Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x36

2013. április 05. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van.    

Ma párválasztunk, ha előre lehet tippelni, az áldozati báránynak beküldött, és a túlélésért eddig konkrétan semmit nem tevő Kávéfőző Attila megy a levesbe, de láttunk már kieső Zsömit, ugye. A T69-es reggeli gúnyája hihetetlen színnel és formával kápráztat, a derékban ráapplikált öv csak fokozza az ember kedvét, hogy a sztájliszttal elbeszélgessen hosszasan és alaposan, mint Galamb és Fülig Jimmy szokta volt. Ma egy korlátnak támasztják, amibe még ráadásul bele is kapaszkodik, mint aki az állását félti, nem, engem innen el nem visztek. A ruha felső részét a Jóisten tartja a csöcsökön. Ma ismét a taktika győzedelmeskedik, mondja

In medias res kezdünk, a leopárdmintás otthonkában pompázó Dettit faggatja a szentháromság, mit akart tőled Pókmajom? Miért, akart tőle valamit? Mér nem teccettek megmutatni az erőfeszítést? Egy pszichopata ez a nő, mondja a szolnoki tanuló, ki akar nyírni benneteket csudapinával, bizony. Elküldöd a régit, megtartod az újat, ösmerjük a mantrát. A pápától azt kéri Detti, hogy ne álljon be Pókmajom mögé, mert hazaküldi. A beszélgetés tárgya odalent Prosztónak újságolja, gondolkodott. Akkor sem ártott volna, amikor Dopeman felkérte, hogy a csudapinát piszkálgassa egy pókerasztalon, de mindegy. Terve van, geci, mi lenne, ha kiejtené a pápát, kérdi Prosztótól, aki ásítva reagál a felvetésre, felőlem.

Szent Dani és Kristóf a terasz hányásmentes részén súlyzókkal küzdenek, a pápa most még nem lőné el Alízt, ami úgy hangzik, mintha a csaj egy szigorúan titkos kísérleti fegyver lenne, pedig nem, csak egy vészhelyzetben bevethető menekülő útvonal. Nincs annak a szerencsétlen, néha fonott hajú nőnek saját akarata? Pókmajom melltartóit elgórták a kolumb mosónők valahová, lehet, elégették a pestist megelőzendő, nem tudni. 75B, mondja Alíznak, aki adna neki a saját készletből, á, akkor nem tudok adni. Pókmajomnak nőttek a csöcsei a trópusi levegőn, de csodálkozik, hogy Alíz másodlagos nemi jellegei egy tízessel nagyobbak, én meg mindjárt tökön szúrom magam. A fürdőszobában egymás csöcseit vizslatják, Pókmajom végre megtudja mit jelöl a szám a melltartóméretben, majd lekövérdisznózza Alízt, de csak finoman.

Szakad az eső, a lakók a nappaliban heverésznek, a király Nikit csikolgatja, Alíz a háttérben emelgeti a lábát tornagyakorlatból kifolyólag. Laci nem érti, a király miért nem dugja meg Nikit és esküszöm azt mondja, hogy Niki helyében ő sem hagyná abba Korleóne molesztálását. Ezt most hirtelen elképzeltem, jesszusom. Nyugszik, fekszik, alszik, mondja a király Nikinek, hiába, mert Szilikon a kamerába azt mondja, hogy kényszere van rámászni, játszásiból persze. A látványosan unatkozó vendégeknek Juan hoz levelet, pakoljatok nyomorultak, hamarosan Párválasztás. Na, ezt a levelet sem láttunk még soha, de annyira nem történt semmi ebben az epizódban, hogy még ez is belefért.

Szent Dániel izgalmas ceremóniát, Kávéfőző Attila meglepetést vár, és ha jól látom, fekete bőrnyakkendő köt, aztabüdöskurva. Prosztó identitázavaros torreádornak, Niki hollywoodi utcanőnek öltözik, nem szóltak ezeknek, hogy nem jelmezbál? Jézusom, mi ez a lila gönc a T69-esen? Karikás szemek, a legelőnytelenebb, kontyba tekert háré, és egy iszonyú selyemruha, ami mellben lapít, és Medveczky Ilona néni legveszettebb kombinéinak szellemét idézi meg a gyanútlan nézőben. Ráadásul olyan szar az esése, hogy olybá tűnik, a T69-es mellbimbói lefelé néznek, azt csodálom, hogy nem kapott hisztérikus rohamot Pinokkina, amikor megnézte a felvételt. Egy ilyenért a sztájlisztot mákostésztapulóveres, makkoscipős, tüdőszínű menedzserzakót viselő kistérségi megbízottakkal kellene összezárni egy gardróbszekrénybe.

Baszod, az a nyakkendő Attilán, hihetetlen. Közeledünk a játék végéhez, mondja a viharban imbolygó T69-es, majd tart úgy 45 másodperc hatásszünetet. Attillának szar volt a beköltözés, mert a lakók iszonyatos mennyiségű alkoholt rendeltek tőle, és nem tudott a feladatra koncentrálni. Laci szerint Alíz már nem neheztel rá, ezt Alíz is megerősíti, először ki akartam herélni, de most már nem. Prosztó nagyon bizalmas kapcsolatba került TökösBulával, Pinokkina igazán rákérdezhetne, hogy csak szopás volt-e, vagy hús a húsban is. Hah, burkoltan célozgat csak, puha vagy. TökösBula nem féltékeny Pókmajomra, csak zavarja, hogy Prosztó nyakán lóg, beszél vele, ránéz és ha az irányába indul, összeszarja magát, értjük.

Kristóf szerint Detti nem tesz meg mindent, hogy a genetikusok által megtervezett kerek segget pótolja, de nem baj, legalább nem nyávog. Detti kap egy hülye kérdést, kinek mondasz mindig igazat? Ezt így most hogy? Szent Dániel a királytól függetlenül van jóban a fejét éjszakára megint a téglaporos bödönben felejtő Pókmajommal, van neki saját akarata, mondja. Ebben a király is megerősíti, ő nem kesztyűbáb, annak itt van a Lassúbeszédű. Attila, bazdmeg, az a nyakkendő! Niki rád mászik, mondja a T69-es, miért nem sáfázod ki, ha már? Nikinek vannak nehéz éjszakái, mondja a király és forog a szeme, mint a reklámmacskának. Pinokkina, mintegy a témát lezárandó, csuklóból lekurvázza Nikit, nyugi, nem csodálkozik senki a viselkedéseden, na szép.

Válasszanak már, basszameg. Pókmajom, neked Szent Dániel jó lesz a döntőig? Hát, nem tudom. A T69-es kisagyában beindul a processz, válasszunk párt! Robi megy Lindához, mélyíteni akarja a kapcsolatot, dupla análfiszting? Kristóf Dettihez battyog, mert rettentően szimpatikus neki. Szent Dániel jön, és beáll Pókmajom mögé, mert erős párost lát magukban. A királyban megáll az ütő. Laci megy Alíz mögé, Attila, akinek tulajdonképpen mindegy, hová áll, Pókmajomhoz sorol be, és Korleóne ijedtében csücsöríteni kezd, rettenetes látvány. Az utolsó pár a király+királyné, annak ellenére, hogy Korleóne nyitott szemmel alszik.

Pókmajomnak választania kell Szent Dani és Kávéfőző Attila között, ezt a nőnek látszó szextárgy (szevasz, Laci!) annyira viccesnek tartja, hogy majd' lefossa a bokáját a röhögéstől, mert mindenki beszart, hogy ő most nem a pápát választja. Pókmajom Attilával már kijön, a pápában viszont nem bízik. A széltől atomjaira hulló konty alól azt mondja neki a T69-es, hogy jól fontolja meg döntését. Megtörtént, Dani. Ki fog innentől kávét főzni? Pókmajom azért nem küldte haza a pápát, mert nem a többiek előtt akarta, ezt nem értem kristálytisztán.

Attila Kristóf ékesszóló babérjaira pályázva kijelenti, hogy néha egy szó többet ér száz szónál, ezzel nem tudom, mit akart kifejezni, talán azt, hogy nem jó melegpornó oldalakon szerepelni Jerzyvel, vagy azt, hogy a Tchibo szar kávé. És az a nyakkendő, bazdmeg, nem térek magamhoz. Attila balra el. A király bevallja a T69-es vörösen villogó neonszemei előtt, hogy be volt ám fosva rendesen, Kristóf is ugyanezt mondja, csak lassabban. Az androidot kigurítják, vége ennek a kínlódásnak is, ha van isten, mennek inni, és Niki ismét ordenáréra issza magát.

A faszik a nappaliban beszélik meg az eseményeket, a király kérdezne valamit a pápától, de négyszemközt, Laci viszont ott pocol az egyik székben, na húzzál innen kispöcs, mondja kedvesen Szent Dániel. A kérdés: itt akarod tartani Pókmajmot, he? Ne tedd, mert nyakbaszúr a csudapinával, hidd el. Nem akarom, felség, csak nem tudom, mikor jön el a megfelelő pillanat. De eljön. A király megnyugszik. Pókmajom odafent Prosztó társaságában fésüli a bundáját, és TökösBulán röhög, aki hóttszerelmes Prosztóba, mármint a faszi szerint. Ezért kell kiejteni, mutat rá Pókmajom, aki mindenképpen Prosztót választja majd, ha úgy hozza a sors, mert benne van rafináció, TökösBula meg nem ellenfél baszki, hát nézz már rá, milyen ronda egy állat, és a kamerába elkezd röhögni, nagyon erőltetett hangon. Az est legjobb mondata Prosztóé: a tükörben pózol Pókmajommal, és benyögi, hogy "baró vagy, bula."

Na, kapnak piát, TökösBula Alíz és Prosztó szendvicsében vonaglik egy oszlopnál, mindenki átöltözik fürdőruhába és smárol azzal, aki először jön szembe vele, Pitta szegény, most az öklét harapdálhatja a képernyő előtt. Kristóf nem szereti a csoportos nyálcserét, bezzeg Prosztó igen, Pókmajom, Niki és TökösBula is megvan neki tíz perc alatt, különféle kombinációkban. A király továbbra sem érti mi a jó abban, hogy félholtra issza magát az ember és négy emberrel smárol. Nikiből megint előjön a nő, és konkrétan rángatja az uralkodót, miközben a szeme azt hörgi elkeseredetten, hogy pisztolyozzál már meg mostan. Korleóne menne fel a szobába, mert a töke tele van az agyhalott picsával, játsszál magadban, ha lehet. Ebből megint zsinórtangás okádás lesz.

Pókmajom a terasz hányásmentes részén beszéli meg a Párválasztást a pápával, de csak addig, míg a király meg nem jelenik az ajtóban. Te, pápa, mondja a király, én ezt nem bírom. De bírni kell, mondja a pápa. Nikiről van szó, persze, miről másról. A pápa csak egy héten át aludt a nővel, de az is borzasztó volt, szegény király, mondja. Niki lent galuskásan magyaráz, itt vagyunk bezárva, kurelnék, oszt se a király, se a pápa, se Kristóf nem akar. Prosztó lecsap, majd akkor én, de ő meg nem kell Nikinek, inkább felmegy a királyhoz, és egyre szánalmasabban viselkedik, szó szerint szűköl a királynak, hogy legalább csókolja már meg. A kamerába női hiúságról és önérzetről mesél, ez elég vicces az események fényében. Pókmajom persze tisztában van azzal, hogy Nikit ezen a vonalon meg lehet fogni, de majd csak jövő héten, már ha.

Címkék: éden hotel
443 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

taligas 2011.05.06. 07:06:31

Melegpornós attilért nem kár, de hogy ennyire kevés esze legyen Daninak...valsze jó sok mindent eltitkolnak előlünk a szerkik, mert én nem látta, hogy azok vaha is beszéltek volna...

taligas 2011.05.06. 07:10:38

Idióta Pókmajomnak meg nem kéne akkora ego...elismerem, hogy jobban néz ki, mint a Tökös Bula, de attól még bűn ronda ő is! Annyira kicsi és tenyérbemászó feje van... valaki világosítsa már fel szegényt, hogy arról, hogy a kamionosok meghúzzák, mg nem lesz jó nő!!!!
Niki tényleg szánalom, amit művel. Remélem együtt nézi a műsort az apukájával és az anyukájával, akik vállonveregetik, hogy ügyes voltál kislányom, hogy ilyen kitartóan küzdöttél a kiráyli jogarért!:D
Kristóf meg tuti nem végleg esik ki, ennyire nem spoilerezné magát a viasat!:) Vagy ki tudja!:)

horee6 2011.05.06. 07:15:35

Kész, nálam Pókmajom elvágta magát. Egy darabig okés volt, amit csinált, legalább nem mindenről a Klán döntött, de tegnap valami oltári tuskó volt. Az egy dolog, hogy nem folytatta a dzsihádot és bent tartotta Danit, az állítólagos ellensége egyik legfőbb szövetségesét. Mondjuk aki ennyire logikátlanul csapkod jobbra-balra, azt egy ilyen játékban már csak önvédelemből is érdemes a lehető leghamarabb likvidálni. Jövő héten bárki mellé kerül, annak ezt kellene tennie. Tolerálom azt a fajta megdöbbentő tudatlanságot is, hogy egy 20 éves lány, aki a testéből él, ezért jól kell kinéznie, öltöznie, nem ismeri a melltartók méretezését. Még nagy jóindulattal azt is elfogadom, hogy ilyen ocsmány módon kutyázta a Paripaarcút. Számomra egyértelmű, hogy aki kamionparkolóban/escortként szétdobja a lábait, az azt gondolja, sokkal többet ér a másiknál, ha jobban néz ki. Nyilván ezt hiszi, mert pályafutása alatt akinek 1-2 patronra kellett az ő zsenge teste, az csak azt nézte, csinosabb volt-e a konkurenciánál. De azt a fajta nagyképű öntelt bunkóságot, ahogy ezt előadta GRobinak, meg a kamerának azt csak egy méretes f@szkorbáccsal tudom díjazni. Paripaarc nem egy világszépe, de rohadjak meg, Pókmajom sem egy matyó hímzés, úgyhogy ez a duma nagyon gázos volt. Szóba került, hogy escortozott. Hát egy olyan escort lánnyal, aki annyira topa, hogy egy mosatlan kávésbögrének nem tudott három értelmes vicces mondatot mondani, az szopi-nyali-tutiba-csokiba-arcra nagyrutinon kívül nem tudom, milyen szolgáltatást tud nyújtani. Ja-ja ich komme, spritze-spritze, az persze ment volna csukott szemmel, még a bögrének is… Escort. Persze, 86-os Ford. Hátsó ülésén kezelték a török kamionosok.

taligas 2011.05.06. 07:36:10

Amúgy meg ha a Kristófnak végleg távoznia kéne, nem bőrönd nélkül ment volna ki az ajtón! Vagy azt majd utánahajítják a teraszról két cigicsikk között?:)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.06. 07:37:14

Na most Pókmajommal kapcsolatban kettő dolgot ismételgettem a tegnapi rész alatt: nagyon pofán kellene ütni illetve, hogy (meg kéne verni) mint a lovat. Én ilyen ellenszenvet még nem éreztem senki iránt.
Meg 10-ből 11 pasi őt választaná..öreg nézzél már magadra a fenébe is!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.06. 07:41:00

És abból hogy tegnap Danit választotta világosan látszik, hogy az egész eddigi játékában semmiféle koncepció vagy elképzelés nem volt.
Amikor hétfő este fűzte ennek a szerencsétlen baristának az agyát (állj mögém és vigyük végig) tisztára olyan volt mint egy teleshop reklám

beacska 2011.05.06. 07:47:20

@Benyeszke: azért az érdekes volt, hogy ezt a dumát csak első este részegen nyomta.
Számára új közellenség akadt: Linda. Úgy nézem, már ezerrel ráfókuszál.
Vagy megszerette a Királyt, vagy rájött, hogy a Lindát személyesen tudja kitenni, de Ádám jóformán sérthetetlen.

Az pedig baromság, és meg ne halljam még egyszer, hogy Dani átgázolna a barátain!!!! Éppen ezen a választón bizonyította Ádámnak, hogy beáldozná magát, csak hogy a köv. héten kitegye ÁDÁM ellenségét!!! (bár szerintem egy barom volt, de egyenlőre úgy néz ki, igaza volt)

nyílegyenes labirintus 2011.05.06. 07:48:31

Nem emlékszem utoljára mikor nyúltak bele a szerkik ennyire nyilvánvalóan a műsorba. Egészen elképesztő, Pók ilyen döntést, hogy bent hagyja maga mellett a full megbízhatatlan Pápát saját kútfőből soha nem hozott volna meg. Ő maga vezette le Prosztónak, hogy jövő7en 1-2 muff jön be újra, Dani cserére fog hajtani, és Donékkal azon lesznek, hogy azonnal kibasszák. Erre Saint Danielt vászatja... hát elmentek a picsába.
Kávéfőző Attilával -még ha egy agyhiányos, jellegtelen ember is volt- biztonságban maradt volna. Na, nem mint ha hiányozna a műsorból. És az a bőr nyakkendő... bazdmeg tényleg nagyon kemény.
"mindenki átöltözik fürdőruhába és smárol azzal, aki először jön szembe vele, Pitta szegény, most az öklét harapdálhatja a képernyő előtt."
:D:D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.06. 07:50:16

@beacska: na de Linda miért közellenség, ha Pókmajom szerint minden tekintetben ő a jobb nő? Akkor minek foglalkozik vele egyáltalán?

nyílegyenes labirintus 2011.05.06. 07:51:59

@Benyeszke: "Meg 10-ből 11 pasi őt választaná..öreg nézzél már magadra a fenébe is!" csak TökösBulával szemben! Nem általánosan. Nem mondott hülyeséget Pók. Inkább a téglapor mint a kardozás. :D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.06. 07:53:14

@nyílegyenes labirintus: és mi van azzal, hogy Dani maradt ugyan de Pókmajom úgyis Robival akar összeállni, a Baltaarcú meg megy a levesbe? Ebből a szempontból itt és most mindegy volt kit tart bent. Amúgy meg ha kiejti Danit Ádám élve megnyúzta volna ott helyben.
Meg ugye a csaj nem százas

silverwol 2011.05.06. 07:56:24

Pókmajom valóban nagyon el van szállva magától. Ilyen fejjel inkább a papnak mennék helyette. Linda ellenben nem csúnya lány. Én vagy a -2. pasi (mert 10ből 11 Pókmajmot választaná).

beacska 2011.05.06. 07:56:30

@Benyeszke: mert tudja, hogy neki egyedül Robi a mentsvára. Az nem baj, hogy most külön vannak, nem volt szüksége Robira. De a jövő héten lehet!
Arra számított, hogy Danin kívül Robit is maga mögé tudja most állítani...

Rubicon 2011.05.06. 08:10:38

Akármit is mondtok, Prosztó és Pókmajom (Robi és Szandra) tényleg jól néznek ki együtt. Linda sajnos nem illik képbe , továbbra sem.
Szerintem sixx félreértette Pinokkinát,de erősen. Amikor azt mondta Nikinek, hogy rajtad senki sem csodálkozik, az nem Niki lekurvázása volt, hanem Ádám lebuzizása.
(A helyes hangsúly: nem rajtad csodálkoznak, hanem Ádám viselkedik érdekesen a szitukban.)

Rubicon 2011.05.06. 08:13:00

@nyílegyenes labirintus: JAh és igen.Pókmajom tapasztalatból beszélt. A férfiak tényleg őt választják, az egy dolog, hogy nem feleségnek. :)

Liller 2011.05.06. 08:14:00

Robi nem csak azt mondta,h baro bula,hanem azt is,h gatya.az mit jelent?
Igazabol Attila tenyleg melegporeszes?
Ugye a Kristof nem esik ki vegleg?!
Ja,es meg egy.a niki-proszto-mufog smarnal a mufog miert kalimpalt es tenyerelte arcon a nikit?megint a csaprago?

Liller 2011.05.06. 08:15:52

@Mezei ZsurLó: en is igy ertettem!foleg,h azt is megkerdezte adamtol,h neked most akkor a dani a parod?:)

Explorer 2011.05.06. 08:20:51

Alapvetően mindent leírtatok. Nikirőrl nem esett még szó. Az, hogy hogyan viselkedik az nyilván gáz. De könyörgöm valaki tényleg kisámfázhatná már! Erre rá fog b..ni a Don!
Pók döntését én sem értem, lehet tényleg a szerkesztők nyúltak bele.
Nevetséges volt a király, ahogy aggódott a Pápa miatt.

Dr. Bélus___ 2011.05.06. 08:22:26

@taligas: @Benyeszke: Ne csináljátok már, nekem Pók a kedvencem, a mostani rész után meg pláne. Ostoba kurva, akinek akkora az egója, hogy leveri a csillagokat az égről, pedig messze nincs rá oka, de... de nélküle ez a műsor egy nagyságrenddel unalmasabb lenne. Szerintem epic volt, ahogy a kamerába röhögött Műfogon. Nyilván egy ilyen csaj nem kéne otthonra, de ide úgy kell, mint Jockey a Dallasba! :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.06. 08:25:42

Sixx, azért remélem az a nyakkendő nem okozott maradandó károsodást! :D

Halkan megjegyzem, hogy én se nagyon értem mi a jó ebben a csoportos smárolásban hacsak nem a közös herpesz, de mivel a barátom ott vonyított mellettem, hogy "nézd már hogy nyelveznek" így megkímélem a kommentelő úriembereket, a kérdéstől hogy ebben mi a jó.

@Liller: ja lehet, még az előző harapás se gyógyult be és most jött egy újabb csáprágós támadás :D

Dr. Bélus___ 2011.05.06. 08:28:38

@Explorer: Ezt én sem értem. OK, Niki nem egy nagy durranás, de azért annyira nem gáz. A király helyében fognék egy üveg piát, lenyomnám, aztán úgy meg***nám Nikit, hogy füstölne a gumi. Persze ettől inkább vérszemet kapna, szóval a dolgot hetente párszor meg kéne ismételni, de sebaj, kisebb erőfeszítést igényelne, mint folyamatosan menekülni. Ráadásul Niki egyszerű lélek, ezzel a megmozdulással az egyre megbízhatatlanabb kesztyűbáb pozícióból a hipermegbízható kesztyűbáb pozícióba lehetne átsorolni.

felmary 2011.05.06. 08:31:58

@Explorer: Szerintem - ha Pók számításai bejönnek - akkor Pm végignézheti, ahogy a Pápa-Don egymásnak feszül és bedarálják egymást. Persze, annyira nem okos Pókmajom, hogy ezt egyedül kiokoskodja, úgyhogy szerintem teljesen proli érdekek húzódtak meg a párválasztása mögött: ti. hogy benyaljon a királynak. Mondjuk, nem tudom, mi a halál az értelme ennek, mivel a király így is-úgy is utálja, de senki nem mondta hogy Pm jó emberismerő.

jog-ász 2011.05.06. 08:33:31

pókmajom mindenkinek kamuzik össze vissza, nyomja magát, mert a gyengébbje betojik a szövegétől, kavarásától. nem ejtette ki danit mert nem akar annyira a figyelem középpontjában lenni a végjátékra, az idegbeteg baltaarcot még probálja kiejtetni prosztoval és utána végjátékban bentmaradni..ezt el is monddta, meg azt is hogy geci lesz hogy elérje a célját. ő legalább megmondja, a többiek meg sunnyognak, meg lapitanak.

haruka 2011.05.06. 08:34:08

@Liller: a gatya azt jelenti, hogy valami szar, fos, gagyi. hajdúsági ismerősöm mondja állandóan, előtte én se ismertem. :)

Pókmajmot valaki üsse már pofon! az a kényszeredett röhögés, amit előadott, mikor Lindáról beszélt, szánalmas volt. tényleg küldjenek be neki pár kiscicát meg egy rambo-kést, azt hadd játsszon egy kicsit.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.06. 08:37:11

@haruka: ezt a kiscicás dolgot hagyjuk már légyszi.

Liller 2011.05.06. 08:41:29

@haruka: ah,koszi!en is erre tippeltem,de meg sosem hallottam.tutira hasznalni fogom,a rafinanciaval egyutt:)

Liller 2011.05.06. 08:43:55

@Bélus___: nem lehet,h adam egyszeruen csak nem akar kamerak elott dugni?

haruka 2011.05.06. 08:46:02

@Benyeszke: oké, bocs, én nem bántanám a kiscicákat, bár kutyapárti vagyok, csak szemléltetni akartam, Szandra mennyire pszichopata.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.06. 08:47:32

@Bélus___: a tegnapi dolgokból látszik, hogy Nikinek már nem csak szex kell hanem szex Ádámmal. Merthogy ugye Robi próbálkozott, de az nem kellett neki. Ebből most már hiúsági kérdést csinált a csaj

@Liller: ezt talán a Bors cikkben mondta vagy egyszer a kamerába, hogy nem akar kamerák előtt szexelni, mert az nem tartozik senkire

ő-szinte 2011.05.06. 08:51:27

@sixx !

Pinokkina nem igazán Nikit kurvázta le hanem Ádámot buzizta inkább.

Liller 2011.05.06. 08:54:07

@Benyeszke: tudtam en,tudtam en:)annyira nem lehet meleg,h nem konnyiti meg a sajat eletet egy kis szexel

Dr Keynes 2011.05.06. 08:55:05

@Bélus___: Ez nagyon így van, ide nagyon kell, aki kavarja.

Amúgy nyugtassatok meg, hogy ez az ekszszépségkirálynő T69 (ha jól tudom az volt) ez csak itt ennyire gáz, sixx direkt szemét módon válogatja a képeket, és a tévében jól néz ki. Mert ha tényleg ilyen, akkor alighanem a Pitta lesz neki is az egyetlen lehetősége... vagy őt nem lehet hazaküldeni?

mufor 2011.05.06. 08:56:59

a tegnapi teljesítmény csak Prosztót idézve tudnám jellemezni: "Gatya". Miután PM ezer éve arról hadovál, hogy szét kell robbantani a régieket, erős játékosokat kiszórni blablabla, mikor odakerül, hogy ő, és senki más tényleg megtehetné ezt és rendesen bekavarhatna, behúzza fülét farkát és hazaküldi bőrnyakkendőt (übergáz, azt hittem rosszul látok). Persze nyilvánvaló, hogy szerkesztés, mert bőrnyakkendővel aztán tényleg nullára zuhant volna a nézettség, de akkor is... Vmelyik nap írta sixx, hogy ez volt az alja, hát sztem a tegnapi rész is nagyon versenyben van ezért a címért.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.06. 08:57:14

@haruka: köszi, igazából két dolog miatt zavar ez, mert macskás vagyok és mert Szandráról el tudnám képzelni hogy ilyet csinál.

Ez a gatya dolog tényleg hajdúsági, nekem is egy csomó debreceni ismerősöm használja, de akkor Robi hol szedte fel?

garrett27 2011.05.06. 08:58:05

Pókmajom egy állat! Szegény Lacit is jól átb@szta, pedig ő aztán nem osztott nem szorzott, csak megbízott ebben a patkányban.
Korleone nem fogja megdugni Nikit, mert akkor vége van, mehet fel naponta négyszer a szobába a csáprágóssal. Én igazat adok neki.
Egyébként jobban megnézve a dolgokat Prosztó Robi egyre jobban összeillik Pókmajommal, mert legalább olyan genya, csak ezt a sok atomtudós még nem vette le.

beacska 2011.05.06. 08:58:50

ne felejtsük el, hogy bárki is jön be (és a bent lévőknek is) Szandra már bőven "régi", jelentsen ez a szitokszó bármit is !

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.06. 08:58:57

@Dr Keynes: velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/05/05/debreczeni_zita_jelenlegi_es_horvath_eva_expasija_a_100_leggazdagabb_magyar_kozt/

Ezen a képen szerintem kifejezetten jól néz ki, de az Édenben valóban borzasztó. Tegnap szerintem Lakatos Márk összekeverte a hálóinget a ceremónia-ruhával

Hell-Ász 2011.05.06. 09:09:39

Ez volt a legunalmasabb hét. És egyre ordenárébb a viselkedés odabent. Engem kezd már taszítani. T69 meg a 21. századi lilaruhás nő csak a melleit estére elfelejtette felfújni. Rettenetesen állt neki.

Miigeii 2011.05.06. 09:10:49

A mell mérete nem a 70-75-80 stb számtól függ. Ez a mell alatti kerület, cm-ben kifejezve. A mell nagyságát a betűkkel jelölt kosárméret mutatja meg, szóval, minél hátrébb van az ABC-ben, annál nagyobb keblekről van szó. Tehát pl Alíz melle nem 'nagyobb egy tízessel', ha a kosár ugyan az. (Persze, nem teljesen ugyan az pl a B 75-nél és 85-nél, kis, egyenes arányos méretbéli növekedéssel kell számolni.) Fehérnemű vásárlásában jártas férfiaknak és minden nőnek illenék tudni. :)

*jinx* 2011.05.06. 09:14:36

@Benyeszke: 10-ből 11 őt választaná ha Linda és őközte kellene választani, ezt mondta pontosan. Ebben meg igaza van, még női szemmel is.

Én Danival vagyok úgy, ahogy Te Pókkal, egyre jobban irritál, a tegnapi benyögése 'na húzzál innen' kinyitotta a zsebemben a bicskát. Én biztos mondtam volna neki a kisfiú helyében, hogy a le- és felmenőjével szemben használja ezt a stílust. :/ Így már vili miért őt küldte haza Tünde.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.06. 09:15:54

Szandra az egyetlen, aki kimondja, h szemét lesz, mert ez segíti a célját. Más kérdés, hogy irtó idióta módon:) Danit ki kellett volna vágni a francba! :'(
Niki meg...Nő létemre el tudok csodálkozni, hogy milyen "nők" vannak. Sírni támad kedvem:( Szabad?

nashy 2011.05.06. 09:16:59

Pókmajomról számomra tegnap vált egyértelművé, hogy neurotikus - kész idegroncs ezzel a hisztérikus vihogással, és ha hozzátesszük még az idegből körömzabálást... nagyon nagy bajok vannak abban a téglaporba mártott pókmajomfejben.

Attila pedig a szókincsvilágbajnokunk: egy szó többet ér száz szónál - de az az egy szó az biztosan az "igazából", ugye? :-DD

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.06. 09:21:07

@*jinx*: persze, oké, hogy Lindával kapcsolatos volt a megjegyzése de akkor is. Vakok közt a félszemű helyzet

beacska 2011.05.06. 09:22:46

@*jinx*: én meg a kisfiún lepődtem meg. Először azt mondta a Dani, megy, megnézi a nőjét. Aztán, mikor a kisfiú a beszólásra elhúzta a belét, mégis maradt. Én azt hittem csak poén. A kölyök helyében minimum visszakérdeztem volna: ugye, viccelsz? Nehogymá' csak így elhúzzon...

will 2011.05.06. 09:24:18

@ő-szinte: szerintem is, én is így értettem.

MaryJaneWatson 2011.05.06. 09:24:30

@nashy: :D "igazából" -> ezt nagyon megtanulta szeginyem....
Lehet valami velem nem stimmel, mert nekem Dani egyre szimpibb. Az elején szinte láthatatlan volt, alig-alig szólt, de most jobban teret adnak (a vágók) a fanyar, néhol tényleg bunkó stílusának, szépen lassan kibontakozhat ő is :)

felmary 2011.05.06. 09:29:02

@Miigeii: Mondjuk azon meglepődtem, hogy Alíz 85-öst hord! Megnéztem Alíz adatlapját, kb. egymagasak vagyunk, és én 6 kilóval vagyok nehezebb, mint ő, és nekem 75-ös kell! Szerintem nem annyira aránytalan fent ez a csaj hogy 85-öset hordjon...

szekőcei 2011.05.06. 09:35:12

francos auchan a legújabb szóróújságjával elspoilerezte, hogy nem a Pápa nyeri meg nagy eséllyel - különben miért feszítene madaras tacskós cuccokban a ruházati kiadás címlapján? :O

haruka 2011.05.06. 09:35:26

@nashy: meg ott van az állandó szájharapgálás, meg a mórikálás a párválasztókon, mind azt mutatja, hogy tiszta ideg, de próbálja eljátszani a hipernyugodt stratégát, aki két lépéssel mindenki előtt jár.

Miigeii 2011.05.06. 09:37:01

@felmary: Na, ezen én is. Alacsony és vékony, nekem nem tűnt úgy, hogy méretéhez képest ping-pong asztal háta lenne...

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2011.05.06. 09:38:37

Én ide a csöcsök miatt kattintok, legyen má több csöcs. Na. :)

fizetekmegegysort 2011.05.06. 09:40:17

Szerintem Pók rájött, hogy Ádámot egyedül nem tudja kiejteni. Per pillanat fontosabb neki, hogy szövetségest találjon Prosztó személyében, mint hogy likvidálja a Királyt és alattvalóit, ezért hagyta bent Danit. Ezzel részint elérte, hogy a Király bizalma megingott Daniban, elérte, hogy a többiek fejében felmerüljön, hogy Pók mégsem olyan szemét (pedig de..:)), és azt is elérte, hogy TökösBula biztonságban érezze magát Prosztó mellett. Mivel Prosztó sem hülye, és látja, hogy a 25 milla megszerzéséhez kell neki szövetséges, szerintem simán összeszűri a levet Pókkal. Már csak azért is, mert lassan terhes neki TökösBula "jajjdeideálispárvagyunk" dumája és viselkedése. Szintén Pók malmára hajtja a vizet, hogy Nikinek mostmár muszáj pasit szereznie, és a Király a szexben nem partner. Niki be fog sokallni.
Szerintem a következő héten csajok jönnek be, Pók Prosztóval szövetkezve kiejti TökösBulát. Ezzel a többiek számára is láthatóvá válik majd a szövetségük. Az utána lévő héten pedig közösen, már Niki kiéhezettségét is kihasználva semmi akadálya nem lesz, hogy az új csávókat ráuszítsák Nikire, aki a szexért cserébe simán dobni fogja a Királyt.
Egyébként, - bár a viselkedése alapján nem fogadnám barátnémmé - nekem azért szimpatikus Pók és Prosztó, mert rajtuk kívül mindenki úgy csinál, mintha egy szeretet-barátság-boldogélet vakáción lennének, nem pedig 25 milkáért jöttek volna egy játékba.

beacska 2011.05.06. 09:43:40

@felmary: ez nem aránytalanság kérdése. Én kajakoztam 2 évig, és kb. ennyi idősen már 95-ös volt a hátam. 170 cm magasan. Simán lehet. a 85-ös méret nem olyan irdatlanul nagy.

Kind of Angel 2011.05.06. 09:43:58

És mit szólotok a jövő heti előzetesben bejátszott Királyné-Pápa perpatvarhoz? Ha jól vettem ki, Nikkola artikulátlanul visított fényes nappal, azaz valszeg nem égett szesztől sújtva, a csaj kezd átmenni leggyengébb láncszembe vagy műsor az egész?

beacska 2011.05.06. 09:45:44

@Miigeii: könyörgöm, a 85-ös nem ping-pong asztal!!!! csak nem tuszkolja bele magát egy kényelmetlenbe!
Hagyjuk már ezt, hogy Alíz kövér!!!

a 85-ös melltartó normális!!!

cazsolti 2011.05.06. 09:46:06

@beacska: Csak én értettem úgy tegnap, hogy bezárul az édenkert kapuja? Mintha T69 mondott volna egy ilyet. Úgy kezdte az estét, hogy már közel a vége, és bezárul az édenkert kapuja. De lehet hogy álmodtam? Szerintem többen nem jönnek, Kristófot hazazavarják, és Dani mehet a ZIL platóhoz. Már csak azt kellene megoldani, hogy Prosztó maradjon Műfog mellett, és akkor az idegesítő, öntelt, nagypofájú pókmajom végre mehetne szárazmasztit nyomni a kolumb gerillák közé az ültetvényre. Ez a suttyó nagyon el van szállva magától, de a 2 védettségen kívül mikor tudott szembeszállni a Cosa Nostrával? Most lett volna lehetősége őszentségét kidobni, de nincs védettség, ezért hosszú farkát maga alá húzva leült a sarokba. Egy nagy hang ember, mindig az amerikai szépség jut eszembe róla(már nem azért mert értékelhetően nézne ki, fujj..), ahol a csaj nagyon nagy szájú, hogy így meg úgy kefél, és a végén kiderül hogy szűz.

beacska 2011.05.06. 09:47:23

@fizetekmegegysort: hááát, elég sok idő kellett neki, hogy rájöjjön...

Miigeii 2011.05.06. 09:49:17

@beacska: elkerülhette a figyelmed, hogy a törékeny testalkatához képest írtam. Én jó 15 cm-vel magasabb vagyok nála, és erősebb is, és 85-öst hordok, és nem hiszem, hogy pingpongasztal vagyok. :) Csak hát ő egész alacsony, és a felsőteste vékonyka. Tessék figyelmesebben olvasni. :)

beacska 2011.05.06. 09:49:33

@cazsolti: én nem hallottam, de már többször is a finist emlegették. Remélem, még utoljára jönnek be csajok, mert nem szeretném, hogy Szandra Danival kezdje a végjátékot.

fizetekmegegysort 2011.05.06. 09:49:36

@beacska: nem biztos, hogy csak ezért. Ha döntenem kéne, hogy 25 milla egyedül, vagy osztozva, lehet, hogy én is előbb egyedül próbálkoznék.

felmary 2011.05.06. 09:51:41

@beacska: egyébként én is kajakoztam :-), igaz, 14 éves koromig csak

beacska 2011.05.06. 09:51:48

@Miigeii: hát, szerintem ez akkor sem sok. De én sosem hordtam 85-öst. Rögtön 95-ös háttal születtem ;D

Ébresztő magyar, elég volt, ne tűrd a diktatúrát! 2011.05.06. 09:51:57

Ennyi tahóságot még a Szargyártó Péter/ cidesz/ sem tud összehozni!

cazsolti 2011.05.06. 09:55:29

Megnéztem, de ezek szerint csak álmodtam, hogy azt mondta t69 hogy nem jönnek többen. :)

ügyfélszolgálatos 2011.05.06. 10:00:56

Kellett volna sixx-el egy IQ tesztet csináltatni mielőtt el kezdte ezt a hogyvolt-ot és kéne egyet utána is csináltatni, hogy lássuk mennyit romlott az agya a sok gyökértől.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.06. 10:04:43

@ügyfélszolgálatos: :D na ez tök jó lett volna, főleg ezzel a tegnapi nyakkendővel.

@Miigeii: meglepő, hogy mennyi nő nincs tisztában azzal, hogy a melltartó számozásnál mi mit jelent. Úgy vettem észre, hogy a legtöbben a valós mérettől függetlenül 75B-t hordanak. Ahogy Szandrát elnézem, inkább a B kosár nem stimmel és nem a 75.

Eruka 2011.05.06. 10:06:03

@Mezei ZsurLó: nem. HÉ egyértelműen lekurvázta Csálét, és ez volt az eddigi legértelmesebb és leghelytállóbb megjegyzése. Én nem ismerek épeszű férfiembert, aki akár bottal is megpiszkálná a Nikit. Botrány az a nő: buta, rettenetes, és úgy viselkedik, mint egy idióta. Kinek jön be, hogy részegen sípítozva próbálkozik egy nő megdugatni magát??? ugyan kérem....
Amit a bulin művelt... mondjuk Ádám helyében otthagytam volna neki a tornacsukáimat, csak szabaduljak már...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.06. 10:10:58

@Benyeszke: Pontosan. Szandrának egy A kosár elég lenne. 75 B-hez nagyon vékonykának kell lenni, szerintem!

Jozeph Pelikahn 2011.05.06. 10:11:31

Pókmajomnak már az eleje óta nagyon bejön Ádám, ha más lenne a leosztás, mászna rá mint a vákumszájú Niki. Ott bukta be, hogy a konkurens Kata eltávolításával ellenpólusra került és hogy Ádám nagyon nem kedveli a herpeszes kurvákat.

rptr 2011.05.06. 10:18:53

nem követem figyelemmel de ki az a király? smitől lett az a neve? XD

Explorer 2011.05.06. 10:19:40

És a Pinokkina párválasztós ruhája senkinek sem tűnt fel? Illrtve leginkáb a melle a ruhában? Megagáz. Nézzétek csak meg!

Eruka 2011.05.06. 10:21:25

Mellesleg sztem Dani, bár kockázatos lépés volt, taktikai szempontból jó, hogy Pók mögé állt, hiszen így van minimális esélye arra, hogy kiejtse. Én nem hiszem azt feltétlen, hogy Robi lecserélné a Faszicsajt, csak a Póknak mondja ezt, főleg ha Műfog odatolja a szebbik felét :)
És talán Robi ejti így ki...
viszont, ha a Pápa kiáll most Pók mögül, akkor már nincs esélye beleszólni a dolgok alakulásába, max azzal, ha az újonnan érkező lányokat pusholja Pók mellé/mögé.

Póknak pedig mindenképp orvosra van szüksége! Irány az OPNI... komolyan neurotikus (és mellesleg szánalmas és nevetséges). Annyira meg tudnám pofozgatni... :)

candyperfumegirl 2011.05.06. 10:23:25

Na ennyit Pókmajom nagy tökösségéről meg a két lépssel előrébb járásról. Ha igazán bevállalós, kemény játékos, akkor most kiejti a pápát, a király fő bizalmasát, attól Korleóne teljesen összeroppan, és nem marad más neki, csak a szétettt lábakkal fenyegetőző Niki, agybajt kap rövid időn belül. Nem mondom, hogy Danit fejét kívántam, de ha akkra fasza csaj, akkor miért nem ejtette most ki? Meg az a hisztérikus műröhögés, amit a kamerába előadott, szánalom, majdnem kikapcsolatma tévét, mert ez már súlyosan káros az egászségre, amit művel...tényleg két lehetőség van, vagy pszichopata vagy színész.

beacska 2011.05.06. 10:33:57

@Explorer: nekem úgy tűnik, volt már rajta egyszer. nagyon ismerősnek tűnik a megrökönyödésem. de lehet, hogy egy másik ruha volt, ami szintén így állt.

beacska 2011.05.06. 10:37:37

@Eruka: igen, taktikailag nagyon jó volt, de míg Levi a régi társába fektette így a bizalmát, addig Dani az "ellenségébe". Levit kiröhögtük, hogy fejjel ment a falnak, csak mert neki nem jött be. Danit meg egyszerűen nem értem.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.06. 10:44:19

@iGorcsev: Ádám a Király, vagy más néven a Don, vagy fúzióban I. Korleóne.
Azért kapta ezt a nevet, mármint a Dont mert amikor konspirál mindig a Keresztapa zenéjét teszik be a szerkesztők. Tényleg, a Donból hogy lett Király? Közben Daniból meg pápa lett.

beacska 2011.05.06. 10:45:50

egyébként pedig, szerintem Nikit nem kell félteni, ha kiesik, csak akad ott egy tökös magyar gyerek a stábban, aki lerendezi ;DDD

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.06. 10:46:12

@candyperfumegirl: annyira életszerű, hogy tutira nem színészkedik. Egy idegbeteg pszichopata

Liller 2011.05.06. 10:46:35

@candyperfumegirl: hú,attól a nevetéstől én is rosszul lettem...rémálmaimban nevet így az ellenségem:)örülnék neki,ha ilyen jó színész lenne,de az olyan mélyről jövő és olyan beteges kacaj volt,hogy tutira beteg...nem akarok ilyen csúnyát mondani,de én ilyen nevetést utoljára a zárt osztályon hallottam...

candyperfumegirl 2011.05.06. 10:46:49

@Benyeszke: Igen, szerintem is ez az esélyesebb. Annál ijesztőbb a dolog...

ŰberManci 2011.05.06. 10:52:49

"Medveczky Ilona néni legveszettebb kombinéinak szellemét idézi" ááááá hülye vagy :D

Aztán azt a linket sem kellett volna. Most már értem, hogy miért is lettem lehurrogva, mikor lecafatoztam ezt a csajt. Hiszen most látom csak rendes dolgozó lány :D Én kérek elnézést ;)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.06. 10:53:51

@beacska: ebben az a legviccesebb, hogy Niki khm problémája ugye nem valós időben (azaz most) áll fenn hanem akkor tüzelt ennyire amikor a forgatás volt. Viszont mivel most adják le, tuti, hogy százával kapja az ajánlatokat.
Szerintem az Édent néző pasik jó része bevállalná egy körre.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.06. 10:56:33

@Liller: és te mit csináltál a zárt osztályon? :DD

felmary 2011.05.06. 10:58:01

@Benyeszke: Nikit? Miért, az olyan jó nő? Szerintem egyrészt trampli, másrészt egyszerű, mint egy faék, a mellei meg no comment... Ilyen kell a pasiknak?

Minduri 2011.05.06. 10:58:14

Nem lehet, hogy Ádámnak otthon nője van, és ezért nem kufircol Nikivel? Persze lehet, hogy meleg, de szerintem ő azért elég férfias egy pasas. Mondjuk amikor a Danival táncol, akkor ezen mindig elgondolkodom, de alapjában nem buzis, szerintem.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.06. 10:59:35

@felmary: én nem tudom, otthoni távolról sem reprezentatív felmérés alapján gondolom ezt. :D

Kérdezzük meg az itteni pasikat. Uraim, Niki vállalható egy menetre?

kovacsem 2011.05.06. 10:59:53

Nem hiszem, hogy a szerkesztők nyúltak bele a játék menetébe, ahogy azt sem hiszem, hogy Lassúbeszédű végleg távozna. (szerintem annál tovább nem merészkedtek a szerkesztők, hogy még a múlt héten megsúgják Pókmajomnak: érdemes elvennie a borítékot. Szegény Pókmajom szerintem simán hiú, és ostoba, de szörnyen, és csont nélkül beszopta a Pápa „erős páros lehetünk Te + Én” marketingjét. Az viszont kétségtelen, hogy Paripaarc alias Műfog fotójára szívesen lőne dartssal, ha lehetne.
Azt tudja valaki, mi lesz a végjátékban? Elvileg ugyanis még két új játékos költözik be, www.origo.hu/teve/20110419-titkos-kuldetes-es-uj-arcok-az-eden-hotelben.html (szerintem egy lány egy fiú), de utána mi történik, hogy a végén csak egy maradjon?

ŰberManci 2011.05.06. 11:01:17

@candyperfumegirl: Tuti pszichopata, ráadásul az iq negatív fajtából. Danit csak nem merte kiejteni, pedig igen, ha tökös lett volna azt teszi. Szánalom, csak a szája jár. Az a nevetgélés meg amit levágott.. és még van aki azt mondja, hogy ez a - félve írom le - nő kell a műsornak. Tényleg itt tartunk, hogy ez a színvonal? Na hagyom is a témát, mert megint felhúzom magam :D

Amúgy jól láttam, hogy a végén az előzetesben kizavarják Kristófot? Ez elég nagy ellővés lenne a viasattól. Nem hiszem, hogy egy ilyen kiesést, csak így előre megmutatnának. Lehet ez csak valami hülyítés.

kovacsem 2011.05.06. 11:01:53

@Minduri: sztem nem meleg, simán aszexuális, és magába szerelmes. még az is lehet, hogy nem jön be neki Szilikon.

Liller 2011.05.06. 11:04:32

@Benyeszke: csak látogatóban voltam:)me próbáltam elsajátítani a sátáni kacaj technikáját:)

amúgy sztem nagyon sok férfi szívesen megcsinálná a Nikit...ha épp nem viselkedik nagyon közönségesen,akkor azért nem olyan szörnyű.én egy menetet tuti megszavaznék neki,ha férfi lennék:)

de hozzátenném,h nem csak Alíz hízott a hotelben,a Niki is elég nagy darab...már az elején sem volt modell alkat,de most már egyenesen lötyög a háj a combján,meg a hasán...úgyh csak ne bántsuk Alízt:))

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.06. 11:04:47

@Minduri: valamit zagyvált arról egy interjúban, hogy felejteni ment az édenbe, szóval lehet hogy egy korábbi kapcsolat miatt ilyen.

ŰberManci 2011.05.06. 11:07:39

@Benyeszke: Igen, meg tegnap azt is mondta, hogy ez a rommá isszuk magunkat, csoportban smárolunk, fekve hányunk buli neki nem jön be.

Minduri 2011.05.06. 11:09:28

@Benyeszke: Hát nem így könnyű felejteni?

sélli_ 2011.05.06. 11:11:22

Szegény Nikit a végére tegnap már szinte megsajnáltam... annyira ótvar módon erőlködik, hogy szerintem már saját maga előtt szégyelli magát - mondta is Póknak, hogy egy perc alatt kijózanodott.
Valahol értem én, persze: ahhoz van hozzászokva, hogy Ő Merilinmonró, és az összes faszi nyálcsorgatva nyomul rá, gondolom még nem találkozott egy olyan palival sem, akit ennyire hidegen hagynának a bájai (sicc)... na de akkor is. Egy nő nem alázkodhat ÍGY meg.

sélli_ 2011.05.06. 11:14:40

@ŰberManci: Most komolyan gyerekek, azon csodálkozunk és kezdünk el egyből buzizni, hogy valaki NORMÁLISAN viselkedik?? Mert nem kezdi a napot fekvehányással és nem dönget meg minden nőt??? Na! Végre egy 'értelmes' ember a szutyokrealityben - egyből kutyázza mindenki! Hajrá Don!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.06. 11:14:57

@sélli_: kíváncsi lennék Niki hogyan értékeli a viselkedését ahogy most visszanézi a tévében. Mert el tudom képzelni hogy ott és akkor ezt nem tartotta gázosnak pedig igencsak az.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.06. 11:16:56

@ŰberManci: és az szerintem tök érdekes, hogy a Don meg Robi egyidősek és mégis mekkora a különbség a viselkedésükben. Robi még büszke is arra, hogy benne van ezekben a (szerintem hányinger) smárpartikban. Remélem herpeszt kap

Hana30 2011.05.06. 11:20:25

Sziasztok!

Pókmajom nem normális, ezt már megállapítottuk. Egy nagy szájhős, koncepció nélkül. Igazáből végig azt a műsort nyomja, hogy régiek ki, újak be, de amikor lehetősége van következetes döntést hozni, akkor meg meghátrál? Agyhalott vagy a szerkesztőknek ugrál. Biztos beültettek az agyába egy csipet, és küldik az infót. Dani 1-es gomb, Attilla 2-es gomb....
Ez a lány totál zakkant ráadásul öntelt is és egyébként meg egy ronda, kiélt bányarém. Bár a kamionsofőrők között ő lehetett a csúcs. Szóval pont illik Prosztóhoz, aki szintén nagyon kiérdemelte ezt a nevet. Mekkora egy gerinctelen kis tetű, aki Tökös Bulának hívja a háta mögött azt a csajt akit kefélget? Ráadásul miket mond Pókmajomnak róla? A leggusztustalanabb ember a bagázsban, mert miután jól kibeszélte Pókkal, meg lehúzta, odament ölelgetni, meg smárolni vele. Nem a Pöszi csinált ilyeneket? Aztán hogy utáltuk érte.
Ádámról meg annyit írnék, hogy nem csodálom, hogy nem akarja meghúzni a Nikit. Miért nem lehet azt elfogadni, hogy valakinek nem jössz be? Akkor rá kell mászni, meg kell erőszakolni, be kell rúgni és hisztizni? Nem beszélve arról, hogy így még inkább leírja magát és annál inkább nem kell majd Ádámnak. Én nem tudom, hogy ki ez a nő, de a csábítás az én szótáramban mást jelent. Így meg csak egy ordas ribanc. És mi van, ha Ádám nem akarja , hogy otthon a családja vagy az ügyfelei azt nézzék, hogy ő hogy kefél. Lehet, hogy sokan nem szeretitek Ádámot, de én becsülöm azért, mert nem csak piával tudja jól érezni magát és mert nem kedveli az olcsó, közönséges nőket. Szerintem ez teljesen rendben van, aki a gázos az a a Niki. Meg mi ez a csoportos smárolás? Esküszöm hánynom kellett. Nem vagyok prűd, tényleg nem, de ez nekem túl van a tűréshatáromon, remélem tele lesz a szájuk aftával, azt fájjon hetekig.
Dani szintén egy tajparaszt, mi az, hogy "húzzál innen"! azért mert valaki fiatalabb, még nem kellene így beszélni vele. Ez a suttyó nem ismeri azt, hogy légyszives, vagy kérlek? Ja tudom, ahhoz tudni kellene olvasni. Egyre jobban becsülöm Ádámot, Dettit, Alízt, és Kristófot. A többi mind közönséges paraszt.

3angel 2011.05.06. 11:21:38

Basszus! Valami bajom lehet! Nekem bejön TökösBula.

3angel 2011.05.06. 11:23:42

Na engem engem az tajparaszt ekevonó agyatlan Dani küldözgethetett volna akárhová...

T.Howard 2011.05.06. 11:23:44

Még azt is aki ezeket nézi!!

Explorer 2011.05.06. 11:23:53

@Hana30: A Pók egy eccerű kis kurva. (nem escort, kurva) Értsd pénzért árulja a testét. Simán kinézem belőle, hogy hátulról mozgatják. A hülyeség meg amit nyom az magától jön neki.

haruka 2011.05.06. 11:29:18

@Benyeszke: mondjuk az se mindegy, milyen márka, mert nekem pl. a Triumph olyan, hogy a 75 kicsi belőle, pedig az összes, ami van, 75-ös. meg az se mindegy, milyen a kosár kialakítása. szóval trükkös tud lenni néha. :) mondjuk ez nem menti fel az alól Szandrát, hogy olyan buta, hogy azt se tudja, mi mit jelent. :D

terrortűrő tintatartó 2011.05.06. 11:39:09

@Hana30: egyetértés :)

azon gondolkozom, vajon milyen tréfa eredményezhet azonnali hazaküldést, főleg úgy, hogy az illető annak szenvedő alanya? szétverették Kristóffal a berendezést? megütötte Juant? vagy kimászott a kerítésen, mert beetették, hogy akkor Jenny visszajöhet?

Hilux94 2011.05.06. 11:41:45

Pókmajom rulez!

A sok egybites zsigerkommentelőnek, túlsúllyal küszködő háztáji-asszonynak, karosszék-máccsónak nem esik le, hogy a bérnőstény szimplán élvezi a játékot. Mindenki arra számított (oktondi fújjpók-bloglakók included ;) ), hogy kibassza Danit, mint azt a bizonyos macskát.

Naná, hogy pont az ellenkezőjét csinálta, hogy

a) learathassa a sok megnyúló, buta arcot (prájszlessz volt), összezavarja a népet,

b) éket verjen a buzgár és a gorillaorcájú (Dani és Ádám) közibe. Ádámka már sosem lehet 100%-ig biztos benne, hogy Dani nem konspirált/hált össze/állapodott meg, stb Pókkal. :) )

c) inkább egy olyan játékost tartson bent, akinek a sleppjét, motivációit ismeri (ellenben a passzívnak és megbízhatatlannak tűnő melegporeszes sráccal),

d) Lindácskát jól hintába tegye, hogy nekije nincs félnivalója. :))

Dani és Pók is pontosan tudja, hogy mit kockáztatott, de ettől lesz/lett érdekesebb a játék... Szóval nem nyafogni Pók miatt, hanem kiskezét megcsókolni, hogy egyáltalán történik odabent valami. Kinemszarjale, hogy rokonszenves avagy sem...

Drukkolok, hogy összejöjjön a Linda vs Pók vs Prosztó meccs, Lindácska csúfos arcra pottyanásával (abban osztán volna drámai svung, az egyéb verziók unalmasak). :)))

kovacsem 2011.05.06. 11:44:26

@Hana30: "...És mi van, ha Ádám nem akarja , hogy otthon a családja vagy az ügyfelei azt nézzék, hogy ő hogy kefél..." totál egyetértek. pusztán annyi bajom van, hogy akkor mi a fenének jelentkezett egy ilyen valóságshowba, illetve, miért nem választott olyan lányt, aki hozzá hasonlóan kizárja, hogy a kamerák előtt szexeljen.

*jinx* 2011.05.06. 11:44:51

@cazsolti: más még védettséggel se mert szembeszállni ;-)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.06. 11:48:35

@Hilux94: bájos, hogy azt hiszed, ennek a szerencsétlen csajnak a döntése mögött van/volt bármi rafkós hátsó szándék.

terrortűrő tintatartó 2011.05.06. 11:48:46

@Hilux94: a látom használod a szkrollt, mert hogy nem az olvasottak alapján véleményezel, az tuti :) mert hogy nem Dani bent tartásáért érdemelte ki az ellenszenvet sokaknál, abban biztos lehetsz. taktikailag -kivéve a.), mert az natúr élvezet - kétségtelenül jó húzás volt (bár lehet, hogy te jobban átgondoltad, mint ő maga...)

*jinx* 2011.05.06. 11:52:23

@candyperfumegirl: mi lenne itt, ha kiejtette volna Szépszavú SzentDánielt! Még jobban szétszednék...
Amúgy tényleg őt kellett volna hazaküldenie, ennyit a nagy pusztításáról. :///

@Benyeszke: Pár napja írták itt, hogy minden hetero szingli pasi bevállalná Nikit. Egy patront biztos megérne nekik, ahogy a kollégám mondaná

*jinx* 2011.05.06. 11:52:56

@Hilux94: egyetértek, de a faszért nem lehet ezt személyeskedés nélkül elmondani?????????

kovacsem 2011.05.06. 11:53:02

@Hilux94: abban van valami, hogy Pókmajom nélkül a játék nagyon unalmas lenne. pedig a szerkesztőknek szabad kezük volt, nincsenek szabályok, bármit beleírhattak volna a forgatókönyvbe, hogy megkavarják a játékosokat és a nézőket egyaránt. így marad az, hogy 0-24ben lustulnak, konspirálnak, és híznak. De ettől függetlenül Pókmajom ostoba, közönséges, és nem túl szép.

Liller 2011.05.06. 11:54:05

@*jinx*: hogy miért olvastam Szépfaszú Szent Dánielt...:)

cazsolti 2011.05.06. 11:54:22

@*jinx*: Teljesen igaz, csak más nem is veri ennyire a nyálát. Mikor meghallom azt, hogy "jó lenne egy kicsit gonoszkodni" legszívesebben egy 60 centis műbránert nekifutásból felnyomnék a seggébe. Szerintem egyértelmű, hogy ez a szerencsétlen egyedül magának akarja a pénzt, ahhoz viszont ez az egyetlen jó taktika. Mert az a 25 milla 4-5 felé dobva már nem is akkora bumm. És talán ezt akarja elkerülni. De akkor sem kell egy sunyi kis gyökérnek lenni, példát vehetne Alízról. Mindenkivel jóban van, nem bántja senki (az elején a cosa nostra ki akarta szórni) és ezért ő a tökéletes menekülőút. Ezért talán neki van a legnagyobb esélye, mert mindenki utolsó mentsvárként gondol rá.

haruka 2011.05.06. 11:54:24

@Hilux94: Ja, Pók meg Linda annyira, de annyira undorodnak egymástól, hogy egy hármas smárolásban azért csak benne voltak Prosztóval. ezek összedolgoznak még a végén, akárki meglássa! :D

haruka 2011.05.06. 11:55:40

Egyébként meg Alíz és Kristóf nyerjen! Hajrá!

felmary 2011.05.06. 11:58:53

@Hilux94: Irritál ez a luvnya, de tény, hogy játszik - még akkor is, ha súgnak neki. Nyilvánvaló, hogy nem nyerhet, és gondolom, meg is van fizetve azért, hogy ilyen legyen. Szerintem is érdekesebb tőle a játék - én már az első héten kivoltam az Ádámtól, és nem nézném a műsort, ha csak ő lenne ott a faktor. Én nem érzem Pm-t ennyire okosnak, mert akkor nem ott lenne, ahol - de az is biztos, hogy amíg Ádám egy kis álszent köcsög, addig Pm legalább nyíltan bevállalja, hogy "gonoszkodik". Mondjuk, azon sem csodálkozom, hogy utálják bent, én is arconcsapnám néha. Ez van, ezért kommentezünk itt még a legunalmasabb rész után is egész nap.

kovacsem 2011.05.06. 12:00:27

@Liller: mert Freud keze van a szemedben. :)

Liller 2011.05.06. 12:02:22

@kovacsem: hát ja,valami nagyon elhomályosítja a látásom,az már biztos:)amúgy jól emlékszem,h Dani nem nagyon szokott meztelenkedni a kamera előtt?róla nem is tudni,h borotválja-e...
@haruka: igen,igen,Kristófnak adnám én is a 25 millát!!!és utána megtanítanám olvasni és beszélni:)

Hilux94 2011.05.06. 12:03:39

@Benyeszke: Bájos, hogy azt hiszed, hogy azt hiszem. Próbálkozz csak tovább, bátran - mondjuk kezdheted azzal, hogyha neki nem volt rafkós hátsó szándéka, akkor mégis kinek volt aznap este, abban az állatkertben. ;)

bonobo11 2011.05.06. 12:09:15

Tudtam! :)))))

Tegnap írtam pont, hogy ez lesz!:))) Attila haza, Dani-Szandra marad, jövőhéten meg Szandra Lindát akarja kilőni.

Az a baj, hogy már annyira lehet tudni a beharangozókról, hogy pont a fordítottja lesz. Tegnapelőtti is, Szandra:" Mindenki ledöbbent" Annyira lehetett tudni, hogy nem azért mert Danit kilövi. Tényleg kezd gyengülni a műsor, az ember szinte már csak a csütörtököt várja, akkor van esély egyedül valamire, bár akkor se sok, de hétfőtől szerdáig főleg semmi.

A jövőhétről is a beharangozó, hogy:
"-Kristóf hagyd el a hotelt" ugyan már, ott is a mondat el van vágva, vagy előtte vagy utána van, hogy miért kell kimennie, de az biztos, hogy nem azért mert kiesik, hanem max mert meglepetés várja, vagy randi.

kovacsem 2011.05.06. 12:09:15

@Liller: szép vállalás, (mármint a Kristóf féle) ha sikerül, megérdemled az Év Pedagógusa díjat.
Nem, sajnos Danit nem nagyon mutatják csupaszon, pedig sztem ő a legjobb pasi.

triss 2011.05.06. 12:10:56

@haruka: ezzel így vagyok én is Triumph 75 kicsi, pedig pont 75 a körméretem

kovacsem 2011.05.06. 12:11:43

@bonobo11: ühüm, ahogy a blogszerző mondaná: mehet a kolumb drogültetvényre kapálni :)

Liller 2011.05.06. 12:12:22

@kovacsem: végtére is tanár ember volnék:)nagy kihívás,de szeretem a kihívásokat:)és egy ilyen tündérbogarat tuti öröm tanítani:)
ja,nekem is ő tetszik a legjobban a testek közül:)de sajnos a személyisége valóban nem túl vonzó...

cazsolti 2011.05.06. 12:14:39

@Benyeszke: Semmilyen körülmények között sem vállalható Niki. Tuti elröhögném magam mikor levenné a melltartót, és nagyon csálén állnak a tömött csöcsök. Nekem még mindig Ádám a legszimpatikusabb. Ő is szervezkedik, kibeszél, átbasz, de legalább nem mindig csak saját magát helyezi előnybe. Figyel a többiekre is, bár ez nem kifizetődő a pénz szempontjából, mert osztozni kell. Pókmajom pedig megmondja szemtől szembe, hogy te fogsz innen menni, de neki az a legfontosabb, hogy mindenki tartson tőle, mert így akar tekintélyt szerezni magának. De látjuk, hogy így mit érhet el. Szerintem őt soha nem becsülték meg, senki nem foglalkozott vele, a kamionosok is max. 10 percig kedvesek, szóval valahogy megpróbál kitűnni.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.06. 12:14:40

@bonobo11: szerintem is csak a vágás a megtévesztő, tuti nem lőnének le egy ilyen poént, így viszont az eccerű néző izgulhat aztán majd jól megkönnyebbülhet hogy mégse esik a ki

_izée 2011.05.06. 12:14:48

Niki vállalhatatlan, és ezek után még közönségtalálkozókra hívják?

Pókmajom ezzel a vélt hatalmával pedig valami elképesztőt gurít. Egyszerűen ez a véglény nem normális. Nagyon komoly szocializációs problémái lehetnek, ezt tényleg kutyák nevelhették. Rosszindulatú, gonosz qrva.

triss 2011.05.06. 12:16:59

@Liller: Danit én sem láttam meztelenkedni, ezért is fordult meg a fejemben, hogy fizetett játékos, ki tudja? Neki kell bent tartania Pókmajmot, és a végén mikor párcsere lesz, pókmajom Ádám mellé kerül - nem is lenne rossz:)

kovacsem 2011.05.06. 12:18:27

@Liller: hát, ha vonzó személyiséget keresel, akkor félek, hogy rossz helyen jársz. :) amúgy most rosszmájú voltam, mert szegény Levi szerintem igazán széplélek volt, már amikor a pia nem kavarta fel a gyomrát. de kétségkívül, ezek a fiúk-lányok csak itt nyerhetnek nagy pénzt, egy műveltségi vetélkedőben biztos nem. :)

Liller 2011.05.06. 12:19:47

@triss: nem tudom,én képtelen vagyok így kombinálni,de sztem a fizetett játékosok is meztelenkedhetnének,lásd a Pókmajmos elméleteket...:)sztem inkább arról lehet szó,h az auchan-os szerződése miatt nem lehet meztelenül mutogatni:)))

triss 2011.05.06. 12:20:01

Dani nekem is tetszik, pedig kb. három fejjel magasabb nálam :)

triss 2011.05.06. 12:23:33

@Liller: igen - én is ebből indultam ki! :) hogy elvállalta ezt is mint munkát, de feltételekkel :)
persze lehet, hogy csak simán az aminek látszik egy jószándékú pipogya

Liller 2011.05.06. 12:24:10

@kovacsem: való igaz,a Vágó Pista már a bemutatkozáskor kicsinálná őket:)asszem ezt már tegnap is emlegettem,de azt tartom ebben szomorúnak,h ők az átlagemberek-értelmi képességeiket tekintve,legyen szó akár a műveltségről,akár intelligenciáról,akár olvasási és egyéb kompetenciákról...belőlük van a legtöbb...
és a csavar a történetben,h sztem itt meg inkább az "értelmiség" kommentel róluk teljes izgalomban:)))

Levi tényleg széplélek,de ovis még,csak azért:)engem Kristóf lelke vonz:)

Liller 2011.05.06. 12:25:14

@triss: egy pipogya fráter:))))mit jelent az pontosan,h pipogya?:)amúgy nekem pont azért tetszik,mert 3 fejjel magasabb nálam:)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.06. 12:25:50

@Liller: hát ez az lehet, hogy utólag derült ki hogy nem borotválja és a készítők úgy döntöttek ez elfogadhatatlan, ezért egyszer sem vágnak be róla meztelen képet :D

kovacsem 2011.05.06. 12:26:07

@triss: az a jó. :) klassz érzés felnézni a párodra a szó szoros és átvitt értelmében is. :)

triss 2011.05.06. 12:26:09

@Liller: Kristóf nekem is szimpatikus, az átlag férfinál jobb megfigyelő, vagy csak simán érdeklődőbb. Hogy nem érti a fizikát, az én pont leszarom, nekem jutott olyan bőven aki érti, csak azokkal meg más volt a baj

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.06. 12:28:10

@cazsolti: érdekes, Rambo meg labirintus korábban azt mondta, hogy a porszívó cumi feledtetné a csálé csöcsöket. Mármint volt egy ilyen eszmefuttatás hogy ha így csókol, akkor vajon milyen lehet ha ugyanilyen hévvel oboázik :D

Liller 2011.05.06. 12:28:30

@Benyeszke: tényleg,igazad lehet!!!:)de amúgy valaki magyarázza már el nekem,h a felsőtestüket miért kell szőrteleníteni...ott alul még értem,de teljesen kivagyok,amikor egy kreol bőrű,fekete hajú férfinak szőrtelen a mellkasa és a hasa...miféle divat ez?!
@triss: ennyi.mélyen egyet értek.

kovacsem 2011.05.06. 12:28:41

@Liller: igen, én is jót mosolygok magamon.(a környezetem egyenesen kinevet, hogy nézem a műsort) Na, majd figyelem Kristóf lelkét, hátha felfedezem mit találsz benne vonzónak. :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.06. 12:29:58

"és a csavar a történetben,h sztem itt meg inkább az "értelmiség" kommentel róluk teljes izgalomban:)))"

@Liller: hát persze mert az értelmiség elég értelmes ahhoz hogy esze ágában se legyen jelentkezni a műsorba de ugyanakkor jólesik itt elmélkedni egy ilyen velős műsor történésein :D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.06. 12:30:54

@kovacsem: engem a környezetem nem kinevet hanem megvet amiért nézem a műsort :D

triss 2011.05.06. 12:31:11

@kovacsem: egyik szempontból könnyű dolgom van, a másikat hagyjuk, kockák között nem olyan könnyű.. :D

Liller 2011.05.06. 12:33:34

@kovacsem: engem is kinevetnek,de aztán meg kiderül,h mindenki követi ám,csak titkolja:)jó,jó,figyeld meg.addig is adok tippeket:kedves,őszinte,vicces,bájos,természetes,jóindulatú...:)))de nyilván igazából azok a nagy fekete,mosolygós szemei a vonzóak:)
@Benyeszke: bizony,bizony.bár néha nekem átfut az agyamon,h kár,h én képtelen vagyok bármiféle manipulációra és taktikázásra,mert ellenkező esetben elmentem volna a kolumb gerillák földjére...de ilyenkor persze mindig elszégyellem magam:)

kovacsem 2011.05.06. 12:39:44

@Benyeszke: én ugyan nem vagyok a "környezeted", de biztos nem vetnék meg senkit, ilyesmi miatt. azt, aki nézi, de letagadja, és mindenféle hülyének elhordja a műsort meg a nézőket, nos... ő már kevésbé rokonszenves jellem. :)

Jamesboci 2011.05.06. 12:39:50

teccik, mikor a sok böszme paraszt felsorakozva várja a verdiktet.

kovacsem 2011.05.06. 12:41:40

@triss: kocka fej, vagy has? nem mindegy... :) Kockából nekem is kijutott, kockahasból kevésbé, de sebaj, egy kis pocak még belefér. :)

oscar dirlewanger 2011.05.06. 12:48:08

szandrát fel lehetne kérni olyan kampányok reklámarcának, mint-ne adj vért!!!

-több kilakoltatást most!!

-ingyen drogot az óvodákba!!

nyílegyenes labirintus 2011.05.06. 12:50:53

@Benyeszke: Na, dolgoznom kell pénteken, nem hagynak békén HogyvóT olvasni. Skandalum! :)
Szóval a válasz a reggeli hszre...
"és mi van azzal, hogy Dani maradt ugyan de Pókmajom úgyis Robival akar összeállni, a Baltaarcú meg megy a levesbe?"
Nem jó. Még ez sem biztosabb, mint bőrnyakkendőAtilla mellett. Prosztó is egy számító kis g.ci, simán jól evickél baltaarc és Pók között. Úgyhogy nem tudtok meggyőzni, ordas nagy bunda volt a tegnapi párválasztó! :)

Eruka 2011.05.06. 12:51:00

@Hilux94: tudod mit, hát menj és csókolgasd az egysejtű pókmajom kezét, de ne kutyázz senkit azért, mert más véleményen van!
quod dixi, dix! (faszombamár!)

Hana30 2011.05.06. 12:52:51

@_izée: ha kutyák nevelték volna, különb ember lenne.

triss 2011.05.06. 12:54:04

@kovacsem: mindkettő! igaz a mostani már az elején elkezdett pocakot növeszteni :)
ez szerintem is lényegtelen

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.06. 12:57:07

@kovacsem: én erre azt szoktam mondani, hogy mindenkinek joga van eldönteni hogy szórakozik. És igen, azok közül akik cikiznek emiatt tuti jónéhány nézi titokban a műsort és ez nekem elégtétel :D

ŰberManci 2011.05.06. 12:59:26

@sélli_: Pont ezt mondom én is, elég rég óta, hogy főleg a mai fiatalok fordítva ülnek a lovon. Mai világban a "bevállalós" csajok vannak divatban, Magyarán akiket dumával mindenre rá lehet venni, mert annyi agyuk van), és a mindenkit meg kell döngetni, mert az a menő fiúkák. Csak azt lehet remélni egyszer majd kinövik.
Nem mondom, hogy prűdnek kell lenni, meg otthon kell ülni, annak idején én is buliztam, ittam is, sőt pasiztam is. De nem így, ebben a formában. Engem az szokott meglepni sokszor, amikor ezt kifejtem - najó néha picinykét vehemens vagyok :P - akkor mindig akad valaki aki meg akarja magyarázni, hogy fenti fiatalok márpedig csak jófejek. Szerintem meg nincs semmi önbecsülésük, sem értékrendjük, nemhogy a mások általi vezérfonalat nem veszik fel, de még saját magukra vonatkozóan sincsenek sem értékeik, sem rendjük. Tisztelet a kivételnek.
Egy idézet jutott eszembe: "Az életrend
Olyasmi, mint a napirend. De az élet egészére vonatkozik. Értéktelen, ha nem te szabod magadra. Akkor is, ha nem tartod be." by Müller Péter

Na de vissza a témához, szóval szerintem sem homi Ádám, csak kicsit érettebb a koránál.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.06. 12:59:36

Gyerekekek, gondolkodtam. Pókmajom feladta a játékot és KI AKAR ESNI!
Ezért tartotta bent Danit, hogy a következő héten kiejtsék. Hamár a borítékban nem instant kiesés volt, hanem védettség.
Eddig próbálkozott a Klán ellenében embereket keresni, akikkel valamifajta közösséget kialakíthat. De látva a bentiek szellemi szinvonalát, kénytelen volt az újonnan jövőkre ráfanyalodni. Ami meg nehezített pálya volt, mert azelőtt kellett szimpátiát kiváltani belőlük, mielőtt a Donék telebeszélik az illető fejét, hogy Pókmajom micsoda egy álnok, kibírhatatlan némber, fúj, fúj! Nem is jött össze, ő meg megunta az állandó széllel szembeni vizelést, és azon van, hogy kikerüljön a hotelből.
Bár most ez a Robival barátkozás tán módosít kicsit a dolgokon. B+, én örülök, hogy így el vannak Robival, az a süket Linda meg forduljon fel a beteges képzelgéseivel. Komolyan, az ilyen ostoba liba meg is érdemli, hogy búgócsiga mód pörögjön ekkora hülyeségen, míg meg nem kergül, és hogy teli szájjal röhögjenek rajta.
East Parkból juttatja eszembe azt a női karaktert a Varázsdombos részből, amelyik feszt csak hergelte magát a vonatozási körülményeken, a külvilágnak ellenben fennen hangoztatva, hogy ő biza nem fog megőrülni. Jól világgá is szaladt.

Hana30 2011.05.06. 13:00:09

@Liller: A Lassúbeszédű nekem is a szívem csücske, leszámítva azt, hogy nem olvas a legjobban. Már eleve nagy szó, hogy kibírta Jenny nyivákolását, nem vesz részt tömegsmárban és nem életcélja eszméletlenre innia magát. Szóval elég sok jellembeli tulajdosnága van, amellet, hogy szerintem nagyon jóképű. Persze vannak negatív tulajdonságai, de legyünk őszinték és nézzünk a tükörbe! Gondolom itt sem mindenki tökéletes. Összességében szerintem azért Kristóf egy normális férfi,akinek nem beteg sem az elméje, sem a lelke. A 21.században ez már valami!

triss 2011.05.06. 13:01:13

a kocka fej, vagyis inkább a robotszerűség viszont életveszélyes is lehet

Eruka 2011.05.06. 13:01:37

Én, tudjátok azt nem értem, hogy miért kell Pókkal olyanoknak beszélgetni, akik hánynak tőle.. pl a Párválasztó leőtt Kristóftól jött ki... :o visszatekertem, megállítottam (éjjjen a 21. sz), de az pók volt...
ha én lennék a helyükben, akkor még annyira sem lennék hajlandó, mint a Don (mert ő is csak hallgatja, meg leugatja... dicséret érte) - aztán lehet, hogy emiatt esnék ki a fenébe... (bár faguriga legyek, ha betenném a lábam egy ilyen műsorba - na nem mintha hívna bárki :DDD)

Hana30 2011.05.06. 13:01:54

@Benyeszke: És téged ez bánt? Ne aggódj, mi nem vetünk meg.

_izée 2011.05.06. 13:03:03

@Benyeszke: mert ez a primitív elállófülű hatalommán barom betegesen féltékeny azokra a csajokra, akik rámennek azokra a pasikra, akikkel ő számol.

kovacsem 2011.05.06. 13:03:30

@neccharisnyás útonálló: Linda szerintem tényleg belezúgott Robiba, abban, ahogy ránéz, benne van egy kötetnyi vallomás.

Hana30 2011.05.06. 13:03:48

@oscar dirlewanger: Visítva röhögök ezen!!!!!

panzermeyer 2011.05.06. 13:04:48

Arról nem ír senki, h Dani milyen hangot ütött meg az új gyerekkel?
Ádám meg Dani beszélni akartak, de ott terpeszkedett az egyik újköcsög, erre csak lazán odavetette:

Tünés innen.

Az meg felállt és odébb ment.

Csak pislogtam, mit képzel ez a faszparaszt magáról?

kovacsem 2011.05.06. 13:05:55

@triss: főleg az anyákra, testvérekre, feleségekre nézve... :) ismerek olyan nőt ;) aki nyilvános harakirin is törte már a fejét, mert magzata a "kockulást" tekinti életcélnak. :)

kovacsem 2011.05.06. 13:07:32

@nyílegyenes labirintus: tényleg botrány. :) esetleg hívd meg a főnököt, a blogba, biztos nézi ő is. :)

Honeyy 2011.05.06. 13:07:49

@Liller: az én pasim nem divatból szőrtelen, hanem imigyen lett teremtve. Baromi sok fekete haj, gyorsan barnuló bőr és szőrtelen mellkas, a karján pihék és a lábán sincs szőrharisnya, csak amúgy átlagosan. Nekem tetszik, h nem kell állandóan a számban kotorni a szőrök miatt... :-P

Nem lehet, hogy a bent lévők nagy része is ebbe a kasztba tartozik?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.06. 13:09:13

@Hana30: dehogy bánt, elvégre tök jól szórakozunk itt nem? :-)

beacska 2011.05.06. 13:09:31

@sélli_: ...és nem beszél csúnyán!!! hogy megszólta Robit is!

amúgy nekem tetszik, hogy a szerkik sem tolerálják a káromkodást: büntit is kaptak érte, igaz, hogy csak játékosat, de akkor is. Ha végig káromkodnák a napot, mit vágnának be napi 27,5 percben?

terrortűrő tintatartó 2011.05.06. 13:10:52

@Hana30: és baromi korrekt választ adott T69 Dettis kérdésére (pótolja-e Jennyt, vagy hasonló). szóról-szóra ezt válaszoltam volna :)

Hana30 2011.05.06. 13:10:53

@panzermeyer: De ezt már én is írtam korábban, hogy ez mennyire gáz volt. Ez a paraszt nem ismeri sem a légyszives sem a kérlek szót.

Hana30 2011.05.06. 13:12:27

@neccharisnyás útonálló: Miért ilyen ellenszenves számodra Linda?
Mondjuk én rajta nem akadok fenn. Rendben, nem egy szépség és szerintem is totál odavan a Prosztóért (amit nagyon rosszul tesz mert az egy kis szarházi tetü, pedig kezdetben szimpatizáltam vele), de mi zavar benne?

nyílegyenes labirintus 2011.05.06. 13:12:38

@kovacsem: Dehogy hívom, elrontja a virtuál levegőmet is. Hiába magyarázom, hogy már kis szombat van... :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.06. 13:13:09

Sixx, gratulálok azért a párválasztós képért Pinokkináról. Eddig kinézett 38-nak, ezen viszont 60 minimum. Az eddigi legfélelmetesebb. Komolyan. Élelmes horrorfilm rendező már rég leszerződtette volna a csajt vagy berakta volna a screenshotot egy olyan félmásodperces, tudatalatt ható effektként.

triss 2011.05.06. 13:13:15

@kovacsem: pedig az még a jobbik eset, a feleségnek sokkal nehezebb- főleg, hogy valószínűleg le van szarva egy ilyen férj által. De az ilyenre még a pasi haverom is azt mondja, hogy egy olyan jó közepes a férfiak között.... ez van .. :)

Hana30 2011.05.06. 13:14:39

@terrortűrő tintatartó: Igen, azon én is felkaptam a fejemet, hogy ez egy tök korrekt válasz volt. Egészen visszapártoltam hozzá.

Drinking Dorithy 2011.05.06. 13:16:25

Azért azt el kell ismerni, hogy pókmajom az egyetlen, aki képes arra, hogy a háttérben szövetkezzen (Prosztó)Ebben legalább van némi ötlet...nem csak pakolgatja az embereket. tán még meglepetést is okozhat.

kovacsem 2011.05.06. 13:16:46

@Benyeszke: de bizony. kicsit parás, hogy amikor jön a főnök esetleg hangosan fölröhögök, de egyébként lehet szorgos munkának álcázni. :)

beacska 2011.05.06. 13:17:16

@Benyeszke: trollokat nem etetünk! ;D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.06. 13:18:08

@kovacsem: ne is mondd, én szemben ülök a főnökömmel de amikor kimegy a szobából rálát a monitoromra...gyors reakciót kíván ez a folyamatos kommentelés :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.06. 13:20:47

@Hana30: Nekem nem ellenszenves. A butasága az, ami ellenszenves. Mert nem bírom a buta embereket. Könnyen lehet őket nulla erőfeszítéssel dróton rángatni, manipulálni, és teljesen hülyét csinálnak magukból, anélkül, hogy feltűnne nekik. Azzal meg úgy vagyok, hogy az ember evolúciós lépcsőjét az állatoktól felfelé a tudata jelenti, ami magában foglalja a méltóságot, az intelligenciát és a szabad akaratot. És én tényleg nagyon nagyon szeretném tisztelni ezeket az embereket, csak hát basszus, szabad akarat nélkül hülyét csinálnak magukból, porba tiporva a méltóságukat, és ezt a felnőtt léttel képtelen vagyok összeegyeztetni. (gyerkőcök még kinövik) Mert az ilyen embereket előbb-utóbb irdatlan nagy baj fogja érni, mikor az Életnek elfogy hozzájuk a türelme.

Hana30 2011.05.06. 13:21:30

Én meg külön szobában ülök, és a főnököm azt sem tudja, hogy mi az, hogy blog. :)

Hana30 2011.05.06. 13:26:26

@neccharisnyás útonálló: Leszámítva az első beszólását, amin kifeküdtem( mi nők lassabban gondolkodunk) én igazából inkább sajnálom őt. Sajnálom, mert totál odavan Prosztóért, és ezért nem is lát rajta kívül senkit és semmit, ezért cselekszik úgy, ahogy és szerintem ez nem butaság, hanem rózsaszín köd. Amit persze egy ilyen hitvány féreg mint a Robi nem érdemel meg. (nem tehetek róla az egyik volt pasimra emlékeztet, az is ilyen őszinte típus volt, csak épp tucatszám csalt meg nőkkel)

nyílegyenes labirintus 2011.05.06. 13:27:14

@Benyeszke: Mindjárt gondoltam... :D Reggel óta tele van a háeszeiddel az egész blog. így könnyű! :D

Hana30 2011.05.06. 13:27:50

@neccharisnyás útonálló: De gondolom akkor a Nikit sem becsülöd túl sokra, ha ugye a méltoság és az intelligencia szerint értékelünk, igaz? Vetekedhetnének nálad a díjakra!

Hana30 2011.05.06. 13:28:37

@Hana30: Nem vetekedhetének, hanem versenghetnének. Bocsesz

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.06. 13:28:52

@kovacsem: Szívás, mert valszeg aki TökösBulának kereszteli el a háta mögött, az nem veszi sokba. Lesz még itt kopp.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.06. 13:30:37

@Hana30: Figyelted volna, hogy eddig hogyan reflektáltam Niki sárlási akcióira, nem lenne kérdés a véleményem számodra.

Hana30 2011.05.06. 13:31:09

@neccharisnyás útonálló: Azért arra kíváncsi lennék, hogy most, hogy visszanézik az adást, vajon szóba fognak - e állni egymással? Én Linda helyében felküldeném Prosztó heréit mandulának.

triss 2011.05.06. 13:32:13

@Hana30: az hagyján, nálunk sokáig az sem tudták mi az hogy internet. Aztán szigorúan szakmai kérdésekkel kapcsolatban lehetett használni - ennek kb. egy éve :)

Hana30 2011.05.06. 13:34:12

@neccharisnyás útonálló: Milyen jó lehet azt hallgatni, hogy valaki a hátam mögött Tökös Bulának hívott. Milyen jó lehet Nikinek visszanézni, hogy milyen ótvaros kurvaként viselkedett. És milyen jó lehet az anyukájának, hogy látja hármasban smárolni picike kislányát vagy telibeokádni a budit.És milyen jó lehet úgy végigmenni az utcán, hogy közben beszólogatnak a pasik, hogy majd ők kikormoznak hátulról!
Nem értem ezeket az embereket. Felnőtt emberek nem? Nem gondolnak tetteik következményeire?
Hát szerintem megbánja még, hogy ide jelentkezett.

kovacsem 2011.05.06. 13:35:32

@neccharisnyás útonálló: lesz. emellett az is elgondolkodtató, milyen hamar vállalkozott volna, hogy kitölti azt az űrt, ami Nikit gyötri. Hana30-hoz csatlakoznék, én is találkoztam már Robihoz hasonló, "talpig becsületes, önzetlen, hűséges" pasikkal. (így kínálta magát a társkeresőn)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.06. 13:37:26

@Hana30: De mondom. El kéne tudnod választani a viselkedést az embertől. Mert engem a konkrét karakter jellemző irritál, te meg ott tartasz, hogy az embert rühellem. Nem, nem az adott illetőt, hanem hogy adott mód viselkedik. Ergo ha az illetőt rühellném, akkor rühellnék még minimum 2 milliárd embert, ezen a kettőn kívül, akik szintén hasonló mód viselkednek. Sőt, ha te is így viselkedsz, akkor téged is. De nem. Nem rühellek téged, nem rühellem azt a kettőt vagy a másik 2 milliárdot, alapjáraton nem is ismerjük egymást, és nagy ívben le is tojom, hogy ki milyen. Egyszerűen felnőtt emberek kint a világban, ahol már nincs ott anyuci-apuci, hogy megvédje őket, kirángassa őket a ganéból, NEM SZABAD hogy így viselkedjenek. Öngyilkosság. Ha meg mégis, távol maradok tőlük, mert nincs türelmem a komplexusaikhoz, képzelgéseikhez.

Hana30 2011.05.06. 13:40:51

@kovacsem: Tudod, vannak azok a pasik, akikre azt mondják, hogy a szeme sem áll jól. Általában ezért a típusért totál oda vannak a nők (ahogyan én is oda voltam). De a közhelynek volt egy óriási valóságtartalma, hiszen annak a férfinek melletted sem fog jól állni a szeme. Meg is szivatott rendesen. szerintem Robi totál ez a kategória. Jóképű, jó a csajoknál, nagy dumás, Isten mentsen meg tőle!

*jinx* 2011.05.06. 13:41:33

@kovacsem: "Pókmajom ostoba, közönséges, és nem túl szép."

Jó, de egy egy trash-reality, nem követelmény az etikett ismerete és a 160-as IQ. :) Az ÉH eleje egész jó volt, mostanra eléggé ellaposodott, nincs már se Pista, se Szöszi, Pók nélkül dögunalmas lenne. :D

Liller 2011.05.06. 13:41:40

@Hana30: igazat szóltál!:)ő tényleg jó értelemben normális.nem átlagos és nem unalmas,csak természetesen normális.lehet,h ezért is furcsa?:)és a tökéletességéhez csak egy hajvágás hiányzik!:)
@Honeyy: persze,tudom,h vannak ilyen férfiak is,és azzal nincs is semmi baj,de azért lássuk be,h egy átlagos férfin több szőr van,mint ezeken együttvéve:)nem hiszem,h pl Dani,akinek 3 nap alatt szakál nő az arcára,amúgy a természetesen szőrtelen kasztba tartozna:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.06. 13:42:23

@Hana30: Jelentkezett a műsorba? Ezzel jár.
10 -határokkkal együtt- 15 millióan vagyunk. Ebből 40 bekerült ide, 15 a villába. El se merem képzelni, hányan jelentkezhettek. Node, tudta mindegyik a lap kitöltésekor, hogy bizony kamerával fogják lesni, hogyan robbantja fel a kávéfőzőt -szolid példa- és ott fog röhögni rajta az ország.
Nekik megért ennyi kockázatot egy kolumbiai nyaralás, másnak nem.

triss 2011.05.06. 13:43:32

@Hana30: aztán én egyszer elhatároztam, hogy nem kérek ebből a típusból és egy megbízható nyugodtat választottam.
na ő az én robotom.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.06. 13:45:30

@Hana30: "Jóképű, jó a csajoknál, nagy dumás" hát nem tudom engem konkrétan kiver tőle a víz. Mondhatnám, hogy összességében (külső, viselkedés) majdnem visszataszítónak találom.
A mai napig azt gondolom, hogy valaki alámondja a szinkront mert nem vagyok hajlandó elhinni hogy abból az emberből ilyen hang jön ki :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.06. 13:46:17

@Hana30: Hát énnemtom. Megeszem a tüllkalapom. Világéletemben buktam a zsiványokra, de Robiban kezdettől fogva csak a Prosztót látom. Így, nagy betűvel. Most akkor vannak a jó zsiványok, akiket én bírok, meg a Robi típusú rosszak, akiket hajtanék a búsba?

Liller 2011.05.06. 13:46:24

@triss: bárcsak én is eljutnék már erre a szintre:)

Hana30 2011.05.06. 13:46:43

@neccharisnyás útonálló: Hát igen, gondolom nem pisztollyal fenyegették őket a szerződés aláírásakor. A fekete leves majd csak most jön, amikor felismerik őket az utcán. Ez talán egyedül a nyertesnek érhette meg. Én személy szerint ezért becsülöm Ádámot, Kristófot, Dettit, Alízt, mert nem vetkőztek ki magukból. Azt gondolom, hogy ez nemtől független, mivel én Prosztó helyében is szégyelném magam, nem csak NIki, Linda vagy Pók helyében.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.06. 13:49:25

@Honeyy: nekem is hasonló "jutott", csak sötétszőke, kék szemű ebből adódik a szőrtelenség. Én kifejezetten szeretem, hogy nem szőrös, mondjuk néha szoktam cikizni miatta :D

Hana30 2011.05.06. 13:49:52

@neccharisnyás útonálló: Lehet :))))
@Benyeszke: azt ne felejtsd el, hogy Linda csak az egyik oldalt látja. Te a tv előtt ülve látod mindkét oldalt, hogy Pókkal közben mit művel, meg a háttérben mit művel. Valószínűleg ezért leszünk kiütésesek tőle!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.06. 13:52:34

@Hana30: Persze, neviccelj. Elsősorban emberek vagyunk, csak utána férfiak és nők. Lát az ember az ellenkező nemtől is olyanokat, hogy csak kamillázik, mint Ádám Dani kiejtésekor fog.

kovacsem 2011.05.06. 13:53:20

@neccharisnyás útonálló: vagy megért volna, de túl öreg, csúnya, okos volt hozzá. nem is titkolták a szerkesztők (sem itt, sem a világ más részén, ahol szintén fut a show), hogy ilyen szempontok alapján válogattak.

Liller 2011.05.06. 13:53:23

@Benyeszke: úgy látszik,itt csak én vagyok szőr-fetisiszta:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.06. 13:55:37

@Hana30: Hát az mondjuk vicces volt, mikor egyszer egy tündér ember nagyban próbálta nekem bemagyarázni hogy ő micsoda egy tapló, hogy hogy kell tőle félni... azt azóta is az egyik olyan komám, akivel a legjobban lehet érdemben beszélgetni. :)))

triss 2011.05.06. 13:56:14

@Liller: csak óvatosan, az ilyenek nagy része olyan beleszarós, hogy tényleg egy robot csak, a legdurvább célzásokat sem érti - csak az utasítást.
Biztos van normális pasi is, én sajnos nem jöttem össze velük. Voltak kedvesek, viccesek de fostak nyomulni inkább évekig titokban tetszettem nekik, ha meg húgukként kezelnek mit vártak, úgy nem indult el bennem semmi. de hozzáteszem, hogy én szinte csak mérnököt ismertem, akik egész életükben fiúiskolákban nevelkedtek

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.06. 13:57:03

@Hana30: én nem amiatt nem szeretem hogy összevissza kavar a két csajjal hanem már a kezdetektől nem volt szimpi, de azt nem tudom megmondani miért.

Hana30 2011.05.06. 13:58:53

@triss: Ja, így én is jártam már, hogy évek után jött ki, hogy tetszettem neki , én me hiába vártam, hogy lépjen. Aztán mikor kikötöttem más mellett, akkor valotta be. Fel is világosítottam, hogy mekkora marha volt. Azóta is jó barátok vagyunk, bár nehezen emészti, hogy augusztusban férjhez megyek. Így már tutira lecsúszott rólam. Drágáim, további jó kommentelést nektek, jövő héten újra itt, nekem mára ennyi volt. Puszi

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.06. 13:59:59

@Liller: Haggyámá! Úgy szerettem bele az emberembe, amilyen.;)
@kovacsem: Igen, hát tévéműsor. A general public meg mást szeretne látni, mint a lakógyűlésen. De engem borzasztóan zavar, hogy 2 -esetleg 3- ember tartja lendületben az egészet. Kicsit, mintha besétálnál a Skála divatosztályára a próbababák közé, és te lennél ott az egyetlen élőlény, értsd. aki ki is tud onnan sétálni.

Lorelaigilmore 2011.05.06. 14:01:50

@Hana30:
Kristóf jelleméhez még annyit, hogy nem sima fociedző, hanem OVISOKAT tanít focizni. Benne van a hivatalos honlapon található adatlapján (ban?).
Hát nem aranyos?

triss 2011.05.06. 14:02:24

@Hana30: jó hétvégét!

én úgy jártam, hogy lecsúszott rólam, de jelen pillanatban már én sajnálom kicsit :)
gáz mi? de ez van.

triss 2011.05.06. 14:04:28

@Lorelaigilmore: imádom! nálam ő ötből öt, de nincsenek túlzó elvárásaim, ha csúnyább lenne akkor is megkapná az ötöst :) pedig én jól nyomom a fizikát, de baromira nem ezen múlik a boldogság :)

*jinx* 2011.05.06. 14:04:57

@panzermeyer: én írtam, hogy nagyon gáz volt. Pont ezért baszták ki, erre nem tanul a gyökér és folytatja a prosztó viselkedést.

kovacsem 2011.05.06. 14:05:23

@neccharisnyás útonálló: mondhatnám, hogy jobbat is kihozhattak volna belőle (a más országokban futó testvérműsorok gonoszabbak, és pörgősebbek), de nem fanyalgok. Ha mindenki olyan erős, vagy legalábbis erősen megosztó jellem lenne, mint Pókmajom, a Király, Prosztó, vagy Niki, nem lenne kontraszt. Azt hiszem eleve "szerepekre" kerestek embereket. kellett egy "vesztes", ez lett Linda.

Liller 2011.05.06. 14:07:27

@triss: na,én meg csak bölcsészeket és művészeket ismertem...azok se jók...nincs ez így jól.össze kéne ezeket gyúrni:)
@neccharisnyás útonálló:értem én,értem én:)
@Lorelaigilmore: igeeeeeeeeeeen.ovisokat tanít.erre már én is felfigyeltem.meg kell zabálni:)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.06. 14:08:12

@panzermeyer: ez már többször felmerült, de az hogy a srác meg fogta magát és valóban arrébb is ment ahelyett hogy jól kiosztotta volna...na ezt még nem jegyezte meg senki

triss 2011.05.06. 14:13:05

@Liller: sajnos tényleg ez van :) :) :) ők meg minket gyúrnának össze de sokkal felszínesebb szempontokból - öt nőből összeraknák a külsőre tökéleteset.

kicsit jobb lehet a leszbikusoknak, mert pl. nőben ismerek olyat akivel nem unatkoztam soha, tiniként pedig szinte együtt éltünk (na nem félreérteni!) a gond csak az hogy mindketten a férfiakhoz vonzódunk ...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.06. 14:13:39

@Lorelaigilmore: @Liller: @triss: akkor vehetem úgy, hogy a Kristóf fan club tagjai vagytok? :DD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.06. 14:15:04

@Liller: Bölcsészek havernak jók, férfinek..... hát izé, nem jelzett be a mérőm.
Művész meg kakukktojás. Van, amelyik pont annyira érzékeny, amennyire kell, és mellette férfi is... meg van a mimózalélek, akitől, ha jót akarsz, minél távolabb maradsz.
Legalábbis a saját gyűjtés ezt mutatja.

triss 2011.05.06. 14:15:50

@Benyeszke: olyan szinten, hogyha mondjuk olyan negyvenes lenne az apja és rá ütött még őt is bevállalnám:)

triss 2011.05.06. 14:16:31

@neccharisnyás útonálló: a sok fiúiskolás meg nem tud udvarolni, és tele van kisebbségi komplexusokkal.

Lorelaigilmore 2011.05.06. 14:16:36

@Liller:
Akár fel is bukkanhat a fiam ovijában, ha helyettesíteni kell a fociedzőt:))
Vicces lenne, Kristóf bácsi.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.06. 14:21:07

@triss: Olyanod volt már, aki válás következtében egyik szülővel nőtt fel? Én, lottóznom kéne bizisten, kifogtam egy olyat, aki noha az anyjával, de a bátyjától olyan ügyesen elsajátította, hogyan kell férfinek lenni, ha nem mondja, el se hiszem, hogy csak az anyja nevelte.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.06. 14:21:59

@triss: szerintem manapság a legtöbb pasi nem tud tisztességesen udvarolni (tisztelet a kivételnek). A barátom néha előad ilyen udvarlási rítusokat nekem (hogy hogyan szedne fel egy nőt egy bárban) hááát, mit mondjak, nem kifinomult :D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.06. 14:24:17

@neccharisnyás útonálló: @triss: megmondom a frankó kombinációt: tekintélyelvű apa és kiszolgáló anya egyke fiúgyereke...ennél rosszabb a világon nincsen. Ebből lesz a nagy semmire beképzelt pöffeszkedő hólyag

triss 2011.05.06. 14:30:18

@neccharisnyás útonálló: volt olyanom kettő. Az első az sajnos szociopata volt, az azért elég durva. A másik a mérnöki felhozatal legjobbja, csak sajnos nem jött össze.
szóval tényleg lottóznod kéne!:)

(miért nem mentem át az orvosira bulizni??? a közgázon voltam, de ott mindig majd levetkőztettek a szemükkel, még a fiúiskolában sem éreztem magam annyira feszültnek mint ott)

triss 2011.05.06. 14:31:26

@Benyeszke: bezzeg ha én férfi lehetnék.

Liller 2011.05.06. 14:33:47

@Benyeszke: éna kkor fan vagyok,h 100at is kiteszek:))
@neccharisnyás útonálló: nekem egyenlőre a saját gyűjtés azt mutatja,h mindegyiktől jobb távol maradni:))
@Lorelaigilmore: gyorsan szülök egy fiút,h az én fiamnak is ő legyen az edzője!:)
@triss: bárcsak a nőkhöz vonzódnék...néha azt kívánom:)

triss 2011.05.06. 14:36:58

@Benyeszke: olyan van, hogy szigorú, érzéketlen apa, és figyelemhiányos kiszolgáló anya egyik fiúgyermeke.
anyjára ütött, egy fokkal jobb, de simán meg lehet halni mellette, mert semmit sem vesz észre :)

_Molly 2011.05.06. 14:39:52

@taligas: "Kristóf meg tuti nem végleg esik ki, ennyire nem spoilerezné magát a viasat!:)"

Igen, ez olyan lehet, mint amikor az előzeteseben leadták, hogy "csak 1 Ádám maradhat", miközben mutatták, hogy mindenkiben megvagy a vér. Oszt kiderült, hogy csak az egyik Ádámot át kell nevezni (akkor lett "Szöszi").

Pedig egy csavar már nem ártana, mert kezd tényleg nagyon uncsi lenni mááá!

triss 2011.05.06. 14:42:24

@Liller: lényeg, hogy olyat kell keresni, aki nem dug félre, elvisz orvoshoz hogyha látja, hogy szarul nézel ki és homokba dugod a fejed, lehet vele ici-picit beszélgetni is (nemcsak a munkáról) és tud nevetni ja és nem erőszakos - ez utóbbival szerencsére nem is volt dolgom ezért majdnem elfelejtettem hozzátenni :)

_Molly 2011.05.06. 14:45:06

Általában az a poén a filmekben meg a valóságshow-kban, hogy a tévénéző MINDENT lát, és MINDENT jobban tud, mint a szereplők. De basszus, nemá, hogy ebben az Édensz@rságban a néző legyen a leghülyébb és legtájékozatlanabb!

Mér nem ejtette ki a múltkor a Nikit és most mér választotta a Danit, mérdemérdemér????!!!!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.06. 14:45:27

@triss: persze, meg a csillagok az égről :D
Amikor kiakadok a barátom egy-egy hülyeségén mindig azt mondja, hogy unalmas lenne nélküle az életem...és igaza is van. Pedig néha meg tudnám fojtani :D
Most komolyan egy tökéletes férfi mennyire unalmas lenne már?

nyílegyenes labirintus 2011.05.06. 14:47:39

Bocs eltévedtem, látom időközben ez egy feminin fórum lett. :) Ennyire azért ne általánosítsatok. A világ nem csak fekete és fehér. (max. Korleónénál)
Olyat a férfiak is tudnak, hogy aszongya "Az a baj, hogy a nők vagy csúnyák, vagy szépek és buták..." :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.06. 14:54:47

@nyílegyenes labirintus: éppen írni akartam, hogy sixx biztos repes, hogy spontán nőegylet alakult itten :D
Hogyaszongya: vesszen Pókmajom (hogy visszatérjünk az eredeti témához)

Liller 2011.05.06. 14:59:20

@triss: igen,nekem is ehhez hasonlók szerepelnek a listámon,de még nem találtam olyat,akiről ezeket el lehetett volna mondani.de keresem rendületlenül:)
@nyílegyenes labirintus: igen,ez itt most egy csajos fórum,ahol Kristófot imádjuk és Prosztót utáljuk:)de lehet csatlakozni a csajok utálatával és/vagy imádatával!:)

kovacsem 2011.05.06. 15:03:03

@nyílegyenes labirintus: ühüm, esetleg "nem állnak szóba" Veled. :)
@triss: ha egy tökéletes férfi miatt kéne unatkoznom, bevállalnám. pláne, hogy időnként Niki szindrómám van, ami a tökéletes férfi nyilván tökéletesen orvosol. :)
a kinek milyen gyerekkora volt kérdésen én úgy töprengtem el, hogy vajh szegény Pókmajomnak hol volt a mamája, amikor az első melltartóját vette? Prosztó viszont szinte biztos, hogy elvált szülők gyermeke.

kovacsem 2011.05.06. 15:07:18

bocs, lemaradt egy t. helyesen: _amit_ a tökéletes férfi ...

Liller 2011.05.06. 15:11:59

@kovacsem: Niki-szindróma?ezt ezentúl így hívjuk?:)ha ez azt jelenti,amit gondolok,akkor nekem is sokszor van olyanom:)ezért is nem savazom annyira a Nikit,mert együtt tudok vele érezni...
hozzátenném,h a tökéletes férfit és az unalmat ebben a kontextusban sehogy sem tudom együtt elképzelni:)

kovacsem 2011.05.06. 15:14:48

@Liller: én sem. a tökéletes férfi nyilván tökéletesen szórakoztató, jó humorérzékkel bír, és a levegőben fordítja meg a palancsintát. :) nem utolsó sorban remek az "állóképessége" ;)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.06. 15:15:54

@kovacsem: @Liller: tehát ha jól értem most már egy 18-as karikával ellátott nőegylet felé haladunk :D

triss 2011.05.06. 15:16:33

@Benyeszke: az fontos, tartsd meg. Nekem a tökéletes jelenleg az aki mellett nem kell mindig unatkozni, de ugye mindig az kell ami nincs .)

kovacsem 2011.05.06. 15:17:49

@Benyeszke: amiben NEM mindenki Kristóf rajongó. ezt azért szögezzük le. :) de Prosztót utálhatjuk egy emberként. :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.06. 15:20:34

@kovacsem: a nőegyleti tagsághoz nem feltétel a Kristóf imádat, de a Prosztó utálat sem. :D

_Molly 2011.05.06. 15:29:21

@sélli_: "Most komolyan gyerekek, azon csodálkozunk és kezdünk el egyből buzizni, hogy valaki NORMÁLISAN viselkedik?? (..) Végre egy 'értelmes' ember a szutyokrealityben - egyből kutyázza mindenki! Hajrá Don!"

Bocsi, de szerintem már eleve a kérdésfelvetés is hibás.;P

Egy értelmes, iskolázott ember ELEVE nem költözik be egy bekamerázott házba, hogy egy ország bámulja a borotvált tökeit, ahogy fürdik, meg az idióta táncát és éneklését.

Amúgy egy pasinak nem olyan gáz, ha a takaró alatt megdug egy nőt, az ilyenért (kettős mérce!) a nőket szokták megbélyegezni. A pasiknak inkább elismerősen gratulálnak a cimbik.

Úgyhogy ha már olyan hülye/exhibicionista/pénzéhes ez az Ádám, hogy bevállal egy ilyen valóságshow-t, akkor akár gyengéd is lehetne egy nőhöz, ebbe sokminden felefér.

Liller 2011.05.06. 15:46:14

@kovacsem: jaj,jaj,nem is akarok ilyesmire gondolni,inkább megyek haza palacsintát sütni...egyedül:)
@Benyeszke: nőegylet,asszem ez a legjobb szó erre:)

Hilux94 2011.05.06. 15:49:29

@Eruka: "ne kutyázz senkit azért, mert más véleményen van!"

Te penig ne utasítgass, bántsál engemet pusztán azért, mert más véleményem van más véleményéről, köszi! :)

Itt kutyáztok reggeltől-estig olyan embereket, akiket erősen manipulált, néhány tízperces összefoglalókból vagy bulvárszenny cikkekből ismertek. Másokon nevetni jártok ide, oszt' nem tetszik, ha elétek is görbe tükröt tartanak, orcátokba beleröhécselnek?

Ej, be kellemetlen lehet! ;)

_Molly 2011.05.06. 15:51:42

@neccharisnyás útonálló: "az ember evolúciós lépcsőjét az állatoktól felfelé a tudata jelenti, ami magában foglalja a méltóságot, az intelligenciát és a szabad akaratot. És én tényleg nagyon nagyon szeretném tisztelni ezeket az embereket, csak hát basszus, szabad akarat nélkül hülyét csinálnak magukból, porba tiporva a méltóságukat, és ezt a felnőtt léttel képtelen vagyok összeegyeztetni. (gyerkőcök még kinövik)"

---
Ezzel muszáj vitatkoznom.:)

Pszichológusi/szociológusi körökben éppen az az evidencia, hogy az ember csoportlény. Az egyes csoporthoz való tartozással azonosítja magát, és ezt megerősítendő, szükségképpen ellenségképet keres más csoportokban.

Valóban, ez már gyerekkorban kezdődik: "Mi vagyunk a jobbak, mert mi A-sok vagyunk, a C-sek meg mind hülyék". De később sem növik ki. Erre épülnek a sportversenyek (országok közötti vetélkedés), de az országon belüli (focicsapatok) vagy egyesületen belüli csapatversenyek is. (Az edzések mindig hatékonyabbak, ha csapatokat állítanak föl, és nem csak az egyes sportolókat indítják egymás ellen.)

Ide sorolható még az egyes zenekarokkal, vallási csoportokkal ill. pártokkal és azok rajongóival való azonosulás és együvé tartozás igénye is, de más szubkultúrákban is kimutatható a csoportba rendeződés igénye. Lásd a bandák saját jelei, bandaháborúk még a börtönökben is(!) stb.

Az én és a te helyett sokkal erősebb a mi és a ti elhatárolódás.:)

Ebben ügyes az Ádám. Mert mindig azt hangoztatja, hogy "mi majd segítünk", "az a fontos, hogy nekünk jó legyen". Még akkor is ezt mondja, amikor valójában csak a saját hasznára gondol.

reloaded 2011.05.06. 16:09:26

@*jinx*: azé nem lehet buzikám személyeskedés nélkül, mert amikor amikor a szereplőkről alkotsz véleményt akkor is személyeskedsz.
Csak azé nem esett le eddig neked, mert Önző, csak magamra gondolok kis pöcs vagy. Right ?

nyílegyenes labirintus 2011.05.06. 16:38:08

@_Molly: 2011.05.06. 15:51:42
Nagyon jó érv, és egyet is lehet vele érteni.
Annyi a probléma csak, hogy ők, ill. a játékosok, akikről neccharisnyás útonálló beszél, vadidegen környezetben, saját megszokott közegükből kiszakítva, idegen emberekkel, bekamerázva, bezárva élnek. Éppen ezért nem biztos, hogy ezek a dolgok ugyanúgy működ(het)nek "bent", mint "kint". Sőt, biztos, hogy nem. A szabályok nem lesznek ugyanazok.
Sarkos példa, de lásd Stanfordi börtönkísérlet, ami asszem 6 nap alatt összeomlott, első "valóságshow" volt...

gyerekpapa 2011.05.06. 16:41:38

@Benyeszke: én is belépnék a fan clubba, bár én nem vagyok lány.
Nagyon aranyos, ahogy a Kristófról beszélgettek.

kovacsem 2011.05.06. 16:52:09

@nyílegyenes labirintus: csatlakozom. több minden torzítja itt a szereplők viselkedését, és tudatát. kezdjük rögtön azzal a szép kis summával, ami hazavihetnek. aztán itt van a be- és összezártség, ahogy Te is írtad. a kamerák se segítik, hogy természetesen viselkedjenek. ráadásul annyit ihatnak, amennyit akarnak. van egy dolog viszont, ami elgondolkodtatott, bár lehet, hogy korábban már beszéltetek róla. szinte mindenki dohányzik a hotellakók közül.

triss 2011.05.06. 16:53:31

@Benyeszke: akkor tartsd is meg! Még most is állítom, az a legrosszabb ha valaki robot. persze az alkoholista és erőszakos egy fokkal rosszabb ezek szerencsére elkerültek - bár az ilyent meg idejében otthagytam volna :) A robottal veszélyes, főleg ha válaszként mindenre be van neki programozva az "értem", "megértem" meg "tudom milyen" figyelmet mutató szavak csak nincs mögötte semmi :D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.06. 17:00:08

@neccharisnyás útonálló: "Jó, azé helyhez kötöttek. De mindig ki van nekik nyitva a szobaajtó, és ha mozgás van az előszobában, irdatlan zajt csapnak.
Betörőnek meg szívességet teszünk, hogy be vannak zárva, mert vérmadarak. Kint voltak, férfiismerős -öblösebb hangja miatt annyira nem kedvelték- megfogta a kislányt, mert baja volt, erre könyvespolc tetejéről a kisfiú úgy ráröpült, a pici csőre majd beleállt emberünk fejébe. Mintha nem lett volna elég, hogy a kiscsaj közben jól megcsípte az ujja közén azt a vékony bőrt. "
(áthoztam ide a szöveget, mert nem bírja a gépem a sok ablakot)

Aranyosak lehetnek. Ezek szerint kiszoktad engedni őket? Meg lehet fogni őket? Gondolom a gazdit csak nem csípik meg?! :)
Nekem azért nincs madár itthon, mert a hangoskodást nem csípem. A macskám se nagyon nyávog, az tiltva van :), csakis indokolt esetben! Jenni hangjától is falra másztam, meg mikor Pók affektál, a sötétben (ráadásul).

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.06. 17:05:06

@Hana30: "Én meg külön szobában ülök, és a főnököm azt sem tudja, hogy mi az, hogy blog. :)"

Én a magam főnöke vagyok, ki kéne rúgnom magam, annyit olvasom a blogot.
Még nem értem a maiak végére, hajcsár ez a főnök! :)

haruka 2011.05.06. 17:09:20

@Lorelaigilmore: na neeeee! :D hát, én máris első számú kedvencemmé léptettem elő Kristófot! bár nekem kicsit túl alacsony, de azt még elnézem. viszont szívesen leszoktatnám róla, hogy egy kiló zselét rak a hajára, anélkül sokkal jobban néz ki. :))

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.06. 17:13:07

A tegnapi részben többször is amikor feliratozták a beszélgetéseket, akkor letakarták valami reklámmal, valami kezdődik valamikor vagy mi. Alig értjük őket, erre a feliratot is letakarják. Ez azért elég gáz!

kovacsem 2011.05.06. 17:15:59

@haruka: ahogy azt sixx bölcsen megjegyzi, a zselé torta a fiatalember fején a "sztájliszt" keze munkáját dicséri

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.06. 17:18:34

@Benyeszke: "én nem amiatt nem szeretem hogy összevissza kavar a két csajjal hanem már a kezdetektől nem volt szimpi, de azt nem tudom megmondani miért."

Nekem se szimpi az elejétől. Csodálkozom is, hogy sokaknak tetszik, de - szerencsére - nem vagyunk egyformák, és így unalmasak. :)

Kristóf külsőre is jó és nekem egyre szimpibb lett időközben. Szerintem jóindulatú fiú. Azok a bánatos szemek ahogy Jenni után nézett... hhhhh...

kovacsem 2011.05.06. 17:19:55

őrület, mennyien vannak itt a Kristóf rajongók. :) kíváncsi lennék, ha a Lassúbeszédű olvassa a blogot, mekkorát legyez az egóján a nőegylet. :)

beacska 2011.05.06. 17:23:20

@kovacsem: legyen már vmi pozitív hozadéka is a műsornak, ha már heteken keresztül a borotvált micsodáján rágódtunk ;D (még feladvány is volt, asszem!!)

aprópopó, vki megfejtette a múltkori hát-fenék gazdáját? van már kihirdetett hivatalos verzió?

haruka 2011.05.06. 17:23:23

@mosoly73: hát mert muszáj reklámozni a CSI-t...

@kovacsem: szerintem magától is felkeni. pedig még az elején, amikor Tündével voltak annál a kis vízesésnél randizni, sikerült leáztatnia a fejéről azt a borzalmat, és tök jól nézett ki, mikor visszaértek a hotelbe.

triss 2011.05.06. 17:26:35

@mosoly73: meg az hogy őt még jenni sem idegesítette, sőt meglátta benne a jót :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.06. 17:31:22

@haruka: "hát mert muszáj reklámozni a CSI-t..."

Igen, a reklám bögréket meg mégse takarhatják ki CSI-vel. Meg ott a logo, a karika, meg minden.. és már lassan semmit se látni, hallani se.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.06. 17:34:08

@beacska: királyi segg volt az, lefogadom. A nyaklánc miatt is úgy tűnt. Bár így, hogy Niki nem csüngött rajta a.... izé... hátát mosva, nem is tudom... :)

beacska 2011.05.06. 17:39:13

@mosoly73: nem tudom. nekem az azzal a bajom, hogy mintha az ő fürdőjük a másik irányban lenne. Vagy őt még sosem mutatták zuhanyozva? vagy átköltözött?

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.06. 17:43:53

@_Molly: ""Kristóf meg tuti nem végleg esik ki, ennyire nem spoilerezné magát a viasat!:)"

Igen, ez olyan lehet, mint amikor az előzeteseben leadták, hogy "csak 1 Ádám maradhat", miközben mutatták, hogy mindenkiben megvagy a vér. Oszt kiderült, hogy csak az egyik Ádámot át kell nevezni (akkor lett "Szöszi").

Pedig egy csavar már nem ártana, mert kezd tényleg nagyon uncsi lenni mááá!"

Mostanában a legizgibbek az előzetesek lettek! :)

Engem be lehet sorozni Aliz és Kristóf fannak! :) Remélem az utóbbi nem esik ki valójában!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.06. 17:44:39

@beacska: Vagy másnál fürdött, nehogy Niki elkapja :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.06. 17:49:45

@Liller: "igen,ez itt most egy csajos fórum,ahol Kristófot imádjuk és Prosztót utáljuk:)de lehet csatlakozni a csajok utálatával és/vagy imádatával!:)"

Igen, de aki ellenszegül annak pokollá tesszük itt az életét meglássa! :))))))

kovacsem 2011.05.06. 17:55:55

@mosoly73: és olyan tűzözönt szabadítunk rá, ami elmossa. itt én vagyok az új, úgyhogy kicsinálok minden régit. :P

kovacsem 2011.05.06. 17:56:40

hát, sziasztok, szép nap volt. a hétfői viszont látásra.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.06. 17:59:13

@kovacsem: ó és a halálos ítélet aláírásáról is megfeledkeztem! :)
Mióta nincs Kata nem is hangzik el.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.06. 18:02:08

Ma estit nézi valaki? Meg merjem nézni? Mi lesz ha Tökös csajt mutatják Robival az ágyban? Hogy fogok aludni utána? Brrrr... de legalább hányok egyet és megkönnyebbülök, csak hová lett a zsinórtangám...?

haruka 2011.05.06. 18:22:24

@mosoly73: :DD szerintem inkább pihenj egyet, úgy látom, rádfér! :P én moziba megyek, bár tudom, senki nem kérdezte. :D
azért ha valaki nézi a 18+-ot, légyszi közvetítsen! beacska esetleg? :P

Rubicon 2011.05.06. 18:29:21

Még két momentum azoknak, akik nem nézték a tegnapit: amikor Pókmajom Szandra szólt Alíznak, hogy mutassa meg a mellét, Alíz becsukta az ajtót, hogy ne lássa senki, de akkor gyorsan kamerát váltottak és bizony látta egy fél ország.(Vagy ötöd.) :D Nem tudom, de ezek az emberek lehet nem kalkuláltak azzal, hogy minden mozdulatukkal egyszer szembesülni kell? A másik is Alízzal kapcsolatos. Tegnap kijelentette, hogy már nem nagyon szeretne párt cserélni, effektíve a Pápa(aki k.va tapló volt tegnap) jól pofára eshetne, ha mégis mögé állna, hogy kiejtse Pókmajmot. VAgy sajnos igaza lesz sixx-nek abban,hogy ennek a nőnek(Alíznak) nincs saját akarata és Ádám kötélen ráncigálhatja.

triss 2011.05.06. 18:35:40

@Mezei ZsurLó: egyébként nem nézik olyan sokan - ha az rtl-en menne mindenki nézné, így viszont rengeteg embernek fogalma sincs róla, hogy mi ez - és nézik helyette a vacak vv-t.
pedig eddig ez a legjobb hazai valóságshow.
talán majd a következőnek nagyobb nézettsége lesz, bár azt olvastam hogy a viasat elégedett pedig ha jól emlékszem nem volt 200 ezer a nézők száma.

triss 2011.05.06. 18:37:00

igaz mostanában kicsit unalmasabb is,ez a két új semmilyen fazon helyett is találhattak volna jobbat. ezeket mintha nem is érdekelte volna az egész.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.06. 18:41:36

@Mezei ZsurLó: Szerintem a többi játékos miatt csukta be, hogy ne nyisson rájuk senki. Biztos tudják, hogy ott is van kamera. Azért az jó, hogy a vécén nem mutatják őket! Bár néha a mikrofonba behallatszik ki mit csinál ott bent, miközben a szobában valakik beszélgetnek. :)

Én mondom/írom napok óta, hogy szerintem Aliz nem biztos, hogy bent tartaná Danit. Ez már a végjáték és már nincs mivel fenyegetni, ha kiejtené/kiejtette volna. Mit tudnak vele csinálni? Max nem beszél vele pár ember, de nem mindenki. Ennyit meg már simán kibírna. Laci maradna mellette, nem tudnák kicsinálni. Szerintem eddig próbált semlegesen elevickélni, néha megtette amit kértek tőle, főleg ha saját érdeke is ez volt (Szöszi + Pitta kiejtése, Kristóffal összeállni), de a végén már magáért fog játszani szerintem.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.06. 18:42:22

@haruka: ennyire átjön? Tényleg fáradt vagyok :))))

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.06. 18:54:13

@triss: Ez a válogatás nagyon gázos. Kiket válogattak be? Mik lehettek az elvárások ha szereplőket végignézed?
Külalak? - Tököscsaj? Hogy csak egyet említsek.
Szórakoztató? - Dani, Gábor, stb. a sok punnyadó.
Szexeljen, igyon, ledérkedjen a hotelben? - Don, Dani, stb.
Érdekes legyen? - Van akinek a nevére se emlékszünk pár nap múlva.
Taktikusság? - ez hosszú lista lenne.
Sorolhatnánk... szerintem nagyon mellényúltak a szereplőkkel, pedig úgy gondolom sokan jelentkezhettek, biztos lehetett volna érdekesebb csapatot is összehozni.

