Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x43 - Rózsaszín szellemek a múltból

2013. április 15. 17:00 - marhapori

Hosszú volt ez a hétvége Éjjel-nappal Budapest hogyvolt nélkül, ugye? Nézzük, mivel tudjuk csillapítani az elvonási tüneteket. Az előző nap megviselte kedvenceinket, – hát még minket… –, nyomottan ébredeznek a villában, erre még a depis zene is rátesz egy lapáttal, úgyhogy én is élezem a késem. A reggelinél alja Marci Redzsit kényezteti tükörtojásaival, Ritának csak a villa nyalogatása marad. De ez itt csak mellékszál, ugyanis kisebb katasztrófa rázta meg a lakók életét! Zsófi vattapamacsai eltűntek, és ezt sajátos stílusában tárja a fórum elé. Simán el tudom képzelni, hogy a derék pamacsok inkább lábat növesztettek, csak ne kelljen hozzáérni ahhoz a ló fejéhez, de nem ez történt. Pumukli vécépapírja elfogyott, így a kis rózsaszín vattácskákkal tisztította meg alfelét, miután végzett dolgával. OMG! Ez a lény egyre kreténebb.

bscap0000.jpg

Közben csöngetnek, és mivel a többiek még nem bírnak mozdulni a sokk illetve a röhögő görcs keverékéből, Laller szalad ajtót nyitni. Egy zöld, nagy szemű ufó látványa sem döbbentette volna meg jobban, mint a küszöbön ácsorgó Gabié, aki lakásavatóra invitálja a társaságot. Már előre élvezem az ebből adódó indokolatlan balhékat és hisztiket. És már itt is az első adag: ahogy számítani lehetett rá, KarvalyMarci egyik fele már most bevágja miatta a durcát egy közepesen felépített picsogás kíséretében. Gabinak igazából mindegy, ki megy el, sör meg szilikon lesz. Márton letámadja Ritát a fürdőben, vagyis csak erélyesen rászól, szíveskedjen már levenni róla a pórázt, és a lábát is húzza ki a seggéből, mert kényelmetlen papucsnak lenni. Rita folytatja a picsogást, érzelmi zsarolásban meg már egész profi, Marci nem is nagyon mer ránézni, csak a földet bámulja beszélgetés közben. Anikó egy szerencsétlen kis ribanc – tudjuk meg –, Ritát meg igazán felfalhatná egy alpakka csorda.

bscap0002.jpgRitka pillanatok egyike következik: Gabi és Dzsó könyékig matat egy kocsiban, Redzsi pedig papírokkal ügyködik. A munkakedvet a betoppanó Barbi körül lengő rózsaszín felhő töri félbe, nyilván mindenkinek meg kell állnia bámészkodni, ha valakihez ismerős érkezik. Barbinak komoly memóriaproblémái lehetnek, mert úgy cuppan rá Dzsó bika nyakára, mintha mi sem történt volna. Miközben kapaszkodik erősen a menekülési utakat feltérképező férfiba, egy ötéves kislány kommunikációs szintjével mesélni kezdi, milyen jó volt neki Londonba’. A többiek is leereszkednek a szintjére, hirtelen földöntúli cukiság lengi be a műhelyet, én meg elmegyek hányni. Végül csak kiböki, hogy robogót szeretne. De nem ám akármilyet! Rózsaszínt! Egy műanyag játékmotort nem adnék alá, nemhogy egy igazit… Dzsó nem találta meg a kivezető alagutat, ezért megszívja: kénytelen elsétálni a szőkeséggel robogókat nézni a neten.

bscap0004.jpg

Marci akkora szabadúszó, hogy munka helyett az üres festékes flakonjait rendezgeti napközben, az éltető monotóniát megtörve érkezik Hanna a villába. Szeretne elnézést kérni, amiért piti zsebtolvajként próbálta kisemmizni a srácot korábban. Már-már ki is rángatja a gatyájából, amikor inkább taktikát vált és a hűtőszekrény irányába fordul. Szemet vet egy kitakart müzlis dobozra – az alja gyártó nem akart szponzor lenni –, majd inkább próbálja kipakolni a hűtőt. Vagyis csak próbálná, mert Marci rajtakapja és üvöltözik vele egy sort. Rita meg nem érti, miért bánt ilyen kegyetlenül szegény, ártatlan kislánnyal szerelme. Azért nem érted, mert ostoba vagy! Nem pátyolgatás kell a kis tolvajnak, aki a heti nagybevásárlás termésével akart meglépni, hanem két-három emberes maflás. A tömeggyilkosok is hűtők kipakolásával kezdik a karrierjüket, ez tuti. Közben Barbi folytatja új hadjáratát, aminek egyik eleme, hogy a kezét hozzáragasztja Dzsó nyakához. Nem is robogó kell neki, hanem Dzsó – árulja el a kamerának, míg álmai férfija a számítógéppel matat. Nahát! Redzsi kiakad, mert szerinte főnöke megint húzogatja Barbibabát, de Dzsó úgy leosztja, hogy a nem létező farkát behúzva kullog el. Kuss a picsába, a te dolgod a szülés! – üvölti még utána.

bscap0008.jpg

Szar lehet manapság 16 évesnek lenni, a kurva liberalizmus tehet erről is. Hanna a putrijuk előtt árulja a testét, legalábbis úgy tűnik, azt teszi. Karvaly csillogó páncélban érkezik a megmentésére, a hosszú párbeszédet így foglalhatnánk össze Rita szemszögéből: én is olyan kivert kutya voltam, mint te, a szüleim engem is utáltak, még osztálykirándulásra se mehettem. Végszóra Hanna kezébe nyom egy teli szatyrot, nesze, egyél, mondja, Hanna meg belül kicsit összetört, mert a pakkban nincs tömény szesz, de még egy kurva sör sem. Laller tetves lehet, mert nagyon vakarózik, miközben püfölni próbálja a lengedező bokszzsákot, mint Rocky Balboa a ruszkit. Ezt erősítik meg a táncszerű lépései, amelyeket külső szemlélő idegrángásnak is gondolhat, ám valójában a hátán végigfutó élősködő raj gerjesztette viszketés generált. A haláltáncot látva Dzsó kis híján összeesik a félelemtől, mielőtt azonban ez bekövetkezne, megérkezik az ajtóhoz Barbi egy jó kis dugásban bízva, Dzsó viszont a földre veti magát, és rántja le Pumuklit is egy dzsúdó mozdulattal. Szegény nő nagyon egyszerű, nem tűnik fel neki sem a mozgás, sem a beszéd, úgyhogy csalódottan távozik.

bscap0011.jpg

Egyre gyorsabban sötétedik, a készítők talán nem hallottak még a tavaszról. Ezt csak azért érdemes megjegyezni, mert így sokkal több idő marad a szokásos esti hisztikre. Hanna egy plázában ücsörög teát szürcsölve, ez pedig megerősíti felvetésemet, miszerint prostinak állt. Ha eddig nem volt pénze kiflire, most honnan lett 300-as teára? Rolihoz szeretné visszahízelegni magát, de a srácnak meglepő módon van annyi esze, hogy lepattintja. Használt ruhát csak nem húzok fel – mondja Roli, mire Hanna védekezne, hogy de hát ő nem tehet semmiről, csak feküdt ott, mint egy darab fa, míg Karesz dolgozott. Még AZ érv sem győzi meg a hangya agyú srácot, pedig egyre inkább hajlik Hanna alig fejlett mellei felé; én csak téged szeretlek, nekem csak te kellesz – dobja be utolsó bástyaként a lány, Roli azonban olajra lép.

bscap0014.jpg

Dzsó csak nem menekül Barbi fűrészfogú combjától, Redzsi és új játékszere, Kokódzsámbó beengedik a villába, ki tudja, mióta állt az ajtó előtt szerencsétlen. Tapad egyből Dzsó szájára, az meg mukkanni sem tud. Kokódzsámbó ördögi tervet eszelt ki: meghívta az esti lakásavatóra Miss Rózsaszínt, hogy majd Dzsó megmártsa benne a félszeműt, és akkor Diára lecsaphat Redzsi. Neked csak mosolyognod kell és gyönyörűnek lenni – zárja a haditerv részleteit Reginek. Több kérdés motoszkál bennem. Egy: miért hív meg ismeretlen embereket egy buliba, ahova őt is csak meghívták? Kettő: miért szól bele félig ismeretlen emberek életébe? Három: mi a fasznak kell ilyen ostoba affektáló módon beszélnie? Dzsó helyében átépítettem volna az orrnyergét. Buli előtt még belefér egy gyors lelkizés Márcselló és Redzsi között – amíg várnak a sminkelő Kokódzsámbóra –, aminek a lényege annyi, hogy előbbinek herótja van Karvalytól. Karvaly azonban mindenki meglepetésére összeszedte magát, és a reggeli műhiszti után puccba vágta csoffadt kis testét, hogy a többiekkel tartson.

bscap0018.jpg

Pörögjünk tovább a buli helyszínére. A szerkesztők szerint fontos kiemelni, hogy Anikó és Rita nem tud semmiről beszélgetni egymással, hát emeljük ki mi is. Kiemelendő még, hogy az élőhatásű gumistatiszták se nem mozognak, se nem vegyülnek, csak állnak, mint próbababák az atomháború közepén. Kokódzsámbó roppantul élvezi a bulit, Rita annál kevésbé, mert Marci éppen Anikóval cseverészik a nagy büdös semmiről. De tényleg arról, ugorjunk. Hannáék putrijában is orbitális party van, lehet, hogy Rita korábban mégiscsak alkoholt adott a lánynak, nem tejet és kiflit. Vagy beindult a prosti-biznisz. Beállít Roli, fogalma sincs, mit keres ott, alvajáró és ma kicsit korábban dőlt le szundítani. Mindegy, pillanatok alatt ő lesz a kiskirály, de csak addig, amíg Karesz képen nem törli. Az mondjuk egy jó kérdés lenne, mit keres ő ott, de ne akadjunk fent apróságokon. Hannácska és Roli bevonulnak a szobába, majd megegyeznek, hogy újra összeállnak, mint két kicsi legó (bocsi).

bscap0023.jpg

Anikóéknál tetőfokára hág a buli: többen bealszanak, a statisztáknak lejár a munkaidejük, de legalább Dzsó legnagyobb örömére megérkezik Barbi. Dzsó üvöltve kiugrik az ablakon, de nem érdekes, a következő pillanatban megint előkerül, mint a rajzfilmekben. Rita egy házi barkácsolású pokolgépet rögzített a testén indulás előtt, ami azonnal robban, ha Márcselló 5 percnél tovább bámulja Anikó unalmas fejét. És bumm! A bomba robban, Rita ismét kiborul. Ezúttal a kartondobozos vörösborral együtt, ami eláztatja Anikó zebracsíkos ruciját. Nekem itt jött el a pont, amikor azt mondom: ne csináljátok ezt, gyerekek, ne legyetek ennyire amatőrök, minket meg ne nézzetek ennyire hülyének! Anikó kölcsönzött estélyijén még csak mutatóba sem jelentek meg vörös/piros/rózsaszín foltok. Marci kicsit megcibálja kedvesét, hogyaszondja neki: megbeszéltük, hogy nem kell a balhé, akkor mit balhézol? Ettől menten magába száll Karvaly, rongyol Anikó után a fürdőbe, mert ma még nem volt meg a napi melltartós csöcs. De minden hiába, csak az újabb hiszti-özönt kapjuk az arcunkba, ezúttal kicsit vadabban. Keress egy orvost és kezeltesd magad – dobja fel a labdát Anikó, – Inkább örülnél, hogy ki kell dobnod ezt a ruhát, sőt, inkább dob ki az egész ruhatárad, mert minden göncödben úgy nézel, mint egy olcsó ribanc – csapja le Karvaly.

bscap0025.jpg

Komolyan öklendezek, a következő jelenetben egyszeri Barbibabánk sírja el, mennyit készült az estére (ja, legalább két órája tudja, hogy buli lesz), és Dzsó mégis szarik a frissen sminkelt arcára. Kokódzsámbó adja alá a lovat, hogy csak bátorítás kell a Baltaarcúnak, miközben a nappaliban a Szomszédok szilveszterét is ütő bulijelenetek zajlanak Laller és Gabi főszereplésével. A másik házibuliban sem kisebb a fesztivál, Karesz játssza a kemény kölyköt: egy random lány telefonjáról jelent be nem túl hiteles, kissé ittas hangon bombariadót. A tömeg őrjöng és őt ünnepli, Hanna meg ismét betenné Roli gyereket a szekrénybe a kedvéért. Eléggé díjaznám, ha végre szájba csapná valaki Hannát is meg Kareszt is.

bscap0030.jpg

És ha már belejött a pofozkodásba, Lófejűnek is adhatna egyet, csak úgy. Rita közben hazaér, és egyből picsogni kezd a ’90-es évek slágereit bámuló Zsófinak. Mindjárt jön Marci is utánam – mondja Karvaly, de nagyobbat nem is tévedhetne. Márcselló pörög, ahogy a buli is, Vivi biztos előkapott egy zacsi ekit. Eljött az idő, hogy Barbi is robbanjon a korábban megbeszéltek szerint: Dzsóhoz sétál, ledugja a nyelvét a torkán, ledobja a kabátját, és máris minden a régi. Pumuklifejű közben teljesen beleolvadt Szandika műcsöcseibe, mindenki boldog, függöny. Este még több picsogás, szenvedés és rinyálás a szokott időben, ne hagyjátok ki!

15 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

igazságos 2013.04.15. 19:24:24

A tömeggyilkosok is hűtők kipakolásával kezdik a karrierjüket, ez tuti.

te már csak TUDOD, mivel kezdik, mi? :D

kozi001 2013.04.15. 19:29:04

"Ritát meg igazán felfalhatná egy alpakka csorda."
El se tudom képzelni, de lol! :)

Paeonia 2013.04.15. 22:44:03

"a Szomszédok szilveszterét is ütő bulijelenet" :) és valóban tökre olyan volt!
Ez egy mai házibuli? Ahogy a lányok hercegnős ruciban, kiöltözve, a táskájukat a kezükben szorongatva, némelyek karbatett kézzel, feszengve, egy teljesen kivilágított szobában, hát marha jó kis hangulatú házibuli.

OdettésaMacskák 2013.04.16. 10:17:06

"..miközben a nappaliban a Szomszédok szilveszterét is ütő bulijelenetek zajlanak.." :DDDDDDDDDDDD

ez a sorozat valami kibírhatatlan szar

egyébként nektek meg a k*rva appátok, az x-faktort is miattatok (meg a commentblog) miatt kezdtem el nézni, és már abba is majdnem belepusztultam, de ez.. ez egyszerűen hihetetlen

egyébként nem lehetne valami aláírást gyűjteni, hogy KarvalyRitának törjék le azt a geci nagy orrát, és tömjék a szájába, hogy többet ne szólalhasson meg,
Lallert zárják egy szobába azzal a rettenetes kornyikálós picsával, aki annyit énekeljen hogy kiszárad és elpusztul, Laller pedig még jobban megőrül, és ezért majd le kell lőni mint egy kutyát
Redzsit pedig törjék kerékbe kokdzsámbóval
lééccii

mézescsók 2013.04.16. 11:50:28

Elvesztettem a fonalat, vagy meg sem volt. Ki a Kokódzsámbó és miért az?

marhapori 2013.04.16. 12:07:20

@mézescsók: Regi új játszópajtása, korábban (talán az előző részben) volt róla szó Kokó néven. Félig nő, félig férfi, félig varacskos disznó.

marhapori 2013.04.16. 12:08:38

@igazságos: Még szép! Én is annak készültem gyerekkoromban, csak aztán pályát váltottam. :D

Bicepsz Elek77 2013.04.16. 13:09:08

A Hogyvolt jo blog. Mongyjuk a Marcello kurva s.ar szinesz, mert eroltet rendesen. De csak narkotikumkent nezem. A Hanna meg menjen dogozni ha kajalni akar!!!

shimizu 2013.04.16. 15:33:08

nekem egy dolog nem világos: honnan pottyant ide kokódzsámbó? mármint, kihez mi köze, h eccer csak felbukkant? erről az infómorzsáról lemaradtam >.<

egyemakisszíved 2013.04.16. 16:20:56

@shimizu: Gábor szedte össze egyszer egy bárban részegen, amikor női ruhában csámborgott, (Kokó, nem Gabesz), haza is vitte, beetették, hogy lefeküdt vele. Mármint reggel, amikor kiderült, hogy valójában férfi. Most meg rájuk köszönt valahol, normális kinézettel és férfiruhában, persze először senki nem ismerte meg.
Azért amit eddig tett az RTL, hogy a leszbikusokról, melegekről való sztereotipizált képet lebontsa, azzal, hogy Regi kapta a biszex szerepet, aki viselkedését tekintve meglehetősen szabálykövető és a mások helyzetébe magát könnyen beleélő szereplő, akivel könnyű azonosulni, most meg ezzel az affektálós transzvesztita szállal rendesen visszacsinálják.

beacska 2013.04.16. 20:32:51

@egyemakisszíved: Kokót Lali nézte be, de a lényeg ugyanaz ;)

egyemakisszíved 2013.04.17. 09:22:01

@shimizu: @beacska: Akkor erről a hiteles tájékoztatás nevében értesítsük shimizut is. Beácska szerint Lali volt az elkövető és az áldozat a kérdéses esetben, ami a múltban történt. Én kész vagyok meghátrálni ez ügyben.

beacska 2013.04.17. 10:49:29

@egyemakisszíved: :)...én úgy emlékszem, hogy reggel Joe és Marci röhögve mutogatták Lalinak az új "nőjét"..hogy erre varrjon gombot...Kokó irtó kedves volt, meg stb...persze Lali semmire nem emlékezett. És kitalálta Kokóval, hogy szívassák meg Gábort, aki tulajdonképpen a nyakába sózta Kokót...vmi ilyesmi volt...de Kokó akkor is irtó jó fej volt. Számomra akkor sem volt nyilvánvaló, hogy melyik csapatban játszik valójában.

egyemakisszíved 2013.04.17. 11:23:04

@beacska: Akkor mégis jól emlékszem, hogy Gábor volt, akit szívattak! Kokó valami olyan dumával szabódott, hogy nem kéne átverni szegényt, meg hogy egyébként sem a zsánere… Persze túl sokáig azért nem kérette magát. No így járunk, ha valami nem az elejétől van hogyvoltozva, kénytelenek vagyunk a homályos emlékfoszlányainkra támaszkodni. :)
süti beállítások módosítása