Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csajok 2x09 - On All Fours

2013. április 03. 13:00 - Chat Géza

Ez már igencsak a finish line, úgyhogy rá is kapcsolunk a történésekre.  Valami szar Sandra Bullock filmről hazamenet, Adam és újdonsült nője megkonzultálják, hogy is legyen a baszás, már bocsánat, de így történt. A nő érzéki perceket szeretne, ami nem Adam asztala, de a jó képességű lány kedvéért bármit. Jöjjön az a missziós póz, nincs is annál jobb. Míg ezek itt pásztoróráznak, addig Hannah pofonért áll sorba főnökénél. Idegesen huzigálja nagyibugyiját, mert az csak felcuppant a bélbolyhokig szegényemnek – ez egy ilyen gusztustalan rész lesz – míg végül bebocsátást nyer a mahagóni asztallal plafonig stócolt főnöki irodába. Na, amit írtál az nem rossz, hanem úgy szar ahogy van. Hannah nem érti, hogy mi van, inkább szűzies életére fogja az írói válságot. Az igazgatót nem hatja meg, hogy Hannah lett a remete lány, csak írjon végre valami emberi mennyiséget.

1.jpg

Marnie csúnyán bebukja az ebédet Charlieval, mert az pont elfelejtette a sajtos makaróni köré összpontosult légyottot, de mentségére legyen, nézettségi csúcsot döntött a weboldaluk. Na, ne bassz. De igen! Ennek örömére, ha a napi betevő ebéd már úgysem esedékes Marnie bulldog arcát elnézve, inkább az esti hepajra hívja el. Jön is, majd csak figyelje meg. Hannah munkás hétköznapjába is belepillantunk. Ül a földön, előtte a Macbook, seggen csúszva szeli át a szobát, hogy levadássz az asztalról a bödönnyi olívabogyót, majd egy másik irányt becélozva, egy kisebb gerendát állít a seggébe. Sebaj, kis hiszti tán kiműti az idegen testet a szervéből és módszeres tisztálkodásba kezd, minek végeredményében agyig sikerül feltolnia a fülpiszkálót. (Na, bazmeg ez volt az eddigi leggusztustalanabbul fájdalmas jelenet.)

2.jpg

Már megy a bularázás a Charli féle gettópartin. Meg is érkezik az alsó középosztálybeli haveri kör Ray, Shoshanna és Marnie. Ray kérés nélkül adja a maga spúrgeci formáját és szinte könyöröh, hogy akadjon a bárpulton, egy három órája megszellőztetett, húgy meleg dobozos Kanizsai. Amíg Ray pancsolt szeszért kajtat, addig Shoshannának pont van ideje azt mondani Charlienak, hogy böszme jól néz ki, na nem azárt, de nem bánna egy karikát az aranytestű istennel. Marnie kicsit ráfeszül az énekes karrierjére, most bedobja magát a mélybe. A rezidens DJ-nek odaadja a korongot, hogy sebesen tolja be a hifibe, merkülönben bajok lesznek. És már kezdődik is. Marnie saját szerzeményétől senki sem baszódik hanyatt, még egy kósza Cee Lo Green se verekszi át a tömegen, hogy mentorálja a szerencsétlent. De jön Charlie és berángatja az irodájába, hogy mi volt ez a förtelem, mire még szép, hogy egymásnak esnek. Ilyet még nem látott a soft pornóipar se, a totálba mutatott felnőtt birkózás meg pláne, hogy a szerelmesek két iMac között heftülnek.

3.jpg

Hannah balfaszmód történő fülpucolása után, kicsit leápolják a kórházban. Leszarom Doktor Úr csipkelődős beszólásait maga mögött hagyva, Hannah már haza felé baktat. A szálak itt futnak össze, ugyanis Adam meg pont egy jópifizós estén van újdonsült barátnőjével, mikor kimegy egy kis fliss levegőért és bazmeg pont Hannahba botlik, mert Brooklyn baszki egy zacskó szotyi, olyan kicsi. A kínos találkozás után Adam jobb híján felhagy az alkoholizmus elleni vívott ádáz küzdelmével és mocsár részegre issza magát, mert ez adja majd a fűszert az estét megkoronázó mellre élvezéshez. Adam megpörgeti barátnőjét, épphogy vonatozni nem állnak be, minden fasza. Az otthon melegében előbukik Adam gálája és a beígérteknek megfelelően, nem finomkodva küldi meg barátnőjét. Na, eddig tartott a love story.  Adam igazi énje nem túl baráti a lánynak, úgyhogy letörölve magáról Adam hagyatékát, köszönve a hozzá való nincs mit, megy anyuci szoknyájához búfelejteni.

4.jpg

Hannah egymagában áll a fürdőszbában és csak betuszkolja a másik fülébe is azt a nyamvadt fülpiszkálót. És vágás. Vagy belehalt a hülyeségbe, vagy nem. Nem lehet tudni. Jövő héten ÉVADZÁRÓ részre tessék készülni. Százas zsepi, hányóvödör, bármelyikre szükség lehet. 

Egyéb érdekességek a sorozattal kapcsolatban, itt olvashatók.

A Csajokról a comment:com-on:

Címkék: csajok
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása