hogy "szegény Szandra". Vagy, hogy "túlzás volt, amit Kristóf meg Dani csinált". Lófaszt! Szandra napok óta azt tervezgette, hogy miként borítsa ki Kristófot és golyózza ki Danit. Nem jött be és a fagyi visszanyalt. Megszopta a szakadt lúvnya. Megérdemelte.

Kristóf! Egy percig se bánd, hogy megütött. Az erőszak, a primitív ember utolsó védőeszköze...

crazygránát 2011.05.19. 09:50:43

@toi: "ádikának meg danikának van rendezve a játék. két pöcsköszörű.
"

Ez azért kemény kijelentés annak fényében, hogy Pók seggét 7x védték be zsinórban a szerkik (5x fiútöbbség 2x védettség), Ádám már kinn van, Pókot pedig fizikai atrocitás után sem rakták ki automatikusan, hanem adtak neki még egy esélyt, hátha a többiek megmentik.

bpetya75 2011.05.19. 09:50:59

@totorohun: Ugyanezt írtam le én is tegnap éjjel :-)

zaphodbeeb 2011.05.19. 09:51:10

@kontratenor: ez szerkesztett adás, az elkerekedett arcokat egyszer kell felvenni és bármikor be lehet vágni

fuakjs11 (törölt) 2011.05.19. 09:53:26

Sosem értettem, a nyugati civilizációban miért irtják tűzzel-vassal a fizikai erőszakot. Egy pofon hadd férjen már bele, baszomalássan.
Persze ötleteim vannak, miért alakult ez így, de az inkább a konspirációs blogra való.

toi 2011.05.19. 09:54:29

@crazygránát: ahan. ádám miért nem takarodott haza, miután kilépett? miért maradt ott békíteni? danika miért mehetett vissza a játékba, miután szabályosan kiesett? amikor másodjára is kivetette a játék, miért kapott rá lehetőséget, hogy mégis bent maradjon?
a többiek miért vannak otthon a kiesés után azonnal? a többiek miért nem kapnak 2. ill. 3. esélyt?

bpetya75 2011.05.19. 09:54:36

@beacska: Az mit jelent, hogy tanulás központú vagy? Csak az ember, aki egyetemet végzett? ;-)

Anyám kolléganői között volt több olyan is, aki így gondolta. Egyikük sem járt egyetemre. Aki járt, az láthatott pár dolgot, kik, milyen teljesítménnyel végeznek. Ez nem minősít senkit. Se pro, se kontra.

A klisékkel nincsen baj, csak a megfelelő helyzetekben tudni kell tőlük elszakadni ;-)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 09:54:37

@nyílegyenes labirintus: abszolút igazad van, valóban kissé szentimentális okfejtés volt, de mindenképpen igaz. Mégiscsak jó feminista vagy! Javasollak nőegyleti elnöknek! :DD

moncsi007 2011.05.19. 09:54:53

@bpetya75: Mert nekem pont az ellenkezője. Egyedül Robi mondta ki nyíltan, hogy egy szinten voltak Pókival. Ki is akarják egyből dobni a csávót...

Ezzel egyetértek. Teljesen.

"pl így? : "állj, állj, srácok, az elkerekedett arcokat vegyük újra!""
ezen meg nagyon röhögök :D :D
mert ugye az Édenben bármi megtörténhet... talán még ez is :D :D

standy5 2011.05.19. 09:55:01

Én tegnap jót szórakoztam a műsoron, Kristóf sziporkázott, végre egyszer a Pmajmot is fel lehetett idegesíteni (ugyan gyerekes módon)
De könyörgöm PM, aki elvileg végig milyen nagyon okos volt meg taktikus, meg csak játszik no érzelemmel az hogy tudja felhúzni magát ennyire egy ilyenen?
nagyon tégla volt, ez már eddig is látszott (az arcán marad is a téglaporból :D)
mindenesetre én örülök, hogy kiesett.

crazygránát 2011.05.19. 09:55:19

@totorohun: Pók magát alázta, Kristófék csak a labdákat csapkodták le két röhögés között. Azok után ahogy az elmúlt hónapban (plána az elmúlt 2-3 napban, amikor a kis csipetcsapatnak kijelölte kit kell kik*rni a hotelból, ami után nekik minden megengedett volt, csak eszük nem volt hozzá) viselkedett, mit kellett volna Daniéknak csinálni, lelki támaszt nyújtani? :) Hogy stílusos legyek, aki kurvának áll, ne csodálkozzon ha basszák. :)

2011.05.19. 09:55:28

@Kürosz: És Nálad van a pont!

És szpesöl Lassúbeszédűt raktam volna ki, mint macskát kakkantani, mondjuk Pókmajmot csak megbüntiztem azzal, hogy elveszem a párját.

Jozeph Pelikahn 2011.05.19. 09:56:35

@nyílegyenes labirintus: Most mondhatnánk, hogy a gonosz Viasat mester talált egy púpost, fellökte a cirkusz színpadára és az összes megalázó bohócprodukciót végigfuttatta rajta a közönség meg hasát fogva kikacagta.

Csakhogy ez a púpos önként mászott fel a pódiumra! Dicsekedett, hogy a púpjával többet összekoldult, mint az a megvetendő paraszt aki a földet túrja és hol a segglyukát mutatta a közönségnek, hol a nyelvét öltögette. Felült az egykerekű hajtányra és mindig mikor óriásit perecelt, büszkén közölte, hogy ő így szokott leszállni...

Répatorta 2011.05.19. 09:56:43

@totorohun: ":::Ha a szerkesztők tökösek lettek volna, akkor úgy teszik fel a kérdést, hogy menjen -e haza Kristóf és Szandra"
Nem lett volna más a végeredmény, de talán az arány sem.

Kiscsillag_86 2011.05.19. 09:56:52

Ez nagyon nagy, eddig nem is tulajdonítottam nagy jelentőséget annak, hogy a Pincsi farkát kitakarták! :D De milyen igazad van. :)
Nem tudom mi lehet Kristófék szobájánál, hogy Pókmajom kétszer is majdnem összetörte ott magát. :)
Amúgy így végre nem tudott egy kg alapozót magára kenni a Pandorán.
Azt nem értem, hogy amíg ott volt Ádám semmit nem csináltak Pókmajom ellen és amióta kiesett azóta nagyon kinyilt a csipájuk. Pedig szerintem fordítva lenne logikus, hogy amíg erősebbek voltak addig kellett volna támadniuk. Mondjuk így is elérték amit akartak.
Még "szerencse", hogy Pókmajom PONT Kristóf mellett ült.
Egyébként a vakarózásra visszatérve, ma azt mondta reggel a rádióban Pókmajom, hogy elkapott vmit azért volt úgy oda a sminkkészlete miatt mert azzal sminkelte el vagy vmi ilyesmi.
Kristófnak a Mónika show beszólása nagyon jó volt! :)

bpetya75 2011.05.19. 09:56:55

@crazygránát: "adtak neki még egy esélyt, hátha a többiek megmentik. " Eztet ugye nem gondoltad komolyan? Ugyan miféle esélyt kapott azzal a szavazással? Hogy 7:0-ra vagy 4:3-ra esik-e ki. 'Sztannyi.

teddyde 2011.05.19. 09:57:12

Kristóf for president! Zseniálisan szopatta Pókmajmot!

beacska 2011.05.19. 09:57:54

@bpetya75: nem, nem az egyetemről beszélek, hanem a képzésről. Maradjunk a nővérnél: ha leragad vki ott, ahol végzett, egy dolog, de ha képzi magát, hogy minél több helyen helyt tudjon állni, minél több "osztályon" megfeleljen az elvárásoknak. (tényleg nem értek az egészségügyhöz, csak gondolom ott is vannak szintek és lépcsőfokok)

Drinking Dorithy 2011.05.19. 09:58:31

jogos PM kitoloncolása, de én Kristófot is haza küldtem volna. Robinak volt igaza és yesss, én is lebasztam volna egyet Lassúbeszédűnek...(Bár a sixx által vizionált mell kiegyensítést így nem láthatjuk és az kááár)

mann 2011.05.19. 09:58:39

Szandra verte magát arra, hogy nem volt egy olcsó lány. Valszeg pisztolyt fogtak a fejéhez, hogy azt a melót csinálja, mint annak idején a VV-s Pandorának.
Más lehetőség nincs a világban, csak kurválkodni. Bezzeg a konyhalányok vagy a újságkihordók valamiért nem így gondolkodnak (elnézést tőlük, példa akart lenni).

Kristóf nagyon jól nyomta. Ahogy már írtátok, a saját pályáján alázta meg Szandrát a saját szavaival.

Robi reggel még teli pofával röhögött a pincsizésen, aztán meg osztja az észt Kristófnak.

Jó rész volt, az írás is kitűnő, jókat röhögtem.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 09:58:40

@bpetya75: egy ilyen természetű embernél mint Szandra kizárólag a te saját természeted dönti el hogy el tudod-e viselni vagy nem. Ő konstans olyan amilyen, te vagy idomulsz vagy nem.

toi 2011.05.19. 09:58:42

@crazygránát: ja, a pókos. nem vagyok senki pártján, de szerintem azért adták szavazásra a dolgot, mert kristóf kiprovokálta a pofont (szerintem egy rendes verés is rá fért volna), ő sem volt kevésbé bűnös. ő verbálisan alázott szét egy nőt nagy nyilvánosság előtt. még akkor is, ha ezt a nő bevallotta előtte. próbálj meg nyíltan vagy burkoltan lekurvázni egy kurvát vagy egy "rendes" nőt. biztos, hogy a helyszínen kiherélnek. így nem lehet beszélni senkivel sem ekkora "tömeg" előtt.

Minden a matekon múlik 2011.05.19. 09:59:06

Miért a kurválkodás az egyetlen foglalkozás amelynek felemlegetése(olyannak aki még büszke is rá) személyeskedés meg bunkóság? Kristóf egyszerűen tényeket közölt(amit Pók korábban el is ismert). Látom a cinizmust nehezen viselitek. Nekem bejött. Innentől nevezzük az Éden dr. House-ának.

Móka na 2011.05.19. 09:59:45

@toi: Egyszerűek a válaszok: a játék licensze miatt, esetleg nézz utána :).

moncsi007 2011.05.19. 09:59:49

Pincsi farka: lehetett látni kérem... Tessék megnézni újra :D Először kitakarták, meg is lepődtem utána rájöttem miért is történhetett mindez ;)

2011.05.19. 10:00:10

Szerintem elég elgondolkodtató, hogy egyesek milyen jót mulatnak azon, hogy egy 25 éves, öntelt, agyilag visszamaradott, derékból személyeskedő debil egy 32 éves, állítólag komoly és jó ember hathatós támogatásával ország-világ előtt így megaláz egy nőt. Ehhez Kristóféknak, és a fanclubnak is csak gratulálni tudok - semmi jelentősége, hogy Szandra helybe ment-e a pofonért vagy sem.

Nem gondoltam volna, de Robi az egyetlen, akiben maradt gerinc a játék végére. Kristóf a Pandora utáni színjátékával, és őszinte ledöbbenésével, sértettségével az ÉH legszánalmasabb pillanatát produkálta szerintem - és ez az ember, ill. a "barátai" komolyan azt hiszik, hogy ez így a normális. Nikitől ha valakinek nem forog a gyomra, sürgősen forduljon tanácsért kezelőorvosához vagy gyógyszerészéhez.

Nagyzee 2011.05.19. 10:00:32

@toi: Ez egy standard formátum a játékban. A külföldiekben is volt szezononként 1 vagy akár 2 szereplő, aki a csavar kedvéért a kiesése után visszatérhetett.

Amúgy magadnak mondasz ellen. Amikor Dani másodjára bent maradhatott, akkor ezzel éppen Ádámot dobták ki a szerkesztők egy személyre szabott szopatással (mész vagy segget csinálsz a szádból). Hát ez óriási segítség volt Ádáméknak.

Szerintem két embert toltak igazából: Danit és Szandrát. Ádámot szvsz hülyeség idekeverni, ő erős volt bent, nem igazán szorult segítségre, aztán meg ki is dobták.

Pipedli 2011.05.19. 10:00:37

@bpetya75: Érdekes dolog motoszkál az agyamban, korábban felvetődött néhányszor, hogy Pókmajom a Viasat beépített embere lehet. Namármost, ez a csajszi elengedett egy maflást hirtelen felindulásból, sixx rávilágít, hogy hasonló helyzetekben azonnali kibaszás jár a műveletért, mégis dobnak a csajnak egy mentőövet. Lehetséges, hogy van alapja a találgatásnak? Ugyanis, ha tényleg spanolt a csaj, akkor kész tények elé allította a céget, akik azért megpróbálták menteni.

Drinking Dorithy 2011.05.19. 10:01:20

@toi: teljesen igazad van. Én arra is kíváncsi lennék Lassúbeszédű mit csinált volna PM helyében...Nyilván a focilabdát keblére szorítva még mindig sírdogálna! :)

zaphodbeeb 2011.05.19. 10:01:52

@Kiscsillag_86: miután Niki biztosan elárulta, hogy Szandra milyen taktikát talált ki Kristóf ellen, teljesen jogosan ezt a taktikát alkalmazták ellene. És belebukott. Képletesen és fizikailag is. Sajna nem láttuk mekkorát is perecelt valójában. Nagyobbat mint StohlBuci?

beacska 2011.05.19. 10:02:37

@moncsi007: nnna, miért? mesélj! mert én nem jöttem rá!

kicsizolika 2011.05.19. 10:03:14

akárhogy is, a tegnapi nap Kristófé volt! sztem ez volt a legnagyobb alakítása eddig, én végig röhögtem rajta :)))

Drinking Dorithy 2011.05.19. 10:04:10

@kicsizolika: a baj az, hogy sztem nem "alakiított"...ez ilyen!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 10:04:31

@Csárli Sín: lenne egy kérdésem, és most téged választottalak a Szandrát támogatók közül. Ahogy káromkodott meg ordított amikor rájött hogy Kristófék mit csináltak a cuccaival az teljesen helyénvaló és normális dolog volt? Most komolyan, szerintem ott és akkor kijött belőle a valódi énje.
Persze Kristófék kellően szívatták amikor csak lehetett, de az a kirohanás..főleg egy nőtől. És ennek semmi köze ahhoz hogy mivel foglalkozik vagy honnan jött.

Valandil 2011.05.19. 10:04:32

Nem értem a felháborodást: mi a gond azzal, hogy egy kurvát lekurváznak?

bpetya75 2011.05.19. 10:05:14

@nyílegyenes labirintus: Korrekt. Szerintem elszúrta, hogy ezzel a műsorral próbálkozott. Csak még nehezebb lesz neki normális életet élni. Ha egyáltalán meg van benne az erő hozzá.

kovácspéterke 2011.05.19. 10:05:29

@Skanoja: sztem a hány éves vagy rész volt előbb, és utána volt, hogy lekurvázták, arra ment visszakézből a pofon, ha jól emlékszem.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 10:05:37

@beacska: de hát lehetett látni, nem volt kikockázva.

kicsizolika 2011.05.19. 10:06:17

most szerepelt a legtöbbet, tudatosan a saját szar tervével ejtette ki a kis puniellát. ő akart feldühíteni mindenkit, erre ő szívta meg. mondjuk Kristóf nem számított rá, hogy kap egy sallert, de minden háborúban vannak áldozatok.

crazygránát 2011.05.19. 10:06:34

@bpetya75: az édenben bármi megtörténhet :) Linda+Robi+Nyikhaj abszolút Pókpárti volt (utólag merték csak bevallani hogy nekik se tetszett amit csinált), Niki meg kétesélyes. Ráadásul fizikai erőszak után bárkit kizárnak bármilyen valóságshowból, itt viszont megkapta az esélyt hogy maradhasson.

zaphodbeeb 2011.05.19. 10:06:54

@bpetya75: Szerintem Szandrának minden élet normálisabb mint ami előtte volt

GL-581 g 2011.05.19. 10:07:20

Azon mosolyogtam, hogy a mai kieső egy gépen repülhet haza Pókmajommal. 22 óra tisztelet és hiénakacaj egy bádogszivarban ülve...

Na EZ az igazi tétje a mai párválasztónak! :DDD

2011.05.19. 10:07:28

@Benyeszke:
Ki mondta, hogy az normális volt? Szerintem én biztos nem. Én csak egyet kérdezek: attól hogy Szandra prosztó, teljesen elfogadható hogy Kristóf is az, vagy az egyiknél baj, ha az, a másiknál már nem?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 10:07:34

@Valandil: ez egy megosztó dolog, vannak akik szerint semmi köze a játékhoz hogy miből él a játékos. Mások meg azt mondják, hogy felhasználható, mert éppen maga Szandra kérkedett ezzel.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.19. 10:07:57

@nyílegyenes labirintus: mindazonáltal, h egyetértek veled, rájöttem, h miért lett ilyen szentimentális a szösszenet:) Igen, igen, jól gondolod, h már megint a nők:D

Egyébként úgy vélem, hogy elég ámítás, h most mindenki elítéli Szandrát, kivéve, aki nem, mert pl én 8 évig katolikus gimnáziumba jártam...Na, ott aztán voltak nála sokkal "különbek" is.

A játék szempontjából meg igenis jó volt a karaktere. Nem az a lényeg, h szeressenek, hanem beszéljenek rólad. Na mármost ezt ő teljesítette!

crazygránát 2011.05.19. 10:08:21

@Drinking Dorithy: megtörtént, Szandra csúnyán lefutballedzőzte pár napja, mégse ütötte szét az arcát :)

Kiscsillag_86 2011.05.19. 10:08:25

@haruka: Én is arra gondoltam, hogy ez olyan volt, mint a VVben amikor Olivér felidegesítette Zsuzsit aztán Zsuzsi megdobálta őt és kizárták.

Móka na 2011.05.19. 10:08:30

@GL-581 g: Nem hiszem, tudod ha úgy lesz vége mint a dánnak vagy mi, akkor az utsó 15 ember + stáb együtt jön, szerintem...

moncsi007 2011.05.19. 10:09:54

@beacska:

hát ide akkor biztos be lehet illeszteni, hogy nem a méret a lényeg:DDDDDD

Kristóf díszfarka után ez egy picit lehangoló volt :DDDD

Remélem így érthető :DD

yilane 2011.05.19. 10:10:07

Kristóf viselkedése a Pandorán szerintem belefért (végülis Pók kijelentéseit használva idegelte a lányt).
Most kifejezetten jól jött neki a lassú beszéd, sokkal érthetőbbek voltak és jobban ültek a riposztjai a vontatott stílusa miatt.

A műsor végén előadott önsajnálkozása azonban nem kellett volna.

Akció sikerült, Szandra el, ha LB elégedetten somolyog, számomra sokkal szimpatikusabb lett volna.

Viszont Kristóf az akciója a legesélyesebbé vált a fiúk közül.
Robi sötét ló, a Pápát meg nem hiszem, hogy nyer, ahhoz túl sok segítséget kapott eddig.
A lányok közül TB a legkevésbé szimpatikus, nem bánnám, ha ő menne, viszont azt se hiszem, hogy 4 db régi játékos bekerülthet a döntőbe.

Kiscsillag_86 2011.05.19. 10:10:27

@zaphodbeeb: Hát igen csak azt furcsálottam, hogy azt hittem Ádám nélkül ketten gyengébbek lesznek, de pont fordítva lett. Amúgy szerintem Alíz nélkül is kitalálhatták volna, hogy Pókmajom folyamatosan őket akarja idegesíteni amióta bejött.

Csárli Sín (törölt) 2011.05.19. 10:10:56

Amúgy ha minden igaz, és nem csal az emlékezetem, Szandra személyesen Kristófnak semmit sem ártott. Nem vette el a párját, nem szavazta ki. Azt hagyjuk már, hogy a barátai... Elég komoly barátai lehetnek ezeknek az embereknek, ha 30 nap ismertség után már annak tekintenek egy vadidegent. A csodaedző a kollektív haragszom rád szellemében utálja Szandrát, ami köztudottan az értelmi szint egyik kiváló fokmérője. 25 évesen meg pláne.

Kiscsillag_86 2011.05.19. 10:11:30

Rosszul írtam nem Alíz hanem Niki nélkül.

yilane 2011.05.19. 10:11:40

@yilane: jav: Viszont Kristóf a tegnapi akciója miatt a legesélyesebbé vált a fiúk közül.

beacska 2011.05.19. 10:11:43

@Benyeszke: tudod, én milyen csúnyán tudok káromkodni néha? többnyire vezetés, és számítógépes munka közben, de a múltkor 3 kislányra hoztam rá a frászt, amikor leverték az asztalról a laptopomat...igaz, hogy utána bocsánatot kértem, de azért kicsúszott (najó, egy qurva életbe volt, meg még vmi párja is akadt...)

bpetya75 2011.05.19. 10:12:21

@zaphodbeeb: Van igazságod, csak hogyan találja meg a kulcsot a minden más élethez? No mind1, nem moralizálgatok tovább ;-)

Kind of Angel 2011.05.19. 10:12:36

@Csárli Sín: Már vártam mikor nyilvánulsz meg és nem csalódtam, 1 kavicsot fújunk! :D Forgott a nyomrom Lassúbeszédű "megbántottságán", újfent bebizonyította, hogy ölég hátul csápolt, mikor az EQ-t osztogatta a Kaporszakállú... Ha a szerkesztőknek van egy kis eszük, nem hagyják, hogy az öribari egylet kibassza Robit, szerintem most jött el a srác ideje, +látjuk él-e a lehetőséggel (ill. hagyják-e neki).

crazygránát 2011.05.19. 10:13:12

@toi: tehát az elmegy szted hogy Pók gestapós módszerekkel akarja kirakni azokat az embereket a játékból, akik neki nem tetszenek, de ha visszaszólnak neki az tűrhetetlen és azt a személyt fizikailag kell bántalmazni? :) Értem, köszönjük.

Jozeph Pelikahn 2011.05.19. 10:13:40

@Pipedli: Szerintem nem igaz, hogy megpróbálták megmenteni.

Vannak szerkesztői lépések, amik nem önmagukért valóak, hanem a hatásuk a lényeg.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.19. 10:14:02

@Benyeszke: Nananananana, azért ne vigyük túlzásba, még a végén visszaél a jogaival:)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 10:14:33

@Csárli Sín: én nem mondtam, hogy te mondtad csak általánosságban kérdeztem egy olyan véleményét aki Szandra-párti.
Na de akkor megfordítom a dolgot: ha Szandra mindent megengedhet magának akkor a többiek miért ne tehetnék meg ugyanezt?
Egyébként én nem mondom hogy Kristóf viselkedése elfogadható volt, de végülis Szandra döntött amikor megpofozta.

Egyébként én továbbra is tartom azt, hogy nem azért pofozta fel mert teljesen elveszítette az önuralmát hanem mert elege volt az egész játékból és nem akart rendes választás vagy egyéb útján kiesni.

A konfliktus már leszállóágban volt amikor csattant a pofon.

bpetya75 2011.05.19. 10:15:11

@crazygránát: Ez mikor volt? Ha arra gondolsz, amikor ledrágavoltamozta magát, ott Lassú edzőzte le magát. Pók nem mondott semmi becsmérlőt a foglalkozására. Magát próbálta fényezni, de már akkor látszott, hogy mennyire kész van. Ott találták meg az achilleszét.

kamionmentés · http://www.kamionmentes.hu/ 2011.05.19. 10:15:21

...és a befőtt elrakta a nagymamát...

cazsolti 2011.05.19. 10:16:39

Szerintem óriási volt Kristóf és Dani. Többen is írtátok, hogy nem volt úriemberhez méltó. Nem, ez ahhoz a szutykos ribanc pókmajomhoz méltó volt. Nagyon nagy arca volt, mindenkit eltaposhatott, de amint belesétáltak a kamionosok által rendben tartott lelkébe, azonnal ütött. Ez a "nő" nem érdemel mást. A legjobb volt, amikor megkérdezte Kristóf: Nem érzi jól magát? De hisz ez az Éden! Akkorát röhögtem, a feleségem is felébredt. A végén nem arról volt szó, hogy holnap nem állhat senki a saját párja mellé, és éppen ProsztóRobi ellen szövetkeznek, hogy Niki segítségével kiteszik? Szerintem az lesz a további: Prosztó repül, utána Tökösbula és Pincsi. És marad a Niki, Kristóf, Dani, Aliz négyes. Szerintem Alizt kiejtik a végén, pedig én neki drukkolok.

Hana30 2011.05.19. 10:17:53

@crazygránát: Egyetértek! Mégis miért kellene most Szandrát sajnálni? Mert belesétált egy olyan csapdába, amit egyébként ő kezdeményezett? Azért mert fennhangon hangoztatta, hogy ő egy drága lány és ő erre büszke? Hiszen a saján szavaival provokálták! Azért sajnáljam, mert gusztustalan módon örült annak, hogy hazaküldött valakit és az most a többieknek fáj? Ő azt élvezte, hogy lelkileg bántja a többit! És amikor néhány bogarat rejtenek egy sminekstáskába, akkor folyamként ömlik a szájából az ordenáré szenny? Hadd ne állítsunk már szegénykének emelvényt!
Az, hogy milyen volt a gyerekkora pedig nem a valóságshow témája! Szemét módon viselkedett és én ez alapján ítélem meg. A fiúk meg berágtak és végre visszaadták azt, amit hosszú ideje ők nyelnek tőle. Úgyhogy ha ezt olvassátok akkor, igenis jól kicsináltátok azt a csajt!

Kind of Angel 2011.05.19. 10:18:46

@Jozeph Pelikahn: Jaja, a levél felolvasása után gyors szávetést végeztem (kavicsok nélkül, csókoltatlak Ádám :D ), ha Robi és Bula PM mellé állnak, akkor sem lett volna esélye a nagy négyes ellenében, ergo az egész csak hatásfokozásra szolgált.

kontratenor 2011.05.19. 10:18:58

@cazsolti:
Én úgy éreztem, ezt csak tippelik, és ezért tervezgetnek.
A saját ötletem jobban tetszik.
:)

Csárli Sín (törölt) 2011.05.19. 10:19:07

@Benyeszke: Mire gondolsz az alatt, hogy mindent megengedhet magának? Hogy egy taktikai játékban próbálja kiszórni a vetélytársait? A szemét... :-)

Semmivel sem engedett meg magának többet, mind Ádám vagy Kristóf. Az eredeti észosztók Dani első elzavarása óta lelki terror alatt tartanak minden beérkező és bent lévő játékost, Ádám azzal fenyegette Szandrát hogy ha nem lennének itt már bevert volna neki egyet. Gyakorlatilag alig van olyan játékos, aki ne hallotta volna a "különben megkeserítjük itt bent az élted" nevű örökzöldet Ádika vagy egyik bábja szájából. Most akkor ki a különb?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 10:19:37

@beacska: hát én akkor sem hallottam még ilyet. Maximum egy kifejezéses káromkodást szoktam elejteni, de ebben a monológban voltak olyanok amiket nem is hallottam még soha.

nyílegyenes labirintus 2011.05.19. 10:21:17

@Benyeszke: "abszolút igazad van, valóban kissé szentimentális okfejtés volt, de mindenképpen igaz. Mégiscsak jó feminista vagy! Javasollak nőegyleti elnöknek! :DD "
Köszönettel elfogadom abban az esetben, ha ez nem ütközik a Magyar Hímsoviniszták Elnöki tisztségével, mert azt is én látom el. :D

Jozeph Pelikahn 2011.05.19. 10:22:01

@mann: Robi ugyanaz mint Szöszi, csak nincs 360 fokokat forduló mérnökagya és ezért nem próbálja a szart kavarni.

Egy lapot ide oszt aztán egy másikat oda, jobbra nyal egyet aztán balra is.

toi 2011.05.19. 10:22:25

@crazygránát: látom nagy kristóf van vagy, és nem érted te sem a játék lényegét, ahogy ők sem. abban a hitben éltek, hogy bemegyünk, lecimbizünk, és vakarjuk a golyszit, hogy milyen jó nekünk.

namármost a kérdésedre válaszolva, miszerint: "tehát az elmegy szted hogy Pók gestapós módszerekkel akarja kirakni azokat az embereket a játékból, akik neki nem tetszenek..." - javíts ki, ha tévedek, de nem erről szól a játék? kiejteni a másikat, és saját malmomra hajtani a vizet. esetleg az is gond, ha az egyik csapat gólt mer rúgni a másiknak, miközben azok piknikezni jöttek a camp nou gyepére?
és ezen vérig sértődni, és dzsihad-ot hirdetni, mert kiejtették a cimbimet/páromat egy ilyen játékban a legszánalmasabb dolog.

nyílegyenes labirintus 2011.05.19. 10:23:36

@ladyandhenk: Wehehe... Nekem nincs bajom a nőkkel. Szeretem őket, ők meg szeretnek engem. Normális? Bár tudom, ez a mai világban már elég furcsán hangzik. :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 10:24:22

@Csárli Sín: szerintem egyetlen különbség van: a stílus. Én lettem volna az egyik legnagyobb Szandra-fan ha van neki stílusa és nem olyan ordenáré mint amilyen. Ez alatt játékstílust és viselkedést is értek. A sok vihogás, fejvágás, meg a TV-shop reklámnak beillő "állj mellém és vigyük végig" dumák az újaknak. Helyette lazán és pókerarccal kellett volna nyomulni és akkor hidd el hogy sokkal többre vitte volna.
Egyáltalán nem az a bajom, hogy robbantotta a régi bandát.

Nagyzee 2011.05.19. 10:25:45

@Csárli Sín: Senki sem különb. Nem veszed észre, hogy te meg a másik irányba vagy pont olyan elfogult? Szandra szerinted megpróbálhat lelkileg kikészíteni mást, de ha alulmarad az általa választott terepen, akkor megalázták szegény nőt a bunkó férfiak. Hát nem. Ez egy teljesen fair adok-kapok volt, amiből egyszerűen ő jött ki vesztesen.

Vannak itt olyanok is, akik Ádámék pártjának nézik el ugyanazon eszközök használatát, míg Szandránál ezen felháborodnak. Te ugyanez vagy pepitában, különben nem papolnál itt Szandra megalázásáról, hanem élvezted volna a nem túl nemes, de időnként igen szórakoztató küzdelmet.

Pipedli 2011.05.19. 10:27:28

@Benyeszke: Sín Karcsi is így látja , csak húzza az agyad :D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 10:28:12

@Pipedli: tényleg? Ne má', pedig annyit szarakodtam, hogy jól összerakjam az érvelési csomagom..na tessék :D

Hana30 2011.05.19. 10:28:15

@bpetya75: Szerintem már holnap csomagolhat össze, aztán kereshet másik helyet magának, mert a magyar emberek elég heves vérmérsékeltűek és biztosan kap majd hideget - meleget. Amiért mondjuk nem irigylem és szerintem ezért sem szabadott volna ebbe a showba jelentkeznie.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.19. 10:28:54

@nyílegyenes labirintus: 1, az asszony engedi, h te mindenféle hím soviniszta klub vezetője legyél? Ez az elég necces:P

A mondatodban lehet valami, mert mi is - szerintem írhatom többes számban- megkedveltünk ám:)

Ugye, h hiányoztam? :), de hát el kellett tévedni államvizsgázni :P

cazsolti 2011.05.19. 10:29:14

Pittát kellene visszahozni! Mindenkinek kardozná a fosszóróját, és akkor megnyugodnának, nem lenne mindenki ilyen feszült!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 10:29:24

@nyílegyenes labirintus: szélsőség ide vagy oda, szerintem abszolút megfér egymás mellett a kettő. Csak a beszédeket nehogy összekeverd! :DD

Nagyzee 2011.05.19. 10:30:03

@toi: Szandra sem nagyon értette a játék lényegét, mert ő meg eleinte meg sem próbált szövetségest találni, hanem nekiment mindenkinek. Kamikaze taktika volt, és ki is esett volna már rég, ha nincs kétszer védettsége. Plusz az sem a játék értéséről tanúskodott, hogy nőegyletet alapított később, ahogy korábban Ádámék egy fiúcsapatot.

Aki talán a leginkább érti a játékot, az Alíz. Neki leesett, hogy az ellenkező nemű szövetségesek, barátok talán a legfontosabbak.

Hana30 2011.05.19. 10:30:38

Egyébként az csak nekem tűnt fel, hogy Niki, hogy végig röhögte az egészet?
Bár Tökös Bula okfejtéséről, hogy ő most mennyire megkönnyebbült, hogy végre nincs ott Pókmajom, hát erre mit is mondjak, fog ez a lányka még meglepetéseket okozni. Egy biztos, egy estére tényleg nyugtuk lett, hirtelen eltűnt a két klikk és Prosztó is tudott végre beszélgetni.

reloaded 2011.05.19. 10:31:02

Szerintem, aki egy kicsit is felnőtt, az tudja, hogy egy nő, nem örömébe árulja a testét, vagy a szülei tehetnek róla, hogy ide sodródott.
Ergo, nem ezzel kellett volna, kikészíteni ezt a lányt.
Lehet, ha olyan esélyekkel indult volna Kristóf mint Szandra, akkor ő meg kukázna.
Tipikus olyan lány volt Szandra, akit félre neveltek, vagy elsodródott, ez nem teljesen az ő hibája, ezért szerintem nem érdemelte meg ezt a féle osztást.

Jozeph Pelikahn 2011.05.19. 10:32:34

@Csárli Sín: "Amúgy ha minden igaz, és nem csal az emlékezetem, Szandra személyesen Kristófnak semmit sem ártott"

Tipikus szemellenzős Szandrafan duma. Kristóf nem bántotta Pókmajmot, csak amikor az is kóstolgatta őt (jajj, majdnem leírtam a szót ami dik-re végződik).
Gondolom szerinted barátkoznia kellett volna az után, hogy megtudta: ki akarta dobni a játékból, majd tudatosan ki akarta őt készíteni.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 10:32:59

@reloaded: nu, ha ő kijárta az élet iskoláját ahogy mondta, akkor egy ponton túl nem lehet a szülőket hibáztatni. Persze lehet benne részük, hogy ilyen lett a lányuk, na de gondolom nem ők ragasztották a rúdhoz.

Pipedli 2011.05.19. 10:33:11

@Hana30: Nem csak neked :) Műanyag örült végre , hogy a korábbi szénnéégést követően nem ő a téma.

nyílegyenes labirintus 2011.05.19. 10:33:14

@ladyandhenk: 1. nem kérdztem a véleményét! Nincs semmi joga beleütni az orrát a dolgaimba! :D
2. Igen! :)
3. Gratulálni ér? Siker, pénz, csillogás? :)

toi 2011.05.19. 10:34:11

@reloaded: nem kukázna. a népligetben cidázna.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 10:34:14

A mondatodban lehet valami, mert mi is - szerintem írhatom többes számban- megkedveltünk ám:)

@ladyandhenk: engem már tegnap megfőzött a lila hajgumival..sikerült a vizsga?

jo.e 2011.05.19. 10:34:41

A Robi fanoktól kérdezem: Melyik a jobb? "ja, 8 helyett 10 évig" v. a "hallod, te komolyan ennyire hülye vagy"

bpetya75 2011.05.19. 10:35:02

Szerintetek teljesen ejtették Pókot? Bennem felmerült, hogy valamilyen feladatot, döntési lehetőséget még kap.

nyílegyenes labirintus 2011.05.19. 10:35:43

@bpetya75: "Korrekt. Szerintem elszúrta, hogy ezzel a műsorral próbálkozott. Csak még nehezebb lesz neki normális életet élni. Ha egyáltalán meg van benne az erő hozzá. "
Respect! Remélem meglesz. A legkomolyabban mondom.

Zafír333 2011.05.19. 10:36:17

@nyílegyenes labirintus: Szép napot!
Sajnálom, hogy tegnap elcsattant A pofon!Távol áll tőlem Szandra összes megnyilvánulása, mégis! tegnap látható volt,hogy a kemény álarc mögött a könnyei potyognak! Ezzel nem mentesül a tettei következményei alól, hisz döntéseinkért magunk vagyunk felelősek!De kívánom Szandrának, hogy tűzben csiszolt arannyá váljon!Minden sebe gyógyuljun be, és minden szenny, ami ruhájához tapad, legyen újra hófehér!
Niki nagyot nőtt a szememben,drukkolok neki!
Robi egyre szimpatikusabb, sőt, ha kiesik, már nem érdekel a játék tovább!
Hajrá Robi- Niki páros!

Pipedli 2011.05.19. 10:36:33

@Benyeszke: Azon azért eltátottam a számat, hogy 21 évesen mekkora élettapasztalatra tett szert, nagyon feszített lehetett az a gyorstalpaló amit végzett.

reloaded 2011.05.19. 10:37:39

@Benyeszke: Így felnőtt lány szavait nem szabad szó szerint venni. Úgy kell sajnos felfogni, hogy ha el akarná mondani, akkor sem lenne rá senki sem kíváncsi, mert soha nem törödtek úgy vele, hogy normális körülmények közt nőjjön fel.

Pipedli 2011.05.19. 10:38:00

@Zafír333: Van egy rossz hírem, ha a matek nem csal, Prosztónak mennie kell.

bpetya75 2011.05.19. 10:38:14

@Benyeszke: "e gondolom nem ők ragasztották a rúdhoz. " Van olyan is.

De nem akarom nagyon sajnálni Pókot. 21 évesen, ha télleg olyan sokat járt a zélet oskolájába, már maga felel a tetteiért, a szülők esetleges hibái csak javítottak vagy rontottak az esélyein...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 10:40:03

"De kívánom Szandrának, hogy tűzben csiszolt arannyá váljon!Minden sebe gyógyuljun be, és minden szenny, ami ruhájához tapad, legyen újra hófehér!"

@Zafír333: ez megérne egy a) lírai balladát SP előadásában, b)50 részes kolumb telenovellát, c)önálló valóságsót.

bpetya75 2011.05.19. 10:40:13

Egyébként ez a senki nem állhat a párja mögé ez teljesen tuti? Minek kell benntartani Csicskát?

nyílegyenes labirintus 2011.05.19. 10:40:26

@Zafír333: Ez szép volt! Egyetértek!
Kivéve az utolsó soroddal... :D

Növény (törölt) 2011.05.19. 10:41:21

Szerettem ezt a részt. Az zzzélet nem hagy számlát kiegyenlítetlenül - nekem ez volt megint a legfontosabb tanulság :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.19. 10:41:33

@nyílegyenes labirintus: Szegény Asszony:(:), én legalább jól megneveltem a páromat, neki még dolgozni kell!

Igen, lehet gratulálni, még van egy pár államvizsga, de egyszer túl leszek rajta!

Volt egy szomorú esemény is tegnap :(
Megállítottak a rendőrök, igazoltattak, h miért nem vok ISKOLÁBAN?! Mondom, tessék? Mire ők, ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN a helyem:( Odaadtam a személyimet, aztán meglátták, h 25 vok:), na, azt látni kellett volna:P:P Utána sürgős elnézést kérések...:)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 10:41:49

@bpetya75: mert nem tehet arról, hogy az arája kifogyott a xanax-ból.
Egyébként számos olyan lehetőség van amikor ő megy haza. Gliese már kavicsozott asszem.

crazygránát 2011.05.19. 10:42:07

@toi: az, hogy valakinek beszólnak -> játék. Az, hogy valakit megütnek -> másik játék.

nyílegyenes labirintus 2011.05.19. 10:42:44

Botrányos és nevetséges, de dolgoznom kell. Ilyet... (később válaszolok)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.19. 10:43:14

@toi: ó, igen, a régi Subbások.:)
és legalább hasonló oldalon játszanak.:)

jo.e 2011.05.19. 10:44:13

@Pipedli: Konkrétan melyik élettapasztalatra gondolsz? Nekem mindig sántít 1 kicsit ez az élettapasztalat duma. Általában a tanulatlan, ostoba emberek okoskodásait hivatott elfedni. Olyan mint a "józan paraszti ész". J.p.é-szel csak józan paraszt leszel. Tanulni kell, képezni magunkat! Erre jöhet csak az élettapasztalat.

Hana30 2011.05.19. 10:44:21

@toi: A hangsúly a mikénten van. Ádámék is hazaküldtek embereket és igen, elhangzott olyan, hogy megkeserítjük az életedet. Ami nem fer. De! Ha elküldtek is valakit, nem álltak neki ujjongani, pofákat vágni és fennhangon röhögcsélni azon, hogy ők most milyet "gonoszkodtak", jaj de ügyesek vagyunk és a többi hogy megérdemelte. Jelzem e kifejezés (gonoszkodás) egész új értelmet nyert a szótáramban a műsor óta.

tigger2 2011.05.19. 10:45:11

@jo.e: Igazad van. Sajnos ma pénzért pinát(segget,torkot,mittudoménmit) adni NEM GÁZ,de a KÉKRE azt mondani,hogy KÉK, a MACSKÁRA,hogy MACSKA, a KURVÁRA meg hogy KURVA,az gáz...

tuono 2011.05.19. 10:45:16

Hogy, hogy nem tegnap a pandorán Kristóf éppen Szandra mellé ült (ültették), holott, ha jól emlékszem eddig minden alkalommal Dani mellett ült szemben az ellenséggel... Jobb lett volna, ha ott marad, mert ha nem volt megrendezve ez az egész, akkor is jobban mutatott volna egy lendületből mellbe talpalás. :D
Egyébként remélem ezek után Szandra a repülőjegyre valót se kapta meg, ezzel nyernénk valamicskét.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.19. 10:46:32

Jaj, jaj...de tudnék most gonoszkodni itt egy-két háziasszonyok gyöngyével..
*gonoszan vigyorog*

bpetya75 2011.05.19. 10:46:58

@Benyeszke: Kíváncsi lennék arra a számos lehetőségre ;-)

Csárli Sín (törölt) 2011.05.19. 10:48:10

@Nagyzee: Elfogult ám a tököm Szandra irányába, már elnézést :-) Ugyanolyan taplónak tartom, mint a bent lévők 95%-át, csak én úgy tartom, hogy legyen akármilyen is egy nő, így nem viselkedik vele egy faszi. Egyébként a Szandra féle, nagyon átlátszó és egyébként könnyen hárítható lelki terror azért köszönőviszonyban sincs azzal a paraszt személyeskedéssel, amit Kristófék előadtak, de ezen aztán nem fogunk összeveszi. Tényleg volt, mikor én is elmosolyodtam Kristóf dumáján még a vita elején, mikor csak kölcsönösen oltogatták egymást, de aztán átváltott olyan szintre, amire csak ő képes.

@Jozeph Pelikahn: Nem kell barátkozni, de egy ilyen csajt egy-egy elejtett mosollyal és röhögéssel ugyanúgy partoldalra lehetett volna kényszeríteni, mint tapló személyeskedéssel. Kristófék szegénységi bizonyítványa, hogy többnyire csak utóbbira voltak képesek. Leszarom én Szandrát meg az összeset, mert annyira azért nem érdekel hogy ezen idegesítsem magam, de azért az mégis csak elgondolkodtató, hogy jó néhányan képesek annak tapsolni, mikor egy magát ultraintelligensnek és minden szintek felett állónak tartó focista így lealáz egy nőt mindenki előtt. És ez független Szandrától vagy Kristóftól meg az éden hoteltől is.

Hana30 2011.05.19. 10:48:19

@reloaded: De igen, ha fennhangon hangoztatja, és értéknek állítja be , amirer ő BÜSZKE!

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.19. 10:48:30

@Hana30: Hana, eleinte egy eszes csajnak gondoltalak, de a mostani megnyilvánulásaid alapján egy szemellenzős szikkadtseggű 60as benyomását kelted.

(és nem a Szandra utálatod miatt!)

MEDVE1978 2011.05.19. 10:49:39

Pókmajom volt Ádám Nemezise. Ahogy már a korábbiakban is írtam, miután Ádám elment, gyakorlatilag felborult az erőegyensúly. Számomra PM ekkor mutatta a legunszimpatikusabb pillanatait, egyszerűen örömét lelve abban, hogy kicsinálja nem csak Danit és Kristófot, hanem mondjuk Alízt is. Ha valaki visszaemlékszik, Alíz volt az, aki beszélgetett vele, amikor PM ki volt közösítve és mindenki szar rongyként kezelte (mielőtt megkapta a második védettségét). Viszont ekkor még szükség volt Pókmajomra, hogy megbontsa a maffiát. Ezt végülis megtette és az igazi hiba az volt, hogy megpróbált egy sajátot felépíteni. Ha akkor kiegyezik mondjuk Alízzal, maga mellé állítja Lacit és az új lányt, nem pedig egyértelműen a többiek megsemmisítését tűzi ki célul, valószínűleg végigmegy.
A hibát ott követte el, hogy ki akarta dobni Danit és Kristófot is és ezt nagyon offenzívan kezdte el, igazából taktikára nem is gondolva. Kristóf első kiborítása még célt ért, de a másodiknál már nyilvánvaló butasága ellenére átlátott a szitán.
Amikor a Király visszatért egy megbeszélésig, nyilvánvalóvá vált, hogy Nikit visszatérítette a maffia csoportba és ezzel gyakorlatilag egyenlítettek.
Pókmajom itt jól felismerte, hogy patthelyzet van és nekem úgy tűnt bele akar menni egy békülő helyzetbe, felismerve, hogy már nincs több kieső.
Csakhogy az előző nap már Kristóf felismerte, hogy megtalálták az achilles sarkát, miszerint árulta a testét. Ehhez jött hozzá, hogy rosszul tűri a kritikát és innentől kezdve egyenes út vezetett a kikészítéséhez.
Bár nekem személy szerint rosszul esik nézni, hogy egy embert szisztematikusan kicsinálnak, nagyon nem tudtam sajnálni Pókmajmot. Az eddigi tevékenysége predesztinálta erre.

Az már csak szövetségeseiről mond véleményt, hogy hogyan reagáltak: Nikit a király már visszatérítette és egyébként sem egy konzekvens személyiség (sodródik), Prosztó sohasem kötődött hozzá és Tökös Bulát részesítette előnyben. Tökös Bula viszont úgy eldobta az egykori szövetségest, mint egy forró krumplit. Egyedül Pincsi kötődött hozzá, aki viszont egy férfinak csak az árnyéka.

Mindenesetre a bennmaradt "győztesek" sem Grál lovagok:
Dani egy jellegtelen ember, aki csak nyerni akar, Kristóf egy hazug, alakoskodó focista. Sohasem mentette volna meg a királyt, ahogy sohasem mentette volna meg Danit sem. Alíz és Niki többnyire sodródnak, bár Alíz sokkal számítóbb és tudatosabb.

Kíváncsi vagyok a következő részre, amikor a párválasztásnál mindenkinek új párt kell választani és senki nem állhat a régi mögé.

Ez azt jelenti, hogy a maffia megegyezik a Prosztó Tökös Bula duóval, vagy marad Pincsi TB párjaként... Ez még bizalmi kérdés lesz erősen.

oligofren 2011.05.19. 10:49:43

Kristóf azért a végén rájött, hogy kicsit erős volt PM "basztatása".. nem is érezte jól magát utána, míg Szent Dani... na az tényleg egy pöcs, egy tejbe tök!!!

jo.e 2011.05.19. 10:49:46

@toi: De hát itt szó sincs dzsihádról. A metaforádnál maradva becsukták a piknikkosarat, felálltak a gyepről és vágtak 2-t a "gólt rúgni érkezett csapatnak". Jövő héten pedig ők játszák a BL döntőt. :))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.19. 10:49:50

@Benyeszke: igen, lemaradtam a tegnapról, meg előttről:), milyen hajgumi? :D

alfred_ 2011.05.19. 10:51:00

@Kiscsillag_86: Szandra melyik rádióban volt ma? Minden kiesőt meghívnak abba a rádióba egy interjúra a kiesés után? Melyik rádió ez?

bpetya75 2011.05.19. 10:51:36

@Hana30: Biztos vagyok benne, hogy a buxa nem arra büszke, amit csinált. Keresett vele egy csomó pénzt, arra büszke. Persze hogy mire ment el a lóvé, az más kérdés.

solarys 2011.05.19. 10:51:58

@Hana30: Teljesen egyetértek veled!
Néhányan szinte már szenté avatják ezt a nagyon tapló, mások szenvedésén önelégülten röhögő, én vagyok a legokosabb, önelégült majmot.
Lehet és kell is okosan, taktikusan játszani egy ilyen játékot, de amit ez a fekete özvegy művelt az nem az volt! A többiek sem hibátlanok, de másnak nem okozott örömöt, kéjt kibaszni a másik játékossal!

toi 2011.05.19. 10:53:38

@crazygránát: félreértesz.
nem állok senki pártján, nem is követem, hogyvoltokból értesülök. a pofon nem illet oda, ez egyértelmű, mennie kell.
de amit a pápa és kristóf csinált, az sem odavaló. az már nem a játékról szólt, hanem arról, hogy szó szerint alázzuk vérig,csináljuk ki. miért nem lehetett megvárni a párválasztót? miért kell ilyen alpári módon "játszani"? miért nem lehet elfogadni a tényt, hogy kiesett a párom? aki nem is az ő párjuk volt, hanem egy olyan emberé, akit már-már bálványként imádnak, majdhogynem szobrot állítanak neki odabent, és szentként cipelik körbe.
abból indult ki az egész gyerekes faszság, hogy kiejtette a kalácsképűt, ami ádikának rosszul esett, ezért meghirdette a szent háborút, ez a két fasz meg keresztes lovagként követték őt sértődöttségében.
ennyi. játszunk tisztán. vagy kristófka azt tanítja a fotbaliskolában, hogyha elveszik tőled a labdát, akkor rugd fel, mint a keményszart?

Hana30 2011.05.19. 10:53:41

@reloaded: Úgy gondolom nincs igazad. Igenis vannak nők, akiknek nem a szülei tehetnek arról, hogy hová sodródnak. (Ismertem ilyet.) Béküljünk meg azzal, hogy a saját döntése egy nőnek az, hogy árulja a testét vagy sem. Egyszerűen csak azért, mert kiröhögött,mikor közöltem vele, hogy 8 órai munkával mennyit keresek. Mert egyszerűen én voltam a lúzer azért, mert nem pénz volt az első szempont a házasságomnál és mert ő nem hajlandó 8 órát munkával tölteni az életéből negyedannyi lóvéért. És NEM a szülei tehetnek róla. Szóval szerintem ez az általánosítás, nem igaz. A tény, hogy nem tudjuk, hogy amikor PM kurvának szegődött, mi volt mögötte. És mivel még büszke is volt rá, és fennhangon hangoztatta, hogy ő nem egy aprópénzes valaki...

felmary 2011.05.19. 10:54:02

@Benyeszke: természetesen ezért mind lehet utálni, lehet unszimpatikus - ezek stílusjegyek. De mondott olyat (hétfő előtt) hogy Kristóf egy kis suttyó anyuci kedvence, aki annyira nagyra van magával, hogy még focista is lehetett belőle? Mert én ilyesmiket nem hallottam tőle - egészen hétfőig. Vagyis, változatlanul az a véleményem, hogy nem ereszkedett le személyeskedés szintjéig.
Más kérdés, hogy idegesítően büszke volt magára, amiért védettséggel kivágta a királyi ágyast, meg Bigfoot-ot, de végül is, a játék szempontjából mindkettő érthető, Kata kivágása meg egyenesen értékelhető (nem bírtam a képét a csajnak) tett volt.
Vagyis azért utálták, mert
- szar volt a stílusa
- nem hódolt be az udvarnak
de nem azért, mert bárkit lekurvázott, lefocistázott, vagy lesenkizett volna.

bpetya75 2011.05.19. 10:55:48

@oligofren: Saját bevallása szerint nem azon elmélkedett, hogy szemét volt-e, hanem a kis lelkét próbálta rendbe tenni, amit megfeküdt az a szörnyűséges és megalázó pofon. Szegény kis picsogó. Hüpp-hüpp

oligofren 2011.05.19. 10:57:42

na de kérem, azért ne emeljük PM-et se a magaslatokig.. nézzük meg mit csinált az egész műsor alatt (legalább is amit összevágtak nekünk a szerkesztők).. ezt nem lehet máshogy nevezni mint egy utálatos kis féreg... teljesen mellékes ebből a szempontból h még kurva is.. akkor is egy kis álnok csótány, egy beképzelt szar senki.. sajnos ez a véleményem..

bárkiakitakarsz 2011.05.19. 10:58:17

@Jozeph Pelikahn:
:DDDDD
nagyon nagy kár, hogy nem lehet bejegyzést lájkolni ;)

Hana30 2011.05.19. 10:58:59

@Növény: Igen. "Minden ember kétszer találkozik. Élj úgy, hogy a második ne neked legyen kellemetlen."

GL-581 g 2011.05.19. 11:01:55

@jo.e: "Nekem mindig sántít 1 kicsit ez az élettapasztalat duma. Általában a tanulatlan, ostoba emberek okoskodásait hivatott elfedni."

Egyetértek. Pókmajom búcsúinterjúján fel is szisszentem. Élettapasztalatról meg az élet iskolájáról prédikál egy 25 éves, képesített edzőnek, aki gyerekeket tanít, meg egy 32 éves férfinak, aki "másodállásban" sportszereket gyárt. A 21 évével, meg az egy év rúdonpörgésével. Ezt nevezem nagy mellénynek...
Az élet iskolája nem egyenlő azzal, hogy primitív hülye segg voltam, és átbasztak ahol csak tudtak. Pontosabban, úgy is lehet tanulni, de az oly' sokat elmond az illetőről, hogy nem érdemes villogni vele.

toi 2011.05.19. 11:01:56

@Hana30: vigyorgott, és kész. ő ilyen. tessék elfogadni. a pápáék meg éppen csak gyászmisét nem tartottak, mikor ádám elment.

nem vagyok szandra párti, még mielőtt valaki megbélyegezne.
szerintem ő egy egyszerű, hülye picsa és kész.@jo.e: sajnos de. miután kiesett a kata, ádám első szava az volt, hogy ki kell ejteni a pókót, velem tartotok-e. és erről szólt minden, jöttek a gyerekes dolgok, hogy nem eszélek veled, nem ülök melléd. sétrődöttséggel indult, és ez lett belőle.
@solarys: remélem nem rám gondoltál. számomra is szánalmas egy nő, de triád gyerekes sértődöttsége is az.

Hana30 2011.05.19. 11:02:30

@Éden Zina: Örülök, hogy ilyen határozott véleményt tudtál rólam felállítani. Gratulálok a meglátásodhoz. Freud is megirigyelne. Még jó, hogy nem személyeskedsz!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 11:02:34

@bpetya75: nem tudom most hol van Gliese, de este majd biztos lesz kavicsozás. Meg tegnap is volt.

Königin 2011.05.19. 11:02:39

"Van még, amivel baj van, Nyikhaj pöcse, amit az Édenben páratlan módon kikockáznak, azaz a) szőrös vagy b) áll, mint a cövek."

Vagy c., pici, mint egy bébirépa, és Nyikhaj kérte, hogy kikockázzák, mert utána nem merne utcára lépni. :-D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 11:03:44

@GL-581 g: petya kérné azokat a lehetőségeket a mai párválasztásra ahol Csicska megy haza :D

Zafír333 2011.05.19. 11:07:03

@Benyeszke: Sajnálom, hogy számodra mindez giccsnek hangzik, és nem látod meg a sorok mögött rejlő igazságot!Hogy mindez valósággá váljon, nem lírai ballada, se kolumbiai telenovella (habár már én is nyaraltam Santa Martán -ahol az Éden Hotel játszódik- , sőt gyermekem édesapja is ott született), se "valóságsó" nem szükséges hozzá!A választ máshol találod meg, ha kesered!

Jozeph Pelikahn 2011.05.19. 11:07:33

Szandrát szerintem nem kell félteni, erős lány ő, a jég hátán is megél. Vannak barátai és biztos kedves lány az életben.

Ha escortozik hát csinálja, csak ne szórja el a pénzt, mert az olyan mint a focista, tíz év után új életet kell kezdeni.

Az igazi párja megtalálásához kívánok neki sok-sok szerencsét, de hol van az még... majd a távoli jövőben! :-)

felmary 2011.05.19. 11:07:51

@moncsi007: én is láttam, de csak amikor kifordult a zuhanyból. A tükör szerintem szimplán csak párás volt. épp ott, na.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 11:08:16

@Zafír333: ne haragudj, rendkívül cinikus tudok lenni és ez pont egy ilyen pillanat volt. Mea klumpa.

Veder1 2011.05.19. 11:09:15

@reloaded "Tipikus olyan lány volt Szandra, akit félre neveltek, vagy elsodródott, ez nem teljesen az ő hibája, ezért szerintem nem érdemelte meg ezt a féle osztást."

De hát ő volt büszke rá hogy mennyi pénzt keresett ezzel! Szerinted ilyen mentalitással elment volna bármilyen eladónak,vagy bárminek ahol tízed annyit kereshet? Tudatos választás volt ez a részéről. Persze az értékrendjét, vagy annak egy részét otthonról hozza, de akkor miért akad ki, ha ezt felemlegetik neki?

reloaded 2011.05.19. 11:10:50

@Hana30: ha tudnád, hogy normálisnak tűnő és magukat annak valló emberek ,mekkora mocskos dolgokat csinálnak nap mint nap, akkor őt sem kéne annyira komolyan venni, amit mond.
Tényleg úgy tűnik, hogy védem, inkább azokat védem akiket nem tehetnek róla.
Egy 21 éves, meg még alig múlt gyerek.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.19. 11:12:02

@Benyeszke: tehát, szerintem rosszul írtam a mondatom:), mert hiába várom a gratulációkat (hihi).

Igen, sikerült:P:P:P:P

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 11:14:02

@ladyandhenk: akkor ezennel fogadd őszinte gratulációmat! :D Mi leszel ha végzel?

zsiroskenyér_lilahagymával 2011.05.19. 11:15:00

Én a kristófot is kibasztam volna ajátékból. A ratyik gyülekezete. Kristóf és danika. Nevetségesek. Csak gey kérdést tettem volna föl a pandórán. Kristóf és danika. Ti tényleg buzik vagytok? Ennyi kellett volna, meg még esetleg az ádikát is belevonni. Vagy azt kérdezni hogy undorodnak-e a női testtől. Nagyon össze vannak válogatva a gyenge emberek. Szandra emelt fővel hagyta ott a villát. A viasat pedig egyértelmű hogy kiket támogat. Szánalmas a műsor innentől kezdve. Mindent megtesznek azért, hogy a négyesből nyerjen valaki. A sok birka többi résztvevő meg nem gondol bele, hogy ők csak statiszták?? Ostobák. Alít nem csak ronda, antinő, hanem ostoba is. Seggnyaló. Niki pedig szánalmas a napraforgó stílusával. Mit hisz? Majd ratyi ádi foglalkozik vele a kinti világban? ÁÁÁ dehogy. Majd danikával és kristóffal cumiztatják egymást. Nem kell nekik csaj, főleg egy ilyen agyatlan mint niki.

GL-581 g 2011.05.19. 11:16:59

@Benyeszke: :DD

1. A nagy négyes kis terve:
Niki-Lassú
Pocok-Pápa
Műfog-Csicska
MEGY: Prosztó

2. Ha Műfogat is beveszik a buliba:
Niki-Prosztó
Pocok-Pápa
Műfog-Lassú
MEGY: Csicska

3. Ha Műfog felrúgja a moslékos vödröt:
Niki-Lassú
Műfog-Pápa (!)
Pocok-Prosztó
MEGY: Csicska

Szerintem így, hogy fordított párválasztás lesz, Műfog nagyot boríthat. Tuti nem avatják be a Nagy Tervbe, hogy a Nagy Négyes párt cserél, és marad az eddigi beltenyészet. S ezzel beáldozzák Prosztót, mivel Műfog maradhat Mazofiú mellett. A fordított szitut meglátva viszont Műfog lehet, hogy úgy dönt, nem megy házhoz a lófaszért, és lazán beáll valamelyik régi srác mögé - ezzel egyúttal Prosztót is megmentve, hiszen sem Niki, sem Aliz nem vállalná be Csicskát Prosztó helyett.
Minden attól függ, hányadiknak megy ma Műfog...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.19. 11:17:23

@Benyeszke: oh, köszönöm szépen, igazán nem kellett volna:P

JOGÁSZ:), és most már bárki mondhat bármit:P, bár még van két vizsga..., le lehet nézni szépen...:)

zaphodbeeb 2011.05.19. 11:18:40

@zsiroskenyér_lilahagymával: :) na, láccik, hogy a győzikesón szocializálódtál. gratula

terrortűrő tintatartó 2011.05.19. 11:19:05

@jo.e: +1

a Kristófot is kibaszni akaróktól kérdezném: mégis milyen alapon? még csak csúnyán sem beszélt - pedig azt büntetik, ahogy láttuk. túl sokszor vágott közbe? személyeskedett? védett rovarokat gyűjtött? WFT???

moncsi007 2011.05.19. 11:21:26

@felmary:

párás az oké, de ennyire :D :P ???? azé' más is meglátta a bébirépát... de akkor ezek szerint csak köd szállt pont a lényegre, ezért lett olyan rövid :D :D

Jujj, de gonosz vagyok auuu:D :D tiszta szandrás már nem??? :D

Még mindig ugyanaz a véleményem pedig már elolvastam a kommenteket. Kristóf undorító volt.
Ha nem akarok szaralak lenni, mert utálom a szaralakokat akkor nem is fogok szaralakként viselkedni. Ennyi.
3 szaralak egy mondatban. Ömlik belőlem a kultúra :D

Hana30 2011.05.19. 11:23:28

@Éden Zina: Jó, akkor szeretném, ha egyszerűen figyelmen kívül hagynánk egymást a továbbiakban. Azt hiszem, én nem sértegetlek téged, leírom a véleményemet és tiszteletben tartottam eddig a tiédet is. Úgy látszik, te erre nem vagy képest, úgyhogy ha lennél kedves és nem írtál nekem többet, azt megköszönném.

Kiscsillag_86 2011.05.19. 11:23:47

@alfred_: A Rádió1 reggeli műsorában volt. Igen mindenkit meghívnak a kiesés utáni napon reggel.

bpetya75 2011.05.19. 11:24:25

@GL-581 g: Szépen levezetted :-)

Tényleg sok múlik azon, hogy mi lesz a sorrend. Vagyis megint arról szól a választás, hogy a szerkesztők kit akarnak haza küldeni...

Hana30 2011.05.19. 11:25:06

@reloaded: Ebben igazad van, tényleg nagyon fiatal és reméljük , hogy tényleg a rossz neveltetése áll a háttérben, mert különben még szomorúbb a dolog.

rétipipitér 2011.05.19. 11:26:21

Eddig olvastam a kommenteket, most hozzászólok. A blikk már hónapokkal ezelőtt meghírdette 2011. férfi szépe szavazást. Sportolók, művészek, énekesek és az ÉH "lassúbeszédű"....Kristóf fotójára lehet szavazni. (nem Pápa, Ádámka stb.)

moncsi007 2011.05.19. 11:26:29

@ladyandhenk:

Tyűűűűűű én mondok is erre valamit!!

Gratula!! Sok sikert a két vizsgához még !!

foxglove (törölt) 2011.05.19. 11:26:37

A tegnapi rész (egyetlen) embere Aliz volt, amiért ki merte jelenteni, hogy mindkét fél hülyén viselkedett.

moncsi007 2011.05.19. 11:28:29

@rétipipitér:

Igen a nők közül pedig ÉdenNiki alias csálécsöcs volt ott... Még kérte is az FB-n hogy szavazzanak rá. De akkor ott azt állította, hogy ő nem tudott róla, hogy "benevezték".

felmary 2011.05.19. 11:29:22

@bpetya75: minden csoda 3 napig tart. Azt a VV-s luvnyát is elfelejtettük, ő sem lesz más. Akár még normálisan is élhet, csak ne akarjon a médiában elhelyezkedni (basszus, alig várom már azt a műsort, amit Ádám szerkeszt, Szöszi kamerázik és Szandra konferál)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 11:29:32

@ladyandhenk: én ugyan nem nézlek le, tesóm jogász (nahát a múltkor mondtam is hogy hasonlítotok), tudom hogy kell kezelni az állandó kukacoskodást :D

bpetya75 2011.05.19. 11:29:34

@foxglove: Bocs, de Pocok ezt csak a kamerának mondta. Prosztó vállalta be egyedül, hogy közölje Lassúval a tényt.

doktorkotasz2 2011.05.19. 11:30:19

Meglepően kiábrándító volt a tegnapi rész!
Szánalmas, hogy mennyire kilógott a szerkesztői machinéria!!!
Okés, slowmotion és Pope megegyeznek egy olyan pszichikai hadviselésben, aminek a vége az, hogy kinyírják PM-ot! Megtehetik, ha az a cél, hogy kitegyék! DE!!!! És itt a DE-n van a hangsúly!
Az a stílus, ahova Kristóf nem akart lesüllyedni, már a második Pandorás mondat után bukott! A szerkesztők nem akarhatják, hogy olyan mintát nyomjanak az arcunkba, mely szerint bárki szarral kenheti be a másikat. Ketten mentek neki PM-nak, alázták nem is kicsit, és a stílus valóban vérlázító volt. Gyerekekkel foglalkozik Kristóf? Szar lehet nekik!!! Miért nem lődörgött be T69-es, hogy ennyi és nem tovább? Vagy miért nem azt kérdezték a lakóktól, hogy akarjátok-e, hogy a kutya (Pók) ÉS az eb (Kristóf) elhagyja a Hotelt? Mind a kettőről együtt kellett volna dönteni!!!
Milyen undorító volt, ahogy a Niki próbálta elrejteni, ahogy szétélvezte az agyát a fiúk teljesítményétől? Milyen ótvar nő volt már Aliz, aki szintén egy szót nem szólt, hogy ezt talán nem kéne! Megnézném az érzékeny lelkecskéjét, ahogy őt szopatják, kb. 10 másodperc után Sanaxért kiáltott volna!
Ami furcsa: Robi! Respect!
Tényleg csak ez a fiú az, aki elmeri mondani, hogy büdös a lába a többi töketlennek? Bravó!

jog-ász 2011.05.19. 11:30:23

ez nagyon jó volt:))))kristófot az álszent kamu szövegéért én is taknyántenyeröltem volna, meg a nagyarc nem érsz fel a szintemre szövegéért..egyébként hogy maunikasó vagy sem: valaki itt linkelt egy videot hogy pókmajom(akkor szőkén) már szerepelt a balázs sóban-gondolom statiszta volt...na sztem ugyanilyen statiszta sztori volt hogy reggel óta hergelte magát a semmiért, majd jól pofán csapta a végén kristófot..totál mónika só.

toi 2011.05.19. 11:30:30

@bpetya75: bizony. és azt akarják, hogy danika meg kristóf maradjon bent, ők legyenek egy pár. megkapják a pénzt, aztán ott helyszínen össze is adják őket, ádikát adoptálják, majd kézenfogva-ádika középen- elsétálnak a naplementében a kulomb tengerparton, miközben a t69-es könnyes szemmel búcsúzik, snitt, végefőcím, köszönjük, ennyi!

mocskosmacska 2011.05.19. 11:32:55

@Móka na: 3. pontot nem kellene neki felróni. Ez egy olyan játék, ahol hazaküldik az embereket. Pókmajomnak valakit haza kellett küldeni, ahogy mások is küldenek haza embereket. Ebből nem kell tragédiát csinálni.

moncsi007 2011.05.19. 11:34:07

@toi:
azért még tegyük hozzá, hogy zsömike és csálécsöcs akaszkodna rájuk, de ők lesöprik magukról mindkét csajt... egymáséi vagyunk értsétek meg...

foxglove (törölt) 2011.05.19. 11:34:26

@bpetya75: Ó. Akkor módosítanám Pocok nevét Prosztóra:)
(Pocok így is tűrhetően viselkedett a bagázs többi részéhez képest, de azt a szintet azért nem volt nehéz megugorni.)

bpetya75 2011.05.19. 11:34:54

@felmary: Valóban így van. De bennem van valami (perverz?) kíváncsiság bizonyos emberekkel kapcsolatban. Szerencsétlen Párkányi Évi sorsát nagyjából láttam (az eklső BB nyertese(???) volt a csaj), sajnálom is miatta. Valamiért az is érdekelne, hogy ez az Ö. Szandra pár év múlva mit csinál.

Jozeph Pelikahn 2011.05.19. 11:34:55

Most itt Szandra a nagy téma, meg ő volt a főellenség, de elgondolkodtam a negatív listámon, amin még csak nem is dobogós, sőt:

1. Niki - inkább nem indokolnám, totál gáz

2. Kata - ahogy beszélt emberekről a hátuk mögött, közben meg szerintem azt se tudta hol van, áááááá (bevallom akkor hálás voltam Póknak, mikor hazaküldte)

3. Linda - gerinc nélküli embernek tartom

4. Szöszi - gusztustalan kavarógép, így nyalni férfit én még sose láttam, ne is lássak többet

5. Attila - a nagyarcú nyitánya után bejött csicskának, ultragáz

6. Rea - szép lány, bűzlő belsővel: érik benne egy sárkány

7. Jenny - elkényeztetett, lusta, semminek örülni nem tudó, nyafogós picsa

8. Szandra - soha ne legyen dolgom ilyen emberrel, de ide nagyon kellett a jelenléte

toi 2011.05.19. 11:36:16

@moncsi007: esetleg még koszorúslányok lehetnek.

csálécsöcs, ez tetszik!

Móka na 2011.05.19. 11:36:17

@mocskosmacska: :) a hangsúly hogyan reagáltál volnán volt :),nem a játék szabályain :D.

vázkulcs 2011.05.19. 11:38:09

Szerintem ez az egész Szandra szál egy megrendezett téma volt, különben állóvíz.

Favoritom Alíz még tartja magát.

Robinak vége valószínű ha nem állhat a párja mellé ma. Dani, Kristóf, gondolom cserélnek Niki, Alíz, Pók párja állhat TB mellé, Robinak kampec.

Döntőben TB és az új srác, és Kristóf Alíz a tippem. Azt nem tudom elképzelni, hogy Kristóf, Niki, Alíz, Dani legyen döntőben elég gagyi lenne.

Abból is gondolom Pók jelenete megrendezett volt különben, hogy esett volna ki ma valaki. Bár elég jól eljátszotta lehet mégis így jött ki, az biztos tudatosan erősítették benntartották őt mert különben unalom.

bpetya75 2011.05.19. 11:38:10

@foxglove: Én is véglegesen lezártam magamban a gondolkodást. A Prosztó-Pocok páros sikerének tudnék örülni.

Ma kiderül, hogy kilövik-e Prosztót a játékból.

terrortűrő tintatartó 2011.05.19. 11:38:16

no,akkor olybá veszem, hogy nincs logikus magyarázat, marad a "csak" :)

moncsi007 2011.05.19. 11:38:47

@toi:
Esetleg... vagy tarthatják a gyertyát is :D

Csálécsöcs: sixx-é az érdem :D

GL-581 g 2011.05.19. 11:39:13

@zaphodbeeb: LOL! :D

@bpetya75: Na igen. :) Szerintem Pápával nem nyerethetik meg, ugyanazért, amiért Pókmajommal sem nyerethették: túl sok volt a hátszél, nem lenne jó promó a 2. résznek.
Csicska egy hét alatt mélyebbre süllyedt, mint Pöszi, ez a rabszolga-duma kényelmetlenül ciki. Műfog és Niki megint nem lenne okos választás, olyanok voltak, mint a szélkakas, és a játékukban egy szemernyi taktika és stratégia nem volt - pedig az ÉH-t "stratégiai játék" címszó alatt hirdették. (Főleg Műfog volt/lesz gáz, öröm lesz nézni, hogy "nemisemberilény" Alizzal milyen jókat fog cscsogni meg napozgatni a mai részben. :S )

Marad tehát Lassú, Pocok, Prosztó, szerintem közülük kerül ki a nyertes - és a finisig engedik valamelyik lányt, tippem szerint Nikit.

Tehát a finalista tippem:
Lassú
Pocok
Prosztó
(Niki)

de hogy milyen felállásban, azt még a szerkik sem tudják tán... :D

~XYZ~ 2011.05.19. 11:39:20

Hölgyek-Urak...lássuk be, hogy az ilyen s ehhez hasonló műsorokba nem az elme bajnokságból jelentkeznek emberek.
Szandra primitív, közönséges, és hát ennek okán igazából nőként sem lehet vonzó, vagy érdekes egy férfi számára. Ugyanakkor az egója a vehemenciája és kivagyisága, mint embert sem teszi igazán megnyerővé. Kristóf igen egyszerű lélek, de alapvetően lassú víz partot mos típus. Az, hogy Danival kissé "bogarasak" ekkora kifordulást ép lelkületű embernél azért nem okozott volna. A válaszlépés ellenben valóban a szándékos károkozásra irányult, ami túl megy azon a határon amit jóérzésű ember gombóc nélkül le tud nyelni. Egy szónak is száz a vége, én jól szórakoztam és azt gondolom, hogy tegnap mindenki azt kapta amit megérdemelt...Kristóf a sallert...az elme roggyant Szandra pedig a visszautat!

yann77 2011.05.19. 11:41:25

"meghalt a cselszövő, nem dúl a rút viszály"... :)
Hát ez érdekes volt, de várható.
Azért otthon elvitatkoztunk, hogy jogos volt-e PM basztatása. Szerintem ha valaki az ősidőkre visszanyúló szakmát választja, akkor vagy legyen rá büszke és ne zavarja, ha más ezen pörög, vagy ne mondja el és akkor nincs konfrontálódás.
Tőlem Kristóf egy nagy 5-öst kap hogy sikerült kihozni a legendásan "nyugodt" kurtizánok gyöngyét a béketűréséből. Viszont egy 1-est kell adjak arra, hogy Bruce Lee-t megszégyenítő gyorsasággal akart reagálni a pofonra. Itt bele kellett volna állnia emberesen és nem emelnie a kezét.
Az biztos, hogy már langyosabb víz lesz a vége...

bpetya75 2011.05.19. 11:42:22

@terrortűrő tintatartó: Hogy ne érezd magad elhanyagolva, válaszolok neked ;-)

Pók fizikai erőszak miatt, Lassú verbális erőszak miatt. Egyébként is sokkal érdekesebb lett volna a szavazás. Részemről röviden ezért.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.19. 11:42:26

@Kürosz: Ez nagyon korrekt. :)
Pfejj, de mit fogsz érte kapni....! :/

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 11:43:46

@neccharisnyás útonálló: a póló kész van már? Nehogy felkészületlenül menjetek szurkolni amikor a döntő lesz :D

terrortűrő tintatartó 2011.05.19. 11:46:15

@bpetya75: fiútöbblet van, de a beharangozóból úgy vettem le, hogy ők ülnek, ergo a lányok választanak és aki mögé nem áll senki, az pápá. elhangzott ugyan, hogy "senki nem választhatja a jelenlegi párját", de úgy tippelem, hogy a játékosok találgattak, bedobták, mint lehetséges csavart. de ha még így is volna, jó eséllyel senkinek nem kellene Pincsi, mert nem tett le semmit az asztalra odabent, igazából még Szandra sem bízott benne, azaz véleményem szerint nem Prosztó megy (arra azért kíváncsi vagyok, Kristófék hogy sakkoztak, mikor ezt bírták kitalálni...)

mocskosmacska 2011.05.19. 11:47:42

@Móka na: Nem tudom, hogy reagáltam volna, de a 3. pontot nem találom indokoltnak szandra ellen (bármennyire is unszimpatikus). A királyi udvarnak fel kellene fogni, hogy ők nem kiválasztottak, akikt bűn elküldni, míg az alantas pórnépet el lehet.

bpetya75 2011.05.19. 11:48:03

@~XYZ~: Károkozás? Ugyan már! A borotvahab mióta károsítja a ruhát? Az viszont tuti, hogy Pók nem ép lelkű, bár én ezért nem kutyázom, inkább sajnálom.

@yann77: Lesz itt még viszály. A király meg a királynő nélkül is tudnak majd balhézni. Bár ha sikerül a régiek terve, akkor az igazi vetélytárs megy, az álférfi marad, onnantól meg a maradék birkasága okán lehet hogy télleg nem lesz balhé, csak langyosvíz.

GL-581 g 2011.05.19. 11:50:00

(Zárójelben megjegyezném:
elgondolkodtató, aggasztó és jellemző, hogy jópár ember a tegnapi eseményeket totálisan elválasztja az elmúlt 30 rész eseményeitől, és mártírt csinál Pókmajomból.
Szerintem igenis vicces volt, igaz, kemény is, de hát ő nem barátkozni jött. Nos, sikerült. A reakciójával saját magából csinált hülyét (ajtóban taknyolás priceless, tiszta burleszk!), látszik, hogy gólyatáborban életében nem volt, és annyira paffon van az önbizalma, hogy belehal a legapróbb tréfába is. Ilyen szempontból Csicska reagált jól - így kell ezt valahogy csinálni, nem vérkomolyan venni. Ha még reggel leáll és röhög egyet, a Pandora sem feltétlen fajul el.
Erre jön a szerecsenmosdatás meg a szentté avatás. Külön kedvenceim a "nem is néztem csak HV-n olvasom másfél hete, de tudom a tutit" emberkék - lol. A minősíthetetlenül trágár véleményekről pedig csak annyit: nem véletlen, hogy ki melyik játékosban látja meg a rokonszenves embert...)

szepi79 2011.05.19. 11:50:12

@GL-581 g: "Minden attól függ, hányadiknak megy ma Műfog..."

sehanyadiknak nem megy műfog, a pasik vannak többen, ergo a pasik fognak mászkálni.

mocskosmacska 2011.05.19. 11:51:02

@Jozeph Pelikahn: Egyébként nekem is Niki a legunszimpibb. Azon is röhögött, hogy szandra megszivatta danit, de az is somolyogva nézte, ahogy daniék készítik ki szandrát. rosszindulatú, kétszínű és gyáva. Daniék meg úgy kezelik, mint egy királynőt, mindig minden meg van neki bocsátva, az árulása után is visszaveszik. Én Alíz helyében Attilát választanám páromnak.

GL-581 g 2011.05.19. 11:51:26

@szepi79 - Harciteknős idomár: Előzetes alapján csavar van: fordított párválasztó. Négy pasi ül, három csaj választ. És a jelek szerint ezt ők csak a ceremónián tudják meg. :D

Jozeph Pelikahn 2011.05.19. 11:51:30

@moncsi007: Kristófnak elege lett, felvette a kesztyűt, lement a lány szintjére és ott annak saját fegyvernemében, azt megalázva, ügyesen nyert. Egyetlen real(ity) pofont kapott be, azt a harc után megérezte de ennyi.

Ha ókori görögök lennénk és ez lenne az Olümposz Hotel, most megénekelnénk hőstettét, majd az éneket kőbe pattintgatnánk, hogy megmaradjon az utókornak! (Persze Szandrát ott már hét fejű, félig isten, félig hidra képében ábrázolnánk, csak a hitelesség kedvéért)

bpetya75 2011.05.19. 11:51:44

@terrortűrő tintatartó: Csakhogy most már tényleg finis van. Vagyis az jobban számít, hogy Csicskának semmilyen hátországa nincs, mert az ugye kijátszotta magát az édenből, míg Prosztó egy erős, így veszélyes páros TB-vel. Ha Lassúékon múlik, akkor szerintem Prosztó megy. A szerkesztők fejébe meg nem látok bele. Szerencsére :D

terrortűrő tintatartó 2011.05.19. 11:52:30

@bpetya75: hálás vagyok, köszönet érte :)
ha ez verbális erőszak szint volt, akkor az elmúlt két hetekben kizárás várhatott volna a Pókra külön, Pók-Ádám páros, illetőleg a Dani-Kristóf-Niki trió valamelyike/mindegyike.
az már megint más kérdés, hogy a verbális erőszak nálam más szinten mozog, de ez az én gondom :)

Pipedli 2011.05.19. 11:52:43

@terrortűrő tintatartó: Amennyiben senki nem választhatja a saját párját, a matek szerint Prosztónak kell menni.
Dani-Alíz,Kristóf-Szilikon,Linda-Pincsi,
Prosztónak csak a T69-es marad :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 11:54:52

@szepi79 - Harciteknős idomár: az előzetesben a fiúk ültek a székeken és mindenki hüledezett hogy itten ilyen még nem történt.

szgy 2011.05.19. 11:55:19

most jut eszembe: Ádám és Pókmajom egy repülővel jöttek haza? :-)

bpetya75 2011.05.19. 11:56:37

Szandra nem szegény, ártatlan áldozat, Kristóf meg nem gáncs nélküli, lovagias hős. Egy szinten voltak, és a sz@rdobálásban utóbbi diadalmaskodott.

Az önigazolásaik egyformán szánalmasak.

iBKV 2011.05.19. 11:56:44

@judy7: Akkor Te is egy ordenáré kurva vagy, mint Szandika? Nem is értem a párhuzamot, az eszeveszett nagy kiherélést. Ő jelentette ki, hogy baszással keresett, Kristóf ezt használta fel. Vagy ez volt az első rész, amit láttál? Ha már a pofánbaszásról van szó, körülbelül 15-20 alkalommal vágtam volna arcon ezt a leányzót, ha én is bent rohadnék ott.. (15-20 alkalommal kb. 10-et lány javára írnék, hisz alázott ő alaposan mindenkit.) Kérdés?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 11:56:53

Szerintem a zenei szerkesztőnek szavazzunk meg egy üveg pezsgőt a műsor végén. A hangmérnököt meg vessük le egy szikláról.

vázkulcs 2011.05.19. 11:56:57

Lányoknak a lányok, fiúknak a fiúk az ellenfelei elvileg. Hülyeség lenne Robit benntartani fiúknak, mert erősebb ellenfél mint Attila. Alíznak sem lenne értelme Attila mellé állni, mikor így van két fiú Dani, Kristóf akik mellé bármikor beállhat mert inkább őt mint Nikit tartják benn. Szóval Robi esélyei kicsik, hacsak a szerkesztők valahogy bele nem nyúlnak ne legyen olyan unalmas a vége.

szepi79 2011.05.19. 11:58:00

@GL-581 g: na, az lehet, ezt nem figyeltem. egyébként ezt szerintem eddig is igy kellett volna.

terrortűrő tintatartó 2011.05.19. 11:58:10

@Pipedli: @bpetya75:
naja, Lindának igazából úgyis mindegy, hogy a súlytalan reszlit kapja, mert next time mennie kell. hacsaknem akármi/bármi, mert ez az ÉH. ezt a párcserés dolgot egyébként sokszor belengették már a játékosok, kíváncsi vagyok, hogy a szerkesztők most tényleg kapnak-e rajta.
azért Prosztót sajnálnám.

toi 2011.05.19. 11:58:21

@szgy: lehet. akkor biztos, hogy mindkettő mellett ült egy-egy légimarsall.

bpetya75 2011.05.19. 11:59:51

@terrortűrő tintatartó: Szerintem ilyen töményen senki senkit nem próbált szavakkal megsemmisíteni. Az a nagy helyzet, hogy ugyan csak távolról hasonlít a szitu arra, amit átéltem, de voltam hasonló helyzetben. (Akkor) 34 éves férfiember létemre a végére teljesen összeomlottam és bőgtem mint egy kisgyerek. Lehet, hogy ezért ítélem meg kicsit keményebben a dolgot...

