Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel 1x34

2013. április 03. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van.    

Két jellegtelen faszi érkezett tegnap, Niki lesmárolta Műfogat és Prosztót, két utóbbi elhálták kapcsolatukat, Niki meg telibehányta a kolumb budit, zsinórtangában, ahogy kell. A T69-es egy korábban már látott, kékes skint kapott, hozzáillő topánokkal, és egy oszlopot, aminek lazán nekidőlve, egy kamerába mondja a felkonfot, nem merik megfordítani tán? Baj van a csípőcsapágyakkal?

Az ébredés percei kínosak Prosztónak és Nikinek, előbbi a tegnapi bulihoz nem fűzne hozzá semmit, mert nemigen emlékszik semmire, utóbbi meg az acetonos szájszag miatt még sminkelni is elfejet, ami mellesleg jól áll neki, még a szeme alatti karikák is. Műfog arról érdeklődik kedvesen Prosztótól, hogy hányt-e, és ha nem, akkor most tervez-e ilyet, közben Alíz meglepetésszerű csöcst villant, tegnap óta másodszor, mi az isten?

A faszik kajálnak és a tegnapi hőstetteket idézik fel, ki ivott húzóra deci színes pálinkát, stb, de csak addig, míg a szájából beszéd közben fél tojásokat hullajtó király le nem állítja ezt a vonalat, faszomba már az alkohollal. Dehát én mindenre emlékszem, kiált fel Prosztó, meg is kapja a beosztását a királytól, oszt hová szarjak örömömben, hogy te ennyire faszagyerek vagy? Prosztó a kamerának is elújságolja, hogy visszaállt a régi kerékvágásba, és már literszámra döntheti magába az égetett szeszt, mégis emlékszik mindenre, pedig korábban (értsd: hat napja) ez még nem volt így.

Műfog új becenevet kap az asztalnál, Tökös Bula, ezzel férfias vonásaira utalnak, illetve arra a lendületre, amivel tegnap rávetette magát Niki (szétálló) bimbeszeire. Nagyon hosszú ez a kibaszott reggeli, Attilát faggatják, ki tetszik neked? Még mielőtt válaszolhatna, a király felsorolja neki, ki tetszhet, Alíz, Detti, Tökös Bula. Attila bizonytalanul hozzáteszi, hogy a királyné is, Korleóne ezt nem helyesli, de Attila jóvá teszi a malőrt azzal, hogy Pókmajmot lekutyázza. Kristóf a kamerába a szokásosnál is lassabban foglalja össze véleményét az újoncokról, és igen, Attila is szélsőséges, mint Toldi volt annak idején.

Na végre, Isaura levelet hoz, Laci vihet egy lányt randira, ehhez ún. rapidrandi keretein belül még jobban megismerkedhet minden csajjal, a fiúk meg menjenek fel a szobába. A barnába. Eddig még nem is tudtunk a színkódokról, ez tán az a helyiség, ahol Nikiék telefosták a budit és az kiöntött? Isaura ide is levelet hoz, na fiúk, egyikőtök szívni fog ma, akinek a párját viszi Laci, az mehet haza. A királyban egyből vigyázzba áll a szar, Prosztó is kiborul, de a pápa csak röhög, Pókmajmot nem viszi innen senki randira, legalább ennyi pozitívum van ebben a nyomorultban. Alíz vagy Detti a konszenzus, azaz Gábor vagy Kristóf van veszélyben, de ez egyikükön sem látszik, sőt. A király szerint Prosztó még mindig részeg, mert pofákat vág.

Odalent Laci sután ismerkedik a csajokkal, Detti ideálja kékszemű, de dugott már barnát is, alacsonyat is, sőt, kövéret és soványat. Pókmajom szerint jó a kapcsolata Szent Dániellel, de nem hűséges. Nikiről azt mondja Laci, hogy határozott egyéniség, hát, valóban nem sokat hezitált, amikor kipakolta a csöcst a Tökös Bulának. Niki finoman közli vele, hogy nagyon gondolja meg, kit választ, mert következményei vannak a dolognak. Attila odafent transzban mászkál fel s alá, jobban izgul, mint Gábor. A király szerint a pali egyszerű, mint a sárga bögre, hiszen rá kellett szólni, hogy ne izguljon, mert őt nem érinti a mai dolog, hiszen nincs párja.

Laci Tökös Bulától megtudja, hogy Robival nagyon jóban van, együtt randiztak, aludtak, basztak, van kötelék, szoros. Pl. mindkettőnek van bajusza, fekete. Alíz az utolsó áldozat, az egyik veterán, akinek a párja (Gábor) nem túl szimpatikus Lacinak. Alíz komoly arccal figyelmezteti, hogy nemcsak a pároddal kell jóban lenni, Laci fiam, hanem a többiekkel is, tessék meggondolni, kivel baszol ki mostan. Isaura meghozza a döntésre felszólító levelet, valaki menten húz a reptérre. Detti megijedt, hogy Kristóf megy kokainfutárnak, de nem, Laci Alízt választotta és ezzel kiejtette Bártender Gábort. Szevasz, Gabi, London is calling. Búcsú, könnyek, ölelések, montázs, sokk, sajnálkozó Prosztó, önmarcangoló Alíz, mindez öt percben. A király saját kezűleg vigasztalja a síró udvarhölgyet, ez ritkaság, mármint ilyen közel látni egy női testhez. Szent Dániel a távozás után máris kombinál, le kéne váltani Pókmajmot Alízra. Hullarablás, wtf?

Prosztó, aki mindenre emlékszik a tegnap estéből, szépen lebukik Tökös Bula előtt, smároltam Pókmajommal is, meg valami harmadikkal. Velem, te barom, veti oda Tökös Bula sértődötten, Prosztó erőtlenül kivágja magát a csávából, de a baj már megtörtént. Tökös Bula intelligens emberekhez méltón nyitott, faszra váró szájjal ásít és arra panaszkodik, hogy Niki csáprágója szétszaggatta a száját. Alíz jön vigasztalódni, szegény. Tökös Bula szerint Laci nem érzi a dolgok súlyát, és a többiek nem merték volna hazazavarni Gábort, de ő még új, mármint Laci. Tökös Bula nem túl okos, mégis, kit kellett volna válasszon az újfiú? Isaurát? A T69-est? Alíz indul a randira, kemény legyél, mint a gyerekkorom, búcsúzik tőle Tökös Bula, ez jó volt.

Laci sziszegős szappannal rendezi le a mosakodást, Attila buszvezető szandacipőben figyeli a manővert. A randi esőben indul a közeli városban, Alízon látszik, hogy inkább lenne békítőbíró Gyöngyöspatán, de hát ezt dobta a gép. Bringahintóval vagy mivel mennek egy kört, kiderül, hogy Alízt még ilyen szerkezetet sem vezethetett eddig, remélem az operatőrnél van defibrillátor. Mennek az esős utcákon, Alíz valóban bizonytalan az egyszerre biciklizés és kormányzás terén. A végállomás egy közepesen szakadt étterem, ami pont úgy néz ki, mint a debreceni strand legendás központi önkiszolgáló étterme az aluménium evőeszközökkel, ahol a KÖJÁL a kilencvenes években állandó kirendeltséget tartott fent.

Otthon közben Szent Dániel és a király az Édensorsokat nyomja tovább, Prosztó és Tökös Bula van terítéken, oszt basztatok, kérdezik kedvesen. Ezek ketten mellesleg tényleg összemelegedtek, ezt a király is megállapítja, és máris kalkulál, a következő párválasztásra egy gonddal kevesebb. Lehet ebből a kapcsolatból valami odakint, Prosztó? Lehet, mondja az alkesz, Tökös Bulának ez sem elég, mert Pókmajom folyamatosan suttog Prosztó fülébe, és nem bízik benne. Szent Dániel szerint sokan megnyíltak nekik, és ugyan azt hazudják mindenkinek, hogy bizalmasan kezelik az infót, ez nincs így, sőt. Közben a Dexter zenéje szól, a zenei szerkesztőnek jutalmat követelek.

Alíz és Laci kissé feszült hangulatban kajál, Gabi hazaküldése mögött annyi volt, hogy a többi nő mind unszimpatikus volt Lacinak, és Alíz maradt a végére, mint az egyetlen, akit nem hányna le. A randinak este van vége, a hotel népe a mödanszié mellett, a királyi udvar gyúr, Pókmajom a pultnál csap le Alízra, megvan az új párod? Intelligens, szimpatikus, de egy kölyök, mondja Alíz, így nem lehet tudni, mi lesz a vége a dolognak. Juan levelet hoz, őszinteségi játék indul a nappaliban, mindenkinek olyan dologgal kell előállni, amit nem szeret a másikban. Niki nem szereti a királyban, hogy konok, makacs és önfejű. Az hát, mondja a kamerába, Pókmajom még itt rohasztja a testét, persze, hogy szar a hangulatom.

Tökös Bula nem szereti Attilában, hogy a srác beszéd közben nem néz a szemébe és sumákol. A királynak nem tetszik, hogy Prosztó minden második kibaszott kurva szava egy szájbakúrt káromkodás bazdmeg, faszombamár. Prosztó szerint őt nem kellene bántani, mert negatív érzelmeket fog táplálni a király felé. Kristófnak Laci egyáltalán nem tetszik, mert nem borotválkozik, a királynak meg az, hogy nem ment rá Nikire. Korleóne Nikinek is megmondja finoman, hogy az nem nagyon kóser, hogy három napja a Fenséges Péniszre vadászik egyre, Niki erre beszól, hogy inkább három hete, de ki számolja.

Pókmajom természetesen a királynak esik neki, a te csőmeglátásod szerint mennek a dolgok, és csak azt nem fogadod el. A király meg azt nem szereti Pókmajomban, hogy buta, mint a segg, például tegnap is előadta magát részegen, de minek. Pókmajom próbál riposztolni, de nem nagyon sikerül, mert a király nem hagyja, a végén meg feláll, és otthagyja a picsába. Detti lefekvés előtt legyúrja Kristófot, és közben beszól neki, hogy ugye nem akarsz inni ma este? Hoppácsak. Mai találós kérdésünk: kinek a segge látható a lenti képen?

Címkék: éden hotel
292 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyílegyenes labirintus 2011.05.04. 07:15:01

Várható volt, hogy a bártender Gábor repülhet haza, műsor szempontból nem mutatott semmit (előtte sem sokat), pláne, mióta öribarija Levi önkéntes kamikaze iskolát nyitott Jászkarafaszajenőn. A további forgatókönyv a következő lehet: Aliz rápusztul Saint Danielre vagy fordítva, Pókmajom meg behálózza pinájával barista sándortamás Attilát, így csütörtökön a kisgyerek Lacikát várják majd szülei a hangosbemondónál...
A segg tulajdonosa meg Isaura vagy Juan.

ilona12 2011.05.04. 07:25:48

a segg talán Lacié lehet :)

Vörös BLORóka · http://fulke.blog.hu 2011.05.04. 07:31:09

A Dani-Dexter párhuzam annyira adja, hogy csak na - kívülről kedves, barátságos, a szeretteiért bármit megtenne, ám legbelül mindig kombinál, semmit nem tesz hátsó szándék nélkül, őszintén. Ádám meg beáldozná magát érte, ami ugye tökéletes, kiváncsi vagyok Pandorán mit fog mondani Dani arra, hogy ő mit tenne fordított esetben.

Thorwald 2011.05.04. 07:33:32

A T69es ellopta Kriszta bokamelegitos szandaljat es atfestette?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.04. 07:35:15

Nem tudom kinek a segge, de Krisztiáné jobb volt

Alvin666 2011.05.04. 07:39:04

Hat gyerekek, fogalmam sincsen kik ezek a nyomorultak, de zsigerileg beszartam a beszamolon...:)))
Ez valami valosagso, mi?
Azt nem mindig vagtam, hogy egyik-masik hulyen nev egyaltalan lanyt vagy fiut takar, szoval nem tudom, hogy ki-kivel kurt mar nemileg, de a mai vilagban mar kiszamolja ugyebar...
Szoval jo volt, kosz.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.04. 07:41:23

@nyílegyenes labirintus: hát asszem ennél jobban nem lehet összefoglalni a helyzetet. Ez a két új csávó borzalom, meg mondjuk Detti is olyan mintha ott se lenne.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.05.04. 07:41:44

Én kedveltem ezt a Gábor gyereket..

Ezekkel a spontán kihajításokkal csak az a gondom, hogy nagyon erősen azt sugallják a nézőnek, hogy az egész pontról-pontra le van zsírozva, és felveti, hogy vajon mit csinálának a szerkesztők, ha egy huszáros vágással a királyt küldenék haza a picsába.
Oké, nyilván, visszahoznák, mint a madarakkal suttogót, csak ettől meg mégmégmég inkább kiábrándul az ember..

mulipupu 2011.05.04. 07:45:38

Ez Laci, meg az ő segge.
Megismerném 100 közül is.:DDDDDDDDD

Gáborért kár, bár ő is így váratlanba védettséggel szórta ki anno Norbikát ugye ugye.Ami jön, az megy is.

Laci nagyon visszafogott, a másik új srác helyében ráröpülnék Alízra, bár a kimenetele annak szar, mer Dani jól átlátta, hogy Alíz tökéletes menekülőút akár neki, akár Kristóf/Ádámnak.

Pedig az elején hányszor kiszórták volna Alízt, mint legkisebb veszteséget.:)
Jól használják a szukát, semmi kétség.

Ez a Tökös Nő pont akkora tengeri tapló, és stílusra is ugyanaz, mint a VV-ben volt Zsuzsi.
Megérdemlik egymást prosztóval, de nagyon.

Prognózis:

Védettség már nincs ugye, így marad a 6 fiú vs 5 lány párválasztáson. Tiszta szitu:

Kristóf - Detti
Maffia Ádám - Tanganyiki
Laci - Alíz
Robi - TökösVeréb

A trükk az lesz, hogy Pókmajom rámászik Attilára, magamellé fogja állítani, hogyí Danit esetleg kiüsse.

Úgysem vállal be Dani olyan kockázatot, hogy Pók mellé álljon, max ha Attilla sorrendben már előtte választ párt, és nem oda áll.

Így Attila-Pók páros lesz.

És a végén Alíz választ Dani pápa, és Laci öcsi között.

jaj de vajon melyiket?

jaj jaj

Danit.

Ez így lesz, meglássátok!

mandruc 2011.05.04. 07:51:46

Szerintem a pápa segge, mert Laci ugyebár nem fürdött.

mandruc 2011.05.04. 07:56:06

Ja, és a tegnapi részből a kedvencem az volt, amikor a király a kamerába nyilatkozta, hogy nagyon fél Nikitől :-D

RedHotTears 2011.05.04. 08:10:49

Olyan kiba unalmas volt a tegnapi, hogy csak most vettem észre, nem a végén kapcsoltam el, hanem az utolsó reklámszünetben. Fel se tűnt.
Gábort közepesen sajnálom, nem volt rossz arc, de hetek óta csak a létszámot gyarapította, semmi mást. Szerkik szépen megcsinálták a menekülőutat a királyi udvar egy tagja előtt.

taligas 2011.05.04. 08:18:20

@RedHotTears: Tényleg menekülőút készült ittern az udvartartásnak. Én nem gondoltam, hogy SztDaániel erre magától rájön. Komolyan nem néztem ki belőle, hogy gondolkodik is! Nahát, vannak még meglepetések!:D
Azon akkorát röhögtem, amikor Tökös Bula azt mondta, fáj a szája Niki csókjától!:D Akkor valóban jól látjuk mi innen, milyen az a csóktechnich!:) Azt hiányoltam Sixx, hogy arra nem csaptál le, hogy a segge is fáj! Azt gondoltam lesz egy poén arról, hogy azért, mert előző este Prosztó helyre rakta!:) Én már csak úgy nézem a műsort, hogy vajon Sixx másnap reggel miből fog poént csinálni. Másért nem lenne érdemes!:D
Gáborért nem kár, mert nem csinált semmit, viszont annyiból meg kár, hogy jóval normálisabb volt, mint Prosztó vagy Sumák Attila.:(

mulipupu 2011.05.04. 08:19:08

@RedHotTears: Na ja, ha nem Alízt választja Laci, akkor valszeg Dani kiesik a ceremónián.

Mondjuk nem lett volna gond, mert visszahozták volna 3adszor is.

Neki jár a szereplés, az esély a nyereményre.

Sani · http://www.saniblogja.blogspot.com/ 2011.05.04. 08:20:51

@Benyeszke: Attila újfiú feneke, meg a kopasz feje :-)

taligas 2011.05.04. 08:24:29

Mellesleg hülyeség volt az idióta Pókmajomnak megkérdeznie Danitól a Pandorán (mert hogy ő kérdezte, abban biztos vagyok), hogy feláldozná-e magát a királyért. Még szép hogy azt fogja mondani, hogy igen. Közben meg azt gondolja, hogy dehogyis. Nem lehetnek annyira sutyerákok, hogy 3 heti ismeretség miatt 25 milkát dobjanak el maguktól!!! Kamuzik mind erről, legfeljebb a végén megdobja a győztes az udvartartás másik 3 tagját fél fél millióval. Max ennyit nézek ki belőlük.

taligas 2011.05.04. 08:32:35

@Metál -e a bimetál?: Köszönjük, hogy ezt elmondtad. Hogy egy "örök klasszikussal" éljek: "Leülhetsz, egyes!":)

felmary 2011.05.04. 08:33:59

Jajj, de kiszámítható ez a műsor... Hát ez marha nagy csavar volt, mondhatom... Szegény Laci meg nem fogta fel, hogy azt kell kiejtenie, akitől tartanivalója van, hanem tényleg ráment a szimpátiára.
Csütörtökön így Laci csomagol, Dani meg beáll Alíz mögé. Unalmas...
De a "TökösBula" szerintem zseniális név, lehet, hogy nekik is leesett a turpisság? Tegnap direkt figyelmet a Faszicsaj lába között... és voltak olyan képkockák, amikor határozottan látszott valami.
Aztán mondja már meg valaki, hogy ennek a Pandorának mégis mi a szar az értelme?

Rubicon 2011.05.04. 08:34:17

@mulipupu: Akkor nem figyeltél. Épp arról oktatta Alíz Lacikát, hogy nem csak a pároddal, hanem az udvartartással is jóban kell lenni. A király pincsikutyája nem több, naná, hogy Danit választja.

GL-581 g 2011.05.04. 08:39:43

Jaj, bejött a 75%. Gaben ment. :(
Sokatmondó volt, mikor Ádám Alizt vigasztalta... nincsenek ők rosszban. Sőt! Egyre inkább érik szerintem az a Pocok-Don trükkös Iván. Simán el tudom képzelni, hogy az első héten lepaktáltak...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.04. 08:43:20

@felmary: szerintem a Faszicsaj jobb mint a Tökös Bula, de legalább már a fiúknak is feltűnt a dolog.

Rubicon 2011.05.04. 08:44:30

@GL-581 g: Kizártnak tartom, csak felfogta Ádám, hogy Alízzal azt csinál, amit akar és hát tologatja is , mint egy sakk figurát. Mindig oda, ahova kell.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.04. 08:47:17

@Benyeszke: "Ez a két új csávó borzalom, meg mondjuk Detti is olyan mintha ott se lenne."

Szerintem is! De legalább az összefoglaló jó! :))))))

zsj 2011.05.04. 08:51:01

@Mezei ZsurLó: Kivéve, ha Alíz rájön, hogyha Danit kiejti, Ádám egyeduralma meginog. Összeszedi magát, mármint Alíz, kiüti a pápát, és ad leglább egy halvány esélyt magának, hogy megnyerje a versenyt. végülis ezért jött, nem? én komolyan mondom, hogy nem értem ezeket az embereket...vagy van második hely is? bár ezt már kérdeztem máskor is.

Miigeii 2011.05.04. 08:53:07

A képen Dani tusol.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.04. 08:54:22

Remélem Ádám telefonos bróker mert ha ne adj isten ebédelni vagy villásreggelizni kellene egy potenciális ügyféllel nem hiszem hogy akár egy fillért is tudna keresni. Több kaja hullik ki a szájából mint amennyi bent marad.

felmary 2011.05.04. 08:55:38

@zsj: A pénzt egyvalaki nyeri, de -legalább is az amerikai verzióban- osztoszkodhattak. Vagyis ha pl. Alíz kib.szik valakivel (szerintem amúgy gyáva és simulékony ő ahhoz) és esetlegesen ez a másik nyeri meg mégis a díjat, akkor nyilván nem kap egy petákot sem. Más kérdés, hogy az ilyen Ádám-félék nem szoktak hálásak lenni: pl. szerintetek Kristóffal még jóban vannak? Mert szerintem Ádám azt a kapcsolatát kezdi szisztematikusan leépíteni. Aztán majd ha "választania kell" Kristóf és Dani között, akkor előadhatja a hattyú halálát, hogy jajj, szegény Kristóf. Holott hetek (összefoglalók óta) nem is beszélgettek.

Toszkana 2011.05.04. 09:11:56

A fenék tulajdonosa Tökös Bula :))

Morfologista 2011.05.04. 09:17:32

Alíz úgy is esélyes a főnyereményre, ha ugyanazt csinálja mint eddig. Gyakorlatilag mindenkivel jóban van (Pókmajom is maga mellett hiszi), senkinek nem csípi a csőrét. Az udvar végső mentsvára tisztet is elnyerte, és van elég vér a pucájában, ha valakit aljasan kell kiejteni (lásd Pitta). Nem szükséges Danit kiejtenie, sőt, ha benntartja azzal igencsak megnő az esélye a nyerésre. Ő az aki a tökéletes játékot viszi, gyakorlatilag még nem volt necces szituban, és nem is valószínű, hogy ilyenbe keveredne. Megkockáztatom, hogy Ádámnál is jobban játszik (meglehet nem tudatosan).

Spaller Eta 2011.05.04. 09:18:40

Gábor a Velveten:
"A kritikát amúgy elég jól bírom, szeretem és olvasom a Hogy volt-ot is a műsorról, nagyon jó stílusa van a srácnak, még a negatív vélemények se fájnak, pedig leemósozott, de jó fej. Szerencsére nem vagyok a rosszízű kritikák kereszttűzében."

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.05.04. 09:19:25

A Tökös Bula közleménye szerint Niki majdnem letépte a szájszervét. Én megmondtam, hogy Niki szopása überszuperbrutál lehet! Szerintem Ádám a földkerekség legnagyobb hülyéje, hogy nem lógatja a szájába a bránert.

GL-581 g 2011.05.04. 09:25:59

@Mezei ZsurLó: Amit az eleje óta ketten művelnek, az több, mint furcsa. Már többször összefoglaltam, most nem tenném. :) Aliznak az első héten elvileg haza kellett volna húznia, elsőként, a Don mellől. Mégis itt van, Nikivel ők a két utolsó lány a kezdőcsapatból.

@felmary: Aliz nem lesz Pókmajom_2, az biztos. Nem fogja kavarni a dolgokat. Viszont simán benne van a lányban, hogy a végső négyesben benne lesz. Ádám, Dani, Aliz, és X - a 4. talán valami új csaj. Ez a tippem.
Amit Kristófról írtál, igaz lehet. :) Mostanában tényleg csak ül, néz ki a fejéből, a király inkább a pápával játszik...

Nikinek kifele áll a rúdja, és még nem is érzi. A királynak lassan rohadtul tele lesz a töke a zsinórtangás násztáncból. Vagy lepasszolja Daninak, s beáll Aliz mögé, vagy a jövő héten kiejti (kiejteti?) a fenébe.

Mindenesetre a Don lehetőségei egyre szűkülnek: Kristóf szerintem nem akar mozogni Detti mellől, Robikapa is elvan Lópofi mellett, Dani meg ugye szent.

Gabi távozása kicsit szellősebbé tette a hotelt, Aliz újra szabad, lehet vele konspirálni, ráadásul mostanra kiderült, hogy 1) nem dugni és vedelni jött 2) nem szerelmet keres 3) megbízható pár mellett ő is megbízható 4) jól el lehet vele bulizni.

zsj 2011.05.04. 09:26:07

@Benyeszke: Akkor Ádám egy nagy rejtély, mert hogy telefonon egy büdös kukkot nem lehetne érteni abból, amit mond, az is biztos...

Kind of Angel 2011.05.04. 09:27:14

Mintha Pókmajmot kezdenék temetni a szerkesztők, egyre kevesebbet élvezhetjük kérés nélkül előadott akadémiai székfoglalóit. Látok rációt abban, hogy Attikával szövetségre lépnek, ha belegondolok, egyiknek sincs más esélye a bennmaradásra, ki a halál párosulna bármelyikkel is?

Hana30 2011.05.04. 09:29:02

@mulipupu: Szerintem is pont így lesz, ahogyan leírtad. Egyébként én otthon simán megmondtam, hogy Gábor fog kiesni és micsoda meglepetés, tényleg ő esett ki. Innen látszik, hogy itt tényleg minden gondolatot a szerkeztők irányítanak. Gábor az utóbbi hetekben teljesen eltűnt a képernyőről, mert a szerkeztők nem találták őt elég érdekesnek ahhoz, hogy őt is bevágják az összefoglalóba. Gyakorlatilag szinte ott sem volt. És mint olyan, így feleslegessé vált a csatorna számára. Ezért teljesen egyértelmű volt, hogy Gábor fog menni a levesbe. És így is lett.
Egyébként én biztosan zokon venném, ha valaki, akivel lefeküdtem Tökös Bulának hívna a hátam mögött. Robi tényleg méltó a Prosztó becenevére és nagyon leírtam magát ezzel szerintem.Egy igazi suttyó tajparaszt. Teljesen lealacsonyítja Lindát. Ha már valaki lefekszik velem, azt nem nevezem így! Ez minősít.
És igen, Niki ezek szerint tényleg közveszélyesen csókol, jó kis afta lesz ebből Linda, fog majd fájni hetekig. Ozt jól meggondolod , hogy kell-e a Szilikonvölgy szívószerve mégegyszer.
Niki továbbra is minősíthetetlenül lealacsonítja magát. Miért nincs benne annyi tartás, hogy nem nyafog azért, mert a fenséges pénisz nem az övé? Szánalom. Milyen nő ez?

Kind of Angel 2011.05.04. 09:30:49

@RAMBO: Eccer engedjen Harcsaszájnak, többet le nem vakarná a hímtagjáról, nem maradna se ideje, se energiája uralkodni. :D

Eruka 2011.05.04. 09:31:05

@sixx, nem lett 1x33-as öf? nem reklamálok, csak akkor nem keresem :)

Hana30 2011.05.04. 09:31:39

metál e a bimetál: Micsoda észrevétel volt, most aztán megkaptuk! Futok gyorsan kukoricán térdepelni, meg zsoltárokat mormolni.

Benny sk 2011.05.04. 09:32:15

A villantós képen látható egyed, vmi nyakba fityegőt visel, szval megkockáztatom, hogy ez őfelsége valaga.

Hana30 2011.05.04. 09:34:17

@zsj: Ehhez Alíz túl gyenge. Hiszen ő maga mondta,hogy itt a többiekkel is jóban kell lenni. Soha nem ejtené ki a Danit egy Lacival szemben.

csim1 2011.05.04. 09:40:30

Ez Ádám feneke :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.04. 09:40:38

@GL-581 g: Ádám nem fogja kiejteni Nikit mert ő a legjobban rángatható ember bent (kivéve persze, ha jön valaki aki megadja neki a pöcst). Nem adja fel azért mert Niki rá akar mászni, eddig is tudta kezelni a dolgot.

@Hana30: kiéhezett nő :-)

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.05.04. 09:41:09

@Kind of Angel: Nem mintha nem ez lenne minden HETERO faszi célja...

GL-581 g 2011.05.04. 09:41:43

@Kind of Angel: Tényleg úgy tűnik, mintha előkészítenének egy főszereplő-váltást. Lassan kifuttatják Pókmajmot, Nikiből is csak annyit látunk, hogy gerjedne mindenre, ami f4sz vagy fürtös banán, @felmary: említette Kristófot is... és egyre inkább tolják Lindát és Alizt. Robikapáról ne is beszéljünk, minhta Kristóf helyére akarnák betolni.
Lehet, hogy Szandra, Kristóf és Niki távozik?

@Morfologista: Igen, pont ezért mondom, hogy nem lesz belőle egy kavarógép Szandra_2. Szépen csendben ellavírozhat a fináléig, és közben még hálásak is neki a társai (mentőöv és egyfős kivégzőosztag egyben).

mufor 2011.05.04. 09:42:54

mondjuk eddig sem voltak illúzióim a szerkesztést illetően, de a tegnapi húzás annnnnyira kiszámítható és "szerkesztett" volt... Gábor nem csinált semmit, teljesen súlytalan volt, nem nézhették tétlenül, hogy zabálja a produkció drága pénzét, simán kivágták, zúgva szállhat jászkarafaszajenő után, mondjuk a teljesítménye is kb. Levi távozásával egyidejűleg cuppant a nullára, így viszont az is egyértelművé vált, hogy a királyi udvarból már csak azért sem küldenek senkit haza, mivel az egyéb nulla és töltelék szereplőktől nézhetetlenül unalmassá válna az egész. Sztem. ezért is küldik be ezeket a senkiháziakat, kicsit kavarni az állóvizet, oszt haza. Attiláról mindent elmond, hogy nem jutott el az agyáig, hogy neki nem kell izgulnia, mert nincs párja. Ezenk a Don is halálra röhögte magát. Laci pedig egy kisgyerek, ezek a címeres céda ribancok még reggelire is csak duzzogva fogyasztanák el, csak mosolyognak rajta. Királyi udvar marad némi átrendeződéssel - újak haza.

Kind of Angel 2011.05.04. 09:50:20

@RAMBO: De ez nem az a hely angyalom, a Király szorgos munkával kiépített imidzsébe mindez hogyan illene bele? Beadja a farkát, azért, hogy Nick végre abbahagyja a nyívákolást? Inkább ajánlgatja fűnek, fának, mákgubónak. :D

Billy a kölyök 2011.05.04. 09:56:17

@Benyeszke:
Én is arra számítottam, vagy inkább reménykedtem, hogy talán a héten lesz némi izgalom, Niki ráveti magát az új fiúkra, (vagy ők rá) és ez ki tudja hogy rendezi át a viszonyokat.
De ebből a két kreténből én sem nézném ki hogy istenesen kipókhálózzák a hét havi böjt után, úgyhogy marad a langyos állóvíz.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.05.04. 09:56:39

@Kind of Angel: Egy tengerpart a trópusokon, ingyenkaja, ingyenpia - mégis melyik akkor AZ a hely?

Tegnap a királyt is csont nélkül kibaszhatták volna (nem egy ilyen kisfiú, és nem egy nap helyzetáttekintés után). Az az igazi nagy szopás, ha két hónap után, mialatt együtt aludtál egy ordas oboamesterrel, aki nyafizott, hogy hadd vegye már be a farkad, hazamész díj nélkül úgy, hogy csak egy faszival smároltál!!!

Ha a Nikivel akarja végigvini a játékot, nem mindegy, hogy levarrja vagy sem? Én nem értem ezt a gondolatmenetet!

Kind of Angel 2011.05.04. 10:03:56

@RAMBO: Don dö King egyrészt ennél furmányosabban gondolkodik, és bármennyire is a halál vesszejére kívánom, el kell ismernem, hogy konzekvens a csávó, másrészt a kamerának nem is titkolja, hogy finoman szólva idegenkedik a Queen női bájaitól, szerintem emberileg is egy nagy nullának tartja, de élőpajzsnak tökéletes.

szethi 2011.05.04. 10:04:43

@Benny sk: Ott a pont, ez a Felséges Valag.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.04. 10:06:24

@Billy a kölyök: Niki ezt a két új kölyköt együtt megenné reggelire mint valami imádkozó sáska.

triss 2011.05.04. 10:07:08

nem értem mit akadtok ki azon hogy Ádám nem kúrja meg Nikit a kamerák előtt???

hogy lássa a jövőbeli összes ügyfele, valamint a családja és a kollégái hogy hogyan dug?
én sem vállalnám ezt akármilyen szerelmes is lennék, azért annál komolyabb munkakörben dolgozom. Persze Niki és Szandra megteheti, nekik az csak egy referencia.

triss 2011.05.04. 10:08:17

sixx köszi, megint nagyon vidáman kezdődött a reggelem hála neked :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.04. 10:27:24

Na végre! Talán mondtam már,hog ez a Gábor gyerek nagyon nem volt szimpi a fura képével. Ráadásul egy ideje már csak volt a Hotelben, de ha nem láttam, fel sem tűnt. Semmilyen karakter, nem kár érte.

Istenem. Ez az Alien képű nő, borzalmasan hülye. Visszaszívok mindent, amit valaha Dzsenikére mondtam.
Kifejti,hogy az új kölök nem tudta mibe nyúl bele...Hát mibe nyúlt volna, te barom? Választania kellett és pont.
Ők ketten a Prosztóval kifejezetten idegesítenek. Igazán kivághatnák őket.

Danika meg csak ne agyaljon. Előbb még Pók lesz nyerő helyzetben. Ha maga mögé állítja a másik új fiút, úgy kivágja Dánielt az édenből,hogy csak úgy nyekken.
Én meg is játszanám. Nem ártana már,ha szétszakadna a triumvirátus.

Liller 2011.05.04. 10:31:58

@Benyeszke: jaj,bizony.hogy hiányzik nekem az a segg...

beacska 2011.05.04. 10:33:25

@SAni: Attilának nincs ekkora válla. inkább Laci

bdan 2011.05.04. 10:34:35

most kommentelek ide először, ez már nekem is sok volt, kurvajók ezek az összefoglalók :D

2011.05.04. 10:35:23

sixx: kurvajó volt ez a poszt :)

Yanco 2011.05.04. 10:36:35

Nem szokásom hozzászólni, csak olvasgatni -itten-, de azt minden nap nagy kedvvel, mert így tuti jól indul a reggel...
Szóval nem bírtam már szó nélkül hagyni ezt a Lackó gyereket. Valami hatalmas szégyen!! Az oké, hogy fiatal és tapasztalatlan, de hogy valaki ennyire hurka legyen. Sem beszélni, sem olvasni nem tud. Az meg, hogy úgy néz ki, mint egy elb@szott ork, akit haverjai poénból minden reggel hátulról jól begyaláznak, majd elküldik dinnyét hordani. (Felvetésemet talán igazolja járása). És még ő tanul a felsőoktatásba! Minek? Meg minek?
Voltak itt már érdekes arcok, de vhogy ennyire még nem idegesített senki.
Lackót a PokolHotelbe!!!

Kind of Angel 2011.05.04. 10:36:59

@Éden Zina: Osztán, ha Dániel Alíz mögé kanyarodik? Gondolod, hogy vörös démon kiejtené azújfijú javára Don hű csatlósát??? A kemény mag szedné széjjel meg szana, egyre kerekedő tetének cafatjait Isaura halászgathatná a mödansziéból... Szerintem Lászlónál rezeg a léc.

szethi 2011.05.04. 10:38:32

@Hana30: a Gábor gyereknek ezt dobta a gép, illetve a stáb kezdettől fogva. Levi kiesése utáni nyilatkozatából, és az Ő tegnapi búcsúbeszédéből nekem az jön le, hogy korántsem volt olyan jellegtelen figura bent, csak valahogy "véletlenül" soha nem mutatták. Mindketten úgy nyilatkoztak, hogy sokat ugratták, baxtatták a többieket, és jókat buliztak.

Nem volt eléggé szélsőséges figura, és még kavarógép sem, ezért gyorsan a futottak még kategóriába rakták a szerkesztők.
Ráadásul egy hete nem piszkálta a séróját sztájliszt, oszt' már a feje is kezdett normális lenni a maga természetes módján.

terrortűrő tintatartó 2011.05.04. 10:38:42

a "kemény legyél, mint a gyerekkorom" aranyköpés visszaidézte Pistánk cifraságait, jót röhögtem :)

viszont akár taktika, akár nem, jó volt látni Dont, ahogy Alizt vigasztalja. ennyire emberinek sztem még nem láttam. amúgyis mondta még anno a reklámközi kisfilmek egyikében, hogy alapvetően ő bújós. na ezt most el is hittem.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.04. 10:40:36

@beacska: szerintem ez Ádám

@Éden Zina: Dani pontosan tudja, hogy Pókmajom célja őtet kihajítani minél előbb. Vagy ha nem tudja majd Ádám úgyis elmondja neki. Szerintem az egyik új csávó megy a levesbe

terrortűrő tintatartó 2011.05.04. 10:41:43

jaés a seggtulaj szerintem is a Pápa.

terrortűrő tintatartó 2011.05.04. 10:43:09

Daniról jut eszembe: csak nekem tűnik úgy, hogy ő is egyre lassabban beszél? :D

Yanco 2011.05.04. 10:44:47

@Benyeszke: Kösz! üdv neked (meg a többieknek) is!

Hana30 2011.05.04. 11:02:25

Az a széles váll szerintem Ádámé. Neki van a legszélesebb, kigyúrt háta a hotelben. Gondolom a seggét se felejtette el edzeni, szóval szerintem ez a Don.

sélli_ 2011.05.04. 11:11:56

@Yanco: Egyetértek. Halálosan irritál ez a Lacikölök. Olyan a feje, azokkal az apró szemeivel, mint egy kisdisznónak. A stílusa, meg mint egy 10 éves iskolásnak. Semmi férfias nincs benne, sőt.

'Niki csáprágója szétszaggatta a száját.'- epic! Kösz sixx!

raly 2011.05.04. 11:14:59

minek nézitek ezt a szart?

beacska 2011.05.04. 11:15:26

@Hana30: hát igen, bárkié is ez a hát, meg a fenék, kit érdekel, hogy milyen a fej? (;D).

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.04. 11:17:14

Ennek a Laci gyereknek ki kellett volna penderítenie Ádámot, az lett volna érdekes, még ha Aliz is a legszimpibb neki, de nem, gondolkodni nem kell, persze nem is vártam el tőle:P, de akkor is! Ebből is látszik, h előre megmondják nekik, h kit KELL választani! És ez így szar!!!

terrortűrő tintatartó 2011.05.04. 11:17:21

@raly: én speciel azért, hogy az ilyen kérdésekre válaszolhassak: CSAK :)

ŰberManci 2011.05.04. 11:19:22

Szép Napot!

Alizos témában szerintem az van, hogy amíg a király és udvartartása vizén simán elevickél, addig szerintem semmi oka pattogni. Nem feltétlen a Korleone irányítja, vagy ha igen, akkor is miért ne hagyná magát, hiszen eddig neki is jól alakultak az események. Megbízható lánynak lett elkönyvelve, azért van még itt. Persze az lején ki akarták ejteni, de aztán rájöttek, hogy rá inkább lehet számítani, mint a többi nőre. Szóval szerintem jól csinálja, elevickél a farvizen, és még mindig ott van. Akár az uccsó négyben is benne lehet.
Csak valaki rakja már ki a pókot :D

Smeakee 2011.05.04. 11:21:09

Emlékszem, amikor Pista finoman "lekurvázta" Nikit, hogy kikelt magából a gyanúsítás miatt... Lám, mégis igaza volt:)

terrortűrő tintatartó 2011.05.04. 11:21:30

@Yanco: @sélli_: baromira nem engedte el magát (eddig), szerintem egyik új se volt még ilyen karót nyelt. mondjuk ha tudja magáűról, hogy zárkózott: 1. miért megy társasjátékozni, ahol baromi fontos a nyítottság 2. ha megy, akkor tudatosan kéne oldania magában a feszkót. még van 2 napja rá...

Peace Dog 2011.05.04. 11:21:35

Hé hé hé, ácsiiii! Valaki írjon már egy full cast-ot. Ezeket az aliasokat nem vágom! Pókmajom meg Tökös bula...hogy míííí?

ŰberManci 2011.05.04. 11:22:18

Alsóképtippelőstéma: A don alacsonyabb szerintem. Ez a Dani lesz, nem?

Sixx, amúgy mi lesz a jutalom annak aki kitalálja? :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.04. 11:24:38

@raly: Talán mert miért ne?:) Egyébként sokszor jobb, mint a VV. Meg találgatni jó, úgy is, h teszek rá, h ki nyeri...

ŰberManci 2011.05.04. 11:25:23

@terrortűrő tintatartó: Na erre nem gondoltam :D Remek, kettőt kérek :D

Madár Fokker 2011.05.04. 11:25:31

Összehasonlítva ALíz tengerparti felvételeit a tegnapi randi képeivel, az Éden kosztra egy rossz szavuk nem lehet a játékosoknak!

terrortűrő tintatartó 2011.05.04. 11:25:34

@Peace Dog: Don/Király/Korleóne: Ádám
Pápa/Szent Dániel: Dani
Prosztó: Robi
Lassúbeszédű/Kalóz: Kristóf
Tökös Bula/Műfog: Linda
Pókmajom/Pók: Szandra
tovább is van, mondjam még? :)

jog-ász 2011.05.04. 11:27:12

@Hana30: szerintem ahhoz tul világos a haja..

@Madár Fokker: igen, én is állitottam a tévén hogy az vastagit-e, de nem:)))

terrortűrő tintatartó 2011.05.04. 11:29:03

@Madár Fokker: ööö, pont ezt néztem én is, bár a téma szakértői állítják, hogy a TV sokat pakol az emberre. ezt az effektet viszont valahogy csak a lányokon veszem észre. igaz, a fiúk néha edzenek is :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.04. 11:29:15

@Madár Fokker: hehe ezt én akartam már írni tegnap este is de féltem, hogy nem lenne népszerű megjegyzés. Kicsit kikerekedett

szethi 2011.05.04. 11:31:45

@raly: mé, mit nézzünk? A Hörr TV-t, vagy a vagy ugyanazt közszolgálatinak álcázva M1 néven?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.04. 11:34:49

@Madár Fokker: Aliz szerintem nőiesen néz ki, szép, kedves vonásokkal.

terrortűrő tintatartó 2011.05.04. 11:35:08

@Benyeszke: Aliz kapott már rosszabb megjegyzést is 1-2 kommentben, mint a kicsit kikerekedett'. nincs ezzel semmi baj :)

g-ko 2011.05.04. 11:37:43

@RAMBO: pont, hogy nem. Félti. Mi maradna belőle, érzékenyebb lehet, mint a bula szája

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.04. 11:38:39

@terrortűrő tintatartó: Sokan szeretnének úgy kinézni, egyébként is olyan emberi, sokkal szebb, mint pl: Niki. Bár nem tom, h műtét előtt milyen lehetett...Mármint Niki.

szethi 2011.05.04. 11:38:42

@sélli_: Nekem a mozgásától vérzik a szemem. B+, soha ne lássak edzőtermet fényképen sem, ha ez lesz a végeredmény.

Hana30 2011.05.04. 11:40:20

@Madár Fokker: Igen és is felszisszentem tegnap a tv-előtt, 2-szer is!
Egyszer, amikor a párom elkapcsolt a meccsre, majd másodszor, amikor megláttam, hogy Alíz hogy meghízott!
Szerintem sokkal vékonyabb volt, amikor bement, a sok lustálkodás valahogy nem tett jót az alapból nem éppen vékony lábainak. Oda kellene egy kicsit figyelni magára, mert hát ugye a hotelben nagyon nem tudnak sokat mozogni (és ahogyan látom nem is nagyon akarnak), és egy olyan alakú lánynak, mint Alíz, oda kellene arra figyelni, hogy akkor kicsit kevesebbet egyen. Szerintem durván megnőtt a combja, feneke , csípője.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.04. 11:40:50

@szethi: Márpedig ez lesz. Olyan vastagok lesznek a combok, h nem tud rendesen járni:S, nem?

vázkulcs 2011.05.04. 11:42:08

Nocsak jó volt a megérzésem Gáborral kapcsolatban. Meglepett volna nem őt rakják ki.

Megtippelem a végét is most, Alíz nyeri. Azért gondolom mert Ádámék osztoznának a pénzen , tehát közülük senki az biztos, túl egyszerű lenne, ha Szandra, tehát kell belevinni egy csavart így marad Alíz. :)

Hana30 2011.05.04. 11:43:42

Ettől függetlenül mondjuk még mindig az Alíz a legnormálisabb, kivéve, amikor a Nikivel smárol.

terrortűrő tintatartó 2011.05.04. 11:44:07

@ladyandhenk: ezt én nem is vitattam. lányok közül nekem ő a legszimpatikusabb. Niki a promó videóban (rövidebb hajjal) nekem jobban tetszett, a műtét eredménye meg hát...a jelenlegi felhozatalból stílusra még Detti is oké, nem olyan hülye, mint azt Pók hiszi.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.04. 11:46:46

@terrortűrő tintatartó: persze, csak ilyen esetekben igyekszem igazságos lenni, tehát ha én tegnap eltüntettem egy tábla csokoládét amíg néztem a műsort, akkor nem fogom azt írni, hogy Alíz kövér malac lett, hanem csak azt hogy kikerekedett. Mert amúgy tényleg szép lány. Csak vaskos.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.04. 11:46:59

@terrortűrő tintatartó: szerintem nem néznek ki rosszul ezek a lányok, bár, nekem nagyon vékonyak, zömiben! Nem tom felfogni, h miért jó ez..., de ezt nem nekem kell tudni, hanem a pasiknak. :)

Madár Fokker 2011.05.04. 11:47:20

@ladyandhenk: Nincs is vele semmi bajom! Ő a legszimpatikusabb. Amikor a kamerába beszél, akkor meg rendesen szerelmes tudnék lenni bele. Csak erős volt a kontraszt! :)

terrortűrő tintatartó 2011.05.04. 11:47:21

@vázkulcs: kíváncsi leszek, hogy mikor használják fel a pozitív választós listát - ha egyáltalán...én ott Gábort esélyesnek tartottam (volna).

szethi 2011.05.04. 11:47:25

@ladyandhenk: ühüm. A karokat meg a hónaljgomba tartja el a testtől. :-))

vázkulcs 2011.05.04. 11:47:53

@Hana30:

Azért smárol Nikivel , hogy legyen műsor, különben még őt is kiszerkesztenék. Nem buta csaj. :) Nálam ő a befutó végső győzelemre.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.04. 11:49:34

@ŰberManci: "Sixx, amúgy mi lesz a jutalom annak aki kitalálja? :D"

Pólóra nyomtatva a kitalált fenék! :)

terrortűrő tintatartó 2011.05.04. 11:49:35

@ladyandhenk: nekem aki vékony, az Pók. azok a málnakeverők, mindig nézem, hogy csak el ne törjön :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.04. 11:51:00

@Madár Fokker: én is, ha nem nő lennék:)
De a mosolya nagyon szép! Sminkkel meg amúgy is mindenki lehet Cindy Crawford...
Állítólag-hangsúlyozom, állítólag-a férfiak meg nem is a gebe nőket szeretik.

terrortűrő tintatartó 2011.05.04. 11:53:08

@vázkulcs: adottságait/benti viszonyait tekintve komoly esélyes, de a váratlan fordulatokkal adott esetben ő sem tudna mit kezdeni. mint most pl. Gábor. pont Aliz mondta, hogy ez a legszarabb, ha esélyed sincs küzdeni.

vázkulcs 2011.05.04. 11:53:59

@terrortűrő tintatartó:

Szerintem csak akkor ha olyan szereplő esne ki akit bent akarnak tartani még. Persze ez lehet olyan embernél is aki nem is nyerte meg pozitív szavazást pl Ádám.
Most ő lenne véletlenül a kieső előállnának egy mentőövvel, hogy miért legyen védett. Játékosok, nézők úgysem tudják az összesítést.

Vagy csak túlkombinálom. :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.04. 11:55:59

@terrortűrő tintatartó: jaja azok a bot lábak, meg ahogy tud velük állni, borzalmas.

Aliz kinézetére én is mondtam tegnap, hogy látszik milyen lelkesen indult randira. Nem volt fontos neki h előnyös legyen a ruci.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.04. 11:57:36

@terrortűrő tintatartó: Ezért tartom szemétségnek, hogy Danit visszahozták, mert feltételem, hogy Gábort nem fogják, márpedig ez így szarabb kiesés volt, mert gyakorlatilag esélye sem volt bent maradni. Míg annó Dani saját maga tehetett róla, mert Tünde taplónak tartotta, és kész, de így???? Ez vicc!

nagylebowski 2011.05.04. 11:57:51

@sixx első mondatot írd újra, amúgy pazar poszt.

vázkulcs 2011.05.04. 12:00:12

@terrortűrő tintatartó:

Ha logikám helyes akkor szerkesztők eléggé belenyúlnak a témába, és ő lehet egy olyan ember aki nem annyira nyilvánvaló, hogy nyerő lehet a végén, de nem is súlytalan. Pl azt nem tudom elképzelni, hogy olyan nyerje aki most jön be. Azt sem, hogy pl Ádám, vagy Szandra, vagy DAni, túl kézenfekvő. Meg kell lepni a nézőket. Ezért ő a legvalószínűbb. :)

terrortűrő tintatartó 2011.05.04. 12:03:13

@vázkulcs: na akkor tippmix: kivel lesz Aliz párban a végső megmérettetésen? :)

ŰberManci 2011.05.04. 12:04:33

@mosoly73: Az is mindenképp ígéretes nyeremény lenne :D

@terrortűrő tintatartó: Málnakeverő, ez jó :D

triss 2011.05.04. 12:05:51

az a legjobb ha a kiesettek szavaznak, akkor tényleg azon múlik a győzelem, hogy ki játszott ügyesebben

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.04. 12:06:09

@ladyandhenk: na az tök jó lenne ha Kristóf nyerné. Képzeld el a köszönőbeszédet: Aaaannnyyirra boooldooog vaaaagyoook....
Amúgy én tényleg neki szurkolok

ŰberManci 2011.05.04. 12:06:52

Én tippelem Alizt a végére is, és ahogy a helyzet jelenleg áll, akár Danival párban.

nyílegyenes labirintus 2011.05.04. 12:09:10

Bár még sok van hátra a végéig, de már megteszem Alizt kisebb összeggel nyertesnek a william hillnél... Ilyen taktikával lehet simán ellavírozni farvízen a döntőig. Nem baszogat senki, háttérben meghúzódik, széllel szemben nem pisál... mi baja lehet...

vázkulcs 2011.05.04. 12:10:36

@terrortűrő tintatartó:

Fogós kérdés, erre nem spekuláltam, de mondjuk Prosztó. Nem az Ádám féle körből valakivel vsz:)

Ladyandhenk: őt nem látom a varázsgömbömben, szerintem szépen feláldozzák. Bár nem buta gyerek . :)

nyílegyenes labirintus 2011.05.04. 12:11:36

@terrortűrő tintatartó: "@vázkulcs: na akkor tippmix: kivel lesz Aliz párban a végső megmérettetésen? :) "
Juannal?

terrortűrő tintatartó 2011.05.04. 12:13:41

@triss: ebben az esetben csak az számítana, hogy ki volt mindenkinek szimpatikus (vagy a legtöbbnek), így értve valóban. de pl. egy Ádám-Aliz szavazást a Don tuti elbukna, noha a játékot tekintve (szerintem) eddig még mindig ő és Pók az, akik legalább megerőltetik magukat. ez viszont nem feltétlenül szimpatikus ugyebár. :)

cöcke 2011.05.04. 12:15:53

@nyílegyenes labirintus: szerintem Ádámmal, megindokolni nem tudom, csak megérzés.

Más. Aliz tényleg felszedett kicsit,ami kihangsúlyozza az iksz lábait (amiről nem tehet persze), de azért ez mindenkivel megesik hébe-hóba, pláne egy nyaraláson,nem lehet egy életen át, feszt ezen görcsölni. A dagitól meg még baromi messze van. :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.04. 12:16:52

@nyílegyenes labirintus: de hát a lányok alapból nem tudnak széllel szemben pisálni :D
Amúgy szerintem Alíz döntős lesz de nem ő fog nyerni

Sünmalac 2011.05.04. 12:16:58

Mint mindig, ez is zseniáslis volt, megint könnyesre röhögtem magam, különösen a KÖJÁL kirendeltségen.

terrortűrő tintatartó 2011.05.04. 12:17:48

@vázkulcs: naja, bezzeg, ha Niki helyett őt veszik bele a Négyesbe :) le kéne cserélni a szőkét, én mondom...

terrortűrő tintatartó 2011.05.04. 12:19:33

@cöcke: én meg tudom: nekem nagyon tetszett tegnap az ölelkezős jelenet, még akarok ilyet :)

GL-581 g 2011.05.04. 12:19:40

@terrortűrő tintatartó: Ádámmal. :)

Ádám-Aliz
Dani-"valami új csaj"

Ez a tippem a finalistákra.

nyílegyenes labirintus 2011.05.04. 12:22:38

@Benyeszke: Ha tudsz valamit, kérlek ne habozz mailben mgosztani velem. :)

nyílegyenes labirintus 2011.05.04. 12:24:35

@Benyeszke: Ja, és simán tudnak széllel szemben ők is.De még hogy... technika kérdése... :)

terrortűrő tintatartó 2011.05.04. 12:26:20

@GL-581 g: Kristóf távozása esetén én Danit el tudnám képzelni Dettivel is. kezelhető de nem sík + megvezeti Pókot is (legalábbis az eddigiek alapján. vagy minket :) ).

@cöcke: ilyet utoljára akkor csinált, mikor Tündével kellett menni randizniuk, és Katához odament, nyomott egy puszit a homlokára(?) és úgy indult el. reflexből. na én többek között ezért sem voksolok a buzizók mellett. sőt.

GL-581 g 2011.05.04. 12:26:34

@Benyeszke: Akkor majd megnyeri a mátkája, és osztoznak a lóvén. :)

@terrortűrő tintatartó: Valami nekem azt súgja, hogy fogunk is még ilyet látni... :D

kén-e egy nick? 2011.05.04. 12:27:45

"két utóbbi elhálták kapcsolatukat"

alany-állítmány egyeztetése számban és személyben...
(Számnév után egyes szám. Mindig.)

Helyesen:
két utóbbi elhálta kapcsolatát

Nehéz ez a magyar nyelv. Nem is megy mindenkinek...

vázkulcs 2011.05.04. 12:29:06

@terrortűrő tintatartó:

Nem fogják még fent kell tartani a lesz szex Ádámmal vagy nem, érdeklődést a nézőkben. :)

Ádámot szerintem bent tartják a végéig, még előtte végig kell néznie fegyverhordozói kiesését, hogy legyen műsor. Megküzd még Szandrával akit kiejt legyen boldogság. Aztán nem nyer semmit legyen tragédia. Legalábbis én így szervezném, hadd szórakozzon a nép, legyenek érzelmek. :)

...

...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.04. 12:29:48

@nyílegyenes labirintus: nem tudok én sz*rt se, mondtam, eddig bármit jósoltam nem jött be, kivéve az abszolút egyértelmű helyzeteket mint a tegnapi.

@GL-581 g: aztán ha Ádám nyeri és Alíz a párja, sok jóra nem számíthat lóvé fronton, legalábbis szerintem

dolna1978 2011.05.04. 12:35:13

Elsősorban: sziasztok!
végre sikerült ideérnem.

terrortűrő tintatartó 2011.05.04. 12:19:33 :
mélységesen egyetértek.. A Don-Pocok történetből én is akarok mééééééééééégg!! Bevallom engem azért ez meglepett és rohadtul vártam, hogy Niki ráront a Királyra, Aliz fejét meg 3 méterről lecsáprágózza, megrágja, majd kiköpi. Azért azt sajnálom, hogy nem volt rágókép az arcáról. Vááá.. nem rágókép, hanem vágókép.

beacska 2011.05.04. 12:38:40

hány napja vannak bent? 28? 38? meg lehet hízni ennyi idő alatt?...mondjuk egy nyaralás alatt is lehet 3-4-et simán.

Yanco 2011.05.04. 12:41:47

Nem tudom lehet-e ide ilyet,de ő nem az a Tünde, aki nem sok időt töltött el a Hotelbe? Elsősorban a hímeknek:
nudeattack.hu/hu/tunde?type=portfolio

terrortűrő tintatartó 2011.05.04. 12:41:48

@dolna1978: szia! hehe, ez a Nikis vonal eszembe se jutott, hejj, pedig tényleg érdemes lett volna megnézni az arcát :)

Hana30 2011.05.04. 12:42:28

@vázkulcs: Igen, szerintem is komoly esélyes.

terrortűrő tintatartó 2011.05.04. 12:43:28

@Yanco: bizony esélyes. csak itt még nem olyan halálfejes. vagy fotosopp. mindenesetre én is úgy látom, hogy ő az.

Hana30 2011.05.04. 12:53:10

@terrortűrő tintatartó: Igen, legalább az Ádámnak végre nyugta lenne, mert igaz, hogy Niki és Alíz kezdő játékosok, de valahogy Alízt nem kínozza annyira a hiány.Aztán lehet, hogy őt is kínozza, csak van benne TARTÁS.

nyílegyenes labirintus 2011.05.04. 12:54:12

@Hana30: Benyeszkénél.
1.8-as oddszal adja Alízt, Korleónét 2.3-al, rádobok egy tízest. :D

Hana30 2011.05.04. 12:55:51

@terrortűrő tintatartó: Lehet, hogy Ádám mégsem buzi? Csak Nikit nézi le mélységesen legbelül?

nyílegyenes labirintus 2011.05.04. 12:56:34

@Hana30: Sehol természetesen, csak viccolok...

Hana30 2011.05.04. 12:57:58

A hét hülyéje címet azért mégiscsak Attila nyerte meg nem? Ott izgul, meg jár-kel fel alá, és a többieknek kell felvilágosítani őt, hogy ne izgulj már, mert neked nincs is párod!!!
Ez aztán az empátia!

Hana30 2011.05.04. 12:59:07

@terrortűrő tintatartó: Ha a Pók nyeri, eret vágok hosszanti irányban!!

Hana30 2011.05.04. 12:59:43

Vaaaagy, akkor olyan mint a magyar közbeszerzés:) Visszaoszt.

Peace Dog 2011.05.04. 13:00:33

@terrortűrő tintatartó: Köszike! :) Ez a lassúbeszédű ez jó :D

Summerwine 2011.05.04. 13:14:11

Ahhoz képest, hogy Dani fontolgatja, hogy Alíz mögé áll - amit jól is tesz, tekintve, hogy Szandra simán kipenderítheti holnap, ha ma kiveti csáprágóit az új srácokra - nem láttam, hogy teszem azt odamenne hozzá, beszélgetni próbálna Alízzal, vagy vmi. Legalább egy "Kő kólát" megereszthetne neki, mielőtt beáll mögé, nem?

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.04. 13:17:31

Aliz + Kristóf esélyes döntőre nálam. De különben mind1 nekem ki nyer, csak Pók nyerése bosszantana, inkàbb ellendrukkolok. :)

triss 2011.05.04. 13:19:18

@terrortűrő tintatartó: igaz, hisz ádám sok embert ejtett ki, de alíz is benne volt :) póknak semmi esélye, pont azért nem játszott jól mert nagyon ellenszenves - kifelé kedves arcot kellett volna mutatnia és csak a kamerába bevallani a motivációit, talán akkor lett volna esélye, legalábbis a bemenő-kiesők szimpátiáját elnyerhette volna és akkor akad aki rá szavaz a végén.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.04. 13:19:26

@Summerwine: fog vele beszélni, csak hagyta gyászolni, mondta.

Hilux94 2011.05.04. 13:19:34

Ne szépítsük, Alíz el van hízva, mint a disznaj...

triss 2011.05.04. 13:21:41

@Hana30: jó de ez a hülye niki már 7 hónapja nem dugott.
ennél nagyobb hülyeséget csinálhat-e egy fiatal nő? aztán majd később sose fogja elfelejteni, mikor már nem lesz annyi jelentkező :D

oscar dirlewanger 2011.05.04. 13:23:32

kár,hogy arról nincs semmi a műsorban, mikor szandra meg dani együtt vannak a szobában!!))))amugy szandra nézne ki a legjobban,ha nem éppen nem olyan elborult fejjel bámul, mint ha valaki a hármas ikreit nézi a ravatalon kiterítve.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.04. 13:23:40

Ádám bujós? Végülis a múltkor amikor Robi hozzábújva ébresztette, addig nem zavarta, amíg a hangját meg nem hallotta, addig azt hihette a párja (volt párja?) bujt oda. A hangra dobta el magától.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.04. 13:27:02

@Hilux94: ez nem igaz. Bizonyára neked tökéletes alakod van...(legyél férfi v nő)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.04. 13:32:41

@Benyeszke: azért hiszem, h Kristófnak lehet esélye (bár nem szeretném), mert ő ugyanúgy ellavírozik a pocsolyában, mint Aliz. Gondolkodnak helyette, mindenki kedveli, mindenkinek szimpatikus, így be lehet menni a döntőbe!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.04. 13:33:30

@nyílegyenes labirintus: Hé, azért szólhatnál mielőtt a nevemben fogadóirodát nyitol te! :-)

m@g (törölt) 2011.05.04. 13:33:42

"Alízon látszik, hogy inkább lenne békítőbíró Gyöngyöspatán.." :)

ŰberManci 2011.05.04. 13:36:11

@Hilux94: Az biztos, hogy felszaladt rá pár kiló, de hogy el lenne hízva, mint a disznaj.. na ne túlozzunk. Láttál Te már elhízott embert? Az nem így néz ki.
Arról nem is beszélve, hogy igazából csak tespednek, hiszen mi a frászt csinálnának ott egész nap, és bizony ez már annak elég pár felesleges kiló felszedésére, aki erre hajlamos. De az elhízottól messze van szerintem.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.04. 13:39:34

@Hilux94: csatlakozom az előttem szólókhoz, nincs elhízva csak kinőtte a régi formáját esetleg kicsit vaskosabb lett az eddiginél. De semmiképpen nem elhízott

@ŰberManci: a fiúk azért szoktak gyakorlatozni a súlyokkal, tegnap a Don is majdnem besz*rt ez erőlködéstől. Mondjuk azzal a testtel foglalkozni is kell

nyílegyenes labirintus 2011.05.04. 13:42:27

@Benyeszke: Jó lesz az, hidd el. Illegálba kaszálunk egy vödör lóvét. :D
Mindjárt elhintem, hogy Pók a befutó, te addig szedd össze a téteket... :D

szilviagy 2011.05.04. 13:43:52

Azért az érdekes, hogy Kristóf akkor dobta be az osztozzunk a lóvén témát, miután az ő biztos párja kiesett. Szimpi a Kristóf, de néha olyanokat nyilatkozik, mintha ő sz..ta volna a spanyol viaszt.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.04. 13:44:12

A csoportterápián a párjukhoz kellett volna beszélni, de nem úgy volt. Ezért lesz bünti mindenkinek? Mi lesz a bünti? Tippek?
Egyetek gekkót pl?
(Jenni egyetlen jó pillanata, nemnem visssza édenbe! :) )

terrortűrő tintatartó 2011.05.04. 13:45:11

majd lemegy. mozgáshiány + egyértelmű, hogy jó a kaja, ez Isaurán és Juanon is látszik, pedig ők csak a maradékot viszik haza :))

*jinx* 2011.05.04. 13:47:45

Na ki vigyorog a legújabb Auchan újság elején? :) Éden Dani! MadárDaniból címlapsztár lett! :D

oscar dirlewanger 2011.05.04. 13:52:21

@ladyandhenk: vagy olyan durva dolgokat csinálnak, hogy a médiahatóság rommá büntetné a csatornát, ezért inkább nem mutatnak belőle semmit....

beacska 2011.05.04. 13:52:40

@Hana30: hát erre írtam tegnap, amit írtam: hogy azzal, hogy nem csókolta meg Pókot, csak jót tett magával, és kicseszett Danival, mert így ő maradt szingli. Csak fel sem fogta, még ezt sem, szegénykém. (tudom, hogy nem te kérdezted, hogy mire gondolok, de ide volt éppen aktuális ;))

beacska 2011.05.04. 13:53:28

@*jinx*: már a múltkor is volt a 12. oldalon. Ez nagyon gyors előrelépés!!!

mit reklámoz? gondolom, nem fürdőnacit.

*jinx* 2011.05.04. 13:56:45

@GL-581 g: Miután Kata spoilerezett :/ kb. be lehet lőni ki nyer...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.04. 13:57:18

@oscar dirlewanger: hát a viasat esetében Szalai Annamarinéni nem tehet semmit, én pont ezért imádom ezt a csatornát :D

Hana30 2011.05.04. 13:58:11

@beacska: Nem , bajuszpöndörítőt :)

terrortűrő tintatartó 2011.05.04. 13:59:26

@mosoly73: @mosoly73: na, erről a páros kitételről lemaradtam, hála a hangmérnöknek. dehát Nikin és Ádámon kívül egyik páros tagja sem a másikkal beszélt (legalábbis a vágott anyagban), hanem leginkább mindenki mással :) büntetés? a heti párválasztón ízlésficamos fősztájliszt Márk senkinek nem vasalja ki a haját :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.04. 13:59:53

@oscar dirlewanger: az is lehet:) Bár a Don már informálódott volna az ÉdenSorsok ürügyén:P:P, csak egyedül lett volna műsorvezető:)

Billy a kölyök 2011.05.04. 14:00:12

@beacska:
Szerintem azt nem is fogadták volna el. Nyilván feltétel volt, hogy a lány önként csókolja meg, ha csak elkap és lesmárol valakit, aki közel megy hozzá, az nem ér.

terrortűrő tintatartó 2011.05.04. 14:00:47

@*jinx*: Zsömi Kata? hol? velvet cikkben?

*jinx* 2011.05.04. 14:02:40

@Summerwine: majd közvetlen előtte prosztó stílusban, ahogy az első kiválasztón volt

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.04. 14:02:46

@Billy a kölyök: erre viszont várhatott volna:D Nem alacsonyodnak le egy kvázi kolumb baristához, bártenderhez:)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.04. 14:04:58

@terrortűrő tintatartó: igen, amikor kiesett vele is volt egy hosszabb cikk a velveten és annak a végén volt

terrortűrő tintatartó 2011.05.04. 14:05:10

@Billy a kölyök: amilyen állapotban a Közellenség akkor volt, szerintem simán belement volna, max. kérette volna magát egy kicsit. merthogy a tisztelet, ugye :)

GL-581 g 2011.05.04. 14:06:15

@Hilux94: Szerintem vess egy pillantást felülről a 2. képre. Egy disznaj szvsz nem pont így néz ki...

@mosoly73: Azon agyaltam pont, hogy mik Aliz lehetőségei.
1) Lepaktál az iq-fighter szingli újsráccal, és hazazavarja Gaben 19 esztendős kiejtőjét

2) Bekuncsorog mögé Dani, a barista megy Pókmajomhoz, Kölyökképű ismét csomagolhat.

3) Korleóne leboltol egy Niki-Dani, Aliz-Ádám párcserét, Pókmajomhoz megy valamelyik friss hús, másik haza.

4) Aliz marad a kölyökképűvel, és másik csaj mögött zajlanak majd a drámai események a párválasztón.

Kihagytam az olyan légbőlkapott és valószínűtlen lehetőségeket, mint pl. leszáll egy ufó és elviszi mindegyiket pajzsmirizsdonornak, rajtuk ütnek a gerillák és befogják őket kokacserjét permetezni, T69 meghibásodik és lemészárolja a bagázst, Pocok kiejti Danit stb. :D

GL-581 g 2011.05.04. 14:09:54

@*jinx*: Na igen, legalábbis lehet gyanakodni... A legszebb az volt, hogy a szerkik kiszedték a spoilert a cikkből viszonylag gyorsan, csak az nem tűnt fel nekik, hogy a hozzászólások közt valaki beidézte az egészet. :DD Az még napokkal később is ott volt. :P

@beacska: Te is láttad? :D A legutóbbi Auchan katalógusban még fürdőnaciban nyomult. Most vajon mivel? Na, hazafelé majd elmarok egy újságot a postaláda mellől. :DD

terrortűrő tintatartó 2011.05.04. 14:11:53

@Benyeszke: köszi, akkor ezek szerint nem figyeltem oda rendesen. hál'istennek :)
@GL-581 g: szerintem a hármas verzió simán játszható. az egyest nem hiszem, mert Aliznak azért vannak elvárásai "mentális szinten" + most már nem bízza a véletlenre a dolgokat. :)
a kettes köztes megoldás, de Baristánk nem uszul Pókra, úgyhogy passz.
mivel azonban az ÉH-ben bármi megtörténhet, a magam részéről a kiegészítő lehetőséget sem vetném el.

*jinx* 2011.05.04. 14:18:19

@terrortűrő tintatartó: igen miután kiesett vele is készítettek interjút a velveten, de akkor ezek szerint már levették a spoileres részt.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.04. 14:20:34

@terrortűrő tintatartó: na de Pókmajom nem a tegnapi előzetesben smárolt a baristával? Vagy félrenéztem?

És Pókmajom fenyegetése miszerint Ádám rakja össze Danit Nikivel az a hétfői piás előadásban volt, vagy majd ezután lesz?

nyílegyenes labirintus 2011.05.04. 14:27:32

Igen. Pók rápusztul a baristára, nincs más esélye, kell a pápa helyett valaki.
A fenyegetés meg ittasan történt. Ezért is mondta a Don, hogy Pók félrebeszélt, mint a sebesült katona.

*jinx* 2011.05.04. 14:33:38

@nyílegyenes labirintus: Akkor Dani holnap Alíz mögé fog beállni? És Póknak marad valamelyik új fiú.

nyílegyenes labirintus 2011.05.04. 14:35:56

@*jinx*: Logikusan csak ez lehet. Lacika repül haza. (kivéve ha nem)

Billy a kölyök 2011.05.04. 14:39:17

Többen is írták, hogy megnéztek néhány skandináv szériát, de legalábbis belenézegettek.

Hadd kérdezzem meg: ott is van valami Édensorsok-hoz hasonló szarság, vagy csak a magyar nézőket büntetik ezzel?

Mert abban biztos vagyok hogy állításukkal ellentétben ezt nem Dani és Ádám találták ki, nyilván utasították őket hogy ezt csinálják..

hemü 2011.05.04. 14:40:54

a végén vmi kollektív büntiről volt szó.Mit szolnátok ehhez: a párválasztáson senki nem állhat az eddigi párja mögé, és a két új hús kezdi a mókát ???

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.04. 14:43:22

@hemü: a két új húsnak teljesen mindegy mikor kezdik a mókát mert egyikük sem védett, nem?
De egyébként maximálisan támogatom ezt a verziót!

hemü 2011.05.04. 14:49:26

@Benyeszke: védettségre én sem emlékszem a küldetés teljesítésért nem volt beígérve, és pont ezért némi helyvcserés támadással a triumvirátus védheti magát pl. Alízt ( már megint - hogy hogynem ) beveszik a buliba a Pók-Műfog páros meg eldönti ki váltott átszálló jegyet. De legalább szervezkedniük kellen egy kicsit

ŰberManci 2011.05.04. 14:50:01

@Benyeszke: Persze, igazad van, a lányok is mozoghatnának. De szerintem Aliz otthon sem nagyon tette, ezért is ártott meg neki, hogy a mozgás mennyiség ugyan az maradt, sőt lejjebb esett, csak a kaja mennyiség és a fekvés lett több :)
(Vagy otthon mozgott, most meg nem. Kajás rész u.a.)

Britte 2011.05.04. 14:55:03

@mosoly73: Pókmajom egyszerűen nem nyerhet. Túl sokan utálják.

bonobo11 2011.05.04. 15:03:44

Én már kezdem feladni, hogy bármi nagy fordulat jöhet.
Most is mi történt, a jóllakott óvodás Laci, az a bölény hazaküldte Gábort. Húha. Ebben a Laciban az a röhej, hogy erről már első látásra meg lehetett állapítani, hogy ez tuti, hogy nem a legerősebbeket fogja kilőni, egyszerűen rá volt írva az arcára. Meg ahogy kérdezte az embereket pl. Nikit. Niki benyögi, hogy ő Ádámmal szeretné végigvinni a játékot. Erre látszott Laci arcán, hogy "Jó akkor őket nem bántom". Esküszöm ezek az emberek! Amúgy lehetett sejteni, hogy Alizt választja, mivel szerintem Aliz az aki valamennyire mindenkihez pozitívan áll hozzá az elején.

A legkeményebb azért Robi, aki védettséggel a zsebében beszélt arról, hogy hogyan fog majd bizonyítani Ádámnak, meg hogy itt ő neki a legszimpatikusabb, erre, védettség vége, azóta meg jár a szája. Akkor kellett volna kilőni Ádámot amikor lehetősége volt rá, de hát mit várok el attól aki összeáll a gorillaképűvel?

GL-581 g 2011.05.04. 15:09:14

@hemü: "a végén vmi kollektív büntiről volt szó.Mit szolnátok ehhez: a párválasztáson senki nem állhat az eddigi párja mögé, és a két új hús kezdi a mókát ??? "

Akkor simán összejöhetne a hármas verzióm:
"3) Korleóne leboltol egy Niki-Dani, Aliz-Ádám párcserét, Pókmajomhoz megy valamelyik friss hús, másik haza."

Kiegészítve azzal, hogy Robikapa és Lassúbeszédű mátkát cserél egy hétre. Pókmajom meg válogathat az új gyerekek között. :D

bonobo11 2011.05.04. 15:15:15

@GL-581 g:

Szandra biztos "örülne", választhat az ufófejű irritáló Attila, vagy a jóllakott óvodás bölény Laci közül.

De ha ilyen is volt az a büntetés, akkor is tuti, hogy Ádám, Dani, Kristóf biztos marad, ami már röhejes és unalmas.

Persze, ez az eddig beérkező védettséget pazarló embereknek is köszönhető.

Kind of Angel 2011.05.04. 15:19:56

@bonobo11: Ez nekem sem világos, mármint, hogy a vége felé miért ennyire súlytalan embereket küldenek be... Kezd az egész ellaposodni, ami így a finishez közeledve elég gáz, nem?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.04. 15:20:40

@bonobo11: sőt nemcsak összeállt hanem össze is feküdt a gorillaképűvel :D

@GL-581 g: nekem ez tetszene, olyan nyugis kis párválasztó lenne. Szerencsére itt bármi megtörténhet. Igazából amíg Kristóf marad, felőlem akármi történhet

beacska 2011.05.04. 15:27:27

@GL-581 g: láttad a waka-wakás táncukat(3 fiú+1 Alíz)? szerintem ha van humoruk a szerkiknek, és bíznak bennünk, akkor az váteszi volt...;D

Hilux94 2011.05.04. 15:27:58

@ladyandhenk: Mi köze a tökéletes alaknak (vagy akár az enyémnek) ahhoz, hogy Alíz tekintélyes mennyiségű zsírt pakolt elsősorban a farára és a csülkeire? :) Elhiszem, hogy a nőstényeket irritálja, érzékenyen érinti a téma, de sajna férfiszemmel, és bezony mérlegre állítva is ez a helyzet (sokkoló látvány volt tegnap este).

beacska 2011.05.04. 15:34:57

@Hilux94: csak annyi, hogy ha ez a legbölcsebb hozzászólásod a műsorhoz, akkor menj, nézd a Topp model leszek-et, ott biztos jól el tudnál filózni a szereplőkkel és a nézőkkel a dekákon.

Szerionted ITT érdekel vkit is Alíz plusz súlya? vedd már észre!! ha tovább feszegeted a kérdést, kapsz mástól ennél durvább választ is! itt egy rakás toleráns pasi és 30 feletti az életét végig küzdött csaj közt vagy, ejtsük a dolgot, jó????

beacska 2011.05.04. 15:37:16

@beacska: az életét a súlyával végig küzdött csajra gondoltam, persze ;)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.04. 15:39:30

@Hilux94: hujujj ezt lehet hogy nem kellett volna, de már látom, hogy le is lettél rendezve :D

@beacska: bármennyire perverz műsor én nagyon szerettem a Topmodell leszek-et. Persze az amerikait.

*jinx* 2011.05.04. 15:39:45

@Hilux94: sokkoló??? Ennél nagyobb sokkban ne legyen részed! ;-) szerintem még így is messze a legértelmesebb és legszebb lány bent.

beacska 2011.05.04. 15:42:52

@GL-581 g: még szerencse, hogy vki figyelmeztette őket. ;D
Nem kellenek a spoilerek!!!

sélli_ 2011.05.04. 15:42:58

@Hilux94: Senkit nem érdekel Alíz plussz 2-3-4 kilója. Szerintem hagyjuk, mert a tekintélyes mennyiségű zsír nem itt kezdődik. Vagy ha nálad igen, akkor igencsak nagy problémáid lehetnek a látásoddal.

beacska 2011.05.04. 15:45:58

@Benyeszke: nekem is szerette a KISLÁNYOM ;D. De annyi nyafogás, amennyi abban volt!!! a kajától kezdve, mindenen ment a paláver.
Pont tegnap gondolkodtam el, hogy milyen hálás téma egy lakásba zárni 10 öntelt libát, és nézni, hogy szedik szét egymást :))) még feladatok sem kellenek. Ha nem adsz nekik enni, annál jobb. felfalják egymást.

beacska 2011.05.04. 15:47:09

@sélli_: az ilyet hívják (hívja magát) igényesnek. aztán majd a haverjai temetik el pár híjján, ha eljön az ideje. ;D

Hana30 2011.05.04. 15:54:28

@beacska: nyuugiii! Na, birkózóágy? Figyelj ez is csak egy vélemény, ahogy a többieké is, ezen ne húzd fel magad.

Hilux94 2011.05.04. 15:55:23

@beacska: Nyilvánvalóan téged is érdekel Alíz plusz súlya, különben (érett nagykorúhoz illően) válaszra sem méltattál volna. :)) Véleményt meg ugye arról formálok amiről jólesik, legfeljebb néhányan nyafognak miatta, esetleg a blogtulaj kimoderálja.

Magánjellegű nyomor ki-mennyit küzdött egy életen keresztül, nem érdekel kik között vagyunk, mert semmi köze az általam felvetett témához - Alíz lassú-de-biztos zsírmalaccá válásához. :)

És ez igazán semmiség ahhoz a szitok- és vitriol-mennyiséghez képest, amit napi szinten a bloglakók idefrecsegnek...

beacska 2011.05.04. 16:09:50

@Hana30: arról nem is beszélve, hogy megint elfeledkeztem róla, hogy trollokat nem etetünk!!! ;D

utána néztem ENNEK mindenhez ilyen a hozzáállás. Szegény nyomorult.

sélli_ 2011.05.04. 16:12:46

@beacska: A 94 gondolom a születési dátuma, ifjú korából adódóan pedig előfordul, hogy úgy lát dolgokat, ahogy. Sebaj, majd Ő is felnő, és rájön. Ennyi.

beacska 2011.05.04. 16:17:39

@sélli_: jesszus, ekkor született a fiam...

GL-581 g 2011.05.04. 16:20:52

@beacska: Igen, azon én is mosolyogtam. :) Simán lehet, hogy Pocok szépen végigmegy a triumvirátuson. Ádám és Kristóf már megvolt, és még lehet is, már csak Dani van hátra... aki tegnap belenyilatkozta a kamerába, hogy szívesen üdülgetne pár gondtalan hetet Aliz szobájában. :D

@Hilux94: Sokkoló látvány... férfiszemmel... nos, én férfiszemmel szívesen sokkolnám magam ezzel a látvánnyal irl. :)
De hát tudod: ízlések és pofonok. Van, akinek az Aliznál vékonyabb lányok jönnek be. Van, akinek Niki szétálló műmellei. Biztos van olyan ember is, aki szerint Pókmajom a leggyönyörűbb hölgy a hotelben.

"Magánjellegű nyomor ki-mennyit küzdött egy életen keresztül, nem érdekel kik között vagyunk, mert semmi köze az általam felvetett témához - Alíz lassú-de-biztos zsírmalaccá válásához. :) "

Mondd, láttál már mostani képeket, pl. ÉH-közönségtalálkozókról? Biztos zsírmalaccá válás, na ja. :D

terrortűrő tintatartó 2011.05.04. 16:22:23

@sélli_: @beacska: vagy '94-es toyotája van.
ettől függetlenül nyugalom, a hosszú élet ritka :)

további szépeket, hajrá éjszakások :)

GL-581 g 2011.05.04. 16:29:57

(a blogmotor monnyonle!)

@beacska: Igen, azon mosolyogtam én is. :) Kristóf és Ádám már megvolt, sőt még lehet is, már csak Dani hiányzik ahhoz, hogy Aliznak meglegyen az ász drill. :DDD

Erre tegnap Szent Dani belenyilatkozta a kamerába, hogy örömmel üdülne pár gondtalan hetecskét Pocok szobájában. :)

Kivétel 2011.05.04. 16:36:00

@ŰberManci: Mai korra jellemzően CSAK a csajok tespednek!!! A pasik közül nincs egyik se elhízva, nem? Őket néha látni edzeni, 1 hónap után nem lennének kockahasak! A csajoknál inkább jellemző, hogy ha valami nem tetszik, akkor inkább a plasztikai sebész, meg a botox stb. mint a torna. Esetleg még örülnek, hogy fiatalok, és véletlenül genetikai jó seggel születnek... sajnos az ismeretségi körömben is elég nagy arányban megfigyeltem már ezt..

GL-581 g 2011.05.04. 16:37:22

(@GL-581 g: Szívat a technika, két kézzel pofoz engemet... :S )

@beacska: Így van. Nem kell spoiler. Fúj-fúj spoiler. Spoiler rossz, ééérteeem. ;D

Hilux94 2011.05.04. 16:50:36

@sélli_: Bájos, ahogy kisvakond avatárral osztod az eszet a felnövésről. ;)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.04. 16:50:38

@Kivétel: De vajon miért? Mert ilyeneket szedtek össze, nem az az általános, valljuk be azért:) Itt meg alapból ez volt a követelmény, hogy fél Adonisz legyél! :P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.04. 16:59:20

@Hilux94: Örülök, h a női nemet lenőstényezted, szép hozzáállás:)
Érdekes HÍM-ek vannak, szerintem, Aliz jól néz ki, és kész.
Tényleg beírhatnád a korodat, kíváncsi lennék rá, hogy hány évesen osztod az észt!

Maszatod 2011.05.04. 17:01:42

Sziasztok mindenki!

smalltrends.com

Csak annak, aki tényleg ennyire ráér.
Többinek tilos:)*

Britte 2011.05.04. 17:09:18

@*jinx*: Alíz tényleg nagyon szép, ha pasi lennék szerelmes lennék belé. :)
Amikor anno sírt a Levi távozásakor, akkor is annyira gyönyörű volt.

sélli_ 2011.05.04. 17:22:46

@Hilux94: Szívemben örökké fiatal maradok! :) Vannak bizonyos dolgok, amelyek korfüggőek, vannak mik nem. De sztem hagyjuk az offolást!

beacska 2011.05.04. 19:48:32

@sven*: :)) nem műxik a rendszer? vagy ki voltál tiltva? ;)

GL-581 g 2011.05.04. 19:49:55

@beacska: Bohumil visszatért? :D

sven* 2011.05.04. 20:03:59

Nem vagyok Bohumil...csak teszt volt, hogy a rendszer okés-e.

Kivétel 2011.05.04. 20:41:49

@ladyandhenk: mint ahogy a lányoknál is lehetett volna ilyen elvárás..

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.04. 20:49:53

Aki nem bírja kivárni, annak egy kis Pókmajom:

www.borsonline.hu/news.php?eden-szandra-tulsagosan-elengedte-magat-a-simogatos-klipben-bevallalos-fotoval&hid=41060

és egy videó:
indavideo.hu/video/Tirpa_-_Ittvan_a_legjobb_party__1

Nehogymá ti tudjatok aludni, én se tudtam tőle. :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.04. 21:07:21

Ajajj az előzetes szerint ének/tánc lesz, készüljetek fel! :)

GL-581 g 2011.05.04. 21:42:02

Volt eddig vmi izgi?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.04. 21:45:28

@GL-581 g: semmi különös random vicces feladatokat kaptak egyenként, mert folyton káromkodnak

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.04. 21:47:15

Jelentem bár nem énekeltem, én sem tudom megnyalni a könyököm.
És Szandra újabb szegénységi bizonyítványt állított ki magáról

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.04. 21:50:13

Mindenkinek hülyét kell csinálnia magából, sorsolják a feladatokat. Sok fantázia nincs benne, de azért nevettem is. Pandora jön.

Ádám szerint Dani nem vette komolyan a duettjüket. :)

Lindának közelről a kamerába a füle... bögrefej. :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.04. 22:05:10

És igen, Szandra ismét úgy használta a barnítót és az alapozót ahogy a szőrös román kamionsofőrök szeretik...a két IQ-betyár fekete lyány ismét összeszólalkozott GRoby miatt

GL-581 g 2011.05.04. 22:06:51

@mosoly73: Jaaaj, és én ezt nem látom??! :(:(:(:(:(

makijoe 2011.05.04. 22:19:20

szandra a kormeivel egyutt leraghatna a sajat fejet is. azert a nehany vegetativ kozpontert ami mukodik igazan nem kar.

tryclops 2011.05.04. 22:25:53

De semmi extra...élvezet :D

candyperfumegirl 2011.05.04. 22:30:56

Komolyan mondom, én nem értem most ezt a Pókmajom/Szent Dániel dolgot. Hogy merült fel, hogy végigcsinálnák együtt? Mikor? Miért? Beszélgetnek egyáltalán? És nem úgy tűnt, hogy csak a Pandora nagy nyilvánossága előtt előadott hazugság volt, mert amikor Korleóne rákérdezett, Dani nem tagadta ezt a lehetőséget...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.04. 22:32:35

Nos ismét kiderült pár dolog:

Linda hülye mint a segg

Szandra tud a sorok között olvasni, ez üdítő ha már a sorokat kb. senki nem tudja felolvasni

Attila sajnos a Csudapina bűvkörébe került

beacska 2011.05.04. 22:32:50

Dani nem lehet ennyire ostoba!
Szerintetek jól értettem, hogy azért áll Szandra mögé, hogy a jövő héten kiejthesse? Ez megint egy dupla v. semmi. Tiszta Levente...a marha...remélem Ádám lebeszéli!!! Ha ilyen hülye, hogy megbízik benne, menjen is haza! Mindjárt megbánom saját magamat :(((

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.04. 22:33:21

@GL-581 g: Küldjek fotót? :) Ha összeszedem magam ki tudom lopni a filmből a képet. Legalábbis ecccer már sikerült :)

@makijoe: borzasztó a körme! le van pattogva, rágva, foltokban piros. Igényes a csaj! :)

Ez a Dani meg lesz olyan hülye, hogy Szandra mögött marad? Akkor meg is érdemli, hogy Ecccerűke miatt kitegyék!

beacska 2011.05.04. 22:33:57

@GL-581 g: már megint nem? miért nem szóltál?

will 2011.05.04. 22:35:15

ez a rész jó kurva unalmas volt. Minden nap meg tudnak döbbenteni azzal, hogy képesek azt hinni, hogy 25 millióért elég labdát lökdösni a medencénél bermudában. Aki meg kiesik abból rögtön Majka lesz, szerződésekkel, ahogy ez a semmilyen Gábor gondolta.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.04. 22:35:15

@beacska: három eset lehetséges, Dani ennyire hülye, ennyire nem érdekli az egész vagy csak vetít és pontosan tudja, hogy Pókmajom ki akar vele b*szni

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.04. 22:35:34

@beacska: Úgy látom te is mérges vagy Danira ezért az ostobaságért! Orrba tudnám verni!

beacska 2011.05.04. 22:38:01

@mosoly73: el sem hiszem...méghogy megbeszélték..EZZEL??? hát nem mondták a barátai, hogy állandóan a "régiekkel" jön? ez olyan nála, mint a Trónok harcában a MÁSOK...jönnek a mások...hazamennek a régiek...

bakker!!!

beacska 2011.05.04. 22:39:11

@mosoly73: biztos baromira hiányzik neki a Kriszta...(fejcsóva-smile nincs)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.04. 22:46:30

Aliz képét feltettem a képeim közé, remélem látható, ha nem akkor bocsi, béna vagyok. :)

MaryJaneWatson 2011.05.04. 22:47:21

Szerintem Dani csak játssza a hülyét. Nem hiszem, hogy egy százaléknyit is bízik Pókban. Remélem a két nullkilométeres közül megy valamelyik. (Attilába az előbb botlottam véletlenül egy VV-s linket követve, egy melegpornó oldalon :P )

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.04. 22:50:57

@beacska: "biztos baromira hiányzik neki a Kriszta...(fejcsóva-smile nincs) "

Hazament az "esze". Kriszta segítette volna a döntőig.
Ha meg Szandrával gondolta komolyan, akkor meg nem kéne elmondani, hogy a 4es fogat osztozik a végén, mert ebből a csaj levette, hogy hiába segítené a végén, nem vele osztozna. A fiúk iránti barátságot sem helyezte előbbre magánál..., legalább mondta volna azt, így Ádám is csalódott benne. Már mondta is, hogy csináljon amit akar. Nem fogja győzködni, hogy neki mi a jó!
Szóval Dani ma elővette az ásdelmagad felszerelést! :(

beacska 2011.05.04. 22:58:16

ha Dani holnap Szandra mögé áll, ÉN kérek elnézést!
Nyilvánosan megtagadom, és mint alapító tag, nemcsak kilépek a Dani Fan Klubból, de feloszlatom, és a kihűlt helyét felhintem sóval....:((((

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.04. 22:59:29

@beacska: nem fog odaállni és nem fog kiesni sem, hidd el.

MaryJaneWatson 2011.05.04. 23:01:38

Dani álljon Alíz mögé, mikor Lacika már ott van, Alíz úgyse merné megtenni,hogy ne Danit válassza. Szandrának meg marad Attila, bár jobban örülnék, ha ő is elhúzna valahogy.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.04. 23:06:15

Szandra azt mondja az előzetesben, hogy mindenki sokkolva volt. Ez mi lehet? Valami szerkesztői csavar? Tippek?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.04. 23:07:14

@mosoly73: a pozitív lista első helyezettje védett

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.04. 23:09:54

@Benyeszke: ok, de ki lesz az a fiúk közül? Kristóf? Pont Dani lenne? Robi tuti nem.

Amúgy látszik a fotó? Sikerült közzé tennem?

Hol van Krono? Megint főz? :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.04. 23:12:34

@MaryJaneWatson: "Attilába az előbb botlottam véletlenül egy VV-s linket követve, egy melegpornó oldalon :P"

A végén kiderül valaki valóban meleg a hotelben? Biztos ő az?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.04. 23:13:19

@mosoly73: Krono biztos megint grappázik. Vagy takarít :D

Nem tudom ki lehet, de mikor máskor húznák elő a listát ha nem most? És ha Dani védett akkor legalább Pókmajomnak toll a fülébe

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.04. 23:23:31

Ez az Attila annyira egyszerű, hogy Pók se bírt semmit kiszedni belőle.

Linda meg mint egy fogmosóbögre, nagy füllel és csillogó műfogakkal. A közeliket nem kéne.

Aliz édes volt a hajával, de megint egy szó sincs róla, hogy ő vajon mit akar, kit akar?!

GL-581 g 2011.05.04. 23:54:00

@beacska: Aztakurva, ennyire gáz a szitu? :-o

MaryJaneWatson 2011.05.05. 00:10:20

@mosoly73: www.justusboys.com/eyecandy_15199-gil_adams-bel_ami_online.html Szerintem ez ő. Bár nekem ettől nem lett ellenszenvesebb, eddig is kirázott tőle a hideg. Gábort bírtam, bár tény, hogy elszürkült a végére. Kristóf viszont kezd aranyos lenni :)

Veder1 2011.05.05. 00:52:11

tök jól állt Aliznak a fonott copf, vagy csak én vagyok ilyen perverz akinek ez bejön? :D

GL-581 g a tegnapi véleményem revideálom Aliz és Korleone titkos szövetségével kapcsolatban. Ugye, az első este együtt aludtak, arról nem nagyon láttunk semmit, a következő nap meg a Don túlzottan el kezdte kutyázni Alizt. Ez utalhat arra is, hogy megbeszélték a következő naptól külön utakon játszanak, de titkos, és utolsó szövetségesként megmaradnak egymásnak. Ezzel megdupláznák az esélyeiket!

Egy gond van, egy este alatt két vadidegen ember nehezen tudna egy ilyen tervben megegyezni...

GL-581 g 2011.05.05. 01:28:51

@Vödör: Igen, pont ez a motiválatlan kutyázás volt az első gyanús nyom, amiért elkezdtem őket figyelni. Emellett ne felejtsük el, hogy anno a két szőkénél milyen szöveggel védte be Alizt Rea kiejtése után. "Rea nem volt jó ember. Aliz lehet, hogy el van varázsolva, mert ő Aliz csodaországból, de Aliz jó ember. Nagyon jó. Rea nem volt az."

Azóta csodaország vörös lakójával tök jól összespanolt Jenny, Kriszta, Niki...

Ádám pedig reflexből bevédi, vö. amikor Kristóf múlt héten a kényszerpárosítás említésére Alizt hozta fel példának, hogy milyen rossz lenne mellékerülni. Ádám rögtön riposztolt, majd észbe kapott, és elütötte egy poénnal Aliz cukin felkúszott kis karibi túlsúlyáról. :)

És amilyen fejjel néha a kamerába nyilatkozik Pocokról...
(vö. szépségverseny)

És Aliz is elég mesterkélten kutyázza Ádámot. Pl. mikor Pókmajom szobájába belépve, még a Szöszis időkben azt mondta, hogy "hallod, most rájöttem, Ádámot tényleg lehet, hogy majd haza kéne küldeni, mert ööö... ők döntik el, ki megy és ki marad." Megismételve ezzel Pókmajom szavait. Ennél helyiértékekkel okosabb ez a lány (Pókmajomnál meg dimenziókkal).

Lesz ebből még Pocok-finis. :DDD

Veder1 2011.05.05. 01:31:35

jók voltak a szerkesztők az utolsó snittel, amikor odament a Don bratyizni és a hármas egyenként magára hagyta. Sokatmondó jelenet volt...

GL-581 g 2011.05.05. 01:32:33

@MaryJaneWatson: Vááá, wazzeh, ez tényleg ő! :D
Most komolyan, ez ekkora divat újabban? VV-Jerzsy, most meg ő?
Mindegy, ettől nem lesz antipatikusabb.

Veder1 2011.05.05. 01:33:57

@GL-581 g azért, ha lenne egy ilyen titkos szövetség, Aliz nem mondott volna olyanokat az újaknak, mint a mostani rész végén.

Veder1 2011.05.05. 01:36:59

Egyébként az utóbbi hetekben már csak 1-2 részt nézek, annyira idegesít Pókmajom. De úgy látszik a végéig bent marad, a Viasatnál valakinek nagyon bejön...

GL-581 g 2011.05.05. 02:37:04

@Vödör: Szerintem meg pont, hogy de. :DDD
Végülis, nem mondott semmi degradálót, csak annyit, hogy Ádám nagyon határozott és csökönyös (fekete-fehér).

A jövő hétre pedig póktalanítást jósolok...
süti beállítások módosítása