Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A főnök 5x07 - Három dobás

2013. április 05. 17:00 - leeann

Baj van Los Angeles-ben, a légi egység egy lehagyott járőrautóra lesz figyelmes, az autó mellett járőrök fekszenek, és a közelben egy civil is elég halottnak tűnik. A különleges bűncselekmény miatt az egész rendőrség kitelepül a helyszínre. Az elsődleges vizsgálatok alapján a rendőröket meglephették. Annyira váratlanul érte őket a támadás, hogy még parkolóállásba sem tudták rakni a rendőrautót. A rengeteg töltényhüvelyből kiderül, hogy a támadók hatalmas tűzerővel rendelkeznek. Rendőrségi lövöldözésnél a belső ellenőrzés is megjelenik, így Brenda kénytelen együtt dolgozni Sharon Raydor kapitánnyal, aki főleg az elsőbbségi gyilkossági csoport ellen szokott dolgozni.

fon 5x7-1.jpg

Brenda csapata megtudja, hogy ki a lövöldözés civil áldozta, így elmennek a fiú lakására, egy házkutatási paranccsal a kézben és Sharon Raydor kapitány kíséretében. A fiú anyja nem túl készséges, és amikor az ügybuzgó belsős elmondja a nőnek, hogy a fia halott, erőteljesen kiborul. Gabriel őrmester megtalálja a fiú igazi énjét. A halott srác neonáci volt. Hatalmas horogkereszt van a szobája plafonjára festve, és egy náci banda tetoválási rajzát is megtalálják a személyes holmija között. A rajzon szerepel egy dupla villám, amit csak akkor kapnak meg a bandatagok, ha megölnek valakit.

Raydor kapitánynak ez még nem elég bizonyíték arra, hogy a fiú bűnös volt, és a rendőrök önvédelemből lőtték le. Brenda beviteti a rendőrségre azt a tetováló fickót, aki felvarrta volna a gyerekre a náci tetkót. Előtte még csatázott egyet Raydor kapitánnyal, mert a nő minden bizonyítékot elvitetett az elsőbbségi csoporttól. Pope főnök úgy dönt, hogy a kapitánynak vissza kell hozni a bizonyítékot, és az ügy elsődlegesen az elsőbbségi nyomozócsapaté. Vagyis Brenda nyeri az első kört, így diadalittasan mehet kihallgatni a tetoválós fickót.

fon 5x7-2.jpg

A tetoválóstól megtudják, hogy a kölyök bent járt az üzletében két másik taggal, akik szintén a náci bandában vannak elég magas beosztásban. A tetkós nem ismeri a két náci bandavezért, de a könyvében benne vannak a 2 tag tetoválásai. Közben Taylor kapitány megkérdezi Brendát, hogy mi legyen a sajtóközleményben, de egyelőre csak a rendőrök publikus életrajzát lehet kiadni. Brenda szeretne megszabadulni a belsős kapitánytól, de ez nem olyan egyszerű, mert neki is van ügye.

fon 5x7-3.jpg

Az egész rendőrség az elsőbbségi csoport irodájában nyüzsög, gyakorlatilag egy tűt sem lehet leejteni. Most boldog-boldogtalan ezen az ügyön dolgozik, így Brenda gyorsan kiosztja a feladatokat és az információkat, majd megkéri az embereket, hogy Raydor kapitányt is hallgassák meg, hisz neki is van egy ügye. A feladatok kiosztása után Brenda az irodájában újra meghallgatja a rádióforgalmazást arról, amikor a légi egység felfedezte az elhagyatott rendőrautót. Brenda próbál valamit észrevenni, vagy csak gondolkodik az ügyön, de nem jött még rá semmi fontosra, pedig kell itt lenni valaminek még a tényeken felül is.

fon 5x7-4.jpg

Brenda megkéri Buzzt, hogy őrködjön az irodája előtt, de Provenza hadnagy bejut, és a segítségét ajánlja. A következő Tao hadnagy, aki az iroda folyosó felőli ajtaján át jelenik meg az irodában, majd őt követi Flynn hadnagy és Gabriel őrmester, a végén pedig Sanchez tör be az irodába Buzz-on keresztül. Most, hogy mindenki itt van, mindenki el is mondja, hogy mit tudott meg. Egy idős nő a tippvonalon elmondta, hogy az unokaöccse kölcsönadta az autóját, amit éppen láttak a helyszínen, majd jön a hír, hogy az unokaöcs börtönben volt, és illik rá az egyik tetkó, a cím is megvan, ezért Brenda az idős nő házához megy a csapatával.

fon 5x7-5.jpg

A helyszínen a nő elmondja, hogy ő már nem lát jól, nem vezethet, ezért az unokaöccse egyik barátjának adta kölcsön az autót. A rossz látása ellenére is látta, hogy az autó hátsó lámpája megsérült, és amikor hallotta a hírekben, hogy a helyszínen járt autónak az egyik hátsó lámpájából letört egy darab, azonnal tudta, hogy az ő autója volt a lövöldözés helyszínén. Természetesen Raydor is megjelenik a háznál. Brenda beszél pár szót az asszonnyal, majd Sanchez rápróbálja a törött lámpát az autóra, természetesen passzol, majd a csomagtartóból kivesz egy töltényt és elvonulnak.

fon 5x7-6.jpg

Közben Brenda megfigyelés alá helyezi a néni házát, hamarosan meg is jelenik két motoros fickó a háznál. A megfigyelő csapat rajtuk üt, de az unokaöcs ellenáll, így őt csak kb. 4-5 ember tudta leteperni. A rendőrségen nagy az öröm, hogy behozták a bűnösnek vélt nácikat, de még nincs vallomás, és nem lehet őket a tetthelyhez kötni, sőt Raydor meg akarja tudni, hogy megsérült-e a gyanúsított az őrizetbevétel során. Brenda beleegyezik, hogy Raydor beszéljen először a gyanúsítottal.

fon 5x7-7.jpg

Raydor elmondja egyes számú bűnözőnek, hogy mik a jogai, amit egyeske visszautasít, nem beszél és nem érdeklik a jogai. Brenda is lép, és elmondja kettes számú bűnözőnek a jogait, aki szintén letojja ezeket. Tehát egyeske és ketteske megbilincselve a rendőrségi gépjárműbe pakolva, és indulhat a menet a nagynénihez, ahova szól a házkutatási parancs. Brenda szerint valami van a házban, különben nem jöttek volna oda vissza. Kamerát raktak a rendőrautóba, hogy hallják és lássák a gyanúsítottakat, akik azt hiszik, maguk vannak a kocsiban, amíg zajlik a házkutatás. Kiderül, hogy a fiú csak áldozati bárány volt, és a két szemét takarította el az útból, nehogy beszéljen.

fon 5x7-8.jpg

Brenda reményei szerint elköpnek valamit. A ház átkutatása nem hozza őket lázba, ezért a kertben fojtatják a kutakodást. Egy csinos kis virágláda alatt, meg is találják a fegyvereket és némi drogot grátiszba. A vallomásuk is megvan, mert a kamera és a mikrofon mindent rögzített. A bűnösök megvannak, így most az egész testület a lelőtt rendőrök temetésére készül, az egész elsőbbségi csoport egyenruhában van, és bánatosan gondolnak elesett bajtársaikra. Pope főnök megköszönte az elsőbbségi csapat remek munkáját, de az egész csapatot megviselték a történtek.

Címkék: a főnök
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása