Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Amatőrszex Görögországból (18+)

2013. április 05. 20:00 - Nico Tindeath

Az amatőr szexfilmben nem az a jó, hogy ott a bizsergető érzés, hogy bármikor megpillanthatjuk a szomszéd lányt, abban a pólóban, amiben a szemetet viszi le, de persze a susogós, lila melegítő nadrág nélkül. Még csak nem is az a megkapó, hogy a szokásos, ízléstelen Győzike-villára hajazó enteriőrök helyett Ikea-konyhákban rendezik le a lányokat, akik negyven centis arany pornócipellők helyett fehér bokazokniban nyomják. Nem, az amatőr szexfilmekben az a legjobb, hogy nincs túljátszott nyöszörgés, elnagyolt ajakharapdálás és amúgy is, a női szereplők nem tesznek úgy, mintha már attól orgazmusok lenne, hogy a kamera rájuk zoomol. Valódi érzelmek, remegő kamera, és életlen közelik.

Amateur Sex in Greece 3.png

És hogy mitől lesz görög egy amatőr szexfilm? Nem, nem tógában tosznak benne, és nem próbálnak fel egy amforát sem az üresjáratokban. Nem, nem a gazdasági válságban munkanélkülivé vált óvónők kapnak el a nyugdíjuk reálértékének nagy részét elvesztő, kényszernyugdíjazott tűzoltókat, és nem, még görög joghurt sincs benne. Egyszerűen görögül beszélnek a majdnem két órás filmet, amitől olyan érzés nézni, mint egyszeri amerikai egyetemistának, amikor a haverokkal berakják a Budapest Gangbang 4-et a házimoziba. Szépen a csajok, meg lelkesek, de mégis miért beszélnek klingonul?

Az Amatőrszex Görögországból ráadásul nem is igazán amatőr film: inkább jelenetek fűzére, amiben amatőr szereplők tesznek úgy, mintha profik lennének. Az első negyven percben a kissé szemetes tengerparton esik egymásnak egy szerelmes pár, az amatőr bájt a klasszikus vonalvezetésű bikinin kívül a riadt péniszfogdosás, meg a kapkodós bugyilehúzás csempészi a képsorokba, meg persze az, hogy félve fekszenek le a földre. Mert hát nem erre sétáltatta a pudliját tegnap az a Fokasz gyerek?

Az amatőr spontaneitást azért némiképp tönkre vágja, hogy a szerelmes, divathippi kinézetű férfi az akció egy pontján távozik, talán a mikrofonba sustorgó tengeri szél fehér zaja zavarja, vagy az, hogy a csaja akkorákat csulázik aktus közben, mintha középpályás lenne a megyei harmadosztályban. A nő azonban nem marad sokáig magára, mert egy arra járó hobbitestépítő fickó megsajnálja, és lehúzza a sliccét. A végén meg mindenki felveszi a műanyag strandpapucsát és elcsattog.

Az Amatőrszex Görögországból és még több mint 400 erotikus film elérhető a upc videótárban.

Vágás, új jelenet, ezúttal már egy Athén közeli lakótelepen vagyunk, a helyi Etus lakásában, legalábbis a megviselt bőrgarnitúrából, a biedermeier szekrénysorból és a falra akasztott kétes értékű festményekből erre lehet következtetni. Egy párducmintás tangába bújt nő itt szeret két afrikai bevándorlót, hiszen Görögország nem csak az európai kultúra bölcsője, de az unió déli kapuja is. És albánok éppen nem voltak kéznél. Ebben a jelentben a főhősnő igyekszik eljátszani, hogy ő aztán nagyon profi, és úgy rakja a lábát, mint egy balerinába oltott rúdtáncos, de időről időre kiül az arcára a döbbenet. Hogy jé, ilyen csúszós a bőrkanapé, meg ne már, hogy ennyire kidörzsöli a térdem a kézi csomózású szőnyeg.

Amateur Sex in Greece 1.png

A következő, több mint egy órás jelent aztán még inkább zavarba ejtő: civil férfiak próbálnak egy kanapán, pár reflektorral körbe kerítve valamit kezdeni egy professzionális felnőttipari szakmunkásnővel. Aztán meg egy másikkal. Könyvelők, raktárosok, vagy egyetemi tanársegédek, a lényeg, hogy megpróbálnak úgy nézni, ahogy Rocco Siffredi egy borús reggelen. A végeredmény azonban nem túl meggyőző, ilyen lehet az, amikor Schmuck Andor ellátogat egy sztepptánc workshopra: kicsit zavartan topog, és azt hiszi, hogy ez már teljesítmény.

A kezdeti idegesség után azonban minden szereplőből kibújik a Fred Astaire, és megpörgetik egy kicsit a partnernőjük, de azért nem kell megijedni, nem úgy, hogy belereccsenjen a megviselt Klippan kanapé is.

Amateur Sex in Greece 2.png

Az Amatőrszex Görögországból nem igazi amatőrfilm, inkább amolyan elsőfilmes próbálkozás, vagy inkább főiskolai vizsgafilm. Egy rakás lelkes amatőr próbál felnőni a szerephez, de szerencsére nem tudnak úgy nézni, mintha Kovi instruálná őket, hogy nagyon nézzél, vággyal telve, mintha nem is egy, de két fasz lenne a szádban. Inkább csak eljátsszák azt, amit szombat este láttak otthon, persze illedelmesen lehalkítva. De éppen ez a bája a dolognak, mintha a szomszéd csaj egyszercsak vörös harisnyatartóban vinné le a szemetet.

Címkék: pornó
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

én már a fény gyermeke vagyok 2013.04.05. 21:04:15

Kell lennie valami logikus magyarázatnak arra, hogy a fekete bugyingós görög lányok miért at út közepén piknikeznek, 200 méterre a víztől.

Pácsó Ármándó 2013.04.05. 21:28:41

Mer arra szokott sétálni az oldszpájszos barnaember

freekz 2013.04.06. 02:54:37

de legalább a hellén/ógörög/angol/ címét írná le valaki, vagy mifene...

dolgozni kék 2013.04.06. 19:58:20

@freekz: a helyedben a sirina.tv oldalon kutakodnék
süti beállítások módosítása