Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A főnök 5x06 - Veszélyes showbiznisz

2013. március 28. 11:00 - leeann

Provenza és Flynn éppen ebédel, amikor a közelben gyilkosság történik. A két nyomozó le sem tojja a történteket, amíg meg nem jelenik Pope főnök és munkára nem sarkallja őket. Amikor a trió megjelenik a gyilkossági helyszínen, egy ügybuzgó nyomozóval találkoznak, aki Richard Tracy-ként azonosítja magát. A fickó nagyon buzgó, és úgy nyal a 3 szuperhekusnak, hogy azt öröm nézni, iszonyat pedál nyomozó, az összes bizonyítékot elviszi, begyűjti a 3 alfa-nyomozó névjegykártyáját és lelép. Ekkor megjelenik egy nő, aki a halott fickót meglátva üvölteni kezd, és ezt még a kihallgató-szobában sem hagyja abba.

fon5x6-1.jpg

A nő felismerte az áldozatot. A férfi egy „Intrika" fantázianevű fickó volt, aki abból élt, hogy a pasikat tanította csajozni. A kiabáló nőtől nem tudnak meg sokat, csak annyit, hogy együtt töltötték az éjszakát. Közben az elsőbbségi nyomozócsoporté lett az ügy, mert kiderül, hogy a nyalós nyomozó kamunyomozó volt. Dick Tracy nem meglepő módon egy csaló volt, akinél ott vannak a bizonyítékok. A csapat az áldozat lakásán kezdi az ügy felgöngyölítését, ahol már járt egy rendőr. A portás szerint Provenza hadnagyként azonosította a magát, és egy házkutatási engedélyt lobogtatott.

A fickó elég sok dolgot vitt magával a lakásból, ezért nagyon sürgős lenne megtalálni őt. Brendának eszébe jut, hogy a családot is értesíteni kellene, ahol az imént járt Pope főnők. Közben Tao hadnagy kideríti, hogy Pope főnök rajongói honlapja segít a csalónak, ezért Brenda utasítására elpöttyintenek rajta egy valótlan információt. A csaló olyan szépen sétál be Flynn hadnagyként a csapdába, hogy azt tanítani kéne. A csaló megvan, de a gyilkos még nincs, és se a kiabálós nő, se a csaló nem ölhette meg Intrikát.

fon5x6-2.jpg

Azért van némi infó, ami segítheti a nyomozást, de a csalónk fejében, és mivel az ürge nem komplett, nehéz lesz onnan előcsalogatni. Közben kiderül, hogy Intrika után az FBI is nyomoz, így Fritz is beszáll az ügybe. A csapat röviddel ezután megnézi Intrika egyik oktató videóját, amiből kiderül, hogy nem csoda, hogy megölték. Az sem lenne csoda, ha egy nő öli meg, mert egy kretén, aki nőcsábásznak hiszi magát. A videó után Brenda szeretne még kiszedni néhány infót az önkéntes nyomozóból, de az is egy kretén, így elég nehéz dolga van, és gyilkosjelöltje még mindig nincs.

fon5x6-3.jpg

Brenda összeszedi az összes nőt a videóról, akik mind tagadják, hogy bármi közük is lenne Intrika megöléséhez. Időközben sikerül megszerezni Intrika laptopjának tartalmát, mert a csaló nyomozót olyan csúnyán csőbe húzta Brenda és Pope főnök, hogy még mindig nem tudja, hogyan fog kijönni onnan. Brendának eszébe jut valami, és utasítja Gabriel őrmestert, hogy milyen módon helyezze el a nőket a kihallgató szobákban. Az őrmester végrehajtja a parancsot, és Brenda nekilát a tervnek.

fon5x6-4.jpg

Intrika és a testvére az egész cuccot tv-re akarták vinni. Miss Papas egy producer, aki vállalta, hogy istápolja a testvéreket és intézi a show dolgait. Az már korábban kiderült, hogy Miss Papas asszisztense központi szerepet töltött be a testvérek életében, mert a lány Intrikáért, a testvére pedig a lányért volt oda. Mivel Miss Papas minden videót látott, ezért Brenda behívja őt a rendőrségre, hogy azonosítsa a lányokat. A producernő azonnal felismer néhány lányt, majd amikor meglátja a kiabálós lányt, az ütő megáll benne.

fon5x6-5.jpg

A kiabálós lány az ő asszisztense, Marie, aki egy ideje nem felelt a hívására. Persze, hogy nem felelt, mert a rendőrségen volt egész nap. Közben a kiabálós megint kiabálni kezd, így Brenda beküldi Miss Papast a kihallgatóba, és a kamera másik végén a szemtanú azonosít is valakit. Brenda minden nőt kivezettet a szobából, kivéve a producert. Miss Papas teljesen ki van akadva, hogy őt gyanúsítják. Flynn elmondja a nő jogait és Brenda elindítja a támadást. A műsor előzetes felmérés alapján egy bukás lesz.

fon5x6-6.jpg

Mis Papas megpróbálta rávenni Intrikát, hogy változtasson a személyiségén, mert különben nem lesz a műsorból semmi, de ő erre nem volt hajlandó, hisz műsor nélkül sem veszítene, hisz a webes üzlete továbbra is vidáman működött volna. A nő gyakorlatilag ezért ölte meg Intrikát, mert a saját karrierje tönkrement. Brenda lezárta az ügyet, de még van egy elvarratlan szál. A kamunyomozóval lezáró jelentést irat, hogy amikor aláírja, beismerő vallomás legyen belőle. Közben Pope főnök még azon van kiakadva, hogy megszívatta egy kamunyomozó, de Brenda Provenza és Flynn jelentésével őt is kihúzza a pácból. Így minden jó, ha a vége jó!

Címkék: a főnök
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása