Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x39

2013. április 10. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van.

Naszóval, tegnap jött egy új faszi, Nyikhaj, aki majdnem védett lett, de mégsem, mert a kanok inkább kigolyózták a Kristófba kicsit szerelmes Dettit, Pókmajomról megtudtuk, hogy egy Szar, no meg Koszvadt Szutyok. Az éj leple alól egy újabb, vélhetően a utolsó beköltöző is előkúszott, ráadásul nőből van. A csalafinta karbantartók a kolumb textilipar egyik méltán elfeledett nyári göncét applikálták a T69-es testére, a színekről inkább nem beszélnék. Felborul a nyugalom a hotelben, mondja, a mondat első felét kitekert csípővel a lassan a háta mögé érő egyik kamerába, a másik felét meg izomból befordulva a másikba. Végül is, a lényeg, hogy kijött.

Régen láttunk már reggeli tollászkodást, hát most kapunk, Niki a dzsörzé mackóalsót favorizálja, Prosztó meg az atlétát, a király a lába közé szorított párnával alszik, gondolom ez is jobb megoldás, mint Niki segge, és nem is ficánkol annyit. Nyikhaj jelenti, hogy éjjel ő aludt volna, de mattattak egyre az ágya mellett. Lotti az, az újnő, akinek egyelőre nem kell új becenév. Szabadidejében sokat bulizik, többek között a barátaival, de ezek szerint az ellenségei is ott kolbászolnak ilyenkor, szar lehet úgy felszabadulni. Volt egy vizslám, őt hívták Lottinak, nagyon jó fej volt, és nem használta fél percen belül háromszor a többek közöttet, amiért így utólag kibaszott hálás vagyok neki.

Nyikhaj reggel gyorstalpalót tart Lottinak, vannak a régiek meg az újak, az újaknak a legnehezebb, a fiúkkal, ha kérhetem, ne barátkozz, kérdés? Nincs egy hajgumid? Epic. Lotti a reggelinél mutatkozik be az udvarnak, Lotti vagyok, Szent Dani ezt elsőre nem érti, Pókmajom sem, mi a neved? Lotti. Mi? Lotti. Lotti? Lotti. Mi? Kezd az egész egy nagyon szarul megírt Monty Python-jelenetbe átmenni, különösen akkor, amikor Pókmajom egy darázs láttán vitustáncot jár a kezében kistányérral, kanállal. Szent Dániel nem érti a Lotti nevet, ez így teljesen szabályos? Olyan van, hogy Lotti? Hát, a Két Lotti, segít neki valamelyik készségesen, tudod, az irodalomóráról. De ez egy, bazdmeg. Lassúbeszédű zárja le a fonalat, biztos van egy ikertesója.

Az újnőt Pókmajom flegma, buta picsának, Niki semmilyennek nevezi, a háta mögött persze, gerincesen, frankón. Kristóf a hintában önmagával enyelgő pápának mondja, hogy ő Alíz mögé áll be holnap, nem Lottihoz. Laci meg menjen rá az újoncra, oszt kalap, Nyikhaj esik a gecibe, de ezt már Lacinak kell tisztáznia az újnővel. Laci az a fiatal kölyök, aki kiejtette Gábort, csak a miheztartás végett, volt eddig úgy hat perce az összefoglalókban. Niki a reggeli után megint a királyt baszlatja, elveszi a sapkáját, amitől az uralkodó idegbeteg lesz, attól meg méginkább, hogy Niki lebassza, hogy micsoda paraszt volt Pókmajommal tegnap. Mert ez ugye kihat majd Szent Dánielre is, úgy izéljatok vele, mondja, nem én ütöttem mellé, Niki és a magyar nyelv viszonya zavaros.

Pókmajom gyorstalpalót tart Lottinak az udvari viszonyokról, Alíz, Niki, Szent Dani, Kirstóf és Korleóne a régi bagázs, de majd én rést ütök a falon, csak hadd rakjak az arcomra pakolást. Nem oszt, nem szoroz, ne erőltesd, mondja Lotti tekintete. Mielőtt erre sor kerülne, Juan hozza a soros napi levelet, pandora van ma este, a szerkesztők üzenetét ezúttal Pókmajom olvassa fel, és itt hadd jegyezzem már meg, hogy az a mondat, hogy "(…)írjon fel öt olyan kérdést, amit szeretne megkérdezni játékostársaitól" az kibaszottul nem magyarul van, köszönöm. Írnak. Az arcpakolás nem fenyegetés volt, Niki és Pókmajom hányásszínű maszkban üldögél, mint egy nagyon alacsony költségvetésű albán horrorfilm két statisztája, és közben megy a kavarás, Niki, téged nem zavar, hogy kesztyűbábként húz a király a kezére baszás meg sehun? De, zavar. A király napfürdőzés közben panaszkodik Nikire, odafent mindenféle szutyoknak lehordja Pókmajmot, itt meg puncsol neki, de hát mit is csodálkozom, a világnézetük nem áll messze egymástól. Ennél burkoltabb lekurvázást az Éden hotelben még nem hallottam.

Pókmajom Niki fejét tömi, nem a király irányít itten, hanem Szent Dani, aki a koronát csak időlegesen adta át, mert mióta visszajött, a király megint csicskamód viselkedik. A terv: megfűzni Alízt, hogy a vélhetően mögé álló Kristófot küldje haza, Pókmajom meg elbánik a pápával, így a király elszigetelődik. Niki, és az útközben csatlakozó TökösBula Szent Danit akarja hazaküldeni első körben, nem Kristófot, ebben maradnak. TökösBula nem az a monokiniző alkat, bezzeg Niki meg Pókmajom kiteszi az árut. Nem mintha bárkit is érdekelne a hotelben, Kristóf és a pápa horgászosat játszik a mödanszié partján, a Lassúbeszédű a hal. Nyihaj Lotti hátát gyúrja, jól megvannak, mondja a a csaj, lehet baszás is lesz.

Na, pandora, a kényelmetlen és rosszul megfogalmazott kérdések félórája(?) következik. Az újnő vajon mit kérdezhet ilyenkor? Te ki vagy abban a rettentő szandacipőben? Kristóf nem akar többé Pókmajommal kommunikálni, mert nincsenek egy szinten, és mert rájött, hogy Pókmajom egy gonosz ember. Ez így is van, mondja az, én nem barátkozni gyöttem ide, és még csak most jön a java. Pókmajom szerint Kristóf gyenge pontja a veszekedés, mert labilis, és ilyenkor hülyeségetek csinál. A Lassúbeszédű veszélyben érzi magát és idegileg a szakadék szélén táncol honvágytól tépett lélekkel, de ez csak álca, hoppácsak, micsoda taktikus ez az ember!

A pakolás után is farkasarcú Nikitől azt kérdezte valamelyik, hogy milyen a viszonya Szent Danival mostanság, hát, őszinte leszek, kezdi a birkózást a magyar nyelvvel Szilikon, erősödő szólongatások vannak itten, mások előtt ráadásul, ez nem tetszik. A pápának sem tetszik, amikor Niki saturészegen hőbörög, és ebből kialakul egy fasza kis veszekedés, ki, minek, mit, mikor mondott, Szent Dani fejéről szakad a víz, vagy az idegtől, vagy a melegtől, ez nem tisztázott. Szent Dani nem akarja, hogy az értékrendje odáig süllyedjen, ahol a Nikié tart most - ez nem volt egy szerencsés mondat, mert Szilikonnál eltörik a mécses. Az a baja, legalábbis ezt lehet kihámozni a hüppögés hangjaiból hirtelen, hogy nem lehet már kommunikálni a királlyal, mert az csak a pápával és Kristóffal hajlandó.

A király szerint Niki az elmúlt napokban nagyon jóban van Pókmajommal, és ugyan őt ez nem érdekli, mert uralkodóként az ilyen apró szarságok nem kerülnek a látóterébe, de azt nem várhatja Szilikon, hogy ő odamenjen, és Pókmajommal szívjon egy levegőt. Niki az elhanyagolt barátnő figuráját hozza most, tessék csak belegondolni, mi lenne most, ha a király el is hálta volna a frigyet. Meg is említi, hogy este, amikor félhalottra issza magát Niki, és előjön belőle a baszatlan picsa, akkor menekül előle. Szent Dani és TökösBula ezen hangosan röhög, már csak ez hiányzott. Pókmajomban is elpattan valami, és odaveti a királynak, hogy nem varátkozni jött ide, és leszarja, ki, mit gondol róla, és egyébként is, könnyebb másokban a szálkát észrevenni, mint magatokban a gerendát, pedig csapkod bennetek rendesen. Zavaros képzavar, de hatásos, egy pillanatra látom magam előtt a király fejben ide-oda csapkodó gerendát.

A veszekedés után Szent Dani felmegy Nikihez, és próbálja tisztázni a dolgokat, mi romlott el, és miért, próbálják kitalálni közösen. A pápa szerint az a baj, hogy Niki itten nincs nőként kezelve. Niki már sír, jézusom, kellék vagyok én itt. Ugyan, mondja a pápa, itt csak egy kellék van, Alíz. Niki kicsit megnyugszik, és a szemébe hazudik a pápának, Szandra terveiről nem tudok semmit, nem mondja el, mit tervez. Na, szépen állunk. Pókmajom Nyikhajt gyúrja odalent, majd felmegy TökösBulához és Nikihez terveket szőni, Szent Dani sorsa megpecsételődni látszik. Alíz is beül a beszélgetésbe, amit Pókmajom teátrális gesztusai kísérnek, majd a kamerába elmondja, hogy neki nem a fiúk az ellenségei, akiket ki kell tenni innen, hanem a többi csaj.

Alíz, a nők közül elsőként és egyedüliként rájött a játék lényegére. A nyertes egy pár, egy párban egy fiú és egy lány van, az ő szempontjából TÖKMINDEGY milyen fiú, MINDEGY, ki esik ki és ki marad, ha ő eljut odáig - amihez viszont a nőket kell kihajigálni. Nem lennék meglepve, ha a kissé egyszerűnek látszó kecskeméti animátor a döntőig jutna. Isaura levelet hoz este, tessen felírni egy papírra két szövetségest és egy ellenséget, fiúk fiút, lányok lányt, de nagyon gondoljátok meg, mit csináltok, mert kihatással lehet a sorsotokra. Juan is hoz egy levelet, Nyikhaj és Lotti nem állhat egymás mögé a párválasztón. Nyikhaj ezen meglepődött, mert azt hitte, neki van egy tuti párja, Lotti, erre tessék.

Kristóf az esti buliról elrángatja Lottit, mert meg kell beszélniük a párválasztót, bár neki van két menekülő útvonala is. Lassúbeszédű nagyon őszinte, és kifaggatja Lottit, mit akar Nyikhaj csinálni? Hát, maga sem tudja. TökösBula Prosztónak magyaráz, basszameg, ez tervet borít mostan, úgy volt hogy Nyihaj-Lotti, Prosztó-Pókmajom, álljunk csak meg, erről mikor is volt szó? Prosztó viszont szolidan megsúgja TökösBulának, hogy ő leszarja Pókmajmot, nem érdekli, mit akar, majd akkor küldi haza a pápát, ha ő akarja. TökösBula erre színpadiasan kiborul, ruhát szaggat és fejet fog, úúúúúúúristeeeeen, tégedete agymostak, hát nem érted, Szent Dani az ellenség! Te tényleg ilyen hülye vagy, bazdmeg, kérdez vissza Prosztó, lefegyverző közvetlenséggel.

Kristóf elmagyarázza Lottinak, hogy ő fog mögé állni, mert a többiek nem fognak, Nyikhaj meg mehet a picsába, vagy ahová akar. Pókmajom bemegy TökösBulához és Prosztóhoz, örül, mert Nyikhaj most majd beáll mögé, és kiejtheti Szent Danit. Erre jön Niki, nagy a baj, Alízt fogja választani a pápa, mit tegyünk, jajistenem, és a pia is fogytán, HÁT NEM ÉRTITEK, NINCS MÁR TÖBB TÖRKÖLY BAZDMEG! Egyébként ez a leglogikusabb, mármint a Kristóf-Lotti, Szent Dani-Alíz felállás, és akkor Laci megy a levesbe. Pókmajomnak ez nem tetszik, Niki, hazaküldöd a királyt, kész. Lófaszt, mondja a közepesen ittas Niki, azt már nem, találj ki valami mást.

Alízt is gyúrják odalent, a király, a pápa meg Kristóf, utóbbi a kamerába emlékeztet minket arra, hogy az első héten ő tartotta bent Alízt, és emiatt tartozik neki egy szívességgel. Pókmajom visszavált a Szent Dani Vesszen hadműveletre odafent, és csatlósnőjét, TökösBulát utasítja, hogy legyen futár Nyikhaj és ő közte, mert ha meglátja valaki, hogy a faszival beszélget, akkor annyi a tervnek. Szerintem már annyi, mert Szent Danit Alíz mögé fogja beküldeni a király, oszt szevasz. TökösBula leül hugyozni, és közben hallgatja a parancsot, gondolkozz logikusan, mondja Pókmajom, ez jó. TökösBula lemegy Nyikhajhoz (hugyozás után persze), te szépen beállsz Pókmajom mellé, és kussolsz.

A király és Niki este egymásnak esik, verbálisan, nyugi. Te Niki, te egy köcsög vagy, itt szidod nekem Pókmajmot, oszt lent meg kedveskedsz, ez így nem kóser. Én csak egy kellék vagyok! Te leszarsz! Dehogy szarlak le, te választod Pókmajom társaságát, Kata bezzeg nem tette volna! Te engem sértegetsz Katával! Napok óta kivagyok! Niki, te meg olyan részegre iszod magad, hogy a nevedet nem tudod leírni, azért menekülünk tőled, hát nem látod? És ez így folytatódik tovább. A Rorschach-tesztnek (pina!) öltözött T69 zárja az eseményeket, a holnapi párválasztó nem várt eseményeket tartogat, meglátjuk.

Címkék: éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bög 2011.05.12. 07:30:22

3. bekezdés zseniális, kár hogy ezt nem láttam:D szarul megírt Monty Python-jelenet" lol

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.12. 07:37:45

@terribad: ez a fórum nem erről szól, menj máshova politizálni, legyél szíves!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.12. 07:40:52

Egyébként tényleg nem fogják fel a fiúk (mármint a triumvirátus), h azért kell(ene) most elvileg majd' mindenkinek Aliz mögé állni, mert magukra haragították a lányokat?

beacska 2011.05.12. 07:41:24

most először nyert értelmet a két kaszt: Régiek és Újak: Aki régen itt van, rendesen megzakkant (tán csak Alíz nem), nem hinném, hogy így viselkednek otthon rendesen. Az újaknak meg nem sok fogalmuk van itt bármiről. Szandrát a Régiekhez sorolom, Robi tán az átmenet: még tud gondolkodni, és pedzi már a dolgok lényegét.
Fura, kezd megváltozni a játék menete...épeszűek kontra dilinyósok...

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.05.12. 07:48:13

no, bár két hete em láttam egy részt sem, de ez az első párválasztó, aminek érdekel a végeredménye; a Nikis balhék előrevetíthetik akár a király távozásának lehetőségét is

mandruc 2011.05.12. 07:51:28

A Prosztónak miért nem szólnak már, hogy abbahagyhatja a tahó viselkedést, mert lejárt a küldetése?
Egyébként nem kedvelem PMet, de most kifejezetten tetszett, ahogy a Pandorán megmondta a frankőt Ádinak.
És hihetetlen, hogy így a játék vége előtt 1-2 héttel jön rá egyetlen ember (Alíz), hogy mi a játék lényege... tejóég...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 07:52:49

@ladyandhenk: jaja, lesz Alíz mögött némi tumultus főleg ha a nagyeszűek megbeszélik előre hogy ki álljon oda aztán később a többi fiú is úgy dönt hogy mégiscsak odaáll. Gondolok itt arra, hogy pl. Kristóf odaáll aztán Dani gondol egyet és ő is.
Egyébként ez nem triumvirátus Kristófot szó nélkül kiraknák ha kellene.

beacska 2011.05.12. 07:54:16

@Benyeszke: én azon filóztam, kár is most az agyunkat tornásztatni, mert úgysem megyünk vele semmire, szemmel láthatóan a szerkik tesznek be vmi csavart, ami úgyis dugába dönt mindent.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 07:56:23

@beacska: nem baj, én tökre élvezem ezt a konspirálást pedig tényleg nincs semmi értelme.

szepi79 2011.05.12. 07:59:04

"Alíz, a nők közül elsőként és egyedüliként rájött a játék lényegére."

na én ennél a riportnál hangosan kezdtem veszekedni a trubadúrdobozzal. valami olyasmit mondtam, hogy aliz, az első 3 hétben végig neked szurkoltam, alig maradtál benn néha, és erre most kezdesz el játszani, mikor már letettem rólad?

". A Rorschach-tesztnek (pina!) öltözött T69 "

ez meg nyeritős :D

Dr. Bélus___ 2011.05.12. 07:59:41

@ladyandhenk: A trollokat nem etetjük, értem? Azért csinálja, h ilyeneket írj neki.

beacska 2011.05.12. 08:01:33

Ezt a színészpalántát még mindig nem értem: ha tudtak róla, hogy nem amatőr, miért válogatták be, ha nem használják ki a "képességeit", ha meg már beválogatták, akkor csúnyán kibabráltak vele, hogy az utolsó 2 hétre tették be :DDDD. Ebből nem lesz karrier :DDD

Bubba Rogowski 2011.05.12. 08:03:44

Monty Python jelenetről lemaradtam, affenébe.

Az, amikor Dani és Kristóf horgászosat játszottak, miközben ment a Ho-ho-ho-horgász, hát legalább egy képet megért volna! Dani szódával elment, de Kristóf nagyon adta!! Ahogy vergődött a földön, háát... én nagyon nevettem. Aranyosak voltak.

Dr. Bélus___ 2011.05.12. 08:05:49

Komolyan még mindig nem értem... OK, Niki nem az a csaj, aki gyerekeim anyja lehetne, de azért ANNYIRA nem gáz. Sokkal egyszerűbb lenne hetente 1x-2x jól megb@szni, mint folyamatosan menekülni előle. Ráadásul akkor jól érezné magát és totálisan beleszerelmesedne a királyba, nem pedig egyre hűtlenebbé váló kesztyűbáb lenne. Korleóne tuti buzi, normális fickó már bejáratta volna Nikit a helyében.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 08:09:29

@Bélus___: én egyre inkább azt gondolom, hogy nem buzi, csak baromi fásult ami a nőket illeti.

RobertJ 2011.05.12. 08:18:47

Hihetetlen, hogy van aki tényleg nézi a műsort, még hihetetenebb, hogy még meg is tudják beszélni. Elnézést ha valakit bántok ezzel.

felmary 2011.05.12. 08:20:26

A francba, ma is egész nap itt kell lógnom. Remélem, a munka nem zavar nagyon ebben

bög 2011.05.12. 08:23:16

@sixx: te most komolyan kiszedted az elsőzésemet?

Lotyó Bridzsida 2011.05.12. 08:24:53

Nekem vót Lotti nevű osztálytársam és nem vok má tini.:)))
Hajrá Pók!:)))
Mondjuk azért Ádikának lehetne annyi esze, hogy legalább minimum jóviszonyra törekszik a Nikivel, mert ez így elég tré, amit nyomnak. De Niki jól csinálja, hogy paktál a Pókkal, mert így legalább a Király és a Pápa be vannak tőle szarva.
Robi meg akármilyen jól néz ki, csak egy mocskosszájú pöcs, úgy tűnik.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 08:24:54

@bög: itt nem lehet elsőzni, ez kb a második poszt óta így van.

fokamoka 2011.05.12. 08:27:09

@Bélus___: sztem a Niki annyira alpári és visszataszító rendszeresen, hogy el tudom képzelni, nem nehéz undorodni tőle. másrészről pedig "normális fickó" nem szúr részeg, ordenáré picsákat az anyukája, a rokonai és még néhány csillió TVnéző előtt. (az már más kérdés, hogy ugyanez a "normális fickó" valszeg nem megy pisztolyozásra kihegyezett realitybe) :)

bög 2011.05.12. 08:27:50

@Benyeszke: életem legnagyobb sikerélménye volt. Még jobb volt, mint amikor egyszer második lettem.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 08:28:04

Lehet (biztos) hogy Robi ismét parasztul beszélt de igaza volt. Linda mit szól bele abba, hogy Robi hova áll meg kit ejt ki. Tudom hogy ők egy pár és blablabla de szerintem Robi korrektül (de paraszt módon) megmondta hogy ő Danit nem fogja kiejteni. Innentől kezdve kár pattogni. Linda meg iszonyúan buta.

Britte 2011.05.12. 08:30:24

@Benyeszke: Szerintem is igaza volt Robinak és kicsit kiakadtam amikor Linda felháborodott hogy hogy beszél vele. Legalábbis úgy emlékszem megjegyezte Robinak hogy na ezt így azért nem kéne.

komiszborisz 2011.05.12. 08:33:07

köszönöm a reggeli kacagásokat,röhögéseket.

Britte 2011.05.12. 08:34:02

Nikivel az a baj hogy segg részegre leissza magát és csodálkozik, hogy menekülnek előle a fiúk. Ráadásul még Pókmajommal is haverkodik és frusztrálja hogy Ádám nem b...a meg.
És még ő csodálkozik hogy menekülnek előle. Jézusom!
Ráadásul szerintem Pókmajom is rátesz még egy lapáttal.
Az új lány meg Jézusom... méltó párja Nyikhajnak,nem is lepődöm meg azon, hogy rögtön rávágta hogy tetszik neki az arca. :DDD

beacska 2011.05.12. 08:35:29

@Britte: nem csak szerinted tesz rá. mondta, hogy rá fog utazni a témára. tudoood, gyenge pont.

felmary 2011.05.12. 08:36:17

A véleményem: Niki egyáltalán nem olyan hülye, mint amilyennek látszik. 2 éve van már agya. Szerintem jól látja, hogy ha Ádámot kiteszi, mehet a sunyiba, úgyhogy szvsz Ádám marad. Aztán majd Ádám is megy Alízhoz.
Remélem, amikor Alíz most látja, hogy Dani szerint egy kellék, akkor köpködi a tv-t rendesen. Viszont kellemes meglepetést okozott azzal, hogy felfogta a játék lényegét. Megjegyzem, szerintem nem csak a lányok közül egyedül, hanem az egész bagázsban egyedül!
Szandra "Ádám-kiosztása" is jó volt, teljesen lejött belőle, hogy Szandra aggyal játszik, és valóban arra gyúr, hogy mindenkinek a gyenge pontját kitapogassa, aztán odavágjon egy bunkósbottal. Ádám gyengéje Szandra. Ez külön öröm számomra.
De most őszintén: az új játékosokkal miért kellett kib*szni? Költői kérdés volt, tudom a választ: azért, hogy megmentség a triumvirátus seggét. Persze a beharangozó alapján nagy meglepetés lett, de hát láttunk már olyat, hogy úgy volt vágva...

Britte 2011.05.12. 08:38:01

Én úgy látom az összes csajnak elgurult a gyógyszere kivéve az új csajt, aki még egyáltalán nincs képben és Alízt aki az egyetlen aki józanul képes gondolkodni.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 08:38:33

@Britte: jaja, én azt hittem, hogy az új csaj azt fogja mondani, hogy a Nyikhaj egyáltalán nem szimpi neki, és tessék. Mondjuk a csaj esőben is tud bagózni úh megérdemlik egymást.
Az új csávó nem is nyikhaj hanem tenyérbemászó.

beacska 2011.05.12. 08:39:26

@felmary: szerintem nem a triumvirátus miatt, hanem, mert látták, hogy milyen szépen megvannak együtt, kenegetik egymást, meg Attila már tervezi, hogy hogyan lesznek a Régiek kivágva, és hogy Kristóf milyen gyenge. Gondolom egy kicsit alá akartak vágni. Nehogymá' 1 nap után a döntőbe érezze magát!

Britte 2011.05.12. 08:39:28

@beacska: Ja megmondta a kamerába múltkor.

Britte 2011.05.12. 08:40:08

@Benyeszke: Hát én szívrohamot kaptam amikor megláttam a csajt. :)

Sokorai_Atala 2011.05.12. 08:41:02

Azért, ha van egy minimális értékrended, akkor nem kívánsz egy olyan lánnyal ágyba bújni (szexuális céllal), aki vagy tök részeg, vagy 1-2 lánnyal/1 lánnyal és 1 fiúval csókolózik rendszeresen. És ez akárhány hét után is így van, valamint nem szereted azt, akiről 3 perc után lejön, hogy a 4-es mellett volt a munkahelye és erre még büszke is.

Britte 2011.05.12. 08:41:11

@Benyeszke: Hát én szívrohamot kaptam amikor megláttam az új csajt! :))

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 08:50:13

@Sokorai_Atala: én ezt próbálom felfogni azóta hogy Nikire rájött a tüzelés. Korábbi emlékeim alapján a szórakozóhelyek tele vannak olyan pasikkal akik a saturészeg csajokkal kezdenek mert ott ugye sok teendő nincsen.
Jó Ádám mondjuk vlsz nem ilyen, de az összes csávó közül egy volt valamennyire aktív és az is idő előtt kiesett..hüpp
Ezek szerint az összes benti csávó maga a megtestesült erkölcs és értékrend? Ezt abszolút nem provokálás céljából kérdezem hanem mert minden alkalmat megragadok amikor újat tanulhatok a férfiakról :D

zsiroskenyér_lilahagymával 2011.05.12. 08:50:32

Miért fosnak ettől a békafejű áditól? Nem értem. Ezek annyira gyenge emberek. Szandra az, aki szembe mer menni a királlyal, pedig ádi is olyan gyenge. Jól össze vannak válogatva a szereplők. Kihozták ezt a 3 embert "valakinek", a többi meg egy csicska. Ha dani ratyi nem ment volna vissza, ádi már régen otthon szórná kaja közben a rizst az asztalra. Niki lenne a kulcsa mindennek. De úgy gondolom, igazak a hírek amit egy közösségi portálon írnak, a békaádám nyeri meg, vagyis nyeretik meg vele a műsort. Sajnos. Azért mondja akkora hévvel hogy ő föláldozná magát a danika ellen, mert megegyeztek hogy feleznek, vagy harmadolnak a kincsen. Így nyugodtan kamuzhat az műbróker.

moncsi007 2011.05.12. 08:51:49

Sziasztok!

Nem tudom, hogy írtátok-e, de Alíznak és T69-nek ugyanaz a ruhája :O

moncsi007 2011.05.12. 08:53:59

+ mintha Pókmajom olyat mondott volna, hogy unja az Alízzal való bájcsevegést... Bár lehet, hogy félrehallottam :S

Remélem vele nem cseszik ki :/

Az új csaj háááát nem egy szépség :X

Szunya 2011.05.12. 08:54:16

Szerintem Niki azért issza magát hülyére esténként, mert nem tudja elfogadni, hogy Ádám szemében nem nő. Ha lenne egy hapsi, akivel szikrázhat, egész jól meglenne Ádámmal is, mert nem mászna rá.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 08:54:45

@moncsi007: HÉ-nek elveszett a bőröndje utazásnál és csak most került elő, lehet hogy kénytelen volt kuncsorogni a lányoknál :D

szepi79 2011.05.12. 08:57:12

@RobertJ: semmi baj, látszólag téged is érdekel annyira, hogy belekattints a cikkbe és kommentelj is hozzá, üdvözlünk nálunk!

Rubicon 2011.05.12. 09:02:24

Na mivan? Alíz lesz Pinokkina? Az öntudatra ébredt báb??

moncsi007 2011.05.12. 09:03:25

@Benyeszke:
De azért gáz nem??? Vagy csak nekem?? Egy adásban 2 emberen ugyanaz? a ruha váááá :O

Sokorai_Atala 2011.05.12. 09:03:54

@Benyeszke: nem minden csávó maga a tiszta erkölcs:) nyilván, de ne felejtsük el ez egy játék, és akinek van jól bevált párja (Robi) az nem fog kavarni - ő is csak addig próbálkozott, amíg ezzel a Lindával nem állt össze - a másik két "alattvaló" be nem mer próbálkozni a főnök nőjénél, és ők ugye régen vannak bent, az újak meg nem kerülnek helyzetbe. Egyedül az a fiú próbálkozott nála, aki a Szandra párja volt, de ott is Niki kezdeményezett erősen, ahogy én látom.

szepi79 2011.05.12. 09:04:09

@Szunya: pedig a prosztó felajánlotta neki, hogy lepisztolyozza, de tőle nem kellett.

Dr. Bélus___ 2011.05.12. 09:08:43

@fokamoka: Fogadok lány vagy. :) Amúgy látom én, h miért menekül, fél, h Niki kapcsolatnak gondolná, ha felpróbálná (és lenne puszika, meg enyelgés), de 25 éves egészséges pasi nem bírja ki, ha napjában 2x-3x rámászik egy majd meztelen csaj, rimánkodva, h d*gja már meg. Ilyen nincs, azaz a király nem egészséges.

nyílegyenes labirintus 2011.05.12. 09:08:44

keverik a kártyákat rendesen a szerkesztők. Aki ezek után megmondja, ma milyen párok alakulnak ki, és ki esik ki annak küldök egy Pómajmos erotikus naptárt...

deltaTheEnd 2011.05.12. 09:09:20

Először is grat a postokhoz sixx!! Hallottam már róla de tegnap volt egy kis időm is, szóval elolvastam mind a 39 összefoglalót, és nagyon faszipántos, így tovább (fogadjunk régen te is napirajz függő voltál) :D

Édenhez: szar van a palacsintában, tegnap mikor minden csaj átállni látszott, azt hittem a Pápa és Kalóz is go home, de még mindig sanszos h egyiket ki tudják golyózni. A királyt nem féltem, mert ahányszor a szerkesztők megmentették Koszvadékot, azért minimum egyszer ide is járna egy jó ütemű védettség. Mindenesetre Szilikonvalley-ra jól mondták, olyan mint Pókmajom az értékrendje és ez bizony burkolt kurvázás, amit a sztriptízéből anno már sejtettünk is.
Az is parádé amit a szomorúbaltaarcú Műfog lerak az asztalra, konkrétan behódolt szandrának.

Alízra még azért kitérnék ( a nő akinek az orra rögtön a homlokából indul). Sztem sose volt ő olyan buta mint be lett állítva. Egyszer kétszer mondta, hogy kint ennél jóval központibb és szervező egyéniség de bent nem ez kell, mert ha bent is szervezkedne akkor óhatatlanul szembekerülne az Udvarral.
Ráadásul neki esett le elsőként mi a csízió a játékban.

Arra azért kíváncsi lennék, hogy most Niki elhagyta a király holdudvarát mi lenne, ha négyük közül nyerné valaki a pénzt. Mert ugye megegyeztek h osztják a főnyereményt...

nashy 2011.05.12. 09:14:53

Fergeteg voltál ma, sixx, mindig jó vagy, de már vagy 3 hete nem röhögtem ennyit. A Lotti vizsládon, meg a Monty Python jelenet... szenzációs.

Lottiról az első kép pedig... szinte várom, hogy megszólal:
"I want to play a game"

Sokorai_Atala 2011.05.12. 09:14:55

@deltaTheEnd: igaz, de tuti nem ők nyerik, meg nem is a Szandra. Szerintem, ahogy elkezdték reklámozni a következő szériát, már el is árulták a megfejtést:) (és én ezt már hetekkel előtte is gondoltam, ha nem így lesz jövök mea culpázni azonnal:)

GL-581 g 2011.05.12. 09:15:39

@beacska: "szerintem nem a triumvirátus miatt, hanem, mert látták, hogy milyen szépen megvannak együtt, kenegetik egymást, meg Attila már tervezi, hogy hogyan lesznek a Régiek kivágva, és hogy Kristóf milyen gyenge. Gondolom egy kicsit alá akartak vágni. Nehogymá' 1 nap után a döntőbe érezze magát!"

Szerintem a múlt heti Kávéfőző Attila kihajtásával kapcsolatos. Még mindig nem értem, hogy minek állította maga mögé Póki, ha utána benntartotta a Pápát.
Szerintem simán lehet, hogy szóltak neki a szerkik, hogy "Póki, a terveddel semmi gond, de légyszi ezt a Barista gyereket ne tartsd bent, mert álló pöccsel fotóztatta magán melegmagazinokban, és ez lehet, hogy majd nem tesz jót a műsor hírének.
Cserébe viszont beküldünk neked egy új játszópajtást, Nyikhaj Attilát".
(Mennyi Attila van! És én normálisat még egyet sem ismertem meg közülük :(( )

Ma szerintem szórnak egy csajt a kérdőív alapján. Pocok? Csak nem... ha már ennyire felfuttatták, és nagy taktikusként vele reklámozzák az ÉH2-t.
Mi van, ha Pókmajom megy soron kívül? És akkor a párja is veszélybe kerül, vagyis Pápa... így már lenne értelme a "Valaki feláldozhatja magát" mondatnak, mikor a 6 srác ott áll a párválasztón, meg annak, hogy bevágták Pókmajom régi szövegét arról, hogy Ádám csak saját maga feláldozásával mentheti meg Danit.
(A Don ugye tett egy ilyen felelőtlen ígéretet.)

Azt nem figyeltétek, hogy az előzetesben, a teraszon Don nappal vagy éjszaka mondja-e azt, hogy "Most már a faszom tele van a Danival!" ?

@moncsi007: Ezt észre se vettem! :-O Egek, ez tényleg elég ciki. :DD

crazygránát 2011.05.12. 09:20:11

Linda olyan egyszerű mint a krumplis tészta, 2 napja pók még face2face aljazta ezerrel, most meg már odacsapódik hozzá és lelkesen tapsol hogy igen-igen Danit ejtsük ki, bár azt ő se tudja miért. Niki meg belekattant a f*szhiányba, valami állati ösztön azt súghatja neki, hogy ha Dani kiesik a király majd többet foglalkozik vele. Kár, hogy ha ez kiderül Korleóne nekifutásból rúgja bele az erkélyről a dzsungelbe. Pók jól kavarja a sz*rt, kár hogy ha a szerkesztők nem tolnák neki folyamatosan a védettséget már otthon héderezne, ennyit a nagy tudományáról.

Hana30 2011.05.12. 09:20:28

Jó reggelt! Remélem ma nem savanyú képpel távozok a hv-ról, és abban is bízom, hogy a személyeskedés ma ajtón kívül marad.
Én mindig is mondtam, hogy az egyetlen nőnek, akinek itt esze van, az Alíz.
Büszke vagyok rá, hajrá Alíz. Simán ellavíroz a sok agyalágyult között :)
Amit Pókmajom a pandorán csinált, hát az vicces volt. Amikor Niki és Ádám egymással vitatkozott, egyszercsak elkezdett magáról beszélni, hogy ő itt nem barátokat, meg mindenkin át....bla bla bla
Ez a rossz vágás eredménye, vagy megint beragadt a lemez?
Nekem az tetszik, hogy Pókmajomak az a baja, hogy Ádám mindenkit zsinóron rángat. És ő most mit is csinál?
Linda tök sötét, tényleg egy igazi báb, jót röhögtem, ahogy Prosztó leosztotta a kártyaosztót. :) Én kezdetben azt hittem erről a lányról, hogy értelmes, de pillanatokon belül kiderült, hogy nem, és ezt a véleményemet továbbra is fenntartom. Ahhoz képest, hogy Pókmajom közölte vele, hogy eltapossa, egész jó öribarik lettek. :)
Nikire meg nincsenek szavak. Miután minősíthetetlenül viselkedik, elvárja az Ádámtól, hogy jó pofát vágjon ahhoz, hogy mindenkivel smárol, napi rendszerességgel eszméletlenre issza magát, majd az éjszakai "kergetőzés" után Ádám elaludhat az andalító öklendezésre a budiból. Nem csodálom, hogy Ádám nem akar különösebben már beszélgetni sem Nikivel, és ország világ előtt megdugni. A legnagyobb beszólás is aznap az övé volt, hogy Niki meg Pókmajom világnézete nem áll túl egymástól! Hát ezen bepisiltem.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 09:21:01

@nyílegyenes labirintus: és neked honnan van olyanod? Mondtam én hogy titokban Pókmajom fan vagy! :D

plüss_Teknős 2011.05.12. 09:22:05

T69 nyitórucija ugyanaz, mint Alízon a pandorán :-)

leaspace 2011.05.12. 09:23:11

azt hittem, szentelsz majd egy félmondatot lotti bevonuló kisfilmjének, én az Esetlen eposzi jelzőt javasolnám.

Hana30 2011.05.12. 09:24:07

@moncsi007: Igen, ezt én is hallottam, fel is kaptam a fejem. Benn volt náluk Alíz, magyaráztak neki ezerrel, aztán Alíz kiment, és Pókmajom rögtön elkezdte kutyázni. Milyen egy egyenes jellem! Hú de rohadtul utálom!

Hana30 2011.05.12. 09:26:07

@Szunya: Niki akkor is saturészegre itta magát, amikor Kata még benn volt és utána állandóan smároltak. Niki egyszerűen nem bírja az alkoholt, bár ideje lenne ezt már belátni, mielőtt még egy egész ország alkoholistának titulálja. Szegény anyukája, én őt sajnálom a legjobban. Pókmajomnak meg szerintem nincs is olyan, ő valami petéből kelhetett ki valahonnan a dzsungel közepén.

szethi 2011.05.12. 09:29:01

Áve!
Nem igazán értem miért kutyázza mindenki Nikit az Ádámmal szembeni viselkedéséért, és az ebből fakadó inkább leiszom magam ügyekért.
A legegyszerűbb azt mondani, a nőnek viszket, pedig egy frászt szerintem. Hetek óta laknak együtt, és Ádám kezdettől úgy kezeli mint egy tárgyat. Tényleg nem beszélget vele, hozzá sem ér, szinte rá sem néz. Azon a szintem sem, ahogy ez "barátok" szövetségesek, szobatársak között természetes lenne. Niki egy ideig megpróbálta viccesen, ezek voltak a rámászós jelenetek, most viszont tényleg tele a töke, és nem azzal, hogy nincs dugva, hanem hogy emberszámba sincs véve.
Igaza van, én is húznék oda, ahol szóbaállnak velem.

felmary 2011.05.12. 09:29:45

@Hana30: Szerintem a Pandorán Ádám beszólt Pókmajomnak, és akkor vágott vissza. Mint írtam is, szerintem egész értelmes megnyilvánulás volt a részéről.

felmary 2011.05.12. 09:31:45

Egyébként kíváncsi leszek "Kellék"Alízra, lesz-e végre mersz benne. Nem feltétlenül a Klán ellen, hanem a lányok ellen. Ha már ráérzett a lényegre.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 09:31:48

@szethi: meg ugye Niki maga mondta hogy könnyen irányítható, innentől kezdve nem kell csodálkozni azon hogy elpártolt a fiúktól.
Egyébként nem teljesen értek veled egyet, mert az egész kellék vagyok, nem érzem nőnek magam dolog abból indult hogy Ádám nem akarta megdugni. Elsősorban emiatt érzi sértve magát (női mivoltában :D)és ez fejlődött tovább odáig hogy leesett neki hogy nem veszik emberszámba.

haruka 2011.05.12. 09:33:32

hajrá Alíz és Kristóf!
én azt mondom, Kristóf álljon be Alíz mögé, aztán onnantól már a végjáték jön, azt meg simán kihúzzák együtt. szerintem simán megérdemelnék a nyereményt, gyakorlatilag annyi párjuk volt a játék alatt, mint a többinek összesen, mégis elevickéltek eddig valahogy. :D
Linda tényleg buta, be kell látnom, pedig többet vártam tőle. mennyi önbecsülése lehet? én Szandrához egy szót nem szólnék egy olyan leugatás után, ő meg vidáman ugrabugrál körülötte, mert így fontosnak érzi magát.
Ádámról meg már akkor megmondtam, hogy idióta tud lenni, amikor Zsömikével üvöltött, meg magas lóról beszélt. nem fogta fel, hogy ha néha pár jó szót szólna szerencsétlen lányhoz, akkor meglenne a párja a végéig, és most ugyanezt csinálja Nikivel. mondjuk itt az a különbség, hogy Nikinek már nagyon viszket odalent, nem lenne elég neki pár jó szó.

hemü 2011.05.12. 09:35:05

látom az eredeti szerkit megölte az unalom :-) az újnak meg nem szóltak hogyha sok vidám ötlettel áll elő azonnal megnő a nézettség! Most kénytelen leszek ma is megnézni mert két nap alatt több történt mint előtte összesen(majdnem)

Körkérdés: Esti kieső?(k)???
Ja és Ki a mai buki? - oddszok???

Ga3esz 2011.05.12. 09:37:09

Sziasztok.
Gratula Sixx, ez is szenzációs volt.:))
Csak nekem tűnt fel pandórán, hogy Lassúbeszédű számolni sem tud.:DD
Mikor vitatkozott Pókmajommal, azt mondta neki, hogy 11-en vannak bent és Ő 10 emberrel ki tud jönni, csak Pókmajommal nem.:DD
Akkor ez hogy is van??:D

GL-581 g 2011.05.12. 09:38:54

@Hana30: Az tényleg undorító volt. És elgondolkodtató...

Póki tegnap háromszor is kérte Nikit, hogy ejtse ki az Ádámot. Utoljára már úgy, hogy "akkor viszont nincs más esélyünk. ki kell ejtened Ádámot!".
Niki mind a háromszor elutasította, mondván, hogy ő csakis Ádámmal tudja végigvinni, és ki nem ejtené semmi pénzért.
Ez szerintem picikét veszélyes Pókmajomnál... ő megvédte Nikit a Pandorán, ezek után várt volna némi segítőkészséget, de nem, még akkor is az Ádámmalvégigviszem lemez forgott.
Pók lassan belátja, hogy Niki nem lesz igazi szövetségese. Akkor pedig elveszejti.

Ádám tegnap irgalmatlanul ostoba volt. Nikivel nem lehet már ezt csinálni, hogy nem tűnik fel neki? Ez veszélyes, ő viszont annyira bele van mászva a Pápa seggébe, hogy észre sem veszi.

Pápa pedig egy suttyó, őszintén remélem, hogy ma hazahajtják a vérbe.
Ádám és Póki akármit is vágott eddig egymás fejéhez, egyik sem volt akkora sértés, mint mikor Dani kelléknek titulálta Alizt.
Kellék ám az a sötét agyad! Pocok az egyetlen csaj, akinek esze is van odabenn, és tudja, hogyan kell ezt a játékot játszani. És hétről hétre egyre ügyesebben csinálja...

A Pandorán egy kicsit azért nőtt a szememben Pókmajom. Pontosan annyit, amennyit Korleóne csökkent...

Stuntman_Mike 2011.05.12. 09:39:16

A pandorás képen, ha Lottinak nem tetovált szemöldöke lenne még azt is megkockáztatnám, hogy egész helyes.

Mondjuk a mellette sandító Pókmajom némileg ront az összképen.

Egyre jobb a szarkavarás, hajrá Éden! :)

GTFan 2011.05.12. 09:39:57

only read uzemmodbol atvaltottam kommentelobe, Sixx-nek maxi respect az eddigi osszefoglalokert
A mai kivalasztast megnezem, azert arra meg kivancsi lennek a papirosra felirt nevekkel mi lesz? Rohognek ha fiuk es lanyok kozul akiket legtobben valasztanak ellenseguknek mehetnenek haza.

Antipók 2011.05.12. 09:40:48

Üdv. mindenkinek!

Régóta nyomon követem sixx beszámolóit és a hozzászólások nagy részét is mindig elolvasom. Pókmajom már olyan "magasságokba" emelkedett nálam, hogy nekem is kell írnom pár sort.
Nincs tisztában bizonyos szavak jelentéseivel (praxis, esztétikailag), de előszeretettel használja olyan szövegkörnyezetben, amivel magát járatja le. A Tökös Bulának tett nyilatkozata, miszerint ő a gyenge embereket eltiporja és a földbe döngöli, nagyon gerinces jellemre utal. Ennyi erővel Tyson verjen óvodásokat?! Ő és a tisztesség, kb. mint Liptai Klaudia és a cölibátus.
Nő létére úgy viselkedik, mint egy "Nikisen" lerészegedett útépítő munkás. Beszélget az új komával, közben nagy terpeszben a mocskost kapargatja. 21 évesen már volt egy abortusza és ennek fejében pár napos ismertség után, ágyba bújik mindenféle védekezés nélkül, egy idegen pasival?! Se tabletta, se óvszer?! A tegnapi rész egyik legárulkodóbb pillanata, amikor a Don el kezdte volna feszegetni a múltját (Póknak). Szerintem még a vak is láthatta, hogy mennyire zavart, idegbeteg őrült. Nyíltan kimondja, hogy őt az élteti, ha másoknak rosszat tesz. Ha valakinek ez a jellem szimpatikus, akkor gratulálok hozzá. Inkább vagyok az ilyen emberek ellensége, mint a barátja.

Más. Gyönyörű barátnőm van és nincsenek homofób vágyaim, de én sem piszkálnám meg Nikit. Mint nő egyáltalán nem jön be, látva a viselkedését, pedig... Amikor csókolózik az egyik rész jut eszembe az X-aktákból.

További szép napot mindenkinek!

szethi 2011.05.12. 09:45:32

@Benyeszke: Szó nem volt itt megdugásról. Bőven elég lett volna ha pl az ominózus fetrengésnél a kinti palmagokon engedi az a Fax, hogy egyszerün nekidőljön, ami még mezei férfi-nő haveri kapcsolatba is belefér. Még sorolhatnám ezeket a kis apróságokat óraszám.
Kata szart rá, mert annyira egysejtű volt, hogy neki minden jó volt úgy ahogy van.
Ádám látványosan kerüli az adott párjával a legkisebb fizikai kontaktust is, úgyhogy szerintem neki van ökör a fejében a férfi-nő barát-feleség szabadság-rabiga értelmezése terén.

és ezt pasiként állítom.

nashy 2011.05.12. 09:47:33

@Antipók: Most mondtál ellent saját magadnak - marhára nem olvastad te el a hozzászólásokat, ha neked az jön le, hogy Pók jellemét tömjénezi bárki is. A játékát, és azt hogy van vér a pucájában ahhoz, hogy ne legyen ő is a Don bábja. Szerintem soha senki nem szállt vitába azzal, hogy idegbeteg, vagy őrült, vagy erkölcsileg nem egészen feddhetetlen :-D De nélküle dögunalom lenne, gondolkozz már, ki nézte volna a Dallast, ha nincs benne Jockey?

Sokorai_Atala 2011.05.12. 09:48:26

@Antipók: kb. ezeket gondolom én is.

Nannycsuri 2011.05.12. 09:52:00

@sixx: zsíroskenyér-lilahagymával spoiler gyanús 05.12 08:50:32-nél. Én meg árulkodósjúdás vagyok, szkúzi, de felcseszte az agyam, hogy óvatlanul elolvastam a kommentjét, még ha esetleg nem is igaz...

nyílegyenes labirintus 2011.05.12. 09:55:09

@Benyeszke: Még nincs erotikus Pókmajom naptáram, de majd kérek a családi költségvetésből 100 eurót escort célokra, és megoldom valahogy :D
Az újlányLotti úgy néz ki,mint ha nagy sebességgel nekiszaladt volna egy téglafalnak. Nem gondoltam volna, hogy találnak TökösBulától baltaarcúbb nőt... hát tévedtem.
Mi volt az az elszólás a végén T69-től, hoyg a párválasztón valakinek fel kell áldozni magát?

deltaTheEnd 2011.05.12. 09:55:33

@Antipók: egyetértek, jól beszéltél.

(LAci kedvenc kötelező olvasmánya a két lotti volt. nálunk azt a lányoknak kellett elolvasni a fiúknak az egri csillagokat :)

mai kieső lackó lesz.

a két barát-egy ellenség kvíz miatt szerintem aki a legtöbb barátságot kapta az védettséget kap, ezt valahogy a másik védett vagy a főellenség kiolthatja sztem. (barát listát a pápa nyeri)

szethi 2011.05.12. 09:56:59

ja, és még annyit hogy ne leledjük itt huszon egy két éves emberek vannak a felnőttkor elejeén, úgyhogy ne várjunk túlságosan érett viselkedést. Ha mindenki végigondolja a maga, vagy a baráti köre viselkedését ilyen idősen, a bulizós korszaka csúcsán, nem foglalkozva még a világ nagy dolgaival, napi gondokkal, gyerekkel, felelősséggel, csak HAVEROK! BULI! HANTA! talál nem egy különbet is, mint Niki bent az Édenben. Én is tundék mesélni a sajátomból. Ja hogy nem volt ott kamera?! Igen, ez igaz, de onnatól ér valamit egy ilyen műsor, ha a résztvevők képesek időnként elvonatkoztatni, attól, hogy húúbazdmeg itt a fél világnak, kell megfelelnem, és nem magamnak.

Antipók 2011.05.12. 09:58:43

@nashy: Gondoltam, hogy lesz olyan ember, akinek szúrja a szemét, de szerintem marhára nem mondtam ellent magamnak! :-)
Szerintem ugorj neki még egyszer és most olvasd is el. Nyilván akinek hasonló az értékrendje, arra nem lehet ész érvekkel hatni. Kell a gonosz, kell Jockey, de azért azt is vedd latba, hogy ő az életben is ilyen. Nem Ádám mellett kardoskodom, mert szerintem aki játssza ezt a játékot az Aliz és Kristóf, aki pedig a legszórakoztatóbb volt az pedig Mr. Nyíregyháza.

szethi 2011.05.12. 09:59:09

@szethi: meló közben írok, úgyhogy a hibáktól kéretik elvonatkoztatni. :-)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 10:00:09

@nashy: na de az is biztos, ha lett volna Dallas HV annak idején, a társaság jó része Jockey-t kutyázta volna ezerrel :D

nyílegyenes labirintus 2011.05.12. 10:00:23

@Nannycsuri: Nem spoiler. Csak találgat, és nem jól...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 10:03:07

@nyílegyenes labirintus: őszintén én az új csajból nem láttam mást csak az orrát.

A kedvemért légyszi kérdezd meg a nejed hogy adna-e 100 eurót escort célokra, kíváncsi vagyok mit reagál...de a kórházi számlát nem állom ha arra kerül a sor :DD

@GL-581 g: az én szememben Pókmajom nem nő sehova, Ádám viszont kezd lesüllyedni mellé a nagyeszű haverjával együtt. Dani borzasztó ellenszenves lett az utóbbi napokban.

Nannycsuri 2011.05.12. 10:04:25

@nyílegyenes labirintus: akkor mea culpa a gyanúsítgatásért, megtévesztett, hogy valami közösségi oldalon olvasottat emlegetett...de most akkor visszatért a lelki békém :) Amúgy jóhogy Alíznak van a legtöbb esze, hisz kecskeméti!

nyílegyenes labirintus 2011.05.12. 10:05:56

@Benyeszke: Viccelsz? Ő nyomja majd a fotókat... :D
Nem ladyandhenk-el élek. (szerencsére muhaha)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 10:08:39

@nyílegyenes labirintus: vagány csaj lehet az asszony :D
Én escort célokra két nagy sallert és egy sporttáskát adnék. Persze ha visszahozza az árát a befektetés az más :D Mennyiért tervezed árulni a naptárakat?

MEDVE1978 2011.05.12. 10:09:07

Áh. A király rosszul taktikázik. Ezzel gyakorlatilag elveszti utolsó előnyét is, ami valaha lehetett. Hogy nem férfi az biztos, mert egy férfi nem hagyná szegény Nikit szenvedni, hanem már rég jól megdugta volna. Bár szerintem a király buzi, ahogy Danika is. Ettől még megdughatta volna Nikit, legfeljebb Szent Dánielre gondol közben :o)

Pókmajom egyre rosszabb, pedig csak önmagát hozza. Nem nagyon értem egy ember hogy lehet ennyire féreg...

A szavazással szerintem az lehetne az igazi poén, hogy azokat szórják ki, akiket a legtöbben szövetségesnek választanak vagy ha a persona non gratak kapnának védettséget.

fokamoka 2011.05.12. 10:09:34

@Bélus___: na fogadhatunk, de buknád. szerintem már a nyelvezetemből is levehető... naszal felőlem egy összehányt bige akárhányszor tolhatná a csunyáját összefolyó magánhangzókkal hangsúlyozva nemi vágyát, max azt érné el hogy fel akarjam pofozni egy idő után. ebből a szempontból érthető ádi (nem mintha ettől szimpi lenne a felfuvalkodott kihaénnem pofája)

_té 2011.05.12. 10:09:38

Nálunk van Lotti nevű lány a rokonságban, szóval nekem nem jött át, hogy mi is volt a vita lényege kora reggel. Próbáltam rájönni aztán, hogy mitől olyan gyökér az a néhány ember ott a hotelban, de abba is belefáradtam.

Állítólag a pápa és bigfoot egymásra találtak itthon, "a mínuszhatban". Aszittem, legalább majd Alekosz fogja elcsábítgatni a kieső csajokat a ribanckeresőben! A fene vigye ezeket a kreatív szerkesztőket!

nyílegyenes labirintus 2011.05.12. 10:10:37

@Nannycsuri: FB-n és egyéb fórumokon is írnak mindent össze-vissza. Viszont a tuti info nálam van, de én csak sok pénzért árulom el. :) Bankszámlaszámom a következő: .....

(ez nem spoiler, csak viTZ, mielőtt vamzerkednél sixxnek :) )

Bar Kochba 2011.05.12. 10:13:09

Megint az angollal kell előjönnöm: A műsor egy licenc, előre megírt forgatókönyvvel, és a Pandora-estek szövege valószínű úgy volt, hogy "everyone asks a question". A zseni fordítók meg megfejtették: "mindenki kérdez egy kérdést".
Persze, próbálj meg felszólítást kérdezni... ;)

GRX 2011.05.12. 10:13:32

Ennek a szövetséges-ellenség történetnek még komoly jelentősége lehet a párválasztás előtt: védettség a legtöbb pozitív, repülőjegy a legtöbb negatív szavazatra.
Amúgy az is erősen montipájtonos volt tegnap, amikor Csálécsöcs elkezdte magyarázni a nőegyletnek, hogy miért nem rakja ki a Dont: "két okból nem tehetem ki: mert...ja nem, három okból...ja várjál, négy okból". Ezeken a kupaktanácsokon lehet a legjobban röhögni, amikor a három némber, akiknek együttes IQ-ja nem éri el még Alekoszét sem, Pókmajom vezetésével összeesküvést próbál szőni.
Alíz viszont tényleg rájött a lényegre, ez lehet a kulcs a győzelemhez női oldalon. Igaz, a konkurrencia viszonylag korlátozott: Pókmajom szociopata, a többi írástudatlan.
Javaslatom sixxnek a Névtelen Új Lány elnevezésére: Brünhilda. (Nem vagyok félős típus, de én konkrétan megijedtem tőle, amikor először plánban megjelent.)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 10:14:38

Van egy interjú a Bors online oldalán a drága Pókmajommal ha érdekel valakit.

deltaTheEnd 2011.05.12. 10:15:57

Nikinek mondjuk leeshetne a húszfillér mi lesz akkor, ha közreműködik DAni távozásában... ő esik ki mint a pinty a következő körben, mert a Don akkor se áll be mögé, ha más mögött már olyan sor van mint kommunizmusban a farmernadrágért

GL-581 g 2011.05.12. 10:16:04

@nyílegyenes labirintus: Miért? Mit írt? Eltűnt amit írt. :(
(mondjuk ennek oka lehet... :P )

@Antipók: "Amikor csókolózik az egyik rész jut eszembe az X-aktákból."

LOL! Ez tetszett! :DD

Aliz-Kristóf duót szeretnék a döntőben látni. :) De szép lenne! És tényleg: ők melóztak itt a legtöbbet, nekik volt a legtöbb párjuk, és őket érték a legnagyobb érzelmi traumák (Levi, Jenny, Kriszta, Gábor, Detti).

nyílegyenes labirintus 2011.05.12. 10:17:34

@GRX: "a három némber, akiknek együttes IQ-ja nem éri el még Alekoszét sem" Ennél durvább sértést még nem olvastam itt a fórumon. :D

"Új Lány elnevezésére: Brünhilda."
Én megvettem. Frappáns. :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 10:19:08

@GL-581 g: csatlakozom, ők ketten a legjobbak és most már csak ők szimpatikusak, a többi úgy tűnik meghülyült (már aki nem volt eleve is az)

deltaTheEnd 2011.05.12. 10:19:09

@GL-581 g: ALíz-Kristóf nekem is tetszene

(Kristóf jelzője miszerint "Olyan szerény, hogy kifelé is kopog." - az egész season kedvenc mondata számomra)

nashy 2011.05.12. 10:20:15

@Benyeszke: jogos, kellenek az Antipókok, igazad van, nélkülük nem érné el a célját Pókmajom :-)

@Antipók: Pók akkor is a szükséges rossz, és jó lenne ha nem személyeskednél, mert a kommentek nem rólunk szólnak. Elolvastalak, tisztázni akartam hogy talán túl sok érzelmet viszel a véleményezésbe, mert ez a játék nem a jellemek harca, hanem a stratégáké.Mellesleg a Tyson-hasonlattal te magad emeled irreális magasságokba gyűlöleted célpontját.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 10:20:22

@GRX: tök jó lenne, ha a VV szereplői és az Éden szereplői összemérhetnék az IQ szintjüket, közösen kellene egy-egy tesztet kitölteni. Na vajon ki nyerne?

nyílegyenes labirintus 2011.05.12. 10:20:50

@GL-581 g: Nem tűnt el. Keress vissza... zsíroskenyér-lilahagymával 08:50:32-nél

deltaTheEnd 2011.05.12. 10:23:36

na megvan, a humanoid azt mondta a beharangban, hogy "el kell döntenetek ki vállalja az áldozat szerepét" és bejátszottak egy részt mikor a részeg Szopottgombóccal beszél a Don és azt modnja feláldozná magát a barátaiért...

konklúzióm: a kiscetliken allfavourite ember, ha feláldozza magát megmentheti a főellenséget, azzal h ő esik ki helyette. szerintetek? (ideje bevennem valamit?)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.12. 10:23:51

@nyílegyenes labirintus: kibeszéltek a hátam mögött? Szép-brühühü!

Ezért fellázítom az asszonyt:)

Velem egyébként is jó élni, mert jobban szeretem a kutyáimat, mindent megteszek értük, ők még enni is kapnak, nem úgy, mint...ugye:)

Escort? Micsoda álca a naptárért, de inkább egy kamionparkolóba menj:)
Te mennyit érhetsz, vajon? (szép, lassú fejcsóva!)

nyílegyenes labirintus 2011.05.12. 10:24:28

@Benyeszke: "Én escort célokra két nagy sallert és egy sporttáskát adnék. Persze ha visszahozza az árát a befektetés az más :D "
Szegény Urad. Semmi szabadságot nem adsz neki? hát milyen élete lehet, ha iylen apróságokat is megtagadsz tőle...:)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 10:24:59

@deltaTheEnd: ez a felvetés akkor nagyon érdekes, ha Dani a főellenség. Egyébként Laci, Nyikhaj vagy akár még Robi érdekében sem áldozná fel magát a Don

sélli_ 2011.05.12. 10:27:08

'hányásszínű maszkban üldögél, mint egy nagyon alacsony költségvetésű albán horrorfilm két statisztája' :))
Azért elég durva lenne, ha Niki kiejtené Ádámot. Bármennyire is elindultak szar irányba (kb 4-5 napja??) én nem tenném. Ugyanis, lehet hogy megsértett női hiúságában, vagy felindulásból kiteszi, de akkor saját magával cseszik ki... a vége előtt 1 héttel, 10 nappal pártcserélni - életveszély.

Britte 2011.05.12. 10:27:43

@deltaTheEnd: Niki szívni fog... nagyot. Szerintem!
Jézusom én rájöttem hogy a fiúk oldalán állok! :)
A lányok közül csak Alízt kedvelem. A többi lány sorsa nem érdekel.

deltaTheEnd 2011.05.12. 10:28:31

@Benyeszke: nem mondtam hogy a Don a Top1, sőt sztem éppen az az állás, hogy a Don a főenemy, Dani meg a legjobb barát (Prosztó, Don eslő heylre rakta, Kalóz a másodikra, ezzel tuti nyer sztem a Pápa).

ergo az lesz hogy Dani feláldozza-e magát Ádámért, ha igaz a hipotézis.

nyílegyenes labirintus 2011.05.12. 10:30:53

@ladyandhenk: Naaa, tudtam...
Hiányoztak a beszólásaid már, mint lufiárusnak a nyílzápor. :D

Nannycsuri 2011.05.12. 10:32:30

@sixx: ha már megszólaltam: mivel nincs viasatom, így eddig csak egyetlen egy részt láttam az ÉH-ből, barátoknál, viszont minden nap olvasom a HV-ot, és teljesen képben vagyok, vagyis maxi riszpekt neked áldozatos munkádért.

beacska 2011.05.12. 10:33:52

@Benyeszke: nem akarok kötekedni (pláne nem veled), de Kristóf se százas már. Szegényem, ő nem ordibáló hülye, ő csak a szobába gubbasztó hülye. Néha nagyon sajnálom. Megint tartom, hogy Dani nem véletlenül baszlatja. Természetesen nekem még mindig: Danit vissza az Édenbe!!!!;D

beacska 2011.05.12. 10:35:21

@deltaTheEnd: megmenti a főellenséget??? ezt kifejtenéd még egyszer???

haruka 2011.05.12. 10:38:08

@deltaTheEnd: a kedvenc megmenti a főellenséget azzal, hogy kiesik? ezt hogy érted?

Antipók 2011.05.12. 10:41:03

@nashy: Szerintem a személyeskedést nem én kezdtem. Te azt írtad, hogy nem olvastam én el semmit... Én a jelleméről beszéltem, nem pedig a stratégiáról! Nem írtam, hogy ezen a blogon sokan imádják őt, szimplán a jellemét elemezgettem!!!
Ez egy játék, ahol 25 millió a fődíj, játszani kell, nem barátkozni! Ellenben Pók többször kijelentette, hogy ő nem a pénzért jött, hanem "gon***ni" (eljutottam oda, hogy irritál ez a szó :-))
Nem tagadom, hogy irritál a Pók! A Tyson-os hasonlat lehet túlzás volt, de azt akartam érzékeltetni, hogy egy erős ember ne a gyengéket tiporja el, hanem az azonos súlycsoportjában vitézkedjen.
Tehát nem azzal van a bajom, hogy játszik, hanem magával a jellemével, viselkedésével, értékrendjével.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 10:41:39

@beacska: rajta így jön ki hogy elfáradt.

Viviparus 2011.05.12. 10:42:16

"A Rorschach-tesztnek (pina!) öltözött T69"
Basszus, most egész nap ezen fogok röhögni:))))))

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 10:42:38

Sixx, szerintem lassan ott tartunk hogy nem spoilerezésért hanem személyeskedésért kellene kirakással fenyegetni :-(

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 10:43:42

@deltaTheEnd: ja, bocs összevontam a két bekezdést amit írtál. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.12. 10:45:30

@nyílegyenes labirintus: nem is jó, ha lelövik a lufiárust, ki árulja tovább a léggömböket? :P

deltaTheEnd 2011.05.12. 10:46:16

@beacska: @haruka: akit a lakók a legtöbbször írtak első heylre az a főkedvenc (legtöbbjüknek barátja). akit ellenségüknek írtak az az enemy.

szerintem Dani lett a legbarátságosabb, az enemy viszont ha jól számolok akkor holtverseny lett.

GL-581 g 2011.05.12. 10:46:20

@Benyeszke: A VV szereplőkét anno megnzéték, és nem volt semmi meglepő: átlagos eredmény jött ki, mindenki benne volt a 100 pont körüli szórásban.
Azért a mi drága BunkóPestánkat én is megnézném. :DD
Visszaküldhetnék egy 3-4 napos jutalomjátékra, mondjuk Pöszicsigával és Nyafikával együtt. Görcsbe rándulna néhány arc odabenn, az biztos... Pocok pedig visítva kaparná a hotel kapuját. :D

@nyílegyenes labirintus: Tényleg. :P Megvan! :D

@deltaTheEnd: Azt Alizra mondta? Már el is felejtettem. :)

Kristófnak vannak amúgy a legjobb szövegei. Ritkán szól és halkan, de jó humora van a srácnak.

felmary 2011.05.12. 10:46:46

@Antipók: nem védeni akarom, de miért gondoljátok, hogy PM az életben is ilyen? Egyébként leszarom, milyen az életben, de többször is hangoztatta, hogy itt játszik, így játszik, kint pedig más. Ha már itt tartunk, szerintem Ádám az, aki épp ilyen kis sunyi köcsög az életben is. Bár az sem izgat különösebben. Engem a játék érdekel.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 10:47:38

@nyílegyenes labirintus: hiába na én már csak ilyen maradi lyány vagyok...amúgy meg te csak ne féltsed nagyon is jó élete van.

nashy 2011.05.12. 10:48:02

@Antipók: Még a végén kiderül, hogy ugyanarról beszélünk, de jobbnak láttuk közben sárt is dobálni egymásra? :-DD
Tulképp azt nem értettem, hogy pontosan kinek is gratulálsz ahhoz, hogy a nagyjából jól lefestett jellemrajzod alapján szimpi neki Pók.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 10:49:50

@felmary: na de ha az nem érdekel hogy Szandra milyen a való életben akkor Ádám miért? Ha elvileg csak a játékuk érdekel. Mert az bizony egyformán geci.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 10:50:54

@GL-581 g: gondolj bele milyen eredmény jött volna ki ha tudnak tisztességesen olvasni :D

beacska 2011.05.12. 10:51:04

@deltaTheEnd: csakhogy 2 lista van ám! mert a fiúk fiúkat írhattak csak, a lányok pedig lányokat!
jegyzem meg, ez lehetett a rávezetés, hogy elgondolkodjanak, hogy ki is a fő ellenfelük!!!

Már nem tudom, hogy az a feladat az előtt. v. az után volt, hogy Alíz "megvilágosodott". De ha előtte, akkor erős rávezetés volt.

varand 2011.05.12. 10:52:26

Nemn nagyon értem a szabályokat!
Itt az új szereplőnek van vmi esélye?
Nem szállnak rá rögtön a többiek?

Gondolok itt a vv-s Tordasra, akit rögtön kiválasztott a csapat!

Liller 2011.05.12. 10:54:37

Dani-fanok!tegnap találkoztam egy ismerősömmel,aki elmesélte,h ő ismeri Danit,aki igazából gördeszka-lapokat gyárt!:)erről eddig sosem mesélt:)

haruka 2011.05.12. 10:55:11

@deltaTheEnd: de a kedvenc miért mentené meg az ellenséget? lehet, hogy fáradt vagyok, de még mindig nem értem mit írtál. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.12. 10:55:19

@Benyeszke: na ugye, h csak ne panaszkodjanak a pasik....Arany életük van:)

felmary 2011.05.12. 10:56:19

@Benyeszke: Így van, egyetértek. Egyik kinti jelleme sem érdekel, csak a játéka (írtam is). Csak hozzátettem, hogy amíg szerintem Pm játsza magát, addig Ádám ugyanúgy játszik, mint ahogy kint is viselkedik. De tökmindegy, erkölcsileg egyik sem mérvadó számomra...

haruka 2011.05.12. 10:56:27

@Liller: ő nem mesélt róla, de ha rákeresel, benne van az interjúkban, ismertetőkben. asztalos a szakmája eredetileg, ha jól emlékszem. :)

beacska 2011.05.12. 10:56:31

jaaa, és én nem hiszem, hogy bármi védettség lenne a "fődíj", mert a héten már eljátszadoztak a védettséggel (2* is), és nem valószínű, hogy megint előveszik. Pláne 11 embernél, nincs értelme. (amúgy sem látom értelmét, én ezt a listát hagynám a jövő hétre-a végjátékban úgyis "nehezebb" megtizedelni őket)

beacska 2011.05.12. 10:57:19

@Liller: de igen, benne van vagy a jellemzésében, vagy a bemutatkozó riportjában...én legalábbis tudtam, pedig nem ismerem.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 10:57:34

@haruka: mert lehet, hogy a kedvenc és az ellenség a legjobb haverok. Pl. Dani a kedvenc Ádám az ellenség. Ebben a helyzetben érdekes amit ír delta

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 10:59:01

@haruka: ha Dani asztalos de személyi edzőnek van titulálva akkor el se tudom képzelni hogy Ádám igazából mivel foglalkozik :D

candyperfumegirl 2011.05.12. 11:01:42

Akkor jól láttam, hogy a Pandorán Alízra került a T69 ruhája! Vagy csak egyet fizet kettőt kap akció volt belőle a kolumb piacon.

Ezek a nők már olyan fájdalmasan sötétek, legszívesebben Pókmajmot, Lindát meg Nikit is kint látnám már a hotelből, tényleg Alíz az egyetlen értelmesnek mondható. (hát még ha nem mondta volna bele a kamerába, hogy ő TÉNYLEG tud főzni, mielőtt feltálalta a nyers oregánós csirkepaprikást). Továbbra sem értem a nőegylet szerveződését, de mindegy is, Alíz leszarja őket, úgyhogy a kosármeccsekről kölcsönzött frázissal élve hajrá Hírös Város!

nyílegyenes labirintus 2011.05.12. 11:01:50

@ladyandhenk: "nem is jó, ha lelövik a lufiárust, ki árulja tovább a léggömböket? :P " Asszem nagyon hamar szanatóriumba tudnál küldeni engem idegi kimerültséggel... :) kezdem megérteni azt a ketrecet...:p

haruka 2011.05.12. 11:02:02

@Benyeszke: ja, így már értem, kösz. igen, így tényleg van jelentősége a dolognak, bár én nem gondolom, hogy Danit választanák szövetségesnek, vagy kedvencnek.
én ismerek olyan asztalost, aki totál mást csinál, mint ami a szakmája, szóval nem meglepő a dolog. :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 11:05:44

@haruka: nem így értettem, de ha asztalos akkor írják oda hogy Dani (32) asztalos és nem azt hogy személyi edző. Ádám ennyi erővel lehet hidegburkoló is

Antipók 2011.05.12. 11:06:49

@nashy: Én is csodálkozom a közöttünk kialakult "vonzalomnak". :-) Kifejezetten nem nevesíteni akartam, szimplán megjegyeztem, ha valakinek ez a jellem szimpatikus, gratulálok hozzá. Lehet politikusnak kellene állnom? :-) Egyébként én értelek téged, te értesz engem. Részemről minden ok.

@felmary: El kezdtem neked leírni, hogy én miért gondolom így, ellenben fentebb már kifejtettem. Egy dolog a stratégia és egy másik a jellem. A jellemein látszik, hogy valójában milyen.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 11:06:50

@nyílegyenes labirintus: szerintem tök jól nyomja, emlékeztet a tesómra. El lehet viselni sőt szórakoztató is tud lenni ha nem vagy agresszív alkat :D

deltaTheEnd 2011.05.12. 11:08:21

@haruka: mert mondjuk barátok... (ádám dani). elég halvány esély a megmentésre de dani elsőp hazaküldésénél is halvány volt az esély, hisz kurvaélet volt hogy halálfej tünde nem azt tartja leggecibbnek akit Pitta a legkedvesebbnek.

beacska 2011.05.12. 11:08:43

@Benyeszke: :)) nem tudom, neked anno volt-e olyan feladat a suliban, hogy ki kellett tölteni az adatlapon, hogy "a szülő végzettsége, munkája, beosztása" nnna, én az apu segítségével töltöttem ki ;)

nyílegyenes labirintus 2011.05.12. 11:10:14

@Benyeszke: Hja...túl jól...:)

Ádám meg elvégzett egy gyorstalpaló bankárképzőt, nem volt meló, így jelentkezett egy showba...

nyílegyenes labirintus 2011.05.12. 11:11:25

@nyílegyenes labirintus: gondolom.... azért egy rendesen dolgozó brókernek, nemhogy ilyenre, de fingani sincs ideje...

zaphodbeeb 2011.05.12. 11:11:57

Először Póki rettentően idegesített, aztán a viselkedéséből és mondataiból egyértelmű lett az ő helyzete. Most inkább szomorúság tölt el ha ez a szerencsétlen, érzelmileg megnyomorított nő van a képernyőn. Már korábban is írtam, hogy a stílusjegyei és itt-ott elejtett igaznak vélhető mondatai alapján ő egy kihasznált (és talán elhasznált), szexuálisan tárgyként kezelt, mindennapi környezetében ingerszegény fiatal nő. A többi lányra kizárólag eszközként, a fiúkra ellenségként tekint. Ez nem szerep, ahogy ő állítja mert abból kiesne néha és azt rögtön be is mutatná a csatorna.
Amúgy meg mindenki találja ki, hogy egy fiatal nő honnan hozhat ilyet, mert egy szerető családból nem, az biztos.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.12. 11:14:36

Én még mindig azt gondolom, hogy ma nem csak 1 ember fog kiesni, hanem mondjuk + 1 pár is. Fogyniuk kell, mert már csak 2 hét van hátra. Valószínűleg a tegnapi nyilatkozatok (és az előzetes sugallata) miatt a szövetségeseknek kell maguk közül feláldoznia magát valakinek és távoznia a haverokért, esetleg a párjával együtt.

A szerkik ügyesen összeugrasztották a fiúkat a lányokkal (Detti távozása), aztán az újak nem állhatnak össze, így kavarodhatnak a párok, és a szövetségesednek tényleg szövetségese vagy-e bizonyítással illetve a nem bizonyításával (én nem hiszem hogy önként hazamenne valaki is) már a haver haver ellen is lesz. Végre játszanak. Előbb is jó lett volna.

haruka 2011.05.12. 11:15:08

@Benyeszke: Danihoz szerintem szinte bármit be lehetne írni, asztalos, modell, személyi edző, hosszútávúszó, gördeszka gyártó, ornitológus... :D

@deltaTheEnd: oké, közben már felfogtam. viszont nem hinném, hogy Danit nevezték volna meg a legtöbben, mint szövetséges, valahogy nem tudom elképzelni. mondjuk mást se tudok mondani helyette.

Hilux94 2011.05.12. 11:20:22

@zaphodbeeb: Igazán szórakoztató volt ez a botcsinálta lélekbulvárkodás - az okosságaid alapján egy hajtós multicégnél csupa lelkileg sérült, szexuális tárgyként kezelt, nemszerető családban felnőtt, blablabla (ásít) embernek köllene dolgoznia, mer'ugye ott a szarkavarás, fúrás-faragás napi szinten, a hét nyolc napján, sokkal durvábban megy. :)

Azért csak produkáld magad tovább bátran!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.12. 11:20:32

@nyílegyenes labirintus: a szanatórium jótékony hatású, sokat lehet ott fejlődni! Lehet, h hatással volt rám a bükki volt szanatórium, amikor mellette mentünk a majális parkba! Nem vagyok vészes ember:)
@Benyeszke: köszönöm:)

Persze tegyük hozzá, h azért vagyunk veled ilyenek, mert veszed a lapot, ha nem vennéd, nem így kommunikálnánk:)

Egyébként vhol nyilatkozta Ádám, hogy ő milyen gazdag, jól keres, elengedhetetlen a szép autó, jó cuccok, stb:), ki tudja...

Jasmine2 2011.05.12. 11:21:06

Nagyon tetszett Attila megjegyzése az új csajról, hogy egy aranyos, egyszerű lány. Hát egyszerűnek egyszerű mint egy rajzszög, az tuti! Mellékesen akkora paraszt szegény hogy ha benéz a hűtőbe visítva menekül a szalonna. Szerintem kár volt fizetni neki a repjegyet, de mindegy. Ádámnak ha lenne egy kis esze, leszarná Danit meg Kristófot (nem jött még rá, hogy fiú-fiú nem nyerhet????) és ő állna be Alíz mögé. Ketten végig tudnák vinni, hacsak valaki védettséggel ki nem ejtené valamelyiküket.

haruka 2011.05.12. 11:23:25

@ladyandhenk: csak nem földim vagy? :)

hozzaszolo 2011.05.12. 11:25:03

Volt sötétség rendesen mikor a niki-pók-linda 3-as beszélgetett.

felmary 2011.05.12. 11:27:21

@Antipók: Igaz. Nyilván van abban valami, amit többen is írtok, hogy Pm egy szerencsétlen, kihasznált, elhasznált, 21 évesen sokmindent megélt kiscsaj (aki kinéz van 35-nek). Nyilvánvalóan azért tud ennyire geci lenni a műsorban, mert a kinti életében is volt erre példa. De (és nekem ezért "jön be"* jobban, mint BrókerÁdám): ő legalább nyíltan gecizik, míg Ádám és Dani sunyin, a "közös érdek"-re, meg az erkölcseikre hivatkozva csinálják ugyanazt**. Náluk az tette be végleg a kulcsot, amikor Alízt lekellékezték. Ez még a "szar ember vagy" sértést is felülmúlta, ráadásul a háta mögött. Utána meg szemben győzködték, hogy kinek a seggét mentse meg.

*a "bejön"-t úgy kell érteni, hogy Szandra mínusz 1083pont, Ádám meg mínusz 1215. :-)

**az a baj, hogy ha Szandra ilyen is a kinti életben, azért számít kevésbé, mert viszonylag kicsi az esélye, hogy hasonló csajokkal összefussak. Ádám-félékkel viszont volt már dolgom.

zaphodbeeb 2011.05.12. 11:27:34

@Hilux94: nekem ez jött le. Nem szakvélemény ez, csak vélemény. Abban az esetben ha ilyen helyen dolgozol, akkor miattad is szomorú vagyok. Azt pedig nem hinném, hogy egy multinál látványos kacajok és harsány viháncok közepette élveznék a gonoszkodást és a kibaszósdit

deltaTheEnd 2011.05.12. 11:27:52

@haruka: ádám első helyre rakta, prosztó is, kristóf meg 2. helyre, tuti dani győzött

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.12. 11:29:37

Na, elindult a kavarás itt is, ott is.

Niki hátba fogja még támadni a Dont, az a sejtésem. Ha nem most, akkor később.

@zaphodbeeb: játszik. ez itt nem szeretetotthon, hanem egy milliókért folyó játék. aki érzelmi alapon akar előrejutni, megbukik.
vv alekosz is egy droid, nem mellesleg szociopata, aki valós érzelmeket alig mutat bárki, bármi iránt. viszont megnyerte a való világot.
ennyi.

mocskosmacska 2011.05.12. 11:30:49

@Benyeszke: Hát a vv-ben már töltöttek ki, ott 104 lett a legjobb. (ezt egyébként keveslem, mert a vv oldalán ott volt u.a. teszt, amit a villalakók kitöltöttek. Én is próbáltam kitölteni, de katasztrófa volt, mert 30 másodpercet adott egy válaszra és volt, hogy ennyi idő alatt az ábrákat sem tudtam megnézni rendesen, így is a legtöbb lakónál jobb eredményem jött ki, pedig nekik nem pattogott a kép, volt rá idejük és nem tartom magamat kifejezetten okosnak.)
Na, összegzés. A vv lakók nagyon alulteljesítenek, de az édenben Ádámból és Daniból kinézem, hogy bár a viselkedésükkel itt-ott vannak problémák egy IQ teszten nem szerepelének olyan rosszul.

felmary 2011.05.12. 11:31:05

@Jasmine2: Na de mi értelme volt egy ekkora niemandot beküldeni utolsónak? Mármint érdekesség szempontjából? Szerintem lesz itt még a csaj szempontjából meglepetés, hiszen ekkora hibát nem követhet el a Viasat! Attila pl. jó alany volt utolsónak, gondolom, akkor már a csajt sem cseszhetik el így

Jasmine2 2011.05.12. 11:33:10

@Liller:
Jajmár! Hát személyesen edz folyamatosan, csak nem futópadon, hanem esztergán... Különben meg nem értem miért tartották cikinek azt írni, hogy asztalos. Szerintem sokkal tisztességesebb szakma mint a barista, meg focista, mixer, meg álbróker. Niki legalább vállalta hogy eladó és kész. Ő is írhatta volna hogy "értékesítési menedzser". Szerintem sokkal gázosabb olyan tollakkal ékeskedni, ami nem is létezik...

zaphodbeeb 2011.05.12. 11:34:51

@Éden Zina: egy 21 éves csaj huzamosabb ideig ezt nem tudja játszani. Semmilyen szerepet sem. A profi színészek is csak 3-4 órát játszanak előadásonként. A maradék idejükben emberek.

candyperfumegirl 2011.05.12. 11:38:01

@Antipók: egyébként Pókmajom sötétsége abból is látszik, hogy elakadt a lemez nála ennél az "én nem barátkozni jöttem ide" sornál. Elszigetelten viszont nem lehet nyerni, itt igenis kellenek a szövetségeesek, mert egyszer elfogy a védettség, amivel eddig mentette a szerkesztőség a seggét, meg előbb-utóbb úgyis lány esik ki újra. Akkor majd kiderül, mire megy a fene nagy taktikájával.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.12. 11:38:56

@Antipók: a hozzászólásod alapján egy lábtörlő típusú csajnak véltelek, de a végére jutva láttam,hogy pasas vagy.

...így azonban még rosszabb a helyzet.

haruka 2011.05.12. 11:40:18

@deltaTheEnd: hmm, kíváncsi vagyok, mi lesz este, mert ebben az esetben tényleg kibújik a szög a zsákból. viszont azt nem tudom, hogy azzal a listával mi van, amit korábban írtak? Jenny kiesett, mint második legidegesítőbb picsa, de a legszimpibb fiút nem mondták meg azóta se.

@ladyandhenk: ó, jeee, hát akkor helló neked! :) mindig örülök, ha "szomszédokba" botlok.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 11:41:14

@haruka: neem kell ilyen régi listákon fennakadni, szerintem azt már a szerkesztők is elfelejtették :D

Jasmine2 2011.05.12. 11:41:51

@felmary:
Mivel már be volt válogatva, gondolták csak bezavarják, a létszámnak meg kellett lennie. Bár szerintem jobban járt volna ha inkább banánt szedni küldik. Esetleg cukornádat vágni.

nyílegyenes labirintus 2011.05.12. 11:41:56

@Jasmine2: Igazad van.
Amúgy Pókmajom is sportol, szabadfogású körömrágó. Két éve öt évig edzett a Fradiban.
Kristóf meg zabhegyező...

nashy 2011.05.12. 11:43:32

Akkor mégegyszer Lotti-ügyben:

t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuP1U6L_qfcYdmakCzJ447LlNGDJ9UOpVb8lvEl4WBdqoQutxLYQ

Na de tényleg: nem szembeötlő a hasonlóság??

haruka 2011.05.12. 11:44:10

@candyperfumegirl: a VV-ben is többen mondták, hogy nem barátkozni mentek be, aztán csak muszáj volt legalább egy-két barátot beszerezniük. ráadásul hülyeség ezt állandóan hangoztatni, mert ezzel ugyanúgy elveszítheti a jelenlegi szövetségeseit, bár a többségük olyan hülye, hogy nem veszi észre, hogy Szandrával cseberből vederbe kerültek. :))

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 11:45:01

@nyílegyenes labirintus: tényleg Pókmajomnak mi a becses kiírt foglalkozása? Ezt még nem is néztem meg. Kristóf kérlek ovis gyerekek fociedzője. Ez akárki akármit mond cuki.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.12. 11:45:49

@haruka: Üdv:), tessék kimenni az utcára és egy csomó miskolci illetékességű "ember"-rel találkozhatsz:)!

exilis 2011.05.12. 11:45:51

@zaphodbeeb: Egyetértek veled, Pókmajom szerintem is valahol érzelmileg sérült, de itt vágott adásokat nézünk, ezért a szerkesztők a bevágásokkal erősítik az általuk suggallni kívánt képet, ezért én bőven elhiszem, hogy Pókmajom az idejének 99%-ban tök normális, csak azt nem látjuk. Szerintem az életben messze nem ilyen ez a lány, de ez itt egy stratégiai játék, amit ő első perctől kezdve a helyén kezel, és nem színlel barátságokat mint a többiek.

nashy 2011.05.12. 11:46:21

@Benyeszke: modell a becsületes foglalkozása a műsor szerint.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.12. 11:47:17

@zaphodbeeb: és most őszintén, komolyan, és nagyon határozottan kérdezem:

ki a búvalbélelt kis halál kukiját érdekli,hogy pókmajom, alias szandra az életben milyen??

kit érdekel,hogy az életben is ennyire genya-e?

ki nem vizel rá magasról,hogy úgyamúgy egy gyökér, aki simán fellök a tescoban a tejpultnál?

ez egy játék (még egyszer mondom) és milliókért folyik, taktikázáson, (tudom, ez a magyar trash-érában szitokszónak számít) kavaráson alapul.
az marad sokáig a felszínen, aki jobban keveri a kártyákat.
ha ezért nem szimpi, kit érdekel? nem barizni ment oda,hanem nyerni.

én is sajnálom,hogy amúgy zakkant, de őszintén szólva, nem érdekel, mert ajátékot nézem, a többi már nem az én asztalom.

felmary 2011.05.12. 11:49:25

@Jasmine2: Na jó, de azért csak van valami koncepció a szereplőválogatásnál. Pl. kezdőcsapat jól össze volt rakva, és szerintem Szandrát, Szöszit is megfelelő időben küldték be. De utolsónak én pont két vérgeci játékost küldenék be! Nem?

haruka 2011.05.12. 11:49:30

@ladyandhenk: áá, inkább csak megvárom, míg hazaér anyám, sokkal egyszerűbb. :)

@nashy: nem táncos volt kiírva neki? de lehet, rosszul emlékszem.

felmary 2011.05.12. 11:50:31

@Benyeszke: Mármint most, nem? Mert amikor a játék volt, ha jól emlékszem, azt mondta, hogy épp nem volt semmi dolga - azaz munkanélküli volt.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 11:50:31

@ladyandhenk: én nem. Bár még nem is próbáltam. Bassza meg én itt rohadok egy irodában miközben lehetnék modell meg műsorvezető is. Vagy esetleg celeb. Nem jól van ez így :D

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.12. 11:50:47

@GL-581 g: Kristófnak és Prosztónak vannak a legnagyobb szövegei :))

A hintás résznél amúgy nem Prosztó mondja, hogy "Aliiiiz! Cicus... Cicuuus!"

