Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x42

2013. április 16. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van. 

Az előző adásban nem történt túl sok minden, Pókmajom seggére levakarhatatlanul rátapadt a király trónja, és megszületett a Királybábu, ami, gondolom, kap még szerepet ma is. Ja, és kiderült, hogy Pókmajom baszásból szedte össze a havi egymillát, jól bírja, bár a csudapina minősítést ezzel meg is vonjuk tőle. T69 lilában pompázik, a frizura sok fokkal jobb, mint eddig, tán a kolumb gerillák elvitték a fodrászt? A lakók nem válogatnak az eszközökben mondja, majd az előzetesben feltűnik egy pink pólós hát, a király visszatér?

Ébredjünk a milliós csöcsöket villantó Pókmajommal, aki a mödanszié mellett kenegeti magát, és nem az a fekete fürdőruha van rajta, amit megszoktunk, biztos lerohadt róla. Alíz és Kristóf is napozna, de Isaura levelet hoz a pápának, viheted Nikit randira, mert a legtöbb fogvájót kaptátok. Niki ma reggel nem sminkelt., és milyen jól tette, sokkal emberibb a feje, mint eddig. Neki is új bikinije van, előkerült a szponzorcuccos konténer a kolumb gerillák táborából? Szent Dani örül a randinak, mert kiszabadul végre a hotelből, és hátha tud beszélni Niki fejével is. Pókmajom és TökösBula azonnal lecsap Nikire, nehogy átállj a sötét oldalra, hallod? Úgyis meg akar majd győzni, ne hagyd, mert a pápa veszedelmes jószág. Közben Pókmajom folyamatosan vakarja magát, rohad ennek már a bőre is?

 

Niki felmegy öltözni, odalent TökösBula és Pókmajom gyorsan számot vet: mivel csak párban lehet 25 millát nyerni, és ha ma nem esik ki valaki, akár lány, akár fiú, akkor sajnos szegény Nikinek távoznia kell. Hm, kb. két perc kellett nekik ahhoz, hogy Nikit, újdonsült barátnőjüket habozás nélkül a busz alá lökjék. Pókmajom hasra fekszik, tényleg nagy a segge. Szent Dani fogja a hátizsákját, és elindul, ezt majd úgyis elhagyom, mert ez szokásom, teszi hozzá, és tessék: a következő snittben Szent Dani és Niki egy szálloda teraszára érkezik, és a pápánál nincsen hátizsák. Na, ez kibaszott gyorsan ment. És ki várja őket a teraszon? Úristen, hát a király!

Niki majdnem elsírja magát, illetve pityereg egy kicsit, Dani meg férfiasan lapogatja Korleóne hátát, testvírem! Levél van a keziben, hátha az van benne, hogy most Szent Dani feláldozhatja magát! De nem, csak azért van itt, hogy a konfliktust, ami Niki és a pápa között feszül, megbeszéljék. Szent Dani átpasszolja a labdát rutinból, tessék Niki, mondjad. A király szigorú arckifejezéssel figyeli az eseményeket, Niki meg kipakol, nem szeretem Szent Danit, és megbeszéltem Pókmajommal, hogy elemésztjük. És már tudtam két nappal a párválasztó előtt, hogy Szent Daninak annyi lesz, és nem szóltam, most pedig üssetek akkor, tessék. A hotelben Kristóf és Alíz azt latolgatja, hogy a király hazaért-e már. Lehet tegnap indult, mondja Alíz, vagy ma. Vagy holnap, muhaha.

Niki kiönti a szíve ismeretlen bugyrait is, nem bízom én Dani szentségében, és nem akartam, hogy feláldozd magad érte. Felvállaltam, hogy soha nem fogsz hozzám szólni, de hát az érzéseim, ugye. A király tekintete elsötétül, a szája összeszűkül, és tuti ökölbe szorult a lábfeje is, de ezt nem mutatják. Szent Dani próbálja magyarázni a helyzetet Nikinek, attól, hogy én elmegyek, a király nem került volna közelebb hozád, sőt. A király végre megszólal, nem hát, mert annyira nem vagyok hülye, hogy ne jöttem volna rá az átbaszásra. Nem érzed, hogy ez így szomorú? De, érzem, és máris remeg a hangja. A király és a pápa innentől tíz percen át győzködi Nikit, hogy értse már meg, hogy a király önfeláldozásának csak akkor van értelme, ha vagy ő, vagy Kristóf vagy a pápa nyer. És meggyőzik. Ölelkeznek, és irány vissza, szent a béke, Niki már nem akarja kitenni a hotelből, de odabent, Pókmajomék előtt kuss!

A hotellakók azt tippelik, hárman jönnek vissza a randiról, vagy valaki egyedül, lesz pofáraesés. A visszaérkezés után Niki valóban úgy tesz, mintha semmi nem történt volna, kimentünk, volt kaja, nagy asztal, beszélgettünk, de nem jutottunk egyről a kettőre, mert a pápával nem lehet, nem akarom itt látni továbbra sem. TökösBula és Pókmajom nem sejt semmit egyelőre. Szent Dani felmegy Kristófhozt és elmeséli neki a királyos kalandot, Kristóf tágra nyílt szemekkel csodálkozik, és Alíz is csatlakozik hozzájuk, így már négyen vannak négy ellen, ráadásul van egy kémük is Niki személyében, már ha Szilikon nem csak tetteti a dolgot. A pápa szerint Niki nagyon el van fáradva, érzelmileg nullán van, és nagyon vigyázni kell rá.

Niki azt is elmondja, hogy hagyta, hogy Pókmajom behálózza, mert padlón volt, és így könnyebb volt, de a király felnyitotta a szemét, és most erős. Kristóf szerint Pókmajom úgyis rápusztul még Nikire, és nagyon kell vigyázni rá. Alíz nem bízik Nikiben, joggal, de a király közvetett kérésére hajlandó nyíltan közeledni felé. A lelkizésből kezd elegem lenni. Este Juan hoz egy nagy dobozt, TökosBula szerint budipapírt, szar karácsonyai lehettek szegénynek. A dobozban rapper kellékek vannak, baseballsapka, bő gatya, gagyi fukszok, a feladat, rappelni. Mindenki beöltözik, Prosztó felveszi magára azt a cipőt, amiért minden civilizált országban hetekre sittre vágnák kérdés és szó nélkül. A rapnótában azt kell elmondani, mit szeretnek és mit nem az Édenben.

Pókmajomnak mellesleg nem lesz idegen a dolog, Dopeman mellett is megvillantotta már a csúnyáját ugye. A zenei alapot Prosztó beatboxozása szolgáltatja, a népek táncolnak, illetve a ritmusra rángatják magukat, Alíz és Nyikhaj idétlensége ordító, de a többiek sem állhatnának be féldollár háttértáncosának. Ami viszont a legidegesítőbb, és legszívesebben bevertem volna a tévét miatta, az Pókmajom artikulátlan, a baszatlan pávián segélykiáltására hajazó racsítása, amivel minden egyes rímbe szedett sort zár, hóóóóúúúúóóóóááááííííjjjjáááóóóííííííjjjjááááá, sikoltja, és rázza hozzá a karját, azt csodálom, hogy valaki nem verte jól pofán ott helyben. Nem mellesleg pont így vinnyogott, amikor Levi a csúnyáját piszkálta, csak mondom.

Kristófék a Királybábut is lehozzák, amit Pókmajom persze nevetségesnek tart, TökösBula meg fárasztónak. A rappelés után Pókmajom odalép Kristófhoz és a hátralevő időre fegyverszünetet köt vele, nem leszek geci, olyan aranyos leszek, mint otthon, ne baszogassuk egymást, oké? Kristóf kezet nyújt, az éppen arra kolbászoló Szent Dani meg éppenhogycsak le nem köpi Pókmajmot, húzzál innen a gecibe. TökösBula szerint Kristóf csak hülyéskedett. Hajnal kettőre mindenki lefeküdt, csak Kristóf és a pápa van fent, az óvszeres dobozba akarnak bogártetemeket összeszedni, majd azokkal kezdeni valamit.

Lepkék, szöcskék és egyéb rovarok meg bogarak tetemeit szedik össze, és első körben Pókmajom párnájára akarják tenni, de aztán meggondolják magukat, és inkább a piperecuccaiba csempészik mindet, illetve fogják Nyikhaj tusfürdőjét, testápolóját és samponját, és összemixelik őket, a zuhanyrózsába meg tesznek valamit a biztonság kedvéért. Az akció gyerekes, de ettől még kurva vicces, bár van egy olyan sejtésem, hogy Pókmajom kibírja röhögés nélkül. Ha a bemutatónak lehet hinni, Pókmajom holnap hadiösvényre lép, és üvöltözni fog Kristófékkal, sőt, Kristófot egyenesen pofán is vágja. 

Címkék: éden hotel
686 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Répatorta 2011.05.18. 22:46:19

@Savafan: ezt csak így lehet. Nincs dühítőbb, mint egy fapofa a veszekedésben. Csendben és higgadtan, így ölni lehet.

iwen 2011.05.18. 22:46:36

Kristóf for president! Szépen osztotta a csajt, jó kis beszólások voltak, még ha azokat lassan is nyögte ki :)

Savafan 2011.05.18. 22:46:47

@Nalbi99: az is az Ő szintjét jelzi, hogy a srácok csínytavést követtek el. semmilyen személyes tárgyát nem rongálták meg. erre pók, ötlettelenül próbálta lemásolni a dolgokat de ott már személyes tárgyakat rongálva. más cuccát nem illik bepiszkolni:))

bpetya75 2011.05.18. 22:47:04

@Benyeszke: Pók leroncsult ez nyilvánvsló. Meg a saját csapdájába esett bele, megérdemelte.

Viszont azt az önfényezést, amit LB bemutatott a pandora után, nem veszi be a gyomrom. Kezdem érteni a Dont, aki mindig hányni akart a Póktól, csak én Lassútól hányok.

tigger2 2011.05.18. 22:47:09

@Tzimisce: Kimondom azt,amit sokan gondolnak,de rosszul értelmezett POLITIKAI KORREKTSÉG miatt nem írnak le...Előreszögezem,nem vagyok egy megátalkodott nőverő:P
Emancipáció,egyenrangúság van,nemde?? Bár itt nem lett volna okos revans,de a "idekint" megérdemelt volna ezért egy igazi rendes öklös telibeverést hasonló akcióért...Hol bottal köszönnek,ott doronggal felelnek...nyomokban sem viselkedett nőként,tehát vele szemben sem kell így tenni...Az egy másik dolog,hogy ha még utána fel is jelent,akkor ez a magyarázat nem mutat túl jól a bíróságon...:P
Amúgy nem is értem az alap problémát..."bogarat tettél a sminkkészletembe"....:D:D:D:D Erre hogy máshogy lehet reagálni,mint röhögni rajta..??:D:D:D (dehogynem értem één,köze nem volt a bogárhoz...)

Répatorta 2011.05.18. 22:47:26

Most jól jött a lassú-beszéd LOL

nyílegyenes labirintus 2011.05.18. 22:47:35

@Savafan: Ehhez képest azért elég sok olyan embert kiejtett, aki tőle érdemesebb lett volna a játékra.
Sok hűhó semmiért...

CSÉ 2011.05.18. 22:47:43

@GL-581 g: Ez lenne a lóógikus, gondolom Niki majd kijárja Prosztónak, hogy mindenki benne legyen.

candyperfumegirl 2011.05.18. 22:48:33

@Savafan: szerintem is zseniális volt! :) Olyan, mint a Glee-ben, amikor Will a saját fegyverével győzi le Sue Sylvestert, az aljas játékos ellen aljasan kell játszani. Arról nem beszélve, hogy mekkora LOL pillanatokat hozott így ez az epizód...

CSÉ 2011.05.18. 22:52:10

@yilane: Én sem vagyok azért teljesen oda Kristóf mai viselkedésétől, de van olyan gennyes veszekedés, amit már érdemesebb kinyomni, mint borogatni. (Pókmajom képzavarai kezdenek nekem is szárnyakat adni. :)))

*jinx* 2011.05.18. 22:52:14

Kristófnak marha rosszul áll a mártír attitűd, kb. mikor okosnak próbál látszani. Egy féltéglával kellett volna fejbe baszni, hátha akkor sikerül rebootolni a beszédkp-ját is. Két ember látta jól a szitut szvsz, egyik Robi másik Alíz. Kár, hogy utóbbi ezúttal sem merte felvállalni a véleményét csak a riportban mondta el. :(

Mivel az előzetesben elhangzott az a mondat, hogy Robinak kell mennie így ő tuti marad. :D Legalább is remélem.

Attila... ÁÁÁ totál más a fazon, mint amilyen az antréja volt. :///

horee6 2011.05.18. 22:54:03

Az erőszak a gyengék végső menedéke,
ez ma is bebizonyosodott. Az mondjuk nekem is tetszett, hogy később Robi a pofájába vágta Kristófnak, hogy ő is egy f@szkalap volt. Ez mondjuk nem menti fel a Pókmajmot, de mondjuk, ha én egy ilyen osztást kapok, és nincs kedvem vitatkozni, lehet letépem a csávó kezét, és torkon szúrom vele. Szóval pókmajom nem színvonal, de Kristóf is kb ugyanolyan mélyen van. Vagy egy kicsivel feljebb, mert ugye ő senkivel nincs egy szinten... :)

taktikázó (törölt) 2011.05.18. 22:54:34

@Atok: Niki nem fogja kiejteni Kristófot, ha Robi is mögé áll, különben bukja a 25 millió negyedrészét, erről győzködte a tegnapi randin Ádám 10 percig.

