Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Castle 5x14 – Reality Star Struck

2013. április 04. 17:00 - Zenóbia

Juhú, valóságshow, abból úgyis olyan keveset látunk mostanában, de ebben remélhetőleg újítanak annyit, hogy kinyírnak egy-két szereplőt. A Wall Street asszonyai négyen vannak, Penelope a divatos, Margo a kozmetikás, Colette a lakberendező és Hannah, aki franc se tudja kicsoda, de a másik három tutira utálja mint a szart. A producer épp azt magyarázza, hogy több Hannah kell a show-ba, hogy legyen feszültség, amikor közlik vele, hogy gyilkosság történt. Na ki halt meg? A jól tippelőknek ma puffasztott rizses csoki jár. Gondolom vehetek egy ládával, mert mindenki kitalálta, hogy Hannah az áldozat, nyilván. Valentin nap lesz holnap, Beckett és Castle, aki fodrásznál volt úgy látom, azon versengenek, hogy melyikük vett jobb ajándékot a másiknak, ebből szoktak borzasztó dolgok kisülni. A csaj egy buszmegálló padján ül, hátba szúrták egy kurva drága séfkéssel. Kinek van konyhakése? A lakberendezőnek. Csukjuk le, menjünk haza.

5x14_castle1.jpg

Ryan késve fut be, de hatalmas vigyorral az arcán, mert reggel megint gyereket gyártottak Jenny-vel. A producer roppant mód sajnálja, hogy kinyírták Hannaht, mi lesz így a nézettségi mutatókkal. A lányról előző este nyolckor készült az utolsó felvétel, másnap este tízkor már halott volt, de ugyanazokat a ruhákat viselte akkor is, mint a felvételen. Ez roppant nagy igénytelenségre vall egy valóságshow szereplőtől, attól tartok. Már csak ezért is megérdemelte, hogy belevágják a hátába a nagykést. És ki az aki leginkább kiakadhat egy ilyen malőrön? Hát a divatmogul. Csukjuk le, menjünk haza. Hannaht az ő asszisztensének hozták be a műsorba, hogy kicsit felkavarja az állóvizet a vidéki lány, aki nagy divatkarrierről álmodik. A bátyját mindenesetre felkavarja a halálhíre, nem mintha már nem lett volna az egész család rohadtul kiakadva az életén is, utálták, hogy mindenki rajtuk csámcsog.

Azt meg főleg, hogy Hannah összefeküdt Penelope férjével, és ezt is figyelemmel kísérhette az egész család a tévében. Sőt, össze is költöztek Bobbal, ezt vajon miért nem mondta a producer. De nem baj, majd a Vaslady elmond mindent, amit eddig nem tudtak, mert imádja a műsort, Castle meg akkora balfasz, hogy beszól neki emiatt, de szerencsére éppen telefonál Lanie, hogy megtalálta Hannah fején Penelope letört körmét. A nő szerint Hannah sosem szerette a férjét, csak kihasználta, Bob szerint viszont igaz szerelem volt az övék, erre pont Valentin nap előtt nyírják ki élete szerelmét, pedig már biztosan megvette az ajándékot is. Plüss szivecske lábakkal? Valamelyik reklámújságban láttam ilyet, beszartam rajta, legjobb! Szóval, Penelope letört körme még előző nap került Hannah hajába, amikor a lány megvárta a stúdió előtt, hogy beszéljenek. Amikor ő kirúgta, az átpártolt Margohoz, a kozmetikás nőhöz, de vele sem jött ki túl jól, biztos annak is összefeküdt a férjével, ezért megkérte Penelopet, hogy vegye vissza.

5x14_castle2.jpg

Az meg ekkora pofátlanságon annyira felhúzta magát, hogy kitépte Hannah haját, így maradt benne a fele körme. Alibije van, ennyit erről. A rajongói oldalra feltett valaki egy képet Hannahról, amint húsz perccel a megölése előtt Margo lakásánál ólálkodik, természetesen a Vaslady ismeri fel a házat a képen. Mégiscsak jól jön az néha, ha valaki nem csak tudományos műsorokat néz, és még nem is szégyelli, hogy ez így van. Margo arra bérelte fel Hannaht, hogy a fiával, Stone-val csináljon egy új ruhakollekciót, de amikor be kellett volna mutatnia az új ötleteit, cseszett megjelenni. Ezért ment fel Margohoz este tízkor, hogy bocsánatot kérjen. Margonak is van alibije, éljen. Hannahnak viszont valaki az utóbbi két hónapban heti ötezer dollárt utalt át, vajh miért? Amikor pedig az ötleteit kellett volna bemutatnia, épp egy kocsmában veszekedett egy fickóval, akiről már készül a rajz. Ryan megint késve, egyre ziláltabb, és egyre kevésbé vidám. Kiderül, hogy Hannah a Penelopevel folytatott vita után és a Margoval folytatott bocsánatkérés előtti 24 órában eltűnt, mintha a föld nyelte volna el.

5x14_castle3.jpg

Abban az időben nem telefonált, nem e-mailezett, nem létezett, de valakivel összeverekedett, ami miatt valami madagaszkári növény került a körmei alá. Remek. Úgy tűnik, valaki egy napon át túszként tartotta fogva a lányt, mielőtt belevágta volna a nagykést. A taxis már megvan, aki kitette Margo lakásánál, úgyhogy az is megvan, hogy hol vette fel. A közelben pedig vélhetően van egy zöldenergiát használó épület, mondja a Vaslady, mert azokban használnak madagaszkári bizbasznövényt. Castle nem viccel, neki tényleg egy verseny a Valentin nap, és hiába vett gyönyörű fülbevalót Kate-nek, nekem ezzel az „én ajándékom úgyis jobb lesz mint a tiéd dologgal” teljesen elcseszi az egészet. Martha-nak az a fantasztikus ötlete támad, hogy csúsztassa be Kate kabátzsebébe, hogy még nagyobb legyen a meglepi, már nem is mondom, hogy ritka hülye ötlet. Alexis és új pasija Max nagyon romantikusan egymás szemében fognak elmélyedni a neves napon tanulás helyett, óh. Esti családi tévézés következik popcornnal, mert a Vaslady kiadta házi feladatnak, hogy mindenki nézzen Wall Street asszonyait.

5x14_castle4.jpg

Castle-ra rávilágosodik, elfogyott az összes popcorn is a házból, és reggelre tádámm, rajongó lett, a liftben már kiértékelést tart a Vaslady-nek. Szép is az, amikor két rokonlélek egymásra talál. Megvan, hogy kivel találkozott Hannah a kocsmában, Mike Chileannel, aki a csatorna másik valóságshowjának, a Cápaúsztatónak a tulajdonosa. Hannah azt akarta, hogy Mike vegye meg az új kollekcióját, de úgy, hogy ő közben kilép a showból. Úgy viszont a kutyának sem kellesz, mondta erre Mike. Miért akart a lány kilépni a showból, amikor épp kezdtek volna valóra válni az álmai? Megvan a zöld épület, ahol a tapétában van a madagaszkári lószarból, ergo ott tartották fogva Hannaht abban az egy napban. Eközben Castle már irtó cselesen becsempészte a fülönfüggőket Kate kabátzsebébe, amiről felvételnél kiderül, hogy valójában a Vaslady kabátja. Ebből mássz ki jól, mondtam én, hogy hülye ötlet a zsebbe rejtés. A lakásban, ahol Hannah kaparta a tapétát, épp Penelope és Bob dugnak, nahát, újra összejöttek, örül meg nekik Castle.

5x14_castle5.jpg

A lakást akkor bérelte ki Bob egy cég nevére, amikor Hannahval összemelegedtek, de Hannah és Bob nem oda költöztek össze, hanem egy hotelben, ki érti ezt, én már nem. De majd mindjárt megvilágosodunk. Kiderül, hogy az ötezer dolcsikat Penelope fizette Hannahnak, de az Istennek nem mond semmit egyik sem. Castle és a Vaslady rájönnek a megoldásra, Bob a gyenge láncszem, mert fél a feleségétől, tehát Kate simán kiszedheti belőle az igazságot, ha úgy viselkedik, mint Penelope szokott a showban. Hű, elég jól megy neki, sőt. Üvöltözik, fenyegetőzik, asztalt borogat, Bob meg összepisilte magát a sarokban. És vall, az egész kapcsolat Hannahval egy kamu volt. Mindeközben csak mondom, hogy Castle próbálja kilopni a Vaslady zsebéből a fülbevalót, teljesen esélytelen vállalkozás. Csak kitalálták a félre kúrást, hogy nagyobb nézettséget kapjanak, mert már unták, hogy MargofiaStone és ColettelányaAshley eljegyzése elvonja róluk az összes figyelmet. Így aztán amikor Hannah ki akart szállni, nem hagyhatták, hanem jól megkötözték és kapartattak vele egy kis madagaszkári franckarikából készült tapétát.

5x14_castle6.jpg

A nagy dilemmát nem bírták megoldani, így felhívták a producert, hogy oldja meg ő az ügyet. Ő meg megoldotta. Ollé. Nagy sumák ez a Mr. Producer. De nem ő a gyilkos, neki is alibije van, itt mindenkinek mindenre van alibije. Ő csak odament a lakásra és elengedte Hannah-t, bár tény, hogy megpróbálta meggyőzni, hogy ne tálaljon ki, mert azzal teljesen tönkreteszi a showt, de a lány nem volt hajlandó erre. Hohó, lehet, hogy Margo mégis kamuzott, mert ezek után miért kért volna tőle bocsánatot Hannah, hiszen ki akart szállni. Sőt, biztos, hogy kamuzott, mert valójában nem engedhette be Hannaht a lakásba, mert otthon sem volt, abban az időpontban épp vásárolt egy boltban. De akkor ki engedte be a lányt, nyilván Stone, Margo fia. Addig is míg ezt kiderítjük, Castle bevallja Kate-nek, hogy mekkora kretén, és hogy a Vaslady zsebében figyel az ő Valentin napi ajándéka. Üzenettel meg minden, sose ilyen közel nem voltak még a lebukáshoz. Ami el is jött, kiesik a csomagocska a zsebből, a Vaslady meg egyre komorulóbb arccal olvassa a hozzá fűzött üzenetet.

5x14_castle7.jpg

Eközben megvan Stone is, aki le akart lépni Buenos Airesbe, de a reptérről visszazsuppolták az őrsre. Jujujj, bonyolódik a helyzet, mármint ha nem tartottátok volna már eddig is rohadt bonyolultnak. Stone és Hannah szerették egymást, de ők most tényleg, nem csak úgy tettek. Mindkettejükre ráerőltették mások, hogy hogyan viselkedjenek, pedig ők nem is olyanok, és ez szép lassan felőrölte őket, Hannaht már annyira, hogy aznap este úgy döntött, hogy elhagyja a várost. Stone is ment volna vele, de amikor betoppant az anyja és kidobatta a lányt, akkor nem volt képes kiállni mellette. Amikor utána rohant, már késő volt, Hannah már lemondott róla. Neki legalább nincs alibije, mert miután elvált a lánytól, sétálni ment, amit senki nem tud igazolni. De nem is baj, hogy nincs alibije, mert a gyilkos úgysem ő, hanem inkább Ashley, a menyasszony. Az ajándéklistájukon ugyanis szerepel a kurvadrága séfkés, és mit ad Isten, a készlet megvan a lány lakásán, csak az az egy kés hiányzik belőle pont, ami benne maradt Hannah hátában.

5x14_castle8.jpg

Erre a hírre már veszi is a kabátját, de aztán távozás helyett mégis elmondja, hogy igen, valóban látta a képet a neten, hogy Hannah ott van Margo lakásánál, igen, valóban gyanakodott, hogy Stone esetleg mégis inkább másba szerelmes, nem belé, és igen, épp akkor ért oda, amikor Stone megcsókolta Hannaht, és ha már úgyis arra járt és ha már úgyis épp nála volt a nagykés, akkor már használta is, ha már úgyis. Espo valentinja ma Laney, aki nagyon-nagyon csinos a piros ruhájában, mégiscsak megkapjuk azt az újabb esélyt kettejüknek, engem nem keserít el nagyon a hír. A Vaslady meg nagyon cuki, vagy nagyon cukin tetteti magát hülyének, mert úgy tűnik azt hiszi, hogy Castle fel akarta szedni a fülbevalóval, vagy csak ez is egyike a hülye vicceinek. A fülbevalót visszaadja, de ettől még Kate sajnos nem hordhatja. Az ő ajándéka pedig nem más, mint egy üres fiók a lakásán, amit Castle megtölthet a ruháival, mi is kellhetne ennél több? Mondjuk az, hogy Castle le tudja venni azokat a ruhákat, de ezt megnehezíti egy szív alakú mandzsetta. Majdnem plüss szív lábakkal, de azért még mindig az viszi a prímet.    

5x14_castle9.jpg

Címkék: castle
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása