Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x39

2013. április 10. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van.

Naszóval, tegnap jött egy új faszi, Nyikhaj, aki majdnem védett lett, de mégsem, mert a kanok inkább kigolyózták a Kristófba kicsit szerelmes Dettit, Pókmajomról megtudtuk, hogy egy Szar, no meg Koszvadt Szutyok. Az éj leple alól egy újabb, vélhetően a utolsó beköltöző is előkúszott, ráadásul nőből van. A csalafinta karbantartók a kolumb textilipar egyik méltán elfeledett nyári göncét applikálták a T69-es testére, a színekről inkább nem beszélnék. Felborul a nyugalom a hotelben, mondja, a mondat első felét kitekert csípővel a lassan a háta mögé érő egyik kamerába, a másik felét meg izomból befordulva a másikba. Végül is, a lényeg, hogy kijött.

Régen láttunk már reggeli tollászkodást, hát most kapunk, Niki a dzsörzé mackóalsót favorizálja, Prosztó meg az atlétát, a király a lába közé szorított párnával alszik, gondolom ez is jobb megoldás, mint Niki segge, és nem is ficánkol annyit. Nyikhaj jelenti, hogy éjjel ő aludt volna, de mattattak egyre az ágya mellett. Lotti az, az újnő, akinek egyelőre nem kell új becenév. Szabadidejében sokat bulizik, többek között a barátaival, de ezek szerint az ellenségei is ott kolbászolnak ilyenkor, szar lehet úgy felszabadulni. Volt egy vizslám, őt hívták Lottinak, nagyon jó fej volt, és nem használta fél percen belül háromszor a többek közöttet, amiért így utólag kibaszott hálás vagyok neki.

Nyikhaj reggel gyorstalpalót tart Lottinak, vannak a régiek meg az újak, az újaknak a legnehezebb, a fiúkkal, ha kérhetem, ne barátkozz, kérdés? Nincs egy hajgumid? Epic. Lotti a reggelinél mutatkozik be az udvarnak, Lotti vagyok, Szent Dani ezt elsőre nem érti, Pókmajom sem, mi a neved? Lotti. Mi? Lotti. Lotti? Lotti. Mi? Kezd az egész egy nagyon szarul megírt Monty Python-jelenetbe átmenni, különösen akkor, amikor Pókmajom egy darázs láttán vitustáncot jár a kezében kistányérral, kanállal. Szent Dániel nem érti a Lotti nevet, ez így teljesen szabályos? Olyan van, hogy Lotti? Hát, a Két Lotti, segít neki valamelyik készségesen, tudod, az irodalomóráról. De ez egy, bazdmeg. Lassúbeszédű zárja le a fonalat, biztos van egy ikertesója.

Az újnőt Pókmajom flegma, buta picsának, Niki semmilyennek nevezi, a háta mögött persze, gerincesen, frankón. Kristóf a hintában önmagával enyelgő pápának mondja, hogy ő Alíz mögé áll be holnap, nem Lottihoz. Laci meg menjen rá az újoncra, oszt kalap, Nyikhaj esik a gecibe, de ezt már Lacinak kell tisztáznia az újnővel. Laci az a fiatal kölyök, aki kiejtette Gábort, csak a miheztartás végett, volt eddig úgy hat perce az összefoglalókban. Niki a reggeli után megint a királyt baszlatja, elveszi a sapkáját, amitől az uralkodó idegbeteg lesz, attól meg méginkább, hogy Niki lebassza, hogy micsoda paraszt volt Pókmajommal tegnap. Mert ez ugye kihat majd Szent Dánielre is, úgy izéljatok vele, mondja, nem én ütöttem mellé, Niki és a magyar nyelv viszonya zavaros.

Pókmajom gyorstalpalót tart Lottinak az udvari viszonyokról, Alíz, Niki, Szent Dani, Kirstóf és Korleóne a régi bagázs, de majd én rést ütök a falon, csak hadd rakjak az arcomra pakolást. Nem oszt, nem szoroz, ne erőltesd, mondja Lotti tekintete. Mielőtt erre sor kerülne, Juan hozza a soros napi levelet, pandora van ma este, a szerkesztők üzenetét ezúttal Pókmajom olvassa fel, és itt hadd jegyezzem már meg, hogy az a mondat, hogy "(…)írjon fel öt olyan kérdést, amit szeretne megkérdezni játékostársaitól" az kibaszottul nem magyarul van, köszönöm. Írnak. Az arcpakolás nem fenyegetés volt, Niki és Pókmajom hányásszínű maszkban üldögél, mint egy nagyon alacsony költségvetésű albán horrorfilm két statisztája, és közben megy a kavarás, Niki, téged nem zavar, hogy kesztyűbábként húz a király a kezére baszás meg sehun? De, zavar. A király napfürdőzés közben panaszkodik Nikire, odafent mindenféle szutyoknak lehordja Pókmajmot, itt meg puncsol neki, de hát mit is csodálkozom, a világnézetük nem áll messze egymástól. Ennél burkoltabb lekurvázást az Éden hotelben még nem hallottam.

Pókmajom Niki fejét tömi, nem a király irányít itten, hanem Szent Dani, aki a koronát csak időlegesen adta át, mert mióta visszajött, a király megint csicskamód viselkedik. A terv: megfűzni Alízt, hogy a vélhetően mögé álló Kristófot küldje haza, Pókmajom meg elbánik a pápával, így a király elszigetelődik. Niki, és az útközben csatlakozó TökösBula Szent Danit akarja hazaküldeni első körben, nem Kristófot, ebben maradnak. TökösBula nem az a monokiniző alkat, bezzeg Niki meg Pókmajom kiteszi az árut. Nem mintha bárkit is érdekelne a hotelben, Kristóf és a pápa horgászosat játszik a mödanszié partján, a Lassúbeszédű a hal. Nyihaj Lotti hátát gyúrja, jól megvannak, mondja a a csaj, lehet baszás is lesz.

Na, pandora, a kényelmetlen és rosszul megfogalmazott kérdések félórája(?) következik. Az újnő vajon mit kérdezhet ilyenkor? Te ki vagy abban a rettentő szandacipőben? Kristóf nem akar többé Pókmajommal kommunikálni, mert nincsenek egy szinten, és mert rájött, hogy Pókmajom egy gonosz ember. Ez így is van, mondja az, én nem barátkozni gyöttem ide, és még csak most jön a java. Pókmajom szerint Kristóf gyenge pontja a veszekedés, mert labilis, és ilyenkor hülyeségetek csinál. A Lassúbeszédű veszélyben érzi magát és idegileg a szakadék szélén táncol honvágytól tépett lélekkel, de ez csak álca, hoppácsak, micsoda taktikus ez az ember!

A pakolás után is farkasarcú Nikitől azt kérdezte valamelyik, hogy milyen a viszonya Szent Danival mostanság, hát, őszinte leszek, kezdi a birkózást a magyar nyelvvel Szilikon, erősödő szólongatások vannak itten, mások előtt ráadásul, ez nem tetszik. A pápának sem tetszik, amikor Niki saturészegen hőbörög, és ebből kialakul egy fasza kis veszekedés, ki, minek, mit, mikor mondott, Szent Dani fejéről szakad a víz, vagy az idegtől, vagy a melegtől, ez nem tisztázott. Szent Dani nem akarja, hogy az értékrendje odáig süllyedjen, ahol a Nikié tart most - ez nem volt egy szerencsés mondat, mert Szilikonnál eltörik a mécses. Az a baja, legalábbis ezt lehet kihámozni a hüppögés hangjaiból hirtelen, hogy nem lehet már kommunikálni a királlyal, mert az csak a pápával és Kristóffal hajlandó.

A király szerint Niki az elmúlt napokban nagyon jóban van Pókmajommal, és ugyan őt ez nem érdekli, mert uralkodóként az ilyen apró szarságok nem kerülnek a látóterébe, de azt nem várhatja Szilikon, hogy ő odamenjen, és Pókmajommal szívjon egy levegőt. Niki az elhanyagolt barátnő figuráját hozza most, tessék csak belegondolni, mi lenne most, ha a király el is hálta volna a frigyet. Meg is említi, hogy este, amikor félhalottra issza magát Niki, és előjön belőle a baszatlan picsa, akkor menekül előle. Szent Dani és TökösBula ezen hangosan röhög, már csak ez hiányzott. Pókmajomban is elpattan valami, és odaveti a királynak, hogy nem varátkozni jött ide, és leszarja, ki, mit gondol róla, és egyébként is, könnyebb másokban a szálkát észrevenni, mint magatokban a gerendát, pedig csapkod bennetek rendesen. Zavaros képzavar, de hatásos, egy pillanatra látom magam előtt a király fejben ide-oda csapkodó gerendát.

A veszekedés után Szent Dani felmegy Nikihez, és próbálja tisztázni a dolgokat, mi romlott el, és miért, próbálják kitalálni közösen. A pápa szerint az a baj, hogy Niki itten nincs nőként kezelve. Niki már sír, jézusom, kellék vagyok én itt. Ugyan, mondja a pápa, itt csak egy kellék van, Alíz. Niki kicsit megnyugszik, és a szemébe hazudik a pápának, Szandra terveiről nem tudok semmit, nem mondja el, mit tervez. Na, szépen állunk. Pókmajom Nyikhajt gyúrja odalent, majd felmegy TökösBulához és Nikihez terveket szőni, Szent Dani sorsa megpecsételődni látszik. Alíz is beül a beszélgetésbe, amit Pókmajom teátrális gesztusai kísérnek, majd a kamerába elmondja, hogy neki nem a fiúk az ellenségei, akiket ki kell tenni innen, hanem a többi csaj.

Alíz, a nők közül elsőként és egyedüliként rájött a játék lényegére. A nyertes egy pár, egy párban egy fiú és egy lány van, az ő szempontjából TÖKMINDEGY milyen fiú, MINDEGY, ki esik ki és ki marad, ha ő eljut odáig - amihez viszont a nőket kell kihajigálni. Nem lennék meglepve, ha a kissé egyszerűnek látszó kecskeméti animátor a döntőig jutna. Isaura levelet hoz este, tessen felírni egy papírra két szövetségest és egy ellenséget, fiúk fiút, lányok lányt, de nagyon gondoljátok meg, mit csináltok, mert kihatással lehet a sorsotokra. Juan is hoz egy levelet, Nyikhaj és Lotti nem állhat egymás mögé a párválasztón. Nyikhaj ezen meglepődött, mert azt hitte, neki van egy tuti párja, Lotti, erre tessék.

Kristóf az esti buliról elrángatja Lottit, mert meg kell beszélniük a párválasztót, bár neki van két menekülő útvonala is. Lassúbeszédű nagyon őszinte, és kifaggatja Lottit, mit akar Nyikhaj csinálni? Hát, maga sem tudja. TökösBula Prosztónak magyaráz, basszameg, ez tervet borít mostan, úgy volt hogy Nyihaj-Lotti, Prosztó-Pókmajom, álljunk csak meg, erről mikor is volt szó? Prosztó viszont szolidan megsúgja TökösBulának, hogy ő leszarja Pókmajmot, nem érdekli, mit akar, majd akkor küldi haza a pápát, ha ő akarja. TökösBula erre színpadiasan kiborul, ruhát szaggat és fejet fog, úúúúúúúristeeeeen, tégedete agymostak, hát nem érted, Szent Dani az ellenség! Te tényleg ilyen hülye vagy, bazdmeg, kérdez vissza Prosztó, lefegyverző közvetlenséggel.

Kristóf elmagyarázza Lottinak, hogy ő fog mögé állni, mert a többiek nem fognak, Nyikhaj meg mehet a picsába, vagy ahová akar. Pókmajom bemegy TökösBulához és Prosztóhoz, örül, mert Nyikhaj most majd beáll mögé, és kiejtheti Szent Danit. Erre jön Niki, nagy a baj, Alízt fogja választani a pápa, mit tegyünk, jajistenem, és a pia is fogytán, HÁT NEM ÉRTITEK, NINCS MÁR TÖBB TÖRKÖLY BAZDMEG! Egyébként ez a leglogikusabb, mármint a Kristóf-Lotti, Szent Dani-Alíz felállás, és akkor Laci megy a levesbe. Pókmajomnak ez nem tetszik, Niki, hazaküldöd a királyt, kész. Lófaszt, mondja a közepesen ittas Niki, azt már nem, találj ki valami mást.

Alízt is gyúrják odalent, a király, a pápa meg Kristóf, utóbbi a kamerába emlékeztet minket arra, hogy az első héten ő tartotta bent Alízt, és emiatt tartozik neki egy szívességgel. Pókmajom visszavált a Szent Dani Vesszen hadműveletre odafent, és csatlósnőjét, TökösBulát utasítja, hogy legyen futár Nyikhaj és ő közte, mert ha meglátja valaki, hogy a faszival beszélget, akkor annyi a tervnek. Szerintem már annyi, mert Szent Danit Alíz mögé fogja beküldeni a király, oszt szevasz. TökösBula leül hugyozni, és közben hallgatja a parancsot, gondolkozz logikusan, mondja Pókmajom, ez jó. TökösBula lemegy Nyikhajhoz (hugyozás után persze), te szépen beállsz Pókmajom mellé, és kussolsz.

A király és Niki este egymásnak esik, verbálisan, nyugi. Te Niki, te egy köcsög vagy, itt szidod nekem Pókmajmot, oszt lent meg kedveskedsz, ez így nem kóser. Én csak egy kellék vagyok! Te leszarsz! Dehogy szarlak le, te választod Pókmajom társaságát, Kata bezzeg nem tette volna! Te engem sértegetsz Katával! Napok óta kivagyok! Niki, te meg olyan részegre iszod magad, hogy a nevedet nem tudod leírni, azért menekülünk tőled, hát nem látod? És ez így folytatódik tovább. A Rorschach-tesztnek (pina!) öltözött T69 zárja az eseményeket, a holnapi párválasztó nem várt eseményeket tartogat, meglátjuk.

Címkék: éden hotel
709 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Daneee29 2011.05.12. 23:21:57

Ebből a cikkből nekem kiderült, hogy Ádám volt a hotel legértelmesebb lakója.

Jasmine2 2011.05.12. 23:22:29

Nem értem miért tartják Alízt árulónak? Mi olyat csinált amit ők nem? Ja és pont Niki dumál neki? Jesszus, honnan szedték ezeket össze? Nekem eddig nem volt bajom különösebben Nikivel meg Pókkal, a lófejűt meg khmm... valahogy inkább a férfi kategóriába sorolnám... Nem lehet hogy annak választották be eredetileg és ez lesz a csattanó? Na mindegy. Szóval ez a három most nálam elásta magát a viselkedésével. Hányadék.

Edecker Bürger 2011.05.12. 23:22:38

@_izée: Kérhetem hogy szállj le rólam?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 23:23:07

@yilane: Csudapöcsöt kéretik nem bántani :D Egyébként szerintem pont ő volt az aki leszarta mit látott belőle a világ. Elfogult vagyok a segge miatt, bocsáss meg nekem :D

Edecker Bürger 2011.05.12. 23:24:40

@Ljubica: Na basszus, válaszoltam, oszt semmi nem ment el.
Hiányollak már vagy hetek óta.

yilane 2011.05.12. 23:25:01

Ádám kiesésében azonban benne van jócskán a triumvirátus keze. Kristóf gyönyörűen befűzte az Újlányt, aztán mégse állt mögé senki, hanem bevállalták Szandrát. Ezt Dani és Ádám is csúnyán benézte. Pedig a szerkik annyit megtettek értük, hogy nem engedték Nyikhajnak, hogy Újlány mögé álljon, ami nagyon helyes is volt tőlük.

yilane 2011.05.12. 23:25:53

@Britte: Mert az a lányok asztala. Talán épp reggeliznek. :)

_izée 2011.05.12. 23:26:12

"A kiesése előtt egy héttel Szandra megkérdezte tőle, feláldozná-e magát Daniért, <...>"

véletlen volt-e?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 23:26:13

@bigél: őszintén megmondom engem most először mérgelt fel nagyon ez a műsor (illetve Szandra). Egyszerűen felfoghatatlan számomra hogy léteznek ilyen gonosz emberek. És ne mondja senki hogy az ahogy este viselkedett megjátszás meg játék volt, ez már a valódi énje.

@Edecker Bürger: napok óta megy a teljesen fölösleges személyeskedés ami valóban tönkreteszi a hangulatot. De egyre inkább úgy tűnik nem lehet mit tenni ez ellen, sajnos.

répakörte 2011.05.12. 23:28:44

@Edecker Bürger: +1 egyetértés.
@bigél: +1 ide is!

És: kérjük vissza Levit és Gabit!

Britte 2011.05.12. 23:28:59

@yilane: Szabályba lenne foglalva hogy nem ülhetnek a fiúkhoz? Nem hinném! :)
Már többször volt amúgy is hogy átültek a fiúk a lányokhoz vagy fordítva.

Savafan 2011.05.12. 23:29:26

én nem értettem a férfi hármas miért volt ennyire biztos abban, hogy PM benntartja a pápát. nikivel összerúgta a port, a páros beszélgetésük sem végződött jól és szétállócsöcs folyamatosan együtt búgott pm-vel. ez sem esett le nekik?

Edecker Bürger 2011.05.12. 23:29:44

@Ljubica: Majd kicsit később visszajövök, nekem ez itt most túl sok. (Úgyis bagoly vagy te is.)

bpetya75 2011.05.12. 23:29:54

@Savafan: Fene tudja. Lehet, hogy igazuk van a hotelbuxáknak, és valójában Dani a manipulátor.

yilane 2011.05.12. 23:30:36

@Benyeszke: Bocsánat, nem akartam a lelkedbe gázolni. :)) De hogy mit látott Csudapöcsből a világ, azt úgy nagyjából mindenki el tudja mondani. :)

Zsoma 2011.05.12. 23:31:17

Leoncio óta embert még nem utáltak úgy a magyar tévénézők, mint Szutyadékot:D És így van, vissza Sógort a hotelbe, mióta megvonták a Sógicilint a két ribitől teljesen kezelhetetlenek...

terrortűrő tintatartó 2011.05.12. 23:31:26

@terrortűrő tintatartó: hát nekem Ms. Tisztelet (indián nevén: Aki Csak Felvett Szerepe Szerint Geci) már csak így marad. egyfajta karikatúra, csaképp az Alkotónak szar napja lehetett...

Cirmix 2011.05.12. 23:32:09

@Benyeszke: Akkor még van remény. :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 23:32:47

@yilane: hát ez az, a seggét látta mindenki. Érthetetlen hogy miért csak Liller meg én vagyunk ráindulva :D

@Zsoma: kicsit vicces kicsit szomorú tény de valóban ez van.

Ljubica 2011.05.12. 23:33:49

@Edecker Bürger:
"Ha nem kiabálsz együtt a farkasokkal, akkor elmarnak."
Farkasok, lóf.asz. :) Csak átalakult libalegelővé, ahol ez a blikkmagazin-szintű kommentelés a jellemző.

yilane 2011.05.12. 23:34:27

Daninak és Kristófnak sürgősen barátkozniuk kellene Robival és Lacival, plusz erősen fűzni Nikit és Lottit (végre eszembe jutott a neve!)hogy gyengítsék Szandra hátországát.

Jön még be új vagy már kezdődik az aprítás?

Sajnálom, hogy így a végén 3 teljesen új szereplő is van.

répakörte 2011.05.12. 23:34:45

@Ljubica: Libalegelő :DDD ez tetszik! :)

bpetya75 2011.05.12. 23:35:14

@rafijo: Na látod ez az. Én itt jókora kettős mércét látok. Pók kutyázza az embereket, Don meg tök korrekt volt mindenkivel?

Pók fele annyira sem okos, mint hiszi magáról, és össze-vissza beszélt, mert lövése sem volt róla, hogy ki lehet szövetségese. Az is jó időbe telt, mire rájött, hogy szüksége van néhány emberre a saját oldalán, hátha nem kap több védettséget.

Szal félreértés ne essék, nem istenítem én a Pókot, csak nem szeretem azt, amikor az egyik ember tetteit rózsaszín a másikét meg fekete szemüvegen keresztül magyarázzuk.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 23:35:59

@yilane: szerintem egyedül Lotti kell nekik meg esetleg Robi és kész. Nikit hagyni kell a picsába már semmi értelme fűzni, az előzetesben is ott óbégatott.

Edecker Bürger 2011.05.12. 23:36:06

@Ljubica: Hát de látod, csak sikerül, már megszólalni sem merek!
Mi a helyzet? Legalább egy kicsi offoljunk. Dógoztál vagy mi a tosz?

répakörte 2011.05.12. 23:36:15

@yilane: Az alapján, amit Szandra mondott az előzetesben (bent vagyok a döntőben), már nem jön be új. És ha jól tudom, már csak két hét van hátra (8nap).

yilane 2011.05.12. 23:36:51

@Britte: Én eddig azt hittem muszáj nemekre oszolva ülni evés közben, különben nem hozza Isaura az ételt. :) Az persze tökigaz, hogy utána mindenki oda megy ahova akar. Ádám szokott pl. néha átülni a lányokhoz, hinteni az igét. :)

terrortűrő tintatartó 2011.05.12. 23:37:44

@Bubba Rogowski: ööö, bocsi ezt:
terrortűrő tintatartó 2011.05.12. 23:31:26 neked szántam eredetileg, nem magamnak :)

terrortűrő tintatartó 2011.05.12. 23:38:19

@Zsoma: és látod, erre negyed évszázadot kellett várni :D

Ljubica 2011.05.12. 23:38:25

@Edecker Bürger:
Rendben, később. Addigra remélhetőleg a tyúkudvar is szétszéled.

bigél 2011.05.12. 23:39:04

@Benyeszke:
"Egyszerűen felfoghatatlan számomra hogy léteznek ilyen gonosz emberek"

Tud szemét lenni PM, ha akar, de a gonoszság nem itt kezdődik, függetlenül attól, hogy még ő is mondja, hogy gonoszkodik.

Az igazán gonosz emberek egy másik kategória.

Savafan 2011.05.12. 23:39:41

@bpetya75: erre szerintem nem számíthatott. ennyire előre nem láthatott. én azt hittem, hogy a legtöbb ellenség jelzőt kapó ember, ha párban marad valakivel akkor egyből megy, nem a lány választ. de arra nem gondoltam, hogy pozitív tulajdnságok fonak kitenni valakit.
az eddigi két papírozásnál mindig a negatív vélemény ért kiesést. most a barátságot állították szembe a gerinctelenséggel és az útállattal:(

Edecker Bürger 2011.05.12. 23:40:16

@Ljubica: A 01:30 pl. megfelelő időpontnak tűnik.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 23:40:25

@Ljubica: A személyeskedés legkisebb szándéka nélkül azért ez sem túl szép. Libalegelő meg tyúkudvar.

bpetya75 2011.05.12. 23:40:34

@rafijo: Az emberek kutyázásában Don is jó volt, csak ő többnyire a másik háta mögött tette ezt. Mily nemes jellem ;-)

Asszem majd mindegyik valóságsó típusba belenéztem. Nekem ez a második legjobban begyere. A VV, BB téma teljesen halott, a Nagy Ő közelébe sem ér ennek, a Bár szintén gyenge volt. Nálam egyedül a Tégla c. műsor verte ezt. Ha a szereplőket kicsit jobban sikerülne megválogatni és egy izgalmasabb forgatókönyvet írnának, akkor a következőt is nézném

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 23:41:17

@bigél: akkor ezek szerint eddig nagy szerencsém volt az életben (vagy még nem éltem eleget) mert nekem ez a csaj már igazán gonosznak minősül.

Ljubica 2011.05.12. 23:41:49

@Edecker Bürger:
Ja, akkor off:
:)
Dógoztam hát. Kész a fordítás, már itt a másik.
on
Neked továbbra is off. :)

bigél 2011.05.12. 23:42:33

@bpetya75: szerintem sokat tanultak az elsőből, úgyhogy számíthatunk egy izgalmas második részre. de azért már itt is alakulnak a dolgok.

terrortűrő tintatartó 2011.05.12. 23:42:42

@Benyeszke: ignore, scroll. neki is jó, neked még jobb :)

Britte 2011.05.12. 23:43:04

@yilane: Nem tudom amúgy hogy van ez, de fura lenne ha nem vegyülhetnének.
Nagyon sajnálom most Alízt, elég gusztustalanul viselkedtek vele a lányok.

_izée 2011.05.12. 23:43:19

@Edecker Bürger: apropó, ez miben válasz erre a hipotetikus kérdésre?

"hány olyan kiválasztás volt a qrva bejövetele óta, ahol többen voltak a csajok? Kettő. Hányszor volt védettsége fordnak (escort)? 2 (kettő) +1 (plusz egy)."

miért fröcsögés ez? mert qva? helyettesítsd be.

bpetya75 2011.05.12. 23:43:30

@Savafan: Ezt már valaki számba vette. Biztos vagyok benne, hogy nem csak a barátság miatt döntött így. Nem akarta magát leégetni ebben a műsorban, ezért tartania kellett magát ahhoz, amit Pókinak mondott, másrészt szerintem attól is tartott, hogy előbb utóbb csúnyát tesz Nikivel.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.12. 23:43:46

@terrortűrő tintatartó: jól mondod. Aludni meg még jobb. Úh léptem. Holnap folyt. köv.

bpetya75 2011.05.12. 23:46:22

@Britte: Nem bíznak benne. Jogosan. Régóta lovagoltok a témán. Amikor Dani suttyó módon elzargatta Kisfiút, mert a Donnal akart 5 szemközt csevegni, akkor alig pár megjegyzés volt itt róla. Pedig ahhoz képes Pók szint úrinő volt. Na jó, ez durva jelző rá, de azért...

yilane 2011.05.12. 23:46:32

@Benyeszke: Lehet, a probléma csak az,hogy nem tudom elképzelni, hogy Dani képes effélére.

Nem értem miért nevezte őt Ádám "legerősebb játékosnak". Miben a legerősebb? Mert kapcsolatépítésben nem tűnik túl sikeresnek, legalábbis az utóbbi időben.

yilane 2011.05.12. 23:47:22

@répakörte:

Akkor még keményebb idők jönnek, vége a lazulásnak, jön egymás gyalázása.

yilane 2011.05.12. 23:49:37

@Britte: Én is sajnálom, de remélem kissé lehiggadnak a lányok 1-2 napon belül.
Vagy kiesnek. :)

terrortűrő tintatartó 2011.05.12. 23:50:34

@Britte: ide-oda valóban nem sokáig lehet játszani büntetelenül, ez tény, DE ezt ne pont az mondja, aki x embert vezett már (akár a farkánál fogva) meg szimplán szórakozásból, illetve aki az "egy mindekiért, mindenki egyért" pacsi, meg a hányok Szandrától nagyjelenetek után közli, hogy Danit haza, akinek első távozása után - igen, emlékszünk rá, Niki - könnybe lábadt szemmel szipogta, hogy már csak Daniért is végigviszi a játékot, és bosszúúúúúúúúúúú! Linda meg szót sem érdemel, hiszen földbe taposva már nem illik ugrálni. vagy mi.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.12. 23:52:09

Pók valami olyasmit mondott a csajoknak a minap, hogy csak mostanra tartsanak össze, amikor Danit hazaküldik, aztán mindenki külön harcoljon magáért. Ehhez képest rögtön osztogatta a parancsokat az alattvalóinak, hogy mit kell csinálniuk eztán. Ezek meg továbbra is tolják a Pók szekerét?

candyperfumegirl 2011.05.12. 23:52:28

Elolvastam az akkori danis interjút, nem rossz, legenyhébb sejtetás nincs benne, hogy később visszajött.
velvet.hu/celeb/hcdb/napcelebje/2011/03/16/danikiesikeee/

Tényleg már csak azért is be kéne hozni a királyt az utolsó előtti pillanatban, hogy lássuk, milyen fejet vág Pók meg Niki. :P

terrortűrő tintatartó 2011.05.12. 23:53:21

@Edecker Bürger: igazad van, szkúzi. legközelebb istenuccse nem feledem :)

répakörte 2011.05.12. 23:54:34

@yilane: Remélem, nem! Mármint hogy nem lesz gyalázás meg anyázás se.
Nem ismerem a külföldi szériákat, de az biztos, hogy ez egy nagyon jó játék!

_izée 2011.05.12. 23:56:48

@candyperfumegirl: "Arról, hogy van-e barátnõje, nem nyilatkozhatott."

borssal egybevág :)

foxglove (törölt) 2011.05.12. 23:57:34

@bigél: pont így gondolom én is, Pókmajom csak egy kis pukkancs, messze van ő az igazi gonoszságtól

terrortűrő tintatartó 2011.05.12. 23:57:43

@mosoly73: amint én látom, mindig azét, aki hajlandó energiát (ez tetszés szerint behelyettesíthető) fektetni beléjük. hiszen Niki társas lény, s vezethető, mint mondta, Linda meg örül, hogy lyuk van a seggén és nem ő a következő vendetta-jelölt.

yilane 2011.05.12. 23:59:11

@répakörte: Nekem is tetszik ez a műsor, pedig ez előtt egyetlen reality-t se néztem meg. A VV-nek pl. a reklámjaitól is kiütést kaptam.
Ezt meg nézem, sőt bosszankodom is néha, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy én szeretném. :))

bigél 2011.05.13. 00:00:14

@foxglove: pukkancs - micsoda kifejező szó. és milyen rég hallottam/használtam. :)

rafijo 2011.05.13. 00:00:50

@bpetya75: Azt kérdezted, hogy mi a különbség? A különbség a stílusuk. Ha ezt nem érted nem tudok többet segíteni.
Egyébként a műsor tetszik. Fogom nézni az Éden2-t is. Még úgy is hogy szerintem PM a szerkik embere.
Egy bajom van csak, hogy nem lehet tudni a szabályokat. Hogy döntik el ki nyer? Azért ezt jó lenne tudni, mert nem mindegy, hogy min fog múlni. Pl. az összes játékos megszavazza? Vagy feladatok lesznek?

répakörte 2011.05.13. 00:04:06

@yilane: Engem se érdekeltek az ilyesfajta műsorok eddig, mert unalmasak, de ez fordulatos, izgalmas, kiszámíthatatlan.
Én még sírtam is, mikor Levi kiesett, plusz Gabinál is. Most meg bosszankodok Ádám miatt. :)

répakörte 2011.05.13. 00:05:23

@rafijo: Nem jó, hogy nem tudjuk? Ilyen szempontból az Éden2 már unalmasabb lesz, hiszen akkor már gyakorlottak leszünk.

bigél 2011.05.13. 00:06:55

@répakörte: Mondjuk a játékosok már nyilván többször elküldték a szerkesztőket még melegebb éghajlatra a kiszámíthatatlanság miatt, mert ami nekünk izgalmas, az nekik agyrém lehet, hiszen a taktikájuk pillanatok alatt borulhat. De nyilván ezt vállalták, dolgozzanak csak meg a nyaralásért meg a pénzért.

candyperfumegirl 2011.05.13. 00:07:42

Éden2-nél élhetne a Viasat a Korelóne által feldobott labdával, és meghívhatnák szerkesztőnek. Szerintem lennének ötletei, hogy kéne tizedelni a népet. :)

teddyde 2011.05.13. 00:08:07

Ádámtól ez egy korrekt, de sokak szerint hülye lépés volt. De higgyétek el, nem járt rosszabbul, mint a főnyereménnyel ;)

répakörte 2011.05.13. 00:09:19

@bigél: Ha játékos lennék, én is kilennék ettől... De nézőként így jó!
Kíváncsi vagyok, hogy fogják a 2-est legalább ilyen izgalmassá tenni.

bigél 2011.05.13. 00:09:44

@répakörte: Gábor kiesése is megér egy misét. És sajna előtte már alig-alig mutatták. :(

répakörte 2011.05.13. 00:12:51

@bigél: Igen, elég érdekes, hogy ahhoz képest, amit Levivel egyöntetűen nyilatkoztak, alig vágták be őket, később Gabit már egyáltalán nem. :(
De facen legalább megoszt mindenféle hülye videót, ott lehet nézni :DDDD

teddyde 2011.05.13. 00:17:10

@répakörte: nézd. bórker. feltörekvő, fiatal csávó. Most már olyan körökben mozog, ahol van pénz... folytassam?

Jozeph Pelikahn 2011.05.13. 00:18:09

Az Éden2 indulhatna úgy, hogy Éden1-ből a nézők beszavazhatnak 3-3 játékost. Akkor a nézettség az egyes végén elért nézőszámtól indulna.

bigél 2011.05.13. 00:23:14

@répakörte: nem is tudtam, de akkor majd ránézek valamikor.

Nem kavart eleget, ez lehetett az oka, ő is ilyesmit nyilatkozott.

répakörte 2011.05.13. 00:26:57

@teddyde: Ezt tudom, csak azt hittem, valami konkrétat tudsz!

répakörte 2011.05.13. 00:29:14

@bigél: Igen, ez volt a baj. :(
Itt egy link a youtube-os csatornájához, de a fészt is nézd meg ;) Elég viccesek a videói, bár a 6 perces dekázásokat nem nagyon értem. :D
www.youtube.com/user/vanbylo
él

répakörte 2011.05.13. 00:31:25

@répakörte: És azt se, hogy került a kommentem végére az "él" :D

bigél 2011.05.13. 00:38:29

@répakörte: azt én sem értettem, de azt hittem, az én készülékemben van a "hiba". :)

répakörte 2011.05.13. 00:41:21

@bigél: Késő van már, úgy látszik, az ujjaim külön életet élnek :) Vagy megszállt valami szellem, aki üzenni akart valakinek valamit :DD

Edecker Bürger 2011.05.13. 00:43:19

Ljubica, nem biztos, hogy bírom 01:30-ig. Szalonnát sütöttünk, tüzet néztünk, tücsköt hallgattunk, álmos vagyok.
@Jozeph Pelikahn: Nem rossz, de nem pártolom. Abban viszont reménykedek, hogy a válogatást nem tosszák el, és nem járnak úgy, mint a Bár 2.0-vel. Azért a mostaniak mindösszesen a szívemhez nőttek - mindannyian.
@bigél: Erre azért a szerkesztőknek - hacsak direkt nem így csinálják - oda kéne figyelniük, hiszen ezekből a jelekből mindig le lehetett venni, ki fog kiesni. Ez pedig nem szerencsés. Sokan megjósolták itt az előző részek alapján, ha nem vagy alig mutattak valakit, hogy ő lesz a következő. Éééésss, igen, úgy lett.

Edecker Bürger 2011.05.13. 00:47:27

@Ljubica: Na! Nézted azért az utóbbi részeket?

Edecker Bürger 2011.05.13. 00:51:33

@Edecker Bürger: A kérdés költői persze, csak a látszat kedvéért van.

Ljubica 2011.05.13. 00:53:12

Nézem továbbra is, csak ide nem jövök. Vállalhatatlan, ahogy Ádám mondaná... :)
(Mellesleg utánakérdeztem, és télleg bróker, csak mással kereskednek, mint anno az én cégem, ezért nem volt ismerős. Ez, remélem, nem számít spoiler-nek vagy a személyiségi jogok megsértésének vagy mittudomén. Ebben az arctalan tömegben...)

Ljubica 2011.05.13. 00:55:20

Nekem is nagyon hiányzik a "régi" kommentelő társaság. Sajnálom, hogy ilyen lett, amilyen :(

bigél 2011.05.13. 00:58:35

@Edecker Bürger: nekem nem minden kieső esetében volt ennyire egyértelmű az összefüggés a szereplések száma és a kiesés között, sőt volt, akit elég sokat mutattak, ha jól rémlik, pl. Szöszit, de Leventét is.

Edecker Bürger 2011.05.13. 00:59:13

@Ljubica: Mondtam már olyat, hogy te vagy a fény az éjszakában vagy mi?

Ezerszer megfogadtam, hogy egy rohadt szót sem írok, de nem bírom megállni. Igazából a kettős mérce nyomja fel az agyvizem. Neked van igazad, jössz-mész itt mint egy kis lúdvérc, és látod, mégis hiányzol innen.

Edecker Bürger 2011.05.13. 01:04:25

@Ljubica: OK, akkor csak úgy éjszakánként köszönj be. Akkor tudom, hogy még megvagy.

Ljubica 2011.05.13. 01:11:25

@Edecker Bürger:
:)
A gyűlölködés kimondottan visszataszító nekem, a kettős mérce pedig az ostobaság netovábbja. De ha jobban belegondolsz, érdekes is ám. (Nekem pl. lélektani szempontból.)
Na most dek.rvára feltaláltam a spanyolviaszt... :)

Ljubica 2011.05.13. 01:14:11

Mindenképpen. Ha foci van, én is vagyok. Ilyenkor, későn.
Jóccakát! :)

Jozeph Pelikahn 2011.05.13. 02:25:08

Viszont a mai párválasztón kifejezetten szép volt Szandra, a leengedett haj sokkal jobban áll a fejformájához, tompítja a szívlufi formát. Külsőre szerintem a legjobb nő most a hotelben.

Ja és egyértelműen ő is szomorú volt, ezért én még most is azt állítom: bejött neki Ádám.

Amit viszont később felpörögve művelt az vállalhatatlan...

Jozeph Pelikahn 2011.05.13. 02:38:01

Ja és asszem nem korai kiosztani a díjakat:

- legszebb szomorú lány: Kriszta - Levi kiesésekor a szélben, szerelmesen, összetörve

- legszebben mosolygó lány: Alíz - bármikor, de főleg a szépségversenyen volt látványos

- legszebb szemmel verő lány: Kata - mikor Ádám elgondolkozott a felajánlásán

- 'legszebben' medencébe jutó lány: Niki - mikor szegénynek részegen még ki is rántotta Kristóf a lábát

- legszebb gonosz(kodó) lány: Szandra - mostani párválasztón

...
(szerintem)

haruka 2011.05.13. 04:57:33

jaj, nem tudom átolvasni a kommenteket, ma meg nem tudok már netezni, csak este. :(
csak annyit mondanék, hogy Ádám legalább nem csinált segget a szájából, valamint, hogy a gonoszkodni, ill. a kicsinálni szavaktól sugárban hányok! :@ a három picsa milyen okos, baszki. egyiknek sincs egy csepp agya sem.
Hajrá Alíz és Kristóf!
süti beállítások módosítása