Volt egy FARM féle/nevű is ugyanezen az adón asszem. Az érdekes volt. Volt, hogy éheztek is, mert a farmból és kevés kajából kellett kijönniük. Dolgoztak sokat és jó kis párbajok, fizikaiak is voltak. Pl. farönk fűrészelés. Az egyik fiú megette a kutya kajáját, bekattant, hazavitték.

Madár Fokker 2011.05.06. 20:00:21

Nem tudom, hogy volt-e már korábban, de abban biztos vagyok, hogy nagyon rossz! Ma délután jutott az eszembe: Gor Don Gecó - a bróker

beacska 2011.05.06. 20:10:03

@haruka: beacska nem. ilyenkor a család többi tagjáé a tévé végre ;D

taktikázó (törölt) 2011.05.06. 20:54:34

@_Molly: Ádám jóképű, megkaphatja a legszebb modell lányokat is, minek alacsonyodna le egy középszintű Nikihez?

triss 2011.05.06. 21:03:05

@mosoly73: azért voltak jók: szöszi, ádám, pista, jenni, kristóf, levi - főleg sixx írásai miatt (utólag olvastam csak...:) végül is szandra is felkavarta az állóvizet, csak elég hülye szegény,
meg robi - aki titkos feladat nélkül is bunkó, csak akkor jófejkedésnek hiszi :)
és igazából ebbe a csapatba pont kellett a szende alíz is.
egyébként a többiek lehettek volna taktikusabbak, vagy kicsit érdekesebbek, és belefért volna néhány töltelék ember is- de most kicsit tényleg olyan mintha a többség tényleg csak a nyaralás miatt ment volna.

ja én hülye kétszer küldtem el ezt a hozzászólást, mire leesett, hogy a kitiltott nevemen vagyok bent! :)

triss 2011.05.06. 21:11:06

@mosoly73: szerintem alíz félne szembeszállni a többséggel - és beállna dani mellé, még így is többet jelent neki dani (sírt is mikor visszajött) mint az az óvodás gyerek.

_Molly 2011.05.06. 21:19:58

@taktikázó: "Ádám jóképű, megkaphatja a legszebb modell lányokat is, minek alacsonyodna le egy középszintű Nikihez?"

Számomra egyáltalán nem jóképű, nagyon kis nyomi feje van.

A legelső kiválasztásnál nem is választotta senki, egyetlen lánynak sem jött be. Végül pont ő volt, aki a Kata és Niki-féle lányokra csapott le, hát ki mint vet, úgy arat...

A modell szépségű lányok amúgy szerintem a gazdag pasikra hajtanak, ha már megtehetik... (és nem a szépségre mennek, abból van nekik is elég;P)

GL-581 g 2011.05.07. 01:34:56

ÉH18+...

A király és a pápa éjjel mi a francot lopott el Pocokék szobájából?

Amúgy az is vicces, hogy Ádám ezek szerint már a héten benyögte Aliznak és Lacinak, hogy párt cserél, mert nem bírja.

Csütörtöki előzetesből megvan az, amikor Pókmajom és Lópofi diskurálnak a kialakult helyzetről? Nekem a "kutyák és macskák egymáshoz törleszkednek" bibliai passzus jutott eszembe... az Apokalipszis lovasai közelítenek az Éden felé? Palotaforradalom? Száműzik a királynét? Ki fog zsinórtangában hányni mindnyájunk örömére? Aggasztó a helyzet...

@triss: A "többség" most már igencsak relatív. Ennek ellenére miért tenné? A kezdetek óta itt van, foggal-körömmel küzdve, nagyon necces szitukban is benn maradt és nem kavart be soha senkinek. Mindezzel kiérdemelte, hogy udvarhölgy legyen, Pandorán már a "régiek, azaz barátok" kategóriába sorolta Korleóne - Pocok fel is húzta a szemöldökét, még ő is meglepődött, hogy elő lett léptetve. :DD

Szerintem akár a király, akár a pápa nyugodtan összeállhat vele, a babaarcú Lacit bárki kedvéért dobná. Ugyan, mit is tudna kezdeni azzal a gyerekkel?

@mosoly73: "ó és a halálos ítélet aláírásáról is megfeledkeztem! :)"

Nem rossz, de szerintem inkább hajts végre hattttalmas pusztítást. Hattttalmasssat. :DDD
(Néha elgondolkodom azon, hogy mi lenne velünk az ideggyenge Pókmajom nélkül :D)

zsj 2011.05.07. 10:38:06

@taktikázó: Ádám nem jóképű. Vékony is, a szemei is kidülledve, raccsol, motyog, sejpít. Bár fogalmam sincs, hogy a modell lányok mire buknak. Van benne valami, ez kétségtelen, mert mindenki úgy megy utána, mintha kötélen rángatná őket, de nekem nem jön át ez a vonzerő. Plusz nekem ez a Niki-undor olyan hiteltelenné teszi. Hát milyen férfi az ilyen? Persze olvasom, hogy nektek ez szimpi, hogyaszongya: nem fordult ki magából. Hát nemtom...

zsj 2011.05.07. 10:40:31

@taktikázó: Ádám nem jóképű. Vékony is, a szemei is kidülledve, raccsol, motyog, sejpít. Bár fogalmam sincs, hogy a modell lányok mire buknak. Van benne valami, ez kétségtelen, mert mindenki úgy megy utána, mintha kötélen rángatná őket, de nekem nem jön át ez a vonzerő. Plusz nekem ez a Niki-undor olyan hiteltelenné teszi. Hát milyen férfi az ilyen? Persze olvasom, hogy nektek ez szimpi, hogyaszongya: nem fordult ki magából. Hát nemtom...

zsj 2011.05.07. 10:41:33

De azért nem szeretném, ha Ádám kiesne. Nélküle és Pókmajom nélkül nem lenne ilyen izgalmas ez a műsor.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.07. 11:56:19

@GL-581 g: "Nem rossz, de szerintem inkább hajts végre hattttalmas pusztítást. Hattttalmasssat. :DDD
(Néha elgondolkodom azon, hogy mi lenne velünk az ideggyenge Pókmajom nélkül :D)"

Nagyon jó :)))))))))
De azt hiszem eddig nem tudnék elmenni, nem az én világom, és sajna az önértékelésem is rendben van.

"ÉH18+...
A király és a pápa éjjel mi a francot lopott el Pocokék szobájából?"

Én csak most néztem meg felvételről, mert tegnap beájultam az ágyba, és ne mis hánytam, mert nincs meg a zsinórtangám, szóval engem is érdekelne mi a francot loptak el?
....
Most még egyszer visszatekertem. Valami fehér cuccot lopott ki Dani a háta mögé rejtve. Talán egy cigi? Egy karton? Előtte Ádám panaszkodott, hogy Niki elveszi a cigijét mindig.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.07. 11:59:58

Úgy tűnik a héten Károly és Diana elválik. Ki lesz a következő királyné Kamilla? :)

taktikázó (törölt) 2011.05.07. 16:11:24

@_Molly: Tény, hogy nem mindenkinek jön be Ádám, de a nagytöbbségnek igen - nézd meg mennyien lájkolták Őt a facebook-on és mennyien a többi fiút...
Ádám csak Katára hajtott és tényleg ő volt a legszebb lány a Hotelben. Nikire sosem mozdult rá, Niki mászott rá akkor is, amikor még Kata volt a párja, s amikor kiesett, Ő örült, hogy végre Ádám mellé kerülhet. Niki azért érti meg magát Szandrával, mert hasonló beállítottságúak a fiúk terén és Ádám az ilyen "rámászok mindenkire" típusú nőket nem szereti, ezt meg is mondta. Szandrának is Ádám jött be a pasik közül amikor bejött a Hotelbe és rá is mászott volna, ha a srác hagyja, de neki van tartása, ami ennek a 2 lánynak nincs!

beacska 2011.05.07. 17:17:55

@taktikázó: Ádám Katát is távol tartotta magától.

taktikázó (törölt) 2011.05.07. 17:30:00

@beacska: Ez igaz, de a játék végetértével még megkeresheti... Nem mindenki szeret kamerák előtt, az egész ország szeme láttára szexelni. Kevés az olyan pasi (sajnos), akinek az agyát nem a farka irányítja.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.07. 17:38:36

Katának volt is egy olyan benyögése az elején Ádámnak, hogy "egyből állt a kukid!" Csak Ádám szándékosan visszafogta mindkettőjüket, hogy ne kerüljenek túl közel egymáshoz, már sokszor említett okokból, és szerintem Kata ezt meg is értette, de Niki nem fogja. Ezért is fáj neki még mindig Kata távozása, mert megértőbb, ideálisabb társ volt a játékra.

ga_zsi 2011.05.07. 18:14:40

Azt még megértem, hogy Ádika nem akar kamerák előtt smacizni, meg kufircolni, de az azért furcsa, hogy még barátként sem öleli meg véletlenül egyik lánytsem, vagy simogatja meg, vagy csak kedvesen szólna hozzájuk. mert a Takarodj, a fekszik, ül,nem mozog, szerintem nem kedveskedő. Bezzeg a Danihoz bájos, simizi, táncikál vele, puszilja.(semmire nem célzok vele, nem hiszem, hogy kislapát és vödörke kell hozzá)
Nekem is Aliz és Kristóf a befutóim. Aliznak először azért kezdetem szurkolni, mert mindenáron ki akarták rakni, aztán megkedveltem saját magáért. Kristófot pedig sajnálom egy kicsit, mert még mindig azt hiszi, hogy milyen jó barátok az Ádival. Közben pedig..... "Nekem egy barátom van bent, a Dani" - mondta pár napja Ádika.A többieket pedig nem értem, komolyan azt képzelik, hogy esélyük lesz Ádi-Dani párossal szemben, ha ennyire benyalnak nekik, vagy tényleg csak nyaralni mentek, vagy tényleg nem fogják fel (kiv. Szandra és Robi)hogy miről is szólna tulajdonképpen ez a játék?

GL-581 g 2011.05.07. 20:47:21

@ga_zsi: "Azt még megértem, hogy Ádika nem akar kamerák előtt smacizni, meg kufircolni, de az azért furcsa, hogy még barátként sem öleli meg véletlenül egyik lánytsem, vagy simogatja meg, vagy csak kedvesen szólna hozzájuk."

Gaben kiesésekor Alizt elég szorosan ölelte át, hogy vigasztalja. Ott simogatta a fejét meg a hátát. Pocok nyilatkozta, hogy akkor csupa könny és szemfesték lett Korleóne fehér pulcsija. :D
Sőt Alizzal még táncikálni is szokott, pl. a Pocsolyába léptemre.

Egy szó, mint száz, a Don szerintem nem meleg, s nem értem, miért gondolják ennyien (asszem anno poénnak indult, az első Danis hülyéskedés miatt). Én sem szoktam a barátaim nőjét meg a hölgyismerőseimet puszilgatni meg simizni.

@mosoly73: Téényleg! Anno Zsömike sikeresen erektálta a királyt! :DD Már el is felejtettem.

"Úgy tűnik a héten Károly és Diana elválik. Ki lesz a következő királyné Kamilla? :)"

Az én tippem Lady Pocok. :D

ga_zsi 2011.05.07. 21:20:20

@GL-581 g: ".(semmire nem célzok vele, nem hiszem, hogy kislapát és vödörke kell hozzá)" nem állítottam, hogy nem a lányokat szereti.
"Én sem szoktam a barátaim nőjét meg a hölgyismerőseimet puszilgatni meg simizni." De a barátaidat sem, ugye?

Nekem a felsőbbrendűségével van bajom. A viselkedése alapján nem nézi semmibe sem a nőket. Erre céloztam, nem másra.

Aliz vígasztalása megkönnyebülésből adódott szerintem, hogy nem neki kellett mennie.

Az én tippem is Szandra

GL-581 g 2011.05.07. 21:45:24

@ga_zsi: "De a barátaidat sem, ugye? "
LOL! Na igen, ez jogos. :DD

Felsőbbrendűsége... igaz, van egy stílusa. Néha kimondottan bicskanyitogató, máskor vicces. És sokszor igaza van, lássuk be...
Dani se semmi, pl. mikor úgy küldte el csütörtökön a Lacigyereket, mint a kutyát. Bicskanyitogató volt.

"Az én tippem is Szandra"

Szandra?! Pókmajom?! :-o
Huhh, érdekes felállás lenne, megnézném őket. :D
Én Alizra tippeltem (Pocok). :) Sőt, már hetek óta ő a tippem.
Korleóne mellé egy olyan csaj kell, akit ismer, nem dugni jött, nem vedel mint a gödény és nem akarja mindenáron kivágni, mint a taknyot. Szerintem ezzel a két új lakó, Niki és Pókmajom kiesett, marad a két újonnan érkező csaj, és Aliz. Utóbbit ismeri, a viszonyuk elég érdekesen javult, ahogy haladt a játék, s lehet, hogy az "Aliz" kódnevű univerzális menekülési útvonalat lefoglalja magának a király. :)
Aliz meg nem hülye, ennyire a végén szerintem simán lepaktálna akár Danival, akár Ádámmal. Főleg, hogy Laci nem tűnik valami erős párnak mellette.

ga_zsi 2011.05.07. 21:58:29

@GL-581 g: Bocsi igazad van. Hülye vagyok, hogy a kedvencem nevét elírom. Persze hogy ALIZ.
Pókica mehet Robihoz. Mondjuk inkább ő való hozzá, mint a "bula"

Mégegyszer a nyerő páros: Ádi + ALIZ

GL-581 g 2011.05.07. 23:12:58

Kikavicsoztam két bor után, hogy Nikinek pápá lesz. Csak Lacagyerek mögé állhat, ha kegyvesztett lesz az udvarban. Szerintem. :D

@ga_zsi: :D Pedig izgi lenne egy Szakadár Retek - Korleóne pár. :)

Sharwyn 2011.05.07. 23:57:14

Hellò mindenki, a szekszàrdi Èden Hotel partiról jelentkezünk! Itt van Korleòne, Lassúbeszédü, a Pàpa, a genetikusan kerek segg tulajdonosa, Bigfoot, a kiràlyné, Zsömike és Prosztó, egyik se hazudtolja meg önmagàt :D

GL-581 g 2011.05.08. 02:42:17

@Sharwyn: Aliz és Gaben nem ment le? :( Pocok most biztos vizsgára tanul... Prosztót azért megnézném élőben, mit alakít! :DD

vernal 2011.05.08. 11:07:49

Sorry ha már volt. Pókmajom a Balázs-showban szőkén:

www.youtube.com/watch?v=hsDfr_x7ka4&feature=related

GL-581 g 2011.05.08. 11:21:23

@vernal: Még nem láttam, köszi a linket! :)
Kár, hogy ilyen rövid. Érdekelne, hogy már akkor is a tiszteletről meg a gyengedöngölésről prédikált-e... :DD Balázs-show, valamiért nem vagyok meglepve... :P

Sharwyn 2011.05.08. 12:39:13

@GL-581 g: nem, pedig mi is számítottunk rájuk, Prosztó helyett eljöhettek volna :D nem tudom, ez mennyire köztudott mert nem figyeltem eddig a kommenteket, de annyit mondott, hogy amikor jelentkezett a játékra, még nem volt barátnője, viszont kb. egy-két nappal azelőtt lett, hogy kiutazott a játékra. izgi lehet a csajnak végignézni most, hogy mit alkotott Műfoggal meg Pókmajommal... Prosztó tepert is a nőjének egész este rendesen :D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.08. 12:56:02

@Sharwyn: " izgi lehet a csajnak végignézni most, hogy mit alkotott Műfoggal meg Pókmajommal... Prosztó tepert is a nőjének egész este rendesen :D"

Még Nikire is ráindult a minap, pedig már ott van/volt neki Linda. Szegény barátnője.

Ez a Balázsos műsor nincs meg végig valakinek? Meg se szólalt. Ez a fiú lett volna a szerelme, akiről beszélt? Bár ezek a műsorok is elég megrendezettek.

Pockot és Lassúbeszédűt a döntőbe! :)

GL-581 g 2011.05.08. 13:23:33

@Sharwyn: Prosztó itthon becsajozott, aztán elment, hogy ledugja a nyelvét a fél hotel torkán? Elég laza! :DD

@mosoly73: Egy Don-Pocok, Lassúbeszédű-Detti kvartett tetszene. És még össze is jöhet.

Niki szerintem megy a héten. Már múlt héten elkezdték kifuttatni, szépen felépítve az Ádámbasztatós rákattanásból fakadó konfliktust. Ez gyanús, a szerkiktől láttunk már ilyesmit (pl. Gábor kifuttatása, Jenny nyávogása).

Sharwyn 2011.05.08. 13:34:27

@GL-581 g: ezek szerint simán. :D ez meg már csak azért is vicces, mert állítólag kritérium volt, hogy aki jelentkezik, szingli legyen.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.08. 23:14:28

@mosoly73: Első egyedek rendesen vissza is tudtak menni a helyükre. Az azóta idekerültekkel nem volt már időm annyit foglalkozni, ergo nem lett az agyuk úgy fejlesztve, nem lettek annyira szelídek, hogy ilyesmiket műveljenek. Plusz mivel ketrecbe születnek, ott élik életüket, rizikós is a kinti röptetés, mert nincsenek tisztában a szobában lévő tárgyak helyével, jellemzőivel. Rendre beesnek tévé mögé, beszökdécselnek az asztal alá a falszögletbe, plusz retteghetek mikor fejelik le a szekrényajtókat röpülés közben. És mivel nem tudnak visszamenni, nekem kell megfogni őket, a fentebb vázolt nehézségi faktorok közepette.

De alapjáraton meg lehet őket fogni. Nem ilyen vérmes, csipkedős papagájok. Ráadásul mivel egy közegben vagyok velük, fogékonyak lettünk egymás reakcióira. Kihalljuk egymás hangjából, amit ki kell, vasárnap délutáni ejtőzés idején lesik, hogy meddig van a nép a szobában vízszintesben, és addig ők is hót kussban megülnek, meg marhára igénylik, hogy azért mocorgás legyen körülöttük. Biztonságérzetet ad nekik vagy mittomén. Rendesen hiszti van, mikor az utolsó teremtett lélek is elmegy otthonról.

GL-581 g 2011.05.09. 11:39:54

Tegnap este ismét kavicsoztunk tesómmal. Kissé árnyaltabb lett a jövő heti kiesési esélyek képe, megnéztünk jópár variációt:

Jövő heti kiesőnk:
60% Minyonmellű
20% Újcsaj
10% Pókmajom
10% Műfog

Amúgy egy picit fura Robikapa viselkedése: Niki ismerőse, fődije, valszeg a jövőben is össze fognak futni itt-ott. Vajon miért tartaná benn Pókit, Niki ellenségét? Miért nézné végig Niki kiesését? S ha esetleg mögéállnak Niki és Póki, vajon melyiket tartaná benn?
Nem kell, hogy Niki a barátja legyen, elég az is, hogy "kintről" ismeri... mi van akkor, ha lepaktálnak, s Robi így ejti ki Pókmajmot?

Ja, és "beépített ember" pozícióban senkinek nem tűnik esélyesnek Pókmajom? Mindig csak a Pápára gondoltunk... pedig Póki kézenfekvő lenne (csak ő szexelt igazából, s már a bekerülése pillanatában, csak ő keverte meg igazán a dolgokat, ő merte kipenderíteni az első királynét, és a szerkik benntartják, ha kell, borítékos védettséggel).

GL-581 g 2011.05.09. 11:42:39

@GL-581 g: Természetesen nem "jövő heti", hanem a mostani. :P

"Újcsaj" alatt pedig arra a hölgyre gondolok, akit várhatóan ma zavarnak be a darálóba.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.09. 12:33:09

@MaryJaneWatson: ez már tényleg kezd valami királydrámára hasonlítani.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.09. 12:36:11

@GL-581 g: én is erre szavazok, Don-Alíz és Kristóf-Detti. Bár mindegy is csak Pókmajom ne legyen a végén.

kovacsem 2011.05.09. 14:31:55

@beacska: katát nem kellett távoltartani, mert nem nagyon akart közeledni. amúgy sztem ádám úgy gondolta, tartozik annyival katának, hogy "vigyáz" a barátnőjére. azóta nyilván bánja már, mint a kutya, aki hetet...

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.09. 14:34:25

Egyik elméletem szerint Pápa mivel visszaküldték, nem nyerheti meg a végén a játékot. Mi van, ha bejátszanak a párválasztó végén egy olyat a szerkik, hogy oké, Z kiesett, viszont volt vkinek egy küldetése, Dani, a küldetésednek vége, hagyd el a Hotelt. (küldetés mondjuk lehet az, hogy menj be a Hotelbe és próbálj meg bent maradni, vagy kavarni egyet a kondérban, illetve bármi egyéb semmitmondó dolog) Aki éppen akkor a párja, ugye egyedül marad.. T69 simán mondhatja, hogy mivel a párválasztó ceremónián XY-nak nincs párja (mivel a Pápa távozott), ezért XY neked a játék véget ért (XY ezesetben Póki, a jelen párok szerint)
De lehet túlkombinálom :D

GL-581 g 2011.05.09. 15:40:30

@Papucs Orrán Pamutbojt: A Pápa mint beépített ember nekem is nagyon gyanús már egy ideje. :D
Külföldi verziókban elvileg volt már példa ilyesmire...
A másik tippem Pókmajom.

kovacsem 2011.05.09. 16:00:16

miért vagytok olyan biztosak benne, hogy van beépített ember?

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.09. 16:32:39

@kovacsem: Mert ez az Éden Hotel, ahol bármi megtörténhet :DD

terrortűrő tintatartó 2011.05.09. 16:34:55

@vernal: hát, ez bizony még a havi 1 millás apanázs előtti felvétel. :) az a hajszín...
kár, hogy nem volt tovább, kíváncsi lettem volna a reakcióira :)

CSÉ 2011.05.09. 16:46:01

Szerintem a T69-es nem Nikit kurvázta le, mert azt mondta, hogy: "Ne aggódj Niki, a TE viselkedéseden senki sem csodálkozik. Amiből viszont az következik, hogy az Ádám viselkedésén viszont elég sokan vannak fennakadva, magyarán azt mondta rá, hogy erősen búzagyanús vagy Ádi.

De lehetett egy duplafenekű mondat is, viszont az biztos, hogy majd megfulladtam a röhögéstől, mikor néztem.

CSÉ 2011.05.09. 16:56:31

Szó szerint ezt mondja: Ne aggódj Niki, Rajtad senki sem csodálkozik.

beacska 2011.05.09. 17:34:22

@beacska: felemelték a korhatárt!!!

GL-581 g 2011.05.09. 17:48:07

@beacska: Felemelték? Mennyire? És ez miből derül ki? A C:C-s post elég szűkszavú. :(

Mindenesetre ölömésbódottág! :D:D

beacska 2011.05.09. 17:50:59

@GL-581 g: :DDD meg kell hallgatni a videót, teeee! ;D ilyen furfangos :)))

GL-581 g 2011.05.09. 17:56:08

@beacska: :D:D Jaa! Videót nem láttam a posztban. Mentségemre szóljon, hogy OperaMini. :P Épp hazafelé zötykölődöm.

beacska 2011.05.09. 18:02:41

@GL-581 g: na jó, akkor lefordítom: 20-35 éves kor közti fiatalokat várnak

Tordas 2011.05.09. 18:10:00

@beacska:

Nem lennék meglepve ha ebben is szerepelne Dani...

GL-581 g 2011.05.09. 18:23:35

@beacska: Köszi! :D

20-35? Szóval rájöttek, hogy egy 18 éves frissen érettségizett embert itt 3 nap alatt ledarálnak az idősebbek? :)

beacska 2011.05.09. 18:43:53

@Tordas: nem, ebben Ádám és Alíz van név szerint megnevezve, és Levi beszél benne ;D

...semmi Dani...:(((

de Kristóf se kampányol :DDD

beacska 2011.05.09. 18:44:24

@GL-581 g: :))) szerintem is jó döntés volt!

GL-581 g 2011.05.09. 18:49:53

@beacska: Mi van akkor, ha ez egy kisebbfajta spoiler? Jelen helyzetben a "taktikus nő" az Pókmajom. Aliz is ésszel játszik, de taktikusnak azért nem mondanám... most nem...
Lehet, hogy bejön a tippem a győztes párról? :DDD

@Benyeszke: Azon gondolkodtam, hogy Pókmajom volt már egyáltalán közönségtalin? Miért rejtegetik ennyire? Még Norbi és Szöszi is volt.

Sajnos ma megint nem fogom látni, csak talán éjjel. Vagy holnap délután. :(
Esetleg tudnátok közvetíteni néha egy picit? :))))

beacska 2011.05.09. 19:33:51

@GL-581 g: majd meglássuk ;D

én csak 10-ig leszek, mert aztán TRÓNOK HARCA!!!

beacska 2011.05.09. 19:34:40

@GL-581 g: lehet, hogy volt talin (Szandra) csak szőke megint. Amúgy szerintem nem állt rosszul neki.

taligas 2011.05.09. 21:09:25

@GL-581 g: Pókmajom nem jár közönségtalira, mert tisztában van azzal, hogy annyira szánalmas figura, hogy nincs, aki kíváncsi lenne élőben a pszichopata vihogására!:) Na de nem hiszem, hogy azzal a csöppnyi agyával, aminek a 90%-át arra használja, hogy gonoszkodjon vele, a maradék 10%-át pedig arra, hogy össze tudja adni, mennyi pénzt kapott a kamionosoktól, önmagától felmérné ezt, úgyhogy ötletem sincs, miért nem jár. Lehet, hogy épp rúdon ráng Tadzsikisztánban!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.09. 21:21:35

@MaryJaneWatson: "www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/szandra-babat-var-2051655/ nem tudom ez mekkora kamu...."

Sokan mondták, hogy látták itt-ott mostanában, biztos feltűnt volna nekik ha kb 6 hónapos pocakkal mászkált volna a gizda lábain.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.09. 21:24:03

@GL-581 g: "Sajnos ma megint nem fogom látni, csak talán éjjel. Vagy holnap délután. :(
Esetleg tudnátok közvetíteni néha egy picit? :))))"

Meddig leszel gép közelben? Nekem elég lassú a gépem, főleg ha tv-t is azon nézem, de esetleg szünetekben írhatok pár sort. Szigorúan saját - rossz - hallás után. :)

Hmm előzetes szerint limbó verseny lesz.

Edecker Bürger 2011.05.09. 21:33:36

Közvetítés: Kristóf kitalált fiús játékokat. Ádámot kivéve mindenki benne van, Szandra olvassa a feladatokat.
Első Laci, akit pucér seggel húzgálnak végig a farácson. Második, Robi kikötözve, és dobálják, utána papuccsal csapkodják a fenekét. Folyt.

tryclops 2011.05.09. 21:34:05

Mi a f@sz, Jackass-t játszanak? :D

Edecker Bürger 2011.05.09. 21:36:15

Ádámnak egész éjjel fájt a foga, nem volt kedve a dologban részt venni. Most felváltva papucsozzák egymást. Kristóf jót röhögött saját ötletén.
Niki szerint Ádám flegma. Ádám ezt nem vette észre.
Niki: sokat változott, mióta itt van. Ádám szerint pont olyan, mint az elején.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.09. 21:36:52

Éden Barmokkal by Kristóf.
Ádámnak fáj a foga.

Edecker Bürger 2011.05.09. 21:38:20

Ádámnak már nagyon nem jön be a kapcsolatuk Nikivel. Niki szerint az utóbbi napokban nem tett jó benyomást Ádámra.
Az elején Szandra terhességi tesztet nézett, és azt mondta, reméli, hogy nem az. (Hogy ki kérdezte, nem tudom, talán Dani.)

Edecker Bürger 2011.05.09. 21:39:37

Ádám aggódik, hogy Dani egyre jobban jóban van Szandrával. Levél jön.
Reklámszünet.

GL-581 g 2011.05.09. 21:41:39

@taligas: LOOL! :D

@Edecker Bürger: @mosoly73: Hálás kösz a közvetítésért! Pocok volt ma már?

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.09. 21:41:44

Szünet. Jé van telefon a szobákban? Kristófot fogják hívni rajta. Utána jön a kihívása.

Mér jó játék a fiúknak egymásnak fájdalmat okozni?

Edecker Bürger 2011.05.09. 21:43:05

@mosoly73: Amit kihagyok, te írd:)
Igen, Dani elég ködösen fogalmazott Szandráról, és nem hangzott el, hogy mindenképpen kitenné.

beacska 2011.05.09. 21:43:07

Szandra nagyon jó fej volt, ahogy segített a fiúknak a játékban, közben halálra röhögte magát. Most volt először szimpi.

beacska 2011.05.09. 21:43:47

@mosoly73: halálra unják magukat :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.09. 21:44:10

Pocok nem nagyon volt még :(

Pók (?) volt a fiúk játékának segítője.

beacska 2011.05.09. 21:44:26

@GL-581 g: igen, egy-két mondat arajéig. Szandra lábát simizte a hintahajóban ;)

Edecker Bürger 2011.05.09. 21:45:16

@beacska: Emelem kalapom előtted, még az általad nagyon utált személyre is tudsz objektívan dicséretet mondani.

beacska 2011.05.09. 21:46:25

@beacska: jesszus, mit írtam a sötétben: erejéig.

GL-581 g 2011.05.09. 21:47:57

@beacska: Inkább simizném a madárpókot!!! :P Fúj! :D

Edecker Bürger 2011.05.09. 21:50:20

Isaura hozza Nikinek a levelet. Játékos napjuk lesz, limbóversenyt rendezhetnek. Jajj, Kristóf énekel.
Niki: elég kis sete-suta vagyok, nem csoda, hogy elsőként kiestem.
Alíz: felborult. Kristóf is. Jól szórakoznak.

Edecker Bürger 2011.05.09. 21:52:03

Detti nyert.
Ádám és Dani a bárnál, már este van. Ádám meg akarja tréfálni Kristófot, felhívatja Danival, hogy riportra kell mennie.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.09. 21:53:27

Ádám és Dani a riport szobába akarta küldeni viccből Kristófot még este.

Edecker Bürger 2011.05.09. 21:53:44

Kristóf még két lány nem hiszi a telefondolgot, aztán csöng, Kristóf felveszi, szó nélkül kimegy a szobából.
Ádám mondja neki, üljön le, és várja, hogy szólítják. K. kimegy a nagy fakapun.

Edecker Bürger 2011.05.09. 21:54:21

Ádám kidülledt szemekkel néz, hitetlenkedik, hogy Kristóf kiment.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.09. 21:54:46

Kristóf kimenta hotelből. Most van ijedtség. :) Ezért kizárhatják.

Edecker Bürger 2011.05.09. 21:55:09

Valamelyik lány a büntetést emlegeti (Szandra?)

Edecker Bürger 2011.05.09. 21:56:38

Ádámék keresik mindenhol. Ádám: ha reggelig nem kerül elő, kezdhetünk aggódni. Kristóf a riportszobában fütyürészve üldögél.

Edecker Bürger 2011.05.09. 21:57:44

Levél Ádámnak. Kristófnak távoznia kell. El sem hiszik, Alíz mosolyog.
Reklámblokk.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.09. 21:59:00

Szerintem csak szívatják a tréfacsinálókat. Levél szerint Kristófnak mennie kellett. Szünet.

Ádám hogy félt Izaurától! Jajj ne nekem hozd... :)))))))

GL-581 g 2011.05.09. 21:59:12

Egy vicc miatt kimegy Lassú?! A cimborái ejtik ki? Nem hiszem el... :(

beacska 2011.05.09. 21:59:19

@Edecker Bürger: nem utálom. én senkit nem utálok. Csak nem rajongok érte ;D

Légyszi, légysziii, közvetítsétek, mi lesz ebből a "Kristóf ücsörög és fütyürészik órákig a riportszobában"-dologból!
Nehogy már kizárják!!!

Edecker Bürger 2011.05.09. 22:01:18

@beacska: Tök aranyos volt, ült a sok mikrofon között, nézelődött körbe-körbe, és hamisan fütyült Persze, ha már énekelni nem tud rendesen, fütyülni miért tudna?
Szerintem is csak szívatják a népet a szerkesztők.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.09. 22:02:30

Szerintem a szerkik vették a lapot,hívták Kristófot és most szivatják Ádámékat.
Remélem.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.09. 22:04:56

Ma nincs új lakó? Előzetesben sem volt ígérve.

GL-581 g 2011.05.09. 22:06:28

@Edecker Bürger: Akkor tuti nem ejtik ki. :) Remélem...

Edecker Bürger 2011.05.09. 22:07:19

Folytatás: egy esetben menthetik meg, ha a medence szélén térdepelve eléneklik az Ugye mi jó barátok vagyunk c. dalt.
Énekelnek.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.09. 22:07:20

Ádáméknak énekelve (basszus) kell visszakönyörögni Kristófot. :)

Edecker Bürger 2011.05.09. 22:07:55

Persze Kristóf visszament, röhögve hallgatja Ádám és Dani gajdolását.

Edecker Bürger 2011.05.09. 22:09:23

Kristóf: háromszor fogják ezt visszakapni, olyan Lúdas Matyi módra.
Pókerszettet kaptak. Ádám szereti ezt a játékot. Vetkőzős póker lesz, Alíz még nem játszott ilyet.
Mindenki a saját párjával játszik.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.09. 22:09:36

Vetkőzős póker jön, páros játék, Linda vezeti.

Edecker Bürger 2011.05.09. 22:10:04

Linda kever, oszt, megy neki a dolog.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.09. 22:11:19

Dani nem látja szívesen pucéran a benti lányokat.

Edecker Bürger 2011.05.09. 22:11:52

Dani: annyira nem szeretek vetkőzni, és a lányokat sem szívesen látja közben. Ádám és Dani a gatyáját gombolja, Alíz melltartóban.

Edecker Bürger 2011.05.09. 22:12:36

Niki hisztizik, le kell vennie a bugyiját. Robi szerint elég könnyedén levetkőzött.

Edecker Bürger 2011.05.09. 22:13:56

Ádám nagyon jól mulat a Nikin.
Mindeki levetkőzött előbb-utóbb. Niki bugyi nélkül, de melltartóban ül az asztalnál.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.09. 22:14:13

Ja vagy pia vagy ruha le? Pók nem iszik.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.09. 22:15:04

Levél. Kristóf páros randizik holnap.

Edecker Bürger 2011.05.09. 22:15:45

Levél: Robié. Két győztes páros (limbó és póker) másnap kimennek. Szandrának ez gyanús, elkezdenek mostmár hullani.

GL-581 g 2011.05.09. 22:18:04

@Edecker Bürger: Mit jelent a "kimennek"? A győztes kiesik?

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.09. 22:18:15

Niki pukkancskodik, feszül mindenen. Vita van.

Edecker Bürger 2011.05.09. 22:19:35

Lebirkózták Kristófot, Niki káricsol, mi az, hogy hárman egy ellen.
Niki mindenkit szeret, Dani kéri, őt inkább ne.
Ádám szerint mostmár vannak a Nikinek olyan dolgai, ami elviselhetetlen.
Niki ordibál Danival. (Ez volt az előzetesben.) Röhögve fogadják a kijelentését, mely szerint Niki tartja magát. Linda Pókkal beszélget, Linda kíváncsi, Nikivel mi lesz, mert egyre jobban kifordult magából.

Edecker Bürger 2011.05.09. 22:20:19

@GL-581 g: Nem, randira mennek, mármint ki a Hotelból.

Edecker Bürger 2011.05.09. 22:21:37

Szandra osztja Lindát, de közben akar tőle valamit. Gonoszkodjanak együtt. Robbantani akarják Ádámékat. Linda szerint Szandra "dolgozik", keresi a gyenge pontokat.

Edecker Bürger 2011.05.09. 22:23:02

Ádám nagyon ki van bukva Nikire. Nem nagyon értettem, de valami olyasmit mondott, jöhet Alíz?
Alíz fürdés közben, Kristóf és Niki is.

GL-581 g 2011.05.09. 22:23:20

@Edecker Bürger: Tehát nem KI, hanem ki randira? (A királynőt megölni nem kell félnetek jó lesz :D )

Edecker Bürger 2011.05.09. 22:23:57

Most van a terhességi tesztes rész, Szandrának émelygése van. Dani kérdezi, megtartaná-e. Igen, mert ez a második baba lenne.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.09. 22:26:35

Pók és Linda szándékosan itatja majd Nikit.

Az előzetes szerint Ádám+Dani - Kristóf ellentét lesz.

Edecker Bürger 2011.05.09. 22:26:43

HÉ elköszön. Egy plusz teríték van másnap az asztalnál. Ádám valakit leszarozik, de nem derül ki az alany.
@GL-581 g: Jó, hát közben itt jön-megy a népség. Szóval én úgy értettem, hogy a Kristóf-Detti páros meg még egy páros (talán a pókernyertes) mennek randira.

Edecker Bürger 2011.05.09. 22:27:53

@mosoly73: Igen, mert megállapította a két lány, hogy az a gyenge pontja. És ezáltal ott lehet rést ütni a pároson.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.09. 22:28:49

Bealudtam, hogy jött vissza Kristóf?

Amúgy ez volt szerintem az eddigi legunalmasabb rész, mindent bele sixx!

GL-581 g 2011.05.09. 22:29:12

@Edecker Bürger: Köszi, így már értem. :) A pókert ki nyerte?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.09. 22:29:39

@Edecker Bürger: ez a csaj kész. Ennyi esze van, több szempontból is.

Edecker Bürger 2011.05.09. 22:30:05

Mondhatjuk, hogy Linda elismerően nyilatkozott Szandráról. De az a kis hülye úgy kezdte: tudod, hogy utállak ... stb. Időnként én is kételkedem, hogy normális-e. Vagy az ellenkezője. Vagy mi.

GL-581 g 2011.05.09. 22:31:24

@mosoly73: Műfog-Póki konspiráció? Duurvaa! :) A pokah nyertese ki lett?

Edecker Bürger 2011.05.09. 22:31:28

@GL-581 g: Hát az pont kimaradt. De ez a duplarandi nagyon gyanús a Szandrának.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.09. 22:31:57

@GL-581 g: Detti nyerte, sztem 1 pár megy randira.
Holnapra drámát ígértek + 1 terítékkel.

Tordas 2011.05.09. 22:34:45

Dani-Ádám-Kristóf birkózása tisztára olyan volt mint egy Pet Shop Boys klip.

Edecker Bürger 2011.05.09. 22:35:52

@mosoly73: OK, ez a rész egy kicsit ködös nekem. Mondott valamit a Kristóf is meg a Detti is, de pont nem tudtam odafigyelni. (Fontos rizseshús-melegítenivalóm volt. A kölyöknek.)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.09. 22:42:46

Dani nem bírja Alizt, nem akar vele összeállni.
Pockot a döntőbe! :) + Kristófot! :)

GL-581 g 2011.05.09. 22:49:46

@mosoly73: Pocok Lassúnak sem jön be. :( Király kell a vörös mellé, oszt uralkodhatnának. :D

*jinx* 2011.05.09. 22:53:46

Botrány volt ez a rész, kb. azóta szar már az ÉH mióta visszahozták a bunkó ornitológust. :/ Én már a végét várom ki nyer. :) Remélem a köv. ÉH jobb casting lesz

beacska 2011.05.09. 22:57:07

@Edecker Bürger: jajj, ezt feltétlen megnézem holnap!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.09. 23:01:13

A csajok beszélték h nem tudják mi alapján fognak hullani. Azt se tudták mire jelentkeztek. Kalapból is sorsolhatnák a nyertest.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.09. 23:11:42

Pók az Aliz+Laci párost is meg akarja bontani.

Pók - Linda szitu érdekes. Utállak, de majd én megmondom mit csináljunk.

Ha jól láttam az előzetesben, akkor Kristóf és Dani összezördül, utána a fiúk a szobában talán kitárgyalják, és utána Ádám is Kristóf ellen fordul, nyíltan fújnak egymásra.

GL-581 g 2011.05.10. 01:37:03

Hálásan köszönöm a közvetítést mindenkinek! :)

@mosoly73: A Laca-Pocok duó szerintem max úgy bomolhat, ha Pocok bevállalja a Királyt.

A Pápa rosszban van Nikivel, összebalhézik Lassúval, a Don meg ragaszkodik hozzá... túl okos ő ahhoz, hogy ne jöjjön rá: ezzel megveszi a repjegyét Ferihegyig. Főleg, hogyha pasi jön (a kanasztalon volt a plusz teríték).
Aliz-Don lesz ebből, szerintem! :DDD

Ami érdekes még, hogy mi lesz a csavar Lassú és Detti szuperrandijában. Mert meg lennék lepve, ha nem lenne csavar. :)
süti beállítások módosítása