Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x37 – Az ember, aki lenyomta Overdorse-t

2013. április 05. 15:00 - marhapori

A Villa Urának elgyötört ábrázatával nyitunk, úgy tűnik, egy kiadós fogorvosi kezelésre kellene mennie reggel 7-re, de nem, csak kikészíti a szomszédban lakodalmas popra nyerítő Lófejű. Átroncsol hozzá, hogy helyre tegye, ilyet azért talán mégsem kellene hajnalban, de Zsófikának fellépése lesz, le se szarja a többiek hisztijét. Mégis hogyan képzelik, hogy aludni akarnak, amikor ő Overdorse-nál is gyorsabban üget a világhír felé? Dzsó ostorozza a rakoncátlan Lófejűt, amit utóbbi egyszerű terrorizmusnak minősít. Terroristákkal nem tárgyalok! – kiáltja, és rácsapja az ajtót a közben összesereglett kompániára. Regi meg Ritával nem tárgyal továbbra sem, azért vitatkoznak egy közepesen kiadósat. Becsatlakozik a Villa Ura, és őket is kiosztja: Aztán most má’ kuss legyen aztán, mindenki húzzon a helyére! Redzsi jobbra el, Dzsó balra el, Karvaly meg csak áll, mint fagyott macska a hóviharban.

1.jpg

A lakók második megébredése után Pumukli barikádozza el magát a fürdőben, valami megdöglött a bendőjében. Vörhenyes fenyegetőzik egy alig hihetőt a mosogatóba pisiléssel, mire Dzsó csak csettint egyet: csak pisilj ide, aranyom, akkor végre megüthetek valakit. Még csak reggel 8, de már rendesen felhúzták az agyát a villalakók. Laller enged a nyomásnak és elhagyja a fürdőt, viszont vegyifegyver arzenáljából jelentős mennyiségűt rejt el odabent. Röviden elmeséli Dzsónak, milyen kis geci volt Gabi, és elsírja azt is, hogy Szandika az Igazi Élete Nője. Ezzel ismét bizonyítja, jogosan tart igényt tagságra az Értelmi Fogyatékosok Bandájában Zsófi mellett. A patkányaival vigasztalódna, de beállít Gabi, és élménybeszámolójától Pumukli záróizmai feladják a hiábavaló küzdelmet, vécén ülve azért még szipog pár érdektelen sort a kamerába a szokásos szövegkönyvből. Vágás után Marci kandikál ki a piros pöttyös zuhanyfüggöny mögül, hogy gratuláljon Gáborunknak a hódításához. Fájdalom, de véletlenül pont akkor toppan be Karvaly, amikor Szilikonbaba „formáit elemezgetik”. Ki is kerül a figyelmeztető tábla a falra, legalábbis Gabi úgy rohan kifelé, mintha látná a „Háborús övezet! Belépni tilos!” feliratot. Várnám már, hogy Rita megmoleszterálja barátja alsó fertályát egy fogkefével, de aztán nem teszi. Csak a szokásos kamerába sírást kapjuk. Azannyát Mártonnak, hogy két szép szemét más nő szilikonján legelteti. Rita ezek után már biztosan műcsöcsöket kér a Jézuskától.

2.jpg

A konyhában Marcell magyarázza jókedvűen a bizonyítványt a lakóknak, de betoppan Pumukli, és hisztis picsaként megöli a bulit. Gabi útban van neki, ezért egyből torokra megy. Miattad vesztettem el Szandit, anyába takarodj innen! – nyüszíti hevesen, és hozzáteszi: Mónikát is miattad veszítettem el, egy szar alak vagy! A megtámadott fél meg védekezne. Ami nem volt meg, azt el sem veszítheted, te kretén… Mónikát meg pont azért vesztetted el, mert ilyen kretén vagy! – mondja neki. Pumuklira megint szülési fájdalmak jönnek, ezért visszavonulót fúj, de helyét átveszi Vivien. A lány vagy teljes tiszta, vagy nagyon kikupálta a rendező, mert a valaha volt legértelmesebb és leghosszabb szövegét kaparja elő a tarsolyból. Védelmébe veszi Lalit, Gabinak meg felteszi az 100 ezer forintos kérdést: te miért vagy akkora suttyó, hogy rámész a nőre, akire a legjobb barátod verné? Attól most tekintsünk el, hogy Laller soha a büdös életbe nem került volna Szandika ágya közelébe, max. költöztetőként.

4.jpg

Lófejű felajzva flangál Regi körül a konyhában, össze is kapnak, ahogy kell. A nézőtéren ücsörgő Gabi és Marci már-már csajbunyót vizionálna az El Nem Mosott Szent Bögre miatt. Törpént ugyanis, hogy az galád Zsófi mocskos bögréjét bé merészelte tenni az közös mosogatóba, majd esti vágtájára készülvén ott is hagyta orvul. Ám csak Redzsi, önzőségről tartott kiselőadása jut nékik. Gabi a kiselőadást megunván szintén bétette az mosatlan bögréjét az közös mosogatóba, ezért pedig a Tisztaság Vörhenyes Lovagja gecire felkúródott és távozott. Rita még mindig morcoskodik, Marci meg győzködi, hogy a mellek meg a jó alak még nem minden. Nem biztos, hogy jó irányban keresi a megváltást, mindenesetre egy nagyölelés megnyugtatja Rita háborgó kicsi szívét. Azért még odaszúr egy „neked meg puha a sörhasad” szintű mondatot. A nagy világbéke jegyében Gyanútlan Márton elárulja kedvesének, hogy éppen Anikóhoz halad valami képet a falra fúrni. Én azt hinném, most Anikó személyén akad majd ki a lány, de nem! Ja, hogy megint mész Szandika csecseihez? Hát akkor menj, bazzeg! – és bevágja az ajtót. Marci meg nem bírja a sok hisztit, töke tele. Nekem is.

5.jpg

Újabb Lófejű-Redzsi futam következik. Tisztaság Vörhenyes Lovagja ezúttal a szőnyegben lakozó poratkákkal vív ádáz csatát, ám Zsófi továbbra is az esti vágtájára gyakorolna inkább, azt meg ekkora zajban annyira nem lehet. Valaki szólhatott volna neki, hogy egy nap alatt nem lehet megtanulni énekelni, hiábavaló ez a nagy küzdelem. Regi leosztja Lófejűt, Lófejú meg leosztja Regit. Ha már lényegi történés nincs, legalább ordítozás legyen, ugye. Mindketten kiakadnak, mint a megbuherált gázóra, ajtócsapkodás és kamerába sírás jön. Azért az mindenképpen jó, hogy a szerkesztők legalább a budapesti vágóképekbe tudnak változatosságot csempészni, tényleg. Marcell, hóna alatt az ajándék festménnyel becsenget Anikóékhoz. Csak megnézem már magamnak azokat Szandika bolti dudáit még egyszer, hogy tudjam, mekkora méretet vegyek Ritának – gondolhat magában. Mákja van, nevezett csecsek alig burkoltan, picsaszoknyával kiegészítve flangálnak a lakásban.

6.jpg

Pumukli sétálni viszi görényeit, de azoknak nem fűlik a foguk a hideg aszfalthoz, különösen Jessica húzza be a lábféket. Biztos ő a főnök. Egyszercsak, amikor már éppen csúsztak volna fél métert a betonon az állatkák, a semmiből megjelenik Gabi, és sűrű bocsánatkérések között örök barátságot fogad Lallernek. A feministák tessenek olvasás nélkül továbbhaladni a következő bekezdés irányába, nincs itt semmi olvasnivaló számukra. Azt is hozzáteszi a bűnbánó öribari, hogy Szandika mostantól Lalié, azt csinál vele, amit szeretne, viheti. Tisztára, mint a rabszolgapiacon. De ugye, aki kurvának áll – vagy úgy néz ki -, az ne csodálkozzon rajta, ha eladják. Jól van, szent a béke, megint, Pumukli hóna alá csapja rakoncátlan szőrcsomóit, és elindul hazafelé.

7.jpg

Ebből a részből sem maradhat ki a Szimpla, szóval Marcell következő bocsánatkérési rohamának Rita munkahelye ad teret. Ismét kibékülnek. Majd ismét összevesznek. Karvaly szerint mocskosszemétundorító dolog volt beszélni Anikónak a problémákról. Az nem zavarja, hogy pont a kitoloncolt villalakó miatt esdekelt könyörületért lábai előtt Marci. Én megkockáztatnék a szerkesztők helyében egy-két gyilkosságot, mert ennyi felesleges hiszti már túl sok 45 percbe, és a szereplők látszólag semmi másra nem képesek. Gábort Szandika hívja telefonon egy laza sétára, persze pont ott tolja Pumukli a pléjsztésönt, és nem annyira veszi be, hogy Gabikát anyukája hívta. Ha nem távozott volna minden tűz az alsó végén reggel, most lángokat szórni a szeme. Később ki borul is a bili, meglátja, hogy Gabi csörgő telefonján Szandika pofija vigyorog. Hozzá is vágja a mobilt, „szép az anyád, dugnám” felkiáltással. Laller menten kipaterolja szobatársát a közös hálóból. Drámai zene, költözés, ennyit az örök barátságról. Bármibe fogadok, hogy Szandihoz költözik be. Zsófi befoglalja a fürdőt a melóból hazaeső Dzsó előtt, az alkalmat kihasználva Regi le is csap a villa mit sem sejtő urára, és végeláthatatlan nyafogásba kezd, ebben az epizódban immár huszonötödször. Utána újabb Lófejű-Redzsi párbaj, kurva uncsi.

8.jpg

Nagyon gyorsan újra örök a szerelem Karvalyéknál, Marci fogadkozik, Rita meg kitömi a felsőjét naranccsal. Mindenki jól jár. Gabi nem megy a híd alá, és Szandihoz sem költözik be, kerülné a sötét és nedves helyeket, inkább Regi segítségével beputrizik Dzsó műhelyébe. Reggel meg majd arra ébred, hogy Baltaarcú ráborítja a berendezést… De még este van, este pedig nem múlhat el kötelező bulizás nélkül. Hőseink Lófejű fellépést nézik meg az ügetőn, akarom mondani, a Bazaar Klubban. Rita gyorsan megjegyzi, mekkora gyökér a Zsófika, már most úgy viselkedik, mint egy díva, pedig még csak saját magának kornyikált odahaza. A show elkezdődik, a közönség őrjöng, Zsófinak igaza lett: gyorsabban betört a szakmába, mint Overdose. Otthon Pumukli randira készül, bezárkózik a szobájába, magához ragad egy százas csomag papírzsepit, a görényeit, meg Szandi összegyűjtött műveit. Könyörgöm, az állatokat miért kell ebbe bevonni!? Búcsúzóul láthatjuk, ahogy egy Alekosz hasonmás Lófejű kezébe nyom egy névjegykártyát: zenei producer vagyok, szivi, hívj fel!

9.jpg

A folytatásban Dzsónál is megtelik a kispatak medre, várhatóan szétcsap a folyamatosan hisztiző csajok között, talán pár öklös is eldurran (dehogy). Gabi pedig haza settenkedik anyucihoz, aki agresszívebb, mint a villalakók együtt.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

baggins21 2013.04.05. 16:44:00

Egy lényeges dolgot tegyünk tisztába.. Xbox360-at tol nem pléjsztésönt! :D

kozi001 2013.04.05. 16:58:27

"lakodalmas popra nyerítő Lófejű. " :)

Ez a Rita amúgy expert anyós lesz majd később...

egyemakisszíved 2013.04.05. 17:48:15

Azon a képen, amit Marci festett Anikónak, mi a túró volt? Valami gömbölyű hal szemből?

beacska 2013.04.05. 20:25:25

@egyemakisszíved: nem. szerintem egy emberke feje mögött stilizált város egy darabja. Nem volt rossz kép, kár, hogy a háttérbe még vagy 2 hasonló színvilágút sikerült berakniuk. Lehet, ha visszanéznénk a múlt heti részt, EZ a kép már akkor is ott volt a falon :))

beacska 2013.04.05. 20:29:32

én kicsit aggódtam Zsófikáért, hogy ne égjen nagyot (akkorát, amekkorára számítani lehetett VOLNA). Szerintem aranyos volt, ahogy készülődött, egy plébekre :). Regi kivételesen dög volt. Foglaltatott nekik asztalt, köszönt is nekik, nem értem, miért fintorogtak. Háziasszonyként viselkedett, és hát nem csak ők voltak a vendégek...

Zsófika hangjával ölni lehetne, de most aranyos volt. szerintem

kozi001 2013.04.05. 21:12:53

Szurkoltam h Rita és ZSófi verekedjenek össze! :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.04.06. 09:13:51

@kozi001: azt a műsort a Visat6 adná le női pankrátorok vagy ilyesmi címmel.

muszáj elmondanom, de marhára nem tetszenek a színes tetkók. pocsékok. ebben a mennyiségben meg de pláne.

egyemakisszíved 2013.04.06. 09:22:47

@beacska: Á, a kellékesek nem követtek volna el ilyen hibát! De azt nem tudom, minek egy két ajtós fürdőszobára stop- meg behajtani tilos tábla. Nem láttam, hogy bárki is miután belépett, átrohant volna a túlfélre, hogy a másik jelet is tilosra fordítsa. Pedig akkor cikázó villamosok helyett cikázó lakókat is nézhetnénk!
A csajok irigyek a sztárokra, a sztárok élete csupa nehézség! Zsófi csinos volt kibontott hajjal, meg a ruhája is klassz volt! Melyik mentor mondta az X-faktorban, hogy imádja, ha egy szép nő énekel? Geszti Péter? Lehet itt is azért tapsikoltak annyira…

almirena 2013.04.06. 11:26:26

Én sem élek luxus körülmények között, de bakker, lallus:
ablaktalan hatnégyzetméterben állattokal élni...
és nem csak Gáborra gondolok:)

trollollol 2013.04.06. 14:14:47

Zsófika hangját tömegoszlató fegyvernek lehetne használni, azzal, h ráraktak egy autotune-t, nem lett jobb

trollollol 2013.04.06. 18:13:19

am az csak nekem fura, h laptopot még nem láttunk a sorozatban? kicsit irreális szerintem

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.04.06. 18:46:30

@Közbiztonság Szilárd: én rád is kíváncsi vagyok, figyellek már egy ideje :)

Mazlee 2013.04.08. 12:08:05

fura ez nekem... mintha a részek végén a beharangozó is manipulálva lenne.

Előző végén a kornyikálás hamis volt és kínos. Itt pedig "jó" hangon lement a playback. hogy van ez?
süti beállítások módosítása