Nem tudnám azt mondani, hogy Nikinek vagy Donnak van igaza, mindkettőben van igazság, Póki pedig nagyot villantott (jajj nem, nem úgy :p)a tegnapi Pandórán. Kivételesen respect.
Dani húzhatna már a Hotelből. Amikor kiejtette szőrös száján, hogy "Aliz egy kellék" ütöttem volna amíg mozog. Még ha így is gondolja, ilyet akkor sem mondok egy másik emberre, főleg, hogy soha nem volt konfliktusuk. Még a szakadár retek sem ekkora sértés, az első dühből jön.. Ez lenéző ténymegállapítás.

Amúgy szerintem a tegnapi rész után Aliz mögé áll majd be az összes fiú, minden más csaj kiesik, Aliz pedig dönt, kivel nyeri meg a játékot. :D De komolyan, hány embert akarnak már a csaj mögé pakolni? :DD

Jasmine2 2011.05.12. 11:52:06

Robi meg "vállalkozó". Az vajon mit takar? Benzint csempész Ukrajnából? Esetleg alsógatyákat meg melegítőnacikat árul a kínai piacon?

hozzaszolo 2011.05.12. 11:52:27

zina most már áruld el légyszíves azt a fene nagy szandra taktikát miszerint egyszer jöttek be lányok akkor is kapott egy kamu védettséget, egyébként meg abból áll hogy az összes pasit aki bejön megkörnyékezi első este hogy nyugodtan mellé állhat?

mocskosmacska 2011.05.12. 11:52:45

@Benyeszke: Észrevettem, hogy próbálnak minél "menőbb" foglalkozásokat beírni nekik (személyi edző, bróker, modell stb)

hozzaszolo 2011.05.12. 11:53:08

niki meg nálam a héten a pokeres jelenettel elnyerte az év prosztója díjat de mostmár a buta és rosszindulatút is lassan

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 11:55:46

@Jasmine2:
"Vállalkozó vagyok"
"Szóval munkanélküli vagy"

nyílegyenes labirintus 2011.05.12. 11:57:46

@Benyeszke: Nem lennél jó modellnek, vagy műsorvezetőnek. Modellnek túlképzett vagy sajnos, műsorvezetőnek meg túl kevés a fém alkatrészed. :)

Az tudod mit hallott Éva (T69) utoljára Kolumbiában?
-Dikmán', színesfém!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.12. 11:58:34

@Benyeszke: ott a lehetőség az Éden Hotel 2-ben, lehetsz ám VALAKI is:), látod, mi lett Alekoszból is-Napóleon:)

Jasmine2 2011.05.12. 12:01:08

@felmary:
Nem tudom, lehet hogy igazad van és van még valami a szerkesztők tarsolyában. Majd kiderül. Bár nekem ez a csaj nagyon lekvárnak tűnik. Bár a mondás szerint: alamuszi macska nagyot ugrik! Mindenesetre elég vicces lenne, ha az utolsónak beküldött vinné a lóvét. Szerintem a lányok közül Alíz aki megérdemelné ha nyerne. Fiúk közül? Hát, talán Juan???

felmary 2011.05.12. 12:01:50

@Jasmine2: Hát, Szekszárdról viszonylag kevésbé éri meg benzint csempészni, de ja, valami seftet sejtek én is emögött

Kodomo 2011.05.12. 12:02:40

Vagy leárazás volt a Kolumb dzsungel-shopban, vagy Alíz megnyerte T69 burkolatát a játék megfejtéséért.

felmary 2011.05.12. 12:03:06

@Jasmine2: :-) Juantól nem sajnálnám :-)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 12:04:09

@ladyandhenk: szegény Napóleon sose volt a kedvencem mint történelmi személyiség de ilyen csúfos megaláztatást nem érdemelne...biztos forog a sírjában.

@nyílegyenes labirintus: -Dikmán', színesfém! De hülye vagy :DDDDD

Liller 2011.05.12. 12:07:56

@ladyandhenk: @haruka: @beacska: nahát.én erről akkor hogy maradtam le?!nem elég a napi 10 óra,amit az édennel töltök?!:)
de azt biztos ti sem gondoltátok róla,h "menő" deszkás körökben mozog huszonéves srácok közt:)))@Jasmine2: nekem nincs ezzel bajom,és egyetértek veled,egyszerűen csak nem tudtam róla.

Liller 2011.05.12. 12:09:06

@Benyeszke: olyannyira cuki,h meghalnék,ha ma ő esne ki...nem tudtam végigolvasni a mai kommenteket,úgyh nem tudom,erről mi a kialakult vélemény,de ugye nem fog ma kiesni?!

ŰberManci 2011.05.12. 12:09:15

Szép napot!

Ehh, ez a buta, rosszindulatú "modell" - ezkész :D - izé még indig bent van? Lassan itt a vége, jó lenne, ha tudnám nézni.. Már várom azt a hv-t amiben megíródik, hogy kiesett. Aznap bontok egy pezsgőt is :)

ŰberManci 2011.05.12. 12:11:50

hmm, pezsgőt is.. nem tudom még mit is :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.12. 12:13:16

@Liller: nem, ő csak keres a sok ...-n, nem írom inkább a véleményem erről:)

_izée 2011.05.12. 12:14:28

Ezúton üzenem minden érintett Viasat dolgozónak - és mindenkinek aki egyébként egy pszithopata idiótának hatalmat ad -, hogy bekap6ják + szüljenek sünt.

Az most már komolyan fáj, hogy a koszvadt pók bekerülése óta NEM TUD olyan helyzetbe kerülni, hogy veszélyben legyen. (köszönjük viasat) Ezt a - kapott - "hatalmat" pedig valami olyan arrogánsan használja, hogy egyszerűen kibírhatatlan és komolyan fontolgatom, hogy részemről itt vége az ÉH-nek. Legalább picit látszana ezen a véglényen, hogy tudja, nem önerőből van még itt, de nem. A helyzet az úgy jön (mint a kamionosok), és ezért én vagyok az ügyes és ez csak az én érdemem, mert én ERŐS VAGYOK. Örömlány vagy - önerőből(?). Szívesen megnézném nőtöbblet esetén védettség nélkül, de attól tartok erre nem sok esélyem lesz.

Egyre inkább azt gondolom, hogy Niki szerződésében benne van a dugáskényszer. Ezért is iszik, mert úgy könnyebb. Pókszarnak pedig a tárogatás a kamerák felé.

broáááf

Liller 2011.05.12. 12:16:24

@ladyandhenk: mi,mi,mi?most a deszkás fiúkra és a csupaszukra gondolsz?:)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 12:17:21

@Liller: nagyon remélem, hogy nem ő fog kiesni. Két dolgot tudok elképzelni: vagy izgalom nélküli papírforma alapján Laci vagy a Nyikhaj gyerek megy vagy lesz benne egy hatalmas csavar, ebben az esetben jó lenne ha a Don vagy Dani menne. Inkább Dani

Liller 2011.05.12. 12:19:34

@Benyeszke: remélem,igazad lesz.gondolom itt játszik majd a tegnapi névfelírás,de látom,erről már elmélkedtetek:)
olyat nem lehet,h az a csavar,h visszaküldik csuda pöcst?:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.12. 12:19:54

@Liller: nem, csupán sok idiótát akartam írni, de ezen meg valaki megsértődik, na:)

candyperfumegirl 2011.05.12. 12:19:56

@_izée: Jogos, tegnap az én kezem is remegett már a távirányítón, és csakis Pók undorító viselkedése miatt. Ez már nem arról szól, hogy kell egy villain minden műsorba, szinte nézhetetlenné teszi, pedig ez egy trash reality-nél nagy szó.

Jasmine2 2011.05.12. 12:21:00

@Liller:
Nem is úgy gondoltam, hogy neked van bajod vele, én a szerkesztőket nem értem, hogy miért nem lehet az igazat írni. Szerintem a játékosok is jobban jártak volna, mert így a 95%-ról az jött le hogy ingyenélő. A maradék meg tanul valahol valamit.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 12:21:37

@Liller: azt mondtam már neked, hogy néhány hete láttam Krisztiánt az Allée-ban? :D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.12. 12:22:47

@hozzaszolo:
igaz, végül is mennyivel jobban nézne ki, ha semmit sem csinálna, csak nyérvogna, fetrengene a napágyon, bögyörészné a csöcseit, a saját nyálkáján csúszna a pasik után, és némán tűrné,hogy a feje felett leosszák a helyét a Donék?!

igazad van. hát hülye vagyok én? ez az igazi női taktika.
:)

mellesleg kétszer volt védett. másodszor azért, mert a többi pulyka nem merte kinyitni azt a szaros borítékot, amiben ott állt, hogy'védettség'.
ez valóban nem taktika: bátorság, bevállalósság.
kevesen ismerik, de ősi kínai dolgok.:)

nyílegyenes labirintus 2011.05.12. 12:24:59

@Benyeszke: Csak egy ember megy nem? Brünhilda is bejött azóta..

Nevem Earl 2011.05.12. 12:26:15

Az egész műsorból egyetlen dologra fogok egy hónap múlva emlékezni, a hogyvoltokra. :)

beacska 2011.05.12. 12:26:31

@Benyeszke: Danit vissza az Édenbe!!!

Ha Dani nem áll Szandra mögé, akkor maradjon!!! (ha beáll, és kiesik, úgy kell neki)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 12:27:20

@nyílegyenes labirintus: tudom, a felvetésem mindegyike vagy-vagy. Tehát ha A verzió szerint jelentéktelen ember megy akkor vagy Laci vagy a Nyikhaj, ha viszont B verzió szerint robbantás lesz akkor szeretném hogy vagy Dani vagy Ádám menjen.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 12:28:31

@beacska: még bent van, most még nem kell ríni! :D
Amúgy szerinted nem változott meg a viselkedése? Minden elfogultság nélkül.

beacska 2011.05.12. 12:30:15

@Benyeszke: de igen. De ha leírnám itt, akkor meg Dani édesanyjává avanzsálnék, úgyhogy inkább hallgatok ;D. Maradjunk annyiban, hogy én az elejétől fogva úgy látom, ahogy Szandra mondta tegnap, csak nem akartam ünneprontó lenni ;DD

hozzaszolo 2011.05.12. 12:34:33

@Éden Zina: erről a boríték nyitásról lemaradtam azt hittem azért kapta mert ő lett a legutálatosabb. :)

Amúgy meg egyik lány sem észlény odabent a Krisztán látszott hogy van esze senki máson. De hát ezen nem kell meglepődni.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 12:39:51

@beacska: és ennek ellenére feltétel nélkül kitartasz mellette, ez az igazi rajongás kérem :DD

felmary 2011.05.12. 12:39:59

Szerintem a ma esti forgatókönyv A-verzió(zárójelben, még soha, egyetlenegyszer sem találtam el az általam kívánt verziót, úgyhogy ez szimplán csak elmélkedés):
- Fiúk eldönthetik, hogy kiessen-e az, akit legtöbben ellenségként írtak be, de ennek az az ára, hogy a legnagyobb szövetségből is valakinek menni kell.
- Robi és Kristóf balra el.
- Ezáltal eggyel több lány lesz, így ők választanak.
- Párok:
Ádám-Niki
Dani-Alíz
Attila-Linda
Laci-Újcsaj
Pm ettől a csavartól totál megzakkanva kénytelen beállni Attila mögé. Ő viszont inkább Lindát választja, így Pm balra el.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 12:43:39

@felmary: pü-pü-pü (ezt csak a rontás elkerülése végett, reméljük nem most lesz az első alkalom amikor bejön a tipped), remélem csak félig lesz igazad, mert nagyon sajnálnám ha Kristóf kiesne. Pm mehet ahova akar, de szerintem ma csak egy ember esik ki.

felmary 2011.05.12. 12:43:48

@felmary: B-verzió

- Fiúk eldönthetik, hogy a legellenségesebb csajt hazaküldik-e a legbeáldozhatóbb szövetségessel egyetemben.
- Szandra és Kristóf balra el
- Marad: 5 fiú - 4 lány
- Párok:
Ádám-Niki
Dani-Alíz
Robi-Linda
Laci-Újcsaj
Attila balra el.

felmary 2011.05.12. 12:45:12

@Benyeszke: Minden verziómban kiesik Kristóf, amit én is őszintén sajnálnék.

beacska 2011.05.12. 12:46:48

@Benyeszke: neeem, éppen ezért!!! jóóó, akkor kijjebb fejtem (:)): én úgy láttam, hogy anno is aktívan részt vett az irányításban, hisz ő volt az ötletgazda, amikor "beszéljünk Alízzal" volt először. Csak aztán kiesett. Ádám igyekezett a maga módján, de Danink pótolhatatlan volt. vissza is küldték. Ez idő alatt volt ideje gondolkodni, úgy döntött, hogy ha játszani hozták vissza, akkor játszik....és ez azóta is így van. A Kristófban is ő igyekszik tartani a lelket, szinte mindenben részt vesz, és igaz, hogy első reakciója mindig Ádám, de az, hogy rögtön meg is beszélik a tényállást, és megvitatják, nem biztos, hogy Ádám érdeme.
Niki is ezért fájlalja, hogy visszajött...

Igen, bunkó. Fakéreg, ahogy magát nevezte. De ilyen is volt. És az, hogy a Lacigyerek hagyja, hogy így beszéljenek vele, az ő baja.
Szerintem még saját magát is túlszárnyalta, amikor elment Nikihez békülni. Nem hinném, hogy ő egy ilyen lelkizős alkat lenne.

A humorát meg imádom: Lotti? mééér, ilyen név van?...:DDD

...na, megyek kenyeret sütni...;D

haruka 2011.05.12. 12:48:38

@felmary: egyik verzió sem tetszik, mert Kristóf nem mehet sehová, és kész! :)

@Benyeszke: az egy dolog, hogy hogy viselkedik most, de én spec attól még... nem tudom, mi a női megfelelője a sunáznámnak. :D viszont a favorit Kristóf lett nálam, nagyon cuki fiú, egy megnyilvánulása volt, amiért fültövön vágtam volna, amikor halászni mentek, majd mikor megkapták a halat, hogy akkor hajrá, legyen belőle vacsi, a földhöz baszta. de azóta sikerült javítania. :))

beacska 2011.05.12. 12:50:26

@haruka: nálam is Kristóf a befutó, nem hinném, hogy Dani nyer. De én még Robit is csípem. Na meg Alíííííz...

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.12. 12:51:11

@felmary: legutóbb, mikor ilyen előzetes feladat volt (negatív tulajdonságok írása), akkor is a fiúk döntöttek, ezért most meglehet, a lányok voksolnak majd,hogy ki menjen a listás feladat alapján.

Az a baj, hogy lehet, kiesik pók, de nélküle a játék unalmas lesz, egysíkú és csak a Don faszságairól fog szólni, mert a többi csaj egyszerűen semmilyen.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.12. 12:52:35

A cuki Kristóf a múltkor mellettem grasszált el a Westendben egy vasággyal 45 kilós tinivel az oldalán.
Én sem vagyok egy hórihorgas, de nekem kb. az államig ér..:)

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.12. 12:52:52

@felmary:
Kristóf nem fog kiesni. Amúgy is eléggé felfuttatták a szerkesztők, nem érné meg őt kidobni.
Én mondjuk nem kalkuláltam a kérdőívvel, mert 8 oldalról lehet kb kitenni vele bárkit, túl sok a változó.
Pusztán szimpátia alapján és a következőt kavicsoztam:
Aliz - Lassú
Niki - Don
Lotti - Laca
Tökösbula - Prosztó
Pókmajom - Pápa és Attila

És Pápa távozik.
Ez a legvalószínűbb, persze ha úgy változtatnak a szimpátia/antipátia szavazással a párválasztón, borul a dolog nagy valószínüséggel. De akkor se Krisz megy.. Sztem Aliz is biztonságban van (naaaaagy elégedett vigyor! :))

Pápa amúgy van olyan hülye és tényleg beáll a Póki mögé, csakhogy ne egy Tökösbula vagy egy Aliz bassza ki, hanem akkor már Pókmajom. Alizba amúgy sem bízik.. Kis kellék :P

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.12. 12:56:07

@hozzaszolo: nem, akkor a legbátrabb volt. nem volt vesztenivalója és vállalta. megérdemelte a védettséget.

a többi lány..pfí..

Alíz még csakcsak. Barátnőnek való, kis aranyos, szerény lány, de ehhez a játékhoz kevés.
A többi szót sem érdemel.

felmary 2011.05.12. 12:57:16

@Éden Zina: Akkor C-verzió:
- Lányok dönthetnek, hogy elmenjen-e a legnagyobb ellenség úgy, hogy kiesik a legnagyobb szövetséges is.
- Szerintem nem veszik a jeleket, és úgy döntenek, hogy ne essen ki csaj.
- Párok:
Dani-Alíz
Ádám - Niki
Kristóf - Újcsaj
Robi - Linda
Attila - Pókmajom
Laci szevasz

felmary 2011.05.12. 13:00:50

@Papucs Orrán Pamutbojt: Na jó, mielőtt lefuttatom az összes lehetséges verziót: van abban valami, hogy Alíz-Kristóf jön össze, ui. a facebook-on egyszer Alíz elejtett egy kommentet, hogy Kristóffal, Levivel, Gáborral és Nikivel volt a legjobb viszonyban. Ebből 3 már volt párja, Kristóf újra lesz, eggyel meg smacizott...

scooty 2011.05.12. 13:01:40

Sziasztok! Eddig olvastalak Titeket, most hozzá is szólnék...
Úgy gondolom Robinak kulcsfontosságú szerepe lesz. Szerintem ő erősen a Don táborába tartozik, csak ügyesen leplezi. (Hisz az elején is megmondta, hogy szimpatizál a Donnal, most pedig nem hajlandó Danit kiejteni.)Szerintem keményen beszívatta a Pókot és arra vár, hogy ő mikor akarja maga mellé állítani, mint a legfőbb szövetségesét. Nos ebben az esetben őnacccsága úgy fog repülni, mint a pinty. Robi addig is jól el van Linda mellett, a csajszi meg azt hiszi lelki társra lelt. :DDD

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.12. 13:02:19

@felmary: hm, nem tudom.
az az érzésem,hogy fognak egy baromi nagyot csavarni ma a dolgon.

lehet egy fiú, egy lány kell távozzon és még plusz 1, aki a párválasztón kiesik (ugye még egy fiú)
az mindjárt három fő mínusz.

de bármilyen kombináció szóba jöhet elvileg. pont ezért nem jósolok, majd lesz, ami lesz.:)
a két fő stratéga szerintem talán bent marad. (Ádám, Pók)

Jasmine2 2011.05.12. 13:02:40

@beacska:

Hááát, nem is tudom, nem akarlak megbántani, de szerintem ez a "Lotti? mééér, ilyen név van?" beszólás nem humoros, inkább ostoba. Nálam Dani egy kategória az újonnan beesett Lottival. Nyugodtan mehetnének kapálni a kokacserjéket.

felmary 2011.05.12. 13:07:53

@Éden Zina: Én egyébként azért örülnék csak, ha kiesne Ádám vagy Pók, hogy megnézzem, hogyan távoznak. Mármint elegancia szempontjából.
Ha mindkettő kiesne egyszerre, az lenne a nap híre. Lenne egy hatalmi űr, aztán jöhet a fülkeforradalom. vagy mi.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.12. 13:08:32

@Éden Zina: nem hiszem, hogy 1 héten 4! embert küldenének haza. Detti meg már ugye hazarepcsizett!

_izée 2011.05.12. 13:10:00

az előbb kifelejtettem Kristóf for prez! :D

Egyre jobb dumái vannak, igaz nehéz kivárni a csattanót a végén :)

Azt miért veszitek ennyien befutónak, hogy a csajok szerint a koszvadt lesz a nemszimpi? Egyre többen csapódnak mellé, isszák a szavait. (bár lehet, hogy azért, mert ismerik a mondást: aki a Nagyfőnök barátja, könnyen üdvözül).

Hihetetlen Linda is, akit napi szinten megaláz és mégis főnökének tekinti. Aliz pedig megérdemli a magyar reality Oscart, mert egyedül ő jött rá, kik az igazi ellenfelek :)

_izée 2011.05.12. 13:11:29

@Éden Zina: nem bátor volt, hanem informált és/vagy gyors. Ott állt eleve mellette.

Kivétel 2011.05.12. 13:14:44

@beacska: napi kenyerünket süsd meg nekünk ma? egyébként pék vagy? :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.12. 13:17:42

@_izée: ha jól emlékszem megkérdezte a többieket,hogy "senki?", azok meg álltak, mint a sült hal, és nem merték bevállalni.
de természetesen,ha utálnám pókot, én is mást látnék bele.:)

@ladyandhenk: lassan vége a játéknak, ideje széledni.:)
úgyhogy bármi lehet.:)

@felmary: káosz lenne, és picsogás. meg a nagy büdös semmi.:)

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.12. 13:26:00

@_izée: "Azt miért veszitek ennyien befutónak, hogy a csajok szerint a koszvadt lesz a nemszimpi?"

Rosszul fogalmaztam én is.. Szövetségeseket és egy ellenfelet kellett ugye írni.. Csajok közül kit írnának ellenfélnek? Nikinek max 2 szavazat, a többi Póki.. Kit írnának be? Lottit? Alizt is lenézik, pedig egyedül ő az akinek leesett a játék lényege.

Liller 2011.05.12. 13:26:03

@ladyandhenk: ja,akkor megint csak az én fantáziám volt túl élénk:)mondjuk Dani tett róla,h felélénküljön a fantáziám:)
@Jasmine2: na ja.mondjuk valószínű,h egy ilyen műsorba amúgy sem jelentkezik az,akinek zsíros állása van...
@Benyeszke: nem mondtad.szerencsés ember vagy!amúgy az egyik barátnőm is látta,hívott is azonnal,h rohanjak oda,de sajnos pont nem tudtam odamenni:(és élőben is olyan jó a segge?:))

oscar dirlewanger 2011.05.12. 13:32:21

az a fej, mikor szandra kibaszta az ajtót, és énekelte hogy szeretem a cigánymuzsikát!!))))))a viasat csinálhatna egy szanda férjet keres sót!!!!!

Csárli Sín (törölt) 2011.05.12. 13:33:48

Hihetetlen, mennyire ostoba a magát (fél)istennek képzelő Ádika. Ennyire gyengének mutatkozni egy olyan kérdezz-felelek játékon, ahol egy épeszű embernek eszébe sem jut igazat mondani... Tényleg megmutatkozott, hogy egyszerűen képtelen elviselni ha valami nem pontosan úgy van ahogy ő gondolja, és nem bírja ki, hogy befogja a pofáját és ne ossza kéretlenül az észt. Miért kell neki mindig orákulumot játszania? Nagyon buta, ez egyre nyilvánvalóbb, ennyi ésszel komoly bróker lehet...

Rendkívül nevetséges, hogy folyamatosan késztetést érez arra, hogy megmondja a tutit. Közben meg Dani haverja jókat röhög a markában, és szerintem pont Danin fog múlni majd a távozása. Számomra nyilvánvaló, hogy valójában Dani mozgatja a szálakat, és a "nagybarátokvagyunk" duma mögött ő kőkeményen a 25 millióra hajt. Teszem hozzá, nagyon jól teszi, mert ez a játék lényege, de baromi nevetséges, hogy a nagy taktikus és mindenttudó Ádám ezt észre sem veszi, vagy egyszerűen nem akarja észre venni.

bigél 2011.05.12. 13:38:15

@_izée: Tévedés, nem állt mellette, sőt, talán a legtávolabb volt, amikor a kísérőlevelet először olvasta Aliz. Csak ő kapcsolt a leggyorsabban, ennyi. Akkor ment az asztalhoz, amikor már másodjára olvasta fel Aliz a levelet. Amikor odaért és felvette, akkor szóltak a többiek, hogy állj, mi nem is dönthettünk, vagy valami ilyesmi, ekkor kérdezte meg, hogy akarja-e valaki más.

Liller 2011.05.12. 13:38:54

@Éden Zina: egy tinivel az oldalán?!és az ki volt?!:)
Kristóf nem eshet ki és kész.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 13:43:10

@Liller: hát nem vetkőztettem le ha erre gondolsz :D
Viszont nagyon vicces volt mert az ukrán pénzbehajtós bőrkabátban feszített és éppen egy vén tata osztotta, hogy milyen közönségesen viselkedik a hotelben, ez akkor volt amikor még nem esett ki.

bigél 2011.05.12. 13:43:14

@bigél: Bár ezt egyáltalán nem értettem, mert ha valaki más is igényt tart a borítékra, akkor mi van? Odaadja neki? Nem hiszem.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.12. 13:44:47

@Liller: Nekem egyik csajra sem hasonlított az Édenből, szóval civil csaj volt.
ezek szerint Kristóf ott nem csajozott be komolyan.

Jasmine2 2011.05.12. 13:45:02

@Csárli Sín:
Igazad van, Dani szerintem is tuti "feláldozná" Ádikát simán. Ez a nagy puszipajtásság nála csak duma. Persze eddig szüksége volt szövetségesekre. Amikor már nem lesz, dönti a bilit (már ha a döntőig marad). Amúgy igazat adok neki. Ilyen rövid idő alatt és ilyen körülmények között ritkán köttetik igaz barátság. Legfeljebb haverok lehetnek, de a barátsághoz azért szerintem kicsit több kell. Nem hiszem hogy itt igazán ki lehetne ismerni az embereket. 25 millát meg nemigen talál egyik kolumb kokacserje alatt sem csak úgy eldobva...

Lorelaigilmore 2011.05.12. 13:49:24

@GRX:
Tényleg! Nekem is akkor ugrott be a spanyol inkvizíció!
Egyébként az az egyetlen oka van, hogy nem teheti ki Ádit, hogy senki más nem fog mögé állni. Ez Szandrának nem esett le?

Alíznak pedig teljesen igaza van. Tényleg ráérzett a lényegre. Hajrá!

Lorelaigilmore 2011.05.12. 13:52:32

@GL-581 g:
Én is csatlakozom! Ők a legszimpibbek.

Liller 2011.05.12. 13:52:41

@Benyeszke: inkább nem gondolok semmire:)komolyan?!és ő mit reagált erre?nem gondoltam volna,h vén taták is nézik a műsort és még ki is oktatják a játékosokat:)az én barátnőm azt látta,h tinilányok sikítozva letámadják,ő meg bájcsevegett velük:)
@Éden Zina: na ezen mondjuk nem vagyok meglepve.Dani-Kriszta pároson kívül másról eddig nem tudunk,ugye?

Lorelaigilmore 2011.05.12. 14:05:02

@felmary:
De miért írta volna mindenki Kristófot ellenségnek?

sandokan 2011.05.12. 14:05:51

@Éden Zina: zseniális, másold be óránként, akkor talán végre megértik.

Danika tegnap újra megmutatta kedvesnek erős túlzással sem nevezhető arcocskáját, még szerencse, hogy most mogyorót nem dobált. Ezért tényleg érdemes volt visszakövetelni ezt az érdekes, izgalmas személyiséget a villába. Ma viszont ünnepelünk, így továbbra is éljenek a szemellenzős házisárkányok, meg a Miami.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 14:12:27

@Liller: hát itt a tata szinte kiabált, Krisztián meg otthagyta és ment fel a mozgólépcsőn, egyébként senki nem ment oda hozzá. Én is azon csodálkoztam hogy ilyen emberek is nézik ezt a műsort :D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 14:13:37

@Lorelaigilmore: nem azt írta hogy Kristóf ellenség, hanem azt hogy lányok közül Szandra az ellenség de őt csak úgy ejthetik ki a fiúk ha maguk közül beáldoznak egy szövetségest

beacska 2011.05.12. 14:18:40

@Kivétel: nnna, látod, ez egy logikus következtetés LENNE. Tegnap, arról, hogy kenyeret sütök egy logikai bukfenccel rögtön dagadt háziasszony lettem. Pedig, ha vki kenyeret süt, az nem abból következik, hanem, abból, hogy elfogyott a kenyér. Vagy pék, ugye ;D

Lorelaigilmore 2011.05.12. 14:20:34

@Benyeszke:
Ja, értem! Azért kezd ez már egy kicsit bonyolult lenni:))

Egyébként meg már régebben sem értettem, hogy a "Nagy Taktikus" Ádámék
miért nem foglalkoznak kicsit többet a lányokkal? Csak üldögélnek, és azon gondolkoznak, hogy ki hova álljon.
Már egyszer megszívták, hogy nem nyitottak az újak felé, de nem nagyon tanultak belőle.

felmary 2011.05.12. 14:20:50

@Lorelaigilmore: Neeem ellenségnek, hanem szövetségesnek. Azt tippelem, hogy ellenségnek legtöbben Robit írták (Dani, Ádám, Kristóf). Az lesz a feladat, hogy Robi megy, ha valaki beáldozza magát. És mivel sem Ádám, sem Dani nem éppen áldozati bárány szereplő, hanem akkor már inkább Kristóf, szerintem ő bízva abban, hogy megállapodtak a nyeremény elosztásáról, meg amúgy is a fasza kivan, önként elvonul.

_Molly 2011.05.12. 14:21:01

@Éden Zina: "A cuki Kristóf a múltkor mellettem grasszált el a Westendben egy vasággyal 45 kilós tinivel az oldalán.
Én sem vagyok egy hórihorgas, de nekem kb. az államig ér..:)"

Akkor jobb szakmát nem is választhatott volna, mint hogy ovisokat edzzen...;P

Szegény.:(

Lorelaigilmore 2011.05.12. 14:23:11

@felmary:
Annyire azért csak nem hülye, hogy beáldozza magát?!

beacska 2011.05.12. 14:23:42

@Jasmine2: a szöveg így hangzott:
Dani:Lotti, ilyen név is van?
-igen. A két Lotti.
-De ez egyedül van!

ne mondd, hogy ez bunkó, és nem vicces...vagy az én humorommal van baj...persze, ez is lehet..."eddig azt hittük a gyerekünk segg hülye, de kiderült, hogy intellektuális a humora...";D

Lorelaigilmore 2011.05.12. 14:24:41

Ja, és ehhez kapcsolódva: Pókmajom tényleg beépített ember lehet, ha már napokkal ezelőtt feltette Ádámnak a feláldozós kérdést.
Honnan tudta, hogy lesz lehetőség önfeláldozásra?

beacska 2011.05.12. 14:26:56

@sandokan: Danit vissza az Édenbe!!!

Jozeph Pelikahn 2011.05.12. 14:27:05

Szerintem a triumvirátusból nem tesznek még ki senkit a szerkik, mert félnének, hogy nem marad műsor. A vágásból általában látszik, hogy ki nem favorit (kiből nem mutatnak semmit), így Lacira tippelek, esetleg Attila.

A kerdőívet meg vagy bevetik vagy nem, attól függ, szükséges-e a manipulációhoz.

Nem tudom mennyiben a licensz vagy a szerkesztők érdeme, de eddig jól eltalálták az ívet, egyre forróbb a hangulat, remélem lesz még tetőpont. Aztán jön a divina ex machina és a boldogító befejezés.

GL-581 g 2011.05.12. 14:27:40

@Papucs Orrán Pamutbojt: Igen, Pocoknak most válhat előnyére az, hogy mindig gyengének és beáldozhatónak tekintették.
Jó eséllyel senki nem írta be mint ellenfelet. Szövetségesnek se sokan, talán Pókmajom és Lotti (jobb híján - szöviből ugye kettőt kellett írni).
Műfog sajnos volt annyira ostoba, hogy Pókmajmot szövinek írja. Egek, mennyire szimpi volt az a csaj! Kicsit még most is, de okosnak már nem tartom. :S

@Lorelaigilmore: Azon gondolkodom folyamatosan, előfordulhat-e, hogy a végső négyesből 3 ember alapjátékos lesz... a külföldi verziókban, 1, max. 2 fő volt az alapból, ahogy a Wikin láttam. Ádám kiesésében nem hiszek, Aliz és Kristóf kiesésére pedig gondolni sem merek. :D

RedHotTears 2011.05.12. 14:28:15

@_Molly: ovisoknál a fociedzés abból áll, hogy bedobnak közéjük egy labdát, és mindegyik rohan utána. Kristóf ideális edző lehet, mert a taktika ebben a korban még semmilyen szerepet nem játszik, amelyik kapu közelebb van, arra rúgják a lasztit, csapattól függetlenül.:)

@sandokan: Dani szerintem erősen hasonlít a szünetekben leadott sörreklám gorillájához, mindig ő jut eszembe róla.

Lorelaigilmore 2011.05.12. 14:32:04

@GL-581 g:
Szerintem nincs benne a forgatókönyvben, hogy hány eredeti játékos maradhat a fináléban.
Nekem a szerkesztők lépései kicsit eshetőlegesnek tűnnek.
A Nyikhaj védettsége utáni Dettikidobást is szerintem abban a pillanatban találták ki. Biztos eszükbe sem jutott, hogy Detti védettséget ad neki, ezért kellett valamit rögtönözni.

_izée 2011.05.12. 14:37:40

@Éden Zina: lehet AZT szeretni? :)
Alig van számomra negatív női tulajdonság, amit ez a lény ne birtokolna.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 14:41:16

@Lorelaigilmore: szerintem a szerkesztők semmit nem ad hoc találnak ki. Mivel Dettinek két választási lehetősége volt, nekik fel kellett készülni minden eshetőségre.
Jól meg van ez csinálva (szép magyarosan). Ha hirtelen kellene döntéseket hozniuk elé nehéz lenne betartani azt, hogy kétszer semmi nem történik meg

tomhagen 2011.05.12. 14:41:32

Ha összedobtok nekem 1 milliót, akkor nem mondom el, hogy ki nyerte a játékot! :)

GL-581 g 2011.05.12. 14:43:39

@Éden Zina: "Alíz még csakcsak. Barátnőnek való, kis aranyos, szerény lány, de ehhez a játékhoz kevés. "

Hááát, annyira azért nem kevés... pontosan 39 napja húzza, és a jelek szerint folyamatosan javul a pozíciója. :)
Játékstílus sokféle van (hangsúlyozom, most általánosságban a stratégiákról írok, nem a konkrét emberekről):
Ádám és Pókmajom az agresszív irányító, aki saját szövetséget épít, s hajlandó konfrontálódni, hogy ezzel mindig erősíthesse pozícióját.
Kristóf és Aliz a passzív semleges, akinek megvan a véleménye, de nem feltétlenül mondja, próbál távolmaradni a vitáktól, és amennyire tud/lehet, kedves mindenkivel. Ez a típus az információból él, amit mindkét oldal hajlandó kiszolgáltatni neki.
Robi, Levi és Krisztián az aktív semleges, aki minden buliban benne van, nagyhangú, jófejkedik és mókázik mindkét oldallal, s közben, mintegy mellékesen, egy pia mellett építgeti a saját kapcsolatrendszerét.
Stb.

Egyik stratégia sem jobb vagy rosszabb a másiknál, mindenki azzal játszik, amelyik jobban illik a személyiségéhez.

@beacska: Danit vissza az Édenből! :DDD

(bocs, de a tegnapi "kellék" szövege annyira durva volt, hogy haragszom rá nagyon. :( )

hozzaszolo 2011.05.12. 14:44:02

@beacska: ugyanígy gondolom mármint hogy vicces volt ahogy kivágta magát :)) de annyit hozzáfűznék nem ezt mondott hanem őt.

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.12. 14:58:23

@Lorelaigilmore: Számból vetted ki a szót ;) (Pókmajommal kapcsolatban)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.12. 15:05:59

@_izée: ha bent lennék, nagyjából (de csak nagyjából) így játszanék.
más kérdés,hogy soha nem mennék el trash-be szerepelni, mert a családot, barátokat sem tenném soha ki ennek, plusz nem vágyom kétes eredetű hírnévre.

nem szeretem Szandrát. a játékstílusának egyes elemei tetszenek.
a határozottság (még ha csak kifelé is mutatja), a bátorság, a bevállalósság, az eszének használata.

de pl. én nem pörögnék holmi tánctanár farkán, és ez a "figyu, ha nem így lesz, kicsinállak" sem az én műfajom.

@GL-581 g: sokféle stílus van, de csak egy fog beválni. lassan kiderül, melyik.:)

nyílegyenes labirintus 2011.05.12. 15:11:30

Előbb láttam kisgyerekLacikát a lágymányosi hidnál.
(hogy is kell mondani?)
Na, ki akar megérinteni? :)
@tomhagen: Ravasz. Bróker-e vagy? :)

Jasmine2 2011.05.12. 15:13:26

@beacska:
Én nem azt írtam, hogy bunkó, hanem hogy ostoba. A kettő között van különbség. Természetesen ízlések és pofonok, nincs ezzel semmi gond. :)

Jozeph Pelikahn 2011.05.12. 15:13:27

Az mekkora lenne ha az utolsó rész végén lefutna a stáblista, majd kiderülne, hogy Szandra valójában Ádám barátnője és azért volt bent, hogy titokban segítse őket (Török Szultán effektus). Búcsú vágókép: ölelkezve felszállnak a repülőre és vigyorogva, gúvadt szemekkel integetnek. :-)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 15:13:56

@nyílegyenes labirintus: hát én azt a gyereket fel se ismerném talán még öt emberből se, nem is mutatják soha.

"Na, ki akar megérinteni? :)" ezt most a Lacis dolog miatt kérdezed vagy úgy általában :DD

bigél 2011.05.12. 15:16:09

@beacska: nézd meg a videót az oldalon, először nem ott állt, leellenőriztem, mileőtt válaszoltam.

*jinx* 2011.05.12. 15:16:25

@Éden Zina: Akkor mégsincs együtt Dzsenivel?

Kodomo 2011.05.12. 15:17:29

Mikor Dani kiesett a szerkesztők megmondták neki, hogy most szépen visszamész játszani, te nyered a 2 millát a többi a miénk, érteeem?

terrortűrő tintatartó 2011.05.12. 15:17:59

@Éden Zina: nekem ez ellentmondásos. mármint ha nem volt vesztenivalója, akkor mi volt ebben a fene nagy bátorság? lóf*sztmama...ez volt az utolsó szalmaszál? valóban, a 3 közül, akinek rá kellett marnia (akkor ment be ugye Detti és Linda) még mindig ő volt a legszemfülesebb, és igen, kétszer is rákérdezett és senki nem vállalta be. emellett tartom, hogy ez nem bátorság.

Aliz pedig egyáltalán nem hülye; kétségtelenül langyosvíz taktikát választott, de nem értem, hogy miért az a jó játékos, aki hentelni próbál. a lavírozás és az idejében történő helyzetfelismerés, pozicionálás ugyanolyan esélyes. és legalább nem kívánja mindenki a halálba. kellék? lehet. egy színdarab kellék nélkül halott ügy.

nyílegyenes labirintus 2011.05.12. 15:18:45

@Benyeszke: Mit te gondolsz rólam? .)
South Parkból, asszem Cartman idézet volt...

*jinx* 2011.05.12. 15:21:39

@Lorelaigilmore: erről az önfeláldozásról már mi is beszélgettünk itt néhány hete. Külföldön biztos volt ilyen, onnan tudhatja.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.12. 15:21:41

@zaphodbeeb: Pontosan ezt mondogattam én is a felbukkanása után nem sokkal.

OFF
Üdv az újaknak!
ON

Nemtom mi lesz a ma esti felállás, de már nagyon várom. A ribinek sminkelt T69-et a szaloncukor ruhában detto.

GL-581 g 2011.05.12. 15:23:07

@Lorelaigilmore: Már én sem tudom eldönteni, hogy előre meg lett rendezve az egész, vagy hagynak annyi mozgásteret az eseményeknek, hogy félremehessenek a dolgok.
Ahogy írtad, Detti kiejtése is ilyen lehetett, de szerintem az is, hogy a két új ember nem állhat egymás mögé. "Ne legyen olyan könnyű dolgotok" wtf? Eddig az volt, hogy az újaknak milyen nehéz. Szerintem, mikor meglátták, hogy Attila Pókmajom helyett Lottihoz akar állni, gyorsan körmöltek egy levelet, hogyaszongya "Ne má'!". :D

"Ja, és ehhez kapcsolódva: Pókmajom tényleg beépített ember lehet, ha már napokkal ezelőtt feltette Ádámnak a feláldozós kérdést.
Honnan tudta, hogy lesz lehetőség önfeláldozásra? "

Ez fel sem tűnt. :) Érdekes kérdés... nagyon érdekes... :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.12. 15:27:59

@Éden Zina: Azért tegyük hozzá, Alek a KÖZÖNSÉG szavazataival nyert az alapján, amit nekik eljátszott. Itt a lakók egymásnak játszanak, és a saját -jó, bocs, szerkik- véleménye dönt, ki viszi majd a lét. Mi csak passzív megfigyelők vagyunk.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.12. 15:30:38

@Jasmine2: Lehet, kirúgták a kokaültetvényről, ahol a műsorbakerülésig gürcölnek a szereplők. Juan mondta, hogy "ungarische jány lusta, nem dógoz, viszitwek vagy lőjük"
:D

Hilux94 2011.05.12. 15:31:36

@Lorelaigilmore: Ehhez felesleges beépített ember, pusztán egy olyan stáb kell hozzá, ami a benti történésekhez idomítja a próbákat, csavarokat, feladatokat. De ugye erre kicsi az esély, kint nyilván csak forogtak a kamerák, és itthon néztek bele, hogy mit vettek fel. ;-)

Bocs, hogy kipukkasztottam a lufidat!

tomhagen 2011.05.12. 15:37:30

@nyílegyenes labirintus:

Nem is az az érdekes, hogy ki nyeri, hanem, hogy hogyan!
Most olyan Jézus-komplexusom van, hogy olyan jó lenne felnyitni a szemeket, de túl jó vagyok hozzá, és olyan jó látni, hogy igazából senki nem akar a dolgok mögé nézni és így marad varázsa a találgatásoknak, meg a verziók felállításának.
Szóval nem fogom elmondani, mert elrontanám a játékot azt meg nem akarom, mert egy rendes srác vagyok. (meg az is közrejátszik, hogy priviben megfenyegettek a Viasattól, hogy megkeresnek és rámgyújtják a házat, ha elkúrom a nézettséget) :))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.12. 15:41:07

@scooty: Na ez a Linda-szerelem is. Hogy indult? Kis híján részegen megerőszakolta a balkonon. Azóta meg mint valami hibbant tini úszik a rózsaszín ködben. Kész katasztrófa az a csaj is.

nyílegyenes labirintus 2011.05.12. 15:41:15

@tomhagen: Óvatosan azért. Ha spoilerezel sixx kibasz innen, mint macskát szarni. :)
(egyébként én is vágom a végét... pszt... de csendben kussolok)

Jasmine2 2011.05.12. 15:41:15

@GL-581 g:
Szerintem ebben a feláldozásos dologban semmi különös nincs. Nekem már jóval korábban eszembe jutott ez, hogy vajon mit tenne a két szentbarát, ha ők ketten maradnának a párjaikkal a végére. Feláldozná-e Ádika magát Dani kedvéért, hiszen ő végig azt hangoztatta, hogy tul. képpen nem a pénzért jött? És Dani mit tenne? Mert hát a faforgács között ritkán akad az ember 25 millára. Az, hogy ez a Pókicának is eszébe jutott, abban szerintem semmi különös nincs. Ő csak a két pasi egymás iránti bizalmát próbálta megfúrni, mikor feltette ezt a kérdést Ádámnak. Amúgy a Danitól is kérdeztek már hasonlót.

haruka 2011.05.12. 15:44:19

@tomhagen: @nyílegyenes labirintus: ha spoilerezni mertek, átmegyek Pókmajomba, és kicsinállak titeket, de komolyan! :D ne legyetek már szemetek, ne rontsátok el más örömét, lécci, még ilyen bibibíí, én tudom-ozással se! köszi! :)

Jozeph Pelikahn 2011.05.12. 15:44:29

@tomhagen: Én tudom ki és hogyan!
Pitta visszamászik az utolsó párválasztóra, átgázol Éván és elrabolja Alízt, mint nyíregyi-tökösgyerek...

tomhagen 2011.05.12. 15:46:43

@nyílegyenes labirintus:
Eszem ágába se semmi. Én is minden este nézem - hogy másnap tudjam olvasni a hogyvoltot! Persze a nézettségnek lehet, hogy jót tenne, mert mindenki ráállna, hogy tényleg úgy lesz-e és akkor sokkal többen néznék, és akkor...... :) Na jó vicceltem. Kussolok.

tomhagen 2011.05.12. 15:48:56

@Jozeph Pelikahn: Bazmeg, most minek kellett elmondani? De komolyan! Nem lehetsz ilyen....

nyílegyenes labirintus 2011.05.12. 15:49:27

@haruka: "átmegyek Pókmajomba, és kicsinállak titeket"
Igazából csak emiatt nem merem. A legdurvább megfélemlítés, amit valaha hallottam. :D

oscar dirlewanger 2011.05.12. 15:50:38

dani egyre jobban egy jenki kommandosok által hajszolt arab terroristára kezd hasonlítani!!!!ahogy tegnap is ömlött róla a víz, meg villogot a szeme!!)))

nyílegyenes labirintus 2011.05.12. 15:51:20

@Jozeph Pelikahn: ...és csapágyasra keféli a fosszóróját, nem?
Pitta b+, mekkora figura volt...:D

horee6 2011.05.12. 15:58:04

Hehe, eszembe jutott egy régi vicc, ami tök jól jellemzi Nikit, illetve a helyzetét:

A repülőgépen a kapitány bejelenti, hogy lezuhannak, 20 percen belül mindenki meg fog halni. Erre felugrik egy nő letépi magáról a ruháját és így kiált:
- Uraim, ha már meg kell halnunk, én még utoljára azt akarom érezni, hogy nő vagyok.
Döbbent csend, majd felugrik egy férfi is a hátsó sorokból. Elkezd a nő felé sétálni és közben veszi le az ingét. Amikor odaér a nőhöz, hozzávágja az inget:
- Na, akkor vasald ki, Anyukám!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 15:59:22

@nyílegyenes labirintus: én inkább azt mondom hogy ha spoilerezni mertek akkor a te esetedben ladyvel felhívjuk az asszonyt hogy mosmá' zárjon be mert kezdesz elkanászodni :D

Jozeph Pelikahn 2011.05.12. 16:01:49

@nyílegyenes labirintus: És lehet mi értettük teljesen félre a srácot, a kétértelmű mondatai miatt.
Mint:
- apjától tényleg egy gyárkéményt örökölt, alig tudott tőle az ingatlanválság miatt megszabadulni,
- titokban hozta bőröndjében a házikedvencét, egy kígyót amit reggelente le kell ütni, hogy megnyugodjon,
- hallomásból tudta, hogy Évának van egy főszórója (ilyen sminkes cucc), amit kardszerű fém alkalmatosággal kell tisztítani, ebben segített volna - de teli volt a szája...

bög 2011.05.12. 16:04:50

nem tudom írta-e már vki, de szerintem a barát-ellenség lista úgy jön majd képbe a párválasztáson, hogy a, aki a legtöbb embernek a barátja az kiesik, kivéve, ha vmelyik barátja feláldozza magát érte vagy b, ha az, akinek a legtöbb ellensége van rendelkezik baráttal is, kiesik, kivéve ha az a barát feláldozza magát érte.

beacska 2011.05.12. 16:04:57

@Hilux94: nem akarok csalódást okozni, de kint volt a stáb, ügyelet, fejtörés, még vmi író-rendező csajszit is kivittek magukkal. Sajnos, ez "élőben" ment, improvizációkkal. (cikkekből derült ki)

GL-581 g 2011.05.12. 16:05:37

@Éden Zina: Igen, érdekes lesz, hogy melyik stílus lesz a nyerő. :) Igazából az eddigiek azt mutatták, hogy az egyetlen igazán rossz stratégia az, ha nincs stratégia. Erre talán Pöszi a legjobb példa. Kavart, akart, hülyét csinált magából, hol ide, hol oda kapott, majd pár nap vergődés után kizúgott. Akkor már Levinek is több stratégiája volt: haverok, buli, daraboshányás, és nem részt venni a mindenféle kavarásokban. Amikor megpróbált taktikázni, ki is esett. :DD Szegény. :(

Van pár ember, aki olyan méltatlanul esett ki, pl. Szandi, az a barna hajú pultos csaj, akit Dani hagyott kinn a falusi buszmegállóban, Kriszta ellenében. Pedig megnéztem volna, mit tud odabenn. :((

Jasmine2 2011.05.12. 16:05:44

Én is tudom mi lesz a vége! Hétfőn beküldik az utolsó játékost, egy pasit. Póki még aznap elcsábítja a csodapinával és másnap randira mehetnek. Pók rádöbben hogy elege van már a hideg parkolókból, inkább a meleg kolumb éjszakákat díjazza, na meg a banánt is szereti, faképnél hagyja az újcsávót és behálóz egy tagbaszakadt kolumb gerillát, lerohanják a hotelt, a többi játékost és a szerkesztőket eladják rabszolgának Szudánba, A T69-est beolvasztják puskagolyónak és boldogan élnek míg el nem sodorja őket egy cunami. Így hát Isaura és Juan felszabadul, örömtáncot lejtenek az összehányt erkélyen, fejükön Niki zsinórtangájával és kézenfogva elsétálnak a nagy kolumb éjszakában. Jó lesz így?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 16:07:30

Vagy visszahozzák sz összes kiesett játékost és ők fognak dönteni, hogy ki nyerjen a végén

nyílegyenes labirintus 2011.05.12. 16:07:44

@Benyeszke: Kösz, hogy ledisznópásztoroztál, semmi gond... :D
A nadrágot egyelőre még én hordom. Tudod, vannak normálisan működő férfi-nő kapcsolatok is, nem csak nősovinizmus és diktatúra, mint nálatok. :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.12. 16:14:35

@GL-581 g: én má' a végét várom, hogy derüljön ki, ki nevet a végén.:)

Liller 2011.05.12. 17:10:30

@neccharisnyás útonálló: a ruha egy dolog.de az a rúzs és az a fülbevaló!!!sokkot kaptam,mikor megláttam.a filmekben szokták így megjeleníteni a "cigánylányokat"

Hilux94 2011.05.12. 17:17:04

@beacska: Nem akarok csalódást okozni, de ezt benézted...

beacska 2011.05.12. 17:33:09

@Hilux94: mit??? hogy kint voltak???

Fényharcos. 2011.05.12. 17:40:57

sixx a Rorschach ábrás hasonlaton illetve ezen a mondaton "Volt egy vizslám, őt hívták Lottinak, nagyon jó fej volt, és nem használta fél percen belül háromszor a többek közöttet, amiért így utólag kibaszott hálás vagyok neki." Vinnyogva röhögök 5 perce köszönöm neked, zseniális vagy.

beacska 2011.05.12. 17:45:03

@Hilux94: jaaa, azt tudom, hogy decemberben volt, ha erre gondolsz...az élőt nem mostanra gondoltam, hanem, hogy AKKOR kellett megoldaniuk a dolgokat, nem most a vágással. OTT voltak kint, no.

sandokan 2011.05.12. 18:20:54

Ezt csak most láttam, hogy az esti műbalhé után, amikor a két vadkan neki ment Szandrának, már másnap délelőtt a hajón himbálózva kalóz kijelentette, hogy megint "megkéri" lábtörlő Alíz kezét. wtf? Hölgyeim, azért ez övön aluli volt a kedvencektől vagy nem?

Ennek ellenére megint elsüti a pandórán, hogy nincsenek egy szinten. epic.

Tényleg, csak fordítva, mert ez a szerencsétlen kislány simán olvassa őket, hogy aztán meg túlkomplikálja a dolgokat, de az már egy másik történet.

Kind of Angel 2011.05.12. 19:07:11

@Fényharcos.: A csaj konkrétan agyhalott. Szegediként ez különösen fáj nékem... És kire gerjedt rá???? Negró cukor világít a számban, majd komótosan el is olvad mielőtt összeeszkábálnék egy míves anyanyelvünk szabályait hellyel-közzel felvonultató kijelentő mondatot Krissz-re. Vatöszöprájz....

Jozeph Pelikahn 2011.05.12. 19:10:20

@sandokan: Kicsit mintha elfogult lennél, te jársz ehhez a Szandrához vagy mi?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 21:06:23

@nyílegyenes labirintus: légyszi küldj egy dedikált fényképet magadról amit megmutathatok a páromnak hogy lássa hogy léteznek olyan férfiemberek akik eljutottak utópia földjére. Hátha egyszer neki is sikerül. :DDD
(Egyébként a miénk is normálisan működő férfi-nő kapcsolat amíg az van amit én mondok - ez nekem jó, és sok szex van - ez neki jó. Látod milyen egyszerű emberek vagyunk :D)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 21:07:14

@nyílegyenes labirintus: egyébként meg disznópásztor helyett disznóparasztot olvastam...nem baj, ez olyan mint a promóvideó

Bubba Rogowski 2011.05.12. 21:28:45

körmönfont rideg taktika... szép estét mindenkinek!

will 2011.05.12. 21:29:19

úristen úristen, kezdődik!!!! :)

GL-581 g 2011.05.12. 21:29:37

Ajjaj!! Aliz megint Mosolygós Gyilkosnak öltözött, fekete ruhában, fekete masnival a fején. Gyanús...

taste 2011.05.12. 21:29:59

apa, kezdődik! :D

will 2011.05.12. 21:31:40

felirat kéne ahhoz, mikor a padlóba beszélnek. :(

will 2011.05.12. 21:32:35

Krisztofóró!!! :)

bög 2011.05.12. 21:32:46

Alizfejezdbekösz:)

Bubba Rogowski 2011.05.12. 21:33:59

Kristóf konspirál... bakker, volt vérszerződés?!

will 2011.05.12. 21:34:20

"Legyen párcsere?" "ha ezt annak hívjuk... bár nekem nincsen párom..."

horee6 2011.05.12. 21:35:36

Kristóf szépen leosztotta a Kelléket! Szimpatikus.

Bubba Rogowski 2011.05.12. 21:36:06

Alíz mekkora pókerarc... Szandra meg milyen természetesen beszélt az ágyon fekve, semmi őrült kacaj

horee6 2011.05.12. 21:36:55

na,az alvezérek összevesznek, Korleóne nem tud rendet tenni.és káromkodik, pedig nem szokott.

will 2011.05.12. 21:37:00

Ádám hogy osztja Danit!... mikor nincs ott...

GL-581 g 2011.05.12. 21:38:00

Ha Pocok benntartja a Pápát Lassú ellenében, és megkarmolom magam... O_O

Ééééés ismét a Keresztapa zenéje! :DDD
Rég volt már...

will 2011.05.12. 21:39:11

Ez a hotel csak engem emlékeztet a Legyek ura díszleteire?

Bubba Rogowski 2011.05.12. 21:39:24

UH Éva!!! mér' sminkeltek neki apró disznószemeket?

horee6 2011.05.12. 21:39:33

HÉ megint szaloncukor... és a sminkje, atya ég!

RedHotTears 2011.05.12. 21:39:48

Pinokkinának ilyen elcseszett sminkje tán még sosem volt. Egészen groteszk feje lett tőle.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 21:40:40

HÉ egy piros szaloncukor (zselés, vagyis inkább szilikonos) egy horrorfilmből. Engem továbbra is Magentára emlékeztet

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.12. 21:41:05

@GL-581 g: "Ha Pocok benntartja a Pápát Lassú ellenében, és megkarmolom magam... O_O" énisénis, nemááááá Aliiiiiz :(((

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 21:43:01

Én remélem, hogy a választás legalább feleannyira izgalmas lesz mint amennyire mi fel vagyunk spanolva

deltaTheEnd 2011.05.12. 21:43:57

mennyire tartjátok lehetségesnek hogy Ádám direkt akarja kirakni danit azzal h szandra mögé küldi? ennyire nem lehetnek vakok, h mennyire megbizhatatlan a csaj uganis.

ádámnak jól jönne már ha menne dani mert erős játékos távozna, illetve nikivel a kapcsolata is újra megerősödne és tuti a finálé számára

candyperfumegirl 2011.05.12. 21:45:13

Úristen, frászt kaptam a T69-es mai maszkjától. Először riadtan felsikítottam, aztán már csak sikoltva röhögtem...vajon ezzel a mai párválasztó horrorhangulatára akartak ráerősíteni?

beacska 2011.05.12. 21:45:24

bírnám, ha csak Dani állna Szandra mögé, és akkor oda a direkció...volt már ilyen

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 21:45:33

@deltaTheEnd: nem hiszem hogy így van. Ádám lojális típus és nekem most tényleg vaknak tűnik. Dani előbb csinálná ezt meg fordított helyzetben

_Molly 2011.05.12. 21:45:52

Ádám a Lassúnak: Hívd ide Danit!

Bakker, micsoda egy parancsolgatás ez már? :-o

Valójában persze nem a Pápa a főnök, hanem Ádám, látszik, hogy beszarnak, mikor kiosztja a haverjait. Gondolom, ezt Pókmajom is tudja, nem? És csak ködösít a többieknek.

Kivétel 2011.05.12. 21:47:08

Kristóf mi a fenéért nem áll Lotti mögé.. az biztosabbnak látszik

Bubba Rogowski 2011.05.12. 21:48:08

Évát állványon gurították be, és nem léphet le a talapzatról?

bög 2011.05.12. 21:50:47

ez a lotti is de randa. Amilyen jó csajok voltak az elején, olyan rosszakat küldtek be a végére.

bög 2011.05.12. 21:51:53

pókmajom pofája, mikor dani megpuszilta:)

will 2011.05.12. 21:53:03

Lotti is géniusz.

bög 2011.05.12. 21:54:08

az egyházfővel elbántak úgy látom

will 2011.05.12. 21:54:31

noha Dani nem feküdt le Szandrával, attól még meghülyítette a csaj.

horee6 2011.05.12. 21:56:08

danit kidobja a pók, az, aki a legjobb szövetségese, megmentheti. ádám, vagy Kristóf,de kussolni fognak

will 2011.05.12. 21:56:26

mikor veszik fel azokat a kamerás monológokat, amik a döntés előtti helyzetben gondoltakról szólnak?

bög 2011.05.12. 21:56:31

dani kiesik és most lesz az, hogy mivel ádám a pajtásának írta, megmentheti a saját bőre árán:)

Bubba Rogowski 2011.05.12. 21:57:05

jesszumpepi, Ádám el ne ájuljon

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.12. 21:58:04

Dani megérdemelte! Lottival is összeállhatott volna.

will 2011.05.12. 21:58:08

nagy munka??? Konkrétan Szandrának egyszer sem kellett kérnie a Danit arra, hogy álljon oda, mert a Daninak semmi kétsége nem volt afelől, hogy ott jó neki. Teljes értetlenség...

GL-581 g 2011.05.12. 21:58:12

Eddig papírforma...

RedHotTears 2011.05.12. 21:58:20

Ádámot rohadtul nem értem, a múlt héten összefosta magát, amikor Dani kijelentette hogy beáll Szandra mögé, most meg azt hitte, 100%-ig biztonságban van.

tryclops 2011.05.12. 21:58:46

@will: Jó kérdés, ezen már én is rágtam magam. Esetleg kihívják a fiúkat amíg Szandra dönt. Vagy utólag megkérik őket, hogy megint éljék át az eseményeket.

Jipí, jönnek a szövetséges kérdések! :)

will 2011.05.12. 22:00:10

jaj, tipikus matek. jön majd egy papír, hogy ha mindketten vállalták volna, akkor egyikőjük sem esett volna ki.

horee6 2011.05.12. 22:00:30

Danit senki nem menti meg, eddig csak járt Ádám pofája. Mondjuk én sem esnék ki egy haver helyett.

GL-581 g 2011.05.12. 22:00:49

Pocok megint sír :(

bög 2011.05.12. 22:02:27

@horee6: ráadásul semmi értelme bent tartani, mindkettejüknek biztos párja van, Daninak meg nincs senkije. Talán Aliz vállalná vele, ha Kristóf megy, de ez sem tuti, Niki meg rühelli.

*azta* 2011.05.12. 22:02:33

valamiért a blikk már lelőtte a poént - a hírkeresőn meg kint virít a cím...

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.12. 22:03:11

és az ellenség személy miben fog dönteni?

Nalbi99 2011.05.12. 22:03:14

@horee6: Szerintem Ádám megmenti. Nagyot csalódnék benne, ha nem.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 22:03:21

Jóvan látom a téglaporos bödön még megvan, sőt már az új csaj is megtanulta a kamionos sminkelés alapjait

Kivétel 2011.05.12. 22:03:35

De ha megbeszélték, hogy osztoznak a végén, ha bármelyik nyer, akkor végül is mindegy hogy most Dani megy, vagy valamelyik másik.. már az ő szempontjukból gondolom, nem nézőiből..

horee6 2011.05.12. 22:04:01

@will: na,az lenne az igazi genyóság a szerkesztőktől.
Ha Daniban lenne gerinc, akkor bemondaná a két haverjának, hogy oké srácok, én b@sztam el, ne áldozzátok fel magatokat, megyek haza én.

mocskosmacska 2011.05.12. 22:04:05

@will: Éppen ezen gondolkodtam én is.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 22:04:11

basszus tényleg kint van a Blikken

beacska 2011.05.12. 22:04:20

Ádám vagy Kristóf? Kristóf vagy Ádám?

Bubba Rogowski 2011.05.12. 22:04:50

Ú, hát ha itt férfikönnyek fognak patakzani, nekem is kell egy papírzsepi...

Kivétel 2011.05.12. 22:05:54

el ne mondjátok... én kivárom:)

répakörte 2011.05.12. 22:06:14

Szerintem már lelőtték a szerkik, hogy ki megy...

RedHotTears 2011.05.12. 22:06:51

@horee6: Dani sosem mondta, hogy feláldozná magát a többiekért, legalábbis ilyet nem hallottam tőle.

répakörte 2011.05.12. 22:07:52

Tudtam, basszus. Ez az Ádám nem normális.

bög 2011.05.12. 22:08:00

wtf erre nem számítottam...
na most nőtt a szememben az öreg bróker!

foxglove (törölt) 2011.05.12. 22:08:55

Ne már bassszus!!!!!!!!!!!!!

bög 2011.05.12. 22:09:28

@bög: ja, és nagy butaság volt...

horee6 2011.05.12. 22:09:41

na, Ádámtól ez egy karakán döntés. RESPECT. Én nem tettem volna meg. Mondjuk nem is hangoztattam volna előre.

répakörte 2011.05.12. 22:09:58

Nikinek milyen igaza van!

mocskosmacska 2011.05.12. 22:11:49

Ádám eddig nem volt szimpi, de most tiszteletremélónak tűnik.

bög 2011.05.12. 22:11:52

@répakörte: teljesen, Daninak a szeme se áll jól, ahogy ott áll. Na mindegy, Respect a donnak! Ki nem néztem volna belőle

répakörte 2011.05.12. 22:11:52

Ha Dani is megtenné Ádámért, akkor most azt kéne mondania, hogy inkább megyek én, mint Ádám.

will 2011.05.12. 22:12:14

azért abban egyetértünk, hogy Ádám döntése óriási faszság volt, ugye?

RedHotTears 2011.05.12. 22:12:15

Ádám indoklása legalább logikus, egyrészt nem csinált segget a szájából egy ország előtt, másrészt tényleg van benne része, hogy Daninak nem hagytak menekülőutat. Habár azt nem tudom, Lottiban miért nem gondolkodott egyik se.

mocskosmacska 2011.05.12. 22:12:53

Na, van rá esély, hogy a következő, aki megy Niki lesz.

Kivétel 2011.05.12. 22:13:20

Én most rossz ember vagyok? Én se áldoznám fel a 25 milliót egy 1 hónapja ismert emberért

will 2011.05.12. 22:13:29

amúgy Kristófot mi tartotta vissza attól, hogy ő is kilépjen?

tryclops 2011.05.12. 22:13:29

Ádám nyomott egy Levit! :D

horee6 2011.05.12. 22:13:35

Nincs mese, nem kedvelem Ádámot, de ezért a döntéséért tisztelem.

bög 2011.05.12. 22:13:39

@will: abszolút, kiherélte a kis bandájukat.

répakörte 2011.05.12. 22:13:59

@bög: Sajnos, számítottam rá. Csak nem értem Ádámot. Minek kellett feláldoznia magát???? Dani már annyi esélyt kapott, mint még sose senki a hotelben.

RedHotTears 2011.05.12. 22:14:04

@répakörte: hát ez az. No meg ha Kristóf is megtette volna, akkor az ő keze is lendült volna.

RedHotTears 2011.05.12. 22:15:00

Ah, szép is a férfiszerelem. ;((

répakörte 2011.05.12. 22:15:16

@will: Igen!

@RedHotTears: Á, Kristóf hangember csak.

will 2011.05.12. 22:15:19

Na, Kristóf és Dani, a két észkombájn... már másnap elcsúsznak egy banánhéjon, elfelejtenek felkelni reggel... az agy nélkül zárók.

foxglove (törölt) 2011.05.12. 22:15:45

@Kivétel: erre most mi szükség volt? én sokkot kaptam, nem tudok gondolkodni.

répakörte 2011.05.12. 22:15:47

@Kivétel: Én se. Daniért meg pláne nem.

horee6 2011.05.12. 22:16:43

@Kivétel: nem, nem vagy rossz ember, sőt, ha megnyered, akkor utána még mindig megfelezheted vele a zsetont.

mocskosmacska 2011.05.12. 22:17:53

Akkor most jön egy új maca vagy hogyan lesznek páratlanul?

RedHotTears 2011.05.12. 22:18:21

Hú, Nikinek is van egy feje most. Még arra kíváncsi leszek, Dani és Kristóf hogyan fognak osztozkodni Alizon, mert csak őt tekinthetik biztosnak mindketten.

jetcool 2011.05.12. 22:18:31

egyébként niki miért sír? ő is benne volt a dologban. drama queen

répakörte 2011.05.12. 22:18:34

Kinek a kije ez a Dani, hogy ha a szerkik látják, hogy veszélyben van, egyből kitalálnak neki egy menekülőutat???

mocskosmacska 2011.05.12. 22:19:09

@mocskosmacska: Mert ha jön új maca, akkor DAni amögé fog bestartolni, Niki meg megy a levesbe. De legalább talál valakit, aki neki adja a jogarát.

horee6 2011.05.12. 22:19:35

van most bent erős páros?

basaja 2011.05.12. 22:19:45

mire volt ez jó?ezek ketten most majd jól elb@sszák a lépést,a manit meg Szandra-Robi páros markolja fel a végén.

bög 2011.05.12. 22:20:02

Donna Signorina Pókmajom:)

mocskosmacska 2011.05.12. 22:20:19

A csajok most zöld utat adnak Alíznak és Lottinak. Ők lesznek ketten, akiket nem utálnak a fiúk és így mindig lesz páruk.

Zsoma 2011.05.12. 22:20:34

Szerkesztők megint a koszos szutyadéknak kedveztek, tudták hogy Dani van veszélyben és tudták, hogy Ádám van olyan gerinces, hogy amit mond ahhoz tartja is magát, így előidézték a szituációt, gratulálok...

Liller 2011.05.12. 22:21:51

Neeee.jol ertem,h adam esett ki?!mondjatok el,nem lattam!!!

répakörte 2011.05.12. 22:22:06

@Zsoma: Ugyanezt mondom én is! Csak máshogy fogalmaztam :-)))

mocskosmacska 2011.05.12. 22:22:38

Nagyokosok. Ha Laci nem marad Lottival, akkor Daninak megvan az új pára.

répakörte 2011.05.12. 22:23:20

@Liller: Daninak kellett volna kiesnie (Szandra mögé állt az újgyerek is, és Szandra az újat választotta), de a lökött Ádám feláldozta magát Daniért.

mocskosmacska 2011.05.12. 22:23:52

Alíz jól nyomja. Beépül a fiúbandába.

will 2011.05.12. 22:24:19

ez a Dani ez nem vizilabdás véletlen? Azok tudnak ilyen feltűnően csodálkozni nylvánvaló dolgokon.

répakörte 2011.05.12. 22:24:41

@mocskosmacska: De ha bejön egy új srác, és Lottit rábeszélik, hogy vele legyen, akkor Daninak annyi. Vagyis nem, mert beáll Alíz mögé, aki benntartja Kristóf ellenében.

mocskosmacska 2011.05.12. 22:25:45

@répakörte: De ha csaj fog kiesni, akkor Nikinek annyi.

Bubba Rogowski 2011.05.12. 22:25:57

ne is szóljatok hozzám.
gyászolok.
Miért?
és ki engedte be abba az országba Robi csótányroppantó cipőjét?

Ú és cicaharc

Atok 2011.05.12. 22:26:05

Ahogy ult le a VV ugy porog fel az EH a vegere

horee6 2011.05.12. 22:26:39

@mocskosmacska: ott a pont, akár végig is játszhatják.
Pókmajom meg közben átveszi a hatalmat. Mostantól neki vannak bábjai. Niki és Linda azt teszi, amit ő mond, Lacikát is befűzik, most, hogy nincs Ádám, Robi sem kötődik annyira a volt klánhoz, meg az Újcsávót is eligazítják.

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2011.05.12. 22:26:47

Uramisten, ekkora manipulátort...
Ehhez képest Ádám egy kispályás capo.

mocskosmacska 2011.05.12. 22:27:02

A csajoknak tulajdonképpen mi a baja Alízzal?
Linda aztán tud játszani. Tartsanak össze a csajok!

Kivétel 2011.05.12. 22:27:06

@will: Ezt teljes erővel cáfolom!!:) A párom is az, ezen felül ismerek még vagy száz vizilabdást, és egyik se ilyen, sőt a legértelmesebb sportolók szerintem!

répakörte 2011.05.12. 22:28:17

@mocskosmacska: Valószínű. De jobban örülnék neki, hogyha nem. Mostanában nagy igazságokat mond. :)

beacska 2011.05.12. 22:28:58

Felépítettem magamban valamit, elértem, itt vagyok a döntőben, elértem...

Gratula!

GL-581 g 2011.05.12. 22:29:19

Erre... nem... tudok... mit... mondani...

Ádám... Aliz... Jesszusom...

_Molly 2011.05.12. 22:29:43

Na végre, egy igai emberi dráma! Az ilyenekért érdemes nézni ezeket a valóságshow-kat.

Tényleg, hányszor volt ilyen a történelemben, hogy a pasi inkább a cimborát választotta, mint a párját, a feleséget/családot. Olyan tipikus.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 22:30:14

Istenem ez a nő...szavakat se nagyon találok.

répakörte 2011.05.12. 22:30:27

@mocskosmacska: Na, nem kell fejtegetnünk, jövő héttől nem jön be új.

will 2011.05.12. 22:30:40

@Kivétel: nem azt mondom, hogy nem értette, hanem hogy túljátszotta a meglepődést. mint mikor a vizilabdásokat kiküldik kétpercesre..

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2011.05.12. 22:30:43

@mocskosmacska: Nem, Niki csak akkor megy, ha Pókmajomnak már nem kell, az pedig max akkor lesz, ha Alíz már nem lesz bent.
@Kivétel: Csatlakozom, az olimpiai bajnok vízilabdások között is több a diplomás, mint a magyar fociválogatottban...

Cirmix 2011.05.12. 22:31:19

Na, többet nem nézem.
Ádám volt az abszolút kedvencem, megint bebizonyította, hogy mennyire kiemelkedik a csapatból, emberségből, barátságból jeles.
elfogadnám a baráti körömben.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 22:31:35

Sajnos nem ez az első eset, hogy egy síkhülye embernek hatalom kerül a kezébe, itt látszik meg hogy Alízon kívül egy csajnak sincs egy darab agysejtje sem.

Részemről gőzerővel hajrá Alíz-Kristóf

mocskosmacska 2011.05.12. 22:31:37

@_Molly: Niki nem a felesége Ádámnak, hanem egy szövetséges. Pont, mint Dani, csak Danit jobban szereti.

RedHotTears 2011.05.12. 22:31:48

8 nap van már csak vissza, nem jön senki, és esélyes hogy innentől nem egyesével esnek ki. Jövő héten már legalább négynek kellene mennie.

mocskosmacska 2011.05.12. 22:32:27

@répakörte: De akkor hogy lesznek páratlanul?

candyperfumegirl 2011.05.12. 22:32:33

Na, lehet, hogy én eddig néztem. Nem a vezéráldozat miatt, hanem azért, mert azt, hogy Póknak már ilyen szövetségesei is vannak, végképp nem bírom elviselni. Hányás. Undorító volt nézni eddig is, ahogy agymosta a két buta libát, akiket még eltte 5 perccel is szarozott, de ahogy most Alízzal viselkedtek, annál már nincs alább. Mehetne mind a három, nem a repülőre, hanem az óceán mélyére, esetleg a gerillák gyűrűjébe.

És tekerjünk egy kicsit vissza. Az volt a baja a szutyoknak, hogy Korelóne irányítani akart, hogy széttörhetetlen kis belső mag volt körülötte? Az, hogy zoknibábok voltak? Eddig is full átlátszó volt, hogy az volt az egyetlen baja ezzel az egésszel, hogy nem ő volt a diktátor. Tényleg nézhetetlen lett így a műsor.

Cirmix 2011.05.12. 22:33:05

@Zsoma: Egyértelmű a szerkesztők manipulációja, de utálom az ilyet.

mocskosmacska 2011.05.12. 22:33:06

@Tzimisce: Azért nem misztifikáljuk túl pókmajmot. Most bejött a taktikája, de nem lesz ez mindig így.

répakörte 2011.05.12. 22:33:21

@mocskosmacska: Jövő héttől végjáték. Hogy ez hogy fog zajlani, nem tudom.

Homeoffice 2011.05.12. 22:33:28

LOl!

Egy utolsó nagy dobásra számítok még!
Nem volt spoilerezve ki az utolsó vendég!
A nyugati éden hotelekben két visszatérő volt. (állítólag)
Nah.... az lenne a nagy csavar:)

soymilk (törölt) 2011.05.12. 22:33:33

Bármilyen furcsa is, Ádámnak van gerince és nem zseléből.
Már csak azt lenne jó tudni, hogy ugyan mit látott ebben a sötét, buta tekintetű Daniban, ami megérte mindezt...

Kivétel 2011.05.12. 22:34:11

@will: Ááá, ott még azt se nagyon lehet... már azért is kiállítás jár, ha csak csúnyán néz a bíróra... megszólalni vagy bármit meg aztán főleg nem... szigorú szabályok vannak:)

deltaTheEnd 2011.05.12. 22:34:15

ezt jól kitaláltam 12 órával ezelőtt :))))

"deltaTheEnd 2011.05.12. 10:23:36
na megvan, a humanoid azt mondta a beharangban, hogy "el kell döntenetek ki vállalja az áldozat szerepét" és bejátszottak egy részt mikor a részeg Szopottgombóccal beszél a Don és azt modnja feláldozná magát a barátaiért...

konklúzióm: a kiscetliken favourite ember, ha feláldozza magát megmentheti a főellenséget, azzal h ő esik ki helyette. szerintetek? (ideje bevennem valamit?) "

Szilikoncsöcs a jó kurva anyádat! Lindának is hogy behunyászkodott, mostmeg már nagy a pofája is. Pókmajom ugyanúgy utasítgat mint Ádám. VAlahol elkeserítő hogy a két oldal harcából a tisztességtelenség, ármánykodás, geciség, rosszszívűség, ártani akarás, GONOSZSÁG jött ki győztesen.
Ádám ma is bebizonyította hogy milyen elvhű, jó ember. Ki barátot talál, aranyat talál.

Legnagyobb poén hogy még mindig nem esett le az ostobenkó ribadványoknak hiába zárják ki Alízt, meg tartanak össze, a lovettát egy fiú-lány páros nyerni... :D

will 2011.05.12. 22:34:32

velveten miért nincsen interjú??? kiváncsi lennék, hogy azóta tartja-e a kapcsolatot Ádám Danival, illetve, hogy ő is olyan fasz-e, hogy sértődötten közli, hogy nem indult be a médiakarrier a tévében napozástól. :)

mocskosmacska 2011.05.12. 22:34:34

@candyperfumegirl: Ja, amikor nézem őket, az az érzésem, hogy nagyanyám kiengedte a csirkéket az ólból és azok kotkodácsolva futkosnak.

beacska 2011.05.12. 22:34:53

@mocskosmacska: Danit nemcsak jobban szereti, hanem jobban is megbízott benne.és nem véletlenül.

Méghogy Niki elkezd játszani...hahhh...

És Alízzal hogy b*sznak a lányok! ezek még mindig nem...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 22:35:49

Egyáltalán nem az a baj, hogy Ádám kiesett (mármint Pókmajom szempontjából). De mondjátok meg nekem hogy lehet ilyen gusztustalan módon viselkedni? De komolyan?? Ahogy Ádám lelépett átvette az irányítást, pedig rohadtul azt szajkózta hogy azért kell kiejteni a fiúkat hogy mindenki azt csinálhassa amit akar. Undorító ótvar kurva (bocsánat)

répakörte 2011.05.12. 22:35:55

@soymilk: Erre én is kíváncsi lennék!

Bubba Rogowski 2011.05.12. 22:36:14

Kristóf meg átment plüssmaciba, amikor mondta Alíznak: "nekem se ... esne nehezemre... sírva fakadni...dehát.........férfi vagyok"

beacska 2011.05.12. 22:36:27

@mocskosmacska: Milyen taktikája jött be????? nem hiszek a szememnek???

HÁT SEMMI SEM ÚGY TÖRTÉNT, MINT AHOGY AKARTA!!!

Csak nem volt esélye sem, hogy kiessen...ennyi..

Cirmix 2011.05.12. 22:36:36

@Gunther: Én is ebben bízom, bár azért 2x nem merik megtenni, hogy visszahoznak kiesett játékost.
Pedig Ádámnak igazán nagyon örülnék!!!!! Ő ért a legtöbbet a csapatban, nem tehetett mást, fel kellett áldoznia magát. Tett egy meggondolatlan kijelentést, ha nem áldozta volna fel magát, nem lett volna többet becsülete a többiek előtt.
Csapdába csalták, kösz szerkesztőség!
Fújj.

mocskosmacska 2011.05.12. 22:36:46

@beacska: Igen, Niki a nagy játékos. Dani - márcsak Ádám miatt is - valszeg kitartana mellette. De ő inkább Pókmajommal lóg, aki nő és nem tud mellé állni.

GRX 2011.05.12. 22:36:50

Nna. Egy valódi Keresztapa tartja a szavát és tudja, hogy kell elegánsan távozni. Ennyit arról, hogy kiben mennyi gerinc van.
Azt ugye mindenki levágta, hogy a "Ki a legellenségesebb a Hotelben?" című közvélemény-kutatás eredményei még nem kerültek nyilvánosságra? Csodálkoznék, ha nem lett volna célja, fogadjunk, hogy még lesz szerepe az eredménynek a későbbiekben.

foxglove (törölt) 2011.05.12. 22:37:27

@Gunther: ha nem lesz velveten interjú, akkor...?

Homeoffice 2011.05.12. 22:37:45

@Cirmix:

Nemnem..én egy arcért szeretném ha visszahozzák..
Nikinek amikor rájön hogy elbaszta.

mocskosmacska 2011.05.12. 22:38:04

@Bubba Rogowski: Szerintem aranyos volt, még ha nem is gondolta olyan komolyan.

szepi79 2011.05.12. 22:38:14

@Tzimisce: "Nem, Niki csak akkor megy, ha Pókmajomnak már nem kell, az pedig max akkor lesz, ha Alíz már nem lesz bent."

csak éppen nem a lányok szavazzák ki egymást, ha a fiúk a csajokat. jelenleg aliznak 2 srác is boldogan bállna a háta mögé, ergo ő van a legjobb helyzetben.

beacska 2011.05.12. 22:38:33

@soymilk: a tekintetről nem érdemes vitázni, de azt látta benne, valszeg, hogy saját bevallása szerint is fakéreg: origó érzelem, nem lehet kibillenteni.

és remélem, végre eljutott a kis agyába az is, hogy NEM BÍZUNK SZANDRÁBAN!

Kivétel 2011.05.12. 22:38:44

@Tzimisce: Bizony így van:) Párom csapatában mindenki az, vagy az lesz, csak még épp most járja:)) Csak ott 3 doktor van:) De gondolom most ebben a nagy "drámában" ez nem nagyon érdekel senkit:)

Cirmix 2011.05.12. 22:39:38

@GRX: De hát volt szerepe a kérdésnek, aki kiesős, annak a támogatóit megkérdezik, ki áldozza fel magát.
Ennyi.
Kiszámítható volt, hogy Danit akarják a legtöbben kinn látni, tudható, hogy Dani kiket fog felírni támogatóknak, szal totál látható volt a kimenetel.

Zsoma 2011.05.12. 22:39:42

Az eheti +18-ban meg mi lesz, ahogy Szutyadék két felcsatolhatóval double penetrateli Pontyszájt egy raklap kokainon a spájzban??

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 22:39:52

@Bubba Rogowski: hát mert cuki. Többek között ezért is kellene nyernie :D

deltaTheEnd 2011.05.12. 22:40:10

mondjuk ja gecik voltak a szerkesztők mert ők tudták mi a csízió hogy dani fog menni és direkt irattak egy papirt ami alapján ádámot 50% os halálnak tették ki, sőt.

így is haza lehet küldetni egy játékost, bravó szerkesztők. (mondjuk felfoghatták volna h ő viszi a showt, úgy ahogy kétszer megmentették szandrát a show kedvéért)

foxglove (törölt) 2011.05.12. 22:40:29

Bocsánat előre is Dani rajongóitól és Pókmajom utálóitól, de hajrá mindenki mínusz Dani (és mínusz a legutóbbi 2 ember). Soha nem kedveltem Danit, de innentől szeretném, ha ő esne ki legközelebb. Pókmajomról meg annyit, hogy ő legalább annyit melózott idáig, mint Ádám, megérdemelné, hogy nyerjen.

beacska 2011.05.12. 22:41:26

@Kivétel: de, engem igen, az én fiam is vízilabdás, már éppen akartam kiállni értük, mikor megelőztél ;D

Bubba Rogowski 2011.05.12. 22:41:37

@mocskosmacska: aha, az ilyesmi mindig kivált egy buksisimogatást.

énszóltam 2011.05.12. 22:41:43

azért az érdekes hogy ez a három csaj, hogy lett ilyen jó barátnő, hiszen Szandra osztotta rendesen a Lindát, a Nikivel meg egymást

de Aliznak jó meglátása volt hogy fiúkkal kell jóba lenni mert egy pár jut el a végéig

most azt mondom neki kéne nyernie, bár most hogy csak hárman vannak a Danival meg a Kristóffal eléggé szopóágon vannak

a copfos 2011.05.12. 22:41:46

Nee máááár! Megmondtam, hogy jó gyerek ez az Ádám:-(

Cirmix 2011.05.12. 22:42:00

@deltaTheEnd: Éppen ezt mondtam az imént.

Az Éden szerkesztőség pont olyan pofátlanul manipulál, mint a VV-ban.
Azt sem néztem többet, miután kilógott a szőrös lóláb :(

_Molly 2011.05.12. 22:42:29

@mocskosmacska:

Szimbólikusan értettem.:)

A pasas jelentkezik önkéntesnek a háborúba, a legjobb cimbire meg rábízza a feleségét, hogy vigyázzon rá. Jó sok asszonykönny hullt már az ilyen önfeláldozó férfiak miatt. nekem ez jutott eszembe erről a Éden-beli szituról.

De még ezer ilyet tudnék, mert a pasiknak szinte mindig fontosabb, hogy a férfitársadalomban jó fejnek tűnjenek, mint hogy az asszony szoknyáján üljenek.:)

beacska 2011.05.12. 22:42:44

@foxglove: háát, Dani tehet erről a legkevésbé, de szíved joga.

répakörte 2011.05.12. 22:43:07

@deltaTheEnd: Én is így látom a helyzetet. Gondolom, azért tették, hogy ne legyen egy biztos pár se a végére.

Cirmix 2011.05.12. 22:43:11

@foxglove: Pókmajom???? Inkább megtartom a véleményem rólad ezek után.

rafijo 2011.05.12. 22:43:31

Senki nem mondhatja, hogy nem izgi a műsor :)
Az előbb elzavartam az asszonyt, mert nem értünk egyet.
Ekkora féreg csapatot, mint ami most összeállt...
A Lindát Szanda lealázta amennyire csak lehet. Erre most Linda ott nyalizik neki. Ilyet is csak a nők tudnak.

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2011.05.12. 22:43:33

@Gunther: Ó igen. Lehet, hogy hímsovinisztának tűnök most, de Ádám kavarása messze nem volt annyira szégyen, mint Szandráé.
Viszont ismét bejött a nagy igazság. Nincs dühösebb és bosszúállóbb egy olyan nőnél, aki felajánlotta, hogy dugd meg, és te nem tetted meg.

Daneee29 2011.05.12. 22:44:13

Atyaúúúristen. Két szimpatikus lány van már csak benn: Alíz, Lotti.

Ennél a Lindánál, még egy marék döglött légynek is több IQ-ja van. Szandra ott basztatta ahol tudta, sőt még meg is mondta neki, hogy utálja, és mégis úgy nyalja a seggét, mintha 10 éve a legjobb barátnők lennének. Most vagy elfelejtette, vagy rohadtul fél. De ahogy megjátssza a nagy okost, az roppant irritáló, főleg azzal a transzvesztita fejjel.
Nikinek meg ennyit ér a barátság. Amikor visszajött Dani majd megujjazta magát, majd miután már a 131241. részegsége után valamit be mer szólni neki, játssza a sértődöttet. Tipikus pénzes lotyó. Nem értem a nagy átpártolását, de legszívesebben fognék egy péklapátot, és egy akkroa fülest adnék neki vele, hogy visszarepüljön a gerillálkhoz.
Szandrát utálom, mint a bűnt. Egy nagy senki lenne, ha nem mindig mellé állna a sors, akit most nevezzünk szerkesztőknek. 2 védettség miatt maradt csak benn, s azért, mert most két hétig a fiúk választottak párt.
Ádámot sajnálom, színt vitt a műsorba, ha megy a VV5-be, akkor majd nézem azt a showt.

mocskosmacska 2011.05.12. 22:44:18

@Benyeszke: Szerintem is cuki volt. A receptjeidet most nézegetem, tök jók.

Kivétel 2011.05.12. 22:44:20

Most akkor újabb kérdés merült fel bennem: Mitől jobb az, hogy a végjátékban azoknak kell kitenniük egymást, akik kedvelik egymást, nem pedig azoknak, akik nem?

Solid214 2011.05.12. 22:44:33

@énszóltam: ott a Lotti is, az a lány még nem állt be egyik oldalra sem. A Lacit meg úgyis viszi Niki mellőle...

Nalbi99 2011.05.12. 22:44:51

Így van, az ellentétes neműekkel kell jóban lenni, lehetőleg minél többel. Ostobák ezek lányok nagyon. Mondjuk ezt egy kicsit a fiúk is benézték, már az elejétől kezdve, de legalább ők kompenzálták ezt a lóvéosztásos bulival.

Ui: a vízilabdázók között van a legtöbb felsőfokú végzettségű, jó sötét, aki mást állít:-)

Homeoffice 2011.05.12. 22:45:02

@énszóltam:

Jaja. Alízka mögé 2-1 ember simán befér.
Nikiben meg már csak az bizik aki síkhülye. (Jó tudom hogy egy játék az egész de én berugtam volna a medencébe...)
Emlékszik mindenki, amikor a trióval pacsizott (egy mindenkiért mindenki egyért?)

Zsoma 2011.05.12. 22:45:05

@Tzimisce:
"Nincs dühösebb és bosszúállóbb egy olyan nőnél, aki felajánlotta, hogy dugd meg, és te nem tetted meg..." WORD, bevésem a mestergerendába a bejárat fölé...

tessloff 2011.05.12. 22:45:40

Ha Danibann van egy kis gerincesség, nem fogadja el. Nem tudom, hasonló helyzetben ő is feláldozta volna magát? Tuti nem. Mindenesetre én még Kata kiesése után olvastam a nyilatkozatát, és az jött le, valaki a kezdő csapatból nyeri meg. Remélem nem Dani lesz, és Alíz-Kristóf sokat dolgozott, hogy elvigyék a fődíjat. Aztán azt sem lehet tudni, hogy a kezdetek kezdetén, mikor Niki Danival volt egy pár, mit sütöttek ki!? Lehet, hogy lesz még itt meglepetés.
Ádámot nagyon sajnálom, mert legalább pörögtek az események.Ezek az új fiúk, és az új lány egy nulla.

répakörte 2011.05.12. 22:45:41

@beacska: De Dani megtehette volna, hogy azt mondja, köszi haver, rendes vagy, de inkább megyek én, már a tudat is elég, hogy megtetted volna. És akkor Ádám marad.

Bubba Rogowski 2011.05.12. 22:46:03

@rafijo: jó, de az éden csajok miatt ne zavard el az asszonyt!

megbosszulja :)

mocskosmacska 2011.05.12. 22:46:32

@énszóltam: Szerintem úgy lettek jó barátnők, hogy mindhárom egy hülye picsa.

Jozeph Pelikahn 2011.05.12. 22:47:34

Ádámnak három oka is volt a távozásra:

- mindenhol hangoztatta, hogy bizony megtenné, aztán segget csináljon a szájából? (magas labda volt a szerkiknek, nem lehetett nem lecsapni),

- Dani érezte a veszélyt, próbált is kavarni, de Ádám hangosan leállította (pedig megvolt a megoldás),

- Niki

beacska 2011.05.12. 22:47:43

@tessloff: nem volt rá esélye, hogy ne fogadja el. Vagy te hallottál ilyen kérdést? ott csóválta a fejét, hogy "neee", de őt nem kérdezték meg!

beacska 2011.05.12. 22:48:16

@répakörte: de nem tehette meg!! őt nem kérdezték erről.

_Molly 2011.05.12. 22:48:17

A Kristófban föl sem merült, hogy ő áldozza föl magát? :-o

Alízzal különben nem az a baj, hogy a kemény (fiú)maghoz csapódott, hanem hogy beárulta nekik a lányokat.

Ezt nem úgy hívják, hogy spicli?

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2011.05.12. 22:48:40

@Gunther: Niki, ahogy korábban írták, péklapát pozitív, és azt kell, hogy mondjam, hogy hozzá képest Szandra korrektebb, mert ő az elején megmondta a tutit.
@Zsoma: Köszi, de nem saját duma, nem az enyém a copyright :)

candyperfumegirl 2011.05.12. 22:48:59

Basszus, a Don meg...ááh, ott szidtam fennhangon, hogy nem lehetsz ilyen hülye, közben meg csak állja a szavát, és megbízik a barátaiban, akikkel megbeszélték az osztozkodást. Valamint legyőzetlenül távozik, ez illik is hozzá. Én nem titkoltam, hogy őt bírtam a legjobban (meg Kristófot), ha már lehet egyáltalán szimpatizálni bárkivel egy olyan műsorban, ahol az a dolga mindekinek, hogy fúrja a másikat, de Korelóne a maga tahóságával együtt is a legegyenesebb és legszilárdabb értékrenddel bíró ember a csapatban. (Kristóf is, csak ő egyszerűbb) Az a baj, hogy ezek a tulajdonságai most a vesztét okozták, ő ígért valamit, és azt komolyan is gondolta. Elítél bizonyos viselkedésformákat, és ezt nem tudja titkolni, így idegenedett el Nikitől, és ha megszakadt volna sem tudott volna Pókkal smúzolni, és sajnos a szakadár retek ellenséget látott benne a kezdetektől. Ahogy én látom, ő a gerincességének köszönheti azt, hogy most távozott (Levi még hasonló eset), a szarkavaró, képmutató szarok meg legyenek büszkék magukra.

Az is milyen volt már, amikor Linda azért szívta Alíz vérét, mert Alíz nem kétszínű (csak nekik viszel infókat, nekünk nem!) WTF?!

Nalbi99 2011.05.12. 22:49:34

Egyszer valaki kitalálhatná, hogy újranyomnának egy ilyen valóságshow-t az elejétől. Teljesen más lenne a végeredmény és a kiesők, érdekes lenne szerintem nagyon.

Savafan 2011.05.12. 22:49:47

@candyperfumegirl: teljesen egyetértek veled! ezt a piócát látni is fáj:(( és, ahogy kiböfögi a száján azokat a utasításokat, amiktől eddig ódzkodott. ez a két picsa meg nyalja a seggét, pedig ha jól emlékszem mindkettőnek a szemébe mondta, hogy hülye picsák. vagy valami hasnolót. most meg együtt kavarják a szart. nekem olyan érzésem van, hogy PM Robival fogja kitenni Lindát, de akkor már későnjön rá a buta liba, hogy faszán megvezették:))

beacska 2011.05.12. 22:49:48

@_Molly: azért Alíz óvatos volt ám! nem a párválasztás előtt mondta, hogy figyelmeztesse őket, hanem csak, amikor már kizárták maguk közül!!!

répakörte 2011.05.12. 22:49:49

@beacska: Ha gerinces vagyok (és nem csak a pénz számít), akkor nem is kell kérdezzenek, mondom magamtól. Hogyne tehette volna már meg?

candyperfumegirl 2011.05.12. 22:49:52

Nem biztos, hogy nézni tudom majd a jövő hetet, de remélem, Kristófnak, Daninak és Alíznak lesz annyi esze, hogy összehaverkodnak Lottival, és legalább megpróbálnak nyitni Attila felé.

a copfos 2011.05.12. 22:49:53

Szandrától meg hányok. Ez a majd én megmentem a népet, mert olyan jófej vagyok, aztán hopp, máris én vagyok az atyaúristen egész ismerős a politikából is, de hát drámában nem politizálunk:-)
Nagyon sajnálom, hogy Ádám kiesett, és remélem, Szandrának végre letörik a szarvát.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.12. 22:50:12

@Benyeszke: "Egyáltalán nem az a baj, hogy Ádám kiesett (mármint Pókmajom szempontjából). De mondjátok meg nekem hogy lehet ilyen gusztustalan módon viselkedni? De komolyan?? Ahogy Ádám lelépett átvette az irányítást, pedig rohadtul azt szajkózta hogy azért kell kiejteni a fiúkat hogy mindenki azt csinálhassa amit akar. Undorító ótvar kurva (bocsánat)"

Tökéletesen igazad van! Végig gusztustalan volt a viselkedése. Nem Ádámot sajnálom, hanem hogy ezzel ilyen hatalma lett ennek a rongynak. Ahogy élvezi a hatalmát, undorító, meg a bábjai is.

Én még abban reménykedem (magam sem hittem volna), hogy Robi Daniék mellé áll. Voltak olyan kijelentései Lindának.

GRX 2011.05.12. 22:51:09

@Cirmix: Meg kellett nevezni 2 szövetségest és 1 ellenséget. A "Ki az ellenség?" c. körkérdésnek eddig milyen szerep jutott? Mert szerintem semmilyen.

beacska 2011.05.12. 22:51:54

@répakörte: szerintem ez nem olyan helyzet volt. de ezen kár is vitázni. Eddig senkinek nem jutott eszébe alkudozni, ha H.É. mondott vmit.

beacska 2011.05.12. 22:53:43

nnna, remélem, holnap délelőtt a Szandra szurkolók fognak itt tumulni, mert akkor többet tudokj dolgozni.

én megyek, jó volt veletek szurkolni, cakát!

foxglove (törölt) 2011.05.12. 22:53:52

@beacska: tudom, tudom, természetesen valahol tisztában vagyok vele, hogy nem tehet róla, de mégis haragszom rá. Nem tudom megmagyarázni.
@Cirmix: ez alapján van véleményed rólam? ééérdekes

tessloff 2011.05.12. 22:53:59

@beacska: Ha a küszöbre fekszik és azt mondja, megyek én, mert már annyi (2) esélyt kaptam, szerinted T69 nem megy bele a dologba? Meg sem említette, fel sem hozta, mint lehetőséget, nem is erősködött. Mégegyszer megkérdezem, szerinted fordított helyzetben...???

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.12. 22:54:08

@Cirmix: "Tett egy meggondolatlan kijelentést, ha nem áldozta volna fel magát, nem lett volna többet becsülete a többiek előtt.
Csapdába csalták, kösz szerkesztőség!
Fújj."

Remélem ezt helyrehozzák valahogy. ha más nem, hogy Alizékat segítik ezen túl. Nekem kell valami pozitív végkifejlet, mert forr az igazságérzetem. Különben elássa magát nálam a csatorna. Sose nézek valóságshow műsorokat, hosszú ideje ezt nézem először, de ha így lesz vége, akkor ez volt az utolsó is részemről. :(

répakörte 2011.05.12. 22:54:20

@beacska: Igaz, kár vitatkozni.
Nekem csak az szúrja a szemem, hogy Dani már túl sok esélyt kapott a szerkiktől.
Az pedig egy másik kérdés, hogy hogy nem jut eszükbe, mikor basszus simán megtehetnék. (ha a vévénél lehetett, itt is lehet)

a copfos 2011.05.12. 22:54:37

Folyamatosan azon puffogok, hogy Pókmajom csak a szerkesztőknek köszönhetően maradt bent, Ádámot meg kvázi direkt kirakták. Mér?

Kivétel 2011.05.12. 22:55:46

@will: ja és bocs, nem kötözködni akarok veled, csak a tények miatt: 2O másodperces kiállítás van, kétperces az szerintem kézilabda lesz

répakörte 2011.05.12. 22:56:08

@GRX: És a lányok által kitöltött pozitív tulajdonság-lista? Lehet, hogy csak elterelésnek szánták a szerkik.

GRX 2011.05.12. 22:56:19

@Nalbi99:
Cirmix 2011.05.12. 22:39:38

Homeoffice 2011.05.12. 22:56:38

Valamit jól csinálhatnak a Viasat 3 ban hogy olyan népek akik nem néznek reality típusú műsorokat most itt vitatkoznak..
Nem igaz Tzimi?:)))

abi100 2011.05.12. 22:56:53

Látszott Nikin mennyire bántotta Ádám kiesése, kész örömtáncot lejtett Szandrával kb. 5 perccel utána. Kár ennyit műsoroznia Danival, nem túl hihető a fájdalma. Nem Dani mentségére, mivel megérdemelte volna, hogy kiessen, amiért ennyire megbízott Szandrában, de lehet, hogy nem utasíthatta vissza a megmentést.Közben mutogatta, hogy ne tegyék.

tessloff 2011.05.12. 22:57:42

azt se felejtsük el, a csajokról is készült hasonló "teszt"! Remélhetőleg azt is sikerült kiértékelniük, és legközelebb lefújják a borítékokról a port, és felhasználják. Szegény Ádám! Akkor Pókmajommal repül majd haza?

répakörte 2011.05.12. 22:58:00

@a copfos: Szandra és Dani a szerkik kedvencei. A miértre én is kíváncsi lennék.

Bubba Rogowski 2011.05.12. 22:58:04

Hát én előre pököm a markomat, mit fog írni Sixx erről a drámáról reggel.

és ha valakinek lenne érkezése, megvitathatná velem, hogy Lindának miféle otthonkája van, az a szürke, mindenféle színes pántok meg szalagok, ide-oda kötözi őket, vagy csak úgy lógnak...
már láttam rajta egyszer-kétszer, és azóta motoszkál ez a kérdés a tudatalattim mélyén...
Ja meg Robi cipője.

Homeoffice 2011.05.12. 22:58:37

@tessloff:

Ne feledd, hogy amikor Dzsenike kiesett, a lányok is írtak egy listát..
Lehetett egy alibi lépés is...

Savafan 2011.05.12. 22:58:41

ugye jól emlékszem, hogy a korleone-kristóf-dani-niki négyes beszélte meg a pénz elosztást? nem vennék rá mérget, hogy niki ezt tartaná. pláne, hogy ennyire útálja danit. és az ádám búcsúnál, hogy mutatta, csak kristófnak segít, daninak nem. ha kristóf a következőnél beáll niki mögé és dani pedig alíz mögé akkor talán mindketten maradnak:)

yilane 2011.05.12. 22:59:10

Nem hittem volna, de Ádámot nagyon sajnálom.

Pókmajom stílusa gusztustalan, a két másik lány meg nagyon sötét. Főleg Linda, akit Dani nem tudom mivel bántott meg, viszont Pókmajom olyanokat mondott róla, hogy szóba állnia sem volna szabad vele, ehelyett meg bratyizik. Remélem Pók lesz az, aki kiteszi Lindát, no meg Robi, csak, hogy érezze a törődést.

Hol a Velvetes cikk???

Din Serpahis 2011.05.12. 22:59:17

@a copfos: Senki se rakatta ki, maga döntött így. Eleve rizikót vállalt azzal, amikor állandóan hajtogatta, hogy ő a barátaiért bármikor feláldozza magát - ezzel segített megteremteni a csapatkoherenciát, de most kegyetlenül visszaütött a dolog.

Ez a Pókmajom-szerkesztők dolog meg hülyeség, ha nincs vér a pucájában, hogy kinyissa azt a borítékot, még aznap kihullik, esélye se lett volna még a ceremóniára se. Vagy ha nem állítja maga mellé a Prosztót, a Sógor simán kifúrta volna.

Cirmix 2011.05.12. 22:59:19

@mosoly73: Ebben egyformák vagyunk, én sem nézem többet, ha valahogy nem szolgáltatnak igazságot Ádámnak.
Csapdába csalták, nem volt mit tennie. Ádámot találtam a legszimpibbnek az egész kompániából, mégis azon izgultam, hogy áldozza fel magát. Miért? Mert ilyen kép alakult ki bennem róla, ezt kellett tennie.
Tisztelem.

bpetya75 2011.05.12. 23:00:09

Na azért ne avassátok már szentté a dont. Az, hogy képes azokra az időkre is gondolni, amik a műsor után jönnek, még nem nagy kunszt. Elmondta Póknak, hogy beáldozná magát Daniért. Meg kellett tennie, mert jóval többet vesztett volna azzal, ha nem teszi meg. Ettől még nem lesz jellemóriás. Valaki írta, hogy nyomott egy Levit. Hát nekem Levi jóval szimpatikusabb volt. Bár az tény, hogy azért a don is nőtt a szememben, miután nem szegte meg az ígértetét.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.12. 23:01:00

@rafijo: "Ekkora féreg csapatot, mint ami most összeállt..."

Aliz akkor lenne gáz, ha eszek befogadták volna! Mellesleg örülök, hogy Aliz + Kristóf páros összejött, és remélem meg is nyerik! Hajrááááááá ! :))))

a copfos 2011.05.12. 23:01:11

@GRX: Nyilván nézettség.De ha mos Dani megy haza, ugyanúgy állt volna a bál. Szóval miért játszottak rá, hogy Dani maradjon? Egyáltalán, minek engedték vissza??

MaryJaneWatson 2011.05.12. 23:01:21

Én eddig bírtam,hogy Pókmajom maradt, mert kicsit megkavarta az állóvizet, de ahogy ma beszélt Alízzal az minősíthetetlen volt. Eddig se volt szende szüzike, de most nagyon vérszemet kapott, az első percben ahogy visszaértek a ceremóniáról már láncolta magához csatlósait. Linda szegény, szinte fáj néznem, ahogy az ostobaság ordít a tekintetéből, Niki meg annyira dacos most, hogy könnyen beszippantotta őt is az új mag. Még csak most kezdődött az interregnum és máris szanaszét zilálva az udvartartás.... :)Részemről mostantól hajrá Kristóf és Alíz!

tessloff 2011.05.12. 23:01:56

Milyet szólna, ha 2 nappal a vége előtt visszahoznák Ádámot?

Edecker Bürger 2011.05.12. 23:03:02

Kérhetem hogy levegyétek a szemellenzőt? Szandra szerintem SOHA nem akarta Ádámot kirakni. Robbantani akart, igen, de a Királyra nem hegyezte ezt ki. Jól van, utáljátok. Ádám ezt magának csinálta, egy teljesen rejtélyes okból. Neee, hagyjuk ezt az örök barátság meg ilyen lózungokat.
Az én befutóm egyébként ez lett volna: Ádám, Kristóf, Alíz, Szandra, a többi teljesen mindegy.
Dani egyáltalán nem, pusztán azért, mert nem volt korrekt, hogy visszahozták.
Alíz a kedvenceim közé tartozik, de valóban elhelyezte most magát a spion cimkébe. Sajnos.

GRX 2011.05.12. 23:03:34

@a copfos: A Pápa-Csálécsöcs ellentétből kialakuló cirkuszra lehet építeni, sőt, mivel Pókmajom eredeti terve nem teljesült, most szőheti tovább sötét üzelmeit.

Cirmix 2011.05.12. 23:03:35

@foxglove: Hát mivel e legellenszenvesebb figurának tapsolsz, ez elég ahhoz, hogy az ember (macska) véleményt alkosson rólad.

_izée 2011.05.12. 23:04:18

@Edecker Bürger: kérhetem, hogy tedd le a szemellenzőt?

Kivétel 2011.05.12. 23:04:18

@Bubba Rogowski: nekem is feltűnt, meg az is, hogy Lottit még nem láttam fürdőruhában, még a bemutatkozó filmjében is - ahol mindenki fürdőruhában sétál a tengerparton - valami kis ruciban, lehet, hogy pont az általad említett "otthonkában" volt.. A cipő ... ott vágta el magát nálam Robi, amikor először megláttam rajta..:)

candyperfumegirl 2011.05.12. 23:04:52

@a copfos: ez idegesít engem is, de sajnos lehet, egyszerűen annyi történt, hogy amikor Korleóne azokat a "Daniért feláldoznám magam" kijelentéseket tette, meglátták benne ennek a forgatókönyvnek a lehetőségét, amit most meg is játszottak. Mert az nyilnvánvaló, hogy arra az esetre kellett a szövetgségeseket megnevezni, ha DANI kerül veszélybe.
Nem jobb sokkal így sem a szerkesztői belenyúlás, csak azt mondom, hogy szerintem nem Ádám kiejtése volt a cél/lényeg, hanem maga a dráma, az önfeláldozás, mert ilyen még nem volt a műsorban.

tigger2 2011.05.12. 23:05:27

Ádámnak minden elismerésem. Bár valószínűleg az életben én nem jöttem volna ki vele,de Ezt kevesen csinálták volna meg a bentlévők közül a másikért... Játék ez,vagy nem,25 millió fisznyák a díj,vagy nem,Ádám EMBER maradt... a büdöszsákot én meg már rég elindítottam volna a fülénél fogva lefelé a domboldalon..az egy lelki toprongy,minden negatív jelzőt megérdemel.
Azért az sem semmi,ahogy az öregember fejű műfog befarolt a fíregnek...hogy ennyire ne legyen tartás vkiben...

a copfos 2011.05.12. 23:05:36

@Din Serpahis: Honnan tudod, hogy nem tudta, mi volt a borítékban? Gyakorlatilag az volt az egyetlen olyan helyzet, amikor vki, aki nem új, védettséget kapott. Ha nem dobnak fel egy ilyen labdát, rég nem lenne bent.

Egyébként meg naívság azt hinni, nem a szerkesztők irányítják a játékot. :-)

bpetya75 2011.05.12. 23:05:38

@beacska: Meg sem próbálta. Kristóf megpróbálta lebeszélni Dettit, pedig neki sem mondták, hogy lehet.

Zsoma 2011.05.12. 23:05:48

Kíváncsi vagyok a műsor után szóba áll-e még Korleóne Pontyszájjal. Meg arra is, hogy két hét múlva a Mixben ahol a játékosokkal lehet majd a döntőt megnézni Szutyadékot hogy fogadja a nép. Remélem a Viasat már készíti a "Szandra férjet keres"-t és a medellini börtönből válogatnak az életfogytosok közül:D

yilane 2011.05.12. 23:06:03

Alízt hibáztatni azért, mert bent maradt Dani, szép logikai ugrándozás Szandra és Niki részéről.

2011.05.12. 23:07:01

@Edecker Bürger: Végre valaki, akivel egyetértek :)

Homeoffice 2011.05.12. 23:07:22

Ismétlem. Szép dolog a női szarkeverés, de a három lányra talán két pasi jut.

_izée 2011.05.12. 23:07:41

hány olyan kiválasztás volt a qrva bejövetele óta, ahol többen voltak a csajok? Kettő. Hányszor volt védettsége fordnak (escort)? 2 (kettő) +1 (plusz egy).

abszolút kiszámítható volt a felállás+Ádám várható lépése is. A bitch fekszik (de szép a magyar nyelv!) a viasatnak :D

foxglove (törölt) 2011.05.12. 23:07:43

@Cirmix: embermacska, direkt el akartam kerülni, hogy személyeskedés legyen, erre te már véleményeznél engem. Egyébként meg Korleónénak szurkoltam és tapsoltam ám én is idáig, és most éppen nagyon ideges vagyok, hogy kiesett, de ettől függetlenül PM-mal sincs semmi bajom.

candyperfumegirl 2011.05.12. 23:08:32

Az ellenséglista meg nem kerül elő szerintem, ha ilyen jellegű feladatot kapnak, akkor mindig 2 feladat van, hogy ne tudják kilogikázni, melyiknek lesz "sorsdöntő" szerepe. Amikor Dani kiesett, mint legellenszenvesebb, a legszimpatikusabbnak nem volt jelentősége, és amikor Jenny esett ki, mint a (második) legtöbb rossz tulajdonságot begyűjtő lány, a jó tulajdonságoknak, illetve a fiúkat érintő listáknak nem volt jelentősége.

lentilky 2011.05.12. 23:09:49

Amikor volt a pozitív-negatív lista, amivel Jenny esett ki, ott sem volt (vagy csak eddig nem, bár már nem valószínű, hogy előrántják - persze, ez az édenhotel, ahol blabla), szóval, ott sem volt a legpozitívabb fiúnak semmi szerepe. Így lehet, hogy ennek a szavazósdinak is csak az egyik része számított.

Niki pálfordulása meg tényleg eléggé kemény. Nemrég még kis híján szeretethiányból lenyelvmacsétázta Aliz szájszervét...

bpetya75 2011.05.12. 23:09:52

Hogy forrnak az indulatok :-D

Áruljátok már el nekem, hogy mitől gusztustalanabb Pók kavarása Donénál? Nem látom azt a fene nagy különbséget. Ja hogy a Pók nyíltan geci, a Don meg sunyiban volt az, csak a vége felé gyengült el annyira, hogy nyílt kirohanásai legyenek?

Bubba Rogowski 2011.05.12. 23:10:16

@Kivétel: nem, az Linda otthonkája. állandóan kötözgeti azokat a színes pántokat és olyan furán néz ki.

tigger2 2011.05.12. 23:10:22

Még annyit,hogy nincs bosszúállóbb,gonoszabb állat a hiúságában sértett nőnél...Még a pucát sem fogadta el a ponty,aki a rossz gumicsöcs helyett rakathatott volna inkább egy jó segget magának...:S:P:D

a copfos 2011.05.12. 23:10:33

@candyperfumegirl: Valószínűleg igazad van, de azért puffogok.:-)
Szandra meg undorító. Nem azért, mert manipulál, hanem azért, ahogy. Linda meg Niki, eh, sötét éjszaka. Ha vki úgy beszél velem, ahogy Pók Lindával, 5 m-es körzetembe sem jöhetne, nemhogy a pincsije legyek.

_izée 2011.05.12. 23:10:56

@Gunther: IQ ninja mind.

Ha most nem kezdik el Ádám emlékére keverni Nikivel a szart, akkor Kristóf és Alíz együtt marad és leszarják Danit. Ebben az esetben döntő, sőt.

rafijo 2011.05.12. 23:11:16

Én is bízom a happy endben.
Egyébként szinte biztos vagyok benne, hogy Pókmajom a szerkesztők embere. Az elejétől kezdve túl sok és túl jó információi (megérzései) vannak. És 2 védettséget kapott. Ha jól emlékszem nem volt olyan párválasztó, ahol több lány lett volna védettség nélkül.

terrortűrő tintatartó 2011.05.12. 23:11:35

király voltál, Ádi, az is maradtál, max respect!!! :)

SzopiSzandra pedig elmebeteg ámokfutása során kihagyta a számtásból azt a pozitív emberi tényezőt, ami számára eddigi performansza alapján teljességgel ismeretlen. az utójáték pedig még a kavarásánál is szánalmasabb...méghogy a szabad akaratért harcoltál, klikkesedő kishitler, muhahaha :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.12. 23:12:12

@GRX: "Meg kellett nevezni 2 szövetségest és 1 ellenséget. A "Ki az ellenség?" c. körkérdésnek eddig milyen szerep jutott? Mert szerintem semmilyen."

Nem volt rá szükség. Talán ha nem áldozza fel magát egyik sem, akkor az "ellenség" dönthetett volna. Volt már olyan teszt (fiúkról pozitív), amit nem használtak fel, mert valószínűleg máshogy alakult.

Daneee29 2011.05.12. 23:12:59

Az hogy pók, élvezetből csinálja, hogy a másiknak szar legyen, don a pénzért csinálta.

Cirmix 2011.05.12. 23:13:04

Na, ott a riport Ádámmal, nem fog visszamenni. :(

énszóltam 2011.05.12. 23:13:14

@_Molly:
hogy Aliz spicli lenne?

Szerintem egy játékos nem volt aki nem keveredett saját magával ellentmondásba és csinált teljesen mást mind amit előtte teéjes meggyőződéssel állított.
Még Ádám is ugyanazt csinálta mint Szandra igaz kicsit finomabban:)

Voltak persze konfliktus kerülő probálkozások mint a Kriszta LEvi, de érdekes, hogy őket is ugyanúgy kiközösítették, mégiscsak igaza lehet a közhelyes régi bölcsességeknek aki nincs velünk az ellenünk:))

Aliz is ilyen konfliktuskerülő volt, bár egyszer ha jól emlékszem megharagudott Ádámékra amikor visszahallotta, hogy feláldozhatónak nevezték.

Surranó pályán Aliznak kéne nyernie:))

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 23:13:53

@yilane: mindezt azért mert dugába dőlt a "jól felépített" tervük. Annak a három csajnak (Lindával együtt) annyi esze van mint egy marék szárított lepkének

Edecker Bürger 2011.05.12. 23:13:56

@_izée: Én egy játékot nézek, és a látottakhoz képest drukkolok. Nem drágám, nem érdekel senki háttere, magánélete, semmi. Alapvetően vannak kedvenceim (voltak, pl. Levi, vannak, pl. Kristóf) de nem vagyok hajlandó fröcsögni a gyűlölettől egyik játékosra sem.

Értem én, (SZEMÉLYESKEDÉS következik) van itt pár kommentelő, aki azzal, hogy megadja az alaphangot egy-két szereplőre, azt hiszi, az a kurva rohadt nagy igazság. Hát nem.

Cirmix 2011.05.12. 23:14:09

@Daneee29: Nem a pénzért csinálta, olvasd el a vele készült riportot.

rafijo 2011.05.12. 23:15:03

@bpetya75: A stílus sokat számít. Pókmajom hogy beszélt az emberekkel? Kutyázta őket pedig nem volt semmi alapja.
Egyébként nálam a heti teljesítménye alapján Niki magasan a leggusztustalanabb lény.

_izée 2011.05.12. 23:15:32

eddig is sixx jegyezte a velvetes cikkeket? :-o

Savafan 2011.05.12. 23:17:11

@bpetya75: az egyik az eszét használva tud manipulálni, a másik pedig alapvetően rosszindulatú:)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 23:17:44

@Cirmix: Danival is volt riport amikor kiesett, aztán tessék

yilane 2011.05.12. 23:19:17

@_izée:

Hoppá, tényleg. Nem hiszem.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 23:19:36

Nikin azért nem csodálkozom mert sok ilyen embert ismerek. Gondolkodni az nem sikk, egyszerűbb vakon skandálni más elképzeléseit anélkül hogy egy fél pillanatra átgondolná mit csinál. Ő maga megmondta hogy könnyen irányítható ember. Erről szól az általános és a középiskola

Savafan 2011.05.12. 23:20:23

@_izée: nem. de a király megérdemli a legjobbat:)

candyperfumegirl 2011.05.12. 23:20:59

@Cirmix: nagyon jó cikk lett, köszi sixx!

Edecker Bürger 2011.05.12. 23:21:27

@Ljubica: Helló, helló! Eltűntél már vagy egy hete! Tegnapelőtt is csak közvetítést írtam, de ma nagyon felb@szták az agyam. Már tényleg hiányzik a kezdetekben tapasztalható vidámság és gonoszkodó viccelődés. Emmán nem ugyanaz. Ha nem kiabálsz együtt a farkasokkal, akkor elmarnak.

_izée 2011.05.12. 23:21:28

@Edecker Bürger: ühh...akadémiai székfoglaló, gratulálok.

Szerintem az a szemellenző, hogy a véglény nem akarta kiejteni Ádámot. Akarta, csak belátta (azt hitte) nem tudja a sáska (niki) miatt. Be is próbálkozott.

Szandra (leírtam!) pedig a múltjától függetlenül is oly gyönyörű jellemrajzot festett (fest nap, mint nap) nekünk, ami számomra megkérdőjelezi minden egyes rajongója értékrendjét, értelmi/érzelmi intelligenciáját.

yilane 2011.05.12. 23:21:38

Azt azért Ádám elmondhatja magáról, hogy nem készültek róla nagyon kínos jelenetek a hotelben.
Niki, Szandra és Csudapöcs vagy akár Szöszi is szénné éghetett, amikor nézte a saját ÉH-beli szereplését.

Britte 2011.05.12. 23:21:43

Ádám, hol vagy????? :((((

Basszus! Én sokkot kaptam!
Én megmondtam, hogy elgurult a csajok gyógyszere!:)
Felfoghatatlanul gusztustalan amit ezek csinálnak!
És hogy bántak már Alízzal utána azok a hülye p...k?
Remélem a fiúk kitalálnak valamit, hogy kipaterolják Pókmajmot meg Lindát.
Ha ők nem lennének bent, akkor Niki eltemethetné magát.
Alíz miért ült a lányok asztalánál az előzetesben azok után, hogy ekkora gyökerek voltak vele a csajok?

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.12. 23:21:48

@Zsoma: "Remélem a Viasat már készíti a "Szandra férjet keres"-t és a medellini börtönből válogatnak az életfogytosok közül:D"

:))))))) vagy Szandra öribarit keres! :)

bigél 2011.05.12. 23:21:50

@Edecker Bürger:
"nem vagyok hajlandó fröcsögni a gyűlölettől egyik játékosra sem"

Egyetértek. Én is csak nézek néha, hogy micsoda indulatokat hoz ki ez a műsor néhány emberből.

Az én "kedvencem" Levi és Gábor volt, most már nincs kedvencem (bár Kristófon néha nagyon jókat szórakozom), csak érdeklődve figyelem, hogy mi lesz.

Daneee29 2011.05.12. 23:21:57

Ebből a cikkből nekem kiderült, hogy Ádám volt a hotel legértelmesebb lakója.

Jasmine2 2011.05.12. 23:22:29

Nem értem miért tartják Alízt árulónak? Mi olyat csinált amit ők nem? Ja és pont Niki dumál neki? Jesszus, honnan szedték ezeket össze? Nekem eddig nem volt bajom különösebben Nikivel meg Pókkal, a lófejűt meg khmm... valahogy inkább a férfi kategóriába sorolnám... Nem lehet hogy annak választották be eredetileg és ez lesz a csattanó? Na mindegy. Szóval ez a három most nálam elásta magát a viselkedésével. Hányadék.

Edecker Bürger 2011.05.12. 23:22:38

@_izée: Kérhetem hogy szállj le rólam?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 23:23:07

@yilane: Csudapöcsöt kéretik nem bántani :D Egyébként szerintem pont ő volt az aki leszarta mit látott belőle a világ. Elfogult vagyok a segge miatt, bocsáss meg nekem :D

Edecker Bürger 2011.05.12. 23:24:40

@Ljubica: Na basszus, válaszoltam, oszt semmi nem ment el.
Hiányollak már vagy hetek óta.

yilane 2011.05.12. 23:25:01

Ádám kiesésében azonban benne van jócskán a triumvirátus keze. Kristóf gyönyörűen befűzte az Újlányt, aztán mégse állt mögé senki, hanem bevállalták Szandrát. Ezt Dani és Ádám is csúnyán benézte. Pedig a szerkik annyit megtettek értük, hogy nem engedték Nyikhajnak, hogy Újlány mögé álljon, ami nagyon helyes is volt tőlük.

yilane 2011.05.12. 23:25:53

@Britte: Mert az a lányok asztala. Talán épp reggeliznek. :)

_izée 2011.05.12. 23:26:12

"A kiesése előtt egy héttel Szandra megkérdezte tőle, feláldozná-e magát Daniért, <...>"

véletlen volt-e?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 23:26:13

@bigél: őszintén megmondom engem most először mérgelt fel nagyon ez a műsor (illetve Szandra). Egyszerűen felfoghatatlan számomra hogy léteznek ilyen gonosz emberek. És ne mondja senki hogy az ahogy este viselkedett megjátszás meg játék volt, ez már a valódi énje.

@Edecker Bürger: napok óta megy a teljesen fölösleges személyeskedés ami valóban tönkreteszi a hangulatot. De egyre inkább úgy tűnik nem lehet mit tenni ez ellen, sajnos.

répakörte 2011.05.12. 23:28:44

@Edecker Bürger: +1 egyetértés.
@bigél: +1 ide is!

És: kérjük vissza Levit és Gabit!

Britte 2011.05.12. 23:28:59

@yilane: Szabályba lenne foglalva hogy nem ülhetnek a fiúkhoz? Nem hinném! :)
Már többször volt amúgy is hogy átültek a fiúk a lányokhoz vagy fordítva.

Savafan 2011.05.12. 23:29:26

én nem értettem a férfi hármas miért volt ennyire biztos abban, hogy PM benntartja a pápát. nikivel összerúgta a port, a páros beszélgetésük sem végződött jól és szétállócsöcs folyamatosan együtt búgott pm-vel. ez sem esett le nekik?

Edecker Bürger 2011.05.12. 23:29:44

@Ljubica: Majd kicsit később visszajövök, nekem ez itt most túl sok. (Úgyis bagoly vagy te is.)

bpetya75 2011.05.12. 23:29:54

@Savafan: Fene tudja. Lehet, hogy igazuk van a hotelbuxáknak, és valójában Dani a manipulátor.

yilane 2011.05.12. 23:30:36

@Benyeszke: Bocsánat, nem akartam a lelkedbe gázolni. :)) De hogy mit látott Csudapöcsből a világ, azt úgy nagyjából mindenki el tudja mondani. :)

Zsoma 2011.05.12. 23:31:17

Leoncio óta embert még nem utáltak úgy a magyar tévénézők, mint Szutyadékot:D És így van, vissza Sógort a hotelbe, mióta megvonták a Sógicilint a két ribitől teljesen kezelhetetlenek...

terrortűrő tintatartó 2011.05.12. 23:31:26

@terrortűrő tintatartó: hát nekem Ms. Tisztelet (indián nevén: Aki Csak Felvett Szerepe Szerint Geci) már csak így marad. egyfajta karikatúra, csaképp az Alkotónak szar napja lehetett...

Cirmix 2011.05.12. 23:32:09

@Benyeszke: Akkor még van remény. :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 23:32:47

@yilane: hát ez az, a seggét látta mindenki. Érthetetlen hogy miért csak Liller meg én vagyunk ráindulva :D

@Zsoma: kicsit vicces kicsit szomorú tény de valóban ez van.

Ljubica 2011.05.12. 23:33:49

@Edecker Bürger:
"Ha nem kiabálsz együtt a farkasokkal, akkor elmarnak."
Farkasok, lóf.asz. :) Csak átalakult libalegelővé, ahol ez a blikkmagazin-szintű kommentelés a jellemző.

yilane 2011.05.12. 23:34:27

Daninak és Kristófnak sürgősen barátkozniuk kellene Robival és Lacival, plusz erősen fűzni Nikit és Lottit (végre eszembe jutott a neve!)hogy gyengítsék Szandra hátországát.

Jön még be új vagy már kezdődik az aprítás?

Sajnálom, hogy így a végén 3 teljesen új szereplő is van.

répakörte 2011.05.12. 23:34:45

@Ljubica: Libalegelő :DDD ez tetszik! :)

bpetya75 2011.05.12. 23:35:14

@rafijo: Na látod ez az. Én itt jókora kettős mércét látok. Pók kutyázza az embereket, Don meg tök korrekt volt mindenkivel?

Pók fele annyira sem okos, mint hiszi magáról, és össze-vissza beszélt, mert lövése sem volt róla, hogy ki lehet szövetségese. Az is jó időbe telt, mire rájött, hogy szüksége van néhány emberre a saját oldalán, hátha nem kap több védettséget.

Szal félreértés ne essék, nem istenítem én a Pókot, csak nem szeretem azt, amikor az egyik ember tetteit rózsaszín a másikét meg fekete szemüvegen keresztül magyarázzuk.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 23:35:59

@yilane: szerintem egyedül Lotti kell nekik meg esetleg Robi és kész. Nikit hagyni kell a picsába már semmi értelme fűzni, az előzetesben is ott óbégatott.

Edecker Bürger 2011.05.12. 23:36:06

@Ljubica: Hát de látod, csak sikerül, már megszólalni sem merek!
Mi a helyzet? Legalább egy kicsi offoljunk. Dógoztál vagy mi a tosz?

répakörte 2011.05.12. 23:36:15

@yilane: Az alapján, amit Szandra mondott az előzetesben (bent vagyok a döntőben), már nem jön be új. És ha jól tudom, már csak két hét van hátra (8nap).

yilane 2011.05.12. 23:36:51

@Britte: Én eddig azt hittem muszáj nemekre oszolva ülni evés közben, különben nem hozza Isaura az ételt. :) Az persze tökigaz, hogy utána mindenki oda megy ahova akar. Ádám szokott pl. néha átülni a lányokhoz, hinteni az igét. :)

terrortűrő tintatartó 2011.05.12. 23:37:44

@Bubba Rogowski: ööö, bocsi ezt:
terrortűrő tintatartó 2011.05.12. 23:31:26 neked szántam eredetileg, nem magamnak :)

terrortűrő tintatartó 2011.05.12. 23:38:19

@Zsoma: és látod, erre negyed évszázadot kellett várni :D

Ljubica 2011.05.12. 23:38:25

@Edecker Bürger:
Rendben, később. Addigra remélhetőleg a tyúkudvar is szétszéled.

bigél 2011.05.12. 23:39:04

@Benyeszke:
"Egyszerűen felfoghatatlan számomra hogy léteznek ilyen gonosz emberek"

Tud szemét lenni PM, ha akar, de a gonoszság nem itt kezdődik, függetlenül attól, hogy még ő is mondja, hogy gonoszkodik.

Az igazán gonosz emberek egy másik kategória.

Savafan 2011.05.12. 23:39:41

@bpetya75: erre szerintem nem számíthatott. ennyire előre nem láthatott. én azt hittem, hogy a legtöbb ellenség jelzőt kapó ember, ha párban marad valakivel akkor egyből megy, nem a lány választ. de arra nem gondoltam, hogy pozitív tulajdnságok fonak kitenni valakit.
az eddigi két papírozásnál mindig a negatív vélemény ért kiesést. most a barátságot állították szembe a gerinctelenséggel és az útállattal:(

Edecker Bürger 2011.05.12. 23:40:16

@Ljubica: A 01:30 pl. megfelelő időpontnak tűnik.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 23:40:25

@Ljubica: A személyeskedés legkisebb szándéka nélkül azért ez sem túl szép. Libalegelő meg tyúkudvar.

bpetya75 2011.05.12. 23:40:34

@rafijo: Az emberek kutyázásában Don is jó volt, csak ő többnyire a másik háta mögött tette ezt. Mily nemes jellem ;-)

Asszem majd mindegyik valóságsó típusba belenéztem. Nekem ez a második legjobban begyere. A VV, BB téma teljesen halott, a Nagy Ő közelébe sem ér ennek, a Bár szintén gyenge volt. Nálam egyedül a Tégla c. műsor verte ezt. Ha a szereplőket kicsit jobban sikerülne megválogatni és egy izgalmasabb forgatókönyvet írnának, akkor a következőt is nézném

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 23:41:17

@bigél: akkor ezek szerint eddig nagy szerencsém volt az életben (vagy még nem éltem eleget) mert nekem ez a csaj már igazán gonosznak minősül.

Ljubica 2011.05.12. 23:41:49

@Edecker Bürger:
Ja, akkor off:
:)
Dógoztam hát. Kész a fordítás, már itt a másik.
on
Neked továbbra is off. :)

bigél 2011.05.12. 23:42:33

@bpetya75: szerintem sokat tanultak az elsőből, úgyhogy számíthatunk egy izgalmas második részre. de azért már itt is alakulnak a dolgok.

terrortűrő tintatartó 2011.05.12. 23:42:42

@Benyeszke: ignore, scroll. neki is jó, neked még jobb :)

Britte 2011.05.12. 23:43:04

@yilane: Nem tudom amúgy hogy van ez, de fura lenne ha nem vegyülhetnének.
Nagyon sajnálom most Alízt, elég gusztustalanul viselkedtek vele a lányok.

_izée 2011.05.12. 23:43:19

@Edecker Bürger: apropó, ez miben válasz erre a hipotetikus kérdésre?

"hány olyan kiválasztás volt a qrva bejövetele óta, ahol többen voltak a csajok? Kettő. Hányszor volt védettsége fordnak (escort)? 2 (kettő) +1 (plusz egy)."

miért fröcsögés ez? mert qva? helyettesítsd be.

bpetya75 2011.05.12. 23:43:30

@Savafan: Ezt már valaki számba vette. Biztos vagyok benne, hogy nem csak a barátság miatt döntött így. Nem akarta magát leégetni ebben a műsorban, ezért tartania kellett magát ahhoz, amit Pókinak mondott, másrészt szerintem attól is tartott, hogy előbb utóbb csúnyát tesz Nikivel.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 23:43:46

@terrortűrő tintatartó: jól mondod. Aludni meg még jobb. Úh léptem. Holnap folyt. köv.

bpetya75 2011.05.12. 23:46:22

@Britte: Nem bíznak benne. Jogosan. Régóta lovagoltok a témán. Amikor Dani suttyó módon elzargatta Kisfiút, mert a Donnal akart 5 szemközt csevegni, akkor alig pár megjegyzés volt itt róla. Pedig ahhoz képes Pók szint úrinő volt. Na jó, ez durva jelző rá, de azért...

yilane 2011.05.12. 23:46:32

@Benyeszke: Lehet, a probléma csak az,hogy nem tudom elképzelni, hogy Dani képes effélére.

Nem értem miért nevezte őt Ádám "legerősebb játékosnak". Miben a legerősebb? Mert kapcsolatépítésben nem tűnik túl sikeresnek, legalábbis az utóbbi időben.

yilane 2011.05.12. 23:47:22

@répakörte:

Akkor még keményebb idők jönnek, vége a lazulásnak, jön egymás gyalázása.

yilane 2011.05.12. 23:49:37

@Britte: Én is sajnálom, de remélem kissé lehiggadnak a lányok 1-2 napon belül.
Vagy kiesnek. :)

terrortűrő tintatartó 2011.05.12. 23:50:34

@Britte: ide-oda valóban nem sokáig lehet játszani büntetelenül, ez tény, DE ezt ne pont az mondja, aki x embert vezett már (akár a farkánál fogva) meg szimplán szórakozásból, illetve aki az "egy mindekiért, mindenki egyért" pacsi, meg a hányok Szandrától nagyjelenetek után közli, hogy Danit haza, akinek első távozása után - igen, emlékszünk rá, Niki - könnybe lábadt szemmel szipogta, hogy már csak Daniért is végigviszi a játékot, és bosszúúúúúúúúúúú! Linda meg szót sem érdemel, hiszen földbe taposva már nem illik ugrálni. vagy mi.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.12. 23:52:09

Pók valami olyasmit mondott a csajoknak a minap, hogy csak mostanra tartsanak össze, amikor Danit hazaküldik, aztán mindenki külön harcoljon magáért. Ehhez képest rögtön osztogatta a parancsokat az alattvalóinak, hogy mit kell csinálniuk eztán. Ezek meg továbbra is tolják a Pók szekerét?

candyperfumegirl 2011.05.12. 23:52:28

Elolvastam az akkori danis interjút, nem rossz, legenyhébb sejtetás nincs benne, hogy később visszajött.
velvet.hu/celeb/hcdb/napcelebje/2011/03/16/danikiesikeee/

Tényleg már csak azért is be kéne hozni a királyt az utolsó előtti pillanatban, hogy lássuk, milyen fejet vág Pók meg Niki. :P

terrortűrő tintatartó 2011.05.12. 23:53:21

@Edecker Bürger: igazad van, szkúzi. legközelebb istenuccse nem feledem :)

répakörte 2011.05.12. 23:54:34

@yilane: Remélem, nem! Mármint hogy nem lesz gyalázás meg anyázás se.
Nem ismerem a külföldi szériákat, de az biztos, hogy ez egy nagyon jó játék!

_izée 2011.05.12. 23:56:48

@candyperfumegirl: "Arról, hogy van-e barátnõje, nem nyilatkozhatott."

borssal egybevág :)

foxglove (törölt) 2011.05.12. 23:57:34

@bigél: pont így gondolom én is, Pókmajom csak egy kis pukkancs, messze van ő az igazi gonoszságtól

terrortűrő tintatartó 2011.05.12. 23:57:43

@mosoly73: amint én látom, mindig azét, aki hajlandó energiát (ez tetszés szerint behelyettesíthető) fektetni beléjük. hiszen Niki társas lény, s vezethető, mint mondta, Linda meg örül, hogy lyuk van a seggén és nem ő a következő vendetta-jelölt.

yilane 2011.05.12. 23:59:11

@répakörte: Nekem is tetszik ez a műsor, pedig ez előtt egyetlen reality-t se néztem meg. A VV-nek pl. a reklámjaitól is kiütést kaptam.
Ezt meg nézem, sőt bosszankodom is néha, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy én szeretném. :))

bigél 2011.05.13. 00:00:14

@foxglove: pukkancs - micsoda kifejező szó. és milyen rég hallottam/használtam. :)

rafijo 2011.05.13. 00:00:50

@bpetya75: Azt kérdezted, hogy mi a különbség? A különbség a stílusuk. Ha ezt nem érted nem tudok többet segíteni.
Egyébként a műsor tetszik. Fogom nézni az Éden2-t is. Még úgy is hogy szerintem PM a szerkik embere.
Egy bajom van csak, hogy nem lehet tudni a szabályokat. Hogy döntik el ki nyer? Azért ezt jó lenne tudni, mert nem mindegy, hogy min fog múlni. Pl. az összes játékos megszavazza? Vagy feladatok lesznek?

répakörte 2011.05.13. 00:04:06

@yilane: Engem se érdekeltek az ilyesfajta műsorok eddig, mert unalmasak, de ez fordulatos, izgalmas, kiszámíthatatlan.
Én még sírtam is, mikor Levi kiesett, plusz Gabinál is. Most meg bosszankodok Ádám miatt. :)

répakörte 2011.05.13. 00:05:23

@rafijo: Nem jó, hogy nem tudjuk? Ilyen szempontból az Éden2 már unalmasabb lesz, hiszen akkor már gyakorlottak leszünk.

bigél 2011.05.13. 00:06:55

@répakörte: Mondjuk a játékosok már nyilván többször elküldték a szerkesztőket még melegebb éghajlatra a kiszámíthatatlanság miatt, mert ami nekünk izgalmas, az nekik agyrém lehet, hiszen a taktikájuk pillanatok alatt borulhat. De nyilván ezt vállalták, dolgozzanak csak meg a nyaralásért meg a pénzért.

candyperfumegirl 2011.05.13. 00:07:42

Éden2-nél élhetne a Viasat a Korelóne által feldobott labdával, és meghívhatnák szerkesztőnek. Szerintem lennének ötletei, hogy kéne tizedelni a népet. :)

teddyde 2011.05.13. 00:08:07

Ádámtól ez egy korrekt, de sokak szerint hülye lépés volt. De higgyétek el, nem járt rosszabbul, mint a főnyereménnyel ;)

répakörte 2011.05.13. 00:09:19

@bigél: Ha játékos lennék, én is kilennék ettől... De nézőként így jó!
Kíváncsi vagyok, hogy fogják a 2-est legalább ilyen izgalmassá tenni.

bigél 2011.05.13. 00:09:44

@répakörte: Gábor kiesése is megér egy misét. És sajna előtte már alig-alig mutatták. :(

répakörte 2011.05.13. 00:12:51

@bigél: Igen, elég érdekes, hogy ahhoz képest, amit Levivel egyöntetűen nyilatkoztak, alig vágták be őket, később Gabit már egyáltalán nem. :(
De facen legalább megoszt mindenféle hülye videót, ott lehet nézni :DDDD

teddyde 2011.05.13. 00:17:10

@répakörte: nézd. bórker. feltörekvő, fiatal csávó. Most már olyan körökben mozog, ahol van pénz... folytassam?

Jozeph Pelikahn 2011.05.13. 00:18:09

Az Éden2 indulhatna úgy, hogy Éden1-ből a nézők beszavazhatnak 3-3 játékost. Akkor a nézettség az egyes végén elért nézőszámtól indulna.

bigél 2011.05.13. 00:23:14

@répakörte: nem is tudtam, de akkor majd ránézek valamikor.

Nem kavart eleget, ez lehetett az oka, ő is ilyesmit nyilatkozott.

répakörte 2011.05.13. 00:26:57

@teddyde: Ezt tudom, csak azt hittem, valami konkrétat tudsz!

répakörte 2011.05.13. 00:29:14

@bigél: Igen, ez volt a baj. :(
Itt egy link a youtube-os csatornájához, de a fészt is nézd meg ;) Elég viccesek a videói, bár a 6 perces dekázásokat nem nagyon értem. :D
www.youtube.com/user/vanbylo
él

répakörte 2011.05.13. 00:31:25

@répakörte: És azt se, hogy került a kommentem végére az "él" :D

bigél 2011.05.13. 00:38:29

@répakörte: azt én sem értettem, de azt hittem, az én készülékemben van a "hiba". :)

répakörte 2011.05.13. 00:41:21

@bigél: Késő van már, úgy látszik, az ujjaim külön életet élnek :) Vagy megszállt valami szellem, aki üzenni akart valakinek valamit :DD

Edecker Bürger 2011.05.13. 00:43:19

Ljubica, nem biztos, hogy bírom 01:30-ig. Szalonnát sütöttünk, tüzet néztünk, tücsköt hallgattunk, álmos vagyok.
@Jozeph Pelikahn: Nem rossz, de nem pártolom. Abban viszont reménykedek, hogy a válogatást nem tosszák el, és nem járnak úgy, mint a Bár 2.0-vel. Azért a mostaniak mindösszesen a szívemhez nőttek - mindannyian.
@bigél: Erre azért a szerkesztőknek - hacsak direkt nem így csinálják - oda kéne figyelniük, hiszen ezekből a jelekből mindig le lehetett venni, ki fog kiesni. Ez pedig nem szerencsés. Sokan megjósolták itt az előző részek alapján, ha nem vagy alig mutattak valakit, hogy ő lesz a következő. Éééésss, igen, úgy lett.

Edecker Bürger 2011.05.13. 00:47:27

@Ljubica: Na! Nézted azért az utóbbi részeket?

Edecker Bürger 2011.05.13. 00:51:33

@Edecker Bürger: A kérdés költői persze, csak a látszat kedvéért van.

Ljubica 2011.05.13. 00:53:12

Nézem továbbra is, csak ide nem jövök. Vállalhatatlan, ahogy Ádám mondaná... :)
(Mellesleg utánakérdeztem, és télleg bróker, csak mással kereskednek, mint anno az én cégem, ezért nem volt ismerős. Ez, remélem, nem számít spoiler-nek vagy a személyiségi jogok megsértésének vagy mittudomén. Ebben az arctalan tömegben...)

Ljubica 2011.05.13. 00:55:20

Nekem is nagyon hiányzik a "régi" kommentelő társaság. Sajnálom, hogy ilyen lett, amilyen :(

bigél 2011.05.13. 00:58:35

@Edecker Bürger: nekem nem minden kieső esetében volt ennyire egyértelmű az összefüggés a szereplések száma és a kiesés között, sőt volt, akit elég sokat mutattak, ha jól rémlik, pl. Szöszit, de Leventét is.

Edecker Bürger 2011.05.13. 00:59:13

@Ljubica: Mondtam már olyat, hogy te vagy a fény az éjszakában vagy mi?

Ezerszer megfogadtam, hogy egy rohadt szót sem írok, de nem bírom megállni. Igazából a kettős mérce nyomja fel az agyvizem. Neked van igazad, jössz-mész itt mint egy kis lúdvérc, és látod, mégis hiányzol innen.

Edecker Bürger 2011.05.13. 01:04:25

@Ljubica: OK, akkor csak úgy éjszakánként köszönj be. Akkor tudom, hogy még megvagy.

Ljubica 2011.05.13. 01:11:25

@Edecker Bürger:
:)
A gyűlölködés kimondottan visszataszító nekem, a kettős mérce pedig az ostobaság netovábbja. De ha jobban belegondolsz, érdekes is ám. (Nekem pl. lélektani szempontból.)
Na most dek.rvára feltaláltam a spanyolviaszt... :)

Ljubica 2011.05.13. 01:14:11

Mindenképpen. Ha foci van, én is vagyok. Ilyenkor, későn.
Jóccakát! :)

Jozeph Pelikahn 2011.05.13. 02:25:08

Viszont a mai párválasztón kifejezetten szép volt Szandra, a leengedett haj sokkal jobban áll a fejformájához, tompítja a szívlufi formát. Külsőre szerintem a legjobb nő most a hotelben.

Ja és egyértelműen ő is szomorú volt, ezért én még most is azt állítom: bejött neki Ádám.

Amit viszont később felpörögve művelt az vállalhatatlan...

Jozeph Pelikahn 2011.05.13. 02:38:01

Ja és asszem nem korai kiosztani a díjakat:

- legszebb szomorú lány: Kriszta - Levi kiesésekor a szélben, szerelmesen, összetörve

- legszebben mosolygó lány: Alíz - bármikor, de főleg a szépségversenyen volt látványos

- legszebb szemmel verő lány: Kata - mikor Ádám elgondolkozott a felajánlásán

- 'legszebben' medencébe jutó lány: Niki - mikor szegénynek részegen még ki is rántotta Kristóf a lábát

- legszebb gonosz(kodó) lány: Szandra - mostani párválasztón

...
(szerintem)

haruka 2011.05.13. 04:57:33

jaj, nem tudom átolvasni a kommenteket, ma meg nem tudok már netezni, csak este. :(
csak annyit mondanék, hogy Ádám legalább nem csinált segget a szájából, valamint, hogy a gonoszkodni, ill. a kicsinálni szavaktól sugárban hányok! :@ a három picsa milyen okos, baszki. egyiknek sincs egy csepp agya sem.
Hajrá Alíz és Kristóf!
süti beállítások módosítása