nyílegyenes labirintus 2011.05.18. 22:54:35

@tigger2: Nőt SOHA nem ütünk meg! Sem pofon, sem ököl, sehogy! Nem tudsz olyan szituációt, amikor ez lenne a megoldás.

yilane 2011.05.18. 22:55:45

@*jinx*: Alíznak Kristóf a párja, nem lett volna jó taktika a többiek előtt ellene fordulni.
Meg aztán Szandra hirdette meg az 'Alízzal nem beszélünk' akciót, szóval gondolom úgy érezte, védje meg más.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.18. 22:55:45

@Móka na: Kocc :))))

Pók akár viccesre is vehette volna a szívatást, vehette volna tudomásul nyugodtan is, de ő AKART ideges lenni, mondta is.

Nincs kavicsom, de gondolom se Kristóf, se Dani nem merne Linda mögé állni, és így valóban Robi az esélyes kieső. Hacsak nem lesz más csavar is.

yilane 2011.05.18. 22:58:03

@CSÉ: PM mindenki szemében meglátta a szálkát, aztán a végén a többiek jól fejbeverték egy gerendával.)

tigger2 2011.05.18. 22:58:37

HÁÁÁHÁÁÁÁÁ,olvastátok a riportot ezzel..?? Még hogy örül,hogy így esett ki...:D:D:D
Az a szakállas vicc jut erről eszembe,hogy skinhead biciklizik,és éppen a kisebbségi előtt óriásit taknyol...erre az oda is lép hozzá,hogy:Jáj,kopász,ekkorát phándelni,jól vagy??
Erre a kopasz ráordít: MIAFASZKÖZÖD VAN HOZZÁ,HOGYAN SZÁLLOK LE A BICIKLIRŐL???

:D:D:D Sztem ez totál idevág...:D:D:D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 22:59:34

@bpetya75: má' megint ki akarod rakni azt a jó cseresznyepaprikát? Reggel is ez volt.

CSÉ 2011.05.18. 22:59:47

@yilane: Amit a PM szeméből rántottak elő :)))))

Savafan 2011.05.18. 23:00:08

@*jinx*: ja, mekkora pofája volt a zenekarosdi után. most meg beismeri, hogy egy csicska:(( gerinces pali...

Jozeph Pelikahn 2011.05.18. 23:01:42

Kedves Ádám!

Így kell csinálni a "pokollá teszem az életét" dolgot, volt két szárnysegéded akik profik benne, csak te nem használtad, mert úgy hitted azzal büntetsz embereket, hogy megfosztod őket magadtól és nem szólsz hozzájuk.

Személyes hősömnek tekintem őket, hangozzék hát fel a:
SZÉP VOLT FIÚK!
SZÉP VOLT FIÚK!
SZÉP VOLT FIÚK!

tigger2 2011.05.18. 23:02:02

@nyílegyenes labirintus: Te ÍGY látod,én meg ÚGY...A NŐIESSÉG nem született jog...SOHA nem ütnék meg egy NŐ-t...

Savafan 2011.05.18. 23:03:22

@tigger2: ez így van. nőt SOHA nem ütünk meg!! semmi nem adhat rá okot.

CSÉ 2011.05.18. 23:04:22

@nyílegyenes labirintus: Na de egy férfit megütni, az teljesen helyén való. Csak mert a hozzászólásodból ezt lehet kiolvasni.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.18. 23:05:33

Pók az összes Pandorán magát tolta előre és fröcsögött, bármilyen kérdés esetén. Most először valaki szembeszállt vele a saját szintjén és egyből el is bukott, nem tudta kezelni a helyzetet. Addig érezhette magát sikeresnek amíg a többiek nem így viselkedtek vele. Szerkesztői támogatás nélkül már rég kitették volna, ahogy ma is látszott a szavazáson.
Persze érdekesebb volt a műsor vele, de végjátékban már nincs mit keresnie. Kell nekünk a happy end. :))))

george35 2011.05.18. 23:05:47

Emberek! A fiúk ülnek, a lányok választanak?!!! Az utolsóként választó csaj kezében lesz a döntés.....
Még így is lehet lezsírozott a dolog, bár a Bula egy óriási kérdőjel. Ha őt lehet tervszerűsíteni, akkor maradhat Prosztó és mehet a Pincsi....

yilane 2011.05.18. 23:07:57

Vajon véletlen volt az, hogy Szandra épp Kristóf mellett ült?
Nagyon is kézre volt neki Lassú. :)

bpetya75 2011.05.18. 23:08:39

@Benyeszke: Estére nem volt paprika :-) Már megkönnyebbültem. Kilőttem az éterbe a véleményemet, és mindjárt jobb lett. ;-)

Din Serpahis 2011.05.18. 23:10:23

Ugye azt tudjuk, hogy a Dani gyerek nem nyert lóvét, és mivel az Ádi banda a megegyezés szerint osztozott volna, szerintem elég valószínű, hogy Kristóf se nyert. Szóval a játék esélyese szvsz Prosztó mindezek alapján.

Holnap az lehet, hogy Dani és Kristóf cserélnek, Dani beáll Alíz mögé, és Prosztó is odaáll, Aliz meg taktikusan kivágja Danit a picsbe. És akkor a végének nekimegyünk egy segghülye Linda-Pincsi, Niki-Lassú párossal, akik szvsz ezek után esélytelenek.

bpetya75 2011.05.18. 23:10:27

@tigger2: Na öregem itt kezdődik a fasizmus.
Ez nem NŐ, mert qrva.
Ez nem NŐ, csak szőkenő.
Ez nem NŐ, mert szemüveges.
Ez nem NŐ, mert nem akar velem kefélni...

nyílegyenes labirintus 2011.05.18. 23:10:34

@CSÉ: Ha Te ezt akarod kiolvasni... bár én nem írtam ilyet.

CSÉ 2011.05.18. 23:11:47

@george35: Nyikhajt úgyis a végére hagyják. Az a csaj fog dönteni, ahova ő beáll. Bula nehéz eset, de szerintem Niki rábeszéli Kristófot meg Danit. Nem lesz nehéz dolga, mert Robit nem utálják a fiúk Nyikhajt meg igen.

bpetya75 2011.05.18. 23:11:54

@Din Serpahis: Legyen igazad. Bár Alízra most haragszom, de Prosztó kedvéért meg tudnék neki bocsátani ;-)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 23:12:48

Ez nem NŐ, mert nem akar velem kefélni...

@bpetya75: ez az elsődleges indok általában, sajnos.

CSÉ 2011.05.18. 23:14:07

@nyílegyenes labirintus: Akkor miért írtad azt, hogy NŐT soha nem ütünk meg, ahelyett, hogy a fizikai erőszak nagyon csúnya dolog ám? Te nem vagy egy jó feminista.

bpetya75 2011.05.18. 23:15:07

@CSÉ: Nono. Prosztó beszólt Szenteskedőnek. Nyikhaj csak szánalmas, de Prosztónak véleménye van, és csúnyát mondott Lassúnak, amikor szegénynek még épp az érzékeny lelkét égette Pók tenyérlenyomatának emléke.

CSÉ 2011.05.18. 23:16:42

@yilane: Daninak nem hiszem, hogy le mert volna keverni, másnak meg nem volt esélye arra, hogy részesítse ebben az élménybe, úgyhogy gondolom direkt ültették őket így.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.18. 23:16:59

Ez a senki sem állhat a párja mögé dolog lehet, hogy csak találgatás a játékosok részéről, egy terv erre az esetre. Még a hotelben beszélgetnek róla. Fura, hogy a fiúk ülnek és a lányok választanak. Milyen csavar lehet?

GRX 2011.05.18. 23:17:08

Sok kárörvendő, mindjárt megjelenik Kürösz oszt ombucmanolkodva jól leoszt Benneteket mind.
Amúgy kinek tölthetek még pezsgőt? :-))))

nyílegyenes labirintus 2011.05.18. 23:17:38

@M.C.Escher: Török Gábor rulez! És Kristófnak drukkol... :)

bpetya75 2011.05.18. 23:17:58

@CSÉ: Szvsz nem kell feministának lenni egy ilyen kijelentéshez. Elfogadhatatlan, hogy az erősebb bántsa a gyengébbet, márpedig egy férfi-nő konfliktusban 99,99%-ban egyértelmű az erőfölény. Két férfi vitája esetén nincs szükség olyan erős erkölcsi gátra.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.18. 23:18:25

@nyílegyenes labirintus: most látom, hogy nem vagy jó feminista, hát semmit nem tanultál tőlünk az elmúlt hetekben? :DD

CSÉ 2011.05.18. 23:18:35

@bpetya75: Remélem azért a lelke mélyén tudja Kristóf, hogy Robinak igaza van, mondjuk akkor lehet, hogy még inkább ki akarja tenni, de nem hiszem. Nem akarnak bajt Nikivel (szerintem).

GRX 2011.05.18. 23:18:44

Ja a legdurvább riposzt Lassú Kapitánytól, amin megfeküdtem:
- Kicsit jobban tudom a nyelvtant, többet jártam iskolába mint Te!
- Igen, tízszer jártad a nyolcadikat...

Classic :-)

george35 2011.05.18. 23:18:59

@CSÉ:
"Az a csaj fog dönteni, ahova ő beáll."

Ha a fiúk ülnek, az azt jelenti, hogy a csajok választanak, vagyis most a kevesebb választ. Így az utolsóként választó csaj egy lépésben dönti el ki marad és ki megy. Kristóf is utalt valamire, ami eddig még nem volt. Hát ilyen még nem volt, hogy a kevesebb választ.....

Jozeph Pelikahn 2011.05.18. 23:19:32

Kristóf helyében alkalmaztam volna a kettőt egy csapásra elvet és még odaszólok Attilának is: "Egyedül maradtál kisdobos? Ne félj nem fog fájni!" hátha onnan is jön egy csomag. :-)

M.C.Escher · http://nyekk.blog.hu/ 2011.05.18. 23:20:05

@nyílegyenes labirintus: Meghallgatnám, hogy milyen órát tart erről :)

nyílegyenes labirintus 2011.05.18. 23:20:40

@CSÉ: Válaszoltam tigger2-nek és nőverésről volt szó, nem általános, nemtől független fizikai erőszakról. Kielégítő?
És igen, igazad van, kibaszott rossz feminista vagyok. :)

tigger2 2011.05.18. 23:21:55

@bpetya75: + Egy kimaradt...:D
Ez nem NŐ,mert nem úgy viselkedik...:P

Nem folytatnám ezt a parttalan vitát,csak ismételni tudom magam: Ti ÍGY gondoljátok,MÁSOK meg MÁSHOGYAN... Ezt kellene tudni elfogadni.

CSÉ 2011.05.18. 23:22:28

@bpetya75: Most őszintém mondom, nem értem miről beszélsz. Milyen erkölcsi gát?

Nekem mindig Gabriel Solis jut eszembe, mikor rángatja Carlost, hogy kérjen bocsánatot egy gyerektől és közben azt üvöltözi, hogy: Violence is not the answer.

Veder1 2011.05.18. 23:22:43

és mégis mit tudsz kezdeni egy pofozkodó nővel? Odatartod a másik orcádat is? (na nem mintha én meg tudnék ütni egy nőt csak elmélkedem, egyébként meg nem is ütötték meg, úgyhogy tárgytalan)

CSÉ 2011.05.18. 23:25:37

@george35: Ja, az is lehet. Én eddig azt hittem, hogy csak az a csavar lesz (olyan sem volt még), hogy senki nem választhatja a korábbi párját. Ez így még érdekesebb lenne.

tigger2 2011.05.18. 23:25:45

@bpetya75: Manapság vannak 300 kilóval guggolást végző nők és metroszexuális 60 kilós vasalt hajú férfiak is...és amúgy is...ha megvered a másikat,akkor TE voltál az ERŐSEBB(technikásabb:):P),és a másik a GYENGÉBB,tehát MÁRIS megdőlt az állításod;)
Ne vedd már ilyen komolyan ezt az egészet,sokan azért vannak itt,mert nem tudnak aludni:D:D:D

yilane 2011.05.18. 23:26:30

@CSÉ: Néha olyan furán ülnek egymás mellett a Pandorán (az ember normál esetben nem ül amellé, akit utál), hogy nekem is sokszor megfordult a fejemben, hogy direkt ültetik őket az adott helyre. Pl. mintha Szandra már Ádám mellett is ült volna.

CSÉ 2011.05.18. 23:27:38

@nyílegyenes labirintus: Na látod, mindig is sejtettem. :))

bpetya75 2011.05.18. 23:27:51

@CSÉ: Erkölcsi gát (illetve maga az erkölcs) az én értelmezésemben az, ami a társadalmi elvárásoknak megfelelően kialakul a megfelelően szocializálódott embereknél.

nyílegyenes labirintus 2011.05.18. 23:28:26

@Benyeszke: Nem tanulok én már lófasztse... Tőletek is csak a: 10 lépés férfiaknak a papucsáválás felé című nősoviniszta himnuszt hallottam. :D

Móka na 2011.05.18. 23:28:29

@M.C.Escher: Hát én már nagyon rég mondom, hogy ennek a műsornak ez lett volna az egyik lényege ... mert igenis lehet belőle nagyon jó előadást tartani (amúgy nálam Török az egyik legjobb), sőt sz. most már az itteni kommentelőkből is lehetne jó kis kórképet alkotni.
+
Meggyőződésem, hogy az itteni kommentelők nem alkalmasak a mintának pl. :), mert a szint magasabb az átlagnál.

CSÉ 2011.05.18. 23:28:43

@yilane: A párja mellett senki nem szokott ülni, ha jól emlékszem, de lehet, hogy nincs igazam.

CSÉ 2011.05.18. 23:29:28

@bpetya75: Azt értem, de mit akarsz most ezzel?

george35 2011.05.18. 23:30:23

@CSÉ: A végén az látszik, hogy a fiúk ülnek....ebből a gondolat ;)

Móka na 2011.05.18. 23:30:49

@nyílegyenes labirintus: Nekem is nagyon szimpi Jozeph....:o)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.18. 23:31:28

@yilane: Mindenki a párja mellett ült a Pandorán. 2-2 pár szemben. Nem hinném, hogy megszervezték.

yilane 2011.05.18. 23:31:51

@bpetya75: A másik emberrel szemben alkalmazott fizikai erőszakkal kapcsolatosan szerintem nemcsak férfi-nő viszonylatban létezik a normál emberekben egyfajta gát(lás).
A vitákat - nemtől, kortól és értelmi szintektől :) függetlenül - nem erőszakkal kell megoldani. Aztán ezt a normát egyesek könnyebben, mások nehezebben szegik meg.

yilane 2011.05.18. 23:32:59

@mosoly73: Most igen, de úgy rémlik, hogy általában nem. Bár nem vagyok olyan jó megfigyelő, mint itt egyesek.

bpetya75 2011.05.18. 23:33:17

@tigger2: Az általad például hozott nők és férfiak szvsz baromi ritkán kerülnek olyan helyzetbe, hogy vitájuk legyen. Erre hagytam meg azt a 0,01%-ot ;-)

Férfi-férfi viszonylat teljesen más. Hím állat harcol a hím állat ellen. Nagyon vékony a civilizációs máz rajtunk. Tapasztaltam.

Jóvan, béke. Akkor még bennem volt a hevület. Mostanra már lenyugodtam :Đ

yilane 2011.05.18. 23:34:00

@CSÉ: Nincs jelentősége, csak kombinálgatok. :)

bpetya75 2011.05.18. 23:34:23

@CSÉ: Majd reggel leírom, ha még érdekel ;-)

Jó éjt nektek!

CSÉ 2011.05.18. 23:34:50

@george35: A legvégét pont nem láttam.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.18. 23:35:08

Hmm most miért nem ajánlották fel a dalolást a kiment játékos érdekében? Énekelt volna Pincsi, Műfog és... Robi? :)))) Fel se merült, hogy visszavárnák.

CSÉ 2011.05.18. 23:35:41

@bpetya75: Írjad, lehet, hogy az én agyam is tompa lenne ezt ma felfogni.

yilane 2011.05.18. 23:36:33

@mosoly73: Nagyon megkönnyebbültek.

Nehéz lehetett Szandrával együttlakni.

Móka na 2011.05.18. 23:37:04

Na én is megyek lassan, mert reggel fél 8kor jelenésem van.. Sziasztok!

tigger2 2011.05.18. 23:40:02

@bpetya75: ;)Na látod,így kell ezt;)
:D:D:D Akkor talán már fasisztának sem tartasz! :D:D:D
De nem baj,mert amúgy sem vettem fel:P
A lényeg a lényeg,hogy Te is megoldanád,én is megoldanám,ha ilyen kihívással kellene szembenéznünk gyarló földi létünk során:D:D:D Aztán én meg éghetnék a feltámadásig a purgatóriumban:D:D:D

fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2011.05.18. 23:41:13

Amúgy tudja valaki, hogy mi alapján fog eldőlni az, hogy ki lesz a végső győztes?

tigger2 2011.05.18. 23:45:18

@fesztiválozó: Keine Ahnung:D
De sztem nem csak Neked meg nekem nincs fogalmunk erről...:P:D

oscar dirlewanger 2011.05.18. 23:49:19

szép volt szandra!!neked küldöm ezt a dalt!!!!ein folk, ein reich, ein szandra!!kristóf, te egy fogytékos vagy bazdmeg!!régen lebasztak volna a tajgetoszról!!youtu.be/PNj5amOFSYk

Veder1 2011.05.18. 23:50:42

Azt egyébként látjátok, hogy a Velvetesek még a felettébb ronda Annácskát is fontosabb helyre rakták, mint a riportot PM-el? Na, így akarjon ismertté válni :D

imjustkidding 2011.05.19. 00:06:18

Nem olvastam végig ennyi kommentet, de biztos más is észrevette, hogy Ádám feltűnésekor a Keresztapa zenéje ment. Vagy nem? Lehet, hogy olvassák a hogyvoltokat? :)

Veder1 2011.05.19. 00:09:58

@imjustkidding a játék eleje óta vágják be a Don agyalásai alá, sztem mi vettük a műsorból.

imjustkidding 2011.05.19. 00:13:04

@Vödör: ok, ezt nem tudtam, mert a műsort nem nézem, csak a tegnapit meg a mait láttam, meg azt hiszem az első hármat

Jozeph Pelikahn 2011.05.19. 00:17:11

(Szandra pártolás ON)

...

oscar dirlewanger 2011.05.19. 00:35:19

ne a beteg kölköknek, meg rühes redves kutyáknak utáljátok a kibaszott adótok 1%-át, hanem szandrának!!!!legalább nézhető volt ez a szar!!isten, óvd a cárt!!!!

GL-581 g 2011.05.19. 00:37:20

@Benyeszke: De a párok egymás közt cserélhetnek.

Holnap sok fog múlni Műfog döntésén. Nagyon, nagyon sok. Fel fogja rúgni a bilit a csaj...

(éljenek a kavicsok! :D)

g-ko 2011.05.19. 00:42:15

Remélem ezek után se Kristóf se Dani nem nyer

GL-581 g 2011.05.19. 00:45:20

@M.C.Escher: @nyílegyenes labirintus: Török Gábor Kristóf-drukker? LOL! :DD

Egyébként érdekes írás. Én pl. évek óta mondogatom, hogy minden polgármesternek kötelezővé tennék 100 óra SimCity 4-et. :DDD

@Vödör: Bula és Kristóf? Ha bejön, amit várok, nem is születik meg ez a felállás. :D

bpetya75 2011.05.19. 07:40:34

@CSÉ: Naszóvalakkor.

Írtad útvesztő fórumtársnak, hogy nem jó feminista, mert a férfiakkal szembeni erőszakot kihagyta, csak a nőkkel szembenit emelte ki. Erre reagálván kezdtem el ecsetelni azon véleményemet, hogy az erkölcs pont az efféle konfliktusok elkerülésére szolgál, és ebbe nem feltétlenül tartozik bele azonos neműek harca, mert az szvsz más megítélés alá esik. Lényegében ennyi. Nem akarom újra kezdeni a vitát, csak leírtam, hogy hogyan jött ide az erkölcs.

bpetya75 2011.05.19. 07:43:52

@tigger2: Hááát! Lehet hogy nem vagy fasiszta, de rajtad tartom a szemem ;-)

A purgatóriumban? Nem vagy megkeresztelve? Az sem ment meg a megmérettetéstől. Én legalább is úgy tudom, hogy II. János Pál kijelentette, hogy a pogányok is mennybe juthatnak. Vagyis pokolra is kerülhetnek. Nem úszod meg :D

tigger2 2011.05.19. 10:11:10

@bpetya75: :D:D:DSztem amúgy ez is tipikus,hogy ki mit vesz fel:én nem tartom magam fasisztának,tehát nem is vettem fel,szemben beszélgetésünk tárgyával,aki viszont felvette,amit feléje szórtak..vajon miért..??:P

:D:DJó,tartsad:D:D:D,ebben az országban már úgyis csak kétféle ember van: MEGFIGYELŐK,meg MEGFIGYELTEK:S:D:D:D

Mármint hogy bűnös vagyok(lennék),de nem akkora a bűnöm,ami egyből a pokolra juttat(na)(nehogy már egyenesen odakerüljek ,hiszen mégsem a Szent Terézt bántottam volna:P),hanem elég lesz büntetés gyanánt a tisztítótűz,úgy pont a Feltámadásig...:D
Folyt.köv. a mai fórumon,verőfényes napsütést:D

bpetya75 2011.05.19. 16:15:54

@tigger2: Meggyőző volt a reakciód :D

haruka 2011.05.22. 13:01:40

újabb gyöngyszem, Niki, Szandra és Detti összeköltöznek, egy ágyon fognak osztozni! :DD
velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/05/22/osszekoltozik_eden_szandra_es_eden_niki/
süti beállítások módosítása