Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x43

2013. április 17. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van. 

A hét a lélektani hadviselés ás az önszopatás jegyében telt eddig, mivel ma Pandora van, nemigen vátható különösebb változás. Az előző adás a Pókmajom sminkes cuccába döglött rovarokat (bogarakat?) csempésző Kristófékkal ért véget, gondolom a mai meg a sikoltozó Pókmajommal indul. A T69-es egy félig batikolt skint kapott mára, fekete alapon vörös pacák, de ez még csak a kezdet, a csapágyak az utolsókat rúghatják a kolumb párában, mert úgy szorítja a a korlátot, mintha a központi vezérlőegység sorsa múlna rajta. A kamera jobbról balra svenkel, csak a fej követi, egy hirtelen kamerarántás katasztrofális végeredménnyel járna. Bosszú költözött az Édenbe, az indulatok végképp elszabadulnak, höjj.

Nyikhaj zuhanyozna, de nem megy neki, mert a tusfürdője nem olyan állagú, mint kellene, a samponja sem, és a zuhanyrózsa sem stimmol. Van még, amivel baj van, Nyikhaj pöcse, amit az Édenben páratlan módon kikockáznak, azaz a) szőrös vagy b) áll, mint a cövek. Nyikhaj téblábol egy sort a zuhanyzóban, aztán rájön, hogy itten szopatva van, beöltözik Rambónak (idéztem), az arca elé kendőt köt (szegény Johnny nem kapott volna levegőt, ha így kolbászol a vietnami dzsungelben) és megy visszaszopatni. Csak van töke, na. Szent Dániel és Kristóf fürdőszobájában is ügyködik, fogkrémet meg tusfürdőt ken ide-oda (vécédeszkára, csapra) meg hasonlók. Látszólag nem bukik le, de mittudomén mit, hogyan vágnak a csalafinta szerkesztők.

Pókmajmot a szobába visszatérve azzal ébreszti, hogy Kolumbia döglött lepkepopulációjának nagy része a szemfestékében héderezik, a csaj kiakad egy kicsit, hát ezek milyen hülyék. Nyikhaj heréi visszaszállnak a testébe és földig lógó nyelvvel jelenti, hogy visszaszopatott. A kamerába már mást mond Pókmajom, határról és annak átlépéséről regél, az én sminkkészletemet nem lehet így megpocsíkolni. Odalent Nyikhaj Nikinek és Prosztónak mesél, jön Pókmajom, kisípolva, kb, annyit lehet érteni, hogy hát a síp síp síp, azt, síp síp, síp, és síp síp, tippelni tudok, de minek. Nem leszek jófej, basszák meg, mondja, és egyre jobban hergeli saját magát, rohadt senkiházi parasztok, mi a faszt képzelnek. Akkor vagyok ideges, ha az akarok lenni, és most akarok! Kiszophatja az összes faszszopó geci a picsámat! Rohadt csöves szarrágó geci! Odafent Kristóf Nyikhaj ajándékait nézegeti és röhög, a kontraszt feltűnő. Alíznak elmeséli, mit, mivel kevertek össze, magnéziumot öntöttek a zuhanyrózsába, stb, és Pókmajom neszesszerjébe beletettünk döglött lepkét, sokat.

Pókmajom agya odalent eldurran, megyek és kiosztom Kristófot, basszamegakurvaanyját. Nyikhaj menne, nézni. Pókmajom rohan, mint egy T-Rex érkezik a folyosón (copyright by Kristóf), feltépi a szobaajtót, és akkorát zakózik, mint az ólajtó, majdnem eltöri kezét, lábát a nagy idegeskedésben. Kurvára nem poénos, nyit közepesen, és sajnáltatja magát, bazdmeg, nem akartam paraszt lenni hat napig, erre tessék. Pókmajom nem szereti a viccet és nem is érti. Kirongyol a szobából, és gonoszságot, valamit gusztustalanságot ígér. Kristóf meg röhög, majdnem eltörte a nyakát, ez nagyon kemény, mondja. Szeretnék mindenkit emlékeztetni Pókmajom hétfőn indított, Idegesítsük Fel Kristófot, Mert Akkor Baromságokat Csinál (IFKMABCS) hadműveletére, aminek eredményességét ennél a jelenetnél jobban egyelőre nem tudunk illusztrálni.

Szevasz pincsikém, köszön Nyikhajnak a reggelinél Kristóf, köszönöm, ezt ezzel a lendülettel le is nyúlom. Pincsi büszke a névre, jól van akkor, mondja Kristóf. És Pincsi a kamerába elmeséli, hogy ő Pókmajom rabszolgája - közben a zseniális humorú hangmérnök a Who Let the Dog Out-ot nyomatja. Kristóf leleplezi Pincsit, ötletszegény volt a visszavágás, mondja. Pincsi megy kajáért, majd kérdezd meg, mit ehetsz, szól utána. Pincsi a kaja után Pókmajom mellé heveredik le a mödanszié északi partján, igaz, nem velem van bajod, kisgazdám. Nem, nem, vakargatja meg a füle tövét Pókmajom, nyugi. Isaura levelet hoz, este Pandora, biztos vidám hangulatú lesz, Niki attól retteg, hogy Pókmajom majd őt kóstolgatja. Van egy olyan érzésem, hogy nem az ő csöcsei lesznek a középontban.

Kristóf és Szent Dani pont ott súlyzózik a nappaliban, ahol Pókmajom aludna, ez is baj, sőt, BAJ, megy inkább fel az egymást szerelmesen méregető TökösBula-Prosztó duóhoz, a rák egye ki a belét ennek a parasztnak a súlyzóval együtt, mondja, lehetek harmadik a szendvicsben? Prosztó bevállalná, gyere, de nem lesz dugás. Pókmajom tovább idegeskedik, rábaszom a fejire a súlyzót, basszameg, hogy rohadjon el az élete, a rohadás vigye el. Aztán támad egy ötlete, és elindul Kristóf szobája felé, fogja Lassúbeszédű tusfürdőjét, és minden ruháját összekeni. Felnyitja a bőröndjét és ott is dúl egy sort, kifelé menet meg majdnem összetöri magát. Anélkül, hogy állást foglalnék, megjegyzem, hogy Kristófék három döglött lepkét tettek a piperecuccába, és nem tettek tönkre semmit, míg Pókmajom ennél azért jóval tovább ment.

Kristófék pár perc múlva felmérik a kárt, oszt akkor most mi legyen, vágjam szét a ruháit ollóval? Vagy mi? Kristóf röhög egy sort, nem szólok én neki, mert minek. Na, megy a pampuc a pandorára, Kristóf azt tervezi, beszól Pókmajomnak este, hogy vesz neki egy sminkkészletet, ha nyer, bár sokat nem segít rajta. Másból úgysem lesz pénze, mert nem tud még baszni sem rendesen, legalábbis ezt mondta Sógor az együttlétről. A műsor nem volt jó reklám az escort szolgáltatásnak.

Na, jönnek a kérdések. Pókmajom, mit szólsz Szent Dani és Niki kibéküléséhez? Hát, leszarom, bár ha rajtam múlik, akkor húzhatnának már a gecibe. Megint azt mondogatja, hogy a lepkés akció miatt lesz továbbra is paraszt, erre Szent Dani és Kristóf ráugrik, mint egyszeri kommandós a szakállas arab vezérre, és nem hagyják, hogy akár csak egy fél (ijesztő) gondolatmenetet is befejezzen, közbevágnak és megszakítják a mondandóját. Dani, te milyen ember vagy, kérdezte valaki, jó, válaszolja a pápa. Pókmajom szerint ez egy összetett mondat, de bővebben, ha lehet. De sokat jártál te nyelvtanórára, veti oda a pápa kissé kétértelműen, ja, nyolc év helyett tízet, kontrázik Kristóf, Pókmajom agyvize kezd felforrni.

Kristóftól azt kérdezi valaki, hogy nem túlzás-e a király bábuját hurcolászni, mint egy véres kardot. Hát, ha ezt Pókmajom kérdezte, kezdi Kristóf a választ, a szándék egyértelmű, idegileg ki akarják csinálni a főellenséget, és jó úton haladnak. TökösBula szerint Kristóf vitte a pálmát, ezt elképzeltem, ha nem baj. Ha nagyon felgyülemlik benned a dolog, Pókmajom, akkor megütheted a bábut, örülj neki. Fogd fel az icipici agyaddal, Kristóf, hogy nem én kérdeztem. Remélem, nem húztad fel magad, jegyzi meg a szokásosnál is lassabban és nyugodtabban Kristóf, amitől Pókmajom még idegesebb lesz, NEM BAZDMEG, AHHOZ TI NAGYON KEVESEK VAGYTOK.

TökösBula, te milyen embernek tartod Pókmajmot? Hát, a nők szégyenének tartottam az elején, de aztán mutatott egy olyat (lement hídba?), hogy elaléltam. Ha megismernétek, megszeretnétek, de nem adtatok esélyt neki. Harminc nap nem volt elég, kérdez vissza Kristóf. TökösBula is vakargatja magát, tán csak nem fingerlizte meg Pókmajom? Szent Dani a fájdalmat emlegeti, amit Pókmajom okozott, és most az ő mondatába vág bele a másik, amitől a pápa látványos kiborulást színlel, fülét befogja, és nem hajlandó meghallgatni Pókmajom mantráját. Pókmajom nem barátkozni jött, hanem a lóvéért.

Kristóf röhögve ül Pókmajom mellett. Szent Dani leveszi a kezét a füléről, és Kristóffal kezd beszélgetni Pókmajomról, de úgy, mintha az ott sem lenne. Kristóf beviszi az utolsó nagy ütést, rosszul sikerült a sminked, Pókmajom. A tied is, a pattanásokra ráfért volna egy kis púder, jön a riposzt. Kölcsön kellett volna kérnem a sminkkészletét. Hát azt hiába, kidobtam, majd küldöm a számlát. 25 millióból majd kapsz egy púdert, vigyorog Kristóf, a kamerába meg azt mondja, azért kidobni a sminkkészletet, mert belemászott pár döglött hangya, az nem bölcs dolog. Kristóf a biológia órák helyett minden bizonnyal dekázott az udvaron.

Innen viszont már nincs visszatérés, azt mondtad, Pókmajom, hogy drága lány vagy, egy óra alatt megkeresed, mit hepciáskodsz? Alíz és a többiek olyan arcot vágnak, mint az az ember, akinek a teljes LMP frakció egy szál faszban lejtett csárdást a kolumb éjszakában. A kvázi lekurvázott Pókmajom (mondjuk ő mondta vagy két napja) azt mondja erre, hogy jobb lenne, ha Kristóf meggondolná, mit és mikor mond. Megfenyegetsz? Ne mássz bele mindenbe, a helyedben átfontolnám (idézet ez is), mint mondok, tudod, meg gondolkoznék, hány éves vagy, 25? Ezzel a lendülettel pofán bassza Kristófot, és kisétál, Kristóf meg feláll, én nem egy Maunikasóba jöttem, basszátok meg, de nem megy utána.

Alapesetben a fizikai erőszakért AZONNAL kitiltás jár minden valóságshow-ból, így a szerkesztői szobában a fa mellett összeroskadó Pókmajomra sem várhat más. A terve, mint azt vagy tíz-tizenöt adással ezelőtt mondta, amikor a második védettségét megszerezte, hogy úgy távozzon a hotelből, hogy nem mások ejtik ki. Asszem összejött. A szünet után levelet hoz Isaura, de nem az van benne, hogy Pókmajom mehet a picsába, hanem az, hogy a lakók szavazzanak a dologról. Ez mekkora faszság már? És ha holnap Szent Dániel egy húsklopfolóval egyenesíti ki Niki csöcseit, arról is szavazás lesz? Prosztó szerint Kristófnak nem kellene csodálkoznia a pofonon, mert túlfeszítette a húrt, és ő spec. a második kérdés után szétfejelte volna az arcát.

Jó, a szavazásnak az a vége, hogy megy, mert az igazi parasztpicsás, fatalpú, magassarkú papucsban parádézó TükösBula és párja, Prosztó is azon a véleményen van, hogy ez túlzás, Niki szerint Pókmajom a hibás, kontrollálhatta volna magát. Pincsi kiáll Pókmajom mellett, hiszen a párja. Kristóf szerint Pókmajom nem ember. Alíz véleményét meg sem hallgatjuk. Pókmajom távozik, nem mutatják a pakolását, csak azt, ahogy remegő hangon felolvassa a levelet, amiben elzavarják a picsába. TökösBula a döntést követően máris siet kijelenteni, hogy örül Pókmajom távozásának, gerinces, egyenes nő ez, mindig mondtam.

Este a mödanszié partján mindenki felszabadul, Niki önmaga lehet, és kedvére hányhat zsinórtangában ahová csak akar, egyedül Kristóf van megrogyva, de nem azért, mert sajnálja Pókmajmot, hanem mert kapott egy pofont, amit nem adhatott vissza. Megalázták és ez neki fáj. Na, akkor ez örök seb marad, hacsak el nem kapja Pókmajmot valahol a belvárosban és szét nem veri a fejét egy lábszárvédővel.

Címkék: éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mulipupu 2011.05.19. 21:46:29

utolsó, mert 6 főnél Dani pápa dönti el, hogy ki esik ki, hetente akit választ az megy haza

will 2011.05.19. 21:47:10

horváth éva mai frizurája a BP olajszennyezésnek állít emléket. Robi csavarlazítót érez a levegőben. Pedig csak kerozin.

GL-581 g 2011.05.19. 21:48:05

@mosoly73: csak tervezgetés?! már megint a szerkik... :P

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 21:48:39

HÉ úgy néz ki mint egy photoshoppal feljavított őszibarack

haruka 2011.05.19. 21:48:40

HÉ haja miért ilyen fos színű? mintha lenne egy egyéves lenövése. minden egyes alkalommal elborzadok tőle.

fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2011.05.19. 21:48:46

Most vettem észre, hogy Aliz kifejezetten szép nő. Megnézném a Vöröshajú lányok blogon! :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.19. 21:49:40

Bezony! Biztos h 3 pár megmarad ma jövő hétre?

beacska 2011.05.19. 21:52:05

most a fiúk ülnek, a lányok állnak

basaja 2011.05.19. 21:52:13

éva napról-napra szarabbul néz ki...

GL-581 g 2011.05.19. 21:53:39

@mosoly73: a legjobban úgy áll neki. :)

will 2011.05.19. 21:53:57

@basaja: ja, ja, tudom, de halál vicces volt.

beacska 2011.05.19. 21:54:21

Kristóf azt mondja Évának, szerinte nem érdemelte meg a pofont, szívességet tett neki Szandra. Büszke magára, hogy Ádám kérését megvalósította.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.19. 21:55:12

kérdezz-felelek meg, uncsi :( sima választásnak néz ki, eddig.

will 2011.05.19. 21:56:09

a lányok száma csökken, de össztömegük a műsor alatt konstans. Futóművek, bricseszek, úszógumik, elég rendesen. Az utolsót kigörgetik a nyereménnyel.

basaja 2011.05.19. 21:58:05

@will: komolyan mondom,nagyon bírom Kristófot...de eddig hol volt ez az arca?

beacska 2011.05.19. 22:00:27

Niki örül, hogy elment, még ha pofon kíséretében is. Robi is örül, hogy elment. nem mondja ki, hogy nem Szandra volt a hibás. Kicsit hiányzik neki.
Alíz Kristóffal akar maradni. Daninak nem volt lelkiismeretfurdalása Ádám miatt, az eset feldolgozás alatt. Nikiben mindig látta a fényt az alagút végén. Bízik benne. Linda megkönnyebbült. Attila megváltozott úgy gondolja. Lepaktált Szandrával

Atok 2011.05.19. 22:00:54

Mekkora csavar.... a lanyok valasztanak part...

will 2011.05.19. 22:01:05

ha a pincsi titkárnő megy, akkor az eddigi leguncsibb rész lesz ez.

beacska 2011.05.19. 22:01:13

@ladyandhenk: Gliesenek közvetítek, mert nem tudja nézni. szoktuk ;D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.19. 22:01:35

ááááá elhúzták a reklámig.... semmi se történt, jelentem! :(

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.19. 22:02:19

@beacska: szerencsére ma nem kell sokat írni, mert eddig semmi, de semmi nem történt:S

beacska 2011.05.19. 22:02:53

@will: pedig semmi nem utal másra. elég volt a tegnappi dráma erre a hétre

GL-581 g 2011.05.19. 22:03:06

@will: LOL
az a fene nagy jólét, meg a tejszínes koktélok... :D

beacska 2011.05.19. 22:03:45

@ladyandhenk: nekem azt is sikerül hosszan.

most volt a reklámban: ÖNképező gép

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.19. 22:04:19

Remélem legalább este isznak és legalább lesz hányás meg prosztóság Robitól, mert bealszom. :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 22:04:43

Ha nem csavarnak rajta egyet nagyon csalódott leszek.

_Molly 2011.05.19. 22:05:09

Ha jól sejtem, Attila kiesik és annyi.
Akkor ez a mai rész egy UNCSI.:(((

_Molly 2011.05.19. 22:07:17

Azért azt Évácska helyében megkérdeztem volna, hogy ha mindenkinek elhiszik, hogy csak Szandra miatt volt hülye (képmutató, sz@rkeverő stb.), akkor Attilát a Pápa miért nem oldozza föl? :-o

will 2011.05.19. 22:09:02

"megbízom benne és el tudjuk vinni a végéig" x3

beacska 2011.05.19. 22:09:24

Niki-Dani
Attila felfújt fejet csinál
Niki bizonyítani akar

beacska 2011.05.19. 22:10:11

Alíz-Kristóf

Attika megy haza, nincs meglepi

basaja 2011.05.19. 22:11:19

pincsi mehet nyalakodni...

Ditti82 2011.05.19. 22:12:18

Ez így túl egyszerű...

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.19. 22:12:50

hopp Aliz haja kibontva. Assszem ez a mai izgalom. :)

Atok 2011.05.19. 22:13:16

Suket szoveg, mintha barmi eselye is lett volna atcsabitani barmelyik lanyt...

GL-581 g 2011.05.19. 22:14:29

gyanús ez a nyugi...

beacska 2011.05.19. 22:15:26

Attila rosszkor jött, a többiek jókor voltak jó helyen. Csak ennyin múlt a győzelme...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.19. 22:15:53

Szerencsétlennek esélye sem volt, és ezzel sikerült az egész hetet agyoncsapni, gratulálok a szerkesztőknek!

will 2011.05.19. 22:16:11

azért ha az elején nem akkora mellénnyel jön be mint egy tucat capoiera táncos legyalulva Kristófot, akkor talán sajnálnám is. És a szeme mint a hohohorgászból a kukacé.

beacska 2011.05.19. 22:16:12

..és megy az ugatós zene...király...

GL-581 g 2011.05.19. 22:17:22

@beacska: meg azon, hogy beállt kutyának a dominája mellé.

haruka 2011.05.19. 22:17:41

na, hát ez olyan uncsi volt, hogy nem is érdemes kommentelni. Jóccak!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.19. 22:18:03

nagggggggggyon kemény küzdelem lesz - by HÉ.

artifex · http://www.amywinehouse.co.uk/ 2011.05.19. 22:19:05

@szepi79 - Harciteknős idomár: Ha szerinted izgi maradt, olvass vissza innen pár hozzászólást. :-) Gondolom holnap ugyanaz folytatódik.

Kürosz 2011.05.19. 22:19:39

nah, a Szandra-ellenesek legalább láthatják, h milyen "izgalmas" Szandra nélkül a műsor :)

GL-581 g 2011.05.19. 22:20:25

előzetesben volt valami? vagy ott se?

beacska 2011.05.19. 22:20:37

Kristóf és Dani zenéket kér a mindenhatózenedoboztól. főleg magyar dalokat akartak énekelni.
Éjjel érkeznek

kornyikálás

Ditti82 2011.05.19. 22:20:46

És megkapták a zenét. :D

beacska 2011.05.19. 22:21:21

Karaokira ittuk magunkat-Juannnal

will 2011.05.19. 22:21:34

kristófot a válogatott élére!

beacska 2011.05.19. 22:21:52

Eddát tanítanak Juannak!!!

Ditti82 2011.05.19. 22:22:54

Szegény Juan. Pezsgőt bontott, amikor hazajöttek. :D

Ditti82 2011.05.19. 22:23:55

@Ditti82: Nem is, inkább nemzeti ünneppé avatta a napot.

beacska 2011.05.19. 22:24:00

előzetes: bombajáték: akinél felrobban, veszélybe kerül.

rohangálnak a bombával: Kristóf és Alíz számol vissza: 3..2..1.. és náluk nem robbant!!!

énszóltam 2011.05.19. 22:24:17

ez már unalmas volt:)

"ó hatalmas zenedoboz"
"karaoke-ra ittuk magunkat"
ez a két poén mentette meg a végén:))

mit fognak ezek még négy napig csinálni?

beacska 2011.05.19. 22:24:33

nnna, a mór megtette kötelességét...jóccakát!

Atok 2011.05.19. 22:24:50

Ha Aliz nyeri a zseton a lassuval, akkor az Aliz viszi a felet a kaloz meg szetosztja a reszet o, Niki, Adam es Dani kozt?

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.19. 22:25:08

Valami bombás játék lesz a jövő héten. Akinél robban (a gong) az veszélybe kerül. Addig passzolják egymásnak. Ha jól értelmeztem. :)

will 2011.05.19. 22:25:23

csak mondanám, hogy ma kijött statisztika szerint az országok versenyképességi listáján Kolumbia mögé kerültünk!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 22:27:48

Az óbégatásért szívlapát mindkettőnek, egyébként az volt az eddigi legeslegunalmasabb rész.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 22:28:20

@will: és ez a játékosok miatt van? :DD

nyílegyenes labirintus 2011.05.19. 22:30:19

Gyerekek ez ritka nagy fos volt.

Egyetlen dolgot lehet kiemelni, Kristóf: "Karaoke-ra ittuk magunkat!" :D EPIC b+!

Az "Egyél gekkót!" óta nem hallotam ilyen jót... :D

Jozeph Pelikahn 2011.05.19. 22:31:05

Sixxet sajnálom most kicsit, erről hogyvoltozni... :-)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.19. 22:32:28

@Jozeph Pelikahn: én is, azt is el tudom képzelni hogy holnap egy bővített (alany, állítmány, tárgy :D) mondat lesz a HV.

nyílegyenes labirintus 2011.05.19. 22:33:05

@GL-581 g: Örülök ha tetszett a gif. :D
Remélem sixx nem basz ki érte, már nem tudom mit lehet és mit nem... talán érti a vitzet...hehe :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.19. 22:34:18

A bombát biztos HÉ lábáról szedték le. Vagy vasra volt verve a napon. Láttátok a bokáját? :)

candyperfumegirl 2011.05.19. 22:35:34

Na az volt a csavar, hogy nem volt csavar. Hogy be voltak szarva pedig! :)
Gondolom az volt a lényeg, hogy tényleg erős párok maradjanak a végére, ne legyen közös ellenség vagy gyenge láncszem, és most már tényleg mehet az every man for himself.

zcsi 2011.05.19. 22:35:49

Ha tegnap Szandra nem tenyereli orrba a spílert, akkor ma nyolc emberrel

1. nincs párválasztás?
2. egy pár megy?
3. a párválasztás előtt nagyhirtelen kiszórnak valakit?
4. hülye a kérdés, mert a szerki pontosan tudta, hogy a pofon menetrendszerint érkezik?

candyperfumegirl 2011.05.19. 22:50:12

@zcsi: erre a naiv válaszom az, hogy volt valami forgatókönyv arra, hogy a Pandorán hirtelen halállal távozik valaki, csak Pókmajom beletenyerelt (pun intended), így arra már nem került sor. Kevésbé naiv válaszom az, hogy az a pofon, és azt azt kiváltó baszogatás is (vagy akár csak az) megrendelésre érkezett.

will 2011.05.19. 22:57:32

mondjuk az még a jó az édenben, hogy végre nem az van, hogy mindenki adja a bohém különc nagylegényt, aztán arra a kérdésre hogy, miért akar nyerni, azt válaszolja, hogy "anyámék svájcifrank alapú lakáshitelét akarom előtörleszteni." Az mindig olyan illúzióromboló volt minden más műsornál. Nem azért nézi az ember az ilyet, hogy lépten nyomon a saját nyomorát lássa viszont.

bpetya75 2011.05.19. 23:10:16

@ladyandhenk: Na tessék. Még hogy a mai fiatalok nem tudják megadni a kellő tiszteletet :D

@Benyeszke: őőő, izé, szóval az úgy volt, hogy az elvtárs befolyása alá kerültem, ezért lehetséges, hogy nem megfelelő stílusban értekeztem a Hölgyekkel. Ezért most naon-naon őszintén bocsánatot kérek. De most, hogy az elvtárs nincs itt (ugye nincs? lábremegés) szívesen pálfordulok. Akár 360 fokban is. ;-)

bpetya75 2011.05.19. 23:14:11

Nnna. Néhány férfi módra elfogyasztott pilóta keksz és egy doboz sör felhasználásával megünnepeltem, hogy új kedvencem, aki a mai dumájával megerősítette magát ezen pozíciójában, bent maradt.

Ennél többet erről a részről nem tudok mondani. Ez tényleg kihívás lesz sixx.

bpetya75 2011.05.19. 23:15:40

@zcsi: 4. Ugyan mi másért ültették őket egymás mellé. Nem is berzenkedtek ellene, vagyis előtte már megpuhították őket.

bpetya75 2011.05.19. 23:16:52

@candyperfumegirl: Én a kevésbé naiv felvetésedre szavazok. Szvsz mindkettő megrendelt volt.

GL-581 g 2011.05.19. 23:26:28

@will: szívemből szóltál! és pont ez adja az ÉH varázsát. meg a taktikázás, kavicsozás és szellemi pingpong minden rész után. és ezért nem érdekel, ha valaki fikáz, mert nézem (ált. azt mondom, hogy én megtehetem, eléggé kigyúrtam már az agyam ahhoz, hogy ne tudjon kárt tenni benne semmi)

Móka na 2011.05.20. 00:43:21

@GL-581 g: Láttam ám, most 1o perce a nagy beszólást :), nagyon tetszett :D

Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

deltaTheEnd 2011.05.20. 01:09:27

a belem kiröhögtem a végén :DDD Kristóf annyira lassú hogy az ütem mögé énekel egyfeszt :DDD aztán elkapták Juant és tartják elé a képzeletbeli mikrofont :DD de mit reméltek vajon??

GL-581 g 2011.05.20. 01:09:58

@Móka na: Melyik? :)

@bpetya75: Elvileg mindenki a párja mellett ült. Hogy a párok hogyan ültek egymás mellett, hát jaj Istenkém, biztos a bohó véletlenecske műve... (*kaján vigyor*)
Tuti, hogy a szerkik előkészítették a terepet. Nem biztos, hogy megrendelésre ment a pofon, de megágyaztak neki rendesen. :DD

@beacska: @mosoly73: Nagyon köszönöm a közvetítést!!! :D

GL-581 g 2011.05.20. 01:22:18

@ladyandhenk: Nagyon profi ő már az élő közvetítésben. És Mosoly73 is. :) Végigizgulok minden nem-otthon töltött estét, és nyomkodom a telómat, mint egy szélütött, és szétröhögöm az agyam a kommentjeiken. :)

@zcsi: Tuti, hogy magát a célt, az események következő kimenetét határozzák meg, és ahhoz igazítják a feladatokat. Így mindig van 2-3 bedobható trükk a tarsolyban. Persze a játékosok is szopatják a szerkiket rendesen, pl. a "Nyaraló Hármas" blindside-ja, Levi és Korleóne önfeláldozása, Detti segghülye döntése, Kávéfőző Attila homopornós múltja... a műsor végén az ottmaradt szereplők és a stáb tuti nyomott egy IHB-bulit pár hektó tömény, pár tucat 19 éves helyi lány, és annyi fehér csík társaságában, amennyivel újra lehetne festeni az M3-ast. :DDD "Jó mulatság, férfi/női-munka volt" felkiáltással.

@nyílegyenes labirintus:
Nekem nagyot ütött. És mindenkinek, akinek megmutattam. Remek munka, igazi mestermű! :D
Tuti ezért nem vág ki Sixx, de ha mégis, megalapítom a "Követeljük vissza nyílegyenes labirintust a Hogyvoltra!" mozgalmat. :D

(szegény Lottival még a Velvet sem csinált interjút. :( Pedig elolvasnám, szimpi csaj volt. "Követelünk egy Lotti-interjút a Velvetre!!!" :DD )

Veder1 2011.05.20. 03:27:25

mindenkinek üzenném, hogy a két villain kiejtésével elkezdődött a végjáték. Miért kellene kiönteniük egymás belét, úgy mégis? valaki megnyeri és kész. aki meg durvább dolgokra él át orgazmust, az meg nézzen running mant Svarcival, vagy abajgassa a saját családját, esetleg kergesse rozsdás vascsővel a kutyáját...

Móka na 2011.05.20. 09:33:16

@GL-581 g: GL-581 g 2011.05.19. 21:26:23
@mosoly73: Csicska megy, Műfog pedig belesz4rik a ventillátorba. De lehet, hogy Pocok lövi kapura a köpőcsészét, bár az a verzió valószínűtlenebb. Lesz itt móka, na... :D Válasz erre

Hát ezzzzzzzzzzzz a VÉGE ütős volt =))

Móka na 2011.05.20. 09:35:12

@GL-581 g: Tuti ezért nem vág ki Sixx, de ha mégis, megalapítom a "Követeljük vissza nyílegyenes labirintust a Hogyvoltra!" mozgalmat. :D

Ez is nagyon jó.. sziporkáztál tegnap szerintem .!!!

GL-581 g 2011.05.21. 20:38:09

@Móka na: Jaaa! Már értem! :D És köszi, igyekszem. :) Szintúgy kösz a PÜ-t. ;)
Ha bejön a tippem, nagy bulit csapok. Pocoknak az 1. héten haza kellett volna húznia, ehhez képest finisel.
Go Aliz, Go! Go-GO-GOOOO! :D:D:D

GL-581 g 2011.05.21. 20:43:40

@Vödör: LOL
egyetértek. :D mostantól értelmes emberek küzdelmét láthatjuk. nem egy vértunkolós műfaj, de ez nem is az a műsor. :)
süti beállítások módosítása