Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gossip girl - A pletykafészek 2x19 - The Grandfather

2013. április 05. 09:00 - Agent "V"

Inkább nem kezdek bele, hogy eddig mi történt, mert folyamatosan a Yale-ről van szó, amit már eléggé unok. Szóval kezdjünk is bele, de gyorsan. Az első jelenetben Vanessa és Dan sétálgatnak a havas Manhattan-ben, egyébként tavasz van, csak mégsem, szóval valami olyasmi, mint ami nálunk van manapság. Vanessa azt meséli, hogy Nate-tel hogyan mennek el nyaralni hátizsákkal Budapestre, Bukarestbe meg Prágába.Közben megérkeznek Nate-hez meccset nézni, akit a Trip nevű unokatesója tart fel éppen, akinek a leggázabb magyarhangot adták evör.Amúgy a srác láthatóan Nate rokona, mert pont annyira nyálas. Arra próbálja rávenni Nate-t, hogy menjen el egy családi rendezvényre, és béküljön ki a nagyapjával. Nate ezzel nem foglalkozna és állna neki meccset nézni, de Vanessa meg Dan végül rábeszélik, hogy menjen el.

1.png

Eközben Lily a Bex nevű csajjal meetingel éppen és egy festményt nézegetnek éppen, hogy jó-e a hálóba. Ekkor hívja Rufus, ami után Bex előadja, hogy Lily milyen jó arc, hogy lazán kezeli,hogy járt Rufusszal. Ezek után persze nagyon gyorsan letámadja Rufust, hogy ez egy égő szitu volt, és aztán hiphop oda lyukadnak ki, hogy írnak egy-egy listát, hogy ki kivel járt az elmúlt 20 évben.  Nate, Vanessa és Dan megérkeznek a Van der Bilt rezidenciára, ahol kiderül, hogy a nagypapi nem hívta meg a srácot, de mikor leszáll a kis helikopterrel kiderül, hogy roppant boldog, hogy megint láthatja az unokáját. Jön az ölelkezés, meg a tapsikolás,hurrá.

Chuck viszont nem nagyon tapsikol, ugyanis elmegy Blairhez, aki nagyon dögös bodyban issza a whiskey-jét és sajnos nem tud rámászni, mert belép az ingét éppen betűrő Carter. Chuck nem sokat tud köpni, nyelni, mert elég rendesen leugatja a csaj és inkább szépen eloldalog.Nate nagyapja a családi Hall os fame-t mutogatja a fiataloknak, sorolja, hogy milyen nagymenők vannak a felmenőik között, meg érdeklődik Nate egyetemi pályafutásáról. Az öreg jól megdícsérgeti a srácot, gondolom ezután még lesz pofára esés szegény gyereknek.

2.png

Serena és Blair vásárolnak, B meséli, hogy fárasztó volt a tökéletességre törekedni, úgyhogy ezután leszar mindent és ebben Carter segít neki. Az új énjét demonstrálandó gyorsan ellop egy napszemcsit, Serena meg hívja Chuckot és megbeszélik, hogy elhívják Cartert és lerendezik. Megy is haza SErena és elkapja az anyját, amint a listáját írja. Elég döbbent a csaj, nem csodálom, ha ennyi faszim lett volna én tuti nem írnám le ezt életem szerelmének, aki 20 évet várt rám. Van der Biltéknél is megy a buli, a férfiak érintős rögbiznek, amit nem mindenki fog fel lazán, Tripper és Nate kicsit durvulnak, Vanessa arcáról meg gyorsan lefagy a boldog mosoly, mert Tripper jegyese, Moreen kicsit beavatja a családi életbe, amihez hozzá tartozik, hogy Nate-nek politikai pályára kell lépnie, ehhez pedig Vanessa hátterét fogják kihasználni. Ez a csaj amúgy tuti pszichopata.Vagy csak nagyon hülye. Leszáll az est, Carter érkezik és rögtön elkezdik egymást szekálni Chuckkal. Csakhogy Serena nem hagyja annyiban a dolgot és ad egy repjegyet, a srác húzzon el a rákba. Serena befenyíti valami Santorinin történt esettel. A srác kicsit erőlködik, de végül elfogadja a jegyet és elmegy szépen, Chuck meg tudakolja, hogy mi a nyavalya történt Santorinin, de persze választ nem kap. Mennem megkeresni Blairt, bár szerintem elkéstek, mert a csaj éppen becsenget és bemegy valahova, ami vagy egy bordélyház lesz vagy nemtom mi, de nagyon titkolják.

3.png

Lilyék vacsiznak, mindjárt jön a fekete leves. Rufus kezdi a dolgot, gondolom ez alapján Lily eldönti, hogy a listájának hány oldalát adja majd elő.Rufus ad egy fecnit, amin van vagy 3 név,úgyhogy Lily is csak 1 oldalt ad oda neki, amitől Rufus megkönnyebbül. Na most gyorsan dobja ki a maradék papírt, mert ha előkerül, akkor világvége van. Vanessa és Dan hazaér, a srác le van sérülve, de faggatja a csajt, hogy mi a baja. Vanessa azon van kiakadva, hogy Nate nehogy olyan legyen, mint Tripper meg a család.Hát igen, ezt megértem. Serenáék Dorotát faggatják Blair hollétéről, aki nem árul el semmit, szóval bepróbálkoznak azzal, hogy Blair rossz emberek közé keveredett.Nem tudjuk meg mond-e valamit, mert váltunk Nate-re és Vanessára, akik megdumálják a családi szitut és minden ok, de akkor a srácot elhívják. Nem akar menni, de Vanessa ráveszi. Hát ez hülye.Serenék megérkeznek Blairért, aki nem bordélyházba ment, hanem az egyik egyetem dékánjához könyörögni.Odakint a szőkéék megkönnyebbülnek, de Blair most lett csak igazán dühös, hogy elutasították. Hopi.

4.png

Másnap mindenki a Van der Bilt bulin van, Chuck meg Serena is, mert kiderítették, hogy Blair is oda ment. Természetesen ott van, vedeli a pezsgőt és úgy döntött, ha már ég, akkor elássa magát végleg és kész. Rögtön azzal kedzi, hogy az egyik kőgazdag picsát lefikázza, amiért a sofőrrel dug félre. Ezen kívül közli még Serenával, hogy Dan a jelmezraktárban vágta hanyatt Miss Kansast, úgyhogy kicsapja szépen a biztosítékot a barátainál. Érkezik Vanessa meg Dan, akinek a szőkeség kb 1 perc múlva fogja letépni a tökeit. Vanessa eldönti, hogy inniuk kellene, mert a pasiját már megint elvitte a nagypapi. Jól teszik, más kocsit vesz annyi pénzből, amennyit itt pezsgőre költöttek.Rufus éppen kínai kaját rendel és persze most nincs nála borravalóra apró. Természetesen beletúr Lily táskájába és persze megtalálja a lista többi részét. Végre vanessa is megeszi a fekete levest, mert Tripper elmeséli, hogy Nate a polgármesternél fog gyakornokoskodni a nyáron, úgyhogy az eltervezett túrából lófasz se lesz. Számon kéri a srácot is, akinek amúgy szerintem agymosáson ment keresztül, mert teljesen idióta és még neki áll feljebb. Anyád.

5.png

Blair viszont nagyon vidám és vicces, éppen a felső tízezer tagjait alázza meg a pénzéhségük, az alkoholizmusuk, meg a gyökérségük miatt, amikor Chuck elrángatja. Ezután rámászik a srácra, aki elé vetné magát, hogy aztán átgyalogolhasson rajta, de végül felül kerekedik a józan ész és inkább segítséget ajánl, ami a csajnak viszont nem kell. Blair el, Nate egy tatarozásra váró szobában talál rá, miközben elmélkedik.Kedves hozzá, úgyhogy a csaj rögtön anekdotázni kezd, hogy milyen volt mikor járni kezdek 12 évesen és hogy abban a szobában a jövőt tervezgették. Blair csak annyit akar tudni, hogy mikor romlott el minden amit eltervezett. Nate megérti, mert ő is hasonlóan érez, de szerintem a válaszokat ő sem tudja. Kedves történet, van itt közös történelem, és ebből aztán el is érkezünk oda, hogy Nate rájött, hogy nem kell harcolni önmagunk ellen, ő például nem nem harcol a kiváltságos élet ellen és Blair is maradjon szépen magának.Lehet, hogy ez kellett Blairnek, mert most hirtelen nem olyan eszelős a tekintete, de eddig mindig rosszul tippeltem, hogy mi lesz. Odakint Serena, akinek gyönyörűen kivasalták a haját és nagyon szép, lepofozza Dant amint szembe jön és le is ugatja, majd jót nevet az egészen. Szerintem is elég nevetséges a srác, a tanárnős sztorija meg pláne.

6.png

Lilyék kajálnak, a nő tolja a tavaszi tekercset. Rufus puffog, úgyhogy megkérdezi, hogy mi a nyavalya baja van, mire a pasi előkapja a lista többi részét. Ezután természetesen összevesznek, de gondolom ez nem tart majd túl sokáig. Nate és Vanessa elkezd dumálni, mikor nagypapi bejelenti a gyakornoki cuccot és kihívja Nate-t, aki tipikus Van der Bilt beszédbe kezd, ami alapján Vanessa rájött, hogy neki itt nagyon nincs helye. Szomorú, ha egy kapcsolat így ér véget. Serena hazaérve Chuckot faggatná, aki fél, hogy elveszíti Blairt. Serena szerint harcoljon érte, a mosatninál jobban, mert különben tényleg elveszíti. Brooklynban Vanessa pityereg egy kicsit, meg pizzáznak és a két Humphrey biztatja, hogy minden okés lesz, de ha engem kérdeznek nem lesz. Lilyhez Rufus érkezik, aki új listát írt. Nem nőset, hanem olyat ami igazából nem jelent semmit. Megbeszélik, hogy ezt a múltban vájkálós dolgot szépen lezárják. Az egyetlen pár, akinek ma összejött valami. Chuck megérkezik Waldorfékhoz, de Dorota nem engedi fel a srácot. Chuck bámul valamit, mi meg azt láthatjuk, ahogy fent Blair megköszöni Nate-nek, hogy hazavitte és marasztalja, Chuck meg nem kicsit döbbent, útálkozó arccal veszi fel Nate zakóját egy székről.Szerencsétlen.Végre megjavul és nincs hepiend.

xoxo

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása