Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bosszú 2x08 - Leszármazás

2013. április 04. 16:00 - fuszulykavirág

Ezen a héten egy kis múltidézés lesz: hogyan ismerte meg egymást Aiden és Emily? Aiden akkor éppen szép ruhában pultozott gazdag oroszoknak, Emily meg egy Szergejt keresett. 2006-ban járunk ekkor, ugyanebben az időben Graysonéknál Daniel továbbtanulása volt az aktuális kérdés, illetve Victoria váratlanul felbukkanó anyja, akit addig igyekezett távol tartani a kislánya. Nagyitól örökölte azt a képességét Victoria, hogy mindig a pénz közelébe házasodjon. Emily ekkor szúrta ki magának Ashleyt a bárban, akit éppen valami orosz maffiózónak akartak eladni, megmentette, a lány meg hálás lett.

1.JPG

Porteréknél ekkoriban a Papának gyűlt meg a baja a helyi hatalmakkal: nem akart védelmi pénzt fizetni, számítani kellett némi megtorlásra. Ez volt az az év, amikor Emily elindította bosszúhadjáratát, és Nolan cége is ekkor indult be, én meg nem szeretem, ha az egész rész a múltról szól. Daniel bejelentette az apjának, hogy nem akar magának céges karriert, hanem ő bizony költő lesz, Conrad meg nem egyből küldte el melegebb éghajlatra, milyen szép idők is lehettek ezek. Emilynek a japán mestere osztotta ki feladatnak, hogy az emberkereskedő oroszhoz férkőzzön közel, utána visszatérhet a Grayson menetrendhez.

Nagyi mindig is féltette a férjeit a lányától, talán nem ok nélkül, és a legújabb is csinos darab, nehogy Victoriának megtetsszen. Emily találkozik az oroszokkal Ashley helyett, Aiden meg mindent el fog rontani neki, mert azt hiszi, vigyáznia kell a lányra. Le a lovagiassággal! Hát Aiden mégse Emilyre akart vigyázni, hanem éppen a saját testvérét akarta megbosszulni az oroszon, Emily meg éppen csak útban volt – rosszkor rossz helyen. Mondjuk az orosznak nem jött olyan rosszul, mert őt éppen hogy megmentette, és Aident így el is fogták. A japán mester ki akarná már hozni onnan Emilyt, de a lány megint magánakcióba kezd: nem hagyhatja, hogy megöljék Aident.

2.JPG

Mellesleg Nolannak az első CFO-jával is viszonya volt, Padma ezek szerint csak egy a sorban. Victoria szerint az anyja egy szerencsevadász, a Nagyi szerint meg Victoria tőle tanult jól házasodni, szóval kvittek. Porterék kocsmájában egy Molotov-koktél landol, de ettől az italtól senkinek nem lesz vidám kedve. Jack gyorsan el is oltja, Porter Papának pedig meg kéne lassan magyaráznia, mi ez az ellenséges hangulat. Aident megkötözik, összeverik, Emily pedig kiszabadítja, mert sejti, hogy egy oldalon állnak ők. Mellesleg Aiden apja reptéri csomagrakodó volt, Emily szerint akkor köze volt annak a repülőnek a felrobbantásához, amivel az apján vádolták, de ezt a logikát én nem tudom követni.  

3.JPG

A mentőakció amúgy kudarc, visszatérnek az oroszok, ők meg mindketten ott ácsorognak a szoba közepén. Porteréknél még mindig Jack a család esze: kifizetik a védelmi pénzt. Nolan cégéből hirtelen eltűnt egy kisebb vagyon, amivel Nolan nem tud elszámolni, ezért a CFO-ja/pasija szakít vele. Ez valószínűleg Emily pénze lehetett, amit visszavett a cégből, hogy ne legyen kapcsolat. Graysonéknál családi vacsi hálaadáskor, Victoria pedig ragaszkodik hozzá, hogy elmesélje Nagyi új pasijának az utolsó közös hálaadásukat: Nagyit nem akarta elvenni az aktuális pasija, ezért lelőtte, majd Victoria kezébe nyomta a pisztolyt, hogy lőjön ő is, és mondják azt, hogy megtámadta őket, és önvédelem volt. Hoppá, ide is kiosztható egy év anyukája díj.

4.JPG

Utána meg, hogy ne szeresse el tőle a következő férj-jelöltet (aki amúgy egy pedofil volt), utcára tette a lányát. Az aktuális férj-jelölt pedig okosan dönt, és szalad amerre lát, Nagyi meg dühösen utána. Csak le ne lőjje. Takeda kiszabadítja Emilyt és Aident, Aiden nagyon szeretné fejbe lőni az oroszt, de Emily meggyőzi, hogy talán mégse kéne, mert akkor sose derül ki, mi lett a tesójával, de aztán mégis fejbe lövi. A Nolan cégéből eltűnő pénz tényleg Emilyé, Nolan el is mondja a sztorit a pasijának/CFO-jának, aki nem annyira látja át, miért is szerepel egy elítélt terrorista a cég történetében, ez a nézeteltérés pedig az állásába és a kapcsolatukba kerül. Nem lehetett komoly a dolog.

5.JPG

Nagyi tehát vőlegény és pénz nélkül maradt, nincs hová mennie szegénynek, Victoria pedig teljes lelki nyugalommal teszi az utcára az öreglányt. Végülis ezt tanulta otthon. Conrad elégeti Daniel verseit, a kiadó barátai meg küldenek neki elutasító leveleket, és el lesz szépen felejtve ez a kis kitérő. Ja, és Nagyi új pasiját amúgy Graysonék kérték fel a szerepre, és szervezték meg a nagy egymásra találásukat. Porter Papa kifizette a védelmi pénzt, de amint ezt megtette, egy másik hely tulaja lelőtte a zsarolót – mellesleg Porter Papa fegyverével. Igaz barát. Jack felébredt a lövésekre, de nem tud meg semmit.

6.JPG

Aidennek megtetszett a bosszúállás, amit Takeda tanít, így csatlakozott ő is a kis csapathoz és lett Emily edzőtársa. Ezzel pedig vissza is térünk végre a jelenbe, ahol Emily és Aiden újra egymásra talált, és elég nagy a szerelem (Aiden már szólíthatja Amandának a lányt). Nem túl nagy meglepetésre kiderül az is, hogy Kirabolt Kenny, aki bevásárolta magát a bárba nem más, mint a lelőtt, védelmi pénzt szedő ürgének a fia. Daniel megkeresi Nolan ex-CFO-ját/pasiját és ajánlatot tesz neki. Mármint üzletit, természetesen. Conrad pedig lassan azt kívánja, bárcsak tényleg költő lett volna a gyerekből – kevesebb gondot okozna. Emily megmutatja Aidennek a titkos dobozát, és mára ennyi. Remélem jövő héten már haladunk is majd valamerre, különben durci leszek.

Címkék: bosszú revenge
7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

W.Jack. 2013.04.04. 19:44:19

Köszi, már nagyon vártam :) Számomra is kicsit sok volt a múltban merengés, de azért izgalmas rész volt ez is.
Hálás köszönet,hogy megint csak volt Nolanes kép (mert gondolom én kértem, ugye aggyistenbiri?) :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.04.04. 20:21:28

@nughop: igen, Te voltál, láttam! még csak a felénél vagyok, mert közben kezdődött Budapest, de utána nézem tovább és megteszem észrevételeimet. Mert azok aztán vannak bőven.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.04.04. 21:17:57

váááá, mekkora rész volt ez! igen, sokat haladtunk előre.
Fuszulyka, egy dolog, negatív kritika lesz, megsértődsz vagy sem: Nughop azt üzeni, hogy még mindig kevés kép jut neki Nolanről. Én csak a futár vagyok, ne engem üss!
sok mindenre fényt derített ez a múltidőzős rész, és igazából a Viktóriával kapcsolatos volt a legbeszédesebb. akinek ilyen an
yja van, annak nincs szüksége ellenségre.

Gabba 2013.04.07. 08:40:44

Ez a Nagyi brutál, nekem az enyémek mindig sütit sütöttek, de egy ilyentől valszeg nem merném elfogadni...

fuszulykavirág 2013.04.07. 14:27:43

@aggyistenbiri: A következő rész hogyvoltjába extra adag Nolan lett bekészítve engesztelésül :)

W.Jack. 2013.04.10. 20:59:33

@fuszulykavirág: Nem csak a sok Nolan kép miatt várom a mai rész hv- ját :) Jutott izgalom mára is bőven.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.04.10. 21:06:38

@nughop: ne csináld ezt! holnap vagy hétvégén terveztem, hogy megnézem, de akkor tegyem meg még ma? jaj de utállak! az az egy szerencséd van, ami megment, hogy sok Nolan képet kértél.
süti beállítások módosítása