Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x41 - Egerek és egyéb állatfajták

2013. április 11. 19:00 - szétcsapott kozákkucsma

Megint Zsófi éneklésére ébred a pereputty, ja nem, most tényleg csak sikoltozik. Lófej egeret látott, a patások pedig köztudottan félnek tőlük, mert felmennek az orrukon és megeszik az agyukat, szóval Zsófira nem leselkedik semmiféle veszély. A reggeli közben is a téma az egér, aki tiszteletét is teszi, de a CGI-seknek nem volt ideje meganimálni, így a kamera képe a tök üres padlón rángatózik egy percig. Nem árulok el nagy meglepetést azzal, hogy ezt a csapást is Lali szabadította rájuk, az egeret a görényeinek akarta feltálalni véresen a születésnapjukra, de amaz teljesen érthetetlen módon kiszökött az atombiztos kartondobozból. Hannáéknál is ébredezik a lázongó ifjúság, a főlázadó, a Vihogó Vörös zenei aláfestésével konstatálja, hogy nem maradt neki reggeli, és ami még felháborítóbb, neki kellene feltölteni a készleteket. A szőke csajszi bátorkodik megemlíteni, hogy mondjuk az megoldás lenne, ha Hanna valami melót keresne, de ő inkább a Joe Bankhoz fordulna egy kis pénzmagért. Kaja, szex, kaja, szex, látszólag a szereplők csak a Maslow-piramis legalsó szintjén mozognak.

1.jpg

A fürdőben Vivi tömi ki a mellét, Vöri és Karvaly a természetesség híveiként próbálják őt lebeszélni a műtétről, jó lesz az úgy, Marci meg sose engedné meg. Hanna is közben megérkezik a bankfiókba, viszont Joe BAR-listára tette őt, és nem hajlandó egy büdös petákot se adni neki. Rita lágyítaná Dzsót, de ő se hülye, Hanna zsellérként távozik. Lali nyit be Ribivivihez, aki olyan büszkén mutogatja neki a push upolt-kitömött emlőit, mint a kisnyugdíjas az Orbán-oltárt a spejzben. Pumi meg már nagyon ki lehet éhezve, Vivi csöcsei mágnesként vonzzák a tenyereit, aki nem hagyja ezt a zaklatást, és inkább meghívja Lallert, hogy ugyan, de jó móka lenne elmenni együtt plasztikai sebészhez, ja, mert meg akarja csináltatni a melleit, és amúgy ez titok. Pumukli nem sok mindent fogott fel, de ha mellekről van szó, lemeneteli Maót is.

2.jpg

Rita kitalálja, hogy ő közel akar kerülni Hannához, hogy ne bassza el úgy az életét, mint ő. Ennek az első lépcsőfoka szerinte, hogy elküldi Marcit festegetni hozzájuk. Marci ugyanúgy nem érti a koncepciót, mint én, de a szerelem sok hülyeségre ráveszi az embert, de a beígért esti hála is egyfajta motiváció lehetett. Dzsó megint munkaidőben lép le egy "alkatrészért", miután Diával szex-smsezett, Redzsi pedig hőbörög, hogy megint otthagyja őket a főnök, ennek én inkább örülnék. Az igazi gond, hogy Regi punettájában már tarantulák vadásznak keresztespókokra, ráadásul Baltaarc az ő álomcsaját kúrogatja, mintha már hallottam volna valahol ezt a sztorit korábban. Gabi próbálná a hagyományos felállás felé terelni Vörit, meg amúgyis Joe látta meg előbb a csajt, szóval az övé, saját szemedben a szálka azért megvan? Regi végül belátja, hogy Joe-val azért annyira nem lenne jó ötlet összeveszni, és inkább elfelejti a csajt.

3.jpg

Laller és Ribivivi haladnak felfelé egy lepukkant bérház lépcsőjén, ez valami zugfelcser lehet, már látom magam előtt a történetszálat, hogy Vivinek lerohad a melle. Lali teljesen beindul az akváriumnyi szilikonmellre, életében először foghat bármit, amihez a mellnek is köze van, hadd élvezze a pillanatot. Nagyon jófej módon őket hívják be az alapból ott várakozó díszletlányok helyett, Lalit kitiltják a vágóhídról, pedig ő csak őszinte barátként tanácsot akar adni, bár meglehetősen egyszerű mellfilozófiával bír: ami jó, az nagy. Vivi strandlabdákat akar fújatni, de a doki lehűti a lelkesedését, azokat cipelnie is kell valakinek, kicsi lány! Marci feszeng Hannáék putrija előtt, az egész banda ott van, Hanna, HannajelenlegipasijaKaresz és az idegesítő hiénalány. Karesz a lelkitársat látja Marciban, milyen lázadó már, hogy a falra fest, Hannának viszont az egészhez nincs kedve, és visszavonul a lakosztályába. Marci nekikezd, Karesz meg úgy bámulja a őt, mint a bíróságon, amikor öt évre ítélik fiatalkorú megrontása bűntette miatt.

4.jpg

Vivinek összetörik az álmát, nem lehetnek tőgyei, a doki próbálja elmagyarázni, hogy nem olyan jó dolog, ha kiszakad valakinek a melle. Lalival azért leellenőrizteti a méreteket, de tök fölöslegesen, mert amúgyis végigkukkolta az egész procedúrát. Az új mellek csöppet felülárazottak, de Lali szerint nehogy már Vivike boldogsága a pénzen múljon, más faszával könnyű verni a csalánt. A lepratelepen Hanna sem esik ki a szerepéből, megint csak fintorogni tud mindenen. Karesz ezzel szemben szerelmes tekinteteket vet Marcira, amíg a két srác enyeleg, Hanna a bűn útjára lép és elhappolja Marci táskájából a pénztárcáját. Könnyen jött, könnyen ment, a visszalopás már nem sikerül, egy ilyen amatőr mozdulatért a Blahán már késelnének, és ahogy Marci is erre készül, Hanna még megpróbálkozik egy semmitsemcsináltammal. Marci megrázza, mint Krisztus a vargát, de mivel főműsoridőben nem verünk lányokat, inkább elviharzik. Hannus Marci után rohan, hogy neki kell a pénz, Marci mindannyiónk gondolatát mondja ki: el kéne menni dolgozni, bazki!

5.jpg

A Symbolban Vivi a munkához vetkőzik, és hirtelen bejön egy száj a képbe, majd követi a hozzá való arc is, ez a Lola nagyon ijesztő, amikor pedig Ribivivi bocsánatot kér tőle, csak sejteni tudjuk, hogy az egy mosoly akar az arcberendezkedésén lenni. A mellekre terelődik a téma, Lola elárulja, hogy a mellei biza nem igaziak (ha eddig nem lett volna teljesen egyértelmű), ráadásul ukrán hentesek keze munkáját dícséri, feleannyiért megcsinálják keleti szomszédainknál, és grátiszba még kapsz két karton zárjegy nélküli cigit is. Vivi szemei felcsillannak, csak várjuk ki a végét! A lakásban Marcell meséli Karvalynak az élményeit a szarkafészekben. Még Rita szerint is az lenne a helyes, ha elmondanák Joe-nak, de féltik a lelkivilágát, és Hannácska testi integritását. Emlegetett szamár, Baltaarcú érkezik, mielőtt azonban Marci kitálalhatna, az egércsapda riaszt, de a rágcsáló csak a sajtot vitte el, okosabb, mint a művész úr, mert ő viszont rábassza az ujjára az egérfogót. Idióta. Rita megnyugodhat, ha Marci megcsalja, abban a pillanatban rá fog jönni, ilyen rosszul hazudni embert még nem láttam.

6.jpg

Laller és Pornósvivi az internetet bújják ukrán szabászok után. Várj, mi? Vivi az előbb még a magyar GDP-t szántotta a Symbolban, ha már a szerkesztők is unják a sorozatot, minek erőltetni, ami nem megy? Végre csattan az egércsapda, és ezúttal megkerül Laller egere, amit Vivi láthatóan nem értékel, de Lali is tudja, hogy kell a picsákkal bánni, és odatolja a kedvenc pornósunk arcába a ketrecet. A nyihogás odacsalja a négylábú kedvencünket is és mai lónyerítésadagunkat is megkapjuk Zsófikától. Az egész balhé viszont csak kulisszaként szolgál ahhoz, hogy Karvaly kiókumulálja, hogy Vivi Ukrajnába vágyik, de ezt jó honleányként már ő sem tolerálhatja, és bemószerolja Marcinál. Marci beveti Dzsó apai kelléktárát, vagyis a „teljesen elment az eszed?" és a „gondolkodjál már!" mondatokat variálja minél gyorsabban. Redzsi és Lófej is rátámad Pumuklira, Zsófi szerint az egér egy érző lény, ő már csak tudja. Kimbinek és Dzsesszikának ma se jut nyalánkság, amúgy is, ők már modern görények (by Zsófi), akik mi? Vegák lettek, vagy mi van? Az önjelölt környezetvédők végül rábeszélik Lalit, hogy engedjék el a Margitszigeten az egeret, tényleg sokkal jobb lesz, hogy nem a görények eszik meg, hanem az FKF patkánymérgétől hal kínhalált. Rita akar beszélni az újból munkába készülő Vivikével, az egész sorozat a Hetedik Mennyország című örökbecsű sorozat egybites remake-je, mindig mindenki mindent mindenért meg akar beszélni. Karvaly a Csubbaka-védekezéshez folyamodik: nem azért mondta el Marcinak, mert el akarta mondani, hanem azért, mert félti Vivit. Ennek nincsen értelme! Vivit nem tudja összezavarni, aki cserébe egy prognózissal szolgál a jövőre nézve: annak, hogy Rita mindenbe beleüti az orrát, nem lesz jó vége.

7.jpg

Dzsó betyáros jókedvvel nyit be a Rohamba, de Dius lelombozza, a kolléganője felcsináltatta magát, és nem jön dolgozni, Joe fejéről leolvad a mosoly, de azért még mindig áll a lyukralövés lehetősége, szóval marad. A pultnál bevillan neki, hogy Anikó még mindig segélyen tengődik, beajánlja a bárba, Dia kérdése irreleváns, hogy vendéglátózott-e már, mert a sört így még én is kicsapolom, ahogy ő tette. Pohárszedés közben az egyik helyi erő próbálja elkapni egy körre, Baltaarcú tekintetéből egyetlen szó olvasható ki: balhé! Nagyobb a füstje, már megint csak kakaskodást látunk, kinn akarnak megbeszélni valamit. Mondom, Hetedik Mennyország. Dzsó eléggé ráfeszül a monogámia dologra, Diust viszont jobban aggasztja a fizető vendégek molesztálása. Azért sikerül kibékülni, Joe gondolatkivetítésekor megtudjuk, hogy ő már a harangokat hallja kongani, egyszerűen kell neki Dia, Lali mindenkit megfertőzött ezzel az örök szerelemkereséssel.

8.jpg

Az utolsó jelenenetben három teljes percben veszekedik Vöri és Karvaly, amit én egy mondatban össze tudok foglalni: mind a ketten önző picsák. Egymásra öntik a saját problémáikat, de csak felkúrják ezen magukat, és Rita inkább felbontja a barátságukat, ami miatt Regi az örömtánc helyett összeomlik.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kozi001 2013.04.11. 20:57:11

"Karvaly a Csubbaka-védekezéshez folyamodik" :))

noelisha 2013.04.11. 21:21:04

Érti valaki a mai világban a mellműtét körüli hisztit?

Én elmondtam volna a lopást. Amugy valaki tudja, hogy került oda a Karesz? Kibékültek vagy mi?

noelisha 2013.04.11. 21:24:42

Ja es talalo a lepratelep kifejezes :-)
A legjobb a "konyhaban" a falon a napozogyekeny keresztben. Igen, amin mi a strandon fekszunk :-)

esefe 2013.04.12. 05:44:00

Én kb. kétszer tíz percet láttam belőle, de ennél gagyibb sorozatot ritkán látni! Ma már csak 80-as IQ igényeknek megfelelő sorozatokat gányolnak össze?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.04.12. 08:18:24

@esefe: jaj, ne is mondd! az enyém csak 70-es, ezért nagyon kell koncentrálnom, hogy tudjam követni az eseményeket és a párbeszédeket is megértsem. A fejem is belefájdul, ha csak rágondolok.

esefe 2013.04.12. 08:49:06

@aggyistenbiri: Az a te gondod! De nem hiszem, hogy olyan sok lenne. Az írásod alapján, semmiképpen.

OdettésaMacskák 2013.04.12. 09:41:59

ezt a sorozatot olyan nézni, mintha kifeszítenék a számat, és valaki 40 percig másnaposan fosna bele, szünet nélkül

a hogyvolt meg k jó lett! :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.04.12. 10:45:13

@esefe: sok igazság van abban, amit írtál. Bevallom, kicsit csaltam a teszt kitöltésénél, így lett meg a 70-es. Csalás nélkül 55-ös volt, de bele is izzadtam rendesen.

Johnny336 2013.04.12. 11:07:24

@OdettésaMacskák: honnan tudod, hogy ilyen érzés nézni? HA ilyen érzés akkor minek nézed?
Honnan tudod milyen érzés az, ha 40 percig fosnak a kipeckelt szádba?!?!?!? O_O

OdettésaMacskák 2013.04.12. 11:10:24

@Johnny336: hát azért, mert olvasom itt mindig a tuti hogyvoltot

csak ugye fogalmam se volt hogy ki-kicsoda, meg miután elolvastam itt már vagy 10-et, gondoltam megnézem mi a pöcsről van szó!

egyemakisszíved 2013.04.12. 13:49:13

A szex nem a szükségletpiramis alján van. :) Nemrég Rita a Kámaszútrát tanulmányozta, azt akár a csúcsára is tehetjük, az önmegvalósítás szintjére. Kinek mi jut, abban tud kiteljesedni.
Milyen hitelesen hangzott Rita szájából az, hogy Hanna csak kamasz, majd felnő, megbékél és jó kapcsolata lesz az apjával. Mintha nem ő lenne az, aki a világgá szaladna, amikor a családjáról hall vagy valaki előkerül közülük.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.04.12. 13:55:42

@egyemakisszíved: +1
(bár nem lenne szabad pozitívan értékelnem a hozzászólásod, nehogy lehúzzalak magamhoz ide az én iq mélységembe, lásd fentebb) :)
süti beállítások módosítása