Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Címlaplány 1x01 - Bízz a csöcsben!

2013. április 10. 11:00 - sixx

A Viasat keresett már Topmodellt régen, de a műsor több sebből vérzett, így nem lett folytatása, pedig a kamera előtt való csípőtekergetés legalább olyan nemzeti sportunk, mint a labdarúgás. A csatorna most, hogy a két nagy kertévé elkezdte a torkunkon lenyomni a kvázireality műfajt, előkapta a csöcsfaktort, és elindított egy újabb ilyen típusú műsort, amiben viszont nem kifutón vagy divatmagazinokban lehetetlen pózokba merevedő csontkollekciókat, hanem ún. glamour csajokat eresztenek egymás ellen, egészen pontosan tízet. A végén csak egy maradhat, mint a Hegylakóban, a nyereménye pedig némi lóvé és egyéves szerződés a Hot! magazintól, de hogy ez miért jó nekik, azt nem tudjuk.

Screen Shot 2013-04-10 at 7.42.48.png

Rövid, feszesen vágott intró után máris jön Horváth Éva, a csatorna arca, A Nő Aki Minden Műsorban Pontosan Ugyanúgy Viselkedik, egy kifutón sasszézik végig, és közben mesél, nyolc hét, tíz nő, csak egy maradhat. Közben a talpa alatt bereccsen a padló, a háttérben arany. és ezüstszínű alufóliával borított esernyőkre hajazó baszokat világítanak meg a reflektorok, a látványvilág máris megfogott. A kamera egyre távolodik Évától, de hiába. mert kissé kifacsart derékkal, a válla fölött visszakiabálva csak beszél tovább. Hosszú vörös ruhában van, már ha ez érdekel valakit. Négy állandó zsűritag lesz, meg egy heti beugró, majd ők döntenek a csajok sorsáról, akik próbatételeken és kihívásokon bizonyítják rátermettségüket, ez pont úgy hangzik, mint egy középkori sorverseny felhívása.

Screen Shot 2013-04-10 at 7.48.22.png

Na, jönnek a bulák a Corvin sétányra, úgy látszik az X-Faktor-lakásokat más célra már nem lehet használni, csak reality-forgatásra. Viki nemzetközi modell, aki Amerikát és Kínát is megjárta, és hardcore metálfan lehet, mert olyan szögecsekkel van kiverve a válla, mint Rob Halfordnak, a Judas Priest énekesének színpadi bőrruhája. Mutatunk képet mindkettőről, tessék (jobbra a metálénekes, még mielőtt):

Untitled 15.png

Na ugye. Viki egyébként egy tök átlag, bolti eladó fejű csaj, bezzeg a következő, Szandra nevű alany már nem, ő kreatív és kívül-belül egzotikus. Ő mondja, nem én, én csak annyit látok ebből hogy a fején megcsúszott a nullásgép, és a jobb oldalon nincs haja, a másikon meg lelóg a válláig. Jön Aljona, a magyart kissé törve beszélő orosz nő, akiben megint nem látok semmi különlegeset, sőt, majd a kamera biztos szereti,m vagy hogy a faszba szokás ezt mondani. A negyedik versenyző a fején koronával jön, esküszöm, az utcán is így vették fel, biztos jót röhögött a nyócker népe hozzá. Valami Maya nevű szépségkirálynő, akit még soha nem láttam, de a többiek igen, mert a félkopasz versenyző menten leveszi a bűrjákót, és kitolja a csöcsöket "erős a mezőny" felkiáltással. Az ő világában tehát a nagy csöcs = siker, elég egyszerűnek tűnik.

