Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Honey Boo Boo színre lép 1x05 - Száguldás az iszapban

2013. március 31. 11:00 - triforce

Nyár van, ég a napmelegtől a kopár szik sarja, a Thompson család pedig a Száncsengő dallamára karácsonyi díszeket rendezget. Kitalálták, hogy itt az ideje jótékonykodni: játékokat és tartós élelmiszereket terveznek gyűjteni a közösség rászoruló tagjainak. Két kérdés: ha ők nem azok, akkor kik? Nem tudtak volna kitalálni valamit a „júliusi karácsony” tematika helyett? A család összes tagja életem első netes videóját felidéző szentségelés mellett dolgozik az ügyön kivéve Alanát, aki ugye nem is csinál semmi hasznosat. Gordiuszi csomó - simplicity 0:1!

ep5_1.png


Aztán átgaloppozunk a helyi gimi előadójába, hogy Alana gyakorolja a közelgő versenyre a gyakorlatát. Megpróbálom hitelesen átadni a látottakat: Alana felmegy a színpadra. Anyuka beteszi a zenét. Alana bemutatja azt a pár lépést, amire emlékszik. Anyuka kritizálja kicsit, aztán Alana panaszkodik. Aztán panaszkodik. Túl nehéz, nem fér a fejébe az összes lépés. Alana a kamerának panaszkodik kicsit: egész nap csak gyakorol, és gyakorol, és gyakorol, és gyakorol, és gyakorol, és gyakorol, és gyakorol, és gyakorol, és gyakorol, és gyakorol , és gyakorol , és gyakorol. Alan hihetetlen pontossággal előadja a Hattyú halálának utolsó pár lépését (Anna Pavlova fentről mosolyog).

ep5_2.png

Megint előkerül Glitzy. Alana gügyög vele kicsit, és izgatottan meséli, hogy ők együtt milyen jól megnyerik majd a következő versenyt. De aztán anyukán a sor, aki bevallja, hogy a töke tele van már a malaccal, aludni se lehet tőle. Fél hatkor elkezdett visítani kajáért, és ha nem eteti meg, egész délelőtt nyomta volna. Már tényként beszél arról, hogy visszaviszik a kis süldőt a tenyésztőhöz. Szerintem azért meg kéne beszélni a ház urával is egy ilyen nagy dolgot! A régi olvasók már vették a lapot: vicc volt, Sugar Bear még arra is rábólintana, ha anyuka fel szeretné tenni a fickó ép belső szerveit a piros ötösre egy illegális kaszinóban. Szóval Glitzy tényleg repül. Szerintem ezt korábban illett volna meggondolni, és kifejezetten szemét húzás visszavinni az állatot, de ezt beszéljük meg alul a kommentekben – vagy ha nem jutunk dűlőre, majd Bolgár úrral valamelyik hétköznap 16 órától.

ep5_3.png

Anyuka összehívja a családi kupaktanácsot. Itt világosodtam meg a családi hierarchia kapcsán: valószínűleg azért anyuka a főnök, mert az ő hangját a legnehezebb elviselni. Mindenki jobban jár, ha az van, amit ő akar. Összeült mindenki, anyuka egyenesen nekimegy a témának: itt van Glitzy, és ő egyedül nem tud róla gondoskodni, ezért visszaviszik a tenyésztőhöz. Szavazásra kerül a sor, de csak Alana és Sugar Bear tartanák meg az állatot. Alana próbálja puhítani anyukát – csak a versenyig hadd maradjon, naaaa – de nincs hatása. A szerkesztők még lejátszanak egy válogatást Glitzyről, ami alatt nosztalgiázó házi videókhoz illő zenét is betesznek, aztán Alana könnyes búcsút vesz kis kedvencétől.

ep5_4.png

Elzúg a vonat a ház mögött, jön a következő jelenet. Alana még mindig nyomott Glitzy elvesztése miatt, ezért anyuka kitalálta, hogy menjenek el quadozni. A helyi őrült quados csávó Tony, aki tényleg őrült. Még a mindig mindenre frappánsan válaszoló Alana se tud mást mondani rá, mint hogy őrült, szóval szélsőségesen elborult figurára lehet számítani. Ahogy kamera elé kerül, Tony máris elkezd vagizni, zsibvásári egyensúlygyakorlatokat végez a quadon, aztán az útról letérve próbálja folytatni. Kb. egy perce csinálhatja a műsort, amikor egy kisebb huppanó után ráborul az egész cucc. De nincs Tonyban egy csepp félsz sem, feláll, irányba állítja a négykerekűt, és folytatja a trükközést egy darabig.

ep5_5.png

A börleszk produkció után átrobog mindenki valami iszapos tócsához, hogy órákon át önfeledten fetrengjenek a pocsolyában. A kicsit szégyenlősebbek persze úgy csinálnak, mintha véletlenül esnének bele vagy minden erőfeszítésük ellenére behúznák őket, mert itt a városiak kamerája ugyi, adni kell a látszatra. Pedig valójában mindenki eszeveszett élvezi, hogy végre szégyentelenül összemocskolhatja magát. Ne fukarkodjunk a szavakkal: a Thompson család megéli az amerikai álmot.

ep5_6.png

Most visszatérünk a júliusi karácsony témához. Sugar Bear kikészíti a Télapó-jelmezt, ééééés nekiáll vetkőzni. Felbúg a szaxofon, anyuka tekintete is elidőz választott párja felsőtestén, de azért megjegyzi, hogy mintha pocakja lenne! Pofám leszakad, de a mulya Sugar Beart persze nem olyan fából faragták, hogy felfedezze a helyzet visszásságát, inkább nyájasan visszaszól, hogy hát igen, jól etetik. De nem szállunk le a félnótástól: anyuka most a magassága miatt cseszteti Sugar Beart, azt is elkotyogja, hogy valamelyik beöltözése után Shorty Clausnak hívták a helyiek. Ezek után még a dalai láma is a kést fenné szerintem, de Sugar Bear még a szemöldökét se húzza fel. A jelmez egyébként annyira szagos, hogy még Sugar Beart is zavarja, na de persze nem annyira, hogy ne vegye fel A diótörő dallamára. Az egész szitu ott kezd igazán bizarrá válni, amikor anyuka újra felveszi az erotika fonalát, és kívánatosnak tervezett mozdulattal kiölti a nyelvét. Megmutatom, ne csak az én éjszakámat tegye tönkre a dél-georgiai Vénusz:

ep5_7.png

Sugar Bear felkészült, kiül a feldíszített előkertbe, és ahogy az imperialista Télapó szokta a filmekben, megbeszéli az ölébe ülő gyerekekkel, hogy milyen ajándékot szeretnének kapni. A szomszéd gyerekek csillogó rózsaszín kocsit, iPhone-t és quadot kérnének, Santa Bear meg terel, hogy hát meglátja, mit tehet. Aztán jön Alana is, aki még mindig hisz a Télapóban. Ő is iPhone-t kér, ja meg Nintendo DS-t és iPadet. Sugar Bear még egy quadra is rábeszéli, biztos, ami biztos. Aztán Alana szóba hozza, hogy szépségversenye lesz, amin Elvist alakítja majd. Elvis, Télapó, Elvis, Télapó, miért ismerős ez? Ja persze, Sugar Bear meggyőződése, hogy Elvis a Télapó egyik segítője és ezt a tudást átadta már Alanának is. Ketten szépen megbeszélik, hogy talán még az iPadet is ő csinálja majd Alanának.

ep5_8.png

A gonosz producer egy bejátszásban négyszemközt megkérdezi Alanát, hogy készít szerinte Elvis iPadet. A kiscsaj megint kivágja magát: honnan tudná, még sose járt az Északi-sarkon. Megyünk vissza a kertbe, Alana is elbúcsúzik a Télapótól. Sugar Bear végzett a melóval, anyuka meg is dicséri. Érzelmi felindultságában Sugar Bear őt is leülteti az ölébe, de a mondat végére már teljes elhal a hangja, majd összefossa magát anyuka súlya alatt. Szereti ő a kis asszonkáját, de szeretné újra érezni a lábát, úgyhogy fel is állítja gyorsan. Még egy kicsit üldögél kint, láthatóan élvezi a Télapó szerepet (végre ő a STÁR), még a ház mellett zakatoló vonatnak is integet nagy ho-ho-hooozás mellett.

ep5_9.png

Meglepően komoly váltás jön, estére megindultak az összehúzódások Chickadee-nál. A lány hat hétre van a kiírt szüléstől, úgyhogy aggódik rendesen. A kiérkező mentősök kérdeznek párat – elfolyt a magzatvíz? Vérzés? Hol érzi a fájdalmat? Éles vagy tompa? – elég határozottak, de kicsit sem lesz nyugodtabb Chickadee, aki majd összepisili magát. Lehet, hogy már most megszületik a baba, irány a kórház. Anyuka kíséri a lányt a mentőben, Sugar Bear indul utánuk a kocsival. Nem fenyeget a veszély, hogy valaha Chickadee helyzetébe kerüljek, de a látottak után kifejezetten hálás vagyok az összes tökön rúgásért, amit életemben kaptam. Egyébként volt már hasonló jelenetre példa realityben? A mentő és a felnőttek elrobognak. Alana nem fogja fel a helyzet súlyát, neki csak az esik le, hogy talán a világra jön majd az unokahúga, akit nagyon vár. Remélem, rendben megy minden.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása