Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x41

2013. április 15. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van. 

Szomorkás hangulatban ért véget az előző hét, a király önfeláldozott, hogy a pápa tovább folytathassa áldásos tevékenységét a pogányok között, Pókmajom meg magához ragadta a hatalmat, és trónbitorol, amihez TökösBula meg Niki csak asszisztál. T69 ma reggelre hálistennek letette a párválasztóban látott spanyol szappanopera-castingról elzavart amatőr színésznős jelmezt, és sima piros ruhában, félig feltűzött hajjal, de feketével továbbra is szigorúan kihúzott szemmel néz a kamerába, elkezdődik az idegek harca mostan.

A pápa magzatpózban álmodik a királyról, majd a kamerában hangulatváltozásról panaszkodik, üres itten minden. Kristóf sincs a csúcson, őt Alíz próbálja gatyába rázni. A kamerába azt mondja, a saját szintjén mindent megtesz a győzelemért. Ha lassan kell beszélni, Kristófnak már most oda lehet adni a 25 millert. Niki továbbra is azt hajtogatja, hogy a király önző volt, amikor Szent Danira hagyta, mert ebből is kiderül, mennyire nem foglalkozott az ő érzéseivel. Bezzeg Pókmajom, az foglalkozik, most éppen a terasz hányásmentes részén csiszolja a tervet: Kristófot fel kell baszni idegileg, mert akkor nem tud gondolkodni, és az jó. Gyengülés kell itten, mondja, és Nikinek elmagyarázza, mivel kell felidegesíteni Kristófot: azt kell neki mondani, hogy a király nem akart édeshármast, és csak Szent Danival gondolta komolyan a kapcsolatot. Pókmajom a kamerába nem örül annak, hogy a király lépett le.

A három bula a reggelizőasztalhoz ül le, és Niki kezdi az osztást, ahogy azt fent megbeszélték: te Kristóf, oszt tudod-e, hogy a király palira vett tégedet? He? Sose vót itten trió, csak duó, kispofám, te voltál a kerékkötő. Kristóf leül az asztalhoz, sóhajt egyet, na akkor mondjad. Kellett neki nagyjából 32 másodperc, hogy rájöjjön, ez itten az ugrasszuk Kristófot és Szent Danit össze hadművelet, amit nevetséges és szánalmas próbálkozásnak titulál, nekem oszt mondhatjátok, lepereg. A három lány se érzelmi szinten, se agyilag nem ér fel Kristófhoz, így megvezetni sem tudják. Pókmajom elmondaná Kristófnak, hogy mire gondol, mármint Kristóf, mert Pókmajom olvas a gondolatokban. Ne mondjad, veti oda a Lassúbeszédű kimért szavakkal, megbeszéltük, hogy nem szólunk egymáshoz.

A vita eszkaládódik kissé, amikor Szent Dani is megérkezik az asztalhoz, le is tolja Kristófot, fasznak beszélsz a koszvadék szutyokkal? Nem akarok én, de be nem áll a szája, elmondom eddig mi volt. Niki bátortalanul azt javasolja, tartsanak össze, Szent Daninak több sem kell, akkor tartsatok, szarok én rá, egy hete úgy kutyáztad a nőt, mint Haász Jani sixx kapusteljesítményét az Index-Kamut focimeccsen, most meg benyalsz neki? Niki szerint Pókmajom megváltozott, ezen a két faszi hangosan röhög, a vérnyomásuk egy jottányit nem emelkedik, Niki viszont egyre jobban belelovalja magát a vitába. Niki, a két éve szerzett agyadat mosta Pókmajom nem túl intelligens mosóporral, és te még ezt sem veszed észre. Niki a kamerába beismeri, hogy Pókmajom külön bejáratú kesztyűbábjává avanzsált, pedig az nemigen fogja megdugni, csak szólok.

Pókmajom vélhetően pénzéhes gyökérnek nevezte Szent Danit, mire az felemeli a hangját, és közli, hogy 32 évesen nem érdekli a lóvé, sokkal fontosabb értékek mentén mozog, és ezért tart ott, ahol. Hol? - kérdez közbe Pókmajom, ez engem is érdekelne, Hol tart a pápa? Nem kapunk választ, csak egy Nikire vonatkozó félmondatot, egy ilyen szutyok nekem ne határozza már meg, mi az érték, műcsöcs, zsírleszívás, úgy rakták össze, ne ugasson, Niki kiborul (hangsúlyozom, ez most éppen a Kristóf felidegesítésére szánt egy óra), Pókmajom hiába nyugtatgatja. Kristóf inkább Pókmajomba tapos bele egyet, a 25 millió elég jó gázsi ahhoz képest, amit eddig szedtél össze. Még ha pénzért is basztam volna, vág vissza Pókmajom, ahhoz sem lenne semmi közöd, büszke vagyok arra, ami vagyok és voltam. Nem fillérekért basztam, helló. Drága lány vagy? - kérdez vissza Kristóf, a futballedző, és büszke is vagy rá, mi? Igen, az.

Pókmajom a kamerába sír egy kicsit, biztos őt is kényszerítették az orális szexre havi egymilliáért, mint Pandorát a Való világban. A hogyvolt nem hisz a könnyeknek, illetve kurvából nem lesz szalonna. Kristóf kezd belejönni a dologba, láttál már modelleket? Azoknak nincs olyan hatalmas segge, mint neked, azt oszt retusálhatják, baszod. Niki jön, én megmentettelek annak idején, és Alízt, a biztos páromat hagytam ott érted, igaz? Na, akkor hogy is volt az, hogy te meg azt mondtad tegnap este Alíznak, hogy ejtsen ki engem Lacival szemben? Na? Niki köpni-nyelni nem tud, egyrészt ugye Alíz ezek szerint tényleg hozza-viszi a szót, másrészt meg mekkora égés már, hogy így lebukik? Kristófék felállnak, na, akkor erről a beszélgetésről annyit. Összegezzük Pókmajom nagyszerű tervét: a két pasi cseppet sem ideges, Niki a sírógörcs határán, Pókmajomból meg kihúzták, hogy valóban kurva, nagy K-val. Asszem minden úgy sikerült, ahogy eltervezték odafent, csak így tovább.

Pókmajom, mint egy fideszes szóvivő, sikernek könyveli el a veszekedést, ami után az utcára nem nagyon mehet majd ki Tatabányán, mert kővel dobálják meg, és varrnak egy vörös A-betűt a mellyére. Minden nap kell egy ilyen, mondja Pókmajom, Niki kontrázik, én még ilyen nyugodt tán sose vótam, ja, persze, az előbb már nyálbuborékokat fújtál az idegtől, ne hazudj. Én az ilyenekért már ütöttem meg pasit, derül ki egy újabb dolog Nikiről, az önmarketing nem az erőssége, de mindegy. Pókmajom nevetését soha a büdös életbe' nem akarom hallani. Aki viszont a legjobban megszívta a reggeli beszélgetést, az Alíz, aki ma reggel, oldalról, kifejezetten szebbik arcát mutatja. Sír, mert a BulaKommandó kiközösíti, pedig ő aztán semmi ilyesmit nem akart. Kristófék vigasztalják, te vagy itt az egyetlen egyenes lány, szeretünk, tisztelünk, lábtörlőnek használunk. Pókmajomék Alízt kutyázzák a háta mögött.

Prosztó szerint a helyzet nagyon feszült, és ez az ő agyára is rámegy, mert nem szereti a klikkesedést. Eljön az este és a vacsora, a BulaKommandó Lottit levegőnek nézi, Alízt meg kiosztja, semmisevagy, nem beszélünk veled, mert hozod-viszed a szót. Felállnak, és otthagyják, Lotti tovább zabál, mint aki soha nem látott még rántott csirkét, erre utal a ropogtatás is, a csontját nem kéne, helló. TökösBula szerint Alíz kapcsolatfüggő, ezzel lehet kikészíteni, illetve azzal, ha leszarják. Isaura levelet hoz a nappaliba, mindenki húzzon 2 fogpiszkálót, és adja át azoknak, akiket itt szeretne látni az Édenben. Jól fontoljátok meg a döntést, mert következményekkel jár. Pókmajom közben lányosan ül a felolvasó Niki mellett, a csudapina nagy része kilóg a farmer-rövidgatyából. Az lehet, hogy ezt a nőt kivakarták a szutyokból, de a szutykot nem sikerült kivakarni a nőből.

Osztogatás indul, Pókmajom TökösBulának és Nikinek ad, Niki Lacit akarja párjának, mert megvezethető. Nyikhaj benyal Pókmajomnak meleg szarig és ad neki egy fogpiszkálót, a másikat meg Lacinak nyújtja át. Ez a pali gerinc- és elvtelen nyomorult, a kamerába azt mondja, hogy ő Pókmajom rabszolgája, olyan, mint egy földműves a gyapotföldön. Több sebből is vérzik a dolog, de nem feszegetjük. Szent Dani Kristófnak és Alíznak nyújt kis fadarabot, Kristóf a pápának és Alíznak, Alíz Kristófnak és Szent Daninak. Lotti Alíznak és Lacinak, Prosztó Nikinek és Pókmajomnak, TökösBula szintén a két nagyasszonynak ad. Laci Nyikhajnak és Nikinek nyújt virtuális békejobbot. Laci Nikivel akarja folytatni a játékot, mint mondja. Niki Pókmajomnak és TökösBulának adja oda a saját két pálcikáját.

Na, jön az újabb levél, párokban összesítenek pálcikát, a legkevesebbet a Lotti-Laci és a TökösBula-Prosztó páros kapott, a legtöbbet meg Niki, így Niki dönti el, a két lúzer párosból melyik megy haza. Most. Nabazdmeg. Egy perce van, senki nem szólhat hozzá, nem befolyásolhatja, mert ha igen, kivágják a picsába. Niki gondolkodik egy sort, és ugyan Lacit szerette volna magának párnak, de győzött a hűbéri eskü Pókmajomhoz, és a TökösBula-Prosztó páros maradhat. Lotti sírva távozik, mert nem volt ideje játszani, Laci meg úgy, ahogy jött, észre sem vesszük, hogy már nem ül az asztalnál. Majd a Velvetnek mesélnek a kalandokról. Lottiék összepakolnak és balra el.

A BulaKommandó felmegy konspirálni, mire Kristóf éa a pápa kitalálja, hogy utánuk mennek, mert joguk van ott lenni a hotelben, ahol akarnak. Ebből sikoltozós-meneküléses óvodáskodás lesz ajtócsapkodással és a pápa lábára kis híján rázárt ajtóval, miközben Pókmajom egyre idegesebb lesz, és Prosztót is kiosztja, aki szerint nagy faszság, amit csinálnak. Pókmajom teljesen rátelepszik a hotel lakóira, mindenkinek kiadja a feladatot, te ezt csinálod, te meg azt, a király ennél egy fokkal demokratikusabb volt. Ami a legmeglepőbb, hogy Prosztó is képes beállni a sorba, ennél azért egy fokkal több gerincet néztem ki belőle. A kamerába persze háborog. Nyikhaj azt nyilatkozza, hogy papucs lett Pókmajom mellett, nem mintha ez nem lett volna egyértelmű.

A Pókmajom szobájában történtek nem hagyták hidegen Kristófékat sem, hiszen kihallgattak mindent, most meg odalent, a bárpultnál adják elő a történteket, ez kurva vicces mellesleg, kíváncsi vagyok, a BulaKommandó mikor borul ki. Prosztó is megkapja a beosztását, és érzi is, hogy ez nagyon gáz, TökösBula meg fúj-fúj kiáltásokkal kommentálja az eseményeket. Kristóf ettől még szívesebben stuffolja Prosztót, és eljátssza, ahogy az behódolt Pókmajomnak. Prosztó hiába magyarázkodik, leszarják, joggal. Az ágyban Prosztó kénytelen elmagyarázni Pókmajomnak, hogy addig, míg le nem szopja, nem lesz a csicskája. Pókmajom szerint meg választani kell fognia (idéztem) mert az nem megy, hogy két oldalra is puncsol.

Kristóf és a pápa egy pólóból fél tökhéjból, baseballsapkából, törölközőből és hasonlókból Királybábut csinál, és leviszik a pulthoz, inni. Ez legalább vicces.

Címkék: éden hotel
802 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bubba Rogowski 2011.05.17. 22:24:26

MU-HA-HAAAA!!!! "nagyon-nagyon kevesek vagytok, hogy föl tudjatok bosszantani" ééééés: durr egy pofon!!!!

mocskosmacska 2011.05.17. 22:24:36

Kristóf vegyészmérnök? Nem futballedző?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 22:25:18

Adja az ég, hogy ez ne csak furfangos vágás legyen!!!

candyperfumegirl 2011.05.17. 22:25:23

Vázz én akkorát röhögtem..."nagyon ikevesek vagytok to ahhoz, hogy fel tudjatok bosszantani" *hatásszünet* CSATT
:D Priceless, már alig vártam, hogy tettlegességig fajuljanak a dolgok! :)

Nagyzee 2011.05.17. 22:25:32

Ez az előzetes priceless volt. "Kevesek vagytok ahhoz, hogy felbosszantsatok." Aztán csatt egy pofon Kristófnak. Úgy látszik, Szandra nem szereti a rovarokat.:D

soymilk (törölt) 2011.05.17. 22:25:56

@mocskosmacska: Szerintem csak nem tudja pontosan, hogy mit jelent az, h "vmi létére" :)

beacska 2011.05.17. 22:26:20

@Benyeszke: meghallgattam Robi hangját. az is tetszik! gáz??? ;D

Savafan 2011.05.17. 22:26:38

hogy mondta a hét elején a szutyok, hogy majd Ő meg a pajtásai felhúzzák a lassúbeszédűt. ez nem nagyon ment neki:) és most ő esett ebbe a hibába, elszakadt a cérna. ennyit tud a "drága nő":))

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 22:26:48

@mocskosmacska: Kristóf nem lehet vegyészmérnök mert a kísérletek során túl gyorsan történnek a dolgok, nem tudná nyomon követni..:DD

Bubba Rogowski 2011.05.17. 22:26:53

De hát őőőőszintén, mit hitt? odamegy, béküljünk ki, itt a kisujjam, és el is hiszik neki? Szerintem magáért az ötletért kapta, amit kapott, a két vásottkölyöktől.

mocskosmacska 2011.05.17. 22:27:07

@mosoly73: Lehet, hogy így lesznek páratlanul újra.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 22:27:21

@beacska: szerintem egy sorozatgyilkos szinkronizálja, de te tudod :D

Savafan 2011.05.17. 22:27:49

a zuhanyrózyába mit küldhettek a srácok, remélem a reggeli pancsoláskor hab lepi el az egész szobát:)))

will 2011.05.17. 22:28:05

@mocskosmacska: kombinálja a focit és kémiát, ilyen hibridedző ez. Drágább mint a Gekko óvodafranchise.

tigger2 2011.05.17. 22:28:19

@will: :D:D:D Jól van,akkor nem csak én hallottam,hogy mit is veszített el a gumicsöcsű:D:D:D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 22:28:21

Kristóf helyében én azt mondanám, hogy nyugodtan adhat még pár sallert ha utána úgyis tipli van a csajnak

beacska 2011.05.17. 22:29:09

ezek nem komplettek! mint a táborban...úgy látszik Szandra oda sem járt :(

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 22:29:16

@will: hibridedző :DDD És ő akkor fotoszintetizál vagy mi?

Kürosz 2011.05.17. 22:29:24

pfff, úgy láccik, h a szerkesztők túllőttek a célon, gyakorlatilag kizáratták a legjobb játékost.

na mindegy, a holnapit még megnézem, aztán már nem nagyon lesz érdekes, mert kábé 99%-ban kitalálható, h ki lesz a győztes, kit akarnak kihozni.

yilane 2011.05.17. 22:29:41

@mosoly73: hűha, van ilyen szabály?
Mondjuk logikus lenne.

Savafan 2011.05.17. 22:30:32

ha ezért kizárják úgy távozik, ahogy játszott. dicstelenül és megalázva:))

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 22:30:32

@mosoly73: elvileg igen, bármilyen fizikai erőszakért az jár.

delikvens 2011.05.17. 22:30:57

@will: a mai hozzaszolasaidert ha lenne kalapom most megemelnem.

Nagyzee 2011.05.17. 22:32:36

@Kürosz: "pfff, úgy láccik, h a szerkesztők túllőttek a célon, gyakorlatilag kizáratták a legjobb játékost."

Ezt hogy érted? Szerkesztői utasításra csattan a pofon, hogy aztán a szabályok miatt mennie kelljen?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 22:32:52

@Savafan: be szép gondolat! Reméljük így lesz.

Egyébként nagyon érdekes ez az agresszióért kizárás dolog, mert ugye részben idegbetegeket válogatnak az ilyen valóságsókba és mivel nem lehet fizikálisan kiadni a mérget így kénytelenek a delikvensek más utat választani.

beacska 2011.05.17. 22:33:34

nnna, ezt is kiszurkoltuk, jóccakát nektek!

2011.05.17. 22:33:34

Na igen, Kristóf meg a gyerekes viselkedés. Olyan szánalmas :S

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 22:33:51

Egyébként a bogaras húzás nagyon gáz volt, de szerintem Szandra megérdemelte mégpedig az esti vokál miatt. Az egyetlen amit ismételgetni tudtam hogy lőjék le de azonnal.

tigger2 2011.05.17. 22:34:03

Na ezért remélem kivágják a büdöszsákot,mint Igor a taknyát...

GRX 2011.05.17. 22:34:28

Ahhoz képest, hogy a rappelés után még arról puncsolt Pók, hogy csak a játék miatt volt gané Lassúval, úgy tűnik mégsem tudta magát visszafogni. Ha van igazság, ezután kirakják. (Vagy megrakják, nekem mindkettő megfelel.)

Jozeph Pelikahn 2011.05.17. 22:35:49

@Benyeszke: Akkor vegyész-oktató. Ja az sem: "É s m o s t b e l e ö n t j ü k ... j a j j n e m, e l p á r o l g o t t !"

judy7 2011.05.17. 22:35:59

Én csak azt sajnálom hogy nem volt Szandra kezében egy féltégla amikor szájbakente a lassúbeszédűt...
Hogy az a pali milyen gyökér lett a végére!!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 22:37:31

@Móka na: igazából magam se tudom mire gondoltam, de ez jó lesz :D

candyperfumegirl 2011.05.17. 22:37:39

Amin még nagyot röhögtem, az Kristóf lassú reakcióideje:
Dani: ott volt a randin Ádám is!
Kristóf: *no reakció*
Dani: de ez titok, ott volt ÁDÁM is!!!
fél perc múlva:
Kristóf: *leesett áll és úgy marad*

Nem csak a beszéde lassú! :)

Móka na 2011.05.17. 22:37:41

@judy7: Ki mint vet úgy arat... lásd Szandrát:)

Remélem ez mára az utsó ékes Saját gondolatom - az ékesen a hangsúly:)

CSÉ 2011.05.17. 22:38:40

Örülök, hogy Dani meg Niki kibékültek valamennyire. Már jóval előtte utána kellett volna nyúlniuk a fiúnak és jobban oda kellett volna rá figyelniük...

A 41. rész legviccesebb mondata a Lindáé volt (vagyis Műfogé): Az, hogy Szandra meg Kristóf kibékültek, az csupán színjáték volt Kristóf részéről. :DDD

Pedig Pókmajom szerintem most az egyszer igazat mondott, az előzetes alapján el is hiszem neki, hogy azt a formáját hozza, amilyen a játékon kívül a valódi énje.
Ádámnak sem volt gyerekszobája, de a jelek szerint a Pókmajmot meg a hiénák nevelték fel. (Mondjuk földrajzilag nem esik egybe a két állat élettere, de Pókmajom-féle képzavarok mellet ez is elfér.)

