Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A címlaplány 1x02 - Henrik és a szüzek

2013. április 17. 06:00 - sixx

A Viasat ismét valami libát keres, ha jól értjük, ezúttal a hot! magazin céges partijaira hostessnek vagy a Ringier érdekeltségbe tartozó pinamagazinok címlapjára félaktnak, mindegy is, a lényeg, hogy a műsorban idióta bulákon lehet röhögni, kell ennél több? A gyanúsan ismerős főcím (majd a c:c-n megírjuk, honnan nyúlták) után Laura múlt heti távozása látható ismét, majd az, hogy a csajok az Alexának hagyott üzenetet nézegetik a szponzordeszkán. De ki a pöcsöm az az Alexa? A szerkesztők is így vannak ezzel, inkább megmutatják, a kissé elálló fülű barna versenyző az, köszi. A Viki nevű, kissé parasztlyányosra dizájnolt csajnak van igazságérzete, ezért megvédi magát, ha támadják. Hogy ez most hogy a faszba' jön ide, nem tudni.

Screen Shot 2013-04-17 at 4.40.25.png

Jesszumpepi, jön T69, pináig felsiccelt fekete ruhában, amit mellrészben egy kicsit elkúrtak, vagy nem egészen mérték be jól az implantátum méretét, mert csak a ruha korca vagy miafasz tartja bent az egyébként kibuggyanó csöcsöket. Ma a tévézés világába látogatnak el a nyomorultak, akik valami nagy bűnt követhettek el, mert Havas Henrik fogja őket szopatni. Nem úgy, amúgy, legalábbis remélem. T69 a lakásba gurul, és édenhotelesen kommunikál a falkával, felkészültetek a második kihívásra? Igen. Van dobozom, papír. Ó, már megint? KUSSOJJÁ', MINDEN RÉSZBEN LESZ DOBOZ. Mert a kihívásra a feladatot nem lehet más módszerrel, mittudomén, a központilag kiutalt szponzoróvszer dobozába vagy az ágyba rejtett baszokkal felvezetni, csak úgy, hogy egy robotikus mozgású műsorvezető behoz egy dobozt, a versenyzők meg abban turkálva szednek ki egy tárgyat, ami a napi szopatást jelképezi.

Screen Shot 2013-04-17 at 4.53.19.png

A dobozban megint van minden, ami a tévézésre utal, Maya, a szépségkirálynő ennek nagyon örül, mert ő tévés műsorvezető szeretne lenni. Mi nem szeretnénk, hogy az legyen, de minket senki nem kérdez. A csajok rávetik magukat a cuccra, kint gyöngytyúk a meleg takonyra, Aljonka menten egy Scrabble nevű társasjátékot vesz ki, "meglatam legnagyjobb targyat, ez volt szkraböl, kivetem", ha van isten, betűznie kell szavakat kamera előtt, a világ legviccesebb műsora lenne. A félig felnyírt hajú Szandrának egy tízezres jutott, izé, mesterségem címerét játszunk? T69 bátor és kérdez, na mit gondoltok? Alexa kezében egy matchbox van, limuzin, kérdi bizonytalanul, az, mondja T69. Akkor sztárok.

Screen Shot 2013-04-17 at 4.54.06.png

Három műsortípusban kell bizonyítani, időjárásjelentés, bulvármagazin meg telefonos vetélkedő. Az időjóslást általában egyszerűnek tartják, Maya a sztárkoktélban spontán témát remél, lesz nagy meglepetés. Alexa szeret beszélni, ezért "ez egy tökjó megpróbáltatás magamnak." Naccerű. Félóra készülődés után a Corvin-sétányon spontán sikongató spinék sokkolnak SPAR-szatyros sameszeket, satnya, selejtes sunákként sápítoznak selypegve. A stúdióban Müller Attila lesz a segítőjük, a Viasat egyik műsorvezetője, aki (nahát) az egyik csaj, Viki expasija. A nagy találkozás kínos mindkét félnek, megkockáztatom, hogy a jelenet csak 80 százalékban megrendezett. Müller be is szól valamit, jól megnőttél, hogy ezzel Viki csöcseire vagy a testmagasságára utal, nem tudni. Smink, fodrászolás, két évvel ezelőtti slágerek dallamaira.