Jozeph Pelikahn 2011.05.19. 12:00:25

@Pipedli: A matek szerint a három pár foroghat is, egyik irányba is, másik irányba is.

Niki most már lojális a Donhoz, ő szerintem megy Kristóf mögé. Dani és Robi is veszélyben lehet, mert Alíz és Linda is taktikázhat itt a végéhez közeledve.

szepi79 2011.05.19. 12:00:35

@vázkulcs: ha TB robi mellé áll, akkor bennmarad, elvégre ők ketten nagyon stabil párost alkotnak, TBnek nem ellensége robi.

beacska 2011.05.19. 12:02:25

@Éden Zina: hagyjátok már egymást! ne szóljatok egymáshoz plíííz!

terrortűrő tintatartó 2011.05.19. 12:02:50

@vázkulcs: nem szokásom a hiszti, de Pincsert nagyon nem akarom még a döntő közelében se látni. lepkefing teljesítmény, 0 gondolkodás, 0 kapcsolatépítés, szint alatti kommunikáció. ehh...

Pipedli 2011.05.19. 12:02:53

@Jozeph Pelikahn: Alíz is tagja a Don klikkjének, neki kötelező Dani mögött állni.

bpetya75 2011.05.19. 12:03:40

@szepi79 - Harciteknős idomár: Igaz, csak éppen azon megy az agyalás, hogy valszín a pároknak muszáj lesz majd cserélni.

Kind of Angel 2011.05.19. 12:04:09

Újraolvastam a Pinokkinával készített februári origo interjút, idézet tőle: "Igazi szerelem is kialakult" - mi a halál fütyijéről beszélt ez????

kontratenor 2011.05.19. 12:04:51

@Kind of Angel:
Kriszta-Danit csicsereg a bulvár.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.19. 12:05:10

Eszembe jutott,hogy Szandra kiesése engem kísértetiesen emlékeztet Olivér kizúgására a VV-ből.
Egy alapból taktikus, végig okosan kavaró, feszültségeket generáló, megosztó ember hogyan durranhat el ennyire könnyen egy nyilvánvaló és pitiáner provokációtól?
Depláne, amikor előtte szutyokkurvázta le nyílt színen Ádám még a kisesése előtt és azt csont nélkül benyelte...

Hát úgy, amiként Olivér a nagy taktikus, megosztó, sokak kedvence, nagy esélyesként kikiáltott hősszerelmes egyszercsak provokálni kezdte Anikót (??!!) láthatóan minden előzmény nélkül (miközben két nappal korábban még azon picsog,hogy jön a tavasz és a szerelmével nem tud szexelni, jaj!), aki erre a tőle elvárható naívsággal reagált, majd Olivér hirtelen felemelte a kezét, megadta magát és szó szerint megutáltatva magát az emberekkel kiszavazódott a showból.

El tudom képzelni,hogy a nézettség, a konfliktusok folyamatos szinten tartása miatt beküldenek egy-egy statisztát, tévés berkekben jártas embert, akinek némi színészi vénája is van (Olivér Z+-os volt korábban, Szandra is volt "statiszta" ugye), hogy legyen állandó konfliktusforrás. Kavarja a szart, ugrasszon össze embereket, provokáljon, osszon meg, cseszerintsen ki másokat a játékból úgy,hogy ehhez a szerkesztői háttér segítséget nyújt.
Pl. olyan infókkal, hoyg a borítékban az a szó lesz,hogy "védettség", és ezt csak ő tudja..

Ennek megfelelően végigcsinálja, amit súgnak neki, majd mikor már nincs rá szükség a játék végső lezajlásához, amikor kialakulnak a szerepek, és megvannak az alap konfliktusok a civil játékosok között is, akkor egy elegáns csavarral kiszállnak.

Azt hiszem, a tegnapi pofon a beépített ember tudatos hattyúhalála volt.

iBKV 2011.05.19. 12:05:58

@bpetya75: De szerintem annyi a különbség a Te és az Édenes sztori között, hogy Te nem voltál x napig tapló paraszt másokkal. Jól sejtem? Ez szemet szemért helyzet volt.

Pipedli 2011.05.19. 12:06:00

@terrortűrő tintatartó: de kapcsolattartásban jó volt Majommal, igaz rövid időre :)
Értékes ember :D

bpetya75 2011.05.19. 12:06:15

@terrortűrő tintatartó: Csatlakozom. Teljes mellszélességgel. A pápa mellett ő a másik, akinek ki kell esnie a döntő előtt.

Ha van igazság.

Amire nem vennék mérget.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.19. 12:07:02

@beacska: szerintem ebbe nem érdemes belefolynod, ez a mi konfliktusunk.
és mellesleg le is zártuk.

mocanoca 2011.05.19. 12:07:05

Sziasztok! Reggel az egyik rádióban nyilatkozott Szandra, és érdekes dolgokat mesélt. Például, hogy a Nicol (akivel egyszerre ment be a hotelbe) mondta neki, hogy jelentkezzen, mindezt a jelentkezési határidő után. És Szandra így is bejutott...Nyilván a szerkesztők látták benne az erőt :)
Ádámról itt is nagyon korrektül nyilatkozott.
Más téma. Sokan felhozzátok, hogy hányszor mentek be fiúk miután ő bekerült, hogy ezzel védjék Szandrát a kieséstől. Nekem ez a felvetés azért sántít, mert szerintem már a játék kezdetén megvoltak a bekerülési sorrendek, tehát mikor jön be fiú, mikor lány, stb. Szandráék után hány lány jött még be?
A tegnapi Pandorás műsor a pofonnal szerintem is megtervezett volt. Szandrának ez így volt megírva, így kellett távoznia. Hiszen ha nem ejti ki magát, akkor mi lenne ma a párválasztón?
Ma estére pedig szerintem úgy kavarják meg a ceremóniát a szerkesztők, hogy a fiúk ülnek és a lányok állnak mögéjük. És az egyik srác mögé ugye nem fog senki állni...(lehet lesz még benne olyan csavar is, hogy nem állhatnak a régi párjuk mögé). Így gyakorlatilag nem lesz "kit válasszak" szitu, hanem hirtelen halál :)
No, azt hiszem mindent kiírtam, ami a fejemben kavargott a kommentek olvasása közben :)

iBKV 2011.05.19. 12:08:23

@mocanoca: Ezzel egyet értek. Ádámról korrektül nyilatkozott.

Kind of Angel 2011.05.19. 12:09:15

@kontratenor: jahh, azt én is olvastam, a Pápa benn mindenesetre jól titkolta BigFoot irányába való komolyabb érzelmi elköteleződést

fairytale 2011.05.19. 12:09:17

Kristóf és Dani nem bírtak megállni, szerintem túllőttek a célon. Más is ütött már pofon pasit, ha lekurvázták, szerintem.

Mondom ezt annak ellenére, hogy Kristóf viselkedése az utolsó pillanat előttig vállalható volt.

Danié már kevésbé.

Egyébként nem tudok, kinek tűnt fel megint Aliz semmibevevése de ordenáré módon.... Mikor Nikivel beszélgettek a szobában, Aliz éppen mondatban volt, de jött a hosszú, és le sem szarta ezt, elkezdett Nikihez beszélni, aki szintén nem foglalkozott azzal, hogy Aliz hozzá szólna, hanem elkezdett beszélgetni Danival. Olyan tirpákok ezek tényleg, mint ahogy itt mutatják?

bpetya75 2011.05.19. 12:09:28

@iBKV: Ezért írtam, hogy csak távolról hasonlít a két szitu egymásra. De attól még befolyásol.

fairytale 2011.05.19. 12:10:27

Mivel pár nyer majd, nem lehet, hogy beküldenek egy lányt?

mocanoca 2011.05.19. 12:11:44

Ja, és Szandra állítólag azért akadt ki annyira a bogaras "poén" miatt (szerintem marhára nem volt vicces, én is irtózom az ízeltlábúaktól), mert a víz miatt lett valami bőrbetegsége, és azok spéci cuccok voltak a tatyóban, amivel tudta kezelni a bőrét.

fairytale 2011.05.19. 12:11:47

@Pipedli: Azért ezen kívül vannak még lehetőségek!

terrortűrő tintatartó 2011.05.19. 12:12:18

@neccharisnyás útonálló: Szandrának azért szerencséje, hogy a szarságok mellett azért gógyi is jutott neki, különben ő lenne most az Éden VVÉvája...

fairytale 2011.05.19. 12:12:20

@mocanoca: Én akkor is kiakadtam volna, ha nincs bőrbetegségem.

GL-581 g 2011.05.19. 12:12:41

@szgy: Uhhh! Kemény! :DDD Bár lehet, hogy Ádám örülne neki. Legalább nem kell otthon aggódnia, hogy döntőig evickél-e Pókmajom. :)

@Éden Zina: Beépített ember? Már én is gondoltam rá, a másik tippem Dani volt, de én úgy képzeltem, hogy a többiek és a nézők előtt is felfedik a végén, hogy tégla volt az illető. Ez a rejtett manipulátor dolog eszembe se jutott, de tetszik. :)

Pipedli 2011.05.19. 12:13:20

Valaki mongya meg, hogy Kristóf honnan a bánatból szedett éjjel 1 és 2 között magnéziumot? Leugorhatott egy Kolumb éjjel-nappaliba?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.19. 12:16:08

@Benyeszke: pedig én aranyos, bájos, kedves hölgyike vagyok:)

GL-581 g 2011.05.19. 12:16:28

@Pipedli: Na, ez engem is érdekelne. Meg az, hogy mi a fenének volt náluk magnézium.

Felhasználásáról ezt írja a Wiki:

"Elsősorban kis sűrűségű és viszonylag nagy szilárdságú ötvözetek (magnálium, elektronfém, duralumínium) előállítására használják, főleg a repülőgépiparban. A magnéziumot ezenkívül felhasználják nehezen redukálható fémek (V, U, Zr, Ti) kinyerésére, villanófényporok, világító rakéták, víz alatti fáklya, gyújtóbombák készítésére, továbbá szerves szintéziseknél és a fluor előállítására alkalmas edények gyártására (a felületén képződő MgF2 jó védőréteg). Korábban a fényképészetben a vakuzáshoz használták.

Bővebben lásd: Könnyűfém-kohászat"

LOL! :D

mocanoca 2011.05.19. 12:16:43

@Pipedli: Szerintem a súlyzózás miatt van náluk. Egyébként az nem számít rongálásnak, hogy beleöntötték a magnéziát a zuhanyfejbe? Eléggé úgy tűnt, hogy eldugultak tőle a zuhanyfej lyukai.

Hana30 2011.05.19. 12:17:19

@Éden Zina: Részemről sem. Akkor ezt meg is beszéltük.

mocskosmacska 2011.05.19. 12:18:02

@vázkulcs: Egyre inkább az a meggyőződésem, hogy dani alízt előbb kiszórná, mint az özvegy királynét. Kristóf már nem biztos.

mocskosmacska 2011.05.19. 12:20:41

@fairytale: Szerintem is pöcsök alízzal szemben. Írtam már, hogy alíz helyében attilát választanám.

GL-581 g 2011.05.19. 12:20:48

@Pipedli: vitaminbank.hu/magnezium.php

Sportolók, szoptatós anyák, dohányosok, stressz... melyikük szedett odabenn magnéziumot? Vagy inkább melyikük nem :DDD

cöcke 2011.05.19. 12:20:53

@Pipedli: ááá az nem nagy ügy, sztem manapság mindenki, pláne e gy sportoló tart otthon magnéziumot, mivel jó izomgörcsökre.(meg idegességre :))

bpetya75 2011.05.19. 12:20:59

@mocanoca: Szerintem ez egy dinamikusabban vezetett műsor volt annál, hogy előre eldöntsék mikor ki megy be. Szvsz nem is 28 játékosjelölt ment ki, hanem több, hogy válogathassanak a karakterek közül.

@fairytale: Mi volt a baj a pápa viselkedésével? Szerintem csak a szokásost hozta, estébe nyúló nyavalygás nélkül. Alízzal kapcs már nem először viselkednek tapló módon. Ezért is bízom benne, ha esetleg ő nyerné, akkor nem ül fel a "neked is osztottunk volna" kuncsorgásnak, amit tuti előadnának neki.

Azért én inkább Prosztónak szurkolok továbbra is. Bár, ha a kamerák előtt kéne győzködnie a triumvirátusnak Pockot, akkor... (gonosz vigyor)

efhábé 2011.05.19. 12:21:42

@Hana30: De hát könyörgöm, a hotelben mindenki szemét volt/van/lesz, tekintve, hogy egymás kiejtése árán lehet eljutni a fődíjig. PM felvállalta ezt és megmondta előre, hogy ő nem barátokat jött keresni. Mindegyik játékosnak így kellett volna hozzáállnia, valami magyar betegség lehet ez a barátkozzunk gyorsan, akkor is, amikor mindenki számára világos, hogy nem a barátságról szól a játék.
Engem a trió és kapcsolt tagjaik törzsi mentalitása speciel sokkal jobban irritált, mint PM "gonoszsága" (hozzáteszem, hogy Ádám távozása óta ritka irritáló lett PM). Volt a törzs, a régiek, és aki nem tartozik a törzsbe, az kérdés nélkül feláldozható, irtható. Ez a logika munkált akkor is, amikor Kristóf kivágta Dettit, szemrebbenés nélkül. Meg végig, ahogy vagdosták ki az embereket, ami rendben van, mert ez a játék lényege, csak kicsit visszás közben állandóan azt hangoztatni, hogy ők nem süllyednek le erre a szinre (Kristóf), meg hogy ők csak azt nézték, hogy mindenkinek jó legyen (Ádám), ja, hát tényleg nem tartozik bele a mindenkibe az a jópár új, akit kipenderítettek. Szóval PM legalább nem nyomta a műsort mellé, hanem bevállalta, hogy játszani jött és ez a játék kegyetlen.

mocskosmacska 2011.05.19. 12:22:38

@GL-581 g: Szertorna bajnokságra készültek éjjelente.
Most viccen kívül: Súlyzós edzéshez kell? (valaki aki ért ehhez)

terrortűrő tintatartó 2011.05.19. 12:23:21

@bpetya75: szar, nem mondom én, de szerintem ez azért összetettebb: már tegnap is kifejtettem, hogy Szandra nem bírt a karakterrel, mert még fiatal és/vagy nem számolt le egyes dolgaival. folyamatos kereszttűzben + önmagával is harcban már eleve gyújtáson volt. mindez megspékelve állandó nönigazolási kényszerrel... szerintem tehát nagy szerepe van a pillanatnyi óverdóznak is, hiszen eddig a felé irányuló támadásokat jól viselte. na ehhez képest a Kalóz-féle stuffolást nem éreztem töménynek; semmi nem történt volna, ha pl. az első héten kapja az arcába. most sok volt.

_izée 2011.05.19. 12:24:23

@mocanoca: és azoknak a krémeknek (zárt tubusban) mi baja lett pár bogártól?

foxglove (törölt) 2011.05.19. 12:24:50

azért azon nagyon röhögtem volna, ha most sütik el a "személyzet küld haza valakit" poént a kis "csínytevések" után, és a takarítónő választ.

mocskosmacska 2011.05.19. 12:25:19

@_izée: Kb. annyi, mint dani pólóinak a borotvahabtól.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.19. 12:25:30

@GL-581 g: gondold végig.
egy előválogató szép és jó dolog, de messze nem tudhatja a legjobb pszichodoki sem,hogy adott csapat milyen viszonyban lesz egymással a játék során. egyénileg látják őket, van egy képük róluk,de,hogy közösségben hogyan fognak munkálkodni, azt nem láthatják előre. és mi van, ha akkora lesz az összhang,hogy a néző az első adáson elalszik, vagy öt perc után a távirányító után nyúl.
pontosan ezért kellenek a tartalék emberek, a beépített téglák, vagy szarventillátorok, akik nagyon is tudatosan, pontosan leírt küldetéssel mennek be. sőt, ő effektíve ezért kapja a fizetését, erre szerződik. (nagyjából Olivérnél is ez lehetett) folyamatosan kap instrukciókat, elmondják neki,hogy ahol ő nem volt jelen, mi hangzott el, a többiek mit csináltak és neki mit kellene lépnie.
és ő ezeket módszeresen végrehajtja.
megkockáztatom,hogy nikol és szandra is téglaként indult és bármelyik is maradt bent, tégla funkciót töltött be.
vagy nikol szépen végigasszisztálta Szandra biztos bejutását. mutatták,pl. hogy ő próbálkozott-e gatyát szerezni? nem...csak Szandrát, aki pedig nagyon tudatosan nyomult a karajenői donhuanra, hisz nyilvánvalóan tudta pontosan előre,hogy nála célt érhet ilyesmivel.

no és ki használta a szexet eszközül? Szandra.
rajta kívül egy lány sem.
a többi lány aki bent van alapvetően "jó kislány". nincs közöttük pléjmét, dubaji duhaj, sem escort, sem "modell". általában civil foglalkozásúak, normál értékrenddel és némi ribi beütéssel (niki). a nikol, szandra páros volt az egyetlen olyan női eresztés bent, akik úgymond a szórakoztatóiparból jöttek. a többiek mind gyengécske, jellegtelen tanulólánykák voltak, akik egy-két hét után kizúgtak a picsába.

Dani túl nyilvánvaló lenne. inkább gyanúba akarták hozni,hogy tereljék a figyelmet Szandráról.

Viszont, ha így nézzük, a csaj remekül játszott.:)

mocanoca 2011.05.19. 12:25:47

@mocskosmacska: Igen, Alíz nagy szeretne hozzájuk tartozni, de nekik ő csak egy "kellék". Ádám is csak akkor említette meg a társasága tagjaként, amikor várta, hogy megvédjék a seggét a Pandorán...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 12:26:35

@ladyandhenk: az vagy! Aranyos, kedves, bájos...és kukacoskodó (majdnem azt írtam, hogy kukacos). De erről nem tehetsz, ez a jogász képzéssel jár :D

terrortűrő tintatartó 2011.05.19. 12:26:44

@foxglove: úúú, tényleg, remélem lesz ilyen, mert várom nagyon :)

Móka na 2011.05.19. 12:26:53

@mocanoca: Szia! 100%, hogy nem előre eldöntött volt a sorrend. Anno végignéztem a bentiek publikus üzenőfalát és volt olyan játékos, aki 3szor írt ki különb. indulási dátumot a barátainak, annak függvényében ahogyan szóltak neki - gondolom- hogy na most mégsem mert változott a szitu stb. Pók már bent volt akkor :).

mocanoca 2011.05.19. 12:27:02

@_izée: Én csak azt írtam le, amit ő nyilatkozott :)

mocskosmacska 2011.05.19. 12:28:10

@mocanoca: Nagy fordulat lenne, ha alíz végre fellázadna.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 12:29:46

@mocskosmacska: nem fog. Szerintem ezt csak a legeslegvégén teheti meg következmények nélkül. Remélem lesz bátorsága hozzá.

terrortűrő tintatartó 2011.05.19. 12:30:13

@Éden Zina: nájsz :)
(kieg.: Baltaarc is próbált szexualizálódni, csakhát PM közbelépett....most már gyanús, hogy nem is véletlenül :) )

foxglove (törölt) 2011.05.19. 12:30:27

@terrortűrő tintatartó: a tegnapiban volt olyan rész, ahol nagyon hevesen magyarázott valamit a takarítónő, már kezdtem örülni:)

deltaTheEnd 2011.05.19. 12:30:42

@Éden Zina: a hozzád hasonlók hitték azt hogy a Vv is meg van írva előre. miért nem lehet elfogadni, hogy az élet a legnagyobb forgatókönyv író? hülyeség lenne beleszólni... kiváló példa erre a sport, sőt maga a történelem is (penicilin feltalálása from top of my head)

mocanoca 2011.05.19. 12:31:52

@mocskosmacska: Szerintem nem fog lázadni. Ugyanúgy "lapulni" fog, mint eddig. Neki ezzel a taktikával elég biztos helye van, és úgy látszik, hogy le tudja nyelni a békát, hogy "használva van".

GL-581 g 2011.05.19. 12:33:05

@bpetya75: Ha megnézem, hogy Pocok kivel van jóban most, mármint a jelenben... annak alapján elég nagy osztás volt. :DDD

mocanoca 2011.05.19. 12:33:30

@foxglove: Én ezt a fordulatot akkor vártam, amikor rappelniük kellett. Észrevettétek, hogy Juan ült egy napágyon, és nézte őket? Azt hittem a végén értékelni fogja a produkciókat :)

Móka na 2011.05.19. 12:34:53

oscar dirlewanger őt nem lehetne eltávolítani?

terrortűrő tintatartó 2011.05.19. 12:36:11

@deltaTheEnd: nem kötekedésből, inkább csak tájékoztatásul írom le: van itt egy szakmabeli nick, ő kifejtette, hogy valamilyen szinten muszáj irányítani. nyilván nem arról van szó, hogy előre lezsírozzák a győztest, illetve a beépített ember teóriáról sem esett szó, viszont valamiféle kontroll mindenképp gyakorolniuk kell, marad elég rizikó még így is.

terrortűrő tintatartó 2011.05.19. 12:37:37

@Móka na: na ő vitán felül prezentálja a személyeskedő verbális erőszakot :)

GL-581 g 2011.05.19. 12:37:57

@Jozeph Pelikahn: LOOL! :D Amúgy tegnap este óta itt trollkodik, nem is értem, hogy csinálja...

bpetya75 2011.05.19. 12:38:49

@GL-581 g: Rövidesen kiderül. Az is lehet, hogy azért vannak jóban, mert nem volt miből osztani ;-)

Móka na 2011.05.19. 12:39:28

@terrortűrő tintatartó: Hát ő egy TROLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLll, Sixxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, csak kicsit gusztustalanul nyomja..

Nagyzee 2011.05.19. 12:39:35

@Jozeph Pelikahn: Azért egy primitív náci gyökeret ne higyj már Szandrának, bármennyire is nem kedveled!

Jozeph Pelikahn 2011.05.19. 12:41:05

@GL-581 g: Igazából hátsó szándékom is volt, hogy ráköszöntem: ki fogják moderálni, de az enyémet nem, és akkor a később jövők azt hiszik, hogy itt járt az igazi... :-) Na vajon mit mondhatott?!

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.19. 12:46:07

@deltaTheEnd: túl sok pénz fekszik ebben a sztoriban ahhoz,hogy a szerkesztők csak véletlenül is megkockáztassák,hogy becsődöljön ez a műsor. (kiutaztatni kolumbiába ennyi embert, felhúzni ott egy épületet egy faszányos helyen, zabáltatni az embereket heteken át, szponzorcuccok, miegyebek, megvenni a licencjogokat...)

ha én készítenék ilyen műsort, én pontosan ugyanígy minimalizálnám a kockázatot. megnézném,hogyan műkszik a banda magában, és ha lájtosnak látom, vagy féloldalasnak (ahogy az elején volt Ádám uralkodása miatt), akkor bedobok egy beépített embert, aki pörgeti kicsit a dolgot. ha túl unalmas és kiszámítható egy műsor, oda a nézettség.

a vv-nél ugyanez volt a helyzet és tulképpen tök érthető.

kammatty · http://www.a1hitelcentrum.hu/ 2011.05.19. 12:49:09

sunáznám, vagy ez nem az a színvonal? :)

Pipedli 2011.05.19. 12:49:10

Hi Szandra ! Jól írsz, ezexerint Ádám nem a kezedet verte szét hazafelé.

GL-581 g 2011.05.19. 12:49:13

@Éden Zina: Igen, hasonlóképp logikáztam én is Pókmajommal kapcsolatban. :)

Dani kivágása meg... az Ádám-interjúból megtudtuk, hogy a 2. hét elején, Rea kivágása után a 10 kezdő lepaktált, hogy kiszórják az újakat, ők meg bennmaradnak.
Erre a szerkiknek be kellett küldeniük Halálfej Tündét, hogy basszon ki random egy régit, hogy így mindenki megtanulja a leckét: "azújakkalkedvesekvagyunk".
Lehet, hogy azért küldték vissza, mert csak oktatási célból lett kitéve, s nem azért, mert tégla? Nem tudom, de a kétszeri mentés után nem illene megnyernie a játékot.

mocanoca 2011.05.19. 12:49:21

@bpetya75: És szerinted hány embert utaztattak még ki pluszba? És mit fizettek annak, aki kiment, de nem került be a műsorba? Ergo esélye sem volt a 25 millióra, amiért ténylegesen jelentkezett?

szepi79 2011.05.19. 12:50:01

@bpetya75: basszus, mi a francot néztem én tegnap?! sürgősen bérelnem kell pár agysejtet.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.19. 12:50:56

@terrortűrő tintatartó: Milyen értelemben? VVt nem követtem annyira.
De Éva és Szandra két külön állapot, szerintem.

Jozeph Pelikahn 2011.05.19. 12:51:04

@Éden Zina: Csak azt felejted el, hogy Szandra nem színész és senki nem tud napi 24 órában színészkedni. Naiv vagy mint egy tíz éves.

toi 2011.05.19. 12:53:43

@Móka na: azért ahhoz kell némi kis perverzió, hogy a fészbúkos oldalukat böngészd a versenyzőknek:)

félre ne érts, nem bántásiból írtam, csak úgy megjegyeztem. poénból:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.19. 12:54:38

@terrortűrő tintatartó: na balta még érdekes múltú lyányka.:)
és hát a mentalitásán meg is látszik. szembe nyalt, de gondolkodás nélkül hátbafúrta pókot, amint lehetősége volt rá.
igaz, Szandra is lehetett volna óvatosabb. azok után, hogy kicsinállak kijelentéssel illette az élient, az csont nélkül lepaktált mellette...ez több, mint gyanús.
bár,ha szandra beépített volt, akár ez lehetett tudatos kamikáze dolog is.

éliennel a baj csak annyi,hogy buta, mint a tök. nincs logikája, nem tud konspirálni. ha nyer, az pusztán szerencse lesz.

bpetya75 2011.05.19. 12:55:48

@mocanoca: Ezen gondolkoztam én is. Vagy rosszul gondolom, és a kiutazás előtt volt készenlétben több ember, vagy kiutaztattak néhánnyal többet, olyanokat akik bevállalták, hogy lehet hogy csak nyaralni fognak és nem jutnak be a játékba.

@szepi79 - Harciteknős idomár: Nem lehet, hogy csak ki kéne pihenned magadat? ;-)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.19. 12:57:13

@Jozeph Pelikahn: a kész átverés só, meg a hasonló műsorok szerinted miről szólnak, mi az alapkoncepció?
amikor házasságok épülnek évtizedes hazugságokra, ott sem hivatásos színészek "játszanak".

szóval ki a naív?

fairytale 2011.05.19. 12:57:47

@mocanoca: Nem egyszerre utazott ki mindenki!

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.19. 12:57:47

@fairytale: ja, balta. vagy tökösbula..:)

az éliennek volt olyan szép hangsúlyos állkapcsa, mint neki.:)

GL-581 g 2011.05.19. 12:58:09

@kontratenor: Aliz is azt csicsergi a legutóbbi interjújában. Kriszta tanítja főzni, ő Krisztát sütit sütni, és ennek Dani örül a legjobban, mert a két csaj így össze tud dobni neki egy fullos vacsorát. :D

Móka na 2011.05.19. 12:59:22

@toi: :), nálam már csak a munkahelyem perverzebb. Így kiegészítjük egymást és én vállalom, egyelőre...

