Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Honey Boo Boo színre lép 1x10 – Minden az, aminek látszik

2013. április 13. 10:00 - triforce

Évadfinálé jön, dupla hosszal. Sugar Bear kivételével szépen beöltözött a család. Bár lehet, hogy rajta most az ünneplős pólója és farmerja van, tudja a fene. Családi fotót készítenek, mert olyanja még nem volt Thompsonéknak. Van profi fotósuk, egy parkban keresnek megfelelő helyszínt, ami úgy néz ki, hogy egy sziklás halom lesz. Szokatlan a helyzet a családnak- csini ruha, pózolás, méterekre sehol egy sajtos pufi – nem bírják sokáig a lányok. Az a baj a fotózással, hogy teljesen átlagos családnak kéne látszaniuk, ami nem kis feladat. A mosolygás helyett Alana csak vicsorítani bír. Ahogy közelebb megy a kamera anyukához, meglátjuk, hogy ki van sminkelve. Sugar Beart is megkérdezik a látványról, de a szokásosnál visszafogottabban nyilatkozik, smink nélkül biztos jobban tetszik neki. Azért anyuka tartja álláspontját, a szépség belülről, a szem izé, fakad, a szemlélő szeme. Kicsi, vékony, kövér, nagy – ez teljesen mindegy. Sugar Bear se öltözött ki, de ő ilyen. Ezt a dél-georgiai Don Juan is megerősíti. Amíg nem hal meg valaki, ő le nem veszi a farmert. Még tesznek pár próbálkozást, de a hőség és a nyűglődés elvette mindenki kedvét, irány haza.

ep10_1.png

Szépségversenyre készülünk, rég volt ilyen. Valami hatalmas verseny jön, ahol fürdőruhát kell majd húzni a szokásos diszkógömb mellé. Alana új fürdőruhát kapott, mert a korábbit kinőtte, és most próbálja fel először. Mondjuk, inkább hasonlít hálóingre, mint fürdőruhára, de talán csak nem értek hozzá. Alana játssza magát a ruhában, és próbálgatja a betanult lépéseket. Persze amikor csak lehet, inkább a hasát mutogatja és csapkodja, mert az ezerszer viccesebb, mint a kifacsart testhelyzetben mosolygás.

ep10_2.png

Átváltunk Chickadee-re, akinek összehúzódásai vannak. És fájnak. A 39. heténél jár, tehát bármikor jöhet a baba (kigugliztam), úgyhogy irány a kórház. A kórházban anyuka faggatja kicsit Chickadee-t: Fáj? Igen. Nagyon? Igen. Soha nem éreztél még ekkora fájdalmat? Igen. Ajánlanád másnak, hogy 17 évesen teherbe essen? Csináljon, amit akar. June szerint Anna csak részben áll készen, még nem fogta fel, hogy mennyire megváltozik majd az élete Kaitlyn születésével. A szülést nem látjuk (huhh), csak a már megszületett Kaitlynt az újszülött osztályon.

ep10_3.png

June nagyon örül az unokának, és Sugar Bear is boldog, különösen, hogy ő vághatta el a köldökzsinórt. Ugrunk picit az időben, Kaitlynt mára karjaiban tartja Anna, akiben ébredezik az anyaság. Bejönnek a családtagok, és az újszülött ujjait nézik, mert van egy plusz hüvelykujja. A furcsaságot nagyon jól veszi a család: anyuka az emberi faj evolúciójának új lépcsőfokát, Pumpkin örömteli furcsaságot lát benne. Alana egyenesen irigy, mert plusz egy ujjal még több sajtos pufit tudna egyszerre megmarkolni. Az extra ujj Sugar Bearben indítja be a legjobb asszociációt, egyenes svájci bicskához hasonlítja Kaitlyn kézfejét. Egyedül Alana nem lehet ott a családdal, mert a kórház biztonsági okokból 12 éves kor alatti látogatót nem enged az újszülöttekhez. A többiek a szobában kicsit kézbe veszik a babát.

ep10_4.png

Otthon Alana és Chubbs készül Kaitlyn érkezésére. Kirakják a festett betűket, Alana üdvözlő üzenetet ír krétával az aszfaltra. Beszélgetnek, hogy milyen lesz majd Kaitlynnel az élet. Ha nagyon hangosan sír esténként, Chubbs talán a kanapén alszik egy ideig. Kb. a következő két évben. Alana megkérdezi, hogy mekkora az unokahúga, Chubbs megmondja, hogy kb. 2,8 kiló és 48 cm. Alan fejben elképzeli, hogy az mekkora is. A négyszemközti beszélgetésben meg is mondja, hogy a kisbaba annyira pici, hogy annál még ő is nagyobbat szar.
Chubbs és Alana birkózni kezd, aminek az a vége, hogy Alana egy dobozban köt ki. Ettől valamiért teljesen begolyózott a család macskája, izomból nekimegy Chubbsnak, aki az ágyra menekül előle. Alana szerint megszállta valami.

ep10_5.png

Kaitlyn megszületésében egy rossz dolog van Alana számára, hogy nem mennek versenyezni a hétvégén. De Alana nagyon éretten viselkedik, szomorú ugyan, de a család az első, megérti. Jön haza a család többi része a kisbabával, Alana visongat már, nagyon szeretné már látni Kaitlynt. Ő úgy fogalmaz, hogy majd bepisil az izgalomtól. Leginkább arra kíváncsi, hogy milyen is a kisbabaillat. Olyan, mint a napfény és boldogság? Vagy talán kaki. Beáll a kocsi a ház elé, egyből felpattan Alana. Kinéz, tényleg ők azok, jön a baba. Rohangál, mint egy felhúzott játék, nem bírja ülve a várakozást. Végre nyílik az ajtó. Alana teljesen elolvad Kaitlyntől, amint lehet, a saját karjaiba veszi.

ep10_6.png

Alana már túl van a kisbaba miatti izgalmakon, a szobájában barbiezik, amikor bejön hozzá anyuka. Mégis csak mennek szépségversenyre, lesz egy a közelben két nap múlva. Van más jó híre is: Alana nagybácsija visszatért McIntyre-be, úgyhogy lesz segítsége is a felkészülésben. Hoppácska! Ráadásul azt feszegetik, hogy Pudli bácsi milyen őrült, pimasz és sikkes, talán még a megakombó összetett díjat is megnyerheti Alana a segítségével. Csak a szemkontaktusra figyeljen Alana. Anyuka már előre nevet a markába, hogy mit szól majd Sugar Bear, hogy két hete még négy nővel élt együtt, most meg már hattal kell. Szóval Pudli bácsi viszonylag feminin. June játszik kis unokájával. Kicsit mindig megijedek, mikor nagyra tátja a száját, félek, hogy megeszi. De nem, sőt, Kaitlynt megeteti ezután. A műsor szokatlanul hosszan és nagy dózisban cuki. Etetés közben anyuka és Anna megbeszélik, hogy Kaitlyn időnként jobb kezének mindként hüvelykujját szopja. Aztán a Kaitlyn tüsszent pár nagyot, pont ahogy June szokott. A gének! A felismerést olyan bejátszással ünnepeljük, amiben anyuka tüsszent vagy hatot – szokás szerint elengedett kézzel – és amikor már biztonságban érzi magát, és nekikezd a monológjának, na, akkor még hármat.

ep10_7.png

Megérkezik végre Pudli bácsi, aka Lee, aki nem June, hanem Sugar Bear kis öccse. June eloszlat minden kétséget, és nyílegyenesen a kimondja: Lee meleg, mint a kályha. De szereti mindenki, Alana meg is védi. „Nincs ezzel semmi baj, egy kicsit mindenki meleg!” Ahogy belép a házba, Alana lerohanja, majd Pumpkinnal hárman játszanak. Ahogy Pudli is mondja, az egy dolog, hogy kicsit redneck a család, de közülük is a legfurcsábbak. A sok puki, szúnyog meg minden között még ő a legátlagosabb. Benne is megfogalmazódik a forintos kérdés, hogy Sugar Bear hogy bírhatja ki a rengeteg nő között? 

ep10_8.png

Alana a felkészülésre tereli a szót. Szeretné, ha Pudli tanítana neki pár új mozdulatot, hiszen ő úgyis ért hozzá, biztos csinált már pár drag showt. Pudli helyre teszi, hogy párat megnézett már, de nem minden meleg űzi ezt a műfajt, köztük ő sem. Alanának ez mindegy, így is elrángatja gyakorolni. Kimennek a ház elé, és Alana ráveszi, hogy Pudli nyomja előbb a figurákat. Azt játsszák, hogy Pudli szerepel a szépségversenyen, és Alana szólítja a színpadra. Pudli benne van a játékban, de pár mozdulatot azért elhagy, nem akar tök hülyét csinálni magából. Alana így is szénné neveti magát, amikor épp bír figyelni. Pudli ajánlja neki a cigánykereket, jó lenne megtanulni a közelgő versenyre. Alana párszor megpróbálja – ahogy leteszi a kezét, egyből esik is – de el is megy tőle a kedve. Anyuka is próbálja rávenni a gyakorlásra, de ő inkább megdobja egy főcsomóval Pudlit. Pudli kicsit kiakad, amit Pumpkin hisztiként dekódol – cserébe kap egy főcsomót Pudlitól. Alana meglátja a fényt az alagút végén: FŰCSATA! Pudli vonakodik („Ne! Nem fog kijönni a pólóból a folt!”), de szakaszos lelkesedéssel ő is részt vesz a játékban. Az egy dolog, hogy felnőttként kell viselkednie, de azért csak visszadja, amit kapott és egy hatalmas fűcsomóval megtölti Pumpkin nadrágját.

ep10_9.png

Elérkezett a verseny napja. Indulnának, de szokás szerint áll a bál. Valakinek fura szaga van, kiderül, hogy Chubbs egy jó nagyot belelépett. Valamennyire letakarítja a cipőjéről, de a biztonság kedvéért zokniban száll be a kocsiba. Megérkeznek, kipakolnak, készülődnek. Hatalmas meglepetés: Alana hízott, nem fér a ruhájába. Látod, Alana, a túl sok chicken nuggets ezzel jár. De ő nem tud lemondani róluk. De nincs tragédia, valahogy ráerősítették a ruhát, és kész a versenyre. Alanát szólítják, nagy a hangzavar az arénában, és Alana a gyerekszépségversenyekről jól ismert pszichomosollyal végigsétál a színpadon, mosolyog mindenkire, még tesz pár kört, aztán lemegy. Mindenki örül, elvileg jó volt.

ep10_10.png

Átöltözés, Alana felveszi a kék fürdőruhát, amit annyira szeret. Még a következő szám előtt mókáznak anyukával. Alana biztos a győzelemben, mert vele van a chicken nuggets ereje! Pudli bácsi volt már pár versenyen, de szerinte ez az eddigi legjobb. Ha tehetné, ő is beöltözne, hogy a színpadon lehessen. Sztereotípiák – Pudli 1:0. Alanát hívják a második versenyszámban, most is kimegy, ugrál, megy ide-oda, közben a szokásos vigyor az arcán, de összességében kötetlenebb a dolog, ő is kicsit többet ad ki magából. Pudlinak is tetszik a produkció, csak azt sajnálja, hogy Alana nem hányt cigánykereket. Mindkét számban jónak érezte magát Alana, a többiek is ezt mondják, úgyhogy jó eredményre számítanak.

ep10_11.png

Indul az eredményhirdetés. Felhívják a színpadra a versenyzőket, nagy az izgalom. Kihirdetik az udvarhölgyet, de nem Alana az. Vagy jobb, vagy rosszabb eredmény lesz az övé. Egyre izgatottabb, zavarában össze-vissza forgatja a fejét. Kihirdetik a királynőt, aki megint nem Alana. Aztán jön a közönségdíj, amit már Alana nyer. Király, úgy látszik, örül az eredménynek. De folytatja a moderátor, van egy meglepetésük is Alana számára. Hoppá, Sugar Bear és anyuka áll a háttérben. Pudli szerint meg fog őrülni tőle. Pumpkin szerint összepisili magát...

ep10_12.png

A meglepetés nem más, miiiiint Glitzy! Nagy az öröm, újra együtt a dundi duó. De sajnos nem sokáig. Glitzy csak látogatóba jött, a család nem veszi újra magához. Bár a gigamega össevont díj a versenyen nem jött össze, Alana úgy érzi, hogy a családjától viszont elnyerte. Akármit csinál, mindig szeretik és támogatják, ezért lélekben igazi győztesként tér haza. Otthon még felidézik a nyár eseményeit. Redneck játékok, versenyek, Glitzy befogadása és kiűzetése, a júliusi karácsony, mocsarazás... A legfontosabb esemény azért Kaitlyn születése volt, és Thompsonéknál továbbra is első a család.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása