Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x33

2013. április 02. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van.    

Újabb hét kezdődik a maratoni hosszúságú, néha rém unalmas, máskor meg kifejezetten szórakoztató Kamionosok és Kurvák buli történetében, ahonnan legutóbb két törzsgárda tagot vágtak ki. Ezen a héten várhatóan két faszi jön majd, már ha a készítők tartják magukat a kőbe vésett vetésforgóhoz. Ha Nikinek szerencséje van, legalább egyiküknek olyan csudafarka van, mint a Sógornak volt, mert szegény királyné a királytól aztán hiába várja a pélót.

A T69-es szűzies fehér nadrágkosztümben vagy mi a lófaszban konferál, a csípőcsapágyak vélhetően kopásnak indultak, mert nem nagyon forog és nem is áll már fel, a távoli képen a feje meg zavarba ejtően nagy a testéhez képest. Két új játékos érkezik, hatalommal a kezükben, na ennyit a csudafaszról, még ha az lenne a markukban, ugye. A reggel Jacko egyik slágerével indul, Niki ütemre masszírozza a szilikont, a többiek alszanak, mondjuk a király Krisztus-pózban, a fején párnával is kiválóan érzi a ritmust, ezt végtagjai ütemes mozgatásával jelzi - kis szépséghibája a dolognak, hogy Michael Jackson annak idején nem arra a ritmusra írta a nótát, ami a királyban kattog most, mint egy elbaszott metronóm.

A popsláger megihleti a többi lakót is, ha soha többé nem látom Prosztót és Alízt táncolni, már az is kibaszott késő lenne, és akkor a léggitározó, és muzikalitását kalózkendővel turbózó Kristófról még nem is beszéltem. A királyi pár is csatlakozik a reggeli táncikáláshoz, laza mindkettő, mint a rigalánc. Gábor kedvesen érdeklődik Nikitől, oszt meghúzott végre a király? Niki sóhajtásába Juan ablaka is beleremeg, pedig direkt nem a mödansziéra néz, ha te azt tudnád, Gábor, milyen jó lenne, ha a Sógor csudálatos hímvesszeje itt lenne kéznél. A királynak is kevesebb lenne a gondja, mondja, annyi pia nincs, hogy megmásznám. Ez biztos jól esett Szilikonnak de hát a királyok már csak ilyenek. Mondja is a kamerába, hogy az esték egyre nehezebbek, és rá akar szabadítani valakit Nikire, mert nem bírja már idegekkel a sárlást.

Isaura hozza a csillogós üzenetet, Detti olvas, hibátlanul, azt hiszem ő az első, aki ezt a nem mindennapi feladatot abszolválni bírta, innen is gratula. Új vendég jön, mégpedig Laci, a 19 éves, általában szókimondó és vidám fiú, aki elájul a magas, csöcsös nőktől, és Fluor Mizu című dalára vonul be, illetve játszik előtte egy sort a habokban, vágóképért. Kap küldetést, titkosat, és nagyon gecit. Mivel az újoncoknak nem sok esélye van a bebetonozott lakókkal szemben, segítenek rajta: beszéljen minden nővel a hotelben, és válasszon egyet, akit elvisz randizni. Akit választ, az onnantól az ő párja, a faszija meg megy a levesbe, azaz haza, esetleg a kolumb gerillákhoz kokaint csomagolni. Laci nem nagyon tud olvasni, és nem látja át azt sem, hogy ez a feladat első számú közellenséggé teheti pillanatok alatt.

A fogadtatás óvatosan hűvös, a király szerint a napnak nincs vége, jön még ide valaki úgyis, vagy fiú vagy lány. Hát igen, harmadik lehetőség nincs, hacsak el nem vitte a Viasat Terry Blacket Kolumbiába, ugye. Alíz szerint Laci gyerek még, habár a testfelépítése jó. Ezt Műfog is megerősíti, a mosolya azt sejteti, hogy akár rá is ugrana a babahájjal fedett kockahasra. Prosztó a kamerába nyilatkozik, a bal szeme bedagadva, vagy megverték, vagy megcsípte egy darázs, vagy kibaszott másnaposan zavarták be interjúzni, ezt egyelőre nem tudom még eldönteni. Laci wakeboardozik és kondizik, ez szimpatikus Daninak, a király meg felajánlja, hogy körbeviszi, ami abból áll, hogy a nappali üvegasztala mellett tesz vele egy kört, és közben röhög. Vicces kedviben van az uralkodó máma. Laci annak örül, hogy a macsókkal edzett egy sort ebéd előtt, örüljünk vele mi is.

A tesztoszterontúltengéstől menekülő nőegylet Lacit tárgyalja ki, az első benyomás alapján a veszélytelen kategóriába sorolják, hát, nem sok értelmet látok csillogni a szemében én sem, Pókmajom két pillanat alatt levadászná a csudapina+csáprágó kombóval. Niki szerint Laci gyenge. A király Lacinak odaadja használatra Nikit, maradványértéken visszaveszem, mondja. Kristóf a küldetésről faggatja az újfiút, majd ez abbamarad, mert az udvar napfürdőzni indul, üvölt valami diszkósláger hozzá, nehogy jól érezzük magunkat. Műfog és Pókmajom a terasz összehányt sarkában dumálnak, Műfog szerint Pókmajom megpróbálta kicsomagolni, ezt kétlem, már láttuk az milyen, amikor teszem azt Jászkarafaszajenő leghíresebb lakója levette magról a párducmintás alsóneműt.

Kristóf a napozás után Dettivel közli, hogy neki nem egyszerű most, hiszen elment a bizalmasa, és eleve kurva nehéz Dettivel beszélni. A kalózkendő sem segít Kristófon, pedig. Csak annyit kér, hogy ha a másik le akar lépni, két nappal előtte szóljon neki, hogy legyen ideje Alíz mögé beállni. Műfog Prosztóval hentereg az ágyban és Pókmajmot kutyázzák, az meg éppen Detti fejét tömi, Műfog rejtett pszichopata, mondja, de engem nem tud kiejteni. És előveszi az idióta énjét, gonoszságokat emleget a kamerába, ez szánalmas és unalmas. Hirtelen este lett, Dani a genetikusok legvadabb rémálmaiban előjövő segg tulajdonosát sirató Kristófot vigasztalja, de a Lassúbeszédű nem akar beszélgetni, mert nincs kivel. Depis, na. Dani is, de annyira nem, lusta mozdulatokkal szúnyogokra vadászik a vállán, bár Bigfootot ő is siratja a maga módján.

A király jő, majd Niki, Kristóf pedig benyögi, hogy a végén, ha így négyen maradnak, akkor osszák már ugyan el a 25 miskát, ez az egyetlen üdvözítő megoldás. A király a kamerába azt mondja, hogy ja, miért is ne, ő tartja magát ehhez, ha már megígéri, és ha nyer, akkor Dani jól jár, és Kristóf sem fog panaszkodni. Nikiről nem esik szó, miközben a zenei szerkesztő a Pink Floyd Money című nótáját tolja be. Odalent Juan levelet hoz, buli lesz ma este, Lacit ünneplendő. Mindenki felvillanyozódik, ha pia kerül a közelükbe, az nagyszerű szórakozást ígér.

Miközben öltözködnek, a tengerparton megjelenik egy Attila nevű fiú, akinek csapottabb válla van, mint Woody Allen és Farkasházy Tivadar szerelemgyerekének, és kísértetiesen emlékeztet a fiatal Sándor Tamásra, a DVSC egykori kiválóságára, ezt illusztrálom is legott, balra Attila, jobbra Tobe. Ugye. Baristaként dolgozik Budapesten (faszom a barista, kávét főz), jól akarja magát érezni, ami nem fog azonnal menni, mert kap egy feladatot: nem simán bemegy, az ajtón, hanem be kell állnia a pultba, kolumbnak tettetni magát és nem lebukni - sőt, egy csókot is szerezni az egyik nőtől. Ez geciség, Danitól vagy a királytól szerintem hamarabb kapna, de mindegy. Ha a csók megvan, a megcsókolt lánnyal összeköltözhet, annak párja meg mehet a szingliszobába. Ha ez összejön, megeszem az egeremet.

A népnek kb. negyven másodpercbe telt, hogy rájöjjenek a turpisságra, Kristóf konkrétan meg is jegyzi, hogy ő az új lakó. Ennyit az álcáról, bár Attila fenntartja a látszatot, és összeszorított szájjal tölti a koktélokat és sz istennek nem szólal meg magyarul. Pókmajom mászna rá elsőként, Kristóf viszont ésszel fél, és azt sejti, az újfiúnak küldetése van, szótlanul kell tűrnie az inzultusokat. Levelet ad Kristófnak, valamelyik szadista szerkesztő karaoke berendezést helyez üzembe, és énekelteti őket, olyan ez, mint amikor a bolondokházába bedobnak egy csörgőlabdát. Tankcsapda, Soltész Rezső, Beatrice és Varga Miklós van terítéken, a produkciók minősítésétől inkább eltekintenénk, legyen elég annyi, hogy inkább Alíz táncikálását nézem reggelig, csak soha többé ne halljam Gábort énekelni. A király szerint ez az igazi bulizás, nem az, hogy agyhalottra issza magát, mint egyesek, és most mindenki Nikire néz.

Miközben Dani és a király leginkább egymás seggében lóg, a pultnál rögtönzött antropológus-szakkör alakul, és a kolumb férfiak szemszínéről folyik magasröptű diskurzus, de hát kék van neki, mutat vádlón Műfog Attilára, kurvaisten, hogy nem kolumb. Alíz is a szemszín miatt inog meg, Pókmajom pragmatikusabb megoldást választ, odalép Attila elé, és kimondatja vele a szívesen szót, amit hallva üvöltve röhög, ez magyar, basszátok meg. Attila majdnem lesmárolja, ehhez szuggerálja kicsinyég, de nem eléggé, mert Pókmajom kibújik az igézésből. Nem Attila estéje ez, le is bukott, nem is csókolt, mondjuk legalább egyedül aludhat a szingliszobában, ami nem feltétlenül hátrány.

A szerkesztők végre megunják Attila szenvedését, és Juannal levelet küldetnek, lebuktál, nem smároltál, elég volt. Bemutatkozik, Attila vagyok. Prosztó és Detti a kamerába döbbenten nyilatkozza, hogy ők nem is sejtették, hogy a pultos magyar, nem mintha mást vártam volna. A király örömmel fogadta, hogy nem sikerült Attila küldetése, és reméli, nem kap másikat. Attila szerint azért bukott le, mert annyit ittak ezek a nyomorultak, hogy nem tudott odafigyelni a feladatra. Az ő idegenvezetője Detti, de Pókmajom is rápusztul, mert be van baszva. Attila kedvesen közli vele, hogy majdnem lefejelte a pultnál, mert felbaszta az agyát, ezt Pókmajom meg sem hallja, és máris kiveti a hálóját, zavard haza a régieket, és itt maradsz. Ha nem, kicsinállak. Bemutatkozás, wtf?

Odalent egyre alacsonyabb lesz a lakók alkoholjának vértalma, ez a végtagok akaratlan rángatásában (tánc) és artikulátlan üvöltözésben (ének) csúcsosodik ki, a klasszikus neandervölgyi feelinget csak Dani és a király násztánca szakítja meg kis időre. A pultnál a hangulat a tetőfokra hág, ami az Éden hotelben általában azt jelenti, hogy nők egymással smárolnak, a férfiakkal meg százazbaszást imitálnak, s lőn, Niki elkapja Alízt egy fordulóra, amiről a vörös azt nyilatkozza a kamerába, hogy a kíváncsiság hajtotta kétségbeesés szülte, de Niki nem állt le az istennek se. Nem hát, megint olyan mozdulatokkal esett a szájnak, mint egy imádkozó sáska a párjának, és csak azért nem szaggatta le Alíz ajkát a fejéről, mert nem az ő plasztikai sebésze varrta oda, hanem a természet.

A háttérben Műfog a mödansziéba veti magát, Prosztó meg utánaugrik, smárolás céljából. A projekt sikeres, sőt, a felső is lekerül a pókerosztóról közben, amit Prosztó, a született úriember ki is basz a vízből a picsába, hadd ugorjon ki félmeztelenül mátkája, nem mintha ebben a töketlen bagázsban bárkit is meghatna egy pár csöcs (közben Dani és a király tangózik a háttérben). Niki int egyet elegánsan Műfog irányába, gyere, oszt smárolj velem, hé! Prosztót ugyan senki nem hívta a buliba, de megy magától, és édeshármast rittyentenek, amiből csak azért nem lesz kúrás a pulton, mert Juan jó érzékkel elpakolta az összes italt.

Pókmajom és a király nem vesz részt ilyen léha mulatságokban, inkább a terasz hányásmentes négyzetcentiméterjein folytatnak taktikai diskurzust, a király azt hazudja, hogy nem küldött haza senkit a hotelből, a Pókmajom meg puncsol neki részegen, a lábán olyan cipővel, amiben magára valamit is adó nő eltemetni sem hagyja magát. A király önfeláldozásról beszél, ha nekem mennem kell, hogy a pápa megmeneküljön, akkor megtenném. Bolond ez, bazmeg.

Prosztó felrángatja Műfogat a szobába, és ugyan a csaj heves ne! kiáltásokkal fogadja Prosztó meredt hímtagját, csak egymásba esnek nagy nehezen. A takaróként használt lepedő miatt nem nagyon látni semmit, de ha tippelni kell, akkor egy hevesebb fingerlizésnél és egy laza szopásnál több nem volt a dologban, úgy meg pláne nem, hogy Pókmajom még rájuk is nyit. A király és neje nyugovóra tér közben, de csak időlegesen, mert Niki megy okádni, nosztalgikus hangulatot keltve az emberben. Jó volt, kérdezi a király a parádét követően, annyira nem, mondja Niki, és ennyiben maradnak. Kijött Nikiből a nő, mondja a kamerába a király vigyorogva, Niki pedig még egy körre bevállalja a budit. Prosztó a coitus interruptus után a bárpultnál kamuzza Kristófnak, hogy volt hús a húsban Műfoggal. Nem hiszünk neki, de ettől Kristóf még Roby Baggiónak nevezi, ami futballistakörökben minden bizonnyal a "férfiarcú nőket holtrészegen ujjazó gyökér" szinonimája.

Címkék: éden hotel
382 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kungfupanda 2011.05.03. 06:34:44

Felnőtt nő tudja már hol a határ, miért kell minden héten egyszer (?) hányni a piától? Csoda hogy a nyelőcsövét még nem marta széjjel a sok cucc :D

branyik 2011.05.03. 06:49:10

Így leírva továbbra is vicces, ha néznem kéne tuti kirohadna az agyam :) Nem tudom, sixx hogy bírja :D

Goldika 2011.05.03. 06:56:17

épp erre gondoltam, hogy lassan kezdem sajnálni sixxet, hogy ezt a moslékot kell néznie hetente 4-szer... én már 3 hete meguntam nézni az eddig történt és ez lesz most bevágásokat a reklámok közben...

taligas 2011.05.03. 07:00:35

Elképesztő, hogy ezek képesek ennyit inni és folyton holtrészegen hányni (főleg Niki). Tetszett, amikor Korleone azt mondta, neki nem az alkoholtol jó a buli. Na mindegy, az ő májuk, nem sajnálom tőlük!:)
Kíváncsi vagyok, az újsrác kit visz randizni. Olyan lehetetlenül kicsi feje van mindkét új fiúnak nem???? Na szegények elég csúnyácskák...na nem mintha a nők terén jobb lenne a felhozatal. Én nem tudom, hol volt a casting, hogy csak ilyen lányok jelentkeztek... Ha végigmegyek a körúton, 3 perc alatt több jó nőt szedek össze, mint ők több napos válogatás alatt....na mindegy újfent!:)

soymilk (törölt) 2011.05.03. 07:06:11

"amiben magára valamit adó nő eltemetni sem hagyja magát" - ezen kifeküdtem :D

capa05 2011.05.03. 07:20:58

Kíváncsi lennék a Király által igért "apanázsra", mit jelenthet a Kristófnak szánt különösen felkerekített összeg? Monjuk övé a fele , Pápáé a a negyede, Kritófé a kelkerekített 8-ad??? Szerény számításaim szerint ez kb 4 guriga..

Zaho84 2011.05.03. 07:31:59

Azért eléggé egyenlő feladattal érkeztek az újak a héten. A) Válaszd ki, hogy kit küldesz haza, aztán próbálj meg úgy hátradőlni, hogy a maradék ne szedjen szét. B) Ha véletlenül sikerül elhitetni a lakókkal, hogy bár eddig mindig Juan volt a pult mögött, most egy spanyolul nem beszélő néma hülyegyerek kapta a feladatot, akkor az egyik lánnyal összeköltözhetsz.
Az egyenlőség meg a fair play mehet a csába. :D

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.05.03. 07:39:23

"..DVSC egykori kiválóságára.." Ezt köszönöm!

Viktor9 2011.05.03. 07:41:22

nekem néha az az érzésem, hogy az nyerte meg a játékot, aki mögött van akkora háttér (családi vállalkozás), hogy a 25 millát simán ki tudják csengetni.

Na, mit gondoltok erről?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.03. 07:43:38

Az új fiúk nem szépek. Egyre rosszabb lesz a színvonal :-(

nyílegyenes labirintus 2011.05.03. 07:47:23

"megjelenik egy Attila nevű fiú, akinek csapottabb válla van, mint Woody Allen és Farkasházy Tivadar szerelemgyerekének, és kísértetiesen emlékeztet a fiatal Sándor Tamásra, a DVSC egykori kiválóságára" :D Telitalálat! 5ös! Tegnap nem ugrott be kire hasonlít a figura, így már megvan... :D
(Isten /újfent/ szidalmazásáért viszont jár az 1es is, de inkább kettő)

Egyébként az mi tököm az a barista? Az egy foglalkozás? Pókerosztó, barista, bártender, escort... milyen munkák ezek vazze?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.03. 07:49:14

@nyílegyenes labirintus: kitalált munkák ezek bizony. A barista az aki a kávézókban kiszolgál (mármint az ilyen fancy helyeken)

Off: mi lesz a fényképes projekttel?

zaphodbeeb 2011.05.03. 07:51:04

nem láttam tegnap este. de mindent tudok innen. bőven eleget.

cöcke 2011.05.03. 07:53:21

branyik 2011.05.03. 06:49:10
"Így leírva továbbra is vicces, ha néznem kéne tuti kirohadna az agyam :)"
Én nézem és ez tényleg így van sajnos. :(

A kisgyerek meg 80%,hogy Gábort küldi haza, aki napok óta olyan,mintha ott sem lenne, 15%-ot adok Robinak, 5%-ot Kristófnak.

cöcke 2011.05.03. 07:54:17

@nyílegyenes labirintus: a barista kávét főz, nagyon ügyesen. :)
És mi a bártender?

gúnár 2011.05.03. 07:55:54

összegezve:hát ez kurva nagy!!!
grat sixx!!!!!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.03. 07:58:17

@cöcke: a bártender meg alkoholt főz nagyon ügyesen :D

tuono 2011.05.03. 08:10:08

@taligas: Értelmes ember nem megy el eme telekversenybe. Ez teremthet kellemetlen helyzetet, melyben nem lelhetsz szemednek, kedvednek remek testet s jellemet. :)

Rubicon 2011.05.03. 08:13:19

Laci szerintem Robit küldi haza.
Lindával sokat dumált.
A pénz elosztás ötlete elég gáz.
Linda továbbra is baltaarc. Milyen erőltetett volt már ez, hogy én is akarok nővel smárolni. Erre Niki: Lindaaaaaaaa, gyere...Ez nagyon mély volt.

Átvitel honvéd 2011.05.03. 08:13:56

Sixx egyre súlyosabb. :D ...Kösz, megvolt a hidegstart mára... :D

cöcke 2011.05.03. 08:14:32

@tuono: vááá,az értelmes helyett 'eszest' kellett vna írnod! :)

Kivétel 2011.05.03. 08:25:45

@bohumil stejskal: na mehetek dolgozni, minden lényegeset elolvastam.. előbb sixx, aztán te... jó munkát mindenkinek, ha bárki még művel ilyesmit rajtam kívül:)

tuono 2011.05.03. 08:25:55

@cöcke: Én még csak kezdő eszperente vagyok, ééééés reggel van... :)

LAVÓRVAGÁNY 2011.05.03. 08:40:48

"férfiarcú nőket holtrészegen ujjazó gyökér" - ilyet írni, te beteg vagy bazzeg :D

Hana30 2011.05.03. 08:51:09

sixx tévedsz! Szerintem volt tegnap dugás, én annak láttam. De hát én is tévedhetek. Niki viszont egyre visszataszítóbb. Nem elég, hogy nem tudja, hogy hol a határ a pia terén, de pár év múlva így olyan kiélt feje lesz, hogy gyerekeket lehet majd riogatni vele. Gusztustalan, ahogyan a szájszervével ráront minden arra sétáló egyénre. És igen, a tétel igazolást nyert (lásd Robit): a pasiknak igenis bejön ez a fajta viselkedés és bejön nekik, ha két nő egymást tapizza és smárolja. De gondolom ha a barátnőjük lenne, akkor ezért ennek ennyire nem örülnének nem?

Stuntman_Mike 2011.05.03. 08:52:57

"férfiarcú nőket holtrészegen ujjazó gyökér"

Hát ezen kaffogva röhögtem az irodában. Nézett is a sok savanyú p*csa kollegina...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.03. 08:53:37

@Hana30: dehogynem örülnének akkor is ha a barátnőjük lenne. Mindig örülnek az ilyennek. Ez valahol olyan a pasiknak mint valami Kánaán persze csak akkor ha ők is beszállhatnak.

Én bevallom még a műsor kezdete előtt elaludtam de ahogy látom nem maradtam le semmiről :D

Rubicon 2011.05.03. 09:01:06

@Benyeszke: Nem, nem volt semmi izgalom.

Hana30 2011.05.03. 09:06:26

Az este legnagyobb beszólását Korelónénak itéltem: Nikiből az este megint kijött a NŐ!
Amellett, hogy Korleóne most már minden kétséget kizáróan buzi, azért ha hetero lenne sem csodálkoznék azon ,hogy még bottal sem akarja piszkálni a Nikit. Szerintem ő csak felhasználja és mint nőt belül mélységesen lenézni a Nikit, szóval az a lány még rohadtul sokáig könyöröghet a királyi jogarért.
Alíz helyében pedig levertem volna neki egyet. Mi az, hogy ő igazából nem is akarta azt a csókot, de a Niki nem állt le. Eleve megijednék egy olyan nyelvtől mint a Nikié (félnék , hogy kiszívja az agyamat és átmegyek növénybe), de ha nem is akarom, hát szívlapát...
Innen látszik, hogy Alíz micsoda egy hatalmas karakter és hogy kiáll magáért.

reloaded 2011.05.03. 09:08:17

Kristóf: "Lehet paranoiás vagyok ... " hát az :)
Vki megint felhozta a karkötőt :)
Én nem tudtam volna olyan fapofával kiszolgálni, mint az új gyerek. Tuti elröhögtem volna magam minduntalan.

terrortűrő tintatartó 2011.05.03. 09:11:27

szevasztok a kemény magnak, köszi sixxnek a maiért (is).

eljött a pillanat, hogy feladom a rídonlit; a jó társaság, ugye... :)

már említett valaki, hogy a szerkik a küldetéses dologgal is bizonyították a kettős mércézést, (csakúgy, mint a múlt héten Pók védettségének maghagyásával)...miezmár, hogy az egyik választ és jön a hirtelen halál, a másik meg akciózik és akkor is max. költöztetőnek jó?
egyébként csak nem figyeltem eléggé, vagy az újaknak (még) tényleg nincs művésznevük?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.03. 09:13:14

@terrortűrő tintatartó: azért nincs művésznevük mert annyira jellegtelenek :D Ez is jelent valamit

nyílegyenes labirintus 2011.05.03. 09:17:06

@Benyeszke: aha, szóval akkor barista= pultos-felszolgáló-kávéfőző. Ennyi erővel akkor Marika néni a menzáról is lehet barista. :)
Van egy haverom, ő Á.C.S., na? Barista...kész vagyok...
off: Ha nem írsz vissza fotóügyben, addig sajnos nem látom a mail címed... :P

terrortűrő tintatartó 2011.05.03. 09:18:46

@Benyeszke: igazad lehet, nekem se jutna semmi frappáns eszembe, bár a baristát olyan szépen meglovagolták itt páran, hogy sztem ez önmagában már elég lenne Attilának (szigorúan nagy a-val, nagy b-vel). Lacin még gondolkodom. Ha ma valamit alakít, akkor talán van esélye :)

grnd 2011.05.03. 09:19:35

kolléganőm az imént szólt rám, hogy ne röhögjek annyira, mert rázkódik a monitor :) ... köszi, sixx :)

és elnézést mindenkitől, a szerzőtől főleg, igazán nem akarok megbántani senkit, de nem teljesen értem bohumil stejskal magánakcióit ... miért kell újraírni sixx-et alacsonyabb színvonalon?
lehet, hogy ha csak ez lenne, röhögnék rajta, de így mindig rossz érzést kelt bennem ... olyan, mintha adott mű mellé egyből kiosztanák a "100 híres regény" vonatkozó kivonatát is ... minek?
bocs tényleg, de ez jóideje érik már ...

amúgy az új srác sztem is az Édenben legalább 8 kilót felszedett Alízt választja, és Gábor repül, a barista meg kiesik csütörtökön ... vagy nem :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.03. 09:20:55

@nyílegyenes labirintus: nana, Marika néni megnevezése konyhásnéni, ez így volt és így lesz amíg világ a világ.
Barista csak olyan helyeken van ahol kifejezetten kávéra szakosodnak (Starbucks, Costa meg az összes ámerikai lánc)

Off: ezt nem nagyon értem...ezek szerint te írtál nekem? Mert én nem kaptam semmit. :-(

Sokorai_Atala 2011.05.03. 09:23:34

A legjobb mondat nálam: fiú vagy lány jön, hacsak el nem vitte a Viasat Terry Blacket Kolumbiába:)
Ezen nyihogok:)

GL-581 g 2011.05.03. 09:26:14

Sixx, ez most olyan jó volt, mint az elején! A kollégáim szerintem azt hitték, hogy a Győri Jó reggelttől fuldoklom. :DD

@Hana30: Úgy tűnik nekem, hogy a műsorban a Don hivatott közvetíteni a pozitív üzenetet az ifjúság épülése céljából. Mindig van valami Lenkenéni-monológja: ép testben ép lélek, nem a piától jó egy buli, nem kell lefeküdni minden utadba akadó 40 iq-s ágymelegítővel, a hűségnél nincs fontosabb egy kapcsolatban... előbb-utóbb eljut oda, hogy "több nap mint kolbász", meg "drog rossz ééérteeem".
:DD

nyílegyenes labirintus 2011.05.03. 09:33:04

@Benyeszke: Igen, a múlt7en írtam privát üzit...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.03. 09:33:35

Szerintem itt lenne az ideje, hogy egy új fiú azt kapja titkos küldetésnek, hogy dugja meg Nikit. Ahogy telik az idő egyre egyszerűbb dolga lenne..:D

terrortűrő tintatartó 2011.05.03. 09:34:11

@bohumil stejskal: leesett, hogy a zédenhotelhu-s adatlapján kire emlékeztet Lacigyerök. énnekm innentől maurice
nick.mtvnimages.com/nick-assets/video/images/penguins-of-madagascar/penguins-whispers-and-coups-clip-1.jpg?format=jpeg&matteColor=white

@GL-581 g: nameg a barátság szent és adott szó kötelez. a "ki mint vet, úgy arat" is elhangzik még egy riportban, meglásd (term. Szadersz kapcsán) :D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.03. 09:35:25

@GL-581 g: Ádám és a kolbász...szerintem ezzel vigyázni kellene, főleg ha Dani kolbásza :D

@nyílegyenes labirintus: megnézem spam-ben

MEDVE1978 2011.05.03. 09:37:47

Vazze, a király meg Dani buzik, ezt már nagyon régen látni. Tisztára sajnálom a csajokat és ezért kár, hogy Levi kiesett. Az már megdugta volna mindet, azt nyugalom vóna...

Townsend 2011.05.03. 09:42:36

@bohumil stejskal: Ezek szerint itt lehet rasszistáskodni. Akkor már inkább a bodzagyűjtőt ajánlanám, az sokkal hangulatosabb és tavasziasabb is.

Lotyó Bridzsida 2011.05.03. 09:43:50

Gyerekek, aki még nem látott élő baristát, az lécci ne károgjon.
Jó kávét csinálni művészet, maradjunk annyiban.

Billy a kölyök 2011.05.03. 09:45:48

Szerintem ha ez a Laci következetes ahhoz amit a bemutatkozásnál mondott, akkor Nikit választja.
Erre aztán felolvassák a múlt heti szimpátia szavazás végeredményét, amelyet Korleone nyert, így bent új párt kell választania.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.03. 09:46:34

@Lotyó Bridzsida: ebben igazad van de ebből a srácból nem nézem ki, hogy jó barista. Igen tudom előítélet de ez van.

sixx · http://comment.blog.hu 2011.05.03. 09:47:02

bohumil elfelejtette, hol van, ezért ki lett baszva a picsába. cigányozni a kurucinfón tessék.

Lotyó Bridzsida 2011.05.03. 09:48:06

Mondhattok amit akartok, szerintem szép kis pofája van az Attilának.
A cigányozást meg abbahagyhatnátok, mert uncsi.
Ma igazságosztó hangulatom van.:)))

Királynak végre volt egy emberi megnyilvánulása, miszerint szereti a karaoke partikat.

Nikiről mindig eszembejut egy nő ismerősöm, aki ugyanígy nem bírja a piát, mégis mindig vedel...:))) Valaki mondja meg mi ennek az értelme...:)))

zsj 2011.05.03. 09:49:09

Remélem, az Éden Hotel végén nem jön valami összehasonlítás nemzetközileg, aminek a végeredménye az lesz, hogy a magyar férfiak (?) buzik, a magyar nők meg leszbikusok, és csak akkor pusztulnak rá egymásra, ha már azonos neműt keresve sem találnak. és hozzáteszik majd még, hogy ezért ilyen kicsi az az ország, mármint a miénk.
komolyan mondom, szégyen és gyalázat. mármint ez az álszentség. bemegy a műsorba, aztán meg szerénykedik, hogy ő ugyan nem azért jött, hogy kurválkodjon, bezzeg a szemét Pókmajom, az nem is ember, mert az ellenkező neműekkel bujálkodik. pfúj.

Nalbi99 2011.05.03. 09:50:54

sixx, ez faszán sikerült, gratula.

Hana30 2011.05.03. 09:51:06

Niki egyszerűen Közönséges.

Toszkana 2011.05.03. 09:52:22

A legjobb poszt komolyan mondom :))))

terrortűrő tintatartó 2011.05.03. 09:54:18

@Lotyó Bridzsida: +1

@Billy a kölyök: naja, bár sztem nem a Don gyűjötte a legtöbb jópontot. a tyúkok a szemébe ugyan nem fröcsögnek, de egy-egy + tulajdonságra kihegyezve tuti nem jut eszébe egyiknek sem...a külsőre vonatkozóan kristóf/gabi/robi, belsőre pedig gabi/kristóf lehet a nyerő.

RedHotTears 2011.05.03. 09:55:24

Úgy néz ki a végére már csak a selejt maradt, Újfiú1 és Újfiú2 annyira jellegtelenek, hogy teljesen felesleges megjegyezni a nevüket.
Niki szánalmas, vele együtt sajnos Alíz is. Baltaarctól nem is vártam többet, de most már azt is tudjuk hogy a testét is baltával faragták.
A négyes helyében azért azt tisztáztam volna, hogy az osztozkodást ki milyen arányban képzeli el. Mert ugye osztozkodni lehet igazságosan meg testvériesen is. :)

GRX 2011.05.03. 09:57:08

Azért a tegnapi idegennyelvű kapcsolatfelvételi próbálkozások sem voltak piskóták... a teljes agytrösztnek közösen nem sikerült összehoznia egy kicsit bonyolultabb kérdést spanyol nyelven, ami alapján iziben kiderült volna, hogy a barista igazából turista. Sebaj, cserébe hallhattuk a kamionparkolós angoltanfolyam sikeres záróvizsgájának esszenciáját:
"My name Szandra Ökrös. You?"

Viszont a mai összefoglaló végén úgy tűnt, hogy a Pápa és Don vágják a legdöbbentebb arcot a választásnál, ezért sajnos arra tippelek, hogy Lassúbeszéd Kapitánynak kell mennie :-(

terrortűrő tintatartó 2011.05.03. 10:00:37

@zsj: hát, ha esetleg valaki nem tartja annak, akkor szvsz nem emiatt :)
másrészt (most nem bigfootra gondolok, mert ő valóban ezt nyilatkozta) az üzekedés kerülése simán működik, mint taktika, ha meg nincs is tetsző egyed, pláne könnyű. ugyanmár, ez nem swinger verseny.

Liller 2011.05.03. 10:01:10

@Benyeszke: jaj,én is ennek drukkolok.már nekem is fáj a kielégítetlensége:)
csak azt nem értem,h hogy lehet,h már 7 hónapja nem dugott...egy ilyen nőt senki sem csinált meg fél éven keresztül a való életben sem?hogy viselkedhet kint?ugyan így?:)))

Sztem Laci pontosabban azt mondta,h "szeretem a magas lányokat.és szeretem a nagymellű lányokat,akik kedvesek":)hát nem édes?:)

Homeoffice 2011.05.03. 10:01:15

@GRX:

Egyetértek.
Lacika a nagymellű magas csajokat bírja.

terrortűrő tintatartó 2011.05.03. 10:02:20

@GRX: a döbbent arcot én a levél felolvasása után láttam, akkor még nem választott a csóka. vagy csak nem figyeltem eléggé.

Lotyó Bridzsida 2011.05.03. 10:03:56

Alízt mondjuk nem értem.

Ennyire nincs tisztában a nőiességével és nem tudja magát hová rakni? Vagy unatkozik, és inkább leharaptatja a fejét a Nikivel, ha iszik?
Két hülye egy pár, vagy ezt így hogy?:))

Kengyelfutó Gyalogkakukk 2011.05.03. 10:06:34

@Bohumil Stejskal:

te egy állat vagy wazzeee, sixxnél még úgy ahogy tudtam tűrtőztetni magam, de a te alízos bekezdésednél telibeköptem a monitort a röhögéstől... most mehetek takarítani ... de hova tűnt a kommented?!

vagy már a szemem világa is elveszett?!

tryclops 2011.05.03. 10:06:47

@sixx: Látom kicsit lemaradtál a smár előtti pár percről, segítek egy kicsit: Műfog és Gyrobi azé' volt a medencében, mert előtte 2 perccel Tiszteletes Szandra rácsavarodott Robikánk derekára a csáprágóként használt patáival, amit Linda néni elég rosszul vett. Meg is jegyeztem magamban, hogy ez így mi akar lenni... Erre Robi vigaszból bevágta a medencébe a csajt, majd utánamászott újraéleszteni, hogy ne legyen kétség, hogy ki az új szíve csücske.

Csak gondoltam szólok, mert olyan Szandrásan geci húzás volt megpróbálni éket verni az új páros közé. Más kérdés, hogy pont vissza sült el, úgyhogy lesz anyag a pénteki Éden18+ba. :)

terrortűrő tintatartó 2011.05.03. 10:09:00

@Liller: a való életben már leharapta volna valakinek a.... fejét :) itt véges a lehetőség, ha nem, nem. kint addig megy, amíg valakit nem talál :)

Liller 2011.05.03. 10:12:11

@terrortűrő tintatartó: ezt én is így gondolom.de akkor hogy lehet,h kint sem talált magának szexpartnert fél évig?már ha igaz,amit az Alíznak mondott.nem volt okos dolog tőle így elmenni Kolumbiába:)
nem túl nőies és vonzó a viselkedése,de én azért együtt érzek szegénnyel:)

bárcsak magas lennék...akkor lenne esélyem Lacinál:)

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.05.03. 10:14:06

Ejjj, bazdmeg, az utolsó mondatot Izom Tibor is írhatta volna. Gecijó post volt.

Mintha az adás végén a Prosztó vállalkozó nézett volna bánatosan a kamerába.

Az új, hatalommal bíró gyerek csirke, nem értem pontosan miért kasztingolták ide.

terrortűrő tintatartó 2011.05.03. 10:15:12

@Liller: a reklámidő alatti promo filmben mondott valami olyat, hogy kábé egy éve már nem kell neki valaki CSAK AZÉRT. ezt akkor vehetjük úgy, hogy próbaidős volt. eddig bírta :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.03. 10:15:18

@GRX: most mit bántod, lehet hogy hiányzott amikor az igéket vették a ziskolában.

Ezek szerint viszont nem lehet escort lány, mert a múltkor valaki azt írta, hogy azok a lányok több nyelven beszélnek felsőfokon...ez a mondat még alsófoknak se jó :D

terrortűrő tintatartó 2011.05.03. 10:18:04

@RAMBO: biztos az ifjú értelmiségi pótlék, norbi helyett...

Liller 2011.05.03. 10:18:46

@terrortűrő tintatartó: igazad lehet...tényleg nagy kár,h kiesett a Sógor...az megdugta volna és nem kellett volna minden este azt néznünk,illetve a lakóknak sem kellett volna elszenvedniük azt,h mindig másra veti ki a csáprágóját kínjában.

Az a hármas csók elképesztően szánalmas volt.én ilyet utoljára 15 évesen láttam osztálybulin:)

Hana30 2011.05.03. 10:18:58

@RAMBO: Az új hatalommal bíró csirke még gyerek és feltételezem, hogy a szerkesztők ennek megfelelő döntést is várnak el tőle. Ez a fiú szerintem nem mérlegel túlzottan és csak azt nézi melyik csajnak néz ki jól és melyik csajnak van a legnagyobb dudája. Szóval Ádámka helyében kezdenék félni. Egyébként itt szeretném megjegyezni, hogy elég igazságtalan műsor ez, mert az egyiknek csókot kell szerezni, meg vért pisálva kiszolgálni a vedelő bandát, míg a másik ellébecol, ozt kirakhat valakit. Szerintetek ez fer?
Egyébként meg hozzátenném, hogy attól, hogy valaki nem szexel 7 hónapig még nem kell átmenni ordas ribancba és válogatás nélkül belemászni mindenki szájába. Linda ugyanez, ostobább kivitelben. Pedig kezdetben szimpi volt.

GL-581 g 2011.05.03. 10:19:11

@GRX: Pókmajom nyelvtudásán kicsit elgondolkodtam. Ez a csaj escortozott? "máj ném Pókmajom jú?" szintű nyelvtudással? Na ne már! Nem escortozott ez, hanem övtáskával állt a hetes út mellett. :D

@Lotyó Bridzsida: Szerintem unatkozik. Meg szeretethiánya van. Meg hiánya van. :DDD

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.03. 10:19:15

@Liller: lehet, hogy direkt visszafogta magát mielőtt ide utazott remélve hogy alfahímek tömege lesz az édenben, és tessék...

Hell-Ász 2011.05.03. 10:20:17

Azért én még nézem, bár néha undorít. De most megint kiváncsivá tettek. T69 nyilatkozta egy lapnak:-
"-Mi volt a forgatás legemlékezetesebb pillanata?
-Számomra a döntő volt az.Ugyanis váratlan fordulat állt elő, amire senki nem számított. És volt egy hölgyjátékos is, aki olyannyira megfogott a nyílt természetével és az ügyes taktikázásával, hogy szinte el sem tudtam mozdulni a képernyő elől. Olyat alakított, hogy legszívesebben azonnal Oscar díjat adnék neki."

terrortűrő tintatartó 2011.05.03. 10:21:20

@Benyeszke: hopphopp! ott a pont

@Liller: a hármas max. azért volt nézhetőbb, mert a szájszerve elnyelő képessége megoszlott, így nem volt annyira félelmetes

Móka na 2011.05.03. 10:23:34

@bohumil stejskal:
1. Beteg vagy? 8.19
2. Amúgy a mai kurva jó volt sixx-nél is...:)
3. Láttad a felhívást? Szerintem neked tette ki sixx. Na, valami hetente egyszer? Ígérem, a többiek nevében is, hogy lelekesek maradunk!!!
Jobbulást!!!!

terrortűrő tintatartó 2011.05.03. 10:24:34

@Hell-Ász: na, az utolsó mondat kizárásos alapon Pókról szólhat.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.05.03. 10:25:30

@GL-581 g: mér', a pornófilmek szókincse hány szóból áll szerinted? Bend over, suck my dick, fuck me hard... 25 szóval már te lehetsz a pornófilmek sexpírje.

Liller 2011.05.03. 10:26:06

@Benyeszke: ja,erre nem is gondoltam...ő direkt arra készült,h kamerák kereszttüzében éli ki mindazt,amit 6 hónapig elfojtott?lehet,h így akart karriert csinálni...
@terrortűrő tintatartó:ja,nézhetőbb volt,de nekem szánalmasabb is:)

Móka na 2011.05.03. 10:28:46

@sixx: :(((((((
Kedves Király!
Bohumil még csak tanonc, kérjük szépen visszaengedni és valahol feltűntetni az alapszabályokat, na jó ő biztos mindennel tisztában van, de sokan nem.
Kérjük Bohumilt vissza az Édenbe!
Üdvözlettel:
Lelkes udvaronc

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.03. 10:36:45

@sixx: én is csatlakozom, mély tisztelettel követeljük bohumilt vissza!

nyílegyenes labirintus 2011.05.03. 10:37:03

Mi bajotok van Niki szájszervével? Egyetlen épkézláb csaj in the hause. Jó, nem zsinórtangábanhányás közben de teljesen rendben van...

GL-581 g 2011.05.03. 10:39:58

@Benyeszke: "remélve hogy alfahímek tömege lesz az édenben, és tessék... "

... kapott egy falka eunuchot. :D Az egyetlen potens férfit meg behúzta Pókmajom. Vajon lesz Robikapából Sógor2? :)

@Hell-Ász: Hoppá! Ez érdekes. Vajon kire gondolt? Abban biztos vagyok, hogy már benn van az illető. Remélem, nem Pókasszonytól volt ennyire elájulva...

És nagyon kíváncsi vagyok, hogy van-e vajon beépített ember.

@RAMBO: Ki ne hagyd a "fákmájpuszi" szintagmát, csodálatos. :D

Móka na 2011.05.03. 10:43:33

@Fatökű Lepkevadász: Kibaszta Sixx :(((((( Kérd te is vissza az Édenbe :D!!!!

Hell-Ász 2011.05.03. 10:43:44

@GL-581 g: na ezért kell még néznem négy hétig, T69 asszem ennyit mondott tegnap, hogy ennyi van hátra.

Móka na 2011.05.03. 10:46:42

@Hell-Ász: Hát ezt szerintem direkt neked írták!!! Nem kell beszédülni az ilyen csinált riportoknak szerintem :).

Lillian.. 2011.05.03. 10:47:16

Igen, nekem is egy kicsit unalmas.. Főleg Pókmajom. Ádám jól fogalmazott, mikor azt mondta: "El akarta játszani az intelligens nőt, de hát nem jött össze" Ezért Pókmajomnak küldöm("és mindenkinek aki szereti") a következő számot:
www.youtube.com/watch?v=uL68SHy2xJY

OMG

terrortűrő tintatartó 2011.05.03. 10:47:28

@nyílegyenes labirintus: hát bazzeg, azér az a smártechnika engem megrémiszt. a többivel nincs bajom.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.03. 10:56:27

Basszus a kollégám ideült a mellettem lévő géphez...így nem lehet tisztességesen kommentelni :-(

@RAMBO: ja de ha escort lány vagy és mondjuk barátnőt kell játszanod egy vacsorán akkor csak nem lehet ezt a néhány kifejezést ismételgetni végig nem? Bár mondjuk egy ilyet szívesen megnéznék :D

@nyílegyenes labirintus: nem a szájszervével van baj, hanem ahogyan használja. Mint egy ipari porszívó

Hana30 2011.05.03. 11:00:31

Ez a szerencsétlen Szilikönvölgy rémisztően csókol. Hogy hogy a többiek nem menekülnek fejvesztve előle, hanem odakiabálnak neki, hogy én is akarok smárolni????? Számomra ez olyan, mint a Bermuda-háromszög rejtélye. Én biztosan megijednék.
Van egy barátom, aki régen ugyanezt csinálta bulikban, hogy állandóan nőket smárolt le. De hozzám soha nem mert közelíteni: szeritem tudta, hogy agyonvertem volna. :)Voltak fiúk akik természetesen úgy mint a Robi ráizgultak erre és ő volt a fasza csaj. És volt, aki azt mondta, hogy milyen jó, hogy én nem ilyen vagyok, mert visszataszító.Szóval szerintem erről megoszlanak a vélemények a férfiak körében is.

candyperfumegirl 2011.05.03. 11:01:24

Az újakat sosem egyenlő esélyekkel küldték be, különösen Robi és Toldi esetében volt ez megfigyelhető, a szerkek azért már pontosan tudják, ki lesz az az újakból, aki bent is marad. Nekem az a bajom, hogy egyes eseményeknél nagyon kilóg a lóláb, pl. ahogy erőnek erejével tartják bent Pókmajmot, ezzel kemény erőpróbának kitéve az emésztésemet, vagy ahogy Jennyt kiejtették. OK, ott a lakók is hülyék voltak, hogy nem kezdtel el kombinálni, mi lesz a célja a listának, de a szerkek biztosan tudhatták azt is előre, hogy abból csak Jenny jöhet ki rosszul. (úgy, hogy Pókmajom közben ráveti a csápjait a védettségre)

g-ko 2011.05.03. 11:03:08

mintha a T69 azt mondta volna,hogy már csak 4 hét. Hogy fognak elfogyni addig?

Hana30 2011.05.03. 11:03:46

@Benyeszke: Igen, nekem is ez jutott eszembe! A Niki egy Vacum Cleaner.
Elképzelem, ahogy fogom a bokáját és csúsztatom a parkettán :)))))

g-ko 2011.05.03. 11:04:41

@candyperfumegirl: azért erőnek erejével nem volt pókica benntartva, bárki előtt ott volt a lehetőség, hogy elvegye a borítékot

*jinx* 2011.05.03. 11:04:57

@GRX: szerintem meg Gábornak kell mennie, mert rajta kívül mindenkit mutattak a levél felolvasása közben

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.03. 11:05:29

Na, az e heti pasieresztés kritikán aluli.
Hogy néznek ezek ki? Ekkora suttyófejű hímeket utoljára a mucsajröcsögei diszkóban láttam a partyphoto.hu-n.

Az sem semmi,hogy az Alien-fejűhöz valamelyik pasinak egyáltalán van gusztusa.. Habár Robi egy fát is megdugna, ahogy a habitusát látom.

Solid214 2011.05.03. 11:07:58

Láttátok, Niki hogy nézett ki smink nélkül? Hányás közben volt róla egy vágás, ahogy hátrasimította a haját és no vakolat-festék. Basszus, mint a saját öreganyja...
A két új gyerek teljesen jelentéktelen, tök vicc, hogy a baltaarcú Lindára indult be az egyik, van olyan pasi, akinek bejön ez a nő???

*jinx* 2011.05.03. 11:09:02

@g-ko: "bárki előtt ott volt a lehetőség, hogy elvegye a borítékot"

így van, sőt mielőtt pók kinyitotta megkérdezte biztos nem kell senkinek? Amire mindenki nemet mondott.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.03. 11:09:49

@Solid214: nem azé', de hányás közben nagy kihívás topmodellként kinézni.

g-ko 2011.05.03. 11:11:13

@Éden Zina: és ráadásul most elmaradt a zsinórtanga közeli muatatása is, biztos, hogy jobban tudjunk aludni

terrortűrő tintatartó 2011.05.03. 11:17:16

@g-ko: persze, de nyilvánvalóan csak olyan veszi fel, akinek nincs vesztenivalója. Pók kijelentette, hogy végzett, akár haza is mehet. mindenki más gyakorlatilag 19-re kért volna lapot.

terrortűrő tintatartó 2011.05.03. 11:19:00

kivéve a 2 új csajt. nekik rá kellett volna marni.

Solid214 2011.05.03. 11:19:10

@Éden Zina: a sima hányós fejnél sokkal rosszabb a hányós - festetlen, legalábbis Niki esetében, erre próbáltam célozni :)
És sixx, csatlakozom az előttem szólókhoz, bohumilt engedd vissza légyszi!

Frank Morgan 2011.05.03. 11:24:14

Ebben a műsorban az az egyetlen zavaró tényező, hogy a játékosok tökéletesen egyenlőtlen esélyekkel indulnak, úgy veszem ki a travi stylist (nemtom a nevét sajnos(?)) mintha a plázaboy/plázacica stílust favorizálná, Tünde is ingyen adut kapott anno, minél inkább tenyérbemászóbb dokkos feje van valakinek, annál nagyobb a hátszél. Azért ez a mostani "te mész elsőnek, hoyg legyne időd, ingyen védettség hobbyból és nőt is választhatsz" vs. "megszopatva kezdesz és késve, vért köpve nőt választhatsz, de az se lesz jó semmire" elég egyenlő elosztás, a matek nem volt a szerkesztők erőssége. Ha valamiért nem nézem majd tovább, az csak ez lehet, de ez sanszos, hogy fle fog cseszni, és nem azért, mert annyira érdekelne a szereplők sorsa, hanem mert elveszi majd az értelem maradék szikráját is belőle..

g-ko 2011.05.03. 11:24:55

@terrortűrő tintatartó: akik közül az egyik fel sem fogta, hogy mi van a levélben, nem elég lassan és tagolva lett háromszor felolvasva neki :-)

candyperfumegirl 2011.05.03. 11:25:26

A castingosok/szerkesztők szerintem több-kevésbé kiismerték a karaktereket. Az új csajok birkák voltak ahhoz, hogy bevállalják, hogy most jöttek be és esetleg repülnek is azonnal, a régieknél egyértelmű volt, hogy olyannyira be vannak szarva az azonnali kiesés lehetőségétől, hogy a boríték közelébe nem mennének, marad Pókmajom, akiből bármikor kinézek egy ilyen akciót, tudták ezt jól a szerkek is. Igen, valóban ott volt a lehetőség az összes csaj előtt, de a szereplőket egy kicsit is ismerve egyértelmű volt, hogy ki lesz az egyetlen, aki el meri venni a borítékot.

És ha már itt tartunk, Robit sem állították nehéz feladat elé azzal, hogy a védettségért sötétbunkónak kellett lennie két teljes napig...:)

g-ko 2011.05.03. 11:26:15

@Frank Morgan: azért a bártender, ha kicsit tökösebb lesmacizza pókot, legfeljebb kap egy pofont

Liller 2011.05.03. 11:26:36

@g-ko: tényleg ezt mondta?4 hét van még hátra?én imádom,nem szeretném,h véget érjen,de arra már vágyom,h megtudhassam,hogyan is esnek ki.meg ha még mindig jönnek,hogyan fogynak el 4 hét alatt?!valaki mondja már el!

cöcke 2011.05.03. 11:26:37

Ajajj, már látom, hogy nem leszek népszerű, de inkább ne engedd vissza bohumilt sixx, szerintem kifejezetten kínos,hogy bele hogyvotlozik a hogyvoltba és ráadásul rém erőltetten. :/ Bocs minden rajongótól...

g-ko 2011.05.03. 11:27:31

@candyperfumegirl: azóta se lépett ki abból a szerepből, csak már nem nézi közelről a királyi tököt

candyperfumegirl 2011.05.03. 11:27:58

@Liller: Hirtelen halállal elfogyhatnak akár egy nap alatt is, én azt nem értem, hogy egy olyan műsorban, ahol folyamatosan párban kell lenni, hogy marad a végén EGY?

g-ko 2011.05.03. 11:29:13

@Liller: így mondta, de a zédenben bármi megtörténhet ugye. Senki nem tudja, hogy lesz, asszem.

Liller 2011.05.03. 11:30:27

@candyperfumegirl: igen,ez bennem is felmerült.hogy döntik el,h a bent maradt párból ki nyer?!nem értem,nem értem
@g-ko: az sem tudja,aki azt is tudja,h ki nyert?:)

g-ko 2011.05.03. 11:30:29

@candyperfumegirl: fej vagy írássaldöntik el a végén biztos - bár Juan gyanúsan egyedül van, lehet, hogy ő lesz az az egy aki mindent visz

terrortűrő tintatartó 2011.05.03. 11:31:22

@g-ko: naja, nem is értettem, hogy mi a szarra vár, hát vagy 2 percig fixírozta néma kussban, majd a csaj odébbállt. nem kellett volna finomkodni, Pók úgyis azt díjazza :)

dolna1978 2011.05.03. 11:32:20

Sziasztok!

Nekem Kristóf egyre szimpibb. Van esze csak eddig a GKS elterelte. Nekem bejött ahogy Dettivel beszélt, igazából én ezt vártam tőle.

Ahogy néztem a dán 6. évad finish adását ketten meg tudnák nyerni, pontosan a nyíltság és a bizalom miatt. Ha így folytatják beúszhatnak. Ott ugyais azt láttam, hogy olyan őrült feszült bizalmi próbának voltak kitéve a főnyereményért a játékosok, hogy nocsak és ennek ez a titka. A szemvillanások anyira mindent elárultak, a rezdülések. Ha egymásra tudnának hangolódni simán nyernének. Sem a Don, sem Dani nem törekszik erre, bár Dani még Krisztával esetleg végig csinálhatta volna, de Korleone esélye Nikivel szerintem halott ötlet.

hjaa..és:
LEVIT VISSZA AZ ÉDEBE!!!! :)))))

barumka 2011.05.03. 11:34:25

4 meleg fiút biztosra tudnék mondani a műsorban. Ádám, Dani, Kristóf, és a Gabi. Ezek a szörnyek teljesen ártalmatlanok a lányokra. Ráadásul gusztustalanok is. Ádám ahogy eszik, az valami ősemberre utal. Olyan messze van a brókertől, mint ide bin laden sírja. A csajok meg valami szemétégetős ribik, akiket bárki megkaphat pár lyukas garasért. Egy olyan ember nincs bent a házban, akit ne befolyásolhatna a főbuzi, ádám. Szandra volt, de kezd ő is behódolni már sajna.
Egyébként tudjátok hogy ez az épület nem egy hotel, hanem egy magánház?????

terrortűrő tintatartó 2011.05.03. 11:35:44

@dolna1978: csak a döntőig el is kell jutni. hiába a bizalom a párod iránt, ha kirántják alólad a széket egy védettséggel.

Sixx, az a pillanatkép Nikiről világbajnok, mint egy célra tartott lézerágyú :)

GL-581 g 2011.05.03. 11:38:33

@candyperfumegirl: "És ha már itt tartunk, Robit sem állították nehéz feladat elé azzal, hogy a védettségért sötétbunkónak kellett lennie két teljes napig..."

... aztán sajnálatos módon bennragadt a szerepben. :DD

Jut eszembe! Tegnap Niki ugye zsinórtangában hányt? Remélem, hogy zsinórtangában hányt! Hányni csak és kizárólag zsinórtangában szabad egy magára valamit is adó úrinőnek...

g-ko 2011.05.03. 11:39:06

@Liller: talán ő egyedül igen, bár ki tudja :-)

terrortűrő tintatartó 2011.05.03. 11:41:43

@barumka: ehhehee, azért frankó látni, hogy, milyen jók egyesek emberismeretből, 40 perc vágott anyagra alapozva, nohát...

barumka 2011.05.03. 11:43:09

@terrortűrő tintatartó:
Igen, elég ennyi, és hidd el, vannak emberek akik nagyon jók emberismeretből, és látnak is nem csak néznek a szemükkel.

dolna1978 2011.05.03. 11:43:31

@terrortűrő tintatartó: ebben teljesen igazd van sajnos. Egyébként ha szalamandra így folytatja tovább valahogyan eléri, hogy végigmegy a soron.:)) (képletesen értettem) Mármint a Don után Dani, utána Kristóf, Prosztóval még nem tudom mikor, de Gábor meg a hagyjuk kategória.
Nálunk a Gábor típust a " Tedd ki, hogy hűljön" kategóriába sorolják. :)))

Liller 2011.05.03. 11:46:02

@g-ko: de hát többen is tudják itt,h ki nyert,nem?meg a T69-es is tudja,h ki nyert...ő sem tudná elmondani,h mi alapján megy a kiválasztás a végén?vagy nem érti?:)))
@GL-581 g: sztem nem zsinórtanga volt rajta.csak simán tanga.de lehet,h rosszul emlékszem

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.03. 11:46:26

@Solid214: Egy halvány füstös szemsmink, és egy skarlátvörös árnyalatú Clinique rúzs biztos határozottan vonzóbbá tette volna a Nikiből távozó tojásrántotta-rántott hús-tequila kombót.:)))

Ez a nő akármerről is nézem számomra nem tartozik a szép nő kategóriába.
Nem bűnranda, de nem is szép. Alsó-közép.
Kb. pókkal egy szinten van.
Arcra még Alíz is helyesebb nála. Sőt, most perpill tán Alíz benn a legszebb csaj, ha az arcot nézem.

terrortűrő tintatartó 2011.05.03. 11:47:19

@barumka: én ezt el is hiszem. bár nálam azért játszik a 10% rizikófaktor. akkor viszont nagyon meglepődöm. most ezt nem szeretném annyira, bár egyelőre esélyt sem látok rá.

dolna1978 2011.05.03. 11:49:15

kövezzetek meg, de én sem a Dont, sem Danit nem tartom melegnek. Miért elképzelhetetlen az, hogy nem gerjednek a bentiekre? Egy nő sem akar mindig mindekivel/bárkivel szexelni. Nem vagyunk egyformák, van akinek az erkölcsi norma szintje alacsonyabb, van akinek mgasabb. Ha pasi Nikire én sem.. inkább szégyenérzetem van, de ezzel nekem kell megküzdenem.

terrortűrő tintatartó 2011.05.03. 11:49:32

@Liller: a személy ismert, a metódus (tudtommal) egyelőre nem.
@Éden Zina: csatlakozom.

Liller 2011.05.03. 11:51:30

@terrortűrő tintatartó: oh jaj,nagyon le vagyok maradva ezek szerint.de mondjuk nem akarnám előre tudni,h ki nyer.csak azt,h hogyan...ott volt a Kristóf pénteken az Ötkertben,nekem meg nem szóltak,pedig jól megkérdeztem volna tőle.és a Katától sem jutott eszembe megkérdezni múltkor.a fene

terrortűrő tintatartó 2011.05.03. 11:52:15

@dolna1978: nem beszélve egyéb tényezőkről, mint pl. taktika illetve a "faszom se akar most nőt látni" lelkiállapot, amelyet nem mindenki ismer, de létezik. nem baj, legfeljebb majd egyszer nekünk is kinyílik a szemünk a világra, addig meg majd látnak mások ;)

cöcke 2011.05.03. 11:53:57

@dolna1978: szerintem senkinek sem azért gyanúsak,mert a benti csajokra nem gerjednek, inkább amiatt,hogy egymásra mennyire gerjednek.:) Oké,hogy egyszer max. kétszer előfordul ölelkezés,esetleg egy puszi, de ezeknél minden napos, hogy dögönyözik egymást, kézenfogva ugrálnak a medencébe, lassúznak(!!!). Azért ez így napi rendszerességgel tényleg kicsit fura.Nemá', hogy egy érett, felnőtt férfi csak így tudja távol tartani magától a csajokat! :)

barumka 2011.05.03. 11:56:30

Figyeljétek meg, mikor lustálkodnak, bár mindig azt teszik, akkor ádám és dani egymás mellett fekszenek, néha néha "véletlenül" összeér a lábuk.:-)

g-ko 2011.05.03. 12:00:43

@cöcke: egy érett felnőtt férfi tudja csak távol tartani a csajokat magától

g-ko 2011.05.03. 12:01:55

@barumka: én ebből pont az ellenkezőjét vonom le, azaz azt, hogy annyira tudatában vannak annak hogy heterók, hogy nem zavarja őket ez az összeérés (plusz nem homofóbok, mint pl. Kristóf)

GL-581 g 2011.05.03. 12:04:33

@Liller: SIMA tangában hányta tele a budit?! Hallatlan! A francia nevelőnője most biztos zokog, ha ezt látta...

@cöcke: Szerintem csak ökörködnek. Ritka nagy állat mindegyik. :D Nekem egyik srác sem tűnik melegnek.

Ádám múlt heti ÉH18+-os nagymonológja nekem kielégítő magyarázattal szolgált arra, hogy miért nem gerjed Nikire. Kristófnak ott volt Rea meg Jenny, Gábor és Dani más tészta, a látottak alapján akár homik is lehetnének, de nem hinném.

Na igen, "a látottak alapján". 24 órát vágnak nekünk össze feszes 40 percben.
Kata mondta az interjúban anno, hogy az idő nagy részét hülyéskedéssel és bulizással töltötték, nem pedig szervezkedéssel. És még Pókmajommal is elbulizgattak a csajok (állítólag műsor után Nikivel öribarik is lettek, ahogy Aliz is Krisztával).

mandruc 2011.05.03. 12:07:14

Egyébként Alíz terhes?

candyperfumegirl 2011.05.03. 12:08:06

Amúgy amitől nekem kiégett a szemem a tegnapi epizódban az Korleóne, SzentDani és Lassúbeszédű leginkább hármas bakugrásra emlékeztető waka waka koreográfiája volt.

cöcke 2011.05.03. 12:08:23

@g-ko: na,de érted minden nap,meg összebújva lassúzni? Az én pasim ugyan nem homofób (ahogy én sem),de eszébe nem jutna nap mint nap összebújni, ölelkezni, puszilkodni még a gyerekkori legjobb barátjával sem. :) Egy nőt meg nem csak ilyesmivel lehet leállítani. Na mindegy ez igazából mellékes kérdés.:)

bigél 2011.05.03. 12:10:21

@GL-581 g: pl. Gábort nagyon keveset mutatják mostanában, pedig szerintem ökörködik ő továbbra is, csak valszeg nincs benne a taktikai szervezkedések sűrűjében.

dolna1978 2011.05.03. 12:12:42

@terrortűrő tintatartó: nyugodtan gúnyolódj csak.

cöcke:
Lehet így érzik magukat biztonságban. :)

EEgyébként én úgy látom, hogy ők egy zárt férfi irányítású világban érzik jól magukat, és egyikük sem "nyitott" a lányok felé. Merthogy egyik sem beszél a lányokkal és nem vonják be őket. Bár ez utóbbin em csodálkozom.

Még valami... és mi van akkor, ha ezek ketten tényleg melegek??? Változtat az valamin???

A Don helyében (ha a foglalkozása nem vetített, ami ugye, mint látjuk kissé kétséges) én sem szexelnék. Kicsi ez az ország, és leülni egy ügyféllel tárgyalni és látni az arcán, hogy : "Te kis huncut.. tudom milyen kis virgonc vagy!" szóval attól én is megkímélném magam. Amit művelnek igaz, hogy necces, bár szerintem akkor kifejezetten gyerekese cukik.
Nem tudom melyik a kevésbé rosszabb.. a meghúztam a ribancot a legalja népségből, vagy a homárszeretet.

moli 2011.05.03. 12:14:41

@sixx: nem jo a tag, kerlek ird at:
http://hogyvolt.blog.hu/tags/éden_hotel

nyílegyenes labirintus 2011.05.03. 12:19:27

Bohumil ha akar 3 perc alatt generál egy új mailt, és visszareggel. Sixx nem fogja kirakni újra...
@Benyeszke: "nem a szájszervével van baj, hanem ahogyan használja. Mint egy ipari porszívó" hát ez a lényeg, na... :) alsó hanon is minimum 2000 watt .)

Az újak közül sándortamás Attila hamar lapátra kerül,és a kölyökképű kisgyerek is csak a védettségével marad bent pár kört. Kirakja Gábort oszt csókolom...jövő7en megy a levesbe...

Hilux94 2011.05.03. 12:20:18

Bohumil középszar/erőltetett volt, nincs szükség két dudásra...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.03. 12:21:15

@dolna1978: nem melegek, legalábbis Ádám szerintem biztosan nem. Egyszerűen jobban érdekli és lóvé mint a pina.
Tényleg jó az interjú amit valamelyik "szaklap" készített vele még korábban. Amiatt hiszem hogy nem meleg.

barumka 2011.05.03. 12:25:04

Sajna az édenbe is betették a lábukat a dakoták.....

dolna1978 2011.05.03. 12:27:52

@Benyeszke:
HOLVANÉSMIAZHOLOLVASHATOM?
upsz. a caps

RedHotTears 2011.05.03. 12:27:56

@dolna1978: nem az a gyanús, hogy a bent lévő nőkre nem gerjednek, hanem hogy egymásra viszont szemmel láthatóan nagyon is. Nem sok olyan hetero pasit tudsz felkutatni a világon, aki előbb csókol meg egy másik pasit, mint egy nőt. Sőt esetükben volt még egy alternatíva, nem csókolnak meg senkit. Ehelyett is egymást választották.

Móka na 2011.05.03. 12:31:42

Én nem tudom, hogy azok, akik szerint Bohumil középszerű, miért ugrálnak itt a kitiltás mellett. Jó az, ha a fele bandának kibasszák a "játékát"? Ha nem jó nem olvasom el amit ír és kész. Ennyi.
Persze az hogy a Don vagy Dani vagy mindkettő buzi vagy sem sokkal érdekesebb....GRATULA! :)

foxglove (törölt) 2011.05.03. 12:33:23

Hol tartunk most, hány újonc jön még?

paranyuszi (törölt) 2011.05.03. 12:33:31

Lehet, hogy egyedül maradok a véleményemmel, de szerintem Gábor gyerek nem süti..
Ellenben a Király tuti, hogy az. Egész egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egy FÉRFI mellett fekete tangában hemperegve az ágyon, félre érthetetlen mozdulatokat téve ... ő erre egy szem összehúzással reagál (majdnem, hogy meg van sértődve.. ) hogy az nem buzi... Szerintem lehet, hogy átírják az alapszabályt és Dani és a Király lesz a nyertes pár..:D

bigél 2011.05.03. 12:36:49

@paranyuszi: szerintem sem meleg Gábor, mondjuk én elfogult vagyok vele, mert ő jön be a legjobban férfiként.

Móka na 2011.05.03. 12:39:07

@Benyeszke: Ezt hányszot küldted már szét :) ehheheh :D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.03. 12:41:13

@Móka na: nem csak ezt, a pókmajmos képet is. Szerintem azt még többször. Tudod én barátkozok az újakkal :DD

Móka na 2011.05.03. 12:43:20

@Benyeszke: Móka = Korleóne? Erre céloztál? hehhehe látok benne valamit.=))

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.03. 12:46:51

@nyílegyenes labirintus: na de baromi ijesztő amit csinál, én mindig becsukom a szemem ha Niki eksön van, mert nem akarok maradandó károsodást. :D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.03. 12:47:38

@Móka na: ó és rájöttem, ezek szerint bohumil pedig Dani :DD

Móka na 2011.05.03. 12:52:35

@Benyeszke: Igennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, Bohumilt vissza az Édenbe!!!!!
Plusz sokmindenkit birok, de a hogy lesz vége és bent mindenki buzi kezdetű kommentek az agyamra mennek.
Teljes mély depresszióba estem :((((

oscar dirlewanger 2011.05.03. 12:56:51

legalább kiderült, hogy linda nem tökös csaj....valamiért azt hittem, az, de róbert valoszínüleg kirúgta volna az ágyból, ha meglepit talál a butyikában.

Summerwine 2011.05.03. 13:03:45

Nem kell vissza. Nyisson saját blogot, és kész. Könnyű úgy olvasókat szerezni, hogy bemegyek egy baromi jó hogyvoltra, írogatok, és csipegetek a dicsőségből.
Elég szomorú, hogy az "emberek felének" itt az a játéka, hogy a sixx farokvizén felkapaszkodó alpári-vagyok-és-lógok-a-melóból-de-ígyis-milyen-kurvajól-megélek lazacsávó bohumilt éljenezze. Az, hogy nem kell elolvasni őt, egy dolog. És az, hogy van aki azért jön ide, a hajnalra pöpecre elkészített hogyvoltra, hogy a kakukkfiókán röhögjön, egy másik.
Tudom, hogy nem ezért történt, hanem vmi cigányozásért, de kössz!

Billy a kölyök 2011.05.03. 13:11:07

Emberek segítsen már valaki!
Hogy volt Pistának az az aranyköpése a megijedésről?
Valami olyasmit mondott hogy kilendült a szarásjelző, vagy talán befigyelt, vagy valami ilyesmit, de nem jut az eszembe, pedig már napok óta ezen agyalok. Az összes Pistás részt meg nem szeretném ezért újra végignézni.
Előre is kösz!

inmemancsi 2011.05.03. 13:13:42

@Benyeszke: eddig dani ádám gábor meleg, kb 20 m távolságból lejön egyébként ha jól tudom a nyeremény megszerzését nem zárja ki a dugás:))

dolna1978 2011.05.03. 13:15:35

@Billy a kölyök: sajna nem tudok benne segíteni.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.03. 13:26:48

@Billy a kölyök: bevillant nem kilendült :D

@inmemancsi: neem,de ha a vér kimegy az agyából a másik agyába akkó igencsak hozhat rossz döntéseket.

Hana30 2011.05.03. 13:28:23

@dolna1978: Azért gondoljuk , hogy melegek, mert állandóan keresik a testi kontaktust. Azért gondoljuk, hogy melegek, mert előbb csókolják meg egymást, mint egy nőneműt. Azért gondoljuk, hogy melegek, mert előszeretettel lejtenek homoerotikust táncot. És azért gondoljuk, hogy melegek, mert állandóan ölelgetik egymást. És nem azért, mert nem fekszik le egyik sem a Nikivel. Vele én sem tenném, ha férfi lennék, mert közönséges.

terrortűrő tintatartó 2011.05.03. 13:32:41

@dolna1978: hö, szerintem valamit elnéztél (vagy én, merthogy egyetértésemet szerettem volna kifejezni, francért írok barokkos körmondatokat), de azért akkor most egyértelműen is: bocs, nem bántásból írtam, sőt, osztom. :)

doktorkotasz2 2011.05.03. 13:34:21

aaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnyira nagyon jó volt a tegnapi epizód, hogy azt csak sixx mai bejegyzése tudta felülmúlni!
Köszi Sixx!

chilii · http://chilii.blog.hu 2011.05.03. 13:36:52

azt a csavart is eltudom képzelni, hogy az új fickó, aki a küldetése szerint ma bármelyik pasit hazaküldheti, esetleg azt a lányt választja, akinek a párja a legtöbb pozitív tulajdonság listát vezeti (mert ezt a részért még nem használták fel a szerkik), és akkor mégsem maradhat bent, mert a "szuperpasi" védettséget szerezne. mivel eddig senki sem mehetett be úgy, hogy tuti tudta, hogy bent is maradhat, lehet, hogy a Lacit is megtréfálják a szerkesztők :)

terrortűrő tintatartó 2011.05.03. 13:37:43

@Móka na: namár tessék felpörögni, miattatok döntöttem a kommentelés mellett a hosszú rídonliság után :) max. én depizhetek, hogy már első alkalommal is (bár akaratlanul) sikerült bántót írnom. asszem ki leszek szavazva (fejcsóva) :(

chilii · http://chilii.blog.hu 2011.05.03. 13:37:48

azt a csavart is eltudom képzelni, hogy az új fickó, aki a küldetése szerint ma bármelyik pasit hazaküldheti, esetleg azt a lányt választja, akinek a párja a legtöbb pozitív tulajdonság listát vezeti (mert ezt a részért még nem használták fel a szerkik), és akkor mégsem maradhat bent, mert a "szuperpasi" védettséget szerezne. mivel eddig senki sem mehetett be úgy, hogy tuti tudta, hogy bent is maradhat, lehet, hogy a Lacit is megtréfálják a szerkesztők :)

dolna1978 2011.05.03. 13:41:40

@terrortűrő tintatartó: az én kommunikációs vevőmben is hiba lehet, gond egy szál sem.

@Hana30: rendicsek, tudomásul vettem. :) (bár em Nikire hegyeződött ki, hanem úgy midegyikre...) lépjünk túl rajta.

terrortűrő tintatartó 2011.05.03. 13:43:28

@chilii: logikusan hangzik, csak akkor erősen vitathatóvá válik az a döntés, miszerint Pók legrosszabb tulajdonságos "győzelme", amellyel hazament volna nem nullázta ki a védettségét. ez lett volna a korrekt.

terrortűrő tintatartó 2011.05.03. 13:47:19

@chilii: logikusan hangzik, csak akkor erősen vitathatóvá válik az a döntés, miszerint Pók legrosszabb tulajdonságos "győzelme", amellyel hazament volna nem nullázta ki a védettségét. ez lett volna a korrekt.

Móka na 2011.05.03. 13:50:45

@terrortűrő tintatartó: mire, kikre gondolsz?? Én tényleg teljesen magamba zuhantam, szó szerint. De nem szeretném zavarni a sok kommentelőt.. tudod. Remélem az lesz a meglepi, hogy Bohu holnap reggel folytatja munkásságát. Én nem szeretem ezeket a negatívumokat.

Szia Vörös! :((

Móka na 2011.05.03. 13:51:42

@terrortűrő tintatartó: mire, kikre gondolsz?? Én tényleg teljesen magamba zuhantam, szó szerint. De nem szeretném zavarni a sok kommentelőt.. tudod. Remélem az lesz a meglepi, hogy Bohu holnap reggel folytatja munkásságát. Én nem szeretem ezeket a negatívumokat.

Szia Vörös! :((

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.03. 13:54:29

@terrortűrő tintatartó: nem leszel kiszavazva, hidd el mindenkivel előfordul ilyen, itt jön elő a metakommunikáció hiánya :-)
Amúgy most elég nagy a pangás ami a kemény magot illeti, de tök jó hogy sók új arc van.

@Móka na: szedd össze magad Móka, bohumil vissza fog térni :D

Billy a kölyök 2011.05.03. 13:55:55

@Benyeszke:
Kösz. Hiába, klasszikusoktól csak pontosan.

terrortűrő tintatartó 2011.05.03. 13:57:20

@Móka na: hát Rátok, az eddig itt kommentelőkre, délelőttös és éjszakai műszakra egyaránt (a véletlenül megbántós de azóta tisztázott szitu dolnával volt,ráadásul pont a buzizós vonalon kattogva). van, hogy az ember kicsit érzékenyebb, ezerszer átrágott témára meg pláne, de ez ne szegje kedved, héló :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.03. 13:59:56

"Hiába, klasszikusoktól csak pontosan"

@Billy a kölyök: na ez fizikális fájdalmat okozott :D

dolna1978 2011.05.03. 14:01:58

@terrortűrő tintatartó: az én kommunikációs vevőmben is hiba lehet, gond egy szál sem.

@Hana30: rendicsek, tudomásul vettem. :) (bár em Nikire hegyeződött ki, hanem úgy midegyikre...) lépjünk túl rajta.

bgalgan 2011.05.03. 14:03:17

Nem tudom miért gond az hogy valaki a saját verzióját is leírja egy postban? Hiszen azért van ez a lehetőség! Mi itt mind a saját véleményünket fogalmazzuk meg, egy vagy több bejegyzésben, vicesebb komolyabb formában! Sosem éreztem azt h akárki - nevezzük akár bohumilnak - sixx farvizén akarna lavírozni. Nekem az ő bejegyzései inkább sixx írásainak kiegészítéseként szolgáltak és így együtt számomra nagyon szórakoztató volt az egész. Mondjuk ha jól értettem nem is ez volt a kidobás tárgya. Ennek ellenére nekem hiányzik! Emléked bennünk él bohumil! :)

foxglove (törölt) 2011.05.03. 14:07:06

@bgalgan: sixx írásainak kurvára nincs szükségük kiegészítésére...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.03. 14:07:37

@bgalgan: én is pont ezt írtam valamelyik nap, hogy itt mindenki leírhatja a saját véleményét és pont. Akinek nem tetszik ugorjon a következő kommentre.

bgalgan 2011.05.03. 14:09:11

@foxglove: nem azt mondtam h szükség lenne rá! csak hogy nekem ezt adta, ha neked nem, az számomra nem olyan nagy törés!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.03. 14:09:16

Az ágyon fetrengős képen Detti marhára úgy néz ki, mint Tóth Gabi!!!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.03. 14:09:36

És nem is osztottam meg veletek a blog legnagyobb hatását szerény életemre nézve: amióta eme remek közösség aktív tagja vagyok úgy káromkodok otthon mint a kocsis és az a durva hogy csak közben vagy utána esik le...de már elindultam a rehabilitáció útján. Tiszta Heller fíling.

terrortűrő tintatartó 2011.05.03. 14:11:17

@bgalgan: nem hinném, hogy végleges a dolog, legalábbis a figyelmeztetős tiltás (a gazda hangulatától függően term.) lehet 1-2 nap, esetleg egy hét...ne temessétek még :)

bgalgan 2011.05.03. 14:12:51

@terrortűrő tintatartó: rendben! bízzunk a felsőbb hatalom jóindulatában! :)

bgalgan 2011.05.03. 14:14:23

@Benyeszke: ha vége lesz a sorozatnak, könnyebb lesz rehabilitálódni! :)))

_Molly 2011.05.03. 14:15:10

@candyperfumegirl: "én azt nem értem, hogy egy olyan műsorban, ahol folyamatosan párban kell lenni, hogy marad a végén EGY?"

Fönt van az ÉdebHotel honlapján:

"Csupán egy a lényeg: a játékosok mindig maguk irányítják a sorsukat, minden az ő döntéseiken múlik, ám a döntéseik nem várt következményekkel járhatnak. Ez a legfontosabb és kivétel nélküli szabály abban a stratégiai játékban, ahol a győztes PÁR akár 25 millió forinttal távozhat."

De itt, a blogon is már többször elmondtuk...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.03. 14:18:01

@terrortűrő tintatartó: 40? 30 elég volt anno, hogy egy első blikkre idegbajos alakról kiderüljön számomra micsoda egy nagybetűs Ember.

Első 100 komment miért van letiltva? Későn jöttem. Valaki ápdételne, lécci, ha az nem jár kitiltással?

vázkulcs 2011.05.03. 14:19:34

Elég feltűnően manipulálnak a szerkesztők. Érdekes legutóbbinál Szandra védettséget kap, nélküle elég unalmas lenne, utána nem Nikit ejtette ki, hanem a két "szürke" csajnak akik aztán semmit nem csináltak kellett elhúzni.

Ha jól gondolom akkor az új srác véletlenül sem Ádámot, Kristófot, vagy szekszárdi gyereket küldi haza, vagy Gábor aki teljesen beszűrkült, vagy Dani esetleg.

Az is elég furcsa, hogy pl némelyik kiválasztásnál pont az a két szereplő marad a végére akik küzdeni fognak. MIntha előre tudnák ki hova fog állni.

Szerintem Szandrát eleve ezzel a céllal küldték be, hogy kavarja fel az állóvizet. és az is biztos előre megdumálták velük, hogy itt műsor kell, és aki nem vesz benne részt az megy.

Pl : Danit is ezért szórták ki először mert teljesen passzív volt.

Vagy az is érdekes néha mikor újak jönnek és azonnal kiesnek meg sem lepődnek ezen, mintha csak statiszták lennének.

Eléggé meg van ez rendezve, de azért nem rossz.

GL-581 g 2011.05.03. 14:21:23

@terrortűrő tintatartó: " max. én depizhetek, hogy már első alkalommal is (bár akaratlanul) sikerült bántót írnom. asszem ki leszek szavazva (fejcsóva) :( "

Semmi gond, majd jól beállítjuk mögéd Pókmajmot. :DDD

Amúgy az jutott eszembe, hogy neki már volt két védettsége. A harmadik után már jár egy ajándékba? :P

@Hana30: Igen, ez valóban gyanús, elismerem. De ne felejtsük el, hogy mi az 1440 percből 40-et látunk.
Mindenesetre bravúros fordulat lenne a finisben egy páros coming out, meg kell hagyni. :DD
(meraédenhotelben bármi megtörténhet)

Móka na 2011.05.03. 14:21:49

@terrortűrő tintatartó: ÉN Bohura vagyok érzékeny!! És nem értem ezt a sok negativizálást, nem is csipem, az építő jellegű dolgokat kedvelem. És igen mély letargiába estem!!!
@bgalgan: Teljesen egyetértek.

_Molly 2011.05.03. 14:23:19

Ádám mostmár biztos, hogy nem bróker, legföljebb biztosítási ügynök...

Ha egy pár nyer akár(!) 25 milliót (ami a megfogalmazás miatt lehet AKÁR jóval kevesebb is...), akkor az fejenként max. 12,5 millió. Ha ezt négyfelé osztja ez véd- és dacszövetséget kötött négyesfogat, akkor az fejenként kemény 3 millió 125 ezer forint bruttóban. Csórikáim jó, ha 2 milkával a zsebükben távozhatnak majd.

És mivel mind munkanélküliek, ezt kb. fél év alatt eltapsolják majd.

terrortűrő tintatartó 2011.05.03. 14:23:41

@_Molly: az okozhat némi zavart, hogy időről-időre felmerülnek a külföldi szériák, hogy ott mi volt, hogy volt. aki nem olvas el minden egyes sort, az bizony belekavarodhat. mellesleg néha tényleg úgy tűnik, mintha a szerkik pillanatnyi hangulata irányítaná a történéseket, úgyhogy a honlapos dumákra én már nem adok :)
(ha már itt tartunk, az AKÁR eleve gyanús, mint a hülye bankos THM-es reklámoknál. mi az, hogy akár 25 milla? 20 + meleg étel utalvány? megaztán - szintén külföldi verzióra alapozva - az is összeegyeztethető a szöveggel, hogy a döntőbe pár megy de csak egy nyeri a lóvét, ám dönthet, hogy risztel a párjával, vagy görény és leszarja :) )

terrortűrő tintatartó 2011.05.03. 14:29:37

@neccharisnyás útonálló: én elfogadom, hogy van ilyen. gyakorlati síkon nálam is működik, szexuális beállítottság témában, ilyen játékban viszont nem. bár mivel beskatulyáztam rögtön mindenkit, azon most már az idő sem fog változtatni. akit megkedveltem, az már sztem úgy is marad és fordítva is (bár meglepő módon Pók egyre kevésbé irrtál. magam sem értem). :)

GL-581 g 2011.05.03. 14:32:56

@terrortűrő tintatartó: Valamelyik skandináv változatban volt, hogy egy srác nyerte az egészet, de elosztotta a másik három finalistával. A Wikipédián fenn van, s érdekes, hogy mindegyik verzió egy picit más.

@_Molly: 2 milla zsebpénz azért, mert két hónapot nyaraltál a karibi partoknál, míg itthon ordas tél csattogtatta ocsmány fogait?
Nem hangzik azért annyira rosszul. :D

vernal 2011.05.03. 14:33:26

Feltöltöttem youtubera a 4. évad fináléját. Valszeg hamarosan törlik, mert már írt a svéd TV emailt, hogy távolítsam el.......
Ha valaki tud svédül, akkor esetleg elmondhatná mik a pontos szabályok a végső győztes kiválasztásánál. Nagyjából vágom, csak ez a fotós dolog a végén, nem tiszta.

www.youtube.com/watch?v=1y5_fOu5ZyM

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.03. 14:35:57

@terrortűrő tintatartó: Figyelj, nem hiszem, hogy úgy hozná az élet, hogy velük kéne élned, szal szerintem nincs sok jelentősége annak, milyennek könyvelsz el dobozban látott embereket.

*jinx* 2011.05.03. 14:38:46

@dolna1978: nem azért tartják őket homárnak, mert nem gerjednek a benti csajokra, hanem mert egymásra gerjednek. ;-)

*jinx* 2011.05.03. 14:44:06

@Billy a kölyök: volt még egy olyan is, hogy 'azt álmodtam gyár vagyok de mire felébredtem csak a kémény maradt'...

:DDD

_Molly 2011.05.03. 14:52:41

@GL-581 g: "két hónapot nyaraltál a karibi partoknál, míg itthon ordas tél csattogtatta ocsmány fogait?"

...és közben totál hülyét csináltál magadból egy ország szeme láttára?...

Nekem nem érné meg.;P

nyílegyenes labirintus 2011.05.03. 14:52:54

@vernal: Egy kukkot nem értek belőle, de nem lesz rossz a vége, ha a magyar verzsönben is hasonló módon tudják le a finálét. Mondjuk elég letargikus hangulata van a svéd végjátéknak... ezek nem tudnak örülni? :) a siralomház ehhez képest házibuli... :)

Bubba Rogowski 2011.05.03. 14:54:29

@Billy a kölyök: elszállt a kommentem, tuti, hogy a benne lévő szupertitkos adatok miatt.... Na mindegy: 12. hogyvolt, "best of István."

_Molly 2011.05.03. 14:55:31

@terrortűrő tintatartó: "mi az, hogy akár 25 milla? 20 + meleg étel utalvány?"

:D :D :D

_Molly 2011.05.03. 15:00:09

@vázkulcs: "Az is elég furcsa, hogy pl némelyik kiválasztásnál pont az a két szereplő marad a végére akik küzdeni fognak. MIntha előre tudnák ki hova fog állni."

Ne feledd, hogy a szerkesztők végig mindent látnak és hallanak. Előttük aztán tényleg nincs titok.

Bár amilyen sz@r a hangminőség, lehet, hogy még ők sincsenek mindig képben.:)

Billy a kölyök 2011.05.03. 15:04:00

@*jinx*:
Ha jól emlékszem, a gyárkéményt a fatertól örökölte...

@Bubba Rogowski: Kösz, majd tanulmányozom, hadd bővüljön az a szókincs!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.03. 15:05:58

@_Molly: MÍNUSZ repülőjegy vissza, és az addigi étkeztetésre, hányástakarításra, egyéb extra szolgáltatásokra fordított költségek.
Eleve, ha uncsi nyaraló egyed nyer, 10%-a a nyereménynek már ugrik. Kellett vóna tán szórakoztatni a zistenadta Népet! :D

chilii · http://chilii.blog.hu 2011.05.03. 15:06:58

@terrortűrő tintatartó: pont ezért gondoltam, hogy a "szuperpasi" kiütné a Laci küldetését, és Laci menne haza postafordultával.

Móka na 2011.05.03. 15:12:34

@vernal: Nekem egyértelmű volt, de megnéztem ezt is, amit szintén idetett valaki, ebből rájössz:
en.wikipedia.org/wiki/Paradise_Hotel_2
Olvasd el a plotot.

vernal 2011.05.03. 15:21:35

@Móka na: Így már OK. Ez a magyar verzióban akkor lenne érdekes, ha vágták volna a résztvevők, hogy is megy ez. Akkor Nikinek és Ádámnak lassan szét kellene válnia + Kristófnak és Daninak stabil pár találnia, hogy szinte biztos beérjen valamelyikük legjobb 4 közé és onnan a győztes párosba. Csak akkor ott még adni kell pénzt a győztes pár másik felének is, ergo 5 felé oszlik a pénz.

beacska 2011.05.03. 15:29:25

@dolna1978: ne szégyelld magad. vagyunk ezzel így egy páran, csendben tűrjük a napi buzi-adagot. Majd elmúlik ;)

Fifchen 2011.05.03. 15:30:02

Nna sose hittem volna, hogy egyszer még a hogyvolt blogon fog jól jönni a svéd tudásom:-).
Ugyanaz történt a svéd fináléban is, ami a wikipedián le van írva. Megkérték a két döntős párt, hogy válasszák ki, szerintük a másik párból ki érdemelné meg jobban a nyereményt. Ezeket a fényképeket adták oda Juannak, aki gyönyörű kis csillogó aranyborítékba rejtette őket. Mivel még Pókmajomtól is sikerült megóvni a szép csillogó aranyborítékokat, így a svéd ÉH-t Emanuel nyerte, éljen! Innen is gratulálunk neki.

vázkulcs 2011.05.03. 15:35:49

@_Molly:

Bele is nyúlnak szerintem ha kell, pl Ádámot nem hinném hagynák kiesni, még ha új srác az ő nőjét akarná választani sem. "Lebeszélnék" róla. :)

terrortűrő tintatartó 2011.05.03. 15:37:36

@Fifchen: na, szóval taktikázás, zsugázás, jópofizás, fenyegetőzés az smafu, jól meg van ez bonyolítva. itt minden stratégiát agyonb*sznak a kiszámíthatatlansági és következetlenségi faktorral. ez azért valahol bosszantó lehet :)

GL-581 g 2011.05.03. 15:39:32

@beacska: Köszönöm a tegnapi élő közvetítést! :)

@vernal: A svédeknél ez a pasas volt a műsorvezető? Hát... T69 sokkal jobb. Viccesebb. :)

Fifchen 2011.05.03. 15:40:26

Egyébként ez a kedves, szimpatikus Emanuel leginkább a mi Levinkre hasonlít: amolyan bulizós-nyaralós jófiú. Mi ebből a tanulság? Ha nyaralgatni mész a kolumb dzsungelbe, akkor csak nyaralgassál, mert ha elkezdesz játszani, még a végén úgy jársz mint szegény Levi. Levit vissza az Édenbe!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.03. 15:41:05

@terrortűrő tintatartó: pont ez a jó benne, hogy kiszámíthatatlan. Lehet, hogy egyszer Horváth Éva a tévénézőnek mondja azt, hogy számodra véget ért a játék, hagyd el a nappalit most.
A kutya nem nézné ha kiszámítható lenne

beacska 2011.05.03. 15:43:49

@GL-581 g: szívesen, bár csak a szünetekben jutottam géphez. :(

terrortűrő tintatartó 2011.05.03. 15:45:58

@Benyeszke: persze, pont azt mondom, hogy a VV-BB taktikáját max. azzal bukod be, hogy a hozott szerep nem felel meg a nézőknek, nem tolják az SMSt. mellesleg az ÉHben az is fain, hogy nem a néző zsebére megy. viszont ebben a kiszámíthatatlanságban játékosként az a tré, hogy egy idő után én biztos leszarnám, hogy bármint csinálok, tökmindegy. Levinek volt igaza, már az elején tudta :)

Moncs 2011.05.03. 15:46:40

@Fifchen: Nem egészen értem (se svédül, se angolul, de ezek szerint magyarul sem... :P ), ha az egyik pár (együtt vagy külön?) szavaz a másik párból valakire és fordítva is, akkor az még hogy dől el? Az nem 1-1 szavazat? Sőt ha külön szavaznak, akkor akár mind a négyen kaphatnak 1-1 szavazatot? (bocsi hogy ilyen értetlen vagyok....)

terrortűrő tintatartó 2011.05.03. 15:48:13

@GL-581 g: főleg annak fénylében, amit valaki idézett (HÉ cikk), hogyaszongya neki a szigorú tanárnénit kellett hoznia. hát anyám, akkor inkább kérték volna fel a Máté Krisztát (emlékezetes volt a Leggyengébb láncszemben :D)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.03. 15:53:48

@terrortűrő tintatartó: egyébként szerintem Levi egészen sokáig húzhatta volna ha nem öngyilkolja meg magát

beacska 2011.05.03. 15:59:25

@Benyeszke: szerintem Levi elgondolkodtató volt. ha nem tisztelném az emlékét (:))), akkor azt mondanám, hogy volt egy pillanat, amikor azt hitte, érti a játékot, de sajna nem. Neki még érnie kell ehhez. Jobb lett volna, ha marad a bulizásnál.

Még most is azt mondom, 25 alatt nem nagyon veszik a játék értelmét, lényegét. (még Szandra sem. kicsit keveri a szezont a fazonnal)

Kíváncsi vagyok, hogy az új 21 éves fiú mi alapján fog dönteni. Ha veszi a játékot, a fiúk közül választ, ha nem, a lányok közül. Reménykedek egy első verzióban...

Móka na 2011.05.03. 16:00:23

@beacska: 19 éves!!!!!!!!!:) :((((

terrortűrő tintatartó 2011.05.03. 16:00:44

@Benyeszke: igen, a középpályás módszer nem tűnik rossz taktikának. Alíz és Gábor is jól elevickél, mert nagyobb a nyüzsi és Pók mindenképp a négyesre feni a fogát (+ Baltaarc Linda).

beacska 2011.05.03. 16:05:30

@Móka na: szijjja csajszi! jobban vagy? (ici-pici off, ne válaszolj, légyszi ;)) én is elkezdtem nézni a TB III.-t, mert utoljára elérhető az OD-on, és a múltkor is lemaradtam róla :((()

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.03. 16:10:53

@beacska: nem láttam a tegnapi részt de az új csávó csöcsöt és nem csajt fog választani szerintem.

@terrortűrő tintatartó: de mindkettő elég unalmas darab. Bár amikor táncolnak akkor kiég a szemem :D

Nu legyetek rosszak, elhúztam zumbálkodni.

terrortűrő tintatartó 2011.05.03. 16:15:23

@Benyeszke: hát, a karaokétól pedig a hallásod károsodik, csupa öröm az élet :)

hogy micsi? egészségedre :)

_Molly 2011.05.03. 16:19:13

@beacska: "Kíváncsi vagyok, hogy az új 21 éves fiú mi alapján fog dönteni. Ha veszi a játékot, a fiúk közül választ, ha nem, a lányok közül."

Az teszi ezt a választást különlegessé, és a játék történetében egyedülállóvá, hogy ezúttal Ádám(ék)nak eszükbe sem jutott még manipulálni az új fickó választását. Ha tudnák, mire készül, már rég haditanácsot ültek volna vele, és elmagyarázták volna neki, hogy mit kell tennie.

Én emiatt vagyok kicsit kárörvendő.:)))

Kíváncsi vagyok, hogyan választ egy új ember, ha nem kell szembesülnie a Don fenyegetéseivel.

taligas 2011.05.03. 16:19:33

Ez a homokozás kezd már kicsit uncsi lenni... Ideje új témát keresni!:) Mondjuk a műsor nem sokat szolgáltat, azért ragadtatok ennyire le ezen!:)

terrortűrő tintatartó 2011.05.03. 16:31:15

@_Molly: én azon is csodálkoztam, hogy Pók miért csak a Baristát találta meg vajon? (vagy csak ezt vágták be, mert borgőzösen nagyobbat vetített :)).
egyébként úgy vettem észre, hogy Ádámék most barátkozós hozzáállással igyekeznek lekenyerezni Lacát. riportban mondta is a kisgyerek, hogy jófej volt mindenki, a skacokkal (Dani/Ádám) edzettünk is ebéd előtt, tök jó volt). namost nem biztos, hogy baromság a finis közelében taktikát változtatni, mert ez a lerohanós módszer már veszélyes (ez tegnap Szandránál ki is bukott). egy szó, mint száz, kíváncsi leszek én is :)

na további jókat, hajrá éjszakai műszak :)

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.05.03. 17:37:07

Sziasztok lányok-fiúk!

Nabazz, amit az előzetesből Pók fenyegetőzésének véltem, kiderült, h csak kedélyes csevely volt. Hiába, minden nap van valami, amiben mellélőhetek! :) Bár a mostani előzetes semmit nem sejtet sajna, esélytelen vagyok, h kitaláljak megint valami hülyeséget...
Az új barista srác (bariton nem lesz?) nem sok sansszal indul, legalább olyannak adták volna ezt a ninja-küldit, aki makog valamit spanyolul, ez így egyből levágós volt.

@beacska: sztem a lányok alapján választ, így Don meg Dani biztonságban van. Úgyhogy ma ki is fog derülni, h megint tévedek, és Ádám repül. :)

Bohumilt meg engedd vissza, sixx, ha már ennyien akarják, nekem mondjuk nem sok vizet zavar, hosszúnak meg izzadságszagúnak érzem, nem nagyon olvasom. De sztem van ő olyan értelmes, h felfogja, mi nem szalonképes errefelé.

És hogy a slágertéma is meglegyen, a két új srác tutira buzi, mert... mittudomén, mert olyan jó buzizni. És mert még mindig nem dugtak meg egy nőt se! Na! :)

beacska 2011.05.03. 17:40:25

@krono-szinklasztikus infundibulum: kronoooosz! de sokáig tartott a kijózanodás! ;)
már hiányoltunk!!!!

beacska 2011.05.03. 17:42:08

amúgy úgy tudom, hogy többféle kitiltás lehet (időtartamra vonatkozólag), de visszavonni nem lehet. letellik, amikor letellik.

De mivel én kezdtem a visszakövetelést (D.), inkább nem szólok bele...

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.03. 17:58:37

Sziasztok :)
Végigolvastam, de valahogy nincs kedvem találgatni. Csatlakozom a depihez (puszi Móka na). Olyan jelentéktelennek tűnő emberek jöttek be mostanában, hogy még rendes becenevet se lehet adni nekik, és nem szórakoztatnak.
Akkor inkább már Szöszit vissza! :) Legalább jó volt kinevetni!

Edecker Bürger 2011.05.03. 18:14:47

Sziasztok!
Pozitív-negatív tulajdonságok listájához.
Nem létezik, hogy Don esetleg más ne fogta volna fel a jelentőségét egy ilyen tesztnek. Mi történhetett? Én úgy csináltam volna, hogy minden nap három kérdőívet kitöltetek velük, közben bedobom ezeket is. Feltűnik? Nem. Honnan tudjuk, hogy csak ez az egy volt, ami alapján Nyafika elment? Mert csak azt látjuk, amit láttatni akarnak.
Azután: buzulás. Már írtam, és most is tartom, nem azok. Világéletemben fiúkkal/férfiakkal dolgoztam (jó sorsom is volt!). A barátságba és a hülyülésbe sokminden belefér, még egy kis keringő is.
Plusz: Mint köztudott, védeni szoktam Szandrát (főleg mert mindenki nekiesik ha kell ha nem), de mostmár túlteng, hülyeségeket csinál. Az új fiú (akinek még csúfneve sincs) fogalmazta meg jól, felesleges volt őt letámadnia. Ez visszafele sült el.
Megmég: Mindenki elfelejti azt a bejátszást, amikor Szandra a harmadik felolvasási kísérlet után elveszi a borítékot, és megkérdezi, kell-e valakinek. A sok agyatlan változatos hangfekvésben mondja: neeeem, nemm, nem. Aki azt mondja, hogy lecsapott rá, csak baltaarcú Linda áskálódását ismételgeti. Mert egyszerűen nem igaz.
Továbbá: Ádám a fent felsorolt okokból szerintem is túladna Nikin, nagyon veszélyes már rá nézve. Ééés, igen, nekem is feltűnt, milyen csillogó szemekkel tud nézni Alízra. Hmmm. Jót röhögtem, mikor a hármas fogadalomra csak amiatt vette be Nikit, mert éppen arra járt, és ciki lett volna elküldeni. Amúgy eszébe sem jutott odahívni.

A szerkesztők meg getrák voltak, mert a baristának legalább egy szószedetet adtak volna, amiből a látszatot fent tudja tartani.
Fuuuu. Kíváncsi vagyok, ki megy ma haza.

capa05 2011.05.03. 18:15:18

Segítsen valaki legyen szíves, mert bizonyára éppen nem voltam vonalban..A múlt héten a genetikai popsi tulajdonosa a negatív szavazatok alapján esett ki.
A fiúk pozitívjáért adtak valami pluszt???

Kivétel 2011.05.03. 18:17:00

@_Molly: Én sem értem, hogy ha eleve úgy van meghirdetve, hogy egy pár nyer, akkor miért mondta pl. Szandra már többeknek, hogy ha végig viszik együtt a játékot, akkor ő benne van a felezésben is akár??? Hát akkor nem eleve fele - fele?? Vagy valamilyen info itt még kimaradt nekem?

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.05.03. 18:21:06

@mosoly73: Sziasz! Nem is érdemes becenevekkel bajlódni, nem hiszem, h az újak sokáig húznák. Lejszlónak még lehet egy húzása, de annyira semmilyenek, h ha rossz szögből nézed őket, nem is látszanak. Mikor kezdődik már az aprítás?! Nem örülnék neki, ha osztoznának a lóvén, én azt akarom látni, mikor ember embernek farkasa!

@beacska: ó igen, másnap megint volt egy buli 4 óra alvás után, úgy kikészültem, h a szülinapi grappa is bontatlanul szomorkodik a hűtőben. Aztán meg a net is baszaxik, rám jár a rúd (Niki irigykedne).

beacska 2011.05.03. 18:21:42

@capa05: még nem. ezért találgatunk ez ügyben, hátha a héten kaparják elő. vagy nem, és elégették a hidegben.

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.05.03. 18:47:45

@Edecker Bürger: A borítékkal kapcsolatban full lényegtelen, h igaz vagy zagi, miszerint Pók rámart (igen, rá). Ugyanis a levélből egyértelmű volt (már elsőre is, kedves Linda), hogy nincs semmilyen szavazás vagy kockadobás vagy műveltségi vetélkedő vagy mézbirkózás érte, hanem aki kapja marja. Ehhez képest még meg is kérdezte, amire semmi sem kötelezte (és Linda rögtön másodikként válaszolt határozott nemmel).
Amúgy Juan tutira buzi. :)

Edecker Bürger 2011.05.03. 18:58:58

@krono-szinklasztikus infundibulum: Hát ha te mondod, akkor legyen Juan. Neki úgyis mindegy.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.03. 19:56:30

@krono-szinklasztikus infundibulum: a grappa az ördögtől való dolog, soha veszélyesebbel még nem találkoztam rövid életem során. :D

Szerintem a múlt heti robbantás után valamelyik alapdarab hím megy ma haza, tehát Don, Dani vagy Kristóf (remélem nem az utóbbi mer' ríni fogok).

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.03. 19:58:22

Én még azt várom hogy Juan mikor küld haza valakit. Állítólag az egyik külföldi szériában egyszer megkérdezték a pultost hogy ki a legkevésbé szimpi és az azonnal repült. :D

yilane 2011.05.03. 20:19:56

@Benyeszke: A pultost? Igazi remek szemétkedő műsor ez! :)

beacska 2011.05.03. 20:23:50

jajjj, ezt fundáltam ki vezetés közben: lehet, hogy barista gyerek jobban is járt, hogy nem csókolta meg Szandrát: mert akkor most Szandra lenne a párja, és ha a másik Új Szandrát választja (márpedig TUTIRA nála is bepróbálkozik még ezerrel), akkor Daninak nincs félnivalója, hisz szingli, hanem a barista megy haza.

Szóval, jól kicseszett Daninkkal :(((

yilane 2011.05.03. 20:26:50

Laci most valakit kiszór, aztán csütörtökön őt is jól kiszórják.

haruka 2011.05.03. 20:32:45

Szandra, Szandra, még hogy Linda a féltékeny... LOL
Niki smárolásától meg kiráz a hideg. az életkedvem is elmegy tőle. brrrrrr.
újfiú meg nem mer majd nagyot lépni, hazaküldi Gábort, oszt jónapot. nem is fog hiányozni, mióta Levi kiesett, mintha ott se lenne.

GL-581 g 2011.05.03. 20:42:40

A leggázabb szöveget hogyhogy nem idézte még senki? Mikor Pókmajom haját hátulról jól marokra fogja a srác, mire megszólal: "ez az! ezt szeretem."
Escort na persze...

Kivétel 2011.05.03. 20:48:00

@GL-581 g: Jaj, ezt én is szeretem, ha a párom csinálja:) Akkor most nagy a baj?:)

GL-581 g 2011.05.03. 20:51:37

@Kivétel: A párod, az egy dolog. Egy félrészeg hülyegyerek egy bulin, pár nap ismeretség után... az pedig sztem egy másik. :D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.03. 20:54:35

Nem látom a mait, talán a végére hazaérek. Aki tud közvetítsen, telcsin olvasnám, már ha történik valami. Köszi :)

Móka na 2011.05.03. 20:58:24

@mosoly73: sziaaaaaaaaaa
@beacska:nem értem az utsó beszóllást.
@krono-szinklasztikus infundibulum: már nagyon hiányoltunk,- talak.

Bohumilt vissza!!!!!!!!!!!!!!!!

Móka na 2011.05.03. 20:59:34

@Benyeszke: Bocs sziaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Lemegyek cigiért és én sem látom ma a lényeget!

GL-581 g 2011.05.03. 21:03:55

@mosoly73: @mosoly73: Én sem látom, de félek, hogy nagyon is lesz esemény... 75%-ot adok Gaben távozására. :( Pocok megnyeri a Kölyökképűt. :(:(:(

Rubicon 2011.05.03. 21:21:14

Dani (Bolvári Dániel) tényleg jó arcnak tűnik. Na nem a játékban, mert ott csak egy nagy mamlasz, aki Ádám nélkül szarni sem tud. Persze akkor is Levi a kedvencem. Vele tuti befutó lett volna bárki, mert ő teljesen megbízható volt.
Baltaarc Linda kieshetne...

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.03. 21:23:37

@Móka na: szia :)))) már küldtem fenn puszit :)

Azt mondta Linda (?) és Aliz tetszik neki. Lindával vágták be a puhatolozást, így sajna van esély Gáborra. Hacsak nem meglepi lesz.

Linda közelről jól néz ki? Nem jön át... :)

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.05.03. 21:25:14

@Móka na: Köszi, Ti is hiányoztatok, csakhát űjra kellett indítanom a rendszert, mindenféle értelemben. ;)

@Benyeszke: Á, nem olyan vészes az a grappa, kb mint egy rosszabb pálesz. Azért most megbontottam, hátha igazat adhatok neked, de nem, iható. Egészségetekre!! :)

@neccharisnyás útonálló: Jó, legyen a tiéd, nekem úgyse kell (pedig tutira buzi vagyok :) ). Csak kis színt szerettem volna vinni a buzizásba, az Ádám-Dani téma már unalmas, de akkor most elbizonytalanodtam. Robi??

Közvetíccsetek!!!

Kivétel 2011.05.03. 21:28:02

@mosoly73: kizártnak tartom, hogy közelről jobb lenne:)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.03. 21:28:21

Ha Niki - engedéllyel - ráindul 19-re, még kiejti a Dont, aki maga alatt vágta, mikor felajánlotta.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.03. 21:31:32

Közvetítsetek vagy buzi vagymi izé leszbi leszek! :)

Bohumilt vissza! Leccileccilecci :(

GL-581 g 2011.05.03. 21:32:29

@mosoly73: Na AZ lenne a durva poén! :D

Kivétel 2011.05.03. 21:35:02

Most kell kitalálnia Lacinak, hogy kit visz randira, rapidrandizik a csajokkal. A pasik a barna szobában várják, hogy mi lesz, már megtudták, hogy akit Laci választ, annak a párja azonnal hazamegy.

Fifchen 2011.05.03. 21:35:48

@Moncs: Bocs, hogy csak most...
Szóval az úgy volt, hogy a párok ketten-ketten elvonultak a szobájukba és közösen kiválasztottak a másik párból egyvalakit, aki szerintük jobban megéremli a zsét. Ennek a játékosnak a fényképét tették a borítékba.
Egyébként a vicc az egészben az, hogy pont arról beszélgettek kiválasztás közben, hogy a lány ugyan csak 10 napja van benn, de ezalatt a rövid idő alatt is sokkal többet játszott és taktikázott (hm, ez a bűvös szó) mint a partibajnok fiú. Aztán mégis a fiút választották, ez van, nincs igazság.

Na kezdődik, izgi lesz.

Móka na 2011.05.03. 21:36:41

@mosoly73: Hol van puszi??

És mi történik bent?
Én hasonlítok Ádámra - buzi vagyok és kérem vissza a régieket!!

Bohu!!!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.03. 21:37:10

@GL-581 g: megspórolnák a maszkokat! :))))

Jó hogy Pók nem szimpi senki újnak, Így talán marad Dani.
(de nehéz telón pötyögni és alig akar frissiteni)

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.05.03. 21:39:13

@mosoly73: Erről nekem Czigány György ugrik be (tudom, ne czigányozzak), aki egyszer egy vak játékos orra elé tolt oda három bakelitet, hogy: "Melyik tetszik?" :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.03. 21:39:52

@Móka na: kb 18h felé a depis kommomban. De küldök még: *****

will 2011.05.03. 21:40:15

Kristóf szerint Attila szélsőséges, mert olyan mint a Robi. Aki tulajdonképpen egy basssz szeparatista.

Laci és Attila nem feltétlenül géniusz...

will 2011.05.03. 21:41:17

a"reklám után" előzetesből látszik, hogy Gabi lett elküldve.

Móka na 2011.05.03. 21:42:51

@mosoly73: Most láttam a puszit :D. Köszi.

Szóval Gábor ? Tuti? Will ? Régi.. :D

will 2011.05.03. 21:43:22

@Kivétel: Ennek a szegény Lacinak annyira nehezére esett kérdést feltennie a csajoknak, hogy lehet, hogy inkább a rovarevést választotta volna.

will 2011.05.03. 21:44:34

@Móka na: A reklám utáni jelenetekből csak ő hiányzott,ebből következtettem, talán elhamarkodottan.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.03. 21:44:58

szegény Aliz!

Köszi minden közvetitőnek, előre is! :)

Kivétel 2011.05.03. 21:49:04

Már biztos, Gábor megy

répakörte 2011.05.03. 21:49:17

Basszus. :((((( Miért pont Gabit??? Ez nem lehet igaz! Pffff

will 2011.05.03. 21:49:27

De hogy a szerkesztők tényleg ennyire "attilák" legyenek, hogy az előzetes összeállításával lelövik a poént...

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.03. 21:49:41

@Móka na: Hogy van a depid? Mert rajtam már csak a csoki segíthet! :)

will 2011.05.03. 21:50:36

@mosoly73: azt azért még érdemes tudnod, hogy az Attila nevű új gyerek végigizgulta Laci interjúit, mindaddig amíg nem szólt neki Ádám, hogy bazmeg, nincs is párod, mit parázol. :)

soymilk (törölt) 2011.05.03. 21:50:51

Na szevasz Gábor. Nem nagyon fog feltűnni, h kiesett...

Móka na 2011.05.03. 21:50:55

@will: tehát akkor Gábor, mert elvileg Lacinak Aliz volt a szimpi? Többiek? Siránkoznak, vagy mindenki tudomásul vett mindent?

will 2011.05.03. 21:52:51

Gábornak az aktív és passzív pihenés fog leginkább hiányozni saját beszámolója szerint. Olyan 10:90 arányban az aktív-passzív...

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.05.03. 21:53:30

@Kivétel: Tehát Dani marad? Hát akkor...: egészségetekre!
Nem, egyáltalán nem gáz ez a grappa! :)

will 2011.05.03. 21:53:40

tényleg 10 percig egy búcsúzkodást fogunk nézni egy nettó 17 perces epizódban?

Móka na 2011.05.03. 21:54:11

@mosoly73: hát most két és fél sör után jobb, mert volt egy magánéleti, aztán ma a közösségi sokk - Bohumil, azt hiszem ez utóbbi élénkebb.. és sz. mindenki hülyének néz, de akkor is meg tudom érteni Ádámot, komolyan...:D

Répatorta 2011.05.03. 21:54:30

Aliz meg ez a tejfölös képű kisfiú együtt... Fura egy páros.

Nagyon nem jó az ilyen kényelmes küldetés. Bemész és válassz csajt és zavard haza a párját. Legalább valami minimális küzdést betehettek volna.

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.05.03. 21:55:28

@will: Bazz, Attila, ez kemény! :) Lehet, h ő lesz a kedvencem? :)

will 2011.05.03. 21:55:47

Alíz szomorúságában süt egy paprikáscsirkét. Vagy egy oreganosat.

Ljubica 2011.05.03. 21:56:27

Hogy lehet valami ennyire vontatott és lassssssúúúúúúúú?

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.03. 21:56:45

@Répatorta: azt elbukná, mint a másik.

Moka fel a fejjel :)

soymilk (törölt) 2011.05.03. 21:56:56

Szegény Attila, ez a fejberendezés...

will 2011.05.03. 21:58:17

@Répatorta: elég komoly küzdés volt a érdések megformálásával: "őőő... neked ugye van párod... őőőő... a Robi? és kitartasz mellette?....őőőőő"

Répatorta 2011.05.03. 21:58:41

Nagyon nagy! Esőben tekerjetek egyet a faluban... király randi!!!

pinusnegra 2011.05.03. 21:58:57

ilyen vidam kocsikazast meg az eletben nem lattam

horee6 2011.05.03. 21:59:02

Vazz, fogadjunk, hogy Aliznak volt eddig a legtöbb párja. Ráadásul igazán egyikkel sem volt olyan nagy hepi.

will 2011.05.03. 21:59:20

@soymilk: a srác egy Navi. Gunárnyakú csapottvállú. Csak nem kék, hanem szürke.

Répatorta 2011.05.03. 22:01:29

@mosoly73: OK,de akkor elbukja a párját is.

@will: nagyon bizonytalan a csávó, nem jósolok hosszú jövőt neki.

will 2011.05.03. 22:01:33

Dexter zene, ez de jó! :)

will 2011.05.03. 22:02:28

Szerintem ez a Laci tutira focizik.

Kivétel 2011.05.03. 22:02:29

@horee6: Szöszivel az elején még boldog volt...:)

horee6 2011.05.03. 22:02:57

Alizezen a randin nem tűnik valami felszabadultnak... :)

pinusnegra 2011.05.03. 22:03:00

ez a laci gyerek ooo ize ooo eleg nagy hat oo... hat balfasz

Ljubica 2011.05.03. 22:03:52

Azt a jó kis Dexter zenét egy Dani monológra ellőni... :(
Vaaagy..., csak nem figyelni kellett volna valamire?

will 2011.05.03. 22:03:55

Nejem éppen most számolta ki, hogy ha Laci 19, és nyáron forgatták, és főiskolai hallgató, akkor a gyakorlatban még egy percet sem hallgatott, jó esetben épp hogy tudja hogy felvették. (A TF-re...)

Répatorta 2011.05.03. 22:04:10

@horee6: Aliz mellé egy férfi kell, nem egy kisfiú!

will 2011.05.03. 22:06:05

@Répatorta: Aliz mellé rendőr kell, aki szól neki, ha véletlen rátolat egy falura a futóművével...

will 2011.05.03. 22:06:46

@soymilk: Avatarból a kék lények.

yilane 2011.05.03. 22:11:22

Ez a Laci Aliz hetedik párja. Nem csodálom, hogy különösebben nem lelkesedik. Amúgy Aliz nem jó ómen. Az utóbbi négy párja már mind kiesett.

répakörte 2011.05.03. 22:12:33

@will: November-októberben forgatták, nem?

yilane 2011.05.03. 22:12:46

@will: Nem nov-decemberben forgatták?

Móka na 2011.05.03. 22:13:26

indexen a riport, gyors volt.

pinusnegra 2011.05.03. 22:13:39

laci: 'ez a helyzet mindenkepp elindul valamilyen iranyba'

az ilyen szovegekert erdemes nezni a musort

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.05.03. 22:15:17

Azért azt megadhatjuk Lacinak, h nem csajt választott, hanem a legkisebb ellenállás felé mozdult el. De most akkor megdugta Dömpert a randin, vagy ő is buzi?

will 2011.05.03. 22:15:41

Attilában van valami Csollány Szilveszterből.

soymilk (törölt) 2011.05.03. 22:16:51

Bazmeg, nem lehet minden mondatot úgy befejezni, h bazmeg. :)

will 2011.05.03. 22:19:36

@yilane: ja, nem tudtam. akkor már két leckényit járt is oda. :)

Ljubica 2011.05.03. 22:20:42

Kedves Attila, mondd meg neki bátran, hogy azért nem nézel rá, mert pont egy centit nem érdekel, amit gágog. És pont nagyon szeretnél valahol egész máshol lenni.

répakörte 2011.05.03. 22:21:07

@yilane: Ezt akartam én is írni, erre a december felcserélődött októberre :)

will 2011.05.03. 22:21:38

Kristóf: "Dettit próbálom magamhoz közel húzni MENTÁLIS SZINTEN". :)))))

pinusnegra 2011.05.03. 22:23:09

@will: az kristof szintjen mit jelenthet?

will 2011.05.03. 22:24:24

@pinusnegra: A profi masszázsélvezők masszázsélvezés közben mondanak ezt-azt.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.03. 22:26:13

Gábor reszt in písz :-( Mondjuk várható volt, ez a szegény főiskolai hallgató kb. kettőig nem tud számolni..

Holnap lesz valami Pókmajom meg a szuperbarista között?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.03. 22:27:13

Attila úgy néz ki mint egy szereplő a Men in Black-ből

yilane 2011.05.03. 22:27:49

@répakörte: Én az októbert simán decembernek olvastam és készültem beírni, hogy né, majdnem egyszerre ugyanazt írtuk :)

yilane 2011.05.03. 22:30:24

@will:
Nekem hiányozni fog, ahogy ott punnyadt. :)

Ljubica 2011.05.03. 22:31:55

@will:
Hát ez a csoportterápia, ez... aúúú.
@soymilk:
"Bazmeg, nem lehet minden mondatot úgy befejezni, h bazmeg. :)" - mindent összefoglaltál a csapatról! :)

dr.Psy 2011.05.03. 22:35:42

most olvasom veveten, hogy Gabi olvassa a hogyvoltot :D szóval helló Gabi :D kár h kiestél inkább Gyrobi ment volna :(
amúgy tök vicces, hogy ádám embriópózban és mindig Nikinek hátat fordítva alszik, elég beszédes...

yilane 2011.05.03. 22:36:04

A mai rész legjobb mondata Attilának szólt:"nincs is párod, mit parázol" :))

Ádám meg fél Nikitől. Mondjuk azt jól is teszi. :)

Ljubica 2011.05.03. 22:39:00

PókmajomSzandra megalkotta a "csőmeglátás" szót.
Inkább - és ezt nekem nagyon nehéz leírni - énekeljenek.

yilane 2011.05.03. 22:40:25

@dr.Psy: csatlakozom, rossz csere volt

Gyrobi egyik kedvenc szava a korrekt. Utálom ezt a szót.

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.05.03. 22:41:40

@dr.Psy: Hát ez esetben, Gáborom, sok mindent nem csináltál odakinn. Persze legalább nem voltál tenyérbemászó. Úgyhogy iszom egyet a Te egészségedre is!
Lassan nem vállalok felelősséget magamért...

MaryJaneWatson 2011.05.03. 22:41:50

Gábor hiányozni fog, bár sokat tényleg nem csodálhattam a képernyőn :P Azt nyilatkozta, olvassa a hogyvoltot, mert "nagyon jó stílusa van a srácnak" :D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.03. 22:44:00

@krono-szinklasztikus infundibulum: a lényeg, ahogy hallottad hogy másnap emlékezz mindenre! :D
Ja várjál nem hallottad, szóval GRoby, Niki meg Linda szerint ez a legfontosabb ha iszol

Ljubica 2011.05.03. 22:45:25

@yilane:
nekem a mai legjobb Dani volt Gábor búcsúzásánál:
"Kristóf még részeg. Holnap majd elmagyarázom neki."
:))

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.03. 22:47:20

@dr.Psy: azt mondja Gábor, hogy itt szerencsére nincs a rosszízű kritikák kereszttüzében. Hehe essen már ki Szandra és valaki olvastassa el vele az összes kommentet :D

yilane 2011.05.03. 22:48:47

Aliznak mintha a haja is szomorúbb lett volna a mai műsorban. Amikor a képernyő elé ültették, kifejezetten lekonyulós, fejre tapadós volt.

Persze, lehet, hogy a fodrász is alkoholista lett az édenben.

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.05.03. 23:01:09

@yilane: Ó, az mindegy. A hotelben már minden fasziról "kiderült", h meleg. :) Már tényleg csak Juan maradt ki.

Rubicon 2011.05.03. 23:02:06

Az megvolt, amikor Baltaarc Linda helyzetet elemzett? H milyen rossz húzás volt ez Lacitól, hogy Gábort kiejtette...Nem fogta fel a szerencsétlen, hogy Lacinak muszáj volt valakit elvinnie és még ez volt az egyik legjobb lehetősége...

candyperfumegirl 2011.05.03. 23:06:50

Csőmeglátás nagyon nagy volt, de az is kiderült már, hogy Pók az "esztétikai" szót sem feltétlen abban az értelemben használja, amiben azok az emberek, akik ismerik is a jelentését. Na meg a "kiesett a praxisomból"... :D

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.05.03. 23:17:05

@Benyeszke: oké, el is raktam inkább a piát. :)

Ez a "csőmeglátás" önmagában gyönyörű, de mit akart vele mondani? Neki volt csőmeglátása? Mert úgy még viccesen igaz is lehet. Az ő csőmeglátása volt pölö a tisztelet hiánya is Lófaszú Krisztián esetében.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.03. 23:27:41

Hazaértem, megnéztem, köszi a tájékoztatókat! :)))

Jajj már ez a kis 19 mit akar Aliztól? Rontja meg ezt a majdnem kiskorút? :) Jenni lett volna jó pár neki. Ülnének a kismedencében és játszanának.

@Mezei ZsurLó: "Az megvolt, amikor Baltaarc Linda helyzetet elemzett? H milyen rossz húzás volt ez Lacitól, hogy Gábort kiejtette...Nem fogta fel a szerencsétlen, hogy Lacinak muszáj volt valakit elvinnie" - Én is ezen nevettem. Hogy nem fogta fel mit csinál? Ezt kellett tennie, nevezetesen valakit hazaküldenie.

Nomeg Linda: én olyan vagyok mint ő férfiben. Most melyik a férfi? :)

Dani is jó fej volt, nem félt, hogy kell neki a párja. :)))

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.03. 23:36:11

Szerintem a kicccsávó nem nézte a fiúk oldaláról a hazaküldés okát, meg hogy ki kivel van klikkben, csak a lányokat nézte, hogy ki szimpatikus neki. Ezért nem hibáztatom, Aliz az egyetlen, aki még élvezi a szimpátiám egy részét a lányok közül.
Azt hiszem most - kivételesen - Niki csinálta jól, mert határozott volt, neki csak Ádám kell és nem engedte, hogy úgy érezze nyithat felé. :)

Aliz összeállhatna Danival, mindkettő kitartó pár, amíg hagyják.

Pók meg már behálózta következő áldozatát az előzetes szerint. Bevetette "észérveit", ha jól láttam.

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.05.03. 23:46:03

@mosoly73: Nemnem, csak csináltam egy fasza tésztát magamnak időközben. Egész olaszos íze van. Lehet, hogy azért, mert a lakótársam saját készítésű szószából loptam hozzá? :)
Alíz nekem is szimpy, de sztem nem őmiatta választott így, inkább mert nem akart nagyot robbantani. Én legalábbis nem hiszem, h őt választanám egy nap ismeretség után. Viszont a Dani-Alíz páros jöhet!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.03. 23:53:17

@krono-szinklasztikus infundibulum: Olaszos ízű? Az csirkepaprikás Aliz módra! :)))

Nem tudom, de nekem ez az új ő férfi én meg ő férfiben páros valahogy nem tud szimpi lenne nekem. Külön-külön se, de az se segített, hogy összejöttek.
Mellesleg szerintem Pók szándékosan nyitott rájuk. Tudni akarta összejöttek-e. Előtte egész este próbált közéjük állni, azért menekültek a medencébe is. Most meg hajthat az új fiúra, aki elég bambának látszik, nem nehéz ügy, és tudja "mivel" lehet megfogni az ecccerűt. :)

jetcool 2011.05.04. 00:08:38

höhö, gábor hogyvolt olvasó, és sixx-ről ezt mondta: "nagyon jó stílusa van a srácnak" :) innen is üdvözöljük.
velvet.hu/celeb/hcdb/napcelebje/2011/05/03/eden_gabor/

Ditti82 2011.05.04. 00:15:22

@candyperfumegirl: Pedig ő egy kib.szott Einstein. :D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.04. 00:17:46

Láttátok hogy ment a kicccsávó amikor visszajött a randiról? Mintha valami beszorult volna a ... Kristóf után Grand kanyonba, és nagyon szorította. Nagyon viccesen ment.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.04. 00:19:43

Jó éjt és egyetek gekkót! :)
(Már ha ez nem sértésnek számít!) :)

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.05.04. 00:46:41

@mosoly73: Na idefigyejjé! Ha a főzőtudományomat az Alízéhoz mered hasonlítani egy ilyen elejtett mondat alapján, akkor tudd meg, h igen jó emberismerő vagy! :)
Grobi-Linda: én ármányt meg furmányt akarok látni, úgyhogy nekem ez így bejön. Grobi Pókkal ilyen két dudás effekt lenne, de ha mindkettő talál magának valami hülyét, egyből sok kis érdekellentét születik. Nyami!

GL-581 g 2011.05.04. 00:56:18

Megnéztem.

Szóval az első, a legelső ember, aki Gábor kiesésénél a kiborult Alizt magához szorította és próbálta vigasztalni, az nem más volt, mint Ádám? Aki elvileg nem bírja az elejétől? És aki nem is bízik benne?

Ühüm. Itiz veri interszting...

*GL-581 g újabb strigulát húz a "titkos pár" elmélete mellé*

Edecker Bürger 2011.05.04. 01:05:57

@GL-581 g: Mikor láttam ezt a jelenetet, te jutottál eszembe! Gyanús, nagggyon gyanús.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.04. 01:23:41

Nem tudom felmerült-e itt már ez a téma, egy cikk Pókmajomról (nem az Édenről):

www.borsonline.hu/news.php?eden-szandra-tulsagosan-elengedte-magat-a-simogatos-klipben-bevallalos-fotoval&hid=41060

és egy videó:
indavideo.hu/video/Tirpa_-_Ittvan_a_legjobb_party__1

@krono-szinklasztikus infundibulum: "Na idefigyejjé! Ha a főzőtudományomat az Alízéhoz mered hasonlítani egy ilyen elejtett mondat alapján, akkor tudd meg, h igen jó emberismerő vagy! :)"

Bocs, hogy lebuktattalak. :))))
Á de hol itt az ármány ha bejönnek egymásnak? Pók és Krisztián, na az ármány volt, mindkét részről!

@GL-581 g: "*GL-581 g újabb strigulát húz a "titkos pár" elmélete mellé* "

Nagyon bírnám ha igaz lenne! :)))))))))

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.04. 01:27:42

@Edecker Bürger: Vagy van valami a titkos pár elméletben, vagy Donunk egyből levágta, hogy ideje Alizt behajtani a karámba és jó lesz párnak szerelmetes Danijának. Amíg bent volt Gábor, addig nem lépett volna, de így rögtön lecsapott a "gyász"-ra, mint Gáborra, amikor Levi elment.

Na ideje aludni. pá*

Veder1 2011.05.04. 01:35:33

@GL-581 g hát az valóban megkoronázná a műsort. Vicces egyébként, hogy ezt Alizból kinézném, a Donból kevésbé...

répakörte 2011.05.04. 12:13:22

@yilane: :) Látszik, hogy késő volt már :)
És amúgy is: október nagyon hasonlít decemberhez :D
süti beállítások módosítása