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.19. 13:00:28

@GL-581 g: dani nem nyerhet. bődületes pofátlanság lenne, annyi egérutat kapott. (visszamenetel soron kívül, ádám megmentette)

őszintén? nyerjen a jobb, de ha már választani kell, akkor Prosztó a pasiktól és Alíz a csajoktól.

Kürosz 2011.05.19. 13:00:43

@Éden Zina:

Oli szerintem is beépített volt (a múltja, a cselekedetei, a jelene alapján), de a valódi főhős, azaz Alek, ott is a véletlen, ill. a(z RTL szempontjából) a szerencse műve.

szóval nem kizárt, h Szandrával véletlenül fogtak egy olyan szarkavarót, aki a sok hiú reménység után (pl. Gábortól szerintem messze többet vártak...) után hozta a várt eredményt.

ha tényleg beépített, annak örülnék, mert akkor pedig legalább nem ingyen csinálta a műsort a viasatnak.

szepi79 2011.05.19. 13:01:05

@mocanoca: az nyaralt egy jót a VS3 kontójára.

mocanoca 2011.05.19. 13:02:25

@fairytale: Jó, nem is ez a lényeg. Hanem hogy a csatorna fizetné még 5-10 embernek a repjegyét oda-vissza, a szállását, akár hetekre is, illetve ez az 5-10 ember azt (de ezen logika alapján kb az összes), hogy lehet, hogy nem is játszhat végül? Hiszen a legtöbben az interjúk alapján be szeretnének jutni a médiába (ha nem is a 25 millió forintért mentek), de erre sincs esélyük, ha egy percig sem szerepelnek! Ráadásul mivel bizonytalan hogy bekerül-e a showba, bizonytalan időre kell szabaddá tennie magát. Akár suliból, akár munkából. Szerintem ez így húzós lenne...

szepi79 2011.05.19. 13:03:25

@bpetya75: "Nem lehet, hogy csak ki kéne pihenned magadat? ;-)"

áh, a kollégák szerint néha igy is túl pihent vagyok. :D igazából szerintem az lehet, hogy a "dani+kristóf látványos összeveszése az előzetesben" sztori óta, amiről ugye másnap kiderült, hogy ügyesen volt összevágva, jóval kevésbé tartom fontosnak az előzeteseket. az ilyenek, mint szandra pofonja, az megmarad, a többit meg kiszórja az agyam. néha vesztemre.

Kürosz 2011.05.19. 13:05:17

a Robi - Alíz párosnak drukkolok, ha egyáltalán nézni fogom.

ha a Niki - Kristóf - Dani trióból nyer valaki, az olyannyira papírforma, h rossz hatással lesz az Éden2-re is.

Mit üzenne az ilyen papírforma a leendő játékosoknak?

- légy benne a kezdőcsopiban, mert az behozhatatlan előny

- köss szövetséget osztozási céllal

- utáld ki az újakat a klánod segítségével

- ha kell, alkalmazz akár verbális kiidegelést

+ a szerkesztői segítséget is sokan felemlegetnék, pl. Dani esetében, akit a két szép szeméért háromszor mentettek meg, a semmiért.

Szóval a Robi - Alíz páros befutása lenne még a legvállalhatóbb (szerintem), de vannak kételyeim.

szepi79 2011.05.19. 13:05:26

@Éden Zina: "amikor házasságok épülnek évtizedes hazugságokra, ott sem hivatásos színészek "játszanak"."

lehet, de őket nem figyeli nullahuszonnégyben 30 kamera, meg kétmillió ember.

Peetee 2011.05.19. 13:06:53

Ez mind semmi, a helyi újságban (kemma.hu) a kezdetek óta, úgy emlegetik a kiscsajt, mintha ő lenen a maszületett bárány, a "kedves tatabányai lány az Éden Hotelből"

A "kislány" saját magától benyögte, hogy ő nem olcsó csaj, úgyhogy itt sem lesz sunázás pénz nélkül, majd lepofozta csávót és kirakták. Ez ma úgy jelent meg a helyi lapban, hogy kiprovokálták belőle a pofozkodást, kiforgatták a szavait, ő nem is kurva, mert irodában dolgozik.

A sajtó ereje. kicsi városunkban hősként tekintenek rá, valójában megy egy ostoba, együgyű, olcsó kocsmaribanc....

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.19. 13:07:15

@szepi79 - Harciteknős idomár: ha kamera nélkül is megy egy-egy ilyen performansz évtizedekig akár, akkor úgy gondolom,hogy ha még tét is van, meg figyelem, akkor depláne.

szepi79 2011.05.19. 13:10:53

@mocanoca: de azért azt figyelted, kik jelentkeztek a műsorba? vállalkozó, modell, focista, személyi edző, munkanélküli, tanuló... egyik sem olyan, hogy be kell járni a gyárba hattólkettőig. ergo olyanok, akiknek ez nem jelentett problémát.

Britte 2011.05.19. 13:11:06

@terrortűrő tintatartó: Pincsikének mekkora pofája volt amikor bejött, Kristófot próbálta kóstolgatni, miután beköltözött a hotelbe már nem volt olyan nagy a szája. :)))

terrortűrő tintatartó 2011.05.19. 13:11:11

@neccharisnyás útonálló: hát csak annyiban, hogy Éva hozta az önjelölt prosztó szarkavaró szerepet VVben, de gyakorlatilag nála ez az "én ilyen vagyok, magamat adom" logikából fakadt. az ellene kampányolók alkoholista mocskosribancozták, a mellette érvelők pedig max. azzal védhették/védték, hogy lelkileg sérült, önbizalom- és szeretethiányos, őszinte. na és erre mondtam, hogy Szandrának az a szerencséje, hogy neki megvan magához való esze, átlátott olyan helyzeteket is, amit odabent nem sokan, ezért lehetőséget adott, hogy értékelni lehessen a játékát.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.05.19. 13:11:16

Néhány gondolat:

Kristóf tisztességes játékkal ejtette ki Pókmajmot, mert valakit halálba idegesíteni egy valóságsóban teljesen korrekt dolog. Pókmajom is ezt csinálta mindenkivel.

A "verbális agresszióval" kapcsolatosan megjegyezném, hogy az idegesítés és az agresszió két külön dolog. Nem fenyegették a Pókmajmot, hanem az orrára húzták azt, amivel eldicsekedett. Végig röhögcsélve. Pókmajomnak nem volt eszköze ez ellen, ezért ütött. Ami egészen más szint.

Dani és Kristóf csínjét ketten is visszaadták, de ez nem volt elég, mert Kristóf a helyén kezelte a dolgot.

Amit sajnálok: szerintem nem volt tudatos, hogy így ejtsék ki Pókmajmot - úgy lett volna az igazi.

Egyébként Sun Tsu Háború Művészete c. művében lefektetett "keresd a gyenge pontját és oda üss" szabályt követték, lám-lám be is jött nekik (várakozáson felül). Sokkal okasabban csinálták, mint amikor Ádám szutykozta Pókmajmot, az nem volt elég sértő. Ez így nagyon elevenbe talált - meg is hozta az eredményt.

És egy kurva a társadalom legalja. Ez van. Csodálom azok értékrendjét, akik szerint ő lenne a morális minta.

Felesleges és hülye duma, hogy "amíg nem tudod mi miatt történt, ne ítélj meg" - dehogynem. Nem azt választotta, hogy a Mekiben lesz eladó és így gyűjt tandíjra - hanem azt, hogy húsz éves korára felpróbálja Szicília férfi lakossága + a túristák.

Britte 2011.05.19. 13:14:57

@Kürosz: Robi eleinte nem volt nekem szimpi, de idővel megkedveltem. Szerintem teljesen jól látja a dolgokat, ő a pasik közt kb. az, mint Alíz a lányok közt.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.19. 13:16:12

@Kürosz: nekem még Ádám szerepe is eszembe jutott.
egy ilyen határozott, viszonylag értelmes, a magánéletben, munkában eleve sikeres ember (ami a trashben ritka kombináció) miért megy be egy ilyen műsorba? és ha valamilyen oknál fogva (lsd. hat éves kapcsolat vége, csalódás) mégis bemegy, és az első perctől oroszlánként küzd, vezető lesz, a többiek követik, akkor miért adja fel a játékot ennyire könnyedén? hogyan mondhatja azt,hogy nem nyerni jött? egy ennyire nyilvánvalóan agilis ember hogyan áldozhatja fel magát?

(értem én,hogy barátság,meg testvériség, na de egy ilyen játékban, ahová nyerni mész, ahol több tíz milla a tét? ne már!)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.19. 13:17:48

@Benyeszke: oh, nehogy azt hidd, erre születni kell, tesód is erre született, s te is hasonló karakter vagy. Vagy "kukacoskodó" vagy, v nem. Ezt szerintem nem tanítják. Nálunk tuti nem:)

Hány meg hány "életképtelen" ember van nálunk is, ilyen dolgokra születni kell:P (csak, h ismételgessem magam:))

Britte 2011.05.19. 13:18:53

@Éden Zina: Szerintem lehet nem szorul rá annyira arra a pénzre és próbált ember maradni. Ha nem áldozta volna fel magát, akkor segget csinált volna a szájából. Én simán elhiszem, hogy ez áll az egész döntés mögött.

terrortűrő tintatartó 2011.05.19. 13:19:19

@Britte: na az meg a másik. dehát biztos így épül egy színészi kárrier :)

@RAMBO: az első néhány megmozdulás önkéntelen volt (vagy a helyzet hozta), de szerintem amint megmutatkozott, hogy ezzel lehet megfogni a nőt, tuti, hogy volt benne tudatosság. no persze nem az általad citált hadtudományi szinten, de bevált (ahogy Kristóf tegnap Aliznak mondta: telitalálat).

szepi79 2011.05.19. 13:19:44

@Éden Zina: szerintem egyrészt a bűntudat, hogy jórészt ő is okozta (volna) a pápa vesztét, másrészt meg a megállapodás miatt, ergo elvileg mindegy, a négyük közül ki nyer.

@RAMBO: "És egy kurva a társadalom legalja. Ez van. Csodálom azok értékrendjét, akik szerint ő lenne a morális minta. "

olyat senki se mondott, hogy ő a morális minta. annyi lett csupán megemlitve, hogy csak attól, mert valaki a testével keresi a pénzét, még nem lesz egy szutyok. szandra az volt (mármint szutyok), de nem a foglalkozása miatt, elvégre mégsem drogdilerről vagy politikusról beszélünk.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.19. 13:20:36

@Britte: de egyáltalán miért ígért ilyesmit olyan embereknek, akiket pár hete ismert?

felmary 2011.05.19. 13:21:30

lehet, hogy alap, de mi az a troll?

Kürosz 2011.05.19. 13:21:31

@Éden Zina:

jól látod, egyetértek, Ádámnál lehetséges ez.
pláne megerősödik ez a gyanú, ha Ádámot tényleg megdobják valami szerkesztői állással, Oli mintájára.

fairytale 2011.05.19. 13:21:37

@Peetee: Az, hogy ilyenkor ki mit nyög be, az szerintem nem jelent semmit. ha tőlem megkérdezné valaki, hogy mennyire vagyok drága nő, én is azt válaszolnám kapásból, hogy nagyon, pedig még a kutya sem fizetett nekem azért, hogy... Na!

Szerintem csak arról van szó, volt egy kapcsolata, amiben vagy a szerető státusz volt az övé, vagy egy idősebb pasija, aki kitartotta... de lehet, még ennyi sem történt.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.05.19. 13:22:13

@szepi79 - Harciteknős idomár: igazad van, egy politikus tényleg lényegesen a kurvák alatt helyezkedik el morálisan.

E helyről kérek elnézést minden örömlánytól.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.19. 13:24:58

@terrortűrő tintatartó: Szandrát szerintem azért rakták be, mert a válogatón a pszichodokiknak feltűnt, hogy rendkívül gyorsan alkalmazkodik a váratlan helyzetekhez, és tud érdemi döntést hozni. Ehhez a játékhoz pedig pont ez kellett. Ebben mutatkozott meg Ádámék kezdeti taktikai hátránya. Az interjúból is kiderült, mennyire meglepődtek az első szerkesztői benyúláson, és akkor jött az "újak pucolás" terv. Illetve később is nem egyszer volt, hogy közvetlen válogató után már tervezte a következő kiválasztás párjait.
Ez a műsor pedig pont hogy egy pszichológiai kísérlet: nézni, adott egyedek hogyan és milyen gyorsan adaptálódnak a megváltozott körülményekhez. Ki azonnal, ki picit lassabban, ki meg teljes letargiában fetreng a mödanszié partján, várva, hogy a nagykutya megmondja neki hova álljon.

felmary 2011.05.19. 13:25:24

@Éden Zina: Ádám biztos, hogy nyerni ment. Ha nem nyerni ment volna, akkor már az első alkalommal elegánsan kisétálhatott volna, amikor kezdte rosszul érezni magát. Pölö amikor Szandra lett a párja, mindenkinek próbálta beadni, hogy haza akar menni. Aztán mégse. Biztos, hogy nyerni akart, szerintem valami úton-módon fog is.

Britte 2011.05.19. 13:25:29

@Éden Zina: Nem tudom, de az biztos hogy nekem úgy jön le, hogy egy egyszerű és hagyományörző ember, amin biztos most sokan röhögnek, :)de én úgy látom számára végig fontosak voltak az elvei és ragaszkodott hozzájuk.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.19. 13:25:29

@szepi79 - Harciteknős idomár: értem.

ugyanakkor a pápa felnőtt ember. dönthetett volna úgy,hogy nem szandra mellé áll. megtette, megszívta.
ettől függetlenül értem, mit mondasz, de 25 milla két főre nekem jobban hangzik, mint 4,..6,.. x főre...:)

@Kürosz: nos, majd kiderül..:)

Morcz 2011.05.19. 13:26:10

@Skanoja:
egyetértek, tök szánalamasan magyarázta a bizonyítványt.

beacska 2011.05.19. 13:27:45

@felmary: troll az, aki el sem olvassa a fórumot, nem is érdekli, de olykor megjelenik, benyög vmi szándékosan bunkó dolgot, és elmegy. Többnyire soha többet nem is jön vissza.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.19. 13:28:36

@felmary: jó, de egy ilyen kaliberű pasi mindent, vagy semmit elvre hajtana alapból. vagy legalábbis én így képzelem.
ehhez képest négyen osztozni...na az kemény...
így kap 6.25 millát -nyereményadó, úgy meg esélye lett volna kapni 12.5 millát-nyereményadó.
utóbbinál többszörös az esély,hoyg megkapja, viszont ha mégsem, akkor nagyobb lesz a koppanás is.
ráadásul, ha nem barizik, meggyőződésem,hogy még mindig bent lenne.

uborkakiller · http://www.csatariautouveg.hu/ 2011.05.19. 13:30:36

ha most kezdeném el nézni, akkor mikor érteném meg az egészet? :)

ez már olyan mint a barátokközt?

dr. Mutyilufi Dr. 2011.05.19. 13:31:39

A feleségemet annyira irritálta Szandra hogy megkért hogy igyunk egy pálinkát ha végre kiesik, hát tegnap így mélyen aludtam :)

Egyébként Ádám szerintem nem volt akkora taktikus, egy jó emberismerő biztosan hamarabb megtalálta volna a gyenge pontját. Most biztos foghatja a fejét hogy Kristófék az óvodás szintű poénokkal és beszólásokkal 2 nap alatt kikészítették. Az is egyre viccesebb ahogy Kristóf mondogatja hogy nem megy le a többiek szintjére, hát most mégis megtette, bár kétségtelenül megérte.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.19. 13:32:01

@Britte: ja, az. de pont ezért hogy bízhat meg ennyire rövid idő alatt gyakorlatilag ismeretlen emberekben?:)

mocanoca 2011.05.19. 13:34:12

@Britte: Nekem még mindig nem szimpi (valamiért nagyon ellenszenves), ezért én is nagyon meglepődtem azon, hogy milyen normálisan látta a dolgokat.
Egyébként meglepődtem azon, hogy senki nem állt Szandra mellé Attilán kívül, de valahol érthető is. Linda félt tőle nagyon (erős rivális + félt, hogy lenyúlja Robit tőle), Niki attól félt, hogy Szandra kibeszéli a régi-új szövetségeseinek, hogy milyen infókat vitt át az ellenséghez és hogy hogy viselkedett Ádám kiesése után. Alízt csúnyán elmarta maga mellől az utolsó párválasztó után (addig egészen jóban voltak, bár így sem hiszem, hogy a maradására szavazott volna Alíz). Robi nagyon szeretne megfelelni a fiúknak, és bekerülni a társaságukba, de ez nem nagyon megy neki. A többiek meg ugye...:) Dani és Kristóf.

smartdrive 2011.05.19. 13:34:56

csak az index címlapot láttam, meg pár percet a műsorból korábban. minden lány filigrán, és minden fiú izmos, sportos, ha jól emlékszem. ennek tükrében örüljön, hogy a pofon után élve távozhatott

szepi79 2011.05.19. 13:35:11

@uborkakiller: van még 5 adás hátra, szerintem már hagyjad :D

Jozeph Pelikahn 2011.05.19. 13:35:42

@Éden Zina: nem akartam belemenni, de akkor nézzük mit is állítasz:

Szandra színészi tehetségét már iskolás korában felfedezte az Éden Hotel producere, egy színjátszó szakkörön. Innen kezdve titokban tartották tehetségét, aláíratták szüleivel, hogy sehol nem játszhat az Éden Hotel indulásáig. De a tehetségnek azért szüksége volt képzésre, hogy a változó hangulatú, érzékeny rosszlány minden kilengését hitelesen alakítsa. A föld alatt kialakították számára a kolumbiai hotel kicsinyített másolatát, hogy majd legalább a környezet ismerete segítsen szerepét megtartani.

Egy világhírű rapper majdnem tökre tette az akkor már nyolc éve előkészített tervet, klipjében majdnem mindenkinek feltűnt a lány színészi tehetsége, de szerencsére buta kurvát alakított ami jól illeszkedett a rapper világába. Senkinek nem szúrt szemet, megúszták!

A bevetésen mindenki izgult, de még a betanított hangok kiadása is nagyon jól ment. Legnehezebb feladata a végső piszkálódásra megjátszott sértődés volt, a pofonnál már látszott a siker, hisz azt évekig gyakorolta. Tökéletes ívű színészi pofon volt, pici arcpírt is okozott.

Most jön a szerződés utóélete: nehogy a túlképzett Szandra bárhogy lelepleződjön vagy zsarolni kezdje a csatornát, mert az a teljes csődöt jelentené. Hiteltelenné válna a Viasat birodalom.

...

Igazad van, így lehetett.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.19. 13:39:54

@Jozeph Pelikahn: köszönjük, tanú úr. nem győztél meg, de szép kis esszé volt.
helyesírás ötös, fogalmazás négyes, külalak hármas. erre így egy négyest tudok adni. leülhetsz.

Jozeph Pelikahn 2011.05.19. 13:41:59

@Éden Zina: Ádám is beépített ember volt, ez nyilvánvaló! Egy régi analóg fényképen látszik is az akkor még iskolás kislány Szandrával. Egy homokozó szélén tesztelték őket, mennyire tudják megjátszani az utálatot. Aztán Ádámnak még egy fiút is meg kellett csókolnia - becsukta a szemét de jól ment.

foxglove (törölt) 2011.05.19. 13:43:55

@mutyilufi: szerinted komolyan ezalatt a 2 nap alatt borult ki? Az első pillanattól kezdve instabil volt lelkileg. Ádám is említette az interjújában, hogy volt olyan időszaka Szandrának, amikor ki sem jött a szobájából. Kristóf és Dani munkássága csak betetőzése volt ennek a folyamatnak.

Jozeph Pelikahn 2011.05.19. 13:43:59

@Éden Zina: Hejjesirás ötös, mégsose volt! Jajj úgy örűlők tannéni!

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.19. 13:44:18

@Jozeph Pelikahn: jaj, de jót nevettem.
te egy nagyon vicces fiú lehetsz. komolyan.

cccc...:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.19. 13:45:35

@Jozeph Pelikahn: jóvan, mostmán leülhetsz józsikám. *fejet paskol*

Britte 2011.05.19. 13:46:07

@mocanoca: Azon én is meghökkentem kicsit (tényleg csak egy kicsit), hogy senki sem állt Szandra mellé, de végül is tényleg érthető volt. Nagyon is jól látták a helyzetet, elsősorban Szandra miatt lett bent ennyire gázos a helyzet, de ezt maguknak is köszönhetik elég nagy százalékban. Ez egy jó kis szegénységi bizonyítvány azokról akik eddig Szandra mellett áltak most meg gondolkodás nélkül azt mondták, jobb hogy elment.

Jozeph Pelikahn 2011.05.19. 13:48:19

@Éden Zina: Nem Józsika! Ádám! Az Édenből!
(ha most lebuktam, aláírtad a halálos ítéletedet)

mocanoca 2011.05.19. 13:51:10

@Britte: IGen, pl. Linda milyen durván rátámadt Alízra, és lelkesen mutogatta, hogy milyen is a másik. Kíváncsi leszek mától mi lesz a hotelben? Puszi-puszi-koktélozás. "-Kedves Kristóf (tetszőlegesen behelyettesíthető) vidd csak a nyereményt! -Nem, nem, Robikám, csak utánad! Tudod mit, ez a tündérpofa Dani annyira rászorul a pénzre, adjuk neki meglepibe, jó? -Remek ötlet!" Vagy mit terveznek? Megy tovább a fúrás faragás, csak Ádám módra, nem Szandra módra.

jo.e 2011.05.19. 13:51:45

@RAMBO: Teljesen jól összefoglaltad!
+ még a Kristófot hülyének gondolóknak: Próbáljatok meg folyamatosan cinkelni valakit durvaság nélkül, úgy, hogy gyakorlatilag minden mondatára kell valami bántót, v. "poént" mondani. De ne csak 2 ember értse rajtatok kívül :)
...
Sikerült?

Britte 2011.05.19. 13:54:45

@mocanoca: Álszent banda az egész. :)
Látszik hogy fostak Szandrától és hagyták hogy ő irányítson, biztos volt aki a háta mögött őt is fikázta.

mocanoca 2011.05.19. 13:55:38

@jo.e: Valószínűleg Kristófnak rutinja van az ilyenfajta viselkedésben.

mocanoca 2011.05.19. 13:58:22

@Britte: Persze, hiszen amit csinált Szandra, az a bent maradó lányoknak nagyon is jó volt. Mennyi esélyük lenne ha Kata vagy Kriszta bent maradt volna? A két legerősebb lányt dobta ki, minden gondolkodás nélkül. Ráadásul Linda már Niki távozását is megtervezte Szandrával... Elúsztak a farvizén, ameddig lehetett, majd lenyomták a víz alá, mikor már egyébként is süllyedt. Ezt a lányokra értem, a fiúkkal kapcsolatos viselkedése más tészta.

Morcz 2011.05.19. 13:58:45

@Csárli Sín:

Nikitől nem forog a gyomrom, és nem óhajtok orvoshoz stb fordulni sem. :P

Egyéként meg pm megérdemelte amit kapott, nagyon vicces volt ahogy visszanyalt a fagyi, végre eltakarodott az "egymillió forintos lotyó" (vagy hívjuk inkább "drága lány"-nak?) a Hotelből.

Viszonbt szerintem Prosztó ma este repülni fog, elvégre senki nem állhat a párja mögé, így borítékolható a felállás:

Pincsi-Tökös Bula
Szilikonvölgy-Lassúbeszédű
Pápa-Pocok

Prosztó pedig csak Niki vagy Alíz mögé állhat be, ők pedig nem fogják Prosztót választani. Remélem így lesz. Aztán a következő etapban mehet a TBula-Pincsi páros is. :)))

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.19. 13:59:55

@Hilux94: na majd kapsz a "pofádra" ezért meglásd. rögtön helyre leszel téve.
dirr, a kapod a tockost!:)))

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.19. 14:01:45

@Jozeph Pelikahn: ja, és ha már...

figyu Ádám, csak egy kérdésem van:
mit keres egy ilyen kaliberű ember, mint te, egy ilyen játékban?

:)

Kürosz 2011.05.19. 14:05:21

@Morcz:

"Viszonbt szerintem Prosztó ma este repülni fog, elvégre senki nem állhat a párja mögé, így borítékolható a felállás:

Pincsi-Tökös Bula
Szilikonvölgy-Lassúbeszédű
Pápa-Pocok

Prosztó pedig csak Niki vagy Alíz mögé állhat be, ők pedig nem fogják Prosztót választani. Remélem így lesz. Aztán a következő etapban mehet a TBula-Pincsi páros is. :)))"

Pfff, hát ez nagyon durván a papírforma lenne... remélem a szerkik összekapják magukat, és tartogatnak még valami meglepit.

mocanoca 2011.05.19. 14:08:55

@Morcz: Szerintem egyáltalán nem biztos, hogy az lesz a csavar, hogy nem állhatnak a régi párjuk mögé. Ezt csak ők totózták ki a ceremónia előtt.

szepi79 2011.05.19. 14:11:07

@Éden Zina: "ugyanakkor a pápa felnőtt ember. dönthetett volna úgy,hogy nem szandra mellé áll."

nagyon nem is akart odaállni, ő alizt szerette volna párjának, ádám beszélte tele a fejét fél napon át, hogy mégis PM mellé álljon. (mert ugye ha a pápa megy pocok mögé, akkor kristófnak kell az újcsaj mellé, de akkor azt még az újcsajjal is le kell beszélni, akiben korleóne kevésbé bizott, mint PMben.) és mivel ez utóbbi forgatókönyv nem volt leszervezve, nemigen állhatott volna máshova.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 14:11:16

@mocanoca: valami olyan volt az előzetesben hogy Niki olvasott egy levelet és abban volt ez hogy senki nem állhat a régi párja mögé

bpetya75 2011.05.19. 14:12:41

@Kürosz: Csak-csak! Nekem se tetszene ez a felállás.

artifex · http://www.amywinehouse.co.uk/ 2011.05.19. 14:13:39

Kár érte, leginkább a műsor miatt. Ezennel elindulunk a totál unalom felé, búcsúzunk tőled izgalom.

@deltaTheEnd: Lehet az élet nagy mókamester, de itt korlátozott és előre lefoglalt idő áll rendelkezésre, így kell befolyásolni, különben kuka a befektetett pénz.

@Jozeph Pelikahn: "Csak azt felejted el, hogy Szandra nem színész és senki nem tud napi 24 órában színészkedni."

Tudom ajánlani a Life vagy Ozone csatornán a Kivel házasodtam össze sorozatot. Sok érdekeset láthatsz nem színészektől.

@RAMBO: Szintén idegesítő volt, de totál más jellegű volt. Itt egyértelműen rászálltak valakire, hogy cukkolják, ő meg általánosan osztott. Nálam nem ugyanaz a kettő. Mondjuk az egész valahogy sántított, lehet a vágás okozta. Akkor ütött, amikor semmi extra nem történt. Meg az emberek, akik szerint nem volt jogos a pofon, a tizedéért pofozkodnának. De ezt a kettősséget itt már megszoktam.

Ropy 2011.05.19. 14:19:55

Szandra nem volt angyal ezt mindenki tudja, viszont Kristóf sem viselkedett/ik normális felnőtt ember módjára. Szandra volt a hotelben az egyedüli ember aki szembe mert menni a nyerjünk meg öten-hatan és osszuk szét a pénzt társasággal. Ezek az emberek mindenkit kilöktek aki nem az elején kezdett vagy nem felelt meg nekik. Ezzel az elgondolással fogják ma este kilökni Robit is. Mivel ma este párcsere lesz senki nem állhat a jelenlegi párja mögé ezért Alíz mögé beáll Dani, Niki mögé pedig Kristóf. Robi repül mert nem állhat be Linda mögé. Pincsi még marad egy kört Linda társaságában aztán ők is repülnek, hacsak nem lesz valami kavarás megint.

Szandra tegnap tűrhette volna jobban is Kristóf piszkálódását viszont én azt nem értem Pincsi miért nem nyugtatta meg legalább napközben vagy beszélt a fejével. Illetve miért nem védte meg vagy állt ki mellette mikor Kristóf Dani páros izélgette PM-et. Akár milyen neveletlen PM azért két felnőtt férfi folyamatos oltogatását hány nő viseli el, hogy ne csapjon oda vagy ne kezdjen el sírni? Mindenesetre unalmasabb lesz a játék így, hátha lesz valami izgalmas fordulat. :) Várom.

mocanoca 2011.05.19. 14:21:29

@Benyeszke: Tényleg? Levelet olvasott? Azt hittem, hogy csak osztja az észt :)

bpetya75 2011.05.19. 14:24:16

@Ropy: "azt nem értem Pincsi miért nem nyugtatta meg legalább napközben vagy beszélt a fejével. Illetve miért nem védte meg vagy állt ki mellette mikor Kristóf Dani páros izélgette PM-et."

Nyilván azért, mert pincsi. A hűde magabiztos vagyok belépő után tényleg teljesen lement kutyába. Onnan pedig nem lehet egyik pillanatról a másikra visszajönni.

sapkabojt 2011.05.19. 14:25:19

A következő kiválasztáson szerintem így várható:
Linda-Nyikhaj
Dani-Alíz
Niki vajon kit választ Kristóf és Prosztó közül?

A szandristákkal értek egyet, bár mindegyik játékos a maga által képzelt szint alatt van.

mocanoca 2011.05.19. 14:26:48

Egyébként még az jár a fejemben, hogy Ádám azt nyilatkozta, hogy ő meg Dani hogy feldobták a hangulatot a hotelben. Tény, hogy baromkodtak néha, de komolyan azt gondolja, hogy ez kitöltött volna egy egész reality showt? Néhány homár násztánc, meg a nézőként elég erőltetettnek ható Éden sorsok? Lehet hogy ez ott bent nagyon jópofának tűnt, de nekem pl azok voltak a legkínosabb pillanatok...Ha nem ment volna be Szandra, az egész unalomba fulladt volna. És természetesen ő sem emelkedett volna ilyen magasságokba, mint az erkölcs nagymestere...

szepi79 2011.05.19. 14:33:53

@artifex: "Kár érte, leginkább a műsor miatt. Ezennel elindulunk a totál unalom felé, búcsúzunk tőled izgalom."

nem értek egyet. maradni fog négy azaz 4 adás, és ezalatt 2 ember repül, ráadásul a cél már karnyújtásnyira van. boritékolható a szarkeverés és az ármány, tán még az öribarik között is. (és nem tartom valószinűnek, hogy a 4 kezdő játékos maradna a végére, annak túl rossz üzenete lenne az ÉH2 indulására, ergo közöttük lesz nagy kaszálás.)

Lóvéteszlek 2011.05.19. 14:35:18

@GL-581 g: @mocskosmacska: Nem mintha értenék hozzá, de magnéziumnak hívják azt a porszerű valamit, amivel a szertornászok és a súlyemelők is bekenik a kezüket a gyakorlat előtt, hogy ne izzadjon és csússzon pl. a korláton. Az én időmben darabos volt, mint a szappan és dörzsölésre porladt. Lehet, hogy a magnézium szó nem teljesen szakszerű, de mindenki így ismerte. Tegnap nem láttam, de valami ilyesmit használhattak.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 14:39:08

@ladyandhenk: tegnap 11.30 körüli nyílegyenes komment nekem :D

exilis 2011.05.19. 14:40:37

@Ropy: Nem Robi fog kiesni, túl egyértelműen erre volt kihegyezve az ajánló, tehát lesz valami csavar.

A műsor amúgy is manipulált, hiszen mindig két lépcsőben kapják meg a feladatokat. Pl a fogpiszkálóknál, amikor kiderült hogy ki kapta a legkevesebb és ki a legtöbb pálcát, utána hozták be a második feladatot, amivel biztosra mentek, hogy Niki az újakat teszi lapátra. Biztos vagyok benne, hogy ha máshogy alakult volna a pálcázák eloszlása, akkor nem ez a feladat van a második borítékban. Visszafelé egy rakás hasonló megoldással terelték a nekik tetsző irányba a műsort.

GL-581 g 2011.05.19. 14:40:48

@szepi79 - Harciteknős idomár: Egyetértek. :D És pont a rossz üzenet miatt úgy tippelem, hogy Dani megy el. Nikit szernintem döntőig engedik, de nem nyer.

AnnaKarenina 2011.05.19. 14:42:13

@artifex: @Ropy: Egyetértek veletek.
Ez egyébként a további játékok halála is, mert ugyanezzel a taktikával nem sok izgalom várható, elég 3-4 pár, akik osztozkodni hajlandóak. Kristófnak már az eredendő ostobasága miatt is kijárt volna jónéhány pofon, hát még azért, amit a tegnapi adásban művelt. Egyébként nagyon szánalmas volt, hogy az az ember, akit Ádám és Dani folyamatosan szívatott, most milyen gyermeki örömmel tette ezt Szandrával - végül is most nem ő volt a szenvedő alany. Danitól értelmes megnyilvánulást nem lehetett látni, hallani, hülye viccelődést és ősember járást annál inkább. Ha valakinek volt hátszele a műsorban, az ő.
Már csak egyetlen érdekes momentum van, Aliz, aki nem részese az osztozkodásnak és talán nem is tud róla. A hármaknak érdeke lenne kiejteni őt, hiszen ha nyer, viszi a részét. Bár még az is lehet, hogy beveszik ötödiknek, és akkor semmi érdekes nem várható.
Rossz volt látni, hogy Kristóf és Dani viselkedését sem Robi, sem Linda, sem Attila, sem Niki befolyásolhatósága kétségbeejtő, fel kellene nőnie)nem próbálta megfékezni, ez jellemhiba (bár Robi legalább utólag Kristófnak elmondta a véleményét), Attilát leszámítva kétségtelenül nem állt érdekükben Szandra bennmaradása, de az egy másik kérdés.

GL-581 g 2011.05.19. 14:42:50

@Lóvéteszlek: Az a hintőporszerű cucc magnézium? :-O Ezt nem tudtam, köszi. :D De megmagyarázná a dolgot, mivel folyton gyúrnak.

AnnaKarenina 2011.05.19. 14:44:49

@AnnaKarenina:
Jav.: Rossz volt látni, hogy Kristóf és Dani viselkedését sem Robi, sem Linda, sem Attila, sem Niki (befolyásolhatósága kétségbeejtő, fel kellene nőnie) nem próbálta megfékezni, ez jellemhiba (bár Robi legalább utólag Kristófnak elmondta a véleményét), Attilát leszámítva kétségtelenül nem állt érdekükben Szandra bennmaradása, de az egy másik kérdés.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.19. 14:46:24

@szepi79 - Harciteknős idomár: és a kockázat hol marad?
legalább annyira volt rizikós szandra mellett maradnia, mintha Lotti mellé állt volna...

szepi79 2011.05.19. 14:48:16

@GL-581 g: de ahogy elnézegettem pár ország korábbi show-ját, illetve statisztikáit (jó, nem sokat, kettőt), mindkét helyen az volt, hogy a döntős 4esben vegyesen voltak kezdők és újak. szóval lehet van erre valahol egy titkos záradék a licneszben, hogy ne engedjenek akár egyik, akár másik csapatból kiesni mindenkit.

ettől függetlenül, szerintem még mindig a régi tagoknak van a legtöbb esélyük, elvégre volt vagy 30-32 játékos, ebből 10 (11?) induló, és ha a végére 2-2 lesz állás, akkor a 8 (9?) régi kieső mellett ott volt vagy 18-20 nemkezdő.

Orltran 2011.05.19. 14:48:20

@neccharisnyás útonálló: Szerintem meg nem ez tűnt fel nekik, hanem más kevéssé hízelgő jellemzők (legalábbis nekem azok tűntek volna fel, de lehet nem így van), így tudták, hogy feszültséget fog kelteni a műsorban. És ezért igyekeztek is bent tartani, a döntőig egyszer sem volt lehetőség kiejteni, a borítékos védettséget is neki címezték, mivel mindenki másnak volt vesztenivalója, csak neki nem.

Ja, és szerintem Dani és Kristóf nem direkt bántották, hanem nevetgéltek a tehetetlenségén és azon, hogy egyre inkább felhúzza magát. Az, hogy ez neki rosszulesett a melléktermék volt, elsősorban magukat szórakoztatták. Viszont annak a fényében, hogy Szandra minden alkalommal elmondta, hogy az a nagy taktika, hogy majd ő hogy felhúzza Kristófot, ez extra vicces.

szepi79 2011.05.19. 14:51:12

@Éden Zina: ebben igazad van, megpróbálkozhatott volna lottival is. de igazság szerint, én nem voltam 40+ napon át összezárva egy csapattal, és ez a forgatókönyv volt lebeszélve a többiekkel. abban biztos vagyok, hogy nem lehet egy ilyen játékot szövetségesek nélkül végigvinni, épp ezért, ha valamiben meg van egyezve "klikk" szinten, akkor ahhoz illik magunkat tartani. szerintem :D

Nagyzee 2011.05.19. 14:53:10

@AnnaKarenina: "Egyébként nagyon szánalmas volt, hogy az az ember, akit Ádám és Dani folyamatosan szívatott, most milyen gyermeki örömmel tette ezt Szandrával - végül is most nem ő volt a szenvedő alany."

Már nem azért, de Kristóf remekül viselte az összes szivatást, amit kapott. A helyén tudta kezelni. Szandrának is csak ennyit kellett volna tennie, de nem volt képes rá.

Egyáltalán nem vágom, hogy ebben konkrétan mi volt szánalmas Kristóf részéről.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.19. 14:54:47

Hajj, mi nem jut eszembe?!:)

Don tegnapelőtt volt ugye. Pók tegnap esett ki, tehát időben igen közel volt a két esemény anno.
Felteszem egy gépen ültek hazafelé...:)
Képzelem mi lehetett ott..

Stewardess:
"Uram, megmondtam,hogy üljön nyugodtan itt, a gépnek ebben a felében a helyén, rendben? Nem szeretném, ha le kéne Ön miatt szállnunk Párizsban,hogy bilincsben vigyék el."

Ádám:
"jó, de látni sem akarom azt a szakadár retket"

Szandra a gép másik végéből üvölt:
"Mennyé már. Én egy drága lány vagyok!
És különben is: ismerd be,hogy buzi vagy."

:)

Orltran 2011.05.19. 14:55:14

@Nagyzee: Pontosan, még a Szandra nagy visszavágásán is inkább mosolygott. Attila is teljesen korrekt módon reagált a tréfára, csak Szandra nem :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.19. 14:56:32

@szepi79 - Harciteknős idomár:
hát ja...de ha akkor másképp alakul, akkor Ádám marad..
hm...Dani akár direkte is állhatott Sz mellé

ó, de szép összeesküvés-elmélet-hálózatom lesz lassan.:)

*jinx* 2011.05.19. 14:58:09

@Kürosz: ez szép volt :)

De nekem nincsenek illúzióim... Tuti,hogy a műmájer faszkalappal nyeretik meg a műsort. Az összes szereplőt együttvéve nem mutatják annyit, mint őt.

szepi79 2011.05.19. 14:58:09

@Nagyzee: "Egyáltalán nem vágom, hogy ebben konkrétan mi volt szánalmas Kristóf részéről." a lekurvázás része. jogosnak jogos volt, csak ezzel lassú saját magát alacsonyitotta le. a többi csinytevésével kapcsolatban azonban nem találok kivetni valót.

Nagyzee 2011.05.19. 14:59:00

@szepi79 - Harciteknős idomár: Ez igaz, de abból a 18-ból nagyjából a fele töltelékember volt. Általában párosával érkeztek, és úgy, hogy vagy konkrétan csak egy maradhatott a kettőből, vagy ha meg is volt az elméleti lehetősége, hogy mindkettő maradhat, akkor is sokszor érezni lehetett, hogy csak áldozatnak van ott az egyik. Előbbire egy példa Danny és Krisztián, utóbbira Robi és Toldi.

seriesto 2011.05.19. 14:59:04

Most indul chat a Facebookon Szandrával (már ha a elbírja a rendszer a savat:D)

Nagyzee 2011.05.19. 15:01:15

@szepi79 - Harciteknős idomár: Szövegértés? A szivatás szerintem itt elég egyértelműen a bogaras csínyre vonatkozott. Az volt hasonló jellegű ahhoz, amit Ádáméktól kapott párszor.

mizrolist 2011.05.19. 15:02:10

@szepi79 - Harciteknős idomár: a Viasat6 pár hét múlva ismételni kezdi, akkor megnézheti - bár sok értelme nincs :)

szepi79 2011.05.19. 15:02:49

@Éden Zina: na jó, azért dani nem tudhatta előre, hogy lesz ilyen lehetősége megmenekülni, és még ha tudta volna, akkor se lehetett benne biztos, hogy valaki majd beáldozza magát :D

na tessék, itt a sokat emlegetett rizikófaktorod.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.19. 15:04:35

@szepi79 - Harciteknős idomár: de ha ádám és ő is téglák, akkor megegyezhettek..:))))

valójában mindenki tégla, csak Évánk nem. a lényeg,hogy megtanuljon beszélni a kamerába és ehhez kellett az egész Édenes bohózat.:)

szepi79 2011.05.19. 15:05:01

@Nagyzee: ja, a szövegértés ma nem az erősségem. mint az már vagy 3 esetben kellőkeéppen bizonyitva és elismerve volt.

_Molly 2011.05.19. 15:05:58

@jo.e: "A férfi kollégáktól kérdezem: mi a helyes reakció 1 ilyen pofonra? Megmondom őszintén fogalmam sincs. (mondjuk a visszaadás nálam nem opció :))"

---
Én ugyan nem férfi vagyok, hanem lány (kis szempillarebegtetés...), de válaszolnék.:)))

1. Gratula, amiért neked nem opció a pofonra pofon válasz!
2. Gyereket, kutyát, lovat sem ütünk, akkor sem, ha az nekünk jön. Csak azt kell átgondolnod, hogy VELÜK mit tennél, és rögtön rájössz, hogy egy 50 kilós nővel szemben milyen opcióid vannak:

- Tehát vagy otthagyod (Kristóf pl. átülhetett volna máshová) és verbálisan reagálod le;
- vagy lefogod a nőt (gyereket, kutyát stb.) amíg meg nem nyugszik, mert hiszen te vagy az erősebb;
- vagy úgy teszel, mint aki föl se veszi az ilyet (főleg mert Szandra rögtön fölugrott), és rábízod a többiekre (+szerkesztők), hogy majd ők lerendezik a helyzetet.

Szerintem.:)

szepi79 2011.05.19. 15:07:40

@Nagyzee: ez stimmel, de ettől még nem lesz könnyebb dolga/nagyobb esélye az újaknak. (már ha most sikerült felfogjalak, amire nem esküszök meg az eddigiek fényében.)

nyílegyenes labirintus 2011.05.19. 15:08:07

@ladyandhenk: Granulálok a vizsgához! És ahhoz is, hogy 25 vagy, egy tízessel többnek gondoltalak, de tényleg. :)

@neccharisnyás útonálló: "Respect, kartárs. " Kegyednek pláne, kartársnő! :)

@Benyeszke: Magától meg tegnap óta várom a lila pacalt hajgumiból... se vacsora, se ebéd... ehh...:)

szepi79 2011.05.19. 15:10:28

@Éden Zina: vaaaagy.... mindenki tégla, de senki sem tudja a többiekről, hogy azok! :DDD

és mi van akkor, ha senki sem tégla, csak Éva? :DD

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 15:14:31

@nyílegyenes labirintus: véget ért a munka? :D
Na most ami a pacalt illeti, szerinted mennyi időbe telik egy tisztességes adag kajára való lila hajgumit összevadászni?

Nagyzee 2011.05.19. 15:16:01

@szepi79 - Harciteknős idomár: Csak annyit állítottam, hogy ha úgy vesszük, hogy nagyjából úgy 10 később beköltöző lehet, akivel terveznek is, nem csak vágóképnek teszik be 2 napra, akkor az 50-50% arány a fináléban korrektnek mondható.

szepi79 2011.05.19. 15:16:12

@Benyeszke: a blaha aluljárójában van egy kinais bolt, 40HUF/db, de 4db már csak 100. szerintem viszonylag hamar megvan. :D

GL-581 g 2011.05.19. 15:18:25

@szepi79 - Harciteknős idomár: Igen, azt én is kizárom, hogy mind a négy finalista alapjátékos lesz. Viszont azt sem hinném, hogy súlytalan és/vagy jellemtelen emberkéket a tűz közelébe engednek.

Most van négy alapjátékos, legalább egynek mennie kéne.
És van három "új": Csicska, Műfog, Prosztó - s ez akár kiesési sorrend is lehetne. :S

Csicskát még ma kivágják mint a taknyot. Rájöttem, hogy a mai kavarás a párválasztás körül valószínűleg nem azért van, hogy Csicska bennmaradjon (hiányzik a francnak a Mazofiú, de a szerkiknek nem, az tuti), hanem azért, hogy összekutyulják ezt a beltenyészet bandát.

Mind a három pár bekövült, és menne a szieszta meg a nyugdíjasklub a döntőig - nem árt hát kavarni egyet. :D

szepi79 2011.05.19. 15:18:33

@Nagyzee: ebben tökéletesen igazad van; én más szögből, vagyis a jelentkezők szempontjából néztem a dolgokat. tehát ha a kezdő csapatban vagy, akkor (statisztikailag) 2x akkora esélyed van, hogy a végjátékig elmész. (ami persze igy is bőven 10% alatt van)

Lall-R 2011.05.19. 15:20:12

De jó, hogy kiesett a DÖG!!!:D

nyílegyenes labirintus 2011.05.19. 15:20:27

@Benyeszke: Soha nincs vége... de legalább van. :)
Hajgumi ügyben meg vadássz szélsőséges fesztiválozókat! :D

bpetya75 2011.05.19. 15:23:22

@GL-581 g: Logikusnak tűnik, remélem igazad lesz. Így esetleg ki is alakulhatna a/z (nem csak) általam favorizált Pocok+Prosztó felállás :D

MsVikus 2011.05.19. 15:24:16

Hello mindenkinek!
Tudom, csúnya dolog, de én még mindig szakadok a röhögéstől, ahogyan a Szandra eltaknyolt. Gyönyörű volt. :)
Nem mondom azt, hogy Kristóf szépen viselkedett, de csak azokkal a szavakkal illette Pókit, amit ő maga is használt néhány nappal ezelőtt. Mindenesetre érdekes volt látni a 2 tök higgadt srácot és Szandrát, aki megpróbált az maradni, de nem tudott, no meg persze a többiek reakcióit. Linda továbbra is nélkülözi a gerincet, mint testrészt, s bár Nikiben van valamennyi...azért nála sem vitték túlzásba az osztogatást. Remélem Nyikhaj (a.k.a.: Pincsi) ma repül.
Sixx. Ismét köszi. Feldobtad a napom! :)

seriesto 2011.05.19. 15:24:36

"azért akadtam ki a bogaraktól, mert a kinti fürdővíztől kaptam egy bőrallergiát, amitől hólyagos lett az arcom és az egész testem és a sminkcuccaim olyanok voltak, amiket döglött bogarak után nem kentem volna az arcomra, még a végén elfertőződött volna. másfél hónap volt, mire rendbejött a itthon a bőröm."

nyílegyenes labirintus 2011.05.19. 15:25:29

@GL-581 g: Logikailag rendben van.
Bár T68 azt mondta, hogy nem várt fordulat lesz...

seriesto 2011.05.19. 15:25:40

"egyáltalán nem keresek pénzt a testemmel, azt hogy feltételes módban mondtam a kristófnak, hogyha még így is lenne, akkor sem lenne hozzá semmi köze. önelégültséggel töltötte el, hogy azt hitte, hogy igaza van. egy irodában dolgozom egyébként a modellkedés mellett.":D

szepi79 2011.05.19. 15:27:53

@seriesto: én nem vagyok orvos, de mennyire tanácsos allergiás/hólyagos bőrre sminket kenni?

másrészt, nem hiszem, hogy a bogárkák konkrétan érintkeztek volna a sminkkészlet azon részével, ami közvetlen kontaktusba került volna PM bőrével. inkább csak a boritóval.

seriesto 2011.05.19. 15:28:54

"nagyon sajnáltam, hogy ádám kiesett és tiszteltem benne, hogy vállalta, amit az elejétől kezdve mondott."

"ha akartam volna, bent maradhattam volna, azt a pofont igenis megérdemelte a kristóf. tudatában voltam, hogy ha megteszem, akkor mennem kell a játékból, de megérte."

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.19. 15:36:33

@Benyeszke: nahát, tényleg ilyen kapós volt/van ez a pasas?:) És megfőzted már? Mikor fogod?

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.05.19. 15:36:50

@_Molly: nem ütjük meg a kutyát??? már hogy a répába nem ütnénk meg? A kutya világosan el akarja dönteni, hogy ki a főnök. Szerencsére, ha kölök korától veled van, egyszer, amikor kamaszodik, elég eligazítani. Utána néha oldalba kell ütni, "pajkosan".

Ha a kutyád neked megy, akkor már komoly gáz van. Sehol nem kell világosabban elverni valakit, mint ebben az esetben.

_Molly 2011.05.19. 15:37:06

@Éden Zina: "Don tegnapelőtt volt ugye. Pók tegnap esett ki, tehát időben igen közel volt a két esemény anno.
Felteszem egy gépen ültek hazafelé...:)"

Nem az van, hogy a végén egy csomó KORÁBBAN MÁR KIESETT játékos visszatér és ők választják ki a győztest?

Szerintem van a környéken egy másik hotel, ahol korábban a még be nem került játékosokat dekkoltatták, és ahol a már kiesettek várakoznak.

Végül is túl rizikós lenne abban a pillanatban utaztatni ki valakit Kolumbiába, amikor éppen szükség lenne rá, hiszen ugyebár bármi közbejöhet (egészségi probléma vagy a repülőgép nem indul, bármi).

Na de majd a végén kiderül!:)

seriesto 2011.05.19. 15:38:11

és mindenki fellélegezhet:
"A Mixben én is ott leszek május 26-án"

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.19. 15:41:04

@nyílegyenes labirintus: köszönöm!

Tényleg többnek gondoltál?:O (na, légyszí, plííííz, te mennyi lenni vagy?:))

Most tegeződünk, magázódunk egyébként?:P

Látom, hogy nem is kellek ide, mert tegnap sem hiányoztam, voltak, akik lefoglaltak helyettem is:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.19. 15:43:39

@Benyeszke: na, utolértem magam az olvasásban! Nekem még kislány koromból van egy csomó LILA hajgumim, ha az árvíz tavaly el nem vitte!

_Molly 2011.05.19. 15:44:41

@RAMBO: "nem ütjük meg a kutyát??? már hogy a répába nem ütnénk meg?"

Te nem vagy normális, ráadásul, amivel itt kérkedsz, az ma már bűncselekmény is, szóval inkább ne!

Ha a kutyáddal éreztetni akarod, hogy te vagy a főnök (a falkavezér), akkor elég, ha izomból az oldalára fekteted és lenyommva tartod, amíg meg nyugszik. Ebből érteni fog.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 15:45:19

@ladyandhenk: most megyek majd hajgumigyűjtő-túrára :D

Egyébként én emlegettelek, mindig fenyegetem labirintust, hogy ha nem viselkedik jól majd szólok neked hogy fegyelmezd meg. :D

Örülj neki, elég fiatalnak tart, hogy tegezzen...én csak magázást kaptam :-(

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 15:46:17

@RAMBO: őszintén remélem csak viccelsz

nyílegyenes labirintus 2011.05.19. 15:55:13

@ladyandhenk: Megírom privát... :)

@Benyeszke: A magázás ezen formáját csak tiszteletem és nagyrabecsülésem jeleként tessen értelmezni. :)
Amúgy meg Kegyed az egyetlen aki ismeri a real avatárom... :P

@_Molly: Cesar Millan rulez! :)

Jozeph Pelikahn 2011.05.19. 16:02:20

@_Molly: "Ha a kutyáddal éreztetni akarod, hogy te vagy a főnök (a falkavezér), akkor elég, ha izomból az oldalára fekteted és lenyommva tartod, amíg meg nyugszik. Ebből érteni fog."

Na és ugyanezt kell a nővel, gyerekkel, lóval is! :-)

El is képzeltem a benti konfliktusok kezelését: Niki-Ádám, Szandra-Kristóf. Amint a fiúk ott üldögélnek a másikon.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.19. 16:03:55

@Benyeszke: ezért is lennék kíváncsi, hogy Ő vajon hanyadik életévében van, csak mert nem mindegy, h mégis az apámmal kezdünk-e ki korilag, v velem egykorú( ez persze nem reális), vagy valahol köztes helyen helyezkedik el:) Ki tudja, lehet, h az Asszony még minket talál meg:P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.19. 16:05:06

@Benyeszke: ezért is lennék kíváncsi, hogy Ő vajon hanyadik életévében van, csak mert nem mindegy, h mégis az apámmal kezdünk-e ki korilag, v velem egykorú( ez persze nem reális), vagy valahol köztes helyen helyezkedik el:) Ki tudja, lehet, h az Asszony még minket talál meg:P

szepi79 2011.05.19. 16:07:15

@_Molly: nem azt mondta, hogy félholtra kell csapni a fejét egy téglával. egy időben elhelyezett koppintás az orra, vagy pofon, nagyon hasznos tud lenni. miért, a kutyák egymás között hogy döntik el, ki a főnök? ölre mennek, sokkal keményebben, mint amit a legtöbb gazditól kapnak, és mégis működik a rendszer.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 16:07:29

@ladyandhenk: annyit tudok, hogy bpetyával szeretné megalakítani a Szenior Éden Hotelt, szóval vlsz nem férne bele a megadott tartományba :D

nyílegyenes labirintus 2011.05.19. 16:11:39

@Benyeszke: mer' el is higgyem, hogy nem csekkoltál FB-n, mi? muhahaha...
35 vagyok, de ez már nagyon off topic...többit privát pls.

Drinking Dorithy 2011.05.19. 16:13:37

@_Molly: ez nagyon jó ötlet! én a saját kutyámnak eddig könyörögtem...hátha az oldalra fektetés segít! :) köszi!

bpetya75 2011.05.19. 16:14:07

@Benyeszke: Ketten nem megyünk sokra. Ti is kellenétek :D

Móka na 2011.05.19. 16:14:44

@nyílegyenes labirintus: Benyeszke ismerős??? hűhahhaha

Szer. amúgy olyan 36-38 éves egyenes pajti.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.19. 16:16:41

@nyílegyenes labirintus: hú, hogy lehet bejutni a "bizalom körébe"? :P:P

Egyébként nem értem, hogy miért csak 35 éves korig lehet jelentkezni ebbe a játékba. 40 még lazán beleférne:)

nyílegyenes labirintus 2011.05.19. 16:19:22

@bpetya75: ááá fiatalok még, de a konyhára jók lehetnek Juan mellé kuktának. :D
Nekünk már stabil milfek járnak csak... :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.19. 16:20:09

@Móka na: vagy csak már szuper titkosan megtudta a nevét:P Tudod, bizalom köre:)

@bpetya75: nem tom, h rám is vonatkozik-e, de mi még nem vunk abban a korosztályban, h mindenféle Senior Éden Hotelbe menjünk:) Ti meg amúgy is a legszebb életkorban vtok.

artifex · http://www.amywinehouse.co.uk/ 2011.05.19. 16:20:24

Érdekes, hogy a Szandra ellenes emberek nagy része leverné izomból, de felkiált ha Szandra üt. Tanulságos.

@_Molly: Hasonló logisztikai kérdésem már volt korábban is, honnan a répából kapnak elő embereket, amikor nem tudott egy történés végeredménye. Így a két lehetséges megoldás, máshol dekkolnak (mettől? meddig?) vagy a megbízható forgatókönyv szerint viszik őket. A második esetben természetesen egyszerűen tervezhető a dolog.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.19. 16:22:39

@nyílegyenes labirintus: naaaaa, a férfiaknak nem mindig a fiatalabb pipik kellenek, akik Istennek tekintik őket? :D

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.19. 16:23:52

Harmadjára nézem meg a tegnapi részt!! :D Favourite! <3 ;)

mocanoca 2011.05.19. 16:29:52

@_Molly: Szerintetek kit választanának a régebben kiesettek a most bent lévők közül nyertesnek? (Ha tényleg ez lenne a döntő menete.)

szepi79 2011.05.19. 16:30:02

@ladyandhenk: az hazugság. nem kötelező fiatalnak lenniük, csak ajánlott. :D

Pocoklako 2011.05.19. 16:32:37

@Hilux94: nő vagyok, 2 felnőtt fiút neveltem fel ütés , verés nélkül, köszönöm jól vannak, pont 2 napja töltöttünk együtt hármasban egy varázslatos napot a Balatonon, ahol hajnalig dumáltunk a fiaimmal, mint régen (egyébként családosak, csak most így jött ki). A mostani kutyám (nem az első, szép öregkort értek meg) egy kuvasz, ha hepciáskodik lehasaltatom akár fél órára is, mindjárt újra szelíd eb lesz, verés nuku. Nőt még nem ütöttem én már néha úgy éreztem, majdnem kihúztam a gyufát, de a férfiak úgy látszik nem így gondolták. Szóval lehet verés nélkül, de nevelés nélkül nem.

11zuzuki (törölt) 2011.05.19. 16:37:45

Jókat röhögök sixx összefoglalóin.:) Szandra átfontolná... beszarok.Inkább adja át euróban,ne fontban.:)
Egyébként nem értettem a pofont.Lek.rvázták a k.urvát,erre a ku.rva,ku.vára bepöccen és elhelyez egy k.rva nagy pofont a focista,eddig k.rva magabiztos pofázmányán.Soha nem tudok eligazodni a fizetős "spermabatyuk" önérzetén.Állandóan azt kiáltozzák a világba,hogy ez is olyan munka mint a többi.Nincs miért szégyenkezni és büszkén vállalják a dolgot.Úgy látszik,hogy ez mégsem fedi teljesen a valóságot,mert a 15:30-as pofonszerelvény,azért pontosan érkezik a Nyugatiba(esetünkben az édenbe).:) Egyébiránt,ha ez pontosan olyan munka mint a többi,akkor legközelebb meg sem merem majd kérdezni az asztalos ismerősöm,hogy mennyiért készítené el az intarziás bárpultom,mert ne adj Isten szájba vág egy széklábbal.:) A szavazás pedig érthetetlen.Vannak szabályok,amik azért vannak,hogy betartsák és betartassák őket.Pofon?Semmi gond,csomagolsz és 'cók özön.Szavazni a szabályokról nem szokás.Legközelebb a katonák is szavazhatnak majd(lmp hadsereg),hogy támadnak e,vagy sem.Nonszensz...
Mindenesetre jót nevettem ezen a részen.:)

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.05.19. 16:38:20

@_Molly: @Benyeszke: szerintem most provokáltok. Nem viccelek. Nem verem a kutyát mint a répát, aki velem nőtt fel, azt felnőtt korában nem kellett bántanom.

De ha nekem jön egy kutya, akkor azt nem ússza meg szárazon. Ilyesmi kb. tíz éve történt utoljára, akkor egy kaukázusi juhász nem bírt magával (szabadon kóborolt az utcán), annyira fejberúgtam (bakanccsal), hogy csak tántorogni bírt (és eloldalgott).

Amikor rám bíztak egy kutyát egy hónapra, azt az első nap addig egzecíroztattam, amíg valami hibát nem vétett. Akkor elvertem. Kézzel. Az együtt töltött időben minden nap póráz nélkül sétáltunk kb. egy órát, amíg lakott területen belül voltunk, soha többé eszébe nem jutott, hogy ne úgy igazodjon, hogy majdnem felborít.

deltaTheEnd 2011.05.19. 16:41:41

Pókica ezzel 'megideologizálom a geciségemet' dologgal nagyon mellé nyúlt. nem barátokért jött be konkrétan ezen akadtam most meg. Eleve nagyon igaz az a mondás aki barátot talál kincset talál. Ráadásul ez nem csak átvitt értelemben működik, mert ha van bent barátod (az édenben), akkor azzal el tudjátok osztani a lóvét, vagy hogy a másik őszintének tűnő barátságról beszéljek ami a szemünk előtt alakult ki, Alek meg Oli mindketten jól is járnak azzal hogy ilyen jóba lettek.

de még egyszer még ha anyagilag nem is jár jól egy baráttal valaki akkor is a legszebb dolog mikor kialakul egy igaz baráti kötelék (és ugye hagy ne mondjam, hogy közös élmények megélése alatt szokott kialakulni, pl kirándulás, iskola, melo. ha most gyorsan végigfuttatom a gondolatomat, pók a suliból biztos kibukott, kurválkodás közben nem valószínű h jó embereket ismer meg, és mikor elmegy végre kulturemberek közé, egy normális helyre, akkor ott meg rájátszik a geci oldalára)

szepi79 2011.05.19. 16:47:58

@ladyandhenk: a verés is a nevelés része, formája lehet. pont egy olyan eszköz, ami csak kis adagban és nagyon ritkán hatásos.

GL-581 g 2011.05.19. 16:52:09

Lottival nem is csinált interjút a Velvet. :((((

Szegényke teljesen eltűnik a süllyesztőben? Kár érte. :(

Még Lacával is volt interjú...

*duzzog*

nyílegyenes labirintus 2011.05.19. 16:53:45

@GL-581 g: Basszus megcsináltam reggel a csirkeevő anim gifet, de nem volt időm feltenni... este pótolom. Beszarás! :D

mocanoca 2011.05.19. 16:54:24

@GL-581 g: Dehogy tűnt! Nekem örökre a retinámra égett az a nagy zabálás, amit véghezvitt bent! :) A marokra fogott villa, amivel ledöfi a tányérján heverő "áldozatot"...:D

GL-581 g 2011.05.19. 17:02:03

@nyílegyenes labirintus: Nem mondod!! Huhh, alig várom!! :DDDDD

@mocanoca: Szegényke, tényleg ezzel kerül be a köztudatba. :( Pedig olyan jófej, aranyos csajnak tűnik, kár, hogy nem volt lehetősége megmutatni az arcát. Csak az étkezési szokásait. :DD

kvizesbogi 2011.05.19. 17:02:44

Aki olyan nagyon kutyázza Kristófot, hogy bunkó volt, vajon nézi-e elejétől a műsort, vagy legalább onnantól, hogy Pókmajom betette a lábát a hotelbe?!
Az miért nem volt bunkóság, hogy valakit csak azért akart kicsinálni, mert az ő véleménye szerint gyenge (szegény Linda nagyon benézte, hogy kivel érdemes jóban lenni)? Meg hogy most akkora pusztítást fogok véghezvinni, meg a többi baromsága a maga bicskanyitogató stílusában. Örülök, hogy nincsen ilyen ember a környezetemben, mert el tudom képzelni, milyen nehéz lehetett akár csak egy levegőt szívni vele.
Robinak azért volt könnyebb kijönnie vele, mert csak később jött be, vele eleve másképp kezdett Pók is. A Dani többszöri megvédése ugyanúgy nem tetszett, mint ahogy őt sem kellett volna mindig mindenáron tolni előre.
Én személy szerint örülök, hogy kiesett, nézni sem bírtam a fejét, és nem hiszem egy pillanatig sem, hogy ez csak egy szerep volt számára, hacsak nem színésznő, ami mondjuk már előfordult a televíziózás történetében. Szóval csak ezt az egy mentséget tudom elképzelni számára, de ez nyilván sosem fog kiderülni.Ha önszorgalomból volt genya, akkor ez igenis része a személyiségének, amit én sem akarnék elviselni.
Mindemelett Kristófnak nem kellett volna sajnáltatni magát, én inkább azt mondtam volna, hogy bőven megérte a pofont elviselni, hiszem elment ez az állat.:)

_Molly 2011.05.19. 17:03:16

@mocanoca: "Szerintetek kit választanának a régebben kiesettek a most bent lévők közül nyertesnek?"

Tapasztalatom szerint ilyenkor a legközönyösebb ember lesz a győztes, mert a többiek úgy gondolkodnak, hogy kit NEM akarnak győztesnek. Ezért a megosztóbb karakterek rögtön kiesnek.

Klasszikus történet, hogy vmi vezetőválasztás esetén egy cégnél egy olyan emberre szavazott mindenki, akit valójában nem is ismertek.:) Mert csak abban voltak biztosak, hogy X vagy Y tuti ne legyen. Aztán a végén találgattak, hogy tulajdonképpen ki is az a "TóthLajos", aki győzött?...;P

Ezek alapján valszeg Alíz v. Robi lesz a befutó, de akár Niki is lehet, szerintem.

mocanoca 2011.05.19. 17:07:09

@GL-581 g: Hát, szegénynek pechje volt, hogy a többiek éppen akkor alakítottak az asztalnál. Bár, amilyen vicces kedvűek a szerkesztők, lehet hogy egyébként is bevágták volna ezt a jelenetet :)

_Molly 2011.05.19. 17:10:06

@Drinking Dorithy: "ez nagyon jó ötlet! én a saját kutyámnak eddig könyörögtem...hátha az oldalra fektetés segít! :) köszi!"

Szívesen.:)
Akkor tudod, hogy már megnyugodott, amikor békésen liheg. Ha a lenyomás alatt nyalogatja a száját vagy egyszerűen csak csukva tartja (nem liheg), akkor még feszült állapotban van vagy valamit forral.:) Akkor még ne engedd el.
(Az engedetlen kölyköt a mamája is így rendszabályozza.)

mocanoca 2011.05.19. 17:13:45

@_Molly: Hmm, igen, én is ilyesmire számítok. Az elején valamelyik kiesett játékos azt nyilatkozta, hogy az nyerte meg, akire számított (azt hiszem a Kata mondta ezt), tehát kezdő játékos nyeri. Elvileg.

_Molly 2011.05.19. 17:14:38

@Hilux94 Még jó, hogy a gyerek- és állatbántalmazás ma már büntetőjogi kategória. Remélem, ezzel az eszmeiséggel a sitten végzed.

Oszt majd megértően viseled, amikor a nálad erősebbek verik be az arcodat.

(Nevelésről nem hallottál még?)

_Molly 2011.05.19. 17:29:37

@szepi79 - Harciteknős idomár: "koppintás az orra, vagy pofon, nagyon hasznos tud lenni. miért, a kutyák egymás között hogy döntik el, ki a főnök? ölre mennek, sokkal keményebben, mint amit a legtöbb gazditól kapnak, és mégis működik a rendszer"

---
Örülök, hogy föltetted ezt a kérdést.:)

A kutyák ugyanis egyáltalán nem kezdenek ki a falkavezérrel, sőt, kitérnek az útjából. Csak azokba marnak, akik a rangsorban hozzájuk közel állnak, hátha egy pozícióval följebb kerülhetnek, így több falat juthat nekik.

Ha valóban te vagy otthon a főnök, akkor elég, ha kifejezed a rosszallásodat, és/vagy megvonsz egy, a gyerek v. kutya számára pozitív dolgot, ebből is érteni fog.

Ha verekedned kell, akkor sajnos nincs tekintélyed. Sajnálom, hogy ezt kell mondjam.:(

De a főnököd, sőt az anyakirálynő sem üt meg senkit, csak mert megteheti. Aki nem engedelmeskedik neki, azt bünteti, a behódolókat pedig jutalmazza. Ha nekik ez elég a tekintély megőrzéséhez, neked miért nem?:-o

sixx · http://comment.blog.hu 2011.05.19. 17:31:36

na, most lett elég Hiuluxból. ha valaki nem tud szépen játszani a homokozóban, azt az óvónéni kibassza a picsába. az összes gyökér kommentjével együtt. ez mindenkire vonatkozik, a személyeskedést magánban tessék folytatni, faszom se kiváncsi rá.

_Molly 2011.05.19. 17:33:02

@Jozeph Pelikahn: "El is képzeltem a benti konfliktusok kezelését: Niki-Ádám, Szandra-Kristóf. Amint a fiúk ott üldögélnek a másikon."

Kutyákról beszéltem. De amúgy jót röhögtem, köszi! :D :D :D

_Molly 2011.05.19. 17:34:08

@nyílegyenes labirintus: "Cesar Millan rulez! :)"

Jessssz! :)))))))))

beacska 2011.05.19. 17:39:25

@sixx: kösz, már nagyon kellett...báár, lassan senki sem szólt hozzá ;D

AnnaKarenina 2011.05.19. 17:43:18

@Nagyzee: Azt találtam szánalmasnak benne, hogy "barátainak" sosem vágott vissza, de az első adandó alkalommal másnak nagyon szívesen.

beacska 2011.05.19. 17:50:35

nnna, én is előkerültem. Talán már megnyugodott mindenki, a "csak olvasók" is eltűntek.

Szóval nekem egyetlen bajom volt Szandrával. Nem szeretem a "romboló" típusú embereket. Itt többen vannak, akik azt írták, örülnek, hogy nincs a környezetükben ilyen típusú ember. Sajnos van. Sok-sok. Ők azok, akik nem írják alá a hozzájáruló nyilatkozatot, mert csak, mert megtehetik, és tojnak rá, ha a másiknak rossz lesz. (az élelmesebbje visszakérdez: mennyit ér meg neked?) Ők azok, akik nem adják vissza, ha megtalálják más iratait, vagy bármit, ami csak másnak értékes, ők azok, akik nem küldik vissza a kártyagfeltöltést, ami rossz számra ment.

Tényleg nem találkoztatok ilyenekkel? Dehogynem! Ők az "élelmesek". Még büszkék is rá, hogy úgy jutnak előre, hogy szétszúznak valamit, amit egy másik felépített, megdolgozott. És még büszkék is rá!

Igen, a kezdők kitalálták, hogy úgy van esélyük, ha együtt maradnak. Ez miért baj? Nekem pont az volt szimpatikus bennük, hogy felépítettek valamit, amit végig védeni próbáltak. Az újaknak nem volt esélyük? Dehogynem, hisz régi sosem kapott védettséget, csak új.

Szandra felépíthetett volna egy saját birodalmat a kimaradtakkal, perifériára kerültekkel, de ő PUSZTÍTANI akart!

Hát, én ezért nem bírtam...

foxglove (törölt) 2011.05.19. 17:56:08

@AnnaKarenina: vannak, akik csak csajokkal tudnak keménykedni.
Mondom ezt úgy, hogy tegnapig, ameddig nem láttam ezt az arcát, Kristóf volt a 2-es számú kedvenc (Ádám után).

szepi79 2011.05.19. 18:03:50

@_Molly: "A kutyák ugyanis egyáltalán nem kezdenek ki a falkavezérrel, sőt, kitérnek az útjából. Csak azokba marnak, akik a rangsorban hozzájuk közel állnak, hátha egy pozícióval följebb kerülhetnek, így több falat juthat nekik."

már hogyne kezdenének ki, máskülönben hogy cserélődne le az alfa szerepe?

"Ha verekedned kell, akkor sajnos nincs tekintélyed. Sajnálom, hogy ezt kell mondjam.:( "

nem is sajnálod, mert akkor nem irtad volna be :) sőt, te lennél a legboldogabb, ha megtéritenél az erőszakmentesek világába. nem azt mondtam, hogy kell, hanem azt akartam kifejezni, hogy időnként (és ritkán) a leghatásosabb nevelőeszköz a fizikai fenyités. engem az apám életében (meg az enyémben) összesen kb. 10x ütött meg, akkor nagyon rossz volt, utólag mind igazolt volt. én úgy érzem, belőlem normális ember lett (persze ki nem?), ez a módszer bevált, plusz az ember bizonyitottan azt a mintát viszi tovább, akár akaratlanul is, amit a szüleitől látott; úgyhogy akkor sem tudnál meggyőzni az igazadról, ha nem tartanám megfelelő módszernek az időnkénti nevelő célzatú verést.

azt viszont látom, hogy egyre több, neveletlen büdös kölök kering az utcákon (meg a neten), na ők tuti nem voltak párszor fejbekólintva (vagy esetleg túl sokat, mert annak meg tuti ellentétes hatása van). nekem nem nehéz összerakni a kettőt. persze lehet nincs igazam, és nemcsak verve nem voltak, hanem egyáltalán nevelve sem, de ez sose fog kiderülni.

"De a főnököd, sőt az anyakirálynő sem üt meg senkit, csak mert megteheti. "

az anyakirálynő valószinű tényleg nem, de te ezek szerint mindig jó helyen dolgoztál. most szerencsére én is, de nem volt mindig igy.

Gabmami 2011.05.19. 18:07:25

Szandrát sajnálom, hogy kiesett. Uncsi lesz a műsor ezután. Kristóf és Dani két gyökér faszkalap. Már rég otthon kéne lenniük! Alízzal (egy tök unalmas,buta liba) Nikivel (kétszínű köpönyegforgató hülye picsa) együtt. Amikor Dani a tenyerébe fogta a fülét, hát először azt hittem közvetítés valamelyik diliház zárt osztályáról. Ha egy óvodás gyerek csinál hasonlót, nem csodálkozom.
Szerintem az egyáltalán nem volt vicces, inkább szánalmas amit csináltak pandora alatt.
Már csak remélem, hogy hamarosan mindenki azt kapja amit érdemel!

beacska 2011.05.19. 18:10:44

jaaaa, meg még az, hogy itt mindenki sajnálkozik, milyen unalmas lesz a műsor Szandra nélkül. TÉNYLEG a rombolás és a gonoszkodás a szórakoztató?? Én nem mondom, hogy azt szeretném nézni, ahogy punnyadnak a hintában, vagy a medence mellett, de ENNYIRE nem kéne pusztulni a veszekedésért! Tényleg ilyen nyugalmasak a napjaitok, hogy hiányzik az ilyesmi az életetekből??

De jó nektek!!!

Gabmami 2011.05.19. 18:15:37

@beacska:
Nem értem! Mit rombolt Szandra? Gonoszkodott? Az, hogy szőtte a terveit egyáltalán nem hinném, hogy gonoszkodás. Nem ugyanazt csinálták a régiek? Előre megegyezni a nyeremény elosztásán? Ugyan már!!!

szepi79 2011.05.19. 18:18:21

@beacska: francokat lesz unalmas, ma párválasztás, ráadásul rendhagyó, vagyis tuti para; utána meg lesz még hátra 4db nap, és még két embernek ki kell addig esni. nemtom, ez kinek hangzik unalmasan, nekem nem.

beacska 2011.05.19. 18:20:43

@Gabmami: nem. Szandra célja kifejezetten a régiek csapatának a szétzúzása volt. Ez volt a célja. És erre ment rá az idegzete is.

Az, hogy megegyeztek a nyeremény elosztásán, semmi vérlázító nincs benne, megtették a VV4-ben, és a Survivorokban is. De ilyet csak az tud, aki bizalmon alapuló szövetséget köt, és nem szenyaságon.

beacska 2011.05.19. 18:22:33

@szepi79 - Harciteknős idomár: szerintem sem lesz unalmas. Végre megint lehet agyalni, kavicsozni, ahogy Gliese is szokott...Én pl. a VV4-et is azért hagytam a csudába, mert a másik kiközösítése volt a fő program. Aztán mi lett belőle, csak a bizlmon alapuló szövetség jutott a döntőbe, és nem a rosszmájúság...

Königin 2011.05.19. 18:22:51

Az én szememben Szandra minden nagyképű megnyilvánulása és kijelentése felkérés volt a szívatásra (pl. hogy ő már letett valamit az asztalra :-D), ki ne csapta volna le azokat a magas labdákat? Nekem nagyon tetszett, mikor Szandra meg Niki erőlködtek, hogy felbosszantsák a két fiút, azok meg csak higgadtan vigyorogtak rajtuk. :-)
Így én semmi kivetnivalót nem találok abban, amit Kristóf csinált Szandrával, Szandra adta alá a lovat a saját szívatására, csak aztán nem bírta a kiképzést.
A pofon meg nem volt fair Szandrától, mert Kristóf férfi létére nem üthet vissza...

Jozeph Pelikahn 2011.05.19. 18:22:59

@beacska: "TÉNYLEG a rombolás és a gonoszkodás a szórakoztató??"

Nem is maga a rombolás, inkább a nyomás alatt tartás. Minden történetbe kell egy hős akivel azonosulunk, de a hős attól lesz hős ha megküzd a gonosszal, így kell a negatív szereplő is.

Kristófot bírjuk, de nem néztük volna két hónapon át, ahogy Jennyke seggét böködi és közben sípolgat. :-)

beacska 2011.05.19. 18:26:38

@Jozeph Pelikahn: a nyomás alatt tartás meglett volna amúgy is! szerintem 40 nap alatt szépen bekattantak volna ők szép sorban. ;D

_Molly 2011.05.19. 18:28:36

@beacska: "Az, hogy megegyeztek a nyeremény elosztásán, semmi vérlázító nincs benne"

Érdekes, hogy ezt írod, mert én meg éppen azon gondolkodom,hogy miért nem tiltották meg az ilyen megállapodásokat.

Mert pl. mi van, ha egy ilyen verseny-játékban az uccsó 6 ember megegyezik? (Most a korábbi megállapodástól függetlenül.) Tökre leállna a műsor, mert senki nem fog pedálozni, hogy bent maradjon, és mindenki mosolyogva esne ki. Ez nem bunda? :-o

beacska 2011.05.19. 18:35:38

@_Molly: nem, a bunda az az, ha ajánlanak a szerkesztőknek is a zséből. szerintem ez teljesen szokványos dolog.

handax 2011.05.19. 18:39:46

@_Molly: nem, ez szövetség. Másrészt nem feltétlen egyenlő az arány.

Jozeph Pelikahn 2011.05.19. 18:42:47

@beacska: Persze, biztos lett volna bevált módszer akár arra is, hogy a három jóbarátot egymás ellen fordítsák, de akkor még inkább néztem ezt.
Meg volt Póknak egy békés időszaka is, számomra azok a részek rém unalmasak voltak.

Most gondoltam át: egyre keményebbek voltak a legyőzendők: Pitta, Szöszi, Szandra. Lehet TökösBula egyben a legtökösebb bula lesz?

yoonder84 2011.05.19. 18:43:06

De itt már mit kell agyalni? 3 pár marad, a 4 szövetségesből pedig pont 3 maradt bent. Tehát, ha a Niki mögé odaáll a Robi, fogsor mögé a Kristóf és Alíz mögé a pápa, akkor biztosan övék a 25 milla és oszthatják el maguk között...

Ditti82 2011.05.19. 19:14:18

Attila reakciója volt a korrekt és nem Szandráé. A srác poénnak vette és visszavágott. Pókmajom erre képtelen volt.

Spaller Eta 2011.05.19. 19:15:46

Én meg kifejezetten hálás vagyok a tegnapiért Kristófnak. Szerintem bőven itt volt már az ideje, hogy az egyik ilyen retek ribancnak valaki istenesen elkenje a száját! Túl sok hasonló semmirekellő cafat nyomul már a médiában.Én úgy fogom fel, hogy most végre nyilvánosan szót kaptak azok is, akiknek ez nem tetszik.
Köszi Kristóf!

Az egyébként csak az én perverz fantáziámban létezik, hogy nem lenne teljesen érdektelen egy olyan valóságsó sem, amiben igazi értelmes emberek szerepelnek? Mondjuk nekem az ÉH eleinte kicsit ilyennek tűnt (de csak kicsit), mert látványosan ordenáré karakterek nem voltak benne. Még a Levi meg a Niki hányásai sem keltettek bennem ellenérzést. Mert ilyesmi bárkivel megeshet, csak szerencsére nem mindenkiét veszik kamerák. :)
Mondjuk a Niki nagyon gáz szájletépős műmájer smárolásai hatására egyszer kétszer hányás közeli állapotba kerültem.
Aztán megjelent ez a nyomorult szánalomgombóc és elindult ez is egy elég meredek lejtőn.
Valaki írta, hogy azt tényleg elrontotta Kristóf, hogy utána ott vekengett, hogy őt megalázták, és ezzel agyon is csapta az enélkül valószínűleg ünnepivé váló hangulatot. Ez szerintem is így van, én is azt vártam, hogy valami fergeteges buli keveredik "Megcsináltuk!" hangulatban, erre ott punnyadtak az asztal körül...
De az egyetemen voltam így én is néhány különösen nehéz szigorlat után, hogy a várakozásokkal ellentétben egyáltalán nem éreztem azt a felszabadult örömöt, amit vártam. Inkább valami olyasmit, hogy rengeteg energiát feccöltem valamibe, ami végül is csak egy jegy. Lehet, hogy igazából őt sem az a pofon bántotta annyira, hanem valami hasonlót érzett - azért egész nap ezerrel ment az oltogatás (még Pincsinek is, azt is imádtam! :))))), a pandorára szerintem már olyan magas volt az adrenalin szintje mint az állat, és ott még csak nőtt, aztán, amikor végre repült a dög, akkor hirtelen leereszthetett. Egy-egy kiadós adrenalin fröccs után nagyon komolyan ki lehet merülni.
Azért remélem mára már képesek lesznek örömködni kicsit. :)

bpetya75 2011.05.19. 19:59:01

@ladyandhenk: Nem kell letörni. Ahogy útvesztő koma írta, kuktának még jók lehettek :D

GL-581 g 2011.05.19. 20:18:11

@sixx: "ha valaki nem tud szépen játszani a homokozóban, azt az óvónéni kibassza a picsába" LOOL! Ez a tegnapira? :DD
Egyébként remek döntés, már kezdett kicsit sok lenni.

@mocanoca: Jaja, szerintem amúgy a kimaradt jelenetekből (48*1400 perc) lazán össze lehetne vágni még egy sorozatot. :D

@yoonder84: A kérdés csak az, hogy melyiküknek jut eszébe, hogy nem együtt maradni kéne, hanem minél inkább szétszóródni. Én természetesen Pocokra tippelek. :))

Esetleg lesz ma valaki, aki tud néha egy picit közvetíteni? Nem látom megint élőben. :(

beacska 2011.05.19. 20:27:42

@GL-581 g: nincs toppon a netem, de igyekszem majd ;D

GL-581 g 2011.05.19. 20:38:54

@beacska: Nagyon-nagyon szépen köszönöm! :):)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.19. 20:39:36

@bpetya75: Én már ezt a lehetőséget is köszönöm nektek, Ó, nagy EMBEREK! :P

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 20:42:47

@bpetya75: @nyílegyenes labirintus: nos Uraim, megtisztelő az invitálás, de ha csak főzni vagyunk jók akkor minden nap lila hajgumis pacal lesz a menü.

GL-581 g 2011.05.19. 20:53:32

@Benyeszke: persze oregánóval. :D:D:D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 20:57:40

@GL-581 g: ez nem is lehet kérdés.

@bpetya75: ez a mi is kellenénk szöveg el lett baszarintva labirintus elvtárs által, mikor kukta státuszt ajánlott nekünk. Úgyhogy toll a fületekbe! :D

@ladyandhenk: ne is törődj vele, amúgy se jó feministák :D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.19. 20:59:29

Bejött amit reméltem 2-3 napja, hogy már megvan Pókkal a riport, mert távozik! :)

Mennek innen kommentelők a műsorzáró bulira? Lehetne mindenkin lila hajgumi (kézen, hajba, bárhol...), jelezve a hogyvolt olvasókat! :)

@GL-581 g: Próbálhatok írni, ameddig a technika ördöge támogat. :) Hogy áll a mai kavicsozás? Remélem Aliz marad! :)

nyílegyenes labirintus 2011.05.19. 21:05:08

Csirke evés mesterfokon by Lotti :)

kepfeltoltes.hu/110519/csirkeee_www.kepfeltoltes.hu_.gif

Tudom, hogy meg lehetne szebben, jobban is csinálni de véges időmből ennyit szántam rá. Emléknek jó lesz... :)

beacska 2011.05.19. 21:06:18

@mosoly73: te mész? regisztrálni kell, első 1000

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 21:06:57

@mosoly73: én regisztráltam hogy meglegyen a lehetőség, de nem tudom

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.19. 21:06:59

@nyílegyenes labirintus: Melyik részben volt ez a Lotti féle "evés" és mikor? Emlegetitek, de nekem valahogy kimaradt. Biztos az eseményekre figyeltem és nem a háttérben Lottira.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.19. 21:10:49

@beacska: Nem megyek, köszi, nekem tömegiszonyom van, meg amúgy sem érdekel annyira, csak egy ötlet volt, mert annyit emlegetitek a hajgumit, hogy már kész ikon lett. :)
De aki megy, az majd számoljon be, vagy akár telcsiről kommentelheti is élőben az ottani eseményeket nekünk, akik a tévén fogjuk nézni és a blogot olvasni.

2011.05.19. 21:14:47

Véleményem: Ádámék eldöntötték, hogy minden új embert kibasznak. Amikor Tünde kirakta Danit, már akkor habzott Ádám szája, hogy más is hazaküldheti az ő embereit. Szandra nem akart beállni közéjük, plusz még kurva is. Ekkor a három szent ember megvilágosodott, hogy itt bizony a társadalom egész értékrendje forog kockán, nehogy már egy útszéli tovább bennmaradjon, mint a tisztességes bróker, gyerekekkel foglalkozó edző. Itt is sokaknak bejön ez a szemlélet.
De miért kéne őket többre tartani? Nektek nem voltak szemét tanáraitok?? Attól, hogy valaki "pedagógus", még nem lesz automatikusan jó ember. Meg hogy ők a társadalom számára a követendő minta? Pont ezért kellene átgondolnia, mit csinál. Aki gyerekekkel foglalkozik nap mint nap, sokkal jobban tudja őket befolyásolni, mint egy kurva, akivel alapesetben nem sok kapcsolatuk van. Úgyhogy ez az álszent duma, hogy ki áll ki felett, nagyon szánalmas. (Olvasmány: Maupassant: Gömböc)
Azt meg ki tudja, hogy Szandra mitől lett az, ami? Milyen a családi háttere? Én pl. fiatal voltam, amikor anyukám meghalt, úgy döntöttem, hogy a tanulással viszem többre. Ennek ellenére nem ítélem el, ha valaki a kurválkodásból akar inkább megélni, mert semmi közöm hozzá. Ha mindennapos anyagi gondjai voltak, akkor joggal érezheti azt, hogy ő már elért valamit, ergó kikerült abból a helyzetből. Ezzel baszogatni taplóság. Az más kérdés, hogy idegbeteg, de a bent levők NEM emiatt utálták, hanem mert hazaküldte a nagy és sérthetetlen Ádám párját, innen jött az egész konfliktus. Ha akkor becsicskul és mást ejt ki, nem zavarná őket a személyisége ennyire.
Sokan mondjátok hetek óta, hogy Kristóf nyer, korábban nem hittem, de most tényleg ő tűnik befutónak. :(

mulipupu 2011.05.19. 21:17:16

sajnos ma nem az Attila fog kiesni megérzésem szerint

így marad a Kristóf/Robi/Dani trióból az egyik

Dani nem, mert ha nem lesz párja, akkor is visszajöhet még úgy, hogy T69 elmondja neki:

"Dani, most megkapod azt a lehetőséget, hogy eldöntheted elhagyod az Éden Hotelt vagy pedig maradsz és játszol tovább, de ez esetben még védettséget is el kell fogadnod"

:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.19. 21:18:16

@Benyeszke: Én szívesen főzök nekik, de akkor meg is kell enniük, amit én/mi választunk, nincs vitatkozás:), rögtön előlépné(n)k valami jó "posztba" inkább:P

Vagy összeröttyintem nekik a csodás paprikás csirkét eredeti, Éden receptek alapján:)

beacska 2011.05.19. 21:18:56

@mookella: engem személy szerint nem érdekelt, hogy Katát hazaküldte, bár szerintem Niki jobb döntés lett volna. Kriszta sem viselt meg, és azon is meglepődtem, hogy Danit elsőre benttartotta. Én a rombolókat nem bírom. De ezt már fent kifejtettem.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.19. 21:20:18

@mulipupu: "sajnos ma nem az Attila fog kiesni megérzésem szerint"
Kár! - mondta a varjú :)

nyílegyenes labirintus 2011.05.19. 21:22:21

@Benyeszke: Jaj már, jó lesz a kuktáknak is. Egyéb opciók egyelőre nincsenek sajnos. Esteleg a castingon majd a bizottság elé terjesztjük az igényeket. :D
@mosoly73: asszem a 40 vagy 41ben volt...

haruka 2011.05.19. 21:23:33

@mosoly73: nekem eleve messze van a hely, de ahogy az itallapot néztem, nem is nekem való hely! :D de aki megy, az tényleg közvetíthetne ám! :)

haruka 2011.05.19. 21:24:15

@haruka: jaj, kicsit sokat használom a hely szót... :D

beacska 2011.05.19. 21:25:09

@haruka: ittallap? hol nézed? (én úgyis csak vizet ihatok :(()

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.19. 21:25:35

@nyílegyenes labirintus: és takarítani ti fogtok, arra mi már nem is vagyunk jók?:( :D:D:D Vagy viszitek Levit, h takarítson saját maga után:)

GL-581 g 2011.05.19. 21:26:23

@mosoly73: Csicska megy, Műfog pedig belesz4rik a ventillátorba. De lehet, hogy Pocok lövi kapura a köpőcsészét, bár az a verzió valószínűtlenebb. Lesz itt móka, na... :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.19. 21:28:45

Tényleg ennyire nehéz műsort vezetni, vagy csak Évának ennyire nem megy? Egyébként miért akar mindegyik a médiában dolgozni?

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.19. 21:29:06

reggeli táncikálás, jókedv a hotelben.

beacska 2011.05.19. 21:29:18

mindenki vígan táncikál. délelőtt van, szerintem

mulipupu 2011.05.19. 21:29:39

nincs Pókmajom és buli van már reggel 6-kor:D

na tessék

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.19. 21:30:46

@haruka: na, ilyen árak mellett a közelébe nem megyek ennek a helynek!

beacska 2011.05.19. 21:30:54

Attila nem találja a helyét.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.19. 21:32:05

@mulipupu: na jó, de majd ölik egymást, na ne már ilyen öribarikat:P

beacska 2011.05.19. 21:32:07

Niki szerint Kristófnak nemcsak a teste jó, haenm jól is csókol.
A lányok flörtölnek a Kristóffal!!!

beacska 2011.05.19. 21:33:22

levél jön:könnyítsetek a lelketeken, mondjátok el a társaitoknak, ami a szíveteket nyomja

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.19. 21:33:40

most lehet mindenkitől bocsánatot kérni a bűnökért :)

GL-581 g 2011.05.19. 21:34:49

@nyílegyenes labirintus: wááz, ez a gif horzsol. büntet. mészárol! :D:D:D
én 3 percig röhögtem. :D szegény csaj meg eret nyit magán, ha meglátja. :(
szeretünk Lotti! :)

beacska 2011.05.19. 21:34:53

Robi nem bánt semmit. Linda bocsánatot kér elsősorban Alíztól, hogy csúnyán beszélt vele.

beacska 2011.05.19. 21:36:43

Attila bocsánatot kér a Szandra hatása alatt viselt csicska dolgai miatt. Hasznot remélt Szandrából.
Alíz megbánta, hogy nem volt elég határozott sok esetben. A közös és saját érdekek miatt.

will 2011.05.19. 21:38:22

kristóf a csunyáját Stanley-nek hívja, mekkora már! :)

beacska 2011.05.19. 21:39:32

Kristóffal előfordult, hogy nem szemtől szemben mondta a véleményét, és nem túl szépet, ezért elnézést kér. Dani bocsánatot kér Nikitől, külső dolgokkal bántotta meg, ami nem tartozik senkire. (bevágják a műmell-dumát). Niki Alíz Kristóf és Danitól kér bocsánatot, hogy a Szandra miatt így tett, és SZÉGYELLI IS MAGÁT ezek miatt.

basaja 2011.05.19. 21:41:17

@will: Ford Fairlane után szabadon...csak lenyúlta:-)

beacska 2011.05.19. 21:41:20

Most találják ki, mi lesz, ha senki sem állhat a párja mögé.

FIKTÍV. benne van Linda és Robi is

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.19. 21:41:47

tervezgetés párválasztó csavarokra, mi lenne ha ... (pl. saját pár mellé nem állhatnának)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.19. 21:42:03

Jaj, Niki gondolkodik:P Ilyet...Már megint kavargatják...:)

Milyen hamar sötét lett:)

beacska 2011.05.19. 21:42:52

Kristófnak kell beállnia Linda mögé (nem tudják, hogy lányok állnak.
Dani értetlenkedik. De dani és Kristóf inkább Robit küldené.

beacska 2011.05.19. 21:44:19

levél. nem hallottam, mit mondtak? ez az utolsó, vagy az utsó előtti??

beacska 2011.05.19. 21:44:54

miért utolsó??? 7-en vannak!!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.19. 21:45:22

ÉH elszabadult, még ott a bokáján a bilincs :)

beacska 2011.05.19. 21:45:24

jaaa, biztos kipotyog majd 1 pár

GL-581 g 2011.05.19. 21:45:43

@beacska: szóval mindjárt előkerül egy irdatlan vizipipa, tömve izmos fűvel, megbeszélik, hogy heten elosztják a lóvét, és az utolsó héten tábortüz mellett gitározva fonnak virágot egymás hajába, s álmokat szőnek a világbékéről. :D:D

mulipupu 2011.05.19. 21:46:29

utolsó, mert 6 főnél Dani pápa dönti el, hogy ki esik ki, hetente akit választ az megy haza

will 2011.05.19. 21:47:10

horváth éva mai frizurája a BP olajszennyezésnek állít emléket. Robi csavarlazítót érez a levegőben. Pedig csak kerozin.

GL-581 g 2011.05.19. 21:48:05

@mosoly73: csak tervezgetés?! már megint a szerkik... :P

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 21:48:39

HÉ úgy néz ki mint egy photoshoppal feljavított őszibarack

haruka 2011.05.19. 21:48:40

HÉ haja miért ilyen fos színű? mintha lenne egy egyéves lenövése. minden egyes alkalommal elborzadok tőle.

fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2011.05.19. 21:48:46

Most vettem észre, hogy Aliz kifejezetten szép nő. Megnézném a Vöröshajú lányok blogon! :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.19. 21:49:40

Bezony! Biztos h 3 pár megmarad ma jövő hétre?

beacska 2011.05.19. 21:52:05

most a fiúk ülnek, a lányok állnak

basaja 2011.05.19. 21:52:13

éva napról-napra szarabbul néz ki...

GL-581 g 2011.05.19. 21:53:39

@mosoly73: a legjobban úgy áll neki. :)

will 2011.05.19. 21:53:57

@basaja: ja, ja, tudom, de halál vicces volt.

beacska 2011.05.19. 21:54:21

Kristóf azt mondja Évának, szerinte nem érdemelte meg a pofont, szívességet tett neki Szandra. Büszke magára, hogy Ádám kérését megvalósította.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.19. 21:55:12

kérdezz-felelek meg, uncsi :( sima választásnak néz ki, eddig.

will 2011.05.19. 21:56:09

a lányok száma csökken, de össztömegük a műsor alatt konstans. Futóművek, bricseszek, úszógumik, elég rendesen. Az utolsót kigörgetik a nyereménnyel.

basaja 2011.05.19. 21:58:05

@will: komolyan mondom,nagyon bírom Kristófot...de eddig hol volt ez az arca?

beacska 2011.05.19. 22:00:27

Niki örül, hogy elment, még ha pofon kíséretében is. Robi is örül, hogy elment. nem mondja ki, hogy nem Szandra volt a hibás. Kicsit hiányzik neki.
Alíz Kristóffal akar maradni. Daninak nem volt lelkiismeretfurdalása Ádám miatt, az eset feldolgozás alatt. Nikiben mindig látta a fényt az alagút végén. Bízik benne. Linda megkönnyebbült. Attila megváltozott úgy gondolja. Lepaktált Szandrával

Atok 2011.05.19. 22:00:54

Mekkora csavar.... a lanyok valasztanak part...

will 2011.05.19. 22:01:05

ha a pincsi titkárnő megy, akkor az eddigi leguncsibb rész lesz ez.

beacska 2011.05.19. 22:01:13

@ladyandhenk: Gliesenek közvetítek, mert nem tudja nézni. szoktuk ;D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.19. 22:01:35

ááááá elhúzták a reklámig.... semmi se történt, jelentem! :(

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.19. 22:02:19

@beacska: szerencsére ma nem kell sokat írni, mert eddig semmi, de semmi nem történt:S

beacska 2011.05.19. 22:02:53

@will: pedig semmi nem utal másra. elég volt a tegnappi dráma erre a hétre

GL-581 g 2011.05.19. 22:03:06

@will: LOL
az a fene nagy jólét, meg a tejszínes koktélok... :D

beacska 2011.05.19. 22:03:45

@ladyandhenk: nekem azt is sikerül hosszan.

most volt a reklámban: ÖNképező gép

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.19. 22:04:19

Remélem legalább este isznak és legalább lesz hányás meg prosztóság Robitól, mert bealszom. :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 22:04:43

Ha nem csavarnak rajta egyet nagyon csalódott leszek.

_Molly 2011.05.19. 22:05:09

Ha jól sejtem, Attila kiesik és annyi.
Akkor ez a mai rész egy UNCSI.:(((

_Molly 2011.05.19. 22:07:17

Azért azt Évácska helyében megkérdeztem volna, hogy ha mindenkinek elhiszik, hogy csak Szandra miatt volt hülye (képmutató, sz@rkeverő stb.), akkor Attilát a Pápa miért nem oldozza föl? :-o

will 2011.05.19. 22:09:02

"megbízom benne és el tudjuk vinni a végéig" x3

beacska 2011.05.19. 22:09:24

Niki-Dani
Attila felfújt fejet csinál
Niki bizonyítani akar

beacska 2011.05.19. 22:10:11

Alíz-Kristóf

Attika megy haza, nincs meglepi

basaja 2011.05.19. 22:11:19

pincsi mehet nyalakodni...

Ditti82 2011.05.19. 22:12:18

Ez így túl egyszerű...

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.19. 22:12:50

hopp Aliz haja kibontva. Assszem ez a mai izgalom. :)

Atok 2011.05.19. 22:13:16

Suket szoveg, mintha barmi eselye is lett volna atcsabitani barmelyik lanyt...

GL-581 g 2011.05.19. 22:14:29

gyanús ez a nyugi...

beacska 2011.05.19. 22:15:26

Attila rosszkor jött, a többiek jókor voltak jó helyen. Csak ennyin múlt a győzelme...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.19. 22:15:53

Szerencsétlennek esélye sem volt, és ezzel sikerült az egész hetet agyoncsapni, gratulálok a szerkesztőknek!

will 2011.05.19. 22:16:11

azért ha az elején nem akkora mellénnyel jön be mint egy tucat capoiera táncos legyalulva Kristófot, akkor talán sajnálnám is. És a szeme mint a hohohorgászból a kukacé.

beacska 2011.05.19. 22:16:12

..és megy az ugatós zene...király...

GL-581 g 2011.05.19. 22:17:22

@beacska: meg azon, hogy beállt kutyának a dominája mellé.

haruka 2011.05.19. 22:17:41

na, hát ez olyan uncsi volt, hogy nem is érdemes kommentelni. Jóccak!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.19. 22:18:03

nagggggggggyon kemény küzdelem lesz - by HÉ.

artifex · http://www.amywinehouse.co.uk/ 2011.05.19. 22:19:05

@szepi79 - Harciteknős idomár: Ha szerinted izgi maradt, olvass vissza innen pár hozzászólást. :-) Gondolom holnap ugyanaz folytatódik.

Kürosz 2011.05.19. 22:19:39

nah, a Szandra-ellenesek legalább láthatják, h milyen "izgalmas" Szandra nélkül a műsor :)

GL-581 g 2011.05.19. 22:20:25

előzetesben volt valami? vagy ott se?

beacska 2011.05.19. 22:20:37

Kristóf és Dani zenéket kér a mindenhatózenedoboztól. főleg magyar dalokat akartak énekelni.
Éjjel érkeznek

kornyikálás

Ditti82 2011.05.19. 22:20:46

És megkapták a zenét. :D

beacska 2011.05.19. 22:21:21

Karaokira ittuk magunkat-Juannnal

will 2011.05.19. 22:21:34

kristófot a válogatott élére!

beacska 2011.05.19. 22:21:52

Eddát tanítanak Juannak!!!

Ditti82 2011.05.19. 22:22:54

Szegény Juan. Pezsgőt bontott, amikor hazajöttek. :D

Ditti82 2011.05.19. 22:23:55

@Ditti82: Nem is, inkább nemzeti ünneppé avatta a napot.

beacska 2011.05.19. 22:24:00

előzetes: bombajáték: akinél felrobban, veszélybe kerül.

rohangálnak a bombával: Kristóf és Alíz számol vissza: 3..2..1.. és náluk nem robbant!!!

énszóltam 2011.05.19. 22:24:17

ez már unalmas volt:)

"ó hatalmas zenedoboz"
"karaoke-ra ittuk magunkat"
ez a két poén mentette meg a végén:))

mit fognak ezek még négy napig csinálni?

beacska 2011.05.19. 22:24:33

nnna, a mór megtette kötelességét...jóccakát!

Atok 2011.05.19. 22:24:50

Ha Aliz nyeri a zseton a lassuval, akkor az Aliz viszi a felet a kaloz meg szetosztja a reszet o, Niki, Adam es Dani kozt?

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.19. 22:25:08

Valami bombás játék lesz a jövő héten. Akinél robban (a gong) az veszélybe kerül. Addig passzolják egymásnak. Ha jól értelmeztem. :)

will 2011.05.19. 22:25:23

csak mondanám, hogy ma kijött statisztika szerint az országok versenyképességi listáján Kolumbia mögé kerültünk!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 22:27:48

Az óbégatásért szívlapát mindkettőnek, egyébként az volt az eddigi legeslegunalmasabb rész.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 22:28:20

@will: és ez a játékosok miatt van? :DD

nyílegyenes labirintus 2011.05.19. 22:30:19

Gyerekek ez ritka nagy fos volt.

Egyetlen dolgot lehet kiemelni, Kristóf: "Karaoke-ra ittuk magunkat!" :D EPIC b+!

Az "Egyél gekkót!" óta nem hallotam ilyen jót... :D

Jozeph Pelikahn 2011.05.19. 22:31:05

Sixxet sajnálom most kicsit, erről hogyvoltozni... :-)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 22:32:28

@Jozeph Pelikahn: én is, azt is el tudom képzelni hogy holnap egy bővített (alany, állítmány, tárgy :D) mondat lesz a HV.

nyílegyenes labirintus 2011.05.19. 22:33:05

@GL-581 g: Örülök ha tetszett a gif. :D
Remélem sixx nem basz ki érte, már nem tudom mit lehet és mit nem... talán érti a vitzet...hehe :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.19. 22:34:18

A bombát biztos HÉ lábáról szedték le. Vagy vasra volt verve a napon. Láttátok a bokáját? :)

candyperfumegirl 2011.05.19. 22:35:34

Na az volt a csavar, hogy nem volt csavar. Hogy be voltak szarva pedig! :)
Gondolom az volt a lényeg, hogy tényleg erős párok maradjanak a végére, ne legyen közös ellenség vagy gyenge láncszem, és most már tényleg mehet az every man for himself.

zcsi 2011.05.19. 22:35:49

Ha tegnap Szandra nem tenyereli orrba a spílert, akkor ma nyolc emberrel

1. nincs párválasztás?
2. egy pár megy?
3. a párválasztás előtt nagyhirtelen kiszórnak valakit?
4. hülye a kérdés, mert a szerki pontosan tudta, hogy a pofon menetrendszerint érkezik?

candyperfumegirl 2011.05.19. 22:50:12

@zcsi: erre a naiv válaszom az, hogy volt valami forgatókönyv arra, hogy a Pandorán hirtelen halállal távozik valaki, csak Pókmajom beletenyerelt (pun intended), így arra már nem került sor. Kevésbé naiv válaszom az, hogy az a pofon, és azt azt kiváltó baszogatás is (vagy akár csak az) megrendelésre érkezett.

will 2011.05.19. 22:57:32

mondjuk az még a jó az édenben, hogy végre nem az van, hogy mindenki adja a bohém különc nagylegényt, aztán arra a kérdésre hogy, miért akar nyerni, azt válaszolja, hogy "anyámék svájcifrank alapú lakáshitelét akarom előtörleszteni." Az mindig olyan illúzióromboló volt minden más műsornál. Nem azért nézi az ember az ilyet, hogy lépten nyomon a saját nyomorát lássa viszont.

bpetya75 2011.05.19. 23:10:16

@ladyandhenk: Na tessék. Még hogy a mai fiatalok nem tudják megadni a kellő tiszteletet :D

@Benyeszke: őőő, izé, szóval az úgy volt, hogy az elvtárs befolyása alá kerültem, ezért lehetséges, hogy nem megfelelő stílusban értekeztem a Hölgyekkel. Ezért most naon-naon őszintén bocsánatot kérek. De most, hogy az elvtárs nincs itt (ugye nincs? lábremegés) szívesen pálfordulok. Akár 360 fokban is. ;-)

bpetya75 2011.05.19. 23:14:11

Nnna. Néhány férfi módra elfogyasztott pilóta keksz és egy doboz sör felhasználásával megünnepeltem, hogy új kedvencem, aki a mai dumájával megerősítette magát ezen pozíciójában, bent maradt.

Ennél többet erről a részről nem tudok mondani. Ez tényleg kihívás lesz sixx.

bpetya75 2011.05.19. 23:15:40

@zcsi: 4. Ugyan mi másért ültették őket egymás mellé. Nem is berzenkedtek ellene, vagyis előtte már megpuhították őket.

bpetya75 2011.05.19. 23:16:52

@candyperfumegirl: Én a kevésbé naiv felvetésedre szavazok. Szvsz mindkettő megrendelt volt.

GL-581 g 2011.05.19. 23:26:28

@will: szívemből szóltál! és pont ez adja az ÉH varázsát. meg a taktikázás, kavicsozás és szellemi pingpong minden rész után. és ezért nem érdekel, ha valaki fikáz, mert nézem (ált. azt mondom, hogy én megtehetem, eléggé kigyúrtam már az agyam ahhoz, hogy ne tudjon kárt tenni benne semmi)

Móka na 2011.05.20. 00:43:21

@GL-581 g: Láttam ám, most 1o perce a nagy beszólást :), nagyon tetszett :D

Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

deltaTheEnd 2011.05.20. 01:09:27

a belem kiröhögtem a végén :DDD Kristóf annyira lassú hogy az ütem mögé énekel egyfeszt :DDD aztán elkapták Juant és tartják elé a képzeletbeli mikrofont :DD de mit reméltek vajon??

GL-581 g 2011.05.20. 01:09:58

@Móka na: Melyik? :)

@bpetya75: Elvileg mindenki a párja mellett ült. Hogy a párok hogyan ültek egymás mellett, hát jaj Istenkém, biztos a bohó véletlenecske műve... (*kaján vigyor*)
Tuti, hogy a szerkik előkészítették a terepet. Nem biztos, hogy megrendelésre ment a pofon, de megágyaztak neki rendesen. :DD

@beacska: @mosoly73: Nagyon köszönöm a közvetítést!!! :D

GL-581 g 2011.05.20. 01:22:18

@ladyandhenk: Nagyon profi ő már az élő közvetítésben. És Mosoly73 is. :) Végigizgulok minden nem-otthon töltött estét, és nyomkodom a telómat, mint egy szélütött, és szétröhögöm az agyam a kommentjeiken. :)

@zcsi: Tuti, hogy magát a célt, az események következő kimenetét határozzák meg, és ahhoz igazítják a feladatokat. Így mindig van 2-3 bedobható trükk a tarsolyban. Persze a játékosok is szopatják a szerkiket rendesen, pl. a "Nyaraló Hármas" blindside-ja, Levi és Korleóne önfeláldozása, Detti segghülye döntése, Kávéfőző Attila homopornós múltja... a műsor végén az ottmaradt szereplők és a stáb tuti nyomott egy IHB-bulit pár hektó tömény, pár tucat 19 éves helyi lány, és annyi fehér csík társaságában, amennyivel újra lehetne festeni az M3-ast. :DDD "Jó mulatság, férfi/női-munka volt" felkiáltással.

@nyílegyenes labirintus:
Nekem nagyot ütött. És mindenkinek, akinek megmutattam. Remek munka, igazi mestermű! :D
Tuti ezért nem vág ki Sixx, de ha mégis, megalapítom a "Követeljük vissza nyílegyenes labirintust a Hogyvoltra!" mozgalmat. :D

(szegény Lottival még a Velvet sem csinált interjút. :( Pedig elolvasnám, szimpi csaj volt. "Követelünk egy Lotti-interjút a Velvetre!!!" :DD )

Veder1 2011.05.20. 03:27:25

mindenkinek üzenném, hogy a két villain kiejtésével elkezdődött a végjáték. Miért kellene kiönteniük egymás belét, úgy mégis? valaki megnyeri és kész. aki meg durvább dolgokra él át orgazmust, az meg nézzen running mant Svarcival, vagy abajgassa a saját családját, esetleg kergesse rozsdás vascsővel a kutyáját...

Móka na 2011.05.20. 09:33:16

@GL-581 g: GL-581 g 2011.05.19. 21:26:23
@mosoly73: Csicska megy, Műfog pedig belesz4rik a ventillátorba. De lehet, hogy Pocok lövi kapura a köpőcsészét, bár az a verzió valószínűtlenebb. Lesz itt móka, na... :D Válasz erre

Hát ezzzzzzzzzzzz a VÉGE ütős volt =))

Móka na 2011.05.20. 09:35:12

@GL-581 g: Tuti ezért nem vág ki Sixx, de ha mégis, megalapítom a "Követeljük vissza nyílegyenes labirintust a Hogyvoltra!" mozgalmat. :D

Ez is nagyon jó.. sziporkáztál tegnap szerintem .!!!

GL-581 g 2011.05.21. 20:38:09

@Móka na: Jaaa! Már értem! :D És köszi, igyekszem. :) Szintúgy kösz a PÜ-t. ;)
Ha bejön a tippem, nagy bulit csapok. Pocoknak az 1. héten haza kellett volna húznia, ehhez képest finisel.
Go Aliz, Go! Go-GO-GOOOO! :D:D:D

GL-581 g 2011.05.21. 20:43:40

@Vödör: LOL
egyetértek. :D mostantól értelmes emberek küzdelmét láthatjuk. nem egy vértunkolós műfaj, de ez nem is az a műsor. :)
süti beállítások módosítása