Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x42

2013. április 16. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van. 

Az előző adásban nem történt túl sok minden, Pókmajom seggére levakarhatatlanul rátapadt a király trónja, és megszületett a Királybábu, ami, gondolom, kap még szerepet ma is. Ja, és kiderült, hogy Pókmajom baszásból szedte össze a havi egymillát, jól bírja, bár a csudapina minősítést ezzel meg is vonjuk tőle. T69 lilában pompázik, a frizura sok fokkal jobb, mint eddig, tán a kolumb gerillák elvitték a fodrászt? A lakók nem válogatnak az eszközökben mondja, majd az előzetesben feltűnik egy pink pólós hát, a király visszatér?

Ébredjünk a milliós csöcsöket villantó Pókmajommal, aki a mödanszié mellett kenegeti magát, és nem az a fekete fürdőruha van rajta, amit megszoktunk, biztos lerohadt róla. Alíz és Kristóf is napozna, de Isaura levelet hoz a pápának, viheted Nikit randira, mert a legtöbb fogvájót kaptátok. Niki ma reggel nem sminkelt., és milyen jól tette, sokkal emberibb a feje, mint eddig. Neki is új bikinije van, előkerült a szponzorcuccos konténer a kolumb gerillák táborából? Szent Dani örül a randinak, mert kiszabadul végre a hotelből, és hátha tud beszélni Niki fejével is. Pókmajom és TökösBula azonnal lecsap Nikire, nehogy átállj a sötét oldalra, hallod? Úgyis meg akar majd győzni, ne hagyd, mert a pápa veszedelmes jószág. Közben Pókmajom folyamatosan vakarja magát, rohad ennek már a bőre is?

 

Niki felmegy öltözni, odalent TökösBula és Pókmajom gyorsan számot vet: mivel csak párban lehet 25 millát nyerni, és ha ma nem esik ki valaki, akár lány, akár fiú, akkor sajnos szegény Nikinek távoznia kell. Hm, kb. két perc kellett nekik ahhoz, hogy Nikit, újdonsült barátnőjüket habozás nélkül a busz alá lökjék. Pókmajom hasra fekszik, tényleg nagy a segge. Szent Dani fogja a hátizsákját, és elindul, ezt majd úgyis elhagyom, mert ez szokásom, teszi hozzá, és tessék: a következő snittben Szent Dani és Niki egy szálloda teraszára érkezik, és a pápánál nincsen hátizsák. Na, ez kibaszott gyorsan ment. És ki várja őket a teraszon? Úristen, hát a király!

Niki majdnem elsírja magát, illetve pityereg egy kicsit, Dani meg férfiasan lapogatja Korleóne hátát, testvírem! Levél van a keziben, hátha az van benne, hogy most Szent Dani feláldozhatja magát! De nem, csak azért van itt, hogy a konfliktust, ami Niki és a pápa között feszül, megbeszéljék. Szent Dani átpasszolja a labdát rutinból, tessék Niki, mondjad. A király szigorú arckifejezéssel figyeli az eseményeket, Niki meg kipakol, nem szeretem Szent Danit, és megbeszéltem Pókmajommal, hogy elemésztjük. És már tudtam két nappal a párválasztó előtt, hogy Szent Daninak annyi lesz, és nem szóltam, most pedig üssetek akkor, tessék. A hotelben Kristóf és Alíz azt latolgatja, hogy a király hazaért-e már. Lehet tegnap indult, mondja Alíz, vagy ma. Vagy holnap, muhaha.

Niki kiönti a szíve ismeretlen bugyrait is, nem bízom én Dani szentségében, és nem akartam, hogy feláldozd magad érte. Felvállaltam, hogy soha nem fogsz hozzám szólni, de hát az érzéseim, ugye. A király tekintete elsötétül, a szája összeszűkül, és tuti ökölbe szorult a lábfeje is, de ezt nem mutatják. Szent Dani próbálja magyarázni a helyzetet Nikinek, attól, hogy én elmegyek, a király nem került volna közelebb hozád, sőt. A király végre megszólal, nem hát, mert annyira nem vagyok hülye, hogy ne jöttem volna rá az átbaszásra. Nem érzed, hogy ez így szomorú? De, érzem, és máris remeg a hangja. A király és a pápa innentől tíz percen át győzködi Nikit, hogy értse már meg, hogy a király önfeláldozásának csak akkor van értelme, ha vagy ő, vagy Kristóf vagy a pápa nyer. És meggyőzik. Ölelkeznek, és irány vissza, szent a béke, Niki már nem akarja kitenni a hotelből, de odabent, Pókmajomék előtt kuss!

A hotellakók azt tippelik, hárman jönnek vissza a randiról, vagy valaki egyedül, lesz pofáraesés. A visszaérkezés után Niki valóban úgy tesz, mintha semmi nem történt volna, kimentünk, volt kaja, nagy asztal, beszélgettünk, de nem jutottunk egyről a kettőre, mert a pápával nem lehet, nem akarom itt látni továbbra sem. TökösBula és Pókmajom nem sejt semmit egyelőre. Szent Dani felmegy Kristófhozt és elmeséli neki a királyos kalandot, Kristóf tágra nyílt szemekkel csodálkozik, és Alíz is csatlakozik hozzájuk, így már négyen vannak négy ellen, ráadásul van egy kémük is Niki személyében, már ha Szilikon nem csak tetteti a dolgot. A pápa szerint Niki nagyon el van fáradva, érzelmileg nullán van, és nagyon vigyázni kell rá.

Niki azt is elmondja, hogy hagyta, hogy Pókmajom behálózza, mert padlón volt, és így könnyebb volt, de a király felnyitotta a szemét, és most erős. Kristóf szerint Pókmajom úgyis rápusztul még Nikire, és nagyon kell vigyázni rá. Alíz nem bízik Nikiben, joggal, de a király közvetett kérésére hajlandó nyíltan közeledni felé. A lelkizésből kezd elegem lenni. Este Juan hoz egy nagy dobozt, TökosBula szerint budipapírt, szar karácsonyai lehettek szegénynek. A dobozban rapper kellékek vannak, baseballsapka, bő gatya, gagyi fukszok, a feladat, rappelni. Mindenki beöltözik, Prosztó felveszi magára azt a cipőt, amiért minden civilizált országban hetekre sittre vágnák kérdés és szó nélkül. A rapnótában azt kell elmondani, mit szeretnek és mit nem az Édenben.

Pókmajomnak mellesleg nem lesz idegen a dolog, Dopeman mellett is megvillantotta már a csúnyáját ugye. A zenei alapot Prosztó beatboxozása szolgáltatja, a népek táncolnak, illetve a ritmusra rángatják magukat, Alíz és Nyikhaj idétlensége ordító, de a többiek sem állhatnának be féldollár háttértáncosának. Ami viszont a legidegesítőbb, és legszívesebben bevertem volna a tévét miatta, az Pókmajom artikulátlan, a baszatlan pávián segélykiáltására hajazó racsítása, amivel minden egyes rímbe szedett sort zár, hóóóóúúúúóóóóááááííííjjjjáááóóóííííííjjjjááááá, sikoltja, és rázza hozzá a karját, azt csodálom, hogy valaki nem verte jól pofán ott helyben. Nem mellesleg pont így vinnyogott, amikor Levi a csúnyáját piszkálta, csak mondom.

Kristófék a Királybábut is lehozzák, amit Pókmajom persze nevetségesnek tart, TökösBula meg fárasztónak. A rappelés után Pókmajom odalép Kristófhoz és a hátralevő időre fegyverszünetet köt vele, nem leszek geci, olyan aranyos leszek, mint otthon, ne baszogassuk egymást, oké? Kristóf kezet nyújt, az éppen arra kolbászoló Szent Dani meg éppenhogycsak le nem köpi Pókmajmot, húzzál innen a gecibe. TökösBula szerint Kristóf csak hülyéskedett. Hajnal kettőre mindenki lefeküdt, csak Kristóf és a pápa van fent, az óvszeres dobozba akarnak bogártetemeket összeszedni, majd azokkal kezdeni valamit.

Lepkék, szöcskék és egyéb rovarok meg bogarak tetemeit szedik össze, és első körben Pókmajom párnájára akarják tenni, de aztán meggondolják magukat, és inkább a piperecuccaiba csempészik mindet, illetve fogják Nyikhaj tusfürdőjét, testápolóját és samponját, és összemixelik őket, a zuhanyrózsába meg tesznek valamit a biztonság kedvéért. Az akció gyerekes, de ettől még kurva vicces, bár van egy olyan sejtésem, hogy Pókmajom kibírja röhögés nélkül. Ha a bemutatónak lehet hinni, Pókmajom holnap hadiösvényre lép, és üvöltözni fog Kristófékkal, sőt, Kristófot egyenesen pofán is vágja. 

Címkék: éden hotel
686 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Explorer 2011.05.18. 06:34:17

Első.

Ez a Niki tényleg idegileg nulla. Kíváncsi leszek a folytatásra. Melyik lesz az erősebb? A király mondókája, vagy a Csudapinna folyamatos jelenléte - keverése?

Egyébként jó lenne ha már történne valami, mert marha uncsi volt a tegnapi adás!

taligas 2011.05.18. 06:38:23

Én nagyon jól szórakoztam a fiúk "akcióján". Felnőtt férfi létükre rém gyerekesek, de szórakoztatóak is!:)
Pókmajom meg az előzetes szerint hozza a Maunikasó-s formáját. Ott az dívik, hogy pofánb.szom, aki beszólt! Szegény, ne kövezzük meg érte, ő csak a délutáni műsorokat tudta nézni, mert este/éjszaka dolgozott.:)

taligas 2011.05.18. 06:40:23

Ja és az a vinnyogás, amit a "rap"-elés közben produkált.... azt hitte, hogy attól már meg is tanult rapelni, hogy a billiárd asztalon vonaglott pár harmadosztályú rapper mellett.

bög 2011.05.18. 06:42:48

a második bekezdés olvasása közben véletlenül kihagytam egy sort, így az jött ki, hogy "viheted Nikit randira, mert emberibb a feje, mint eddig.

mescal 2011.05.18. 06:46:52

a legsúlyosabb mondat kimaradt:
Niki: - elvesztettem az Ádám önbizalmát.

capa05 2011.05.18. 07:15:24

Mindenkiben lakozik egy gyermetegség, a csínytevést (bízom benne)hogy maguktól találták ki.Szerintem (lehet és is gyermeteg vagyok) jópofa dolog volt. Munkahelyen, sportolás közben a csapattal mi is tréfákoztunk egymással oda-vissza alapon.Csodálkozom hogy ezt csak ennyi idő után csinálták meg.Ja és nem volt belőle sértődés.

capa05 2011.05.18. 07:17:26

én is (bocsánat az elütésért)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 07:49:29

Jááj azok a bogarak, én tuti kiugrottam volna az ablakon. Valószínűleg utólag a koncepción jót röhögtem volna, de ott és akkor brrrr...

Szegény Niki, remélem nem lesz tudathasadásos, és azt is hogy tényleg Daniékkal marad

eric · http://vastagbor.blog.hu 2011.05.18. 07:50:30

felnőtt férfi is csinálhat néha, gyermeteg csínytevéseket,részegen meg főleg. ne legyünk már karótnyeltek:)

A kettősügynök Nikiből pedig lehetne hasznot húzni, jó sokat. Mondjuk a végjáték kiesési szisztémája már elég kiszámíthatatlan sajnos...

Pipedli 2011.05.18. 07:52:22

@beacska: cijja, asszem ő volt a legcsinibb csajszi a hotelben.Dani sajnálhatja, a műanyagcsajjal elég nehéz dolga lesz, elnézve a tegnapi billegéseit, teljesen zokni a nő agyilag.

szekőcei 2011.05.18. 07:55:41

ahhoz képest, hogy a döntő itt van a spájzban, elég lagymatag volt...

@sixx: vajon a te "ráhatásod" miatt tették be a Keresztapa zenéjét a Király jelenetei alá? :)))))

nyílegyenes labirintus 2011.05.18. 07:56:57

Nem is lesz az olyan kis pofon amit Pókmajom lever Kristófnak. Remélhetőleg tetlegességnek nyilvánítják és kibasszák már a ribancot. De lehet lesz majd egy boríték, amiben Pók véletlenül megbotlik és kap vele egy védettséget...
Itt egy kép Kristófról a pofon után:
(csak vicc és fake mielőtt a blikk megírja :))

kepfeltoltes.hu/110518/kristof_es_a_pofon_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

beacska 2011.05.18. 07:58:11

@Pipedli: hali! igen, szerintem is ő volt (bár ezen a képen nem látom az anyajegyét az arcán, de mindegy ;D) jellemző Danira, hogy teljesen valódi a nője...

szerintem nem lesz több gond Nikivel, ha igaz a beharangozó, és pofon csattan...

mocskosmacska 2011.05.18. 07:59:06

Nekem NIki viselkedése egy betegesen féltékeny feleségre emlékeztet, akik fúrja a férje barátait, hogy az csakis vele foglalkozzon.

beacska 2011.05.18. 08:00:16

@mocskosmacska: ebből is látszik, milyen fiatalka. a dolgok ÍGY tutira visszájára fordulnak.

bpetya75 2011.05.18. 08:13:22

@capa05: Haverok között persze hogy megy a cinkelés, de ők qrvára nem haverok. Ez nem cinkelés volt, hanem alázás. Kisiskolás szinten. Amivel akkor nem lenne bajom, ha nem lökné Cliptonusz Verbalikusz folyamatosan a rizsát az ő magas szintjéről, meg a csajok ovisságáról.

Nem tom ki írta, hogy Póknak komoly önbizalomhiánya van, ez a pofon teljesen igazolja ezt a véleményt. Hogy még a 25 M-s nyeremény reménye sem volt elég neki ahhoz, hogy elengedje a füle mellett a beszólogatásokat...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 08:17:14

@bpetya75: pontosan, kisiskolás alázás. Viszont általában az ilyesmin olyan emberek nem tudnak egy kicsit sem nevetni akik túl komolyan veszik magukat.

KDMarianna 2011.05.18. 08:17:55

Sziasztok,
Bravo Sixx, minden reggel várom már az előző adás összefoglalóját a Te tolladból és sosem csalódom. :)

beacska 2011.05.18. 08:23:15

@bpetya75: azért ebből látszik, hogy Ádámnak megint igaza volt: Dani tényleg erősebb nála. Ádám rosszul reagálta le pár napja Szandrát, nem jött ki jól a buliból, de a fakéregnek csak sikerült kikergetnie a házból.

Igazán nem tudom, mit mondjak...

fakatona 2011.05.18. 08:24:25

A tegnapi részt nem láttam, de tegnapelőtt, amikor Nikinek jutott a kiszavazás, volt egy olyan félmondat, hogy másnap Danira is vár valamilyen feladat. Mi volt ez? Mert az összefoglalóból nem derült ki. Gondolom nem az volt a feladat, hogy beszélnie kellett a Királlyal...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 08:26:34

@beacska: még ne beszélj múlt időben, mert nem tudjuk mi történik pontosan ma este. Babona.

Nagyon remélem hogy tényleg hazamegy, de ugye az előzetesnek hinni nem lehet ez már többször kiderült.

bonobo11 2011.05.18. 08:27:37

Niki a leggázosabb! Képtelen egyetlen önálló gondolatra, ha valaki nem mondja neki mi is a helyzet, akkor fingja sincs róla. Ez a kezdet óta látszott. Mondtak neki valamit Ádámék, na akkor rögtön utálom ezt, meg azt a lakót. Aztán Szandra mondta neki, azt is bevette, most meg Ádámék megint szólnak neki, úgyhogy rájött hogy Szandra megvezette. TE JÓ ÉG!!!! Ultra hülye.

Amúgy a szerkesztők is kemények, Ádám kihullik, így hozta a sors, erre most kötelező volt ez a taktikai megbeszélés Niki-Ádám-Dani triónak? Jajaj Niki kiakarja szórni Danit, valamit tenni kellett. Az ész megáll!!!! Annak idején már az is elég súlyos volt, hogy Dani visszajött, hogy Ádámékat segítse, most meg ez a kupaktanács, ugyan már! Szerintem ez megint indokolatlanul nagy kivételezés volt.

Plusz szerintem Szandra ma biztos kiesik a pofon után, nem hiszem, hogy megengedett lenne a hotelben a pofozkodás vagy bármi hasonló. Persze ezzel egyet értek, de amúgy sajnálom, mert így gügye Kristóf meg tahó Dani ölébe hullik a legnagyobb lehetőség.

beacska 2011.05.18. 08:31:27

@Benyeszke: jóóó, nem is azt mondtam, hogy hazaküldik, hanem, hogy sikerült alaposan kiborítani. Egész eddig a vigyorgását néztük.

bonobo11 2011.05.18. 08:31:36

@Benyeszke:

Azért a pofon az pofon. Azt nem lehet kétértelműen megvágni :). Ha csak nem volt Szandrának egy olyan küldetése, hogy védettséget kap ha hajít egy pofont Kristófnak akkor szerintem Szandra ma hazamegy.

beacska 2011.05.18. 08:32:41

@sithonia: BENT kapta ezt a nevet. Robitól személyesen.

yooker77 2011.05.18. 08:33:19

valaki nagyon jól ráérzett itt tegnap (vagy volt infója...)hogy Pókkal még történni fog valami
a műsor alatt , ezért a tasliért 100%
hogy kizárják !!
teljesen elszakadt a cérna!!
az erőltetett nyerítések,körömrágás stb alapján erősen látszott már hogy nagyon próbálja elnyomni az ideget ami most már nem sikerült...
amúgy lehet hogy őt kétszer "mentették"
meg a szerkesztők védettséggel ,de a Danit a tegnapi elbeszélgetéssel gyakorlatilag 3x !!
szóval őt is toltják rendesen!!

beacska 2011.05.18. 08:34:06

@Benyeszke: bocs, tényleg ezt írtam, de nem ezt akartam, hanem hogy kihozni a sodrából.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2011.05.18. 08:34:07

Pókmajom nyüszítéséből nem tudna valaki csengőhangot csinálni?

Másrészt meg hiányolom a hogyvoltból azt a részt, ahogy Nyikhaj tényleg lement rabszolgába, és ahogy olajjal kenegette a Pikk Dámát meg az Első Udvarhölgyet, annyira szánalmas volt, hogy még a csajok is beszóltak neki. Legközelebb pálmalevéllel fogja legyezgetni őket, egy szál ágyékkötőben, vagy élő zsámoly lesz valamelyik alatt, az tuti.

Kürosz 2011.05.18. 08:36:40

Remélem, h ma kizárják Szandrát, pont az ő érdekében, mert minek maradjon ott, ha a napnál világosabban kiderült, h a szerkik semmiképp nem fogják megengedni, h ő nyerjen.
(Ez már a sokadik beavatkozásuk, h lenullázák Szandra (olyan-amilyen, de létező) taktikáját, korábban Dani visszaküldése, majd most amikor hosszas melóval átállítja Nikit, akkor beküldik Ádámot, h beszéljen a fejével.)
A csatorna tekintettel lesz a sok unatkozó háziasszony lelkivilágára, nem fogják megengedni, h egy "kurva", vagy "escortlány" nyerjen.

Más.
Kedves Szerkik, kedves játékosok, kedves Szandra,

ebben a topicban végigelemeztük a játékot, ha valakit érdekel, akkor olvasson bele:

forum.index.hu/Article/showArticle?t=9207514&la=110201909

beacska 2011.05.18. 08:37:29

@yooker77: és akkor mi van? végig kellett néznünk, ahogy Szandra "gonoszkodik" védettségekkel a háta mögött. Ennyi nem túlzás (bár én inkább a dolog túljátszottsága miatt berzenkedem. Kicsit nyálas jelenet volt, de valószínűleg a pofozkodást akarták megelőzni vele.nem sikerült. Szandra kiszámíthatatlan)

beacska 2011.05.18. 08:41:45

@Kürosz: abbahagynátok ezt az unatkozó háziasszony dumát??? komolyan bicskanyitogató kezd lenni!!!

bizonyára a te anyukádnak nem kell otthon háztartást vezetni, a padló magától tiszta, a vacsora magától terem az asztalra! Menj a fórumodra a sok macsó közé, és szállj már le rólunk!

Kikérem magamnak, a háziasszony nem szitokszó, nem kell úgy használni!!!

Te a saját édesanyádat sem tiszteled? bezzeg anyák nápján felköszöntötted, ugye???

yooker77 2011.05.18. 08:44:59

@beacska:

bocs , de nem értem teljesen !
biztos nekem akartál válaszolni?

garrett27 2011.05.18. 08:47:21

Na most kell kibaszni a picsába Pókmajmot! Engem nem érdekel, hogy unalmasabb lesz nélküle, már nem tudom tolerálni a nagyseggűt. Ilyen füles után tuti eltöröm a kezét és a hátába szúrom.
Végig genyázta az elmúlt heteket, mit gondolt a kamionosok kedvence a többiek meddig bírják?

beacska 2011.05.18. 08:48:10

@yooker77: ööö, igen, arra a részre, hogy Danit 3* segítették. bocs, nem voltam érthető...csengőhang ügyben semmi...

*jinx* 2011.05.18. 08:51:05

@beacska: a menj ide-menj oda is kezd nagyon fárasztó lenni. Viseljük már el a más véleményt! A családot ne keverd már bele, jó?

GL-581 g 2011.05.18. 08:52:27

@beacska: "Kikérem magamnak, a háziasszony nem szitokszó, nem kell úgy használni!!!"

Számára szitokszó, a "kurva" viszont nem az, inkább nemes foglalkozás, s ezzel mindent elmondtam. Nem is igazán értem, miért kell leállni ilyenekkel...

Lotyó Bridzsida 2011.05.18. 08:52:50

hát gyerekek, bevallom én nem nézem többet.
ez a szerencsétlenkedés már sok nekem.

Hana30 2011.05.18. 08:53:03

Szerintem Pókmajom Niki egy nappal korábbi okfejtését váltotta valóra: miszerint én otthon az ilyen pasit már szájon vágom!
Az én párom konkrétan felszisszent a pofon láttán. És nem azon, hogy Pókica adott egy pofont, hanem azon, hogy nem szemtől szembe egyenesen, hanem úgy, mint aki épp ott akarja hagyni a másikat és távozik, és úgy féloldalasan csapta arcon. Ha már ilyen tökös csajszi, hogy pofoszkodik, akkor lenne annyi a bulában, hogy szemtől szembe teszi. Csak ahhoz szerintem nem volt mersze.

*jinx* 2011.05.18. 08:53:53

@garrett27: Pók ma tuti megy, én a múlt héten azt mondtam már hétfőn kirakják, de ma biztos.
A szerkik megsúgták Kristóféknak mire készül, én nem nézem ki belőle hogy az egy bites agyával rájött volna, így visszafelé sült el az idegesítsük fel Kalózékat akció

Drinking Dorithy 2011.05.18. 08:57:25

Sixx, azt hiszem még nem nyilvánítottam (legalábbis nem elég) hálát az öfikért! Folytatnád akkor is, ha ezek haza húznak? Kiadnád esetleg könyv formában? Pls!!! :)
Azért az korrekt, hogy egy 32 éves embertől ez a bogaras cucc durva. Eddig is sejtettük, hogy St. D. nem maga az AGY, de ezzel ő lett sztem az ÚjProsztó.

beacska 2011.05.18. 08:57:50

@GL-581 g: jajj, a trollokról már megint elfelejtkeztem...basszus...igazad van (nagy legyintés)

bpetya75 2011.05.18. 08:57:57

@Benyeszke: Egy egészséges énképpel rendelkező, ép lelkivilágú ember valszín (azért biztosnak nem mondanám) az első méreg után poénra venné. Node szerencsétlen Pók??? Úgy tűn meg van az ok, amiért nem jár közönségtalálkozóra.

@beacska: Bocsi, de nem Dani volt az ügyes. Ő Nikit akasztotta ki ügyesen. A Pókot számomra teljen érthetetlen módon Lassú nyírta ki.

Morcz 2011.05.18. 08:58:54

"Ami viszont a legidegesítőbb, és legszívesebben bevertem volna a tévét miatta, az Pókmajom artikulátlan, a baszatlan pávián segélykiáltására hajazó racsítása, amivel minden egyes rímbe szedett sort zár, hóóóóúúúúóóóóááááííííjjjjáááóóóííííííjjjjááááá, sikoltja, és rázza hozzá a karját, azt csodálom, hogy valaki nem verte jól pofán ott helyben."

Na ez mindent vitt! alig bírtam a feltörni készülő hangos röhögést visszatartani! :)))) Tényleg rettentő idegesítő volt, egyébként ennek kapcsán rájöttem, hogy pm azért gatyásodott le, mert ezzel a visításaal elüldözte a kuncsaftokat.

Remélem a promóban látott pofon alapján kidonják a hotelből, és Őt követi a párja meg tökös buláék.

Alíz tegnap űbergáz volt megint: figyeltétek, hogy úgy beszélt Kristóffal a medence parton mintha benne lett volna a megállapodásban és neki is járna a pénzből? Ekkor pofátlanságot, hoszen ott sem volt amikor a többiek megállapodtak.

Még egy adalék:

Tegnap éppen a dzsungel mánia albumba ragasztgattunk matricákat a gyerkőcnek, amikor megláttuk a 38. ábrát: pókmajom.
Megmutattam a feleségemnek, aki jót röhögött mert szerinte a csaj tényleg úgy néz ki. Erre megkérdezte, hogy olyan matricánk nincs még?
Mire reflexből rávágtam, hogy nincs mert a pm most a hotelben van.
Jé tényleg! Erre elkezdtünk röhögni...

Hana30 2011.05.18. 08:58:55

Egyébként ha engem "vicceltek " volna meg így, valószínűleg én is kiakadok, de aztán jót röhögtem volna rajta. Ami persze Pókmajomtól nem várható el, mert ugye itt neki minden vérre megy, nagyon komolyan veszi saját magát, tehát az már várható volt, hogy ez nagyot fog szólni. És az is igaz, hogy ők nem barátok se Kristóffal, se Danival, nem kell azon csodálkozni, hogy nem volt kedve nevetni. Egy biztos, tényleg gyerekes, de én jót mulattam, "A két lotti " című filmet juttatta eszembe. Azt mindenesetre elérték a fiúk (főleg, ha nem szerkesztői utasítás), hogy kíváncsi vagyok az esti adásra. Aztán meg az jutott eszembe, hogy Ádám és Dani folyamatosan ugratták Kristófot és fordítva. Most, hogy Ádám elment, a két fiú nagyon kezd egymásra találni, és a huncutságaikat már az ellenfelük idegeire irányítják. Ha az volt a cél,hogy kiborítsák Pókmajmot, hát lássuk be, azért azt elérték. :)))))))

bonobo11 2011.05.18. 08:59:40

@*jinx*:

Szerintem is megy. ÉS a pofon miatt abszolút jogos is. Arra azért kíváncsi leszek ma, hogy mit mondhatott Kristóf? "Kurva","Olcsó lotyó"? Kristófból ezeket az egyszerű szavakat nézem ki. Majd kiderül. Ha így fogalmazott, azért nem vagyok nő, de megnézném 10 csajból hányan mit reagálnak, ha a mellette ülő benyög egy ilyet?

Twinsy 2011.05.18. 09:00:26

Morning!

Szerintem is kizárják Szandrát, mert már azért is büntetést kaptak h csúnyán beszéltek:))
De azért a Dani Kristóf csínytevések túllőttek a célon. Valaki küldjön már be nekik egy zsák homokot, meg egy palack vizet vagy esetleg egy talicska iszapot:)) hogy éljék ki már a gyermekkorunkat. Az lenne frankó hogy nemcsak Lassú beszédű profitálna a balegyenesből, hanem a pápa is megkapná a kiérdemelt öklöt és pihenőszabira küldenék egy kicsit:D. Mint láttátok, Szandra rögtön fel is áll, és elindul...

bpetya75 2011.05.18. 09:00:42

@Drinking Dorithy: Már bocs, de Prosztó a pápához képest kész úriember. Ami azért elég durva, de cáfoljon meg aki mer ;-)

beacska 2011.05.18. 09:01:00

@Morcz: ilyen matricát én is kerestem, de nekünk csak 3 példány orángután jutott :(((

Hana30 2011.05.18. 09:02:00

Niki meg tényleg rettenetesen befolyásolható. Ezek után mondjuk bajos megbízni benne, de ezt úgy sem kötik az orrára. Egy biztos, mint spión felbecsülhetetlen értéket képvisel most a négyesben,(ettől meg majd még fontosnak is érzi majd magát és talán jót is tesz az önbizalmának,hogy ő most befolyásolhatja a dolgokat) amit az öribarik meg is érdemelnek. Elég volt Nikinek átlöltözni menni és máris gyorsan megbeszélték, hogy őt ejtik ki.

szepi79 2011.05.18. 09:02:00

"Alíz és Nyikhaj idétlensége ordító, de a többiek sem állhatnának be féldollár háttértáncosának."

boondocks referencia :DD

bpetya75 2011.05.18. 09:02:02

@Twinsy: Ez jó 5let. Megnézném őket homokvár építés közben. Biztos szeretni valóan bíbelődnének vele :-D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 09:02:39

@bonobo11: simán el tudom képzelni, hogy Kristóf nem szidta csak szegény csajban már így is annyi volt a felgyülemlett feszültség hogy valahol valamikor ki kellett buknia.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 09:04:48

@Rufus78: ha valaki megcsinálja, azt belegyalultatom a padlóba, az biztos! A macskáim felmenekültek az emeletre amikor ez a vonyítás ment.

bonobo11 2011.05.18. 09:05:16

@Benyeszke:

Persze ez is lehet, majd este kiderül, de nekem nagyon úgy tűnt, hogy nem azért kapta mert mélyen hallgatott és nem is az éjszakai akció miatt. Szerintem Kristóf eleresztett egy megjegyzést.

Pipedli 2011.05.18. 09:05:25

Pókmajom kibaszása a hotelből indokolt, hacsak Kristóf barátunk meg nem fejelei a saller után azonnal /én ezt tenném/, de elnézve Lassúbeszédű tempóját ezt kizárnám, főleg azok után, hogy Daninak sikerült resetelni Kristóf teljes agyműködését, és tartalék áramkörre kapcsolni, amitől annyira belassult, hogy a tegnapi adásban a gyorselőre 2x gombot nyomkodták Kristóf megszólalásai alatt.

zaphodbeeb 2011.05.18. 09:05:32

Még nem tudjuk pontosan, hogy minek a folyománya a pofon. Az előzetes csalóka lehet.

GL-581 g 2011.05.18. 09:05:40

A két vásott hülyegyerek a gólyatáboros szívatásaival egy nap alatt kikészíti idegileg Pókmajmot? A Don most otthon kaparja magát: ha ő ezt előbb tudta volna... :DDD

Pedig sejteni lehetett volna, a csaj komoly önértékelési problémákkal küzd, az önbizalma oly' gyenge, hogy folyamatos megerősítést igényel. Az ilyen személyiség úgy érzi, hogy megsemmisülne, ha nevetség tárgyává válna, pl. szerelmet kéne vallania egy bögrének, vagy szépségversenyesdit kéne játszania. Láttuk, hogy viselkedett.

Egészséges önbizalmú ember belemegy a játékokba és együtt nevet a többivel, mert tudja, hogy mindez semmit nem von le értékéből. Akinek baj van az önbizalmával, az úgy érzi, a játéktól kevesebbé válna, ezért nem játszik... s pont ettől válik kevesebbé.

És a fikákra előre válaszolva: igen, szerintem vicces ez a szívatás, nem, nem vagyok infantilis hülyegyerek, igen, akkor is viccesnek találnám, ha az én kedvencemet szívatnák, és nem, nem a szívatás tette nevetségessé Pókmajmot, hanem a saját reakciója.

@Lotyó Bridzsida: Szerintem most válik izgivé. :D

@*jinx*: Nem kellett oda súgás, egy újszülött oposszum is átlátott volna a szitán. :DD Lejön csapatban a három bige, majd Niki a nagy taktikus már a placc közepéről elkezd óbégatni, hogy beszélni akarunk veled Kristóf, meg hogy itten duó volt ám. Még jó, hogy Pókmajom előtte azt mondta neki, hogy "várd meg a megfelelő alkalmat". Úgy akár még működhetett is volna, de így...

bpetya75 2011.05.18. 09:06:19

@Morcz: Alíz gáz? Majdhogynem ő védi a seggüket. Szerintem az lenne az űbergáz ha kihagynák az osztásból.

bpetya75 2011.05.18. 09:06:56

@beacska: De bátor valaki! Recáf!!! :-D

zaphodbeeb 2011.05.18. 09:08:34

Nem szeretem Pókit, de lehet olyanért adta a pofont, amiért minden nő adna és minden férfinak járna.

beacska 2011.05.18. 09:08:58

@bpetya75: na csak vigyázz, sütök neked egy kenyeret!!! tegnap kettőt sütöttem, úgyhogy benne vagyok!!!

bpetya75 2011.05.18. 09:11:25

@Benyeszke: Úgy tűnik Krisztofóró ráérzett a gonoszkodás örömeire. Lassan kiderül, hogy milyen sokat tanult Póktól ;-) És a tanítvány átlép a mesteren.

Drinking Dorithy 2011.05.18. 09:11:59

@bpetya75: Dehogy merem/akarom! :) Támogatni szabad? :)

bpetya75 2011.05.18. 09:12:30

@beacska: Én szeretem a kenyeret. Ezzel nem tudsz sarokba szorítani. Vagy kőből sütöd? :-)

bpetya75 2011.05.18. 09:13:32

@Drinking Dorithy: Természetesen igen. Kell is a támogatás, mert már kenyérrel akarnak dobálni egyesek! hüpp-hüpp

beacska 2011.05.18. 09:14:52

@bpetya75: majd jól bogarakat sütök bele!

GL-581 g 2011.05.18. 09:15:01

@bpetya75: Örülök, hogy más is erre a megállapításra jutott! :)

A szép az, hogy a srácok lazára véve, széles mosollyal és totális megvetéssel érik el 1-2 nap alatt azt, amit Korleóne hosszú hetek kiabálásai, veszekedései és görcsös póktalanítási akciói alatt sem tudott elérni.
Van ebben valami csibészes elegancia. :DD

@bonobo11: Igen, szerintem is az utolsó csepp miatt csattan el a pofon. A srácok elég szemét módon cseszik az agyát, pl. Dani fapofával benyögött mondtata a Pandorán, hogy "Akkor szent a béke?" egyszerűen nem TUD olyan szövegkörnyezetben elhangozni, hogy az eredménye ne egy vöröslő fejű Pókmajom legyen. :D

solarys 2011.05.18. 09:15:07

Ez a botsáska csak akkor nagy lány amikor ő szórakozik másokkal, de amikor ő a célpont, azt már nem bírja elviselni.
Valószínüleg a Pandorán újra előkerül a reggeli csínytevés (kibaszás) és utána csattan a pofon. Ha ezek után nem zárnák ki, szerintem a reggelt már nem érné meg, mert a fiúk kihajítanák az erkélyről vagy belefojtanák a mödansziéba. Persze nőt nem ütünk meg, de egy nő se képzelje azt, hogy ő megteheti következmény nélkül!

szepi79 2011.05.18. 09:15:37

@zaphodbeeb: "Nem szeretem Pókit, de lehet olyanért adta a pofont, amiért minden nő adna és minden férfinak járna."
1. nem tudhatod, miért kapta. úgy volt megvágva, hogy csak a pofont láttuk, a közvetlen előzményt nem
2. most akkor menjünk el olyan irányba, hogy ki érdemel pofont és miért? én nem nagyon tudok elképzelni olyan helyzetet, ahol verbális vitát tettlegességgel kéne lezárni, bármilyen nemű is a pofon kiosztója és elviselője.

mocskosmacska 2011.05.18. 09:16:48

@Kürosz: Kezdetben még szimpatikus is volt, ahogy próbáltad megérteni a nehéz körülmények közül jött lányokat, de most már ez kezd átmenni a normál életű nőkre tett megjegyzésekbe.
Off, de: azzal, hogy ilyen megértő vagy a prostituáltakkal szemben igazából csak mélyebbre lököd őket. Mivel off ezt csak akkor fejtem ki, ha érdekel a téma.

whiteline 2011.05.18. 09:17:30

Ha ezek után nem megy a Pók akkor népharag lesz. De azért azt figyeltétek, hogy előtte osztotta a fiúkat, hogy kevesek vagytok ti ahhoz hogy felbosszantsatok, aztán durr egy pofon. Már másodszor jön ki a sodrából 2 nap alatt pedig az volt a zseniális taktikája, hogy idegesítsük fel Kristófot. Hát most visszanyalt a fagyi.
Lehet, hogy megérdemelték a pofont de ennyi erővel ő már 10 x megérdemelte volna, ráadásul emlékszünk arra amikor az Ádámmal vitatkozott és még heccelte is amikor az Ádám mondta neki, hogy hagyd abba mert odamegyek, Pók meg heccelte, hogy: és akkor mi lesz mit csinálsz? Mert azért ugye abban mindenki egyetért hogy ha a pasik nem ütik a lányokat akkor az fordítva is elvárható.

bpetya75 2011.05.18. 09:19:17

@beacska: Áhá!!! Most lebuktál! Tutira Te vagy a pápa. Vagy Krisztofóró! Nem, inkább a pápa. Krisztofóró szintjéhez nem illene, hogy akár csak felmerüljön benne a kenyérsütés gondolata.

Drinking Dorithy 2011.05.18. 09:20:00

@bpetya75: jajj, hát ezt az ááágressziót! :D sztem ez a danikristóf-féle nyegtetés azért lehet rohadt idegesítő, mert egyrészt rettentő ostobák,de ezt fel nem ismerve egyfajta "kolumb igazságosztónak" érzik magukat. Nem Szandra, Danika miatt esett ki a főnök...de pesrze ennek felismerése túlmutat Vöröstón. (Ami amúgy egy nagyon szép hely.)

whiteline 2011.05.18. 09:20:11

@GL-581 g: Igazad van, kár hogy nem előbb találták meg a Pók ellenszerét.

Hana30 2011.05.18. 09:20:41

@zaphodbeeb: Én meg úgy gondolom, hogy sem nőnek, sem férfinak nincs joga megütni a másikat. Pókica meg csak azért merte, mert tudta, hogy lassú ugysem mer visszaütni, mert férfiak nem üthetnek meg nőt, mert akkor az milyen gááááááz és megbélyegzik érte. Úgyhogy megint a nagy mellénye nyert és a következmények hiánya okán merte levágni az egyenesnek nem tekinthető pofonját. Remélem azért te nem csapkodsz férfiakat.

GL-581 g 2011.05.18. 09:21:04

Egyébként szerencsétlen Lottival még a Velvet sem csinált interjút? Sajnálom a lányt: aranyos, kedves, biztos jó fej, kalandra meg ismertségre vágyott, erre annyi marad meg róla a magyar médiatörténetben, hogy ő volt az a szőke, aki bestiális kegyetlenséggel fogyasztott el egy rántott csirkét. :((

Hana30 2011.05.18. 09:23:14

@GL-581 g: Ádámnak azért nem sikerült póktalanítani a hotelt mert ő is véresen komolyan vette Pókmajom és az ő csatáját. Mennyi minden megoldható egy kis humorral? ...és némi Cemotoxal.

Drinking Dorithy 2011.05.18. 09:23:35

@Hana30: mondjuk én nem vagyok benne biztos, hogy ha nem állna ott egy komplett stáb Lassúbeszédű nem ütne vissza...

bpetya75 2011.05.18. 09:24:50

@GL-581 g: Igazad van a csibészes eleganciával. Amit a pápától tökéletesen el is tudok fogadni, hiszen Ő nem szintezte be magát 2-vel a többiek és 8-cal a Pók fölé. De Lassútól csöppöt forgolódik a gyomortartalmam (pedig kér lenne érte, mert jó volt a szalonna, meg a cseresznyepaprika is). Rühellem a kettős mércét. A Pók egy gonosz ember, mert gonoszkodik, de önmagát gondolom nem tartja annak, holott most éppen azt csinálja, amiért Pm-et szapulta.

Egyébként ha a saját fegyverével le lehet győzni, akkor megérdemli a buxa, csak mutatna valaki tükröt Lassúnak!

Hana30 2011.05.18. 09:25:04

@solarys: Teljes mértékeben egyetértek veled.

whiteline 2011.05.18. 09:25:51

@Drinking Dorithy: Te teljesen el vagy tévedve. Szerinted az űberostoba Pókot azért idegesítik mert ostobák a A Daniék? Nem agysebészek a fiúk de azért a Póknál értelmesebbek. A pók egyszerűen nem bírja elviselni ha vele "gonoszkodnak", bár ezt még gonoszkodásnak sem nevezném. Bezzeg ha Ő gonoszkodik akkor nem bírja megállni nevetés nélkül. Ő volt az egyetlen aki nem bírt magával és mindíg röhögött amikor hazaküldött valakit.

Hana30 2011.05.18. 09:27:37

Ha Ádám tudta volna, hogy Pókmajom kell, hogy a céltábla legyen, akkor már biztos a legelejétől nem Kristófon gyakorol. Gondoljatok bele, mit össze vihogott Pókmajom, hogy ő így gonoszkodik, úgy gonoszkodik, aztán amikor egy kicsit valaki megvicceli, kiborul. Tényleg totál önbizalom hiányos nő, azért reagál így, mert ezt most megalázásnak érezte. És gondoljatok bele abba, hogy ez az egyszerű, kézenfekvő dolog eszünkbe sem jutott, hogy így ki lehet csinálni Pókit!

bpetya75 2011.05.18. 09:27:47

@Hana30: Szvsz Pók egyszerűen elborult.Nem volt ez egy végiggondolt dolog. Mondjuk ha Dani ül mellette, akkor szerintem fegyelmezi magát, mert bár Ő sem egy észkombájn, de sokkal hamarabb felfogja, hogy kapott egy pofont, és szerintem reflexből visszaadta volna úgy, hogy Póki lerepül a szikláról.

felmary 2011.05.18. 09:28:08

@taligas: az tényleg iszonyatos volt. És minden szöveg végére...
Amúgy nem értem, miért kellett ezzel égetni a játékosokat. Szerintem szánalmas volt ez az etap.

nyílegyenes labirintus 2011.05.18. 09:28:41

@GL-581 g: Kolumbiában van börtönben azért nincs még interjú.

Tuti lecsukták azért szemöldökért... :)

Summerwine 2011.05.18. 09:29:29

Én nem akarom, hogy Szandra ÍGY essen ki! Egy olyan helyzetet kéne teremteni, amikor Nikinek kell választani pl Alíz és Szandra közül kiesőt, és Niki Szandrát ejtené ki. Annyira örülnék egy ilyennek, úgy megnézém a pofáraesését.

Kürosz 2011.05.18. 09:29:57

@beacska:
Ha nem inged, nem veszed magadra. Ennyi.
Nem becsülöm le senki munkáját, kár ezt belemagyarázni.
Miért én menjek? (De nyugi, nem sok kedvem van írni, Szandra (várható) kiesésével teljesen átvehetitek a terepet.)

A VV-s blogban is ugyanez ment, oda nem íírtam egy sort sem, mert tort ült az Alekosz-ellenesség, néhány törzstag kvázi birtokba vette, és elhajtotta azokat, akik Alekot pártolták (volna). Ez persze látványosan nem egyezett az összes néző véleményével, mint az aztán ki is derült.

Itt sem kéne azon fennakadni, h nem mindenkinek Dani szőrös melle, vagy Kristóf bárgyú mosolya jön be, hanem - egy valóságshow-hoz illően - néhányan azzal a szereplővel is szimpatizálnak, aki csinálta a műsort.
ez azonban nem jelenti azt, h példának állítjuk a társadalom elé, ez egy műsor.

Drinking Dorithy 2011.05.18. 09:30:05

@whiteline: lehet, hogy el vagyok tévedve (szomorkodás és sértettség, lehet, hogy majd jól bogarat is teszek a szempillaspirálodba), de egy stratégiai játékban a "gonoszkodásnak" is kell, hogy legyen egy szintje. Ez a "mi a keresztapa örökösei majd szóbeli basztatással majd jól kicsináljuk azt az egyszem lányt" felébreszti bennem az általános iskolai élményeket és a (nem is annyira) szunnyadó jogászt....

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 09:30:27

@Hana30: ez tökre igaz, Ádámnak szerintem amúgy se volt túl sok humora. Ő is túl komolyan vette magát meg a játékot. És tessék ő eltávozott a két nagyeszű barátja meg néhány bogárral (brrrr) és egy-két jó időben elejtett megjegyzéssel kikészíti a csajt.

bpetya75 2011.05.18. 09:30:44

@Drinking Dorithy: Póki egyből húzott el az ütés után. Lassúnak még kellett volna hozzá pár másodperc, mire felfogja, hogy mi történt, aztán még néhány, hogy valahogyan leragálja. De addigra a csaj már talán el is hagyta az ÉH-t, mire a végére ért az edzők gyöngye ;-)

Twinsy 2011.05.18. 09:31:17

@Drinking Dorithy:
Persze, ha Férfiből lenne, meg mutatná ki az úr, de mivel más a helyzet csak annyit tud, hogy lagymatagul összeszorítja, a seggét, és magában kérdezi anyuci mi jöhet még , ami hangosan úgy hangzana most tényleg nem tudom "mi merre hány méter" :))

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 09:33:43

@Drinking Dorithy: szerintem nem ütne vissza. Két megközelítés lehetséges:
1. Ő pontosan tudja hogy ha visszaüt semmivel se lesz különb mint aki megütötte.

2. Mire elér a gondolat a kezéhez hogy ütni kellene addigra lemegy a nap. :D

felmary 2011.05.18. 09:34:38

@garrett27: Szerintem egyenlőre nem tudjuk, mit mondott neki Kristóf (én pl. simán el tudok képzelni egy olyan beszólást, ami miatt én is képentörlök valakit) - úgyhogy hagyjuk meg ezt holnapra.

Ga3esz 2011.05.18. 09:35:30

Ami viszont a legidegesítőbb, és legszívesebben bevertem volna a tévét miatta, az Pókmajom artikulátlan, a baszatlan pávián segélykiáltására hajazó racsítása, amivel minden egyes rímbe szedett sort zár, hóóóóúúúúóóóóááááííííjjjjáááóóóííííííjjjjááááá, sikoltja, és rázza hozzá a karját, azt csodálom, hogy valaki nem verte jól pofán ott helyben.

Na ennél a résznél köptem a teám a monitorra.:DDDDD

Hana30 2011.05.18. 09:35:46

@bpetya75: Igen, szerintem is csak annyi vér volt a pucájában, hogy Lassút, üsse meg, Danit biztosan nem merte volna, szélesebb a háta, magasabb és a hangja is mélyebb. :)És az lehet, hogy betakarta volna.

Hana30 2011.05.18. 09:36:34

@bpetya75: Ha tényleg kirakják Pókot, akkor azért megérte az a pofon nem? Biztosan erre isznak a fiúk a közönségtalálkozón is.

Summerwine 2011.05.18. 09:37:07

Kristóf úriember.
Tuti nem ütne vissza még Szandrának sem, nem csak a lassúság miatt. És biztos nem kurvázta le, mint ahogy írta vki, hogy biztos ezért jött a pofon. Még amikor az asztalnál beszélgettek, akkor is csak escortlánynak hívta politikailag korrekten.

Kürosz 2011.05.18. 09:37:07

@mocskosmacska:

Nem ez volt a szándékom, elnézést, ha megbántottalak.

whiteline 2011.05.18. 09:37:19

@Drinking Dorithy: Nem vagy túl objektív. Az rendben van, hogy az "egyszem lány" elmondja a csatlósainak, hogy kinek mi a gyenge pontja és arra menjenek rá: Nikit itatni kell, Kristófot jól felhúzni (valószínüleg az általad kifogásolt verbális felhúzásra gondolt), Alízt kiközösíteni. De ha Őt húzzák verbálisan akkor az már nem igazság? Amit mellesleg nem verbálisan reagált le.

toi 2011.05.18. 09:38:35

gyanús nekem ez az egész. miért adnak nagyobb esélyt egyes versenyzőknek?
miért rakják vissza danit, miért akarják kibékíteni a szőkét a pápával? ez kicsit olyan, mintha már eleve ods-sal indultak volna.
más: nem értem a király hisztijét. vérig van sértődve azon, hogy pók kiejtette a párját. ezek nem olvasták a játékszabályzatot? nem tudják, hogy arról szól, hogy ejtsük ki a másikat, hogy én maradjak bent? ezen zajlik a picsahiszti, ezért utálja a király pókot. gyerekes és röhejes. vagy mit hitt? bemegy, összeáll a kalácsképűvel és elviszi a 25 millát? ez egy játék, tessék elfogadni, hogy kalács már otthon van, és játszani tovább. nem pedig nyafogni, mint egy fürdőskurva, hogy jajj a kata, jajj a kata. szánalom!

oligofren 2011.05.18. 09:38:35

Gyerekek!
Eddig csak olvasgattam a blogot, meg persze néztem a műsort, de most jött el az idő a hozzászólásnak is...
1: Pókmajmot legszívesebben fejbe basztam volna a nyávogása miatt.. komolyan mondom, a fülemet fogtam, csak legyen már vége!!!
2: Szandrának annyi!!!!! Kicsinálják, nem bírja a feszkót!!! muhaha.. :D

whiteline 2011.05.18. 09:39:26

@felmary: A pók részéről a bent léte alatt nem hallottál olyan szöveget amiért járt volna neki pofon?

GL-581 g 2011.05.18. 09:39:54

@bpetya75: Szalonna és cserkópapper?! Fú, de jól hangzik! Én meg itt gagyizok a Győri Édes Jó reggelt kekszemmel. :(((

:D

A Kristófos dologban valahol igazad van. Az egyetlen ember, akinek itt joga lenne a többiek főlé pozicionálnia magát, az Pocok. Hozzátéve persze, hogy ő sem volt szent. :)
(Amúgy megfigyeltétek, hogy néha nyitva marad a szája? Olyankor úgy néz ki, mint egy dinoszauruszfióka. Növényevő, persze. :D A T-Rex már hazament, a rántott csirkék nagy örömére. :DD)

Hana30 2011.05.18. 09:40:44

@bpetya75: De ha Lassú gyorsabban reagál és tényleg visszaadaja (amit szerintem egyébként sem tett volna meg, mert annál azért több esze van), akkor mindenki őt szapulná, hogy micsoda egy szemét, megütött egy nőt.

terrortűrő tintatartó 2011.05.18. 09:41:10

@GL-581 g: az önbizalmas dolgot illetően: a legszebb az volt, mikor teli tüdőből nyomta még riportban is a "letettem valamit az asztalra" mantrát, meg a "nem érdekel, ki mit gondol, leszarom magasról" dumát, közben majd' elbőgte magát. ennyit a szerepről, amiből újfent kiesett tegnap is, a barátkozós jelenetnél...

amit viszont hiányoltam, hogy nem vágtak be semmi riportos osztást Niki randi utáni pálfordulásáról. Niki maga is nyilvánvalónak tartotta, hogy Pók átlát rajta, de azért én meghallgattam volna, hogyan szapulja eszemínusz csatlósát :)

Baltaarc Linda pedig egyre jobban idegesít a fennhéjázó megállapításaival. pont úgy nyomatja a fikát, mint Pók, de amaz legalább ténykedett a céljai érdekében. TB szája is csak a Tiszteletes szoknyája mögül nagy, ehh...

bpetya75 2011.05.18. 09:43:57

@Hana30: Volt egy elszólása a csajnak, hogy ha Ádám feláldozta magát Daniért, akkor ő feláldozza magát, hogy Dani ne maradjon a hotelban. Na azzal feláldozhatta volna magát a szó legszorosabb értelmében, ha Danit veri képen. Asszem belerogyott volna a riposztba és mindketten mehettek volna haza. De mit ad Isten (meg a szerkesztők), Kristóf ült mellette...

GL-581 g 2011.05.18. 09:46:13

@toi: Két játékos seggét védték a szerkik nagyon. Ez a két ember a Pápa és Pókmajom. Az egyik kétszer is kiesett, mégis itt van, a másiknak kétszer lett volna esélye kiesni, de bevédték.

Szerintem ez érthető: a kavarógép és a bohóc nélkül uncsi lenne a műsor. :D

Más kérdés, hogy szerintem pont a "hátszél" miatt nem nyerhetik meg a fődíjat, de még a döntőbe jutásuk is necces. Rossz reklám lenne az ÉH2-nek, ha a műsor nemcsak manipulált, hanem előre leosztott.

Nagyzee 2011.05.18. 09:46:38

@Kürosz: Az cseppet se zavarjon a nagy összeesküvés-elméleteidben, hogy Dani mellett Szandrát tolták a legjobban a szerkesztők. Kétszer volt védettsége, és a második méghozzá dupla volt. Eddig egyetlen olyan párválasztó sem volt, ahol a lányok voltak többen, és Szandrának ne lett volna védettsége.

Ha másnak szurkolnál, akkor kicsit jogosabban lehetnél kiakadva Dani hátszele miatt.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 09:49:30

@bpetya75: na de annak idején négyen beszélték meg az osztozást és abban Alíz nem volt benne, és tegnap is erre a beszélgetésre hivatkozott Ádám. Nem hinném hogy adnak Alíznak a nyereményből.

bpetya75 2011.05.18. 09:50:09

@GL-581 g: Lehet, hogy nekem is valami diétásabbat kellene eszegetnem, de most ez van ;-)

Én is úgy érzem, hogy Pocok van egy kicsivel magasabb nívón.

@Hana30: Nem hiszem. Akkor is Pók kapná a többet, mert micsoda mocsok volt, hogy kiprovokált Lassúból egy pofont. Pók egy ilyen karakter. Bármit csinál, lehet szidni. Én azért nem bántam volna, ha kap egy esély arra, hogy beváltsa a békülési ígéretét. Hátha komolyan gondolta.

Drinking Dorithy 2011.05.18. 09:52:41

@whiteline: én csak azt mondom, a bogarak és egyéb poén egymás között poén...de a csajjal nem. És kövezzetek meg: szerintem PM igenis érdekesebbé teszi az ÉH-t!

Hana30 2011.05.18. 09:53:04

Ja, igen, Pókmajom rappelésnek titulált vinnyogását füldugóval voltam csak képes elviselni, aztán nem bírtuk tovább úgyhogy a Koenigsegg sportautóról nézhettem dokumentumfilmet a továbbiakban.

Rubicon 2011.05.18. 09:53:37

Szerintem azok a kommentelők übergázak, akik személyeskedni kezdenek , ha valami nem tetsző véleményt olvasnak vmelyik ÉH szereplőről. Ha valakinek Pókmajom szimpi; hát legyen, de ha valaki ezért kikezdi a kommentelőt, hát az ilyennek tuti nem volt gyerekszobája.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 09:53:46

@bpetya75: a cseresznyepaprika a legdiétásabb dolog ami létezik, mert kizárt dolog, hogy túl sokat egyél belőle, előbb ég le a nyelved :D
Mondjuk reggelire meredek az biztos

szepi79 2011.05.18. 09:53:54

@toi: "gyanús nekem ez az egész. miért adnak nagyobb esélyt egyes versenyzőknek?
miért rakják vissza danit, miért akarják kibékíteni a szőkét a pápával? ez kicsit olyan, mintha már eleve ods-sal indultak volna."

pont erről van szó. legyél érdekes személyiség, szerepelj sokat, generálj feszültséget, és akkor a szerkesztők megsegitenek. lásd VV éva, PM, szent dani...

oligofren 2011.05.18. 09:54:08

@Drinking Dorithy: az lehet hogy érdekesebbé teszi, de hogy már ideje lenne takarodnia az is biztos :)

bpetya75 2011.05.18. 09:54:44

@Benyeszke: Erre egyébként különösen kíváncsi leszek. Hogy valóban lesz-e osztozkodás. Tudom, hogy ott Alíz nem volt jelen, mert éppen megbízhatatlannak volt minősítve.

Nekem egyébként a legjobban az tetszene, ha a királyék szemében végig a feláldozhatóság, hasznos/haszontalan eszközség szintjén mozgó animátorlány vinné el a fődíjat. De majdnem biztos, hogy nem így lesz.

bpetya75 2011.05.18. 09:58:04

@Benyeszke: Miért meredek? Na jólvanakkor! Most már biztos, hogy nem jelentkezem az ÉH2-be, mert tuti kikezdenétek a táplálkozási szokásaim miatt. Irigy banda! ;-)

_izée 2011.05.18. 09:59:53

ha PM üt és kimegy/kizárják, akkor Dani és Kristóf is sanszos, hogy kap valami komoly büntit.

Olvastam itt zizgést, hogy mennyire nem engedik a szerkik Szandrát nyerni. Az megvan, hogy nem volt veszélyben ki tudja hány hete? Vagy a férfiak voltak többen, vagy védett volt - duplán.

Ádám kiejtése mennyire volt számítható? Le volt sakkozva előre.

beacska 2011.05.18. 10:02:53

@Benyeszke: hacsak nem Alíz nyer ;D

beacska 2011.05.18. 10:03:31

ÉS AZT HALLOTTÁTOK TEGNAP, HOGY ELHANGZOTT, HOGY EGY pár NYER???

bpetya75 2011.05.18. 10:04:51

130 kommentnél járunk, és alig beszélünk a tegnap történtekről, szinte csak a pofon a téma. Vagyis a tegnapi napból a mai előzetes volt a legjobb. A maradék 5 nap tök unalom lesz, ha Póki hazamegy.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 10:05:36

@bpetya75: amíg csukva van a szád azt eszel amit akarsz és akkor amikor akarod! :D

oligofren 2011.05.18. 10:06:24

@beacska: persze hogy egy pár fog nyerni.. aztán ha a döntőben a dán verzió lesz, akkor vagy csak az egyik vagy mind2 nyer, és feleznek...

Hana30 2011.05.18. 10:06:40

@Benyeszke: Akkor viszont majd megérdemlik, hogy Alíz egy petákot ne adjon nekik, mert szerintem ő nyeri meg.

crazygránát 2011.05.18. 10:06:41

@Rufus78: "személyi titkár" a szentem, szerintem kinn is ezt csinálja :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 10:06:45

@beacska: jó lenne, de szerintem nem ő fog. Na de most akkor egy pár nyer, akik obligát osztoznak, vagy abból a párból még választanak egy abszolút győztest?

bpetya75 2011.05.18. 10:07:22

@beacska: Igen. Nem is értettem. Most akkor egy pár, vagy 1 ember? Persze azt sem tudom elképzelni, hogy az utolsó párból hogyan döntik el ki nyerjen? Sorshúzással?

A legszebb az lenne, ha a Lassú-Pocok páros nyerne (ha valóban 1 pár nyer), aztán a királyék nekiállnák győzködni Alízt, hogy dobja be az ő részét is a közösbe, mert megegyeztek, és neki ugyan nem szóltak róla, de Istenuccse kapott volna a zséből ha nem nyer...

Drinking Dorithy 2011.05.18. 10:07:58

@beacska: Igen, én is megrémültem! Még a végén megismerjük a játékszabályokat?!?

oligofren 2011.05.18. 10:08:06

@bpetya75: sztem épp ezért nem fogják hazaküldeni.. max. kap egy nagy büntit.. báár- itt bármi megtörténhet :P

terrortűrő tintatartó 2011.05.18. 10:08:34

@Benyeszke: + a gyors anyagcserét is biztosítja, kell ennél több? :D

szepi79 2011.05.18. 10:09:09

@bpetya75: na ekkor kéne őket pofán röhögni.

bpetya75 2011.05.18. 10:09:52

@Benyeszke: Hisziapiszi! Akkor se jelentkezem! :D

bpetya75 2011.05.18. 10:10:58

@szepi79 - Harciteknős idomár: No igen. Kiderülhetne, hogy mennyi vér van Pocok pucájában ;-)

Hana30 2011.05.18. 10:12:34

Szerintem Pocok nem osztana vagy ha mégis, akkor a közvetlen párjának. Másnak biztosan nem.

bpetya75 2011.05.18. 10:13:47

@oligofren: Ááááá. Totál kész van a csaj. Nem tudom, kaphatna-e olyan büntetést, ami nem ütné ki még jobban. Szerintem el kell küldjék, mert kiszámíthatatlanná vált 2 nap alatt.

GL-581 g 2011.05.18. 10:14:05

@bpetya75: Én továbbra is a Lassú-Pocok páros győzelmét valószínűsítem. :)

Érdekes az is, ki kivel maradt jóban a játék után. Aliz pl. Krisztával nagyon, Kristóffal és Ádámmal szintén, Danival ugye Kriszta miatt (is) megmaradt a kapcsolat, emellett Levi és Gábor.
Pókmajommal Detti és Niki, többről eddig nem nagyon tudunk.

nyílegyenes labirintus 2011.05.18. 10:14:56

@bpetya75: Nem is tudnál, ha a nicked az a születési éved... max. a seniorba. :) Viszont akkor megyek én is...:)

szepi79 2011.05.18. 10:15:08

@bpetya75: de tényleg nem történt semmi... az ádámos beszélgetés is volt vagy 15 perc, mikor azt kb. kettőbe össze lehetett volna vágni. csak nem volt semmi más érdekes történés...

terrortűrő tintatartó 2011.05.18. 10:15:34

@bpetya75: azért arra kíváncsi vagyok, hogy ebben az esetben TökösBula mit kezd magával...Robi elvan mindenkivel, Niki már visszakozott ugyebár...Szolgalelkű Attilával életben tartanák vajon a lázadás tüzét, vagy ne álmodozzak?

oligofren 2011.05.18. 10:16:23

@bpetya75: én még mindig nem hiszem... de kívánom hogy legyen igazad!

gastro, missing in action 2011.05.18. 10:18:37

@bpetya75: Szerintem viszont igy lesz, de az osztozkodasra en is kivancsi leszek: leven akkor ugy az igazsagos, hogy a veresszoru kapna a felet, ES a masik felet dobhatna 3 fele Kristof, Dani es a Don...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 10:19:44

@nyílegyenes labirintus: Senior Éden Hotel :DD Kérhetnék bővebb leírást, hogy az milyen lenne?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 10:23:53

@terrortűrő tintatartó: keres magának új királynőt/királyt. Egyedül szerintem még lélegezni sem tud.

nyílegyenes labirintus 2011.05.18. 10:24:15

@Benyeszke: :D borzalmas. Térdig érő zacsik és csöcsök, kacsa az ágy mellett, stb. a pénteki +18ban pedig a protézisek tisztítása lesz összevágva... :D

bpetya75 2011.05.18. 10:28:34

@nyílegyenes labirintus: Micsoda diszkrimináció! Kopaszodó, pocakos 36 éves manusok már nem is kellenek nekik? De ez a SZÉH nem is rossz 5let :-D

@GL-581 g: Pocok miatt nem bánnám, ha ők nyernének.

@szepi79 - Harciteknős idomár: Így igaz.

@terrortűrő tintatartó: TB szépen lecsücsül Prosztó "szoknyája" szélire és lapít majd mint sz@r a sűrűben. Szerintem. Rabszolga meg hazamegy.

@oligofren: Én sajnálom hogy így megrogyott a csaj, de ebben az állapotában veszélye lenne bent tartani.

@gastro, missing in action: Biztos, hogy megpróbálnák meggyőzni arról, hogy a másik feléből is jár nekik. De kíváncsi lennék arra a traccspartira, ahol erről győzködik szerencsétlent!

Hana30 2011.05.18. 10:28:36

@nyílegyenes labirintus: A szerkesztők számításait alaposan keresztbe húzták a játékosok azzal, hogy nem szexeltek egymással. Hiában készül egy +18-as pénteki adás, sajnos abba nem nagyon képesek érdemlegeset bevágni, úgyhogy szerintem a pénteki tök felesleges. Itt egyébként sem várja már el szerinem senki tőlük, hogy szexeljenek, és ha eddig nem tették ezután már biztosan nem. Abból meg nincs műsor péntekre.

oligofren 2011.05.18. 10:33:42

@bpetya75: én nem tudom sajnálni, magának köszönhette.. a viselkedésével/szerepjátékával(?)/a "gonoszkodásokkal" brrr... abban igazat adok, hogy veszélyes lehet benntartani, de akkor az lesz a vége, hogy uncsi lesz a következő 8-9 nap!

bpetya75 2011.05.18. 10:33:48

@nyílegyenes labirintus: Kikérem magamnak! Nincs protkóm, zacsi is a helyén, a melleim is kisebbek, mint az asszonyé, sőt még inkontinencia problémáim sincsenek. Mackósan sportos vagyok és zord külsőm érző szívet takar. Én kérem főnyeremény lennék egy ilyen műsorban. De csak akkor mennék, ha Beácska és Benyeszke is jönne, hogy legyen esélyem védekezni a vitriolos megjegyzéseikkel szemben ;-)

bpetya75 2011.05.18. 10:35:05

@oligofren: A holnapi után már csak 5 nap.

Az is lehet, hogy úgy vannak vele, hogy megszórják őket feladatokkal, tekernek 2-3-at minden nap a játékon, így meg eltelik az az 5 nap izgalomban Pók nélkül is.

terrortűrő tintatartó 2011.05.18. 10:35:23

@Benyeszke: hát ezaz. az elmúlt napokban tett kijelentései alapján így felköp és alááll. Robi és/vagy Niki követőjeként (bár ez utóbbi szintén vicces, mert ő Niki felett állónak tartja magát)gyakorlatilag beolvad, mert rajta kívül csak Attila tartja magát konzekvensen távol a "régiektől".
de röhögnék, ha Aliznak kezdene puncsolni :D

nyílegyenes labirintus 2011.05.18. 10:36:29

@Hana30: Ha csak egy (hivatásos) ribancot küldenek be a szerkesztők 10x férfinek attól sok csodát nem szabad várni. És (hálisten') az értelmesebbjénél az értékrendek is (úgyahogy) rendben vannak, felfogják, hogy 24órában kamerákkal vannak körbe véve, és ezt bizony apu-anyu is nézi majd otthon.
Egyáltalán nem kár, hogy nincs "műsor" pénteken.

beacska 2011.05.18. 10:36:46

@nyílegyenes labirintus: :DDD hogy ti milyen hülyék vagytooook!

beacska 2011.05.18. 10:38:21

@bpetya75: :DD mackósan sportos...ez jó ;DDD

terrortűrő tintatartó 2011.05.18. 10:38:29

@bpetya75: öööö, tényleg. ha mostantól párokat búcsúztatunk, akkor Szandra ezzel a húzással Nyikhajt is gépre teszi. vagynem?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 10:39:50

@nyílegyenes labirintus: nem is értem miért nem vette még meg a Viasat a jogokat! Aranybánya lenne! :DD

@bpetya75: rossz oldalról közelíted meg a dolgokat. A felsorolt jellemzők nem sokat számítanak az értékelésnél. Ámde az olyan kardinális kérdések, mint hullik-e a szádból a kaja, letettél-e már valamit az asztalra nagyon is fontosak.

Csárli Sín (törölt) 2011.05.18. 10:40:39

@toi: De mennyire igazad van!

Nikitől tegnap kifordult a gyomrom, ennyire primitív, buta és gerinctelen féreg nem gondoltam hogy lehet valaki. Ennyire még senki sem volt "egyenes" bent, pedig volt pár szép darab.

Azért remélem most elgondolkodik a sok okoska azon a hetek óta zengett baromságon, hogy csak Szandrát tolják a szerkesztők, mert most hogy-hogynem ismét durván megsegítették az Ádám-Dani-Kristóf triót. Utálom Szandrát is, de azért úgy tényleg nehéz maradandót alkotni, hogy rendre kitalálnak kívülről valamit Ádikáék játékban tartására. Nem voltak nagy illúzióim, de azért ez mégis csak nagyon cinkes.

A pofonról: ennyi orákulum van, hogy a kommentelők fele kb. előre tudja mi hogy történt? Értem én, hogy ellenszenves sokaknak Szandra, de így látatlanban ezt is rá varrni elég gáz.

beacska 2011.05.18. 10:41:16

@Benyeszke: egyébként vigyázzatok, nehogy ötletet adjatok a szerkiknek!!!

mi már a Tesóval ötleteltünk azon, milyen lenne vmi nyugdíjas reality. Mondjuk napi feladatokkal: az marad bent, aki a 4-6-oson hamarabb szerez magának ülőhelyet, vagy legtovább ül az orvosi váróban...

nyílegyenes labirintus 2011.05.18. 10:44:21

@bpetya75: Helyes! Így kell ezt! Ép testben épphogy élek! :)
Ha Benyeszke is jön nem vállalom, pengetné az idegeimet rendesen... meg szedegethetnénk a bogarakat... :D
Tiszta Jennifer lenne... jaaaaj...ott is van egy booogááár... vidd inneeeen.. :D

terrortűrő tintatartó 2011.05.18. 10:45:30

@nyílegyenes labirintus: nos igen. én alapból sem arra számítottam, hogy tolják majd, mint a nyulak, mert a Kísértés c. remek produkcióval szemben itt azért nem erre ment ki a játék. nyilván benne van a kalapban, hogy van, aki ilyen módon próbál előnyhöz, urambocsá napi sunához/pöcshöz jutni, de nem érzem azt, hogy ez lett volna az alapkoncepció, úgyhogy nem is értettem a fanyalgókat, hogy kérem, ez itten egy legális kupleráj, mégsenem dug senki??? :)

beacska 2011.05.18. 10:46:21

@nyílegyenes labirintus: ...éééés én mehetek...(kérdi szemlesütve a földet bámulva, piszkálgatva a cipője orrával)

crazygránát 2011.05.18. 10:49:06

@zaphodbeeb: mire gondolsz, lekurvázták? Tegnap még Pók feszített rá, hogy ő erre büszke :)

Jozeph Pelikahn 2011.05.18. 10:50:14

@Benyeszke: Hehe, ez jó! :-)

- A játékosok elindultak pandorára, szerdán vagy csütörtökön oda is érnek, micsoda izgalmak...

- Éééésss, durr egy pofon, megnézhetik holnap a közepét és holnapután a végét is! Vajon közben elhajol-e Julis-néni!?

- Pista bácsi, csoszogjon oda a párjához! Pista bácsi! PISTAAAAA BÁÁÁCSIII! Kérjük Gézabát bökje meg Pistabácsit, aki megint elfelejtette hozni a készülékét.

- Levél! LEVÉÉÉL! LEv..khhh...gröööökhm..leve.he...heél áááápff

pöffeteg 2011.05.18. 10:52:23

Ez a Dani-Kriszta dolog, amit múltkor valaki emlegetett tényleg működik: ma reggel láttam őket a Bécsi úton egy 120 éves VW-ba beszállni. Már amennyiben ez valakit érdekel....

bpetya75 2011.05.18. 10:52:32

@beacska: Köszi :)

@terrortűrő tintatartó: Nem vennék rá mérget, hogy párok búcsúznak, de ha igen, akkor megkíméli szegény majmot 1 nap vergődéstől.

@Benyeszke: Na jó. Ne szokott hullani, de nagyokat tudok böfögni. Az + pont? :D Rendszeresen teszek le az asztalra dolgokat. Fel sem lehet sorolni, hogy már mi mindent letettem az asztalra. ;-)

@nyílegyenes labirintus: :DDDD

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 10:56:26

@nyílegyenes labirintus: burkolt nem nekem címzett okfejtésedre válaszul elmondom, hogy egyszer Magyarország legnagyobb lisztbogár populációját irtottam ki az ágyneműtartóból (igaz bömböltem is rendesen) szóval toll a füledbe! :D
Egyébként meg dög unalom lenne a buli ha valaki nem idegesítene nem? Majd beszervezem ladyandhank-et is hogy teljes legyen a dolog! :D

crazygránát 2011.05.18. 10:59:30

@sithonia: ezek szerint nem Kristóf nyert, különben nem HÉV-vel járna :) Sztem Daniék viszik a zsetont a végén.

jog-ász 2011.05.18. 11:01:42

nem hiszem hogy pókot lekurvázták, sztem azt nem bánja, inkább összességében kiidegelték, és a "kulturált" kislánynak vége, mellesleg kristófnak sem ártott már egy zatyulás, és hát gyanitom hogy ő nem csak lassubesédű, hanem lassúreflexű is:) igy nyilván pók őt b..ta pofán.

nemtom ez a VV?kizárják érte?vagy a viasat leszarja az erkölcscsőszködést?

brunotattaglia 2011.05.18. 11:02:22

És az milyen bünti lenne Pókmajomnak a sallerért, hogy mondjuk 24 órán keresztül egy szót sem szólhat, ha egy mukkot is mer szólni, mehet a retkesbe a kolumb gerillákhoz kokófutárnak.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 11:02:30

@crazygránát: és a sok léből vették azt a 120 éves autót? Mennyivel jobb mint a HÉV? Egyformán gyakran robbannak le :D

crazygránát 2011.05.18. 11:03:21

@Benyeszke: milyen autó? Valahol lemaradtam :)

crazygránát 2011.05.18. 11:05:07

@sithonia: jaja, mondjuk napközben én is otthonhagyom a kocsit. Én Kristóféknak drukkolok, lányok közül is a legnormálisabb Alíz, úgyhogy hajrá :)

Jozeph Pelikahn 2011.05.18. 11:07:12

Ja és ohpersze a levél:
"Levente bácsi!
Tegnap este fél hatig dorbézoltatok ami alatt az elektromos székeddel tolattál bele a gyógymedencébe! Büntetésed hogy két óra alatt meg kell tanulnod Marcsi-néni gyógyszereinek listáját, segítségül kaphatsz hozzá nagyítót. Ha kudarcot vallasz, akkor ma nem pépeset kaptok ebédre."

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 11:07:12

@crazygránát: pár kommenttel feljebb írta valaki, hogy látta Daniékat beszállni egy régi autóba.

GRX 2011.05.18. 11:07:36

Szenior Éden Hotel:
"Mai versenyfeladatunk a csigaszedés volt, sokat láttunk, de mire lehajoltunk, huss, elszaladtak..."

garrett27 2011.05.18. 11:07:57

Dani azt nyilatkozta, hogy bár a főnyereményt nem ő vitte el, mégis nyert, mert Kriszta az övé lett odakint. Viszont ha ő nem nyert, akkor Kristóf és Niki sem, vagy mégsem volt osztozkodás. Én most már Alíznak adnám a lóvét, mert kb. a 8. párjánál tart, mindig ő volt a beáldozható, meg a menekülési útvonal is. A punabanda is őt kutyázta, szerintem érdemtelenül. Prosztó nem érdemli meg, mert eladta magát (csak ő hiszi, hogy nem), a másik rabszolga meg olyan se íze-se bűze fickó, aki teljesen érdektelen. Azért mutatják olyan keveset is. A kurvaklubról meg jobb nem beszélni, Pókmajom remélem utazik, Tökös Bulának meg nem csak az arcát faragták baltával, de az eszét is. Niki néma csend. Az agya már rég lecsúszott a szilikonba, lehet azért masszírozza reggelente, mikor más a fejét szokta.

bia79 2011.05.18. 11:08:24

@GL-581 g: azt hiszem, sixx Ádámmal folytatott interjújában olvastam, hogy előző hétvégén Nikinél volt házibuli (Szekszárdon?) és hogy Szandrán kívül ott volt mindenki (persze jó kérdés, ki tartozik bele a mindenkibe, mert szandálos Attila gondolom, nem), tehát azért valamennyire vele is tartják a kapcsolatot.

mennyien találkoztatok már a szereplőkkel, én meg itt Pécsett max. Nikivel vagy Porsztóval futhatnék össze... esetleg :\

GRX 2011.05.18. 11:09:16

@Hana30: ugyan, nem volt itt a különbség. Póknagysegg helyett Koenigsegg-et néztél, na és...:-)))

terrortűrő tintatartó 2011.05.18. 11:11:16

@jog-ász: én is azt gondolom, hogy valami más lehet, az tréfa nem úgy sült el val.szeg, ahogy várták. jó, niylván sejthető volt, hogy egy ellenlábas nem veszi annyira poénra a dolgot, mint egy haver, de az öfi elején meghökkentően dühös volt Pók ábrázata, szvsz ezen nem tudott túllépni.
pofon vs. kizárás: szerintem minden showban alap, hogy tiltják a tettlegességet.

@sithonia: na majd figyeld csak, ha kész lesz az új út! addig meg a szokásos 3 napi helyett 6 napi hideg élelem :)

GL-581 g 2011.05.18. 11:14:04

@devDavid: LOL! Gyönyörű! :D Lesz ebből még gif anim is, érzem. :DD

@terrortűrő tintatartó: Felköp és alááll? Az önkritikához agy is kell. :D
Szimpi volt a csaj az elején, de most már látom, hogy nem Tökös Bula, hanem Hímnős Csiga.
Pöszicsigusz 2.0 :S

csicskAttila pedig érdekes egy figura. Szerintem nem azért küldték be, hogy dominásat játsszon Pókmajommal (az a "rendben gazdám" meg "rabszolga" duma mennyire szánalom volt már!), hanem azért, hogy kicsit kavarjon.
Hatásos és pimasz volt a belépője, rögtön konflikt a srácokkal, aztán a nagy büdös semmi, Pókasszony seggének kenegetése illatos olajokkal a napágyon.
Wtf?

Ha Pókit kivágják, mint a taknyot, még talán életre kelhet. De lehet, hogy késő. Nála még Laca is szórakoztatóbb volt.

Figyeltétek, hogy csak Alizzal szokott kettesben beszélgetni?

beacska 2011.05.18. 11:16:41

@Benyeszke: és a porszívózsákban kikelt és hemzsegő csontkukac populáció megvolt már?? brrr...

nyílegyenes labirintus 2011.05.18. 11:17:27

@beacska: Persze, ha a castingon megfelelsz.
Főzés: Oregánós csirke paprikás lila hajgumival,
Evés(zabálás): csámcsogva, a falatokat az asztalra potyogtatva
Bogárfóbia,
Alapvető szavak: Haaallood? Azmilyenmáár... stb
:D

Hana30 2011.05.18. 11:17:28

@GRX: Hidd el, azért volt különbség. Egy Koenigseggre beneveznék, tényleg nagyon pepec kis kocsi. És tegyük hozzá, Pókmajom hóóóóúúúúóóóóááááííííjjjjáááóóóííííííjjjjááááá sikoltásainál azért érdekesebb volt.

nyílegyenes labirintus 2011.05.18. 11:20:08

@terrortűrő tintatartó: Nem baj, hogy nem ebbe az irányba mentek el a szerkesztők, bár gondolom, ha erre lett volna igény, akkor beengednek több bagzó nőstényt, és Csudálatos Pöcst.. :)

beacska 2011.05.18. 11:21:19

@nyílegyenes labirintus: húúúú, ez nehezebb, mint múltkor a lányok felvételije...az megvolt csont nélkül...

nyílegyenes labirintus 2011.05.18. 11:23:36

@Benyeszke: "burkolt nem nekem címzett okfejtésedre válaszul elmondom, hogy egyszer Magyarország legnagyobb lisztbogár populációját irtottam ki az ágyneműtartóból (igaz bömböltem is rendesen) szóval toll a füledbe! :D
Egyébként meg dög unalom lenne a buli ha valaki nem idegesítene nem? Majd beszervezem ladyandhank-et is hogy teljes legyen a dolog! :D "

Tényleg, milyen jó lenne, ha Lady is osztana... első nap beleölném magam a medencébe. :)
Na jó, főzni eljöhetsz. :D

Móka na 2011.05.18. 11:23:50

@bpetya75: Habár talán az első kommentjeid nem nagyon tetszettek... azért feláldozom magam.
Végjáték dán-svéd varriációk - hozzátenném, ott is voltak visszatérő játékosok mint Dani.
1. végén 2 pár marad - 4 ember - heterok.
2. mindkét pár kiválasztott 1 embert a másik párból, amennyiben ők nyernek, szerintük ki vigye a fődíjjat, azaz a lány vagy a fiú. A kiválasztott ember fényképe bekerült egy borítékba.
3. vég: feláll az utsó 11 ember pl. a 2 páron kívül.. és egyenként, itt már nem számít ki kivel volt párban, beállnak valamelyik finalista pár mögé.
4. az egyik pár nyer, majd előkerül a boríték és kiderült, hogy ki az akit a vesztes pár favorizált a fiú lányból.
Kb. ennyi.

Remélem érthető voltam.
@beacska: írtam már csak eltűnt... hogy nem szabad idegeskedni.. :)

gizdacsavo 2011.05.18. 11:24:18

A Dani, Kristóf szopatáson én jót röhögtem, tényleg olyanok voltak, mint valami rosszcsont iskolás fiúk. Viszont szerintem ebben a szakaszban rohadt nagy hülyeség volt. Kb. véletlenszerűen szórják ki a versenyzőket már, én simán kinézem, hogy egyiküket kidobják a szopatásért.

Szerintem Pókot nem fogják kirúgni, különben nem mutatták volna meg előzetesben a pofont. Viszont ha ez után maradhat, én Daniék helyében elkezdeném leverni rajta a sok szarkeverést. :)

Hana30 2011.05.18. 11:24:19

Egyébként szerintem a Viasat már rég megbánta, hogy alkalmazta Pókmajmot, Tökös Bulát, meg Nikit. Basszus, ezek annyit füstölnek, hogy a műsör költségvetésében külön bugyrot hoztak létre a dohányárunak!!! Lehet, hogy külön személyzet sodorja nekik a cigit egy kamrában elkülönítve?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 11:27:51

@Móka na: petya jó arc.

Te én ebből egy szót sem értek. Lehet, hogy érdemes lenne a nevekkel modellezni. Hiába na nőből vagyok :D

fairytale 2011.05.18. 11:31:13

Azért az érdekes, Aliz még most sincs sehol számon tartva. Amikor négyen gyűltek a régiek a szobában, senki nem szorított neki helyet, pedig látszott, le akar ülni.

Móka na 2011.05.18. 11:31:25

@Benyeszke: ajjajjaja, Tökös Bula álruhában??? =))
Szóval marad pl. Kristóf+ Aliz és Dani+Niki
KA kapnak egy borítékot két fénykép N -é és D-é
Ha DN nyer akkor ki kapja a pénzt és szerintük ugye Dani legyen az.
Ha KA nyer, akkor ki kapja a pénzt, pl. Aliz. - nem reális de na.
És akkor szavazás: pl. Szandra Daniékhoz áll, Attila Kritófékhoz, Robi és Tökös is Kristófékhoz stb.
A végén nyer mondjuk KA, azaz kristóf és Aliz és akkor előkerül a DN által borítékolt fotó, amiből előhúzzák Alizt, így ő nyer.

Ez így most jó?????

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 11:32:01

@nyílegyenes labirintus: neked bármikor főzök paprikás lila hajgumit! :D

Móka na 2011.05.18. 11:36:42

@Benyeszke: @nyílegyenes labirintus: Úgy látom nyílegyenes te nagyon kapós vagy itten, a tegnap is meg ma is .. az asszony olvassa a hogyvoltokat?? Ha igen nem lennék a helyedben =)).

GL-581 g 2011.05.18. 11:37:30

@fairytale: Ráadásul úgy láttam, Alizék szobája volt. Niki egy tahó, de Krisztofóró se semmi. Aliz meg igazán arrébbrúghatta volna valamelyiket. Kár, hogy ennyire nyuszi. :(

nyílegyenes labirintus 2011.05.18. 11:37:33

@Benyeszke: Szerintem Te még abból is ehető kaját hoznál ki... :) (bók, csak szólok)
És eladható mint különleges pacal... :D

bia79 2011.05.18. 11:37:34

vajon lesz még "klasszikus" párválasztó, vagy most már csak speciális módon fognak kiesni a párok?
és egyáltalán mostantól akkor csak párok fognak kiesni? és ha igen, akkor nincs is már lehetőség párcserére? akivel az utolsó párválasztón egymás mellé álltak, azzal kell végigjátszaniuk a játékot, ameddig tudják?

bpetya75 2011.05.18. 11:38:03

@Móka na: Köszönöm az áldozatot ;-)

@Benyeszke: Köszi :-) Egyébként jó, hogy rákérdeztél. Én is jobban fogtam nevekkel :D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.18. 11:38:44

Éreztem,hogy lelki gyurmázás lesz a királlyal, aki kegyet gyakorol és visszafogadja egy enyjével Nikit a klánba, és nagyobb összeget tettem volna arra is,hogy a szőke ciklon igent is mond majd.
Ennyire egyszerű lenne? Egyik nap utálom Danit, utána meg nem utálom Danit?
Következetes, na.
Dani meg igen rémült tekintettel mondta a kamerába,hogy látta Ádámnál a levelet és lehet az áll benne,hogy Niki válasszon, ki menjen vele vissza...
Dánielünk korántsem olyan önfeláldozó,mint Korleóne volt, de így van ez jól. Minden bandába kell egy nagyhatalmú, de naív vezér, egy belassult csicska, akit szivatni, rángatni lehet, és egy hallgatag jobbkéz, aki a háttérben jól eltaktikázik.

A pók lábterpesztését kritizálóknak:
tegnap Alízunk terpesztett egy igen komolyat a hintában. Épp eszembe is jutott a kettős mérce kifejezés.:)

Pók kurjongatása nem kevés agysejtemet sorvasztotta el tegnap. Viszont mostmár tudom,hogy jobban jár a néző, ha inkább konspirál, mintha rappelne.

Nem értettem a picsipacsit Pók és Kristóf között. Még az kéne,hogy a végére összeborulva lafkázzák itt egymás seggét.
Egyikük sem gondolta komolyan a békülést láthatóan, akkor meg minek kellett?

A visszakezes balos még nekem is fájt. Mibe le,hogy Kristóf előszedi Szandra kurva előéletét (vagy valamelyik családtagját veszi a szájára) és azért kapja a kézfejest?!

Móka na 2011.05.18. 11:40:13

@bpetya75: hátttt, ha jól látom beépültél itt a kedvenceimnél.. olyan vagy mint Gábor. :D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 11:40:53

@Móka na: abszolút, ezt már fogtam. Ez mondjuk így jó is lenne a végére.

Benny sk 2011.05.18. 11:41:27

Ma is nagy voltál sixx testvír! :D

Nem akarok vészmadár lenni, de simán lehet, hogy Tökös és Prosztó a surranó pályán beelőz a végére, amit csak azért sajnálnék mert Tökös olyan idegesítően ostoba, hogy akár TökBula is lehetne.

Minden esetre hajrá: Aliz-Lassú duó
- vagy Szilikon-Pápa.
A tököm bánja, csak Pók húzzon már a retekbe.

Móka na 2011.05.18. 11:42:12

@Éden Zina: =)) =)) Ma jobb lábbal keltél fel, vagy ez ma a te békejobbod.. nem kell válaszolni és csak vicceltem :D. Jó ez így, nekem tetszik.

bpetya75 2011.05.18. 11:42:15

@GL-581 g: Ezt a nyusziságot én is fájlalom. Kétlem, hogy nem venné le az üzenetét az ilyen "figyelmességeknek". Ezért aztán egyre jobban drukkolok annak, hogy nyerjen és ejtse pofára bunkókámékat.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.18. 11:44:43

@Csárli Sín: most azon drukkol az összes maki,hogy ezért zárják ki pókot...:)

bpetya75 2011.05.18. 11:44:51

@Móka na: Na hallod! Ha tudnád mekkora seggest tudnék ugrani bele mödanszié! Mondjuk leopárdgatyót súlyos fenyegetések árán lennék csak hajlandó felvenni ;-)

beacska 2011.05.18. 11:47:08

@GL-581 g: rosszul láttad, drága. ott virított Dani feje mellett a saját képe...

GL-581 g 2011.05.18. 11:47:57

@Éden Zina: "
A pók lábterpesztését kritizálóknak:
tegnap Alízunk terpesztett egy igen komolyat a hintában. Épp eszembe is jutott a kettős mérce kifejezés.:)"

Nincs itt kettős mérce, Alizt meg is dicsértem tévén keresztül, hogy milyen finom nőiesen sikerült beülnie. :DD

Pocok picit elfeledkezett arról, hogy hol is van az a fránya kamera. :)

Ugyanezt a hibát követte el Lotti, amikor a combcsont porcogóján kérődzött. Elfordította a fejét balra, csonttal a szájában, hogy ne a tőle jobbra elvonulók pofájába csámcsogjon... csak így pont szemből vehette a kamera a mártírhalált halt baromfi tetemének marcangolását. :DD

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.18. 11:48:55

@Móka na: nem szokásom békejobbot nyújtani, és nem is értem miért kellene?

leírom a véleményemet, ennyi.

ettől függetlenül pók játéka továbbra is szimpatikus. csak ne rappeljen.:)

Hilux94 2011.05.18. 11:51:45

Hányingerkeltő volt tennap, ahogy a fő szarkavarót visszaengedték még egy adagot kavarni. Nem erősítették, hanem gyengítették vele a műsort.

Pókmajomra fényes karrier várna vallatómesterként a titokszolgáknál - azt a nyavíkolást nincs eleven lény, aki sokáig bírja!!! A pofánvágás után tutti hazaküldik (vagy megyen magától), oszt onnantól a műsor és a HV is érdektelenségbe fullad, meg amúgy is gyün a világvége. Sebaj, legalább az unatkozó, munkanélküli, stb háztáji-asszonkák háborítatlanul kotkodálhatnak itt a porontyaikról, lélekbulvárkodhatnak, recepteket cserélhetnek, stb.

PS: A CKM-es Kriszta fotó olyan kontár módon van retusálva, hogy a főszerk helyiben simán gödörbe lőném a tettest! Kétszer!

beacska 2011.05.18. 11:53:34

@Benyeszke: Alíznak megint szép a haja

GL-581 g 2011.05.18. 11:54:11

@beacska: Értem. De akkor is... :DDDD

A rappelés senkit nem viselt meg lelkileg? Én nyüszítettem, mint egy kutya. Aliz inkább táncoljon, vagy főzzön csirkepörit, mert ez a rap dolog volt az eddigi legkegyetlenebb merénylet a részéről. :D
A többi is fájt, nem mondom...

beacska 2011.05.18. 11:54:28

trollokat juszt sem etetünk!

felmary 2011.05.18. 11:56:49

@sithonia: ha Hév-vel megy, akkor sokat nem kaphatott. :-)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 11:58:59

@felmary: lehet, hogy megvette az egész HÉV-et! :D

Twinsy 2011.05.18. 12:04:12

@GL-581 g: Igen, azt én is észrevettem, hogy ott kuporog a saját szobájában a földön, a két úriembör meg meredezik az ágyon- gálánsak voltak mindenképp:)

terrortűrő tintatartó 2011.05.18. 12:04:28

@GL-581 g: dede. és azon azért meglepődtem, hogy a feladatos levéltől a produkcióig öltözésestől lehetett 10-20 percük, hát egyik se volt képes addig 1 azaz egy darab rímelős/poénos szösszenetet kierőszakolni magából? jó, nem tudhatták, milyen alapot kapnak/csinálnak maguknak, de szerintem egy fél perces összebeszélést megért volna. ez így maxifos volt...

Nagyzee 2011.05.18. 12:04:56

@Benyeszke: Szóval gyak. lekurvázásért kapta Kristóf a pofont. Nem túl elegáns. Bár mondjuk csak Szandra saját szavait mondta vissza, de akkor sem.

bpetya75 2011.05.18. 12:05:26

@GL-581 g: A rapjük idején jöttem rá, hogy a 2-esen megy a Bourne-rejtély. Ja nem! Már a Niki-puhítós résznél feltűnt. Képtelen voltam végignézni ahogy a kiokosított Don puhára főzi a csajt. Tuti felkészítették, magától képtelen lenne ennyi empátiára (nem mintha ez olyan sok lenne, de hozzá képest) Aztán újabb sokként jött a rap. Szörnyű volt.

beacska 2011.05.18. 12:06:42

@Nagyzee: hááát, ezért kell elmenni cipőfelsőrész készítőnek.

Móka na 2011.05.18. 12:08:55

@Benyeszke: Huhhaaaa, ez azért durva volt, szerencsére Kristófot lenyugtatták remélem..

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 12:09:28

@Nagyzee: hát igen, de nyilván a cél az volt hogy kiborítsa ami a jelek szerint sikerült is. Nem elegáns, nem korrekt, kapott is érte egy sallert.

GL-581 g 2011.05.18. 12:10:53

@felmary: Már arra is gondoltam, hogy a dellát csak akkor kapják meg, ha a tévében is lement a döntő. Elég nagy spoiler lenne, ha valamelyik fotókat töltene fel a Fácséra a mauritiusi nyaralásról. :D

@beacska: Max a Lotti után maradt csirkecafrangokkal. :DD

Móka na 2011.05.18. 12:11:01

@Nagyzee: "Ez egy játék, aminek a célja a 25 milla elnyerése" - SZandra idézet. Ennek érdekében van aki rosszindulatú és van aki kihasználja más gyenge pontjait - idegrendszer. Tehát nem volt semmi baj Kristóffal szerintem. Messze nem Szandra legyek zsigerből rossz taktikáját követte.

GL-581 g 2011.05.18. 12:14:25

@Benyeszke: a női cserkészcsapat "borítsuk ki Kristófot" kamikázeakciója után korrekt volt, még ha elegáns nem is...

@terrortűrő tintatartó: Igen, szerintem is az egyeztetés hiányzott. Vagy a szöveg előzetes megírása. Vagy egy olyan játékos, aki hallott már rap zenét. :DD

beacska 2011.05.18. 12:16:20

Szandrának legalább egyszer el kellett volna mondani mindenki előtt, hogy igen, kicsúszott, tényleg abból éltem, de itt vagyok, nekem a pénz az új élethez kell, hogy soha többé ne kelljen, mert ki akarok szállni.

tán még a Fakéreg is elmorzsolt volna egy könnycseppet, és nem tette volna ki magát ilyesminek. (amiért sajnálom ám, ne értsetek félre)

bpetya75 2011.05.18. 12:17:04

@Móka na: Megnéztem a vidijót és nem értem a dolgot. Én úgy láttam, hogy lényegében Dani "Szent a béke." bedumája után ütötte képen Kristófot aki akkor éppen csak hümmögött mellette. Vagy csak neki szánva beszúrt valamit, amit nem is feliratoztak??? Aztán a többiek lehűtötték Krisztofórót. Érdekes.

beacska 2011.05.18. 12:18:01

@GL-581 g: ez egy balf*sz feladat volt, no

bpetya75 2011.05.18. 12:19:26

@beacska: Szerintem ezt egy barátnak is nehéz lehet bevallani. Ráadásul kamerák előtt beszélni erről? Elég esélytelennek tűnik nekem.

Móka na 2011.05.18. 12:21:57

www.youtube.com/watch?v=u8hchG5Ilfc&NR=1

Egymást túlszárnyálták ha jól látom, bizti valami játék volt =)), üti a rap mércéjét.. :)

beacska 2011.05.18. 12:22:21

@bpetya75: pedig kellett volna. már kibökte 4 másik előtt, akkor inkább menthette volna a menthetőt. Mert ilyen beszólást, mint a Kristóf nyomott NYILVÁN nem tesz az ember, de ez a másik hozzáállásán is múlik.
De ez is Szandra "nem barátkozom" hozzáállása miatt van. Szegény...MA megint sajnálom..

beacska 2011.05.18. 12:24:56

@Móka na: hogy ezek ketten micsoda ökrök! jól összeillenek!!!:DDD

Móka na 2011.05.18. 12:26:44

@beacska: Akkor most ezt csak neked első 5 másodpercben vannak...

www.youtube.com/watch?v=3w-9hgBAnHY

beacska 2011.05.18. 12:28:38

@Móka na: naggggyon aranyosaaak!!! (Gábor pulcsija üt rendesen)

terrortűrő tintatartó 2011.05.18. 12:30:40

@beacska: ebben nem értek veled egyet, mármint miért kellett volna elmondania mindenkinek? a játékhoz konkrétamn semmi köze a dolognak, nem számít, ki miért akarja elvinni a lóvét. elvi síkon mindegy volna hogy tényként vagy nyílt titokként kezelik, ha ezzel ki lehet borítani (márpedig ki lehet, mint látjuk). mivel azonban állításával ellentétben szerintem kurvára nincs kibékülve magával és a múlttal, esélyt sem akart adni annak, hogy rést üthessenek a pajzson. a karaktert jól kigondolta, de nem volt elég erős hozzá.

MsVikus 2011.05.18. 12:32:53

Sixx. Félrenyeltem a palacsintámat. :D:D Segáz.
Eddig csak olvasgattam, de most úgy döntöttem, hogy írok is...
Niki IQ-szintjét megmutatja az a mondat, hogy:'elvesztettem az Ádám ÖNbizalmát.' Szerencsétlen azt sem tudja, mi, merre, hány méter (:D). 3 napja sír, az egyetlen mondat, amit hajtogatni tudott, az volt, hogy: 'tartozni akartam valahova.' Ami valahol érthető is, de nem kellett volna rögtön átállni a másik oldalra, és talán nézni kellett volna a barátok/haverok szemszögét is. TökösBula...na az a nő...annyi esze van, mint egy pakli kártyának...ha jól emlékszem, akkor Pókica nyújtott kezet Kristófnak, aki azzal reagált, hogy: 'majd kíváncsi leszek'. Ergo, ugyan Kristóf kezett fogott vele, de fenntartásokkal. Szóval nem értem, hogy Tökös mire fel mondta azt, hogy nem hisz Kristófnak a 'békekötést' illetően. Pókica hangja...:D Apum átjött a szomszéd szobából, hogy miiii ez a hang?! :D
Nagyon remélem, hogy Pókica ma kiesik (Nyikhaj rabszolgával/csicskával-ahogy tetszik együtt), viszont sem az ő, sem a Dani esetében nem tartom korrektnek, hogy védik a popójukat mindenáron.

Móka na 2011.05.18. 12:33:16

@beacska: Hát olyan mint a sapija volt... emlékszel 40 fok +gyapjúsapka. :)

beacska 2011.05.18. 12:34:28

@terrortűrő tintatartó: én úgy gondoltam, hogy MIUTÁN balfék módon kicsúszott a száján, akkor kellett volna szépíteni a dolgon. Már csak azért is, mert elpityeregett a kamerák előtt, tehát bántja őt ez rendesen. És a többiek hozzáállása tutira más lett volna. (nem a háta mögött néznek össze, mint Kristóf beszólásakor.)

Nagyzee 2011.05.18. 12:35:58

@bpetya75: Kristófon húzta fel magát, de Dani kis zrikája volt a végén, aminél eldobta az agya a láncot. Klasszikus utolsó csepp a pohárban. Vicces volt, hogy ott nem bírta tovább.

Jadro 2011.05.18. 12:41:02

@bia79: Prosztót láttam is pár napja a pécsi Árkádban. Tömte a fejét. :)

terrortűrő tintatartó 2011.05.18. 12:42:16

@beacska: ebben van valami, de egyrészt nem hiszem, hogy Nikin és Tökös Bulán kívül a többiek részvétet éreztek volna emiatt, hiszen kényszerről (eddig) szó sem esett, tehát csak magának tehet szemrehányást (ha egyáltalán), másrészt pedig ami történt, úgyis megtörtént volna, tekintve, hogy Kristóf eleve tudott a dologról és ő hozta fel.
most már csak azt nem tudom eldönteni, hogy TB kiülő kárörvendő vigyor minek szólt? az egész balhénak, vagy pusztán a tenyérnyomnak Kalóz arcán... :)

terrortűrő tintatartó 2011.05.18. 12:43:36

vagyishogy: TB kárörvendő vigyora minek szólt.

felmary 2011.05.18. 12:44:24

@Nagyzee: Innen kivágtak valamit? Vagy Dani mondott valamit amit nem értettem, és akkor kevert le Szandra egyet? Vagy Kristóf mond valamit, amit nem hallok?
Ennyit a békejobbról. Békebal.

felmary 2011.05.18. 12:46:34

@Móka na: hehe, akkor mégis "lealacsonyodott" Szandrához?

bia79 2011.05.18. 12:47:12

@Jadro: na, és én még erről is lemaradtam :))
egyébként lehet, hogy ő Pécsett él, mert amikor beköltözött, határozottan emlékszem, hogy a bemutatkozásnál Ádám kérdezte tőle, hogy te is szekszárdi vagy, mint a Niki? és akkor valami olyat válaszolt, hogy "ja-ja, Szekszárd-Pécs" :)

Gábort nem látta még senki sehol?:D

Hana30 2011.05.18. 12:48:23

@terrortűrő tintatartó: Gyerekek nem a Pókica mondta, hogy ő nagyon is drága nő és nem filléres maca? Mert ő erre büszke. Ha meg büszke, akkor mire a pofon?Szeritem meg Kristófra annyira berágott, hogy a monológ után elkezdett azon gondolkodni, hogy pofán verjem, ne verjem pofán? És Dani megszólalt. Kérhetett volna egy pohár vizet is, akkor is a pofán verés nyert volna, annyira felbőszítették.
És igen, már várom Éden Zina hozzászólását, hogy kettős mérce, ... de én így gondolom.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 12:53:19

@beacska: én már régóta sajnálom. Nincs annál idegőrlőbb mint amikor az embernek nap mint nap meg kell küzdenie saját magával. Mert ez a fajta kettősség, hogy kifelé adom a magabiztost belül meg majd összezuhanok iszonyat fárasztó lehet.

Hana30 2011.05.18. 12:55:49

Én vagy négyszer megnéztem. És mintha azt hallottam volna, amikor üt Pókmajom, hogy mintha azt mondaná, hogy: hagyjál!
Rosszul hallom?

beacska 2011.05.18. 12:56:11

@Benyeszke: csak nálam váltakoznak a napok.

bpetya75 2011.05.18. 12:57:10

@Hana30: Azt mondta valóban, de kétlem hogy büszke rá. A kamerába picsogás nem volt megjátszott szerintem. Attól még dafke büszke lesz rá verbalice. Nem akarta megadni Kristófnak azt az örömöt, hogy kiakad, oszt mégis megadta. Igaza van kalamáris cimborának. Nem volt elég erős a karakterhez.

beacska 2011.05.18. 12:58:45

@bpetya75: kalamáris cimbora...ne fárassz, nekem egy tetőt kell még megterveznem, hogy ne dőljön össze...csak egyértelműen, ha kérhetném...;D

bpetya75 2011.05.18. 12:59:07

@Nagyzee: Igen. Ez lehetett. No este megnézem hogy is történt az egész.

Hana30 2011.05.18. 13:00:21

@bpetya75: Ezek szerint jól hallottam. Szerencsétlen annyira eltaktikázta magát és annyira behúzták a veszekedéskor a srácok a csőbe, hogy olyat kotyogott ki egy országnak, amit nem szeretett volna. És miután kikotyogta, még a hülye hozzá is tette, hogy ő erre mennyire büszke. Szegénykém lassan elköltözhet egy másik országba.
Igazából legjobban én az anyukáját sajnálom.

terrortűrő tintatartó 2011.05.18. 13:00:36

@Hana30: hát ezt a büszkeséges dumát én nem vettem készpénznek, különben nem bőgte volna el magát majdnem a riportban. hoznia kellett a szerepét. ha tényleg nem zavarná a dolog, nem is húzta volna fel magát ennyire, hiszen többször büszkén ripoltolt híres önuralmáról és irányított kedélyállapot változásairól. ezt a kivárást pedig a szent a békéig nem is értem. komolyan. még ha Kristóf szólalt volna meg. de így? :)

bpetya75 2011.05.18. 13:02:23

@beacska: Bocsánatelnézéstésmeamaximaculpa kedves Hölgyem! Természetesen terrortűrő tintatartó fórumtársra gondoltam. Nehogyaztán rám tessék fogni a tetőomlást ;-)

bpetya75 2011.05.18. 13:05:42

@Hana30: Ha egy 21 éves lány már lehúzott pár évet a palccon vagy a rúdon pörögve, akkor kétlem, hogy az anyukáját (ha él még egyáltalán) olyan nagyon meghatná/meglepné a dolog.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 13:09:00

És akkor ezek szerint Szandra és Ádám együtt utazik haza :DD

@bpetya75: "hogy az anyukáját (ha él még egyáltalán) olyan nagyon meghatná/meglepné a dolog". Na, na.

beacska 2011.05.18. 13:10:21

@bpetya75: tudoooom, rájöttem, csak kicsinység gondolkodni kellett, azt meg szigorúan a munkára tartogatom ;D

gorkmc 2011.05.18. 13:12:15

Szerintem azért járt a pofon Kristófnak, mert nem adta meg a "tiszteletet" Szandrának. :-)))

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 13:14:14

@gorkmc: de hát még nem is szexeltek, Szandra meg csak azután akarja a tiszteletet :D

nyílegyenes labirintus 2011.05.18. 13:16:02

Biztosan tudjátok, hogy ezért hazaküldik Pókot vagy csak találgattok?
Egy ilyen legyintés már tettlegességnek számít a játékszabályok szerint?

Hana30 2011.05.18. 13:16:52

@bpetya75: igen, ebben is van valami.

beacska 2011.05.18. 13:17:14

@nyílegyenes labirintus: találgatunk csak. ill. elemezzük a történteket.

terrortűrő tintatartó 2011.05.18. 13:20:35

@nyílegyenes labirintus: én csak a VV-s narancs- és palackdobálásból indulok ki, ahhoz képest ez még konkrétabb "fizikai erőszak". dehát ez az ÉH, ahol bármi megtörténhet, a végén kiderül, hogy ez titkos küldetés volt :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 13:22:27

@nyílegyenes labirintus: elvileg kell lennie valami kontrollnak különben akár össze is verekedhetnének. Valami ilyen lehet, hogy a másik testi épségét szándékosan veszélyeztetni nem lehet.
Vagy lehet, hogy az van a játékszabályzatban hogy összeverheted de meg nem ölheted. Így lehet hogy Szandra marad.

Egy dolog miatt gondolom, hogy nem küldik el: mindenki arra számít hogy ez fog történni és direkt csavarnak egyet a dolgon. Mondjuk úgy hogy megkérdezik a többieket Kristóf kivételével hogy emiatt szerintük távoznia kell-e Szandrának.

beacska 2011.05.18. 13:23:49

@Benyeszke: hááát, nekem ez a játék nem tűnik ilyen demokratikusnak.

felmary 2011.05.18. 13:30:51

Azért az is megérne egy epizódot, ahogy ádám és szandra együtt utaznak haza.
Nekem szimpi volt a tegnapi kéznyújtása Kristófnak (legalább addig sem énekelt), de az, hogy Dani lazán odalökte, hogy veled nem beszélek, azt nem értettem.
Viszont ha Szandra most hagyta, hogy Kristóf és Dani ilyen simán felb*sszák, akkor valóban nem olyan nagy stratéga, ill. nem olyan nagy színész, mint azt hiszi és hirdette.
Kár, hogy nem láthatjuk majd, milyen az igazi Szandra. Tudom, most az jön, hogy láttuk eddig is... amely véleményeknek lassan kénytelen leszek igazat adni.

Pipedli 2011.05.18. 13:31:26

Sajnos nem ismert számunkra Kristóf reakciója, elképzelhető, hogy utána ment és bevert neki egyet a falon található evezőlapátok egyikével./remélem jól láttam és tényleg lapátok/

bpetya75 2011.05.18. 13:31:47

@Benyeszke: Jó, elhiszem hogy lehet olyan helyzet, amikor az engedetlen lányka lelép és szégyell haza menni, amikor kiderül hogy hebehurgya volt, inkább választja az ősi melót, de szerintem ez a ritkább.

Kétlem, hogy Szandrának rendezett lenne a családi háttere.

nyílegyenes labirintus 2011.05.18. 13:33:21

@beacska: @terrortűrő tintatartó: @Benyeszke: Aha. Akkor úgysem megy. Már megszokhattuk, hogy átbsznak minket.
mint tegnap a Return of the Jedi Don... és semmi...

bpetya75 2011.05.18. 13:33:51

@Pipedli: A vidijó végén a többiek nyugtatgatják, és a pápa reakciójából úgy vélem, hogy sikerrel.

Pipedli 2011.05.18. 13:37:48

@bpetya75: Lehet azért mert megölte nem?
és ott hörög valamelyik sarokban vért böfögve, a hátából meg kiáll a lapát nyele.Kolumbiában meg asszem amúgy sem bűntetik az ilyen hirtelen felindulásból elkövetett baleseteket.

GL-581 g 2011.05.18. 13:37:55

@Benyeszke: Huhh, kemény! Aliz hogy meresztgeti a szemét! Mosollyal a szája szegletében.
És Linda is! Pedig tőle a vazallusi felháborodás lenne elvárható... lehet, hogy történik ma a Pandora előtt valami más is, amitől eleve megváltoznak az erőviszonyok?

Izgi lesz, no. :D

nyílegyenes labirintus 2011.05.18. 13:39:01

@felmary: Az a baj, hogy Pók már teljesen megbízhatatlanná és hiteltelenné vált. Érthető, ha senki nem bízik benne, hisz az sem igaz amit kérdez. Békejobb mi? Ugyan...

reloaded 2011.05.18. 13:44:54

Nem értem tényleg miért kell ennyit kivételezni Dani val, valaki nagyon tolja.
Én Dani helyében, azt mondtam volna, még mielőtt Ádám feláldozta volna magát, hogy :"hagyjad, eddig is több esélyt kaptam mint ti"

Komolyan, ha nem lenne az édes Alíz, és az ari Lotti, akkor azt mondanám, hogy bebaszna, ha csajok irányítanának.

Nikinek abban igazat adok, hogy azé többet kellett volna vele törődni.

@GL-581 g: hát ez nagyon jó volt, eskü, az egyik legnagyobb poén.
"(Amúgy megfigyeltétek, hogy néha nyitva marad a szája? Olyankor úgy néz ki, mint egy dinoszauruszfióka"

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 13:49:07

Ma Szandra/Alexandra névnap van.

oscar dirlewanger 2011.05.18. 13:52:03

rohadt idegesítő már a két ádámfétisiszta szellemi fogyatékos!!jól tette szandra, hogy pofán baszta a felolvasót, még ha esetleg ki is rakják érte!!!!

reloaded 2011.05.18. 13:52:23

@Mezei ZsurLó: neked is elmondom, a szereplők véleményezése is személyeskedés, aki blogol annak is el kell viselnie.

terrortűrő tintatartó 2011.05.18. 13:52:26

@reloaded: Lottit Niki úgy küldte haza tegnapelőtt, mint a huzat. mondjuk nem lepett meg jól átgondolt, taktikus választása :)

alibi77 2011.05.18. 13:55:15

@Benyeszke: "Egy dolog miatt gondolom, hogy nem küldik el: mindenki arra számít hogy ez fog történni és direkt csavarnak egyet a dolgon. Mondjuk úgy hogy"
védettséget kap Szandra. :)

terrortűrő tintatartó 2011.05.18. 13:56:35

@GL-581 g: Baltaarc szerintem csak azért vigyorgott, mint a tök, mert Pók bevállalta a pofont. legszebb öröm a káröröm. neki megint nem kellett semmit tenni, mégis jól járt (ha meg Szandra, akkor is, ha nem, akkor is.)

terrortűrő tintatartó 2011.05.18. 13:57:45

mármint MEGY (haza), nem pedig meg.

felmary 2011.05.18. 13:58:08

@nyílegyenes labirintus: No jó. De én -lehet, hogy naív vagyok- nem hiszem el, hogy valaki zsigerből gonosz legyen - ergo amit eddig "gonoszkodott" Szandra (boldog névnapot, BTW) az a játék része volt, és nem a valódi önmaga. Persze lehet, hogy ha bent lennék, másképp látnám, de végeredményben a bejátszásokból mindig csak akkor b*szogatott valakit, ha a játéka úgy kívánta. Kristóffal sem úgy indított, hogy "Kristóf, lassú vagy, mint egy csiga, és mellesleg Ádámnál csak harmadik voltál (mellesleg igaz)". Nem védeni akarom, csak megérteni.

Pipedli 2011.05.18. 14:00:48

@alibi77: Ne máááár ! Még rágondolni is rossz, hogy ez a szutyok megint védettséget kapjon, anélkül már régen otthon kaparna a bányában.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 14:03:22

@alibi77: én bármit kinézek a szerkesztőkből, akár ezt is. Jó példa lenne a gyerekneveléshez. Verekszik és még jutalmat is kap.

nyílegyenes labirintus 2011.05.18. 14:03:38

@Benyeszke: Na, akkor névnapja alkalmából összedobhatunk neki egy két hónapos kezelést Dr. Csernusnál.
Szinte látom ahogy szénné oltja....:D
- Egy értéktelen Pókmajom VAAGY, szánalmaaas ostobAAA, hát vedd már észre, így szart sem ér az életeeed!!!

Pipedli 2011.05.18. 14:05:50

@Benyeszke: Kristóf meg büntit kap mert megcsapták? :)

g_a_bee 2011.05.18. 14:07:29

A végén még Ádám és Pm egy gépen utazik haza...
?

Drinking Dorithy 2011.05.18. 14:08:28

@g_a_bee: az legalább egy izgi epizód lenne! :)

Kürosz 2011.05.18. 14:09:13

baromira nem szoktam olvasni a Blikket, de tényleg nem, csak most néztem meg a linkelt kieséses videót, és olvastam bele az ottani kommentekbe.

nos, ott baromira más a közhangulat, mint itt, nyoma sincs fiús Szentháromság itt megszokott istenítésének, finoman szólva.

www.blikk.hu/blikk_cikkhozzaszolas/?cid=2052578

Pipedli 2011.05.18. 14:09:25

Rendben, lépjünk tovább, Pókmajom haza, de mi lesz az ürestekintetű gyapotmunkással?

nyílegyenes labirintus 2011.05.18. 14:10:35

@felmary: Ez a kedvencem, a "nem valódi önmaga". Az mi a franc?
Ilyen ez a csaj, amit látsz, nem más. Másfél hónapot nem lehet játszani.
Prosztónak mennyire nehéz volt egy napot Vérprosztónak lennie, pedig annyira nem állt tőle távol a szerep.
Vagy a barista csávónak, már nem emléxem a nevére, mikor kolumbiainak kellett adnia magát...
Pók nem játszik, ilyen.

nyílegyenes labirintus 2011.05.18. 14:11:51

@blasek: Óvatosan, mert ha spoilerezel kibasznak!

sixx · http://comment.blog.hu 2011.05.18. 14:13:16

@blasek: otthon spoilerezz, te hülye fasz.

gorkmc 2011.05.18. 14:13:26

A pofon helyett pszichés terrort kellett volna alkalmaznia Szandrának: "Naaaa Kristóóóóóf, hagyjáááál már békéééén!" :-)

bpetya75 2011.05.18. 14:16:36

@gorkmc: Ez még viccnek is rossz! Na jó, azért felröhögtem :-D De szvsz Pók nem vágyik Nyafi babérjaira.

terrortűrő tintatartó 2011.05.18. 14:17:51

@felmary: vélemény szerint nem az a baj, hogy szerepet játszik(ott), még csak az sem, hogy a kezdőket szét akarta robbantani, hanem a mikéntje. nem azt akarom ezzel mondani, hogy gonosz, de a benne eredendően megbúvó, illetve tanult taktikai érzéket,emberismeretet, helyzetfelismerő képességet nem elég megfontoltan állította csatasorba. a főgonosz szerephez szerintem még éretlen, ráadásul az irányítási készsége technikailag hibás, mert jó eséllyel az előéletéből hozott reflexekkel operál. innentől idő kérdése volt, hogy mikor bukik bele. mármint a szerepbe.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 14:18:13

@nyílegyenes labirintus: és én már megint lemaradtam, hogy a francba vagyok ennyire szerencsétlen?? :D

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.05.18. 14:19:38

Vannak olyan játékok, ahol bunyóért kizárás jár. Azt hiszem, az összes valóságsó ilyen (de pl. a jégkorong nem ilyen).

Namost nagyon érdekelne, hogy a Pókmajmot kizárják-e a saller miatt. Szerintem normális esetben ez lenne a menet.

terrortűrő tintatartó 2011.05.18. 14:23:52

@nyílegyenes labirintus: hát lehet, hogy köcsög vagyok, de a baristát (Attila volt az is) nem találtam valami bonyolult egyednek, úgyhogy nem is lepett meg. IGAZÁBÓL. :)

oscar dirlewanger 2011.05.18. 14:24:57

azért puhul el sok férfi, és lesz ilyen kristóf, ádám, dani féle langyi, mert magyarországon régen volt háború!!fegyverbe!!háborúzz, ne szeretkezz!!!

Móka na 2011.05.18. 14:25:01

@Benyeszke: Megkaptad? Mert én láttam :)

Móka na 2011.05.18. 14:26:09

@Benyeszke: Megkaptad? Mert én láttam :)

reloaded 2011.05.18. 14:27:38

Tom régi, de az nincs meg valahol, amikor Ádám belekancsalít a kamerába amikor Niki mászik részegen ezerrel ?
Az egyik kedvencem.
Epizód rész is jó lenne, de én nem vágom melyik lehet.

GL-581 g 2011.05.18. 14:31:25

@Kürosz: Blikk olvasók, hehehe... :P

@nyílegyenes labirintus: énis énis! mindig lemaradok a spoilerekről, pedig olyan szórakoztatóak. :((

Sixx pedig mindig olyan fürge, ez a mostani még 5 percet sem volt fenn. Úgy tűnik, folyamatosan szemmel vagyunk tartva, hogy szépen játszunk-e vagy homokot szórunk egymás hajába. :DDD

Hana30 2011.05.18. 14:32:31

Maradjunk annyiban, hogy ha például Nikinek vagy Tökös Bulának vagy Alíznak mondanak ilyen modnatot, akkor felháborodnék. De mivel Pók tényleg az ami, és ezt még csak nem is titkolja, én úgy gondolom nincs miért felháborodni.

Drinking Dorithy 2011.05.18. 14:33:32

FONTOS: csak nekem tűnt úgy, hogy tegnap a "rap"-nél Tökös Bula, TÖKÖS BULÁNAK hívta saját magát? vagy ez eleve tőle jön?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 14:34:59

@Drinking Dorithy: nem, ezt a nevet a fiúk adták, majd Robi elmondta neki.

alibi77 2011.05.18. 14:35:44

@Drinking Dorithy: Prosztó hívta így, onnan a név

alibi77 2011.05.18. 14:36:34

@Benyeszke: upsz, akkor erről lemaradtam.

Kürosz 2011.05.18. 14:36:40

@GL-581 g:
igen, ők.
fel nem tudom fogni, h mitől érzitek menőbbnek magatokat, nem attól függ az ember értéke, h hol kommentel.

MsVikus 2011.05.18. 14:37:30

@reloaded a 32. rész volt az, szerintem a vége felé lehet. :)

szepi79 2011.05.18. 14:39:33

@Drinking Dorithy: Prosztótól kapta ajándékba, még odabenn.

Móka na 2011.05.18. 14:41:27

@Benyeszke: te amúgy a magánéletben tanítónéni vagy ? :)

GL-581 g 2011.05.18. 14:41:43

@Drinking Dorithy: Nem, ezt Prosztó találta ki, csak ő kicsit más jelentéssel használja, mint mi itt a HV-n. :DD
Ő "belevaló csaj" értelemben, itt meg ugye "férfiarcú lány"... most erről eszembe jutott egy régebbi Sixx-sziporka:

*searching...*

"Nem hiszünk neki, de ettől Kristóf még Roby Baggiónak nevezi, ami futballistakörökben minden bizonnyal a "férfiarcú nőket holtrészegen ujjazó gyökér" szinonimája."

:D

felmary 2011.05.18. 14:42:59

@nyílegyenes labirintus: igen, ez az én dilemmám is. Vagyis hogy szerintem sem lehetsz 21 évesen olyan bölcs és megfontolt, hogy ennyire és ennyit színészkedj. Ha színészkedett, akkor elismerem a teljesítményt, bár a stratégia kétségtelenül halálra van ítélve - hiába húzta sokáig, mégsem végig (mármint szerintem nem nyerhet).
A fentiek miatt viszont kezdek azon a véleményen lenni, hogy Szandra sajnos tényleg ilyen, akkor pedig csak sajnálni tudom.
Sajnos Prosztón kívül nem maradt senki, aki egy kicsit is szimpatikus lenne, de a játék szempontjából ő sem villantott sokat :-(

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 14:43:53

@Móka na: szeretek jót tenni az emberekkel :D
Amúgy tényleg itt lenne az ideje írni egy ÉH guide-ot a legfontosabb kérdésekkel és válaszokkal.

felmary 2011.05.18. 14:44:09

@terrortűrő tintatartó: igen, végeredményben nem ez lesz a sikeres stratégia. Már ha amennyiben volt neki.

bpetya75 2011.05.18. 14:44:29

@reloaded: Én úgy emléxem, hogy az a múlt héten volt, vagyis 37-40 közül valamelyik.

Móka na 2011.05.18. 14:44:49

@Kürosz: Neemmm, de az számít ki mit olvasol pl. Hogyvolt-ot vagy Blikk-et nagy külömbség.. szerintem.

Amúgy meg elég nagy gonoszság, hogy csak azért regisztráltál pár napja, hogy minket tudj szekálni, kikészíteni így a finish előtt.
Részemről ez volt az utolsó komment hozzád. :)

Móka na 2011.05.18. 14:47:44

@Benyeszke: De már volt egy ilyen nem? Még rég valamikor a 20-ik adás környékén - a hogyan fognak kiesni, meddig jönnek be és stb. kérdéskör kapcsán. :)
Minden adáshoz kellene írni amúgy egyet és mivel neked affintiásod van ehhez, én neked adok egy fogpiszkálót =)).

Móka na 2011.05.18. 14:48:32

@Móka na: affinitás - én bunkesz csicska =)).

GL-581 g 2011.05.18. 14:49:05

@Móka na: Nekem is... esetleg... át tudnád...? :D Megvan még az emilcímem?

@Kürosz: Igazad van. Köszönöm, hogy felnyitottad a szememet.
*önkritikát gyakorol és szégyenkezik*

nyílegyenes labirintus 2011.05.18. 14:51:33

@terrortűrő tintatartó: "hát lehet, hogy köcsög vagyok, de a baristát (Attila volt az is) nem találtam valami bonyolult egyednek, úgyhogy nem is lepett meg. IGAZÁBÓL. :) "

Tényleg Attila volt.
Volt/van ott egyáltalán bonyolult példány?:)

nyílegyenes labirintus 2011.05.18. 14:54:13

@Móka na: "te amúgy a magánéletben tanítónéni vagy ? :) "
Muhaha!
sima diktátor, nem tanítónéni! :)

Rubicon 2011.05.18. 14:57:03

@reloaded: Rosszul tudod. A szereplők véleményezése nem személyeskedés.
Az a műsorról a vélemény.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 14:57:42

@Kürosz: az isten verje meg, pedig már végre kezdtem azt érezni életemben először hogy menő vagyok...hát ez se jött össze.

terrortűrő tintatartó 2011.05.18. 14:58:04

@nyílegyenes labirintus: ez beugratós kérdés? :)
najó, eleve nem atomfizikus szintről indulunk, oké, de az az bamba egyszerűség ütött...Pittán legalább lehetett röhögni :)

GL-581 g 2011.05.18. 14:58:29

@nyílegyenes labirintus: Nagyon köszönöm! :D Megkaptam.
Olyan szórakoztatóak a tuti tippek. :)

@Móka na: (Már megkaptam, ne fáradj. :) Köszönöm.)
A vicces az Ádám-interjú volt, mikor a játék elejéről mesélt. Állítólag azért fogtak össze ennyire a régiek, mert gőzük sem volt arról, hogy hogyan fognak majd kiesni az emberek, mi lesz a játék menete... úgyhogy kitalálták a "szórjuk ki az újakat" taktikát, aminek aztán Halálfej Tünde vetett véget. :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 14:59:26

@nyílegyenes labirintus: na így csináljon neked az ember színes pacalt lila hajgumiból...

@Móka na: de a fogpiszkálót megtarthatom akkor is ha nem írok FAQ-ot? Légyszi-légyszi. Én is adok egyet cserébe.

reloaded 2011.05.18. 15:00:18

Köszi, meglett, tényleg a 32 végén volt, mondjuk úgy az igazi, ha tudja az ember, hogy ott nyomul Niki ezerrel mellette.

img838.imageshack.us/img838/8329/image000h.png

Móka na 2011.05.18. 15:05:03

@GL-581 g: MIvel über jó fej vagyok én is elküldtem...

Móka na 2011.05.18. 15:06:50

@Benyeszke: Megbeszéltük, ha gondolod kaphatsz egy marék kavicsot is, most szépítették meg az iroda előtti részt. Szóval? Mikor,hol tudom átadni az ÉH értékeket??

GL-581 g 2011.05.18. 15:17:04

@Móka na: Megkaptam, köszi! :) Vissza is írtam már. :)

@reloaded: Ez a kép... priceless! :DD

Egyébként arra gondoltam, Lottiból nem kéne-e gif animációt csinálni. Az a zabálás valami kegyetlen! Hazamegyek, megnézem újra, az tuti. :D
(amúgy gondolom, zavarában húzta rá az arcát ennyire a kajára - nem akart veszekedni)

Móka na 2011.05.18. 15:22:42

@GL-581 g: Nem találgatunk kicsit, hogy pl. lesz-e párvalasztó ha csak egy ember távozik pl. ma. Ha igen, akkor ki megy? Ha nincs több párválasztó, miket fognak csinálni még 1 hétig. Ha kiesik Pók tényleg, jaja de sajnálnám... , akkor pl. mit csinál majd Bula, ismét fordul egyet és jóban lesz mindenkivel? Mert Robi ugye ennek a híve. Tippek?

reloaded 2011.05.18. 15:23:04

@GL-581 g: nekem szimpi volt a csaj, olyan Alíz II. nemáá

nyílegyenes labirintus 2011.05.18. 15:25:20

@GL-581 g: Támogatom az anim gifeket. Pöpec dolgokat lehetne összevágni...:D

beacska 2011.05.18. 15:31:08

miket küldözgettek itt ti egymásnak???
nem ér sugdolódzni az asztalnál!!!

Móka na 2011.05.18. 15:34:51

@beacska: hát van aki szereti a halat és van aki nem... a halat adogatjuk az asztal alatt, mert te azt úgy sem szereted, a látványától is rosszul vagy :D

beacska 2011.05.18. 15:35:00

szoríjjatok értem: kíváncsi vagyok rá, most, hogy fogytam 10 kilót, hogy áll rajtam a tavalyi fürdőruhám...szurok-szurok...

beacska 2011.05.18. 15:35:56

@Móka na: nem is igaaaz. én imádom a halat, csak rántva nem, meg paprikás panírral.

felmary 2011.05.18. 15:38:23

@beacska: Hát igen, én is úgy érzem magam, mint Alíz... mindenből kihagynak. :-(

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 15:39:15

@felmary: @beacska: jelezzétek fogpiszkáló- és egyéb igényeiteket. :D

bpetya75 2011.05.18. 15:40:07

@Móka na: Szerintem az eddigi párválasztónak most már nincs sok értelme. Párosával kellene kiesniük, vagyis Pók viszi Csicskát is. Bár fene tudja, úgy túl gyorsan fogynának. De ha egyesével potyognak, az nagyon alázós szitukat fog eredményezni úgy érzem. Pók el, Csicska meg marad, hátha beszolgálja magát valamelyik csaj mellé?! Az már nekem lenne ciki. Vagy esetleg pápa el, Niki hol fog puncsolni? Ölre megy Pocokkal Lassú kegyeiért? Déndzsörösz szityuésön.

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.18. 15:46:06

m.blog.hu/ho/hogyvolt/image/000eh/0001x42/Screen%20shot%202011-05-15%20at%204_19_53%20PM.png

Erről a képről eszembe jutott, hogy Pókmajom kire hasonlít... Mauglira a Dzsungel könyvéből.. Csak őt nem a farkasok, hanem a sakálok és az utca dzsungele nevelte föl! :)))

A kisiskolás "kibaszásokról" pedig eszembe jutott az Amelie csodálatos élete, amikor Amelie a zöldségest különböző rejtett meglepikkel kergette az őrületbe, végül az utolsó cérnaszál ott szakadt, hogy Anyu felhívása helyett a memória a pszichiátriát kapcsolta neki! :D

Póki elkezdte az ovis szintű közösítsük ki és ne szóljunk hozzá játékot, Lassúék pedig lementek a szintjére! :D

GL-581 g 2011.05.18. 15:46:51

@Móka na: És eddig Nyikhaj távozását valószínűsítettem, de akkor, ha megy Pókmajom, lehet, hogy ő még szerepet kap. Végül is színész a lelkem, vagy mi a szösz, most már lüktethetne egy kicsit nekünk. :D

Egy tipp:
T69 bedöcög a színre, majd beszédet szintetizál:
- Pókmajom! Te fizikailag bántalmaztad a melletted ülő frusztráló ágenst, ezért kiűzetlek az édenkertből. A játékodnak ezennel... vége!
- csicskAttila! Te nem tehetsz arról, hogy a párod agya ledobta az ékszíjat, mégis szingli maradtál. Hogy legyen esélyed a holnapi párválasztón... te... védettséget kapsz.
- Krisztofóró! Téged tettleg bántalmazott egy játékostársad. Hogy elejét vegyük a maradandó lelki károsodásoknak, kérlek, fogadj egy egy kis ajándékot. Ha kitartasz párod mellett a holnapi párválasztón... csicskAttila... NEM állhat mögéd.

Na milyen? :D

@reloaded: @nyílegyenes labirintus: Nekem is szimpi volt, és sajnálom szegényt. Kár, hogy nem küldték be hetekkel korábban, milyen jól el lett volna a Kriszta-Aliz duóval. Vagy mondjuk Jennyvel, Dettivel... a végjátékban beküldeni a darálóba egy szende mosolygós bulis csajt, szerintem szemétség volt. :((

De az a csirkeevés animgifért kiált! :D

bpetya75 2011.05.18. 16:00:11

@Papucs Orrán Pamutbojt: A neszóljunkhozzát azt Alízzal akarta játszani. Lassút fel akarta idegesíteni, csak fordítva sült el a bőszítés. Jó volt a helyzetfelmérése, csak a megvalósítás nem jött össze.

Ovisságban szvsz Lassúénak nem kell lemenni senki szintjére, mert hogy ott vannak ;-)

Móka na 2011.05.18. 16:01:14

@beacska: Milyen lett a fürdőruci??

GL-581 g 2011.05.18. 16:01:46

@Papucs Orrán Pamutbojt: LOL! Maugli!!! És tényleg! :DDD

Szerintem egyébként Isaura odabent az egyetlen, aki nem vágta le 2 perc után, hogy Niki kétesztendős agyát resetelték a Danirandi folyamán - de ő amúgy is leszarja, csak az érdekli, hogy melyik európai paraszt tizedelte meg féltve őrzött rovargyűjteményét az éjjel. :D

fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2011.05.18. 16:01:56

Azért Kristóf milyen burkoltan tud leku***zni embereket! :))) Egyébként ezt egy kedves, aranyos brókercsajnak is mondhatta volna.

Azért az is szép volt, amikor elhangzott pm-tól, hogy ő letett valamit az asztalra, mire bevágták Kristófot riportban, hogy "hát igen, én végül is csak gyerekeket tanítok..."

bpetya75 2011.05.18. 16:02:26

@GL-581 g:
"Na milyen? :D"

Jól hangzik :-D Meg van benne logika is. Meg szellemes is. Hmmm de nyálas vagyok ;-)

bpetya75 2011.05.18. 16:04:48

@Papucs Orrán Pamutbojt: Egyébként meg szégyelld magad amiért belinkelted ezt a szörnyűséges képet. Alig tudtam elfelejteni tegnap is, nehogy rémálmaim legyenek :D

GL-581 g 2011.05.18. 16:21:02

@bpetya75: :DDD Lehet, jelentkezem az ÉH2-be. Nem adonisztestű alfahímnek, neem. Forgatókönyvírónak. Találnék ki mindenféle g*ciségeket a kedves cubalibrehányó vendégseregnek. ehhe-ehhe... :DD

@fesztiválozó: Azon én is felröhögtem. És hozzá Kristóf arckifejezése! Bírom a srác humorát, még akkor is, ha néha nehéz kivárni a poént. :D

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.18. 16:24:20

@bpetya75: " Jó volt a helyzetfelmérése, csak a megvalósítás nem jött össze."

Igen, mint általában... Kb mindenre elmondható, amit bent művelt eddig :))

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.18. 16:28:35

@bpetya75: Ne haragudj, de ez a véres valóság :D Kicsit olyan ezen a fotón (meg a tegnapi részbe is kapartam magam ennél a jelenetnél), mintha kinőtt volna a potroha. :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.18. 16:30:38

@GL-581 g: Áááá oda mennék én is :D Lenne pár ötletem szívatni a népet :D

GL-581 g 2011.05.18. 16:33:38

@Papucs Orrán Pamutbojt: "mintha kinőtt volna a potroha"

LOL! Pókmajom Pókkirálynővé evolvál. :D

Mrs.E 2011.05.18. 16:36:10

@Morcz: A legszebb az, hogy ha ráguglizol, hogy pókmajom...a negyedik sorban már Szandrát látni :D

fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2011.05.18. 16:36:33

Én mennék játékosnak is, csak félek, hogy az az egy nagy kocka, ami a hasamon van, nem lenne elég az ÉH2 felvételijén. :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.18. 16:38:58

És az milyen vicces már, hogy TB és PM megbeszélték, hogy Minyonmell a feláldozható ember?
Ha jól emlékszem ez volt az oka Don fúrásának, hogy nehogymá' 3 ember döntse el, hogy ki feláldozható és ki nem!!

Roppant következetes ez az új uralkodó na! :D

MsVikus 2011.05.18. 16:40:38

Pókica gondolkodás nélkül feláldozná Tökit is, ha az lenne az adott szitu.

Kind of Angel 2011.05.18. 16:42:07

@Papucs Orrán Pamutbojt: most, hogy fogytán a nép és közeleg a lóvéosztás, plusz kibékíthetetlen az ellentét a két párt között, szerinted milyen más taktika maradt? Persze PM megkérdezhetné a többiek véleményét is, de valszeg nincs nekik, mer' nem nagyon látnám, hogy hozakodnak elő magvas gondolatokkal.

Móka na 2011.05.18. 16:45:39

@fesztiválozó: Már csak a neved miatt sem kerülhetnél be max. 4 napra :)

g_a_bee 2011.05.18. 16:48:20

@MsVikus: Na ná, hogy feláldozná! Mondta is a riportszobában, hogy Niki nem választott taktikusan, amikor Laci-Lottit küldte haza és nem TB-Prosztót.

Jozeph Pelikahn 2011.05.18. 16:53:46

Durva szerkesztői húzás lenne: a tettlegesség azonnali kizárással jár, de hogy megmaradjon a játékosok száma, még az este visszatér Ádám. Aztán nyílik az ajtó és belép rajta: Szöszi.

GL-581 g 2011.05.18. 16:56:33

@Jozeph Pelikahn: ... és Aliz nekifutásból, dobbantás nélkül szaltózik át a hotel korlátján, bele a kolumb őserdőbe.

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.18. 16:56:37

@Kind of Angel: Igen, ebből is látszik, roppant gerinces már a hozzáállása is. Amikor a Don kiesett, ki kezdte el a klikkesedést megint? Emlékeim szerint az, aki a leghangosabban akarta ezt megszüntetni anno :)
A magvas gondolatokhoz csak egyetlen példa: Nem Póki, Tökösbula vagy Niki jutott el addig, hogy felfogja, mi a játék lényege. Ők épp ellenkezőleg, barinőset játszanak.. Csak most jutottak el addig, hogy oké, szép dolog ez a klikkesedés meg kiközösítés de ki lesz így a párom? Véletlen, hogy Póki most akart "kibékülni"? Rossz taktikát kezdett el rossz időben... Pont nem a végjátéknál kell ilyesmit játszani :)))

Kind of Angel 2011.05.18. 16:57:05

@Jozeph Pelikahn: Istenem, csak Szöszit neeeee!!!! Akkor már inkább Pitta. :D

nyílegyenes labirintus 2011.05.18. 16:58:24

@Móka na: "@fesztiválozó: Már csak a neved miatt sem kerülhetnél be max. 4 napra :) "

:D :D ez jóó.
és Kristóf óta tudjuk, hogy a fesztiválozók nagyon szélsőséges emberek, lila hajgumival a csuklójukon, amit minden áron meg kell szerezni! :D

beacska 2011.05.18. 16:59:31

@Móka na: hmmmm...lehetne jobb is, de szegény asszony vízzel főz ;D

Jozeph Pelikahn 2011.05.18. 17:00:35

(Szandra elfogultság ON)

Ez a szemét focista! Ez mit foglalkozik azzal, hogy szegény lány mivel foglalkozik a kinti életben!?

Meg az előzetesben a Pandorán, milyen szemét volt, hogy megfejelte már szegény lány pici kezét! Belenyomta gusztustalan borostás képét a puha dolgos párnácskák közé! Aztán Szandrának annyira fájt a keze, hogy azonnal orvosi segítségért rohant!

Kind of Angel 2011.05.18. 17:01:41

@Papucs Orrán Pamutbojt: Szerintem a békejobb mögött nem hideg taktika áll (annyira ő sem lehet hülye, hogy azt gondolja, ezt Lassúbeszédű beveszi), asszem kezd lelkileg szétesni a csaj (első jel: majdnem elbőgte magát a kamerába a lekurvázós jelenet felidézésekor), és a mai folytköv. sem kifejezetten arról árulkodik, hogy uralná a helyzetet...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 17:02:33

@Kind of Angel: ja, az jobb lenne...hö-hö há' visszagyüttem a gyárkéménnyel együtt, te Niki jössz dugni?

Jozeph Pelikahn 2011.05.18. 17:02:53

@nyílegyenes labirintus: "Kristóf óta tudjuk, hogy a fesztiválozók nagyon szélsőséges emberek, lila hajgumival a csuklójukon, amit minden áron meg kell szerezni!"

És hogy várom már, hogy kezdődjön a Sziget! Haverokkal megyünk hajgumit szüretelni! Puttony a háton, minden lesz! :-)

beacska 2011.05.18. 17:02:57

@Papucs Orrán Pamutbojt: nagyon undokok vagytok, én sem néztem ma ki jobban a tavalyi fürdőrucimban :((( brühühüüüü

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.18. 17:10:35

@beacska: Biztosan csak azért, mert már tavaly is csodásan festettél, és nem lehetne már überelni :)))

*jinx* 2011.05.18. 17:14:38

@Móka na: fesztiválozó? Az nem a szélsőséges szinonimája? :)

Jozeph Pelikahn 2011.05.18. 17:26:02

@Benyeszke: Hát mikor mi terem! És nemadok! :-)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.18. 17:50:31

Azt értékelem a szerkikben, hogy az egyik fő mozgatórugó távozása után próbálják összekovácsolni a bent maradókat, hogy ne fulladjon unalomba az egész, mint a VV Oliúr távozása után. 1x3 hét sírás bőven elég volt nekem. És UGYE hogy volt egyezkedés a pénz elosztásáról!

A rapvideo vicces volt. Póki ricsajozását tényleg takarékon lehetett volna tartani, de amúgy nekem a feladat nagyon tetszett. Lehet azt tudni, hogy időrendileg hogy áll ez a villanyomik hasonló akciójával? Érdekelne, ki találta fel a spanyolviaszt először.

Kár lenne, ha Pókit idegzsábából fakadó szájbaverésért dobnák ki.

T69-nek meg vki küldhetne már 1 adag hajfestéket, mert a sós víz+napfény+nem szárítjuk géppel kúrától irdatlan retekké vált a feje. Felkonfot pedig ne a kokóparti után filmezzenek. Tegnapi kezdő képsorokban olyan merev volt a pupillája, azt hittem, menten kifordul mindkét szeme a helyéről.
Ádám, ha tényleg részt veszel a következő szervezésében, és olvasod ezt, jegyzetelj! :)

Siegessäule 2011.05.18. 17:53:55

Ki mondta, hogy nem szabad pofozkodni? Az Éden Hotelben bármi megtörténhet.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.18. 17:59:09

@Papucs Orrán Pamutbojt:
Mit gondolsz, miért olyan népszerű Tbányán a Gép "Ítélet helyett" c. nótája? Felállva, szívükre tett kézzel éneklik a népek, mint a Himnuszt. :P

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2011.05.18. 17:59:25

@Benyeszke:

Kár:). Nem magamnak szeretném egyébként, hanem annak a műsormunkásnak, aki ez a botfülű-fahangú gárdát reppelésre kényszerítette ("Reepp Paurtiii" ala Kristóf)...

Először el sem hittem, hogy ilyen hang létezik, aztán rájöttem, hogy csak az én fantáziám szegényes, mert nem hittem volna, hogy bármilyen SZERVES ANYAG képes ilyen hangot kiadni magából.

Mellesleg rég röhögtem ilyen jót kínomban, mint ezen a BomCsika-féle nyaaaaauuuumauuuuuvauuuujjeeeee-n:).

fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2011.05.18. 18:32:26

@nyílegyenes labirintus:
Tényleg, az én csuklómon is vannak fesztiválkarszalagok. Le se lehet őket venni! :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.18. 18:48:09

@bpetya75: Egyet se bánj, komám! Én is, ha olyanom van, úgy tolom magamba a hegyes erőset reggelire, vacsorára a szalonna mellé -nő létemre- hogy tényleg már csak a feles pálinka hiányzik mellőle. Ami jólesik, az sosem árt.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.18. 18:50:39

@fesztiválozó: Te... szélsőséges! :P :D
Mondjuk, nem vágom, Kristóf agyában összekapcsolódik-e ez a szó a buszokat robbantó vallási fundamentalistával, mert nekem helyből ez az első, ami eszembe jut. A fesztivált látogató ismerőseim viszont olyan ártatlanok ilyen témában, mint a ma született bárány.

nyílegyenes labirintus 2011.05.18. 18:59:30

@neccharisnyás útonálló: Ne viccelj! Nagyon veszélyesek!
Naív vagy, ha békés kis bárányoknak képzeled őket.
Szélsőséges anarhista mind! :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.18. 19:05:12

@bpetya75: Gáz van velem vagy mi, de én elnéznék egy 30-36 korosztályos pasikkal teli Édent.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.18. 19:07:32

@nyílegyenes labirintus: Az! Nekem is átmosták az agyam, hogy ne emlékezzek az akcióikra. :D

nyílegyenes labirintus 2011.05.18. 19:10:49

@fesztiválozó: Evidens, hisz a tested szerves része kell legyen a szigszalag. Nomen est omen... :)

Kind of Angel 2011.05.18. 19:31:24

@neccharisnyás útonálló: Szintén zenész, de ez valszeg nem fog megtörténni (nézettség maximalizálás meg ilyenek)...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.18. 19:51:49

@Kind of Angel: Hát, pedig engem igenis irritál a korosztályom. Példa mutatja, mennyire nehéz velük 1 normális játékot összehozni. Eyecandy-ként meg sorry, de az érettebb, férfiember formájú pasik jobban bejönnek.

beacska 2011.05.18. 20:02:44

@neccharisnyás útonálló: nem te mondtad, hogy a fiatalabb pasikra buksz? ;D

GL-581 g 2011.05.18. 21:06:44

Nah, mindjárt indul a Póki-show. Hogy az alkalomhoz illően vezessem fel a mai epizódot:

CSAPÓ!!!

:P

bpetya75 2011.05.18. 21:08:54

@GL-581 g: Szerintem ne fogd vissza magad. Felkérni úgysenem fognak, viszont ha kicsippentik innen 1-2 ötletedet (vagy más lelkes távszívatóét), legalább tudhatjuk, hogy a szerkesztők olvasnak minket.

@Papucs Orrán Pamutbojt: Te csúnya, gonoszkodó álpom-pom :D

@neccharisnyás útonálló: Na most adtál egy jó ötletet. Holnap asszem főnökmentes nap lesz. Pálesz vagy brandy meg van bent. Szalonna is maradt, meg paprika is. Meg fogom győzni a kollégákat egy laza kis elhajlás szükségességéről. Majd iszom az egészségedre :DDD

Pasikkal teli édent? Akkor télleg baj lehet veled ;-)

GL-581 g 2011.05.18. 21:11:19

Az lenne még komoly, ha Pókmajommal is megjátszanák a "mész haza, de van két szövetségesed" játékot. :D

yilane 2011.05.18. 21:11:22

Megnéztem végre a pofon-videót. TB határozottan kárörvendően vigyorgott végig.
Lehet, hogy mégse olyan egyszerű, mint amilyennek első pillantásra látszik, és titkon örül a fejleményeknek.

Kristóf meg nem azért reagál később, mert olyan lassú, hanem először elégedetten belemosolyog a tenyerébe, s csak aztán áll fel. 2 nap alatt megcsinálta, ami Ádámnak több hét alatt sem sikerült, kiakasztani PM-et.

GL-581 g 2011.05.18. 21:14:08

@bpetya75: Vagy: a méltánytalanul kiejtett játékosokból csináljunk egy ellen-ÉH-t, mondjuk Hajdúszoboszlón. :D
Pöszi lenne a király, hű barátja Pesta, Toldi lenne a legnagyobb mókamester, a két udvarhölgy meg mondjuk Rea és Nikol... ej, be szép is lenne. :P

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.18. 21:14:49

Sziasztok :) Ma csak sixx írására volt időm, a kommenteket nem olvastam.:(
Mire tippeltek,kiteszik Pókot a pofonért?
Van valami új hír?

yilane 2011.05.18. 21:15:12

@GL-581 g: Pöszi király! :)

Minden lányba beleszeretne 20 perc alatt.

yilane 2011.05.18. 21:18:36

@mosoly73: Mindenféle elmélet olvasható volt. :)

bpetya75 2011.05.18. 21:20:11

@GL-581 g: Ne hagyd abba! Még! Még! ;-)

bpetya75 2011.05.18. 21:21:04

No lepusztulok asszony mellé s a Tv elé. További yo kommentelést nektek!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.18. 21:27:54

@bpetya75: Nekínozzzz!!!!! ,) Édenbe meg nők is kellenek, különben másról se fog szólni a reklámblokk, mint "jajj, szivárog", "jajj, bepisilt", "jajj, a visszerem".
BTW Axe reklámokat igazán lecserélhetnék azokra a régi Denim(?) kisfilmekre. Tudjátok, a férfiinget lassan kigomboló női kézzel. Sokkal szexibb volt. Abból az igazi lúdbőrös erotikából. ;)

Vázz, T69 átment mozgássérültbe? Úgy kapaszkodott a korlátba, mint aki most kelt ki a székből.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 21:31:48

na ezt így kell ahogy Attila csinálja!

GL-581 g 2011.05.18. 21:31:48

Alizék tükrére szívecske? NEE! Azt hiszi, Szöszi tért vissza! :DDD

mocskosmacska 2011.05.18. 21:35:09

Attila kezd kilépni a csicska szerepkörből.

capa05 2011.05.18. 21:36:13

Elrontották a tréfát( a stáb és a forgatókönyvíró)A papucs csicska, korán reggel egyből észreveszi????
Az ostoba mikor látott Rambón ilyen mődon kendőt?

dr.Psy 2011.05.18. 21:38:06

Kristóf diszkréten zacsit vakart :D

mulipupu 2011.05.18. 21:39:31

Attila félreismerte a játékot, ő a domina-rabszolgajátékba jelentkezett
szigorúan követi a szabályait:D

haruka 2011.05.18. 21:39:36

Szandra terve hogy bejött, Kristóf tiszta ideges! :DDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.18. 21:39:51

Nyikhaj=Pincsi epic

Vazze,mg 1x meghallom ezt a Szandra rabszolgája vagyok-ot......

mocskosmacska 2011.05.18. 21:41:52

Attila lehetne derűlátóbb. Lehet, hogy őt egy lány sem választaná párjának, de Szandrát sem választaná egyetlen fiú sem.

Répatorta 2011.05.18. 21:42:20

Kristóf PincsiKutyának: "Majd kérdezd meg, mit ehetsz!"
Gusztustalan, ahogyan ténylegesen rabszolgát játszik.

GL-581 g 2011.05.18. 21:44:24

- Szandra nem fog csinálni semmit, lenn alszik.
- Hát, szerinted miért kezdünk el edzeni?

EPIC! :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.18. 21:44:57

@Répatorta: Az még inkább, hogy ilyen büszkén hajtogatja. Nőként pedig, de én szégyellem magam helyette.

yilane 2011.05.18. 21:45:46

Niki "kisebb megingásnak" titulálta a viselkedését, amikor pártot alapított Szandrával. :)
Milyen lehet, amikor komolyan pálfordul?!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.18. 21:46:30

Nekem tetszik amit csinálnak a fiúk, nehogymá jó kislány legyen és elfelejtsék neki az eddigieket. Nincs vége a játéknak, játsz Pók! :)

GL-581 g 2011.05.18. 21:47:51

folytatódik!

tiszta Rendőrakadémia!
(korai részek, persze :DDD)

tryclops 2011.05.18. 21:48:22

Lemaradtam az elejéről, mi volt a bogarakkal? Nagy hiszti?

Yogi001 2011.05.18. 21:49:47

Kristóf sziporkázik!!!
"Szevasz Pincsi! Majd kérdezd meg mit ehetsz!"
Ha eddig is voltak ilyen beszólásai, akkor kár hogy nem mutatták eddig meg nekünk....

haruka 2011.05.18. 21:49:48

Szandrábúl kigyütt a Maunikasós énje. szép.

@Répatorta: ez a gyerek borzasztó. én azt nem értem, miért pont őt küldték be utoljára a végjátékba.

Móka na 2011.05.18. 21:49:53

@mosoly73: hali, még még tájékoztatást!!!:)

horee6 2011.05.18. 21:50:02

mi volt az a zene, amit akkor játszottak, amikor Pókmajom éppen qrva dühös volt?

Olyan volt, mintha valami rettenetes főgenya előadná a rettenetes genya tervét a film végén.

Eddig sikeresen felidegesítették Kristófékat a lányok. Nem komálom különösebben a Lassúbeszédűt, de a mai epizódhoz fűzött kommentárjai tetszenek. Kellően cinikusak.

basaja 2011.05.18. 21:52:15

póknak van humora,kb mint egy kőszobornak:-)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.18. 21:52:34

Mijazistent kentek a szerkik Kristófék ajtaja mögé, hogy Pók 2x csúszott meg, Kristófnak is fásli van a könyökén...?

Savafan 2011.05.18. 21:53:10

az eddigi visszavágásai olyan pókmajmosak. gagyi és primitív:((

soymilk (törölt) 2011.05.18. 21:53:26

Ez a Kristóf jól beégeti pókmajmot :)
De h Pókmajom majdnem még egyszer elb@szódott, mikor kifele ment a szobából, az epic :)

Savafan 2011.05.18. 21:53:40

pofonláda kezdődik:)))

basaja 2011.05.18. 21:57:40

látszik pókon a nyelvtanóra...választékos és nőies...

basaja 2011.05.18. 21:59:09

Linda csontig benyalt...

Répatorta 2011.05.18. 22:01:17

Megy az osztás rendesen, lehet röhögni (egyedül egy ember nem tud nevetni).

beacska 2011.05.18. 22:02:02

"egy-két döglött hangya belemászott"

Savafan 2011.05.18. 22:02:32

@basaja: és mennyi szót tud ugyanarra:))

beacska 2011.05.18. 22:02:37

...és még ők döntenek!!! beszarás!!!

basaja 2011.05.18. 22:02:54

Kristóf:-)vazze légy férfi

mulipupu 2011.05.18. 22:03:32

Pókmajom menjen vissza kurvulni

hogy lehet megütni a Lassúbeszédűt?

most ettől még lassabb lesz a gyerek

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 22:03:32

Ezt nem hiszem el, én csak utópia szintjén említettem meg ezt a lehetőséget.

GL-581 g 2011.05.18. 22:03:45

Ez keményebb volt, mint vártam! :DDD

Akár marad, akár megy, idegileg kicsinálták. 3 nap se kellett hozzá. Ez a két srác zseni!

csiporog 2011.05.18. 22:03:45

jóó, gyerekek, lehet, hogy a pókmajom nagyon idegesítő, de két pasi nekiáll kutyázni és egyedül, lehet primitiv, lehet, hogy prosti, de amit a fiúk csinálnak sok... kíváncsi vagyok egyedül kristóf vagy dani mire lenne képes...

főleg, hogy eddig a lassúbeszédű szinte mindenkit alacsonyabbrendűnek titulál magánál, miközben ádám vagy dani nélkül sehol lenne...

Savafan 2011.05.18. 22:03:52

ez a pandora az eddigi legjobb!!! unott fejjel húzták a pókot:)) a bogarak meg csak az ízeltlábú barátjuk sminkjébe másztak be. mi ebben a baj?:))

Répatorta 2011.05.18. 22:04:13

De most mi lesz, szavaznak Pókról?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 22:04:26

Most komolyan a többiek döntenek??

soymilk (törölt) 2011.05.18. 22:04:28

Az is qva jó volt, mikor Kristóf magyarázza, h mikor Pók megcsúszott a szobában, ő fel akarta segíteni, csak nem volt még egészen ébren. Aztán a következő vágókép, h fekszik ott tök nyugodtan. :)

Savafan 2011.05.18. 22:04:38

@GL-581 g: eddig miért nem sikerült?

Kivétel 2011.05.18. 22:04:49

Ha most engedik, hogy maradjon, akkor innentől kezdve bármit megenged majd magának... nem tehetik ezt meg...

tryclops 2011.05.18. 22:05:00

Hát a papírforma az 4:3 a fiúk javára. A tiszteletes csomagol.

De hogy a Kristóf nem röhögte el, hogy "...egy óra alatt megkeresed az árát...", azért max respect. :))

beacska 2011.05.18. 22:05:49

@basaja: azért taposással kezdte...

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.18. 22:05:50

@Móka na: szia drága :))) Eddig sokat nevettem, most szórakoztató volt. A fiúk pandorán folyamatosan szekálták Pókot. Visszanyalt a fagyi neki.

Elcsattant a pofon, lesz levél, döntés (ki/kik?),hogy Pók repül-e!

GL-581 g 2011.05.18. 22:05:50

Szerintem Dani és Lassú benntartják Pókit. Unatkoznának nélküle. :DDD

basaja 2011.05.18. 22:05:59

@Savafan: ugye hogy mennyit ad magából,szerencse hogy közkincsé teszi valódi énjét:-)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.18. 22:06:06

Remélem Sixx holnapra értelmes HVt hoz össze.

Savafan 2011.05.18. 22:06:16

@Kivétel: elméletileg 4:3 arányban vannak a régiek. ha mindenki hozza a kötelezőt akkor megy!!

Yogi001 2011.05.18. 22:06:20

Kristóf beszólásai... WTF!
Eddig miért nem hallottunk ilyeneket? Lehet Ádám kiesése kellett ehhez?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 22:06:41

De akkor ezek szerint nincsenek szabályok a benti életre vonatkozóan? Hát akkor ennyi erővel már szerezhettek volna egy machete-t a dzsungelből

mulipupu 2011.05.18. 22:06:42

muszáj volt végre azért ilyen stílust felvenni Szandra ellen, megérdemelte

Kristóf nagy játékos, de pl. jobban örültem volna, ha anno a Maffia Ádámot üti így orrba:D

yilane 2011.05.18. 22:07:12

@Yogi001: Kilépett Ádám árnyékából...:)

teddyde 2011.05.18. 22:07:14

Na pókmajomból csak előjött az illatos úti gén :)

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2011.05.18. 22:07:44

Szerintem PM túlreagálta azt, hogy kidobott mindent. Az, hogy mindent betusizott az nem szép, de elfogadható. Korrektebb lett volna csak a borotvahab, az gyorsabban eltűnik, de mégis kellemetlen.
Egyébként meg be kell áztatni a ruhákat, és kirakni teregetni, azt annyi.

Savafan 2011.05.18. 22:07:47

@basaja: ezt az énjét vártuk eddig:) csak az a furcsa, hogy már az első nap g..i volt. nem ott bent változott meg, alapból ilyen:)

Répatorta 2011.05.18. 22:07:53

Hol van Pók nagy önbizalma, ami két napja még úgy tombolt? És a kutyái? Szétszéledt a falka.
Durvák a fiuk, de valahogy mégsem tudom sajnálni.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.18. 22:07:55

Akartam én tudni hány gombatörzs okoz lábgombát? Nem. Megtudtam? Vazze, ja. :S

GL-581 g 2011.05.18. 22:08:09

Pápa, Lassú, Pocok: go Póki
Műfog, Csicska, Niki: stay Póki

A mérleg nyelve: Prosztó

(tipp :D )

Homeoffice 2011.05.18. 22:08:46

Kristóf. MaxiRespect!

Veder1 2011.05.18. 22:09:13

Nikiben vajon van annyi sütnivaló, hogy kirakja Pókot?

Savafan 2011.05.18. 22:09:19

és pók hátulütőt említett és elölről pofozott. a kis cseles:))

Skanoja 2011.05.18. 22:09:24

Jó ez a rész...itt volt az ideje, hogy végre megkapja ez a r*banc ami jár neki...csak azt sajnálom hogy későn kezdték el a fiúk a szivatását, mert nagyon jól csinálják...:)
Én a héten nem nagyon néztem a műsort, mert uncsi, és Szandra borzasztóan irritál. Most hátha kirakják...

basaja 2011.05.18. 22:09:50

@beacska: pók bezzeg átgázolt mindenkin...:-)

mulipupu 2011.05.18. 22:10:37

Kristóf utánarohan és lerúgja a veséjét:)

legalábbis Alíz ezt hitte, mikor Kristóf felállt hirtelen:D

zsj 2011.05.18. 22:11:43

méghogy kulturáltan beszélget... kristóf vazze... na jól van, Szandra se semmi, de azért a srácok mostmár túlzásba viszik. És megint Alíznak van igaza : "Egyikük sem volt különb."

will 2011.05.18. 22:12:27

szóval előre eltervezetten lehet hergelni a másikat, de spontánul nem?

csiporog 2011.05.18. 22:12:53

kristóf azért nagyon nagyképű, én igazi férfi vagyok, ezért visszaüthetek, akár lányt is...

szandra idegroncs, ezt eddig is tudták, nem kell ezen most ennyire meglepődni.

szerkik igaza van, rohadtul rászálltak. ez sem túl férfias...

mulipupu 2011.05.18. 22:13:11

melyik hülye csaj tart bent egy riválist?

jólvan Prosztóék értik a szitut:DD

basaja 2011.05.18. 22:13:20

Linda végre gondolkodik:-)

mocskosmacska 2011.05.18. 22:13:47

Dani egy pöcs. Aki bogarakat tesz más nesszeszerébe, az nem vinnyogjon, hogy az ő pólóit meg beborotvahabozzák.

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2011.05.18. 22:13:50

@csiporog: bár ezzel nem leszek népszerű, de azért ha egy mód van rá, egy lány számítson a következményekre, ha üt. Ahogy egy férfi is.

tryclops 2011.05.18. 22:13:51

wow, Linda elsőként a vérpadra küldi. nice

beacska 2011.05.18. 22:14:01

hopp Linda! Robi! Niki! Dani! Alíz! Kristóf!

basaja 2011.05.18. 22:14:58

attila mekkora f@szkalap...hihetetlen b@lfasz ééés kibaszták jeee:-)

Savafan 2011.05.18. 22:15:00

egy repülőn a pók és a király:))

Skanoja 2011.05.18. 22:15:21

Hurrráááá!!!!:)))

teddyde 2011.05.18. 22:15:32

Ha Kristóf elég köcsög lett volna, akkor azt mondja, hogy maradjon, valakin szórakozni is kell! :)

will 2011.05.18. 22:15:32

tudtam, hogy szandra előveszi az "elértem a célomat" érvet.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.18. 22:15:50

Lindácska, kicsi szívem..... á, nem mondok semmit!

Répatorta 2011.05.18. 22:15:54

Lerugdosták a diktátort az alattvalói is. Érdekes. Vagy inkább nem.

Veder1 2011.05.18. 22:16:16

Ez mutatja mennyi esélye lett volna Póknak egy korábbi kiválasztón...

soymilk (törölt) 2011.05.18. 22:16:40

Na végre kib@szarintották. :)

Homeoffice 2011.05.18. 22:17:33

@Tzimisce:

Így van:)
Lindának meg végre volt egyértelmes gondolata:)

mocskosmacska 2011.05.18. 22:17:39

Igazából én is sajnálom pókot. Akkora szerencsétlenség a csaj. De Niki és Linda sem jobbak nála. Sőt pók annyival jobb Nikinél, hogy ő legalább bátor és nem szegődik el csicskának.

basaja 2011.05.18. 22:17:40

ki lesz a következő?cirkuszt és kenyeret a népnek:-)

will 2011.05.18. 22:18:42

új élet kezdődik, letelepednek, sokasodnak, egy nagy kibuc lesz. :)

Répatorta 2011.05.18. 22:18:54

Azért a tisztesség kedvéért: Kristóf "nem tekintem nőnek, de embernek sem" kijelentése kicsit sok volt. De hát voltak előzmények...

csiporog 2011.05.18. 22:19:06

@Tzimisce: ez igaz erre a helyzetre, én inkább csak kristóf kommentjére reagáltam, ami inkább általános volt...

ha egy ilyen testfelépítésű lány üt egy akkora termetű srácnak, mint kristóf csak meg kell fognia a csuklóját és ennyi nem tud többet csinálni, hiszen sokkal erősebb...

a másik meg az, hogy azokat a nőket sem szokták sajnálni, akik kiprovokálják a verést a balhékkal... kristófnál most szerintem ez volt a helyzet.

zsj 2011.05.18. 22:20:03

Na Szandrának is vége.
Ádám sincs. Már nincs értelme nézni.

Kristóf azért mégiscsak egy rohadék. Na.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.18. 22:20:16

Interjúkat bejátszák majd nekik? Vagy így utólag fogják látni?

will 2011.05.18. 22:21:40

Kristóf most mit hasonul meg egy nyakleves miatt? Felköti magát éjjel...

Szandra meg ne jöjjön az élet iskolájával, ő kérkedett a foglalkozásával.

Attila meg egy titkárnő, az a pali az kész.

Répatorta 2011.05.18. 22:21:42

Most ki fogja etetni a Pincsit?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.18. 22:21:48

Attila kinek lesz ezentúl a rabszolgája?

Atok 2011.05.18. 22:21:54

Remelem, a Robi viszi a zsetont a vegen

csiporog 2011.05.18. 22:22:17

@Répatorta: kristófnak sok ilyen kijelentése volt, kedvencem a fesztiválos szélsőséges párhuzam volt...

Savafan 2011.05.18. 22:23:07

hoppá. nem állhatnak a párjuk mögé holnap:)

will 2011.05.18. 22:23:11

@Répatorta: persze, mert nem voltak egy SZINTEN! :)

basaja 2011.05.18. 22:23:41

holnap megint csavarnak egyet...kérdés:vajon kin?:-)

Répatorta 2011.05.18. 22:23:43

@will: ez így van, Pók kiabálta el a szakmáját, akkor miért morog, hogy az arcába vágják.

Kivétel 2011.05.18. 22:23:57

Én se leszek népszerű, de Kristóf se beszélt senki mással így, mint Szandrával, vajon miért? Mindennek van alapja, főleg hogy Szandra mondott el neki olyan dolgokat, amiket csak előhozott, de nem ő talált ki... /mennyire "drága" nő, meg ilyenek/

Atok 2011.05.18. 22:24:13

@Atok: Habar, ha jol ertettem es nem allhat senki a sajat parja moge holnap, akkor megse viszi...

GL-581 g 2011.05.18. 22:24:22

A tippemről ennyit. :P

Holnap a csajok választanak, pedig a srácok vannak többen? És senki nem állhat a párja mögé?
Ez eléggé érdekes... ezt még ki kell kavicsoznom. :DDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.18. 22:25:04

Jól van. Eldöntve. Innentől Robinak szurkolok, hogy ugrálja át a csapdákat, és vigye haza a pénzt. Ez van. Holnap megyek Team Robi pólót gyártatni.

Móka na 2011.05.18. 22:25:38

Bejött a tippem nem sixx készített interjút :D

Atok 2011.05.18. 22:26:20

Dani helyzete holnap megint tuti. Beall az Aliz moge es minden zsir. Niki lesz bajban, ha a lassitott kaloz es a Robi is moge allnak...

deltaTheEnd 2011.05.18. 22:27:51

van Isten!!!

Kristóf klasszis vagy! így szétszedni a védelmét, megalázni szavakkal, bravó bravó! a pók próbálta hozni hogy ő midnig nyugodt, nem érdekli semmi, mindig mindent kézben tart meg előre tud, két lépéssel a többiek előtt jár, hát gyönyörűen kikészítették... remélem mielőtt a sixx által említett török kamoinsofőr felveszi azelőtt körbeadják a kolumb gorillák között (akarom mondani gerillák)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 22:28:19

@neccharisnyás útonálló: lehet hogy csatlakozom...miért pont őt kell kiejteni?

Tökös Bulánk ismét csodálatos pálforduláson ment keresztül

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.18. 22:28:20

Holnap senki se állhat a párja mellé? Robi van veszélyben? Miért nem a Pincsi?

GL-581 g 2011.05.18. 22:28:40

Tipp 01:

Pocok-Pápa
Niki-Prosztó
Műfog-Lassú

Csicsának pedig pápá. :DD

Atok 2011.05.18. 22:29:47

@mosoly73: Pincsi beall a bula moge. Robinak csak a Niki vagy az Aliz maradt. De mivel Aliz tuti a danit valasztja, csak a Niki moge allhat es remenykedhet.

beacska 2011.05.18. 22:30:16

és azt láttátok, hogy mikor tudják meg? közvetlenül a választó előtt, vagy van idejük összebeszélni?

Savafan 2011.05.18. 22:30:49

@GL-581 g: Műfog mögé régi nem fog állni mert kiteszi ha a csicska is odaáll. a régieknek régi mellé illik állni.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 22:32:04

@GL-581 g: neki nincs párja és mivel senki nem állhat az addigi párja mögé, valaki olyan fog menni aki most párban van, ergo Dani, Lassú vagy Robi

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 22:33:18

Alíz-Dani
Niki-Kristóf
Bula-Csicska

Robi haza

vagy

Alíz-Dani
Niki-Robi
Bula-Kristóf

Csicska haza

yilane 2011.05.18. 22:33:42

Ha működne a négyesfogat, párcserével ki tudnák tenni Robit, Linda-Attila páros pedig korántsem olyan erős, mint a Robi-Linda volt.

Nem mintha utálnám Robit, itt a végén egyedül ő szólt pár szólt Kristófnak, hogy azért ez már sok volt.

bpetya75 2011.05.18. 22:35:14

Bocs a Kristóf-rajongóktól, de ezt ki kell böfögjem, különben nem tudok aludni. Ez a faszi azért szélsőségesezett, mert ő nyilvánvalóan az.

Senkit nem alázott meg, meg korrektül viselkedett. Bazzz.

És a sok birka közül az egy Prosztó mondta meg neki, hogy: Faszikám te se vagy több a csajnál.

Jogos volt, hogy hazaküldték Pókot, de amit ez a pöcs művelt, az szó szerint embertelen volt.

Tartok tőle, hogy összejön nekik Prosztó kidobása, amit csak azért sajnálnék, mert vele az utolsó olyan játékos távozna, aki a gerincesek törzsébe tartozónak vallhatja magát. Voltak hülye dolgai neki is, de nálam a maradék hat teljesen elásta magát a mai napon. Basszus, Alízon is látszott, hogy ciki neki az egész, a kamerának ki is mondta, hogy Lassú sem volt jobb Póknál. Azt, hogy szemtől-szemben ezt nem tudta bevállalni, már nem tudom neki elnézni.

Prosztó rulez, a többi csicska.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 22:35:19

Amilyen ordenáré módon káromkodott Szandra az adás elején...pfff

beacska 2011.05.18. 22:35:20

@Benyeszke: a második verzió miatt kérdeztem, hogy rá tudnak-e készülni

nyílegyenes labirintus 2011.05.18. 22:35:34

Végre Pókmajom is felállt a szopórollerre. Úgy távolzott ahogy az egy hónapját töltötte bent, dicstelenül és utálatosan.

A saját csapdájába esett bele, nem sikerült Kristófot felidegesítenie, ehelyett neki forrt fel az agya...

yilane 2011.05.18. 22:35:36

@Benyeszke: Nem feltétlenül, ha meg tudják beszélni előtte ki hova álljon. Persze az (Dani/Lassú) vállalja a legnagyobb kockázatot, aki Linda mögé áll.

Veder1 2011.05.18. 22:37:14

@mosoly73 Robinak is más mögé kell állnia, azért.

yilane 2011.05.18. 22:38:17

@bpetya75: Nekem is szimpatikus volt, hogy a végén egyedül Robi merte azt mondani Kristófnak, hogy túl messzire ment.

candyperfumegirl 2011.05.18. 22:38:27

Hát ez priceless volt! :) Kristóf nagy játékos, ezt eddig is lehetett sejteni, de most a maga egyszerűségében szenzációsan játszott rá Pókmajom sebezhető pontjára, még akkor is, ha nem sejthette (?) hogy ez lesz a vége. Pók akarta felbaszni Kristófot, hát nem kicsit nyalt vissza a fagyi. Személyeskedés és vájkálás volt a legteljesebb mértékben, ezt nem vitatom, de az az igazság, hogy Kristóf semmi olyat nem vágott a fejéhez, amit maga Pók ne hirdetett volna fennhangon a teljes hotel nyilvánossága előtt. Lement a Dög szintjére és úgy győzte le.
Niki meg hogy röhögte végig! :D

Egyébként pezsgőt bontottam, ezt gondolom, mondanom sem kell, és az az igazság, hogy pont úgy távozott a játékból,a hogy megérdemelte eddigi édenhotelbeli munkássága alapján.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 22:38:27

@bpetya75: nekem van egy olyan verzióm ahol nem Robi megy haza, az tök jó lenne. És jogos, Kristóf a végletekig provokálta Szandrát, de csak azért mert látta, hogy sikeres lesz a dolog.

Pofozkodni az kezd aki nem tud észérvekkel érvelni vagy vitatkozni. Mondjuk ezt simán kinéztem Szandrából.

Egy mondat szeretném ha fennmaradna az utókornak: Kristóf még nem járt eleget az élet iskolájába.

Veder1 2011.05.18. 22:38:59

Bula Kristófot nem fogja bent tartani.

Savafan 2011.05.18. 22:41:45

@nyílegyenes labirintus: azért ötülök, hogy így távozott, mert annyira fölényesen viselkedett mindenkivel, hogy majd Ő megmondja a frankót, és mindenki előtt jár két lépéssel, hatlams vérengzést fog véghezvinni, meg hasonló hangzatos szavak. aztán a nagy terve, Alízt kitagadni és Kristófot felhúzni és ezáltal meggyengíteni a régieket is jól működött:) szinte amit tervezett semmi sem jött be:)

Nalbi99 2011.05.18. 22:42:21

@bpetya75: Máshogy nem lehet egy ilyen nő ellen játszani, ki kellett fordítani magából. Ezt csak így lehetett, higgadtan, káromkodás nélkül, és ezt jól csinálták a fiúk.
Aki felteszi egy ilyen kis szarságra a játékát, az megérdemli. (Kis szarság az, hogy döglött rovarokat raknak a sminkkészletbe, ki nem szarja le, de tényleg, ha vigyorgott volna rajta egyet, soha nem csinálják többet, szerintem semmiség, szarral is bekenhették volna álmában, azon elhiszem, hogy jogosan befordul)

CSÉ 2011.05.18. 22:42:25

Műfog első okos húzása, mióta bent van. Csak kibekkelte valahogy a Pókmajom halálos ölelését, aztán elsőként szúrta hátba. A türelem is nagy erény lehet ebben a játékban.

Móka na 2011.05.18. 22:42:33

@Benyeszke: Én nem vagyok szélsőséges, nem láttam a mait,stb. de vannak olyan helyzetek az életben is, amikor nem kell és nem érdemes magasabb rendűnek lenni a másiknál. Szerintem ez valami ilyen lehetett. Plusz ne felejtsük már el, hogy 4o nap elzártság komolyan kivetkőztethet. Én a híreknek örülök. Koccintsunk!!

énszóltam 2011.05.18. 22:42:55

@nyílegyenes labirintus:
én is pont erre gondoltam, jó sikerült neki, hogy idegesítsük fel a Danit meg Kristófot erre többször majdnem dührohamot kapott:))

a velvetes interjúban azt mondja ő "Meg tudom játszani azt, hogy idegbeteg vagyok vagy pszichopata" félek tőle, hogy nem játsza meg

tényleg Kristóf is túlment egy határon, de Szandra provokálta már az elejétől az egészet, nem kicsit lehet defektes a csaj.

Savafan 2011.05.18. 22:44:07

@candyperfumegirl: Kristóf mindig mondta, hogy ez vagy az nincs az Ő szintjén. most megmutatta, lement az aljára és a saját fegyverével űzte el pókot. nem volt túl szimpi de zseniálisan csinálta. unott fejjel, fapofával:))

Répatorta 2011.05.18. 22:46:19

@Savafan: ezt csak így lehet. Nincs dühítőbb, mint egy fapofa a veszekedésben. Csendben és higgadtan, így ölni lehet.

iwen 2011.05.18. 22:46:36

Kristóf for president! Szépen osztotta a csajt, jó kis beszólások voltak, még ha azokat lassan is nyögte ki :)

Savafan 2011.05.18. 22:46:47

@Nalbi99: az is az Ő szintjét jelzi, hogy a srácok csínytavést követtek el. semmilyen személyes tárgyát nem rongálták meg. erre pók, ötlettelenül próbálta lemásolni a dolgokat de ott már személyes tárgyakat rongálva. más cuccát nem illik bepiszkolni:))

bpetya75 2011.05.18. 22:47:04

@Benyeszke: Pók leroncsult ez nyilvánvsló. Meg a saját csapdájába esett bele, megérdemelte.

Viszont azt az önfényezést, amit LB bemutatott a pandora után, nem veszi be a gyomrom. Kezdem érteni a Dont, aki mindig hányni akart a Póktól, csak én Lassútól hányok.

tigger2 2011.05.18. 22:47:09

@Tzimisce: Kimondom azt,amit sokan gondolnak,de rosszul értelmezett POLITIKAI KORREKTSÉG miatt nem írnak le...Előreszögezem,nem vagyok egy megátalkodott nőverő:P
Emancipáció,egyenrangúság van,nemde?? Bár itt nem lett volna okos revans,de a "idekint" megérdemelt volna ezért egy igazi rendes öklös telibeverést hasonló akcióért...Hol bottal köszönnek,ott doronggal felelnek...nyomokban sem viselkedett nőként,tehát vele szemben sem kell így tenni...Az egy másik dolog,hogy ha még utána fel is jelent,akkor ez a magyarázat nem mutat túl jól a bíróságon...:P
Amúgy nem is értem az alap problémát..."bogarat tettél a sminkkészletembe"....:D:D:D:D Erre hogy máshogy lehet reagálni,mint röhögni rajta..??:D:D:D (dehogynem értem één,köze nem volt a bogárhoz...)

Répatorta 2011.05.18. 22:47:26

Most jól jött a lassú-beszéd LOL

nyílegyenes labirintus 2011.05.18. 22:47:35

@Savafan: Ehhez képest azért elég sok olyan embert kiejtett, aki tőle érdemesebb lett volna a játékra.
Sok hűhó semmiért...

CSÉ 2011.05.18. 22:47:43

@GL-581 g: Ez lenne a lóógikus, gondolom Niki majd kijárja Prosztónak, hogy mindenki benne legyen.

candyperfumegirl 2011.05.18. 22:48:33

@Savafan: szerintem is zseniális volt! :) Olyan, mint a Glee-ben, amikor Will a saját fegyverével győzi le Sue Sylvestert, az aljas játékos ellen aljasan kell játszani. Arról nem beszélve, hogy mekkora LOL pillanatokat hozott így ez az epizód...

CSÉ 2011.05.18. 22:52:10

@yilane: Én sem vagyok azért teljesen oda Kristóf mai viselkedésétől, de van olyan gennyes veszekedés, amit már érdemesebb kinyomni, mint borogatni. (Pókmajom képzavarai kezdenek nekem is szárnyakat adni. :)))

*jinx* 2011.05.18. 22:52:14

Kristófnak marha rosszul áll a mártír attitűd, kb. mikor okosnak próbál látszani. Egy féltéglával kellett volna fejbe baszni, hátha akkor sikerül rebootolni a beszédkp-ját is. Két ember látta jól a szitut szvsz, egyik Robi másik Alíz. Kár, hogy utóbbi ezúttal sem merte felvállalni a véleményét csak a riportban mondta el. :(

Mivel az előzetesben elhangzott az a mondat, hogy Robinak kell mennie így ő tuti marad. :D Legalább is remélem.

Attila... ÁÁÁ totál más a fazon, mint amilyen az antréja volt. :///

horee6 2011.05.18. 22:54:03

Az erőszak a gyengék végső menedéke,
ez ma is bebizonyosodott. Az mondjuk nekem is tetszett, hogy később Robi a pofájába vágta Kristófnak, hogy ő is egy f@szkalap volt. Ez mondjuk nem menti fel a Pókmajmot, de mondjuk, ha én egy ilyen osztást kapok, és nincs kedvem vitatkozni, lehet letépem a csávó kezét, és torkon szúrom vele. Szóval pókmajom nem színvonal, de Kristóf is kb ugyanolyan mélyen van. Vagy egy kicsivel feljebb, mert ugye ő senkivel nincs egy szinten... :)

taktikázó (törölt) 2011.05.18. 22:54:34

@Atok: Niki nem fogja kiejteni Kristófot, ha Robi is mögé áll, különben bukja a 25 millió negyedrészét, erről győzködte a tegnapi randin Ádám 10 percig.

nyílegyenes labirintus 2011.05.18. 22:54:35

@tigger2: Nőt SOHA nem ütünk meg! Sem pofon, sem ököl, sehogy! Nem tudsz olyan szituációt, amikor ez lenne a megoldás.

yilane 2011.05.18. 22:55:45

@*jinx*: Alíznak Kristóf a párja, nem lett volna jó taktika a többiek előtt ellene fordulni.
Meg aztán Szandra hirdette meg az 'Alízzal nem beszélünk' akciót, szóval gondolom úgy érezte, védje meg más.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.18. 22:55:45

@Móka na: Kocc :))))

Pók akár viccesre is vehette volna a szívatást, vehette volna tudomásul nyugodtan is, de ő AKART ideges lenni, mondta is.

Nincs kavicsom, de gondolom se Kristóf, se Dani nem merne Linda mögé állni, és így valóban Robi az esélyes kieső. Hacsak nem lesz más csavar is.

yilane 2011.05.18. 22:58:03

@CSÉ: PM mindenki szemében meglátta a szálkát, aztán a végén a többiek jól fejbeverték egy gerendával.)

tigger2 2011.05.18. 22:58:37

HÁÁÁHÁÁÁÁÁ,olvastátok a riportot ezzel..?? Még hogy örül,hogy így esett ki...:D:D:D
Az a szakállas vicc jut erről eszembe,hogy skinhead biciklizik,és éppen a kisebbségi előtt óriásit taknyol...erre az oda is lép hozzá,hogy:Jáj,kopász,ekkorát phándelni,jól vagy??
Erre a kopasz ráordít: MIAFASZKÖZÖD VAN HOZZÁ,HOGYAN SZÁLLOK LE A BICIKLIRŐL???

:D:D:D Sztem ez totál idevág...:D:D:D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 22:59:34

@bpetya75: má' megint ki akarod rakni azt a jó cseresznyepaprikát? Reggel is ez volt.

CSÉ 2011.05.18. 22:59:47

@yilane: Amit a PM szeméből rántottak elő :)))))

Savafan 2011.05.18. 23:00:08

@*jinx*: ja, mekkora pofája volt a zenekarosdi után. most meg beismeri, hogy egy csicska:(( gerinces pali...

Jozeph Pelikahn 2011.05.18. 23:01:42

Kedves Ádám!

Így kell csinálni a "pokollá teszem az életét" dolgot, volt két szárnysegéded akik profik benne, csak te nem használtad, mert úgy hitted azzal büntetsz embereket, hogy megfosztod őket magadtól és nem szólsz hozzájuk.

Személyes hősömnek tekintem őket, hangozzék hát fel a:
SZÉP VOLT FIÚK!
SZÉP VOLT FIÚK!
SZÉP VOLT FIÚK!

tigger2 2011.05.18. 23:02:02

@nyílegyenes labirintus: Te ÍGY látod,én meg ÚGY...A NŐIESSÉG nem született jog...SOHA nem ütnék meg egy NŐ-t...

Savafan 2011.05.18. 23:03:22

@tigger2: ez így van. nőt SOHA nem ütünk meg!! semmi nem adhat rá okot.

CSÉ 2011.05.18. 23:04:22

@nyílegyenes labirintus: Na de egy férfit megütni, az teljesen helyén való. Csak mert a hozzászólásodból ezt lehet kiolvasni.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.18. 23:05:33

Pók az összes Pandorán magát tolta előre és fröcsögött, bármilyen kérdés esetén. Most először valaki szembeszállt vele a saját szintjén és egyből el is bukott, nem tudta kezelni a helyzetet. Addig érezhette magát sikeresnek amíg a többiek nem így viselkedtek vele. Szerkesztői támogatás nélkül már rég kitették volna, ahogy ma is látszott a szavazáson.
Persze érdekesebb volt a műsor vele, de végjátékban már nincs mit keresnie. Kell nekünk a happy end. :))))

george35 2011.05.18. 23:05:47

Emberek! A fiúk ülnek, a lányok választanak?!!! Az utolsóként választó csaj kezében lesz a döntés.....
Még így is lehet lezsírozott a dolog, bár a Bula egy óriási kérdőjel. Ha őt lehet tervszerűsíteni, akkor maradhat Prosztó és mehet a Pincsi....

yilane 2011.05.18. 23:07:57

Vajon véletlen volt az, hogy Szandra épp Kristóf mellett ült?
Nagyon is kézre volt neki Lassú. :)

bpetya75 2011.05.18. 23:08:39

@Benyeszke: Estére nem volt paprika :-) Már megkönnyebbültem. Kilőttem az éterbe a véleményemet, és mindjárt jobb lett. ;-)

Din Serpahis 2011.05.18. 23:10:23

Ugye azt tudjuk, hogy a Dani gyerek nem nyert lóvét, és mivel az Ádi banda a megegyezés szerint osztozott volna, szerintem elég valószínű, hogy Kristóf se nyert. Szóval a játék esélyese szvsz Prosztó mindezek alapján.

Holnap az lehet, hogy Dani és Kristóf cserélnek, Dani beáll Alíz mögé, és Prosztó is odaáll, Aliz meg taktikusan kivágja Danit a picsbe. És akkor a végének nekimegyünk egy segghülye Linda-Pincsi, Niki-Lassú párossal, akik szvsz ezek után esélytelenek.

bpetya75 2011.05.18. 23:10:27

@tigger2: Na öregem itt kezdődik a fasizmus.
Ez nem NŐ, mert qrva.
Ez nem NŐ, csak szőkenő.
Ez nem NŐ, mert szemüveges.
Ez nem NŐ, mert nem akar velem kefélni...

nyílegyenes labirintus 2011.05.18. 23:10:34

@CSÉ: Ha Te ezt akarod kiolvasni... bár én nem írtam ilyet.

CSÉ 2011.05.18. 23:11:47

@george35: Nyikhajt úgyis a végére hagyják. Az a csaj fog dönteni, ahova ő beáll. Bula nehéz eset, de szerintem Niki rábeszéli Kristófot meg Danit. Nem lesz nehéz dolga, mert Robit nem utálják a fiúk Nyikhajt meg igen.

bpetya75 2011.05.18. 23:11:54

@Din Serpahis: Legyen igazad. Bár Alízra most haragszom, de Prosztó kedvéért meg tudnék neki bocsátani ;-)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 23:12:48

Ez nem NŐ, mert nem akar velem kefélni...

@bpetya75: ez az elsődleges indok általában, sajnos.

CSÉ 2011.05.18. 23:14:07

@nyílegyenes labirintus: Akkor miért írtad azt, hogy NŐT soha nem ütünk meg, ahelyett, hogy a fizikai erőszak nagyon csúnya dolog ám? Te nem vagy egy jó feminista.

bpetya75 2011.05.18. 23:15:07

@CSÉ: Nono. Prosztó beszólt Szenteskedőnek. Nyikhaj csak szánalmas, de Prosztónak véleménye van, és csúnyát mondott Lassúnak, amikor szegénynek még épp az érzékeny lelkét égette Pók tenyérlenyomatának emléke.

CSÉ 2011.05.18. 23:16:42

@yilane: Daninak nem hiszem, hogy le mert volna keverni, másnak meg nem volt esélye arra, hogy részesítse ebben az élménybe, úgyhogy gondolom direkt ültették őket így.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.18. 23:16:59

Ez a senki sem állhat a párja mögé dolog lehet, hogy csak találgatás a játékosok részéről, egy terv erre az esetre. Még a hotelben beszélgetnek róla. Fura, hogy a fiúk ülnek és a lányok választanak. Milyen csavar lehet?

GRX 2011.05.18. 23:17:08

Sok kárörvendő, mindjárt megjelenik Kürösz oszt ombucmanolkodva jól leoszt Benneteket mind.
Amúgy kinek tölthetek még pezsgőt? :-))))

nyílegyenes labirintus 2011.05.18. 23:17:38

@M.C.Escher: Török Gábor rulez! És Kristófnak drukkol... :)

bpetya75 2011.05.18. 23:17:58

@CSÉ: Szvsz nem kell feministának lenni egy ilyen kijelentéshez. Elfogadhatatlan, hogy az erősebb bántsa a gyengébbet, márpedig egy férfi-nő konfliktusban 99,99%-ban egyértelmű az erőfölény. Két férfi vitája esetén nincs szükség olyan erős erkölcsi gátra.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 23:18:25

@nyílegyenes labirintus: most látom, hogy nem vagy jó feminista, hát semmit nem tanultál tőlünk az elmúlt hetekben? :DD

CSÉ 2011.05.18. 23:18:35

@bpetya75: Remélem azért a lelke mélyén tudja Kristóf, hogy Robinak igaza van, mondjuk akkor lehet, hogy még inkább ki akarja tenni, de nem hiszem. Nem akarnak bajt Nikivel (szerintem).

GRX 2011.05.18. 23:18:44

Ja a legdurvább riposzt Lassú Kapitánytól, amin megfeküdtem:
- Kicsit jobban tudom a nyelvtant, többet jártam iskolába mint Te!
- Igen, tízszer jártad a nyolcadikat...

Classic :-)

george35 2011.05.18. 23:18:59

@CSÉ:
"Az a csaj fog dönteni, ahova ő beáll."

Ha a fiúk ülnek, az azt jelenti, hogy a csajok választanak, vagyis most a kevesebb választ. Így az utolsóként választó csaj egy lépésben dönti el ki marad és ki megy. Kristóf is utalt valamire, ami eddig még nem volt. Hát ilyen még nem volt, hogy a kevesebb választ.....

Jozeph Pelikahn 2011.05.18. 23:19:32

Kristóf helyében alkalmaztam volna a kettőt egy csapásra elvet és még odaszólok Attilának is: "Egyedül maradtál kisdobos? Ne félj nem fog fájni!" hátha onnan is jön egy csomag. :-)

M.C.Escher · http://nyekk.blog.hu/ 2011.05.18. 23:20:05

@nyílegyenes labirintus: Meghallgatnám, hogy milyen órát tart erről :)

nyílegyenes labirintus 2011.05.18. 23:20:40

@CSÉ: Válaszoltam tigger2-nek és nőverésről volt szó, nem általános, nemtől független fizikai erőszakról. Kielégítő?
És igen, igazad van, kibaszott rossz feminista vagyok. :)

tigger2 2011.05.18. 23:21:55

@bpetya75: + Egy kimaradt...:D
Ez nem NŐ,mert nem úgy viselkedik...:P

Nem folytatnám ezt a parttalan vitát,csak ismételni tudom magam: Ti ÍGY gondoljátok,MÁSOK meg MÁSHOGYAN... Ezt kellene tudni elfogadni.

CSÉ 2011.05.18. 23:22:28

@bpetya75: Most őszintém mondom, nem értem miről beszélsz. Milyen erkölcsi gát?

Nekem mindig Gabriel Solis jut eszembe, mikor rángatja Carlost, hogy kérjen bocsánatot egy gyerektől és közben azt üvöltözi, hogy: Violence is not the answer.

Veder1 2011.05.18. 23:22:43

és mégis mit tudsz kezdeni egy pofozkodó nővel? Odatartod a másik orcádat is? (na nem mintha én meg tudnék ütni egy nőt csak elmélkedem, egyébként meg nem is ütötték meg, úgyhogy tárgytalan)

CSÉ 2011.05.18. 23:25:37

@george35: Ja, az is lehet. Én eddig azt hittem, hogy csak az a csavar lesz (olyan sem volt még), hogy senki nem választhatja a korábbi párját. Ez így még érdekesebb lenne.

tigger2 2011.05.18. 23:25:45

@bpetya75: Manapság vannak 300 kilóval guggolást végző nők és metroszexuális 60 kilós vasalt hajú férfiak is...és amúgy is...ha megvered a másikat,akkor TE voltál az ERŐSEBB(technikásabb:):P),és a másik a GYENGÉBB,tehát MÁRIS megdőlt az állításod;)
Ne vedd már ilyen komolyan ezt az egészet,sokan azért vannak itt,mert nem tudnak aludni:D:D:D

yilane 2011.05.18. 23:26:30

@CSÉ: Néha olyan furán ülnek egymás mellett a Pandorán (az ember normál esetben nem ül amellé, akit utál), hogy nekem is sokszor megfordult a fejemben, hogy direkt ültetik őket az adott helyre. Pl. mintha Szandra már Ádám mellett is ült volna.

CSÉ 2011.05.18. 23:27:38

@nyílegyenes labirintus: Na látod, mindig is sejtettem. :))

bpetya75 2011.05.18. 23:27:51

@CSÉ: Erkölcsi gát (illetve maga az erkölcs) az én értelmezésemben az, ami a társadalmi elvárásoknak megfelelően kialakul a megfelelően szocializálódott embereknél.

nyílegyenes labirintus 2011.05.18. 23:28:26

@Benyeszke: Nem tanulok én már lófasztse... Tőletek is csak a: 10 lépés férfiaknak a papucsáválás felé című nősoviniszta himnuszt hallottam. :D

Móka na 2011.05.18. 23:28:29

@M.C.Escher: Hát én már nagyon rég mondom, hogy ennek a műsornak ez lett volna az egyik lényege ... mert igenis lehet belőle nagyon jó előadást tartani (amúgy nálam Török az egyik legjobb), sőt sz. most már az itteni kommentelőkből is lehetne jó kis kórképet alkotni.
+
Meggyőződésem, hogy az itteni kommentelők nem alkalmasak a mintának pl. :), mert a szint magasabb az átlagnál.

CSÉ 2011.05.18. 23:28:43

@yilane: A párja mellett senki nem szokott ülni, ha jól emlékszem, de lehet, hogy nincs igazam.

CSÉ 2011.05.18. 23:29:28

@bpetya75: Azt értem, de mit akarsz most ezzel?

george35 2011.05.18. 23:30:23

@CSÉ: A végén az látszik, hogy a fiúk ülnek....ebből a gondolat ;)

Móka na 2011.05.18. 23:30:49

@nyílegyenes labirintus: Nekem is nagyon szimpi Jozeph....:o)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.18. 23:31:28

@yilane: Mindenki a párja mellett ült a Pandorán. 2-2 pár szemben. Nem hinném, hogy megszervezték.

yilane 2011.05.18. 23:31:51

@bpetya75: A másik emberrel szemben alkalmazott fizikai erőszakkal kapcsolatosan szerintem nemcsak férfi-nő viszonylatban létezik a normál emberekben egyfajta gát(lás).
A vitákat - nemtől, kortól és értelmi szintektől :) függetlenül - nem erőszakkal kell megoldani. Aztán ezt a normát egyesek könnyebben, mások nehezebben szegik meg.

yilane 2011.05.18. 23:32:59

@mosoly73: Most igen, de úgy rémlik, hogy általában nem. Bár nem vagyok olyan jó megfigyelő, mint itt egyesek.

bpetya75 2011.05.18. 23:33:17

@tigger2: Az általad például hozott nők és férfiak szvsz baromi ritkán kerülnek olyan helyzetbe, hogy vitájuk legyen. Erre hagytam meg azt a 0,01%-ot ;-)

Férfi-férfi viszonylat teljesen más. Hím állat harcol a hím állat ellen. Nagyon vékony a civilizációs máz rajtunk. Tapasztaltam.

Jóvan, béke. Akkor még bennem volt a hevület. Mostanra már lenyugodtam :Đ

yilane 2011.05.18. 23:34:00

@CSÉ: Nincs jelentősége, csak kombinálgatok. :)

bpetya75 2011.05.18. 23:34:23

@CSÉ: Majd reggel leírom, ha még érdekel ;-)

Jó éjt nektek!

CSÉ 2011.05.18. 23:34:50

@george35: A legvégét pont nem láttam.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.18. 23:35:08

Hmm most miért nem ajánlották fel a dalolást a kiment játékos érdekében? Énekelt volna Pincsi, Műfog és... Robi? :)))) Fel se merült, hogy visszavárnák.

CSÉ 2011.05.18. 23:35:41

@bpetya75: Írjad, lehet, hogy az én agyam is tompa lenne ezt ma felfogni.

yilane 2011.05.18. 23:36:33

@mosoly73: Nagyon megkönnyebbültek.

Nehéz lehetett Szandrával együttlakni.

Móka na 2011.05.18. 23:37:04

Na én is megyek lassan, mert reggel fél 8kor jelenésem van.. Sziasztok!

tigger2 2011.05.18. 23:40:02

@bpetya75: ;)Na látod,így kell ezt;)
:D:D:D Akkor talán már fasisztának sem tartasz! :D:D:D
De nem baj,mert amúgy sem vettem fel:P
A lényeg a lényeg,hogy Te is megoldanád,én is megoldanám,ha ilyen kihívással kellene szembenéznünk gyarló földi létünk során:D:D:D Aztán én meg éghetnék a feltámadásig a purgatóriumban:D:D:D

fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2011.05.18. 23:41:13

Amúgy tudja valaki, hogy mi alapján fog eldőlni az, hogy ki lesz a végső győztes?

tigger2 2011.05.18. 23:45:18

@fesztiválozó: Keine Ahnung:D
De sztem nem csak Neked meg nekem nincs fogalmunk erről...:P:D

oscar dirlewanger 2011.05.18. 23:49:19

szép volt szandra!!neked küldöm ezt a dalt!!!!ein folk, ein reich, ein szandra!!kristóf, te egy fogytékos vagy bazdmeg!!régen lebasztak volna a tajgetoszról!!youtu.be/PNj5amOFSYk

Veder1 2011.05.18. 23:50:42

Azt egyébként látjátok, hogy a Velvetesek még a felettébb ronda Annácskát is fontosabb helyre rakták, mint a riportot PM-el? Na, így akarjon ismertté válni :D

imjustkidding 2011.05.19. 00:06:18

Nem olvastam végig ennyi kommentet, de biztos más is észrevette, hogy Ádám feltűnésekor a Keresztapa zenéje ment. Vagy nem? Lehet, hogy olvassák a hogyvoltokat? :)

Veder1 2011.05.19. 00:09:58

@imjustkidding a játék eleje óta vágják be a Don agyalásai alá, sztem mi vettük a műsorból.

imjustkidding 2011.05.19. 00:13:04

@Vödör: ok, ezt nem tudtam, mert a műsort nem nézem, csak a tegnapit meg a mait láttam, meg azt hiszem az első hármat

Jozeph Pelikahn 2011.05.19. 00:17:11

(Szandra pártolás ON)

...

oscar dirlewanger 2011.05.19. 00:35:19

ne a beteg kölköknek, meg rühes redves kutyáknak utáljátok a kibaszott adótok 1%-át, hanem szandrának!!!!legalább nézhető volt ez a szar!!isten, óvd a cárt!!!!

GL-581 g 2011.05.19. 00:37:20

@Benyeszke: De a párok egymás közt cserélhetnek.

Holnap sok fog múlni Műfog döntésén. Nagyon, nagyon sok. Fel fogja rúgni a bilit a csaj...

(éljenek a kavicsok! :D)

g-ko 2011.05.19. 00:42:15

Remélem ezek után se Kristóf se Dani nem nyer

GL-581 g 2011.05.19. 00:45:20

@M.C.Escher: @nyílegyenes labirintus: Török Gábor Kristóf-drukker? LOL! :DD

Egyébként érdekes írás. Én pl. évek óta mondogatom, hogy minden polgármesternek kötelezővé tennék 100 óra SimCity 4-et. :DDD

@Vödör: Bula és Kristóf? Ha bejön, amit várok, nem is születik meg ez a felállás. :D

bpetya75 2011.05.19. 07:40:34

@CSÉ: Naszóvalakkor.

Írtad útvesztő fórumtársnak, hogy nem jó feminista, mert a férfiakkal szembeni erőszakot kihagyta, csak a nőkkel szembenit emelte ki. Erre reagálván kezdtem el ecsetelni azon véleményemet, hogy az erkölcs pont az efféle konfliktusok elkerülésére szolgál, és ebbe nem feltétlenül tartozik bele azonos neműek harca, mert az szvsz más megítélés alá esik. Lényegében ennyi. Nem akarom újra kezdeni a vitát, csak leírtam, hogy hogyan jött ide az erkölcs.

bpetya75 2011.05.19. 07:43:52

@tigger2: Hááát! Lehet hogy nem vagy fasiszta, de rajtad tartom a szemem ;-)

A purgatóriumban? Nem vagy megkeresztelve? Az sem ment meg a megmérettetéstől. Én legalább is úgy tudom, hogy II. János Pál kijelentette, hogy a pogányok is mennybe juthatnak. Vagyis pokolra is kerülhetnek. Nem úszod meg :D

tigger2 2011.05.19. 10:11:10

@bpetya75: :D:D:DSztem amúgy ez is tipikus,hogy ki mit vesz fel:én nem tartom magam fasisztának,tehát nem is vettem fel,szemben beszélgetésünk tárgyával,aki viszont felvette,amit feléje szórtak..vajon miért..??:P

:D:DJó,tartsad:D:D:D,ebben az országban már úgyis csak kétféle ember van: MEGFIGYELŐK,meg MEGFIGYELTEK:S:D:D:D

Mármint hogy bűnös vagyok(lennék),de nem akkora a bűnöm,ami egyből a pokolra juttat(na)(nehogy már egyenesen odakerüljek ,hiszen mégsem a Szent Terézt bántottam volna:P),hanem elég lesz büntetés gyanánt a tisztítótűz,úgy pont a Feltámadásig...:D
Folyt.köv. a mai fórumon,verőfényes napsütést:D

bpetya75 2011.05.19. 16:15:54

@tigger2: Meggyőző volt a reakciód :D

haruka 2011.05.22. 13:01:40

újabb gyöngyszem, Niki, Szandra és Detti összeköltöznek, egy ágyon fognak osztozni! :DD
velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/05/22/osszekoltozik_eden_szandra_es_eden_niki/
süti beállítások módosítása