Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x41

2013. április 15. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van. 

Szomorkás hangulatban ért véget az előző hét, a király önfeláldozott, hogy a pápa tovább folytathassa áldásos tevékenységét a pogányok között, Pókmajom meg magához ragadta a hatalmat, és trónbitorol, amihez TökösBula meg Niki csak asszisztál. T69 ma reggelre hálistennek letette a párválasztóban látott spanyol szappanopera-castingról elzavart amatőr színésznős jelmezt, és sima piros ruhában, félig feltűzött hajjal, de feketével továbbra is szigorúan kihúzott szemmel néz a kamerába, elkezdődik az idegek harca mostan.

A pápa magzatpózban álmodik a királyról, majd a kamerában hangulatváltozásról panaszkodik, üres itten minden. Kristóf sincs a csúcson, őt Alíz próbálja gatyába rázni. A kamerába azt mondja, a saját szintjén mindent megtesz a győzelemért. Ha lassan kell beszélni, Kristófnak már most oda lehet adni a 25 millert. Niki továbbra is azt hajtogatja, hogy a király önző volt, amikor Szent Danira hagyta, mert ebből is kiderül, mennyire nem foglalkozott az ő érzéseivel. Bezzeg Pókmajom, az foglalkozik, most éppen a terasz hányásmentes részén csiszolja a tervet: Kristófot fel kell baszni idegileg, mert akkor nem tud gondolkodni, és az jó. Gyengülés kell itten, mondja, és Nikinek elmagyarázza, mivel kell felidegesíteni Kristófot: azt kell neki mondani, hogy a király nem akart édeshármast, és csak Szent Danival gondolta komolyan a kapcsolatot. Pókmajom a kamerába nem örül annak, hogy a király lépett le.

A három bula a reggelizőasztalhoz ül le, és Niki kezdi az osztást, ahogy azt fent megbeszélték: te Kristóf, oszt tudod-e, hogy a király palira vett tégedet? He? Sose vót itten trió, csak duó, kispofám, te voltál a kerékkötő. Kristóf leül az asztalhoz, sóhajt egyet, na akkor mondjad. Kellett neki nagyjából 32 másodperc, hogy rájöjjön, ez itten az ugrasszuk Kristófot és Szent Danit össze hadművelet, amit nevetséges és szánalmas próbálkozásnak titulál, nekem oszt mondhatjátok, lepereg. A három lány se érzelmi szinten, se agyilag nem ér fel Kristófhoz, így megvezetni sem tudják. Pókmajom elmondaná Kristófnak, hogy mire gondol, mármint Kristóf, mert Pókmajom olvas a gondolatokban. Ne mondjad, veti oda a Lassúbeszédű kimért szavakkal, megbeszéltük, hogy nem szólunk egymáshoz.

A vita eszkaládódik kissé, amikor Szent Dani is megérkezik az asztalhoz, le is tolja Kristófot, fasznak beszélsz a koszvadék szutyokkal? Nem akarok én, de be nem áll a szája, elmondom eddig mi volt. Niki bátortalanul azt javasolja, tartsanak össze, Szent Daninak több sem kell, akkor tartsatok, szarok én rá, egy hete úgy kutyáztad a nőt, mint Haász Jani sixx kapusteljesítményét az Index-Kamut focimeccsen, most meg benyalsz neki? Niki szerint Pókmajom megváltozott, ezen a két faszi hangosan röhög, a vérnyomásuk egy jottányit nem emelkedik, Niki viszont egyre jobban belelovalja magát a vitába. Niki, a két éve szerzett agyadat mosta Pókmajom nem túl intelligens mosóporral, és te még ezt sem veszed észre. Niki a kamerába beismeri, hogy Pókmajom külön bejáratú kesztyűbábjává avanzsált, pedig az nemigen fogja megdugni, csak szólok.

Pókmajom vélhetően pénzéhes gyökérnek nevezte Szent Danit, mire az felemeli a hangját, és közli, hogy 32 évesen nem érdekli a lóvé, sokkal fontosabb értékek mentén mozog, és ezért tart ott, ahol. Hol? - kérdez közbe Pókmajom, ez engem is érdekelne, Hol tart a pápa? Nem kapunk választ, csak egy Nikire vonatkozó félmondatot, egy ilyen szutyok nekem ne határozza már meg, mi az érték, műcsöcs, zsírleszívás, úgy rakták össze, ne ugasson, Niki kiborul (hangsúlyozom, ez most éppen a Kristóf felidegesítésére szánt egy óra), Pókmajom hiába nyugtatgatja. Kristóf inkább Pókmajomba tapos bele egyet, a 25 millió elég jó gázsi ahhoz képest, amit eddig szedtél össze. Még ha pénzért is basztam volna, vág vissza Pókmajom, ahhoz sem lenne semmi közöd, büszke vagyok arra, ami vagyok és voltam. Nem fillérekért basztam, helló. Drága lány vagy? - kérdez vissza Kristóf, a futballedző, és büszke is vagy rá, mi? Igen, az.

Pókmajom a kamerába sír egy kicsit, biztos őt is kényszerítették az orális szexre havi egymilliáért, mint Pandorát a Való világban. A hogyvolt nem hisz a könnyeknek, illetve kurvából nem lesz szalonna. Kristóf kezd belejönni a dologba, láttál már modelleket? Azoknak nincs olyan hatalmas segge, mint neked, azt oszt retusálhatják, baszod. Niki jön, én megmentettelek annak idején, és Alízt, a biztos páromat hagytam ott érted, igaz? Na, akkor hogy is volt az, hogy te meg azt mondtad tegnap este Alíznak, hogy ejtsen ki engem Lacival szemben? Na? Niki köpni-nyelni nem tud, egyrészt ugye Alíz ezek szerint tényleg hozza-viszi a szót, másrészt meg mekkora égés már, hogy így lebukik? Kristófék felállnak, na, akkor erről a beszélgetésről annyit. Összegezzük Pókmajom nagyszerű tervét: a két pasi cseppet sem ideges, Niki a sírógörcs határán, Pókmajomból meg kihúzták, hogy valóban kurva, nagy K-val. Asszem minden úgy sikerült, ahogy eltervezték odafent, csak így tovább.

Pókmajom, mint egy fideszes szóvivő, sikernek könyveli el a veszekedést, ami után az utcára nem nagyon mehet majd ki Tatabányán, mert kővel dobálják meg, és varrnak egy vörös A-betűt a mellyére. Minden nap kell egy ilyen, mondja Pókmajom, Niki kontrázik, én még ilyen nyugodt tán sose vótam, ja, persze, az előbb már nyálbuborékokat fújtál az idegtől, ne hazudj. Én az ilyenekért már ütöttem meg pasit, derül ki egy újabb dolog Nikiről, az önmarketing nem az erőssége, de mindegy. Pókmajom nevetését soha a büdös életbe' nem akarom hallani. Aki viszont a legjobban megszívta a reggeli beszélgetést, az Alíz, aki ma reggel, oldalról, kifejezetten szebbik arcát mutatja. Sír, mert a BulaKommandó kiközösíti, pedig ő aztán semmi ilyesmit nem akart. Kristófék vigasztalják, te vagy itt az egyetlen egyenes lány, szeretünk, tisztelünk, lábtörlőnek használunk. Pókmajomék Alízt kutyázzák a háta mögött.

Prosztó szerint a helyzet nagyon feszült, és ez az ő agyára is rámegy, mert nem szereti a klikkesedést. Eljön az este és a vacsora, a BulaKommandó Lottit levegőnek nézi, Alízt meg kiosztja, semmisevagy, nem beszélünk veled, mert hozod-viszed a szót. Felállnak, és otthagyják, Lotti tovább zabál, mint aki soha nem látott még rántott csirkét, erre utal a ropogtatás is, a csontját nem kéne, helló. TökösBula szerint Alíz kapcsolatfüggő, ezzel lehet kikészíteni, illetve azzal, ha leszarják. Isaura levelet hoz a nappaliba, mindenki húzzon 2 fogpiszkálót, és adja át azoknak, akiket itt szeretne látni az Édenben. Jól fontoljátok meg a döntést, mert következményekkel jár. Pókmajom közben lányosan ül a felolvasó Niki mellett, a csudapina nagy része kilóg a farmer-rövidgatyából. Az lehet, hogy ezt a nőt kivakarták a szutyokból, de a szutykot nem sikerült kivakarni a nőből.

Osztogatás indul, Pókmajom TökösBulának és Nikinek ad, Niki Lacit akarja párjának, mert megvezethető. Nyikhaj benyal Pókmajomnak meleg szarig és ad neki egy fogpiszkálót, a másikat meg Lacinak nyújtja át. Ez a pali gerinc- és elvtelen nyomorult, a kamerába azt mondja, hogy ő Pókmajom rabszolgája, olyan, mint egy földműves a gyapotföldön. Több sebből is vérzik a dolog, de nem feszegetjük. Szent Dani Kristófnak és Alíznak nyújt kis fadarabot, Kristóf a pápának és Alíznak, Alíz Kristófnak és Szent Daninak. Lotti Alíznak és Lacinak, Prosztó Nikinek és Pókmajomnak, TökösBula szintén a két nagyasszonynak ad. Laci Nyikhajnak és Nikinek nyújt virtuális békejobbot. Laci Nikivel akarja folytatni a játékot, mint mondja. Niki Pókmajomnak és TökösBulának adja oda a saját két pálcikáját.

Na, jön az újabb levél, párokban összesítenek pálcikát, a legkevesebbet a Lotti-Laci és a TökösBula-Prosztó páros kapott, a legtöbbet meg Niki, így Niki dönti el, a két lúzer párosból melyik megy haza. Most. Nabazdmeg. Egy perce van, senki nem szólhat hozzá, nem befolyásolhatja, mert ha igen, kivágják a picsába. Niki gondolkodik egy sort, és ugyan Lacit szerette volna magának párnak, de győzött a hűbéri eskü Pókmajomhoz, és a TökösBula-Prosztó páros maradhat. Lotti sírva távozik, mert nem volt ideje játszani, Laci meg úgy, ahogy jött, észre sem vesszük, hogy már nem ül az asztalnál. Majd a Velvetnek mesélnek a kalandokról. Lottiék összepakolnak és balra el.

A BulaKommandó felmegy konspirálni, mire Kristóf éa a pápa kitalálja, hogy utánuk mennek, mert joguk van ott lenni a hotelben, ahol akarnak. Ebből sikoltozós-meneküléses óvodáskodás lesz ajtócsapkodással és a pápa lábára kis híján rázárt ajtóval, miközben Pókmajom egyre idegesebb lesz, és Prosztót is kiosztja, aki szerint nagy faszság, amit csinálnak. Pókmajom teljesen rátelepszik a hotel lakóira, mindenkinek kiadja a feladatot, te ezt csinálod, te meg azt, a király ennél egy fokkal demokratikusabb volt. Ami a legmeglepőbb, hogy Prosztó is képes beállni a sorba, ennél azért egy fokkal több gerincet néztem ki belőle. A kamerába persze háborog. Nyikhaj azt nyilatkozza, hogy papucs lett Pókmajom mellett, nem mintha ez nem lett volna egyértelmű.

A Pókmajom szobájában történtek nem hagyták hidegen Kristófékat sem, hiszen kihallgattak mindent, most meg odalent, a bárpultnál adják elő a történteket, ez kurva vicces mellesleg, kíváncsi vagyok, a BulaKommandó mikor borul ki. Prosztó is megkapja a beosztását, és érzi is, hogy ez nagyon gáz, TökösBula meg fúj-fúj kiáltásokkal kommentálja az eseményeket. Kristóf ettől még szívesebben stuffolja Prosztót, és eljátssza, ahogy az behódolt Pókmajomnak. Prosztó hiába magyarázkodik, leszarják, joggal. Az ágyban Prosztó kénytelen elmagyarázni Pókmajomnak, hogy addig, míg le nem szopja, nem lesz a csicskája. Pókmajom szerint meg választani kell fognia (idéztem) mert az nem megy, hogy két oldalra is puncsol.

Kristóf és a pápa egy pólóból fél tökhéjból, baseballsapkából, törölközőből és hasonlókból Királybábut csinál, és leviszik a pulthoz, inni. Ez legalább vicces.

Címkék: éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spaeter83 2011.05.17. 06:36:28

Nagyonjó hv!Köszi!

Ja, második, mert elolvastam :)

Spaeter83 2011.05.17. 06:39:29

Eltűnt az előttem hozzászóló!

nyílegyenes labirintus 2011.05.17. 06:46:26

"Ez a pali gerinc- és elvtelen nyomorult, a kamerába azt mondja, hogy ő Pókmajom rabszolgája, olyan, mint egy földműves a gyapotföldön. Több sebből is vérzik a dolog, de nem feszegetjük."

Nem azt mondta, hogy inkább leszek Pók rabszolgája, mint földműves a gyapotföldön?
Így is homály a kép, de legalább valamennyire érthető. Egyébként meg mind1.

Pókmajom, mint egy fideszes szóvivő, sikernek könyveli el a veszekedést, ami után az utcára nem nagyon mehet majd ki Tatabányán, mert kővel dobálják meg, és varrnak egy vörös A-betűt a mellyére.

b+degyönyörű! :D

taligas 2011.05.17. 06:54:25

Az én kedvenc jelenetem tegnap az volt, amikor TökösBula nyilatkozta, hogy ő Alizt emberszámba se veszi. Na és ugyan miért? Pókmajom 3. mondata az volt hozzá, hogy ELTAPOSLAK, bezzeg ő az öribarija! Na ez se állt sorba, amikor azt észt osztogatták!:D

Ez a húzzuk fel a fiúkat haditerv marha jól sült ám el a triumvirátus részéről!:D Köszönjkük kedves Pókmajom, hogy a saját szádból hallhattuk, hogy egy ORDAS RIBANC vagy!:) Amit persze a szobába már megpróbált tagadni, de késő bánat, eb gondolat!:)Na mindegy, gusztustalan ez a nő, de legalább mindenki megtudhatta róla! Remélem büszke most rá az anyukája!:)

Ádámot vissza az édenbe!!!! :)

Thorwald 2011.05.17. 06:55:37

Gz sixx! Ezt a reszt lehet letoltom es megnezem, a hv utan nagyon jonak tunik ahogy a ket srac szembeszall a tronbitorloval meg a lazado parasztokkal:)
Ez a PM mekkora fos hallod...

szekőcei 2011.05.17. 06:55:58

a legkeményebb akkor is az ajánló volt: wtf-faktor... :)

soymilk (törölt) 2011.05.17. 07:07:22

Imádom Kristófot, eddig azt hittem, h megszólalásig jó pasi, de ahogy tegnap osztotta a bulákat, hát az prájszlessz volt. Főleg, mikor eljátszotta a három csaj ölelkezését: Ti vagytok a kutyáim, hagy öleljelek meg titeket. Az kész volt :)

trisss 2011.05.17. 07:13:34

szupi volt ez a hogyvolt is! :)

azt észrevettétek, hogy Kristóf felolvasta a vesszőt?

nyílegyenes labirintus 2011.05.17. 07:14:49

Bár tegnap este már beszéltük, azért beírom ide is, a levélben Szent Dánielnek azt mondták, "holnap nehéz döntést kell meghoznia" /vagy valami ilyesmi/, erre a végén az ajánlóban feltűnik maga a Király.
Már ha ő az, akit háttal mutattak, mondjuk rózsaszín pólóban nem sokan flangáltak bent rajta kívül.
De szép csavar lenne, ha a Pápát döntés elé állítanák, visszadhatja a kölcsönt, küldje vissza maga helyett a Királyt.
A főszereplőt amúgy sem szokás megölni a film vége előtt...
Visszatér mint Bobby, a Dallasban? Lehet csak Niki álmodta az egészet? :)

OkoskaTo:rp 2011.05.17. 07:27:27

Csak én gondolom úgy, hogy a "tanuló" az általános- vagy középiskolára vonatkozik? Elég ciki lenne Lottitól 21 évesen. Vagy netán egyetemi vagy főiskolai _hallgató_ a legpanelprolibb szemöldök-szedést bemutató hölgy?

beacska 2011.05.17. 07:32:53

Gliesenek a tegnapi gondolatmenethez: Szerintem Ökrös Szandrának nem egy erős pasi kell. Csak TI (;D) gondoljátok, hogy a nő semmi a férfi nélkül. Ami persze így is van többnyire, de lehet, hogy inkább a saját önbizalmát kéne rendbe szednie. Ha találna valami olyat, amire gazán büszke lehet, és megelégedhet saját magával, akkor TALÁN a világgal is kiegyezne, ami őt körülveszi.
Hiába nagy a szája, a pityergésből látszott, hogy az önbizalma a padlón van. Ilyen pillanatokban azért sajnálni tudom. (és akkor is aranyos volt, amikor azt mondta: popsi :DD)

yilane 2011.05.17. 07:46:46

@trisss: Ezt meséld el légy szíves, hogy volt!!! :D

yilane 2011.05.17. 07:47:34

@OkoskaTo:rp: Jenny fodrásztanuló volt, lehet, hogy Lotti is valami hasonlót tanul.

yilane 2011.05.17. 07:49:14

Azt tudja valaki, hogy Alíz mit is csinál? Ez az "animátor" amit ki szoktak írni a neve alá, felettéb különös.

crazygránát 2011.05.17. 07:49:42

Kristóf + a Pápa fasza volt, nyerítve csapkodtam a térdem ahogy tolták a retardált trióra az osztóvárit:-) Csak így tovább!

Szandra vajon megkapta a másfél milláját a Dopeman klipért is, vagy azt csak a műértők kedvéért csinálta? :)

mandruc 2011.05.17. 07:51:54

Szerintem a legjobb jelenet az volt, amikor a lányok a vacsoraasztalnál Alízt kutyázták, Lotti meg a háttérben úgy falt, mintha az érkezése óta most kapna elöször enni. Hangosan röhögtem. Hogy lehet valaki 10 évesen ilyen trampli?

szepi79 2011.05.17. 07:52:17

nekem is az a rész tetszett a legjobban, mikor a csajok fenn megbeszélik, hogy fel kéne baszni a fiúk agyát, niki, majd mondjad, ha megfelelő az idő. erre lemennek, és még le se ültek az asztalhoz, niki már rákezdi, hogy te kristóf, azt ugye tudod... így, minden bevezetés nélkül. és utána még be is ismeri, hogy ő is kristófot dobta volna ki. de sok esze nincs ennek a nőnek, két év alatt még csak annyira fejlődött ki, hogy lélegezni meg enni tudjon.

bpetya75 2011.05.17. 07:53:24

@nyílegyenes labirintus: Úgy volt ahogy írtad. "Inkább leszek egy királynő rabszolgája, mint földműves a gyapotföldön." Attól eltekintve, hogy Pókot királynőzte le, teljen logikus, szolgai gondolkodásmód.

beacska 2011.05.17. 07:55:02

@szepi79 - Harciteknős idomár: de még Szandrának sem volt annyi esze, hogy megmondja Nikinek, hogy NÉGYSZEMKÖZT mondja Kristófnak, úgy talán beveszi (fejcsóva)

szepi79 2011.05.17. 07:56:20

@beacska: és ráadásul még meg is dicsérte érte utána. a király legalább anno lebaszta a szolganépet, ha hülyeséget csinált.

bpetya75 2011.05.17. 07:56:55

@beacska: Szerintem pedig igaza van GL-nek. Egy megbízható férfival az oldalán nagyságrendekkel több esélye van normális életet élni. Azt már Te fordítottad le magadnak, hogy "egy nő semmi faszi nélkül", mert GL nem ezt mondta. Csupán csak annyit, hogy nagyon sokat segíthet neki abban, hogy nem meneküljön tovább.

beacska 2011.05.17. 07:59:38

@szepi79 - Harciteknős idomár: itt vki kérdezte, hogy mi a különbség a két trió között? Hát pl. ez. Hogy ha intézkedni kellett menni, gyakran Kristóf is meg Ádám is EGYEDÜL ment, fülbesúgó módon. A csajszik meg csak csordában...nna,EZ tipikus! EZÉRT nem bírom a nők társadalmát, és tartom lehetőleg minél távolabb magam tőlük!

beacska 2011.05.17. 08:01:22

@bpetya75: igen, igen, én voltam. De úgy gondoltam, hogy szerintem most nem is bízik a pasikban, zsigerből támad rájuk, ezért kéne egy kicsit pihentetni a témát. és ha már megy egyedül, CSAK AKKOR fog menni párban is bármi!

szekőcei 2011.05.17. 08:02:20

Én jót somolyogtam magamban, hogy Szilikonvölgy "kétévevanagyam" Niki a célpasiját ejtette ki - még mindig nem vágja ő sem, hogy mi a játék lényege... :D

candyperfumegirl 2011.05.17. 08:02:48

"Az lehet, hogy ezt a nőt kivakarták a szutyokból, de a szutykot nem sikerült kivakarni a nőből."

Ennyi. Ha soha az életben nem kell többé a terpesztéseit néznem és az idegbeteg röhögését hallanom, az is korán lesz.

Kürosz 2011.05.17. 08:03:20

@beacska:

Szerintem igenis büszke lehet, olvastam, h egy meglehetősen jó budai-hegyvidéki lakást "összedolgozott" már magának, szóval igaz amit mondott, ő nem egy kétfilléres lány.

Könnyű azoknak pálcát törni felette, akik jó körülmények között nőttek fel.

Más.
Ami a "kurvaságot" illeti, nos, akik ezt vetik a szemére, azok nem tudják, h hol élnek, könyörgöm, Budapest az EU pornóipari fővárosa, a magyar GDP tán összeomlana e tevékenységek nélkül, a VV és az Alek-műsor szinte összes szereplője ebből a szektorból jött, szóval Szandrának a legkevésbé sem kell itt pironkodnia, pláne nem Budapesten.

Fel a fejjel, Szandra! Jó csaj vagy! Nélküled meghalt volna a műsor.
(Ha kicsit művelődnél, álszenteskednél, gyakorolnád a nyelvet, akkor még jobb lennél.)

zaphodbeeb 2011.05.17. 08:05:14

Na ja, Pókmajom letett valamit az asztalra. Mint valaki írta itt vagy másik blogon, max. a visszajárót :)

szepi79 2011.05.17. 08:05:46

@szekőcei: az meg a másik. ez történik akkor, ha az agynélküli bábot nem készitik fel minden eshetőségre, hanem neki kell dönteni. ráadásul lotti meg a csajok között volt a leggyengébb láncszem, őt kiszórni nem lett volna nehéz. de ő inkább a szivére hallgatott. egyem is meg neki.

zaphodbeeb 2011.05.17. 08:07:19

@Kürosz: Kedves! Ezt a viselkedésmintát és példaképet tartsd a családodon belül!

GL-581 g 2011.05.17. 08:08:33

Mekkora taktikus ez a három tündérke! lol

Ma meg tényleg megidézik nekik a király szellemét? Izgi lesz.

Nyikhaj megy szerintem.

Kürosz 2011.05.17. 08:08:58

@zaphodbeeb:

Én normális családban élek, csak nem álszenteskedem.

bpetya75 2011.05.17. 08:10:33

@beacska: Ebben teljesen igazat adok neked. Ha szerencséje van, akkor talán lesz, aki normális és számára érthető módon elmagyarázza neki, hogy mi a gáz a jelenlegi életével. Így talán rájön, hogy változtatnia kell, mert szerintem ezt jelenleg nem látja. Szerinte minden nagyon szép és jó, sok pénzt keres, meg van mindene ami kell. Csak így nem lesz belőle ember...

Ga3esz 2011.05.17. 08:11:34

"Az lehet, hogy ezt a nőt kivakarták a szutyokból, de a szutykot nem sikerült kivakarni a nőből."

Erről a Ne légy barom című film jut az eszembe: "Dashikit kiviheted a gettóból, de a gettót nem viheted ki Dashikiból!":D

zaphodbeeb 2011.05.17. 08:11:43

@Kürosz: Saját korábbi elszólása alapján 0,8-1,5 millát keresett havonta. Ha mindet megtakarítja, akkor kb. 80 hónap alatt duhajkodik össze egy 120 millás budai villát. Hm, akkor viszont 13 évesen kezdte. Ez ám a példakép.

zaphodbeeb 2011.05.17. 08:13:24

@Kürosz: Tessék az ilyet komolyan elítélni! Vagy szólj a 13 éves lányodnak, hogy induljon.

capa05 2011.05.17. 08:17:10

@Kürosz: Teszett a GDP-s gondolat, szerinted adózik meg számlát ad?Más a pornóipar, meg más a prosti...

felmary 2011.05.17. 08:17:21

Úgy látom, sixx-nek is kezd elege lenni Pókmajomból.

Amúgy Attila azt nyilatkozta, hogy INKÁBB lesz rabszolga a királynő mellett, mint gyapotföldön földműves.

Szegény Pm tegnap nagyon pórul járt, ezt a "felcsesszük" Kristóf agyát dolog nem igazán jött be. Más kérdés, hogy valóban senkinek semmi köze hozzá, hogy ki mit csinált az életében - ráadásul tök elegem van abból, hogy egy nőt lehet azzal minősíteni, hogy kurva, de azt, aki kurvázni jár, még vállon is veregetik.
Ennek ellenére tegnap én is párszor képen töröltem volna ezeket a nőket, a kergetőzés kifejezetten szánalmas volt.

beacska 2011.05.17. 08:18:54

@Kürosz: ez nem álszenteskedés. Ha még nincs gyereked, csak van a családodban egy tizenéves kislány. Gondolj bele, szeretnéd, hogy ÍGY legyen lakása? Mondanád, neki, hogy haj-rá, mert megéri???

bpetya75 2011.05.17. 08:19:58

@felmary: A kergetőzés szerintem röhejes volt. De azt nem a gárciák "csinálták", hanem a gárciák meg a nagy páros. Szal nem a csajok voltak szánalmasak, hanem úgy együtt az egész bagázs.

felmary 2011.05.17. 08:25:48

@mandruc: igen. úgy böködte a villát a krumpliba, hogy nekem is megjött az étvágyam. :-)

beacska 2011.05.17. 08:28:43

@Kürosz: és hol olvastál erről a budai lakásról? mert Robinak azt mondta 2* nullázta le magát, egyszer, amikor a pasija mentette meg, mert eltartotta, és másodszorra, amikor vége lett a pasival. Hol volt eközben a lakás?

felmary 2011.05.17. 08:29:52

@bpetya75: igen, én is úgy értettem

Kürosz 2011.05.17. 08:41:44

@beacska:

A helyzet az, h nem tudom beleélni magam a szituba. Mert nem lehet ezt a kérdést megítélni középosztálybeli szemmel és erkölccsel. Az én lányom nem fog kurválkodni, mert nem fog rászorulni.

De nem is fogom kiosztani azokat, akiknek fogalmam sincs a viszontagságos előéletéről.
(Sokévig tanítottam tanárként, elég elborzasztó dolgok mennek a "mélyben", de akár átlagos családoknál is.)

Szandrát lehet úgy nézni, h félig teli van-é a pohár, avagy félig üres. Szandra lehetett volna "bűnöző", "éhenkórász naplopó", ehelyett lett - állítólag - escort-lány viszonylag jó egzisztenciával. Nem lop tőled, nem kell eltartanod.
A bűnözésre semmilyen körülmények között nem tudok felmentést adni, azonban az sajnos sok leány számára szinte az egyetlen kitörési pont, h a testével kezd valamit.

Más.
A hot magazinban olvastam a budai lakásáról.

Morfologista 2011.05.17. 08:42:28

Nem értem, hogy mióta álszent dolog a kurvát kurvának nevezni! Furcsa egy értékrend az biztos. Kürosz te vagy maga vagy Pókmajom, hogy ennyire büszke vagy rá, vagy te futtatod, de mifelénk nem sikk kurvának lenni és védeni őket sem az. A kurvák meg semmit nem tesznek a GDP-hez hozzá, főleg nem a külföldön luxusribancként dolgozók nem tesznek hozzá semmit sem a magyar GPD-hez. Egyszerűen nincs rájuk szükség, meg azokra sem, akiknek rájuk van szükségük.

bpetya75 2011.05.17. 08:42:50

Off

Végre! Hosszú évek várakozása után van egy hangkártyával bíró irodai gépem és újra hallgathatom a Leningrád Cowboys-t :-D

On

Egyébként a Kristóf-bosszantó akció tényleg hihetetlenül szánalmas volt. "Te figyu Kristóf! Megdumáltuk a csajokkal, hogy jól felbosszantunk! Lécci legyél má ideges! Naaaaa" Lassú meg milyen büszke volt magára, hogy átlátott a szitán.

Nevem Earl 2011.05.17. 08:44:50

Hát igen, ahogy a Prosectura megénekelte vala: kurvából nem lesz Madonna. A kurvaság amúgy már akkor egyértelművé vált számomra, amikor a ribi közölte - asszem Prosztóval - korábban, hogy keresett nemrég havi 1 millákat. Húszévesen milliókat, azt meg úgy hogy? A Dopeman-es találat pedig csak ráerősített.

Nyikhaj megjegyzéséhez meg annyit, hogy egész pontosan úgy mondta, inkább lesz rabszolga a királynő mellett, mint földműves a gyapotföldön. Csak a precizitás kedvéért, nem kutyázlak, sixx. Sorry. :)

bpetya75 2011.05.17. 08:47:19

@Morfologista: "Egyszerűen nincs rájuk szükség, meg azokra sem, akiknek rájuk van szükségük."

Nos barátom, ez az álszent gondolkodás. Vagy a nagyon-nagyon leegyszerűsítő. Ha nem lenne rájuk szükség, akkor hogy a francba tudott fennmaradni ez a mesterség több ezer éven keresztül? Azokra sincs, akik használják őket? Na a túlnépesedés kérdésén lendítene, ha mindenki szublimálna, aki...

Répatorta 2011.05.17. 08:48:29

A lányok jól nekifutottak és beleszaladtak 2 nagy pofonba. Ügyes LOL

eric · http://vastagbor.blog.hu 2011.05.17. 08:49:20

Kristóf megtalálta a tökeit miután a király elment. Végre. De mi lesz ha ma visszajön és a Niki dönthet kivel folytatja a játékot vele vagy a pápával? Vagy a Dani dönt, hogy a Nikivel vagy az Ádámmal?:D

szepi79 2011.05.17. 08:49:42

@beacska: ez nekem is fura. miért jött volna el a 25 millióért, ha közben faszán megél(t), és budai háza/lakása van?

Hana30 2011.05.17. 08:49:53

@Kürosz: Gratulálok a véleményedhez és a gonolataidhoz. Remélem a lányodat is hasonló pályára szánod majd, ha jól kiképzed, majd nektek is lesz budai villa.

beacska 2011.05.17. 08:51:53

@Kürosz: Kétségtelenül elgondolkodtató, amit írsz. Anélkül, hogy EGÉSZEN tisztában lennék Szandra családi hátteréről (VV Szandikáról is kiderült, hogy teljesen normális családból ment el rúdonpörögni, pusztán makacsságból), a kérdés sokkal messzebbre mutat. Miért gondolja azt egy 14-15-16 éves lány, hogy neki csak Olaszországban van kiút. Miért nem megy el pl. cipőfelsőrész készítőnek? oda biztosan felvennék, ha megüti a kettest a bizonyítványa.
Ha valaki szegény, akkor már biztosan nem tanul az iskolában? Attól, hogy szegény (tegyük fel, bár nem biztos), abból következik, hogy rosszul érzi magát a többiek közt, EZÉRT nem szeret iskolába járni, EZÉRT tanul rosszul, EZÉRT nem tanul tovább, és EZÉRT árulja a testét és nem lop, mert van benne tartás???

....hááát...necces...

bpetya75 2011.05.17. 08:52:12

@Kürosz: Az azért nagyon nem mindegy, hogy kiugrási lehetőségként tekint a qrválkodásra, vagy életcélként. Persze hogy jobb, mint ha cracket árulni az iskolásoknak, de nem lép ki idejekorán ebből a körből, akkor az az idő is eljöhet. Könnyű hozzá szokni a nagy zséhez. Mivel tudna ő 8-12 kilókat keresni? Ez egy baromi nagy csapda, amiből nem fog tudni kimászni egykönnyen. Ha akar egyáltalán...

vau · http://www.holdkomp.hu 2011.05.17. 08:53:10

@Hana30: Budai villa az agyatok, egy lekoszlott lakás kelenföldön az nektek budai villa? Budai lakásról volt szó. Egyébként meg honnan a jó égből tudja valaki, hogy a lányából mi lesz? Lehet, hogy transzvesztita bárzongorista guatemalában, kuss legyen már a hülyeségről.

eric · http://vastagbor.blog.hu 2011.05.17. 08:54:21

@beacska: azért a kurválkodásban több a pénz mint a cipőfelsőrész készítésben. Mindemellett normális erkölcsű lány nem megy el kurvának, max ha az élete múlik rajta...

Hana30 2011.05.17. 08:54:40

@Kürosz: nem kell mindent elhinni, amit a magazinok írnak.

Morfologista 2011.05.17. 08:54:55

@bpetya75: Lehet, hogy nem vagy tisztában az álszent szó jelentésével? Akkor lennék álszent, ha a fenti állításom mellett állandóan kurváznék, vagy legalábbis örülnék annak, hogy vannak ilyenek. Nem kurvázok, és elítélem azt aki igen. És ennek hangot is adok. Akkor lennék álszent, ha vagy az ellenkezőjét csinálnám, mint amit mondok vagy az ellenkezőjét hirdetném annak, mint amit csinálok vagy olyan dolgot hirdetnék, amivel ugyan magam nem értek egyet, de azt hinném, hogy ez a társadalmi elvárás, hogy ezt nyilatkozzam.

És minden amit leírok az az én véleményem, nem valami egyetemleges igazság, amit mindenkire szeretnék ráerőszakolni. Én így látom. Szerintem nincs rájuk szükség, de legalábbis nekem biztosan nincs. És fenntartom a jogot, hogy egy büdös ribancot a nevén nevezzek: Büdös Ribancnak.

beacska 2011.05.17. 08:56:47

@eric: igen, szándékosan hoztam fel ilyen példát. De valljuk be, ha elmegy gimnázimba, még ennél is sokkal-sokkal kevesebb pénzt keres ;D

bpetya75 2011.05.17. 08:58:21

@beacska: Na tessék. Az alap szinthez képes már éteri magasságokba emeltük a témát ;-)

Cipőfelsőrész készítőként nem tud elhelyezkedni, mert mostanra kinyírták a könnyűipart is. Szerintem a csaj nem kapott gyerekkorában normális értékrendet, ami sajnos nem függ össze szorosan azzal, hogy szegény családból (egyáltalán családból) jön-e vagy sem. Így pedig nehéz embernek lenni. Egyébként GL nem válaszolt még a kérdésemre, hogy mikor látott pozitív vonásokat megvillanni a csajban, mert arról én lemaradtam.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 08:59:54

@yilane: az első hv-ben sixx azt írta, hogy az animátor abajgatja a részeg orosz turistákat a medencében a különböző egzotikus üdülőhelyeken

Hana30 2011.05.17. 09:00:02

@vau: Még jó, hogy te vagy nekünk és felvilágosítasz! Nélküled nem is tudnám , hogy hülyeségeket beszélek!
Jó lenne, ha nem oktatnál ki.

moncsi007 2011.05.17. 09:01:19

Sziasztok!

Ez volt az első eset, hogy teljesen megdöbbenve néztem az ÉH-t. Komolyan mondom, hogy még s-arul éreztem magam... S én kérek elnézést!

Kristóf: végem van a pasitól- nem jó értelemben... ha még 1* kimondja, hogy vele senki nincs egy szinte agyilag hááát biztos dobok egy hátast... már rendesen idegesítő és tőle elvárt mondat ez...

Csálécsöcs: hüle döntést hozott... sajnos...

Szandra: fogalmam sincs, hogy miért kell ennyire belemenni abba, hogy mit és hogyan csinált eddig. Curva volt és???
Ha nem mondta volna, ha nem vállalná be és egyáltalán még véletlenül sem tudnánk róla- dope-s klipről sem- na akkor mi lenne a véleményetek róla??

Ez csak kapaszkodó az őt támadóknak... másba nem tudnak belekötni... Bár ő adta a kezükbe ezt a fegyvert tény és való... De most jobb lenne, ha ő is mosna, főzne takarítana, álszenteskedne, mint anno Lófogú a VV-ben?? Kint tudtuk róla, hogy curva, bent nem tudták... Na az volt idegesítőbb inkább...

Ööö hirtelen ennyi.

beacska 2011.05.17. 09:01:30

@bpetya75: a Szandrában? én aranyosnak találtam, amikor a fiúk seggrepacsit játszottak, és ő volt a moderátor. Hogy élvezte!!! Akkor mondta, hogy "Laci a popsiján csúszott végig". És reményt keltőnek találtam, amikor bent tartotta Danit, mert belemagyaráztam magamnak, hogy talán igyekszik beilleszkedni.

Hana30 2011.05.17. 09:02:31

@Morfologista: én úgy gondolom, hogy igenis egy társadalomban kellenek erkölcsi normák. Ha nincsenek, akkor megette a fene. És nem árt, ha egy társadalom elismeri azt, ami jó és megveti azt , ami rossz. Ami Magyarországot illeti, kezdek aggódni.

trisss 2011.05.17. 09:04:06

@yilane: mikor a levelet olvasta, a vesszőnél nem szünetet tartott hanem hangosan kimondta azt is :)

vau · http://www.holdkomp.hu 2011.05.17. 09:04:40

@Hana30: Felrement, Kurosznak szantam.

Nemtudom minek tesz valaki ilyen kinyilatkoztatasokat, hogy az en fiam/lanyom aztan nem lesz ez meg az. Istennek kepzelik magukat?

Sajnos, vagy szerencsere van szabad akaratuk, azok lesznek amik akarnak. Es az, hogy nem fognak raszorulni az nem jelent semmit.

De a nevelesi principiumokrol beszelni itt kurvara off, meg a prostituciot is megbeszelni is, szal sztm akar abba is hagyhatjatok.

tuono 2011.05.17. 09:05:38

Köszi sixx, ez fasza volt! :D

bpetya75 2011.05.17. 09:05:55

@Morfologista: Oké, igazad van az álszent szó jelentésével kapcsolatban. Azért nem kell leharapni a fejemet ;-)

Az addig rendben van, hogy nincs rájuk szükséged és nem kedveled őket. De egy kicsit erősnek tartom a reakciódat. Nem feltétlenül azt, hogy br-ezed a pókot, inkább a Kürosz felé megnyilvánuló rosszindulatot. Mondjuk Te legalább személy szerint őt támadtad, ellentétben azokkal, aki a hipotetikus lányát akarják qrvásítani, amit teljesen elfogadhatatlan hozzáállásnak tartok.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 09:07:59

Niki meg Linda annyira buta, nem is inkább ostoba hogy az fizikálisan fáj. Szandra meg, hát nem is tudom mit mondjak, lehet szidni Ádámot, de azért ő sokkal jobban csinálta ezt az egészet.

Ez a csaj rendkívül szánalmas.

beacska 2011.05.17. 09:08:38

@vau: akkor lesz off, ha sixx mondja, bocs.

tuono 2011.05.17. 09:08:50

@yilane: Szerintem hostess és vicces ruhában csokit osztogat egy hipermarketben... Ez kb. az animátor szabadon (ld. kereskedelmi tv-s) értelmezése. :)

bpetya75 2011.05.17. 09:12:02

@vau: Majd sixx moderálja a témát ha akarja. Miért ne lehetne a csöcs/pöcs villantások mellett(helyett) értelmes dolgokról beszélgetni itt???

Miért ne lehetne kijelenteni, hogy a lányom nem lesz qrva? Azért mert minden nő az? Haggyámá

Rubicon 2011.05.17. 09:12:54

A 3 nőnek valóban őrültség lenne Alizzal megosztani bármi tervet. Az a nő nem velük lojális. Én nem látom hülyébbnek a női csapatot, mint a párnát magukkal a bárba vivő fiúkat. Mindig is egy szinten voltak, egyik kutya, másik eb kategória.

bpetya75 2011.05.17. 09:13:11

@tuono: Én meg azt hittem, hogy rajzfilmeket rajzol :-D

cöcke 2011.05.17. 09:13:12

Azon azért rohadtul röhögnöm kellett, amikor Niki meg Szandra egymásnak bizonygatták,hogy leszarják a beugatást a műcsöcs, zsírleszívás (mondjuk ahhoz képest,h megcsináltatta a combjait,elég rendes sonkái vannak), kurválkodás miatt, de azért mindkettőnek könnybe lábadt a szeme.(Aki kurvának áll, ne csodálkozzon,ha megbasszák.)
Persze Kristófot is utálom, nem hiszem el,h 25 évesen valaki még szótagolva olvas és felolvassa a a vesszőt is, te jó ég!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 09:13:53

Mivel a vágásnak meg az előzetesnek soha nem lehet hinni, ezért azt mondom most, hogy Ádám nem fog visszajönni, sőt lehet hogy nem is egy jelenetbe tartozik Nikiék randija meg az hogy ő ott áll.

vau · http://www.holdkomp.hu 2011.05.17. 09:17:39

@bpetya75: haha. :)

Nem, a szó legszorosabb ertelmeben kurva is lehet. Vagy drogdiler. Vagy melytengeri buvar.

Effelol nem ti dontotok. Az ertekeitek es a nevelesetek sokmindent tesz hozza, es jo esellyel nem fog a fejere kotozott pisztranggal hulahula tancot lejteni egy restiben a fogaskerekunel, de nem tudod kizarni, ez nem az a mufaj.

Jol pofara lehet esni az atombiztosnak hitt nevelesi taktikakkal, ha nem ugy sul el vegul a neveles, mint ami el lett tervezve.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 09:18:45

@nyílegyenes labirintus: ez a csávó egy vicc de komolyan. Inkább rabszolga a királynő mellett...mintha neki bármi keresnivalója lenne a játékban.

vau · http://www.holdkomp.hu 2011.05.17. 09:19:18

@beacska: akkor csak unalmas hallgatni a hulyeseget, nyilvan mindenki azt akarja, hogy a lanya bunozo/prosti legyen, es a szegenyek meg szegenyek. Az erkolcs meg erkolcs. Az ertekrendek meg kulonboznek.

Mindegy, someone has to state the obvious.

bia79 2011.05.17. 09:21:39

@yilane: @yilane: hirtelen ezt a két cikket találtam Alízzal kapcsolatban, hogy pontosan hol animátorkodott (4 csillagos szállodákban szokás), az pont nem derül ki belőle :)

vponline.hu/bulvar/2011/05/16/eden-aliz-nem-vetkozik-mert-komolyabb-tervei-vannak.html

baon.hu/bacs-kiskun/kozelet/kecskemeti-bombazo-hodit-az-edeni-valosagshow-ban-fotok-363565

bpetya75 2011.05.17. 09:24:48

@vau: "jo esellyel nem fog a fejere kotozott pisztranggal hulahula tancot lejteni egy restiben a fogaskerekunel, de nem tudod kizarni," Ezen jót röhögtem :-D

Jó, nem tudom kizárni, ahogy azt sem, hogy írogatás közben fejbe nyom egy mikrometeor és beadom a kulcsot. De ezzel az eshetőséggel nem foglalkozom, mert elhanyagolható az esélye, hogy bekövetkezzen. Ahogy a hulahula táncnak és a lotyóságnak is. Szerintem.

2011.05.17. 09:24:48

Tegnap minden eddiginél mélyebbre süllyedt a bent lakók által képviselt színvonal. Nagyon mélyre, és ebben Szandráék mellett Daniék is faszán kivették a részüket.
Egy tapló proli mind a három grácia, ez világos, de ami személyeskedést levert a két okoska válaszul, az szerintem méltatlan még hozzájuk képest is. Nincs itt semmilyen szintkülönbség, kedves Kristóf, ugyanakkora prosztók vagytok, mint Szandra.

Alizt sajnálom is meg nem is, normális csajnak tűnt, de azon kérem szépen ne csodálkozzon már, ha kidobják maguk közül a lányok, mert állandóan kibeszéli őket. Miért kell ezen meglepődni...? Ettől a "én mindenkivel jóban vagyok" mentalitástól meg rosszul vagyok.

Egyébként ezen besírtam tegnap: "Pókmajom vélhetően pénzéhes gyökérnek nevezte Szent Danit, mire az felemeli a hangját, és közli, hogy 32 évesen nem érdekli a lóvé, sokkal fontosabb értékek mentén mozog, és ezért tart ott, ahol. Hol? - kérdez közbe Pókmajom, ez engem is érdekelne, Hol tart a pápa?" 32 évesen valakinek van ideje meg értelmi szintje jelentkezni egy ilyen műsorba? Hol tartasz? Hol? Óóó b+...

szepi79 2011.05.17. 09:27:27

srácok, ne menjünk már le VV4 kommentelői szinvonalra. aki kurva, legyen az, mit fáj az másnak?

bbking 2011.05.17. 09:29:02

Szerintetek mennyire irányított a műsor?
1. verzió csapó-felvétel, stb.
2. verzió a szerkesztők kitalálják a fogpiszkáló-osztogatós játékot, majd a kiosztás után 1-2 órát gondolkodnak, hogy hogyan tovább, és eszerint alakítják a szabályokat: Nikinek kell választania a két páros közül...
3. verzió semennyire
Vagy?

artifex · http://www.amywinehouse.co.uk/ 2011.05.17. 09:29:27

@moncsi007: "Kristóf: ... ha még 1* kimondja, hogy vele senki nincs egy szinte agyilag ..."

Pedig tökéletesen igaza van, ilyen mélyen senki más sincs.

@Hana30: Szövegértelmezésből egyes.

turósmácsik 2011.05.17. 09:30:35

@vau: A középosztálybeli, úgymond jó nevelést és értékrendet kapott lánykák is kirándulnak a prosti világba. Zsebpénz-kiegészítés céljából. Aztán sebzett fenékkel (és lélekkel) visszaoldalognak a szerényebb életmód és csóróbb férfiak mellé erkölcsös nőnek.
Több ezer prosti él meg a mi kis magyar álszent társadalmunkban. Mind török kamionossal kefélne? Fenéket.
Az ide írkáló, másokat magasról leköpdösők is gondolkodjanak el a maguk kis szexuális bizniszein, mert olyanja mindenkinek volt/van/lesz. Ha más nem, akkor csak kicsi kukkolás a szomszéd kertjében napozgató tinire, egy laza kamaty a haver feleségével, egy könnyű szopás a főnök irodájában, esetleg gazdag családba beházasodás formájában.
A kurvák tiszta üzletet bonyolítanak: húst adnak pénzért, lelki-szellemi körítések nélkül.

Az ÉH emberi játszmákat és történéseket hoz, aztán kinek mi benne a tanulságos és szórakoztató, az egyéni ízlés, döntés. Ezen vitatkozni, másokat leszólni minek???

MEDVE1978 2011.05.17. 09:30:51

Egyik szempontból priceless volt a tegnapi veszekedés, a másik szempontból borzalmas.

Először is nagyon viccesnek találtam, ahogy Niki, Szandra és Tökös Bula leült, hogy felbasszák Kristóf agyát. Aztán a vége az lett, hogy Kristóf alacsony IQ-ja úgy látszik immunissá teszi egyes dolgokra, mert úgy visszaosztott, mint a szél. Niki szerintem elsősorban az akció sikertelenségén borult ki, Pókmajmon viszont rendkívül érdekes módon szégyen jeleit láttam, amikor bevallotta a kamerába, hogy ő bizony kurva volt.
Úgy tűnik Kristóf szúrt és valahol átdöfte Pókmajom páncélját...

A veszekedés után nem is néztem már az egészet, mert teljesen unalmassá vált.
A Niki döntés papírforma volt, mindenki tudta előre.

Továbbra is tartom, hogy a legjobb befejezés dramaturgiai szempontból kétféle lehetne:

1. Visszahozzák Ádámot. Erre több jel is van: én nem láttam vele exit interjút a velveten, illetve a mostani rész végét láttam, Niki és Dani valakivel találkozik a randin....
Ezt követően az egész egy epic Ádám kontra Pókmajom harcban fejeződhetne be.
2. Kidobják Pókmajmot is. Ez így vicces lenne, mert erőcentrum nélkül maradna az egész és viszonylag ad-hoc lehetne a döntés. (Prosztó, Tökös Bula és Niki nem hullatna túl sok könnyet PM-ért.)

Remélem a szerkesztők nem lapos befejezésben gondolkodnak :o)

bia79 2011.05.17. 09:31:10

@Benyeszke: igazad van, a vágással mindig átejtenek minket :) de volt egy olyan bejátszás is, amikor valamelyik fiú azt mondja, hogy a randiról vagy egyedül fog visszajönni Niki és Dani közül valamelyikük, vagy hárman jönnek vissza, és utána mutatják a kaput, ahogy bejön rajta Niki és utána Dani, a kérdés csak az, hogy bejön-e aztán még valaki... :))
lehet, hogy Ádám nem megy vissza (az elég furcsán venni ki magát Dani visszaküldése után), de ő mondhatja meg, ki legyen a következő kieső :D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 09:31:10

@Csárli Sín: szerintem a személyeskedést Niki kezdte azzal, hogy szerinte Danit semmi nem érdekli csak a pénz. Innen kezdődött az egész vagdalkozás.
Egyébként mindegyik megéri a pénzét (hehe) de én örülök hogy a csajok nagy terve teljes mértékben visszafelé sült el, nagyon is megérdemelték.

Gondoljatok bele hogy Szandra simán kijöhetett volna fölénnyel ebből a helyzetből ha Kristóf felvetésére egyszerűen azt mondja, hogy igen az vagyok, ebből élek, ez van (mindezt normális hangnemben és stílusban).

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 09:32:55

@bia79: amúgy én ezt nem tartom jó csavarnak, ha valaki kiesett az menjen haza (Dani esetében ugyanezt gondolom).

artifex · http://www.amywinehouse.co.uk/ 2011.05.17. 09:35:16

@bia79:

Alíz: "Én inkább kimaradtam a taktikai megbeszélésekből, engem fárasztott a folytonos kavarás."

Höhö. A kis hamis.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 09:35:47

Jövő csütörtökön Éden Hotel buli lesz a Mix Clubban :D

szepi79 2011.05.17. 09:39:15

@MEDVE1978:
"Visszahozzák Ádámot. Erre több jel is van: én nem láttam vele exit interjút a velveten,"

pedig volt.

szerintem annyi lesz, hogy niki meg dani elmennek randira, ott lesz ádám, és akkor ádám, döntsél, melyik menjen vissza a hotelbe.

beacska 2011.05.17. 09:40:27

@Benyeszke: kezd tetszeni az ötlet, hogy esetleg ott kéne nézni. Kis bibi, hogy tőlem 300 km-re van :(

felmary 2011.05.17. 09:41:21

@Hana30: na ez volt a személyeskedés. Csak azért, mert múlt héten itt arról ment a vita, hogy vajh azok személyeskedtek-e, akik "kedvelik" Szandrát azokkal szemben, akik nem. Eh, az ilyenek minek kommentelni?

beacska 2011.05.17. 09:42:09

@szepi79 - Harciteknős idomár: nem hinném, hogy Ádám dönt Niki és Dani közt! egyszer már döntött Dani javára, többször nem fog. Inkább egy Békítő Show-t tudok elképzelni

jog-ász 2011.05.17. 09:42:44

rájöttem hogy azért nincs semmi már az összefoglalókban mert kristóf egy egy mondata elviszi az idő nagyrészét..megettem egy tál pattogatott kukoricát mire végigolvasta azt a levelet...pókmajom akármilyen a többi az sunyi ezerrel, kristof danival az élen

GL-581 g 2011.05.17. 09:44:31

@bpetya75: Bocs a késlekedésért. :)
Szerintem voltak meglepően emberi pillanatai, pl. amikor a srácoknak asszisztált az Édenbarmok játéknál, vagy amikor Aliznak a cicimustra után beszólt, és nevetett, hogy "jóóvanna, nem úgy mondtam", vagy többször, amikor kettesben beszélgetett Alizzal, és akkor, mikor a második védettsége után, a hintaágyban gyakorlatilag engedélyt és útmutatást kért a királytól, hogy olyan embert ejtsen ki, ami nem szúrja (annyira) az uralkodó szemét.

Néha kicsit felpenderedik a muhaházós főgonosz-álarc. :D

Egyébként csak azt tudom mondani róla ma is, mint tegnap este itt:
hogyvolt.blog.hu/2011/05/13/eden_hotel_1x40/fullcommentlist/1#c13500906

Nem akarom bemásolni ide az egészet, mert Sixx úgy kivág, mint Pocok a Meztelencsigát. :D

bpetya75 2011.05.17. 09:46:09

@Benyeszke: Szerintem azért nem tudta normális stílusban elmondani, mert MEDVÉnek van igaza és bezony nem büszke a qrválkodásra.

Lotyó Bridzsida 2011.05.17. 09:47:24

@Morfologista:

Egyszer már kifejtettem, hogy elég nagy szolgálatot látnak el a kurvák. Ha belegondolok hogy hol és kin élnék ki az aberrált vágyaikat/frusztrációikat az aberrált és frusztrált férfiak, ha nem lennének kurvák, hát nem szépeket látok.

Konkrétan kurvára semmi közöm hozzá, hogy ki mivel keresi a lóvéját. Akinek belefér, felőlem kurválkodjon.

Kb 10 kapcsolatból 5-öt amúgy is a pénz tart össze. Akkor ezt minek nevezitek? "gazdasági közösségnek"?:)))
Szerintem ugyanúgy kurvaság.

jog-ász 2011.05.17. 09:48:06

@beacska: én meg egy olyat hogy dani feláldozza e magát azért hogy ádám visszamehessen..kiderülne hogy mindenki olyan önfeláldozó e.

felmary 2011.05.17. 09:48:08

@bbking: 2. verzó. Szenvedtek, de csak kihozták, hogy megszivathassák Nikit.

beacska 2011.05.17. 09:50:34

@jog-ász: erre én is kíváncsi lennék!!! szerintem igen, de jó lenne látni is, hogy kinek van igaza.

_izée 2011.05.17. 09:50:38

EPIC! EPIC! EPIC! rész volt ez :)

egy szó: öngól

egy mondat: Kristóf for prez!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 09:51:26

@bpetya75: én is ezt gondolom, de akkor megint oda jutunk vissza, hogy így mire ez a fene nagy magabiztosság? Fölényeskedik mindenkivel a hotelban aztán meg eltörik a mécses ha lekurvázzák. Én értem hogy ettől lesz emberi de akkor hagyni kéne a francba a másik szerepet. Sokkal kedvelhetőbb lenne.

bpetya75 2011.05.17. 09:51:57

@GL-581 g: Igen. Erre a bejegyzésedre reagáltam a 1x40 végén. Nagyon korrekt hozzáállás egy olyan embertől, aki határozottan kifejezte már egy párszor, mennyire ellenszenves neki a Pók. Ezt a fajta nyitottságot, hogy több is lehet benne, mint amit itt eddig megmutattak belőle, nagyra értékelem benned.

Köszi a példákat. Így visszagondolva az Édenbarmok játéknál én is úgy láttam, hogy afféle őszinte, gyermeki örömmel követte az eseményeket.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 09:52:04

@jog-ász: juhú és kiderülne hogy Dani bizony nem olyan lojális mint Ádám. Az mekkora lenne már! :D

nyílegyenes labirintus 2011.05.17. 09:52:56

@MEDVE1978: +1. Csatlakozom.
A Velvet interjúban arról nem volt szó, hogy nem térhet vissza.
Gondoljátok végig, ő az egyetlen aki önként távozott, és nem azért mert rosszul játszott. Ráadásul a szerkesztők csúnyán csőbe húzták.
@Benyeszke: Igen. Nyikhaj nagyon semmi Pók mellett. Ahhoz képest mekkora mellénnyel érkezett,miután bukta a védettségét nagyon becsicskult. Igazi férfi, mi?:)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 09:53:55

@Lotyó Bridzsida: egy rendkívül feminista ismerősöm azt mondja mindig hogy a házasság nem más mint fizetett kurválkodás. Mondjuk ez szerintem beteg de mindegy.

Nekem továbbra sem az a bajom, hogy Szandra kurva/escort lány vagy mi. Hanem az hogy azt gondolja ettől érdekesebb ember. Mert ez nagyon szomorú.

bpetya75 2011.05.17. 09:55:25

@Benyeszke: Van egy olyan gyanúm, hogy ha nem is beépített ember, de van egy megállapodása a szerkesztőkkel, hogy mit kell játszania. És jól csinálja, csak nagyon ritkán esik ki a karakterből. Én legalább is megszavazok neki ennyi bizalmat, aztán lehet hogy tévedek és tényleg hasadt személyiség ;-)

beacska 2011.05.17. 09:55:39

@Benyeszke: vagy kiderülne, hogy mégis ;P

2011.05.17. 09:57:15

@Benyeszke:
Ebben mi a személyeskedés...?
Ráadásul teljesen igaza van Nikinek. Ha Dani nagyon bent akarta volna tartani a haverjait, jelentkezik, hogy úgysem fogadja el, bárki akarja beáldozni magát. Ennyi.

Most komolyan, egy 32 éves önmagát nagyon sokra tartó embertől arra telik beszorított helyzetben, hogy Szandra, neked meg nagy a segged! Niki, neked meg szilikonmelled van, fúj! Nem semmi... (Azt csak zárójelben mondom, hogy míg nagy volt a haverság, egyiket sem zavarta. Vagy ha igen, akkor pont annyira voltak őszinték, mint Niki az utóbbi időben.)

bpetya75 2011.05.17. 09:57:25

@Benyeszke: Szegény feminista ismerősöd...

beacska 2011.05.17. 10:00:41

@Csárli Sín: Niki azt mondta, eddig is tett rá Dani megjegyzéseket, de csak azóta zavarja, amióta fel lett nyitva szeme.

Amúgy van vhol egy cikk, ahol Dani személyi edzőként leszólja a doppingszereket. Mi abban a baj, hogy neki ez az agycicája? 32 évesen előfordulhat, hogy mások az értékek számára, nem a külsőségek. És mivel öregebb, szóvá is teszi. Na és? meg kell tanulni ezt kezelni.

Lotyó Bridzsida 2011.05.17. 10:02:00

@Benyeszke:
"azt gondolja ettől érdekesebb ember" ezt mikor mondta, lehet hogy pont nem láttam.

"a házasság nem más mint fizetett kurválkodás" - én nem ezt mondtam. egy őszinte szereteten alapuló kapcsolat SOHA nem kurválkodás.
De ha egy nő nem tudja magát eltartani (vagy tudná, de nem akarja), és van egy őszintétlen kapcsolata, az bizony az.
Szerintem amelyik nőnek megfordul a fejében, hogy szíve szerint lelépne, de anyagilag jobban jár, ha marad egy szar kapcsolatban, az is bizony az. szerintem.:)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 10:02:38

@beacska: legyen igazad, de szerintem nem. Vagy ennyire nagyon nem képes kifejezni az érzéseit.

beacska 2011.05.17. 10:02:43

@bpetya75: igen, már én is kezdem kényelmetlenül érezni magam. Nem adtam el magam, nem feküdtem le senkivel haszonból, szeretem a férjemet, és nem ő tart el. Valszeg igaza van Éden Zinának, nagyon naiv vagyok, egy 20 éves szintjén élek :((((

_izée 2011.05.17. 10:03:12

@moncsi007: "másba nem tudnak belekötni..."

atyavilág!

beacska 2011.05.17. 10:03:47

@Benyeszke: fakéreg. De sírt a törölköző alatt. Mondhattok bármit, nekem szexibb volt törölközővel a fején, mint Gáborunk összefancsalodott képpel.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 10:04:13

@bpetya75: Ne sajnáld, ilyen komoly gondolatok mellett évek óta nincs neki senkije. Sokra megy vele :D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 10:06:52

@Lotyó Bridzsida: ezt nem ő mondta, hanem én gondolom, mert a gesztusai meg a stílusa ezt sugallja. Aztán lehet hogy tévedek.

@Csárli Sín: szerintem ez ugyanannyira személyeskedés volt mint a szilikon meg a zsírleszívás. Jó persze mindegyik arra utazott hogy minél jobban megbántsa a másikat, csak a lyányok pechjére ez a fiúknak jobban sikerült.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 10:08:19

@beacska: a legcukibb mégis Kristóf volt hogy "én is tudnék sírni de hát férfi vagyok". Vagy valami ilyesmi volt.

GL-581 g 2011.05.17. 10:08:38

@bpetya75: Igen, láttam az 1x40 végén is a kommentedet, de gondoltam, akkor már inkább az ittenire válaszolok. :)
Többször írtam már, hogy Pókmajom =/= Ökrös Szandra, legalábbis nem 100%-ban - s ez a többi szereplőről is elmondható.

Egyébként valami fura: a "fontosabb" szereplők közül kettő van, akiről nem rémlik, hogy akár csak 1 ÉH-talin is ott lett volna: BunkóPesta és Pókmajom.

Pestáról tudjuk, hogy berágott a műsorra, mert hülyét csináltak belőle és ciki dolgokat vágtak be róla, tehát érthető a dolog.
No és Póki? Központi figura, aki a 14. rész környékén jött be... most a 41. rész volt. Gyakorlatilag végignyomta a játékot. Még akkor is, ha mondjuk ő is berágott a Viasatra, hasonló okból. Eléggé felfuttatott arc lett, nem igaz, hogy a Viasat nem tudna aláírni vele egy kölcsönösen előnyös szerződést, ha akarna. Vagy lehet, hogy már az alapszerződésben, a műsor elején aláírják, hogy részt kell venniük, ha felkérik őket egy-két ÉH-talira, vagy egyéb rendezvényre.
Még Szöszi és Norbi is volt...

Miért nem kér Pókiból a Viasat?

Lehet, hogy lesz itt még valami durva...

szepi79 2011.05.17. 10:08:58

@Benyeszke: "egy rendkívül feminista ismerősöm azt mondja mindig hogy a házasság nem más mint fizetett kurválkodás. "

szerintem elirtad. a kurválkodás lényege, hogy fizetnek érte. nem úgy gondoltad, hogy intézményesitett kurválkodás, vagy valami hasonló?
@Lotyó Bridzsida:
"Szerintem amelyik nőnek megfordul a fejében, hogy szíve szerint lelépne, de anyagilag jobban jár, ha marad egy szar kapcsolatban, az is bizony az. szerintem.:)"

ilyen nekem is megfordult a fejemben párszor, bár nem kitartásról volt, mert én vittem haza a több pénzt. kurva-e vagyok? :D

Rubicon 2011.05.17. 10:09:34

@szepi79 - Harciteknős idomár: Ez azért nem így van, mmint h Ádámnak kell eldönteni h Niki vagy Dani, mert úgy szólt, hogy Dani áll nehéz döntés előtt.
Amúgy gáz, hogy Ádámnak annyira kis fura feje van, hogy hátulról is simán felismerni:D
Kiderült, hogy kié volt az a agy darab test izmos seggel a zuhany alatt pár hete?

2011.05.17. 10:10:19

@beacska:
"Amúgy van vhol egy cikk, ahol Dani személyi edzőként leszólja a doppingszereket. Mi abban a baj, hogy neki ez az agycicája? 32 évesen előfordulhat, hogy mások az értékek számára, nem a külsőségek. És mivel öregebb, szóvá is teszi. Na és? meg kell tanulni ezt kezelni."

Ez mind szép és jó, de hogy jön ez ide...?

Amilyen kicsinyes és alattomos személyeskedést levert tegnap Kristóffal nagy egyetértésben, az minden volt, csak nem egy 32 meg egy 25 éves emberhez méltó. Egyébként hagyjuk már ezt az értékezést, szó sem lehet ilyenről egy ilyen műsor ilyen szereplői kapcsán.

bpetya75 2011.05.17. 10:13:01

@beacska: Na ez igaz. Tutira sírt. Próbálta magát jobban tartani, mint Gábor, de szerintem mindkettő nagyon emberi pillanat volt a műsorban, bárhogy fikázta sixx utóbbit a folydogáló testnedvei miatt ;-)

@Benyeszke: Az ellenkezőjével nagyon meg tudtál volna lepni.

beacska 2011.05.17. 10:13:11

@Csárli Sín: "Most komolyan, egy 32 éves önmagát nagyon sokra tartó embertől arra telik beszorított helyzetben, hogy Szandra, neked meg nagy a segged! Niki, neked meg szilikonmelled van, fúj! "

te írtad, én meg válaszoltam rá. Szerintem így jön ide. Szóvá tette, hogy miért nem tetszik neki Niki, és mik azok az értékek, amik számára nem azok. Niki is kérdezte, meg te is.

sélli_ 2011.05.17. 10:13:23

Tegnap szÁmomra a legirritálóbb Műfog volt. Eszméletlen komolyan, beköltözése után 1 nappal Pók megffenyegeti, hogy kicsinálja, összetöri, kidobja a hotelból, erre eltelik 2 nap és a legjobb puszipajtások. Pókot sem értem... mostmár teljesen egyértelmű, hogy skizo a szentem. Aliz ekézése nonszensz - csoda hogy Prosztót még nem kezdték ki- azért mert valaki nem fekete-fehéren látja a dolgokat, hanem mondjuk nem akar konfrontálódni és veszekedni, egymást fúrni akkor már ki is kell közösíteni..., IQ -2

Lotyó Bridzsida 2011.05.17. 10:14:00

@Csárli Sín:

Feltétel nélkül értem az egyet!:))

vitalapnak felhozni, hogy valaki mivel keresi a kenyerét, mert elfogytak az ellenérvek?:D
aaaaz aztán nagy teljesítmény, kristóf for president.:D

-Ne szólj hozzám! Ja és kurva is vagy, bleeee! (ez egy nyelvöltés volt)

:DDD

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 10:14:08

@szepi79 - Harciteknős idomár: hú lehet, hogy intézményesített vagy társadalmilag elfogadott vagy valami ilyesmi...a fizetett kurválkodásnak valóban nem sok értelme van :D

bpetya75 2011.05.17. 10:17:25

@GL-581 g: "Miért nem kér Pókiból a Viasat?

Lehet, hogy lesz itt még valami durva... "

Lehet. De az is lehet, hogy a műsor végéig rejtegetik, mert ő nyert és képtelen lenne letörölni a fölényes vigyort a képéről.

felmary 2011.05.17. 10:19:26

@beacska: távol álljon tőlem a személyeskedés, ezért csak úgy általánosságban kérdezem. Az kurválkodás-e, ha mondjuk kapsz egy kis figyelmet, virágot, ékszert, vacsorát, ne adj' isten, új fehérneműt, és mindezért cserébe, vagy azért, mert kvázi elvárás, este lefekszel a pasival? Vagy olyan volt-e, hogy valamit el akartál érni a srácnál, és ezért egy kis dörgölőzéssel próbáltad megenyhíteni? Vagy a békülős szex?
Szerintem ilyen értelmezésben nagyon halovány a határvonal a kurválkodás és a nem kurválkodás között.
Pölö: én őszintén szeretem a férjemet, nem a pénz miatt mentem hozzá, mégsem mondhatom, hogy olykor nincs szükségem "női praktikákra" (nevezzük így) azért, hogy elérjem a célom. Én a kispályán, Szandra a nagypályán játsza ezt.

Zsoma 2011.05.17. 10:21:09

@Benyeszke:
Ha jól emlékszem volt egy kijelentése Daninak a riportszobában azután a Pandora után, amikor Ádám kijelentette, h feláldozná magát érte, hogy ő viszont nem valószínű, hogy bárkiért megtenné ezt...

bpetya75 2011.05.17. 10:21:11

@Csárli Sín: "Egyébként hagyjuk már ezt az értékezést, szó sem lehet ilyenről egy ilyen műsor ilyen szereplői kapcsán."

Nos ezzel nem értek egyet. Pont az a meglepő a számomra ebben a műsorban, hogy ezek a soxor nagyon nagy sötétségben tapogatózó szereplők is tudnak értékes tulajdonságokat felvillantani. Általam nem várt meglepetés ez.

Csárli Sín (törölt) 2011.05.17. 10:21:34

@beacska:
Szerintem keresd meg a "személyeskedés" szót az értelmező szótárban, mert nagyon elbeszélünk egymás mellett. Daniék prosztó stílusban kezdtek olyanokat a nők fejéhez vágni, amivel nagyon is jól tudták, hogy borzasztóan megbánthatják őket. Ez nem 32 év élettapasztalat meg értékrend kérdése, hanem színtiszta tahóság.

@Lotyó Bridzsida:
Sokkal könnyebb úgy érteni az egyet, hogy nem vagyunk hanyatt esve egyik szereplőtől sem valamilyen megmagyarázhatatlan rajongás folytán :-)

Lotyó Bridzsida 2011.05.17. 10:21:46

@felmary:

wow. végre egy tisztán gondolkodó!:))

Hana30 2011.05.17. 10:22:11

@Benyeszke: Nekem az volt nagyon vicces, hogy miután visszanyalt a fagyi és gyakorlatilag teljesen leégették magukat, megállapították mindnyájan, hogy ők ezt most milyen jól csinálták, és hogy lepereg róluk minden. Akárhogy lehet ezt magyarázni, a srácok jól leosztották őket. Igazából és PM-et már sajnálom, a fene nagy arca mögött nincs más, csak a nagy önbizalomhiány. De ahogy utasítgatta a többit, hogy te ezt csinász, meg azt, na , az nagyon idegesítő volt.Niki nagyon szánalmas, és lassan olyan szintre süllyed, mint PM. Egyébként az megvan nektek, amikor a Linda azt nyilatkozta, hogy PM had irányítson csak, mert ő majd szépen meglapul. Milyen büszke volt magára. Szerintem ehhez ő azért kevés.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 10:22:15

@bpetya75: anyám, remélem hogy nem így lesz mert akkor eret vágok esküszöm. És a rossz az hogy itt a hülye nézőket nem lehet okolni mert A vagy B játékost visszaszavazták, hanem egész egyszerűen ő játszott a legjobban (vagy őt segítették a szerkesztők a legtöbbet).

szepi79 2011.05.17. 10:23:03

@Mezei ZsurLó: "Ez azért nem így van, mmint h Ádámnak kell eldönteni h Niki vagy Dani, mert úgy szólt, hogy Dani áll nehéz döntés előtt."

meglássuk.

"Kiderült, hogy kié volt az a agy darab test izmos seggel a zuhany alatt pár hete?"

tippek voltak, bár nem jegyeztem meg őket.

zsiroskenyér_lilahagymával 2011.05.17. 10:24:32

Viszahozzák Ádit, hogy kimehessen, önfeláldozóan a danika. Szánalmas a műsor, hogy ennyire ádival szeretnék megnyeretni.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 10:24:55

@nyílegyenes labirintus: ez nem férfi kérlek hanem egy puhatestű. Kinyilvánította és még büszke is rá.

bpetya75 2011.05.17. 10:25:11

@felmary: A szokásos férfi-nő játszmák egyértelműen a határon innen vannak szerintem. Ez nem az a kispálya, aminek a nagytesója a placc.

szepi79 2011.05.17. 10:28:32

@Hana30: "Egyébként az megvan nektek, amikor a Linda azt nyilatkozta, hogy PM had irányítson csak, mert ő majd szépen meglapul. Milyen büszke volt magára. Szerintem ehhez ő azért kevés."

nekem meg :D majdnem ki is esett a nagy lapulás közepette, ha niki kettővel több agysejttel rendelkezik, már mehetett is volna. de az is vicces volt, hogy robiék fel se fogták, hogy tényleg szerepe lesz annak, hogy kinek adják a fogpiszkálót, pedig ki is volt emelve a levélben.

(egyébként ez mennyire volt már gáz. fogpiszkáló??? miért nem egyszerű szavazás, egy papirra felirhatsz két nevet, vagy arany WCkefe, de fogpiszkáló??)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 10:29:41

@bpetya75: jól beszélsz

@felmary: nagyjából igazad van de a te esetedben a cél az hogy furfangos női praktikákkal elérj valamit a párodnál. Amit Szandra csinál abban semmi furfangos vagy praktika nincsen. Az ő célja a pénz, ami ugye sok embertől jön.

mertcsak 2011.05.17. 10:29:45

es ezt a reszt kihagytam tegnap este? öreghiba.

beacska 2011.05.17. 10:30:41

@felmary: békülős szex a házasságban mifelénk másról szól ;D
sajna, nem kaptam még soha senkitől fehérneműt, vacsorát pl. évfordulókon, virágot név- és egyéb napokon. Nem, sajna, nem emlékszem semmi ilyesmire. Ciki? pedig gondolkozom ezerrel.

jajjj, volt már, hogy elhívtak moziba, utána meg ment a smaci ezerrel...akkor már ez is az??? (viccelek ám, nehogy felkapd a vizet ;D)

GL-581 g 2011.05.17. 10:32:02

@Csárli Sín: Védekezni tahóság? Mióta? Azt hiszem, nem a srácok dobták fel a "ki mit tett le az asztalra" témát.

@bpetya75: Hááát... én továbbra is azt mondom, hogy a Viasat nagyon odaverne az ÉH2-nek, ha a mostanit megnyeretik SzentDanival vagy Pókmajommal. Ők ketten annyi segítséget és akkora hátszelet kaptak, hogy nagyon kilógna a lóláb.
Az egyik kétszer már kiesett, mégis benn van, a másik pedig pont akkor kapott védettséget (kétszer), amikor kieshetett volna.

beacska 2011.05.17. 10:33:36

@Csárli Sín: igen, személyeskedtek, ha pénzért baszás az az. de valljuk be, a csajok házhoz mentek a pofonért. És mondhatjuk úgy is, hogy miért nem mondták, hogy "nektek meg...nektek meg...csupasz a pöcsötök..." nem azért, mert nem akartak személyeskedni, hanem mert nem volt "terv" arra az esetre, ha Kristóf visszavág.

Felkészületlenek voltak, no ;D

felmary 2011.05.17. 10:33:37

@bpetya75: ebben nem vagyok biztos. Mármint hálás vagyok, hogy nem kurvázol le ezért :-)
Most nem azon melózok, hogy elhitessem veletek, hogy bizony kurva vagyok, de szerintem ez az egész a játszmánál kezdődik. Más kérdés, hogy valaki "továbbfejleszti". Mondjuk az egy teljesen bevett "játszma", hogy mélyen kivágott pólóban megyek dolgozni (és szép mellem van - genetikailag), azért, mert a kollégám, akivel aznap valamilyen vitás ügyem lesz, ezt ééééértékeli. Hm?

Tiko 2011.05.17. 10:33:42

@turósmácsik: maximálisan egyetértek a hsz-eddel. ide jön egy vicc:

Férfi a nőnek:

- Mondja lefeküdne velem 1 millióért?

- Hááát.. Igen..

- És 5000-ért?

- Minek néz maga engem? Kurvának?

- Ezt már megbeszéltük, már csak az áron vitatkozunk..

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 10:34:14

Óó és mi van ha Dani cserél Ádámmal, a Don visszatér és Kristóf tolja neki az infót arról hogy Niki milyen lett? Na az hatalmas pofára esés lenne, és szerintem Niki kb azonnal csomagolhatna

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 10:37:34

@felmary: :DD Az ilyen helyzetek és lehetőségek miatt imádom hogy nőnek születtem. Mert (és elnézést kérek minden férfitól aki itt van) a férfiak ilyen szempontból egyszerű lelkek. :D

Tiko 2011.05.17. 10:38:06

@sélli_: szerintem PM és Linda egyáltalán nem puszipajtások. Plussz szerintem ezzel mind a ketten tisztában is vannak..

szepi79 2011.05.17. 10:39:54

@Benyeszke: " Mert (és elnézést kérek minden férfitól aki itt van) a férfiak ilyen szempontból egyszerű lelkek."

nem kell elnézést kérni, azok vagyunk. :D

kolbász józsi 2011.05.17. 10:40:48

Na végre másnak is feltűnt, hogyan eszik a Lotti. Nekem neandervölgyet idézte a táplálkozása, pedig nem egy csúnya csaj... de amit az asztalnál művel, kritikán aluli.

Lotyó Bridzsida 2011.05.17. 10:41:23

@felmary:

Tudod ez olyan, mint amikor egy szál 10 cm széles topban elmegy a nő bulizni, mert "ááááá, én csak táncolni jötteeeeem", aztán fél óra múlva dugják egy 85-ös ford fiesta hátsó ülésén.:D

GL-581 g 2011.05.17. 10:42:42

velvet.hu/celeb/hcdb/napcelebje/2011/05/16/eden_laci_a_hideg_elol_menekult_kolumbiaba/

"Éden Laci mindössze két hetet töltött a hotelben, ami arra kevés volt, hogy jobban megismerhessék a nézők, bár mint említette, ő sokat poénkodott, csak az nem került adásba."

Gyanús is volt, hogy a srácok miért akarják mindenáron megmenteni a seggét.
Ezek szerint jó arc volt, csak mi nem láthattuk. Na igen, a vágás hatalma... :(

tompikatompika 2011.05.17. 10:43:54

@Morfologista: kürosz maga pókmajom csak álnéven.:-) csak szegény ahhoz is sötét hogy kevésbé átlátszó módon irogasson, ennyi van a haj alatt.

bpetya75 2011.05.17. 10:44:15

@Benyeszke: És kire cserélné le a király? Ha ez bekövetkezne, és a Don idegből lepattintaná Nikit, akkor csak Alíz maradna neki, akkor Lassú mit csinál?

@felmary: Persze hogy nem teszem. A dekoltált fölsőről: az csak azt mutatja, hogy nem vagy rest szerezni pár kellemes pillanatot a másik embernek. A férjed meg nem irigy ember, hogy engedi ;-)

sélli_ 2011.05.17. 10:46:04

@Csárli Sín: Valóban, tahóság. DE: ki is kezdte az egészet? Pók találta ki, hogy idegesítsék fel Kristófot, Alízt fogta, és egy laza csuklómozdulattal félretolta, hogy mostantól átnézek/zünk rajtad. Ez nem tahóság...? előre megfontolt, aljas szándékkal elkövetett kommandó. Akkor meg? Mert megérdemli. Vessen magára. Ezt hívják úgy, hogy a fagyi visszanyal. Niki szintén zenész.

Műfogban meg még ennyi sincs - más háta mögött tud magyarázni, de láttad már egyszer is, hogy face-to-face betámad valakit? Nem. Sunyi kis álszent jószág.

felmary 2011.05.17. 10:46:06

@Benyeszke: tökéletesen egyet értünk. Mindezt csak azért tehetem meg, mert a férfiak vevők rá.

szepi79 2011.05.17. 10:47:24

@Lotyó Bridzsida: ilyenekkel én mér nem találkoztam soha...

felmary 2011.05.17. 10:47:54

@GL-581 g: szerintem azért akarták megmenteni, mert viszonylag gyenge ellenfél volt. Na ne már, hogy az utolsó 7 napban bárkit is a szimpátia motivál! (Még Nikit sem, egyszerűen tudta, hogy ha kiszavazza Robit+Lindát, akkor tényleg kicsinálják)

sélli_ 2011.05.17. 10:47:54

@Tiko: Ahhoz képest kellően nyálas módon adták oda tegnap egymásnak a fogpiszkálót, a folyamatos egymásonlógásról nem is beszélve... ennyire sötétek komolyan: 7 nap múlva vége a játéknak, és még mindig nem jutott el a csökött agyukig, hogy CSAK 1 nyerhet... kíváncsi vagyok, hogy mikor ér véget ez a nagy, őszinte barátság...

tompikatompika 2011.05.17. 10:49:11

@beacska: egyetértek. Kurválkodni jobb mint cracket árulni, persze de sokkal rosszabb mint tanulni ugye?Egyszerűbb sanyarú sorsra hivatkozni és elmenni sz@pni mint tanulni. Mert hát a szegény miért ne tanulhatna és dolgozhatna tisztességesen?Én ismerek olyat aki árvaházban nőtt fel szülők nélkül és nem lett kurva, mert senki nem tiltotta meg hogy tanuljon. Ócska duma ez egy ócska prosti részéről.és azért mert valaki prosti muszáj emberi hulladéknak és rosszindulatú pics@nak lennie?

Tiko 2011.05.17. 10:49:29

@Lotyó Bridzsida: Bp egyik elit klubjában a barátom elment pössenteni. Egy hölgyeményt pakolt egy srác odabent. A csaj rákérdezett a barátomtól, hogy nincs-e kedve beszállni.. Nem volt..

Aztán ott sírt a csaj egész este, hogy dugás közben kiesett az iphone-ja, eltűnt és hogy mit fog ezért a kapni a barátjától, akitől kapta.

No ennyit az "elit" női réteg némely szereplőjéről.

Tiko 2011.05.17. 10:50:07

@sélli_: szerintem hamarosan véget ér az örökbarátság.

szepi79 2011.05.17. 10:51:24

@felmary: "(Még Nikit sem, egyszerűen tudta, hogy ha kiszavazza Robit+Lindát, akkor tényleg kicsinálják)"

mégis, kik? PM igy is, úgy is kicsinálja előbb-utóbb. viszont saját magát megszabaditotta egy lehetséges párcserétől. most majd állhat be megint dani mögé, mert a többi 3 srác ugye foglalt. (arról nem is beszélve, hogy előző 2 héten fiú ment haza, akkor most valszeg lányos párválásztás lesz).

egyszerűen nem gondolkozott előre. ennyi történt, nem több.

Frucsasz 2011.05.17. 10:52:29

@Hana30: (és mindenki más is, aki a prostik ellen vagdalkozik, holmi erkölcsi értékekre hivatkozva:

Az, hogy mi a jó és mi a rossz, nem te, nem én, még csak nem is Pókmajom vagy Kristóf dönti el. Az, hogy mi az aktuális társadalmi norma, megint külön kérdés. Azt mondod, hogy a rendes társadalmi erkölcsi norma szerint a kurválkodás (meg gondolom a homoszexualitás stb) rossz.

Szerintem meg ez folyamatosan változó dolog. Mint minden értékrendet, ezt is befolyásolja a többség hozzáállása, az emberek befolyásolhatósága, a divat, a vallás, a felvilágosodás stb.

Nézd meg az ókori társadalmakat (vagy akár a pár évtizeddel ezelőtti keletet). A szexuális szolgáltatást nyújtó nőknek ott kifejezett presztízse volt. Te azt mondod ma: escort. Én erre azt mondom: gésa, vagy hetéra. Mindkettő ugyanazt nyújtja elvben: társaságot, szórakoztatást, beszélgetést, szexet (utóbbi akár opcionális). A japán szülők sokszor vagyonokat fizettek a gésaházaknak, hogy odavegyék a lányaikat tanulónak.

(Tudom, hogy PM especiel biztos nem a társalgási képességeivel vadászott össze egy lakásravalót, de itt most én nem is őt akarom védeni, hanem a prostitúció értékrendbeli besorolásával szállnék vitába. Mert szerintem a prostitúció nem rossz, és nem jó. Egyszerűen csak van, és a társadalom aktuális hozzáállása ítéli meg negatív vagy pozitív irányban.)

Ha pl. azt mondod: az a rossz, ami a társadalmi erkölcsi érték szerint rossz. De a mai társadalmi érkölcsi érték szerint pl (még) rossz a homoszexualitás (a pedofíliáról már ne is beszéljünk), az ókori görögöknél meg bevett szokás volt (és erkölcsi értelemben is normális), hogy a serdülő fiúkat sokszor férfiak vezették be a szexualitás rejtelmeibe...

Szóval az, hogy a prostitúció rossz, az nem egy örök érvényű erkölcsi ítélet, pusztán csak a kereszténység által hozott, (mára már elavult és begyöpösödött nyárspolgári) vélemény.

És mint minden, ez is változhat, és folyamatosan változik is. Így hát nincs igazad, ha azt mondod, nincsenek erkölcsi normák itthon, mert vannak, de jó ha elfogadod, hogy sosem lesznek örökérvényűek.

A jelen kor és a közeljövő felszállóágban lévő legfontosabb erkölcsi normái a tolerancia és az empátia. Ebből a szempontból, én úgy érzem, erősen lemaradtál (tehát, ha úgy tetszik, te nem tudsz azonosulni az új erkölcsi normákkal- ebből a szempontból meg akkor nem különbözöl PM-tól, aki a pár évtizeddel ezelőtti európai erkölcsi normákkal nem tudott azonosulni és escort lett...)

Pókmajmot támadni azzal, hogy prosti, tehát rossz/értéktelen/stb felesleges. Mert ettől ő nem rossz ember. Pontosabban, nem_ettől_rossz.
Az, hogy rossz, azt sokkal inkább a hotelben tanúsított viselkedése, a közönségessége bizonyítja...

Lotyó Bridzsida 2011.05.17. 10:53:14

@felmary:

Szerintem csak nem merte a Niki bevállalni, hogy ő küldje haza a Lindáéket. Jóban vannak, nem akart feszkót, még most is azzal foglalkozott, hogy kivel érzi magát jól.
Inkább a játékának ártott és kiejtette a Lacit, akihez nem kötődik érzelmileg.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 10:53:45

@bpetya75: ebbe nem gondoltam bele, nyilván rá lenne kényszerülve hogy Nikivel maradjon. De akkor is jó gondolat volt :D

sélli_ 2011.05.17. 10:53:47

@zsiroskenyér_lilahagymával: Tegnap úgy hanzott a varázslevél, hogy ma Danin a sor a döntések végett. Én arra tippelek, hogy Niki és Dani találkozik Donnal, és Dani döntse el, hogy Niki vagy Ádám mehet vele vissza a kócerájba... nem hiszem, hogy kétszer megjátsszák ugyanazt: márminthogy feláldozhatod magad a barátodért.

fraulein praxa 2011.05.17. 10:54:04

már elnézést, de miért kellene kristófnak vagy daninak kíméletesnek lenni ezzel a csapat hülyével?? amennyit ármánykodtak ellenük, ez már simán kijárt nekik. ostoba picsák, és erre most remekül rámutatott a két srác.

Hana30 2011.05.17. 10:54:21

@beacska: Igazad van. Azért voltak felkészületlenek, mert nagyon elvakultak. Azt gondolják ugyanis, hogy ők hárman a hotelben az "agyak", mindenki más hülye rajtuk kívül. Ergo olyan nincs, hogy valaki rajtunk fogást találjon. Aztán visszanyalt a fagyi.
Ellenfeleink lebecsülése a biztos recept a bukáshoz. Erre ők az élő példa.

sélli_ 2011.05.17. 10:54:26

@Tiko: én ma v holnapra gondolok :)))

beacska 2011.05.17. 10:55:31

visszanéztem: azért olvasta ki Kristóf a vesszőt, mert így volt érthető (hátha Linda azt hiszi, mind a 4-en mennek). Ha oda írtak volta egy VAGY-ot, nem olvasta volna ki. szerintem

Hana30 2011.05.17. 10:55:50

@Benyeszke: És milyen mozgalmas kis epizód lenne nem?

Csárli Sín (törölt) 2011.05.17. 10:58:33

@beacska:
@sélli_:

És az már fel is menti őket minden alól, hogy a másik is ugyanolyan bunkó? Egy cseppet sem részrehajlóak itt páran... Nagyon érdekes, hogy amit Szandra csinál, az minden rossz, amit meg a szent eredetiek, arra mindig van valamilyen magyarázat.

Éppen egy 32 éves, meg a minden szintek felett álló 25 éves embernek kéne annyi eszének meg önuralmának lennie, hogy akkor felállok, eleresztek egy félig-meddig lesajnáló mosolyt és arrébb állok. Ennyit kellett volna tenni, ahelyett hogy leállnak kocsmai stílusban szart dobálni.

Én most is csak azt mondom, fele ennyi hibája sem volt Nikinek a két havernál nyíltan, míg Ádika párja volt. Két hete még országos barátok voltak, még Nikivel is osztoztak volna a nyereményen. Most akkor milyen az a szent Dani meg Kristóf féle értékrend, amelyikben egyik percben még nyíltan semmi baj Niki szilikoncsöcseivel meg zsírleszívásával, meg mindegy milyen Szandra de vele lehet végigvinni a játékot (Dani), a másik percben meg már szutyok mindegyik. Csak duma van mindegyik oldalon, ész és tartás meg nulla.

tompikatompika 2011.05.17. 11:00:54

szerintem sokkal érdekesebb lenne a vége, ha mostantól nem párokat dobálnának ki hanem egyesével embereket,és több döntési helyzet lenne.Vagy őt küldöd el vagy őt.Úgy szeretném látni ahogy a szánalmas triumvirátus egymást hajigálja ki :-)

tompikatompika 2011.05.17. 11:02:29

@Hana30: köszi :-) szerintem aranyos prostik is vannak, hiszen azok kelendőbbek nem? :-)))))))))))))))

Hana30 2011.05.17. 11:03:58

@Lotyó Bridzsida: Szerintem meg még mindig nem esett le neki, hogy itt 25 milla a tét és az öribarátnője ha helyzetbe kerül úgy rúgja majd sejhajon, hogy öröm lesz nézni.

beacska 2011.05.17. 11:05:28

@Csárli Sín: én úgy vettem ki, hogy Dani eddig is szóvá tette Nikinek, hogy iszik, meg hogy mit csinált a testével. Csak amióta Szandra bevetette a nagy taktikát, azóta fáj Nikinek is.

Az meg, hogy a múlt héten még bízott Dani Szandrában, most meg nem, azt az váltotta ki, hogy a múlt héten, még a megbeszéltek alapján bent tartotta őt, most meg ki akarta vágni. Ennyi, a bizalom meg huss...így lesz megbízhatóból szutyok.

Lotyó Bridzsida 2011.05.17. 11:07:20

@Tiko:

Most elsősorban persze nem a nőket akarom alacsonyítani ezzel, mert ehhez mindig kell egy igénytelen pasi is, aki partner ebben.
Mindösszesen arról van szó, hogy hatalmas a képmutatás a férfi-nő témában.

hozzaszolo 2011.05.17. 11:07:26

Azt láttátok lotti hogy zabált? Kész :D:D:D

Nikiben meg egyetlen pozitívum sincs. Hihetetlen milyen idióta műsorrá fajult így a végére..
Nah majd holnap jó lenne egy niki-Ádám csere :D

whiteline 2011.05.17. 11:11:30

@turósmácsik: Szerintem nem azzal van a probléma, hogy kurva, vagy sem. Nem ismerjük a múltját ne törjünk pálcát felette. DE azért a kurválkodást úgy beállítani, hogy letett valamit az asztalra, és büszke rá azért elég durva.
A tegnapi részben az volt a legszomorúbb, hogy egy ilyen "ember" mint Pókmajom, majdnem a legtöbb fogpiszkálót kapta. Olyan emberektől akiknek kirakta a legjobb barátnőjüket, elmondta, hogy el foglak taposni mert én a gyengéket mindíg eltaposom stb. MIlyen emberek ezek? Nincs bennük semmi tartás? Sajnos ilyen a mai Magyar társadalom azt hiszem.
Egyébként egyértelműen a szerkesztők rángatják őket mint a marionett bábukat. Ezért van bent még a Pókmajom és ezért nem is nyerheti meg, mart azt azért a szerkesztők is tudják, hogy annak nagyon rossz üzenete lenne ha egy ilyen ember nyerné a pénzt.

Frucsasz 2011.05.17. 11:12:34

Amúgy lemaradtam a végén egy értekezésről, ahol, ha jól emlékszem, PM fejtegette valakinek, hogy a játék végén a nyeremény risztelését meggondolta, és mégsem osztozik... vagy valami hasonló.
Ezt tudná valaki részletezni? (jól értettem-e, kivel beszélte meg, ki hallotta...)

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, én tegnap olvastam a velveten egy cikket, hogy Kristóf lekurvázta PM-et, aki ezt elismerte és még büszke is volt rá. Vakartam is a fejem, mert én ilyenre nem emlékeztem az elmúlt hetekből, erre kiderült, hogy egy olyan adásról írtak, ami a cikk megjelenésekor még le sem ment... én ezen kicsit felhúztam magam :)

tigger2 2011.05.17. 11:15:06

Javítsatok ki,ha nem így volt,de nem KÉTSZÍNŰSÉG az,hogy a kamerába azt mondja a gombás,hogy a guminő részéről taktikai hiba volt nem a másik (Prosztó-transzvesztita)párost hazaküldeni,utána meg hárman ölelkeznek,mint a három testőr(Dzsínó jelmondatával,hogy: Egy mindenkiért,mindenki egyért...??:)
Ez az ossssstoba tök a nyugdíjas férfifejével meg még szalutál is neki...:D:D:D:D
Piedesztálra meg már ne emeljünk egy testét tallérért bérbeadó "pocikszar"-t. Nem a világháború utáni Európában vagyunk...és persze ugye akkor is volt,aki nem csinálta...

felmary 2011.05.17. 11:16:07

Nekem az a véleményem, hogy Niki egy kapcsolatfüggő, szerencsétlen kiscsaj, akit Dani eddig bábként használt, és erre Szandra világított rá. Szerintem teljesen jogosan akadt ki Ádám+Danira, mert való igaz, hogy Ádika le se tojta a fejét. Ő többször is elmondta a királynak, hogy neki ez így nem jó, más kérdés, hogy a király vagy ennyire nem ért a nőkhöz, vagy ennyire gőgös volt, ezért ennek köszönheti, hogy hazament. Szerintem Niki a saját szemszögéből csak jót akart. Aztán ez a két szerencsétlen a fejéhez vágta, hogy milyen önző. (mintha ők nem azzal az "indokkal" tettek volna ki egy csomó embert, hogy "jobb legyen a hangulat"). Viszont amíg Niki teljesen emberi módon, valóban érzelmi alapon döntött, addig a maffia ezzel az álszent indokkal magyarázta a nyilvánvalót.

beacska 2011.05.17. 11:18:46

"Ádám most is itt van velünk. Kicsit megereszekedtek az izmai, kicsit kevesebbet szól, de ugyanúgy iszik velünk, mint eddig" Kiki bácsiiii!

fairytale 2011.05.17. 11:18:56

@yilane:
Vagy rajzfilmeket rajzol, pontosabban azokban a karakterek mozdulatait rajzolja meg, vagy - és szerintem ez a verzió igaz rá - programszervező, játékmester szállodában vagy üdülőhelyen.
Az animátor ezt a két dolgot jelenti.

fraulein praxa 2011.05.17. 11:19:01

@Csárli Sín:

niki néhány hete még azon munkálkodott, meg tüzelte a többieket - a mostanihoz hasonlóan - , hogy kristóf minél előbb tűnjön el. én még emlékszem ám arra, amikor nagyon nőiesen, kecsesen a szoba kövére köpött egy szál tangában, majd feltörölte a köpetét a talpával, lol..:-D hagyjuk már ezt, nagyon is jól tették h leosztották azt a három verébagyút, majd szépen visszavesznek az arcból. nem azt mondom hogy dani és kristóf hibátlan, de közel sem annyira rosszindulatúak és zsigerből gonoszak, mint a három lány.

rafijo 2011.05.17. 11:19:18

@Csárli Sín: Hú de egyszerű vagy. A feltűnt neked, hogy össze vannak vágva a jelenetek? Ez azt jelenti, hogy több minden elhangzik, de csak a "legérdekesebbet" teszik be műsorba.
Amikor hetekig el kellett PM bunkóságát viselniük, és végül még az egymás barátságát is megkérdőjelezik (láthatóan geciskedés miatt), akkor nehogy már az legyen a probléma, ha visszaszólnak. Ez kb. olyan, hogy ha neked folyamatosan anyáznak, meg köpködnek, akkor te mosolyogjál meg tartsd oda a másik arcod is.

felmary 2011.05.17. 11:19:27

@whiteline: szerintem egyáltalán nem büszke rá, ezért is bőgte el magát a riportban. Egyszerűen csak belement egy olyan vitába, amiben nagyon elszámította magát.
Egyébként röhej, mennyire nem tudnak ezek vitatkozni. Személyeskedésig menni, amikor abból egyértelmű, hogy ki kerül ki vesztesen... ezért lenne jó ha lenne középszinten retorika oktatás.

bpetya75 2011.05.17. 11:19:42

@Frucsasz: "A jelen kor és a közeljövő felszállóágban lévő legfontosabb erkölcsi normái a tolerancia és az empátia."

Ajajajjj! Csak mértékkel. Én tolerálom, ha valaki a saját neméhez vonzódik, de ne verje magát felvonulásokon, mert nincs mire büszkének lennie miatta. Tolerálom azt is, ha a testével keresi a kenyerét, csak ne tegyék követendő mintává a dolgot (homoszexualitás dettó).

Ókor? A történelem folyamán a nagyobb birodalmak bukását a dekadencia egyre fokozódó térhódítása előzte meg. A szexuális szabadság összekeverése a szabadossággal ide tartozik. És bizony a nyugati típusú "civilizáció" itt tart most.

Szerintem.

szepi79 2011.05.17. 11:20:30

@Frucsasz: "Vakartam is a fejem, mert én ilyenre nem emlékeztem az elmúlt hetekből, erre kiderült, hogy egy olyan adásról írtak, ami a cikk megjelenésekor még le sem ment... én ezen kicsit felhúztam magam :)"

ez tipikus. nem először fordult már elő ilyen. olyan is volt, hogy a párválasztó adásnál, az első vagy a második reklámnál, amikor még nem lehetett tudni, ki megy haza, a velvet addigra már leközölte a vesztessel készült interjút. aki netezéssel akarja elütni a reklámok idejét, az megszopja.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 11:20:31

@felmary: azt viszont ne felejtsd el hogy korábban Niki is istenesen szidta Szandrát. Igazából ez a hirtelen pálfordulás a furcsa.
De mondjuk ő maga mondta hogy könnyen irányítható típus. Ha szociológiai vagy piszológiai szempontból vizsgálunk egy csoportot mindig az ilyen típusból van a legtöbb.

fairytale 2011.05.17. 11:21:12

@whiteline: A játéknak van egy forgatókönyve, amit a napi események befolyásolnak. Ez ugyanis egy játék, de egyben szórakoztató műsor is. és mivel nem veszik el a nézők pénzét szavazással meg hasonlókkal, ezért nem is baj, hogy van szerkesztője és írója a dolognak.

tompikatompika 2011.05.17. 11:22:50

@tigger2: nekem is az a bajom, hogy a mai társadalomban sikk egy ócska prostinak lenni, akiből aztán "celeb" lesz és majd jól példát mutat a következő generációnak hogy is kell ezt csinálni. Az ilyen hulladékoktól gyorsan megszabadulni aztán süllyedjen el a süllyesztőben és élje tovább a kis prosti életét a névtelenségben és csöndben.Senki ne ismerje fel, hiszen az nem karrier hogy ő letett valamit az asztalra.Mit?max a visszajárót :-) ezt bárki meg tudja csinálni, 100ból 100 nő szét tudja tenni a lábát. Ez olyan nagy cucc? :-))))))) Na jó valaki nehezebben tudja megemelni a lábait :-)))))))

whiteline 2011.05.17. 11:23:17

@felmary: Azt mondjuk megértem, hogy személyeskednek, mivel hosszú ideje összezárva szívják egymás vérét, ráadásul most a vége miatt még nagyobb a feszültség. Szerintem itt már nincs ember aki higgadtan tudná kiosztani a másikat. Bár Kristóf tegnap elég higgadt volt.

Csárli Sín (törölt) 2011.05.17. 11:23:22

@fraulein praxa:

Kisasszony, értem én, de most nem Nikiről volt szó, hanem Daniról meg Kristófról. Mondom én, egyik oldalon minden rossz (valójában tényleg az), a másikra meg mindig van valamilyen magyarázat, miközben ugyanolyan rosszak.

szepi79 2011.05.17. 11:24:42

@fairytale: "Vagy rajzfilmeket rajzol, pontosabban azokban a karakterek mozdulatait rajzolja meg, vagy - és szerintem ez a verzió igaz rá - programszervező, játékmester szállodában vagy üdülőhelyen.
Az animátor ezt a két dolgot jelenti."

szerintem az első. pár hete láttam a belvárosban egy méteres rajzosmappával.

bpetya75 2011.05.17. 11:24:52

@felmary: Szerintem jól látod. Nem arra büszke, hogy hogyan kereste a pénzt, hanem arra, hogy mennyit keresett vele.

Kommunikációt oktatni hasznos lenne. Itt is ráférne jópár kommentelőre ;-)

whiteline 2011.05.17. 11:25:21

@fairytale: Nem is mondtam, hogy baj, csak azt, hogy ez már elég egyértelmű. Valószínűleg ha nem szólnának bele a szerkesztők a történésekbe akkor unalmasabb is lenne a műsor.

fairytale 2011.05.17. 11:26:01

@Frucsasz:
Én azt sem értem, miért csak a kurvák a rosszak és a megbélyegzettek? Azok, akik futtatják őket és azok, akik fizetnek a szolgáltatásért miért nem kapják meg ugyanezt a bélyeget? Sőt!
Soha nem a prostik a rosszak, hanem a világ körülöttük, amelyik kihasználja ezt.

Egyébként a jó kurvából lesz a legjobb feleség!

fairytale 2011.05.17. 11:26:58

@whiteline:
Az elejétől kezdve egyértelmű, hiszen a játéknak van forgatókönyvírója, nem is akárki... de ez már sokszor elhangzott, nem akarok itt okoskodni!

rafijo 2011.05.17. 11:27:28

@Csárli Sín: Ja és még valami. Tök természetes az, hogy ha valakivel egy csapatban vagy, akkor a hibáival együtt elfogadod (legfeljebb néha cikized :) ).
De ha kilép a csapatból és kilépés előtt még hátba is támad, akkor ne várjon könyörületet.
Ráadásul nem a fiúk kezdték a szemétkedést az asztalnál, hanem a ribanc csapat taktikája volt. Ezek után még szép, ha lecsapnak az olyan magas labdákra, mint hogy " Dani téged csak a pénz érdekel". Mondja ezt egy escort és egy 23 éves plasztikcsaj Daninak, aki 32 évesen sportszereket gyárt maszekben (nem túl jövedelmező).

fairytale 2011.05.17. 11:28:18

@szepi79 - Harciteknős idomár:
Akkor lehet. Bár még egyetemista, szóval lehetett az egyetemi lecke is.

whiteline 2011.05.17. 11:28:41

@fairytale: Erről lemaradtam, ki a forgatókönyv író? Stephen King ?:) Te tényleg, ki az?

fairytale 2011.05.17. 11:28:53

@tompikatompika: Nem csak az a kurva, aki pénzt kap érte. Sőt!

bonobo11 2011.05.17. 11:29:19

@jog-ász:

"én meg egy olyat hogy dani feláldozza e magát azért hogy ádám visszamehessen..kiderülne hogy mindenki olyan önfeláldozó e."

Teljesen egyet értek ezzel. Szerintem is az lesz a tét, hogy Dani visszaadja-e a szívességet és Ádám így visszajöhet. ( Amúgy szerintem visszaadná, mármint mielőtt ezt mondaná, majd Ádám jól lehűti a kedélyeket, tart egy nagy beszédet, hogy Dani magára gondoljon inkább, így végül Dani marad, szerintem.)

az biztos nem tét, hogy Niki marad-e, szerintem itt ő nem lesz veszélyben egyelőre.

Amúgy a két sutyerák már nagyon irritáló, Dani aki a pénz helyett eddig más élvezeteket hajszolt, Kristóf meg aki feszt gügyög mint egy hülye gyerek és még ő van felsőbb szinteken. Kihez képest? Egy 10 éveshez képest lehet. Sajnos ez már a finis úgyhogy arra nem számítok, hogy Dani+Kristóf kiesnek.

Szerintem a héten egy pár még kihullik a párválasztón, vagy fene tudja, de ha nem is egy párnak, de valakinek menni kell, hogy legyen valami tét a párválasztón.

bpetya75 2011.05.17. 11:29:49

@fairytale: "Egyébként a jó kurvából lesz a legjobb feleség! "

Na arra kíváncsi lennék mennyi alapja van ennek az okosságnak.

Lotyó Bridzsida 2011.05.17. 11:30:02

@felmary:

azt én sem tudom eldönteni, hogy ádika ennyire nem oké, mint férfi, vagy ennyire - ahogy a niki nvezte - "flegma".
Mindenestre elérte, hogy elforduljon tőle a Niki. Még azt is el tudom képzelni, hogy csak azért nyomult rá a Niki, hogy legalább egy kis foglalkozást kicsikarjon belőle. Nem kellett volna megdugnia, elég lett volna, ha emberszámba veszi.

fairytale 2011.05.17. 11:30:22

@whiteline: Divinyi Réka (Csak szex, és más semmi, Kaméleon, Valami Amerika2, Szabadság, szerelem...)

Kind of Angel 2011.05.17. 11:30:52

Ha a Pókmajom Galerinek lett volna egy kis esze, Niki Alíz jelenlétében szembesítették volna a Pápát azon múlt heti kijelentésével, miszerint nem ő (Niki, hanem Animátorunk a kellék. Bár a mostanra gránittá merevedett frontvonalakat látva ez sem változtatott volna a helyzeten, csak kicsit megkavarta volna a szart... :)

rafijo 2011.05.17. 11:30:56

@rafijo: Ja és a legszebb (bár már sokan leírták), hogy Niki nem csak szimplán kilépett a csapatukból, hanem átállt az addig közösen utált ellenséghez. Ezek után nehogy már toleránsak legyenek vele. Szerintem még vissza is fogták magukat.

fairytale 2011.05.17. 11:31:25

@bpetya75: Ha belegondolsz, hogy egy prosti mit él át, és hogy kipróbált már mindent... akkor van alapja.

felmary 2011.05.17. 11:31:27

@bpetya75: igen, ez volt a második gondolatom, de ha leírom, az személyeskedés... akkor meg... :-)

_izée 2011.05.17. 11:32:24

Én nem tudom, hogy miért gondolják itt sokan, hogy azok, akiknek nem jön be PM, a foglalkozását nem tolerálják csupán.

Ezzel a kommunikációval, gesztikulációval, hanghordozással, viselkedéssel és nem utolsó sorban tartalommal tőlem lehetne atomfizikus, akkor is kirázna a hideg ha meglátnám, meghallanám. (bár, akkor valószínűleg nem tárogatna feszt a kamerákba :))

whiteline 2011.05.17. 11:33:27

@bonobo11: Ezek szerint te nem vagy oda a Dani+ Kristóf párosért. Mégis szerinted ebből a magas színvonalú mezőnyből kinek kéne nyerni, ha nem közülük valakinek?

rafijo 2011.05.17. 11:34:01

@Lotyó Bridzsida: Egyetértek. Ádám elcseszte, hogy Nikit ennyire leszarta. Ha kicsit foglalkozik vele, akkor nem áll át PM-hez és lehet, hogy Danit bent tartja Nyikhaj helyett, mint 1 héttel korábban.

rafijo 2011.05.17. 11:38:51

@bpetya75: Mondott olyat is, hogy az a pénz már nincs meg. Na erre lehet a legbüszkébb. Az egyik legszarabb melóval baromi sok pénzt keres és utána a seggére ver. Bravo.
Egyébként ebből is látszik, hogy milyen buta. Mindenki tudja, hogy 20 éves ismeretlen lányok csak kurvaként tudnak ilyen sok pénzt keresni. Ha erre nem büszke, akkor miért henceg a sok pénzzel.

nyílegyenes labirintus 2011.05.17. 11:40:12

@Benyeszke: "Mert (és elnézést kérek minden férfitól aki itt van) a férfiak ilyen szempontból egyszerű lelkek. :D "

óóó dzsíziszkrájszt, nem repedezik a plafon nálatok? :P

szepi79 2011.05.17. 11:40:22

@fairytale: "Én azt sem értem, miért csak a kurvák a rosszak és a megbélyegzettek? Azok, akik futtatják őket és azok, akik fizetnek a szolgáltatásért miért nem kapják meg ugyanezt a bélyeget?"

pedig kapnak ők is. nézz majd fel a masszázsblogra, erotikus masszázsnál a legtöbb esetben max kiverik a kedves vendégnek, mégis kap mind a két fél hideget-meleget.

Lotyó Bridzsida 2011.05.17. 11:40:22

@rafijo:

És ha jók az emlékeim a Katával ugyanígy viselkedett, csak ő nem volt ennyire nyomulós, mint a Niki.
a "takarodjál ki" kezdetű kedves felkérések és társai.

bpetya75 2011.05.17. 11:40:22

@Hana30: Örülök neki, hogy reagáltál rá, így talán a téme felvetője is fog ;-)

@whiteline: Na ez egy jó kérdés. Számomra a legkevésbé negatív figura Pocok és (vessetek bár meg érte) Prosztó.

beacska 2011.05.17. 11:41:51

@bpetya75: Robit én is bírom!!! Tegnap is szimpi volt. Meg egyébként is. (jó pasi ;D de ez téged úgysem érdekel)

szepi79 2011.05.17. 11:43:13

@bpetya75: szerintem is nekik kéne nyerni, már ha a szimpátia versenyt rendeznénk.

bpetya75 2011.05.17. 11:43:23

@fairytale: Lehetség :-) Azért ki nem próbálnám.

whiteline 2011.05.17. 11:45:59

@bpetya75: Én még Alíznak is odaadnám a 25 millát. Elég értelmes, és szegény amit szívott amióta bent van, azért megérdemelné.

GL-581 g 2011.05.17. 11:47:01

@szepi79 - Harciteknős idomár: Pocok sulijáról és munkájáról ezt lehet tudni:

"Alíz egyetemista, a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolán tanul Budapesten. Aktívan kiveszi a részét a közösségi életből, a Hallgatói Önkormányzat tagja és gólyatáborokban rendszeresen közreműködik animátorként."
www.delmagyar.hu/a_nap_szepe/

"A Végvári Consultingnál dolgozom, ezáltal vagyok itt, mint rendezvényszervező. Az Éden Hotel műsora előtt is tevékenykedtem a médiában, de csak a háttérben. Februárban a Radio Face-nál is elkezdtem dolgozni, ahol egy igazán jó csapatban vagyok, jól érzem magam. Passzol a kereskedelmi - marketing szakomhoz és mint szerkesztőségi titkár és salses sok tapasztalatot szerzek, ráadásul az egyetemen is beszámítják."
www.napiaszonline.hu/bulvar/eden_aliz_nem_vetkozik_mert_komolyabb_tervei_vannak_28300

Az első linken érdemes megnézni a képeket, Aliz-drukkereknek kötelező! :DDD

Jozeph Pelikahn 2011.05.17. 11:47:42

Prostitúció témában nem kellene a ló egyik oldalán sem lepotyogni!

Kurvákra szükség van, mert még mindig jobb ha apuci elmegy, ürít és fizet, mint ha egy kolleginával szűrik össze a levet, rendszert csinálnak a dologból és jön a válás. Erkölcsileg meg azért kell elítélni, hogy azért a kurvákhoz járás se legyen mindennapos megengedett szórakozás.

A kurvának állást meg azért kell erkölcsileg elítélni, mert aki űzi annak az anyagi dolgokat leszámítva nagyon nem tesz jót. Nehezen lesz belőle rendes családanya a sok lelki defekt miatt amiket összeszed ondótartály léte alatt. És nincs az a középosztálybéli apuka, aki a tini lányának havi másfél millás zsebpénzt és teljes függetlenséget ad, így a sok kirakat kurva vonzóvá teszi ezt az amúgy egyáltalán nem vonzó foglalkozást.

Szandra nem egy boldog kiegyensúlyozott lány, ez végig látszik a viselkedésén. A dicsekvése egy szánalmas önigazolási próbálkozás, de amint átgondolja viselt dolgait, máris elsírja magát. Őszinte pillanat volt, megmutatta, hogy a felszín alatt hogy érzi magát egy kurva.

És az is beteg, aki szerint az lesz a jó társadalom, ahol az apukák a lányaikat ilyen sorsra szánják...

Hilux94 2011.05.17. 11:47:47

@yilane: Röviden összefoglalva, az animátorok hullákkal dolgozó bábművészek, a reanimátorok ugyanezt felsőbb szinten, az orvostudomány segítségével művelik. Mivel sok itt a műveletlen bunkó, egy kis ismeretterjesztés:

www.youtube.com/watch?v=OWmEReju2w0

bpetya75 2011.05.17. 11:48:25

@beacska: Az érdekelne, hogy mitől számít jó pasinak. :-D

@rafijo: Miért? Mert nem egy IQ-bajnok. Van némi józan paraszti esze és kész. Persze az is igaz hogy a teljes bekamerázottságra szvsz nem lehet felkészülni. Hogy heteken át bármit mondasz, azt felveszik, az a legintelligensebbeket is megizzasztaná.

Csinálnék próbaképpen egy olyat, hogy a Mensásokból (ez az IG up to 160 banda) összeválogatnék egy pár embert pár napra, és megnézném, kiről nem lehet negatív képet kialakítani napi 25-30 perc összevágásával...

bpetya75 2011.05.17. 11:50:32

@Hilux94: Idióta! Még jó hogy lenyeltem a falatot :-DDD

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 11:51:34

@nyílegyenes labirintus: miért repedezne? Mert elnézést kértem, vagy mert valós tényeket közlök? :DD

Bölcsészléjer (törölt) 2011.05.17. 11:52:39

@bpetya75: Azelőtt, hogy elterjedtek volna a gagyidiplomák, mi ezt úgy hívtuk, hogy szövegértés és fogalmazás.

S bár abban egyetértek, hogy vissza kellene hozni a magyar nyelv magas szintű ápolását az oktatásba, sokkal nagyobb problémát jelent az, hogy rengetegen megrekednek a szellemi érés egy szakaszán, - mint például te - ahol még nem alakul ki az "egyszerű világ" differenciálódása s görcsösen küzdenek ezen elképzelt világ feletti uralomért olyan fantomképekkel mint a mindent elborító homoszexuális dekadencia.

Ezért van az, hogy el sem tudod képzelni mit jelent az hogy valaki csak helyet akar a nap alatt, s nem alávetni a világot a buziuralomnak.

A dekadencia pedig abból fakad hogy az emberek konzolokkal meg ilyen hülyeségekkel töltik az idejüket - te is - s nem abból, hogy férfit vagy nőt szerettek e meg.

beacska 2011.05.17. 11:53:08

@bpetya75: :DDD mitől? Én bírom az ilyen szikár szerb-típusokat. Szép szőrös a melle, a lába (kicsit pipaszár, azért valljuk be), szép a szeme, és némi értelem is van benne. Hát külsőre kb. ennyi, de többnyire a külső számít először. Aztán a többi úgyis csak személyesen számít.

jaa, és emberi léptéke van, nem olyan óriás, mint Danink.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 11:53:19

@rafijo: szerintem Niki ugyanígy viselkedne ha Ádám normális lett volna vele. Ugyanis neki egy erős vezető kell aki mindig megmondja mi legyen és Ádámon kívül csak Szandra ilyen

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 11:54:02

@beacska: de a hangja az borzasztó! Meg szőrös mint a fene! :D

rafijo 2011.05.17. 11:54:55

@bpetya75: Szerintem ha valamit szégyellsz, akkor kerülöd az erre utaló megjegyzéseket illetve kitalálsz egy kamu állást. Ehhez képest 1 perc alatt mindenkinek egyértelmű volt, hogy a szexiparból jött PM, amikor bement a Hotelbe. Tehát olyan nagyon azért nem tartja cikinek a dolgot.

bonobo11 2011.05.17. 11:55:24

@whiteline:

Nehéz a kérdés. :)
Nincs sok lehetőség az biztos, de ha választani kell, nem azokat fogom akik végig irritáltak a játékban. Ezek Dani-Kristóf-Niki.

Akkor nyerjen Szandra valakivel. Tudom, sokan utálják, de ez a játék bárki bármit mond, elsősorban a pénzről szól. Másodsorban, hogy jót nyaraljon az illető és jól érezze magát. Na Szandra inkább csak az elsőre koncentrált. Amivel nem könnyítette meg a saját dolgát. De szerintem a játék szempontjából tett annyit, hogy megnyerhetné. Mások szartak mindenre, hogy kivel mi lesz, kivel mit csinál az Ádám-Kata-Dani-Niki-Kristóf ötös, csak nyaralni jöttek, aztán néha riportban mondták, hogy ez az ő taktikájuk, ugyan már! Szartak mindenre, nyaraltak.

Úgyhogy Szandra.

Ami meg a múltját illeti, meg hogy a tegnapiban szinte elsírta magát, erről annyit, hogy kevesebbért is sírtak már emberek, nemhogy ha arról beszél valaki egy ország előtt, hogy pénzért szexelt. Szerintem teljesen érthető.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.17. 11:56:28

Nem értem, hogyan jön a civil foglalkozás ebbe a műsorba? Mi köze a játékhoz? Különb ember lesz valaki attól,hogy fociedző Öcsödön, mint,hogy kurva Németországban? Ki hivatott ezt megítélni? Vagy istenek játszanak az Éden hotelben?

Az,hogy Szandra sírt, nekem egyáltalán nem műkönnynek tűnt. Hogy mi húzódik az életében, miért lett prosti, csak ő tudja. Szerintem ezzel poénkodni prosztóság infó hiányában.

Niki a lehető legszarabb döntést hozta. Itt nincs szimpátia. Itt játék van. Maga alatt vágta a fát ezzel. Arról nem is beszélve,hogy Laci-Lotti egy sokkal gyengébb, könnyen kiiktathatóbb pár lett volna a későbbiekben.

Amit most Pók csinál, az nekem sem tetszik. Nem beszélhet úgy másokkal, mint a csicskájával. Az a baj,hogy kis hatalmat érez és máris elveszti a fejét. Ha valamibe bele fog bukni, akkor az ez lesz. Pont ezért volt jó, mint Ádám bent volt, mert ellensúlyozta Pók uralkodási mániáját. Volt ellenpólus. Most,hogy nincs, ugyanott tartunk csak pepitában, mint mikor a Don mozgatta benn az embereket.

Nyerni olyasvalaki fog, akire nem számítanánk, akit elsőre nem is gondolnánk, az az érzésem.

Ja, és bábozás inkább gyerekes volt, semmint vicces. Jó,hogy oltárt nem emelnek már szent ádámnak...

nyílegyenes labirintus 2011.05.17. 11:57:35

@Hilux94: Dehülyevagy! :D Alizból amúgy simán kinézem, hogy pro reanimátor :D

Bölcsészléjer (törölt) 2011.05.17. 11:59:07

@Éden Zina:

"Az a baj,hogy kis hatalmat érez és máris elveszti a fejét. Ha valamibe bele fog bukni, akkor az ez lesz. Pont ezért volt jó, mint Ádám bent volt, mert ellensúlyozta Pók uralkodási mániáját. Volt ellenpólus. Most,hogy nincs, ugyanott tartunk csak pepitában, mint mikor a Don mozgatta benn az embereket."

Mármint, hogy Ádám helyett Ferenc?

rafijo 2011.05.17. 12:00:58

@Jozeph Pelikahn: Pontosan. Nekem nem az a bajom, hogy valaki kurva, de ezt ne hangoztassa, ne dicsekedjen vele. Ne csináljon magából zseni uralkodót. Mint ahogy az utcaseprő se okoskodjon, ha egyszer buta. Csendben dolgozzon ás viselkedjen normálisan.

yilane 2011.05.17. 12:01:02

@Hilux94: kösz
azt hittem a reanimátorok reumás állatok kezelésével foglalkoznak

Phaszphej · http://phaszphej.blog.hu 2011.05.17. 12:01:38

@Jozeph Pelikahn:

Borzaszto dolog a prostitucio.
En peldaul nagyon sajnalom Chocky Ice-ot es Rocco Siffredit,annyi vadigen novel kell penzert lefekudniuk,hogy soha eletukben nem fogjak tudni ezt belul feldolgozni.

Tavaly nyaron ot kulonbozo novel is volt viszonyom,sajnos elmondtam a barataimnak,azota nem allnak szoba velem,mert az ilyen konnyuveru ferfiakat a gyilkosokkal kezelik egy szinten.

ezabloghunickmarfoglalt 2011.05.17. 12:01:55

Ne mar sixx, miota interjut keszitettel adammal, erezhetoen elfogult vagy szandraval kapcsolatban. Eddig nem utaltad ennyire. Biztos adamnak zaftos sztorijai vannak, hogy igy meggyozott teged is...

nyílegyenes labirintus 2011.05.17. 12:02:11

@Benyeszke: Valós tényeket? Egyszerű lelkek mi? Ha olyan egyszerű lenne, egy sima izzócsere projekt nem okozna Neked gondot? Vagy tévednék? Tényleg, hogy áll? A tendert kiírtad már rá? :D

beacska 2011.05.17. 12:02:26

@Benyeszke: igeeen, széééép szőrös ;D

yilane 2011.05.17. 12:03:11

Alíz animátorkodásával kapcsolatos válaszokat köszönöm szépen. Én eddig az 'animátor' alatt az egyiptomi/török/tunéziai ...stb.. strandokon a turistákat hastáncra és egyéb hasonlókra rávenni próbáló, főleg helyi erőket értettem.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.17. 12:04:10

A kurválkodás látom már megint előtérbe került, ahogy olvasom a kommenteket. A terézanyu had beindult...:)

A vicc az,hogy a kurvákat legjobban elítélő picsák pasijai a legfőbb kuncsaftjai a kurváknak, úgy általában...

Ezt csak úgy for infó.

ha nem lenne rá igény, nem lennének kurvák. Ha sok nő jobban odapakolná magát az ágyban és nem csak spermadonornak, és pénztárcának használná a pasiját, akkor lehet,hogy nem "enne" az házon kívül és nem lenne ennyi prosti sem.
ahogy a nagyanyám mondta: "ha jó otthon az étel, minek mennénk étterembe?"

tigger2 2011.05.17. 12:05:29

@tompikatompika: Köszönöm az egyetértést:)
Még egy-két észrevétel a témához...megfigyeltem,ha előkerül a kurva-téma,akkor női részről jórészt azok érzékenykednek,akiket valamilyen szinten sért ez a dolog...aki nem érintett sehogy sem benne,az nem akad fent rajta...:D:D:D Régen ez volt az indikátorom ismerkedéskor...:P:D
Másik: Szent Dániel olyan amilyen,de számomra őszintének tűnt az öröme,amikor a tájban,madárfüttyben gyönyörködött. Igaza van,teljes mértékben egyetértek vele,vannak más ÉRTÉKEK,ÖRÖMFORRÁSOK is,mint a pénz(ami mondjuk jó dolog,-ha van-,sokkal minőségibb életet lehet általa élni,ezt nem tagadom).
De manapság mindkét nemnél SIKK MAMMON RABSZOLGÁJÁNAK lenni,MINDEN ÁRON...majd egyszer rájönnek..vagy nem...:P

rafijo 2011.05.17. 12:06:21

@Éden Zina: Igen, szerintem különb ember az, aki gyerekeket tanít, mint az aki ribanc. Persze kivétel mindig van, de jelen esetben PM nem kivétel.
A játékhoz pedig úgy kapcsolódik, hogy ez az ostobenkó azzal dicsekszik, hogy drága kurva és ő már letett valamit az asztalra.
Pókmajom nem azért nem szimpi nekem, mert prosti, hanem mert tapló módon viselkedett a műsor 90%-ban.

Bölcsészléjer (törölt) 2011.05.17. 12:07:20

@Éden Zina:

A másik kedvencem, hogy miért kényszerítesz arra, hogy megüsselek.

Kurválkodni, félretoszni azért nem szoktunk, mert az nagyon fáj a kedvesünknek, s őt nem akarjuk megbántani.

Bölcsészléjer (törölt) 2011.05.17. 12:09:08

@Bölcsészléjer: Khm a lényeg lemaradt:D

szóval ez átkozottul nem kereslet-kínálat függvénye.

yilane 2011.05.17. 12:10:26

Engem nem az zavar, hogy vannak nők (és férfiak) akik prostitúcióból élnek. De az utóbbi időben mintha ez trendi foglalkozás lenne.
Létezik a jelenség, rendben, de könyörgöm nehogy már érdem legyen.

Egyetértek azzal, hogy Szandra azért nem fogja megnyerni, mert a viasat számára lenne nem túl jó reklám, ha egy kurva nyeri a versenyt.

Egyébként nem a foglalkozása miatt lett elegem Szandrából, hanem a stílusa miatt.

bonobo11 2011.05.17. 12:11:36

@Éden Zina:

Tény, Robinak nem tetszett a dolog, részben igaza is volt. De azt is nézd meg, hogy ha Szandra nem mondja mit kellene, akkor ki mondja, Niki? Aki megvezethető bármikor? Azt se tudja mi van, ha nem mondják meg neki. Gorillaképű Linda? Aki mindig benyögi a semmitmondó hülye véleményét? Ennyi, ötletet még nem hallottam tőle. Ezekre nem nagyon számítanék, hogy majd kitalálják mi legyen. Robi meg látványosan hallgat, szerintem úgy van vele eddig megvagyunk, majd meglátjuk mi lesz.

De az is hozzá tartozik a dolgokhoz, hogy itt a végén kell főleg a szövetséges. Ha megnézed, két olyan ember ment el tegnap, akiket Kristófék bármikor maguk mellé állítottak volna, szerintem. Lotti bármikor behódolt volna Kristófnak, hiszen őt tartotta a legintelligensebb(!) embernek a hotelben. Bölény Laci meg túl bamba lett volna, hogy fel fogja, ő is azt tette volna amit Kristófék mondanak neki. Ő is addig szórakázott mint Jennifer, hogy tud ő meglepetést okozni, meg Laci, hogy: Egyelőre nem mondom el a többieknek, hogy Nikivel szeretnék egy pár lenni, na már nem is kell elmondani, nincs kinek, csak max a repülőn a mellette ülőnek.

Akkor kellett volna Lacinak Nikit választani amikor bement a hotelbe, a védettséggel, akkor meg Niki csúnyán nézett rá, Laci meg rögtön betojt.

Bölcsészléjer (törölt) 2011.05.17. 12:11:39

Alíz hány éves, mivel foglalkozik? (csak azt látom a műsorból, ami a hogyvolton lejön)

Bölcsészléjer (törölt) 2011.05.17. 12:12:30

Alíz hány éves, mivel foglalkozik? (csak azt látom a műsorból, ami a hogyvolton lejön)

J_Emma 2011.05.17. 12:14:30

Jaj, az nagyon tetszett a tegnapi adásban, amikor Kristóf lelkesen felkiáltott, hogy játsszák el az ölelkezést Danival. Egyre gyanúsabbak... :D
Egyébként arra gondoltam, milyen mókás lenne, ha közölné a T69-es, hogy még nincs is vége a műsornak, a nézők szavazhatnak, hogy ki nyerjen.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.17. 12:16:18

@rafijo: hogy is hívták azt a bongyorhajú bácsit, aki a relativitás elméletet kitalálta?
valami Einstein.:)

Na, Ő mondta,hogy minden relatív.

PM viselkedése is. Szerinted idegesítő, szerintem pedig Ádám kieséséig nagyon taktikusan, és okosan bomlasztotta a triumvirátust.

@Bölcsészléjer: ha majd egyszer olyat kommentelsz a hozzászólásomra, ami kapcsolódik is hozzá logikailag, akkor ígérem, válaszolni fogok.

tigger2 2011.05.17. 12:16:22

@rafijo: :D:D:D Ki mint él,úgy ítél...:D:D:D

fraulein praxa 2011.05.17. 12:21:02

egyébként valahol, valamelyik fórumon valaki azért bántotta szandrát, mert 21 éves korára már túl van egy abortuszon. most tegyük félre egy pillanatra azt a tényt, hogy a testével kereste a kenyerét. ez valóban bűn? és ha megerőszakolták? vagy méhen kívüli terhesség volt, élete szerelmétől de nem tarthatta meg emiatt? akkor pont hogy megvédtem, mert ki nem állhatom, mikor rosszindulatú, tyúkagyú idióták összemosnak dolgokat és nem képesek felfogni, hogy nem csak fekete és fehér létezik.
engem az háborított fel és azért állok kristóf oldalán, mert lefikázta amiért gyerekeket oktat, mint futballedző. történetesen van ilyen ismerősöm, aki óvodás, általános iskolás gyerekeket tanít focizni, szeretik a kölykök és ő is szereti azt, amit csinál. a gyerekek őszintén hálásak tudnak lenni a törődésért. és igenis, egy olyan érzelmileg csökött, zsigerileg gonosz, elkorcsosult személyiség mint a szandra, ne verje a mellét, hogy ő már mennyi mindent letett az asztalra, mert 10 000 helyett mondjuk fizetnek neki 50-et egy menetért. lehet, hogy jobban él belőle, mint a kristóf, nem vitatom. de ahhoz, h áruld a tested, olyan nagyon sok ész nem kell. kristóf sem egy agysebész, de még mindig nemesebb jellem, és egyenesebb a szememben, mint amilyen szandra soha nem lesz.

bonobo11 2011.05.17. 12:22:05

@J_Emma:

Ez a műsor már rég véget ért. Felvételről megy. A nyertes is rég megvan.

Kürosz 2011.05.17. 12:26:37

Itt is látványosan ugyanaz megy, mint a VV idején.
A "negatív" főhős, jelen esetben Szandra van a középpontban, sokan miatta nézik, miatta nem fulladt már az egész dögunalomba, ő váltja ki az indulatokat, lásd, a mai beírások is csupán vele foglalkoznak. A többi szereplő csupán hozzá viszonyítva jelenik meg, pláne Ádám eltávozta után.

Én mindig az ilyen embereket szerettem a valóságshow-kban, ami nem jelenti feltétlenül azt, h egyben az életben is.

A VV-ben a "négyes" és Alekosz volt szimpi, itt pedig Szandra.
Ez a jól ismert Howard Stern-jelenség Amerikából, ahol a szabadszájú műsorvezetőt is azért hallgatta a többség, h jól "felháborodhasson", vagy legalábbis a többség sohasem vallotta volna be, h kedveli.
Vicces, de tanulságos.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.17. 12:26:55

@bonobo11: Egyértelmű,hogy az emberek kilencven százaléka birka. A maradék tíz százalék lehetne vezető, ebből kb. 5 % az, aki érdemben alkalmas is rá.

Az világos,hogy Szandrának van annyi sütnivalója bent, hogy úgymond irányítsa az új szövetséget. (haha.tiszta egyház.:))
Ugyanakkor nekem azzal van bajom,hogy nem úgy irányít,hogy azért közben a többiek egója se sérüljön, hanem utasítja a többit, mint a szolgát. A terveket úgy is meg lehet osztani, a feladatokat úgy is ki lehet adni,hogy közben nem rúgsz bele a másikba.
Ebből látszik,hogy Szandra egy furmányos, egyszerű csaj. Tanulatlan és tapasztalatlan.

Mindezzel együtt is az egyik legjobb játékos bent, és ez vitathatatlan.

J_Emma 2011.05.17. 12:27:26

@bonobo11: Mindezt feltételes módban mondtam, én is tudom, hogy felvételről megy :) Csak elképzeltem, hogy milyen kínos lenne nekik, miután nem úgy kellett játszaniuk, hogy a nézőt megnyerjék maguknak :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 12:28:58

@nyílegyenes labirintus: na várjál, ne keverjük össze a dolgokat. Azt írtam, hogy ilyen szempontból (a csaj mutat egy pár cicit és ő a főnök) egyszerű lelkek. Az izzó az bénaság több oldalról is. Egyébként meg ne személyeskedjél itten ilyen érzékeny pontokkal mint az izzócsere, jóvan?! (Tehát a válasz, nem még nincs kész) :DD

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.17. 12:30:07

@Kürosz: tök vicces, mert a VV-ben én kifejezetten utáltam az Alekosz-Olivér-Éva-Szandika négyest és amit képviseltek.
itt pedig pont,hogy Szandra játéka(!!) a szimpatikus.

Bölcsészléjer (törölt) 2011.05.17. 12:32:27

@GL-581 g: wow köszi, ez totál kimaradt

Éden Zita:
Kérlek, erre
"Ha sok nő jobban odapakolná magát az ágyban és nem csak spermadonornak, és pénztárcának használná a pasiját, akkor lehet,hogy nem "enne" az házon kívül és nem lenne ennyi prosti sem.
ahogy a nagyanyám mondta: "ha jó otthon az étel, minek mennénk étterembe?""

azt olvasva ki, hogy a tul képpen a feleségek a hibásak, mert nem adnak meg mindent odahaza, reagált azt, hogy

nehogy már a prostitúcióért és a félrekefélésért megcsalt nők legyenek a fő hibásak.

illetve,

hogy ez nem mentség, mert nem azért élvez ilyen közmegbecsülést a kurválkodás, mert szex, hanem mert ezzel megbántja(megcsalja) a feleségét, EZ alól pedig átkozottul nem ad felmentést, hogy az asszony nem mélytorkozik.

Mert ha még a szex miatt alakulnnak ki párok, ugye, de nem erről van szó.

Mindezzel azt sugallta - lehet, hogy én vagyok ódivatú - de akár a férfi is tehetne érte valamit, sehol nincs kőbe vésve hogy a férfi nem csábíthatja el a nőjét újra és újra, elvégre az igazán jó szexhez elsősorban szeretet kell.

hozzaszolo 2011.05.17. 12:33:07

@bonobo11:
Azt én is tudtam hogy felvételről megy, de azt hittem a nyertest még a szereplők is csak akkor fogják meg tudni mikor vége lesz a tv-ben.

nyílegyenes labirintus 2011.05.17. 12:33:34

@fraulein praxa: Evidens.
Ez a vicc megvan?

Papa ül a pirosnál a Trabiban. Mellette sávban 22 éves szőke bombázó kabrió Merciben.
Papa nézi, nézi, majd kérdez:
-Ne haragudjon már meg kisasszony, de hogy lehet, hogy maga ilyen fiatalon egy ilyen drága autóban ül? Én lehúztam 40 évet a bányába', oszt csak egy Trabira futotta. Mit csinál maga?
-Tudja papa, férfiakat elégítek ki orálisan.
-Dehát az a szopás?!?!
-Nem papa, a szopás az a 40 év a bányában.

bonobo11 2011.05.17. 12:34:23

@fraulein praxa:

Amúgy ha visszaemlékszel, amikor Nikol meg Szandra annak idején bement a hotelbe, már akkor lekurvázták őket, amikor nem is mondtak semmit. Plusz akkor Szandra azt mondta modell, és már mindenki kurvaként azonosította. Hogy lehet hogy Katával, Tündével ugyanez nem történt meg? Már akkor is utálták Szandrát mikor semmit nem tudtak róla.

Plusz itt a végjátékban szerintem minden probléma, minden apró vita felnagyítódik, ez történt tegnap is. Amúgy se Kristóf, se Dani nem tud még vitatkozni sem, érvek helyett rögtön arról beszélnek, hogy az egyik műtött, a másik meg kurva. És amúgy más az, hogy valakinek kell-e a munkájához az ész, vagy hogy értelmes-e, szerintem Kristóf nem egy értelmes figura, ha az lenne, akkor nem gügyögne úgy mint egy óvodás és nem beszélne feszt hülyeségeket értelmi szintekről, meg hogy Ádám itt van köztünk, csakhogy a két legutóbbit említsem.

Szandráról annyit, tuti, hogy van egy kis antiszociális defekt, de ennyi. Ha pénzért szexelt, akkor pénzért szexelt erről ennyit tudok mondani, várható volt, hogy nem agysebészek, régészek tengerbiológus professzorok és atomkutatók jönnek a játékba. Ez benne van a pakliban, az Éden hotel 2-ben is hasonló figurák lesznek, de ez nem gond.

bonobo11 2011.05.17. 12:35:38

@hozzaszolo:

Persze, az biztos. Én a nézői telefonos felvetésedre írtam, hogy az nem valósulhat meg, mert felvételről megy.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 12:37:25

@bonobo11: a két lány úgy indított az elején, hogy sztriptíztáncosok mindketten és Szandrát a pasija tartotta el az elmúlt időszakban. Nem mondta hogy modell. Az hogy ez van neki kiírva, lásd Daninál a személyi edzőt meg a gördeszka-asztalost.

bonobo11 2011.05.17. 12:40:11

@Benyeszke:

Bocsi, én úgy emlékeztem azt mondta modell. De most hogy mondod... :)

Tényleg, igazad van.

Móka na 2011.05.17. 12:40:38

1. Ádám-ot vissza az Édenbe!
2. Dani maradjon az Édenbe!
3. Bohumilt vissza a Hogyvolt-ba!
4. Lányok sziasztok!

J_Emma 2011.05.17. 12:41:17

@bonobo11: A telefonost én írtam, de már reagáltam rá az előbb :) De írom még egyszer: nem gondoltam komolyan, csak csupán gonoszkodó fantáziálásnak szántam :))

bonobo11 2011.05.17. 12:41:51

@hozzaszolo:

Tényleg, bocs. J_Emma volt.

felmary 2011.05.17. 12:42:14

@Bölcsészléjer: BTW ez a különbség a pasik és a nők között. Egy pasi azért nem dug félre, mert az fájna a kedvesének - egy nő meg azért nem, mert NEM AKAR MÁST! Mindegy, ez off volt, csak le kellett reagálnom.
Amúgy ha nem kereslet-kínálat, akkor mi?

nyílegyenes labirintus 2011.05.17. 12:42:57

@Benyeszke: Ja, hogy csöcst villantva ecccerű... hát úgy igen. Félreértettem. :)
Személyeskedöl? Hogy tegnap meg lebaglyozol az smafu, mi? :D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 12:47:28

@Móka na: Szia Móka! Letelt már a gyászidőszak? Jöhetnél többször!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 12:49:20

@bonobo11: pont ez volt ami az ellenszenvet kiváltotta első körben, emlékszem Ádám nyilatkozta is, hogy az rendben van ha valaki a testéből él na de ezzel indítani az kicsit gáz.
Aztán meg ha emlékszel volt egy sztriptíz verseny ahol Nikol ráült Ádám fejére :DD

Bölcsészléjer (törölt) 2011.05.17. 12:49:57

@felmary: reagáld csak, igazad van, a férfiak és a nők ebben mások.

A felelősség kapcsán beszéltem arról, hogy azért, mert otthon nem elég jó a szex, a férfi még nincs felmentve a kurválkodás tilalma alól.

Elsősorban nem azért mert fúj erkölcstelen, hanem mert ilyesmit nem tehetsz meg olyannak akit elvileg szeretsz. S nem nem vagyok se megcsalt, se nő:P

fraulein praxa 2011.05.17. 12:51:08

@bonobo11:

figyelj. szerinted melyik értékesebb, szebb foglalkozás?
gyerekeket oktatni és nevelni a mozgás szeretetére, megtanítása csapatban játszani, vagy b*szatni magad 20-40-50 ezerért mindenféle kéjenc csávóval? na ugye. és akkor még jön a szöveggel, hogy ő mennyi mindent letett az asztalra... attól függ melyikre, mert arra egészen biztosan nem, amire kristóf pakol.

lehet, hogy kristóf lassan beszél, vagy érdekesen fogalmaz néha, nem túl intelligens, de NEM rosszindulatú ember, nem gonoszkodik zsigerből, és nem leli ebben örömét. most is csak visszavágott a lányoknak, amikor elkezdték őt piszkálni. baj hogy nem hagyta? miért kellett volna?
amikor bejött a két lány, enyhén szólva lerítt róluk, hogy mifélék. még nekem is, pedig nem is voltam ott. még egyszer mondom, nem az a baj, hogy mivel keresi a kenyerét, a baj azzal van, hogy ő ettől felsőbbrendűnek, okosabbnak hiszi magát a többieknél. mit gondolsz, ha egy futballedzőt lenéz, akkor vajon nikit, a bolti eladót nem nézi le ugyanúgy? vagy egy postást, tanárt, szülésznőt? álljon mindenki escort-lánynak, mert az a valami?...:-/

bonobo11 2011.05.17. 12:52:00

@Éden Zina:

"hogy nem úgy irányít,hogy azért közben a többiek egója se sérüljön, hanem utasítja a többit, mint a szolgát."

Ez tény, nem túl finom ahogy kiosztja a "parancsokat". Viszont ezért a többiek is a hibásak, mert nem teszik szóvá. Egyedül Robi volt az, aki sok hallgatás után kimondta amit gondol. Ha a többiek is kimondták volna neki, akkor szerintem Szandra is visszavett volna az arcból. Viszont erre nem is számítottam, mivel Niki mosolyogva mondja, hogy igen ezt is Szandra mondta, azt is Szandra mondta, szóval tőle nem várom, hogy kiálljon magáért.

Amúgy még ezzel kapcsolatban nekem sokkal irritálóbb volt, amikor Ádám parancsolgatott pl : "Szólj a Daninak" "Kristóf, szólj a Daninak!" meg állandóan mondta valakinek, hogy ezt meg azt hívjátok ide, meg hasonlók, az szerintem rosszabb volt. Plusz Kristóf arcát vissza kell nézni amikor Ádám arra utasítja erélyesen az erkélyen, hogy szóljon Daninak. Kristófon is látszott nem sűrűn csicskáztatták még.

Móka na 2011.05.17. 12:52:22

@Benyeszke: Még feketében járok - na és egy kis kiwi-zöldben. Remélem Bohumil itt van, ha más nem lélekben :o). Tudom, hogy a találkozások nem véletlenek - lásd én és a ÉH :). Amúgy pedig nem vagyok annyira okos, szép, nyitott és zárt, hogy érdekeljenek az Ádám buzi, Szandra pedig kurva témák.... valami társasjáték - pl. torpedó -ki esik ki és miért, érdekelne :).

fraulein praxa 2011.05.17. 12:52:34

@bonobo11:

modell-t is mondott, mert még kristóf meg is kérdezte hogy "aktmodell"? mivel divatmagazinba nehezen tudja elképzelni...

GL-581 g 2011.05.17. 12:57:44

@fraulein praxa: Erre 10 pontból 11-et adnék, ilyen szépen még senki nem fogalmazta meg a lényeget, köszönöm. :)

bonobo11 2011.05.17. 13:00:13

@fraulein praxa:

A válasz egyértelmű. Persze, hogy gyerekekkel foglalkozni, vagy egyáltalán normális átlag foglalkozást űzni sokkal értékesebb mint pénzért szexelni. Ez nem vitás, nem is mondtam, hogy jobb ha valaki kurva vagy erotikus munkát végez.

Csak szerintem az szánalmas, ha valakinek nincs más érv hogy visszavágjon egy témára, minthogy az egyik kurva, a másik meg műtött(utóbbit Dani mondta) és eközben értelmesnek hiszi magát. Ez Kristóf.

Plusz Kristóf, ha nem akar beszélni Szandrával, akkor ne beszéljen, de azt úgyis meghallja ha Szandra beszél őhozzá. Erre Kristóf lekúrja Szandrát, hogy miért beszél hozzá, gyerekes. Valószínű, hogy Kristóf jobb ember mint Szandra, engem csak a hülyesége irritál már kezdetek óta.

bonobo11 2011.05.17. 13:01:47

@fraulein praxa:

"modell-t is mondott, mert még kristóf meg is kérdezte hogy "aktmodell"? mivel divatmagazinba nehezen tudja elképzelni..."

Köszi az infót. Akkor csak nem emlékeztem teljesen rosszul. :)

taktikázó (törölt) 2011.05.17. 13:03:46

@rafijo: Nem azért nem talált ki magának egy kamu megnevezést Szandra, mert nem ciki neki, hanem azért, mert nincs hozzá elég IQ-ja, hogy felmérje, hogyha bemegy egy ilyen műsorba, úgyis kiderül róla minden. Ha lenne esze, eleve nem dicsekedett volna Robinak azzal, hogy havi 1 millát keresett, mert akkor mindenkiben elindul a gondolat, hogy vajon mivel?? Ráadásul neki a viselkedéséből is lejött a "foglalkozása", hisz egyből rámászott az összes fiúra, aki bejött a hotelbe. Egyébként biztos, hogy ezért is nem jár az ÉH rendezvényekre, mert szégyenli magát. Olvastam róla egy cikket, amiben sajnálkozik, hogy megbánta a múltját, mert amióta ezt ország-világgal tudatta, azóta mindenki beszól neki az utcán és már lakhelyet is kellett változtatnia emiatt. Sixx nagyszerűen megfogalmazta a lényeget Szandráról:
"Pókmajom lányosan ül a felolvasó Niki mellett, a csudapina nagy része kilóg a farmer-rövidgatyából. Az lehet, hogy ezt a nőt kivakarták a szutyokból, de a szutykot nem sikerült kivakarni a nőből."

garrett27 2011.05.17. 13:12:18

Szerintem a prostik alapvetően normálisak. Na Pókmajom nem az! Ez a féreg még a prosti társadalomra is szégyen. Gonosz, kisstílű, nagypofájú, identitászavaros, kicsit skizo, de mindenképpen egy lelki roncs. Csak figyeljétek meg, állandóan rágja a körmét és folyamatosan jár a lába. Kész pszichotanulmány.
Niki viszont egyszerű, mint a barlangrajz. Vele nem lehet mit kezdeni. Tegnap is alátámasztotta, mikor a leendő párját hazaküldte.
Tökös Bula hasonló karakter, csak kicsivel csendesebb. Összeillenek.
Az viszont továbbra ia nagyon zavar, hogy Pókmajom még mindig nem állt még csak a közelében sem a kiesésnek. Legalább egyszer megadhatnák a társaságnak ezt a ziccert. Ő már nem új játékos, ezt a többieknek is fel kellene végre ismerni, mert állandóan bedőlnek a "nyírjuk ki a régi játékosokat" uszításának.
Az viszont érdekelne, hogy a valóságban mennyi a tarifája a ribanc Pókmajomnak, és ki az a marha, aki pár százasnál többet adna egy ilyen 40 kilós csupavalag luvnyáért!

hozzaszolo 2011.05.17. 13:14:40

Ja igen Dani mondhatta volna nikinek azt is hogy mennyire alpári suttyó viselkedés póker közben mutogatni a pináját de tuti kitalált volna rá valami magyarázatot.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.05.17. 13:17:52

Én azon röhögtem nagyot, amikor a Pókmajom azt mondta, hogy letett valamit az asztalra. Hát én nem vagyok abban biztos, hogy az asztalra, de lehet, hogy oda is.

Jozeph Pelikahn 2011.05.17. 13:20:25

@Kürosz: Nincs is ezzel baj, én is "szeretem" ezért Szandrát. De attól még megállapítom, hogy teljesen romlott személyiség és a fiúk erkölcsileg magasan fölötte állnak.

GL-581 g 2011.05.17. 13:22:05

@garrett27: "Niki viszont egyszerű, mint a barlangrajz. Vele nem lehet mit kezdeni. Tegnap is alátámasztotta, mikor a leendő párját hazaküldte."

Igaz, de ha nagyobb időtávot szemlélünk, még viccesebb az eredmény:
Miután Niki fix párja feláldozta magát, a csaj nekiugrott régi-új párja, Dani torkának, hogy még a lehetősége se merülhessen fel annak, hogy Dani esetleg mellette marad. Ezután nekiállt puncsolni a két szépséges hölggyel, hátha az egyik férfivé műtteti magát a héten és párja lesz, majd mindezek után, egy sorsdöntő pillanatban hazaküldte az egyetlen embert, aki még párja lehetne. Bravó! :DDD

petite caterine 2011.05.17. 13:24:14

@bonobo11:

honnan tudod, mit vágtak ki ebből a vitából? ki mivel indított? én nem láttam azt a részt, amikor szandra leszólta kristóf munkáját, mégis a srác arra hivatkozva vágott neki vissza a kurválkodásával. szóval nem vagyok meggyőződve róla, hogy nem a lányok kezdték ezt az egészet..:-/

fraulein praxa 2011.05.17. 13:25:49

@petite caterine:

bocs, ez én voltam, csak két nick-em van, egy a velvetre és egy ide..:-) de nem vagyok skizo, esküszöm :-DD

bonobo11 2011.05.17. 13:25:53

@garrett27:

Bár szerintem neki kellene megnyerni a játékot, (hogy miért ezt feljebb kifejtettem, de röviden persze nem a jelleme miatt) nem kizárt hogy kihullik.

Ha megnézzük Aliz, már a múltkor is utalt arra, hogy neki a lányok az ellenfelei, nem a fiúk, tehát ha bármilyen feladatban győz Aliz, szerintem Szandrát kilövi.

Ahogyan így döntene Dani és Kristóf is. Tehát van legalább három esély arra, hogy valami feladatot követően a kieső Szandra legyen. Akár a párjával együtt. Kitudja?

Amúgy szerintem Szandrával a probléma belül van nem kívül. Tény nem egy szépség, de a teste nem rossz, plusz a hotelben fordultak meg azért hozzá képest igazán gáz külsejű csajok.

GL-581 g 2011.05.17. 13:25:58

@petite caterine: A "Te mit tettél le az asztalra?" duma még az előzetesben is benne volt...

fraulein praxa 2011.05.17. 13:28:15

@bonobo11:

nem agysebész én is tudom..:-) mégis a számomra ő az egyik legszerethetőbb figura, levivel együtt az egész műsorban.

szepi79 2011.05.17. 13:28:46

és azt vágjátok, hogy ez volt az első olyan ÉH rész, ahol nem volt se pöcs, se csöcs? (vagy csak én nem emlékszem rá?)

Móka na 2011.05.17. 13:29:10

Bohuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu írtam neked email-t!!! :)

fraulein praxa 2011.05.17. 13:29:15

@GL-581 g:

utálom mikor ezzel jönnek, mert rengeteg kérdést felvet: milyen asztal? ki mondja meg, hogy mi számít értéknek? ugyanaz az asztal? lol..:-DD leghülyébb szövegek egyike..:-D

doktorkotasz2 2011.05.17. 13:29:32

Üdv mindenki!
Nyerítettem, a vérkeringésem is felpezsdült a tegnapi adás során!
Csúcs volt!
1.) Lotti ahogy az eszik......... leírhatatlan, elképesztő!
2.) PM egy zsebdiktátor, a többiek viszont megérdemlik!
3.) Niki szopott feje, félemeletes mellei és iszonyat butasága lesz a veszte mindenkinek, akit egy kicsit is kedvelt! :Ö
4.) Előzetes a mai műsorból? AHHHH! Ma a randiról valamelyikük nem megy vissza. És mivel ma a Pápa a soros IGEHIRDETŐ, így neki kell majd eldöntenie, hogy ...........mi lesz?
ATYAÚRISTENwtfOHHHMAMAMMAMIA, MOST MI LESZ?

bpetya75 2011.05.17. 13:29:35

@Bölcsészléjer:

Vicces vagy. Nem a homoszexualitás létét tekintem dekadenciának, hanem a reklámozását, a trendivé tételét (gender mainstreaming ha hallottál már róla). Ugyan ez a probléma a qrválkodással. Úgy tűnik, mintha reklámoznák ezekben a műsorokban ezt a "megélhetési formát", bár ez elsősorban a VV-re meg az Alekf@sra igaz.

Bírom a hozzád hasonló figurákat, akik pár mondat alapján megmondják, hogy mit gondolok. :-D

Ja. Meg dekadens kommentelni. Ezdefájt...

bonobo11 2011.05.17. 13:31:44

@petite caterine:

Magát a vitát a lányok kezdték, ez egyértelmű, hiszen Niki volt aki odahívta Kristófot és elkezdett neki magyarázni, aztán meg Szandra, amit nem értettem, hogy egyáltalán erre a beszélgetésre mi szüksége volt a lányoknak. A folytatásban viszont szerintem Kristóf volt és Dani volt, aki elkezdett másról magyarázni.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 13:34:51

Jellemző, én nem láttam Lotti hogy eszik mert próbáltam fülelni hogy a nagyeszűek mit óbégatnak, mert éppen akkor szidták Alízt. De ha már ennyien emlegetitek megnézem.

Kürosz 2011.05.17. 13:35:40

@Jozeph Pelikahn:

"Nincs is ezzel baj, én is "szeretem" ezért Szandrát. De attól még megállapítom, hogy teljesen romlott személyiség és a fiúk erkölcsileg magasan fölötte állnak."

Egyáltalán nem, mintössze az Ádám-csapat jól hangzó szólamokkal tudta leplezni az alig burkolt agressziót.

Miről is szólt Ádám "uralkodása"?

Amikor bejött valami új vendég, akkor Ádám odament hozzá a két kigyúrt kisérőjével, és megmondta nekik, h vagy úgy lesz minden, ahogy ők mondják, vagy el lesz vágva onnantól a hotelben.
ez egyedül Szandránál nem jött be.

Ugyanaz az agresszió, mint Szandránál, sőt, sokkalta több, csak jól látszik, h Szandrának erőteljes szocializációs hátránya van, mert amíg Ádámék a maguk lépéseinél a "közösségi érdekre" hivatkoztak, addig Szandra volt olyan botor (amúgy a szerkesztők legnagyobb örömére, hiszen főnyeremény volt nekik Szandra karaktere), h nyíltan bevallotta, h ő itt most "gonoszkodik".

bonobo11 2011.05.17. 13:37:37

@fraulein praxa:

Levi nagy arc volt. :)

Kettőjük között a különbség, hogy nem is próbálta magát hiper okosnak beállítani mint Kristóf. Levi megmondta ő jól érzi magát, buli, pia, nők. Ez egyértelmű volt. De Kristóf teszi az agyát. Bevallom az elején még én is röhögtem, amikor az "igazi kígyó" meg "vállalhatatlan nőszemély" meg hasonlókat mondott a kendőben, de aztán elkezdett irritálni az okoskodása.

Plusz a legjobb mondat, ami a fő irritáló volt múlthéten: "Aliz tartozik nekem" erre mit mondjak? Szerintem Aliz már párszor lerótta a tartozást, amikor szinte mindig azt csinálta amit Ádámék akartak. Csak Kristóf nem fogta fel, hogy az Ádámékban ő is ott volt. Úgyhogy röhej volt három adáson át "tartozásra" hivatkoznia meg hogy " emlékeztetni akartam rá". Ugyan már. :)

bpetya75 2011.05.17. 13:40:11

@petite caterine: Ahogy hallgattam a beszélgetésnek azon részét, szó sem volt leszólásról. Lassú visszavágás gyanánt provokálta Pókot és nem várt módon bejött neki a dolog.
K: "Én sosem szégyelltem, hogy futballedzőként keresem a kenyeret, te se szégyelld, hogy escortozol."

Ha nem is szóról szóra, de ez valahogy így szólt. Ha előtte a Pók beszólt volna neki, azt nem hiszem hogy kihagyták volna.

Eddig még azt mondom, hogy frappáns visszavágás volt. Ha a folytatást kihagyják egy elegáns eltávval, akkor maxi respect. Így összességében viszont nem...

rafijo 2011.05.17. 13:41:32

@bonobo11: Már délelőtt kidühöngtem magamat egy ilyen hozzászólás miatt. A lényeg, hogy az összevágott műsorba a tizedét se teszik be a vitából. Minden ok-okozat. A ribicsapat lecsapott Kristófra és ő miután kiröhögte magát, Danival lealázta őket. Nehogy már ezért a fiúk legyenek a hibásak.
Dani azért mondta, hogy az escort és a műnő ne mondja meg neki, hogy mi az értékes, mert állandóan azzal támadják, hogy őt csak a pénz érdekli. Pedig ha érdekelné a pénz, akkor nem gördeszkát gyalulna a hátsó sufniban 32 évesen.
Ha téged mindenféle szerencsétlen köpköd, akkor te szó nélkül tűröd?

Jozeph Pelikahn 2011.05.17. 13:41:48

@bonobo11: Kristóf nem kezdte osztani Szandrát, arról volt szó, hogy ki az aki pénzért játszik és megjegyezte, hogy biztos Szandrának is jól jönne a 25 millió. Erre kezdte az kifejteni, hogy mivel keresett és mennyit.

Tehát szerintetek ha egy kurvával pénzről kezdünk beszélni és annak erről egyből a faszok ugranak be amikbe beleugrott és besértődik, az a mi hibánk. Hmmm.

DougTheHead 2011.05.17. 13:42:09

Kristóf hatalmasan nyomta az egész beszélgetést a csajkartellel, lehet h a srácnak lassucska a processz, de futtatja a gógyit rendesen, a király büszke lehet, isten nyugtassa...

zaphodbeeb 2011.05.17. 13:45:55

Szandra karaktere a játékban 100Í% bukó. Csak azért vann bent, mert a szerkesztők folymatosan megmentették. Most itt az ideje, hogy eleresszék a kezét.

bpetya75 2011.05.17. 13:46:09

@beacska: :-) Ezért kel el majd mindenki. Mert valakinek csak tetszik a kis pocak meg a seggig érő homlok is ;-) (magamat írtam le röviden), meg a kockahas kék szemekkel, meg a szikár, szőrös alkat is. Szép dolog a változatosság.

DougTheHead 2011.05.17. 13:47:33

Szandrát a bolondságának teljes kiteljesedéséig benntartják, nagy svunggal fog elmenni ha elmegy... tudod... a néjzeccség...

Veder1 2011.05.17. 13:48:18

@Kürosz az az ember (PM) beteg, hagyd már a mosdatását!

rafijo 2011.05.17. 13:48:49

@bonobo11: Kristóf se próbálja magát okosnak beállítani. Igaz, hogy mondta párszor Pókmajomról (vagy másról?), hogy nincsenek egy értelmi szinten, ezért nem magyarázza el neki az igazságot, de ezzel nincs semmi baj. Ez nem azt jelenti, hogy Kristóf a legokosabb, csak van nála hülyébb is.
Alizt pedig csak szimplán próbálta érzelmileg zsarolni. Egy ilyen játékban ez a normális, és nem az, ha valaki kukán ül a párválasztóig.

felmary 2011.05.17. 13:49:00

@bonobo11: Arról nem is beszélve, hogy az első adandó alkalommal hagyta Alízt a *csába. Ádámka kedvéért.

zaphodbeeb 2011.05.17. 13:50:37

Ha ezt a játékot engedik egy ilyen nőnek megnyerni, akkor normális embernek nincs értelme jelentkezni rá. A csatorna meg egy prosztő prostihirdetési újság utolsó előtti oldalával lesz egyenértékű. (Lehet, már most is az)

felmary 2011.05.17. 13:51:53

@rafijo: erre mondhatnánk azt is, hogy ha tanult volna, akkor most nem gördeszkákat gyalulna a sufniba. Ugye. Nézőpont kérdése.
Szerintem már eleve gáz, ha valaki 32 évesen ott tart, hogy lazán otthagy csapot-papot 2-3 hónapra egy valóságsóért. Ráadásul olvastam valahol, hogy Danit a VV-be is beválogatták, csak ez jobban bejött neki. Na bassz', akkor akár fél évre is simán kivonul az életéből. Szerintem az a gáz, hogy ezt megteheti.

rafijo 2011.05.17. 13:52:17

@bpetya75: Az utálat ahhoz már túl nagy, hogy egy magas labdát ne üssenek le. Ha Niki belekezdett, akkor Kristóf se fogja vissza magát.
Ráadásul a fiataloknál az a menő, aki jobban tudja cikizni a másikat. Nincs ezzel semmi baj. Ez nem az apácaképző/papnevelde.

Jozeph Pelikahn 2011.05.17. 13:52:53

@Kürosz: Oké, kezdő játékosként, hárman összebarátkozva és fix párokkal, Te mit csináltál volna az újakkal?

mandruc 2011.05.17. 13:52:55

Én nem értem, miért hangoztatja mindenki, hogy mennyire szörnyü PM és Niki féle koszvadt szutykokat mutogatni a tévében, mert ők lesznek a példaképek a jövendő generációk számára.
Szerintem egy normális értékrendű családban felnőtt gyerek soha nem fog ilyen libákat példaképnek tekinteni. Csak persze ehhez a neveléssel is foglalkozni kellene, nem csak leültetni a gyereket a tévé elé, hogy nézzed, addig sincs veled gond...
Ez egy szórakoztató műsor, senki nem állította, hogy a célja a társadalmi értékek bemutatása és erkölcsi példák állítása. Szórakoztatónak szerintem pedig szórakoztató :-)

zaphodbeeb 2011.05.17. 13:54:10

Jaa, tudod, Éden Hotel! Áhh leesett! Tudom már ahol a szakadt kurvák óbégatnak. Huhh. Nesze neked pritivumen.
Réka ébredj fel.

bonobo11 2011.05.17. 13:55:42

@rafijo:

Kristóf több emberre is azt mondta, nincsenek vele egy szinten, csak ezzel az a baj, hogy ő ezt állítja, de ez nem igaz. Vagyis igaz, csak nem az ő javára. Persze voltak bent hülyék és vannak is, de nem azok akikről Kristóf ezt kimondja.
Ezért okoskodó, inkább maradna csendben vagy beszélne arról kendővel a fején, hogy melyik nő "vállalhatatlan" vagy melyik "igazi kígyó", azzal nem volt gondom, de az okoskodásával igen.

rafijo 2011.05.17. 13:55:57

@felmary: Attól még hogy ebben igazad van, nem mondasz ellent. Daninak nem a pénz a fontos, hiszen akkor pl. tanult volna vagy most is a gördeszkákat gyalulná nyaralás helyett. Ellenben PM-vel. Ezzel amúgy nincs baj, csak bagoly ne mondja már verébnek...

Jozeph Pelikahn 2011.05.17. 13:56:06

@rafijo: Miért teszitek oda Kristóf állításához mindig, hogy értelmi szintről beszélt? Csak a tegnapiban volt így, előtte soha nem az értelmi szintre célzott. Ez valami kisebbségi komplexum következménye vagy mi?

rafijo 2011.05.17. 13:58:49

@bonobo11: Én csak Szandrára emlékszem, de mindegy. Nem nagyon voltak bent észlények, tehát Kristóf olyan nagyot azért nem tévedhetett. Ha jól emlékszem a TF-en végzett. Ismerek pár volt TF-est. Egyik se lángész, de nem is az emberiség alja.

bonobo11 2011.05.17. 14:02:10

@rafijo:

"Ha téged mindenféle szerencsétlen köpköd, akkor te szó nélkül tűröd?"

Persze, hogy nem tűröm.
Írtam is, hogy magát a vitát a lányok kezdték és nem is értettem, hogy miért. Én a vita azon részére írtam amikor a kurvázás ment.

Plusz nehogy azt hidd, hogy azért mert Dani meg Kristóf nem hangoztatja, őket nem a pénz érdekli.

Jozeph Pelikahn 2011.05.17. 14:02:13

@mandruc: Nem egy-egy műsor szintjén okoz gondot a jelenség, hanem ott, hogy a celebek egyik fele ribanc, másik fele átszabott preribanc.

De Szandra nem fogja megnyerni a játékot, visszaveszik tőle amit kapott.

rafijo 2011.05.17. 14:03:01

@mandruc: Nem az a baj, ha ilyen emberek szerepelnek egy műsorban. De szerintem az baj, ha megnyeretik velük a nagy pénzt, mert a tapasztalatlan fiatalok azt hihetik, hogy ilyen könnyű pénzt keresni. Sokszor megírták már itt mások, hogy Szandra csak azért van bent, mert folyamatosan fiúkból volt többség vagy egyszer védettsége volt. Szerintem nem érdemli meg függetlenül a viselkedésétől.
A műsor egyébként engem is szórakoztat :) De a hogyvolt a csúcs!

felmary 2011.05.17. 14:03:05

@Jozeph Pelikahn: én úgy emlékszem, hogy ezt az értelmi szintet többször is hangoztatta már. Gábornak is pl. az egyik pandorán. Jóvan, az sem volt egy agytröszt, na de azért...

rafijo 2011.05.17. 14:05:37

@bonobo11: Persze, hogy érdekli őket, de (ismétlem Danit, Kristófot) ne egy eszkort lány vagy egy többször műtött 23 éves csaj rója fel nekik a pénzéhséget.

bpetya75 2011.05.17. 14:07:08

@rafijo: Asszem az utálattal kapcsolatban teljesen igazad van. Viszont a folytatás már nem cikizés volt. Arról szólt, hogy ki döngöli földbe a másikat. Szó se róla, a fiúk jártak sikerrel. Bár én ezt kétes értékű sikernek tartom, a csajok "helyzetértékelése" valóban szánalmas volt utána.

rafijo 2011.05.17. 14:08:11

@Jozeph Pelikahn: Te jobban megfogalmaztad, likeolom :)
Valahol olvastam, hogy egy anyuka arra panaszkodott, hogy bár a gyereke nem nézte a VV4-et, de az iskolában a társaival azt játsszák, hogy ki a Szandika meg ki az Alekosz. Na ez már gáz.

bonobo11 2011.05.17. 14:08:36

@rafijo:

Kristóf használta másra is, például Gáborra amikor Gábor Jennifert "fenyegette". Mert azt nem szabad, csak Szandrát lehetett fenyegetni akkoriban, hogy pokol lesz az élete a hotelben.

Akkor is az volt a baj, hogy Kristóf csak mondta és mondta, állította, hogy hogy mer Gábor ilyet mondani, Gábor szava semmit nem ért neki, szinte meg sem hallgatta, csak fújta a sajátját, aztán meg sértődötten elhúzott. Kristóf nem tud vitatkozni, csak felháborodva elmondja amit akar aztán elmegy onnan. Ezt csinálta Gábornál, ezt csinálta Szandránál.

Az, hogy ki hol végzett semmihez semmi köze. Nem a végzettségtől értelmes valaki, úgyhogy az hogy hol végzett édes mindegy. Lehetne akár öt diplomája, akkor is hülye lenne.

bpetya75 2011.05.17. 14:11:53

@felmary: Bezony. Gábornak, Levinek, Szandrának tuti előadta már ezt a primitív dumát, emlékeim szerint mindegyik esetben hozzátéve, hogy értelmi szintről beszél. Gáboron csodálkoztam hogy nem szólt vissza neki. Ő elég jól indított nálam, amikor beszólt a királynak, hogy neki 12 éves kora óta nem mondta meg senki mit csináljon, most sem fogja. Csak aztán mégis udvari bolond lett szegény srác...

rafijo 2011.05.17. 14:11:55

@bpetya75: A földbedöngölésben igazad van, de szerintem ez inkább volt vicces (a lányok terve miatt) mint baj. Éltek a lehetőséggel. Akkor lenne primitív vita, ha úgy kurváznának le valakit, hogy nem az. Azt én se szeretem.

Jozeph Pelikahn 2011.05.17. 14:12:04

Az is vicces, hogy a szerkesztők szivatták a játékosokat, azok meg most ha nem is tudatosan de visszaszopatják a szerkesztést:

- Ádámnak kellett volna bentmaradni meggyengülten, erre kiejti magát,

- Szandra csapatot akarták legyengíteni, erre Niki ész nélkül választ.

Vajon a dán adásokban is ez volt: a végén az erősebb érzelmek motiváltak az ésszel szemben?

bpetya75 2011.05.17. 14:14:21

@bonobo11: Alapvetően egyetértek veled, tényleg nincs neki vitakultúrája, de a tegnapit azt bizonyos szempontból pont nem úgy csinálta, mint a korábbiakat. Nem is ő akadt ki a végére ugyebár.

rafijo 2011.05.17. 14:16:49

@bonobo11: én úgy emlékszem, hogy Jenny kicsit félrevezette Kristófot és Ádámot, mert azt mondta nekik, hogy Gábor a kinti élettel fenyegette meg. Ezért voltak annyira kiakadva. Egyébként Gábor pultos se egy lángész.
A végzettség pedig jelent valamit általánosságban. Kivételek persze vannak mindkét oldalon. De ha nem hiszed, akkor sétálj be egy szakmunkás képzőbe és utána egy főiskolára. Van különbség.

bpetya75 2011.05.17. 14:17:01

@rafijo: Az már igaz. Azt hittem besz@rok mikor megpillantva Lassút, Csálé mindjárt elkezdte lökni a hülye rizsát. Ennél még a 7 éves lányom is rafináltabb. Sőt! Talán az 1 éves is, csak Ő még nem beszél elég jól ;-)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.17. 14:17:02

@bonobo11: ja, hát persze. tudod a kettős mérce.

végül is ádám ugyanezt csinálta, ahogy írtam is "pepitában".
most persze csípi az emberek szemét, mert egy olyan ember van pozícióban, akit utálnak, mert "kurva", ami tényleg teljesen irreleváns dolog.
másrészt meg, mert nő és a magyar társadalom egyszerűen nincs olyan szinten,hogy egy nőt irányítóként elfogadjon.

fraulein praxa 2011.05.17. 14:18:12

@bpetya75:

nem volt ez földbe döngölés szerintem, inkább csak szembesítették a lányokat a nagy büdös valósággal, pókmajom stílusában ( "eltaposlak" pl...). az ilyesmi tud ám fájni, és szarul esni.

Binglof 2011.05.17. 14:18:48

Azt nézem most - meg a tegnapi műsorban is azt néztem - hogy a Pókmajom úgy ül széttett lábbal - azt hiszem az Attila ölében van a lába - hogy a petefészkéig lelátni. Igazán nőies. Amikor meg elhajtotta Robit... Istenem, de állbavágtam volna a helyében.

bonobo11 2011.05.17. 14:18:54

@bpetya75:

Szerintem Kristóf a tegnapiban talán egy fokkal volt jobb mint addig. De amúgy Gáborral kapcsolatban én is így voltam annak idején. Végre egy tökös gyerek, nála a védettség, na ez tuti szétlövi a magot, aztán meg azt csinálta amit mondtak neki, hazaküldte Norbit. Onnantól meg Levivel jól elvoltak ugyan, de beleszólása nem volt a dolgokba.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.17. 14:21:05

@garrett27: úristen, de unalmas ez a pm ribancozó nagyelőadás.
lejárt lemez. lapozzunk má'.

mer' itt ugye mindenki kisímult idegrendszerű erkölcslovagja tökéletes alakkal, magánélettel, és ofkorz körömmel..:)

*jinx* 2011.05.17. 14:22:48

@Hana30: "Gratulálok a véleményedhez és a gonolataidhoz. Remélem a lányodat is hasonló pályára szánod majd, ha jól kiképzed, majd nektek is lesz budai villa."

Ez most komoly? :( És még PM a rosszindulatú??? WTF?
Miért kell belekeverni a családot, honnan veszed hozzá a bátorságot? Ennyire nem bírjátok elviselni, hogy más a véleménye?!

Hana30 2011.05.17. 14:23:15

Gyerekek, csak engem zavar az, hogy míg a többi eszik, ez a három luvnya ott bagózik az orruk alá? Alíz konkrétan ott hesegette a füstöt, miközben ettek. Nem tudom, ti mit gondoltok erről, de én már ezért elküldtem volna őket a sunyiba.
Niki választása meg igazából nem lepett meg. Tőle ezt vártuk. Benn tartja az egyik ellenfelét és elvágja a halvány lehetőségét is annak, hogy párra leljen?
Vajon végiggondolta már, hogy ki mellé állhat? Vagy majd kukacot ragaszt valamelyik lányka lába közé?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 14:24:44

@Éden Zina: ha ennyire nagyon zavar az ilyen vélemény akkor scroll és kész. Itt mindenki azt ír és mond amit akar.

Jozeph Pelikahn 2011.05.17. 14:25:13

@bpetya75: Gábort én végig gerinces játékosnak tartottam, egyetlen hibát követett el, mikor nem küldte haza Ádámot, de ez felróható annak, hogy nem látta át annyira a dolgokat mint mi így utólag.

Levi kiesése után meg sokat lógott együtt a trióval, ilyenkor érthetően kialakul egyfajta kötődés.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.17. 14:28:01

@Benyeszke: jaj, ne már! tényleg?
:)))

ezt pont Te mondod, aki az egyik leghangosabb Ádám-fan és habzó szájjal abuzáljátok a barinőkkel, aki szembe megy a nyájjal? :)

ne nevettesd ki magad, kérlek!

bonobo11 2011.05.17. 14:29:10

@rafijo:

Amit írtam abban pont az volt a lényeg, hogy Kristóf meg sem hallgatta Gábort, csak fújta, hogy hogy mer egy nővel így beszélni. Jennifer tökagyú volt és azt sem tudta mit mondott neki Gábor aznap délelőtt. Már este a vitában amikor Gábor rákérdezett, hogy "Jenny mondtam neked ilyet? Én nem mondtam" akkor is bizonytalankodott Jennifer és azt mondta, "hát nem tudom, valami ilyesmit mondtál". Ez a kettő nem ugyanaz, de Kristófot ez nem érdekelte. Aztán riportban meg jött a szintekkel, hogy Gábor alatta áll.

Sose mondtam amúgy, hogy Gábor egy észlény.

Végzettségre meg annyit tudok mondani, hogy azt mondtam Kristófnak lehetne öt diplomája akkor is hülye lenne és ezt még mindig tartom. Sok bunkó, meg gyökér emberrel találkoztam már, akinek egy vagy több diplomája volt, de ezt nem tudtad volna róluk megmondani, plusz, találkoztam sok egyszerű végzettségű emberrel aki jobban ki tudta magát fejezni és értelmesebb volt, mint egy diplomás. Ezért írtam a végzettségnek sokszor semmi köze nincs az értelemhez.

Mindenhol vannak értelmes emberek és hülyék is. Legyen az egyetem, gimnázium, szakközép.

zaphodbeeb 2011.05.17. 14:29:25

@Éden Zina: nem, mi csúnyák, öregek, kövérek, büdösek vagyunk (és még csomó mindenek). De nem szeressük nézni a kurvanéniket a tv-ben, akik még negatív hősként különleges külső segítségeket kapnak. Ráadásul azt hiszik ettől, hogy milyen überfrankók.

bpetya75 2011.05.17. 14:29:56

@Hana30: Ez füst hessegetés nekem is feltűnt. Ez egy kőbunkó dolog. Megetetném velük a csikket legszívesebben.

Alízzal ez az egy nagy bajom van. Nem áll ki magáért szinte semennyire. Most persze hiába szólna nekik, most már szívatni akarják, de nem hiszem, hogy most kezdték ezt. Az elején közlöm, hogy normális emberek ezt hogyan szokták, és hogy ez az elvárás itt is. Csak felfognák!? Talán...

dióda 2011.05.17. 14:31:01

@Hana30:

Az erkély is tele van csikkekkel, de volt olyan rész, ahol PM nemes egyszerűséggel a padlón nyomta el bagót, majd kipöckölte az „őserdőbe”. Vártam is, hogy sixx szán ennek 1-2 mondatot.
Finoman fogalmazva bunkóci viselkedés.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 14:33:06

@Éden Zina: gyűjts anyagot mielőtt sértegetsz mert sosem voltam Ádám fan. Kristóf és Krisztián. És igazán szép a jellemrajzom eddig nem tűnt fel hogy habzószájú lennék de mindjárt megnézem.

Ellenben te nem olyan régen azt fejtegetted hogy a nő hibája ha a férfi kurvához jár. Tükör.

*jinx* 2011.05.17. 14:33:49

@bonobo11: erre írtam én tegnap, hogy a diploma nem korrelál az intelligenciával. :) Kristóf rászolgált a focistákról tartott sztereotípiákra, egyetemi végzettség ide vagy oda. :)
(Amúgy csak zárójelben, Szöszi is diplomás - mérnök - és mégis annyi faszság hagyta el a száját, hogy ihaj... 360° a legemlékezetesebb. :DDD)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.17. 14:34:36

@zaphodbeeb: ha nem szereted nézni, akkor mé' nézed?
meg tudod magyarázni?

és ha nem nézed, akkor mire építed az itteni kommentjeidet? a hogyvoltra?

Jozeph Pelikahn 2011.05.17. 14:34:55

@Éden Zina: Nem kettős mérce, nálad elvakultság.

Kifele mindkét csapat ugyanazt csinálja: szúr. Ezt így is kell (nem is értem az itt okoskodók hogyan képzelnék máshogyan).

De! A belső összetartó erők, a kommunikációk, a tagok viselkedése egymással, stb. az nagyon-nagyon nem ugyanaz!

bpetya75 2011.05.17. 14:35:14

@Jozeph Pelikahn: Amikor elköszönt, akkor (a bevágások alapján legalább is) teljesen őszintén mondhatta, hogy senkinek sem hazudott a játék során, ami azért nagy szó. Én azért többet vártam tőle a belépője alapján. Arra persze kíváncsi lennék, hogy mi történik, ha őt hagyják utolsónak, de gondolom akkor még nem akarták megkockáztatni, hogy a király essen ki, ezért kísértették meg Gábort az üres hellyel, aki engedett is a csábításnak. Utolsó választóként szerintem nem oda állt volna. De ezt már nem tudhassuk meg ugyi.

GL-581 g 2011.05.17. 14:35:44

@Hana30: "Alíz konkrétan ott hesegette a füstöt, miközben ettek. Nem tudom, ti mit gondoltok erről, de én már ezért elküldtem volna őket a sunyiba."

Egyetértek, atomparaszt viselkedés. Rühellem az ilyeneket, s nem értem, miért nem lehet tekintettel lenni a másikra. Ja, én is bagózom. :)
Viszont sosem gyújtanék rá az asztalnál, evő ember mellett, engem nem érintett a szigorítás, hogy megállóban tilos a dohányzás, mert magamtól is rájöttem évekkel ezelőtt, hogy taplóság, és még nyílt térben is próbálok kicsit félreállni, hogy ne szívja a füstömet, aki nem akarja.
De hát, mint tudjuk, úrnak születni kell, a paraszt pedig nő, mint a gomba. :S

beacska 2011.05.17. 14:36:58

@Éden Zina: Benyeszke nem Ádám Fan, és nem a nyájjal szembemenetel a baja. Légysziiii, ne csináld ezt, jó?

Pipedli 2011.05.17. 14:37:48

Azért Ádám kiválása hagyott némi űrt ahogy elnézem, arra azért kíváncsi lennék, ha vissza jön milyen eszközzel változtatja meg a szexárdi műanyagcsaj személyleírását, Kristóf gitárjának dobjával, vagy a napozóágy felhajtható háttámlájával.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 14:38:12

@GL-581 g: evés közben a füst simán elveszi az ember étvágyát, főleg egy olyanét aki nem dohányzik. :-(

zaphodbeeb 2011.05.17. 14:38:36

@Éden Zina: azért nézem a műsort, mert azt gondolom érdekes karakterek is vannak benne. de a kurvanéni és a jelleme zavar. a társadalom ki szokta vetni az ilyet magából és itt is megtette volna csak nem hagyták.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.17. 14:39:06

@Benyeszke: dombon ülő vadászkutya legyek, ha értem az okfejtésedet, de biztos ezt csak egy bizonyos erkölcsi szint felett lehet megérteni..:))

nyílegyenes labirintus 2011.05.17. 14:42:31

@Pipedli: :))) Kristóf nem adja a gitárját, úgyhogy marad a napozóágy.Vizuális típus vagyok... :D

bonobo11 2011.05.17. 14:42:54

@Éden Zina:

Igen, bár nem emelném társadalmi szintre a dolgot, mármint a férfi nő kérdést. Szerintem Szandra, kicsit antiszociálisan viselkedett, plusz még szexel keres vagy keresett pénzt, szerintem alapvetően ez a két oka az ellenszenvnek.

Plusz egyszerűen egy régi igazság amit szerintem mindenki ismer, akár saját környezetéből is. Az a srác aki sok csajt dug meg, ő az ász, meg a menő, az a lány aki sok sráccal fekszik le, ő a kurva( még ha pénzt nem is kap érte). Na én ezt is ide veszem mint okot, plusz Szandra ezt meg is fejelte azzal, hogy még pénzt is kapott érte, ami tovább rontotta a megítélését.

Azért megnézném, persze elméleti síkon, ha Szandra mikrobiológus egyetemi hallgató, vagy közgazdász, vagy politológus lenne ugyanilyen habitussal és ugyanígy "gonoszkodna" akkor is ennyire utálnák, vagy akkor "nagy taktikusnak" tartanák ahogy Ádámot?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.17. 14:45:58

Nomost, lenne pár kérdés, mert nem világos.
Az a Niki-Pók-Kristóf ricsajozás volt a fenenagy "lekurvázás-tettlegesség az Édenben" címmel beharangozott hirig, ami okán úgy verték itt egyesek a nyálukat tegnap?
Lekurvázást nem értem. Tettlegesség szóba se jött. Veszekedtek. Niki pedig kiakadt egy olyanon -amiért nálam is elgurul a gyógyszer- hogy Dani hülyének nézte, és belé akarta magyarázni, mit is gondol.
Mellesleg, ismerek olyan embert, aki alapjáraton beszél olyan hangerővel, mint amin ezek veszekedtek. Képzelhetitek, mikor üvölt. Így aztán borzasztó mód irigylem azokat, akiknek ez már a brutalitás tetőfoka.

Az mondjuk elgondolkodtathatná Kristófékat, hogy ott vidulnak, hogy ni hogy kiakasztották a jányokat, azt mégis Alíz bömbizik, mert készek az idegei. Mondtam én, hogy totál ki fogják csinálni. Eszeveszett lelkierő kell egy nőnek ahhoz, hogy józan ésszel kibírja, mikor pár idegbajos nőstény a nyakába veti magát.

Azon meg konkrétan röhögtem, mikor ismét K. úr "leóvodásozta" a női klánt az ölelkezés miatt. Ööö, vissza lehetne játszani, ahogy Jenny-vel "évődtek", és már 3 ember a hotelben, illetve emitt egy kis brigád visítva követelte, hogy dugjanak már, mert rossz nézni.

Szerintem Ádám fog visszajönni, és Daninak döntenie kell, hogy helyet cserél-e Ádival, ergo ő megy haza, Ádi meg Niki párjaként játszik tovább. De ne legyen igazam.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 14:46:34

@Éden Zina: az okfejtés tök egyszerű szóval nem kell kutyává változnod: ha mi "fröcsögünk" az égbekiáltó, ha te ellenkező irányba "fröcsögsz" és sértegetsz mindenkit (mert ez a kurvás okfejtés minden nőre nézve sértő)az elfogadható. Ennyi.

zaphodbeeb 2011.05.17. 14:48:56

@bonobo11: @Éden Zina: azért álljunk meg egy pillanatra! Szandra nem egy gazdag csaj a XII.kerből kicsit szürkés múlttal és enyhe jellemhibával! Ő egy kurvanéni aki pénzért szexel és esetleg halmozott fel pénzt az öreg kiégett hátralevő életére. Már ha érzitek a különbséget.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 14:50:20

@neccharisnyás útonálló: nagyot csalódnék a szerkesztőkben ha Ádám valóban visszatérne és ilyen módon. Mert eddig úgy volt hogy az előzetest mindig furmányosan megvágták, hogy a nép felizgassa magát aztán meg totál más történt. Szóval ha Ádám tényleg visszajön akkor miért tették be már az előzetesbe is?

bonobo11 2011.05.17. 14:50:36

@zaphodbeeb:

Igen érzem a kettő közötti különbséget. És?

Jozeph Pelikahn 2011.05.17. 14:51:10

@Pipedli: Most megjelent előttem egy Bud Spencer típusú jelenet: ahogy Ádám visszamegy és Niki kezével ad egy akkora pofont Szandrának, hogy az megpördül, pofon vágja Lindát, aki estében ellöki Nikit, aki ismét lefejeli a medence szélét és beleesik. Aztán lufik potyognak a plafonról... :-)

beacska 2011.05.17. 14:52:17

@zaphodbeeb: de nem halmozott fel. Saját bevallása szerint is lenullázta magát.

Bubba Rogowski 2011.05.17. 14:54:58

@Jozeph Pelikahn: te állat!!! :DD
Szinte hallom azt a sok kamu paraszlengős-effektet, meg az idióta zenét...

GL-581 g 2011.05.17. 14:55:22

@Benyeszke: @zaphodbeeb: Ne etessétek, csak hízik. :( Kötekszik és provokál.

@Jozeph Pelikahn: Ádám visszamehet másfél órára a hotelbe, hogy rendet vágjon a csürhe és Pókmajom fogai között. :DDD

Jozeph Pelikahn 2011.05.17. 14:55:39

@bonobo11: Akkor én különc vagyok, mert szememben Krisztián ugyanolyan prosti volt (vagy az adott esetben rosszabb) mint Szandra: kedve nem volt hozzá de érdekből baszott.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.17. 14:55:48

@zaphodbeeb: ja, igen.
bár meglehet, nem ugyanabban a társadalomban, netán bolygón (?) élünk.
nem tapasztalom,hogy a társadalom kivetné a kurvákat.
(lsd. szandika VV, gigi VV, éva VV, a csöcslengetős dj-k,a dubajozós híres lányokról nem is szólva...meg a pléjmétek, meg a stb.stb)

szóval nem tudom melyik társadalomban élsz, de amit én látok, abban nem vetik meg a kurvákat...

@beacska: akkor mi a baja? mert számomra nem derült ki.
nem vele beszélgetek, erre berepül,mint szupermen..:)

bpetya75 2011.05.17. 14:55:58

@Jozeph Pelikahn: Bocs, de a végét én úgy írnám át, hogy Linda ellöki Nikit, aki Ádámmal együtt beleesik a medencébe, félrenyel egy korty vizet, Ádám kimenti és mesterséges lélegeztetéssel megvalósítja Niki régóta dédelgetett álmát. utána jöhetnek lufik.

Vagy ez neked nem tetszene így ;-)

zaphodbeeb 2011.05.17. 14:56:54

Amúgy jó láttam, hogy Évike tegnap jól nézett ki ebben a ruciban? Az egész műsor alatt először :)

GL-581 g 2011.05.17. 14:58:03

@Benyeszke: Olyanét is, aki dohányzik. Én sem szeretek bagószagban enni, aludni, élni stb.

@Bubba Rogowski: @Jozeph Pelikahn: Akkor egy kis hangulatkeltés:
www.youtube.com/watch?v=-igk2-mD2VE

:D

szgy 2011.05.17. 14:58:10

@taktikázó: "megbánta a múltját, mert amióta ezt ország-világgal tudatta, azóta mindenki beszól neki az utcán és már lakhelyet is kellett változtatnia emiatt."

gyorsan mennek a dolgok, nincs két hete hogy megtudta ország-világ és már elköltözött?

a tegnapi adásban még azt nyomatta hogy nem érdekli hogy mit gondolnak róla.

de azt hiszem az ilyen ember megérdemli amit kap. (pl. mikor kifejtette hogy "eltaposlak csak mert gyenge vagy".)

*jinx* 2011.05.17. 14:58:15

@zaphodbeeb: a celebcsajok, pléjmétek stb... 90%-a kurva. Akkor gondolom férfimagazint még a kezedbe se veszel.

beacska 2011.05.17. 14:59:32

egyébként a nyájjal szembemenetellel kapcsolatban: szerintem 3 féle játékos van, ill. játék mód:
1. Alapítsunk egy baráti kört, és ejtsünk ki mindenkit, aki nem közénk tartozik, hogy mi minél tovább húzzuk
2. Alapítsunk egy ELLEN baráti kört és ejtsünk ki mindenkit, aki nem közénk tartozik, hogy mi minél tovább húzzuk
3. várjuk meg, míg a két csoport kinyírja egymást.

Nekem az 1 és a 3 csoport a szimpatikus. És mindenki vérmérséklete, élettapasztalata és emberi szimpátiája alapján választ magának egyet a kommentelők között.

KÉRLEK SZÉPEN TITEKET NE KUTYÁZZÁTOK A MÁSIKAT CSAK MERT NEM ÉRT VELETEK EGYET!!!

nyílegyenes labirintus 2011.05.17. 14:59:48

@bpetya75: Ádám és a mesterséges lélegeztetés?
Muhahaha
Urban legend... :D

Átvitel honvéd 2011.05.17. 15:00:20

Asszem ez az a pont, ahol barátságosan beintek a szerkesztőknek és a tévécsatornának.

Nincs azzal baj, ha valaki pénzért csinálja, sőt, még azzal sincs, ha valaki büszke rá. Lelke rajta. Mindannyian a saját programunk "előnyeit" és "hátrányait" élvezzük (vagy szívjuk) hosszú távon az életben. Az is nyilvánvaló, hogy a gyakorlatban egy csomóan nyálcsorgatva pengetnék ki Pókmajci tarifáját, ha alkalmuk adódna, hogy ezt egyáltalán megtehetik (még azok közül is, akik fújolják, meg mocskoskurvázzák). Ami nincs rendben, hogy olyan műsorral foglalkozzak érdemben, ahol a szín sztárja egy prostituált. ...Na, ilyen nincs. Az ember elfogadja a gyengeségeket, de nem célozza őket meg. Pláne nem emeli őket "emelvényre", hogy ez az, gyerekek, ezt csináljátok, mert ez milyen kib. jó és igazi... nem hazudja azt, hogy ha valaki kurvázik, az éppen olyan jó, mintha rendesen dolgozik, alkot, vagy bármi. Nem tesz rá még egy lapáttal, nem próbálja "reprodukálni" a mocskot, csak hogy még nagyobb legyen (...akkor sem, ha a mocsok maga nem, csak a vele növelhető nézettség érdekli). Az ilyesmi valahol a VV, BB, meg a maunikasó eszmei magasságaiban tanyázik... vegyük úgy, hogy korán ítéltem a Viasat-nak egy pozítívat (megjegyzem, eredetileg azt is csak Sixx kitűnő beszámolói által inspirálva...).

zaphodbeeb 2011.05.17. 15:01:55

@*jinx*: hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de ezek a mások által csillogónak vélt dolgok azért a családban sötétnek és szomorúnak tűnnének.

Bubba Rogowski 2011.05.17. 15:03:14

@GL-581 g: és a háttérben valaki (mondjuk Lotti) egy fél cipóból falná a hagymás babot.

Morcz 2011.05.17. 15:03:56

@nyílegyenes labirintus:

ez a Dallas hasonlat nagyon jó!
Vagy felteszik neki a kérdést: kivel szeretnéd folytatni a játékot, nikivel vagy Ádámmal? :)

Vagy az is leeht, hogy a király csak azért tért vissza, hogy összebékítse végre Nikit és Danit+megölje Pókmajmot! :)))

Jozeph Pelikahn 2011.05.17. 15:03:59

@bpetya75: Ha lufikkal ér véget akkor nekem már jó! :-) Gondolom a zenei szerkesztőre is lehetne számítani!

beacska 2011.05.17. 15:04:53

@Éden Zina: egyrészt ez egy nyílt fórum, tehát nem repül be senki sehova, másrészt tényleg kicsit nyers a modorod, és én csak azért nem veszem magamra, hogy itt kvázi mindenki párját tuti kurvázósnak tituláltad, a csajok szemellenző luvnyák, és sorolhatnám a jelzőket, amik nem túl hízelgők, szóval csak azért nem veszem magamra, mert mindig hagysz 5%-ot, és én úgyis abba tartozom ;DD

bonobo11 2011.05.17. 15:05:27

@Jozeph Pelikahn:

Nem vagy különc. Amit írtam az a régi "igazság", azzal én nem mondtam, hogy egyet értek, csak azért írtam, mert szerintem ezt általában így gondolják az emberek és ez is az egyik oka, hogy Szandrát utálják. Attól még srácról is gondolhatja bárki, hogy "kurva".

GL-581 g 2011.05.17. 15:07:45

@beacska:
1. Ancien Régime
2. Pókista fundamentalisták
3. Party-őrség (Pocok, Levi, Gábor, s néhány kósza nyaraló)

:D

@József István: A szerkik talán annyira nem emelik piedesztálra. :) Várjuk ki a csütörtököt, szerintem a héten kivágják. A Pók megtette kötelességét, a Pók mehet. A feladata kb. annyi volt, hogy megkavarja a dolgokat, s ellehetetlenítse a régiek azon gyakorlatát, hogy minden újat elhajtanak a vérbe, hogy ne kelljen annyi új nevet megtanulni. :D

*jinx* 2011.05.17. 15:08:20

@Bubba Rogowski: Úgy látom Lotti evészete mindenkinél kiütötte a biztosítékot. :DDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.17. 15:12:14

Nyikhaj kiakaszt. Piszkosul. Nem bírom azokat a pasikat, akikbe így belé van kódolva a mazochizmus igénye.

nyílegyenes labirintus 2011.05.17. 15:13:43

@Morcz: Te sem aprózod el a komment olvasást! Valamikor kb. hajnalban írtam. :D
Lesz csavar, az biztos, de hogy mi, azt majd meglásssuk...

Bubba Rogowski 2011.05.17. 15:14:05

@*jinx*: Én csak futólag vettem észre tegnap, mert arra a hatalmas adag ételre fókuszáltam, ami Aliz előtt volt. Általam ismert legfalánkabb emberek a világosítók, na kb. azok burkolnak be ekkora adagokat.

Morcz 2011.05.17. 15:14:35

@GL-581 g:
Talán azért nem kérnek pókiból, mert ciki hogy vállaltan ekkora lotyó...és nem akarják hogy a bulikon mindig balhé törjön ki, ha pl egy ÉH rajongó meg akarná ütni. Én spec leütném a szívlapáttal az tuti. :)

Jozeph Pelikahn 2011.05.17. 15:14:57

Most olvastam a Dani állóversenyéről. Eddig azt hittem ilyen gyerekes fél-egy napos dolog, de a 104 óra az nagyon durva!

Tegnap a vitában is: végig higgadt tudott maradni, lehet tényleg nem gyenge játékos.

Én ma arra tippelek, hogy találkoznak Niki, Dani és Ádám, és most hárman átbeszélve a dolgokat tudnak dönteni ki menjen vissza, aminek az lesz a vége, hogy Ádám megmagyarázza Nikinek, hogy Danival kell folytatnia.
Ez egy írónőhöz is illene: a király szelleme visszatér, hogy az udvarban békét teremtsen. Ja és mellesleg átad egy élethű Ádámfej torzót - a bábúhoz.

Vagy! Az egész bábúzós viccelődés csak előkészítése volt a tervnek, hogy Ádámot felhúzott lábakkal visszacsempészik a tanácstalan cimborák. A szalmakalap alól fog súgni nekik: "Küldjétek haza a ribancot!".

Morcz 2011.05.17. 15:15:11

@nyílegyenes labirintus:
Mit csináljak....ma terepen kezdtem nem az irobána. :)))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.17. 15:16:19

@Benyeszke:
Hát, a póló+hajból úgy nézett ki. De háttal volt.

Jozeph Pelikahn 2011.05.17. 15:17:18

Ja és akkor a pofozkodás is megoldva: "Jajj, bocs Szandra, ez nem Ádi ám, csak a bábú eldőlt!"
(Terence Hill stílus)

bpetya75 2011.05.17. 15:19:45

@Jozeph Pelikahn: Most nincs a fülemben, mi is volt a Különben dühbe jövünk zenéje? :-D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 15:20:48

@neccharisnyás útonálló: igen én is úgy láttam, hogy ő az, ennek ellenére remélem, hogy lesz benne csavar.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.17. 15:23:07

@zaphodbeeb: Nekem is ez a gyanúm. Igazat megvallva, tán az első ruhája volt, amit magamon is el tudnék képzelni.

Morcz 2011.05.17. 15:24:02

még annyi a tegnapi adás alapján:

1/Alíz egy nagy picsogó 0 maradt a szemben. Egyértlemű mekkora szarkavaró, de azért "igyekszik mindenkivel jóban lenni"

2/Kristóf tényleg tud idióta lenni.

3/Nyikhajnak repülnie kéne a hotelből lehetőleg a Concorde sebességével, és ránthatná magával pm-t is...

4/Danit bírtam az elején de a visszajövetele után qrva nagyot csalódtam benne.

5/miért van egyre inkább az az érzésem, hogy Niki a Pápa és Don beépített embere...szerintem van valami amit még nem láttunk/nem mutattak, és ennek köze lehet Ádám újbóli felbukkanásához.
ez esetben viszont nem véletlen hogy a Lotti-Laci páros repült a hotelből.

bpetya75 2011.05.17. 15:24:51

@*jinx*: Őőőő, nekem fel sem tűnt. Uram Isten! Biztos úgy tömöm magamat mint ő...

@Bubba Rogowski: Na az a kajamennyiség nekem is feltűnt. Kicsit irigy is lettem hirtelen :)

@Jozeph Pelikahn: "Ádámot felhúzott lábakkal visszacsempészik a tanácstalan cimborák. A szalmakalap alól fog súgni nekik: "Küldjétek haza a ribancot!". "

Bírom, hogy nem vagy százas :-D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.17. 15:25:11

@beacska: örömmel veszem,hogy olvasod a kommentjeimet.:)

másrészt talán pont a szandra utálók közül kaptam el egy kommentet a múltkoriban (Benyeszke volt tán, vagy Te nem emlékszem, bocs) amiben valaki azt írta sixxnek,hogy kimoderálhatná valakit, aki személyeskedett..szerinte.
(asszem nem én voltam épp:))

a személyeskedés arról szólt,hogy vitába mert szállni az ádám klubbal pók védelmében az illető és ez nem tetszett.

ezek után számomra viccesnek hat, hogy pont benyeszke hangoztatja a fórum nyitottságát. pusztán ennyi.:)

amúgy valójában egy cukorprüntyi vagyok, csak hp álarcban.:)

bpetya75 2011.05.17. 15:27:55

@Éden Zina: "amúgy valójában egy cukorprüntyi vagyok, csak hp álarcban.:) "

Atyagatya! Látom magadat sem kíméled. Cukorprüntyi :))))

Bubba Rogowski 2011.05.17. 15:29:30

@Morcz: 3.ponthoz csatlakozom, csattogjon el a kis papucs. Mondjuk a gyapotföldre.

nyílegyenes labirintus 2011.05.17. 15:33:47

@Éden Zina: az mi az "hp álarc"? A cukorprüntyi megvan... :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.17. 15:34:14

@Éden Zina: LOL Kedvelem a magukat is cinikusan bírálni képes embereket. Respect!

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.17. 15:34:40

@bpetya75: sosem állítottam,hogy matyóhímzés vagyok.:)
tudom,hogy köcsög a stílusom sokszor, de van, amikor csak így tudom érzékeltetni amit kommunikálni akarok.:)

másrészt a kettős mércén mindig fel tudom b.ni az agyam.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.17. 15:35:15

@nyílegyenes labirintus:
"Hisztis picsa" v. "hülye picsa", ha jól okoskodom.

nyílegyenes labirintus 2011.05.17. 15:37:04

@neccharisnyás útonálló: Ja, ennyi? ááá... azt hittem valami szexuális segédeszköz... :D

bpetya75 2011.05.17. 15:37:14

@Jozeph Pelikahn: Csak nem egy srófra jár az agyunk?

*jinx* 2011.05.17. 15:37:28

@Jozeph Pelikahn: De a tegnapi levélben az állt, hogy Daninak ma egy nehéz döntést kell meghoznia! Ezért lesz plusz még valami

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.17. 15:37:52

@zaphodbeeb: tudod hány jómódú kurvinyek van? az az igazi kurva, aki élvezetből nyomatja, és nem az, aki megélhetési..

nyílegyenes labirintus 2011.05.17. 15:38:12

@Éden Zina: beírtam azért gugliba, de nem hozott értékelhető eredményt... :D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.17. 15:38:37

@neccharisnyás útonálló: hát kösz, de a hátam véresre verését inkább holnapra hagyom.

nagy buli lesz, jöjjenek el akkor is.:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.17. 15:38:58

@nyílegyenes labirintus: Hát, ha "házipálesz"-nek veszed, akkor abba a kategóriába is belefér. Feltéve, hogy a hölgy nincs barátságban a töményszeszekkel. :D

bpetya75 2011.05.17. 15:39:20

@Éden Zina: Akkor most asszem telefonos segítséget kel kérnem. A hp nyilvánvaló volt, de a cukorprüntyit pont a matyóhímzés szinonimájaként lőttem be. Most akkor mit is jelent? ;-D

*jinx* 2011.05.17. 15:39:36

@Morcz: első néggyel egyetértek, 5. nem hiszem, hogy Niki beépített, ahhoz elég agyatlan szegényke. Nagyon bután játszik, szvsz.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.17. 15:40:08

@Éden Zina: Vihetem én a sünbűrben végződő karikás ustort? ;))

*jinx* 2011.05.17. 15:41:37

@Éden Zina: ÁÁÁ, engem tegnap elzavartak Alekoszt nézni, csak mert nem szálltam be a Pókit utálók táborába. Véleményszabadság rulez.

Móka na 2011.05.17. 15:45:21

cafetv.nlcafe.hu/

Ma feltett riport - HÉ sz. egy pár nyer..., ez hangzik el a mini riportban.

Kind of Angel 2011.05.17. 15:49:19

@*jinx*: Én is kizártnak tartom, hogy Niki előre tolt bástya legyen, aki ennyire nem tud uralkodni az érzelmein (lsd. tegnapi megszívatjuk a fiúkat aztán mégse jön össze, mer' elborul az agyam akció), az teljesen alkalmatlan erre a feladatra.

*jinx* 2011.05.17. 15:50:25

@bpetya75: Szerinted? Felszólításra tiplizést meghagyom Lacinak. ;-)

Amúgy Alekosztól leolvad az agyam, sokkk

felmary 2011.05.17. 15:52:38

@beacska: mi a különbség 1 és 2 között? Mert ha jól értem, csak annyi, hogy aki a 2-ben van, az nem fért bele az 1-be, így egyébként, ha 2. nem jön létre, akkor kiesett volna...

bpetya75 2011.05.17. 15:55:25

@*jinx*: Na igen. Az nagyon ciki volt. Szegény srác nagy darab, de semennyire sem tud kiállni magáért. Úgy hajtottam volna el a pápát a sunyiba, mint a huzat.

Én nem hagytam időt ennek az Alek nevezetű csodafegyvernek, hogy kifejtse pusztító hatását rajtam. Remélem nem kezdtél el a füleden keresztül szürkeállományt csorgatni ;-)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.17. 15:56:04

@nyílegyenes labirintus: Várjá! Most tudtam meg Karajról, hogy én egy olyan lány vagyok, aki igazán szereti azt, akivel van. Mindezt kocsma-összefüggésben. :D

@bpetya75: Hogyne. Hajninak ő súg a HVknál. :))

Amúgy nem vágom hogy tudott idáig elfajulni a kezdeti "csípkelődjünk a játékosokkal" össznépi mulatozás. Ki és mikor kezdte el komolyan venni? Valaki elmesélhetné már. Akkor, mikor megalakult a Kristóf-funclub? Vagy mikor Pókról kiderült, hogy -hát szóval- az ősi mesterséget űzi? (amibe mellesleg rohadt egyszerű belekerülni, egyik ismerős kevéske élettapasztalattal, megélhetési szükséggel benézett egy masszőrhirdetést, és kis híján ott fogták a bordélyban)
"Szomorkás a hangulatom máma".

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 16:00:27

"Szomorkás a hangulatom máma".

@neccharisnyás útonálló: szívemből beszélsz :-((

bpetya75 2011.05.17. 16:00:55

@neccharisnyás útonálló: Szerintem ne szomorkodj. Az eddigi tapasztalataimhoz képest nem is olyan rossz itt a helyzet. Minimális a direkt bántás. Ennyi szvsz belefér.

bpetya75 2011.05.17. 16:02:09

@Benyeszke: Na jó, persze ti vagytok itt a régiek, én meg az újakhoz tartozom. ;-) Az elején biztos más volt a hangulata, de akkor jóval kevesebben írtatok ide nem?

nyílegyenes labirintus 2011.05.17. 16:06:20

@neccharisnyás útonálló: "Most tudtam meg Karajról, hogy én egy olyan lány vagyok, aki igazán szereti azt, akivel van. "
Ne má! Ez naon dúva!
De lehetne sokkal keményebb is, lássuk be.
Ha pl azt szeretnéd igazán, aki nem van vagy nem azt szeretnéd igazán, aki van. :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 16:07:12

@bpetya75: igazából nem emlékszem, de az elején vagy talán egészen a múlt hétig tök jó volt...nem is értem miért tartunk itt. Sajnálom

GL-581 g 2011.05.17. 16:07:50

Fenn az új előzetes.

www.youtube.com/watch?v=16YhVVx2zBU

Mai találós kérdésünk: milyen nyelven beszél Aliz Kristófhoz? :DDD

Lall-R 2011.05.17. 16:08:43

Ez a Pókmajom mikor megy már haza???
Annyira idegesít ahogy beszél...és egyre többet mutatják a műsorban.Lassan ott tartok, hogy nem nézem tovább a műsort csak itt olvasom.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.17. 16:10:22

@*jinx*: ó, akkor még olcsón megúsztad! :)

@neccharisnyás útonálló: hát hozzad.:)

egyébiránt az egész fika azzal kezdődött (a kérdés nem nekem szólt, de gondoltam leírom:)), hogy az elején nagy béke honolt a prérin, aztán hogy ki nyögte be először nem tudom, de én kb. pók bekerülése után egy héttel mondtam,hogy nekem kezd a csaj szimpi lenni a ribancsága ellenére is. pontosabban ahogy játszik, ahogy gondolkodik. erre jött még két, három ember, hogy hát ők is kezdik így látni.
na, itt elindult a szarlavina, a helyzet pedig napról-napra fokozódott és abban csúcsosodott ki,hogy jó lenne, ha felvállalnám,hogy én vagyok Szandra..hánnyilván, nem?!:)

azóta van a masszív Don-Pók állóháború.

Azok meg állítom,hogy együtt boroskóláznak valahol és jókat röhögnek a szájkaratén, ami itt megy.:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.17. 16:11:58

@bpetya75: a cukorprüntyi az édibédit jelent. *sűrűn pislog, pillát rebegtet*

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.17. 16:14:33

@neccharisnyás útonálló: hát ráhibáztál.
gyengém a jó, 50 fokos házipálesz.
főleg, ha ágyas.
:)

egyébként lehetne még hewlett packard is, de annak semmi értelme nem lenne.:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.17. 16:15:44

@bpetya75: Jó, persze, vannak durvább helyek is. Csak ez itt konkrétan pont úgy indult, hogy nézzük/olvassuk a trash reality-t, mókázunk, agyat lazítunk, most meg már klikkesedés van, egymás irtása, kutyázása, pont mint a műsorban. Szociálpszichológiailag csodálatos kis tanulmányt lehetne róla írni, csak benne lenni.. hát az egészen más. (no, nem kell félni, ha nagyon elegem van, lelépek, azt csók, idegesedjen a jófene)
Igazából, az a legbosszantóbb, hogy ez általánosan jellemzi a netes kultúrát idehaza. Sosem feledem, 6 évig voltam szoros ismeretségben 5 db amcsi nővel. Napi szinten ment a duma. Mégis, sosem volt olyan, hogy a másikat becsméreltük. A webkettes közegből kifolyó apró félreértés egyszer-kétszer előfordult, amit azonnal tisztáztunk is. De az, hogy úgy beszéljünk a másikkal, mintha a seggünkből húztuk volna ki.... és nem kellett személyesen találkoznunk, hogy ez a viszony kialakuljon. 1,5 év csevej után jutottunk el addig, hogy egyáltalán fényképen láttuk a másikat.
Nomindegy. Ez az én nyomorom. Köszke a türelméért annak, aki végigolvassa.

Lall-R 2011.05.17. 16:16:54

Mikor megy már haza az a Dög Szandra???Nagyon idegesít már, ahogy beszél és logikázik logika nélkül.Lassan ott tartok, hogy nem nézem a tv-ben, hanem csak itt fogom olvasni.Itt legalább nem kell hallanom a hangját, meg a sok hülyeséget amit beszél.

Jozeph Pelikahn 2011.05.17. 16:17:00

@GL-581 g: "Szerinted otthon van már Ádám?"

GL-581 g 2011.05.17. 16:18:19

@Jozeph Pelikahn: WOW! Gratulálok a megfejtéshez. Én négyszer hallgattam meg, és még a nyelvet sem sikerült azonosítanom. :DDD

nyílegyenes labirintus 2011.05.17. 16:19:33

@GL-581 g: "Mai találós kérdésünk: milyen nyelven beszél Aliz Kristófhoz? :DDD "

korai arámi, asszír akcentussal?

Mit nyertem? :)

Móka na 2011.05.17. 16:22:14

@GL-581 g: Én azért elvártam volna, na ugye én megmondtam hogy Pocok és Ádám összemelegedtek-et :) =)).

Jozeph Pelikahn 2011.05.17. 16:22:39

@GL-581 g: Hát nem volt egyszerű! :-) "Szeisszeoboadádám"

GL-581 g 2011.05.17. 16:22:48

@nyílegyenes labirintus: Solohov: "Csendes Don" hangoskönyvet, Kristóf előadásában. :DDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.17. 16:24:06

@nyílegyenes labirintus: Há hallod! Múltkor nyakamba szakadt egy ember. Hogy aszongya -baráti társaságtól hallott felőlem- ilyen NINCS, hogy ilyen nők léteznek. Végén már ott tartott, rá se nézzek(!) mert elpirul. Annyira belémszerelmesedett. :)))) Édes volt. Pont padlón voltam nőileg. Jólesett.

@Éden Zina: Nem. A kérdés minden jelenlevőnek szólt, így neked is. És köszönöm a választ. Én is röhögnék, ha forródróton értesítenék egymást riadóláncban, minden újabb itteni balhéról. Mi a műsoron derülünk, ők meg rajtunk.

HP fronton. Szombaton -jó kislány voltam, így csak 40 fokos- de olyan romameggy páleszt ittam! Pedig ipari volt. 3 "feles" lecsúszott, és teljesen úgy viselkedett, ahogy egy tisztességes pálinkától az ember elvárja. Nem csapott fejbe, nem volt bajom másnap, de éreztem, hogy finomat ittam, és kellemesen felfrissített.

GL-581 g 2011.05.17. 16:25:26

@Móka na: Tényleg! :) De már úgyis tudni, hogy összemelegedtek, addig volt izgi a kérdés, míg úgy tűnt, fúrják kicsit egymást.
(Ja, múlt héten az is kiderült, hogy Pocok nem csak a Donnal, de mind a három sráccal lepaktált. Okos kislány! :D )

nyílegyenes labirintus 2011.05.17. 16:26:40

@GL-581 g: óóóó baze!
Remélem a rövid verzió... :D

Hálából fogadj el tőlem, egy erotikus naptárt Pókmajomról.
Benyeszke visszadobta, neki nem kellett...nem is értem... :D

*jinx* 2011.05.17. 16:27:49

@bpetya75: Laci nagyon fiatal, én annak tudom be. Alekoszt nem igazán nézem, olyankor családi életet élünk.

@GL-581 g: Alíz azt mondja: "szerinted Ádám otthon van már?"

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.17. 16:27:59

@GL-581 g: Én tökre értem mit mond!! :D
Találjuk ki, én milyen nyelven beszélek!? :DD

GL-581 g 2011.05.17. 16:34:05

@nyílegyenes labirintus: :DD Most képzeld magad elé, amint Kristóf 23 percig küzd a következő mondattal:

"A karéj kenyérért, a parcella földért, az élet jogáért mindig harcoltak egymás ellen az emberek és mindig is fognak küzdeni, míg csak süt a nap, míg ereikben meleg vér folyik. Verekedni kell azokkal, akik el akarják venni az életet, az élet szent jogát. Verekedni kell, keményen, ingadozás nélkül, mint a szorítóban és a harc majd megadja a gyűlölet edző izzását, a szilárdságot. Csak nem kell fékezni az érzést, utat kell engedni neki, mint az őrjöngésnek.

Solohov: "Csendes Don" 211. oldal, 2. kötet, 3. könyv, 6 rész, 1949."

Az erotikus naptárat köszönettel elfogadom, cserébe viszont szeretném felajánlani Örkényi Aliz: "Száz finomság csirkehúsból" című szakácskönyvét. :DD

nyílegyenes labirintus 2011.05.17. 16:36:05

@neccharisnyás útonálló: tán ufó vagy-e? Vagy házi pálesz álarca volt az úrnak? Vagy tényleg kivételesvagyE?
Ez egyébként minden őnek jól esik.
ha belészerelmesednek....)

GL-581 g 2011.05.17. 16:37:21

@neccharisnyás útonálló: "Alíz-nyelven. :D "

Fú, én úgy egyszer próbáltam! Böcsülettel kiejtettem minden betűt, a hosszú Ó az hosszú volt, a LY az elipszilon, még a szóközöket és a gondolatjeleket is kiejtettem... 10 perc után le akart csapni a környezetem. :DDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.17. 16:38:25

@GL-581 g: ÁÁÁÁ! Én Umberto Eco-t olvastatnék fel hangosan Kristóffal. Vagy, ha tud angolul, Faulknert. Abban még vesszők sincsenek, hogy tagolni kellene a 4 soros mondatokat. Úgy vesz levegőt közben, ahogy neki tetszik. Utóbbit Évababának is küldeném tréning gyanánt. :))

yilane 2011.05.17. 16:40:15

@GL-581 g: Mi van még az előzetesben?

Ha ezt kérdezi Alíz, akkor Ádám mégse jön vissza...

nyílegyenes labirintus 2011.05.17. 16:41:18

@GL-581 g: "Örkényi Aliz: "Száz finomság csirkehúsból" című szakácskönyvét. :DD " :D:D:D
Köszönöm! Kedvencem tőle az oregánós paprikás csirke. :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.17. 16:42:09

@nyílegyenes labirintus: Mittomén. Lehet, tényleg ennyire xar manapság a felhozatal?

@Móka na: Gyagyaaaa! :)))
Blogbabának vágod, hogy Sixx lesz a keresztapja. (bocsesz a Don-rajongóktól, dehát mégis csak...)
:D

GL-581 g 2011.05.17. 16:43:04

@neccharisnyás útonálló: "Úgy vesz levegőt közben, ahogy neki tetszik."
Neki akár a szó kellős közepén is tetszik. Nem fogsz ki rajta holmi Faulknerrel. :DDD

@Papucs Orrán Pamutbojt: Megint megnéztem. Kétszer. És bár tudom, hogy mit mond... de így sem értem! :"(

Móka na 2011.05.17. 16:44:51

@neccharisnyás útonálló: Már lelki szemeim előtt van az esti cyber szex jelenet a Hogyvolton pedig beszámoltok az orgazmusok számáról.. ha jó menet lesz sixx iker gyerekek keresztapja lehet =)), azért az virtuális esküvőre kéretik meghívó + Donnak is !!

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.17. 16:45:18

@neccharisnyás útonálló: ha tiszta, vagy/és házi, nem valami pancsolt szesz és csak azt iszod, akkor akár 6-7..10 kör sem árthat meg.
többször próbált tény.:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.17. 16:47:15

@GL-581 g: Azt néztem tegnap, hogy olvasás közben, ha bonyolult szó jön, leáll, megnézi jó alaposan, és utána ejti ki.
Ehhez képest, ismerek olyat, aki 2 dialektusban tudja beszélni az anyanyelvét, és tudatosan figyel rá, mikor melyiket használja. Asszem valami zseni lehet. Gyereket akarok tőle!!!! :P

nyílegyenes labirintus 2011.05.17. 16:51:04

@Móka na: na de kérem! házas ember vagyok, rend van és fegyelem...:) (de azért megsúgom halkan, tuti jó fej a csaj) :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.17. 16:52:55

@GL-581 g: "Szerinted otthon van már Ádám?"
Mondja csirkefőző Aliz... :)

Szerintem a Pápa és a Niki elmentek "randira" és az Ádámmal dumálhattak, aki rendet csapott köztük vagy nem... A többiek erről még nem tudnak, és érdekesség képen bevágták, amikor Aliz elmélkedik Don sorsáról.. "Vajon mit csinálhat? Iszik egy pubban? Gondol ránk?" - kb ilyen szintű lehetett szerintem ez az elmélyülése..

Persze lehet, h tévedek, és tökre nem így van :)

beacska 2011.05.17. 16:53:24

@Éden Zina: nem én voltam, én a folyamatos káromkodás miatt kiabáltam EGYSZER sixx után, de számomra az a személyeskedés, amikor kommenttársunk feljogosítva érzi magát, hogy pl. a férjemet kutyázza, pusztán csak azért, mert szóbahoztam. És persze én vagyok a hibás, amiért egyáltalán leírtam, hogy létezik. Meg pl. dagadt háziasszonyok leszünk, csak mert megvédjük Alízt, hogy nem is olyan kövér, és egy szövegkörnyezetbe kerül mindez a főzéssel...és sorolhatnám.
Az égvilágon semmi köze nincs a témához, de csak mert valamilyen SZEMÉLYES plusz infót kap rólunk (vagy rólam), akkor már rögtön abba kell belekapaszkodni...

nekem EZ a személyeskedés. és már fingom sincs, hogy mire írtam ezt ;D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.17. 16:53:34

@Éden Zina: Nekem mondod? Szilveszter éjszakáját végigittam. Szigorúan házi főzésű vegyesből. Hajnalban még elköszöntem a háziaktól, szépen lábon elvergődtem a pályaudvarig, majd onnan haza. És nem látszottam, még csak becsiccsentettnek sem. Engem mérgek újrahasznosítására teremtettek, bizisten.

@Móka na: Jaj, neviccejjé! Alap, hogy HV lesz belőle, és valami böcsületes HV írót kérünk fel az esemény rögzítésére. Ha lúd, legyen már kövér. Ja, és keresztelőre Sixx macskái is kötelező meghívottak. Éden játékosok pedig szigorúan lila hajgumival a csuklójukon. :P

beacska 2011.05.17. 16:54:55

@felmary: számomra a különbség az 1 és a 2 közt annyi, hogy a második jó magyar mintára valami ELLEN jön létre. Nem VALAMIÉRT. De biztos ez is kettős mérce, de vállalom.

nyílegyenes labirintus 2011.05.17. 16:55:49

@neccharisnyás útonálló: "Lehet, tényleg ennyire xar manapság a felhozatal?"
Ez költői. Ráadásul ha lenne rá válasz, akkor se nem tudhatom...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.17. 16:57:46

@nyílegyenes labirintus:
Úgy értettem, hogy akkor ott, teljesen spontán meglepett és bitang jól esett. Persze, amúgy is, csak azért elég véletlen volt, hogy pont akkor lettem "megszeretgetve". ;)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.17. 17:01:39

@nyílegyenes labirintus: Á mittomén. Férfiak ezt biztos jobban látják. Nomeg, 40 felé tendált a szentem. Kb. 37-38-nál kezdődik az a szélesebb réteg, akik már értik, miről beszélek, milyen ember vagyok, és nem csak rám akarnak húzni valami skatulyát. Ergo van már emberismeretük.

nyílegyenes labirintus 2011.05.17. 17:03:08

@neccharisnyás útonálló: Véletlenek márpedig nincsenek.
"Kérd és megadatik" közhely vagy alapigazság.
Kinek melyik. De egy biztos.Hogy igaz.

beacska 2011.05.17. 17:03:34

@Éden Zina: egyébként szerint a "harc" nem Don-Pók közt folyik itt, hanem Pók-Mindenki más. Mert én pl. Dani mellett állok ki, Gliese Alízt védi, jópáran Kristóf és Gábor mellett....és mindegyikről elmondható, hogy volt konfliktusa Szandrával...így egyesül a sok tábor egy szép naggyá ;DDDD

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.17. 17:04:38

Kit viccel meg az éj leple alatt Kristóf és Dani?

Úr Isten! Ennyire nem fog ma semmi történni? Vagy annyira sok minden lesz, hogy nem akarják lelőni a Facebook kérdéssel se a poént :))

beacska 2011.05.17. 17:08:42

@GL-581 g: Örkényi Aliz: "Száz finomság csirkehúsból" című szakácskönyvét

hát régen nevettem fel hangosan. köszönöm!!!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.17. 17:09:16

@nyílegyenes labirintus: Neviccelj! Erre épül a zen-buddhizmus. Pontosan ezért a legszimpatikusabb vallási irányzat számomra. Soha nem tudsz belepistulni egy adott xar helyzetbe, mert simán történhet olyasmi a következő pillanatban, ami kirángat belőle. Szimplán, mert úgy van megírva, hogy neked végig kell mosolyognod az életed.

mocskosmacska 2011.05.17. 17:18:52

@neccharisnyás útonálló: Örülök, hogy ezt hallom, mert jó tudni, hogy nem mindenhol ilyen a netes kultúra, mint nálunk. (fusztrált emberek a netre járnak kiélni az agresszivitásukat és a hozzászólásaik kimerülnek a személyeskedésben és a másik sértegetésében.)

nyílegyenes labirintus 2011.05.17. 17:19:24

@neccharisnyás útonálló: Ok, vágom,és abszolút egyetértek. :)
Csak már nem tudom kinek mennyit mondhatok(okoskodhatok), pláne fórumon nem szerencsés. De ez már nagyon off...

yilane 2011.05.17. 17:20:23

@Benyeszke: Szerintem valahol normális, hogy harapósabb itt a hangulat a hv-n, hiszen a helyzet is egyre kiélezettebbé válik a hotelben.

mocskosmacska 2011.05.17. 17:23:48

@beacska: Nekem Alíz szimpi, meg Kristóf egy cukimaci.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.17. 17:25:24

@nyílegyenes labirintus: Kivág minket innét Sixx az offolásért. Á, csaknem. ;)

2011.05.17. 17:27:03

Kristóf milyen alapon nevezi óvodásnak a csajokat? Az ő érve a veszekedésnél: hiába beszélsz hozzám, nem hallak. Ilyet nagyjából általános alsó tagozatban mondtunk utoljára egymásnak. Meg az a kitömött izé, amit levittek a pulthoz? "Legalább vicces"? Hát szerintem az eddigi mélypont volt.
Meg ha kisgyerekekkel foglalkozik, akkor miért használja az óvodást negatív jelzőként?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.17. 17:28:06

No nekem ennyi volt mára. Mindenkinek további jó szórakozást. Este meg meglátjuk mi lesz Dani "nagy" döntése.

yilane 2011.05.17. 17:36:39

@mookella: Pozitív jelzőként nehezen lehet felnőtt emberre használni ezt a szót.:)

2011.05.17. 17:41:29

@yilane: Nem így értettem, hanem úgy, hogy ha neki nem tetsző viselkedést óvodásnak minősít, akkor azzal a gyerekeket minősíti.

mocskosmacska 2011.05.17. 17:42:18

@yilane: ???????? evok=???????????? HU, ezt nem értem.

Jozeph Pelikahn 2011.05.17. 17:49:32

@mookella: Tehát ha azt mondom, hogy úgy ugatsz mint egy kutya, akkor a kutyákat minősíteném?

Érzékeled ugye, hogy a Kristóf ellenszenveddel raktál bele egy olyan csavart amibe aztán már bele tudsz kötni.

Ez olyan mint a: "jajj a Kristóf lassan beszél, meg jajj a Kristóf kiolvasta a vesszőt, de az a kurva aki pénzért dugatta magát, na az milyen rendes egy lány!"

szgy 2011.05.17. 17:54:44

@neccharisnyás útonálló:
"Niki pedig kiakadt egy olyanon -amiért nálam is elgurul a gyógyszer- hogy Dani hülyének nézte, és belé akarta magyarázni, mit is gondol."

Niki is hasonlóan megmagyarázta korábban a Daninak hogy (Dani) mit nem tett volna meg. gyakorlatilag leordította és mondta a magáét hogy "nem tetted volna meg". mintha jobban tudná. elég nevetséges.

yilane 2011.05.17. 17:57:29

@mocskosmacska: Pontosabban ewok. Nincs jelentősége, a Csillagok háborúja utolsó részében az Endor holdon laktak nagyon aranyos picike maciszerű lények. Mivel Lassúb. nem valami magas, ha már cukimaci, akkor lehetne akár ewok is.

yilane 2011.05.17. 18:00:50

@mookella: Értettem, de ezt a szót nagyon sokan használják. Olyanok is, akiknek pl. ovis a gyereke, mégse gondolom azt, hogy ezzel a gyerekeiket akarják minősíteni. Hiszen aki óvodás, teljes joggal viselkedik úgy, mint egy óvodás.

De nem akarom Lassúb-t védeni, úgy látom erősen jön fölfelé, jobb lenne ha PM tőle tartana és nem Danitól.

mocskosmacska 2011.05.17. 18:03:46

@yilane: Igen, így már leesett kik ők. Van benne valami.

*jinx* 2011.05.17. 18:03:58

@mookella: Utólag nézve a felvételeket, Nemvagyunkegyszintem Kristóf minek minősíti pl. azt, mikor Dzsenit böködte és közben csipogott? LOL

2011.05.17. 18:05:47

@Jozeph Pelikahn: Azért nem tetszett tőle ez a mondat, mert öt perccel korábban még büszkén vallotta, hogy ő gyerekeket nevel, erre hozzájuk hasonlítja azokat, akiket elmond mindenféle kurvának. Ha azt mondod, hogy úgy ugatsz, mint egy kutya, nekem az azt jelenti, hogy úgy általában sem kedveled a kutyaugatást, zavar, sérti a füled, stb... :))
Tőlem olvashat akármilyen lassan, még a kérdőjelet vagy a pontot is kiolvashatja, ez nem számít. De ahogy fölényeskedik, hogy magasabb szinten áll, az nem szimpatikus. Ebben igaza volt Szandrának, hogy más szemében a szálkát, sajátjában meg a gerendát se. Ő legalább bevallja magáról, hogy geci. Nem mondom, hogy ez jobb, de Kristófék se különbek nála.

Jozeph Pelikahn 2011.05.17. 18:19:18

@mookella: "De ahogy fölényeskedik, hogy magasabb szinten áll, az nem szimpatikus."

Gondolom itt vállnak el álláspontjaink, hogy ilyenkor szerintem csak az igazat mondja, szerinted meg nem.

Nikinél szellemileg mindenki magasabban áll a hotelben. Szandránál meg erkölcsileg ugyanez a helyzet.

Szandra-fiúk értelmi szint - én itt nagy különbséget nem látok.

Gondolom ezzel a szintezős dumával lehetett magukat kiemelni és ezzel önmaguk előtt jóváírni az amúgy emberi kicseszéseket, mikor meg kellett szabadulni játékosoktól, aztán Kristófnál ragadt bent legjobban a lemez. :-)

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.05.17. 18:39:14

Csóóókolom!
Nagyon nem olvastam végig ezt a kismillió kommentet, de olybá tűnik, h itt is két pártra szakadtatok. :) Úgy-e?
Mivel a csatározásokból semmi pénzért nem szeretnék kimaradni, felvázolom az én szimpátia-mátrixom, hátha új pártot alapítok. :)
Kezdem Szandrával, ő itt a vízválasztó. Kurvára (hihi) nem érdekel, ha prosti, és nem a játék miatt, hanem amúgy se érdekelne, azt csinál, amit akar. Amit a játékban csinál, az emberileg elfogadhatatlan lenne, de sportszakmailag :) szinte tökéletes. A szerkesztői hátszél miatt nem arra gondolok elsősorban, h jól játszik (bár nem rosszul), hanem a szerepre, amit felvállalt, és teljesít. Bár ez a sárkány, amit mutat, minden bizonnyal benne van, de sztem erősen rájátszik, szándékosan ilyen tenyérbemászó, mert úgy érzi, ide ez kell. Szóval elhiszem róla, h "civilben" sokkal kedvesebb, sőt azt is, hogy képernyőn nem néz ki olyan jól, mint élőben (valaki egyszer írta). Ebbe a játékba kell a figurája, ezért én szeretem. Nem adnám neki a lóvét.
Ádám. Na nekem ő nagy kedvencem, neki szurkolok a legjobban, bár Niki döntése nyomán ő is szar helyzetbe került. Ha neki kell döntenie ma Ádám, meg a saját sorsa felől, csak veszthet. Ha nem áldozza be magát, a bentiek szemében egy nulla lesz (sztem nem), ha meg igen, kiesik. Kár. Mondjuk a nyereményt nem neki adnám.
Kristóf. No nem az eszéért szeretjük. Rám tuti azt mondaná, hogy ilyen szélsőséges vagyok, meg minden, a különbség annyi, h egy óra alatt olyan jóban lettünk volna, h ezt nem a riportszobában, hanem a szemembe mondja. :) Ő egyrészről valószerűtlenül bárgyú, másrészt viszont megvan a magához való esze. Szíve is van, felőlem vihetné a pénzt is.
Alíz az meg annyira ártatlanul tündér volt tegnap, mint aki tényleg nem érti, miért nem bratyiznak vele a csajok, és basszus, őszintén szarul esik neki! Jelen állapotában számomra naon szimpatikus, ha benn lennék, most belém is szeretne (fú lehet, hogy lenne Varázsfallosz! :) ), és "vele vinném végig a játékot". :)
A többiek tök érdektelenek, Linda-Robinak ki is kellett volna esni, Attila meg nemtom, micsinál (Lindát se), talán Robiról annyi, hogy szar neki.
Ja, a Niki! Az egy öngyilkos. Bolondokról vagy jót, vagy semmit.

Na ki lesz a pártomon? :)
Szavazz rám!

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.05.17. 18:45:32

Persze, hogy nem Ádám, hanem Dani... :)
Bazz, egyszer akarom az igazi neveket használni, máris belegabalyodok. Szóval aq Pápa az, aki nagy kedvencem! :D Ádámot leszarom.

Jozeph Pelikahn 2011.05.17. 18:46:18

@krono-szinklasztikus infundibulum: Teveled én nem fogok vitatkozni!
(mert nagyjából ugyanúgy látjuk, bár Ádám és Ádám sorsa ott kicsit homályos, elsőbe behelyettesítettem Danit)

2011.05.17. 18:49:27

@Jozeph Pelikahn: Gondolom ezzel a szintezős dumával lehetett magukat kiemelni és ezzel önmaguk előtt jóváírni az amúgy emberi kicseszéseket, mikor meg kellett szabadulni játékosoktól, aztán Kristófnál ragadt bent legjobban a lemez. :-)
Ezzel egyetértek.
Az összes fiú közül Levi volt a legszimpatikusabb, ő nem akarta magát másoknál különbnek beállítani. A mostani csapatból nem is tudnék választani.

beacska 2011.05.17. 18:51:32

@krono-szinklasztikus infundibulum: kronoooosz! drágaaa! még el sem olvastalak, csak gyorsan akartam visítani egy nagyot!!!

már hiányoltuuuuunk!!!

beacska 2011.05.17. 18:55:04

@krono-szinklasztikus infundibulum: hol van itt a párt? tessék elhatárolódni!!!!

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.05.17. 18:59:04

@Jozeph Pelikahn: :)

A műsor meg olyan unalmas volt az utóbbi időben, hogy inkább Juant néztem volna abban a negyven percben. Most viszont kezd beindulni, amire vártam, mikor eddigi harcostársak egymás torkának esnek, mi szem-szájnak ingere. :) Jó is így, h viszonylag sok a régi, Laci meg Lotti csak pislognának, h mi van?!

Jozeph Pelikahn 2011.05.17. 19:00:13

@mookella: "Te halllooood!? Ez milyenmár!"

Levi jó arc volt, talán mindenki szerint.

Móka na 2011.05.17. 19:22:47

@krono-szinklasztikus infundibulum: Sziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Ez majdnem olyan mint amikor Dani visszatért:o), még Bohut várom.

Én majdnem mindenben egyetértek, kivéve az Ádámot lesza... ban, mert amikor kiesett rájöttem, hogy csíptem, nagyon is...
Szóval én veled alkothatok egy párt a köv. ÉH-ra, az öreg motoros alterarcok párját..:)

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.05.17. 19:23:33

@beacska: Szia!! :)
Asszem, kielégítően felvázoltam mindent, amit pártom képvisel. úgy vélem (itt hosszú hatásszünet, csak a hangosítás miatt a tér falairól visszapattogó "..élem..élem" hallatszik), külön elhatárolódásra nincs szükség. Magam nevében - de úgy vélem, az itt előttem összegyűlt tízezrek nevében is - csak annyit mondhatok, hogy továbbra is elhatárolódunk mindennemű elhajlástól, mindenkit a megérdemelt gúnnyal kezelünk, de nem haragszunk senkire (szórványos "Úgy van!" a tömegből). Hiszem, h végül ez az eszme járja be a Földet, mert mindannyian emberek vagyunk, össze kell tartanunk, meg támadnak ezek a geci űrlények is, bae!

A választási gyűlés után, a tömegből kikerült futballhuligánok többezres csoportja üvöltve vonult végig a fővároson, letakarítva mindent, ami az útjukba került. Lemosták az összes autót, telefonfülkét, kirakatot, felsepregették a járdát. -mti-

Móka na 2011.05.17. 19:27:48

@beacska: Írtam neked priviben :)... még rég, de nem válaszoltál..:)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 19:39:04

@krono-szinklasztikus infundibulum: szia krono! Már hiányoltunk! Bátor dolog sok nap kihagyás után szakadárkodni :DD Részemről támogatlak! Hol kell aláírni?

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.05.17. 19:41:24

@Móka na: Szia te is! :) Hehe, újabban tök mással foglalkozom, mongyuk sixxet mindig elolvasom, meg hétvégén meg is néztem a hetet. Most lesz majd fasza a shó, oszt visszagyöttem. Bohumil nincs azóta se?

Ádámot azért szarom le, mert kiesett. Ha esetleg ma visszamegy (az Kristófnak is jobb lenne, valamiért Pók azt hiszi, neki is, én nem értem), már nem fogom leszarni, abból is jó történések kerekednének. Onnan már nem király, meg pápa, meg udvari bolond lennének, hanem a három testőr, akik még a halálból feltámadva is segítik egymást! :) Tetszene!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.17. 19:50:16

@Móka na: Sziaaaaaaa!!!! :-))))))))
Most olvasom a mai kommenteket és most értem el a köszönésedig (dél körül). A kommentek meg már nem is a műsorról szólnak (eddig), hanem leginkább a kurválkodásról és a megítéléséről. :(((( Régen jókat nevettem a hozzászólásokon. :(

beacska 2011.05.17. 19:52:06

@Móka na: ööö..bocsi...olvastam, csak tudood, nem az én gépemre érkezik be, és nehéz hozzájutnom, de ma vagy holnap istenbíííz, mert már ideje ;D

beacska 2011.05.17. 19:53:33

@mosoly73: ugyaaan, ne szívd mellre!;D

Móka na 2011.05.17. 19:54:08

@krono-szinklasztikus infundibulum: Én sem nagyon voltam, mert gyászoltam Bohumilt, na meg közben utazgattam vagy 2000 km-t... a napokban. Látom nem akarsz velem alkotni egy perfekt kápălt a következő turnusra ...:).
@Benyeszke+@beacska: a régi hódolok meg én .. jön majd Mosoly is, most mondjátok azt, hogy nem tudjátok megérteni Ádámot,aki csak a tökéletes kezdőcsapatot akarta összetartani..:)
Még ki tudom egészíteni a listám a jó arcokkal, de nem akarok akkora gec..lenni, plusz még valaki kimaradna.

Móka na 2011.05.17. 19:55:59

@mosoly73: Na tessék.. leírtam és lőn,... tudjátok ma Buddha nap van, hallottam, pozitívnak kell lenni és jókat kívánni. Ádámot vissza!!! Szerintem sokat koncentrálok és Bohu is felbukkan :).

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 19:59:05

@Móka na: én mostanában szoktam olvasgatni a régi kommenteket az első néhány résznél...jólesik nosztalgiázni.

beacska 2011.05.17. 20:02:28

@Móka na: ez jó volt ;D
végére csak összecsődülünk megint ;D

beacska 2011.05.17. 20:05:20

@Benyeszke: most már igen, köszi ;D
issszonyúúú magas ez a Dani!

Móka na 2011.05.17. 20:06:42

@Benyeszke: @beacska: @mosoly73: és az ÉH végén kellene egy nagy Fotó heheheh, tehát szervezzük meg eeheehh, elhívjuk még a szimpi arcokat:GL, Nyíl, Necc, Tiko, Krono lehet hazastoppol Olaszoból. Mit szóltok és mindenki ott lesz élőben és nézzük őket távolról, sörökkel, borral és pálinkával =)). Ja Bohu is eljön ugye ??hehehhehehe
Verseny is lesz ki tud minél több aláírást összeszedni a volt lakóktól, azaz mindenki számít majd :D.

beacska 2011.05.17. 20:09:16

@Móka na: jó lenne, nagyon, mert legalább fensőségesen, megtűrt személyként nem néznének hülyének a többiek, de írtam már neked, milyen messze van Makó Jeruzsálemtől :(((

Móka na 2011.05.17. 20:14:06

@beacska: Aki keres talál, aki kér annak megadatik,mondom ma van a napja... erősen akard - ez így jól van írva nem??- és ki tudja, nálam alhatsz pl. csak nem vagy tömeggyilkos... :D. Nem jön valaki otóval??

beacska 2011.05.17. 20:19:50

@Móka na: áááá, nálunk a csütörtök egy elég húzós nap: különórák, edzések, v. edzőmérkőzés...péntek kelés reggel, iskola...almás :((

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.17. 20:20:31

Egész jó kedvem lett titeket látva :)))))))))))))))))))))

Az előzetes végén Niki "ezzel lezárva a téma" számomra azt sugallja, hogy nem lesz itt békülés Danival.

Móka na 2011.05.17. 20:22:06

@beacska: Na még gondolkozz, mert van egy cuki férj is ..., mint tudjuk :), meg a gyerekek is nagyok :O).
A többiek most gondolkoznak, azért estek most itt ki a körforgásból. Ugye??? :D

beacska 2011.05.17. 20:22:25

@mosoly73: sajnos, én is így vettem, bááár, mondhatta ezt bárkinek

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.17. 20:23:40

"Dani rád is nagy feladat vár, de te ezt csak holnap tudod meg" - nem döntés, hanem feladat, visszanéztem.

beacska 2011.05.17. 20:24:06

@Móka na: najó, még gondolkodom, ha más is...;D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.17. 20:26:03

@beacska: igen, a vágók becsaphatnak, de a viselkedése alapján sem hiszem, hogy hajlana a meggyőzésre. Szerintem bekattant. Hisz a leendő párját is elküldte, nem gondolt a következményekre, saját magára nézve sem!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.17. 20:28:46

Néha bevághatnák Ádámot kintről ahogy figyeli az eseményeket (önfeláldozónak megengedhetnék a szerkik) és kavicsból jósol! :))

Móka na 2011.05.17. 20:29:10

@mosoly73: hehheh keményen dolgozol azon, hogy teljesen képben légy, de nem is értem miért nem inkább arra fecséreled az energiáid, hogy egy jó kis összefoglalót írj a kurvák előnyei és hátrányai a társadalomban címmel, mintavétel majd a minta maga: Éden Szandra. A másik disszertáció címe pedig az kellene legyen, hogyan köpködjük egymást internetes fórumokon, habár nekem anno volt valami dolgozatom hasonló témából, valamilyen szociológiás tantárgyból. Most elkapott a nosztalgia...

foxglove (törölt) 2011.05.17. 20:30:15

remélem a mai adás címe ÉH: A király visszatér lesz

Móka na 2011.05.17. 20:32:00

@mosoly73: Ez nagyon jó ötlet a kinti sakkozás. Amire még kíváncsi leszek, Szandrával is sixx készíti majd a riportot? Remélem minél előbb sor kerül erre a dologra, mert jó volt szép volt a szerintem retek asszonyságból, de most már elég.:)

Móka na 2011.05.17. 20:33:08

@Móka na: témában jobban hangzik :D

Móka na 2011.05.17. 20:34:55

@foxglove: Szerintem tuti nem sajnos, de látom be akarod magad dolgozni hozzánk a fináléra. Jól mondom csajok?? :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.17. 20:34:58

@Móka na: :))))))) Magam sem értem. Valamit írnom kéne, mert így senki se fog le ostobenkó kurvázni engem! :)
Dejazééé te is eltűntél hosszú időre. Vagy ilyen hosszú lesz a te tanulmányod? :)

beacska 2011.05.17. 20:36:43

@Móka na: egyébként engem nagyon furdall, hogy miért nem megy talikra!

beacska 2011.05.17. 20:36:43

@Móka na: egyébként engem nagyon furdall, hogy miért nem megy talikra!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.17. 20:37:42

@foxglove: "ÉH: A király visszatér" :-))))))
Jah és hol a gyűrű szövetsége, és kikből áll? Kiesett játékosok keresik az utat a vulkánhoz a kolumbiai dzsungelben? :)

Móka na 2011.05.17. 20:39:07

@mosoly73:A gyászssszzz, meg a sok nekem nem tetsző ember... az akadályoz a kibontakozásban.. Mikor csak a családias hangulat van, most hogy letelt az időm és írtam Bohunak, én is vagyok. Jó lenne egy tanulmány, A Don és Móka közös vonásai - a jó kis régi csapat alcímmel. :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.17. 20:39:19

@Móka na: "Amire még kíváncsi leszek, Szandrával is sixx készíti majd a riportot? "
Szerintem - és remélem - már el is készült! Ádámmal is pár nappal a kiesése előtt készült el! :)

Móka na 2011.05.17. 20:39:59

@mosoly73: mit vulkán, jó kis kokó ültetvény eeeehhehh.

Móka na 2011.05.17. 20:43:30

@mosoly73: Amennyiben nem készült még el kérdésötletek:
1. Valóban olyan retek vagy mint a műsorban?
2. Szerinted lesz olyan Magyarországon - néhány bloggeren kívül, aki az adás után szóba áll veled?
3. Megérte kurválkodni az ÉH-ban a gonoszságok kiélése végett?
4. Valóban szerelmes lettél Ádámba?
5. Ki volt az igazi barátod a műsorban?
6. Mit szólt a nagymamád a közelmúltadhoz?
Ki lehet egészíteni a listát.

beacska 2011.05.17. 20:44:31

@mosoly73: ne éld bele magad, szerintem ma nem megy senki. Napi egy kell legyen a penzum, és tegnap ketten mentek.

foxglove (törölt) 2011.05.17. 20:46:15

@Móka na: ugyan kérlek:) "én nem azért vagyok itt, hogy barátokat szerezzek"

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.17. 20:48:52

@Móka na:
7. Megvan még a párod akivel elkezdted nézni a műsort?
8. Bevallottad anyádnak, hogy buzi vagy (itt csak egyszavas igen v nem lehet a válasz!)
9. Ugyanazok a barátaid, akik a műsor levetítése előtt is voltak?

Móka na 2011.05.17. 20:50:26

@foxglove: =)). =)) "Igen csak elfelejtesz egy dolgot - a Tisztelet!!"

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.17. 20:52:45

@foxglove: :))))) Először alázz le léccci, ígérd meg, hogy eltiporsz és megyek utánad mint a pincsikutya! :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.17. 20:56:53

@Móka na: ""Igen csak elfelejtesz egy dolgot - a Tisztelet!!"
Nocsak, ti már benne lesztek a 18+ -ban is? :))))) :-P

yilane 2011.05.17. 20:59:35

A tegnapi rész végén Alíz Újattilával beszélgetett a bárpultnál, meg a hintában is. Hát szabad ezt???

nyílegyenes labirintus 2011.05.17. 21:01:39

@GL-581 g: Majd ha erre jársz, megtaláltam az erotikus naptárt Pókmajomról.
Szeretettel küldöm, ahogy ígértem! :D
Ide tettem: kepfeltoltes.hu/view/110517/pokmajom2011_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

yilane 2011.05.17. 21:01:57

@Móka na: az nem volt igaz, amit Attilának mondtam, ... a pénzt nem felezem vele, Robi az más téma - mi meg majd úgy ahogy leszünk, leszünk...

Móka na 2011.05.17. 21:08:04

@nyílegyenes labirintus: Te nem vagy normális ... milyen jó dolga van az asszonynak :), óriásit röhögtem :D

Móka na 2011.05.17. 21:09:52

@mosoly73: a 18 pluszban leszünk, de smár nincs ...:) csak Tisztelet!!!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 21:11:07

@nyílegyenes labirintus: jaj, ez nagyon tetszik!! :DD

Ez az a naptár amiből a vagyonkát tervezed megalapozni? Amit a múltkor ki akartál sorsolni?

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.17. 21:13:50

@Móka na: Jogos, mert ahol meg smár van - de mindenkivel - ott nincs tisztelet! :)))))

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.17. 21:17:09

Nem is tudtam,hogy itt is lehet ismerőst bejelölni! :) Csak most azt nem tudom én hogy jelölhetek valakit? :(

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.17. 21:20:36

Én L, az adás után még benézek, pá*

GL-581 g 2011.05.17. 21:21:03

Figyeltétek, hogy csicskAttila végig Pocokkal beszélgetett? A hajóhintában, majd a bárpultnál is... neki sem lehet fenékig tejfel, a srácokkal szar a viszonya a pökhendi belépője miatt, Pók és bandája hármasban szeret bulizni, s Póknak ő csak párnak és bábfigurának kell, havernak nem.
A kirekesztettek összepajtiztak?

GL-581 g 2011.05.17. 21:23:52

@nyílegyenes labirintus: LOOOL! Ez nagyon kemény! :DD Köszönöm szépen, de az irodában nem tudom sajnos kiakasztani, megrökönyödnének a kolléganők ilyen bestiális meztelenkedés láttán.
Hát még a porckorongja is kilátszik, a szégyentelen...

:D

nyílegyenes labirintus 2011.05.17. 21:23:59

@mosoly73: @Móka na: @Benyeszke:
Na jó, csaltam, ezt guberáltam a neten... de azért jópofa. :D

nyílegyenes labirintus 2011.05.17. 21:26:30

@GL-581 g: :D
Tényleg összeakartam dobni egyet, de egésznap photoshoppolok, már kifolyik a szemem... majd ecccer. :D
na megyek nézem...

Bubba Rogowski 2011.05.17. 21:27:57

'estét mindenkinek!!!

ah, levél! Niki mintha a fogorvoshoz készülne... Dani olvasása.. pfff

Bubba Rogowski 2011.05.17. 21:29:38

Szandra ahogy ott ül félmeztelenül fúj

Móka na 2011.05.17. 21:33:54

@Bubba Rogowski: Szia, jó lenne a közvetítés ..mert én nem látom "élőben" :. Mi az hogy félmeztelenül??? ehehe Ádámos pólóban? :D

Jozeph Pelikahn 2011.05.17. 21:34:13

Már tisztára izgultam erre reklám! :-)
Ádámmal lesz tali ez már biztos.

GL-581 g 2011.05.17. 21:35:54

Fú, mekkora jellem ez a Pókmajom! :S Azonban Lópofi sokkal ellenszenvesebb. Póki legalább tudja, mit miért csinál, Lópofinak fingja sincs, csak szalutál és bólogat a gazdájának.

Bubba Rogowski 2011.05.17. 21:36:23

@Móka na: egyszál fürdőbugyiban, púposan, punnyadtan, a cicik meg vadulnak jobbra-balra. Aztán gyorsan aláásott Nikinek, Linda meg hümmögött meg bólogatott.

Jozeph Pelikahn 2011.05.17. 21:36:35

Niki még ki se lépett a hotelből a randira és Szandra már osztja, hogy őt és Danit kell kiejteni. Erre a naiva még visszamegy érzékeny búcsút venni tőlük LOL!

will 2011.05.17. 21:37:40

Ez a jelenet, mikor megpillantják Ádámot, kb mint mikor Lótné visszanéz. "Jaj, megpillantottam, jajj, fáj a retinám, uram nem vagyok méltó, hogy lássalak!"

GL-581 g 2011.05.17. 21:38:16

@Móka na: Niki és Dani randira megy, Aliz Danit, Pók Nikit okosítja. Pók belemondja a kamerába, majd elmondja Műfognak is, hogy abban az esetben, ha Nikivel lepaktál Dani, ki kell szórni Nikit. Műfog bólogat.
A randizó pár találkozik Ádámmal...

Jozeph Pelikahn 2011.05.17. 21:38:41

Pókmajom ahogy ott csücsült csöcsben, olyan volt mintha egy Playmobil pocakos alsó figurára rátettek volna külön egy Lego felsőtestet.

Móka na 2011.05.17. 21:38:51

@Jozeph Pelikahn: hát én már megmondtam, mindenki azt kapja amit megérdemel.. ezek az örök bölcsességek gyakran bejönnek. :)

Bubba Rogowski 2011.05.17. 21:39:08

áááá, a zene!!!!!megjátszós, beállított póz, istenkirály

Bubba Rogowski 2011.05.17. 21:39:50

Ahha Dani mintha nem örülne

trisss 2011.05.17. 21:40:00

és dani lecserélheti nikit ádámra?

GL-581 g 2011.05.17. 21:40:03

Hopp, Ádámnál levél van!

will 2011.05.17. 21:40:12

most bevallja, hogy a klotyóban a tartály mögött van egy mérgező töltött műfasz celluxozva, azt kell feldugni Pókmajomnak...

GL-581 g 2011.05.17. 21:40:36

A levél tartalma: Ádám segít majd megbeszélni Niki és Dani konfliktusát.

Bubba Rogowski 2011.05.17. 21:40:48

Nem szabad megszólalnia?!

Móka na 2011.05.17. 21:41:22

@GL-581 g: de találkoznak szemtől szembe? :)

GL-581 g 2011.05.17. 21:43:42

Niki a király színe előtt töredelmesen bevall mindent. Kristóf kiejtésének tervéről kussol.
Ádám hallgat

Bubba Rogowski 2011.05.17. 21:45:56

"éreztem benne némi dühT is"... ó, Dani

tryclops 2011.05.17. 21:46:24

@Móka na: ja, nekem is most esett le :DD

mocskosmacska 2011.05.17. 21:46:43

DAni tényleg idegesen indult el?

will 2011.05.17. 21:48:17

Niki: "Akkor elvesztettem Ádám önbizalmát"

mocskosmacska 2011.05.17. 21:48:48

Niki hogy fogja a békítő beszélgetést előadni a bulakommandónak?

Móka na 2011.05.17. 21:49:01

@tryclops: GL neve? vagy Pókod a falról? :D

Bubba Rogowski 2011.05.17. 21:49:51

Attila : gondolkodtam valamin
Linda : na ne nagyképűsköggyéé...

mocskosmacska 2011.05.17. 21:49:52

Attila jó szolga. Kenegeti az úrnőit.

tryclops 2011.05.17. 21:50:05

@Móka na: A kis földönkívülink. Pók :D

will 2011.05.17. 21:50:50

Attila asszem nincs egy szinten szellemileg egy fogpiszkálóval.

mocskosmacska 2011.05.17. 21:51:29

Niki alvás közben hallotta.

Jozeph Pelikahn 2011.05.17. 21:51:56

A csicska remegő kézzel, izgatottan olajozza a lánytrió maradék tagjait - maxigáz.

Bubba Rogowski 2011.05.17. 21:53:19

Hát én ezek után csak arra vagyok kíváncsi, hogy Niki ebből hogyan jön ki. A fiúk viszont most jól tolják, nem torkolják le - nagyon :)

Jozeph Pelikahn 2011.05.17. 21:53:35

Ádám most korrekt, jól látja a dolgokat: ő hibája volt Dani veszélybe kerülése.

will 2011.05.17. 21:54:57

Ha szobalány Niki a villába visszatérve Ádám ellen vall, akkor másnap bukik az euro.

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.17. 21:55:36

És a Kristóf kiejtése??? És Aliz kutyázása??? Lenne ott még mit kapargatni drága Don! :P

Bubba Rogowski 2011.05.17. 21:55:53

"tedd meg értem" - aztán jer, csókold meg a gyűrűmet

Jozeph Pelikahn 2011.05.17. 21:56:00

Kristóf és Dani véletlenül egy vudu bábút rakott össze, az eredeti Ádámnak is leeresztettek az izmai!

mocskosmacska 2011.05.17. 21:56:12

NIki akkor most visszamegy és a bulakommandónak leszólja Danit és újabb terveket sző a kiejtésére?

will 2011.05.17. 21:56:54

Pókmajmon ismét legyek ura jelmez.

Bubba Rogowski 2011.05.17. 21:57:56

JAAAAJ, Niki!!! most tényleg nincs könnyű helyzetben.

mocskosmacska 2011.05.17. 21:58:42

Az, hogy Niki azt gondolja, hogy Szandra nagyon okos, az csak azt mutatja, hogy ő segghülye.

Bubba Rogowski 2011.05.17. 21:59:00

Kristóf feje KIHAGYHATATLAN !!!!!!!

will 2011.05.17. 22:00:17

Tehát 8-ból 4-en tudják?Akkor az titok..

Bubba Rogowski 2011.05.17. 22:01:45

De ebben a képletben hol van Alíz? Már ha ők 4-en megbeszélték, Alíz ugye nem volt benne

Móka na 2011.05.17. 22:02:10

@will: ??

Jelentem: a közvetítés kissé szétesett!!!

GL-581 g 2011.05.17. 22:03:22

Jaj ne! Rappelni fognak?! :"(

candyperfumegirl 2011.05.17. 22:04:02

Na ez most egy jó forgatókönyvi húzás volt, úgy belenyúlni az erőviszonyokba, hogy senkinek a feje ne hulljon le, csak terelgetni egy kicsit a szereplőket. Niki gyenge pontja Korleóne, szépen kijátszották ezt a kártyát.

Bubba Rogowski 2011.05.17. 22:04:28

@Móka na: remélem valaki gyorsabb lesz, nekem erre most cigiszünet. Meg valami tömény, hogy bírjam a köv. etapot, így a beharangozó alapján...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 22:06:06

Azt hittem Ádámnak a kolumb kokainültetvény-hajcsárok kimetszették a nyelvét.

mocskosmacska 2011.05.17. 22:06:45

@candyperfumegirl: Nikinek nagyon szent a király szavam. Vagy szerelmes belé, vagy kell neki egy erős személyiség, aki mindig megmondja, hogy mit gondoljon.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 22:06:52

Komolyan rovarokat meg bogarakat tesznek valakinek a cuccába? Ott törném le tőből a kezét mindkettőnek.

yilane 2011.05.17. 22:08:01

Niki nem kicsit befolyásolható. És most szent a béke és Niki bírja a duó bizalmát? Hááát.

beacska 2011.05.17. 22:08:03

@Benyeszke: jajjj, ne mááá...még tán a pókokat is agyoncsapod otthon? ;D

GL-581 g 2011.05.17. 22:08:26

@mocskosmacska: LOL! :D

@Móka na: Don azt kérte, hogy két embernek ne mondják el a találkozást: Linda és Póki. Rajtuk kívül bárkinek, akinek jónak látják.

Tud az Ádám-jelenésről Aliz és Kristóf is. A négy kezdőjátékos tartott megbeszélést a kormányzói rezidencián.
(Azért Niki milyen lazán bedöglött Pocok ágyába, ő meg ott könyököl az ágy szélén, gyönyörű)

Niki szerint Aliz és Dani ismerik őt, Kristóf nem, mert nem hiszi el, hogy ő ismét olyan, mint az elején volt (talán újra előkerül a zsinórtanga?)

Aliz nem bízik teljesen Nikiben. Kristóf szerint Nikinek most bizonyítania kell hűségét.

candyperfumegirl 2011.05.17. 22:09:06

@mocskosmacska: szerintem kicsit mindkettő. Mindenesetre jól ráéreztek most, hogy kell egy ilyen húzás, különben nézhetetlen lesz a műsor.

will 2011.05.17. 22:09:09

@Móka na: Niki elmondta a randit Aliznak, Dani meg Kristófnak. Tehát 8 emberből 4 tudja.

Jozeph Pelikahn 2011.05.17. 22:09:25

Újra együtt a négyes: Alíz-Kristóf és Niki-Dani. A többiek nem tudnak Ádámról (eddig).

Gyanítom Ádám már a végéig helyszínen marad, remélem egyszer bekukkant a riportszobába mikor ott ül Szandra: "Ja szia, nem mondtam? Én is szerkesztő vagyok!"

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 22:09:40

@beacska: neem, csak fejhangon sikítok erre jön az ember és megoldja. Rovarokkal-bogarakkal ki lehet kergetni engem a világból.

will 2011.05.17. 22:09:42

az ocsmány plázás szemöldöktetoválás az trend??

beacska 2011.05.17. 22:10:09

@GL-581 g: ez az ő ágyuk. átmentek

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.17. 22:10:58

@will: meg kell nézni a műsort és kiderül :DD Én úgy gondolom sose volt trendinek mondható.. Na nem mintha érdekelne :)

Bubba Rogowski 2011.05.17. 22:11:42

óóóóó, ebből mit hoz ki reggelre Sixx!!!!

Móka na 2011.05.17. 22:12:02

@Jozeph Pelikahn: =))
@will: @GL-581 g: Köszi a használható infókat!!

will 2011.05.17. 22:13:21

Ha lehet választani én is inkább egy kitömött Ádámbabával töltöm az időt, nem egy belül üres Lindával.

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.17. 22:13:38

Neee ez fizikai fájdalooom! :-o

GL-581 g 2011.05.17. 22:13:46

Póknak és hű lófejű kutyájának nem tetszik az Ádámbábus dolog. Hehe, biztos olyan ez, mint anno a csendőr kalapja. :DD
(Volt, hogy egy lagziba nem ment el a csendőr, csak a kalapját küldte el, hogy érezzék a törődést)

Bubba Rogowski 2011.05.17. 22:14:09

Ez nem igazság, Szandra kicsit "képzettebb" dopeman-nek köszönhetően

egyébként EZT nem bírom nézni, bocs

GL-581 g 2011.05.17. 22:14:42

belül üvöltök...

Bubba Rogowski 2011.05.17. 22:14:57

Ha Robi még sokáig dünnyög, hát én.......

will 2011.05.17. 22:15:01

de ki visong bele teljesen ütemtelenül és hamisan, mintha szülne???

GL-581 g 2011.05.17. 22:15:23

@Móka na: A reakciókból bizonyára lejött: rappelnek a hotellakók. :D

mocskosmacska 2011.05.17. 22:15:30

Ennél a rapelésnél elkapcsoltam, mert annyira kínos.
Daninak mi volt a múlt részben emlegetett nagy feladata? (fogpiszkálóadogatás kapcsán)

Nagyzee 2011.05.17. 22:16:22

@will: Szerintem a Szandra volt. Kénytelen voltam lenémítani a tévét. Broáf...

Kürosz 2011.05.17. 22:16:23

ez azért ölég durvus beavatkozás volt a műsorba.

magyarán, felesleges taktikázni, keverni, mert ha az úgymond túl jól sikerül, akkor belenyúl a szerkesztőség, és mindent a visszájára fordít.

Bubba Rogowski 2011.05.17. 22:17:04

LINDA!! nincs rá szó!!!!

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.17. 22:17:28

@will: Segg nélküli Pókmajom volt :D

Bubba Rogowski 2011.05.17. 22:18:34

ennek a kettőnek meg nádpálca, vagy karikás ostor, olyanok mint Regős Bendegúz :D

mocskosmacska 2011.05.17. 22:19:18

Nikin is van felesleg rendesen.

Rowar Atkinson 2011.05.17. 22:19:40

Linda honnan tudta a felvételkor, hogy TökösBula a neve?
Ugyanis az előbb ezt reppelte:)))

soymilk (törölt) 2011.05.17. 22:19:41

Úgy látom, a fiúk őszintén megszerették Szandrát :D

will 2011.05.17. 22:19:51

@Papucs Orrán Pamutbojt: Pókmajom amúgy a hetek során olyan úszógumit és puffasztott belet növesztett, mint egy trafikos. gyakorlatilag a bikinibugyiból kőműves dekoltázsa van.

Bubba Rogowski 2011.05.17. 22:20:57

@will: TRAFIKOS!!!! hát neked is: TE ÁLLAT!!!!! :DDDDD

will 2011.05.17. 22:21:26

@Rowar Atkinson: azt még Robi mondta rá.

will 2011.05.17. 22:22:51

amúgy ez a luxushotel építészetileg elég igénytelen egy tákolmány...

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.17. 22:23:55

Aztakva!!!!! :-o Kevesek, hogy feltudják bosszantani??? Úgy látom sikerült :D

will 2011.05.17. 22:24:09

nofene. nyakleves? Ennél kevesebbért is vágtak már ki csajt más realitiből.

beacska 2011.05.17. 22:24:11

hoppá. ééés elcsattant....

soymilk (törölt) 2011.05.17. 22:24:18

Hűha, Pókmajom lekent egyet Kristófnak...

tryclops 2011.05.17. 22:24:23

Hé, nem úgy van, hogy aki verekszik az mehet haza? Mert akkor Pók holnap pápá?? :))

GL-581 g 2011.05.17. 22:24:24

Ez előzetesben Pókmajom szájbavágta Kristófot! Aztán felállt a Pandora közepén és elindult! Huhhh O_O

Bubba Rogowski 2011.05.17. 22:24:26

MU-HA-HAAAA!!!! "nagyon-nagyon kevesek vagytok, hogy föl tudjatok bosszantani" ééééés: durr egy pofon!!!!

mocskosmacska 2011.05.17. 22:24:36

Kristóf vegyészmérnök? Nem futballedző?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 22:25:18

Adja az ég, hogy ez ne csak furfangos vágás legyen!!!

candyperfumegirl 2011.05.17. 22:25:23

Vázz én akkorát röhögtem..."nagyon ikevesek vagytok to ahhoz, hogy fel tudjatok bosszantani" *hatásszünet* CSATT
:D Priceless, már alig vártam, hogy tettlegességig fajuljanak a dolgok! :)

Nagyzee 2011.05.17. 22:25:32

Ez az előzetes priceless volt. "Kevesek vagytok ahhoz, hogy felbosszantsatok." Aztán csatt egy pofon Kristófnak. Úgy látszik, Szandra nem szereti a rovarokat.:D

soymilk (törölt) 2011.05.17. 22:25:56

@mocskosmacska: Szerintem csak nem tudja pontosan, hogy mit jelent az, h "vmi létére" :)

beacska 2011.05.17. 22:26:20

@Benyeszke: meghallgattam Robi hangját. az is tetszik! gáz??? ;D

Savafan 2011.05.17. 22:26:38

hogy mondta a hét elején a szutyok, hogy majd Ő meg a pajtásai felhúzzák a lassúbeszédűt. ez nem nagyon ment neki:) és most ő esett ebbe a hibába, elszakadt a cérna. ennyit tud a "drága nő":))

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 22:26:48

@mocskosmacska: Kristóf nem lehet vegyészmérnök mert a kísérletek során túl gyorsan történnek a dolgok, nem tudná nyomon követni..:DD

Bubba Rogowski 2011.05.17. 22:26:53

De hát őőőőszintén, mit hitt? odamegy, béküljünk ki, itt a kisujjam, és el is hiszik neki? Szerintem magáért az ötletért kapta, amit kapott, a két vásottkölyöktől.

mocskosmacska 2011.05.17. 22:27:07

@mosoly73: Lehet, hogy így lesznek páratlanul újra.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 22:27:21

@beacska: szerintem egy sorozatgyilkos szinkronizálja, de te tudod :D

Savafan 2011.05.17. 22:27:49

a zuhanyrózyába mit küldhettek a srácok, remélem a reggeli pancsoláskor hab lepi el az egész szobát:)))

will 2011.05.17. 22:28:05

@mocskosmacska: kombinálja a focit és kémiát, ilyen hibridedző ez. Drágább mint a Gekko óvodafranchise.

tigger2 2011.05.17. 22:28:19

@will: :D:D:D Jól van,akkor nem csak én hallottam,hogy mit is veszített el a gumicsöcsű:D:D:D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 22:28:21

Kristóf helyében én azt mondanám, hogy nyugodtan adhat még pár sallert ha utána úgyis tipli van a csajnak

beacska 2011.05.17. 22:29:09

ezek nem komplettek! mint a táborban...úgy látszik Szandra oda sem járt :(

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 22:29:16

@will: hibridedző :DDD És ő akkor fotoszintetizál vagy mi?

Kürosz 2011.05.17. 22:29:24

pfff, úgy láccik, h a szerkesztők túllőttek a célon, gyakorlatilag kizáratták a legjobb játékost.

na mindegy, a holnapit még megnézem, aztán már nem nagyon lesz érdekes, mert kábé 99%-ban kitalálható, h ki lesz a győztes, kit akarnak kihozni.

yilane 2011.05.17. 22:29:41

@mosoly73: hűha, van ilyen szabály?
Mondjuk logikus lenne.

Savafan 2011.05.17. 22:30:32

ha ezért kizárják úgy távozik, ahogy játszott. dicstelenül és megalázva:))

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 22:30:32

@mosoly73: elvileg igen, bármilyen fizikai erőszakért az jár.

delikvens 2011.05.17. 22:30:57

@will: a mai hozzaszolasaidert ha lenne kalapom most megemelnem.

Nagyzee 2011.05.17. 22:32:36

@Kürosz: "pfff, úgy láccik, h a szerkesztők túllőttek a célon, gyakorlatilag kizáratták a legjobb játékost."

Ezt hogy érted? Szerkesztői utasításra csattan a pofon, hogy aztán a szabályok miatt mennie kelljen?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 22:32:52

@Savafan: be szép gondolat! Reméljük így lesz.

Egyébként nagyon érdekes ez az agresszióért kizárás dolog, mert ugye részben idegbetegeket válogatnak az ilyen valóságsókba és mivel nem lehet fizikálisan kiadni a mérget így kénytelenek a delikvensek más utat választani.

beacska 2011.05.17. 22:33:34

nnna, ezt is kiszurkoltuk, jóccakát nektek!

2011.05.17. 22:33:34

Na igen, Kristóf meg a gyerekes viselkedés. Olyan szánalmas :S

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 22:33:51

Egyébként a bogaras húzás nagyon gáz volt, de szerintem Szandra megérdemelte mégpedig az esti vokál miatt. Az egyetlen amit ismételgetni tudtam hogy lőjék le de azonnal.

tigger2 2011.05.17. 22:34:03

Na ezért remélem kivágják a büdöszsákot,mint Igor a taknyát...

GRX 2011.05.17. 22:34:28

Ahhoz képest, hogy a rappelés után még arról puncsolt Pók, hogy csak a játék miatt volt gané Lassúval, úgy tűnik mégsem tudta magát visszafogni. Ha van igazság, ezután kirakják. (Vagy megrakják, nekem mindkettő megfelel.)

Jozeph Pelikahn 2011.05.17. 22:35:49

@Benyeszke: Akkor vegyész-oktató. Ja az sem: "É s m o s t b e l e ö n t j ü k ... j a j j n e m, e l p á r o l g o t t !"

judy7 2011.05.17. 22:35:59

Én csak azt sajnálom hogy nem volt Szandra kezében egy féltégla amikor szájbakente a lassúbeszédűt...
Hogy az a pali milyen gyökér lett a végére!!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 22:37:31

@Móka na: igazából magam se tudom mire gondoltam, de ez jó lesz :D

candyperfumegirl 2011.05.17. 22:37:39

Amin még nagyot röhögtem, az Kristóf lassú reakcióideje:
Dani: ott volt a randin Ádám is!
Kristóf: *no reakció*
Dani: de ez titok, ott volt ÁDÁM is!!!
fél perc múlva:
Kristóf: *leesett áll és úgy marad*

Nem csak a beszéde lassú! :)

Móka na 2011.05.17. 22:37:41

@judy7: Ki mint vet úgy arat... lásd Szandrát:)

Remélem ez mára az utsó ékes Saját gondolatom - az ékesen a hangsúly:)

CSÉ 2011.05.17. 22:38:40

Örülök, hogy Dani meg Niki kibékültek valamennyire. Már jóval előtte utána kellett volna nyúlniuk a fiúnak és jobban oda kellett volna rá figyelniük...

A 41. rész legviccesebb mondata a Lindáé volt (vagyis Műfogé): Az, hogy Szandra meg Kristóf kibékültek, az csupán színjáték volt Kristóf részéről. :DDD

Pedig Pókmajom szerintem most az egyszer igazat mondott, az előzetes alapján el is hiszem neki, hogy azt a formáját hozza, amilyen a játékon kívül a valódi énje.
Ádámnak sem volt gyerekszobája, de a jelek szerint a Pókmajmot meg a hiénák nevelték fel. (Mondjuk földrajzilag nem esik egybe a két állat élettere, de Pókmajom-féle képzavarok mellet ez is elfér.)

Amúgy a műsor kezd a VV szintjére süllyedni: rappeltetik őket meg csíntevések vannak. Nem lesz ez így jó. Intrikáljanak csak tovább!

capa05 2011.05.17. 22:38:53

A bogarazás jó tréfa volt, már korábban kellett volna.Jobban pezsgett volna az élet.

artifex · http://www.amywinehouse.co.uk/ 2011.05.17. 22:40:09

Megjegyzem az egész "engem nem lehet kiborítani", majd állandóan csak Szandra feszül kicsit számomra manipuláltnak tűnik, aminek a kiteljesedése a mai pofon lenne. Tudom, Szandra utálók most jönnek azzal, dehát ő hülye, skizofrén, orvosi eset, stb.

@Nagyzee: Olvashatsz itt jobbakat is. Például szerkesztői utasításra mondatták ki Ádámmal mások előtt, hogy feláldozná magát és persze mindezt Szandra két szép szeméért tették.

nyílegyenes labirintus 2011.05.17. 22:40:37

Vajon Ádámot miért nem ültették fel egy gépre és küldték haza?
Három nappal a kiesése után műsorvezetőnek kérik fel egy békítőshowhoz? Ez kevés indok lenne szvsz...
Pók milyen nyugodt lesz holnap, tényleg... :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 22:40:57

@CSÉ: tehát amikor a valódi énjét adja akkor rövid időn belül pofán ver valakit.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 22:42:08

Mi van ha az a sok bogár felzabálta Szandra gyógyszereit és emiatt borult ki?

Kürosz 2011.05.17. 22:44:28

sajnos némely hozzászólót jól jellemez, h annak drukkolnak, h verjenek meg, alázzanak meg egy nőt.
külön tanulságos, h vélhetően (ill. tudhatóan) némely magából kivetkőzött nick mögött hölgyek vannak.

nézzen mindenki szépen magába.

Szandrát nem sajnálom, szinte jól is járt a kieséssel, megnyerni úgysem volt esélye egy percig sem, mert rossz imázs volna a csatornának, bőszen hörögne a sok nyárspolgár.

nyílegyenes labirintus 2011.05.17. 22:46:47

Nem figyeltétek a szöveget véletlenül?
A rap-nek nevezett perfomansz alatt TökösBula nem azt mondta, hogy "TökösBula vagyok"?
sixx honnan a picsából tudta előre? hoppácska...

Móka na 2011.05.17. 22:46:51

@Kürosz: Éljen Póki Éljen Póki!!!

Így jó? :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 22:47:34

@nyílegyenes labirintus: azt hiszem ezt a fiúk találták ki neki, addig sixx is Műfognak hívta. Gondolom Robi mondta el neki korábban.

Móka na 2011.05.17. 22:48:01

@nyílegyenes labirintus: lásd fent - Robi nevezte el így élete párját még az első együtt töltött hét közben :D.

Bubba Rogowski 2011.05.17. 22:48:03

@candyperfumegirl: *leesett áll és úgy marad* - és meddig maradt úgy, bakker !

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 22:48:17

@Móka na: fő a nyugalom, remélem senki nincs körülötted akit megüthetsz :D

Atok 2011.05.17. 22:48:45

Fele annyiszor mentene meg engem valaki mint a szerkesztok Danit, soha nem halnek meg...

Bubba Rogowski 2011.05.17. 22:49:00

@Móka na: na, hát erre mondta Linda, hogy lelki társak...

rafijo 2011.05.17. 22:49:19

@Kürosz: Muhahaha. Kb ennyit ér a hozzászólásod.

nyílegyenes labirintus 2011.05.17. 22:51:18

@Benyeszke: @Móka na: ja, ok. lemaradtam.
Már összeesküvést látok mindenhol. beteges. :D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.17. 22:51:23

Ez a rap egyenesen szörnyű volt, a zenés produkciók közül messze a legrosszabb, pedig a többi se kutya.

Én nem hittem, hogy Niki visszalép a szövetségbe, de Ádám most jól bánt vele. Nem szólt az elején, csak meghallgatta, és az érzelmeire játszott. Talán ha érzelmileg lehiggad, akkor rájön, hogy mi ésszerű játék neki, és kell neki a biztos pár.

A 4-es fogat megegyezett a pénzről, de mi lesz Alizzal, aki segíti őket?

Atok 2011.05.17. 22:51:32

@nyílegyenes labirintus: Amit naponta olvasol az az eredeti forgatokonyv. Sixx reggelente feltolt egy ujabb epizodot es annyi :)

Móka na 2011.05.17. 22:51:39

@Benyeszke: Nyugodt vagyok, tudod nekem nem jön be a köpködés .. na de a ribancok sem...gondoltam benyal.. a Szopott Gombóc pártiaknak :D hátha elmehetek velük finálét nézni =)).

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 22:52:25

@nyílegyenes labirintus: ennyi ÉH rész után teljesen normális. Kb. annyira mint amikor azokat a nyamvadék karkötőket hajkurászták :D

gorkmc 2011.05.17. 22:54:30

@Benyeszke: 5 perce ezen röhögök!

nyílegyenes labirintus 2011.05.17. 22:55:48

@Benyeszke: Most nézem, gyönyörű bogarak és rovarok jöttek a teraszra. Megyek összeszedem őket, reggel lesz meglepetés a fürdőben...hihi :D

CSÉ 2011.05.17. 22:56:34

csínytevés

@Benyeszke: A jelek szerint igen. Mondom, a sakálok nevelték fel.

candyperfumegirl 2011.05.17. 22:56:48

Másik nagy kedvencem ma a Korelóne bemutatása jelenetsor volt. Niki és Dani döbbent reakciója, magányos alak háttal mered a semmibe, Keresztapa zenéje bejátszik, mutatják a hátát, mutatják karkötőket, hangulatkeltés, fokozás... :) Majd lassan, nagyon lassan megfordul...zseniális!

CSÉ 2011.05.17. 22:58:39

@CSÉ: Még ami vicces volt, mikor lassú mondta a lámpánál, hogy: "Ez egy aranybánya!"

Jozeph Pelikahn 2011.05.17. 22:59:52

@Atok:
Szerintem így indult az egész:
- Megvettük a licenszet jól, megvan a nyertesünk is, de mi legyen a magyar címe?
- Dani Hotel!
- Nem jó, ki fogják találni ki nyer!
- Ő Dani Hotel!
- Még mindig nem jó!
- ÉDeni Hotel!
- Alakul!
...

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.17. 23:00:47

Szerintem ha kizárják a pofonért, akkor ez lesz a neki való távozás. Nem kell megélnie, hogy kitegyék a párválasztón. Hiszen a dolgát elvégezte, de szvsz nem nyerhetett/ne. Hétvégére pedig Attila is mehetne utána, ennyit érdemel.

Bubba Rogowski 2011.05.17. 23:01:37

@Móka na: na. szép kép, mondtam elsőre, szép lány. Aztán persze, kicsit retusálták, de akkor is szép. Aztán elértem a lábfejéig....és kész. Nem tehetek róla, visítok.

nyílegyenes labirintus 2011.05.17. 23:01:39

@Benyeszke: Dont be fos! :) Parázol a dögöktől?

CSÉ 2011.05.17. 23:02:19

@Benyeszke: Lassú helyében én mondanám a Póknak:

Szandra....., ha ideges vagy..... szedjél..... valamit.
...........................
Mondjuk...... hangyát.
........................
Boxkesztűben.

artifex · http://www.amywinehouse.co.uk/ 2011.05.17. 23:03:46

@Móka na: Hm, érdekes. Mondjuk valahol várható volt, hogy valaki valamelyik magazinban előkerül.

Dani: "szerettem volna ezt a látványt megtartani magamnak a hálószobában"

Kriszta "... bár a 25 milliós főnyereményt nem, de szerelmet nyert az Éden Hotelben."

nyílegyenes labirintus 2011.05.17. 23:04:39

@Bubba Rogowski: Mi bajod a 43as női lábakkal? :D
Picit amorf, és?

Móka na 2011.05.17. 23:05:07

@Bubba Rogowski: Ja ja, én is gyorsan megnéztem hogy mióta van meg ilyenek - kis nyomozás...Kriszta tényleg jól néz ki nagyon a képen.

Bubba Rogowski 2011.05.17. 23:07:19

@nyílegyenes labirintus: na jó, de ormótlan lábujjak, kínosan kifacsarodva, homokkal borítva???? És annyira elüt a kép többi részétől, mintha egy hobbit lábfejét retusálták volna oda.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.17. 23:08:41

@Móka na: :))) Én is a lábfejét néztem és beugrott a beceneve! :))))

nyílegyenes labirintus 2011.05.17. 23:09:16

@Bubba Rogowski: persze, mert maga BigFoot Kriszta van a fotón...:)

Móka na 2011.05.17. 23:09:45

@Bubba Rogowski: Kurva jó észrevétel ..:),ennyire körültekintő vagy amúgy is vagy csak a Bigfoot miatt sasoltad a részleteket?

Bubba Rogowski 2011.05.17. 23:12:07

Nem, mindig megnézek mindent rendesen, és szeretem a szépet, Kriszta tényleg jó ezen a képen, de az a láb....

GL-581 g 2011.05.17. 23:15:06

Nos, a két vásott kölök egy nap alatt felőrölte idegileg Pókkirálynőt. :D:D:D

CSÉ 2011.05.17. 23:15:27

Az arcát nagyon előnytelenül világították meg, a fotós egy idióta. Ennél ő sokkal szebb, mint ezeken a képeken.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.17. 23:17:45

Linda már a becenevét is simán elfogadta. TökösBula. Eddig azt hittem nem tud róla, hogy így hívják a fiúk. Még lejjebb csúszott a szememben. Lassan lekörözi Pöszit. :)
Meg ahogy a titokszobában kinéz! Túl közelről mutatják, ijesztő!

Jozeph Pelikahn 2011.05.17. 23:19:03

@Benyeszke: Aztán az egyik kolumb sáska friss falevéllel a hóna alatt, leszapulja a másikat: - Én legalább elértem valamit!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.17. 23:22:16

Azt hittem a rap-nél Juan kiszavaz valakit. :) Gondolom az egész társaságot hazaküldené, nem tudott dönteni! :)

Móka na 2011.05.17. 23:23:46

@mosoly73: na holnap majd jót röhögök melóban, amikor megnézem.
Most húzok, Jó éjt!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.17. 23:25:34

@Móka na: Ok, csak a rap részt vagy tekerd át vagy némítsd el, a saját érdekedben! :) Jó éjt*

Jozeph Pelikahn 2011.05.17. 23:40:24

@mosoly73: Azt nem is értettem, hogy jött a szerkiknek az ötlet, előre lehetett tudni, hogy elkapcsolós lesz.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.17. 23:41:59

@Jozeph Pelikahn: Talán azt gondolták vicces lesz nekünk. :)
Gondolom a benti hangulat miatt volt inkább, ahogy Ádám közbelépése is.

garrett27 2011.05.17. 23:53:29

Hogy is van ez a Tökös Bula? Most akkor hogy van az időrend? Ki nevezte el a csajt, mikor, honnan tud róla, stb.? Ez így furcsa.
Pókmajom eddig mindenkivel genyázott, fel akarta húzni Kristófot is, most meg elszakadt a cérna? Kár, hogy nem én voltam ott. Hetek óta vártam volna a pofonra, mert ugye alapelv, hogy nőt nem ütünk meg, de ha ő üt először, akkor storno az egész, lehet csépelni a kurváját. Na én adtam volna neki!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.17. 23:59:07

Tökösbula. Ha jól emlékszem (?) itt még csak Műfog volt a neve először. Aztán Robi, miután együtt voltak este, másnap a reggelinél (fiúk asztalánál) így hívta. Vagy valamelyik másik fiú mondta rá és ő röhögve ráhagyta, nem emlékszem pontosan, hogy ki mondta először. Utána már mi is így hívtuk. Ezek szerint közelről is hapsinak néz ki. :)

Jó éjt mindenkinek :)

GL-581 g 2011.05.19. 20:21:14

@Móka na: LOL! Furdalt a kíváncsiság, hogy melyik vurstliban lőttem ezt a megjegyezhetetlen ratyi nevet, és hány hurkapálca tartotta? :DDD
süti beállítások módosítása