Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Geordie Shore 2x02 - Szállsz le a nőmről?!

2013. április 16. 17:00 - Chat Géza

Reggeli kis melókával indítunk, aminek az egyik elkövetője a hót másnapos Pszicho Charlotte, aki lejmolástól való szégyenérzetet nem ismerve kapcsiból rácápázik a ház borára. Ennek okán Charlotte, ki jól végezte dolgát, mint egy tisztes munkás a malterkeverés mellett, a beszürcsölt 10-12 Kanizsai után faszán beborul a barnítósátorba. No, inkább csapassuk az esti partimultaóst. Metrós Jay és Nyámnyila Ricci megdumálják, hogy aztán Jónő Vickyt bármikor bárki meghúzhassa. Ámen, csocsesz. Charlotte fejben bulizik kicsit, mert már a reggeli meló során se volt szomjas, így estére kegyetlenül bebaszott és be is aludt, úgyhogy haza kellett támogatni.

1.jpg

Ricci meg Vicky a dugiszobába vonulnak. A többiek már szórják is a nagy kenőt a tétre meg a befutóra, hogy nincs az az isten, hogy Ricci megszexelje Vickyt. És ja. Vicky dob egy laza kosarat a csávónak, mire az kikullog a kéjlakból és végül még Vicky kér bocsánatot. Ez a faszi tudja, hogy köll bánni a nőkkel. Charlotte a biztonság kedvéért kicsit kótyagosan, de azért rámászik a Gaz paszternákjára.

2.jpg

A másnapos angol reggeli készítés közepette, mikor valaki lefingotta a konzervbabot, a lányok megállapítják, hogy Charlottenak megzápult az agya. Parton tollaslabdázást űznek a faszik. A hárpiák még ebben is meglátják a rögvalóságot, hogy Ringyó Rebecca egy vérbeli riherongy, amiért a faszikkal lóg, mert bazmeg nem szép dolog az ilyen. Buli van, este van. A szokásos koreográfiát mellőzve a tükörtánc kis híján nyilvános erőszakolásba csap át, ami végül a házban teljesedik ki, mint érzéki make love. Lófaszt. Tüdő küzd maga alatt valami bikával, míg Bazmeg Sophie is hagyja, hogy egy csóka a paplan alatt maszatoljon, de végül egyiknek se jut más, csak a tipi-tapizás. Eközben Nyikhaj Ricci meg jónő Vicky kebaboznak egy királyosat, amibe Vicky egyből belelátja a romantikát, és ha az élet dramaturgiáját nézzük, ez már kajakra válóok kell, hogy legyen Vicky és stabil bikája között.

3.jpg

Pirkadatkor, kelet felől Sophie apja érkezik, úgyhogy az esti bikát rögvest ki kell menekíteni. A fater amúgy sem a klamídia kommandó nevében jött altáji ellenőrzést tartani, szóval ő is jobbnak látja nem alaposan körülnézni. Igazából csak azért ugrott be, mert nincs személyzet a pizzázóban. Jófejség az van, úgyhogy már serénykednek is a fiatalok, összebalfaszkodják a fél délutánt, és a megfeszített nap végére jöhet is a kiadós bebaszódás.

4.jpg

Hajazós Jamesre már ráférne egy pásztoróra, úgyhogy picit besegítenek a lányok. A kerítőnők gerincre vágták a yellow pagest és házhoz rendeltek pár némbert a vidékilány.hu-ról, hogy James beakaszthassa a kampót. Mindenki hamarba leittasodik és már irány is a Jakuzzi, de előtte Naffaszú Gaz megcsöcsörészi James egyik potenciális dugipajtitját. No, hát a vízben intéznek is egy rárántottát, amit az ablakból persze, hogy kikémlel a két sasszem, Bazmeg Sophie és Pszicho Charlotte. A csajozás ma sem ment Jamesnek, irgalmatlan szerencsétlen ez a tag.

5.jpg

Pszicho Charlott hazamegy, mert ezt már nem bírja ép ésszel. Erre rátesz, hogy Sophienak és Rebeccának kell aranytestű faszikat barnítóval lefújniuk. Az esti vacsi is elég szomorú így, hogy nincs Charlotte, mert ő volt aztán csak színe-java a társaságnak. Jay és Gaz inkább lelépnek bebaszni, mert abból baj nem lehet, ugye. Ja, de. A buli végére meg is lesz a második évad első egymásnak feszülése. Jay ugyan a dugiszobában heftül(ne) egy nyesttel, de valahogy megtudja, hogy Rebecca a Naffaszú ágya szélére ült, és mivel haver nőjét nem nyúljuk le, ezért Jay egyből a helyszínen terem és egyből intézi  parasztkaratét, hogy azonnal tessen megbaszódni, de úgy jóbaráti jelleggel. Rebecca meg csak bambul, mintha vigyorexet burkolt volna egész nap, hogy ez mind miatta van? FASZA.

Címkék: geordie shore
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása