Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Geordie Shore 2x01 - Nulla aggyal az éjszakában

2013. április 08. 13:00 - Chat Géza

Csak visszatértek a brit őstulkok a tévébe. Igaz, nem írtunk a Magaluf Madness különkiadásról, amiben a jó emberek nyaralni voltak és még fizettek is nekik ezért, de ott se történt más, mint: szex, veszekedés, ivászatnak nevezett kisujjat eltartó vodkanarancsozás, szex megint, némi püfölés, kis hiszti meg veszekedés, ja meg szex. Felesleges ragozni, nézzük sikerült-e ebbe a szezonba némi agysejtet is felszedni a fiúknak, vagy újfent csak bicepszre gyúrtak. Változások: Bazmeg Sophie szőkére, Tüdő pedig pirosra festette a hülye fejét. Jónő Vicky lőtt magának egy szerencsés flótást, ahogy Bazmeg Sophie is újított magának egy tenyészbikát, plusz két taggal bővül a csapat, de erről majd annak rendje és módja szerint később teszek említést.

1.jpg

Otthon már tömik is degeszre a gurulós szatyrot a kretének, és már meg is ismerkedünk Nyálgép Riccivel, akinek az anyja pakolja be a raklap óvszert, nehogy hozzá hasonló hülyegyerek szülessen. Egy laza vaszektómia, vagy egy lőcsre szerelt pitbull hatásosabb véderő lenne a váratlan atyai örömökre, de ez már nem az én bajom, ugye. Bazmeg Sophinak a lotyó évét sutba vágva – mert stabil fickója van otthon a spájzba – kénytelen lesz egy rezgő gumifütykös társaságában tengetni a klamídiás hétköznapokat. Anya is csak támogatja, jobb lesz, ha nem szexelsz drága egy leányom. Vicky is áradozik a saját faszingeréről, de valahogy nem jön át a mindent elsöprő szerelem avittas érzése.

2.jpg

Bazmeg Sophie landol először az új házban, ami brutálkirály. Be is foglal egy falhoz közeli ágyat, hogy nyugodtan masztizhasson az éjszaka nagy magányában. Pszicho Charlotte még otthon tollászkodik, közben anyja a lelkére kötögeti, hogy ne szexeljen már Naffaszú Gazzal, ha egy mód van rá. Jay és Gaz megérkeznek a leányért, így anya Gazzal is megbeszéli a miújságot. Lányomhoz házzá nem nyúlol, mert szájjal tépem le a golyóidat.

3.jpg

Vicky is megérkezik a pecóba, Sophie megmutatja neki a szobákat, meg a hirtelenbe újított vibrit. Na takarodjá, szúrd ki vele a szememet, nem? A többiek érkezésére megszólal az LMFAO féle Party himnusz. Annyira kibaszottul XX. századi ez. Minden csodás, de a levegőben ott figyel a feszkó, hogy egy lánynak még jönnie kell. Jön is az a fagyos hangulattal együtt. A fickók röptébe meghágnák, a lányok már kevésbé, és egy perc alatt sikerül felbaszni Jónő Vicky agyvizét. De jön Nyálgép Ricci, aki egy csókkal vigasztalja az idegbeteg Vickyt. Szarni a marakodásra meg a cicaharcra. Vickyt nagy ívben lesajnálva mindenki kihúzza a belét, meg a luxus limonádéját a jakuzziba. És legyen az új nőnek bármilyen jó teste, vagy Tüdőnek batár szilikoncsöcse, az estét akkor is Naffaszú és Pszicho baszás kanosszája zárja. Ennyit anyuci tanácsáról. Tüdő felpörögve a beküldött hat red bulltól, simán ráharapna Hajazós James dákeszére, de az nem adja olyan könnyen az ezredest, sőt, inkább sehogy se.

4.jpg

Másnap reggel nincs is üdítőbb látvány, mint Anna a főnökasszony pitbull pofájánál. Hozott magával egy kis színt. Szó szerint. Mindenkit befújnak barnítóval, csak Hajazós Jamesnek basszák el, de kurvára az outfitjét. Mondjuk, rajta csak egy atomcsapás segítene amúgy is. No, irány az esti bulájba szétcsapatni az arcunkat. Pszicho Charlotte ájulósra issza megát, mert Naffaszú mással smárol. Ki a herét is izgat ez, amikor Metrós Jay szerencsétlenkedését is nézhetjük Ringyó Rebeccával. Príma egy jelenet, amikor a taxiban szünetmentesen csak Vickyről károg, mire Metrós Jay letuszkolja nyelvét a torkán, de a levegővételnél a csaj megint rázendít a szófosásra. Egy igazi dámával bővült a csapat.

5.jpg

Charlotte kicsit zaklatott, amiért Gaz fasza másban van. Jay letészi az ágyra Ringyó Rebeccát, aki azzal a lendülettel legurul a földre és szemmel láthatóan nem tompít leérkezéskor. Észosztás most se volt évadkezdés előtt. Reggel van, meló van, egy testes asszonyt kell lefújni barnítóval. Ez persze csak a helyszínen derül ki, aminek James kevésbé tud örülni, de hát a meló az meló. Jó kis pajkos öregasszony kenegetésnél nincs is faszább elfoglaltság kerek e világon, legfeljebb megírni azt. James tetőtől talpig bekeni vazelinnal, mer ezt már csak így űzik, mire a nagyi egyből bepróbálkozik, hogy nem-e keményedik már valami a forrónaciban? Az aranyéren kívül nagyon semmi, de kösz a kérdést mami.

6.jpg

És megintcsak ott tartunk, hogy este van és mindenek felett: BULÁJ! Gaz és Charlotte vitázik, ők így küldik a partimulatóst. Ez idő alatt Tüdő csúnyán bebaszódik, de annyira, hogy Ringyó Rebecca cibálja haza, ami lássuk be nem lehet egy egyszerű móka tűsarkúban úgy, hogy mellette a félig kivillanó méhszájat is takarni kell valahogy. Csetlenek-botlanak, majd Tüdő módszeresen szétpürézi a budoárt. Mi a faszt ettem én? Merül fel a kérdés a napi betevő falat váratlan viszontlátás során. Ennyi és ilyen szintű móka és kacagás vár még ránk a soron a következő öt rész során.

Címkék: geordie shore
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása