Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A célszemély (Person of Interest) 2x04 - Triggerman

2013. április 15. 11:00 - AaannnaaA

John egy étterem előtt a kocsijában ülve figyeli és fényképezi a legújabb célszemélyt. Hogy ki ő? Egy férfinek dolgozik, aki helyi maffiavezér, George Massey. Célszemélyünk, Riley Cavanaugh gyaníthatóan a beosztottja; vszg. ő sem foglalkozik kevésbé csúf dolgokkal. De azért jobb biztosat tudni, mondja John Főncsinek, így maga is besétál az étterembe, és helyet foglal a rosszfiúk melletti asztalnál. Klónozza Riley mobilját, és nem mellesleg kihallgatja a szomszéd asztalnál folyó társalgást. A maffiafőnök épp a hely tulaját szorongatja meg, mert késett a védelmi pénzzel. Ha nem tud fizetni, legközelebb Riley jön helyette, de már nem udvarias fecsegésre. Szóval a mai célszemélyünk rosszfiú, vonja le a következtetést Főncsi, de John még nem siet ennyire előre. Massey leszólítja az egyik pincérnőt. Beszélgetésükből kiderül, hogy a nő (Annie) egyik végrehajtójának az özvegye. A férfi eléggé kétértelmű utalásokkal támad, de a nőt sem kell félteni, visszafelesel, és jól kiosztja az öreg maffiást. A pasi ledermed, aztán el is ügetnek.

1.jpg

A rosszfiúk betérnek egy kocsmába, gondolom ez lesz a törzshelyük. John utánuk megy, de azt látja, hogy a tagok kint hagyják a mobiljukat (pontosabban beledobálják kint egy dobozba), maguk pedig a hátsó helyiségbe ügetnek. Óvatosak, plusz hátra már John sem mehet. Hát, ezt valahogy meg kell oldani. Főncsi szerint az, hogy a mobiljukat egy helyre rakták, egész jó hír, ugyanis miután Riley mobilja már klónozva van, azon keresztül Főncsi a többiek mobiljára is rá tud kapcsolódni. Hogy kiére pontosan? George Massey, és a fia, Eddie hagyta kint a telefonját, jó lesz ez a klónozás hallgatózni. Oké, de a zárt szobában hogyan tudjuk meg mi folyik?- kérdi Főncsi. John improvizál: leönti a ruháját itallal, és részegnek színlelve magát a hátsó szoba felé dülöngél. George Massey épp kilép, így John nekiütközik, és mielőtt kihajítanák, mint bűzlő alkoholistát, még sunyiban egy poloskát rak az öreg góréra. Ügyes.

Johnék így már mindent hallanak, ami odabent folyik. Most éppen azt, hogy az öreg őrjöng Annie, a pincérnő miatt, amiért volt mersze visszafeleselni neki. Riley felajánlja, hogy ő majd elbeszélget vele, de az öreg arra utasítja, hogy ölje meg a nőt. Riley vitatkozik, hogy ezt talán mégsem kellene, hiszen ő az egyik társunk özvegye, de az öreg nem tűr ellentmondást: ma este megölöd a nőt, és Eddie fiam is veled megy erősítésnek. Használjátok a Gyöngyöt, teszi hozzá az öreg (mi még tudjuk, az micsoda). Oké, mondja Riley. John ezt hallva úgy dönt, elintézi Riley-t.

2.jpg

Éjjel van, Riley és Eddie közös autóban Annie lakása felé tartanak, John némileg lemaradva mögöttük. Főncsi figyelmezteti, hogy nagyon veszélyes emberek nyomában van, vigyázzon magára. John bólogat, remélem nem csak megszokásból. Közben azt is hallják, mit beszélgetnek a rosszfiúk az autójukban. Sőt, a lehallgatott mobilokon át azt is, hogy Eddie-t hívja az apja, és arra utasítja, hogy miután Riley megölte Annie-t, ő ölje meg Riley-t. Kezd bonyolódni. John szerint kiderült ugyan, hogy Riley mégiscsak áldozat, de már elkésett. És tényleg, az előtte haladó autóból két lövés hallatszik, aztán jármű irányíthatatlanul nekirohan egy másiknak. John kiszáll a kocsijából, a másikhoz menne, de ekkor kivágódik az ajtaja, és az anyósülésről Riley szédeleg ki. Ezek szerint rájött, hogy Eddie miben sántikál, és lelőtte a maffiavezér fiát. Ajaj.

John meglapul, és hallja, hogy Riley Annie-t hívja. Figyelmezteti, hogy menekülnie kell, de majd ő segít neki; elküldi a nőt a közös (!!) helyükre, ezután pedig kölcsönösen szerelmet vallanak egymásnak. Nocsak, nocsak. John és Főncsi szintén meglepődik, de legalább már tisztán látnak, és tudják azt is, hogy két embert kell megvédeniük.

3.jpg

Másnap kora reggel John követi Riley-t, közben Főncsivel beszél, aki szerint Annie-re kell koncentrálniuk, mert Riley csak egy gyilkos. John ellentmond, hiszen ő is az volt valamikor, Főncsi szerint viszont ők ketten rohadtul nem ugyanaz a kategória. Nos, nem értenek egyet, az biztos. Mindenesetre Főncsi szerint Riley nyomában hamarosan ott lesz a rendőrség is, hiszen keresik Eddie gyilkosát, így John úgy dönt, ideje beavatni Cartert és Fuszkót. Hívja is a nőt azzal, hogy menjen Eddie meggyilkolásának helyszínére kicsit szimatolni. Oké.

Riley közben célhoz ért, ami a saját lakása, egykori társai viszont már itt várják, nem mehet be. John Főncsit Annie lakásához küldi, hogy biztosítsa, a nő ne legyen otthon, amikor őt keresik majd a rosszfiúk. Főncsi először kicsit hezitál - nyilván még mindig nehezen mozdul ki - de végül útra kel.

Eddie holtteste mellett a rendőrök között itt van Szymansky nyomozó is, Carter nagyon örül neki. Emlékszünk, legutóbb akkor láttuk őt, mikor Elias emberei kilyuggatták, kevés híján Carter kezei között halt meg (mellesleg akkor rágott be nyomozónőnk Johnra egy időre). De most itt van egészben, épp az ügyön dolgozik. Elmondja Carternek, hogy ki az áldozat, és hogy hogyan halt meg. Carter rögtön tudja, hogy gáz van, ha egy maffiafőnök fiát ölték meg.

4.jpg

Főncsi odaért Annie lakásához, betör, és látja, hogy a nő már nincs itt. Rá kellene jönni, hogy hol lehet – valószínűleg elment találkozni Riley-val a „helyükre”, már csak azt lenne jó kideríteni, az hol van. Végül nyomra bukkan, de inkább elviszi a nő laptopját, mielőtt a rosszfiúk őt is itt találják.

Szymanszki és Carter ellátogatnak Eddie apjához (a korábban már látott kocsmába, nyilván ez az ismert törzshelye), de az nem úgy néz ki, mintha nagyon gyászolná a fiát. Carter kiszúrja, hogy nincsenek itt az emberei, nyilván a fiú gyilkosát keresik. Ezt az öreg is megerősíti, persze csak virágnyelven. Ahogy Carterék távoznak, nyomozónőnk konstatálja, hogy Fuszkó ül a bárpultnál – gondolom John küldte helyszíni megfigyelésre.

Közben Főncsi megfejtette, hol lehet Riley és Annie, ami jó hír, mert Riley épp lerázta Johnt. Szóval hol is vannak? Főncsi kiszúrta, hogy Annie gépén többször megjelent egy saját készítésű fotó, aminek a látószögével kicsit matekozva megtudta, honnan is fotózhatták. És? És a kapott cím Riley egyik korábbi bejelentett lakcíme. Ügyes. John indul.

5.jpg

A pár már itt van, épp a ház tetőteraszán beszélgetnek. Riley azt akarja, hogy Annie meneküljön, a nő viszont nem hajlandó nélküle elmenni. Némi évődés után a férfi rábólint, hogy induljanak a vasútállomásra, és együtt szökjenek el. Az egyik szellőzőben van pénze elrejtve, az elég lesz elmenekülni. Riley elő is veszi, ám döbbenetére a pénz már nincs itt, csupán egy mobiltelefon, ami csörögni kezd. A vonal túlvégén George Massey. Ugye nem hitte Riley, hogy a háta mögött leléphet a nővel? Mindent tud róluk, és szó sincs menekülésről, elküldte az embereit, bosszút állni a fiáért. És már lőnek is. Cefet tűzpárbaj kerekedik, Riley és Annie csak úgy tudnak elmenekülni, hogy az eddig rejtőzködő John előlép, és maga is elintéz néhány tagot.

A pár a lépcsőházban rohan a fölszintre, John utánuk. Amikor az egyik lépcsőfordulóban utoléri őket, farkasszemet néznek Riley-val, majd a srác szó nélkül mellbe lövi Johnt. Bassza meg!! Egy pillanattal később már látjuk, hogy minden rendben, John megfogadta Főncsi tanácsát, hogy vigyázzon magára, és golyóálló mellény volt rajta. Mire összeszedi magát és leér az utcára, a menekülők már eltűntek.

6.jpg

Nem sokkal ezután azt látjuk, hogy ideért Carter és Szymanski. A megmaradt rosszfiúkat épp a mentők viszik el, ők pedig már megtalálták Riley ujjlenyomatát. Carter most már tudja, hogy az öreg ezért volt nyugodt, amikor a fia gyilkosáról kérdezték, mert tudta, hogy az egyik saját emberét keresi. Szymanski szerint sürgősen meg kell találni Riley-t, és ki kell iktatni. Na jó, ehhez azért Johnnak is lesz egy-két szava. Csak mondom.

Közben Fuszkó még mindig a rosszfiúk törzshelyén „italozik”, ezért információval tudja felhívni Főncsit, mégpedig azzal, hogy az öreg gengszter egymilliós vérdíjat tűzött ki a menekülő pár fejére. Hát ez nem jó hír. Most mi legyen?- tanakodnak hőseink. John szerint George Massey nem elég nagy ember ahhoz, hogy egy ilyen hajtóvadászatot elrendeljen (vérdíj ide vagy oda), tehát mozgósítania kellett az alvilágot. Úgyhogy Főncsi lásson munkához. Hogy ez mit takar, még nem tudjuk. John pedig elindul oda, ahova feltételezése szerint Riley és a nő most pénzért mehetnek.

Carter hívja Johnt, meglehetősen zabos, mert rájött: John egy gyilkost véd. John azzal kontráz, hogy Riley meg egy ártatlan nőt véd. Carter szól, hogy Szymanski Riley-t akarja elkapni, így John kéri, hogy maradjon Szymanskival, hogy ez ne történhessen meg.

7.jpg

John kiszúrja, hogy Riley és Annie megérkeztek, pontosan oda, ahova ő tippelte őket, ami nem más, mint Annie munkahelye. A főnöke odabent kérdés nélkül átadja a napi bevételt, nagyon kedvelheti a nőt. (Asszem lejátszom ezt a jelenetet párszor a főnökömnek, míg a retinájába nem ég. Na jó, igazságtalan vagyok, az enyém is ilyen cuki.) Szóval, Annie átveszi a pénzt, de aztán gyorsan pucolniuk kell, mert a munkahely meglátogatásának ötlete bezony az öregnek is eszébe jutott, már itt is vannak az emberei. John látta ezt odakintről, ő is elindult segíteni. Amikor a pár a hátsó ajtón távozik, a rosszfiúk pedig utánuk, John már itt van, és kiüti őket.

Végre megtudjuk, hova jött Főncsi ügyet intézni. Nos, a börtönbe, Eliashoz, baszki!!! Nem hiszek a szememnek! Virágnyelven elmondja, hogy ő John társa, aki egyszer megmentette őt, szívességet kérne cserébe. Remélem Elias most nem szívatja meg, mint múltkor a kisbabával! És Főncsi mit is kér? Nos azt, hogy miután az egész városban elterjedt George Massey-féle vérdíj, és mindenféle fejvadászok Riley és Annie nyomában vannak, Elias segítsen ezt visszavonni, mert Johnnal most őket próbálják megmenteni. Elias bólint, de ő is kér valamit. Az még nem derül ki, hogy mit. (Ez a jelenet amúgy olyan cefet volt, hogy fel kellett kötöznöm az állam utána.)

8.jpg

A menekülők ideértek a vasútállomásra, Riley jegyet vesz, a nő pedig csendben várja. John is itt van, meghúzódva figyel. Főncsi jelzi neki, hogy sikerrel járt Eliasnál, a párra kitűzött vérdíj tabu, aki ezt megszegi, Eliasnak felel. John azonban látja, hogy nem mindenki vette a figyelmeztetést, mert egy rosszarc már itt leselkedik. Mikor rendőrök tűnnek fel, a férfi hirtelen tüzet csinál, és a zűrzavarban elviszi Annie-t. Riley rohan ki az állomásról, John utána. Főncsi tiltakozik, hogy miért nem a nőt próbálja előkeríteni? Mert a fejvadász nyilván át akarja adni a nőt az öregnek, és mert Riley mindenáron a nőt védi, őt kell követni, nyomra fogja vezetni. Remélem igaza van. Fuszkó ekkor telefonál Főncsinek, hogy az öreg elindult. Mégis hová, kérdi ő, de Fuszkó nem tudja, ami elég rossz hír.

John az egyik sarkon elkapja Riley-t. Nekiállnak verekedni, elég egyenlő a küzdelem, a srác sem ma kezdte a szakmát. Amikor egy pillanatra abbahagyják, Riley kérdi Johntól, hogy Te mégis ki a rák vagy? John elpöttyint némi információt, amit Riley-ról tud, jelezve, hogy képben van az ügyben. De aztán meredekebb témára tér: belengeti, hogy szerinte Annie férjét nem az oroszok ölték meg az adósságai miatt, hanem Riley maga. A srác erre újra nekiugrik Johnnak, ám mikor John ismét elcsípi, elismeri, hogy hősünk jól logikázott, ő ölte meg szerelme egykori férjét. Az öreg parancsára tette, mert a tag sikkasztott tőle, de később beleszeretett a nőbe. Annie mit sem tud erről. A férfi elmondja, hogy mennyire szereti a nőt, és mindenáron meg akarja védeni, ettől persze John is ellágyul (kicsit talán magára is ismer). Figyelmezteti, hogy az öreghez nem lehet csak úgy besétálni, oldják meg ezt inkább együtt. Azzal indulnak is.

9.jpg

Rövid a séta, mert Szymanski ugye körözést adott ki Rlley-ra, rövid úton egy rendőrjárőrbe botlanak. Zsákutcába ügetnek be, és egy szemetes mögött rejtőznek el. A rendőrautó közelít, így szorult helyzetében John Cartert hívja, hogy segítsen. Nyomozónkat kicsit győzködni kell, de végül segít: informátorra hivatkozva szól a többi rendőrnek, hogy tudja, hol van a bujkáló Riley, azzal rossz címet ad meg a rendőröknek. Az információ gyorsan átmegy a rendszeren, mert nemsokára a járőrautó elhúz Johnék közeléből. Nyomás tovább. Főncsi közli Johnnal, hogy az öreget már nem találják meg a szokásos kocsmájában, mert Fuszkó szerint onnan elment, tehát máshova vitethette a nőt. John Riley-t kéri, hogy adjon tippet. Szerinte a Gyöngy lesz a helyszín. Az mi?- kérdi John. Egy klub, ami már bezárt, most pedig ilyesmire használjuk. Úgymint holttestek eltüntetésére, érdeklődik John, és bólintás a válasz. Akkor indulás.

10.jpg

Időközben beesteledett. A Gyöngyben ott van a rosszfiúk teljes felhozatala: az öreg, az emberei és a fejvadász, aki idehozta Annie-t. A pénzt kéri, de az öreg Riley-t is akarja. Hát, ő nincs meg, de nekem a pénz fele is elég lesz, kontráz a fejvadász. Hát jó. Ideér John és Riley, méghozzá úgy, hogy John fegyvert fog Riley-re, miszerint meghozta a zsákmányt, kéri a pénzét. Beengedik őket.

Odabent az öreg Annie-nek mesél, elismeri, hogy ő ölette meg a férjét, és már majdnem azt is elpötyögi, hogy Riley volt az, aki a ravaszt meghúzta, de belép Riley, fegyverrel a kezében. Némi szájkaraté után aztán belép John is, szintén stukkerrel a kezében, így azért kiegyenlítettebbek az erőviszonyok. Amikor meglátja, hogy az öreg egyik embere fegyvert ránt, cefet tűzpárbaj keveredik. Riley védi Annie-t, és fedezékből veszettül tüzel, ahogy John is. Mondjuk azért ő hű magához, térdeket, és vállakat lyukaszt. John szól Riley-nak, hogy vigye ki innen a nőt, de az kontráz, hogy John közelebb van a kijárathoz, vigye ő. Oké. A nő nagyon nem akar a szerelme nélkül, de az meggyőzi, hogy mindjárt jön ő is, így kirohannak.

11.jpg

Riley ebben a pillanatban be is szed egy golyót, bár a menekülők ezt már nem látják. Nem hal meg, sőt némi szájkaraté után az öreget is kilövi. Johnék kiérnek, Főncsi kanyarodik sebesen a klub elé, Annie a kocsiba ugrik, John pedig üget vissza Riley-ért. Odabent azonban a fejvadász még talpon van, és lelövi a férfit, majd elmenekül. John már csak a holttestet találja meg. Nála van a vonatjegy, amivel elmenekültek volna, azt elveszi tőle, és szomorúan elbaktat.

Másnap ő kíséri ki a Annie-t a pályaudvarra azzal, hogy Riley nem jöhetett, mert a nő csak veszélyben lenne vele. Annie persze levágja, hogy mi a helyzet, de összeszedi magát, és útnak indul. Főncsi csatlakozik Johnhoz, elmélkednek kicsit azon, hogy az emberek igenis képesek megváltozni. John kérdi, még nem tudom, hogy mit ígértél Eliasnak a segítségért cserébe? Nem a választ halljuk, hanem viszonzást látjuk: Főncsi és Elias a börtönben sakkoznak. Hm.

A fejvadászt – Riley gyilkosát – látjuk még otthon, amint épp a pénzt pakolja össze, nyilván pucolna a városból. De az ajtóban John áll. A tag rögtön a pénzt ajánlja, John viszont közli, hogy nem ezért jött. A többit már nem látjuk, de úgyis tudjuk.


... és a végén az elmaradhatatlan tobzódás...

Bear1.jpg
Bear2.jpg

16 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lálityné Körmendi Mária 2013.04.15. 11:50:35

Nem értettem a végét! Akkor most a fejvadásszal mi lett? Mit csinált vele John? És ha Elias leállította a fejvadászatot, akkor az a fejvadász aki elkapta a csajt, akkor ő miért tehette meg? Van pár homályos jelenet nekem most!

AaannnaaA 2013.04.15. 12:08:35

@Lálityné Körmendi Mária: Hogy mi lett a fejvadásszal? Nem mutatták ugyan, de ha jobban megfigyeled John tevékenységét, akkor kb. ez valószínűsíthető:
a) kapott egy jól irányzott térdlövést
b) rendőrök lekapcsolták névtelen bejelentés alapján
c) egy külföldi börtönben hűsöl

Elias fejvadász-leállítása azért nem lehetett teljesen sikeres, mert túl rövid volt a határidő, ami alatt végig kellett volna mennie az információnak az egész alvilágon.

nautilus64 2013.04.15. 14:37:05

nem sokat szerepelt a kutya :( csak spoileresen kérdezem meg, félve, hogy lesz olyan rész, amiben többet fog majd szerepelni? :)

AaannnaaA 2013.04.15. 14:46:02

@nautilus64: Hát, olyan rész van, hogy ennél kicsit többet szerepel.
Remélem nem spoiler, ha leírom, hogy pl. a nyolcadik részben Főncsi úgy gondolkodik az irodában, hogy Bear és ő körbe-körbe járnak az asztala körül. Nagyon cukik.

Többet maximum akkor szerepelhetne, ha állatorvos lenne a célszemély. :)

Neoprimitív 2013.04.15. 18:53:36

@AaannnaaA: Ez tetszik, egy állatorvos célszemély rendel!

Én nem vagyok olyan biztos abban, hogy a fejvadász ilyen könnyen megúszta. Az első évadban a doktornő húgát megerőszakoló pasitól is egy ilyen stílusú beszélgetés végén váltunk el - igaz, ott be volt készítve egy kádnyi sósav is a szekrénybe... Szóval szerintem bár John alapvetően nem öl, ha nem muszáj, akikre igazán "megneheztel", azoknál nem okvetlenül fogja vissza magát.

AaannnaaA 2013.04.15. 19:14:16

@Neoprimitív: Ebben is van igazság, amit írsz, de az én mimóza női lelkem inkább az általam vázolt lehetőségeket reméli mindkét rosszfiú esetében :)

Ja, szerintem az állatorvosos rész még az évadban meglesz. Bár már csak néhány rész van hátra, úgyhogy max. a következő elején. Tipikusan amerikai húzás lenne, úgyhogy tuti meglépik előbb-utóbb.

AaannnaaA 2013.04.15. 19:27:05

@Neoprimitív: Meg aztán az is eszembe jutott, hogy mennyire megneheztelt a feleségét bántalmazó Jennings marsallra (1x21), és végül őt is csak börtönbe juttatta, és ha ide vesszük, hogy Carternek a börtönigazgató azt mondta, hogy van más amerikai fogoly is nála, akkor úgy is logikázhatunk, hogy Peter Arndt is ott végezte, őt pedig aztán tényleg lett volna oka megölni.
Szóval én bízom John jobbik énjében :)

Lálityné Körmendi Mária 2013.04.16. 10:06:42

Nem kifejezetten a sorozathoz kapcsolódik az alábbi link, inkább Jim Caviezel-hez, de gondolom, aki őt szereti az ezt is örömmel nézi majd:
www.youtube.com/watch?v=njPESggqa84
Nagyon édes ahogy énekel benne! :)

AaannnaaA 2013.04.16. 12:58:07

@Lálityné Körmendi Mária: Köszi a videót!
Hm, még hangja is van. Nem rossz.

Lálityné Körmendi Mária 2013.04.16. 13:04:06

@AaannnaaA: Szívesen! :)
Én függő lettem tőle! Valami megfogott ebben a színészben! :)

AaannnaaA 2013.04.16. 13:11:18

@Lálityné Körmendi Mária: Akkor a munkássága többi darabjából is ajánlanék néhányat megtekintésre (ha még nem láttad):
- Monte Cristo grófja
- Frequency
- Dávid vagyok
- Tiszta ügy
- Angyali szemek
Kinek-kinek ízlése szerint persze. Én mindet láttam, és tetszettek.

Bővebben itt:
www.imdb.com/name/nm0001029/?ref_=sr_2

Lálityné Körmendi Mária 2013.04.16. 13:27:40

@AaannnaaA: A Frequency-t és az Angyali szemek-et már láttam. Az Angyali szemekben szenzációs volt, viszont a Déja Vu-ben alakított szereplése annyira már nem volt szimpatikus!
A célszemély sorozatnak az első évadát 3 nap alatt végignéztem, nem bírtam abbahagyni! :)

nyauuuuu 2013.06.21. 00:59:10

@AaannnaaA: Na, akkor kommentelek ide is, hogy teljesen legyen a crossover :). Szóval én egy kicsit másként értelmeztem a végén a jegyátadást. Nekem valamiért úgy jött le, hogy csak egy jegyet vett (ugye, még mielőtt a csajt elrabolták volna), mert amúgy sem akart a csajjal menni. Hiszen a tetőn is azt magyarázta, hogy ő nem megy, menjen a nő, neki kell az új élet. Nekem ez a "veszélyben lenne" nem jött át, de lehet, azért, mert szinkronosan néztem, és ott az hangzott el: mindig félt volna tőle. Ettől én úgy értettem, hogy Riley is tudta, hogy miután már megtudja, hogy ő nyírta ki a férjét, a nő nem tudna benne bízni.

Eszméletlen volt ez a rész is. Meg nem térek magamhoz Főncsi fejlődését látva. Az előtte lévő részben még markáns és masszív pánikbeteg, nem bír kilépni sem a házból, ebben a részben meg már betör, kocsival menekít és megy mindenhová. Szeretnék én ilyen hatékonysággal tudni gyógyítani :). Mit nem tesz egy sör John-nal! :D

nyauuuuu 2013.06.21. 01:01:44

@AaannnaaA: Ja, és ismét csak zseniális lett a hogyvolt, Doglának hála muszáj volt megint több részt egyben néznem, meg persze hozzá olvasnom is. Imádom a stílusodat, meg azt is, ahogy írásban is simán át tudod adni a meglepődéseidet, érzelmeidet is. Köszönet.
süti beállítások módosítása