Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x36 - Csípős nyelvek

2013. április 04. 13:00 - szétcsapott kozákkucsma

 Megint sikerült kiderül, hogy az őszinteség nem mindig kifizetődő egy kapcsolatban, Lali kálváriája örök mementóként fogja ezt előttünk tanúsítani, de barátok között alapvetés, ezzel már meg is van a nap tanulsága, mehetnénk aludni, de sajnos még tébb, mint negyven perc van hátra, dőljünk hátra, és élvezzük a ránkzúduló érzelemáradatot! Rögtön reggel Lali Gabeszt hibáztatja, mert berúgott és a másik csajjal smárolt, és miért nem akadályozta meg, hogy hülyeséget csináljon, erre már a többiek is csak kínosan feszengeni tudnak, de Pumukli felszívja magát, és a reggeli balhét ő szállítja, gondolom ma őt húzták ki a lamantinok. Laller a szemünkbe is mondja, hogy Gabi a hunyó, és inkább elmegy fürödni, először a sorozat alatt! Valahogy az összes eksön a fürdőben van, Gabi nyit Lalira, hogy itt most komolyan kell beszélnünk, engem mondjuk komolyan feszélyezne, ha egy szál faszban kellene pszichologizálnom, de a jelek alapján Lalit is. Az a gond, hogy ha soha többé nem engednék Lalit hülyeséget csinálni, akkor nem lenne miért nézni a sorozatot, ő az egyetlen őszintén szórakoztató szereplő, inkább megyek tüntetni az ablakuk alá, ebben az országban mindenki alkotmányos joga hülyének lenni! Szerencsére beindul a szomorú zene és Lali otthagyja Gabit a tök fölösleges veszekedés után.

1.jpg

A Szilikon-haciendán se indul jobban a nap, kirámolták a lakást és még az ajtót is nyitva hagyták! TUDJUKKI! Na, kit hívjunk azonnal, a rendőrséget vagy Kristófot, Kristófot vagy a rendőrséget? Anikó nem túl kedvesen oltja Szandit, hogy ne légyen már olyan hülye, nem tudom, hogy mennyire emlékszik, hogy a hajléktalanszálló fenyegetéséből mentette ki őt a szőke ciklon. A villában megint azt látjuk, hogy KarvalyMarci enyeleg, ami épp elég blöeh, de sajnos még Vivike is a légtérben köröz, ami megsokszorozza a pofonkonstanst. Most éppen az böki a csőrét, hogy Marciék jól vannak, nem is kell sokar várni, hogy Ritából előbújjon a flegma picsa, nem is értem, hogy hogyan nem ők a legjobb barátok Anikóval. Következő szín, Pumi és Gabi a konyhában, aki úgy akarja jóvátenni a „bűnét”, hogy felvesz egy melltartót és felajánlkozik Lalinak, de belép Karvaly „Partikiller” Rita és lerángatja róla a cicifixet (megtudtuk, hogy Kampós körbe 75 centis, én egy B-s kosárra tippelek), majd pedig egy Benny Hill-es törülközővel egymást csapkodós idill bontakozik ki előttünk. A két barát végül kibékül és ezt egy esti bulival pecsételik meg. Ja, már megint nem dolgozik senki, csak úgy megjegyzem.

2.jpg

Anikó csönget az ajtón, egy olyan dzsekiben, mintha egy szemeteszsákot húztak volna rá, Zsófival akar beszélni, de most már megint nincsen miről beszélniük, már megint ez a játszma? Azért csak elkezdődik a nagy beszélgetés, Anikó reinstallálni akarja zsofi_baratsag.bat fájlt, hiszen megbűnhődött. Milyen szép párhuzam a frissen véget ért húsvéttal! Zsófinak viszont nem egyszerű (mi egyszerű neki egyáltalán?), a lemez írása közben hiba történt, és az „Újra” gomb nyomogatása sem segít most. Anikó úgy érzi hogy beleadott mindent, az biztos! Lali már az estét tervezgeti, remélem ennek most már a lángja is nagyobb lesz, mint a tegnapi verekedésnek, Gabi ezzel szemben azzal van elfoglalva, hogy valami szart a szemébe kent és csíp. Anikó betalálja őket, hogy segítsenek már új dévédét venni, Lali, amikor meghallja, hogy Szandi is ott lesz, ugrik, ahogy a gondolatkivetítéskor megtudjuk, Pumukli szívesen nézi Szilikon kisasszonyt, mi a fasz.

3.jpg

Figyelmeztetés nélkül Lófejre villan a kamera, aki nagy lelkesedéssel énekel egy barbirózsaszín mikrofonba, akkor erre gondolt, amikor arra hivatkozva küldte ki Anikót, hogy gyakorolnia kell. Audiovizuális környezetszennyezés a következő pár pillanat, amit már az odakerengő Karvaly se bír, és egy lemondó facepalmmal távozik az istálló kapujától. Redzsivel kitárgyalják, hogy úgyis mindenki a saját kárán tanulja meg a dolgokat, ezek szerint nekik is van fülük, mert ez nemhogy nem viccesen szar nem volt, hanem őszintén rossz. Rita viszont igazából RibiVivi miatt van ki, a paraszt stílusára panaszkodik, bagoly mondja, és még azon is kiakad, hogy Vöri is megmondja neki, hogy folyamatosan Marci villog a szemeiben, pedig Karvalyorr egy független nő és meg tud lenni nélküle. Regi erre le is csap, és csajpartit akarnak csapni, mert mióta KarvalyMarci létrejött (tehát uszkve egy hete), nem volt!

4.jpg

Szandiéknál a fiúknak sikerül egy startrekes értelmetlen technoblablát lenyomniuk, de a Párduc nekünk megsúgja, hogy attól, hogy szőke, nem hülye, és észrevette, hogy a srácok csak a melleit bámulták. Igazából ez annyira nem nehéz. Marci szörnyű hírt kap a vécében: csőtörés van a műteremben, hogy fog így „dolgozni”? Mi hiányzik már csak? Igen, Viki! De most végre jól elhajtják a búsba, és még neki áll feljebb. Nagyon remélem, hogy ő előbb-utóbb meg lesz ütve. A bevásárlóexpedíció is visszaérkezett, ahhoz képest, hogy egy büdös kanyijuk sincsen (vagyis azt még nem tudtuk meg, hogy Szandika mivel keresi a szilikonravalót), nemcsak plazmatévét vettek frankhitelre, hanem a fél IKEA-t is elhozták. Laller megint nem áll a helyzet magaslatán, és kiderül, hogy a tévészereléshez sem ért, Szandika meg élvezi a helyzetet.

5.jpg

A villa kezd úgy kinézni, mint egy lomtalanítás a Kazinczy utca környékén, a kombinóval hozták el ezt a valag cuccot? Zsófi a patáival felrúgja az egyik értékes festményt, amit a Művész Úr nem tűr szó nélkül, és máris kész a hőbörgés, Zsófi végül elnyargal, Rita pedig overly attached girlfriendként Marcit meghívja magához lakni, aki most jelenleg inkább az alkotásaiért aggódik, és balga módon igent mond. Gaibéknak végül sikerül beüzemelni a tévét, az egész kurva rész erről fog szólni, el fog menni a Nóta TV, és ha Lali visszahozza, azért már le is fogják szopni, vagy mi? Testiségről szó sincsen, Szandi egy mexikói étterembe hívja meg a hősöket, Lalinak mindegy, csak ingyen legyen, ezaz, így kell csajozni. Az viszont senkinek sem jutott az eszébe, hogy első körben Tudjukkit kellett volna felhívni, hogy azért ez most mi volt?

6.jpg

Marci összekeni Ritát egy zöld és joghurtszagú festékkel, amit ő a szokásos „Micsinááász? Hülyevaaagy? Nooormááálisvaaagy?” kombóval reagál le, nem lepődünk meg, azon sem, hogy Regit lepattintja, pedig ő már meg is fürdött. Vöri kiakad és megszakítja a barátságát Karvallyal, Rita pedig realizálja, hogy most tényleg nagyon kiakadt. Szerencsére leszáll a mindent elfedő este, megint Lali és Gabi a középpontban, már a mexikóiban üldögélnek, Lali már azelőtt túlpörgi a dolgot, mielőtt elkezdődne, mert a lányok késnek. Randiról beszélnek, ami pedig kurvára nem az, mi az, ezek gyakorikerdesek.hu-n nevelkedtek, protip: viszonzásképpen hívták meg őket a csajok, de nagyon remélem, hogy nem erre a gegre fognak épülni a továbbiak, mert ez már a hetvenes években ciki lett volna. Lali gyorsan elfelejtette élete szerelme Mónikát, mert végig Szandira izgul, de az egész annyira ciki, hogy inkább ugorjunk. Annyi még, hogy Lali nagyon csípősen kérte a fájitászt, figyeljük meg, hogy mennyire vicces lesz, amikor nem fogja bírni a csípőst. Ha-ha.

7.jpg

Rita megpróbálja megbeszélni adolgokat Redzsivel (miért mindenki csak után akarja megbeszélni a dolgokat, ahelyett, hogy gondolkoznának?), de Regi teljesen jogosan elküldi, mert csak magával foglalkozik. Tényleg csak neki és Joe-nak van viszonylag normális értékítéletük, velük ülnék le sörözni, a többit inkább soroznám (pa-dum-css). Közben Laller már mindenki piáját beszlopálta, annyira csíp, gondolom az bejön a csajoknak, ha Lalit szenvedni látják de Gabi azért egy igazi jó barát, és rákúr még egy adag erőspistát a kajára, pedig már így is gőz jön ki a fülén a bongyinak. Pedig ő megmondta, hogy nem bírja az erőset, ki is rohan a retyóra, hja, Lalikám, ez kétszer fog csípni! Gabi megmondja a frankót, reggel még Móni volt az élete nője, este meg már Szandika, hát milyen rendszer ez? Amúgy Lali nem véletlenül parázott, Gabi erősen nyomul Szandira, Anikó meg hazakíséri Pumuklit. A villában Ritánál nem minden okés, fel van húzva a térde, szembe tudná köpni magát, annyira undorítóan viselkedett Regivel, viszont Marci szerint az egész csak egy féltékenységi műsor volt, instant balhé, ma bizony nem lesz szex!

8.jpg

Viszont máshol lesz, a helyzet forróvá vált Gabi és Szandi között, amúgy nem túl izgató, viszont olyan déjà vu-m van, a legjobb baráttal konfliktusba kerülni egy ellenkező nemű miatt, legalább adtak volna időt elfelejteni a korábbi fonalat. De nem, a következő rész pedig sok izgalmat rejteget, egyelőre annyi, hogy Lófej énekelni fog!

18 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Holabög Rém 2013.04.04. 13:51:42

Te mondjuk elég szarul írsz. Sixx for prez!

beacska 2013.04.04. 14:48:35

jegyzem meg Szandinak többet kéne felöltözve mászkálni, mint egyszál semmiben. Így nem olyan Tehénke Helénke. Bár, nem én vagyok a célközönség ;)

Bogyedli 2013.04.04. 15:05:51

@beacska: Nekem is pont ez tűnt fel tegnap, felöltözve tök csini, én is husibbnak láttam eddig. :)

Dzsambalaja 2013.04.04. 15:44:43

@Holabög Rém: Nem kell ahhoz Sixx-nek lenni, hogy valaki jól írjon! De való igaz, hogy kevésbé élvezhető a szöveg, ha erőltetett a "laza" stílusa, és sok benne a hiba...márpedig ez olyan.

beacska 2013.04.04. 15:49:54

@Dzsambalaja: én nagyon tudom értékelni, ha az író veszi magának a fáradtságot, és megjegyzi azt a 8-9 nevet, ami egy ilyen sorozatban előfordul, és nem igyekszik a felkészületlenségét gúnynevekkel palástolni.

nyuszi_muszi 2013.04.04. 16:18:16

"Megint sikerült kiderül," <-- ez mi??? magyar nyelven ez mit jelent??
És nem hinném, hogy Sixx azért adna gúnyneveket mert nem jegyzi meg az eredeti becses kis nevüket, hanem hogy viccesebb, találóbb legyen...
Nem szeretek kritizálni, de ez kritikán aluli írás volt. Lehet hogy én sem tudnék jobbat, de nem is próbálkozom...
És azt hiszem megmutatja, hogy kinek menyire megy az írás, a kommentek számából is.

tutikus1234 2013.04.04. 17:49:21

Ez Zsófi úgy énekel, mint a döglött kutyának szarás közbe'. Várós lesz a mai rész, énekel ---> elküldik a picsába onnan ---> hazamegy és eltorzult arccal sír.

egyemakisszíved 2013.04.04. 19:45:03

@beacska: @Bogyedli: Meg nem volt agyonsminkelve, az is jót tett neki.
Kíváncsi vagyok, Gabesz hányszor bukik még meg a jóbarát-vizsgán. Egyszer már nem ment a csontrészeg barátja után, mikor az elindult kajtatni éjjel a nagyvárosban, most telepaprikázta a kajáját.
@nyuszi_muszi: A kommentek száma nem egy írás színvonalát mutatja, hanem azt, hogy egy-egy rész kit-mennyire talál el, mozgat meg, annyira, hogy írjon is hozzá valamit. Már ami a sorozat tartalmi részét illeti. (Az író iránti tisztelgés és rajongás kifejezését vagy fikázását most ne számítsuk ide.) Az meg, hogy egy írás épp milyen lesz, függ attól is, hogy az írót az adott rész mennyire ihleti meg, meg mennyi ideje van a látottakon való elmélkedésre. Egy napi sorozatot baromi nagy meló hogyvoltozni. Csuda, hogy volt négy ember, aki egy végtelenbe tartó sorozat esetében, ezt a feladatot magára húzta. Örüljünk, hogy szórakoztatnak így is, és van játszóterünk, ahol ha kedvünk van, tudunk játszani.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.04.04. 20:32:35

nekem Tedy írásai a best of, de ez is jó volt. Most őszintén, legyen olyan a hv, ami visszaadja az eseményeket, de meg még humoros is egyben. Mindenkinek más az ingerküszöbLYe :D jó volt ez is, na.
a lényeg: régen hallottam a "szááánaaaalmaaas vaaagy" vernyákolást.
Külön tetszett, amikor Zsófi (a szép profiljú, azért sem hívom semmi olyannak, ami a lóhoz kapcsolódik) meghívja a bandát a fellépésére, Redzsi el kezd vakarózni. Vagy spontán volt, vagy sem, de nekem nagyon jól jött ki. :D

beacska 2013.04.04. 20:39:09

@egyemakisszíved: én Gábort megértem. Ill. Regi mondta a tutit: nem kisgyerek a Lali, hogy pesztrálni kelljen. Én igazán nem is értettem Lalit, hogy mit várt el Gábortól....ha megszökött, hát megszökött....és lehet, hogy én sem bííííírtam volna ki, hogy szívassam a csilivel. EKKORA nagy marhát!!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.04.04. 21:24:48

@beacska: még mindig csizma. Gábornak kicsit kéne faragnia baltával az arcából. Allergiás vagyok rá.

külvárosihiéna 2013.04.05. 08:59:00

Óriási a három blog, szétröhögtem a fejem. Ezerszer jobb, mint a sorozat, ami amúgy ultra ciki, de így hozzáolvasva az elemzést hibátlan. Gratulálok marhaporinak és szétcsapott kozákkucsmának csak így tovább. Hihetetlen, hogy bloggerekbe ennyi kreativítás szorul, szemben a sorozat készítőivel, akik valamennyi (nagy) lóvéból ilyen szart tudnak csak összehozni, és még az is koppintás. Miért nem tudnak eredetiek lenni, legalább annyira, mint azok akik írnak róla? Minden fika a helyén van, nem vagyok egy nagy tévé függő, nem is leszek, de ezeket az írásokat olvasni fogom. Abba ne hagyjátok!

egyemakisszíved 2013.04.05. 09:32:01

@beacska: Hát nem tudom, én az önálló életvitelre való tanítást nem akkor kezdeném el, amikor valaki bizonyítottan nincs magánál. Ez esetben a nagy mennyiségű alkohol folytán. Mondjuk Lali esetében színjózan állapotában sem könnyű megállapítani, hogy van-e olyan időpont, amikor belátási képessége teljes tudatában van. Néha úgy néz ki van, máskor meg hogy nem. De ezért a forgatókönyv hiányosságait, logikai bakugrásait meg a jellemformálás döccenőit is lehet okolni, ami minden szereplő esetében fennáll. Ha tényleg félnótás, akkor szerintem különleges védelem illeti meg.

beacska 2013.04.05. 10:02:43

@egyemakisszíved: :) az a helyzet, hogy nekem van egy cimborám, aki pont ilyen. Ma már felnőtt, nős ember, és tán kevesebb bajba keveredik, de nem vagyok benne biztos :) Egész egyszerűen nem lehet(et) folyton azt lesni, mikor mit csinál. Mondjuk ő tudomásul vette, hogy mindig ő az, akit megzakóznak a buliban, vagy hülyére vesznek, vagy egyszerűen csak röhögünk rajta. Rá is játszott, mondjuk ezerrel. De ő pl. nem igényelte, hogy megvédjük saját magától...:)))
jaaa, és minden héten más volt az élete szerelme :)))Egyszer még, asszem a Tankcsapda egyik tagjának a nőjének is szerelmet vallott, amíg a fiúk zenéltek...csúnya nagy zakó lett belőle :)))

kozi001 2013.04.05. 14:49:00

RibiVivi kezd szimpatikus lenni.
Legalábbis nekem is elmenne az étvágyam ha 75B nokochasMarcival enyelegne a konyhában!

Liacskaaa 2013.04.05. 16:12:12

Ritát lassan igazán pofán baszhatná valaki, végre megvan az álom pasija de most se nyugszik...attól függetlenül irritál hogy poénra veszem az egész sorozatot.
Egyébként Hanna már feltűnően rég szerepelt... Joe komolyan vette volna hogy már nem érdekli? Csak mert ezt eddig kb minden látogatásakor elmondta..de remélem ez csak a vihar előtti csend és valami extra balhé készül :D
süti beállítások módosítása