Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Honey Boo Boo színre lép 1x07 - Csitt! Ez paróka

2013. április 06. 11:00 - triforce

Újabb Honey Boo Boo, ismét itt vagyunk, hogy az alkoholnál humánusabb módon pusztítsuk agysejtjeinket. A cím az első másodpercekben értelmet nyer: a kicsi család Maconbe utazik, a Shh! It's a wig kereskedelmi egységébe, hogy parókát vegyenek egy hatévesnek. Nem, nem őrültek meg a Thompsonok, illetve dehogynem, már tök rég, de nem úgy – versenyre kell a cucc. A gyerekszépségversenyek is kezdenek profi sporttá válni, csak itt nem a lehűtött vér átömlesztésével, meg mindenféle orvosi termékkel doppingolnak, hanem sminkkel és parókával. Ez van. Szóval bemennek a boltba (közben Alana vagy hatszor elmondja, hogy „Csitt! Ez paróka!" -annyira bejön neki a név), és parókákat próbálgatnak. Valószínűleg vicces a dolog, de  – Csitt! Ez paróka! – én inkább unom. Talán egyedül az volt picit humoros, amikor a legidétlenebb parókák felpróbálása közben megfelelően buta eurodance zene szólt, de ehhez is legfeljebb mosolyogtam. Talán női kontent, ahogy Sugar Bear is jelzi a mellékelt ábrán.

ep7_1.png

Oké, visszavonok mindent. Ahogy az egész – Csitt! Ez paróka! - család beszállt a játékba, egész vicces lett a jelenet. Anyuka felvett egy viszonylag normális szőke parókát, Sugar Beart annyira megérintette a látvány, hogy csak hebegve-habogva tudott beszámolni lelke húrjainak finom pendüléseiről: anyukát istenesen megbaszta volna. Kb. mint a híres-neves Gyuri bácsi a Budapestre tartó hölgyet. Ritkán látunk ilyen mély és választékos önkifejezést televízión, őrizzük meg a pillanatot, hogy unokáink is megtudhassák, régen még létezett igaz szerelem. Alana felvesz egy ultrahosszú parókát, amiben a Grimm-testvérek arany hajú mesehősére, Raponcra (Rapunzel) emlékeztet. Fejből idézi a lánynak címzett mondókát a meséből, de hogy ki az a Raponc, arra már nem tud válaszolni. Sugar Bear is keres parókát magának, olyat, ami magasabbá teszi. Erre kap egy tüskés csúcsra végződő Bundesliga-parókát: megszületett a redneck smexisten! Aztán még egy kis parókapróba Honey Boo Boo-nak. Indul kifelé a család, és Sugar Bearen ott virít a paróka. Édes istenem! Nem is tudom mit mondjak. Köszönöm?

ep7_2.png

Otthon vannak a lányok, nagy a hőség. Kínjukban ott csoportosulnak az egy szem ventilátor körül. Hazaér Sugar Bear, és hoz valamit, ami majd segít: szereld magad medencét. Alana majd kibúj a bőréből, megy is átöltözni a fürdőruhájába. Egy kicsit érettebb családtag megkérdezi Sugar Beart, hogy fasza a medence, de ki rakja össze? „Hát majd mi együtt, családként". Anyuka már ismeri ezt, úgyhogy szépen beül az árnyékba, és vár. Élete párja ugyanis még két legót se bír összeilleszteni, ha nem úgy adják a kezébe. Sugar Beart nem hatják meg a rengeteg, de véges számú korábbi eset, nekivág most is, mert tudja jól, hogy azokból nem érdemes messzemenő következtetéseket, hovatovább törvényszerűségeket levonni, mert az effajta indukció csak ámítás, episztemológiai csapda. Inkább nagyon látványosan elkezdi kipakolni a medence elemeit, és átadja magát az alkotás hívó szavának. Még valami létrát is vett a medencéhez, hogy anyuka be tudjon mászni. Rendesen remegni fog majd alatta, már ha össze nem törik, de Isten azokkal van, akik bíznak benne. Ahogy a kipakolásból át kéne térni az összerakásra, hirtelen belassul a projekt.

ep7_3.png

Egyre gyilkosabb a meleg, lohad az induló lelkesedés. A hangulat egyre inkább egy rossz szúrással indult disznóvágásra emlékeztet úgy a 4-5. pálinka tájékán, amikor előkerül a már tízszer megtárgyalt frankhitelen vett szar Volkswagen története. Persze most nem lesz dráma, ahhoz valamennyi alkohol és icipici karakánság kéne. Sugar Bearben egyik sincs meg, úgyhogy kussban bemegy a házba, a félig kész medence meg magára marad az udvaron. Aztán csak összeszedi magát a csapat, és egyszer csak kimennek, és befejezik a medencét. Alana már nem bír magával, a medencében csúszkálva tölti az időt, amíg elég víz kerül az ikeás tartályba. Nagyon cuki a gyerek, már halnak képzeli magát, és ehhez is van egy külön arckifejezése. Sugar Bear elárulja, hogy két hónapot ad a medencének, addigra tutit szétverik a gyerekek. Valószínűleg nem kell addig várni, egy bejátszásból kiderül, hogy két óra múlva már szivárog a rendszer. Muhahaa.

ep7_4.png

Bekapcsoljuk a hiperhajtóművet, és a tér-idő kontinuum egy egészen fura pontjában kötünk ki: Sugar Bear étterembe viszi a családot. A meglepetést tompítja, hogy a lepukkant csárdák hangulatát egy konténer melegségével ötvöző barbecue helyre megyünk, ahol az enteriőrért valószínűleg egy vak kondás felelt, mert tele van porcelánmalacokkal a hely. Anyuka szerint ez nagy dolog, mert Sugar Bear szerinte az érzelemmentes férfiak közül való. Ezen a könnyem is kicsordult. Ja, jó hogy nem egyből hűvős, számító gazembernek nevezi. Mondjuk inkább úgy, hogy ingerei vannak, nem érzelmei – bár egy Zámbó Jimmy CD-t tuti könnyezve hallgatna végig. Sugar Bear pedig azt mondja négyszemközt a producernek, hogy neki a család a mindene, bármire képes lenne értük. Én természetesen a legjobbat akarom az egész családnak, úgyhogy drukkolok, hogy sose kelljen műveltségi vetélkedőn megküzdenie értük a dél-georgiai Don Juannak.

ep7_5.png

Na, de egyenek már szegények, még a végén lefogynak. Alana egyből rendel három főételt is magának még annyi körettel. Amikor azzal szembesítik,hogy ez talán sok lesz, rájön, hogy az egész család kövér. Sugar Bear tiltakozik, csak kedvrevalóan teltek – a csajok meg azonnal kijavítják, hogy "kellemesen"! Kellemesen teltek. Kijönnek a kaják, és elindul a kézzel-lábbal zabálás. Anyuka imádja, amit eszik, de persze nem annyira, mint a kuponozást. De gondolom azért a szexnél jobban. Anna meg is kérdezi, hogy miért fél annyira hozzámenni Sugar Bearhez? Szerinte azért, mert nem férne bele a menyasszonyi ruhába. Anyukát láthatóan a hideg rázza a kérdéstől, Sugar Bear meg kiönti a szívét, hogy bár csak Alanának apja vér szerint, ő mindegyik lányt sajátjának tekinti. Ja, és szerinte rá is apaként néznek fel a lányok - meg tisztelik is, ugye? Emberismeret - Thompsonék 2:0  Egyem meg a kis érzelemmentes fajtáját. Alana is tippel egyet, szerinte csak a házasság szótól irtózik anyuka – aki közben leszarom fejjel a poharát fixírozza. De végre megszólal anyuka is: a gyerekek az elsők, a kapcsolatok múlandók. Látszik, hogy őszintén beszél, teljesen be van szarva attól, hogy újra lelépnek mellőle. Az korábban kiderült, hogy a három idősebb lány legalább két külön apukától vannak, Chickadee-t 15 évesen szülte, úgyhogy érthető is, miért gondolja így.

ep7_6.png

Pumpkin tőle szokatlan vallomást tesz: ő tényleg az apjának érzi Sugar Beart. Aztán egy egészen fura szitu jön: Pumpkin és anyuka van csak kamera előtt. Anyuka azzal kezd egy mondatot, hogy Sugar Bear csak Alana vérszerinti apja, de Pumpkin gyorsan közbeszól, hogy az ő biológiai apja is, anyu közben mosolyogva rázza a fejét. Ennyire bírná a félnótást a család legfőbb cinikusa? Az idilli pillanatot Sugar Bear elboruló fotója szakítja meg, mire Pumpkin jól megmondja neki,hogy az isten verne meg, Sugar Bear! Bevett dramaturgiai fordulat zárja az éttermi kirándulást: Chubbs ráfingott Pumpkinra, és ezen röhögcsélnek egy kicsit.

ep7_7.png

Egy rövid kitérőben azt látjuk, hogy Chubbs megmossa a haját a mosogatóban, és utána az ebből lefolyt víz egy vödörbe kerül, amit aztán kiönt a ház mellett. Tehát nincs csatornázva a lakás. Hmm... Július negyedike van, a család elmegy Crazy Tonyhoz, hogy ott kezdjék az ünnepet. Tonynál kicsit vonyítanak a kutyákkal, elfogyasztanak egy saccra 4-5 ezer kcal-os ebédet, aztán indul az igazi móka. Quadokon elindulnak a helyi plázába. Ami úgy néz ki, mint egy szeméttelep? Nem, ez tényleg egy szeméttelep. De anyuka szerint a helyiek plázának hívják, mert mindenféle hasznos holmit találni itt. Ehhez képest Tony az egyetlen, aki örömittasan turkál a konténerek tartalmában. Talál leharcolt járókát, rossz ventilátort, WC-ülőkét, de valahogy senki nem akar hozzájuk nyúlni, pedig aaaa-annyira jó darabok! Tony akkora mókamester, hogy Pumpkint beletekeri egy retkes ágybetétbe, és ül rajta egy kicsit. Alana megsúgja: Pumpkin összes ruhája a szeméttelepről van. Szerencsére egy vasalón kívül nem látjuk, hogy miket hozott el a kis család.

ep7_8.png

Az ünneplés még nem ért véget, most mennek piknikezni és tűzijátékot nézni egy közeli tóhoz. Összepakolták a szükséges dolgokat (sör és hús), és mennek is. Egész okés szabad strandra érnek, kipakolnak, és Alana gyorsan elkolbászol a vízimentőhöz. Alana most éppen mindig is vízimentő szeretett volna lenni, fel is mászik a toronyba és játssza kicsit a Mitch Buchannont. Cápa nincs? – kérdezi. Aztán aligátort szpottol, felfújhatót, műanyagból. Még fújkálja a sípot is kicsit, aztán lemászik, beáll a vízimentő visszhangjának (Másszatok le a póznáról! – Másszatok le a póznáról!), majd megy tovább a dolgára. Az egész parton egyedül Sugar Bear hord hosszú nadrágot. A lányok szerint annyira fehér a lába, hogy a rajta visszaverődő fény megvakítana mindenkit.

ep7_9.png

Este van végre, indul a tűzijáték. A nemzeti ünnep alkalmából a himnuszba vágnak a lányok - egyszerre megidézve Király Lindát és Vikidál Gyulát. Alana akkora extázisban nézi a robbanó pirotechnikát, hogy még csacsogni is elfelejt a végére. Ilyen se volt még.

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

belekotyogok 2013.04.06. 11:41:20

Ezek a hogyvoltok adják meg az értelmet a munkával töltött szombatoknak.

apple6aba 2013.04.06. 11:44:17

Hát az egyedi menü?
Jabba (Anyuka) egyedi spagettiszósza (vaj+ketchup mikróban felmelegítve, majd összekeverve)?
Nálam négyszer indult el az ebéd felfelé, alig bírtam bent tartani.

apple6aba 2013.04.06. 11:46:30

És amikor CukiMaci evés közben megjegyzi, hogy Jabba nagyon jól főz.
Kiváltképpen ezt a család kedvencét!

Gesp 2013.04.06. 15:29:15

Mást se esznek csak vajat, de az őrületes mennyiségben. Csodálom, hogy még egyik se kapott infarktust.
Jah, Mama June főz a legjobban :D A hálaadásos részt várjátok, hogy mit csinál a pulykával, na azon csak úgy néztem. :D :D
süti beállítások módosítása