Screen Shot 2013-04-17 at 4.56.46.png

Az első csoport a telefonos vetélkedőké. Fruzsi lefagy a kamera előtt, Szandra túljátssza magát és T69 simán megszopatja, Béla vagyok, mondja a telefonba, engem az ötvenezres nyeremény nem érdekel, jó, mondja Szandra, akkor a műsor után a duplájáért megbeszélhetjük a dolgot, be van lőve az árfolyam menten. Fruzsi ezen elhűl, mert még nem hallott a kurválkodás intézményéről. Aljonka viszont agyonvág mindenkit a kamera előtt, oroszos akcentusa ugye eleve turbósítja a viccfaktort, természetes és laza. Fruzsit megfőzte, mint mondja, mert nem tudja a szavak jelentését. Müller Attila menten felvenné a műásorába, ha lenne neki, na, ez a pont az, ahol kénytelenek vagyunk Mr. Wolf örökbecsű szavait idézni, azért ne kezdjük már el egymás faszát szopni.

Screen Shot 2013-04-17 at 5.09.45.png

A második adag (Alexa, Maya és Viki) a Sztárkoktélban próbálja ki magát, Maya valami divatról szóló kétsoros hírt kapott, és menten kiderül, hogy olvasni nem nagyon tud, az idegen szavakkal pedig komolyabb gondjai vannak, mint Matolcsy Györgynek a kisöblű sportpuskás versenyekkel (elnézést). Prétapórté és hottkotür, mondja, jézusom, de itt még nincs vége, jön az elkelkáposztalaníthatatlanságoskodásaitokért, amit hatodjára tud kimondani. Alexa sem tud olvasni, Vikinek meg az volt a nehezítés, hogy Müller Attila szopatja, ennek köszönhetően (is) a hírolvasás nem megy. Nem csodálkozunk.

Screen Shot 2013-04-17 at 5.12.13.png

Az utolsó csoportnak jutott az időjárás-jelentés, a várt eredménnyel, volt aki az országot sem találta a térképen, a másik összekeverte a balt a jobbal, bár azt meg kell jegyezni, hogy ez azárt annyira nem egyszerű feladat, mármint a hátunk mögé vetített képen mutogatni, amit egy pöcsörészet méretű monitoron látunk csak. Luca mondjuk Pornóapáti helyett nem azért mondott Bugyiapátit, mert az könnyebb, hanem mert idétlen, bár Müller Attilának így is bejött a produkció. Na, ezen is túl vagyunk.

Screen Shot 2013-04-17 at 5.18.59.png

A műsor reality része jön, Szandra és Luca a kéróban kutyázza Kittit, majd Luca közli Szandrával, hogy harsány és vegyen vissza. Szandra nem akar kiesni, és Lucára oda kell figyelni, mondja, mert zsivány. Taktikázni köll, na. T69 ondolált hajjal gyön másnap, kemény próbatétel jön, mondja, Havas Henrik fog veletek interjúzni. Jézusom, úristen, most mi lesz, ki a faszom az a Havas (Aljonka)? T69 erre is felkészült és a szponzori táblagépen mutogatja Havast, de a márkanév nem látszik, ejnye. Az interjúkra egy szponzorkocsmában kerül sor a sétányon, nagyon helyes, nem szabad ezeket kiengedni az emberek közé még kárt tesznek valakiben. Mindenki kicsípi magát, majd jön Havas, a Rém.

Screen Shot 2013-04-17 at 5.31.59.png

Henrikünk minden szart elvállal pénzért, ez nem újdonság, a csajokat provokálja, és mindegyikkel úgy indít, hogy, na maga itten nem nyer, és a beszélgetés végére odáig jut el, hogy meggyőzött, maga a legjobb. Közben szívatja őket, beszól és rágja a szemüvege szárát, mert orálisan fixált. Az egyik csajjal flörtöl, a másikat összeugrasztja egy harmadikkal, minden úgy zajlik, ahogy azt elképzeljük. A legjobb beszólás Lucáé, aki azért van zavarban, mert a frász töri ki a borzalmasan intelligens emberektől. A beszélgetések unalmasok, de a vágás valamennyire megmenti a dolgot, és kiderül, hogy Fruzsi szerint neki olyan szexuális kisugárzása van, hogy egy szemeteszsákban is el tud csábítani bárkit. Hát, Fruzsi, lófaszt. Szandrának Havas azt szólja be, hogy idegesítő fejhangon beszél, és ugyan van rajta mit szeretni, de egy unalmas alak. És a végén Havas képes volt lekutyázni a tanítványait, benyögve azt, hogy ezek a címlaplányjelöltek kenterbe verik az egyetemista csajokat.

Screen Shot 2013-04-17 at 5.40.00.png

Na, jöhet a vonulás, amihez a nők kapnak segítséget egy koreográfustól, de nem sok változást látok a mozgásukon. Luca kétsége is esik, hiszen annyi mindenre kell odafigyelni, járni, mosolyogni, levegőt venni, nem összeszarni a színpadot, stb. A mai mustrát T69 megint ugyanabban a ruhában vezeti fel, mint amiben beköszönt, ez továbbra is cseszlovák és olcsó megoldás. A zsűriben Havas is ott pöffeszkedik a megszokott négyes mellett, és megint minden úgy történik, mint a múltkor, jönnek a bulák, ezek meg hangosan kutyázzák őket, a kínvigyor rá is fagy pár arcra.

Screen Shot 2013-04-17 at 6.03.47.png

Minden megy a megszokott mederben, Szandra kurvás és érdektelen (és olyan szar segge van, hogy ihaj), Luca ugyan nem szarta össze a színpadot, de élettelen volt és szürke, Aljonka debil mosollyal az arcán téblábolt, Alexát Havas legirnyózza, Amina semmilyen és agyhalott, Fruzsi a bécsi szecesszió, Kitti felszántja a kifutót és egy arca van, és akkor ennyi is volt a vonulás. A két kieső helyre Kitti és Szandra került, Kittit meg szépen hazazavarják, mert jövő héten pucérkodni kell, és ehhez Szandra bóti csöcsei jól jönnek majd. Meg Éden Ádám, aki az előzetesben egy szál faszban feszít egy kádban.

Screen Shot 2013-04-17 at 5.56.27.png

Címkék: címlaplány
38 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.04.17. 07:27:48

Köszi hogy nézed, és leírod!! Nagyon jól szórakoztam, míg olvastam. Azért Évikét megnéztem volna egy egész alakos képen abban a cudar felsliccelt ruhában, ha már annyit emlegetted :)
Na, nem kellett sokáig várni, hogy le is vetkőztessék őket...

Pácsó Ármándó 2013.04.17. 08:12:51

Úgy látom Korleone nem egyedül feszít a kádban, hanem egy szőkével, HavasH bánhatja, hogy nem a következő részbe castingolták be :-)

Dr.Beverneki 2013.04.17. 08:41:25

Gratulálok.Ez valóban a műsor színvonalához igazított írás.Megérte tanulnod és a diplomádat használva az ilyen műsorokról ilyen hangnemedben írni!

É2I 2013.04.17. 08:56:24

Na ennek alapján ezt is letöltöm. És meg lesz az esti burleszk adagom. :D

sixx · http://comment.blog.hu 2013.04.17. 09:04:05

@Dr.Beverneki: ej, bezzeg nyáron még te is odabasztál a kultúrának valamelyik pornóblogban:

Dr.Beverneki 2012.10.31 09:51:05
Szerencs hogy nem fúj a szél a műteremben,különben csattogva tapsolna a muffja!

Dr.Beverneki 2012.10.31 10:13:44
@Fluffer: Kitaposott kozák kucsma?

faszkalap.

én már a fény gyermeke vagyok 2013.04.17. 09:14:16

A keddi bálabontásnál a Duci Butikban Évánknak mindig félreteszik a legjobb darabokat.

kvadrillio 2013.04.17. 09:19:20

nu, ha valakinek ezekről a szép kislányokról egy félkiló csirkemell, egy félkiló csirkecomb és az jut eszébe, hogy megdugna egy csörgőkígyót, az jobb, ha marad a H.Évike /melegítőben nincs kisugárzásom csak estélyiben !!!?/ és Müller Atika /Izraelben kaptunk kiképzést, mégis leégett a házam mert hülye vagyok !/ színvonalánál !!! :O)
A KISLÁNYOKAT MEG NEHOGY BESZERVEZZÉK EZEK A NAGYON JÓLKERESŐK DUBAIBA SZOPNI AZ ARABOK FARKÁT, HOGY LENYÚLHASSÁK A RÉSZESEDÉSÜKET BELŐLE, MINT SZ. VIVIEN..NA...
Maraggyon neked csak a H.évike féle bulasereg..., az már jól ki van próbálva évek óta...azért is vezethet ilyen "SZÍNVONALAS":o) MŰSOROKAT !

F.FEJ.....

régebb óta vagyok Subban mint te 2013.04.17. 10:19:43

Az egyik bulával már volt konfliktusom, hülyébb mint amilyennek a képernyőn látszik.

madárvédőgolyókapkodó 2013.04.17. 10:25:48

Eddig jók a kommentek:D

nekem még mindig bejön a műsör, végletekig egyszerű, nincs benne szinte semmi reality faktor (vagy azt nem adják le), a lányok kellően bénák, a zsűri is kicsit prosztó, Havas tökéletesen illik a képbe, szórakoztató az egész.

És Aljonka tök aranyos, messze a legtermészetesebb mind közül. Mayát meglátni a képernyőn és meghallani beszélni (nem is tudom, hogy annak lehet-e nevezni ezt a gügyögős-csöpögős valamit, amit produkál) maga a sikítófrász. És a többieknek meg jó melle van!!:D

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2013.04.17. 11:01:05

@sixx:

Látod, ezért mondom mindig, hogy a csavarlazító mellé együnk kenyeret is.

kelemenannaforprezident (törölt) 2013.04.17. 11:06:12

@régebb óta vagyok Subban mint te: Olyan mán pedig nincsen is! Mer akkó az mán folyami kavics. Akármellikrű is légyen szó.

belekotyogok 2013.04.17. 11:49:00

@régebb óta vagyok Subban mint te: ezt mondjuk nehéz elhinni, meggyőződésem, hogy a maximumot hozzák ki magukból és mindent beleadnak.

dr. KING SCHULTZ (törölt) 2013.04.17. 12:12:47

Sírva röhögök ezen a blogon :D

Almatlan Jozsi 2013.04.17. 12:18:04

Sajnalom, hogy magyarnak szulettem es hogy ezen a foldon elek. A posztolonak koszonom, hogy felnyitotta a szemem. Undorito a Viasat, de az index is, hogy ezt tolja az emberek kepebe.

Stipistopi 2013.04.17. 12:25:03

Alexa és Havas:

H: - El tudom, képzelni, ahogy ülünk a kandalló mellett, és azt mondom magának: - hozzon egy sört!
A: - Hozzon a halál!

:DDD

Bejgli 2013.04.17. 12:40:57

Nagy megkönnyebbülés, hogy Szandrának elmondták korábban a pasijai, nem olyan hüjje, mint ahogy kinéz :D Sixx, remek volt, köszönöm! :)

nyuszibusz 2013.04.17. 12:41:12

@sixx: Kedves sixx, nem kötözködésből mondom de nem kisöblű, hanem kisöbű az a puska. Elég sokan eltévesztik.

az írás jó, a Problémamegoldó Kolléga emlegetéséért meg külön köszönet

fofofo 2013.04.17. 12:44:30

@Almatlan Jozsi: Nem kell nézni. Én se nézem, mert hányinger és unalmas és annyira béna, hogy már én feszengek. De a posztok viccesek.

Csigataposó 2013.04.17. 12:48:26

@régebb óta vagyok Subban mint te: Azt tuti nem Maya volt, mert annal nem lehet hulyeb, mint amilyennek latszik. Mert konkretan a musort nezve a tv mellett a katuszom inteligensebb arcvonasokat mutat.

Csigataposó 2013.04.17. 12:51:25

" KUSSOJJÁ', MINDEN RÉSZBEN LESZ DOBOZ" -szerintem lomizas volt a korvinon azt onnet horgyak fel ezt a sok szart hatha jo lesz meg valamire a felhulye libak meg random feladatokat talanak ki hozza maguknak.

Csigataposó 2013.04.17. 12:54:42

"Müller be is szól valamit, jól megnőttél, hogy ezzel Viki csöcseire vagy a testmagasságára utal, nem tudni. " -Mivel kesobb kiderul, hogy legalabb kilenc eve nem lattak egymast en csaj helyeben viszaszoltam volna valamit, hogy "jah tudod legtobb lany meg no 14 eves kora utan." azt egybol meglassuk kinek kinosabb a musor. :D

sorica123 (törölt) 2013.04.17. 15:30:20

Egyfelől nem véletlenül olvasom a ennek a műsornak a hogyvoltjait - ami bénázást a tévében komoly műsorként ellőnek, az itt nagyjából annak is van leírva, ami, és legalább egyértelműen vicces. (Csak, hogy mosdassam a szerecsent egy kicsit, hogy nem először vagyok itt, és nem direkt baromságokba belekötni jöttem be.)
Viszont troll üzemmód ON:
- orosz nyelv hogy' megy? Akcentus nélkül, folyékonyan, hibbátlantökkéletesen kéne, holnapra. Ha egy magyar zárt a beficcen, repül a fejed... (a scrabble-es résznél gondolkoztam el az egynyelvű egyedek magabiztosságán.)
- az, hogy "megfőzött", tényleg ugyanazt jelenti, mint, hogy "megvett kilóra" stb. Mert nem tuggyuk a szavak jelentését...

Varbaro 2013.04.17. 19:14:19

Maya az esetem, de brutál agyhalott a csaj. Aki az első 2 rész alapján tetszik az Alexa, és az interjúban is szerintem ő volt a legjobb nem az orosz csajszi.

ő-szinte 2013.04.17. 20:07:58

@Pácsó Ármándó: viszont corleone visszahozása jó húzás részükről ;-)

ő-szinte 2013.04.17. 20:13:57

@én már a fény gyermeke vagyok: hát ezen besíííírtam ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pácsó Ármándó 2013.04.17. 20:47:54

@ő-szinte: Szerintem neki és HÉ-nek is beígérték még tavaly az ÉH3-at áprilisra és mivel csúszik, csináltak egy alibiműsort

ő-szinte 2013.04.17. 21:16:51

@Pácsó Ármándó: a rossz időjárási viszonyokat egy melegfronttal akarták felturbózni az ÉH3-ra ? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
amúgy nem kizárt ;-)
nézted vagy csak olvasod?
nekem szándékomban áll megnézni, kedvet kaptam az agyhalottakhoz :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2013.04.17. 21:22:14

@Pácsó Ármándó: évinek vmi mást ígértek be, úgy emlékszem Mr. Nyíregyháza volt az :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pácsó Ármándó 2013.04.17. 21:33:46

@ő-szinte: Igen, Pitta a Bunkó :-)
Csak olvasom, jobban járok :-)

ő-szinte 2013.04.17. 22:01:41

@Pácsó Ármándó: azért pinokkina sok mindent lenyel heti fél óra műsorvezetésért :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
és asszem nem csak képletesen ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
majd bele nézek és referálok ;-)

ő-szinte 2013.04.17. 22:13:45

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: neked itt CSI21! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

régebb óta vagyok Subban mint te 2013.04.17. 22:56:12

Vajon mennyivel járnak előrébb a valóságban mint a tv adásban?
süti beállítások módosítása