Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6437-6438. rész

2013. március 27. 09:00 - nyuszi01

Nóra és Timike elrabolva, Miklós pedig elég erősen pénz- és időszűkében, már ami a Nagysanyi által meghatározott limitet illeti (egy nap ötvenmillára). Ez a legnagyobb bonyodalom a BK-ban, az, hogy visszajött Zsolt eddig sose említett öccse, említésre se méltó, de azért tessen jól figyelni.

bk454.jpg

Miklóséknál nyitunk, aki éppen kintlevőségeket hajt be elég emelt hangerőn, annyival is közelebb lesz az ötvenmillához. Balázs szorgosan figyel, tanul a papától, de hiába, mert kábé centenként szedik össze a lóvét, már most látom, hogy András öröksége lesz beáldozva, alig várom ezt a fordulatot. Miklós még ennél is keményebben fog fellépni, kell a pénz, no. Ezalatt Timike fanyalog a pincében, hogy büdös van, szerintem csak a nem fürdés eredményét érzi. Nóra nyugtatja, ezek csak gombák, Nagysanyi szerint gyilkos galóca, a Melák szerint csiperke. Szerintem meg őzláb, de nem vitatkozom. Nóra valami kényelmesebb helyre menne, a Ritz pont megfelelne, Nagysanyi beint, még mit nem, anyám. Miklós amúgy is jönni fog, mert neki a család szent, mire Nagysanyi felhomályosítja az ügyvédnőt, hogy azért annyira nem, legalábbis a bátyja annyira nem volt neki lényeg, mert szívesen kiirtotta volna a családból. Nórának leesik a húszfilléres, Timikének kevésbé, de nem is fog még egy darabig, mert Nóra szerint ne a gyerek előtt legyen az igazság órája.

bk455.jpg

Könnyedebb vizekre evezünk, Non-Stop Ádi szolgál fel éppen egy szerelmespárnak, és szinte hihetetlen, de innen indul az epizód egyik főszála. Ádi inna valami erőset, Aliz támogatja, mert mi mást lehetne csinálni munkaidőben, ugye. Innen indul a móka mára, Aliz és Non-Stop szinkronizálni kezdik a párt. Savanyú nekik a szőlő, mert ők ugye most épp szabadúszók, és elég szar nézni, ahogy másnak van kivel nyálat cserélni.

Ugrunk a Bartha-lakba, ahol New Bartha faggatja Zsolti aput, hogyhogy két különböző nevű gyereke van. Hát úgy, kisapám, hogy én nem kötelezem ám el magam, csak elhintem a magvaimat, osztán hadd szóljon. New Bartha mesél, hogy a Mici néni halála után katonának állt, amit én nem értek, mert nem úgy volt, hogy Mici néninek két élete van? Bölcs Oszinak ebből annyi marad meg, hogy ha katona, akkor biztos van puskája, de örüljünk, hogy most nincs nála, mert félő, hogy Oszi kezében hamar elsülne.

bk456.jpg

Balázs üvöltözik a telefonba, ő is kintlévőséget hajt be, kábé úgy, mint az apja. De ezt Miklós nem így gondolja, szerinte Balázs ingerült. Mondja ő, aki úgy süvöltött a telefonba, mint a passzátszél. Balázs szerint egy megoldás van: Claudia. Komolyan úgy beszélnek a vén boszorkáról, mintha valami kiapadhatatlan pénzeszsák lenne, akiből bármikor előrántanak egy köteg Deák-igazolványt, meg se kottyan neki. Miklós szerint ne legyen már ekkora gyökér, a Claudia tudni akarja majd, mire kell, és akkor nekik annyi. Balázs elhúz, de megértette a lényeget.

bk457.jpg

Non-Stop Ádi telefonál, Zsolt van a vonalban. Bekamuzza, hogy teltház van, holott nincs, Aliz el is csodálkozik. Ádi ennek örömére meghúzza Zsolt dugipiáját az irodában, majd Aliz is csatlakozik, a szingliségre isznak, és örülnek neki, hogy mennyire szar az élet. Megpróbálják szépnek látni az egyedüllétet, ami piával tényleg elviselhető. Ezt vallják ők is, szóval már most vizionálom a részegséget munkaidőben.

bk458.jpg

Ezalatt Oszi faggatja New Barthát a katonaságról, de Zsófi gyorsan lelövi, ne kérdezősködj, mert a végén megetet veled egy kézigránátot. New Bartha panaszolja, hogy nincs lakása, Oszi szerint költözzön oda. Kérdem én: hova? Bartha állást is ajánl öcsikének, pincérből sose elég. New Bartha azért ennél többre tartja magát, ő nem fog jópofizni meg glasszálni a sok gyökér vendég között. Majd két nap múlva igent mond, így szokott ez lenni barátok közt. Vissza a kocsmába, ami most már tényleg kocsma, Non-Stop Ádi egyre jobban be van állva, sex ont he beach koktélt ajánlgat Aliznak, akivel a szex már megvolt, csak a beach nem. Nosztalgiáznak egy kicsit, így a Kinga, meg úgy a Géza, Ádi szerint Kinga egy picsa, mert őt kérte meg, hogy küldje el neki a cuccait. Aliz meg a Gézáét. Közben a nyáladzó pár indul haza, borravalót is kap Aliz, elég sokat, plusz a telefonszámát, ami azért kicsit több, mint amire Aliznak szüksége van. Non-Stop kárörvend, Aliz elkámpicsorodik, mert hát hol az igazi szerelem?

bk459.jpg

Vissza Bartháékhoz, Oszi verekedni akar, mert ő akar lenni a legjobb, szóval New Bartha megmutathatná, mit tud. Fater egyből kap az alkalmon, majd ő leveri a saját fiát, gyere, te észkombájn, próbálj megütni, ÚGYSE FOG SIKERÜLNI.

bk460.jpg

És igen, Balázs már Atikámat fárasztja a hiányzó 45 millával, Atikámnak kerekedik a szeme. Fiam, ha ezt apád megtudja, hogy a bérgyilkost annak egykori céltáblájával akarod kifizettetni, a saját kezével szedi ki az agyvelődet. Igazából ez a Balázs gyerek mindig túl hülye volt ehhez a sorozathoz, itt is látszik, hiszen el lett neki mondva, hogy a Claudiától ne kérjen pénzt, erre ő a másik tiltólistás emberhez megy, Atikámhoz, aki nem hiszem, hogy örömmel segítene Miklósnak, azt hiszem, nem túl bonyolult okok miatt. Végül Balázs csak kinyögi, hogy Nóra miatt kell, de nem a kozmetikusára.

bk461.jpg

A reklámszünet után máris láthatjuk, ahogy Bartha a padlóra nyomta bölcs fiát, akinek egyből az étvágya is elment, de a desszert azért bemenne. New Bartha nagyon fenyegetően kiáll bátyus ellen, Zsolt persze kiröhögi, mire egyből a földön találja magát, a család meg szintén fetreng a röhögéstől – pontosabban, fetrengenének, ha nem éreznék magukat veszélyben Zsolti apu dühkitörésétől. Ismét a PINCE a helyszín, Nóráék és Nagysanyiék családias hangulatába csöppenünk bele, Nagysanyi és Melák éppen egy kurváról beszélgetnek, cicának nevezik, mire Timike ráharap a témára, milyen cica? Érdekes a beszélgetés, kár, hogy a gyerek nem érti. Meg neki amúgy is pisilnie kell (csodálom, hogy eddig nem kellett), szóval WC-t ide, hopp! De klotyó helyett Nagysanyi fejtágítását hallgathatja, végül Sándor barátunk ráparancsol a kis seggdugóra, hogy kussoljon, én meg csak megköszönni tudom neki.

Ismét kocsma, Non-Stop Ádi és Aliz már nagyon jókedvű, de úgy látom, a vendégek között is van ám alkesz, egy bácsi épp most rendeli a sokadik kört whiskey-ből. Non-Stop vernyog, hogy lakótárs kéne neki, de nő ne legyen, mert azt egyből megdugja, és az úgy nem jó. Szóval valami ronda pasi kéne. De nem, inkább egy kisebb lakást vesz ki, amit fenn tud tartani. Pincér fizetésből? Aliz szerint ez hülyeség, meg miből fogja kifizetni a kauciót? És mégis hol hallottad ezt a szót, Aliz?

bk462.jpg

New Bartha és Oszi hazaérnek valahonnan, irány a fürdő, mert tiszta sár mindkettő. Zsófi egyből faggatja Zsoltot, miért nem beszélt eddig a tesóról? Kellett volna. De Bartha szerint ez nem olyan, mert sose voltak szoros kapcsolatban, meg nekik nem gazdag családjuk volt, ahol a seggük alá toltak mindent, aztán meg elég egy gazdag pasit kiválasztani. Elég erős célzás hites nejére, az veszi is az adást, végül mindketten bocsánatot kérnek a másiktól, de Zsolt ellöki Zsófit, hogy nem kell ez az érzelgősség. Ekkor lép be a tutiba New Bartha, és nem tetszik neki a szitu.

Ismét Balázs és Atikám, izzadnak a milliók felett, de hétmillánál többre nem tudják felnyomni az összeget. Ekkor jön Juli, akit Atikám egy nagyon szexinek szánt mondattal fogad: Juli, szükségem van 45 millióra, még ma! Ha ettől nem dől az ágyába, akkor semmitől. Hát, erre még várni kell, mert Julinak sajnos nem rejt ennyit a kis erszénye, de amúgy mire kell? Váltságdíj.

bk463.jpg

Aliz továbbra is iszogat, Non-Stop pedig a vendégcsajokat hülyíti a hatos asztalnál, ölelgeti őket meg minden, party hard. Megjelenik Gábor, a pincér, és hót komoly fejjel azt kérdezi a vihogó pártól: ti ittatok? Nem, csak Ádi túladagolta a fájdalomcsillapítót, Aliz meg a köhögés elleni szirputól bűzlik úgy, mint a sarki italbolt. De most mennek lepihenni, legalább addig kijózanodnak. Gábor szerint ne menjenek, mert jönnek valami szülinaposok is, de ki le nem szarja alapon a két piás már el is húzott.

bk453.jpg

Miklós és Claudia már tárgyal, csak ez lett a vége. De Miklós ravasz ám, befektetésnek álcázza a milliókat, telket akar venni, Claudia szerint ne nézze madárnak, max akkor venne vele közösen telket, ha az ő sírja lenne rajta. Ekkor beront az Atikám-Juli-Balázs trió, és már be is jelentik, hogy ki mennyit dobott a közösbe, összesen már van 15 milla, te mennyit tudsz adni, Claudia? Hát mi a faszom ez, közös telekvásárlás a Kft-nek? És most ütött az igazság órája, vagyis Miklósnak a Nórája, őt kell kimenteni. Claudia siránkozik egy sort, de nem ad pénzt. Ennyit a vén boszorkáról.

Bartháéknál Old és New Bartha családosdit játszik, Old Bartha büszke a kölykökre, egyik nagyobb koponya, mint a másik, de Oszi a legnagyobb, fizikailag is. New Bartha mesél egy kicsit Afganisztánról, egy barátja meghalt ott, a kutyát is ő hagyta rá, de albiba nem tud menni állattal, szóval megy a híd alá. Ó, ugyan már, így az Old Bartha, jöttök ti is ide, a Mátyás térre.

bk464.jpg

Non-Stop Ádi pakolássza Kinga rózsaszín culáját, a szemem kiég tőle, főleg az óriási rózsaszín plüssmacitól a kupac tetején. Aliz is befut Géza cuccaival, aztán szájat tát, mennyi rágógumi színű szar! Ezen elfilozofálgatnak egy darabig, aztán Non-Stop baltával (rózsaszín) csempét bontana. Aliznak viszont jobb ötlete van, előkap egy kék festékszórót, és uram segíts, szembe fújja saját magát. Non-Stop persze nyerítve kiröhögi, mire ő is kap egy adaggal, szóval nagy buli van odafönt, a rózsaszín cuccok között. Csak kár, hogy Non-Stopnak már a fújás előtt kék volt a feje.

bk465.jpg

Claudia szentbeszédét halljuk ismét, Miklós ki is akad, és Balázst fakogatja, hogy minek kellett beavatni a szipirtyót is. Most nem azért, de vele nem Balázs tárgyalt, hanem ő maga. Végül Juli inti le a társaságot, András örökségének a fele szabadon mozog, szóval mi lenne, ha abból fizetnénk ki a Nagysanyit? Ez legalább hasznos dolog, nem valami zsiványság. Na, az majd kiderül. De csak egy kérdés: ebből Timikére is jut? Biztos???

 

Címkék: barátok közt
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

OdettésaMacskák 2013.03.27. 10:36:22

ne jusson mán timikére is :(

majd melák felneveli kamusajtburgerekkel és kineveli a kristályba Műmell Zsófi kedvenc butikjába eladónak

hannamontanna 2013.03.27. 11:16:20

Hihhhetetlen. Alíz és Ádika nyáladzása.... miezaszar??????? Úgy elb*ták ezt , ahogy kell.

Johnny336 2013.03.27. 12:02:56

Ezek szerint nemcsak nekem tűnt fel, hogy a jelenet előtt már kék volt a hülyefeje :D

Kíváncsi vagyok, Zsolt öccse mikor hányja kardélre Zsófit.
süti beállítások módosítása