Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bosszú 2x06 - Illúzió

2013. március 27. 18:00 - fuszulykavirág

Kis késéssel ugyan (én bűnöm), de folytatjuk Emily bosszú-sagáját. Graysonék éppen esküvőre készülődnek, a sajátjukra, erre se fogadtam volna nagy összegben. Úgy tűnik, Victoria szürkében akar házasodni, jó hogy már nem egyből feketében. Most nem lesz nagy felhajtás, alig 100 ember, és Aiden is meg van hívva, aki közben továbbra is Daniellel szövetkezik Conrad megbuktatására.  Emily kiképzi Igazi Emilyt egy hihető sztorival az eltűnt sebhelyről: jótékony barát, korrekciós műtét, dátumok. Talán elég lesz arra, hogy Mason ne ásson mélyebbre, Emily úgyis más műsort tervez neki. Anyu és Victoria csevegnek picit szerelemről meg közös ismerősükről, az ősz hajúról. Anyu már menne, de Victoria még nem engedi, elvégre az egy veszélyes ember, és nem tudják még, merre jár. Jut eszembe, Emily meg Aiden hova rejtette a hullát?

1.JPG

Kérdésemre azonnal választ is kapok: az ősz hajú egy dobozban fekszik valami hűtőházban, Emilynek van rá éppen szüksége, ezért kibányássza onnan. Elkéri Aidentől a fegyvert, amivel lelőtte, cserébe pedig elmegy vele a Grayson lagziba. Daniel még mindig rá akarja tenni enyves kis kezét Nolan cégére, ezért elhívja Nolant is az esküvőre, hogy puhatolózzon kicsit, vajon sejti-e Nolan, mik a kilátások. A Porter portán Amanda éppen kislisszolna, hogy Masonnel randevúzzon, Jack közben a boldog jövőt tervezgeti, amibe belerondít egy vita az italbeszállítója és új üzlettársa, a meglopott Kenny között. De nem, bamba Porterék nem sejtik még, hogy valami nem stimmel az új fiúval.

Anyu a tengerparton rajzolgat, Emily pedig elcseveg vele. Elmondja neki, hogy Victoria miatt nem működött a kapcsolata Daniellel, de pszt, ezt titok. Persze, pont az elmebeteg anyámra bízok titkokat. Igazi Emily és Mason összefutnak, a sebhelyeltávolító műtét sztorija a részletes dokumentációval hamar meggyőzi Masont, és fontosabb témákra fókuszálnak: Graysonék felültették az ősz hajút, pont mint Aput anno. Mason ráharap a témára. Közeleg az esküvő pillanata, Victoria lebassza Charlotte-ot, hogy miért nincs még kész a haja, pedig jobban néz ki a haja mint az enyém bármikor. Charlotte bejelenti, hogy nem megy az esküvőre, mert ez csak színjáték, megy inkább Declanhoz, mert az ő szerelmük igazi. Vajon tud erről a kölyök is?

2.JPG

Emily azt akarja, hogy Nolan ne menjen el az esküvőre, mert Daniel csak nyomozni akar, de Nolan nem ijed meg, sőt, viszi magával Padmát is, hogy a saját szemével lássa az összeesküvőket. Mason közben ráharapott a csalira, és Nolannal nyomoztatja le az ősz hajú mobilját. A vendégek elkezdenek érkezni a lagziba, de ahogy elnézem ezeket, itt nem lesz éjfélkor vonatozás. Aiden nyilván azért hozta magával Emilyt, hogy Danielt idegesítse, ami jól is működik. A nagy esemény alkalmából kiürült Grayson kúriában Anyu nézelődik Victoria cuccai között, és megtalálja azt a fotót Apuról, amiről le lett tépve az ősz hajú. Mason pedig megtalálja, amit neki szántak: a halott ősz hajút egy lakókocsiban (gyorsan kiengedett), mellette pedig Conrad mandzsettája van elszórva a földön.

3.JPG

Charlotte beáll ketchupos üveget töltögetni a végre újranyíló Potyautasban, az új üzlettárs meg Declant bujtogatja, hogy őt itt bizony csak lökdösik jobbra-balra, és a terhére van a családnak. Még a ceremónia előtt Conrad ad egy ajándékot régi-új asszonyának: egy gyöngyház markolatú pisztolyt. Hogy képes legyen megvédeni magát. Nem valami romantikus. Mason nem tétlenkedett, egy csapat rendőrrel özönli el a Grayson házat, közben pedig Victoria bevonul a padsorok között egy olyan esküvői ruhában, ami leginkább egy széttúrt madárfészekre emlékeztet, és ezen a galambszürke szín sem segít. Az ifjú pár már az első táncot lejti, amikor a rendőrök még mindig a házat fésülik át, és találnak is valamit, ami felkelti az érdeklődésüket.

4.JPG

Jack köszöntőt mond a megmentőjükre, akit eredetileg Declan kirabolt, Victoria már a fiával kering a táncparketten, a rendőrök pedig megtalálják a gyilkos fegyvert Graysonék kocsijában. Anyu még egy kicsit ismerkedik Jackkel is, itt mindenki csak Amandának akarja a legjobbat. Daniel a lagziban rámozdul Padmára, kicsit emlegetik a David Clarke féle szerződést, de Emily hamar közbelép. Daniel fel is kéri egy táncra ex-menyasszonyát, Aiden meg akkor Ashleyt pörgeti meg, hogy ők se maradjanak ki a mókából. Daniel kezd puhatolózni Emilynél, hogy vajon mekkora is köztük az öri-hari, de nem jut messzire, ugyanis rendőrök töltik meg a táncparkettet, és nem flashmobra készülnek.

5.JPG

A rendőrök bilincsbe verve viszik el Conradot a saját esküvőjéről, az ősz hajú megölése a vád ellene. Nolan szembesíti Padmát a tényekkel, mármint hogy a kis magánnyomozása a Grayson Globalnál elég kellemetlen helyzetbe hozhatja a Nolcorpot, és nem is tagad a lány, nagyon bánja a dolgot. Conrad szerint a terrorista barátai ültették fel, Anyu pedig most már a hírekből bizonyosodhat meg róla, hogy kedves férje, az ősz hajú tényleg meghalt. Mason kicsit kellemetlenkedik Victoriának, próbál valami infót kihúzni belőle, nem sok sikerrel. Bár Victoria megemlíti Emily javítóintézetes múltját, ami hirtelen rengeteg világosságot gyújt Mason elméjében. Ajaj.

6.JPG

Conradot a börtönben meglátogatja a terrorista barátnője, aki már megint tervez valamit, és egyezkedni kezd a fő-Graysonnal. Daniel ki akarja használni az alkalmat, hogy átvegye az apja helyét, és Aiden se ellenkezik, hamarosan lépnek a fiúk. Declan aggódik Charlotte-ért, elmegy hozzá, ágyba bújnak. Szerintem most ők megint együtt vannak. Anyu még beköszönöm Victoriához lefekvés előtt, szerintem ez az asszony már ijesztően nem oké. Persze, ő most gyászol, közben meg egy kicsit rágalmazza Victoriát, hogy ő eddig is tudott az ősz hajú haláláról. Pedig tényleg nem. Jack randira hívja gyermeke anyját az Amandára, és rövid felvezető után fel is teszi a nagy kérdést, Igazi Emily pedig majd kiugrik a bőréből örömében, hogy csak elveszi a pasi, aki felcsinálta.

7.JPG

Conradot a terroristák kihozzák a börtönből, és olaszosan gondolják a fizetséget: majd egyszer kérnek valamit. Aiden és Emily szép ruhában borozgatnak a kanapén, beszélgetnek Conradról és Danielről, aztán inkább csak Aiden beszél arról, hogy ő már megváltozott, és meg lehet benne bízni. Emily még nincs készen erre a váltásra, de én azt mondanám, hogy nem reménytelen Aiden helyzete. Búcsúzóul megnézzük még, ahogy Emily minden fontos bizonyítékot elhelyezett Conrad bemártásához, valamint szembesülünk Mason döbbent arcával, aki összerakta a kirakóst, és pontosan sejti az Amanda=Emily képletet. 

Címkék: bosszú revenge
10 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.27. 18:29:15

Késtél, hát késtél, előfordul a legjobb családokban is.
Ajjaj, mi lesz itt a ma esti részben??!! (nem tudom. De nagyon remélem, hogy marha izgalmas lesz)

W.Jack. 2013.03.27. 19:56:51

Köszönet a hv-ért, akkor is, ha kicsit később kaptuk, mint amihez szoktattál minket (de a jót könnyű megszokni állítólag :))
Én is felettébb kíváncsian várom milyen bonyodalmak és izgalmak várhatóak a mai részben.

fuszulykavirág 2013.03.27. 20:12:29

@aggyistenbiri: @nughop: holnap már lesz is poszt a mai részről, lehet majd kibeszélni :)

W.Jack. 2013.03.27. 21:59:24

@fuszulykavirág: Az remek lesz, és lesz is mit kibeszélni, azt hiszem :)

Gabba 2013.03.27. 22:23:23

bakker, pápaválasztást vártam, erre saját idejében leadták a Bosszút... :)

@fuszulykavirág: off: szegény Alicia Florrick meg hiába várja, hogy kitárgyalják itt a blogon :)

fuszulykavirág 2013.03.27. 22:31:01

@Gabba: hát igen, Florrickékról le kellett mondanom. éppen akkor, amikor a két sorozat egyszerre újraindult, az off-line életem is felpörgött, így csak a Bosszút tartottam meg hogyvoltozásra.
de ha ennek vége, talán még azt is bepótolom majd :)

Gabba 2013.03.27. 22:47:42

@fuszulykavirág: jó lesz majd retróban is :)

nyilasmisi2412 2013.03.28. 06:47:48

Én megnéztem az elején 3-4 részt,de elegem lett belőle!

noelisha 2013.03.28. 13:00:03

Nekem pedig ez a jelenlegi kedvenc sorozatom, akinek tetszik, annak megsúgom brutál lesz a továbbiakban!

fofofo 2013.03.29. 15:58:27

ennyi késés belefér, a lényeg, hogy a színvonal a megszokott
süti beállítások módosítása