Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bosszú 2x09 - Leleplezés

2013. április 11. 13:00 - fuszulykavirág

A gazdagok és szépek agyaggalamb lövészettel múlatják az időt ezen a héten, Victoria őstehetség, Conrad nem annyira. Közben meg az üzlet a téma, Daniel bizalmatlansági indítványáról fognak szavazni Conrad ellen, aztán ki tudja, melyik befektető melyik oldalra áll majd. Emily és Aiden is arra játszik, hogy Daniel kerüljön a cég élére – ők pedig így a terroristák közelébe, úgyhogy ki is van már nézve a fontos befektető, akinek a szavazta számít majd. Őt kell meggyőzni arról, hogy tényleg a Grayson Globalé lesz a Nolcorp, ha Daniel kerül hatalomra. Jack közben a fia keresztelőjét szervezi, meghívja Kirabolt Kennyt és a tesóját is, akik persze csak bosszúra készülnek apjuk haláláért.

1.JPG

A Fontos Befektetőt minden oldalról körbeudvarolják, Aiden is a legjobb arcát mutatja, Emily is Danielt pártolja, Ashley meg majd szórakoztatja az öreget. A Grayson Seniorok hívást kapnak a terrorista nőtől, aki őszintén aggódik Daniel sorsáért, vagyis hát azért, hogy nehogy véletlenül meg kelljen ölnie a kis trónkövetelőt. Padma és Nolan érkezik a Grayson Globalhoz egy kedves kis csevejre, ami nem is lesz annyira csevej. Marco, Nolan exCFOja/pasija várja ott őket, Padmat gyorsan ajtón kívül is rakja Nolan. Marco elég részletesen beavatta Danielt annak a bizonyos 500 millió dollárnak az eltűnésébe, persze azért azt nem mondta el, hogy kihez került a pénz – ez volt ugye Emily kifizetése.

Nolannek végül dönteni kell: vagy 51%-ban odaadja a cégét Graysonéknak, vagy áll a nyomozás elébe, ami kideríti majd, hova tűnt az a pénz. Nem tehet mást, Emilyt nem buktathatja le, így a cégének kell búcsút mondania. Ashley büszke az urára, amiért ilyen szépen megoldotta a Nolan ügyet, viszont óva inti őt Aidentől, mert hát mégis mit tudunk róla? Lényegében semmit. Ashley áskálódása hatásos, Daniel kétkedni kezd Aidenben. Emilynek szerencsére van megoldás a tarsolyában: videó Ashley és jótevője, Conrad légyottjáról az irodában. Ó, alig várom, hogy ez kiszivárogjon.

2.JPG

Nolan és Emily indulnak Jack kölykének keresztelőjére, Aiden meg egy kicsit féltékenykedik, hogy mégis ki ez a Jack. Ashley és Conrad szexvideóját pedig nem más kapja meg, mint Victoria. A legjobb kezekbe került. A kis Carl keresztelőjén is túl vagyunk, Emily és Declan lettek a keresztszülők. A szertartás után Porter Papa régi barátja (aki megölte Kirabolt Kennyék apját) figyelmezteti Jacket, hogy talán nem kéne a Ryan tesókkal barátkozni, mert nem lehetnek tisztességesek a szándékaik. Jack persze nem hiszi, amíg egyszer rá nem gyújtják a kocsmáját, addig úgyse fogja elhinni.

3.JPG

A Fontos Befektető Daniel oldalára állt, Conrad csalódott, cserébe Victoria is letámadja a videóval. Persze az ő kapcsolatuknak ez már meg se kottyan, és arra jutnak, hogy biztos a terroristák küldték a felvételt, hogy egymás ellen fordítsák őket, úgyhogy ez most ne legyen téma, hanem inkább Danielt próbálják meg megmenteni tőlük. Igazi Emily próbálná meggyőzni a mi Emilynket, hogy talán elég már a bosszúhadjáratokból, és itt lenne az ideje megállapodni, gyereket szülni, ilyesmi, de Emily nem ér erre rá, fontosabb dolgai vannak. Jack végre elkezd sandán nézegetni megmentőire, a Ryan fivérekre, de ezzel még sehol nincs.

4.JPG

Victoria nem borítja a bilit a Conrad-Ashley románc miatt, inkább megzsarolja vele a lányt: nem mondja el Danielnek, ha Ashley szépen bemászik a Fontos Befektető ágyába, és Conrad irányába befolyásolja a döntését. Emily ezt nem hagyhatja. Ashley fel is öltözik szépen a nagy randijára, Aiden pedig a megfelelő helyre rendeli Danielt egy in flagrantihoz. Jack megkéri Nolant, hogy nézzen utána kicsit új üzletfeleinek, majd Marco is betoppan a Potyautasba. Nem hinném, hogy sok tennivalója lenne még itt, miután tönkretette Nolant. És nem, nem bocsánatot kérni jött, hanem baszogatni, amiért Amanda Clarke láthatóan semmit nem kapott abból a pénzből, ami elvileg az övé lett volna. Ó fiú, el vagy te tévedve.

5.JPG

Ashley megérkezik a Fontos Befektetőhöz, Aiden pedig azonnal ki is tálal Danielnek a lány hűtlenségéről. Daniel dühösen rájuk ront, és lefotózza őket, hogy azzal zsarolja a pénzembert: ha nem szavaz rá másnap, megy a fotó a feleségének. Ashley pedig ki van dobva. A szavazás napján a Grayson szülők szembesülnek vele, hogy kisfiúk már megnyerte a szavazást, így utolsó elkeseredett próbálkozást tesznek, hogy lebeszéljék őt a hatalomátvételről. „Ne csináld fiam, mert baj lesz. Milyen baj? Azt nem mondhatom meg.” Na, hát ez pont ennyire volt hatásos. A Ryan tesók összefutnak apjuk gyilkosával a mólón, és elbeszélgetnének vele a történtekről. Ennek se lesz jó vége.

6.JPG

Daniel megkapta, amit akart, övé a cég, és ezzel ki is tört belőle az ős-Grayson. Nem tartja be az ígéretét Aidennek, és nem veszi be őt a vezetőségbe, ellenben Victoria meghallotta, hogy Aiden nélkül nem sikerült volna a hatalomátvétel, és ez őt nyilván nagyon fogja érdekelni. Nolan utánanézett Porterék új barátainak, és persze megtalálta, hogy ők annak a bizonyos lelőtt, partra sodort fickónak a gyerekei, és amúgy csaló bűnözők. Ekkorra Ryanék félholtra verik apjuk gyilkosát, aki utolsó szavaival elmondja Jacknek, hogy ő ölte meg az apjukat, Porter Papa fegyverével, és Ryanék most bosszút állnak. Ja, Papa a fegyvert pedig Jack hajóján rejtette el.

7.JPG

Victoria lekever egy emberes pofont férjurának, az meg eldöntheti, hogy ezt most miért kapta. Ryanék még beugranak jó éjszakát kívánni Jackhez, kicsit fenyegetőek, de komolyabb balhé nélkül távoznak – most még. Porter Papa kiskönyvéből meg szépen kihúzták az összevert barátot. Vannak még azon a listán, ha onnan akarnak válogatni. Nolan nincs nagyon elkeseredve, amiért Grayson fennhatóság alá került, máris trójai falónak képzeli magát, és belülről bomlasztja majd a rendet. Sőt, régi barátját, Marcot éppen készül visszavenni a céghez. Ez mondjuk lehet, hogy nem annyira okos dolog, de ő nyilván jobban tudja.

8.JPG

Emily és Aiden ábrándoznak kicsit a normális életről, Ashley pedig már összecsomagolt és távozik is. Daniel törli a közös fotóikat, az emilys fotókat bezzeg nem, a terroristák meg amúgy ugyanúgy figyelik Graysonék minden egyes lépését, mint Emily, és van is már tervük, amiről éppen szavazgatnak. Jack megtalálja az apja által elrejtett gyilkos fegyvert a hajóján, úgyhogy ez a szerencsétlen már megint bajban van. Zárásképpen Victoria felhívja Emilyt, hogy Danielről beszélgessenek, ami váratlan fordulat, de besétál Aiden, így ezt majd máskor teszik meg. 

Címkék: bosszú revenge
7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fikusz9 2013.04.11. 13:44:49

nem nagyon értettem a noteszbenáthúzós részt, ezzel a Ryanek elárulták magukat, holott eddig hétpecsétes titok volt hogy kik ők valójában...

fofofo 2013.04.11. 14:37:43

végre se angolóra, se egyéb program, és láttam majdnem egy egész részt! éppen kezdtem egy kicsit elveszni (ez nem kritika, ennél jobban nem lehet megírni), de most megint képbe kerültem. ettől a posztot még ugyanúgy élveztem, köszi!

W.Jack. 2013.04.11. 19:37:56

@fuszulykavirág: :) Azta mennyi sok Nolan kép :) Nem mintha nélkülük nem lenne szuper poszt, de ugye ha már mindig én kérem, akkor illik észre is vennem a képeket :)
Jó volt akkor a megérzés, hogy az üzlettársaknál hiba van a kréta körül; már akkor gyanús volt, amikor jófejnek mutatta magát az idősebbik Ryan a betörésnél. Ha ebben a sorozatban valaki jófejnek vagy kedvesnek tűnik, az több, mint gyanús.

Snoopyka 2013.04.12. 10:39:12

Valaki megmagyarázná nekem, hogy Nolan cégéhez mi köze volt Graysonéknak? Amanda apja adta az alaptőkét, nem ők. Milyen alapon fenyegette Daniel Nolant?
Amúgy imádom ezt a sorozatot.

fuszulykavirág 2013.04.12. 11:05:32

@Snoopyka: Amanda apja adta az alaptőkét, de ő akkor a Grayson Global embere volt, és mint ilyen, nem lehetett (volna) magánbefektetése, hanem csak a Graysonék nevében járhatott el. Baromság, de ez a sztori.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.04.17. 19:02:18

@fuszulykavirág: @nughop: köszi az írást és a képeket is! mind remek volt! az írás is és a képek is!
(nughop még azt is elárulta titokban, hogy elégedett volt a Nolanos képekkel, és mennyiségükkel, remélem nem árultam el a bizalmát, hogy így kiadtam a nyilvánosságnak. Ha mégis, akkor majd kérni fogom bocsánatát) :)
süti beállítások módosítása