Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Happy Endings - Fuss el véle! 1x05 - The quicksand girlfriend

2013. április 12. 13:00 - igenapu

Mielőtt a lovak közé csapnánk, töredelmesen be kell vallanom valamit. Az 1x02 részt is ezzel a címmel illettem (The quicksand girlfriend), pedig az a Bo Fight volt, szóval ezt benéztem anno, nézzétek el nekem. Most pedig lássuk, miről szól az igazi "fojtóbulás" epizód. Azt kell látnunk, hogy Dave újra harcba szállt, éppen egy kalapos lányt fűz, sztoriban van, amit activity-sen el is mutogat, Max és Brad pedig a háttérből próbálja kitalálni, melyik módszert alkalmazza. Brad kiskutyamentésre tippel, Max szerint ez valami baseballos történet, reméljük az utóbbit, ellenkező esetben a kutyus rosszul járt. Na, de nem kell sokáig várni a megfejtésre, Dave csatlakozik hozzájuk és lelkesen ecseteli, mennyire bejön a csajnak és még a Végzet Templomás előadását is jól vette. Jön a lány is, megejtik a bemutatkozást is, a nevét Ándreának ejtik, a csaj viselkedése elég gáz, folyton Dave orrára pöcköl, de a kalapja állati jó. Dave bevallja a srácoknak, hogy nem áll készen egy kapcsolatra, azok felvilágosítják, hogy nem is kell, ez csak hancúr. Miután lelép a párocska, Max méltatlankodik egy sort, miért kell egyes embereknek tapizni a másikat, hogy érzelmeket fejezzenek ki, majd egy hosszas, a legapróbb részletekig kidolgozott kéz- és karmozdulatokkal tűzdelt búcsúceremóniát adnak elő Braddel, így kell ezt, ismerjük a szálka meg az erdő esetét.

51.jpg

Jane rémülten fedezi fel húga képét a hirdetőoszlopon, Alex szobatársat keres, móka Mikik előnyben. Számon is kéri íziben, megőrült-e, Alex közli, hogy minden pénz jól jön az üzletéhez. Jane figyelmezteti a lehetséges hátrányokra, pláne, hogy Alex híresen rossz emberismerő, anno a pszichopata sorozatgyilkos kinézetű szomszédot is leültette a konyhájukban borozgatni,(aki most kapaszkodjatok, nem más, mint a Trónok harca Robb Starkja!). Segíteni akar Alexnek, de nem jár sikerrel. Max, Brad és Penny sportközvetítést néznek, Penny gazdapiacra menne, meleg férj kéne neki, de Max nem vevő ilyenekre. Jane sem ér rá, Brad szerint feltöltődik, ami annyit tesz, hogy a rendszerezésre szakosodott üzletben osztja az észt a rendszerezésről. (Egyszerre őrjítő és zseniális a csaj.) Hamarosan betoppan Dave és felteszi a kérdést, na, ki szexelt az éjjel? A másik három egyszerre lendíti fel a kezét (partnerek: Max - zavart főiskolás srác, Brad –Jane, Penny- az allergológusa), Dave öröme oda, nem jó társaságba jött éjszakai sikereivel haknizni. Tanakodik, hogy építse le Andreát, viszont nem akar bunkó lenni, ezért felhívja a lányt, a többiek élénk tiltakozása ellenére, majd még egy reggelibe is belemegy, teljesen reménytelen a srác. Megígéri a haveroknak, hogy egy óra lesz az egész, aztán meccset néznek, esznek-isznak.

52.jpg

Pont 12-szer annyi idő múlva tér vissza, mindenki horpaszt a kanapén. Elmeséli a napját, palacsintáztak, sétáltak, madarat etettek, a csak táncos videóit nézték, mert Andrea jelentkezett Keshához háttértáncosnak. De ahogy befejezi, már tudja is, hogy ennek véget kell vetnie, Brad szerint is, mert a csaj megfojtja (fojtóbula), Dave tesz még egy próbát. Alex közben rátalált az ideális lakótársra egy göndör hajú lány, Samantha személyében, a kávézóban a társaság többi tagja is találkozik vele. Jane kikérdezi Alexet a lányról, gyakorlatilag semmit nem tudott meg róla, Jane kézbe veszi az eseményeket, keres néhány jelöltet, Alex ezúttal belemegy.

53.jpg

Alex üzletében járunk, Jane már a kiválasztottakról mesél húgának, egyik jobb, mint a másik, Alex ennek ellenére nem lelkesedik. Penny ruhát próbál, amikor érkezik Max és egy ripacs, Derrick, aki lehetne Penny hőn áhított meleg férje. A fickó sikongat, lemegy spárgába és megcsöcsörészi Pennyt, fel van véve, remélem, még ebben a részben kiírják a nyomorultat. Dave-ről még mindig semmi hír, Max és Brad már hiányolja, amikor megérkezik egy Mini kabrión, Andrea társaságában természetesen, aki Dave-et már Bubunak szólítja. Egy haszna volt ennek a liezonnak, Dave fején egy eszméletlen jó kalap van, de ezek semmit sem értékelnek. Viszont nagy a baj, nem tudja lekoptatni a csajt, tanácsot kér Bradtől és Maxtől, akik diktálnak. Kezdetnek a szombati randit le kell mondani, átrakni szerdára. Dave megteszi, kiderül, hogy szerdán van Andrea szülinapja, családdal, orrpöckölős nagymamával, innen nehéz lesz szabadulni.

54.jpg

Alex hazaérve nővérébe botlik, aki puccba vágta a lakást és meghívta a 10 legjobb jelöltet, miután Alex nem segített neki. Dave a félresikerült szülinapot ecseteli a srácoknak, nem képes tököket növeszteni. Tényleg be kell vetni a leépítős figurát, késni kell, flegmázni, meg mindent, ami egy kapcsolatra nézve destruktív tényező lehet. Közben elindul a „Lakótársat keresünk” legújabb adása, az összes jelölt Jane-re hajaz, ahogy azt Max és Brad is megállapítja. Penny is eljön Derrickkel, megjelennek az első repedések Penny boldogságbuborékának falain, nem jut szóhoz, sőt, kimondottan elnyomja őt a fiúcska, köszönjük meg a forgatókönyvíróknak. Jane bemutat egy lányt Alexnek, de ő közli, hogy már megtalálta a lakótársat, Samantha lesz a jó választás. Jane értetlenkedik, húga megmagyarázza neki, Jane, ez a 10 lány neked lenne jó, nem nekem.

55.jpg

Dave a kétségbeesés kellős közepéből hívja tanácsadóit, nem jött be se a késés, se a nem fizetés, rajta már csak valami csoda segítene. Max azt javasolja, hogy imádkozzon, hogy felrobbanjon a wc, amíg Andrea odabent van. Dave totál kiakad, ekkor robog kifele Andrea, épp most hívták, mehet háttértáncosnak a turnéra, bekövetkezett a lehetetlen. A bárból kifele menet megbeszélik, hogy ez a nagy lehetőség, mindenki boldog. Egészen addig, amíg a lányt el nem üti egy biciklis futár. Turné törölve, ellenben beköltözik a fiúkhoz, mert lift nélküli házban lakik és két hónapig gipszben kell lennie.

56.jpg

Samantha becuccol Alexhez, egyből meg is ajándékozza egy szexi rózsaszín felsővel, amilyet ő is hord, és nem mellesleg, gyorsabb internetet is rendelt, valamint néhány ablakot is besötétített, Alexet ez egyelőre nem zavarja. Egészen addig, amíg Jane rá nem telefonál és megmondja, milyen póló van rajta. Kisvártatva be is lép a lakásba és újságolja Alexnek, szép kis lakótársat sikerült választani, aki konkrétan abból él, hogy csinos lányokkal költözik össze, bekameráz mindent, hogy ezt lehessen kukkolni. Alex ekkor kapcsol, már érti, hogy miért kapott nyalókát és miért fröcskölték le egymást tejszínhabbal. Az már más kérdés, hogy Jane honnan tud erről az oldalról. Bradtől, aki kedvenc politika/sport rovatait olvasta (NOT), de ezt most ne firtassuk. Samantha még próbálkozna egy édes hármas párnacsatával, vagy szőrtelenítéssel, de kimondottan ellenségessé válik a légkör, költözés szagú a dolog.

57.jpg

A fiúknál Dave még mindig szenved, rabszolgaként lesi a beköltöztetett Andrea minden sóhaját, erősen elege van már. (Fojtóbula.) Penny a meleg férjére, Derrickre panaszkodik, nem bírja az elnyomást. Max közli vele, nem is érti, miért kellett neki egy ilyen ember a közelébe, amikor Penny már tökéletesen funkcionál a meleg férj szerepkörében. (Itt a zárójel keretein belül szeretném halkan megjegyezni, hogy ez egy bizonyos nőfajta, nem férfi, és természetesen idegesítő, de hagyjuk már ezeket a rossz sztereotípiákat.) Penny úgy felhúzza magát, hogy rögvest fel is hívja a kis nyomingert és „szakít” vele. Dave ezt látva/hallva tököket növeszt magának, elindul a szoba felé, hogy végezzen Andreával. Vagy legalábbis ezzel a bizarr viszonnyal, amit vele folytat. El is kezdi a nagy monológot, amit a telefon csengése szakít félbe, Andrea megtudja, hogy meghalt a nagymamája. Szakítás elhalasztva, jöhet a temetés. A gyászbeszédet Dave-nek kell felolvasnia, mert Andrea nem bír beszélni a sírástól. Dave gyakorlatilag az első mondat fele után besokall („Emlékszem, amikor kislány voltam és a kedvenc pöttyös ruhám…”), és elmondja a nőnek, hogy ő ezt nem így gondolta, nem akart semmi komolyat, csak nem akart bunkó lenni, de lassan megfullad, erre Andrea azt képes válaszolni, hogy ő csak szexet akart, de Dave folyton hívogatta. Na persze. Dave elfele menet még elnézést kér a lelkipásztortól, aki megértően bólogat, tudom, fiam, fojtóbula...

58.jpg

Alex kiveszi az utolsó kamerát a hűtőből, értetlenkedik egy sort, Jane beavatja, ha a zöldségért hajolsz le, kishúgom, kilátszik a cicid. Alex elszörnyed, ehh, a héten háromszor is csináltam salátát. De, teszi hozzá vigyorogva, azért jó a vége a történetnek, és meglobogtat egy 8000 dolláros csekket. Amíg fent volt az oldalon, ő volt a legnépszerűbb, ez a honorárium. Jane álla leesik, ráparancsol Alexre, rakja vissza a kamerát, vegye le a melltartót és neki is állhatnak a salátakészítésnek. A kis pénzéhes.

Címkék: happy endings
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása