Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x35 - Hazudni bűn!

2013. április 03. 17:00 - tedy

Fájdalmaim vannak, de nagyok. Átvertek és megtévesztettek. Kihasználták a lelkem mélyen elbújó kisgyermeki énem naivitását. A "Mi történt veled, kedves Tedy? Ki bántott téged?" kérdésre adott válaszomig azonban ki kell tartanotok a bejegyzés végéig, mert a spoilerezés a jelen korunk nyolcadik fő bűne, és hát így is van elég okom a pokol tüzén való szénné égésre. Például, hogy minden este önszántamból nézem ezt a talicskányi fikát. Na, de rizsázás helyett belevágok, hogy legyen még hely hőbörögni a végén. Mindenki kedvenc pornós Vivije hazaér az éjszakai műszakból három hasonlóan jól szituált emberi hulladékkal, majd a nappaliban instant Symbolt kreálnak kommersz zenével, pezsgővel és szexidensszel az asztalon, mindezt egészen 30 másodperc erejéig. Reddzsi (aki döbbenetesen jó fej az egész rész folyamán, szégyen bevallani, de komolyan kezdem megkedvelni) és Marci, édes álmaikból felverve botorkálnak ki a közösségi térbe, próbálják megregulázni a kis cafkát („Ti mit csináltok itt hajnalBA?) sajnos hasztalan. Szabályosan bizsereg az ember tenyere, és már fogalmazódik meg a fejében a gondolat, hogy hol és milyen körülmények között cseszné fültövön ezt a szerencsétlen, élettelen korcsot, akit szülei és barátai egyszerűen csak Viviennek hívnak.

1.jpgHa még emlékszünk a múlt pénteki eseményekre - bár hogy is felejthetnénk el a panel dzsungelben kóválygó satu részeg istenbarmát – akkor arra is számíthattunk, hogy Pumukli részegsége és csalfasága nem marad megtorlatlanul. Reggel egy statiszta néni ébresztgeti (aki zseniálisan hozza az elgyötört, szocialista, kerekes szatyrát a lábadon mindig áthúzó, minimum három macskát nevelgető, vitrinben Zsolnay mókusporcelánt mutogató, zugivó, bagós, ötvenes, egyedülálló panelprolit --> Oscart neki!), Lali ugyanis az öreg lábtörlőjén töltötte az éjszakát. Néninek csak reggelre telne be a pohár, amint Mónika megjelenik (Lali a házat eltalálta, csak az ajtót nem), máris rendőrökkel fenyegetőzik. Móni felkarolja a delíriumos Lalit, de azonnal ott is hagyja, nem kíváncsi rá már soha többet. Nem tudom, kit, mennyire mozgat meg ez a történet szál, engem speciel egyáltalán nem, szóval le is írnám gyorsan mi fog lezajlani hőn gyűlölt kis Pumuklim körül. Lali még részegen bemegy a pékségbe, Móni elküldi. Lali már aznaposan visszamegy a pékségbe egy ízléstelen virágcsokor kíséretében, Móni főnöke elküldi – haza, ugyanis ott vár rá Móni. Lali reménykedik, de pofára esik, mert Móni egészen telibe szarja, hogy a gaz Lali milyen gazzal jött hozzá. Ő nem bocsájtja meg a hűtlenkedést, kettőjük közt mindennek vége, Lali szomorú ábrázattal áll a lépcsőfordulóban, jaj, mi lesz veled, te szegény kis kófic..?! Őszintén hidegen hagy.

2_1.jpg

Tudjukkit és Táltos Paripáját egy hotel szobában hagytuk legutóbb, hála Istennek még mindig ott vannak. You-Know-Who sumákol, Szandika ugyanis nemrég kirakta otthonról, amiről frissen kefélt Pejlova (haha) mit sem sejt. Az élet azonban nem áll meg. Zsófika munkába indul, Tudjukki pedig haza, és reményei szerint felpumpált lakótársa szó nélkül visszaengedi majd. Na itt kurjantottad el apukám. Szandika ugyanis semmilyen erőszakot nem tűr meg a lakásában (semmi gáz, hogy korábban verbálisan ronggyá alázta Anikót, meg mindenféle sallereket osztogatott Tudjukkinek), ezért mikor Kristóf (juj, leírtam a nevét :O) hazatér, Szandi egy finom, elegáns, nőies mozdulattal penderíti ki a szűrét a házból. Kristóf őrjöng, Anikó meg csak örül, hogy végre talált valakit a szánalmas kis életében, aki kiáll mellette. A legjobb az egészben viszont az, hogy Zsófi erről, mint mondtam, semmit sem tud, Reddzsi viszont igen, és mikor a kis paci hazavágtat a 2 napos szex-wellness után, Lassan Megkapod a Jófej Jelzőt Reddzsi rákérdez a történtekre. Lófej meg csak fújtat, telefonál, és az a fej, amit vág… Priceless! Csináltam is nektek egy kis összevágást belőle. Valaki zabolázza meg ezt a tüzes jószágot!

3.jpg

Közben picit sem érdekes, ám annál inkább bosszantó történetek hada vár ránk a villában, mint például: Karvaly és Marcselló romantikus napot tartanak (ismét felhívnám a figyelmet arra, hogy itt még mindig senki sem dolgozik), amit, mint a jó magyar mesében, háromszor szakítja félbe a kopogni nem tudó, illemet nem ismerő, csalafinta, fondorlatos Lakótársak Szövetsége. 1. Reddzsi előzetes jelzés nélkül benyit Rita szobájába, ahol az mátkájával hempereg ruhában az ágyon, aktív mandulapolírozást imitálva. 2. Vivien, az Ostobák Nagykövete, takarítási munkálatai alól felmentést remélve először ráront a fürdőzni készülő párra, majd rosszullétet színlelve végül Rita nyakába varrja az egész ceremóniát. Rita, a mártír, megfosztva magát szerelme és a fürdőhab bizsergető ölelésétől, sebtében pakolni kezd, majd nem egész 20 perc múlva, Marci levest visz Viviennek, aki bájosan jógázik kankótól bűzlő szobájának szőnyegén. Mondanom sem kell, a turbékoló pár iszonyat pipa lesz. 3. Vivien összekapja magát, inkább félelemből, mintsem szeretetből, ugyanis az utóbbi 24 órában majdnem mindenkinél kihúzta a gyufát, kitakarít, majd kiveszi Rita nevét a jövő heti takker listáról, és magát írja be a helyére. Mindezt persze feltétlenül meg kell mutatni a gerle párnak, akik valami fura újságról beszélnek fura, tettetett izgalommal. Minden jó, ha a vége jó, Marci és Vivi kibékülnek, mert itt kurvára senki nem tanul soha a hibáiból!

4.jpg

Ahogy korábban említettem, Pej Zsófi eléggé "zabos" (nem bírom abbahagyni) Tudjukki újabb hazugsága miatt, annak villában tett látogatása során sem sikerült a felajzott pónilányt lenyugtatni. Itt ugyanis majdnem szájba veri Reddzsit (addig kell ütni, amíg meleg…), aki ezt egy jelzés értékű sallerrel viszonozza, kezd a lakás átváltozni egy bivalybasznádi útszéli csehóvá, majd mikor a két harcias kiskakast (a biszexet és a nőverőt) lehámozza egymásról Zsófi, Tudjukki a paripa szobájának lágy ölében bevallja, hogy ő bizony Anikó fejét a falba verte volna. Mindezt egy hosszú és funkciótlan vita során teszi meg, melynek végén Zsófika közli vele, hogy mától undorodik tőle, most volt az a pillanat, hogy akkorát csalódott benne, hogy nem tudja elmondani! Kristóf reakciója: „Tényleg? Nyolcadjára?” És a kérdés jogos! Tudjukki első értelmes mondata az elmúlt 35 rész alatt. Kristófot kitessékeli a lakásból, majd Táltos csendesen sírdogál tovább a szobájában.

5.jpg

Később, Reddzsi tanácsára, erőt vesz magán, és sutba dobva büszkeségét, felhívja Anikót, hogy jöjjön ide, és ugyan mesélje már el, hogy mi is történt azon a sötét éjszakán. Anikó eleget is tesz a meghívásnak, bár az erőltetett döbbenet kiül az arcára, hogy miért citálták őt ismét a törzsi tanács elé. Az erőszakos tettről először vonakodva beszél, de később elmesél mindent. Dzsó és Reddzsi aggódást színlelve, talán némi ingyen pornó reményében, vetkőzésre szólítja fel Anikót, de az csak a karján mutatja meg a sminkelt zúzódásokat, amiket Tudjukki okozott neki. Mindenki bepöccen, Dzsó szerint ez már nem a Anikó problémája innentől (hát ki másé??), majd a kis csipet csapat védőosztaga felkerekedik, és elindul szétkapni a kis asszonyverő köcsöggyerek fejét. (Megj.: Zsófi a szentenciájában közben megemlíti, hogy most már hisz Anikónak, hiszen ilyen helyzetben már szerinte nem túlozna. Ez a lány annyira sötét, mint az anyaföld.)

6.jpg

És innentől kezdődik az elején említett fájdalmas, neurotikus rész... Engem átvertek. Titeket is. Felizgatták az sorozat iránti érdeklődésem gyenge kis nemi szervét, majd kielégítetlenül magára hagyták. A pénteki részben ígért verekedésről beszélek, bizony. VEREKEDÉS. Definiáljam? Beverni Kristóf pofáját. Hogy hulljanak ki a fogai. Tépjék meg, rúgják herén! Agressziót ígértek! AGRESSZIÓT! Ehelyett mit kap a néző…? Végignézi ennek a szánalmas kis bagázsnak egy újabb szánalmas kis 45 percbe zsúfolt napját, és nem az elején, nem a közepén, hanem kitaláljátok? Igen, a rész végéből kapunk nagyjából három és fél percet, és már szinte remegsz, hogy mikor látsz egy kis izgalmat ebben a lapos és erőltetett miliőben, és mit történik? Na mi? A világon SEMMI! Odamennek hárman, Dzsó, Gabi meg Reddzsi (már itt gyanús lehetett volna, nőt nem vinnének verekedni), később benyihog Zsófika is, olyan 5-10x oldalba lökik Kristófot, diszkréten kirúgatják a munkahelyéről, majd hazamennek. Az agyérgörcs kerülgetett, egész húsvét alatt erre vártam (jó, azért nem, de nagyon felbosszantott)! Mindenki ismeri ezt a húzást a sorozat készítők Almanach-jából: mindig a legizgalmasabb résznél kell abbahagyni! Ez eddig oké, már 5 évesen is képes voltam feldolgozni, amikor az Aladdin úgy ért véget, hogy csóringer gyerek lóg valami szakadék felett, nem tudjuk, hogy most életben marad-e vagy sem, de kivártuk a következő vasárnap reggelt, és megkaptuk a várakozásért a jutalmat: izgalmat, akciót, szenvedést, sírást majd örömöt. És most mit kaptam? Egy lópélót az orrom alá, tessék, hülyegyerek, nézzed csak a szenny műsorunkat, úgyse fog benne történni soha semmi! Hát köszi.

7.jpg

A következő részben amúgy valami random vacsi után (ahol Lalinak pisilni fog a popija a wasabitól) Gabeszt szexuálisan az ágyra dönti Szandi, de nehogy beleringasd magad abba a hitbe, hogy itt szex lesz! Amekkora trógerek a készítő, az este nyolc órási műsorsáv miatt csak a Ki nevet a végén?-t fogják koptatni.

28 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

trollollol 2013.04.03. 19:00:35

Ja, és Regitől is jött azért egy csoda: "van kép a bőrödön" :)

beacska 2013.04.03. 20:14:12

nekem már akkor gyanús volt, amikor megláttam, hogy 3-an mennek 1-et verni, hogy itt biz'a nem lesz zakó...mi lett volna a magaslatokkal, ha Joe ÉS Gábor jó alaposan eltángálják Kristófot...kááár...ment volna csak Joe...:(...

az mondjuk nem derült ki, mit is akartak, sajna. Legalább nyögték volna be: "meg ne lássunk még egyszer a csajOK közelében"...nem sikerült értelmet adni az akciónak...:(

noelisha 2013.04.03. 21:32:38

Na de most miért hanyagolják a Joe+alkesz-drogos lánya szálat? Engem az is érdekel!

Szerintem is Regi a legszimpatikusabb szereplő benne, de az ő szókincse is szegényes. Pofákat vágni viszont mindegyik tud :D

Bicepsz Elek77 2013.04.04. 02:30:06

Ezen rohogok. A csavok epp b.szasra keszulnek, erre Regike beront es elsompojognak. Ha velem lenne ilyen, ugy vagtam volna ki a kiscsajt, minta macskat uriteni!!!!!!!!!!!!

Bicepsz Elek77 2013.04.04. 02:46:10

Nem tul polkorrekt
:-DDDD

Bicepsz Elek77 2013.04.04. 03:01:41

Azert a Kristof "jo arc". Vinne a sorozatot. Remelem felbukkan meg!!!

mézescsók 2013.04.04. 12:22:33

Amúgy mi a konkrét probléma Kristóffal?
Az ilyen bulák, mint Anikó és Zsófika, kb. azt kapták tőle, amit érdemelnek. Azt a nőt lehet kihasználni,aki hagyja magát, sőt - főleg Zsófi - elvárja. Anikó legfeljebb egy hangyf...nyival "értelmesebb". Mit várt? Elég rendesen elébe szaladt a dolgoknak.

lac64 2013.04.04. 14:32:59

@mézescsók: "Mi a probléma Kristóffal" Konkrétan az, hogy addig kedves, amíg akar valamit, de ha nem jön össze, akkor akár egy nőt is összever. Vagy ez téged nem zavar?

beacska 2013.04.04. 14:45:08

@mézescsók: Kristóffal kb. az a baj, hogy egy pöcs. Nem csak a csajaival való viselkedésben, hanem a többi emberrel is. Ez már akkor kiderült, amikor Zsófinál húzta meg magát egy pár napig. Csodáltam, hogy Joe AKKOR nem nyomott le neki két sallert, amikor úgy viselkedett a lakásban, mintha a többieknek megtiszteltetés lenne, hogy együtt lakhatnak vele. Adhatnának egy mélylélektani elemzést róla, vagy egy családi háttér képet, hogy mitől ilyen öntelt :)...vagy nem is...ne adjanak...

Bicepsz Elek77 2013.04.04. 16:44:40

@beacska:
Na ja. Nagy az ego, de rovid tavon ez bejon a noknek sok esetben. Azert az tetszett, hogy elkuldte a fonokot is a kurva anyjaba, meg, hogy nem volt polkorrekt. Persze a valo eletben biztos lekevernek en is neki, de azert ez csak jatek (gondolom jol megirt resz). Szerintem ez a kulfoldi adokon biztos nem igy ment volna le, de a musort azt feldobta kemenyen!!! Gabikat meg jol elverte (rola egy regi sztori jut eszembe,amit Gyilasz meselt el, mikor egy ruszki katona megeroszakolt egy not(meghozza odahaza), akit megakart vedeni egy tanar(na ez lenne a Gabor), azt viszont ugy pofan vagta, hogy belehalt. Halalra iteltek, de aztan kegyelembol kikuldtek az elso vonalba, ahol sok kituntetest szerzett).

Na de ez kell itt a nepnek: Torrente, Machete es ilyen tipusu filmek!!!!!!

beacska 2013.04.04. 20:44:19

@Bicepsz Elek77: nekem ebben a részben Kristóf egy kicsit sok volt. ENNYIRE idióta módon még sosem viselkedett. igaz, Zsófika is elmondta vagy 3*, hogy büdös cefre szaga van, de én inkább arra tippeltem, hogy be volt lőve. Még az is lehet, hogy kiderül...bááár nem hinném, úgy nézem, ezt meghagyják Vivinek és Hannának.
Munkahelyen épeszű ember nem viselkedik így. És eddig Kristóf sem. Azt meg nem hinném, hogy megviselte a szakítás Zsófikával, meg hogy kirakta a Szandi, mert ez már ezelőtt is előfordult vele, mégis vigyorgott, mint a vadalma.

vénkujon 2013.04.05. 00:20:49

de bazdmeg. én nekiláttam ennek a szarnak, de ez nem igazi. nebassz. ti halomba úgy gondoljátok, hogy ez igazi, vagy mi a a fasz? :O
vagy ez itt valami szakkör?

OdettésaMacskák 2013.04.05. 08:38:30

hát ez valami iszonyat király volt :D

nyuszibusz 2013.04.05. 09:46:11

gyűlölöm azt a szót, hogy panelproli. Kövér László találta ki és ritka aljas kifejezés

mirigy187 2013.04.05. 09:59:44

@vénkujon: Én csak a bemutatókat szoktam látni de nem értem, hogy emberek hogy nézhetnek ilyet és még vitatkoznak is ezen :) Mondjuk a retekklubbon három műsort nézek, híradó, dr csont és mentalista minden másra ott az axn. Ja mielőtt lehurrogna valaki csak a cím miatt néztem ide be :)

Ingyom-bingyom Tálib (törölt) 2013.04.05. 11:18:30

@nyuszibusz: nem ő találta ki, baloldali termék, bár szeretik elhallgatni ezt az apróságot. Kövér persze ettől függetlenül olyan, amilyen.

beacska 2013.04.05. 12:00:20

@nyuszibusz: @Ingyom-bingyom Tálib: én ezt a szót már gyerekkoromban is ismertem. Nem vagyok mai csirke, maradjunk annyiban, hogy az az "átkosban" volt. Lehet itt szidni a jobbot, a balt, de ez a szó már akkor létezett, amikor csak egy oldal volt M.o.-on. Tán a Hofi is használta?

mézescsók 2013.04.05. 12:17:45

@lac64: Az agresszió minden fajtáját utálom, irányuljon bárki vagy bármi ellen. Ebből a szempontból tehát természetesen elitélem Kristótot. Másfelől viszont Anikó elég rendesen kihúzta a gyufát és néhány ember biza gyakran kihívja maga ellen a sorsot.
Ha jól emlékszem, de most visszaolvasni nincs kedvem, Anikót azután répázta meg Kristóf, amikor Zsófival versenyben ekézték Őt a kéjlak2-ben. Eddig a sztoriban mi is történt köztük? Anikó Zsófinak rendre pocskondiázza a srácot (megérdemelten egyébként), de csak a hülyének nem jön le, hogy dugni akar vele. Amint erre az első alkalom adódik, így is lesz. Anikót kivágják a kecóból (ugyancsak megérdemelten), Kristóf befogadja (az előzmények ismeretében nyilván nemcsak karitatív szempontok miatt). Anikó anélkül, hogy bármiért akár egyetlen grandot is fizetne, mindenbe beleeszik, beleiszik, hordja a cuccaikat, közben nyafog és igen nagy a pofája. Majd miután Kristóf már megvolt, szörnyű bűntudata támad és ellene fordul. Vajh, miért?
Szerintem egyébként a srác már nemcsak azért nem kell neki, mert már megkapta (nőkben is vannak ilyen típusok), hanem azért, mert új - immár "foglalt" - jelöltje van: Marci. Bármibe fogadok, hogy Ő lesz a következő áldozat. Joe erős személyiség hozzá képest, nem tudná becserkészni, Lali lúzer minden szempontból, Gabi nem elég sármos neki és túl egyszerű. Marad tehát Marci. Esetleg a fotós Nánási. És nem esélytelen Szandi sem, sőt.
Tudom, hogy hosszú voltam, de ilyen előzmények után én sem kedvelném Kristóf helyében, bár nem ütném meg.
A pasiról nem állítottam, hogy jellemóriás. És mivel állatot sem ütök meg, nemhogy embert, a pofon nem tetszett. De ha a másik oldalt nézem, akkor el tudom képzelni, hogy megtörténik.
És még valami: vannak emberek, akiknek nem érdemes megmagyarázni bármit is, mert meg sem hallják, nemhogy megértenék. Anikó ilyen karaktert játszik. Szerintem.

mézescsók 2013.04.05. 12:28:31

@beacska: Persze, hogy pöcs.Mint a korosztálya jelentős része. És azonkívül, amit otthonról mintaként hozhatott, sajnos a nők teszik ilyenné ezeket a típusokat. A Zsófikák és az Anikók.

beacska 2013.04.05. 13:00:54

@mézescsók: Anikó és Marci már megvolt. Régen is, és "most" is. Ha nem tágítják a szereplők körét, Anikónak lassan csak Lali marad :) de szerintem fogják

mézescsók 2013.04.05. 13:18:10

@beacska: Nem nézem rendszeresen, a Marcis affér kimaradt.
Szandiban látok még potenciális jelöltet, de kizárólag akkor, ha már foglalt. Ha nem, akkor tényleg muszáj lesz hozni még néhány albérlőt. Kár, hogy nem családi házban van a kéró. Új szereplő - házbővítés. Aztán jöhet a ráépítés.

beacska 2013.04.05. 13:23:37

@mézescsók: :)
szerintem Szandi nem lesz biszex. Arra ott van Regi karaktere. Nekem az a gyanúm, Szandi már nem is lesz sokáig...

mézescsók 2013.04.05. 14:03:08

@beacska: Bevallom őszintén, amikor Szandit emlegettem, akkor a Vv jutott eszembe, akivel mintha kényeztették volna egymást kicsit. Meg persze ez a Szandi hasonlóan nagydarab, szilokonos műnő, akit a vakolat tart össze.
Regi tényleg több eséllyel kecsegtet ebből a szempontból, de a sorozat legnormálisabb szereplője. Eddig. Szerintem. Ami persze nem zárja ki a biszexualitást vagy a teljes leszbit.
Meglátjuk.
Kellemes hétvégét!

kozi001 2013.04.05. 14:19:00

@mézescsók:
Mi a probléma Kristóffal?
Talán csak az h egy 48 kilós lányt a plafonra felbaszni nem menő...

Anikó nem hangyaf*sznyival értelmesebb faék Zsófikánál, akinek kb annyi esze van, mint egy marék lepkének!

kozi001 2013.04.05. 14:24:22

@mézescsók: Azért nem kellett neki Kristóf, mert bűntudata volt h egyszer részegen hagyta magát neki. Minden baj ott kezdődött amikor a wannabe Casanovával kezdett.
Az h hozzáment lakni az a minimum h törlesszen miután kvázi miatta rúgták ki az albiból!

Egyébként nem kell aggódni lesz még Kristóf karaktere csak most jegelik egy időre miután hárman mentek (vállveregetés helyett) felpofozni...

egyemakisszíved 2013.04.05. 18:21:45

@mézescsók: Nem értem, a megcsalás vagy annak veszélye miatt miért mindig a harmadik felet okolod? Próbáld meg elcsábítani a hűség szobrát! Maximum ollóval tudod levágni róla a gatyáját. Ha velem ilyesmi történne, először magamat okolnám, aztán a páromat. Mit csináltam rosszul, mit nem vettem észre? Mi történt valójában, mikor kezdődött? Mi hiányzik, mi volt túl sok? Elvégre mi vagyunk kapcsolatban egymással. A 3. csak hab a tortán, ha nem az adott személy lenne, hát lenne más. Mit kéne szegény Anikónak csinálnia? Tűnjön el a föld színéről? Minden független, csinos nő potenciális veszélyforrás? Nem mozdult rá egyik pasira sem, azok mozdultak rá.

mézescsók 2013.04.08. 16:01:18

Bocs, hogy ilyen későn reagálok, de másirányú teendőim elszólítottak a gép mellől.
@kozi001:
1./ Irtam, hogy semmilyen agressziót nem tolerálok. Ettől függetlenül vannak egyedek, akik képesek ilyesmit kiváltani másokból.
2./ Legyen: nem hangyaf..., hanem tücsök. A karektere annyival "több" Zsófiénál, hogy jobban fejezi ki magát. Ettől még nem feltétlenül okosabb. Ld. baráti(?) konfliktusait, tehetetlenségét munkaügyben (ha van munkája, akkor ott, ha nincs, akkor a keresésben), hatalmas egóját, holott csak úgy bír létezni, ha valaki áll mellette, akit kihasználhat, stb.A sztoriban eddig még mindig mástól várta azoknak a problémáknak a megoldását, amikbe önként mászott bele: keressenek neki munkát, adjanak szállást, kaját, piát és mindent. Ragozhatnám még, de minek. Én ilyennek látom, egyetérteni meg nem muszáj.
3./ Bizony, minden baja ott kezdődött. Hogy részeg volt? Hja, az más!!!

@egyemakisszíved: Nem ugyanarról beszélünk. Te a párkapcsolat alakulását elemzed, miért lett olyan, amilyen. Ezt én szóba sem hoztam. Én arról beszéltem vagy legalábbis akartam, hogy egy párkapcsolatba beszállni, legyen az bármilyen (jó-rossz, alakulóban lévő-széthulló, mély-felületes, stb.) van-e ízlésem beszállni? Nincs. Akkor sem kezdenék a barátnőm pasijával, jegyesével, férjével, szexpartnerével, ha megdöglenék érte. Mert az övé.
Ha másnak ehhez van gusztusa, legyen. Nekem nincs. Az meg végképp nem mentség, hogy ha nem én jövök harmadiknak, akkor meg majd jön más: Huhhh...
Anikó ne tünjön el a föld szinéről, de rázza meg magát és kapjon észbe. Nem hiszem, hogy Bp-n Kristófon és a lakótársain kívül mást nem ismert, akinél megalhatott volna pár éjszakát. Hogy munkát találni nem könnyű, az tény, de 1-2 órás keresés után reménytelennek tartani? Az pl. jó ötlet, hogy megszondáztatni az ismerősöket, tudnak-e valamilyen lehetőségről, de csak tőlük várni a megoldást? Ha valahol helyet kapok, akkor nem használom más holmiját, nem iszok a poharából (a fenébe, hát itthon sem csinálok ilyet!), nem eszek bele a kajájába és bármilyen geci is volt az illető, de hozzám képest mégis főbérlő, nem rugatom ki, hanem én cuccolok el onnan, de gyorsan. És még ezt is ragozhatnám, de momentán kevés az időm.
Ne minden független csinos nő potenciális veszélyforrás, csak aki az akar lenni. És ne tünjön el a sorozatból sem, mert unalmasabb lenne nélküle.
süti beállítások módosítása