Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Honey Boo Boo színre lép 1x06 - Hurkácskák

2013. március 31. 12:00 - triforce

A kórházban nyitunk, ahol Chickadee iszonyat leszedáltan fekszik az ágyon. Egyszerre álmos és fáj a feje, de már túl van a kezdeti sokkhatáson. Anyuka és a család többi tagja hűségesen virraszt mellette hajnalig, de úgy tűnik, hogy ez csak álszülés volt. Az orvosok hazaengedik Chickadee-t azzal az instrukcióval, hogy maradjon ágyban, és ha újraindulnak az összehúzódások, jöjjön vissza. Alana kicsit csalódott, ő már nagyon várta Kaitlyn Elizabeth érkezését. A többiek is felengednek annyira, hogy tréfálkozzanak kicsit, Chubbs látványosan fellélegez, hogy nem az ő ágyában szült meg Chickadee.

ep6_1.png

Alana most rájött, hogy igazából ő nem áll készen a baba érkezésére, mert annak kaki szaga lesz. Valaki biztos elkotyogta ezt neki – csak azt nem, hogy ez különösebben nem változtatna otthona aromáján. Nem bír leállni a kisbaba témával, piszkálgatja és faggatja a szenvedő Chickadee-t, majd röviden összefoglalja a kamerának a történteket: a nővére azért ment a kórházba, mert fájt a pocakja és Kaitlyn Elizabeth kopogtatott rajta. Persze az ő hasa is szokott fájni, de annak általában a gáz az oka. Vagy a túl sok chicken nuggets. Amúgy szeretne ő is rengeteg gyereket, ezret, meg ezret, meg ezret… Aztán mikor összeszámolná, hogy az mennyi is, gyorsan elveszik a számokban. Aztán csak nyugton hagyja Chickadee-t, de ezt jó hangosan, jó sokszor el is mondja neki.

ep6_2.png

Végre könnyedebb vizekre evezünk egy kis mázsálással. Anyuka közben előveszi a Gyurcsány-arcát, töredelmesen bevallja, hogy a fogyózás alatt a család nőtagjai többször is elcsábultak. Na, jó, még ő is párszor. Diogenész Pumpkin továbbra is szabotálja az akciót, amire valószínűleg minden oka meg van. Elég értelmetlennek és nevetségesnek tűnik a fogyókúrás fellángolás, a mostani valószínűleg nem is az első ilyen… Szóval Pumpkin célként azt tűzi ki, hogy a mostani 75 kilóról 113-ra hízzon a nyár végére. A mázsálás szerint jó úton halad. Anyuka persze noszogatná, hogy ne legyen már ilyen, milyen dolog már ez, de megint megkapja a magáét: márpedig Pumpkinnek a hízás majdnem olyan fontos, mint a segglyukpiercing! Itt még én is nyeltem egyet. Chubbs megint fogyott egy kicsit, de vele nem történik semmi izgalmas, következik anyuka. Olyan drámai zene indul, mintha a mérleg helyett Vágó Istvánnal és a sokmillió forintos kérdéssel nézne farkasszemet anyuka. Meglátjuk az eredményt, nem egész 80 deka mínusz! Szóval senki sem fogyott valami sokat, de a jutalmat azért kiosztják maguknak: irány a csúszdapark!

ep6_3.png

A lányok sosem jártak még strandon, de ezen már nem igen lepődhetünk meg. Alana helyettünk is beszél, amikor azért fohászkodik, hogy ne legyen túl sok toka és lógóháj a medencék partján. Anyukát ugye nem kerülheti el a kamera, de még így se olyan sokkoló látvány a parkban. Sőt, egyértelműen ő a túra főszereplője: egyszer az úszógumit próbálják percekig lerángatni róla a lányok, aztán célba vesz egy csúszdát, amiben az úszómesterek csak hatalmas küzdelem árán tudják elindítani. A csúszás alatt a másodpercek óráknak tűnnek, ember és gravitáció epikus harca folyik a csúszdán, de szerencsére minden egyben marad alatta. Mindenki megkönnyebbül, a lányok mennének egy óriáscsúszdára, de anyuka nem engedné őket. Jó, akkor mutasd meg a lábujjadat! Most látjuk, hogy anyukán végig ott volt a zokni.

ep6_4.png

Átterelődik a szó anyuka lábujjára, amit egy villástargonca csúfított el pár éve. Kiderül, hogy még Sugar Bear sem látta pedig már 8 éve együtt vannak. Most úgy tűnik, a parkban lesz a világpremier (feszült hegedűjáték szólal meg). Már félig levette a zokniját!! (cin!) Alig bírom nézni, a csajok félig elfordítják a fejüket (becsatlakozik a zenekar többi része, iszonyat baljós már a zene, mintha Mordorban járnánk). „Fúj, ez undorító!” – de mi még mindig nem látjuk a lábfejet. Aztán folytatódik a mozdulat, anyuka lekapja a zoknit (harsonák, világvége!!!) és maga a lábujj nem lenne _annyira_ ronda, de a körülötte zümmögő szúnyogok elég undorítóak. Alana majd elsírja magát, Pumpkin hozza a formáját, és megsúgja anyukának, hogy bizony már kurva rég levágta volna, ha neki lenne ennyire ronda lábujja. Közben örül, mint majom a farkának, hogy végre láthatta anyja lábát. „Jól van gyerekek, nincs itt semmi látnivaló, irány haza!” – mondja anyuka, kicsit fogadkozik még, hogy hát biztos nem ő az egyetlen ember, akinek átfutott a lábán a villástargonca (de más lábában nem petéznek szúnyogok, helló!), és elindítja hazafelé a csapatot. Remélem, hogy Cronenberg nézi a sorozatot, mert még két életműre elég ihletet meríthetne ebből a családból.

ep6_5.png

A Thompson-házba visszatérve Alana folytatja felkészülését a közelgő szépségversenyre. Barnító sprével fújja anyuka, mert a sápadt lányokra re se néz a zsűri. A bekent hasú Alana próbálgatja a bevonulást, amíg el nem veszíti a koncentrációt egy galambocska eleresztése közben. Akkor ő most elmegy kábelt fektetni. Oké. Másnap elmennek a rocksztár témájú szépségversenyre, hogy felmérjék, hogy állnak a felkészülésben. (Eddig azt hittem, hogy ez a nagy verseny, de nem, az még csak ezután lesz). Becsekkolnak, irány az öltöző. Alana már pár éve benne van a szakmában, de még mindig istentelenül jól szórakozik saját tükörképén. Végre felkerült rá az öt kiló smink és textilre erősített bizsu, de ahogy elkezd sétálni benne, a tüllszoknya leválik a ruháról. Anyuka tiszta ideg ilyenkor – magyarázza nagyon komoly fejjel – Alana pedig helyénvalónak érzi, hogy elkezdjen ütemtelenül rángatózni. Nem, nem a Harlem Shake ért el Dél-Georgiába, csak most éppen zenét szerez fejben, és arra táncol. Sugar Bear tízpontos fejjel reagálja le az eseményeket:

ep6_6.png

Elindult a verseny, végre. Szeretnék már túl lenni rajta, mert úgyis csak az lesz, hogy Alana elbízza magát, a végén meg vigasztalni kell. Sugar Bear arról beszél, hogy mennyire szereti a szépségversenyeket, szereti Alanát látni a színpadon, meg ilyenek, de közben olyan ijedt szemeket ereget, hogy nem tudok nem arra gondolni, hogy a kamera látóterén kívülről életveszélyes fenyegetéseket kap arra az esetre, ha nem működne együtt. Aztán Alanát szólítják a csillámos fordulóban (amikor mindenki diszkó gömbnek öltözik), aki maszkszerű műmosollyal és mesterkélt mozgással felfegyverkezve igyekszik elhódítani a zsűri hódolatát. Egy átlag kisgyerek képtelen lenne ilyen pontosan visszaadni a zsinóros szemüvegét a mellén pihentető, kontyos és szolgálatban megbomlott elméjű osztályfőnököt, úgyhogy tőlem maximális pontszámot kapna.

ep6_7.png

Mindjárt jön a következő versenyszám, amire rocksztárnak kell beöltözni. Alana gyorsan felveszi az Elvis-jelmezt, hogy abban produkálja magát. Valahol izgalmas látni, hogy a tükörnek mutatott csücsörítésről és cuppantgatásról beugrik Alanának a pukizás, és gyorsan meg is mutatja a „pukifejét”. Bárcsak asszimilálna engem is a borg, édes jó istenem, sok lesz már. Végre újra a versenyen vagyunk, Alanát szólítják, egész jól hozza Elvist az eddig tőle látottakhoz képest, az idősebb hölgyek őrjöngnek a széksorok között – valószínűleg ők még voltak Elvis-koncerten. Ez jó előjel, anyuka magához hívná Alanát, de ő (bipbip!) elrohan, egy másik szülő meg jól kiröhögi ezért. Itt az eredményhirdetés, felhívják Alana korcsoportját a színpadra. A moderátor már épp kimondaná, hogy ki nyert a csoportban, erre másik jelenetbe ugrunk (nagyon szemét időhúzás a szerkesztőtől). Újra elkezdődik a jelenet, most anyukával készített bejátszás szakítja meg egy pillanatra, aztán csak folytatja a moderátor, szóval a korcsoportos királynő a 44-es számú versenyző, Alana!

ep6_8.png

A gyerekszépségversenyek világában járatlan néző azt gondolná, hogy kurva jó, nyert, mehetünk haza. Hát nem éppen. Nem csak a korcsoporton belül léteznek díjak, hanem különdíjak – hogy egy-egy szinte mindenkinek jusson, és legközelebb is versenyezzen – kisebb nagyobb összetett díjak, és a lényeg, a gigamega összetett díjak is vannak. Szóval a lényeg csak most jön, Alana szeretné a fő-fő összetett díjat hazavinni, de az megint nem jön össze. Úton kifelé az egyik szervező hölgy, aki még anyukánál is SOKKAL nagyobb, még annyit tanácsol, hogy "több szemkontaktus". Könnyen beszél, nem neki kell kiszűrnie a látóteréből a kalimpáló anyukát.  Alanáék helyében kölcsönkérném Ede bácsi, az óriás poénok és trükkös visszavágások nagymesterének klasszikus riposztját. Na de majd legközelebb, mára ennyi. 

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gesp 2013.04.01. 15:38:00

Akkorákat röhögök ezeken a leírásokon! Köszönöm triforce! Feldobják a délutánom. Elolvastam már mindet. Meg a hozzájuk tartozó részeket megnéztem online. Sőt, előre néztem a teljes első évadot. Undorító egy család, de azért néha aranyosak.
Várom a következő posztot!

AniBlues 2013.04.02. 10:14:15

Csatlakozom az előttem szólóhoz! :)

apple6aba 2013.04.03. 17:01:43

Mikorra várható a következő rész HV-ja?
Már csak azért kérdezem, mert láttam benne egy "isteni receptet", és arra vagyok kíváncsi, hogy lesz ez a HV-ban interpretálva!

apple6aba 2013.04.03. 17:17:17

Köszönöm, figyelni fogom.
süti beállítások módosítása