Amúgy a műsor kezd a VV szintjére süllyedni: rappeltetik őket meg csíntevések vannak. Nem lesz ez így jó. Intrikáljanak csak tovább!

capa05 2011.05.17. 22:38:53

A bogarazás jó tréfa volt, már korábban kellett volna.Jobban pezsgett volna az élet.

artifex · http://www.amywinehouse.co.uk/ 2011.05.17. 22:40:09

Megjegyzem az egész "engem nem lehet kiborítani", majd állandóan csak Szandra feszül kicsit számomra manipuláltnak tűnik, aminek a kiteljesedése a mai pofon lenne. Tudom, Szandra utálók most jönnek azzal, dehát ő hülye, skizofrén, orvosi eset, stb.

@Nagyzee: Olvashatsz itt jobbakat is. Például szerkesztői utasításra mondatták ki Ádámmal mások előtt, hogy feláldozná magát és persze mindezt Szandra két szép szeméért tették.

nyílegyenes labirintus 2011.05.17. 22:40:37

Vajon Ádámot miért nem ültették fel egy gépre és küldték haza?
Három nappal a kiesése után műsorvezetőnek kérik fel egy békítőshowhoz? Ez kevés indok lenne szvsz...
Pók milyen nyugodt lesz holnap, tényleg... :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 22:40:57

@CSÉ: tehát amikor a valódi énjét adja akkor rövid időn belül pofán ver valakit.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 22:42:08

Mi van ha az a sok bogár felzabálta Szandra gyógyszereit és emiatt borult ki?

Kürosz 2011.05.17. 22:44:28

sajnos némely hozzászólót jól jellemez, h annak drukkolnak, h verjenek meg, alázzanak meg egy nőt.
külön tanulságos, h vélhetően (ill. tudhatóan) némely magából kivetkőzött nick mögött hölgyek vannak.

nézzen mindenki szépen magába.

Szandrát nem sajnálom, szinte jól is járt a kieséssel, megnyerni úgysem volt esélye egy percig sem, mert rossz imázs volna a csatornának, bőszen hörögne a sok nyárspolgár.

nyílegyenes labirintus 2011.05.17. 22:46:47

Nem figyeltétek a szöveget véletlenül?
A rap-nek nevezett perfomansz alatt TökösBula nem azt mondta, hogy "TökösBula vagyok"?
sixx honnan a picsából tudta előre? hoppácska...

Móka na 2011.05.17. 22:46:51

@Kürosz: Éljen Póki Éljen Póki!!!

Így jó? :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 22:47:34

@nyílegyenes labirintus: azt hiszem ezt a fiúk találták ki neki, addig sixx is Műfognak hívta. Gondolom Robi mondta el neki korábban.

Móka na 2011.05.17. 22:48:01

@nyílegyenes labirintus: lásd fent - Robi nevezte el így élete párját még az első együtt töltött hét közben :D.

Bubba Rogowski 2011.05.17. 22:48:03

@candyperfumegirl: *leesett áll és úgy marad* - és meddig maradt úgy, bakker !

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 22:48:17

@Móka na: fő a nyugalom, remélem senki nincs körülötted akit megüthetsz :D

Atok 2011.05.17. 22:48:45

Fele annyiszor mentene meg engem valaki mint a szerkesztok Danit, soha nem halnek meg...

Bubba Rogowski 2011.05.17. 22:49:00

@Móka na: na, hát erre mondta Linda, hogy lelki társak...

rafijo 2011.05.17. 22:49:19

@Kürosz: Muhahaha. Kb ennyit ér a hozzászólásod.

nyílegyenes labirintus 2011.05.17. 22:51:18

@Benyeszke: @Móka na: ja, ok. lemaradtam.
Már összeesküvést látok mindenhol. beteges. :D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.17. 22:51:23

Ez a rap egyenesen szörnyű volt, a zenés produkciók közül messze a legrosszabb, pedig a többi se kutya.

Én nem hittem, hogy Niki visszalép a szövetségbe, de Ádám most jól bánt vele. Nem szólt az elején, csak meghallgatta, és az érzelmeire játszott. Talán ha érzelmileg lehiggad, akkor rájön, hogy mi ésszerű játék neki, és kell neki a biztos pár.

A 4-es fogat megegyezett a pénzről, de mi lesz Alizzal, aki segíti őket?

Atok 2011.05.17. 22:51:32

@nyílegyenes labirintus: Amit naponta olvasol az az eredeti forgatokonyv. Sixx reggelente feltolt egy ujabb epizodot es annyi :)

Móka na 2011.05.17. 22:51:39

@Benyeszke: Nyugodt vagyok, tudod nekem nem jön be a köpködés .. na de a ribancok sem...gondoltam benyal.. a Szopott Gombóc pártiaknak :D hátha elmehetek velük finálét nézni =)).

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.17. 22:52:25

@nyílegyenes labirintus: ennyi ÉH rész után teljesen normális. Kb. annyira mint amikor azokat a nyamvadék karkötőket hajkurászták :D

gorkmc 2011.05.17. 22:54:30

@Benyeszke: 5 perce ezen röhögök!

nyílegyenes labirintus 2011.05.17. 22:55:48

@Benyeszke: Most nézem, gyönyörű bogarak és rovarok jöttek a teraszra. Megyek összeszedem őket, reggel lesz meglepetés a fürdőben...hihi :D

CSÉ 2011.05.17. 22:56:34

csínytevés

@Benyeszke: A jelek szerint igen. Mondom, a sakálok nevelték fel.

candyperfumegirl 2011.05.17. 22:56:48

Másik nagy kedvencem ma a Korelóne bemutatása jelenetsor volt. Niki és Dani döbbent reakciója, magányos alak háttal mered a semmibe, Keresztapa zenéje bejátszik, mutatják a hátát, mutatják karkötőket, hangulatkeltés, fokozás... :) Majd lassan, nagyon lassan megfordul...zseniális!

CSÉ 2011.05.17. 22:58:39

@CSÉ: Még ami vicces volt, mikor lassú mondta a lámpánál, hogy: "Ez egy aranybánya!"

Jozeph Pelikahn 2011.05.17. 22:59:52

@Atok:
Szerintem így indult az egész:
- Megvettük a licenszet jól, megvan a nyertesünk is, de mi legyen a magyar címe?
- Dani Hotel!
- Nem jó, ki fogják találni ki nyer!
- Ő Dani Hotel!
- Még mindig nem jó!
- ÉDeni Hotel!
- Alakul!
...

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.17. 23:00:47

Szerintem ha kizárják a pofonért, akkor ez lesz a neki való távozás. Nem kell megélnie, hogy kitegyék a párválasztón. Hiszen a dolgát elvégezte, de szvsz nem nyerhetett/ne. Hétvégére pedig Attila is mehetne utána, ennyit érdemel.

Bubba Rogowski 2011.05.17. 23:01:37

@Móka na: na. szép kép, mondtam elsőre, szép lány. Aztán persze, kicsit retusálták, de akkor is szép. Aztán elértem a lábfejéig....és kész. Nem tehetek róla, visítok.

nyílegyenes labirintus 2011.05.17. 23:01:39

@Benyeszke: Dont be fos! :) Parázol a dögöktől?

CSÉ 2011.05.17. 23:02:19

@Benyeszke: Lassú helyében én mondanám a Póknak:

Szandra....., ha ideges vagy..... szedjél..... valamit.
...........................
Mondjuk...... hangyát.
........................
Boxkesztűben.

artifex · http://www.amywinehouse.co.uk/ 2011.05.17. 23:03:46

@Móka na: Hm, érdekes. Mondjuk valahol várható volt, hogy valaki valamelyik magazinban előkerül.

Dani: "szerettem volna ezt a látványt megtartani magamnak a hálószobában"

Kriszta "... bár a 25 milliós főnyereményt nem, de szerelmet nyert az Éden Hotelben."

nyílegyenes labirintus 2011.05.17. 23:04:39

@Bubba Rogowski: Mi bajod a 43as női lábakkal? :D
Picit amorf, és?

Móka na 2011.05.17. 23:05:07

@Bubba Rogowski: Ja ja, én is gyorsan megnéztem hogy mióta van meg ilyenek - kis nyomozás...Kriszta tényleg jól néz ki nagyon a képen.

Bubba Rogowski 2011.05.17. 23:07:19

@nyílegyenes labirintus: na jó, de ormótlan lábujjak, kínosan kifacsarodva, homokkal borítva???? És annyira elüt a kép többi részétől, mintha egy hobbit lábfejét retusálták volna oda.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.17. 23:08:41

@Móka na: :))) Én is a lábfejét néztem és beugrott a beceneve! :))))

nyílegyenes labirintus 2011.05.17. 23:09:16

@Bubba Rogowski: persze, mert maga BigFoot Kriszta van a fotón...:)

Móka na 2011.05.17. 23:09:45

@Bubba Rogowski: Kurva jó észrevétel ..:),ennyire körültekintő vagy amúgy is vagy csak a Bigfoot miatt sasoltad a részleteket?

Bubba Rogowski 2011.05.17. 23:12:07

Nem, mindig megnézek mindent rendesen, és szeretem a szépet, Kriszta tényleg jó ezen a képen, de az a láb....

GL-581 g 2011.05.17. 23:15:06

Nos, a két vásott kölök egy nap alatt felőrölte idegileg Pókkirálynőt. :D:D:D

CSÉ 2011.05.17. 23:15:27

Az arcát nagyon előnytelenül világították meg, a fotós egy idióta. Ennél ő sokkal szebb, mint ezeken a képeken.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.17. 23:17:45

Linda már a becenevét is simán elfogadta. TökösBula. Eddig azt hittem nem tud róla, hogy így hívják a fiúk. Még lejjebb csúszott a szememben. Lassan lekörözi Pöszit. :)
Meg ahogy a titokszobában kinéz! Túl közelről mutatják, ijesztő!

Jozeph Pelikahn 2011.05.17. 23:19:03

@Benyeszke: Aztán az egyik kolumb sáska friss falevéllel a hóna alatt, leszapulja a másikat: - Én legalább elértem valamit!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.17. 23:22:16

Azt hittem a rap-nél Juan kiszavaz valakit. :) Gondolom az egész társaságot hazaküldené, nem tudott dönteni! :)

Móka na 2011.05.17. 23:23:46

@mosoly73: na holnap majd jót röhögök melóban, amikor megnézem.
Most húzok, Jó éjt!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.17. 23:25:34

@Móka na: Ok, csak a rap részt vagy tekerd át vagy némítsd el, a saját érdekedben! :) Jó éjt*

Jozeph Pelikahn 2011.05.17. 23:40:24

@mosoly73: Azt nem is értettem, hogy jött a szerkiknek az ötlet, előre lehetett tudni, hogy elkapcsolós lesz.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.17. 23:41:59

@Jozeph Pelikahn: Talán azt gondolták vicces lesz nekünk. :)
Gondolom a benti hangulat miatt volt inkább, ahogy Ádám közbelépése is.

garrett27 2011.05.17. 23:53:29

Hogy is van ez a Tökös Bula? Most akkor hogy van az időrend? Ki nevezte el a csajt, mikor, honnan tud róla, stb.? Ez így furcsa.
Pókmajom eddig mindenkivel genyázott, fel akarta húzni Kristófot is, most meg elszakadt a cérna? Kár, hogy nem én voltam ott. Hetek óta vártam volna a pofonra, mert ugye alapelv, hogy nőt nem ütünk meg, de ha ő üt először, akkor storno az egész, lehet csépelni a kurváját. Na én adtam volna neki!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.17. 23:59:07

Tökösbula. Ha jól emlékszem (?) itt még csak Műfog volt a neve először. Aztán Robi, miután együtt voltak este, másnap a reggelinél (fiúk asztalánál) így hívta. Vagy valamelyik másik fiú mondta rá és ő röhögve ráhagyta, nem emlékszem pontosan, hogy ki mondta először. Utána már mi is így hívtuk. Ezek szerint közelről is hapsinak néz ki. :)

Jó éjt mindenkinek :)

GL-581 g 2011.05.19. 20:21:14

@Móka na: LOL! Furdalt a kíváncsiság, hogy melyik vurstliban lőttem ezt a megjegyezhetetlen ratyi nevet, és hány hurkapálca tartotta? :DDD
süti beállítások módosítása