Screen Shot 2013-04-10 at 7.53.35.png

A következő csaj az előző húga, Fruzsi, a haja feltűzve, a fülében olyan fülbevaló, amit csak a pomázi kultúrban tarthatnak dögösnek, ő is olyan semmilyennek tűnik. Nagy jövő áll előtte a modellszakmában. Aljona teljesen ledöbben, hogy a testvér az nem azt jelenti, hogy "két tökegyforma nő". Az újabb érkező teátrális mozdulattal tolja fel napszemövegét méretes homlokára, ezt a mozdulatot minden második csajnak betanították sajnos, kár volt. Amina profi fotómodell, és amellett, hogy a haja kicsit ritkul elől, láthatóan félvér, adjunk az egzotikumnak, gondolhatta a szereposztó kolléga és bólintott. Maya ismeri is, és azzal köszönti, hogy jaj de csinos vagy így ruhában is, kedves. Szandra megrázza a fél sörényét és támad, oszt láthattalak is valahol, mer' nem vagy ösmerős. Nincs válasz.

Screen Shot 2013-04-10 at 7.55.50.png

Egy hosszabb hajú csaj jön, Alexa, aki egészségügyi okok miatt hagyta abba a szakmát, de erről nem tudunk meg többet. De jó kis csirkék vagytok, mondja a többinek, majd arról érdeklődik, van-e itt valaki, aki nem modellkedik. Hát Maya, aki szépségkirálynő, és nem túl okos. Viki a nemzetközileg ismert, szépségkirálynőknek és különösen debil celebeknek rendszeresített integetéssel jelzi, hogy Maya egyszerűbb, mint egy sárga bögre. Kezdem elveszteni a fonalat és a türelmemet, az újabb érkező pont olyan, mint az eddigiek, az utcán simán elmennék mellette, és ha ő lenne a címlapon, nem venném meg az újságot, a neve Laura és vagány, ezt ő maga mondja. Húsz éves, de kinéz harmincnak, ez szakmai ártalom lehet. Ő volt Miss Fehova, nahát, és méály nyomokat szokott hagyni az emberekben (ő mondja!), amit a készséges szerkesztők menten demonstrálnak is, se Szandra, se Aljona nem tudja felidézni a fejét a riportszobában. Muhaha.

Screen Shot 2013-04-10 at 8.11.08.png

A következő versenyző Aljona szerint népi viseletben érkezik, ő Kitti, aki ezzel a műsorral akar kitörni a szegénységből, és kissé agresszív, na, ki nevel itt egy 15 éves fiút, kérdi az agyhalottakat, ezzel a mentalitással nem fog messze jutni a szakmában, bármi is legyen az. Még egy játékosunk van, a szőke Luca Nyíregyházáról, aki hatással van az emberekre és tipikus fapicsa feje van. 22 éves, de ő is sokkal idősebbnek néz ki, ha valahol megjelenik, megnyeri magának az embereket. Hálistennek többen nincsenek, kezdődhet az érdemi szakasz, ezt a szigorú arccal bevonuló Horváth Éva jelzi, aki, amikor megszólal, menten visszarepít minket az áldott Éden hotel idejébe, ugyanaz a kimért, álkemény stílus, T69 iz in da hauz emberek.

Screen Shot 2013-04-10 at 8.21.11.png

Tessék komolyan venni a feladatot! Egymással is meg kell küzdeni! Magatokkal is! Nem beszélhettek senkivel! Maszturbálni tilos! Na jó, ez nem volt, de lehetett volna. Komolyan, ezt a monológot akármelyik Éden-epizódba simán be lehetett volna vágni, félelmetes, mennyire egy srófra jár ez a nő. Szexi és érdekes lányt keres a zsűri, nagyon kemény csata lesz. Az első zsűritag Hujber Ferenc, aki képtelen egy mondatot elmondani modoros sóhajtozás nélkül, ezek a lányok (sóhajt, pajkosan a kamerába néz) megszokták hogy (kisebb sóhaj, félmosoly) a lábuk előtt hever (közepes sóhaj, fej oldalra biccen) az egész világ. Ó, faszom, bazdmeg. Majd ő értékeket mutat nekik, ez valami eufemizmus a faszra???

Screen Shot 2013-04-10 at 8.31.04.png

T69 mondja a mantrát tovább, minden héten lesz kihívás, próbatétel meg vonulás. Arról volt szó, hogy nem kifutó-modelleket keresnek, akkor meg mi a fasznak a vonulás? Nem elég az, ha csak szépek vagyok, kiált fel hirtelen a műsorvezető, itt érdekesnek kell lenni, DE még EZ SEM ELÉG, mert szexisnek is. Meg érdekesnek! Ettől vagy címlaplány. Mindtűl. Szandra úgy gondolja, hogy ezt a versenyt ő nyeri, mert különleges az arca. T69 hoz egy dobozt, vajh mi van benne? Gwyneth Paltrow levágott feje, amit a kihívásban Szandra nyakára kell hegeszteni? Kicsike szikla? Hasas bankó? Lófaszt, tíz állat van benne, plüss persze. A csorda rávetődik a dobozra és kitépnek maguknak egy-egy állatot, kígyó, hal, hörcsög, van itt minden. Ha van isten, valami albán történelmi bábjátékot kell előadniuk fejen állva.

Screen Shot 2013-04-10 at 8.47.27.png

De nem, az állatok egy-egy magazint szimbolizálnak, (T69 felemelt mutatóujja jelzi, hogy fontos dolog következik) aminek a csajok lesznek a modelljei, DE EZ NEM MINDEN, mert nekik kell kitalálni a magazin címlapját, címét és a címlapsztorit. Na, ez érdekesen hangzik. Lucának a hörcsög jutott, na, ez milyen magazin lehet? Hörcsög-evés-gasztró, mondja a bölcs Luca a széken, T69 bólint. Laura tehenet húzott, ez szerinte mezőgazdaság. Szandránál egy vízitehén képe van, na, ez mi lehet, kérdi T69, Szandra szeme üresebb, mint az egyszeri munkavállaló magánnyugdíjpénztár-számlája az Einstand után, de T69 segít, környezetvédelem, baszki. Innentől a szerkesztők nem bízzák rá a csajokra a választást, inkább kiosztják nekik a feladatokat, horgászmagazintól az autósig lesz minden.

Screen Shot 2013-04-10 at 9.15.00.png

Na, remélem, most jön a tervezés és címlapsztori kitalálása, de ezt egyelőre nem látjuk, inkább ugrunk a másnap reggelre, legalábbis ezt sugallják a készítők, mert természetes fény hiányában akár hajnal kettő is lehet, Szandra pedig hiába játssza el a Nagyon Álmos Modellcsajt, nem hiszem el neki. Jaj, csináljon már valaki kávét nekem, nyafogja, csinálj magadnak bazdmeg, mondja a konyhában lebzselő két egyforma barna nő egyike, közben az energiaital-szponzor terméke bevillan a kamerába. Szandrának az első éjszaka után máris hiányzik a kúrás. Jön T69, na, pakol, öltözik, indul, mert vár rátok Nánási Pál fotográfus, ami a fotóművész modoros elnevezése. A stúdióba megérkezve újabb meglepetés jön, Görög Zita szupermodell személyében, akit a lányok udvarias mosollyal fogadnak, az amerikai modellválogatós műsorokba ilyenkor mindenki sikoltozik, de mi, visszafogott magyarok csak belül örülünk.

Screen Shot 2013-04-10 at 9.16.21.png

Görög Zita tanácsokat ad majd a fotózáshoz és ő az eheti vendégzsűri, így nem árt, ha a csajok normálisan viselkednek vele. Görög Zita azzal nyit, hogy felméri a terepet, a legtöbbeteknek ez az első fotózása ugye? Hát nem, de sebaj, azért tanácsokat adhatsz. Ad, nézzük a ruhákat, azok fontosak. Hát ja. Elsőként Fruzsi jön egy olyan ruhában, amiből kilóg a csöcse, Nánási Pálnak meg a nyelve (földig), ez jó lesz, mondja. Jó nagy a cicid, mondja Maya a húgának. Luca cukorkalánynak öltözött, ez egy tüllszoknyát és egy nyalókát jelent, merész, elszánt és szexis volt, mondja a csaj. Mayát Báthory Erzsébetnek fazonírozzák, a póz, amiben ül/fekszik, annyira kimért és mesterkélt, hogy ihaj, semmi különleges nincs benne. Fruzsi után Viki is olyan ruhában jön, amiből kilátszik a melle, ez valami visszatérő elem a műsorban? Viki megtisztelőnek érzi, hogy Nánási Pál szerint jó csöcsei vannak.

Screen Shot 2013-04-10 at 9.27.04.png

Screen Shot 2013-04-10 at 9.23.55.png

Screen Shot 2013-04-10 at 9.30.44.png

És ha azt hinnénk, hogy a mellfétissel leszámoltunk, hát nem, Lauráról letépik a melltartót és zöldségekkel takarják el a másodlagos nemi jellegeket, Görög Zita meg két ujjal belenyúl a szájába, már csak Kovi hiányzik a képből egy méretes műfasszal. Szandrának a kezébe adják a csöcsöket, pózolj, helló. Szandra ebben a szakmában láthatóan járatos, és nem zavarja a dolog, megy egyébként is, a házban neki van a legjobb melle, legalábbis saját maga szerint. Az arca a fotókon viszont ijesztően üres, nem is értem, mit keres ebben a műsorban, mert annyi kisugárzása van, mint egy zsák krumplinak. A csöcs-armageddonnak Aljona vet véget, én nem veszem le, oszt kalap, mondja, a pózai viszont rettentők, pucsítani például konkrétan nem tud. Amina nem szarozik, ő egy szál pinában akart fotózkodni, de Görög Zita leállítja, te, ez nem az a műfaj, hallod? Ez nagyon vicces volt.

Screen Shot 2013-04-10 at 9.37.35.png

Másnap T69 egy tableten mutogatja a kész képeket a csajoknak, van akinek jól sikerült, van akinek nem, Aljona a kritikát nehezen viseli, és sír, én meg még mindig azt várom, mikor jön a böte csajok magazint állítanak össze szegmens, de baszhatom, mert nem jön, ugrunk a vonulásra, ami az utolsó része a műsornak. Ez, kérem szépen totál átbaszás, és ideges is vagyok. A harmadik állandó zsűritag a Hot! főszerkesztője, a negyedik meg egy sztájliszt csaj, akinek az X-Faktorokat is köszönhetjük. A vonulásra ugyanott kerül sor ahol a felkonfra, és T69 öltözékét elnézve ugyanazon a napon, amikor a bevezető képsorokat felvették, ez elég illúzióromboló, így az idő múlását nem sikerül érzékeltetni, de ez legyen a legnagyobb baj a reality-vel.

Screen Shot 2013-04-10 at 9.50.29.png

Screen Shot 2013-04-10 at 9.54.21.png

A csajok egyesével vonulnak be, és ami a legcseszlovákabb az egészben az, hogy nincs zene közben, ott kopognak a tűsarkak a deszkán, a zsűritagok meg live kommentálják az eseményeket, ez elég zavaró lehet a némbereknek, mert nem minden beszólás pozitív. Idézünk: ó, Maya, de szép ez a ruha. (Nem a csaj, a ruha, teccik érteni?) Amina: nem hiszem el hogy ezt komolyan gondolja. Alexa: úristen, milyen lábai vannak már! Szandra: brutál teste van. Nánási azért megjegyzi, hogy Szandra csöccsel ad el mindent. Vikivel levetetnek egy koronát a fejéről, jobban is áll a haja úgy. Aljonka középkorú kijevi titkárnőnek öltözött, nem mindenkinek jött be. Kittit leparasztlányozzák, Görög Zita szerint a ruhát nézi az ember, nem a nőt. Fruzsinál mindenkinek áll a cerkája, Laurát kiröhögik, nem dögös, nem visszafogott, semmilyen, Luca dekoltázsától meg elájulnak, mennyivel kevésbé közönséges mint Szandra, mondja valamelyik, intelligensebb a dekoltázs, mint kiderül.

Screen Shot 2013-04-10 at 9.56.22.png

Na, a végére bejön megint mindegyik csaj, kettőt kiszednek a tízből, Laurát és Kittit, és Laurát küldik haza, mert így mentik meg a nagy csalódástól. Kilencen maradtak, jövő héten megint elmegy egy, tessen visszatérni a folytatásra.

Címkék: címlaplány
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

átlátó 2013.04.10. 11:50:02

Író úr, én is nagy geci tudok lenni,ha a jómédijaszakmunkások a vállukra emelik a hígfost, de megint csak sikerült jól eltalálnod a fonalat... amúgy van annak egy bűbájos hangulata, amikor a magát formátumnak tartó jómédijaszakmunkás elrohan rágalmazást ordítani a bíróságra, mert azt kapja a szíve alá, hogy szép szakmája van érdemes lenne megtanulnia... A Komár is ezt szokta mondani, amikor gerjedt a motyó. :)
Most ne vedd ezt magadra író úr, mert a Steiner nevű vidéki onlájn szerkesztőre gondolok, aki már régen nem a szakmájában, ebben a szép szakmában dolgozik, amit érdemes lett volna neki jól megtanulnia és akkor még mindig azt a szép szakmát művelhetné, amit újságírásnak mondanak, mert ugye a nemzetnek kellenek a lámpások...kifejezetten érdemes elmenni vádlottként ilyen bűnesetek tárgyában, meg tanulságos is. :D
Szóval biztonsági őrből és csöcsökből jól állunk. Meg Sixxből is, egyáltalán nem akartam segget nyalni. :)

É2I 2013.04.10. 12:16:05

Sixx úr, -bár jó írás éppenséggel - tessen jobban kritizálni, mert ennél többet szeretnék röhögni. Önnél azt szoktam meg, hogy törölgetnem kell a monitort. :D

gergo · www.indafoto.hu/ppgergo 2013.04.10. 12:25:04

Heti egy alkalom vagy minden napos móka?

Rebelde 2013.04.10. 12:29:19

Horvát Éván ezek a lebernyegek nagyon bénák, még övvel is, a kötött kövérít mindenkit. Remélem lesz rajta jobb gúnya is. A zsűri hangos kommentálása nevetséges, hogy ú hahhháá, broá
hot főszerki? lol

a csajokról nem jut eszembe semmi, egy kis smink csodára képes, de azért meglepő, hogy van aki smink nélkül is elég semmilyen

napvadászlány 2013.04.10. 12:47:01

csakis azért éri meg végignézni ezeket a szarokat, hogy utána a mester hogyvoltjain szétvihogjam magam:-)

nyuszibusz 2013.04.10. 12:52:43

Mi lett volna, ha nem egy tableten mutogatja a műveket, hanem például ráköti a tv-re egy hdmi csatlakozóval. Akkor például látták is volna

Leadfoot 2013.04.10. 13:41:31

@Fatal Error! System Halted!: Naaa... hogy mondhatsz ilyet? RONDA kurvákok a pontos megnevezés.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2013.04.10. 13:49:30

én hujberferit nem értem, akit nem tudom ki és milyen okból kiáltott ki színésznek, de minden szerepben, még amikor csak hujberferit kellene játszania, akkor is azt érzed, hogy ez a csóka most saját magát játssza, és borzalmasan rosszul...

kovácspéterke 2013.04.10. 13:53:19

szte mókás volt a műsor, nem tudom ki, hé öltöztetője, de sztem meg kellene válnia tőle.

Csigataposó 2013.04.10. 15:09:51

A musort nem lattam, de fenti fotok kozul egyedul Gorog Zita nez ki valahogy. Mondjuk utolso kep se rosz meg talan. Az a kieso volt?

nevetkőzzcsakszopnifogsz! 2013.04.10. 15:17:12

Szandrát azért elég jól el lehet majd adni Dub... öö nem szóltam. Lehet, a 90-es IQ-t sem üti meg, de azok a csöcsök..

nyuszibusz 2013.04.10. 15:41:56

Görög Zitának bajusz van az orra alatt?

Csigataposó 2013.04.10. 15:47:24

Kulcskerdes melyikrol fog kiderulni, hogy meg nem pornozott?

AaannnaaA 2013.04.10. 15:53:52

Nem számítottam rá, hogy ebből is lesz hogyvót, főleg, hogy sixx-től. Jó valaki megnézi helyettünk ezt a fost, és még élvezetesen le is írja. Köszi!

Azt nem értem, mit jelent az egy éves Hot! szerződés? Hogy minden magazinban a 10. oldalon az oldalszám helyett az ő feje lesz? Vagy minden lapszámban írnak róla valami kamu sz@rt? Amúgy totál mindegy, akkor is eltűnik a süllyesztőben a többi hasonlóval együtt.

AaannnaaA 2013.04.10. 16:52:31

@sogeking: Uhh, nekem olvasva bőven elég. Szerintem nyugodtan oda lehet képzelni az ilyenek elé, hogy bemondják: "csak erős idegzetű nézőinknek ajánlott" :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2013.04.10. 17:16:49

" Az ő világában tehát a nagy csöcs = siker, elég egyszerűnek tűnik."
Hát ez még a kvantumfizikusok világában is így van :)
velvet.hu/blogok/gumicukor/2013/04/06/oriasdekoltazst_mutatott_az_agymenok_jocsaja/

Pácsó Ármándó 2013.04.10. 17:57:39

Ez a Szandra kiköpött Falusi Marian Junior, amikor grimaszol.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.04.10. 18:21:56

Ez nagyon kemény. Ez egy műsor?
Ennyi erővel nyomhatnának simán vetkőzést, akkor nem kell megszólalni, meg kevesebbe is kerül, és többen is néznék... :D

Gabba 2013.04.10. 19:58:16

Nyerjen Rob Halford és nyomja le élőben a Turbo Lovert!

afazekas 2013.04.10. 21:32:22

@nyuszibusz:
Még így is százszor jobb csaj, mint az egyre jobban asszonyosodó H. Éva...

sogeking 2013.04.12. 14:34:18

@AaannnaaA: akkor nekem erős :)

@Pácsó Ármándó:
az jó, vagy rossz?

Pácsó Ármándó 2013.04.12. 17:13:39

Nekem nem jön be, de ízlés kérdése.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.04.12. 17:37:48

Horváth Évát nem bántjuk! Teccik érteni?

ő-szinte 2013.04.16. 17:43:25

@sogeking: télleg ? :-DDDDDDDDD
nekem kedvet csinált hozzá sixx
bár ez a poszt így, hogy nem láttam az első részt nekem nem volt vicces, de nagy értékeket sejtek a műsorban :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
és reméljük a posztok is ezt hozzák majd a jövőben :-)

ő-szinte 2013.04.16. 17:44:52

@nevetkőzzcsakszopnifogsz!: bocs de besírtam a nickeden már a múltkor is ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDD
akár az ilyen műsorok mottója is lehetne :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2013.04.16. 17:48:05

@afazekas: pont azt néztem , hogy HÉ kicsit...khm... hátttt nem tett neki jót az elmúlt tíz év... ja, hogy az csak kb kettő volt? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nevetkőzzcsakszopnifogsz! 2013.04.19. 21:18:18

@ő-szinte: egy bölcs mentős anekdotájából származik még zsenge ifjú koromból.
(az anekdota szereplője nem én vagyok)

afazekas 2013.04.24. 14:37:30

@ő-szinte: Görög Zita a Szombat esti Lázban elég ól nézett ki!
H.Éva meg rohamos gyorsasággal kezd hasonlítani a fölmenőihez...
süti beállítások módosítása